Juleklar på håret

 • 11.12.2016 kl. 16:21

Processed with VSCO with a5 preset

Hello beauties   Hva har dere gjort den siste uken? Her har det (ikke overraskende) gått mye tid til eksamenslesing, men innimellom har jeg hatt noen vakter på jobb og også rukket en kjapp tur innom Randi på ReStyle Hairdesign for å fikse opp i frisyren før juleferien. Det siste året har jeg vært flink å dra dit regelmessig, så om dette besøket var helt nødvendig vet jeg ikke. MEN, det er jo nesten blitt en del av juletradisjonen med en siste korrigering på håret før uendelige mengder familie- og vennebesøk står for tur. Det er jo denne årstiden man virkelig vil føle seg fresh og fin, så jeg følte at jeg måtte sette av litt tid til dette uansett. Dessuten må jeg jo innrømme at det var godt å senke skuldrene noen timer og bare bli dullet med, drikke kaffe og snakke om alt og ingenting med fine Randi! Det gjorde godt i et utslitt studenthode, haha! 

Denne gangen gjorde vi akkurat det samme som sist. Etter tidligere striping ligger det fortsatt spill i bunn, så da er det ikke like tidkrevende å freshe opp senere. Nå var det bare behov for å legge minicolor i bunnen for å få vekk etterveksten, og ellers farge tuppene lysere siden jeg har blitt så glad i dette kalde gråskjæret i håret. Føler egentlig at jeg bør prøve meg på noe nytt og mer naturlig snart, men jeg kjente at jeg ikke var helt klar for å gi slipp enda! Det skal få være med å ønske nyåret velkommen, så får jeg heller begynne å tenke ut hva jeg har lyst å prøve meg på i 2017.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tok meg forresten tid til å se på litt julegaver mens jeg satt i frisørstolen, og tok bilder til dere slik at jeg kunne dele noen tips her på bloggen! På første bildet ser dere samtlige av mine favoritter som ikke koster skjorta og dermed er perfekt til venninnegaver! Olaplex har uten tvil vært en life-saver for mitt hår, så denne gir jeg lett bort for at flere skal få teste. Ellers er blax-strikkene perfekt til å lage slike frisyrer og fletter, mens håroljen som står der er en god varmebeskytter som virkelig lukter helt fantastisk! På andre bildet ser dere nyheten "heatcure" som inneholder pakker med hårkur som varmes opp i kontakt med luft. Jeg spår at dette kommer til å bli sykt populært på nyåret, så denne skal jeg kjøpe selv for å teste ut neste gang jeg er innom. Øverst på ønskelista står derimot den lekre nye rettetangen til GHD. Dette er den perfekte tanga til både retting og krølling av hår, og altsåå... Hvor nydelig er ikke fargen på denne? 
 Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. Dessuten har de en kjempefin instagramkonto under brukernavnet @restylehairdesign og min favoritt: en snapchat med brukernavnet @restyletrd. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Sephora Face Masks

 • 28.11.2016 kl. 18:59

Loading image...


A QUICK TOUCH UP ON THE WINTER SKIN
 

Loading image...

Loading image...

Heihei, fra en sliten student! Da var eksamen nummer 1 av 3 i boks, og jeg kjenner at energinivået har vært på bunn siden jeg kom hjem i 15-tiden. Ingen tvil om at det tar på å sitte helt konsentrert og tømme hodet slik i fem timer i strekk! Men, likevel så hadde jeg lyst å titte innom bloggen en tur og komme med et aldri så lite tips for å forbedre vinterhuden. Selv har jeg problemer med at huden bryter ut om vinteren - og ikke bare det, men den blir utrolig tørr i tillegg. Derfor synes jeg at det er så vanskelig å vite hva man skal gjøre med den. Heldigvis har jeg funnet en krem (Sensai sin Moist Emulsion) som tar seg av det aller verste, men likevel er det noen problemer igjen som ikke gir slipp. I et desperat forsøk på å ta knekken på de siste problemene hamstret jeg inn en hel haug med ansiktsmasker da jeg var på Sephora i Rhodos. Ikke nødvendigvis fordi jeg hadde så stor tro på at dette skulle funke (det er jo tross alt veldig billige produkt), men fordi jeg elsker å prøve nye ting og ikke minst fordi det hadde vært revolusjonerende om det faktisk funket. 

Nå skal jeg ikke skryte på disse maskene å si at de er revolusjonerende, men jeg må si at det er utrolig kjekt å ha de liggende klar til bruk i en skuff når huden er på sitt verste i vinter. Det er jo lite som slår spakvelder med seg selv når mørket har lagt seg og kulden herjer ute, og faktisk så må jeg si at jeg føler meg nokså fresh etter å ha brukt dem. Den lyserosa "Pearlface" og den røde "Pomegranat" er mine favoritter så langt. Begge disse etterlot huden babymyk med en glød som har vært fraværende siden sist jeg så solen, så der er jeg med andre ord veldig godt fornøyd! Så folkens: husk å notere noen pakker av disse på handlelista neste gang dere skal ut på reise. (Eller kanskje legg de inn på ønskelista til noen dere vet skal innom et sted som har Sephora før jul? :-))

New Hair By ReStyle

 • 05.11.2016 kl. 12:22

Sponset behandling

Loading image...


Grey hair, don´t care
 

Loading image...

Okeei dere, se på håret mitt da!! På mandag var jeg hos Randi på Restyle Hairdesign for å fikse opp i fargen og jammen brukte hun ikke litt av magien sin og fikk liv i lokkene igjen. Denne gangen valgte vi å gå for et enda gråere resultat enn sist, for jeg har virkelig fått dilla på iskalde hårtupper og mørkere bunn. Jeg synes det passer så godt til både ansiktet mitt og årstiden vi går inn i!

Jeg er forresten så sykt fornøyd med håret mitt etter jeg begynte å gå til Randi. Det høres sikkert betalt ut siden jeg får behandlingen sponset, men virkelig: jeg har aldri hatt så fint hår før! Vi snakket faktisk om det på mandag, at håret mitt har gått fra å være helt slitt og utvasket til å være sunt, glansfullt og at det nå holder på fargen bedre. Ikke nødvendigvis bare fordi det får god behandling mens jeg sitter i frisørstolen, men jeg har også fått så mange gode tips og triks til hvordan akkurat mitt hår bør bli behandles på hjemmebane. Ting jeg kanskje ikke har tenkt skikkelig over at jeg burde slutte eller starte med, samt bruk av produkter som skal gjøre underverk. Det har virkelig vært gull verdt for meg som har et såpass skjørt og nordisk hår! 

Loading image...

Loading image...

Her er forresten en av nøkkelproduktene Randi tipset meg om for den kommende sesongen. Stylingserien fra GHD har alt man trenger til festmånedene vi nå går inn i - og det må jeg si: denne serien har jeg elsket siden første gang jeg prøvde den. Jeg har hatt både hårspray, stylingbørste og varmespray derfra, og må si at min absolutte favoritt er varmesprayen. Jeg har nemlig prøvd uendelig mange merker og typer med varmebeskyttende, men "Heat protect spray" fra GHD er absolutt den jeg har tømt mest flasker av. Med andre ord får den en stor anbefaling fra meg om dere trenger nye produkter til førjulstiden eller rett og slett trenger litt fyll til årets ønskeliste ;-)Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. Dessuten har de en kjempefin instagramkonto under brukernavnet @restylehairdesign og min favoritt: en snapchat med brukernavnet @restyletrd. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Kylie Jenner Lipkits

 • 10.10.2016 kl. 12:50

Loading image...

Loading image...
 

Posie K & Exposed


Loading image...

Loading image...

They´re finally here! Det er sykt å melde, men det tok altså hele tre måneder fra jeg bestilte disse lipkitsene til de lå i postkassen. Skuffende når man betaler like mye for frakt som lipkitsene i seg selv, for jeg synes det da burde tatt maks tre uker. Men, så langt er jeg veldig fornøyd med selve produktet altså! De tørker fort og sitter mye lenger enn mange av de andre liquid lipsticksene jeg har (blant annet de fra NYX og Gerard Cosmetics). Exposed er mye lysere enn jeg hadde forventet, men kanskje det var på tide at jeg skaffet meg en nudefarge til leppene? Jeg bruker jo bare mørke farger, så jeg kjenner at jeg trenger litt tid på å venne meg til det - for jeg må innrømme at jeg får flashbacks til Toril anno 2009 med tuppert hår og foundation på leppene når jeg har den på. Men jeg synes jo lepper i nude er så pent på andre, så det er vel ikke lange veien til at jeg liker det på meg selv også. Fargen på Posie K traff ihvertfall spikeren på hodet, for den skiller seg ut fra resten av samlingen min med en tyngde av rosatone. Den blir seriøst rålekker på fest, så det spørs om det ikke er den som får være med i bursdag til helga :-) Jeg glemte jo selvsagt å ta bilder av produktene på leppene, men dere får sikkert se det i løpet av de neste innleggene på bloggen. Jeg skal heller prøve å huske å si i fra om dere er veldig interesserte i å se! 

Nå sitter jeg forresten hjemme og jobber litt med business engelsk, mens jeg lakker neglene, blogger og hører på musikk. Minimalt strukturert og effektiv i dag med andre ord. Ikke så rart siden det ble sent før jeg kom meg i seng i går - for da var det nemlig duket for pizza på Dolly etterfulgt av sleepover hos Amalie. Da ble det jenteprat, godteri, Brokeback Mountain og Farmen til langt på natt. Herregud så syyykt koselig det var å se jentene igjen  De der er virkelig gull verdt altså. 

Gucci Bamboo

 • 09.10.2016 kl. 09:52

Loading image...


Dette årets høstduft! 
 

Loading image...

Loading image...

Denne herlige duften har dere sikkert hørt om før, men jeg måå bare tipse om den uansett! I 2015 lanserte Gucci bamboo-duften for første gang, men i sommer oppdaterte de den og landet, etter min smak, på en innertier. Inspirert av bambus - Ikke for søt, men feminin og intens med hint av frukter som mandarin, pære og appelsin, samt blomster som lilje, jasmine og en varme av vanilje. Mmm, så fantastisk god den er! Faktisk så god at det spørs om den har danket ut min kjære L´imperatrice fra Dolce & Gabbana! - Det vil i såfall være stort om den har klart, for L´imperatrice har jeg brukt fast i over 5 år nå - såvidt uten avbrekk med andre dufter. Lista ligger dermed høyt for at jeg skal være villig til å bytte den ut, men jammen har jeg ikke brukt annet enn Gucci Bamboo så langt siden jeg fikk den - og om jeg skal sammenligne de to duftene per dags dato må jeg innrømme at Gucci går av med seieren ;-) Jeg har min i Eau de Toilette som er litt lettere enn Eau de parfume - og den kan kjøpes HER

 

Sminkevideo

 • 04.10.2016 kl. 10:48


 
Lancome foundation (03): her ⋅ Too Faced foundation (vanilla): her ⋅ BareMinerals concealert: her 
⋅ Beauty Blender: her ⋅ Anastasia Contour kit: her ⋅ RT Contourbørste: her
BareMinerals børste: her ⋅ Anastasia Glow Kit: her ⋅ NordicFeel Contourbørste: ? ⋅ Clarins øyenbrynspenn: her ⋅ ProPencil Anastasia: her ⋅ Øyenprimer Mary Kay: MK forhandlere
Modern Renaissance Anastasia: her ⋅ Blendekost Mary Kay: MK forhandlere ⋅ Vippetang: her ⋅ The Balm mascara: her ⋅ Esteè Lauder lipliner: ? ⋅ Lip Cream NYX: her
 


Se der ja! Nå var det endelig på tide å by på en video her inne!  Denne gangen ble det en helt enkel sminkevideo for å vise hvordan jeg sminker meg til hverdags. Ikke noe hokus pokus, men jeg får så mye spørsmål om dette at jeg tenkte det kunne være gøy å dele. Jeg hadde det ihvertfall utrolig artig med å spille inn og redigere - filming har jeg ikke gjort siden jeg gikk medier og kommunikasjon, så det var gøy å se at jeg fortsatt husker hvordan redigeringsprogrammet fungerte haha :-) Nå kan jeg jo ikke bare gi dere en video og avslutte der - så abonner gjerne på min youtube-kanal om dere ønsker mer fremover! Om du også legger igjen en kommentar her på bloggen om hva du har lyst å se senere, så hadde jeg satt utrolig stor pris på det Vi snakkes!

Organizing

 • 28.09.2016 kl. 20:53

Loading image...

Loading image...


Keep track of your makeup! 
 

Loading image...

Loading image...

Jeg må bare sette av ett innlegg til å tipse andre sminkejunkies om godmorgon-serien til IKEA! Da jeg og Markus bestemt oss for å kjøpe kommode til soverommet i den nye leiligheten hadde jeg ett premiss: at jeg fikk fylle de to øverste skuffene med et slikt oppbevaringssystem til sminke og andre duppeditter. Altså, se hvor oversiktlig og ryddig det blir da?! Jeg er ihvertfall strålende fornøyd med å ha en fast plass til alle mine kjære produkter slik at jeg slipper å lete i en evighet i sminkeveska. Nå blir det en lek å sminke seg fremover :-) Serien finner dere her & her

Matte Høstnegler

 • 26.09.2016 kl. 15:19

Loading image...
 

