Ukens Spørsmålstegn: Handelshøyskolen BI

 • 09.03.2016 kl. 10:46

Forrige uke hadde jeg ikke noen spørsmål til denne spalten, men nå dukket det plutselig opp noen! En av dem har jeg svart på i tidligere spørsmålsrunde, men siden det er en stund siden og jeg har litt flere erfaringer så tenkte jeg at det er supert å dra spørsmålet frem igjen nå. I tillegg er det jo søketid til høyere studier, så jeg håper dette kan hjelpe noen! 

Loading image...

Loading image...

Man får akkurat det samme i måneden når man går på privatskole som andre skoler, MEN man får større "storstipend". Med "storstipend" mener jeg stipendet/lånet som kommer i begynnelsen av hvert semester, altså i august og januar. Går man på privatskole kan man nemlig få lån som dekker alt av skolepenger av lånekassen, og dette kommer med storstipendet. Så, for meg som går på BI vil det si at jeg ikke får 21000kr i august/januar, men 48000kr. Alt av de 27 000 ekstra går altså til å betale for å få gå på BI, og dette er lån som man må betale tilbake sammen med resten av studielånet.

Loading image...

Selvsagt kan jeg det! BI Trondheim er en kjempefin skole med gode forelesningssaler, forelesere og et kjempebra opplegg! Selve bygget ligger rett ved Pirbadet, men skal utvides og ligger på Brattøra fra sommeren 2018 (selvfølgelig rett etter jeg er ferdig, haha...). Selv tar jeg Bachelor i Markedsføringsledelse og hittil har vi hatt 10-15 forelesningstimer i uken. Med andre ord er det lagt opp til mye egenarbeid, og derfor er det gull verdt å skaffe seg en kollokviegruppe så tidlig som mulig. Det gjør at man blir mer "låst" til å lese, samtidig som man har det sosialt og artig sammen! 

Vanskelighetsgraden på selve forelesningene varierer fra fag til fag. Noen fag er typiske lesefag og andre er fag hvor man må jobbe med oppgaver og utrekninger. Det skal sies at fagene første- og andre halvår har rykte på seg for å være litt tamme iforhold til det videre studiet. De fleste fagene de første semestrene er nemlig fag som "alle" på BI må gjennom, og verstingene er nok "Bedriften" som handler om bedriftens/selskapets opprinnelse og historie, i tillegg til "Makroøkonomi" som kan være en utfordring om man ikke er så fan av matte. 

Miljøet på skolen synes jeg er ganske bra! Må likevel innrømme at jeg har lagt merke til at det er veldig gruppebaserte miljø på BI. Man sklir liksom rett inn i en gjeng i fadderuken også holder man seg til stortsett de. Det er nok sånn det blir når man har klasser på over hundre personer, men man kan jo selvsagt melde seg inn i verv og på lag for å komme i kontakt med flere! BI har uendelige muligheter når det kommer til akkurat det, så om man vil engasjere seg sånn så har man mye å velge mellom! Jeg har dog ikke vært med i noe selv, så kan dessverre ikke bidra så mange tips der. 

Loading image...

Loading image...

Som sagt har vi rundt 10-15 skoletimer i uka (litt færre første semester). Det første semesteret varierte forelesningsdagene helt sykt fra uke til uke, men i år har vi fått en mer regelmessig timeplan som består av ca tre timer hver dag. For å bruke høstsemesteret som eksempel, så hadde vi rundt 3-8 arbeidskrav (flervalgsoppgaver i itslearning + skriveoppgaver) i hvert fag. Her må man gjennomføre et viss antall for å få gå opp til eksamen, i tillegg til at vi måtte skrive to obligatoriske (og ganske omfattende) innleveringer. Ellers kan jeg legge til at en av eksamenene vi hadde var en gruppeeksamen som gikk fra semesterstart til slutt. Det var seriøst mye arbeid, men utrolig gøy siden vi fikk jobbe sammen i grupper på tre og tre som vi selv fikk bestemme. Når det kommer til presentasjoner så har vi ikke hatt noen enda, men det varierer nok fra studie til studie - og kommer muligens senere i utdanningen? Håper dere fikk svar på det dere ville vite, og hvis dere skulle lure på noe mer er det bare å fyre løs i kommentarfeltet! I tillegg setter jeg utrolig stor pris på om lere legger igjen ønsker til neste "ukens spørsmålstegn" ♥

Ukens Spørsmålstegn: Hvordan lære pensum?

 • 10.02.2016 kl. 15:03

Trrrrrommevirvel..... det er tid for å begynne med en ny spalte! Jeg har bestemt meg for at jeg hver onsdag fremover skal velge ut et spørsmål fra kommentarfeltet som jeg vil svare grundigere på. Det kan enten være et spørsmål som ofte blir stilt eller det kan være noe jeg synes er gøy å ta opp i plenum! Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva dere synes, så får vi se hvor lenge jeg fortsetter med den! Dersom dere vil finne igjen flere slike innlegg underveis, så kommer det til å ligge under kategorien "spørsmål & svar". 

Loading image...

Dette spørsmålet kom ganske hyppig etter jeg skrev at det endte med toppkarakterer på alle eksamenene mine! Jeg må bare presisere at med "toppkarakterer" mener jeg A eller B, jeg er ikke noe stright A-student altså! B, B, B & A ble det - og jeg innser nå at det kanskje ikke måler seg opp til ordet "toppkarakterer" i dagens flink-pike-samfunn. Eller hva sier dere? Uansett, så kan jeg selvsagt dele mine beste studietips med dere! Det er ikke akkurat noe hokkus pokkus og spesielt med min måte å lære, så om dere er ute etter noe gøy og spennende må jeg nok skuffe dere denne gangen ..
 
Loading image...

→ Les. Okei, tidenes artigste punkt som mange av dere sikkert håpte at jeg i det hele tatt skulle la være å nevne. Det er ganske innlysende, men uansett må jeg bare si det: Les alt - alltid. Begynn helt på nytt fra første kapittel noen uker før eksamen (evt:. begynn på første side i kapittelet dersom det er en vanlig prøve). Ikke hopp over pensum eller ta kjappe løsninger som å bare lese oppsummeringen eller forelesningsnotatene. Pensum er der av en grunn og det er utrolig viktig å få med seg alt, spesielt med tanke på at lærer/foreleser ofte utelater mye av det man skal kunne. 

→ Noter. Skriv stikkord mens du leser - helst for hånd! Disse stikkordene kan like gjerne være ordrett fra boken, for du bør jobbe med dem og endre på dem senere uansett. Skriv ned alt det viktigste og gå videre med en gang det er notert. Dette punktet er faktisk utrolig viktig, for man får med seg utrolig mye mer dersom man noterer mens man leser. Hvis man nøyer seg med å bare lese er det nemlig så altfor lett å gå inn i en slags "transe" (om jeg kan kalle det for det??). Psst: Noterings- og lesetiden er ofte tidkrevende så start i god tid!

→ Pugg notatene. Se over alle notatene og pugg side for side. Snu gjerne arket når du føler at du begynner å huske ting for å tenke etter hva som faktisk sitter igjen. 

→ Skriv om til egne ord. Når du kan det meste av notatene er du klar for å begynne å tolke litt av pensumet på egenhånd. - Eller som lærerne kaller det "å få oversikt". Ta fram alt av notater og fokuser på å koble sammen flere punkter til en egen korttekst. Skriv dette på din egen skrive/talemåte, slik at det blir som en naturlig samtale med seg selv. Dette skal du gjøre helt uten å bruke boken - BARE notatene dine. Dersom det er årstall involvert ville jeg også brukt tid på å sortere alt etter stigende rekkefølge. Dette er ofte noe lærebøker gjør forvirrende, så forsøk å rett opp i denne kneika selv! Det har ofte utrolig mye å si for hvordan du ser sammenhengene.  

Loading image...


→ Lær dine egne ord utenom. Når du har skrevet om notatene dine til egne tekster er det på tide å repetere igjen. Les gjennom tekstene, endre litt om det er nødvendig og lær deg så mye som mulig utenom. Disse notatene bør du se over utrolig mange ganger før prøven/eksamen.

→ Skriv ned det alt fra pensum på en A4-side. THIS IS A TRICKY ONE! Men det er faktisk mulig uansett hvor mye pensum man har! Jeg gjorde dette før alle eksamenene mine, blant annet i et fag med en pensumbok på over 600 sider. Dette punktet dreier seg ene og alene om å få den fullstendige oversikten. Her lærer man å luke bort detaljer og fokusere på det "hele bildet". 

→ Lag egne prøver fra pensum. Skriv ned det du sliter mest med å huske og utform spørsmål som er relevante. Når du svarer på spørsmålene skal det selvsagt ikke brukes bok, og du må svare som om det var nå det gjaldt: langt, presist og så godt formulert som mulig. Når du føler deg ferdig og har gjort ditt beste kan du se over ved hjelp av boken, dersom det er noen "hull" i kunnskapen kan du bruke pensum til å fylle ut. 

→ Internett & youtube. Dette er gull! Det siste steget til A er ofte å kunne det lille ekstra eller klare å tilnærme seg stoffet fra flere vinkler enn bare den foreleser/lærer har presentert. Dersom du har tid og virkelig vil oppnå det beste av det beste så vil jeg derfor anbefale å søke litt på pensum på internett. Kanskje boken er uklar på noen områder? Kanskje fant du noe interessant som du enkelt og greit bare vil kunne mer om? Da er internett din beste venn! Ellers vil jeg også anbefale å se på youtube-videoer. Det er et hav av kanaler som er laget i skolesammenheng - ofte er det også lærere fra andre skoler som legger ut tips og sammendrag til sine elever. Husk at man alltid lærer mer om man får det matet gjennom flere sanser - og nettopp derfor er youtube helt ypperlig!

Loading image...Dersom du har noen spørsmål du vil at jeg skal ta opp i "ukens spørsmålstegn" så må du gjerne legge det igjen i kommentarfeltet på dette innlegget! Og på forhånd: tusen takk til alle som bidrar ♥

Svar på spørsmålsrunden #2

 • 04.11.2015 kl. 21:45

Loading image...

