Sporty Spice

 • 27.02.2016 kl. 12:49

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. herLørdag! Jeg skal straks ut døren for å spise på Una med Ragnhild, men først måtte jeg bare sikle litt på treningsklærne til Nelly. De har så mye fint for tiden, og siden jeg akkurat har kommet skikkelig i gang med treningen igjen så klarer jeg ikke å la være å crave alt ovenfor. Denne helgen har forresten Nelly 15% på hele nettbutikken, så skriv inn "15OFF" som rabattkode i kassa. Dette gjelder altså hele nettsiden (se sortimentet her), ikke bare treningsklærne ;-) 

Litt nytt til trening

 • 23.02.2016 kl. 18:00

Loading image...

Som jeg fortalte i "time for time"-innlegget i går så var jeg innom Sirkus Shopping for å bruke et gavekort fra MX sport som jeg hadde liggende. Jeg har bestemt meg for å starte fast med HotFlow-yoga fremover, så da måtte jeg altså gå til innkjøp av en egen yogamatte. I tillegg dukket denne skjønne sportsBHen fra Röhnisch opp på det ene stativet, og jeg klarte virkelig ikke å snu ryggen til og forlate den! Jeg elsker fargen, ryggen og fasongen - ja, alt egentlig! Nesten så jeg synes det er litt synd at den må gjemme seg under treningsgenseren.. 

Loading image...

Jeg la forresten merke til at de har fått den inn på Nelly også, så om den faller i smak hos flere av dere finnes den i både blå, sort og rosa: her, her og her! Jeg kan jo egentlig ikke si noe om hvordan den er i bruk, for jeg har til gode å prøve den på trening. Men når den har både skåler i brystene og en solid strikk for støtte på undersiden lover det ihvertfall godt! I tillegg må jeg jo nevne at jeg jevnt over synes Röhnisch har kjempebra kvalitet, så jeg tviler ikke på at jeg fort bli glad i den!

Loading image...

Min morgen

 • 14.09.2014 kl. 14:55

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hei og hå ♥ Står alt bra til? Her i Bergen skinner solen for fullt, så vi har brukt morgenen til å gå opp Stoltzen igjen! Som dere vet gikk vi jo opp i går, men da endte jeg opp utrolig skuffet. Jeg brukte 32 minutter, og ble så irritert at jeg egentlig ikke ville tenke noe mer på det. Jeg vet jo at jeg er i dårlig form om dagene, men dårlig? Det klarte jeg ikke å svelge i meg.. Så da ble det en tur opp i dag også, for å dobbeltsjekke. Vel, gårsdagens økt setter vi en strek over, for denne jenta var oppe på 21 minutter i dag! 11 minutter forbedring, og motivasjonboost på det sterkeste! Wiii, nå skal jeg smile fra øre til øre resten av søndagen :-) Ha en fin dag ♥

Tirsdagstips

 • 09.09.2014 kl. 14:54

Image hosting by imagehost.nordei.de


Image hosting by imagehost.nordei.de

Et lite tips til dere som spør om hvordan jeg klarer å trene så lenge av gangen på ellipsemaskinen: Last ned podkaster fra Radioresepsjonen! Det er så deilig å høre på lettbeint underholdning, slik at tanken på at man faktisk trener forsvinner litt! - man blir jo så lett oppslukt i den herlige humoren! Episodene får du lastet ned gratis ved å trykke her. Absolutt ikke vanskelig - og gull verdt for motivasjonen ♥

- It's a new week -

 • 08.09.2014 kl. 09:21

.. Og det betyr nye mål! Det virker som mange likte "planning the week"-innlegget som Eirin Kristiansen la ut for en stund siden, for forespørslene etter om jeg kan gjør et lignende bugner det av! .. Og selvsagt kan jeg det :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

I går satte jeg meg ned for å lage både trenings- og matplan. Er ikke ofte jeg lager egen plan for hva jeg skal spise, siden jeg egentlig synes det er bedre å kunne spise det jeg ønsker. Men hvorfor ikke prøve en uke? Her får dere ihvertfall et overblikk over hva jeg gjerne spiser i løpet av dagene. ..Så får jeg heller bare understreke at jeg er åpen for endringer :-) 
Image hosting by imagehost.nordei.de
I dag og i morgen er det jobb, så da blir det bare noe helt enkelt mellom slagene. Fredag, lørdag og søndag er jeg bortreist så da setter jeg ikke opp en plan. Er jo så vanskelig å planlegge når man ikke er hjemme uansett! :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne treningsuken er jeg ganske spent på. Siden jeg drar rett fra skole til jobb i dag og i morgen, får vi se om energinivået er høyt nok til styrketrening hjemme på kveldstid. Hjemmetreningen jeg da skal kjøre finner dere her. Ellers har jeg prøvd å holde treningen variert, slik at jeg klarer å holde motivasjonen oppe. Har slitt en del med den i det siste, så jeg må bare tilrettelegge for å få den tilbake! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da er fire økter planlagt, i tillegg til en tur på Stoltzen i helga! Jeg og mamma skal til Bergen en tur så jeg får sett hvordan søsteren min har det der, samt catchet opp litt fra forrige gang vi så henne! Det gledes - Bergen er jo så flott! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Så gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk uke! .. og håpe dere ble litt inspirert av innlegget ♥

Styrketrening hjemme

 • 02.09.2014 kl. 13:48

Image hosting by imagehost.nordei.de

Mellom spørsmålene i spørsmålsrunden så jeg at det var flere av dere som etterlyste flere treningsinnlegg. Grunnen til at det har vært lite av det den siste tiden, er rett og slett at jeg såvidt har trent. Har hatt "a lot on my plate" i det siste, så jeg valgte å prioritere det bort for en periode. Nå er jeg derimot tilbake, og da skal jeg selvsagt ta dere med på treningsreisen! I dag har jeg hatt fri fra skolen, så da har jeg satt av litt tid til hjemmetrening. Det er jo så deilig å slippe å dra inn på senteret i blant, og bare ha seg selv å fokusere på og ingen forstyrrelser. Er dere ikke enige?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Her er dagens øvelser, om dere trenger litt inspirasjon. Jeg bruker å trene hele kroppen når jeg er hjemme, siden jeg ikke har nok ideer til øvelser uten utstyr til bare å ta en og en kroppsdel. Om dere ikke vet hva jeg mener med øvelsene, så er det bare å google de for å få bilder! Ha en fin dag videre ♥

10 tips for å komme i gang med treningen

 • 03.05.2014 kl. 09:14

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Lag en liste. Skriv en for- og imotliste om hvorfor du burde trene. Jeg antar flertallet av dere vil få uendelig mange flere punkter på den positive siden enn den negative? Dette hjelper ikke bare når du skal motivere deg til å begynne å trene, men hver gang du blir mister motivasjonen igjen kan du jo finne frem listen din? Da kan du se hvor mange positive sider den økten du ikke orker i dag egentlig får for deg! 