The perfect combo for fall


Loading image...

Det er ingen tvil om at det var love at first sight da fargen "Barefoot in Barcelona" fra OPI dukket opp på flyplassen i Rhodos. Jeg måtte bare få den med meg hjem og siden det øyeblikket har den vært stuck på fingertuppene mine. Jeg bruker egentlig å bli fort lei av fargen jeg har på neglene, og bytter vanligvis til noe nytt hver gang jeg går over med lakk. Men denne har jeg altså brukt i flere uker i strekk - og er fortsatt så glad i den at jeg må gløtte bort på hendene mine med jevne mellomrom for å nyte synet. Fargen er rett og slett perfekt nå til høsten: den passer til alle klær og gir til og med en liten boost til brunfargen :-) 

Forrige uke var jeg en tur på Trondheim Torg for å titte med noen venninner og fant til min store glede den matte top coaten fra Depend på H&M. Ikke nok med at den allerede var billig - men nå var det faktisk på tilbud til bare 25 kroner! Jeg har vært på utkikk etter en matt top coat i en liten evighet nå, men synes ikke at det er verdt å kjøpe variantene fra dior eller chanel som koster fletta i forhold. Denne fra Depend gjør akkurat samme tjenesten - og ikke minst så setter den virkelig prikken over i`en til fargen "Barefoot in Barcelona". Om man bruker det på bare en finger for litt variasjon eller på hele hånden er opp til en selv - personlig synes jeg begge deler er råkult! 

New Hair By ReStyle

 • 07.09.2016 kl. 19:11

Sponset behandling

Loading image...

Nå er det over ett døgn siden jeg fikk ny frisyre og jeg klarer fortsatt ikke å la være å ta på de freshe tuppene. Jeg er så fornøyd! Randi på ReStyle Hairdesign klarte nemlig å trylle bort det solblekede, gule sommerhåret mitt i bytte mot lyse og kalde lengder i et grått preg. I bunnen la hun en mørkere farge og i tillegg la hun inn noen striper for å få mer spill. Da jeg gikk inn i salongen trodde jeg virkelig ikke at det skulle gå an å få det så kaldt etter kun en fargerunde, men jammen ble det akkurat slikt jeg hadde tenkt etter bare noen timer hos Randi. Nå er jeg virkelig klar for høsten - og ahh, nei jeg må bare si det igjen: jeg er SÅ fornøyd!! 

I dag har jeg altså bare gått rundt og fått komplement for det nye håret - og muligens dratt hånda gjennom det en gang for mye. Jeg trodde det skulle bli uvant med en så grå/kald farge, for vanligvis skvetter jeg litt i speilet når jeg har gjort noen ekstra endringer med håret - men slik har det faktisk ikke vært denne gangen. Kanskje fordi jeg liker det så godt? .. Hvorfor har jeg ikke gjort dette tidligere? 

Loading image...

Loading image...

Denne gangen må jeg bare slenge med noen bilder fra salongen også! Jeg synes nemlig det er så stilig på ReStyle-salongen med et skikkelig kult industripreg på alt. Jeg vet ikke hvorfor men jeg har liksom alltid foretrukket frisørsalonger med ekstra fine lokaler. Det høres sikkert helt merkelig og rart ut, men det får meg til å slappe av og nyte opplevelsen enda litt mer. Å besøke frisøren skal jo være en behagelig me-time-opplevelse, så å kunne koble helt ut i et deilig miljø er essensielt for at jeg skal være fornøyd med timen. Sammen med en bunke magasiner, litt twist og en kopp med kaffe eller te har jeg ihvertfall ingenting å utsette på det hos ReStyle :-) 

Loading image...

Her er forresten et produkt jeg ble tipset om for oss som har lys farge på håret. Dette produktet fra Schwarzkopf kan man nemlig spraye i håret for å oppnå eller unngå ulike fargetoner i håret. Faktisk er produktet så sterkt at du kan bygge det opp etterhvert til å få en skikkelig overgang, og det er perfekt for eksempel når min gråfarge begynner å slippe tak og det gule kommer tilbake. Jeg har ikke prøvd den enda, men skal definitivt gjøre det når den tid kommer! Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Anastasia Modern Renaissance

 • 05.09.2016 kl. 11:10

Loading image...Dreamy eyes for every occasionOkei, stopp en halv og nyt synet av denne paletten. Jeg har helt ærlig ikke sett en finere fargekombinasjon i en øyenskyggepalett før, og må innrømme at hjertet hoppet over ett slag da jeg pakket denne ut av pakningen. .. Hva da materialistisk lykke? Jeg har brukt den hver eneste dag siden, og liker den bare bedre og bedre for hver gang. Alle fargene er SYKT pigmenterte og sitter seriøst som ett skudd. Jeg sliter i utgangspunktet veldig med at øyenskyggen legger seg i striper utover dagen, men med denne paletten har det ikke skjedd enda - noe som er helt utrolig.. Loading image...

Loading image...

Altså se på de fargene?! Jeg synes virkelig at hver og en av de er helt perfekte. Det er sjeldent jeg finner en palett som treffer så godt med alle fargene, men i denne tror jeg jaggu meg at alle kommer til å bli brukt. De sterke fargene til fest og de mer naturlige til hverdags :-) Paletten har jeg bestilt fra Anastasia sin hjemmeside, men i og med at det ble både dyr frakt og toll så vil jeg absolutt anbefale dere å sjekke ut kicks istedenfor. Ser de akkurat har begynt å fylle hyllene med Anastasia sin nye kolleksjon, og helt seriøst er det verdt turen innom bare for å se på - haha! Jeg kjøpte meg også en highlighterpallett som er helt nyydelig, men den får jeg heller vise dere en annen gang ;-) 

Delivery from Nordicfeel

 • 27.08.2016 kl. 11:30

Loading image...

Beauty Blender ⋅ Bareskin Concealer ⋅ The Balm Mascara ⋅ LUXE setting powder
Contour Brush RT ⋅ Gucci Bamboo ⋅ KM Shampoo ⋅ KM Balsam ⋅ FUDGE balsam 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Sooo about this summer.. dere skulle bare visst hvor mange youtubevideoer jeg har sett?! Jeg har virkelig fordypet meg innen sminke gjennom enkelte kanaler, og har lært en hel del om både produkter og sminkelooks som jeg aldri i verden hadde kunnet før. Jeg har også falt for fristelsen og handlet inn nok sminke til å starte en egen beautysalong i kollektivet, men det får bli en annen historie .. For en ukes tid siden fikk jeg velge ut flere produkter fra Nordicfeel som jeg skal teste fremover, og mange av disse produktene er ting jeg har hørt om gjennom youtube. Når det kommer til sminke er det BareSkin-concealeren, beautyblenderen og setting-pudderet jeg er mest spent på. Når det kommer til hår så har jeg plukket ut en balsam fra fudge som skal gjøre håret mitt kaldere. Dette er rett og slett fordi jeg har lyst å prøve meg på en kald/grå/lysere look neste gang jeg skal besøke damene på ReStyle Hairdesign! Gjett om jeg gleder meg til å se hvordan det blir?! Mer informasjon om produktene og erfaringene mine med de kommer senere 

Favorite eyeshadow

 • 28.06.2016 kl. 13:30

Loading image...

Ingen tvil om at jeg har blitt glad i å eksprimentere med øyenskygge i løpet av det siste året! Ikke at jeg skal skryte på meg å være noe ekspert, men jeg synes det er så gøy med litt farger som spriter opp en ellers så enkel hverdagslook. Nå i sommer har jeg brukt mye av denne paletten fra Clarins med jordfarger. Jeg elsker at skyggene i denne paletten harmonerer og at man dermed enkelt får en glidende overgang uten å måtte jobbe for mye med fargene. 

På bildene har jeg på meg alle skyggene i paletten. Jeg starter med å legge den hvite som en base over en øyenskygge-primer. Etter det legger jeg den grønne innerst ved øyet og den brune fra midten av lokket og ut mot kantene. Den sorte bruker jeg som eyeliner ved hjelp av en tynnere kost. Til slutt passer jeg på å blende godt ut for at det ikke skal bli kantete. - Det er virkelig gull verdt å gi seg tid til å avslutte med skikkelig blending for å få det optimale resultatet! 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Paletten kan kjøpes her for 359 kr. Clarins har forresten mange andre lignende paletter i ulike farger, så om grønn ikke er det som passer dine øyne best så kan du sjekke utvalget her :-) Jeg synes blant annet at denne og denne er helt nydelig! .. Gjett om de er neste på ønskelista da? 

Loading image...

Brun uten sol

 • 18.06.2016 kl. 17:55

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her Sommeren er her og selvsagt vil man være brun og fresh når man går rundt i korte shorter og bare armer. For oss som ikke skal på noen sydenferie denne ferien er det fort at vi føler store kontraster i forhold til de som faktisk har vært der. Jeg merker ihvertfall at jeg føler at huden er blass og livløs når jeg sammenligner meg med disse heldiggrisene, og jeg kan fort henge meg opp i det og la det gå utover selvtilliten. Men, av sunn fornuft er jeg ikke så fan av å legge meg inn i solarium for å ødelegge huden - jeg vil jo helst ikke måtte betale for det når jeg blir eldre. Så løsningen min de siste par årene har altså vært selvbruning. Dersom jeg vet at jeg ikke skal vise noe spesielt mye hud så bruker jeg bare å spraye lett over ansiktet og på hals/bryst, men om jeg skal noe spesielt så er jeg mer generøs i bruken og sprayer gjerne hele kroppen i flere lag over noen dager. 

Opp gjennom årene har jeg prøvd utrolig mange ulike merker og varianter av selvbruning. Mousse, spray, dagkrem.. you name it! Jeg har etter hvert funnet ut at det er spray som gir best og jevnest resultat hos meg, bortsett fra på beinene hvor mousse som oftest gjør susen. Når det kommer til merke har ST.Tropez vært en favoritt så lenge jeg kan huske. Rett og slett fordi den ikke lukter så mye (selvbruningslukt er seriøst den kvalmeste lukten jeg vet om hahha) og fordi den har en mer naturlig undertone enn mange av de andre merkene der ute. Man vil jo ikke ende opp med å se ut som en appelsin, eller hva? ST. Tropez sine heller mer mot en oliven/beige undertone - noe som i hvert fall har vist seg å passe min hud perfekt!

Sommerfresh på håret

 • 08.06.2016 kl. 20:37

Sponset behandling 


Loading image...

God onsdagskveld, dere  Her har det gått slag i slag siden jeg våknet i dag tidlig, så jeg har ikke rukket å sette meg ned med bloggen før nå. Nå er ihvertfall alt av klær pakket i kasser, koffert og poser, så i morgen gjenstår bare litt interiørgreier før jeg har tatt min del av flytte-kaka. Men, det var ikke det jeg egentlig skulle skrive om - det jeg ville vise dere i dag var nemlig hvor fin jeg har blitt på håret! Heldige meg fikk nemlig lurt meg til en time hos Restyle HairDesign før jeg drar til Førde, og den timen fant sted i dag tidlig. Perfekt timing rett etter eksamen og midt oppi flytting - for det er når jeg er skikkelig stresset at slike me-time bookinger virkelig settes pris på. Jeg synes rett og slett det var helt fantastisk å senke skuldrene, få hodebunnen massert og få servert både kaffe, brus og twist! Mmm, slike småting er virkelig gull verdt når man har litt mye hengende over seg! 

Det er ikke så altfor lenge siden sist jeg var der, så denne gangen fant vi ut at det holdt med farging av ettervekst samt en real hårkur for å legge inn litt fuktighet i de allerede soltørka tuppene. Jeg klager ikke på at solen er sterk om dagene, men at håret får lide - det er sikkert og visst! Heldigvis gjorde kuren susen, så nå føler jeg meg virkelig fresh og klar for resten sommeren :-) 

Loading image...

Loading image...

Over her ser dere forresten hårkuren vi brukte. Jeg har faktisk ikke hørt om den før, men den er altså fra merket Revlon og etterlater en beige undertone i håret. (Den finnes også med kald, rødlig eller kobberfarget undertone om noen heller skulle foretrekke det!) Jeg synes rett og slett den ga et lite løft til hele frisyren, så det spørs om jeg ikke må kjøpe med meg denne hjem neste gang! Denne gangen slapp jeg derimot å kjøpe meg noe, for heldig som jeg var kom en selger fra Redken innom mens jeg satt der og tilbydde meg å teste ut "Color Extended-serien" til Redken. Jeg har brukt Redken i flere år tidligere, og har aldri opplevd å ikke bli fornøyd - så dere kan bare gjette hvor glad jeg ble for å få lov å teste ut denne! Kommer til å skrive en review på den i løpet av sommerferien :-) 

Loading image...Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebook side hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Den beste mascaraen

 • 31.05.2016 kl. 20:39

Loading image...