Hva synes du om at stadig flere i dag fikser på utseende sitt via kosmetisk inngrep? Har du noen gang tenkt på om du ville ha gjort noe slikt, og evt hva ville du ha gjort?
Jeg synes dette dessverre har tatt helt av og at det blir litt for normalisert. Nå er det dessverre slik at vi mennesker er flokkdyr og blir lett påvirket av hverandre, og da blir det gjerne slik at når en i vennegjengen begynner, så slenger resten seg på. I dagens samfunn har vi jo kjendiser med sosiale medier og ikke mist bloggere som også har tatt del i å promotere kosmetiske inngrep og gjort det enda litt større. Jeg har sett at mange gir bloggere skylden for dette, noe jeg for såvidt kan forstå. Når man er RÅLEKKER før man gjør noe som helst og så begynner å ordne på både det ene og det andre, så sender man nok litt feil signaler. Når det er sagt så er jo stort sett bloggere også offer for skjønnhetsidealene og jeg mener at man bør få gjør det man vil. Hadde de vært en "anonym" person, så hadde vel ingen brydd seg? Selv har jeg hatet både det ene og det andre ved eget utseende, og har nok på mine verste dager vurdert både neseendringer og restylane. Om jeg noen gang gjør det er en helt annen sak, for det tror jeg helt ærlig ikke. 

Har du prøvd rusmidler? I såfall hva? Og hvis ikke, hva ville du prøvd, hvis du hypotetisk skulle ha testet det ut?
Haha, det hardeste jeg har prøvd er snus så jeg skal ikke påstå at jeg har prøvd rusmidler, nei! Synes forresten dette spørsmålet er veldig interessant og relevant, for jeg har nemlig nylig blitt hektet på TV3-serien "Norge på dop". Jeg synes det er veldig fascinerende å se at en såpass stor andel av Norges befolkning tar så lett på bruk av harde midler for å oppnå ditt og datt, og jeg kunne personlig aldri tenke meg å ta noe selv. OM jeg skulle måtte velge noe kunne jeg nok prøvd meg på Ritalin i eksamensperioden for å få bedre fokus, bli mer våken og oppnå gode karakterer. (Haha, hør på yoloToril da...)

Hvordan redigerer du bilder? Til instagram for eksempel. Hender det at du legger ut uredigerte bilder?
Jeg redigerer kontraster, skarphet, justerer farger og skrur opp lyset ganske mye. Jeg legger aldri ut uredigerte bilder fordi jeg synes det ser så "dødt" ut og rett og slett fordi bildene blir sååå mye finere med litt etterarbeid. Jeg redigerer ikke på kropp eller utseende om noen skulle lure på det, bare en kvise i ny eller ne. Dette har jeg prøvd å la være å gjør i det siste - jeg ønsker jo å holde bloggen så ekte som mulig.  

Loading image...

Fortell en hemmelighet som du har :)
Jeg liker å ta meg en snus på fest (eller to eller tre).. :-( Bare på fest da, heldigvis!

Favoritt undertøysmerke?
Som alle andre scandinavian guurlsss må jeg nok svare Victorias Secret! Aah, for en kvalitet! 

Trener du noe, type styrke eller jogging?
Jeg virkelig fått sansen for jogging igjen, og jammen har jeg lagt bak meg noen timer på mølla de siste ukene! Ellers har jeg så vidt begynt med litt styrketrening også, men det gjør jeg dessverre bare av ren tvang. Ryggen lider etter mange år med sitting på skolebenken og kneet er ikke helt på topp etter fire år på volleyballbanen. Men selv om jeg synes det er et rent herk så må jeg liksom bare gjennomføre. Kroppen til en 50 åring passer liksom ikke sammen med hodet til en 19 åring :-) 

Kva er dine verste uvaner? Og kva er dine beste side?
Min verste uvane? Jeg vil påstå at min aller verste uvane er å overanalysere alt. Jeg kan få den minste ting til å blusse opp til en stor greie i hodet mitt uten at det er noe som helst vesentlig for resten av mitt eller andres liv. Det er veldig slitsomt, men jeg liker å tro at det også gjør meg til en mer gjennomtenkt person som tenker (MYE) før jeg handler. .. Ellers vil jeg legge til at jeg er sykt flink til å utsette ting til siste liten slik at jeg stresser og gråter for å få det gjort i siste sekund. Min beste side? Det er nok at jeg er ydmyk og bryr meg om alle rundt meg. Nå skal ikke jeg reklamere for meg selv som venn her, men jeg tror faktisk at jeg er en av de mest ydmyke personene i mitt eget liv. Det skal mye til for at jeg sårer noen, for jeg er veldig opptatt av følelsene til folk rundt meg. Hvis jeg merker at jeg tråkker litt feil ofrer jeg alt for å rette opp igjen. JEG skal IKKE være grunnen til at noen andre har en dårlig dag!

Hvis noen kunne oppfylle 3 ønsker, hva ville du ønsket?
1. At all fattigdom og krig forduftet
2. At kvinneundertrykkelse ikke lenger var et tema (dette burde skjedd innen nå, vi er tross alt i 2015...)
3. At jeg får drømmekarrieren og kan bli et forbilde for tusenvis av småjenter (Det er lov å være egoistisk på det siste punktet I hope!) 

Loading image...

Hvor er du om 10 år? :- )
Om jeg ser for meg drømmelivet mitt om 10 år så er jeg gift med verdens beste mann (Markus), har en sønn eller datter og kanskje til og med en liten hund. Jeg har skapt noe stort og eget som gir meg selv og andre drømmejobben innen et område jeg virkelig brenner for. Ellers bor jeg i en lys, stor, moderne og fin toppleilighet midt i byen enten her i Trondheim eller kanskje til og med Oslo. Jeg ønsker ikke å eie et stort hus med hage, men heller å ha de ekstra kronene til å reise. Til å se, smake og føle. Det betyr nemlig utrolig mye for meg. Mye mer enn å kunne eige det største huset i nabolaget.

Leier dere leilighet eller har dere kjøpt?
Vi leier. Før vi begynner å tenke på kjøping synes både jeg og Markus at det er fornuftig å teste ut både Trondheim og samboerlivet i forkant. Det å kjøpe noe - for ikke å snakke om kjøpe noe i lag er et stort steg. Så man skal med andre ord være så sikker som man kan bli før man drar kortet. I tillegg så koster det jo en del, så man må jo som alle andre spare litt :-) 

Hvor stor er leiligheten deres? Vil gjerne se flere bilder av hvordan dere har det :)
Leiligheten rommer "hele" 40 kvm! Liten og sjarmerende, men absolutt stor nok til oss to. Når det kommer til bilder har jeg veldig lyst å dele det med dere, men siden jeg bare har et 50mm objektiv til disposisjon for tiden så er det faktisk helt umulig å fotografere en så liten leilighet. Jeg legger ut bilder så fort jeg har ordnet meg et objektiv som det er mulig å bruke innendørs! Promise ♥

Er du for eller i mot Ulv i norsk natur?
Hahah, elsker slike random spørsmål som er helt utenfor det jeg vanligvis snakker om i min hverdag. Pappa har faktisk vært entusiastisk i å diskutere dette rundt middagsbordet, i tillegg hørte jeg ulverop uten for rommet mitt en kveld (i Førde vel og merke), så jeg har faktisk tenkt på det!! Here it goes: På en side er jeg veldig støttende ovenfor bondesamfunnet og vil at de skal slippe å miste hele saueflokken når ulvene slår seg løs. Bondesamfunnet fortjener absolutt mer respekt og subsidier enn de får per dags dato, så de burde slippe å slite med dette oppå alt annet. På en annen side er jo dette naturens gang, og kanskje det bare må lages en teknologi som holder sauene for seg og ulvene for seg. Hva med høyere gjerder som stenger ulvene ute? Hahaha, nå skal ikke jeg leke ekspert her for det er sikkert noe mer bak som jeg ikke har satt meg skikkelig inn i, men det kan da ikke være helt umulig å løse? Ulvene er har jo tross alt rett til å leve fritt som alle andre de? Og så må i jo legge til at ulver er utrydningstruet da, så har vi mennesker egentlig rett til å bare "fjerne" de artene som vi ikke ser nytte av? Om man er redd for sauene sine så er det, som sagt, kanskje lurt å gjøre egne tiltak på egen gård? 

Loading image..... Og med det var alle spørsmålene besvart! Jeg prøvd å svare litt mer utfyllende enn jeg har gjort på tidligere spørsmålsrunder, så jeg håper det at falt i smak, at dere fikk svar på det dere lurte på og at dere lærte å kjenne meg enda litt bedre ♥ Ha en fin kveld! 

Svar på spørsmålsrunden #1

 • 30.10.2015 kl. 16:40

Loading image...

Hva studerer du på BI?
Jeg studerer Markedsføringsledelse! Var veldig bestemt på det før jeg begynte og ser enda at det passer meg veldig godt! Må legge til at jeg sikter meg mer innpå ledelse-delen enn markedsføring, men det tar vi etterhvert som masteren kommer! 

Hva er den eneste tingen du ville tatt med deg på en øde øy?
Enten Markus eller en container full av mat :-))) (luring)

Hva fikk deg til å bytte bloggplattform den gangen du gjorde det?
Jeg ville blogge på Femelle sin plattform fordi jeg følte at jeg manglet et støtteapparat i ryggen når jeg blogget på blogg.no. Jeg endte opp med å miste i overkant 1000 lesere av å bytte og da jeg var nede i 200 lesere for dagen innså jeg at Femelle ikke var en kjent nok plattform for å dra lesere dit. Dessverre er nok de fleste lesere som sluttet å lese bloggen min da enda forduftet, men det stopper ikke meg! Det er tross alt ikke lesertallet jeg blogger for ♥

Hvordan går det å bo med kjæresten? Vil du si forholdet deres har blitt bedre eller dårligere etter at dere flytta ilag? Er i samme situasjon selv, hvor vi snakker om å flytte sammen fordi vi begge studerer i samme by, men er redd for hvordan det vil påvirke forholdet vårt..
Ååh, jeg synes vi har det helt fantastisk i lag jeg! Dere som skal flytte med kjæresten deres snart MÅ bare glede dere! Det skal sies at jeg og Markus har tidenes mest avslappede forhold hvor det ikke finnes fnugg av hverken sjalusi eller bitterhet. Vi kan være som tidenes kompiser i et sekund og som et nyforelsket klissepar i det neste - og det elsker jeg! Vi har uten tvil kommet nærmere hverandre etter vi flyttet, men jeg ser jo på venninner rundt meg at dette kan variere fra forhold til forhold. Jeg tror nesten det eneste man kan gjøre er prøve samboerskapet og se hvordan det går. Blir det bra så blir det bra, og blir det ikke bra så er det kanskje ikke ment to be? Eller kanskje dere bare ikke er modne nok til å bo sammen helt enda og kan flytte fra hverandre og prøve på nytt samboerskap senere? Vanskelig å gi tips om sånt når alt er så individuelt! 