 Nye treningsklær. Innrøm det eller ikke, men vi jenter elsker å se bra ut -til og med på trening. Kjøp deg noen nye og freshe treningsklær så skal du se at de første timene på senteret føles hakket lettere og mye mer fristende ;-)

 Sett av tid. Tenk flere dager fremover når du skal planlegge treningsøktene slik at ikke alt kommer i veien og du får uendelig med unnskyldninger. Husk at om du har som mål å gjennomføre tre økter i uka, er du også nødt å sette av tid til de tre øktene. Jeg bruker å planlegge uka hver søndag, slik at jeg vet hvilke dager jeg skal ha fullt treningsfokus og hvilke dager jeg har tid til andre ting. 

 Kosthold. Begynn å spise sunt før du starter for fullt med treningen. Da får du kjenne på følelsen av å bli motivert til noe, og etterhvert vil du nok skjønne at du kommer deg enda raskere dit du vil om du også legger inn noen treningsøkter.

 Finn en partner. En treningspartner er en lur idé om man vet at man har lett for å lure seg unna. Er man to om det er det mulighet for å pushe og bli pushet, noe som er veldig greit for å komme det lille steget ekstra. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Noter. Etter hver treningsøkt burde man skrive seg noen notater. Det kan være hvor mange kilo du tok av de ulike øvelsene, hvor langt du klarte å jogge på 30 minutter, hvor god du følte økten var, hvor mange repetisjoner du tok, eller lignende. Dette kommer til å gi deg massevis av motivasjon senere når du ser hvor langt du han kommet fra første økt!

 Belønning. Planlegg noen belønninger til deg selv. Det kan for eksempel være at "når jeg har vært 20 ganger på treningssenteret kan jeg kjøpe meg en ...", eller "klarer jeg 4 økter denne uken, har jeg fortjent en sjokoladeplate på lørdagen". Dere skjønner tegningen og jeg skal looove dere at det iallefall får meg i gang!

 Prøv ut. Prøv ulike former for trening. Som dere vet er jeg veldig glad i ellipsetrening og fjellturer, og derfor gjør jeg helst det når jeg skal trene. Men sånn er det ikke nødvendigvis for alle. Kanskje kujer dy bedre sykling, en gruppetime, dansing, crossfit, jogging, svømming eller styrketrening? Det er et hav av muligheter, så ikke lås deg til en ting bare fordi "alle andre gjør det"! Dette er viktig for at du skal klare å holde på treningsfokuset lengre. Det vil alltid være mer motiverende å dra til en trening man har lyst til å gjennomføre, enn en trening man føler at man gjennomføre.

 Ta bilder. Still deg rett opp og ned foran kamera å ta bilder av det du vil stramme opp. Gjør det samme hver andre uke, og se din egen fremgang. Plutselig har du nådd målet ditt, og da er det jo så kjekt å se hvor du startet! Dette gjorde jeg da jeg startet å trene, og synes det er utrolig gøy å se framgangen jeg har hatt! Skal sies at jeg følte det var veldig ubehagelig å ta de første bildene -jeg var jo ikke litt stolt over kroppen min en gang! Men akkurat det kom jeg meg fort over, for de bildene er virkelig gull verdt for motivasjonen nå altså.

 Oppdater spillelisten. Det er ingen hemmelighet at grunnlaget bak en god treningsøkt er en dose god musikk på ørene. -iallefall for meg! Sett deg ned med dataen og lag en skikkelig energirik og sprudlende spilleliste. Finn gjerne inspirasjon fra listen min her

Workout music

 • 05.04.2014 kl. 15:23

Hei der♥ Er på jobb i dag, så måtte forehåndsskrive et innlegg til dere! Tenkte å komme med noen musikktips igjen, siden det er en stund siden sist. Om noen av dere har en slapp lørdag, er det jo en perfekt mulighet å gripe sjansen til å oppdatere spillelisten til neste treningsøkt! Det er jo så motiverende, og ikke mist gøy å trene til noe nytt og fengene på ørene! Er dere ikke enig?

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Om dere vil ha enda flere ideer så er dere mer enn velkommen til å sjekke "workthatass"-spillelista mi HER. Den bruker jeg under hver eneste økt, og prøver derfor å oppdatere med jevne mellomrom. Følg den gjerne også, om dere har lyst til det!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Trenger forresten tips til nye sanger selv! Om dere har litt god musikk som dere mener jeg burde ha med på listen min, eller har en god treningsliste på lur, så skrik ut i kommentarfeltet!

Let's go!

 • 20.03.2014 kl. 18:08

Heisann skjønninger♥ Flere som har fått med seg at det er den internasjonale lykkedagen i dag? Jeg leste det på fotballfrue sin blogg, og har tenkt på det siden. For meg er lykke kjærlighet, familie, vennskap, mestringsfølelse og ikke for å glemme å oppleve nye ting! Jeg har det jo så bra, og sånn som dagene er nå er det faktisk ikke mye mer som kan falle på plass for at jeg skal lette fra bakken! I dag er virkelig dagen vi alle burde sette oss ned og tenke over en liste med hva som gjør nettopp vårt liv fint!Nå er det straks tid for å dra av sted på trening. En av de tingene som virkelig gjør meg lykkelig, samt den mestringsfølelsen jeg sitter igjen med etterpå! Merker så stor forskjell på dager uten trening i forhold til dager jeg virkelig svetter! Jeg er så glad for at jeg fant denne hobbyen som gir meg så mye å være stolt over!

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag er det nok en ellipseøkt som står på planen. Har blitt litt mye av det i det siste, men guud som jeg trives på den maskina! Lurer litt på om jeg skal begynne å sy inn litt mer styrketrening i programmet mitt i løpet av neste uke da. Føler jeg begynner å miste alt av muskelmasse, så er vel kanskje lurt å sette av noen dager til det også. Hmm, vi får se!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deEllers er det veldig gøy at det er kommet så mange nye lesere her på bloggen de siste dagene! Det gir meg haugesvis med motivasjon, og jeg kommer nok til å bruke mye tid på fine bilder og bra tekst fremover! Om dere har ønsker til blogginnlegg er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg gjør så godt som jeg kan for å oppfylle ønsket! 

Do it for yourself

 • 15.03.2014 kl. 19:51

Er det en ting man virkelig burde gi seg tid til er det regelmessig trening i hverdagen. En sunn og glad kropp, har  ført til en mye mer positiv Toril, og det har faktisk også fått meg ut av depresjon og gitt meg en hel haug med andre fordeler! Å trene regelmessig og å spise sunt er helt klart den oppskriften jeg må følge for at jeg skal gå smilende og fornøyd. Det er ihverfall ingen tvil om!