En vis dame fortalte meg en gang at mascara er som undertøy: Alt funker til en viss grad, men hva som føles best er vanvittig individuelt. Når det kommer til mascara har jeg alltid foretrukket store børster med litt lengde på "hårene", at den er vannfast er et must og hvis det blir dryssing og mye søl under påføring legger jeg den rett i søppelbøtta. Det er med andre ord en real check-liste en mascara må gjennom for å nå min faste sminkerutine, men nå har jeg endelig funnet en som er perfekt! Jeg har lenge visst at Helena Rubinstein har gode produkter, men aldri kommet over merket akkurat når jeg har behov for noe nytt. Her om dagen snublet jeg derimot over Mascaraen derfra mens jeg søkte rundt på Nordicfeel (haha ja, jeg vindusshopper på nett hele tiden om det skulle være noen tvil) og klarte ikke å la være å bestille den hjem til testing! .. Og ja, jeg må innrømme at det lekre designet gjorde sitt for fristelsen :-) 

Loading image...

Loading image...

Nå har jeg altså testet denne mascaraen en stund og er SÅ fornøyd! Jeg elsker at den gir lengde uten å bli unaturlig og klumpe seg. I tillegg er den veldig myk i konsistensen så dersom jeg vil ha et litt mer dramatisk resultat en dag så er det ingen problem å bygge den opp med flere lag. Det skal sies at den er litt pricey, så det finnes jo selvsagt gode alternativer til en billigere pris, men om dere har noen kroner til overs så kan jeg virkelig gå god for Helena Rubinstein sin "Lash Queen Feline Black WP" .. Spesielt nå før sommeren om dere er ute etter en solid vannfast mascara - for den sitter virkelig som støpt! Kan bestilles for 379kr her

Makeup Delivery

 • 16.04.2016 kl. 16:31

Sponsede produkter 

Loading image...Lancome Foundation HER ⋅ Bare Minerals Foundationkost HER ⋅ St.Tropez selvbruningsspray HER Forrige uke mottok jeg en ny pakke fra Nordicfeel som jeg falt helt pladask for. Jeg blir som et barn på julaften når jeg åpner pakkene med Nordicfeel som avsender, for de har så mye spennende! Som alltid får jeg velge ut produktene jeg vil ha selv, så alt jeg tar bilder av og skriver om er produkter jeg virkelig har lyst på og hadde kjøpt selv om jeg ikke fikk det sponset. Det er viktig for meg å få frem at jeg aldri ville skrevet om noe jeg ikke kan gå god for - og det gjør jeg absolutt for Nordicfeel sin nettside! Som sagt tidligere så elsker jeg at de har bedre utvalg av internasjonale luksusmerker enn det andre norske kosmetikk-nettbutikker har, og det er nok hovedgrunnen til at jeg inngikk samarbeid med nettopp de :-) 

Loading image...

Loading image...

Loading image...Clarins øyenskyggepalett HER ⋅ GHD hårbørste HER ⋅ Clarins Leppestift HER ⋅ Helena Rubinstein Mascara HER Nå gleder jeg meg til å få prøvd alt! Jeg har allerede rukket å bruke paletten fra Clarins og om jeg får si det selv så er den SÅ fin til grønne øyne! Jeg fikk utrolig mange komplimenter for den når jeg brukte den, og siden den er så lett pigmentert er den perfekt til hverdagsbruk. Jeg skriver nok et eget innlegg om både den og etterhvert alt det andre om ikke så altfor lenge. Ellers må jeg bare legge til at fargen på Clarins leppestiften er nyydelig for oss som liker mørke lepper og Helena Rubinstein sin mascara er blant de beste jeg har prøvd. Jeg skal teste de litt lenger for å være sikker i min sak før de får eget innlegg, men so far so good! 

Tre sminkelooks med Nude-paletten

 • 02.04.2016 kl. 12:16

Loading image...

Som jeg har fortalt har jeg blitt veldig glad i å utforske med ulike sminkelooks den siste tiden, spesielt etter jeg fikk den nye sminkepaletten min "Nude ´Tude" fra The Balm. Jeg elsker at den går fra så lyse, duse toner helt til den andre siden av skalaen - for det byr på uendelige muligheter til både hverdags- og festsminke! Ellers er det et stort pluss at fargene er godt pigmenterte, passer fint sammen og ikke drysser. I dag vil jeg vise dere mine seneste tre favorittlooks som jeg tenkte kunne være til inspirasjon. Disse tre er nokså forskjellige, så jeg synes de viser godt hvilket spekter man får av muligheter med denne paletten. Paletten har jeg forresten fått sponset av Nordicfeel, og kan kjøpes for bare 329 kr her

Loading image...

På den første looken har jeg brukt den lyseste/hvite fargen "Sassy" som base innerst i øyekroken, "Stubborn" midt på øyelokket og "Stand-Offish" langs globallinjen. Deretter har jeg brukt en litt større øyeskyggekost for å forsiktig duse ut og blande inn fargene, samt lagt ekstra "Sassy" under hele øyenbrynet. Til slutt har jeg lagt en eyeliner ytterst på øyet med fargen "Sleek" ved hjelp av kosten som følger med paletten. Til denne looken synes jeg faktisk det er finest å droppe mascara - eller isåfall bare bruke et par strøk. Avslutt gjerne med en lyserosa lipgloss/leppestift og litt blush i kinnene, så har du en nydelig vårlook! 

Loading image...

Den andre looken har jeg valgt å gjøre mye mer dramatisk, og selv ville jeg helst gått for denne sminken på kveldstid. Her fokuserer jeg mer på de mørke fargene og avslutter med en skarp eyeliner og en solid dose mascara. Det første jeg gjør her også er å starte med litt av fargen "Sassy" innerst i øyekroken, bare at nå legger jeg den bare absolutt helt innerst. Videre tar jeg den nydelige brunfargen "Sultry" til jeg kommer ca midt på øyelokket. Deretter jobber jeg med "vingen" ved å legge "sexy" langs globallinjen og videre utover. Så fyller jeg i med fargen "Sophisticated" mellom brunfargen og vingen, før jeg tilslutt bruker en liquid-liner langs øyekanten for et ekstra dramatisk sluttresultat. 

Loading image...

Min look nummer tre er faktisk en look jeg har brukt mye til hverdags i det siste. Litt fordi jeg selv har varme trekk, og derfor liker å legge "varm sminke" og litt fordi jeg har blitt helt obsessed av min brune leppestift - som denne øyenskyggen passer perfekt til. Ellers liker jeg hverdagssminke som er pyntet, men ikke for mye, og da synes jeg denne er nydelig! De dagene jeg føler for ekstra glam slenger jeg på en liten eyeliner-wing for å få øynene til å poppe litt mer frem. Her begynner jeg som alltid med å legge "Sassy" innerst i øyenkroken. Deretter legger jeg "Snobby" på nesten hele øyenlokket fra midten og utover, og så "Sultry" fra ytterst på øyekanten og opp til ca midten av globallinjen. Tilslutt passer jeg på å blende alle fargene godt før jeg avslutter med et generøst lag mascara. 

Hvilken look er din favoritt?

Sminketrender denne våren

 • 26.03.2016 kl. 10:27

Loading image...
 1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. her ⋅ 18. herJeg merker at året 2016 for min del har blitt preget av en økende interesse for sminke og skjønnhet. Jeg har liksom alltid bare jaktet etter gode produkter til en helt basic hverdagssminke, men nå synes jeg det er så gøy å forske på ulike looks og mer glam enn hva jeg tidligere ville øvd meg på. Jeg har faktisk kuttet ut den faste sminkerutinen, for heller å prøve meg litt frem hver dag. - Spesielt i helgene. Sminke er jo så gøy, så hvorfor ikke? :-)

The Manizer Sisters

 • 16.03.2016 kl. 17:09

Sponset produkt

Loading image...

Loading image...

Endelig finnes alle Manizers fra The Balm i en og samme palett! Jeg har seriøst kjøpt sååå mange Manizers opp gjennom tidene og har kombinert de sammen i min faste sminkerutine flere ganger. Det skulle bare mangle at de endelig fikk dele innpakning slik at man slipper å kjøpe tre ulike. Ikke bare blir det billigere, men også utrolig mye enklere å bære med seg! Mary-Lou er min absolutte favoritt når det kommer til highlighter. Den skikkelig fint pigmentert og skaper en glød som rett og slett er to-die-for. I tillegg sitter den hele dagen, og det er faktisk ikke så mange produkter som gjør. Betty-Lou er en kjempefin bronzer som skaper en nydelig, naturlig solskysset glød. Jeg hadde faktisk glemt hvor god Betty-Lou var, helt til jeg mottok denne pakken. Sist jeg hadde den ble den nemlig stjelt på treningssenteret, så jeg skal innrømme at jeg var så småbitter at jeg nektet å kjøpe den igjen .. haha! 

Loading image...

Her ser dere rekkefølgen på de tre. Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou. Jeg bruker de i samme rekkefølge i ansiktet også. Først starter jeg med å legge Highlighteren (Mary-Lou) øverst langs kinnbeina, deretter legger jeg bronzeren (Betty-Lou) under kinnbeina. Tilslutt bruker jeg blushen (Cindy-Lou) midt mellom for å jevne ut overgangen mellom highlighter og bronzer, samt etterlate litt farge og spill i ansiktet. Resultatet blir såå nydelig, og jeg føler virkelig hele ansiktet får seg et realt løft etter en runde med denne paletten. Prisen for paletten er 365 kr, og man får kjøpt det hos Nordicfeel her! Jeg bruker denne kosten som gir en perfekt vinkel til påføring. 

Loading image...

Care for Your Hair

 • 03.03.2016 kl. 10:42

Noen av produktene er sponset 

Som jeg skrev var jeg hos frisøren for noen uker siden og for første gang på lenge fikk jeg høre at håret mitt ikke trengte å klippes så altfor mye. Det siste halvåret har jeg nemlig steppet up gamet på hårpleie-fronten, noe som har resultert i at jeg endelig har fått litt sunnere tupper. Jeg har fylt badehyllen til randen med solide produkter, og raskt kastet ut igjen det som ikke funker. Nå har endelig jeg funnet en hårprodukt-base som jeg har sagt meg fornøyd med, og den vil jeg gjerne tipse videre om til dere!  

Loading image...

→ MoroccanOil Moisture Repair Shampoo & Conditioner: Disse produktene begynte jeg å bruke for bare noen uker siden, men har forelsket meg etter det. Jeg har brukt mange produkter fra MoroccanOil opp gjennom tidene, og kjøper det igjen og igjen fordi jeg vet at dette merket alltid når opp til forventningene. Denne duoen er laget til bruk i skadet hår, og skal gjenopprette elastisiteten og fuktigheten i håret ved hjelp av blant annet arganolje, proteiner og kreatin. I tillegg så lukter disse produktene amazing! Faktisk så amazing at jeg har begynt å sitte og lukte på eget hår når jeg konsentrerer meg om noe, haha! Duoen kan kjøpes her

→ Lanza Keratin Healing Oil: Dette merket hadde jeg ikke noe spesielt forhold til på forhånd, faktisk hadde jeg bare hørt om det ved få anledninger. Likevel tok jeg sjansen på å bestille en hårkur - og det angrer jeg overhode ikke på! Denne kuren lukter ogå helt fantastisk og er perfekt for oss med skadet hår som trenger reparerende ingredienser i produktene våre. I tillegg føles den veldig konsentrert, så man trenger ikke å bruke så altfor mye av den hver gang man gjennomfører en kur. Med andre ord er den veldig drøy i bruk. Hårkuren kan kjøpes her

→ Olaplex: Denne regner jeg med mange har hørt om i løpet av det siste året? Mange frisører har begynt å bruke dette produktet i hårfarging for å ikke bygge opp hårstråene under farging, istedenfor å slite de ned. Dere husker kanskje når Kim Kardashian farget håret helt platinablondt? Da brukte hun Olaplex for å ikke ødelegge håret under den ekstreme fargeprosessen! Olaplex gjenoppbygger håret innenfra, og er virkelig et vidunderprodukt etter min mening! Nå får man også produktet som hjemmekur og det har jeg begynt å bruke en gang i uken for å vekke liv i tuppene. Når jeg kurer med Olaplex lar jeg ofte produktet sitte i mens jeg sover om natten, så skyller jeg ut med en gang jeg våkner - og voila: håret blir fantastisk mykt .. Fås kjøpt hos de fleste frisører.

Loading image...

Redken All Soft Argan-6: Redken All Soft Argan-6 er en del av All Soft-serien som har vunnet flere priser, blant annet for beste shampoo. Denne serien skal gjøre skadet hår mykere, samtidig som at den bygger opp igjen de tuppene som er splittet. Håroljen er nærende og fukter, mykgjør og beskytter håret. Jeg bruker å påføre den ytterst i tuppene i håndkle-tørt hår som en leave-in. Kan kjøpes her.

→ Nuxe Huile Prodigieuse Oil: Dette all-round-produktet skrev jeg om for nesten et år siden, og er fortsatt like stor fan! (se det jeg skrev her). Denne oljen kan også brukes på huden både i ansiktet og på kroppen som et pleieprodukt. Men, jeg bruker den vanligvis på samme måte som Redken All Soft oljen, nemlig i tuppene på håndkle-tørt hår. Jeg varierer mellom de to produktene ca annenhver gang, noe som funker kjempebra! En annen måte å bruke den er ved å påføre den i håret noen timer før du skal dusje, så den får trengt inn i hårstråene og fuktet før du skyller det overflødige ut igjen under dusjingen. Oljen kan kjøpes her

→ GHD Heat protect spray: En god varmebeskyttende er seriøst gull verdt for oss som bruker mye varmeapparat! Å varme håret mye er noe av det verste man kan gjøre med det - spesielt om du gjør det ofte. Derfor er det utrolig viktig å bruke produkter som beskytter håret mot varmen, uansett om man bruker krølltang, rettetang eller hårføner. Jeg har prøvd mange ulike varmebeskyttende opp gjennom tidene, men må nok si at GHD sine har blitt mine absolutte favoritter. Jeg ser at akkurat den jeg har på bildet er utsolgt for øyeblikket, men en annen som er utrolig god kan kjøpes her

Loading image...