Hva er ditt største ønske?
At jeg kan leve av noe stort og eget som ganger samfunnet og bidrar til både arbeidsplasser og gode skattepenger. 

Loading image...

Hvordan trives du med livssituasjonen din slik den er nå?
Jeg trives utrolig godt! Videregående var en tung epoke av livet mitt, spesielt de to første årene. Jeg valgte en linje som var riktig men skolen og miljøet gjorde at jeg følte meg både liten og utenfor, og som mange av dere vet slet jeg mye denne tiden. Jeg husker det som en tid hvor jeg gråt mye og jeg husker en episode hvor jeg skrek til mamma og pappa at jeg kunne gjort hva som helst for å slippe å ta bussen til skolen neste dag. Men jeg krabbet meg gjennom de to første årene med både depresjon og et vrengt fokus på sunnhet. Det tredje året fikk jeg muligheten til å bytte skole ved å begynne på påbygg og siden det har det bare gått oppover. Jeg fant en plass i en gjeng som hadde det helt fantastisk i lag og jeg kunne nesten tenke meg å gå det siste året enda en gang kun på grunn av de menneskene. Nå har jeg flyttet og tok sjansen på å prøve noe nytt. Livet mitt etter jeg flyttet har blitt enda bedre. Jeg har kommet inn i et herlig miljø, jeg er såå mye mer sosial enn jeg noen gang var i Førde og til sist men ikke minst så føler jeg ikke lenger at skole er et kjas og mas om uinteressante teorier og historier, men faktisk noe genuint spennende. Hva kan jeg si? Jeg ELSKER det nye kapittelet i livet mitt.

Hei! Kan du skrive litt om skolen din BI Trondheim og studiene dine? Er forelesningene vanskelige? Mye selvstudie? Er det lett å komme inn i miljøet på skolen?
Det kan jeg! BI Trondheim er en kjempefin skole med gode forelesningssaler, forelesere og et kjempebra opplegg! Jeg går som sagt markedsføringsledelse og der har vi mellom 8-15 timer med forelesning i uken. Med andre ord sier det seg selv at man må ta i et tak på egenhånd! Selv har jeg fått meg en liten kollokviegruppe som jobber sammen før/etter skoletid med de ulike fagene. Det gjør at man blir mer "låst" til å lese, samtidig som man får litt av den sosiale delen! Et lite tips om du begynner å studere neste år ;-) Vanskelighetsgraden på selve forelesningene varierer fra fag til fag. Det er noen fag man absolutt bør lese til før man kommer til timen og andre man kan slappe litt mer av i. .. Sånn antar jeg det er på de fleste studier? Miljøet på skolen synes jeg er veldig bra! Nå har jeg bare gått noen måneder hittil og har ikke meldt meg inn i verv så jeg har kanskje ikke det beste grunnlaget til å svare. Men, jeg trives i hvert fall godt og føler at styret på skolen stiller opp med vafler og kaffe annenhver dag, haha! Som sagt er det lett å komme inn i miljøet, men for å være på den sikre siden vil jeg absolutt anbefale å ta del i fadderuken. Det var der jeg fant min gjeng!

Hvordan er en skoleukene på BI? Alt fra timer, til innleveringer, gruppearbeid, presentasjoner osv.. :)
Som sagt har vi rundt 8-15 skoletimer i uka, hvilket innebærer fri hver mandag og 3 av 4 fredager i måneden. Hittil har vi hatt to obligatoriske innleveringer som var ganske omfattende, i tillegg til tre øvingsoppgaver som er frivillige men som henger sammen med en gruppeeksamen vi for tiden jobber med. Angående gruppearbeid så har vi hatt to ulike så langt. Den ene er en gruppeeksamen som går over flere måneder hvor vi bestemmer egne grupper på 3 og 3. Den andre er en kort arbeidsoppgave hvor vi fikk utlevert gruppe. Presentasjoner har vi ikke hatt enda, og jeg er egentlig ikke sikker på om vi skal ha noe heller? Jeg kan oppdatere dere på dette underveis :-) 

Mulighet for å få en screenshot av mobilbakgrunnen din?
Ofc: 

Loading image...

Når skal vi få videoblogg fra deg? 
Åh, jeg får dårlig samvittighet hver gang jeg får et slikt spørsmål. Føler dere venter og venter men at det aldri kommer noe. Tanken på å sette seg ned foran et kamera og snakke med seg selv i et tomt rom gir meg frysninger, og det skal litt mer tid til før jeg vil sette meg i den situasjonen. Kanskje hvis bloggen vokser? Da "skylder" jeg liksom flere å gi det et forsøk, om det gir mening?

Hvis du fikk 500 000 kr, hva ville du brukt de på?
Hvis jeg fikk en halv million ville jeg nok investert det meste i en leilighet og litt til reising. Etter min mening finnes det ikke noe som er smartere å bruke penger på! (Selv om jeg der og da sikkert hadde fråtset litt på nettbutikker..) Hadde jeg sittet inne med en god idé så hadde jeg heller brukt halvparten til å etablere egen bedrift. Man må jo tørre å satse, og er det noe jeg virkelig vil så er det nettopp det! Dette er sikkert på grunn at jeg har en pappa med stor suksess med egne firma, og jeg kjenner at jeg har et sterkt ønske om å gå i samme fotspor. Bare med noe eget da.

Jeg lurer på hvordan det er å bo i Trondheim? Er det en fin studentby?
Før jeg flyttet var jeg ekstremt skeptisk til å flytte nordover mot Trondheim. Jeg og Markus diskuterte det ved flere anledninger, men siden han allerede hadde startet studier her og BI (som jeg uansett ville gå) var plassert her, så var det naturlig å flytte hit likevel. Jeg har vel i utgangspunktet aldri sett for meg å flytte enda lenger nord. Planen min var å dra fra Førde sekundet jeg var ferdig på videregående og komme meg til Oslo. Men her er jeg altså, og nå kunne jeg ikke tenke meg å bo noe annet sted. Alt man trenger i Trondheim ligger så nært og kompakt i sentrum, folk er SÅ mye mer hyggelige enn andre steder og ting er veldig tilrettelagt for studenter. Akkurat det merket man spesielt i fadderuken hvor vi studenter kunne herje Trondheims gater uten å bli sett ned på av andre og samtidig føle oss godt tatt vare på under utelivet. Vi har vårt eget studentsamfunn som har meget godt rykte på seg, det gode muligheter for å melde seg på verv og lag og ikke minst så har skolene kjempegode samarbeid med bedriftene. Trondheim er rett og slett en kanonbra by for studenter, og jeg kommer til å anbefale alle venner og dere å flytte hit om dere spør :-) 

Kva er det mest dristige/vågale du har gjort?
Ååh, denne måtte jeg tenke lenge på.. Jeg er virkelig den minst dristige og vågale personen jeg vet om. ........ Alt skal gjøres etter reglene og jeg blir helt gjennomsvett av å tøye grenser. Kan jeg komme tilbake til dette punktet senere?

Kan du begynne å komme med flere oppskrifter? :-)
Det kan jeg prøve på! 

Loading image...Håper svarene er godkjent ♥ Resten av svarene kommer om noen dager! 

Hva lurer dere på?

 • 21.10.2015 kl. 21:29

Loading image...
Da tenker jeg det er på tide med spørsmålsrunde igjen! Det har faktisk vært noen ønsker om det i kommentarfeltet, men jeg blir så redd for at ingen skal spør om noe så jeg bare utsetter og utsetter.. But here it goes! Denne gangen vet jeg faktisk at noen av dere har stilt spørsmål rundt flyttingen, BI, samboerskap o.l. så nå håper jeg virkelig dere fyrer løs for å få svar på det dere lurer på! Da blir jo det både kjekt å svare og enda artigere for dere å lese innleggene når de legges ut! :-) 

12 ting jeg elsker med høsten

 • 16.09.2014 kl. 17:17

1. De vakre fargene.
Det er ikke til å legge skjul på at jeg synes naturen om høsten er noe av det vakreste som finnes. Hvert år blir jeg like overrasket over hvor pent det faktisk er - alt blir jo så fargerikt og annerledes!

2. Film- og seriekvelder.
Når høsten kommer og været utenfor blir surere, er det ingenting i veien for å unne seg litt ekstra kos. Uansett om det er lange kvelder alene i sofakroken, med din kjære eller noen lettbeinte jentefilmer sammen med venninnene, så er det utrolig deilig med slike kvelder!

3. Skjerf og hansker.

De to mest behagelige plaggene i hele verden får endelig komme frem i lyset igjen. Personlig er jeg en skjerf-elsker uten like - jeg gråter når jeg må pakke det bort mot sommeren, og hyler av glede når jeg får finne det frem igjen til høsten.

4. Ny start.
Sommerferien er over, og uansett hvor godt det har vært med en pause fra mas og fjas så er det også deilig å komme i gang igjen. Treningen skal opparbeides, skolen er i gang med ny timeplan, noen har kanskje jobb som krever litt planlegging.. Høsten er rett og slett tid for å finne nye rutiner!

Image hosting by imagehost.nordei.de

5. Frokost på sengen.
Jeg assosierer høst med det å være effektiv og strukturert, og derfor unner jeg meg selv ekstra slappe morgener i helgene. Da tar jeg frokosten og kaffekoppen min med tilbake i sengen og sitter der med noen gode magasiner og min kjære datamaskin.

6. Det beste av begge verdener.
Det jeg elsker med mote om høsten er at man kan kombinere favorittene fra sommeren sammen med favorittene fra høsten. Shorts og kåpe, skjørt og knit, kjole og boots .. Love it! Også må jeg jo nevne de behagelige fargene som endelig får pryde butikkene .. burgunder, bruntoner og oransje.. Aah, så pent!