Jeg vet selv at det å trene vedsiden av jobb, venner, kjæreste og skole kan være utrolig tungt til tider, men følelsen av å få alt til å gå rundt topper virkelig alt! Det å komme i gang er gjerne litt hardt, men når man først har blitt bitt av trenings- og kostholdsbasillen så kan jeg love dere at man føler at man er på toppen av verden! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har kanskje ikke verdens fineste kropp og alt det der, men guud så stolt jeg er over alt jeg har fått til siden i fjor! Ja, jeg har gått ned i vekt og føler med utseneedmessig myye penere, men det viktigste for meg er at jeg har kommet ut av deprisjon og jeg har funnet en hobby jeg virkelig klarer å engasjere meg i! De harde timene, dagene og minuttene er helt klart verdt det! Takk gud for at jeg gjør dette for meg selv♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

I morgen er det tid for å planlegge den nye treningsuka, og da vil jeg gjerne oppmuntre dere til å prøve å sette dere noen mål! Lykke til♥

My type of workout

 • 08.03.2014 kl. 16:34

Tror kanskje folk begynner å få øynene opp for annen kardiotrening enn løping nå? Velger å tro at det er pågrunn av maset mitt om ellipse! Haha neida, men holymoly så mange spørsmål jeg får om det! Utrolig gøy! Tenkte å bare samle alt opp i et eget innlegg, slik at dere får svar de spørsmålene som går igjen! De fleste spørsmålene er om hvor lenge jeg bruker å gå, hvilken motstand og hvor fort. Der varierer det litt fra dag til dag, men stortsett bruker jeg å gå på ellipsemaskina mellom 1 til 1,5 time. Motstanden jeg bruker er som regel på 13, men her varierer jeg mellom 11-16 også. Når det kommer til fart så er det mellom 80-120. 120 på begynnelsen av økta og 80 på slutten, haha neida! Spørs på dagsformen

Det er mange som spør om jeg ikke trener noe annet, og ikke for å glemme folk som sier at jeg virkelig burde trene mer styrke. Men jeg trener jo litt styrke også? Det blir bare ikke så mye i forhold til de fleste andre på treningssenter der ute. Jeg vet at om man skal bli sterkere så må man løfte tungt og alt det der, men så trives jeg så godt med kardiotrening at alt annet faktisk gjør meg litt umotivert. Jeg trener for min egen del, ikke for å bli fitnessutøver, bodybuilder eller sterkere enn alle andre. Ja, jeg vil også se endringer på kroppen, men føler jeg får de endringene jeg vil ha for øyeblikket gjennom kardiotrening. Alle må jo trene etter sitt egen ideal, ikke sant?Andre spørsmål er hvordan jeg klarer å gå så lenge. Vel, det er som alle andre ting; jeg har trent meg opp! Da jeg prøvde ellipse første gangen klarte jeg ikke å gå mer enn maks 10 min før jeg var heeelt død og utsvettet. Det er faktisk under et år siden, men med myyye fokus på ellipsetreningen har jeg nå 0 problemer med å gå til 1000kcal er forbrent! Gjeeeett om jeg er stolt av den forbedringen -fra 10 minutt til 1,5 time! 

Grunnen til at jeg velger ellipse foran tredemølle vet jeg egentlig ikke. Men jeg husker at jeg var ganske lei av å løpe da jeg prøvde ellipse første gang, i tillegg slet jeg også med belastningsskader i kneet fra det harde underlaget på tredemøllen. På ellipse slapp jeg jo den harde "støyten" man får når man løper, og ettersom jeg bare ble bedre og bedre på trøinga så var det helt klart det som var mest motiverende å trene! 

Treningsmusikk

 • 03.03.2014 kl. 14:42

Hello you ♥ Da var det jammen mandag igjen, som betyr nye mål for uka for min del! Jeg er klar for å gi 100% på trening fra i dag til søndag, skal prøve å gjør absolutt alt med kosthold og trening heeelt feilfritt! Elsker å utfordre meg selv på denne måten, det er nemlig akkurat det som skal til for å gjøre meg engasjert! For at treningen skal gå som en lek har jeg lastet ned litt ny musikk til spillelista mi. Det er bare å følge den her om dere har lyst til det! Til dere som ønsker å oppdatere deres egen, så har jeg noen favoritter å anbefale: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.deSer dere hvor mye bedre bildene mine har blitt de siste to innleggene? Har plages en stund med at bildene blir så matte og kjipe når man bruker bildeopplasteren til blogg.no. De ligner liksom ikke i det heletatt på hvordan de ser ut mens jeg holder på å redigere de. Derfor prøvde jeg en ny opplaster (her), og for en forskjell det ble! Endelig løste jeg problemet, wohooo! Små hverdagsgleder altsååå, haha!

Wanties for training

 • 27.02.2014 kl. 14:38

Heisann skatter♥ Kan dere tro at det er torsdag allerede? Tiden flyr virkelig fort forbi! Helt sykt å tenke på at det er over 2 måneder siden jul, og ikke minst nesten halvveis til sommerferie! Mars er jo til og med rett rundt hjørnet, selv om vi i min verden såvidt har begynt på februar.. Rart!

Men over til det egentlige temaet i dette innlegget, nemlig treningsklær! Så litt på treningsklær i gårkveld og da tenkte jeg at jeg kunne dele mine favoritter fra Nelly med dere! Er ikke noen hemmelighet at de fleste jenter liker å se bra ut -også på trening. Nye, freshe treningsklær gir ihvertfall meg haugesvis med motivasjon og et ekstra smil om munnen når jeg trør inn døra på spenst. Hva med dere?

/1. Treningstopp fra Nike i nydelig farge. HER. /2. Lekker treningsgenser fra Rönisch med søte detaljer. Har en lignende i rosa som er helt fantastisk god i stoffet! HER. /3. Min favoritt av alt, treningsgenser fra Nike. HER. /4. Enkel og kul genser til bruk før/etter trening fra Nike. HER. /5. Eeelsker "thea" modellene fra Nike, har sykt lyst på i enten svart eller korall! HER. /6. Supersøt sportsBH fra Adidas. HER. /7. Enkel t-skjorte fra Adidas. HER. /8. Treningsjakke som går til alt fra Nike. Perfekt nå som våren kommer og utejoggingen kan begynne igjen! HER

//Adlinks

pangstart på uka

 • 03.02.2014 kl. 21:08

Hei og gooood mandag alle sammen! Har dere hatt en fin start på uka? Jeg fikk hvertfall en hard start, siden jeg gikk fra bussen fra Trondheim og rett på skolen i dag tidlig. Var passe trøtt etter en natt i sittende stilling kan du si, haha! I tillegg var det også mye stress med toget i gårkveld pågrunn av bygging på toglinja. Trodde jeg skulle være stuck i trondheim frem til i kveld, og det passet ikke meg med tanke på at jeg både hadde skole og jobb i dag! Heldigvis ordnet alt seg daVel, nå er det tid for en ny uke med nye muligheter. Jeg har nettopp lagt en sukkerfylt helg med kjæresten bak meg, og er mer enn klar for å komme inn i sunne rutiner igjen! Denne uken tenker jeg også å begynne med styrketrening igjen, og kanskje til og med få meg en veiledningstime med PT. Er virkelig påtide å pumpe musklene igjen etter bare ellipsetrening i flere månder!Ellers må jeg bare si det igjen: Gurimalla så gøy det er at så mange har begynt å følge bloggen min! Er så kjekt å se at folk faktisk har vært innom selv om bloggingen i helgen ikke ble helt som ventet! Det setter jeg utrolig pris på, så tusen takk for det <3 Til gjengjeld lover jeg å sette av litt ekstra tid til bloggen den kommende uken! Høres det bra ut? 