Håper dere likte innlegget! Nå skal jeg pakke sekken med både skolebøker og treningsklær så bærer det av sted til forelesning etterfulgt av en spinningtime! Ha en fabelaktig torsdag. Klem! 

Bedre hud med Sensai

 • 16.02.2016 kl. 18:18

Loading image...SENSAI SILKY PURIFYINGI dag har jeg lyst å dele et aldri så lite produkttips med dere! De siste månedene har jeg nemlig testet hudpleie-serien "Silky Purifying" fra Sensai, og nå er det på tide å felle en dom! Først kan jeg jo si at jeg aldri før har brukt så mye penger på hudpleie, for dette settet er ganske pricey! ca 300-350 kroner for flasken tror jeg det var, noe som er en del dyrere enn en pakke med simple-sminkeservietter som jeg har brukt tidligere. Vel, tro det eller ei men det har uansett vært så syykt verdt det! Huden min er virkelig blitt så mye bedre at dere vil ikke tro det.

Jeg har slitt med kviser og urenheter så lenge jeg kan huske, faktisk i så stor grad at jeg vurderte å begynne på medisiner for å roe det. Pannen og nesen har vært mine problemområder, men nå får jeg såvidt noe som helst. Det skal sies at det dukker opp en liten fiende i ny og ne, men jeg kan virkelig ikke klage i forhold til hva det var før! Jeg anbefalte også denne serien til søsteren min for en tid tilbake siden, og i sted når jeg sendte melding for å høre om hun var fornøyd med den fikk jeg et "JA" med Caps Lock tilbake. Så ingen tvil om at jeg kan anbefale serien trygt videre til dere ;-) Derfor tenkte jeg altså å bruke dette innlegget til å forklare hvordan jeg bruker denne sminkeserien og hva det enkelte produktet brukes for. 

Loading image...

STEP 1 → Fjerne & Fornye → Cleansing Cream
Cleansing Cream er en fantastisk, mild rens med silkekonsistens som fjerner alt "det overflødige" av olje i ansiktet uten å irritere huden. Den hyggelige frøkna jeg kjøpte denne av kalte dette produktet for "støvsugeren", nettopp fordi det fjerner det overflødige, mens neste steg går mer i dybden som en "mopp".  Cleansing Cream brukes altså på kveldstid for å fjerne både sminke og talg, og jeg masserer den forsiktig inn i huden uten å fukte til på forhånd. Jeg beveger fingrene i små sirkler for å få med alt av grims og grams. Til slutt skyller jeg av med varmt vann, gjerne ved å bruke en klut for å være sikker på at alle sminkerester er kommet med. 

STEP 2 → Rengjørende & Dyprensende → Milky Soap
Steg to - eller "moppen", om du vil - går mer i dybden og fjerner de vannbaserte urenhetene som døde hudceller og små eventuelle sminkerester. I tillegg gjør den huden klar for steg tre, altså fuktbehandling. "Milky Soap" påføres etter steg to, mens man fortsatt er fuktig i ansiktet. Denne masserer man inn helt til den begynner å skumme. Til slutt skyller man alt av med varmt vann. Denne bruker man primært på kveldstid sammen med resten av serien, men kan også brukes på morgenen alene for å rense vekk nattesmusk fra ansiktet.

STEP 3 → Fuktighet → Emulsion Moist
Til sist men absolutt ikke minst er det tid for fuktighet! "Emulsion Moist" finnes i tre ulike varianter, fra "light", "moist" til "supermoist", alt etter hvor tørr hud man har. Dette er en av de beste hudkremene jeg har prøvd, og den er seriøst lett som en fjær mot huden. Jeg påfører denne hver kveld og bruker den også som en dagkrem under foundationen de dagene jeg har behov for litt ekstra fuktighet (noe som er ofte på vinterstid!). Og dere? Ikke undervurder hvor viktig det er å smøre huden godt! Jeg har vært sløv på dette lenge, men merker hvor mye mer glød og liv den har fått etter jeg har skjerpet meg på denne fronten! Det er gull verdt ♥

Loading image...

Mandag hos ReStyle Hairdesign

 • 15.02.2016 kl. 17:45

Behandlingen er sponset

Loading image...

Dette har jeg gledet meg til å vise dere! I dag har jeg tilbrakt hele mandagen i frisørstolen til Randi hos ReStyle Hairdesign. En kjempefin liten salong som ligger i Olav Trygvassons gate rett ved Søstrene Grene. Jeg må bare si det: Jeg elsker slike dager hvor man kan lene seg tilbake og bli stelt og dullet med time inn og time ut, og da foretrekker jeg virkelig en liten, rolig salong fremfor en stor hvor det kryr av kunder og støy. Skal man slappe av, så skal man slappe av - og det gjorde jeg virkelig hos ReStyle i dag! 

I tillegg er jeg SÅ fornøyd med håret mitt nå at jeg klarer ikke å la være å titte en ekstra gang i speilet hver gang jeg går forbi. Nå kan våren bare komme, for håret mitt og jeg er klar! ;-) Jeg kunne virkelig ønske vi fikk til litt klarere etter-bilder, for jeg synes egentlig ikke bildet under er helt rettferdig i forhold til arbeidet Randi la ned i håret mitt! Men, dere ser ihvertfall at det er tydelige forbedringer fra før-bildet. Bare se den falma fargen og de slitte tuppene jeg hadde... Det var jo helt sørgelig, vettu!

Loading image...

Loading image...

Jeg endte altså opp med å gå for en balayage, med litt mørkere bunn enn mitt naturlige hår (dette kom dårlig frem på bildet) og en kald, beige blondfarge i lengdene. Nå kan altså håret vokse uten at etterveksten melder sin ankomst etter bare et par uker! Det synes jeg er viktig :-) Vi brukte minicolor med Olaplex for å få en fin overgang, samt for å slite minst mulig på håret. Neste gang skal vi prøve å gjør fargen enda kaldere, så nå får jeg bli vant med kaldere hår ved å gå gradvis. Jeg skal prøve å ta flere bilder av fargen en annen dag, slik at dere får sett det i skikkelig dagslys.

Loading image...

Når det kommer til klippen trengte jeg heldigvis ikke å ta mer enn 1 cm. Jeg som trodde håret mitt var SÅ slitt fikk beskjed om at det meste "bare" var tørt - så alt kunne reddes med en god hårkur! Thank god! Jeg fikk altså kjøpt med meg en Olaplex hjem for å se om kuren er så fantastisk som folk skal ha det til. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe, men endelig fikk jeg ut fingeren og gjorde det. Dette skal visst være årets hårprodukt i følge flere venner av meg, så nå får vi bare krysse fingrene for at det stemmer! Håret mitt kjennes ihvertfall helt magisk ut etter at hun blandet Olaplex inn i fargen :-) .. Tror forresten prisen ligger på rundt 250 kroner for en flaske!

Loading image...Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebook side hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

I cant wait to try these

 • 12.02.2016 kl. 14:51

Produktene er sponset

Loading image...

Yess - Fredag! Og denne gangen føles det ekstra fortjent etter en litt for seig forelesning i dag. Men med en liter kaffe og en real dose viljestyrke kommer man seg visst gjennom det meste ;-) Vel, nå er det tid for å vise dere pakken jeg snakket om at jeg hadde hentet i går. Den inneholdt åtte produkter fra den nordiske nettbutikken nordicfeel.no som er stappet full med skjønnhetsartikler! Personlig leser jeg en del svenske bloggere og vet at denne nettsiden er STOR i Sverige, så nå håper jeg å kunne bidra til å øke populariteten i Norge også! De har jo så ekstremt mange merker som jeg har savnet på de store skjønnhets-nettbutikkene her i Norge. Blant annet: YSL, Givenchy, Girogio Armani, Guerlain, Youngblood, Sensai - og et hav av flere! Dette er produkter jeg tidligere har lett etter på besøk i utlandet eller på taxfree når jeg bodde i Førde, fordi det var umulig å fa tak i. Det skal sies at Trondheim selvsagt har litt bedre utvalg i kosmetikk, men jeg synes fortsatt at det er mye billigere og snedigere å få kjøpt slikt på nett!

Jeg må bare si det; jeg er fortsatt i lukkerus etter å ha åpnet pakken, for den inneholdt så mye fint! Jeg har begynt å teste noen av produktene, men gleder meg en masse til å utforske de litt mer over tid - og ikke minst prøve meg frem med sminkepalettene! Jeg prøvde blant annet Nude-paletten i går, og hittil er jeg virkelig storfornøyd! 

Loading image... Link: Leppestift · Lipliner · NUDE-palett · 3 Manizers · Sminkekost · Shampoo & Balsam (utsolgt) · Varmebeskyttende · HårkurLoading image...

Om ikke så altfor lenge kommer jeg til å begynne å vise ulike sminkelooks og tutorials med produktene her og produkter jeg har fra før. Jeg vurderer å lage en av de på videoblogg, men vi får se hva jeg klarer å somle meg til! Jeg har nemlig et mål om å endelig tørre å lage meg en youtubekanal som jeg kan bruke til skjønnhetsinnlegg fremover, men som dere vet synes jeg det er såå ubehagelig å sitte foran videokameraet.. Gi meg litt tid, så skal jeg se hva jeg får til! De sier jo at et nytt år medbringer nye muligheter - og da må jeg jo selv tørre å pushe mine egne grenser! 

HAIR INSPIRATION

 • 11.02.2016 kl. 10:57

Anbefaling: YSL Fusion Ink Foundation

 • 06.02.2016 kl. 11:07

Loading image...

På tide å skrive en anbefaling av den beste foundationen jeg noen gang har hatt! YSL sin Fusion Ink (eller Encre De Peau) er virkelig en drøm av en foundation som kommer i en helt nydelig luksuriøs flaske! Jeg husker hvor overrasket jeg ble første gang jeg brukte den fordi huden min så plutselig flawless ut - noe den sjeldent har gjort tidligere. Å påføre denne tar helt seriøst bare noen sekunder, fordi den blander seg så godt og enkelt inn i huden. Den er helt amazing å påføre! I tillegg føles den så lett at man ikke engang merker at man har noe på huden, - det har nok noe å gjøre med at den er supertynn og rennende. Faktisk så rennende at det høres ut som vann når man rister på flasken. Det syke er at den har en fantastisk dekkevne uansett, og for meg som av og til har litt urenheter så er det et absolutt must! 

Loading image...

Foundationen inneholder solfaktor 18, så den er ypperlig til bruk på dagtid hvor man ofte trenger litt beskyttelse fra sola. Resultatet man får er ganske matt, men ikke unaturlig. Selv er jeg egentlig ikke fan av matte foundations, men det er noe spesielt med denne som bare gjør det .. fint! I tillegg motvirker det oljete hud utover dagen - og appropos dagen så varer den faktisk så lenge! .. Nei, vet dere hva? Denne foundationen er helt fenomenal og jeg vil anbefale den til alle som er ute etter god dekkevne. Det eneste negative med denne lille saken er korken som dere ser avbildet nedenfor. Jeg er stor fan av pumpeflasker, så dette var ikke helt riktig patent for meg. Ellers synes jeg ikke at den legger seg 100% perfekt rundt neseområdet de gangene man vil ha litt ekstra sminke på seg. Om det blir for mye så føler jeg nesten at den "striper" seg akkurat i nesegropa, men det er jo bare å unngå å påføre så mye akkurat der. - Bortsett fra det: STOR tommel opp og terningkast 6 fra meg! 

Loading image...

Noen andre som har prøvd den? 

Get That Summer Glow

 • 28.01.2016 kl. 10:38

Loading image...Oh She GlowsNå om vinteren er det fort at huden blir gusten, så her kommer en anbefaling for deg som fortsatt jakter etter sommergløden! Mac sin Strobe Cream Hydratant Lumineux er da det perfekte produktet for deg, og det er virkelig mitt beste triks for å oppnå glødende hud. Dette produktet har jeg hatt i sminkevesken i flere år, og jeg kan ikke anbefale det nok! Kremen er veldig drøy i bruk og etterlater et vakkert og naturlig resultat.

Jeg bruker den oftest ved å blande litt inn i dagkremen min før jeg påfører annen sminke. Om vinteren har foundationen en tendens til å se tung ut, så da blander jeg heller litt inn i foundationen istedenfor for å gi den et lettere uttrykk. Dersom det er finere anledninger påfører jeg litt ekstra i de områdene hvor jeg ønsker glød etter alt annet av sminke er lagt. Da tapper jeg noen dråper forsiktig på kinnbeina, under øyenbryna, på kanten av nesen og i kjevepartiet - det gir en nydelig glød!
 