7. Varme drikker.
Ingenting er som å varme opp en nedkjølt kropp med noe varmt og godt i kruset. Hos meg er høsten høysesong for te og kakao på kveldstid, og selvsagt kaffe til frokosten ( .. og gjerne en kopp ekstra når mørketiden blir tyngre, hihi ♥ )

8. Halvmørket.
Det er noe med stemningen i mørket om høsten. Det er ikke for mørkt, men kvelden henger som en myk dyne over verden på en behagelig og diskré måte. Noen som skjønner hva jeg mener?

Image hosting by imagehost.nordei.de

9. Luften.

Jeg vet ikke om det bare er jeg som er sær, men jeg setter veldig stor pris på luften ute om høsten. Spesielt tidlig på morgenen, med kombinasjon av mye fukt fra frosten på nattetid og crisp, som resulterer i en uslåelig kombinasjon.

10. Å sitte inne i regnet.

Høstregnet ser jeg på som en gyllen mulighet til å fylle opp godteskålen, finne frem favorittbloggene, dra dyna ut på stua og kose meg inne hele dagen, mens jeg hører regndråpene på taket! Det er ekte høstfølelse ♥

11. Lange gåturer.
Følelsen av frisk vind mot kinna mens man spaserer bortover veien og tenker på alt mellom himmel og jord.

12. Tenne lys.
Trenger jeg å si noe mer egentlig? Hvor harmonisk er det ikke å tenne lys når vinden uler utenfor og mørket har lagt seg helt. Mmm!

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Det var mine 12 punkt! Håper de inspirerte dere til en litt mer positiv tankegang om høsten, så det ikke blir tungt å gi slipp på sommertid ♥

Svar på spørsmålsrunde, del 3

 • 15.09.2014 kl. 17:15

Image hosting by imagehost.nordei.de


Gruer du deg til vinteren begynner, med mørke dager?

Åå, jaa det gjør jeg! Har dessverre så lett for å miste motivasjon og energi når det blir mørkere. 

Hva synes du om din egen kropp?
Vanskelig spørsmål! Jeg kan ihvertfall si at jeg ikke er helt fornøyd, men noe sier meg at jeg aldri kommer til å bli det heller. Jeg tror det er sånn med alle egentlig. Man blir så fokusert på de små negative tingene, at man ikke registrerer de positive. Heldigvis har jeg fått bedre syn på meg selv i det siste, jeg har begynt å venne meg til at "jeg er meg", og det er utrolig deilig.. (Og på tide! Jeg har jo levd i kroppen min i over 18 år nå??) 

Hvor får du kle- og blogg inspirasjon fra?
Over alt! Blogg, mennesker i byen, motemagasiner, nettmagasiner, elever på skolen .. 

Trives du på skolen?
Hittil så gjør jeg så absolutt det! Som sagt tidligere, så begynte jo jeg på ny skole i høst, så jeg har ikke akkurat kommet helt inn i det enda. Men klassen er kjempekoselig, jeg går endelig på skole med venninnene, lærerne er gode og skolen ligger perfekt plassert! - Så jeg skal absolutt ikke klage :-)

Har du noen gang hatt et anstrengt forhold til mat?
Ja, dessverre så har jeg nok det. I fjor vår så fikk jeg dårlig samvittighet samme hva jeg spiste, og jeg MÅTTE trykke alt inn i en kaloriteller på mobilen. Om jeg ikke var minst 200 under den anbefalte grensen, fikk jeg direkte vondt inni meg av "alt" jeg hadde spist. Det var en helt forferdelig periode, og jeg er SÅ glad for at jeg er ferdig med det nå!

Hva er drømmeyrket ditt?
Innkjøper for en skikkelig bra klesbutikk, markedsfører for et firma jeg er stolt av, advokat, blogger på fulltid (...hehe, I wish), moteskribent, psykolog, pilot. Åh, jeg er en jente full av drømmer! ...og bare tiden vil vise hva jeg ender opp med ♥

Hvor ofte spiser du godteri?
Det varierer ekstremt mye. I noen perioder kan jeg gå uten i flere uker, mens andre trenger jeg godteri hver helg (eller enda oftere, hehe..) 

Gleder du deg til russetiden? Skal du være med på buss/van?
Ja, jeg skal være med på van med mine nærmeste venninner! Det gleder jeg meg SÅÅ ekstremt mye til! Føler van er så harry, avslappet og uanstrengt - og det liker jeg! ...Ihvertfall for en halv måneds periode, haha! 

Er markus din første kjæreste? Eller første typen du var med?
Ja det er han ♥

15 år fram i tid .... Kor er du og kva gjer du? 
Om 15 år er jeg forhåpentligvis forlovet, ferdig utdannet og holder på å utforske verden. Jeg har endelig penger til å dra og se hva jeg vil - og det skal utnyttes! Jeg har bodd noen år utenlands, og brukt litt tid som frivillig ved siden av alt annet. Hva jeg jobber som aner jeg ikke, men det må være et yrke som lar meg farte litt rundt!

Hvilken strl har du i Acne cardiganen din?
Den har jeg i strl. S :-)

Hvordan går treningen?
Det går vel ikke direkte bra. Sliter mye med mangel på tid, så det er vanskelig å holde seg i gang. Mye jobb, skole og blogg står i veien for den treningen jeg holdt på med tidligere, og det synes jeg er utrolig kjipt - for jeg elsker jo å trene! Men, hver uke starter med blanke ark og jeg prøver like hardt også denne uken på å komme i gang!

Svar på spørsmålsrunde, del 2

 • 09.09.2014 kl. 20:42

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hva er det beste med å blogge?

Det beste med å blogge er å få kontakt med leserne mine, samtidig som at jeg får følelsen av å glede noen når jeg publiserer noe nytt. Jeg elsker å svare på spørsmål som dere lurer på, og snakke med dere om felles interesser! I tillegg synes jeg det er så gøy å kunne være sin egen sjef. På denne bloggen styrer jeg alt selv, og det har virkelig gitt meg mersmak!

Hvorfor velger du å ha så mange sponsede innlegg?
Åå, jeg er så glad for at du stilte dette spørsmålet! Føler nemlig jeg har noe å forklare her. Å blogge koster mye. Ikke bare koster det tid og krefter, men jeg har også brukt en del penger på ingredienser til oppskrifter, småinnkjøp til inspirasjonsinnlegg, sminketesting osv! Jeg gjør jo det selvsagt fordi jeg synes det er dødsgøy, men når jeg får tilbud om å reklamere for kampanjer som jeg faktisk synes er bra - så burde jeg jo si ja! (Synes ikke dere også det?) Det er jo på grunn av disse kampanjene jeg får inntekt av bloggen, og de inntektene går rett ut igjen til å kjøpe inn nye ting til innlegg! .. Når både inntekter og utgifter er regnet ut, sitter jeg nok fortsatt med minus :-) (Jeg må avslutte med å understreke at jeg velger kampanjer med omhu, og takker nei til mye!)

Hvor gammel er du og markus?
Jeg er 18 og Markus er 19 :-)

Har du fikset øyenbrynene dine helt selv?
Haha, ohh yess! Har fått både kommentarer, e-poster og facebookmeldinger om øyenbrynene mine etter mascarakonkurransen! Ble faktisk ganske overrasket over at det var såpass mange som plutselig la merke til øyenbrynene mine. (Jeg synes jo ikke de er noe spesielt pene..) Men ja, jeg fikser de selv og bruker bdb-pudderet i fargen "taupe"!

Har du dårlig selvtillit, eller har du hatt det tidligere?
Jeg føler at jeg er ganske trygg på meg selv nå. Jeg hadde litt dårligere selvtillit tidligere, men nå har jeg innsett at om folk ikke liker meg for den jeg er så er de bare til å unngå. Jeg er meg selv - og håper det er bra nok for andre ♥

Hvordan går det med deg og Markus?
Det går strålende! Jeg har det fantastisk bra når jeg er sammen med han, og han gjør meg lykkeligere enn noen annen. Det eneste jeg er redd for er at nå som begge har et ganske hektisk år i vente får vi sett mindre til hverandre .. Men vi får se! Jeg krysser fortsatt fingrene for å få se han enda oftere enn i fjor, hihi!

Hvilken årstid liker du best?
Både vinter, høst og vår er utrolig vakkert, men det er noe med stemningen over sommeren. Alle virker så tilbakelent og klar for å nyte livet? Jeg elsker det!

Hva gjør du til neste år?
Til neste år bor jeg i en liten, men moderne leilighet midt i Trondheim sentrum med Markus. Om jeg har begynt å studere noe innen markedsføring / jus, eller om jeg har gått for friår vet jeg ikke enda - men noe tusler jeg ihvertfall med!

Hvordan får du balansert trening, skole og å være med venner? Jeg føler dagene går så fort, og det blir vanskelig å finne en god balanse.
Jeg er så enig i at det er vanskelig! Jeg har dessverre ikke noe magisk oppskrift, men jeg har funnet ut at man må ta en dag av gangen. Noen dager må man prioritere trening og skole, andre må man sette av til venner.

Hørte du var i California for et par år siden? Hvordan var turen? Fikk du mange venner? Hvem var du mest med? Kan du legge ut noen bilder? Hva var det beste du opplevde?
Det var jeg! Jeg var på språkrese med EF, og hadde virkelig the summer of my life! Gud, så gøy jeg hadde det! Ja, jeg vil si alle i gruppa vår gikk skikkelig godt overens, og alle kunne kvalifiseres som venner. De jeg var mest med var Maria, Madelen, Elise, Soina og Synne - herlige jenter alle sammen! Bilder og innlegg om det har jeg lagt ut HER. Den beste opplevelsen er umulig å velge.. Weekend i Las Vegas, den vakreste stranden i San Diego, nasjonaldag i Disneyworld, Universial Studios, de syke berg-og-dal-banene på Sixflags - alt var helt fantastisk! Hadde lett dratt igjen om jeg hadde hatt sjansen! (altså: jeg anbefaler språkreise til alle og enhver!)

Skal du drikke i russetiden?
Jaa, russetiden er jo noe man bare opplever en gang, så hvorfor ikke? Jeg er egentlig ikke sånn kjempestor fan av alkohol, nettopp fordi jeg ikke liker følelsen av å ikke ha kontroll! I tillegg blir jeg ekstremt for trøtt, og hva er vel gøy med det? Hehe, drikke litt skal jeg - men jeg er nok ikke den som blir hardest på flaska, nei!