Treningsplan for neste uke

 • 26.01.2014 kl. 20:24

Imens jeg satt og lakket neglene rød i sted, kom jeg på at jeg måtte huske å legge ut treningsplanen for uka! Har jo glemt å dele den de 2 siste ukene, så nå var det jammenmeg påtide! Min treningsuke blir en smule amputert på slutten, siden jeg drar til Markus på torsdagskvelden! Guuuuurimalla som jeg gleder meg! Har ikke sett han på nærmere 1 måned, så det blir ikke annet enn fantastisk å endelig få se han igjen! Vi skal også ut og spise på fredagen for å feire halvtårsdagen vår! Åå, det blir så koselig!

På tirsdag skal jeg prøve yoga med Maria for aller første gang, noe jeg gleder meg skikkelig til! Elsker å prøve ut nye ting og treningsmetoder, og jeg håper virkelig det slår an! Tenk hvor gøy det hadde vært om jeg ble skikkelig flink i yoga! Ææh, gira! Sååå har jeg jo planlagt litt blogginnlegg videre, og lurer på hva dere egentlig ønsker? Setter utrolig pris på om dere kunne gitt dere tid til å legge igjen noen ønsker til meg! Tenker kanskje å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Har jo ikke hatt det på en evighet, så om dere er interessert i det, er jo kanskje det en ide? 

Trening & kosthold

 • 22.01.2014 kl. 14:27

Nå var det jammen på tide å skrive et skikkelig innlegg om trening og kosthold! Har nemlig fått en hel haug av spørsmål rundt dette, noe jeg synes er kjempegøy! Koste meg hvertfall skikkelig når jeg skrev dette innlegget, haha! Trening og kosthold er en utrolig viktig del av livet mitt. Det synes jeg helt ærlig burde gjelde for alle, nettopp fordi det er viktig å ta vare på seg selv. Ikke bare hjelper det på vedlikeholding av kroppen/utseende, men det gir deg også et grunnlag for hvordan du vil ha det som gammel! 


Jeg har vært en aktiv person gjennom hele livet. Det som har forandret seg er at tidligere drev jeg med lagidrett og tenkte ikke mye på kosthold vedsiden av dette. Hadde ikke akkurat en spesielt tiltrekkende kropp (hehe), for da trente jeg mer for å bli god i sporten (volleyball/fotball) enn for å ha en sunn og frisk kropp. I slutten av tiendeklasse meldte jeg meg inn på Spenst og startet endelig den seriøse treningen. Siden det har jeg trent jevnlig, selv om det selvsagt går i perioder. Det er neimen ikke alle dager det frister å trene i det heletatt, det skal sies! Mens andre dager derimot, kan jeg være full av både energi og motivasjon, gjerne i såpass stor grad at jeg nærmest tripper med tærne mens jeg venter på dagens økt! Sånt varierer vel for alle? Tenker det er helt mennesklig, jeg! Akkurat nå for tiden er jeg inne i en skikkelig ellipseperiode (som dere kanskje har merket? haha). Jeg er virkelig motivert til akkurat det, og koser meg maks under treningen når jeg får stå på ellipsemaskina med musikken i ørene! Jeg har selvsagt tenkt å begynne å trene styrke igjen om ikke så lenge, men akkurat nå tenker jeg det er mer enn ok å holde meg til det jeg trives med! Målet for denne månden er jo uansett å gå ned i fettprosent, så ellipseperioden er vel egentlig midt i blinken? 

Når det kommer til kosthold er jeg faktisk, om jeg får si det selv, veldig flink! Det går selvsagt litt i berg- og dalbaner, men ikke sånn at jeg kommer heeelt ut av det. Jeg er flink på sånne småting, som å velge grovt brød fremfor lyst, og knekkebrød fremfor brødmat, jeg har en flaske med vann med meg hvor enn jeg går og drikker stort sett ingenting sukkerholdig! Har faktisk blitt skikkelig lei av brus opp gjennom årene, så er det en ting som ikke frister meg i det hele tatt, så er det nettopp det! I tillegg spiser jeg masse frukt og grønnsaker, og tar Udo's choise, trantabletter og multitilskudd hver dag! Dette er for å passe på at jeg holder oppe energien, og slipper blant annet vitaminmangel. Bortsett fra dette, har jeg faktisk ikke så stor tro på å trykke i meg masse proteinpulver og kosttilskudd. Rett og slett fordi jeg får i meg det jeg trenger gjennom min normale kost. Jeg trener også kun for meg, og har hverken ambisjoner om å bli fitnessmodell, "større enn alle andre", løpe maraton eller noe sånt. Jeg trener fordi det gjør meg glad og lykkelig! Enkelt og greitt

Min lille nikefamilie

 • 19.01.2014 kl. 12:53

Goood morgen alle sammen Har alle hatt en fin søndag så langt? Jeg daffet meg i senga helt fram til klokken slo 12, også spiste jeg middag med familien. Hjemmelagde knekkebrød med røkelaks og avokado, mmm! Nå skal jeg straks hoppe ut av pysjamasen og gjør meg klar til å besøke Hanna! Håper alle får en kjempefin søndag videre

Etter noen spørsmål om hvilke treningssko jeg bruker, har jeg endelig somlet meg til å ta bilder av de! Er såå glad i alle sammen, og er helt hekta på nikesko! Med en gang jeg har kjøpt et, dukker et nytt par opp på ønskelista. Det er jo så mange fine å velge mellom?1. De hvite nikeskoene kjøpte jeg på nikestore i tyrkia! Litt harde til løping, men funker til korte distanser. 2. De sorte med lilla detaljer fikk jeg til jul fra kjæresten og de er helt klart min favoritt! Perfekt til alt: løping, styrke og ellipse. 3. De rosa fikk jeg av min mor etter mye masing. Haha, har vel brukt de litt mindre enn hun forventet at de skulle bli brukt. Er litt for tunge på foten etter min mening, men funker godt til styrketrening. 4. De blå er mine første nikesko! Som dere ser er de godt brukt, rett og slett for de de er så utrolig gode! Kan brukes til alt, men litt harde til langkjøring. 