Loading image...

Loading image...Hahaha, jeg må bare si at jeg sitter og flirer mens jeg skriver nå. Da jeg tok bildene til dette innlegget smurte jeg nemlig på kremen på halve ansiktet for å vise forskjellen før og etter. Men tror dere ikke at jeg glemte å smøre andre delen av ansiktet når jeg var ferdig? Frøkna her valgte selvsagt riktig dag for shopping og byvandring like etterpå, så der gikk jeg rundt som en glødende gudinne i halve trynet og som en blass snåling i andre halvdel. Har jeg ikke vært usymmetrisk før så var jeg det iallfall da, hahah!

Favoritter til neglene

 • 27.01.2016 kl. 12:49

Loading image...Dior Sort "BAR 902" · Dior Blank "GEL COAT" · Chanel Rød "ROUGE FLAMBOYANT 38" · Dior Beige "YACHT 210" · Lancome Duserosa "JOLIS MATINS 220M"


 Loading image...

Loading image...


Jeg elsker klassiske og enkle negler og har en tendens til å bli dratt mot slike neglelakker gang på gang. Favorittene er nok sort og beige, men i ny og ne liker jeg å sprite opp antrekkene med litt rødt også. I skrivende stund har jeg på meg den røde fra Chanel og jeg får sååå mange komplimenter for den! Det skal virkelig ikke så mye til for å sette prikken over i´en.

Vanligvis synes jeg at neglelakkene til både Chanel og Dior holder dårlig, men siden de har så mange flere fine farger enn billigere neglelakkmerker så klarer jeg ikke å dy meg. Derfor har jeg også prøvd meg litt frem med ulike top coats som får fargen til å sitte noen ekstra dager, og det må jeg bare si jenter - "Gel Coat" fra Dior er bare knallgod.. Den er utrolig tykk og mens den stivner ser den ut som en gelé på neglene. Legger du over et ekstra lag ser det virkelig ut som støpenegler. Jeg har til og med fått spørsmål om hvilken salong jeg har gått til når jeg har brukt den - og da skal jeg love dere at jeg svarer med å skryte denne lille flasken opp i himmelen! Et lite onsdagstips fra meg til dere! Klem♥

Nytt til sminkevesken

 • 06.01.2016 kl. 18:47

Loading image...


 

Some goodies from the Duty FreeGod kveld søte! Nå kommer straks noen av søskenbarna mine inn døra, men før den tid måtte jeg bare publisere et innlegg til dere. På vei hjem fra India så jeg meg nødt til å utnytte taxfreen til å oppdatere sminkevesken litt. Jeg har hatt noen standard produkter litt for lenge nå, så det var på tide å prøve noen nye produkter og merker. Ny sminke må være noe av det gøyeste jeg vet om! - Som en liten dose luksus i hverdagen ♥ YSL har jo rykte på seg å være et kanonbra sminkemerke, så denne gangen ble det en foundation derfra! Det blir spennende å se hva jeg synes om den, for jeg er ganske kresen når det kommer til foundations. Kanskje jeg kan skrive en anbefaling senere? 

Loading image...

Pudderet fra Guerlain har jeg prøvd før og har garantert fått topplassering på min uoffisielle toppliste over solpudder. Det gir så naturlig og fint resultat, og i motsetning til for eksempel Bare Minerals sitt så skal det mye mer til for at det blir ujevnt. Gleder meg til å bruke dette fremover! Til slutt tok jeg med meg eye lineren fra Lancome som er fast inventar i mitt sminkeskap! Denne er sååå god og etter å ha prøvd Maybelline sin i bare et par uker måtte jeg krype til korset å innse at å legge i 200 kr ekstra var nødvendig for å oppnå en fin øyensminke. 

Loading image...

Nå plinger det på døra så jeg får runde av her! Håper dere får en super onsdagskveld <3 

En favoritt i baderomshyllen

 • 31.08.2015 kl. 17:30

Mange av dere har nok allerede hørt om produktet jeg nå vil anbefale, men siden høsten kryper innpå vil jeg tipse dere igjen. Jeg får ingenting for å skrive dette innlegget, men synes bare dette produktet er verdt å spre videre. Nuxe Huile Prodigieuse er nemlig et helt fantastisk multiprodukt som kan brukes på både ansikt, hår og kropp. Den har 98,8% naturlige ingredienser, er nærende, klebefri, pleiende og beskyttende, med andre ord: helt fantastisk!

Loading image...

Selv sliter jeg ofte med tørr hud når temperaturen faller, så da bruker jeg litt av disse gylne dråpene for å gi fuktighet. Om huden er helt krise bruker jeg oljen direkte på huden og i foundationen, men vanligvis holder det å blande inn noen dråper i nattkremen. Tørt hår prøver jeg også å gjemme bort ved å smøre inn en liten mengde av oljen ytterst i tuppene. Det gjør virkelig susen når håret ikke vil samarbeide, noe som er ganske vanlig nå som sommersolen har gjort sitt for å tørke ut. 

Loading image...

Hvorfor ha Nuxe Huile Prodigieuse på badet?

· Gjør huden fløyelsmyk og glødende uten at den føles fet · 
· Tilfører næring, lindrer og gir fuktighet til huden ·
· Gir glansfult hår · 
· Motvirker tidlig aldring av huden ·
· Inneholder hverken konserveringsmiddel, fargestoffer eller silikon ·
· Har reparerende effekt som gir mindre synlige strekkmerker ·

Loading image...

Oljen kan kjøpes på de fleste apotek og hudpleiebutikker for rundt 200 kr, og fåes til og med med glitter om ønskelig! Den med glitter er kjempefin å smøre på legger, skuldre og overkropp før festkvelden for en glødende look!

Current makeup favorites

 • 04.08.2015 kl. 17:56

Loading image...

L'imperatrice av Dolce & Gabbana for en fantastisk duft
Concealer av Sensai mot som dekker alt av urenheter
Øyenbrynssett fra Makeup Revolution for øyenbryn "on point"
Dior show mascara for dådyrvipper

Loading image...

Nude neglelakk av Lancome for enkle og stilrene negler
Diorskin Sculpt concealer mot mørke ringer
Chanel Leppestift for en farge som varer hele dagen
Isadora Flex eyeliner som gir markante øyner
L'oreal brow artist for fyldige og holdbare bryn

Loading image...

Sensai Bronzing Gel for en solskysset glød
Lancome Photogenic Foundation for jevn hud
Clarins øyenbrynspenn for å forme undersiden av brynet
LipLiner fra Estee Lauder for fyldige lepper

Loading image...

Glossybox feat. L'oréal

 • 01.08.2015 kl. 23:05

Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox 

Loading image...

"Because you're worth it" er et slagord som appellerer skikkelig til meg. I mine øyne betyr det at kvinner skal ta seg tid til seg selv og booste sin egen selvtillit for det den er verdt. Alle kvinner fortjener tid til nettopp dette, og månedens Glossybox var absolutt en påminnelse om det. Boksen var nemlig stappet full av produkter fra merket bak slagordet, nemlig Loréal Paris! Alt fra hårkur til neglelakk var å finne, og da kan man egentlig ikke gjør noe annet enn å sette av en kveld til å prøve det ut? 

Loading image...

PAKKEN INNEHOLDER

· Color Riche neglelakk ·
· Elnett hårspray ·
· Color Riche leppestift ·
· Nutri Gold Face Oil ·
· Brow Artist Plumper · 


Dessverre var ikke jeg fremst i rekken da de fyldige øyenbrynene ble delt ut. Eller, jeg var vel i utgangspunktet heldig, men vi vet alle hva som skjer når en 14-åring tester ut pinsetten for første gang. Japp, det skjedde også med meg... Syltynne øyenbryn! De har selvsagt blitt en del bedre siden den gang, men jeg har ikke helt fått tykkelsen og wow-effekten tilbake. Heldigvis fant jeg en øyenbrynsskygge i denne glossyboxen som skulle endre dette! Etter bare noen strøk med denne ser øyenbrynene mine mye fyldigere ut! - Og best av alt? Det holder hele dagen! Med andre ord har en ny favoritt inntatt sminkevesken min, og den er nok der for å bli! (Tenker å vise det på et eget øyenbryns-innlegg senere!)

Loading image...

I tillegg må jeg skryte litt av de andre produktene også. Loréal er jo kjent for billige kvalitetsprodukt og de som kom i pakken var intet unntak. Elnett hårsprayen er en jeg har blitt veldig glad i opp gjennom årene, den har nemlig fantastisk hold! Jeg har kjøpt ved flere tidligere anledninger og synes det var veldig stas å få en litt mindre utgave som er perfekt til håndvesken. Ellers ble jeg veldig glad for hudoljen! Jeg vet ikke med dere, men huden min knusktørr så fort høsten melder sin ankomst. Derfor blir jeg helt desperat etter gode produkter, og helt ærlig har jeg mistet tellingen over hvor mye forskjellig jeg har prøvd opp igjennom. Denne skal selvsagt få en sjanse, men jeg vil vente med å skrive en anbefaling før jeg har prøvd den når huden min er på det verste. Bekjemper den DET, så fortjener den faktisk et eget innlegg .. Haha! Gøy å prøve uansett :-) Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer nettopp deg!

Always in my purse

 • 07.07.2015 kl. 17:24

Loading image...

1. Parfyme: Dette røret med "Gucci Guilty"-parfyme fikk jeg fra en venninne som jobber på parfymeri. Jeg plasserte den med en gang rett i vesken - og der har den blitt siden! Synes det er så greit å ha en liten versjon har favorittparfymen tilgjengelig når man er på farten. Man vet jo tross alt aldri når man føler for litt ekstra godlukt! ;-)

2. Antibac: Selv om jeg har antibac med meg i vesken er jeg absolutt ikke en av de som er livredd for bakterier. MEN, jeg synes det er greit å ha tilgjengelig - spesielt når jeg er på jobb. Denne lukter i tillegg helt fantastisk, så av og til påfører jeg litt kun for å kjenne den gode lukten av bringebær! Mmm.. 

3. Lommebok: Er en selvfølge! Michael Kors lommeboken min fikk jeg i bursdagsgave for noen år tilbake og den har vært min faste følgesvenn helt siden! Perfekt størrelse med plass til både mobil, kort og kontanter. 

4. Lip balm: Mine lepper er et rent mareritt når det kommer til tørrhet. Jeg har prøvd alt og har innsett at jeg må påføre lip balm minst en gang daglig for at de skal se ok ut. Derfor er jeg alltid nødt å ha med meg en god lip balm i vesken, og denne fra Chanel har blitt en stor favoritt. 

Loading image...

5. Nesespray: OK, jeg innrømmer det: jeg er totalt avhengig av nesespray. Jeg er veldig klar over at det er farlig for neseveggene (trust me: det er maaange som har prøvd å ta en alvorsprat med meg når det kommer til overbruk av nesespray) men jeg får helt fnatt uten. Altså, er jeg tett så er det alt jeg klarer å fokusere på. Det går ikke an å sove, ikke å snakke skikkelig og jeg blir så frustrert at jeg kan ta til tårene. Med andre ord: Min lifesaver Otrivin er alltid i vesken, heh ♥

6. Solbriller: Om sommeren har jeg alltid et par solbriller i vesken, man vet jo aldri når solen bestemmer seg for å titte frem! Disse fra Ray Ban er nok mine mest brukte - Jeg elsker nemlig det sporty utseende som passer til alle antrekk. 

Loading image...

7. Ørepropper: Musikkavhengig som jeg er, er det klart øreproppene alltid skal være med ut av huset. Det er vel ingen tvil om at det er tusen ganger bedre å gå, sykle, kjøre eller sitte på bussen så lenge man får musikk på ørene?

8. Concealer: Lange dager krever gjerne en touch up på sminken. Når jeg i forkant vet at jeg ikke skal hjem før på kveldstid tar jeg gjerne med litt mer enn concealeren, men når jeg bare skal på jobb eller en tur ut så holder den i massevis. Ikke bare dekker den det meste, men det går jo også såå fort å påføre! 

9. Tyggegummi: Bad breath? No thanks! Tyggegummi er så kjekt å ha tilgjengelig når man skal ut av huset. Man vet aldri når man tar seg et måltid, og da er det midt i blinken med en litt sterk tyggis som fjerner både ettersmak og dårlig ånde! 

10. Lip gloss: Denne fra Clarins kjøpte jeg nylig etter anbefalinger fra alle kanter. Bloggere, venninner og damene på Ranels Parfymeri har skrytt denne høyt opp i skyene! Jeg klarte dermed ikke å styre unna å kjøpe meg en selv - og jeg skal love dere at den har fått fast plass i vesken fra nå! Guurimalla så fin den er og godt den sitter ♥ Love it! 

Loading image...

Makeup Revolution

 • 26.06.2015 kl. 21:03

Loading image...

Testing some new products

Ååå, lucky me! Jeg må bare si det; noe av det herligste med å være blogger er garantert å få lov til å teste ulike produkter. Jeg er virkelig en sucker for sminke og skjønnhet, så det å kunne prøve ulike merker og looks passer meg midt i blinken! - Og spesielt når jeg får lov til å tipse dere videre i etterkant :-)


Loading image...