Svar på spørsmålsrunde, del 1

 • 05.09.2014 kl. 14:25

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hvilket kamera har du og hvilken linse ?
Jeg har Canon EOS 600D og bruker stort sett Canon EF 1.8 linsen min, men til nød bruker jeg også standardlinsen som kom med kameraet. Min største craving akkurat nå er faktisk et nytt kamera. Helst et lite og nett med god kvalitet, som jeg kan dra med meg rundt over alt. Om noen har noen forslag og erfaringer, så skrik gjerne ut i kommentarfeltet ♥

Hva gjør du på fritiden?
Utenfor skolen bruker jeg mye tid på å blogge, og så trener jeg en del, er med venner og jobber som ekstrahjelp hos Mestergull! 

Hvordan går det med deg for tiden?
For et søtt spørsmål ♥ Det går veldig bra med meg! Jeg trives godt på den nye skolen, jeg har en super familie, en enestående kjæreste og en hel haug med fine venninner! Jeg kan virkelig ikke klage :-)

Hvor lenge har du og Markus vært sammen? Har dere tenkt å flytte i lag etter vgs og evt få barn?
Vi har vært sammen i litt over et år og en måned nå, faktisk! Etter videregående har vi avtalt at vi skal flytte i lag, og det gleder jeg meg som en liten unge til! .. Det kribler i hendene etter å starte med innredningen. Bare 10 måneder igjen nå Toril .. You can do this!  Ellers er det nok litt for tidlig til å tenke på barn enda.. Spør igjen om 10 år, så er jeg nok mer klar for det, haha

Hvorfor var ikke du russ i år, men veninnen din Amalie? Dere gikk jo på samme linje??
Når man går medier og kommunikasjon får man velge om man vil være russ andre året, vente til tredje eller være russ begge år. Det er fordi noen går ut som lærling, og derfor er det siste innspurt på skoletiden deres. Jeg skal jo gå påbygg i år, og følte derfor ikke behovet for å være russ siden jeg ikke var ferdig med videregående (slik russetiden egentlig handler om), mens Amalie valgte å være russ bare for gøy! 

Hva har du lyst til å bli/jobbe som når du blir eldre?
.. Jeg synes den tanken er så skummel! Klarer liksom ikke bestemme meg, og blir helt stressa av at jeg skal søke om bare noen måneder.. En ting jeg ihvertfall er sikker på da: jeg vil ha en åpen utdanning, slik at jeg ikke er direkte knytt til et yrke resten av livet. 

Hvordan går det på påbygg?
Det går bra! Hittil har det jo vært ganske rolig ettersom det er streik på skolen. Det har gjort at jeg ikke har kommet helt i gang med tre av fagene enda, men det kommer jo etterhvert! Klassen er ihvertfall kjempekoselig, jeg får endelig gå på skole med de fleste venninnene mine, lærerne er flinke og skolen ligger myyye nærmere enn den jeg gikk på tidligere! = Jeg er superfornøyd så langt!
 
Kan du har flere oppskrifter på bloggen? Synes du har så mange enkle og bra oppskrifter, prøvde havresconesene i dag - kjempegodt! 
Så gøy at du liker oppskriftene jeg deler! Det varmer virkelig blogghjertet mitt ♥ Det kommer nok flere fremover, jeg trenger bare litt ideer først! 

Hvor ofte får du se Markus? 
Det varierer veldig! Jeg var med han stort sett i hele sommer, men til vanlig blir det et par helger i måneden. 

Kan du ikke fortelle litt om hvordan det er å være i avstandsforhold?
Å jo, det kan jeg! Det er enkelt og greit helt forferdelig, og jeg ville aldri gjort det med noen annen enn Markus. Han er mer enn verdt ventetiden, så det er grunnen til at jeg holder ut! Jeg gråter hver gang vi drar fra hver andre (gjerne hele dagen, og kvelden i forveien også..hehe...) og jeg tenker konstant på at jeg har lyst å vær med han. Så jeg anbefaler virkelig ikke avstandsforhold, om det er andre muligheter - men så klart, er man forelsket i noen som bor langt unna, så er man forelsker i noen som bor langt unna :-)

Spørsmålsrunde!

 • 27.08.2014 kl. 18:17

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hei og hå, da er det vel på tide med en spørsmålsrunde igjen - eller hva sier dere? Det har ihvertfall vært et par lesere som har etterlyst det, så nå må jeg bare hive meg rundt og kjøre i gang! Spør om det dere lurer på, så skal jeg svare i eget innlegg i løpet av neste uke ♥

Svar på spørsmålsrunden, del 2

 • 21.06.2014 kl. 10:38Hvordan er Førde? Å være ungdom i Førde liksom, kollektivtilbud, miljø, tilbud osv. Trives du på vestlandet?

Vel, Ungdomsmiljøet er veldig koselig i Førde, ikke noe mobbing (som jeg har fått med meg) og man føler seg velkommen blant de fleste. En typisk ungdom i Førde er glad i å feste i helgene, trene (gjerne fotball, handball eller volleyball) i ukedagene, og holder seg oftest til sin faste vennekrets. Kollektivtransporten her er helt grei, men kunne vært hakket bedre på kveldstid og i helgene. Ellers er både vestlandet og Førde en nydelig plass. Det er fjell og fjord over alt, og med andre ord typisk norsk natur så langt øyet kan se. Fritidstilbud er det mye av, spesielt for de som liker sport. Som jeg nevnte er fotball, volleyball og handball hovedaktivitetene, men det er også mye annet som friidrett, teater, korps, svømming, speider, kunstskole osv!

Puuh, langt svar! Håper du fikk svar på det du lurte på - haha!

Bur du i førde sentrum eller bur du utanfor?
Jeg bor en 5 minutters kjøretur utenfor sentrum. Føler meg så heldig som får vokse opp der, med stor tomt, ingen naboer, egen brygge, egen mini-strand og ikke for å glemme at fjorden går rundt 40 meter fra huset vårt. Jeg vet jeg høres veldig skrytete ut nå, men jeg må bare få lov å si hvor mye dette bostedet betyr for meg ♥

Hvordan ser treningsprogrammet ditt ut fortiden?
Nå har jeg akkurat begynt å trene igjen etter noen uker treningsstopp. Derfor har jeg valgt å få i gang motivasjonen med det jeg liker aller best, og fokuserer derfor på ellipse nå i starten. Har store planer om å få meg et treningsprogram straks da, så da kan jeg heller legge ut treningsplanen fra uke til uke om dere vil det? 

Hvordan møttes du og Markus? har aldri fått vite det, haha, dere er skikkelig søte sammen!
Åå, tusen takk for det ♥ Vi snakket faktisk over nett en stund før vi møttes. Fikk høre om hverandre gjennom en felles venn, og det var ikke før en stund senere traff hverandre. Vi møttes når jeg var i Trøndelag på en turnering, og etter det møtet begynte følelsene å balle på seg! Litt kleint, men jaja, vi har det utrolig bra og det er det som teller ;-)

Hvor redigerer du bildene dine? :)
Jeg redigerer alle bildene mine i photoshop! Går jo MK, så PS er absolutt det redigeringsprogrammet jeg kjenner best, og derfor faller det meg helt naturlig å bruke det!

Hvor mange timer er det fra deg til Markus?
Altfor langt.. Haha neida, men det er faktisk så mye som 10 timer med buss, og 2 timer med tog! Heldigvis har jeg 0 problem med å ta nattbuss så langt da, sover nemlig som et barn fra jeg setter meg i bussen til jeg må gå av i Trondheim!

er du lykkelig?
For et søtt spørsmål ♥ Jeg vil si jeg er lykkelig nå ja! Ferdig med andre året på VGS, solen skinner, det er sommerferie, jeg har gode venner, en herlig familie og verdens nydeligste kjæreste! Jeg er heldig, og jeg setter utrolig pris på det.

Hva tenker du om dagens kroppspress?
Jeg tenker at det til en viss grad er positivt siden det får mange ungdommer opp av sofaen og ut på joggetur, men på samme tid tror jeg det har gått litt langt. Jeg kjenner at jeg blir ganske provosert over visse ting, for eksempel når jeg ser de såkalte "plus size"-modellene i H&M katalogen, for de er bare gjennomsnittlige kvinner med former. Akkurat det synes jeg ikke er greit. Ellers irriterer jeg meg veldig over sitater som "Nothing taste as good as skinny feels" - det er jo direkte oppmuntring til spiseforstyrrelser? Heller ikke greit.

Hvilke tanker har du rundt mat og trening?
Jeg prøver å spise sunt, og skal innrømme at jeg får dårlig samvittighet av kraftige utskeielser. Trening, spesielt ellipse og fjellturer, er noe jeg faktisk gleder meg til, så for meg kommer det naturlig. Når det er sagt så føler jeg at jeg har fått et sunt bilde på hvordan man skal pleie seg selv. Jeg gir meg selv rom for litt ekstra godterier i blant, og spiser akkurat passe mengde med mat :-)

Svar på spørsmålsrunden, del 1

 • 18.06.2014 kl. 21:03


Image hosting by imagehost.nordei.de


Kunne du tenkt deg å reise rundt om i verden?

Så absolutt! Lider av en sjukdom kalt "Wanderlust" skjønner dere, så hadde det vært tid og penger til det hadde jeg nok vært ute å reist hele tiden! Vi lever i en fantastisk verden, så det er absolutt ikke et alternativ for meg å være "stuck" i lille Førde resten av livet (selv om denne byen også har sin sjarm!)

Når begynte du å blogge?
Hmm, jeg tror det må være 4-5 år siden jeg? Haha, oi som tiden flyr! Skal sies at jeg ikke har blogget i strekk i denne perioden da, men mitt første innlegg ble nok skrevet i 12/13-års alderen. Husker Ida Wulff var regjerende blogger og Julia Nyland på en god andre plass - og SOM jeg så opp til de!

Var det vanskelig å få følgere i starten?
Jeg var faktisk helt desperat etter følgere i starten. Vet ikke hvorfor, men det å ha mange lesere var ekstremt viktig for meg (minner om at jeg var 12-13 år). Så jeg kommenterte overalt og kunne trykke meg rundt på ulike blogger i flere timer av gangen -kun for at jeg skulle kommentere så folk la merke til meg. Haha, må le litt av det i ettertid!