Nye treningssko

 • 04.01.2014 kl. 21:02

Heisann og god lørdag! De siste dagene fløy så raskt avsted at jeg glemte helt å oppdatere bloggen! Woopsi! Kom på det på jobb i dag, så nå måtte jeg nesten titte innom for og si hei! Har også utrolig lyst å vise dere julegaven jeg fikk fra Markus! Pakket nemlig opp tidenes fineste treningssko i julen, og dere kan jo tenke dere hvor glad jeg ble? Elsker de! De er suuupergode på foten og sitter som støpt! Har bare rukket å bruke de et par ganger enda, men jeg skal love dere at disse skal brukes flittig fremover! En ny favoritt i nikesamlingen med andre ord 

Motivasjonstips

 • 30.10.2013 kl. 21:46

Hei og hallo sportiser! Er det bare jeg som sliter med å komme i gang med treningen etter ferier eller litt for lange pauser? Av og til får jeg sånne syke anfall, hvor jeg går fra 100% treningsbevisst til 100% sofagris på under 1 dag. Høstferien er et godt eksempel på det. Jeg og Markus dro til Bergen noen dager for å slappe av, og endte blant annet opp med dollypizza, cola, boller og godteri hver dag.. Haha, huff.. Ja, det er lov å skeiie ut en gang i blant, men det er viktig å komme seg tilbake til normalt igjen etterpå! Her er noen tips til hvordan man kan booste motivajsonen etter et sånt anfall: 

♥ Ny musikk! 
Last ned ny musikk til spotifylisten din eller lag en helt ny! Ingenting slår ny musikk med herlig takt under treningsøkten! Om du ikke har tid eller ork til å lage en egen så er du hjertelig velkommen til å bruke min under økten! Du finner den HER.

 Tenk på følelsen etter en økt!
Prøv å husk den herlige følelsen man får etter en økt. Er det ikke godt å kunne tenke "i dag har jeg virkelig gjort noe bra for meg selv" før sovner om kvelden? ♥ Skaff deg en treningspartner!  
Selv om det er viktig å ikke bli avhengig av en annen når det kommer til trening, er det alltid gøy å ha en som du vet er like motivert som deg! På denne måten kan dere pushe hverandre og hjelpe hverandre til å nå målet! Spør en venninne som du vet ikke gir opp så lett!

♥ Ny treningsplan!
De fleste treningssenter gir deg mulighet til å få timer hvor de tilsette hjelper deg gratis med å sette opp treningsplan. Er det lenge siden sist du skiftet plan og øvelser så er det nok en av grunnene til at du har mistet motivasjonen! Nye øvelser er viktig og veeeeldig motiverende!

♥ Se på din egen fremgang!
Har du trent en stund så har du allerede bra fremgang fra før du begynte, men det er aldri for sent å ta før-bilder. Still deg opp foran et kamera i tettsittende klær eller undertøy og ta bilder i alle mulige vikler! Etter 2-3 månder kan du finne frem kameraet igjen og gjør det samme. Deretter setter du de sammen i en kollasj og sammenligner bildene. Dette har jeg gjort maaange ganger, og herregud så motiverende det er! ♥ Sett deg et mål! 
Vil du ned i vekt? ha tydligere muskler? få bedre kondis? løfte X antall kg i benkpress? Alt dette er mulig så lenge du har det i kikkerten! Men pass på å ikke ha for mange mål i sikte på en gang. Det er lettere å nå målet om du har det, ene og alene, som hovudfokus i perioden frem til du når det! 

♥ Kjøp nye treningsklær! 
Nei, man er ikke på trening for å se fin ut. MEN herregud så mye mer motiverende det er å stikke innom senteret om man faktisk føler seg litt fresh enn når man ser ut som en dass. Sånn er det bare, vi jenter har det bedre når vi føler oss bra! Nye treningsklær er helt klart en viktig faktor i å ha motivasjonen på plass!

♥ Finn din treningsmetode!
Noen liker styrke, noen liker lagsport og andre liker kondisjonstrening. Ingen er like, så om venninnene dine liker best å spille fotball så betyr det ikke at du MÅ gjør det. Prøv litt forskjellig! De fleste senter tilbyr også saltimer i en hel haug av ulike varianter, så her er det bare å velge og vrake! ♥ Bare gjør det! 
Eller "Just do it" som nike sier. Ikke bruk så mye tid på å tenke på å gjør det, men bare gjør det! Di mindre du tenker over det, di lettere gjør du det for deg selv.

♥ trening gjør deg lykkelig!  
Du har kanskje hørt om endorfiner eller "lykkehormoner"? Dette er hormoner som slippes løs i kroppen når man trener! Det vil si at man blir fysisk glad av å trene! 

♥ Du har to stemmer! 
Husker ikke helt hvor jeg leste dette, men det traff meg ganske dypt og det er noe jeg tenker over hver gang jeg ikke har motivasjon: Prøv å tenk at du har to stemmer i hodet. Når du sitter å vurderer om du skal trene eller ikke, så har du en negativ stemme og en positiv. En som sier "nei, nå orker jeg ikke å trene" og en som sier "en liten økt skader vell ikke?". Den negative stemmen er den stemmen som har holdt deg tilbake hele livet, altså den som IKKE vil det beste for deg. Prøv å alltid lytt til den positive stemmen, den som sier "JEG kan klare det!".  

Påfyll med motivasjon

 • 18.08.2013 kl. 13:32


Ååh, nye treningsklær er virkelig påfyll av motivasjon, eller hva? Jeg er definitivt klar til å ta i et tak på treningen igjen etter en litt for lat og usunn sommer. Har såvidt vært innom treningssenteret, og det ble mildt sagt litt for mye kos, sjokolade og pizza etterhvert. Haha huffameg.. Jaja, så lenge jeg klarer å få inn de sunne vanene igjen :-)De nye nike skoene og dekselet er fra en nike-butikk vi var innom i tyrkia. En av de få butikkene der hvor de faktisk solgte ekte varer, haha. Modellen på skoene er free run 2, og er supergode på foten. Prisen på treningsko der nede var sånn halv pris i forhold til i Norge, så både jeg og Maria måtte nesten få med oss hver sitt par hjem. Gleder meg virkelig til å prøve de ut på senteret i morgen! 

Sunt & godt

 • 19.07.2013 kl. 11:09


Hei alle sammen! Har tatt noen bilder av maten min i det siste for å samle opp i et innlegg til dere på bloggen. (Haha, det hørtes sinnsykt bloggete ut). Men jeg tenkte kanskje det kunne være interessant for dere? Jeg synes hvertfall at det er kjempegøy å finne inspirasjon og ideer til matretter på andre blogger! Alle rettene under her er storfavoritter hos meg, og jeg anbefaler alle å prøve de ut!1. Kylling, tomatpure, hakkede tomater og paprikakrydder / 2. tacosalat med massemasse kjøttdeig 
3. lun salat, oppskrift HER.  / 4. Entrecote og asparges 5. Proteingrøt med banan / 6. Vaniljekesam, kokosyoghurt, cottagecheese, pære & mango
7. Cottage cheese med varme bær / 8. blåbæryoghurt med havrekli 

Som dere sikkert ser så har jeg fikset på designet mitt! Det jeg hadde før ble litt for rosablogg-ish for meg, så da var det bare å fikse et nytt :-) Synes kanskje dette er litt enkelt, men jeg får heller lage meg et nytt om en stund. Er sååååå kresen på bloggdesign, og har alltid noe å pirke på. Vurderer å bare betale noen for å ordne det til meg, så slipper jeg å stresse mer med det på en stund.. Hmm, vi får se! Har egentlig sååå mye annet jeg heller vil bruke penger på, hihi!