Denne gangen fikk jeg tilsendt både brynsett, blush og øyenskyggepalett fra Makeup Revolution. Dette skal jeg teste fremover og etter hvert dele noen tips, triks, looks og erfaringer. Jeg har allerede rukket å prøve øyenskyggen og brynpudderet litt og er skikkelig positivt overrasket! I forhold til den billige prisen så er dette veldig gode produkter! Øyenskyggen har gode pigmenter og sitter hele dagen og brynpudderet er så enkelt å jobbe med at jeg har gått helt over til det istedenfor mitt faste fra Youngblood. Jeg forteller dere flere "pros and cons" med produktene senere!  

Loading image...

Brynssett (utsolgt for øyeblikket) · Blushpalett (utsolgt for øyeblikket) · Øyenskyggepalett

Loading image...

Noen som har prøvd produkter fra Makeup Revolution før? Hva synes dere i så fall?

Trying something new

 • 23.06.2015 kl. 11:45

åå 2

A messy updo for summer

å 2

Hver sommer lager jeg en liste med små og store mål som jeg skal prøve å oppnå iløpet av feriemånedene. Et av målene denne gangen er å la rettetangen ligge mer uberørt, slik at håret mitt får vokst seg sunnere og sterkere. Ingen problem, sier du? Ååå joo, sier jeg! Jeg er fullstendig avhengig av å ha rett hår, og når jeg ser meg i speilet med naturlige krøller er det nesten så jeg ikke kjenner meg selv igjen. Med andre ord er det uaktuelt å gå med håret hengende ned, så derfor er jeg på utkikk etter noen fine updos som kan hjelpe meg. Denne ovenfor fant jeg på Cathrine sin blogg, og må si at det er favoritten så langt! Det ble kanskje ikke det beste resultatet denne gangen, men som de sier: øvelse gjør mester! Om noen av dere vil prøve, så kan dere følge hennes tutorial her!

Glossybox

 • 23.06.2015 kl. 11:33

Loading image...

Hurra! Det er tid for å pakke ut månedens glossybox, og denne gangen må jeg si at jeg ble ekstra fornøyd! I pakken kunne jeg nemlig plukke ut produkt etter produkt som passer perfekt nå mot sommertider og reiser til varmere strøk! Jeg mener, her var det produkter som Hawaiian Tropic, Aloe Vera og Anti-Cellulite - hvor mye mer sommerfølelse kan man egentlig proppe ned i en eske?

Loading image...

Loading image...

 

PAKKEN INNEHOLDER

· Sanex shower gel ·
· Être Belle Aloe Voera ·
· Hawaiian Tropic Protective dry oil SPF 15 ·
· Kueshi Anti-Cellulite lotion ·
· Make Up store Hair tube ·

 

Loading image...

Favorittene i denne esken var absolutt hårkremen fra Make Up Store og Sololjen fra Hawaiian Tropic. Hårkremen smører jeg inn i lengdene på håret for å skjule flisene som er kommet etter mange år med rettetangen. Denne kremen får nemlig flisene til å samle seg igjen og ligge mer kontrollert, i tillegg til at den gir håret en lekker glød. Jeg har også begynt å smøre inn litt krem i håndflatene og påføre det forsiktig på småhårene langs pannen når jeg har oppsatt hår. Da roer stjertene seg ned og legger seg fint langs resten av håret! Absolutt noe jeg kommer til å fortsette med, for småhår er min verste fiende! Haha! 

Hawaiian Tropic er noe man alltid finner i kofferten min når jeg skal ut på tur. Dette er absolutt det merket jeg har best erfaring med når det kommer til solbeskyttelse. Jeg må uansett påpeke at jeg aldri har prøvd tørrolje før, så denne er jeg veldig spent på! I følge bruksanvisningen skal den trenge raskt inn i huden uten å etterlate en oljete overflate slik vanlige oljer gjør. Dette høres jo helt fantastisk ut! Jeg er ikke særlig glad i oljete hud kombinert med sand, så dette virker  som noe for meg :-D Lukten på alle Hawaiian Tropics produkter er forresten helt fantastisk! Tok meg selv i å drømme meg bort til varmere strøk i sted da jeg åpnet flasken .. Ahh, så herlig!

Loading image...

Loading image...

Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer deg!

Sparkling nails

 • 25.12.2014 kl. 15:07

Image hosting by imagehost.nordei.de

Leave a little sparkle wherever you go 

God 1. juledag til dere alle ♥ Hadde dere en fin feiring i går? Det hadde jeg! Jeg tilbrakte kvelden sammen med hele familien på pappa sin side, og vi koste oss med deilig mat, brettspill og gaveåpning til langt på natt. Jeg fikk jo så mye fint i går at jeg fortsatt sitter å beundrer alle de lekre gavene med et stort smil om munnen! I en av dem lå en liten Depend neglelakk med glitter (nummer 4016) sammen med noen andre sminkeprodukter. Denne måtte jeg bare ta på med en gang jeg stod opp, for den var rett og slett rålekker! Jeg bruker den over den sorte Dior "bar 902" som får glitteret til å poppe litt ekstra!

MAST krølltang vol 1 og 2

 • 22.11.2014 kl. 21:51

/ Sponset produkt 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg elsker krøller i håret, og føler meg alltid ti ganger penere av å gi noen ekstra minutter til å krølle lokkene. I tillegg blir jo hele antrekket og helhetsinntrykket mye finere og gjennomført med litt styling i håret! Jeg har prøvd mange forskjellige krølltenger før, men jeg må si at de fra Makestyle i merket MAST danker ut alle jeg har prøvd tidligere. Dette er stylingredskap på profesjonelt nivå, som tar kort tid å bruke, holder kjempelenge og ved å børste gjennom etter krølling får man et utrolig fint og naturlig resultat! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

MAST vol 1 er den første krølltangen som merket kom ut med, og gir små, tette krøller som er perfekt de gangene man vil føle seg ekstra pyntet, som blant annet nå til julebordsesongen! Jeg ville vise dere hvordan resultatet blir både på kort og langt hår, og satte i extensions sånn at dere ser hvordan det blir med litt lengde også. (Jeg vet extensionset ikke passet helt med mitt eget hår, men det er bare for at dere ser konseptet!)
Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Mast vol 2 er den andre tangen de har utviklet, og denne gir større og løsere krøller. Den er perfekt om man vil ha et mer naturlig resultat, og går raskere å bruke siden den tar større seksjoner med hår av gangen. Genial om man er ute etter litt hverdagsglamour ♥ Krøllene fra denne tangen kommer ikke så godt frem om du har like kort hår som meg, men den skaper et fint og naturlig volum uansett. Jeg synes også det er fint å bare tupere håret i hodebunnen og bruke krølltangen til å skape en liten "bulk" fremme i luggen! Dette kan jeg vise på et innlegg senere :-) Akkurat nå har Makestyle satt ned prisen fra 799,- til 679,- på begge krølltengene! Finn nummer 1 HER og 2 HER. - Absolutt en fin ting å kjøpe eller ønske seg i julegave, siden det helt garantert blir brukt! 

A concealer trick

 • 03.11.2014 kl. 17:34

Image and video hosting by TinyPic

- Sharing my everyday concealer trick -

Nå har jeg lyst å dele et triks som jeg lærte av godeste Jeanne-Rita på Ranels Parfymeri. Jeg har nemlig slitt med blå og dype ringer under øynene så lenge jeg kan huske, og har alltid trodd at man skal skjule det ved å dekke akkurat det mørket området med concealer. Når jeg har gjort det, har concealeren sklidd lengre og lengre ned for hver time som har gått, og til slutt la det seg som en bro langs posen som bare skrek tretthet. Jeg trodde jo det ble sånn bare fordi ringene mine var så dype, men heldigvis lærte Jeanne-Rita meg et lite sminketriks for å fikse opp i dette!

Image and video hosting by TinyPic

Trikset er å legge concealeren linjevis bortover kinnet, som vist på bildet. Linjene skal gå ganske så langt ned for å få den jevne overgangen, og den innerste skal hele veien ned til nesetippen. Etter man har påført alle stripene bruker man fingertuppene til å klappe concealeren forsiktig inn i huden. Dette vil gi et rent og flatt område under øynene, samtidig som kinnbeinene får et aldri så life løft! For å få best utbytte av denne sminkemetoden er det lurt å bruke en kremet og kompakt concealer - selv er jeg superglad i Mac sin :-)

Emma S.

 • 31.10.2014 kl. 13:46

/ sponsede produkter

Image hosting by imagehost.nordei.de

It's time to share my skin care routine! 

For noen måneder siden mottok jeg en pakke med et utvalg av Emma S. sine produkter - og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er frelst! Disse tre har blitt en del av min faste kveldsrutine, og etter jeg har tatt de i bruk har huden min blitt betydelig bedre! Jeg har til tider litt urenheter, men sammenlignet med tidligere har jeg virkelig ingenting å klage på! Allerede ved første bruk kunne jeg kjenne at produktene føltes skånsomme mot huden, så dette er skikkelige produkter som gir god pleie! 

1. 2 in 1 makeup remover: jeg starter med denne sminkefjerneren som effektivt fjerner alt av hudsminke ved bruk av en bomullspad. Den er mye mer skånsom enn sminkeserviettene jeg har brukt tidligere, og jeg merker at huden min setter pris på at jeg skiftet ut serviettene med denne! Jeg anbefaler virkelig alle som bruker servietter å gå over til flytende sminkefjerner, for det har gjort underverker på (til og med) min håpløse hud!

2. Eye makeup remover: deretter fjerner jeg øyensminken med denne drømmen av en øynesminkefjerner, eller som det står på produktet:"Your eye makeups worst enemy". Man tar enkelt og greit litt på en bomullspad, holder det over øyelokket ca 3 sekunder og deretter gnir man forsiktig sminken vekk. Ta-da! Nå er det ingen kamp å få av alle mascaraklumper og øyenskyggerester lenger! 

3. Cleansing facial wash: Jeg avslutter med min absolutte favoritt av alle tre! Denne ansiktrensen bruker jeg hver kveld, men kan i tillegg brukes om morgenen siden den er så mild og snill mot huden. Det man gjør er å fukte ansiktet sitt, for så å påføre denne i sirklende bevegelser. Slik kan man gjerne stå noen minutter for maksimal effekt, og deretter skylle av med varmt vann. Avslutt med en god fuktighetskrem (jeg bruker denne), så er hele kveldsrutinen i boks - og du kan legge deg med god samvittighet ;-)

The one with gold

 • 26.10.2014 kl. 11:45

Image hosting by imagehost.nordei.de

- a little bling on my ring fing' - 

Jeg startet julen tidlig i år ved å pynte meg med tidenes nydeligste julenegler! Klarte ikke å vente da jeg så at de hadde fått inn Diors nye vinterlakker på Ranels! En av neglelakkene i kolleksjonen, "Gold Equinoxe", har gjennomsiktig farge med lekre gullflak - og den er virkelig to-die-for!  Jeg kan tenke meg at det blir litt overdrevent å kun ha den på alle fingrene - men ved å påføre den over en annen farge på bare en finger, så får du en fantastisk look! Har faktisk fått en liten knippe komplimenter for det allerede ♥

Kremfresh

 • 16.10.2014 kl. 18:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Norsk, naturlig hudpleie - 

Nå har jeg lyst å vie et innlegg til å tipse dere om en butikk jeg nylig har fått øynene opp for! Da jeg strollet rundt i Trondheim forrige lørdag møtte jeg nemlig på en liten, sjarmerende forretning inne på Trondheim Torg som het "Kremfresh". Jeg var på jakt etter en hudkrem som kunne bekjempe den tørre huden som alltid melder sin ankomst utover høsten, og takket være to hyggelige ansatte fant jeg akkurat det jeg var ute etter! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det jeg satt sånn pris på ved denne butikken var den behagelige servicen, og ikke minst fokuset bak produktene deres: økologiske, skånsomme for huden og med naturlig og god lukt. Personlig er jeg er veldig nøye med hva jeg påfører ansiktet mitt siden jeg så lett får urenheter og fet hud, men etter mye søking har jeg funnet ut at rene, uparfymerte kremer er nøkkelen. - Akkurat som man får i Kremfresh sine!- Psst! -

 Et lite triks jeg har brukt for å bekjempe den tørre huden nå på høsten er å blande inn foundationen med balansekremen 50/50. Denne kremen svekker nemlig ikke fargen i foundationen og derfor er den veldig fin å bruke som en ekstra fuktighetsboost i hverdagen ♥

Mine hårprodukter

 • 25.09.2014 kl. 17:49

Image hosting by imagehost.nordei.de

Shampoo: Caviar repair shampoo fra Alterna har jeg brukt i over et år nå og er fortsatt like fornøyd. Den tilfører fuktighet og reparerer de ødelagte hårstråene - perfekt for meg som bruker rettetang regelmessig og gjerne får lettere sprukne tupper enn gjennomsnittet! Etter bruk er håret mykt, fresht og skinnende! Her er link!

Balsam: Balsamen jeg bruker er også fra Alterna, men her har jeg valgt å bruke en annen serie. Serien som heter Bamboo er nemlig økologisk, og lukter mer naturlig enn andre balsamer gjerne gjør! I tillegg blir håret både glansfullt og styrket. Kan kjøpes her!