Hva fikk deg til å begynne å blogge?
Det var faktisk en artikkel om blogging i et Topp-blad. Synes det hørtes så kult ut, at jeg fulgte guiden om "hvordan skaffe seg en blogg" til punkt og prikke -og plutselig tok jeg også del i denne bloggverden :-)

Hva slags planer har du for fremtiden?
Jeg er en av de som ikke klarer helt å se fremtiden tydelig for meg. Jeg vet ikke hva jeg ønsker å jobbe som, rett og slett fordi det er så mye som frister.. En del av meg skriker etter å jobbe med markedsføring, en synes bistandsarbeid høres spennende ut, mens en annen vil bli ... wait for it... pilot! Jeg vet heller ikke for jeg vil bo, bare at det må være en større by enn den jeg bor i nå. Om det blir i innland eller utland blir veldig spennende å se!

Du har fortsatt Canon 600D, ikkje sant?:)Hva slags objekt bruker du? Kvaliteten og lyset på bildene dine er i mine øyner perfekt!
Ååå, så gøy å høre at du liker bildene mine! Jeg har fortsatt Canon 600D, og objektivet jeg bruker er stortsett Canon EF 50 mm f/1.8 . Har veldig lyst å kjøpe meg 1.4 etterhvert også, så vi får se om det blir prioritert om ikke så lenge!

Hva er målet for bloggen din?
Jeg har vel ikke noe konkret mål for bloggen min. Jeg liker den veldig godt som den er med godt med lesere, men samtidig ikke så mange at jeg trenger å føle på et enormt press. Men så absolutt - det hadde ikke gjort noe om jeg kunne ha levd av den i noen år! Hvilken blogger drømmer vel ikke om det?

Har du noen gang tenkt å videoblogge?
Får heeelt frysninger av å tenke på å sitte å snakke med et kamera.. Føler det er så.. unaturlig? Men jeg har faktisk fundert litt på det i det siste, for hvor gøy er det ikke å se hårtips og sminketriks på video istedefor bilder? - og så er det jo en fantastisk måte for dere å bli kjent med meg som person! Vi får se om det kommer, men jeg lover ingenting!

Planer for sommeren?
I sommer har jeg tenkt å jobbe en del, ikke bare på Mestergull, men også med bloggen! I tillegg skal jeg nok være litt på hytta, hos Markus og tilslutt blir det en tur til Barcelona! Wiii, gjett om jeg gleder meg!

Kan du lage et innlegg om hva man burde se, hvor man burde spise, shoppe osv i Barcelona, og hva du har tenkt til å gjøre når du skal dit i sommer :)
Det kan jeg så absolutt! Må bare grave litt i bildemappene på datamaskinen min å se om jeg finner litt ideer fra sist gang jeg var der!

Hvilken skole går du på nå, og hvor skal du gå til neste år?
I år går jeg på Mo og Jølster VGS på avdeling vassenden, som er en gammel skole med knappe 150 elever. Har merket at det har vært litt forvirring i kommentarfeltet angående det at jeg ikke skal gå der til neste år. - Nei, jeg har null planer om å droppe ut! Denne skolen skal nemlig legges ned til høsten, så da tenker jeg å ta påbygg på den studiespesialiserende skolen i Førde, som heter Hafstad!

Har dere noen spørsmål?

 • 02.06.2014 kl. 14:12/ Bilder fra arkivet

Heisann alle fine lesere♥ Nå synes jeg det virkelig er på tide med en spørsmålsrunde her inne altså! Er jo så lenge siden jeg hadde det sist at det er helt latterlig! Har jo fått mange nye lesere, og sikkert mistet en del, så jeg tror det er litt spørsmål som svirrer der ute? Vel, det er ihvertfall bare å skrive det inn i kommentarfeltet, så skal jeg svare i løpet av neste uke :-) 

Ukens spørsmål #3

 • 22.03.2014 kl. 10:11

Hei, du blir russ neste år ikke sant? lurer på om hvordan du tenker denne tiden vil bli, altså dette med drikkinga og junk fooden. Spør fordi jeg selv skal være russ neste år, men alkohol osv vil ødelegge treningen...
Ja, det blir jeg! Har egentlig ikke tenkt så mye på det enda.. Jeg kommer nok til å droppe mest mulig junkfood, tenker jeg! Er ikke noen regel som sier at man mååå spise junk når man er ute, så hvorfor ikke hoppe over den delen? Jeg må også legge til at russetiden bare er en gang i livet, så selvsagt skal jeg kose meg litt ekstra! Treningen kan man alltids hente inn igjen! 

ååååh elsker bloggen din, herregud du gir meg så mye motivasjon ! :D Jeg kommer med mange spørsmål, sry for det, men lurer på om du spiser en rute med mørk sjokolade i ukedagene? :D det skal være sunt har jeg hørt
Åå, så gøy at du liker bloggen min!♥ Har hørt det samme, men jeg bruker ikke å spise det til vanlig nei. Er ikke så altfor glad i mørk sjokolade, så da lar jeg heller være! Er jo så mye annet som er sunt også, og om man skal spise alle "mirakelproduktene" så blir det plutselig så mye å huske på :-)

Hei! likte veldig godt headeren din, men lurer veldig på hvor du lagde collagen? Håper på et svar;-)
Heisann, tusen hjertelig takk for det! Den har jeg laget i photoshop!

hvilken kaffemaskin har du? synes du det er verdt å kjøpe, fordi jeg vurderer å kjøpe meg en kaffemaskin :D
Jeg har en "caffe corso delonghi", og jaa den er helt klart verdt å kjøpe! Er en utrolig kjekk maskin å ha, med steamer og nydelig kaffe! Skal sies at den bråker litt, men det er nok overkommelig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når du laga kaffeisbita, kordan får du kaffeen oppi isbitposane? Hahah
Det kan være lurt å la kaffeen kjøle ned litt før du tar den opp i posene! Haha, jeg brant meg syykt på fingrene første gang jeg skulle prøve. Har en tendens til å bli litt overentusiastisk når jeg prøver nye ting.. 

Hei!Jeg leste lenger ned om at du bruker imagehost.nordei.de men den funker ikke hos meg.. Jeg vet ikke hva du gjør men du tror ikke du kunne vist det i et innlegg? :-)
Heisann du! Du må endre størrelsen på bildet til størrelsen du vil ha på bloggen før du laster opp! (I photoshop gjør du det ved å gå inn på image > image size og så endre width og hight). Når du har lastet det opp på imagehost, så tar du koden som heter "link til websider og MySpace" og limer den inn i HTML i blogginnlegget. Deretter unlinker du bildet - voila! 

lurer på hvilke blogger du leser som er lik din egen og eirin kristiansen sin blogg :D altså som handler om trening, mote osv.
Sjekk ut Mbadendyck, Cawoline, Hannemjas, iglimsdal & Aninekristin.. Er dem jeg kommer på sånn i farten. Utrolig flinke bloggere hele gjengen!

Hvilke nike-sko anbefaler du til løping?
Nå har ikke jeg prøvd alle som finnes, men etter mine erfaringer så synes jeg Nike Free TR Fit er de beste! Air max er også ganske gode, men de har en tendens til å bli litt tunge på foten.

 
Du har så fin og trent kropp! Du gir meg mye inspirasjon og lyst til å begynne å trene og spise sunnere. Kunne du lagt ut før- og etter bilder?
Så utrolig hyggelig av deg, tusen takk♥ Å legge ut før- og etterbilder er heelt  utenfor min komfortsone, så det må jeg nok tenke litt på! Vi får se om det kommer med tiden!

Du er dødspen! Hvor mye har du gått ned?
I fjor gikk jeg ned utrolig mye på kort tid. Rundt 12 kg fra jul til sommeren faktisk. Ble overfokusert på trening og kosthold, og i en periode var det alt som stod i hodet på meg. Nå - et år senere, ligger jeg fortsatt på det samme jeg gjorde i fjor sommer. Har gått litt opp og ned siden den gang, i forsøk på å finne en fin balanse som passer for meg. Men ja, nå snakker jeg meg helt ut på viddene her.. Jeg har gått ned ca 12 kilo 

hvilke størrelse har du i den grønne nike genseren?
Jeg har M! 

er det en jumpsuit du har på deg? uansett hvor er den fra? ser helt nydelig ut på deg!
Heisann du! Det er en kjole fra Gina Tricot! Den perfekte hverdagskjolen, i mine øyner hvertfall♥


Kan ikke du skrive et innlegg om hva du synst om bloggeren kristine ullebø og hennes aneroksia?
(Hadde egentlig ikke tenkt å ta dette med i ukens spørsmål, men får av en eller annen grunn utrolig mange spørsmål om Kristine, så må bare avklare det her) Jeg kommer aldri til å skrive et innlegg om en enkeltperson på denne bloggen, med mindre det er en blogganbefaling :-) Kjenner heller ikke Kristine så godt, men hun virker som en trivelig jente som både smiler og hilser hver gang vi møtes! Tror også hun har gjort det ganske klart at hun ikke har anoreksia? 

er det cappuccino du har laget ved siden av yoghurten? :D
Ja det er det, fra kaffemaskinen som jeg skrev om ovenfor! Er sååå mye bedre enn fra vanlig kaffetrakter!

Er det noe forskjell på gresk og tyrkisk yoghurt? Hva isåfall? Hva er sunnest? :-) hva vil du si er den sunneste og beste greske yoghurten? Elsker bloggen din, stå på :-)

Åå, så gøy at du liker bloggen min! Er nok ikke mye forskjell mellom gresk og tyrkisk yoghurt nei! Litt mer protein i den greske bare, men det er ikke i stor grad altså. Jeg personlig er mest glad i den greske varianten!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hei! Jeg står også en del på ellipsemaskinen, men når det begynner å nærme seg timen begynner det å krible sånn i føttene på samme måte som når de dovner bort? om du skjønner hva jeg mener? Jeg klarer derfor ikke å stå lenger enn en time uansett om jeg har lyst eller ikke. Er dette noe du også sliter med? Hva gjør du i så fall for å unngå det? Hadde vært fint om du kunne svart i ukens spørsmål eller lignende :)
Heihei! Hmm, høres ikke spesielt godt ut nei! Har opplevd det noen ganger, og da bruker jeg å bare flytte belastningen på beina fra hælen til foran/fotflata! 

hei, jeg lurer på hvordan man kan bli sponset av nelly? har du noen tips? :)
Heiduu! Jeg blir ikke sponset av nelly selv, så det vet jeg ikke! Tipper man må ha ganske så stor blogg for at de skal ville sponse noen, de har jo tross alt ikke så stort behov for reklame fra bloggere -Nelly har jo tatt helt av de siste årene! 