Nye treningsklær

 • 18.07.2013 kl. 17:33

Var innom sporten i dag for å se etter nye nike free sko. Desverre hadde de ikke helt det jeg var ute etter, så ble ikke noe sko på meg nei. Men jeg gikk ikke tomhendt derfra uansett, for de hadde nemlig 50% på alle treningsklær fra røhnich! Så da måtte jeg bare ha den fine genseren på bildene under! I tillegg kjøpte jeg meg noen nye, freshe trenings BH-er på H&M. Etter min mening er disse de beste i verden! Og ikke koster de mer enn 150 kr per stk heller! Må innrømme at treningslysten har ligget litt langt inne den siste tiden. Så med nye treningsklær i klesskapet håper jeg motivasjonen kan komme tilbake! 

Ny uke og nye muligheter

 • 07.07.2013 kl. 23:22

Da er det like før vi kjører i gang med uke 28, og det er dere vel klare for? Jeg er hvertfall klar for å yte maks på spenst denne uken, og har ikke planer om å gå derfra før svetten renner fra absolutt hele meg. Kan ikke akkurat skryte på meg den beste treningen hittil i sommer, men det skal jeg fort snu om på! Jeg er maks motivert og har myye energi etter en syk og sengeliggende uke 37. Er dere med meg? Her er treningsplanen for uken, og jeg skal gjør så godt jeg kan for å gjennomføre alle øktene! Er veeeldig spent på tirsdagsøkta som må gjennomføres enten før eller etter en 8-timersvakt på kaffeen. Ser for meg en helt gåen Toril den kvelden der ja, haha! Er vel sånn det skal være engang i blant? 

Det nye & frosne druer

 • 14.06.2013 kl. 21:13

Nå koser jeg meg med "det nye" og fredagskosen min, som i dag er frosne druer. Har dere smakt det før? Jeg har sett mange legge ut bilder av det på instagram, så måtte nesten smake om det faktisk var så godt som alle skulle ha det til. Høres egentlig veldig ekkelt og rart ut, men det smaker virkelig fantastisk! Nesten som sorbetis egentlig! Dere burde virkelig smake det! 

Kom hjem fra trening for en liten time siden, så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å lade opp til jobb i morgen! Skal nemlig jobbe 6 timer på kafeen, og deretter i "white-party"-bursdag. Gleder meg skikkelig til en fin jentekveld! 

Paprika med fyll

 • 09.06.2013 kl. 17:08

Her kommer et aldri så lite middagstips til søndagen! Lagde nemlig paprika med fyll til familien til middag i går, og jeg er ganske sikker på at det falt i smak hos alle? Denne oppskriften fant jeg på Linda Stuhaug sin blogg. Alle burde forresten sjekke ut den bloggen! Den er spekket full med mattips av alle slag! Veeeldig mange deilige fristelser med andre ord.. Mmm!
 


Oppskriften er direkte kopiert (men oversatt til bokmål) fra Linda sin blogg.

Du trenger
Grønnsaker du kan fylle - mellom annet squash og paprika
400 g karbonadedeig - eller en annen type kjøttdeig
Hermetisk grovthakkede tomater med hvitløk - ca en halv boks
Tomatpure - ca 2 ss
Masse krydder - feks grovkvernet chilli, pepper og hvitløk, paprika, grillkrydder, urtesalt. 
1 løk - finhakket 
Ost til topping
Frisk salat etter ønske Sett stekeovnen på 200 grader. Rens grønsaken du har valgt fri for stilker, innmat, osv, så du får et hull til fyllet. Steik kjøttdeigen sammen med løk. Når dette er ferdigstekt kjører du på med hakkede tomater, tomatpure, masse krydder og en skvett vatn. La det putre og godgjøre seg, og smak deretter til med evt. meir hakkede tomater, tomatpure og krydder. Det skal smake som klassisk pizzafyll. Fyll deretter grønnsakene med blandingen, over med litt ost, og sett litt over midten av ovnen til osten er smeltet og gyllen. I mellomtiden kan du kutte en frisk salat!
 

Ny uke og ny treningsplan

 • 27.05.2013 kl. 19:14

Så var det mandag igjen og jeg regner med alle starter den med et smil om munnen og stor entusiasme? Ja? Jeg skulle ønske jeg kunne si det samme, men våknet med er stressa følelse og er ganske sikker på at den følelsen ikke forsvinner før jeg leverer inn eksamen på fredag. Baah, altfor mye å gjør! Heldigvis har jeg jo dere som gjør dagen bedre med både kommentere bloggen, anbefale bloggen min på deres blogger og i det heletatt trykke dere innom! Herregud så gøy det var når jeg var linket til 6(?) blogger i går! Woow, tusen takk♥

Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut treningsplanen min for denne uken også! Det er jo kjempekjekt å høre at andre også har tatt den i bruk! Selvsagt kan jeg det! Men før jeg legger den ut i dag, må jeg nesten si ifra om at jeg sannsynligvis selv gjør litt forandringer i løpet av uken. Siden denne uken er såpass travel for meg, så er det vanskelig å si hvor mye trening jeg klarer å få presset inn. 


Og så til dere som lurer på om jeg ikke trener bryst, rygg og skuldrer. Joo, selvsagt gjør jeg det! Legger bryst og skuldrer inn som en del av armtreningen, mens rygg legger jeg inn med magetrening. Litt dumt av meg å ikke skrive inn på selve treningsplanen, men for meg er det så naturlig. Håper dere forstår! 
 

Wanties

 • 27.05.2013 kl. 16:52Ååh, både Nelly og Zalando har så mange herlige treningsklær i freshe farger. Har lyst på alt jeg, hihi. Som dere sikkert skjønner så er jeg forelska i gule og rosa treningsklær for tiden. Det er jo så fiiiint og ikke minst søtt og feminint! Vet ikke med dere, men jeg synes i hvertfall at det er ekstra kjekt å dra på trening om man føler seg litt fin i tøyet! Jeg er vel ikke den eneste? 