Hårolje: Håroljen har jeg bare fått prøve noen ganger, men etter anbefaling fra parfymeriet over gangen for der jeg jobber måtte den bare prøves. Den er fra Jan Thomas sin serie, dufter deilig og skal i følge etiketten gi nytt liv til tørt hår! Gleder meg til å prøve den videre! Er det kanskje noen av dere som har erfaringer?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Leave-in: Denne protein leave-in behandlingen er i samme serie som shampooen jeg bruker. Etter jeg begynte å bruke den har håret mitt blitt betydelig mye mykere og glattere, og føles rett og slett mer sunt . Akkurat nå er den så godt som tom, men jeg gjør alt jeg kan for å få ut de siste edle dråpene! - Denne er virkelig gull verdt! Kan kjøpes her!

Tørrshampoo: Tørrshampooen til Batiste er et must på badet! Har prøvd litt ulike typer fra samme merke og selvsagt litt fra andre merker også - men jeg må nok si at denne for "strength & shine" har blitt en favoritt! Kan kjøpes hos de fleste parfymerier!

Varmebeskyttende: Varmebeskyttende er et must for meg som er så glad i å bruke både krøll- og rettetang i håret. Denne fra Kerastase fikk jeg anbefalt av frisøren min, og har siden den gang vært en favoritt. Jeg kommer nok også til å fortsette å bruke den en stund til! Her har du link til den!Forresten! Jeg fikk e-post fra Vixen om at årets Vixen Blogawards nominering er i gang. Og jeg håpte noen av dere kanskje ville legge inn en nominasjon til meg? Det ville betydd uendelig mye ♥ Jeg har vel egentlig ikke mye sjanse mot de andre flinke bloggerne i landet, men jeg har jo lyst å prøve meg uansett! Det er kommet to nye kategorier i år som heter "årets livsstilsblogg" og "årets instagram". Personlig synes jeg disse kategoriene passer mest til min blogg siden jeg rett og slett har litt av alt her inne, men det er jo opp til dere å bestemme :-) For å nominere meg kan du trykke HER! Tusen hjertelig takk på forhånd ♥   

Oppfriskende

 • 17.09.2014 kl. 19:15

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare tipse dere om denne flasken med herlighet som nå er på salg hos Vita for bare 42 kroner. Jeg kjøpte den selv for noen uker siden, og skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg har klart meg uten! Jeg har den i veska når jeg er "out 'n about" og sprayer det i ansiktet så fort jeg får følelsen av grå hud og daff sminke. Det den gjør er rett og slett å friske opp ansiktet, og gir en slags kortvarig boost til hele sinnet - som er genialt i en ellers slitsom hverdag. 
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Face misten lukter himmelsk av hylleblomst, og inneholder Provitamin B5 som gir fuktighet til huden og hjelper den med å holde seg myk, glatt og sunn. Den er også helt parabenfri, som føles betryggende - det synes iallefall jeg! Det er jo allerede så mange produkter med parabener i baderomshyllen min at jeg alltid blir ekstra glad i produktene uten, hihi! Man vet jo aldri hvor skadelig det kan være? Håper dere likte tipset - Ha en fin kveld ♥

hverdagssminken min

 • 31.08.2014 kl. 15:56

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da var det tid for å vise frem innholdet i sminkevesken igjen! Jeg oppdaterer den altfor ofte, og jeg må bli flinkere å oppdatere dere om det i takt med endringene som foregår. Tror kanskje ikke sminkeinteressen min kommer så tydelig frem på bloggen? Jeg bruker ihvertfall myyye penger på sminke og lytter gjerne ekstra nøye når noen kommer med sminketips. Ååh, sminke er jo så gøy! 

Likevel ønsker jeg å holde det naturlig. Jeg mener, hallo, hvem vil vel dekke ansiktet sitt til det ugjenkjennelige? Ikke jeg! Ansiktet mitt er jo ansiktet mitt. Sminken jeg bruker vil jeg bare at skal fremheve de delene jeg er mest fornøyd med ..og selvsagt gjemme de jeg ikke liker fullt så godt!

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Foundation: Foundation er det første jeg tar på meg etter hudkrem, og det bruker jeg sammen med en liten dose Strobe cream for å få jevn og fin hud. Med denne foundationen fra Lancome treffer jeg akkurat min hudtone, siden den ikke er så rødlig som mange andre foundationer er (huden min kler ikke rødtoner i det hele tatt!). Kosten jeg bruker nå, er den best foundationkosten jeg har vært borti. Den er fra Real Techniques. 

- Concealer: Concealeren fra Clinique bruker jeg for å skjule urenheter som foundationen ikke klarer å dekke. I tillegg bruker jeg den under øynene for å tone ned de mørke ringene. Her bruker jeg concealerkosten fra MAC for best resultat.

- Pudder: Etter foundation og concealer bruker jeg å påføre et lett lag med pudder i ansiktet. Jeg føler at huden min blir så fett og klebete uten. Pudderet fra Bare Minerals har vært en favoritt så lenge jeg kan huske. Jeg har prøvd mye forskjellig fra andre merker også, men jeg ender alltid opp med å gå tilbake til denne. Jeg har fargen "medium beige" og påfører med kosten Heavenly face fra samme merke. 

- Solpudder: Solpudderet mitt er også fra Bare Minerals i fargen "warmth". Det påfører jeg på kinnbeina og i tinningen for å få en solkysset look. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Highligter: Denne fra Maybelinne er lysreflekterende og utrolig god under påføring - ikke for tykk og ikke for rennende. Den legger jeg over kinnbeinene, ved nesevingene og under øyenbrynene. 

- Rouge: Rougen og rougekosten er kjøpt på Body Shop, og jeg eeelsker fargen den gir meg! Jeg bruker den for å få en liten fargeboost av fersken i kinnene, og jeg føler meg med en gang litt freshere med bare et lett strøk.  

- Strobe cream: Skal jeg pynte meg litt ekstra avslutter jeg gjerne hudsminken med litt strobecream for å få ekstra piff. Denne er latterlig god, og huden får faktisk en helt fantastisk glød etter den er påført. Jeg legger den under øyenbrynene, over kinnbeinene og på neseryggen ved å klappe den på med fingrene. 

- Brynpudder:  I det siste har jeg fått mange spørsmål om hva jeg bruker på øyenbrynene mine, og det er ingen større hemmelighet enn brynpudderet fra BDB! Det har jeg i fargen "taupe", og jeg elsker det! Ikke bare er det den perfekte fargen, men det sitter også hele dagen! 

- Mascara: Nå har jeg akkurat byttet mascara til den fra konkurransen jeg hadde på bloggen. Den heter Flashing Volume fra Isadora, og får frem øyenvippene på en utrolig god måte - uten å klumpe! I Looove it! Håper innlegget gav dere et innblikk i det dere har lurt på rundt sminkerutinen min. Jeg har lyst å prøve meg på en sminkevideo senere, men jeg må bare få mannet meg opp til det først, hihi♥ Ellers trekker jeg vinneren av mascara-konkurransen i løpet av kvelden - så stay tuned på mailen din! Ha en super søndag videre!

Bar 902 by dior

 • 27.08.2014 kl. 14:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

Sort neglelakk er et must å ha baderomshyllen når høsten sniker inn. Jeg har brukt opp en liten haug med sorte neglelakker i løpet av de siste årene, og nå var det på tide å kjøpe en ny. Denne gangen falt valget på Dior sin nye "bar 902", den er rålekker med et hint av grå-skjær! - Elsker når fargen ikke blir helt kullsort! Vel, jeg tenkte bare jeg skulle tipse dere om denne før den er ute av butikkene igjen. I følge min gode venn på Ranels Parfymeri er dette nemlig bare en høstfarge som butikkene kun får inn en gang! Så her gjelder det å være kjapp :-) 

Hvitt smil med Dentaworks

 • 14.08.2014 kl. 11:01

/ Sponset produkt 

Hei dere! Den siste tiden har jeg vært så heldig å få prøve tannblekingen til Dentaworks, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd! Resultatet kom veldig raskt, men for å sikre en jevn og fin hvitfarge som varer lenge, brukte jeg den 30 min hver kveld i en uke. Som utgangspunkt hadde jeg egentlig ganske så hvite tenner, men de ble helt klart hvitere etter uken var endt. Derfor kan jeg tenkte meg at om du har missfargede tenner fra før, vil Dentaworks være supereffektivt for deg!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Over ser dere produktene jeg har testet. Kitet koster 495,- og inneholder selve blekekremen som er peroksidfro og pH-nøytral, og tre plater som man koker opp og omstøper slik at de skal passe dine egne tenner. Man får med en egen instruksjon til dette, som jeg synes var utrolig grei å følge. I tillegg får man også med en liten boks for å oppbevare skinnene i slik at de er lettere å ta vare på. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når det kommer til selve behandlinger synes jeg at den har gått veldig fint. Det var smertefritt, jeg har ikke opplevd ising i ettertid og den smakte heller ikke vondt. Det jeg liker spesielt godt med dentaworks er at man kan få så mange behandlinger ut av dette ene kitet. 90 behandliger vil jo kunne holde tennene hvite en stund, eller hva? Vel, alt i alt vil jeg så absolutt anbefale denne tannblekingen til dere. .. Og det mener jeg!

The ultimate quick-fix

 • 12.08.2014 kl. 16:06

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Boosting my skin -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Til min store glede hadde de MAC på flyplassen i Barcelona. - Da kunne jeg jo ikke annet enn å kjøpe med meg en Strobe Cream fra Mac, som jeg har lest så mye positivt om på nett. Denne kremen gjør enkelt og greit det meste for huden. Den gir rikelig med fuktighet, kvikker opp med sitt innhold av vitaminer og grønn te og inneholder lysreflekterende partikler som gir en skikkelig lekker og naturlig glød som bare er to-die-for!

Jeg bruker å blande den inn med fundationen min - 50/50. Da sitter det hele dagen, og så føler jeg at den letter fundationen noen hakk. I tillegg legger jeg et forsiktig strøk på skinnbeina og under øyenbrynene for å fremheve og få en ekstra boost i de områdene. Perfekt!

The perfect base

 • 27.07.2014 kl. 14:55

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Clarins light instant radiance boost complextion base - Puuh, langt navn for en så liten dippeditt!
Vel, jeg må bare skrive et lite anbefalingsinnlegg om denne saken. Har nemlig fått masse komplement for fin hud og glød den siste tiden, og vet dere hva? Den eneste forskjellen fra før og nå, er at jeg påfører denne basen etter jeg har tatt på dagkrem. Den booster huden og gir det ferdige resultatet en glød som jeg trodde jeg bare kunne drømme om. Jeg har nemlig slitt med ganske "matt" hud tidligere, men den tid er nå over! Jeg er frelst!

En enkel sommerfrisyre

 • 09.07.2014 kl. 19:37

Image hosting by imagehost.nordei.de

En ting jeg virkelig liker om sommeren er å få håret litt bort fra ansiktet. På den måten slipper man den klamme følelsen av hårlokkene langs en overopphetet nakke - i tillegg til at å få vekk håret fra ansiktet generelt er ganske så deilig. Jeg har etterhvert funnet en enkel frisyre som er midt i blinken for varme sommerdager, utrolig fin og tar maks 5 minutter å lage! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Begynn med å dele håret inn i to seksjoner. Samle den øverste delen i en topp, så slipper det å være i veien mens du jobber med det underste håret! Det underste skal du krølle sammen så løst og rufsete som mulig, som vist på bilde nr2. Fest så med fliseklemmer, og spray gjerne over med litt hårspray for godt hold. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå går du over til den øverste delen. Start med å lage en hestehale av hele det øverste laget. Del så hestehalen i to og surre den gjennom seg selv (som bilde nr1). Gjør så det samme som du gjorde på den underste delen, og krøll håret. Denne gangen kan du prøve å knyte det sammen. Fest så med fliseklemmer, spray igjen over med hårspray og rufs gjerne frisyren litt til for en avslappet look. Vooila! 

Magi for håret

 • 06.07.2014 kl. 17:14

Image hosting by imagehost.nordei.de

- For et sunt, skinnende og glansfullt hår - Logger meg innom for å komme med en aldri så liten anbefaling til dere. For en ukes tid siden bestilte jeg meg nemlig en ny balsam. Er en stund siden sist jeg skiftet nå, så jammen var det på tide med noe nytt i dusjhylla. Det skal sies at forrige balsam også var fra merket alterna - for akkurat det merket nekter jeg å skifte bort fra. Holymoly som håret mitt har forandret seg etter jeg begynte med det istedenfor alt annet!

Denne gangen falt valget på Bamboo shine, som er en balsam uten parabener, gluten, sodium klorid og syntetiske farger. - Altså ingen skadelige stoffer for håret! Jeg ble faktisk helt sjokkert over effekten etter bare en behandling, for da håret hadde tørket var det rett og slett silkemykt! Klarer ikke å la være å ta på det!  Balsamen kan bestilles her

Neglefin hos din salong nelger

 • 14.06.2014 kl. 12:19

/ Sponset behandling - ærlige meninger 

God lørdag, alle fine! Fikk dessverre ikke lagt ut negleinnlegget i går. Ble litt rot med bussen, og med en gang vi kom frem til Bergen dro vi på "the fault in our stars". Filmen var virkelig nydelig, og på et tidspunkt satt hele kinosalen og gråt, haha! Anbefaler altså filmen på det sterkeste!