Hei, bare lurte på hvor du har kjøpt tapeten, den var såå fin!! Nydelige bilder og forresten! :) 
Haha, måtte ringe mamma for å spør og det virket som hun var like uviten om dette som meg.. Men vi kom frem til at vi tror den er fra Fargerike!

Answers pt. 2

 • 07.02.2014 kl. 17:10


Har du noen "tips" til hvordan man skal se bedre på seg selv (selvbildet)? Jeg trener og spiser sunt, men føler ingenting hjelper.

Dette er vel noe de fleste jenter sliter med, og jeg tror desverre ikke det finnes noe oppskrift på hvordan man kan endre selvbildet sitt. Sliter med det samme selv, men jeg velger å tro at det kommer med alderen! 

Hva fikk deg til å starte med trening på et mer seriøst plan?
I tiendeklasse opplevde jeg at jeg ble veldig lei av volleyball, og da trengte jeg noe nytt og motiverende. På samme tid startet de fleste jentene i klassen min på spenst, så da bestemte jeg meg for å gjør det samme. Etter det har det vel bare ballet på seg, tenker jeg!

Noe du er avhengig av, som du trenger for å få dagen til å gå rundt? 
Hmm, det eneste jeg kommer på i farten er morgenkaffeen min og en "god morgen"-melding fra Markus! Ellers har jeg ikke noen avhengigheter, nei

Elsker bloggen din, er innom opptil flere ganger hver dag. Jeg bare lurte på om du kan du ha flere videoblogger? :) Hadde vært kult!
Ååå, så hyggelig at du liker den! Når det kommer til videoblogger så tror jeg ikke det er helt noe for meg, desverre. Blir nemlig så flau foran videokameraet!  Men hvem vet, kanskje en dag? Vi får se! 

Hvordan fungerer avstandsforhold for dere?
For oss fungerer avstandsforhold helt greit. Det ideelle er jo selvsagt å bo nærmere hverandre, men det er desverre ikke noe vi kan gjør noe med slik situasjonen er nå. Det at jeg konstant savner og tenker på han er utrolig kjipt, men det forteller også at jeg er veldig glad i han! Ellers er vi jo utrolig heldige som stoler på hverandre og har tid til å snakke med hverandre så mye som vi gjør! 

Hvor mye bruker du ca. på klær og mat i mnd?
Ååå du, det varierer skikkelig! Kan gå fra 1000,- og heeelt opp til 7000,- (selv om jeg ikke liker å innrømme det)! Skal sies at et av mine nyttårsfortsett er å spare mer og slutte å kjøpe så mye dilldall, så nå prøver jeg å holde meg nede i 1000-lappen!  

Synes foreldrene dine at det er greit at du ikke spiser samme mat som de og at du er sååå opptatt av hva du spiser?
Heisann du! Tror kanskje du har misforstått litt? Jeg spiser som oftest sammen med familien min, så lenge jeg ikke er på jobb rundt middagstider! Alle i familien min er opptatt av å spise sunt, så det å spise det samme som de er virkelig 0 problem!

Spiser du ikke brød, ris, pasta, potet osv i det hele tatt??
Spiser av og til rugbrød, men ikke noe av det andre. Det er ikke noe vi bruker å ha hjemme, så derfor er det heller ikke vanskelig å holde seg unna! 

Teller du kalorier? hvor mange kalorier spiser du hver dag?
Nei, det gjør jeg ikke. Har gjort det før, men da hadde jeg også et veldig dårlig syn på hva som er sunt og ikke. Nå tenker jeg det at viktigste er å spise næringsrik mat og holde seg mett og god! 

Har du store frokoster?
Hvis jeg har god tid så! Frokost er helt klart mitt favorittmåltid og jeg kunne gjerne hatt frokost til hvert et måltid, haha! Jeg spiser som regel havregryn, speltlomper eller knekkebrød!

Løper du ofte?
Har løpt ganske lite de siste månedene faktisk. Det kommer av at jeg ble ganske lei av den typen trening, så jeg vekslet heller over til ellipse! 

Spiser du kun godteri og usunn mat når du er med venner??
Neii absolutt ikke! Har virkelig ingenting i mot å stikke innom butikken for å kjøpe en godtepose å kose meg med sammen med en film i helgen!

Answers pt. 1

 • 05.02.2014 kl. 16:11


Hvordan trener du på elipsemaskina? Sånn når du er på den i 1 time eller skal nå 1000 kcal?
Da setter jeg motstanden på mellom 13-15 og trør i veg med mellom 80-120 i fart! Til dere som lurer på hvor lenge jeg må gå før jeg når 1000 kcal, så pleier jeg å bruke rundt 1,5 time. Er veldig glad i langkjøringer, og derfor funker det for meg! 

Først vil jeg bare si at du er utrolig nydelig! Hvordan er sminkerutinen din? Hvilke styrkeøvelser liker du best?
Tusen hjertelig takk for det, søte du! Sminkerutinen min kan jeg kanskje komme tilbake til i et eget innlegg? Føler det er litt lettere om jeg får vist med både bilder og tekst! (Skal prøve å få laget innlegget raskt!) Når det kommer til styrkeøvelser så er jeg veeeeeldig glad i hip-thrust som er den klare favoritten, men også beinhev, bulgarsk utfall, knebøy og 90 graders styrkeutholdenhet til veggen, synes jeg er veldig gøy! 

Hva er dine beste tips til å unngå kviser?
Haha, så sær som jeg er elsker jeg sånne spørsmål! Har nemlig slitt med huden min i X-antall år, og endelig har kvisene og urenheten begynt å roe seg! Puuh! Den største faktoren som spiller inn for meg er hva jeg får i meg av mat! Spiser jeg usunt og mye karbohydrater fra brød og pasta, så kommer kvisene ganske så kjapt. Så å spise sunt er nok mitt beste tips. Ellers så er det jo superviktig å rense huden, fjerne sminken og drikke mye vann! 

Var det flaut med en gang du fikk kjæreste? Å gå rundt med han osv?
Neiii, det synes jeg ikke! Er kjempestolt av å ha en gutt som er såå fin, både på innsiden og utsiden, så da vil jeg helt klart vise han frem! 

Er det mulig å gå ned i vekt bare med å spise sunt å ikke trene?
Det er fullt mulig, ja! Bare pass på at du ikke får i deg mer energi enn du bruker i løpet av dagen! 

Hva er dine beste tips til å komme igang med treningen?
Det aller beste tipset er å la være å tenke så mye over det. Ikke bruk energi på å vurdere skal/skal ikke, da kaster du bare vekk tiden. Start med litt også bygger du deg oppover, så skal du se at det blir en vane etterhvert! 

Er det mye rykter der du bor?
Det er jo litt, men føler ikke at jeg har blitt et offer for det(?). 

Hvordan trener du magen?
Tar beinhev, planken, sideplanken, sit-ups også trener jeg jo magen ved å gjennomføre baseøvelser som markløft og knebøy også! 

kan du legge ut mer oppskrifter (sunne)?
Elsker at dere er så glade i oppskriftene jeg kommer med! Selvsagt kommer det flere, må bare få tid til å lage noe først!  

trenger tips til god snacks til helgene, har du noen forslag? :D
Frukt, oppkuttet grønnsaker med dipp, de her proteinkulene, frozen yoghurt (her), fryste druer, jordbær/epler dyppet i mørk sjokolade eller peanuttsmør.

Har du weheartit?
Jaa, men har ikke fått brukt den så mye i det siste. Heter Torilhornnes der, sånn som alle andre steder :-)

Drakk du før du var 18 år?
Litt, men ikke så mye. Har ikke hatt behovet for å dra ut så ofte eller drikke i store mengder enda, og tror helt ærlig at det aldri kommer til å friste så mye heller! 

Visst du skulle ha beskreve deg sjølv med tre ord, kva ville det vert?
Ååh, her må jeg virkelig tenke! Tror det må bli målbevisst, engasjert og snill! 

Kva skal du etter videregående?
Er sikkelig usikker, men det frister å dra til utlandet å studere der noen måneder! Har fulgt med på bloggene til både Eirin Kristiansen og Linda Stuhaug, som har vært i utlandet for å studere, og det virker så gøy! Det jeg vet er at jeg hvertfall vil til en større by, uansett om det er i eller utenfor Norge. Om jeg tar meg et "pusteår" eller starter rett på studier er jeg veldig usikker på enda.. Ellers er det kanskje påtide å flytte nærmere kjæresten? Vi får se! 

Spørsmålsrunde

 • 28.01.2014 kl. 18:07

Vel, da var det på tide å kjøre i gang en spørsmålsrunde igjen! Er en stund siden sist, så kanskje det har dukket opp noen spørsmålstegn i hodene deres siden den gang? Da er det isåfall bare å spørre i vei nå! Jeg skal prøve å få svart på alt til helgen eller i starten av neste uke!

Er det noe du lurer på?

Mitt forhold til godteri

 • 27.01.2014 kl. 13:54


Denne kommentaren dukket opp i kommentarfeltet mitt her om dagen! Har tenkt en del på den i ettertid, for jeg er jo veldig opptatt av at dere skal få riktig inntrykk av meg! I følge denne leseren så er inntrykket dere har fått at jeg ikke spiser godteri og usunnheter? Vel, det er jo tildels en sannhet i det, men jeg er også utrolig glad i snop og god mat, og kunne nok aldri klart å holde meg helt unna! I hverdagen unngår jeg usunnheter så mye som mulig. Da finner jeg heller sunne versjoner av oppskrifter og lager noe godt ut av det! Jeg synes nemlig ikke sukkermat hører hjemme midt i uka, men heller når jeg er på jentekvelder eller i bursdager! Da tar jeg mer enn gjerne en godtebit (eller tjue)! Ta for eksempel i bursdagen i helga, så spiste jeg både oreokake og brownies, i tillegg til sukkerholdig fruktvin vedsiden av! Har virkelig null problemer med å kose meg, men jeg prøver å holde meg unna det til vanlig. Det må jo være lov uansett om man er 18 eller 80? 