Pannekake-wrap med jordbær

 • 25.05.2013 kl. 12:43

God morgen solstråler♥

I dag våknet jeg til helt blå himmel og nyyydelig vær. Desverre må jeg bruke helga på å øve til matteeksamen da, men har ikke eksamen før på fredag så har tid til å være liiitt i sola hvertfall. Startet dagen i dag med å prøve ut en ny og stooor frokost. Det er altså pannekaker av egg, melk og kesam, som jeg har fylt med cottage cheese og deeeilige jordbær! Ser det ikke godt ut? Det smakte hvertfall kjempegodt! Nå skal jeg støvsuge, gå ut og ta noen bilder også bærer det avsted på trening! Har ikke trent på 2 dager nå, så det skal bli deilig å svette litt igjen. Ha en fantastisk lørdag da alle sammen♥

Speltlompepizza

 • 18.05.2013 kl. 19:12

Hehei alle søte♥

Flere enn meg som er strålende fornøyd med været og temperaturen i dag? Så sinnsykt deilig! Wiii! Håper alle har koset seg ute i solen i hele dag! Jeg for min del har vært og jobbet på kafeen, hvor vi nesten ikke hadde kunder. Derfor bestemte vi oss for å dra bort på gamlehjemmet med resten av dagens kaker istedenfor å kaste de. Dagens gode gjerning med andre ord! Så får vi bare håpe på at de kan nyyte kakene til kaffeen i morgen i akkurat samme temperatur som i dag! :-)

Nå har jeg nettopp laget meg dagens middag, som ble speltlompepizza. Tenkte jeg kunne tipse dere om det, for det er noe av det beste jeg vet om! ..Dere må forresten si ifra om det blir for mye mas om mat og oppskrifter her på bloggen! Føler jeg tar litt av, men det er kun fordi det finnes så mye godt!

Det du gjør er å smøre speltlompa med smørost og tomatpurè. Dette topper du med litt ost før du setter det inn i ovnen. Mens pizzaen varmer seg kan du lage til selve toppingen. Jeg valgte bacon, salat og strandaskinke. Det legger man på etter pizzaen kommer ut av ovnen sammen med litt krydder. Etter du har gjort det er det bare å stappe innpå med goood samvittighet! Kos dere! 

Hey you

 • 16.05.2013 kl. 20:39

God kveld alle lesere♥

I dag hadde jeg fri fra skolen, så jeg hadde gledet meg til en laaang morgen med deilig mat og noen serier på skjermen. Sånn ble det altså ikke. Jeg våknet klokken 11:40 og da hadde jeg fått melding fra sjefen om jeg kunne komme på jobb klokken 12. Så da hoppet jeg opp av senga, slengte på meg klær og litt sminke, og så dro jeg og afroen min avgårde på jobb etter 10 min morgenstell. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og sitter her og spiser salat etter 8 timer på kafeen! Baah. Fikk desverre ikke trent i dag, men da får jeg heller ta i litt ekstra på lørdagen og søndagen! Nå er jeg så sliten at jeg bare skal slappe av resten av kvelden. Dere som skal ut i dag må ha en fantastisk kveld og natt! 

Her er dagens middag: Salat med stekte speltlomper vedsiden av. Vet ikke helt hva jeg skal kalle speltlompene, men de er hverfall fantastisk gode! Jeg bare smører på kremost, og så tar jeg på ost og strandaskinke og litt krydder. Så bretter jeg speltlompa i to, og steker den litt på begge sider! Og vooila, så har du noe godt tilbehør til salaten! 

tips til matpakken!

 • 13.05.2013 kl. 22:14

Er det bare jeg som ikke klarer flere brødskiver eller knekkebrød i skolelunsjen? Nei, tenkte meg det. Av og til frister kantinematen rett og slett litt mer enn en kjedelig matpakke. Derfor tenkte jeg å komme med et aldri så lite matpakketips! Start allerede kvelden før med å lage matpakken, da har man mye bedre tid og får tenkt gjennom hva man får i seg av næring i matpakken. 

Så over til selve matpakken! Har tenkt å komme med flere tips etterhvert, men akkurat denne gangen vil jeg gjerne tipse om wraps! De fleste vet jo hva det er, men har dere tenkt på hvor utrolig deilig det hadde vært med en wrap i matpausen? 


Start med å smøre to speltlomper med philadelphia og litt pesto. Deretter legger du over en liten bunke med salatblad og spekeskinke og kylling. Du kan selvfølgelig også bruke annet kjøttpålegg, eller rett og slett bare litt ekstra grønnsaker. Å lage wraps er raskt, enkelt, sunt og suuupergodt!
Håper det smaker!♥

New week - Fresh start

 • 13.05.2013 kl. 19:52

Hei alle skjønne♥

Nå er det mandag, som betyr ny uke og blanke ark! Jeg har bestemt meg for å være strukturert denne uka, så jeg brukte søndagskvelden på å lage meg treningsplan. Denne uka skal jeg kjøre beinhardt på trening. Jeg også endel jobbing i vente, en frisørtime, og så skal jo Norge feires med flagg og bunad på fredag! Wiii! Har fri fra skolen både på torsdag og fredag, så jeg har mye tid til både trening og jobb! Nå tenkte jeg at jeg kunne dele treningsplanen min med dere. Har sett noen andre bloggere gjør det, og jeg synes det er så gøy å la seg inspirere av,  i tillegg til at det er en fin måte å få inspirasjon til egen trening!
Dette blir altså bakgrunnen min både på mobil og data de neste syv dagene før jeg bytter til ny neste uke. Har jeg den synlig så er jeg konstant bevisst på den og da er det lettere å gjennomføre! Det kan selvfølgelig hende at det skjer noe gjennom uka som gjør at det blir litt endringer, men det skjer som oftest ikke så store endringer. 

Anbefaler alle å lage sin egen plan for hver uke. Det er så deilig å ha kontroll over treningen sin, vite hva man skal gjøre på senteret og å kunne si seg fornøyd så lenge man har gjennomført det man har planlagt. Tilslutt kan man kanskje sette seg et mål for treningsuken? Mine mål for denne er å klare 8 km med bare 1 gåpause, i tillegg vil jeg også ta knebøy med 5 kg mer enn forrige uke og selvfølgelig klare å gjennomføre alle øktene jeg har skrevet opp! 

Søndagsfrokosten

 • 12.05.2013 kl. 13:21

God morgen alle sammen♥

Startet dagen med å lage meg havrepannekaker. Tror det må være noe av det beste jeg vet (som er sunt hvertfall, hihi). Jeg er ikke så glad i de vanlige havrepannekakene som bare er laget av havregryn og egg, så jeg bruker å blande i litt ekstra. Fant oppskriften på en blogg, men husker ikke helt hvilken det var. Tenkte uansett at jeg kunne dele oppskriften videre, for disse må bare smakes! 
1/2 dl lettkokte havregryn (kanskje litt mer) 
2 egg
1 ss vaniljekesam
1 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel 
Nå skal jeg straks hoppe i treningsklærne og dra en tur på senteret for å trene litt styrke, og deretter kanskje ta litt sol. Håper jeg får noen med meg så jeg slipper å trene alene. Det er virkelig såå utrolig mye kjekkere å trene ilag med andre, enn det er å trene for seg selv. 