Også må jeg nesten si at jeg lever helt normalt! Som sagt har jeg ingen problemer med å kose meg, og jeg forventer heller ikke å få "spesialbehandling" når venninnene samles bare fordi jeg ikke spiser godteri til vanlig. Jeg gleder meg nemlig akkurat like mye (om ikke mer) til godteskålen kommer på bordet, og det er tid for å kaste innpå! .. Og sett ut i fra bildene folkens.. Ser det ikke ut som jeg kan å kose meg?

Ukens spørsmål #2

 • 18.01.2014 kl. 13:10

Hvordan kan skyr, banan eller salat være en tung middag? Det er jo nesten ingenting til middag å være? :/ 
Heisann duuu! Vet innlegget ble litt rotete, men det var altså ikke sånn jeg mente det! Hverken skyr, banan eller salat er en tung middag! Det jeg mente var at når jeg skal på jobb etter skolen spiser jeg skyr, banan eller salat før jeg starter, også kompanserer jeg heller med en tung kvelds når jeg kommer hjem! Vanligvis er en tung middag vanlig middag som alle andre også spiser :D

Kan du vær såååå snill legge ut oppskriften på de wrapsene du har lagt ut bilde av under lunsj? De så utrolig gode ut!
Heihei! Det har jeg gjort tidligere! HER er innlegget! Anbefaler de virkelig, for de er skikkelig gode! :D Ha en fin lørdag videre<3

Er dette alt du spiser i løpet av en dag? Kjære deg, dette er alt for lite. Og spesielt for en som trener så mye som deg.
Jeg ser i ettertid at måten jeg har formulert meg på gjør at det virker som jeg spiser utrolig lite, men tro meg: jeg er utrolig glad i mat og spiser meg alltid mett!

herregud så pen du er Toril! blir så utrolig inspirert av å lese bloggen din :) jeg bare lurer på om du noen ganger skeier ut med å spise grandiosa f.eks og godteri, eller om du greier å være sunn hele tiden? er så glad for at jeg fant din blogg, du er super duper flink til å trene, blogge regelmessig og virker rett og slett som en utrolig grei og søt jente!
Åååh, så god du er <3 Vet du hva? HELE jula skeiet jeg ut, så jeg er nok ikke sunn hele tiden nei! :D Nå derimot har jeg en "konkurranse" med meg selv om å slå fjorårets rekord med 3 månder uten godteri og drittmat, så de neste 4 måndene blir jeg nok veldig streng med meg selv gitt!

Hvor mange cm bred er krøllstaven ca? Skal klippe håret kort, og da passer det så mye bedre med en tykk en, enn sånn som blir tynnere og tynnere :) 
Krøllstaven er 8 cm i tykkelsen! Perfekt om krøllene skal bli naturlige 

kan du lage en treningsuke ukeplan som eirinkristiansen.blogg.no har gjort ? :Dkan du skrive dine nyttårsforsett innen trening og kosthold + mer?
Jaa det kan jeg! Hadde laget en allerede forrige uke, men det ble altså ikke så mye trening på meg denne uken, så da lot jeg heller være å legge den ut. Jeg vil jo ta del i treningen selv! Kan legge ut planen min for neste uke i morgen, så kan dere se om dere vil være med meg å gjennomføre den?  Kan skrive treningsforsettene mine og mer innlegg om kosthold osv, ja! Må bare finne ut hvordan jeg skal gjør det.. Vurderer å ta bilder av alt jeg spiser i løpet av en dag, så dere kan se en typisk matdag for meg! Høres det interessant ut?

så fin kopp :D hvor er den fra?
Er mamma som har kjøpt den, så måtte spør henne om svaret her! Hun sa at hun hadde kjøpt den på glasmagasinet!Så fine bilder :) har du ett fast tema på instagram eller bare legger du ut det som faller deg inn? :)
Jeg legger inn det som faller meg inn, men legger alltid "valencia"-filteret på slik at alt skal passe sammen :)

kan du legge ut et innlegg om hvilke serier du ser på? :)
Selvsagt kan jeg det! Jeg har en hel haug med serier som jeg har fulgt med på som jeg tipper dere ville likt! 

hvor lang tid bruker du ca på å forbrenne 1000 kcal på ellipse maskinen? altså hvor lenge pleier du å gå? :-)
Du, det varierer litt fra gang til gang, men som oftest tar det 1,5 time :)

Hvor er jakken din fra? Veldig fin
Den er fra bikbok! Ikke sant den er kul?

kan du vise oss hva du du fikk i julegave?kan du vise oss din treningsplan og spiseplan viss du har det? :D
Føler at etter folk begynte å vise julegavene sine gjennom sosialemedier har julen begynt å handle mer om å få de dyreste tingene enn å faktisk kose seg med familien. Derfooor kommer jeg nok ikke til å ha et eget innlegg med julegaver! Treningsplan kan jeg vise, men spiseplan har jeg ikke for tiden!

Ukens spørsmål #1

 • 13.11.2013 kl. 17:07

Da har jeg endelig fått tid til å svare på ukens spørsmål. Måtte kutte ut en del, men det tar jeg igjen neste uke. Ble rett og slett litt for mange spørsmål til bare et innlegg. Jeg håper hvertfall de fleste av dere fikk svar på det dere lurte på!

Hvilken skrifttype har du brukt på headeren, å hvor er headeren laget? :) 
Skrifttypen heter "Signerica", og den har jeg lastet ned på dafont.no. Headeren er laget i photoshop! 

Ååå endelig tilbake!!! jeg bare har et spørsmål i forhold til trening: pleier du å drikke alkohol? spørr siden du har jo hatt en veldig stor framgang både på trenings og kosthold fronten, og lurte på om du liksom har kuttet ut dette helt eller drukket en gang iblant :) 
Heiduu! Jeg har ikke kuttet det helt ut, men jeg prøver å ikke dra ut så ofte. Har faktisk ikke drukket siden sommerferien tror jeg, så kan vell ikke si at jeg pleier å drikke, nei :)Har du spesielle matrutiner? 
Jeg vil ikke kalle det "rutiner" akkurat, men jeg styrter alltid et glass med vann før frokost og spiser som regel 4 måltider hver dag. 

Kva er dine tanker rundt bikinifitness? :-)  
Jeg har stooor respekt for de som konkurrerer i bikinifitness! Man skal virkelig ha jernvilje for å kunne klare å være så streng på kosthold og trening!

Hva heter det programmet du lager "julegavetips"-innleggene i?

Det heter photoshop!

Hvilke sminke bruker du? 
Det kommer et sminkeinnlegg i løpet av uken, så det får du svar på der! 

Har vinterjakka di ekte pels?
Nei, det har den ikke :) Hvilke redigeringsprogram bruker du når du får de rundingene i bildet der du skriver? Sorry for dårlig beskrivelse...
Jeg bruker Photoshop. Er bare å legge på en vanlig runding og dra ned Opacityen litt, så blir det sånn!

Hvordan får du så lett jobb? etter det jeg vet har du hatt 3(?) jobber? Jeg har søkt på jobber i to år, men har enda ikke fått fordi jeg ikke er 18 :( har du noen tips? 
Vet om sååå mange med det samme problemet! Jeg har selv vært utrolig heldig når jeg har søkt jobb. På Olefine jobbet både søskenbarnet mitt og en venninne av meg, så de var snille og la inn noen gode ord. På Mestergull jobbet søsteren min før hun flyttet til Sogndal nå i høst, og da hadde sjefen der spurt henne om jeg kanskje var interessert i å ta over for henne. Gjett om jeg ble glad??

Mine tips er vel ganske likt det du sannsynligvis har hørt før: Møt opp med et stort smil når du leverer søknad. Kle deg gjerne litt fint, selv om det ikke er intervju du skal på, førsteinntrykket er jo kjempeviktig! Søknaden bør vere kort, men konkret og positivt viklet. Husk å få med alle erfaringene dine! Kanskje du ikke har hatt jobb før, men å ha passet søsken er jo akkurat like relevant! Ellers er det bare å mase litt. Har du ikke fått svar innen en uke kan du gå innom igjen for å spør om de har sett på søknaden din. Da virker du ivrig, og det er jo bare bra!  (Ble laaangt svar, men har fått så mange spørsmål om det her så følte det var nødvendig! )

Har du link til hvor man kan kjøpe selvbruningen du anbefalte? 
Jaa, glemte det helt i innlegget! Ser forresten at den er på tilbud nå, så her er det bare å løpe og kjøpe! Her er linken!

Blir man skjoldete av denne selvbruneren...? Trenger en veeeldig bra en, har dårlig erfaring med alle selvbruninger jeg noen sinne har prøvd. 
Som jeg skrev i innlegget har jeg ikke hatt problemer med skjolder med sunspa sin selvbruner, den er virkelig til å anbefale!Hvor kjøper du klærne dine (digger stilen)! 
Du, klærne mine kommer fra litt over alt! Jeg kjøper rett og slett klær der jeg finner noe fint, men favorittbutikkene er H&M, Bikbok, Zara og weekday her i Norge! Det går mest i de vanlige kjedebutikkene. 

Hvordan får du tid til alt? lekser, skole, jobb, venner, kjærste OG blogg? 
Haha, det er er godt spørsmål! Jeg er heldigvis veldig flink å planlegge og veldig glad i å være litt travel, men det blir litt mye til tider! 

Kan du begynne med treningstips på bloggen? (Vil begynne og trene, for å bli tynnere men vekt ikke hva jeg skal gjøre tips?) 
Jeg er på ingen måte en ekspert, og er skikkelig redd for å skrive noe feil. Men jeg kan vurdere å legge ut noen innlegg med mine egne erfaringer da :)

Heia!! Kjempefin blogg :) bare lurte på hvem som har laget designet ditt? det var veldig fint. kleeem :-) 
Heihei! Tusent takk! Designet har jeg laget selv faktisk! Kleem <3 

Lurer du på noe til neste gang? 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no