Happy saturday!

 • 11.05.2013 kl. 23:33

God kveld alle sammen♥

Denne kvelden har jeg tilbringt på sofaen med pappa. Spiste deilig kjøtt til middag og deretter dro vi på butikken og hamstret inn en hel haug med frukt og bær til resten av helga. Nammiii♥ Da vi kom tilbake fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe ut av dagen, så da kastet jeg på meg joggeskoene og tok meg en rolig joggetur før det ble mørkt. Nå har jeg nettopp dusjet, og lagt meg tilbake i sofaen igjen med litt bedre samvittighet enn jeg hadde tidligere. Følelsen etter trening er så deilig! Håper alle har en superfin kveld videre! :-)

Lørdagskos

 • 04.05.2013 kl. 22:18God kveld alle sammen♥ Først av alt må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund. Var namlig på klassetur i Bergen fra onsdag til fredag! Vi besøkte 6 ulike bedrifter, blant annet TV2 og universitetet i Bergen. Utrolig interessant faktisk! På torsdag hadde vi litt fritid, så da sprang jeg på matbutikken og hamstret inn speltlomper og deretter på kicks for å kjøpe parfymen fra sist innlegg. 

I dag har jeg vært på jobb i 6 timer på kafèen og deretter laget jeg deilig hjemmelaget pizza til middag. Nå sitter jeg her med mamma og pappa og slapper av mens vi ser på TV og spiser melon og banan. En rolig kveld i koseklærne var akkurat det jeg trengte. Håper alle har en kjempefin lørdagskveld♥

Rise & shine

 • 28.04.2013 kl. 13:54

God morgen♥ I går hadde jeg spisedag, så spiste massemasse godteri og chips. Var faktisk første gang siden påsken at jeg spiste drittmat, men herregud så godt det var! Forresten så tenkte jeg kanskje å slå sammen spørsmålene jeg har fått siden jeg startet å blogge igjen i et "ukens smpørsmål"-innlegg. Føler at det blir enklest på den måten, så jeg slipper flere spørsmål opp igjen og opp igjen :-)I dag er jeg usikker på om jeg skal trene eller ikke. Har mest lyst å trene i kveld, men senteret stenger kl17. Ååh, åpningstidene på spenst er faktisk såå irriterende. Har for eksempel vurdert å begynne med morgentrening, men senteret åpner ikke før halv 7. Og det er bare 2 ganger i uka, resten åpner det rundt 8 eller 10. Og jeg må sitte på bussen kl 0730, så det går ikke. Jaja, jeg får klare meg med trening etter skolen eller på kveldstid! 

Cosy rainy morning

 • 25.04.2013 kl. 11:27

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg her i kosedressen og nyter en deilig frokost, mens regnet plasker ned utenfor. Har langhelg nå, så må prøve å finne på noe gøy! I dag skal jeg hvertfall på trening, innom 50% salget på bikbok for å kjøpe meg en ny bukse, også overnatte hos Hanna♥ Er altfor lenge siden sist, så blir kjempekoselig! 


Ser det ikke godt ut? Dette må dere virkelig prøve, smaker himmelsk! En sunn og utrolig god erstatter for en kjedelig frokost med brødskiver, frokostblanding eller knekkebrød.

Sunn og god kveldsmat

 • 23.04.2013 kl. 21:24

Treningsmusikk

 • 22.04.2013 kl. 19:03

Hei sprekinger! Fikk et spørsmål om hvilken musikk jeg liker å trene til! ..Skal jeg være helt ærlig, så varierer det veldig. Spørs litt på humøret egentlig. Noen dager trener jeg til dubstep, andre dager til ulike remixer, noen til indierock og noen til ... klassisk. haha ja, det er sant. Klassisk musikk er jo litt sånn filmaktig, så da bare lukker jeg øynene og later som jeg springer på en åker med sommerfulger rundt meg. Hahaha, jeg må jo være tidenes taper... men ja, det er fakta.

Musikken ovenfor er favorittene nå fortiden. Mer normal treningsmusikk, som gjør at man får lyst til å både danse, springe og ta i litt ekstra. Det er vel den musikken som er aller best å trene til? :-)

Åååh, frister ikke dette? Hadde ekstremt søtsug da jeg kom hjem fra trening, så måtte bare lage meg noe søtt og godt. Da ble det havrepannekaker med Cottage Cheese, jordbærsyltetøy uten sukker og banan, også hadde jeg proteindrikk og litt melk vedsiden av. Namnam!
 

Verdens beste salat

 • 05.02.2013 kl. 19:31

jordbær
hvitløkskrutonger
isbergsalat
raspet lettost
avokado
agurk 

Rask og enkel lunsj

 • 28.01.2013 kl. 20:52Her har dere noen forslag til en litt sunnere og mer spennende lunsj! Nå skal det sies at jeg ikke er verdens sunneste, spesielt flink til å lage mat eller har så veldig mye peiling. Men jeg prøver så godt jeg kan! For meg er det veldig viktig at det ikke tar så lang til å lage eller blir så mye å rydde. Enkelt og greit fordi jeg ikke er så veldig glad i å lage mat. I begynnelsen av desember ble jeg så sinnsykt matlei at ingenting av det vi hadde i kjøleskapet fristet lenger. Derfor måtte jeg legge om matvanene litt og bytte ut knekkebrødene (og sjokoladen hehe) jeg heletiden spiste med litt mer varierende mat. Siden nyttårsforsettet mitt var å bli sunnere så ble det en selvfølge at dette skulle være sunn mat. 

Ellers tenkte jeg kanskje å begynne å blogge litt mer om trening osv. Har brukt maaange timer på treningsenteret de siste månedene og planen er å fortsette på samme måte! Vet det å blogge om trening er veldig innenfor den veldig tragiske A4-bloggrammen som så og si alle bloggere kjører, men så har det jo blitt en del av hverdagen min, så da blir det en del av bloggen uansett.

Proteinpannekaker

 • 08.01.2013 kl. 15:55

ÅÅÅKEIÅKEIÅKEI folkens! Det her er serr noe av det beste jeg har smakt! Kom tidlig hjem fra skolen i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve å lage meg noe sunt og godt. Så jeg fant frem oppskrift på google (HER) og prøvde meg litt frem... OG HERREGUD så godt det ble! Alt jeg har smakt med proteinpulver smaker jo som regel horoghelvette. Sånn som den vanlige blandingen med melk og proteinpulver, eller kaffe og proteinpulver. Det er ikke sånn at man liksom setter seg ned og "koser seg" med en proteinpulver liksom.. Jeg står over vasken og brekker meg, før jeg kan ta en ny slurk liksom. liksom. Kødda. Men det her kan jeg med hånden på hjertet si at jeg kommer til å lage når jeg skal.. ja, kose meg. 

Oppå brukte jeg jordbær og smeltet 86% mørk sjokolade (med litt melk i). Anbefales! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no