På torsdag tok jeg en pause fra eksamensøvingen, for å ta turen innom "Din Salong Negler" for å fikse neglene. Jeg gikk ut derfra med et stort smil om munnen, og nydelige fingertupper av akryl. Har fått høre positiv omtale om denne salongen ved flere anledninger tidligere, og jeg må si at timen oppfylte alle forventninger. Ikke bare er Janne utrolig flink, men hun fikk meg virkelig til å føle meg velkommen og trygg på hva hun gjorde. Jeg har jo ikke hatt akryl negler tidligere, så det var veldig betryggende at hun forklarte hva jeg burde forvente og hva hun gjorde under veis. I tillegg så var hun utrolig søt og pratsom, så snakket gikk i et mens jeg satt der, haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Før behandling. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Resultat! Jeg er utrolig fornøyd og vil vise frem fingrene mine hele tiden, hihi :-) Neglene er veldig slitesterke, så jeg føler at de aldri kommer til å gå sund med mindre jeg tar de av selv.

For dere som er lokalkjent i Førde og vil prøve det samme, så ligger salongen ved siden av Best / på andre siden av veien for Firda Billag. Prisen for akryl negler er 750,- men om du er student får du 200 kr avslag, så prisen dermed er helt nede i 550! For timebestilling kan du ta kontakt på 453 91 869 eller på facebook siden hennes her.

A little something for my lips

 • 08.06.2014 kl. 10:43

Regner med flere av dere har hørt om Maybellines nye lip balms? Jeg har lagt min elsk på serien, og har rukket å skaffe meg 3 allerede!  "Quenched", "Cherry Me" og "Pink Punch" skal få lov å pryde leppene mine og sminkevesken min i sommer. De er nemlig like søte og fine i utseende som de faktisk er i bruk, haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

De etterlater leppene fuktige, beskyttet mot solen, og med en nydelig dus farge. Min favoritt hittil er "Cherry me", pågrunn av den herlige duften av kirsebær og en litt tydeligere farge enn de andre. Ellers bruker jeg "Quenched" over vanlig leppestift, bare for å slippe den tørre leppestiftlooken man ofte får på slutten av dagen. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, det var en aldri så liten anbefaling fra meg! Ha en fin dag i solen♥ 

Mitt nye hår

 • 31.05.2014 kl. 00:09

Våren er i mine øyne den perfekte tid for litt endringer i håret. Derfor tok jeg turen til frisørsalongen "Trendy" i Førde i dag, og fikk virkelig shinet opp de vinterpregede hårlokkene til de grader! Er så fornøyd at jeg må bare vise dere før- og etterbildene jeg fikk tatt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Har slitt med både grønn- og gulskjær i håret i en evighet nå, så hovedprioriteten i dag var å få fjernet det ved hjelp av hårfarging. Ble både en og to runder med fargene, men tilslutt traff vi visst blink! I tillegg viste jeg også et bilde av Kenzas-hårfrisyre når det kom til klippen. Synes hun ser så lekker ut med det korte håret, at jeg måtte spør frisøren om det kanskje ville funke på meg også. Ble ikke helt det samme siden det er tilpasset meg -men jeg har jammen ikke noe å klage på der heller! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Voila! Slik ble det altså til slutt. Skikkelig uvandt og en del mørkere enn jeg har hatt tidligere, så nå må jeg bare venne meg til det! Skal sies at jeg tror jeg må få litt brunfarge i ansiktet før jeg føler meg 100% tilpass da, haha ;-) Ha en fin kveld videre alle sammen♥

En favoritt på leppene

 • 30.05.2014 kl. 16:31

Jeg får ofte spørsmål om hvilken leppestift jeg har på, og tenkte nå at jeg skal vise svaret. Ikke at det er denne jeg går med hver dag, men etter litt gransking av egne innlegg har jeg oppdaget at det som regel er denne jeg får spørsmål om. Denne leppestiften er en av mine absolutte favorittleppestifter, og er fra YSL i fargen Rouge Volupte Shine 04. Jeg kjøpte den på tax-free på Flesland for rundt 350 kr, og vil tro den koster en femtilapp mer i vanlige butikker. - Absolutt verdt pengene! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Personlig elsker jeg røde lepper, og synes det kan løfte ethvert antrekk. Spesielt når brunfargen melder sin ankomst, siden overgangen mellom leppene og huden da blir litt mer jevn. Knallrøde lepper er vel kanskje ikke typisk hverdags, men akkurat denne funker faktisk til det også, nettopp fordi den er så "myk" i fargen og god å ha på! Det føles som om jeg har på leppepomade! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Som dere kanskje har merket er jeg en av de jentene som prøver å gå for den naturlige looken. Derfor bruker jeg utrolig lite sminke rundt øynene, og legger heller fokuset rundt leppene om jeg vil føle meg ekstra fresh og fin. Derfor er det viktig for meg med gode leppestifter som sitter lenge og føles ok på leppene, ogg dette er absolutt den beste typen jeg har prøvd hittil!

Hårfrisyre til bunaden

 • 16.05.2014 kl. 22:02

Etter innlegget fra Sindre sin konfirmasjon, kom det en del spørsmål rundt frisyren jeg hadde til bunaden min. Tenkte å dele "oppskriften" på den sånn i siste liten, i håp om å redde dere som enda ikke vet helt hvordan dere skal la lokkene falle i morgen ;-) Jeg burde vel starte med å si at jeg ikke er spesielt flink til oppsett av frisyrer selv, så for så få den så fin som mulig fikk jeg hjelp av søsteren min! Om man derimot vil ha den litt løsere og mer avslappet er det mye lettere å lage den selv! Vel, da håper jeg innlegget inspirerer noen til både morgendagen og ved andre anledninger♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

♥ Start med å flette en flette fra begge sider. Du velger selv hvordan du vil gjør dette: Om du vil ha en rufsete look så fletter du den løst, river litt i den underveis og tilsetter gjerne litt saltvannsspray som avslutning, men om du vil ha den som meg så fletter du stramt hele veien. Fest med en liten hårstrikk i hver av endene.

 ♥ Rull så håret som blir hengene igjen mot nakken. Dette skal rulles oppover. Her er det lurt å bruke et speil (eller en søster, som jeg gjorde, haha) for å få best mulig resultat! Man vil helst ikke se fliseklemmene stikke ut til alle kanter, og man må passe på at det sitter så stramt at det ikke faller ut iløpet av dagen.

 ♥ Avslutt med å spraye over håret med en god hårspray, slik at man unngår buster! Voila, da var du ferdig, og plutselig har du et nydelig oppsett som løfter bunaden din til det neste hakket! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Håper dere skjønte forklaringen! Nå er jeg hjemme alene, og det skal feires med tidenes nattmat: nemlig rømmegrøt! Haha, jeg litt av et tradisjonsmenneske! Dere får ha en nydelig dag i morgen, hvis jeg ikke rekker å titte innom for å si det da♥

My everyday makeup

 • 04.05.2014 kl. 14:49

Før jeg starter med hovedinnholdet i innlegget må jeg bare takke dere for alle de fantastiske kommentarene dere legger igjen for tiden. Det varmer virkelig, for hver gang jeg logger inn på blogg.no og ser kommentarene blir jeg så glad at dere aner virkelig ikke! Dere er best♥Nå tenkte jeg å vise dere sminkerutinene mine når det kommer til selve hudsminken. Det er vel ikke noe hokus pokus jeg driver med, men siden en del av dere lurer på litt av hvert angående sminke så kan jeg skrive et innlegg om det uansett! Øyenbryns-innlegg kommer senere, mens øyner tror jeg vi dropper. Er så lat når det kommer til øyesminke at det er til å riste på hodet etter. Er ikke alltid jeg orker å ta på mascara engang, så det sier vel sitt? Jaja, her kommer hudsminken ihvertfall:

Image hosting by imagehost.nordei.de

Sminken på huden er den viktigste med hele sminkerunden, det synes iallefall jeg. Jeg er spesielt nøyen på at den ser naturlig ut, men at jeg likevel får en fin glød. Det første jeg starter med er å påføre en primer fra Glo-minerals som hjelper sminken til å bli matt og holde seg fresh og fin gjennom hele dagen. Deretter legger jeg concealer fra Clinique under øynene, ved nesevingene og til slutt på eventuelle røde flekker/kviser i ansiktet. Siden jeg til tider har litt urenheter har jeg kjøpt meg både en fundation fra Lancome (nr 03) og verdens beste mineralpudder fra ingen ringere enn Bare Minerals (medium beige). Disse to produktene bruker jeg over hverandre, og sammen smelter de godt inn i huden og skjuler så og si alt av ujevnheter. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Alle produktene jeg har skrevet om hittil holder jeg i egen hudfarge. Etter selve grunnlaget er lagt er det nemlig tid for å tilføre litt glød, konturer og brunfarge. Det gjør jeg ved å påføre blushen min fra BareMinerals i fargen "warmth" under kinnbeina. Denne har utrolig mye piggmenter, så her bruker jeg gjerne litt ekstra tid bare for å være sikker på at det ikke blir for mye. Tilslutt er det tid for min elskede rouge fra Bodyshop. Denne har en fin, litt mørk ferskenfarge med glitter, noe som gir akkurat den gløden jeg så gjerne vil ha. Voila, så er jeg ferdig!

4 skjønnhetstips av honning

 • 30.04.2014 kl. 15:39

Har du stramt budsjett og baderomshyllen begynner å falme for gode skjønnhetsprodukter, er en investering i en krukke med honning ingen dum idé. Etter litt research på nettet og utprøving på badet har jeg nemlig kommet frem til 4 ulike måter man kan innarbeide honning i skjønnhetsrutinen sin, med nesten like godt resultat som fra dyre kremer og kurer. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Ansiktsmaske: Skrell en hel avokado og mos den med stavmikser. Tilsett så en spiseskje oppvarmet honning. Bland godt før du legger masken på nyrenset hud. La det virke i 10-15 minutt, og vask så ansiktet med lunket vann. Smør deg rikelig inn med en god ansiktskrem, og huden vil føles myk og fuktig. 

 Leppeskrubb: Bland en spiseskje honning sammen ca 2/4 spiseskje sukker. Prøv deg litt frem etter hvor mye sukker du vil ha, og ikke vær redd for å bruke for mye! Litt av den vil nemlig absorbere når du blander det sammen med honningen. Det er også sukkeret som tar tak i den flassete huden som man så gjerne vil ha bort. 

 Kroppsskrubb:  Hell en kopp havsalt i en beholder og rør inn 1/4 kopp honning. Bland eventuelt i valgfrie oljer eller roseblad om du vil ha ekstra duft. Smør en generøs dose med den hjemmelagde røren din på kroppen neste gang du er i dusjen. Gni det forsiktig på skuldre, armer, bein og ansikt før du skyller det av. 

 Hårkur: Bland to like deler av honning og olivenolje. La kuren sitte i 10-15 minutter før du skyller ut med lunkent vann. Hvis håret føles fett i etterkant, kan du vaske over med shampoo.

Tutorial: Crisscross Ponytail

 • 28.04.2014 kl. 14:45

Når vinteren er her blir jeg latere når det kommer til å fikse håret. Det er mørkt ute, man er sliten, og frykten for å fryse på ørene om håret ikke dekker står veldig tydelig. Men nå er det vår, sol og varme utenfor husveggene, og da er det klart man må finne frem kreativiteten igjen! En av hårfrisyrene jeg kommer til å vise meg mye i denne sommeren er den slappe hestehalen. Ikke den kjedelige typen som henger rett ned, men den som jeg skal vise dere nå. Perfekt om man vil gjør noe litt spesielt med håret, men fortsatt ikke ønsker å se helt stivpyntet ut: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Del 1: Del håret ditt opp i tre deler, og fest den midterste delen som en løs hestehale. 
 Del 2: Ta litt av den ene delen og legg på tvers ovenfor hestehalen. Fest med en fliseklemme.

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Del 3: Kryss litt av den ene delen fra motsatt side over. 
 Del 4: Fortsett å kryss annenhver gang. Den lille stjerten som blir hengende ut skal du ta med deg og feste når du krysser. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Del 5: Her er jeg ferdig, men som dere ser er den siste delen ikke festet, i tillegg til endel stjerter og tydelige klemmer som stikker frem. 
 Del 6: Fest den siste stjerten under hestehalen, slik at den ikke synes. Rett så på eventuelle fliseklemmer så de ligger gjemt under håret.

Jeg valgte å vise dere den enkle og hverdagslige metoden. Ønsker du å ta det stege videre, går det an å krølle håret før du setter i gang å krysse det. Det er virkelig nydelig, men for min del blir det litt mye på en vanlig skoledag :-) 

A little something for my makeup bag

 • 20.04.2014 kl. 10:12

God morgen, solstråler♥ For et vær jeg våknet opp til i dag! Blå himmel så langt man kan se, og solsteiken midt i ansiktet når jeg åpnet øynene. Deilig! Kribler allerede i beina etter å komme meg ut på en fjelltur. Som jeg nevnte i går har jeg jo stappet innpå godteri samtidig som jeg har unngått mosjon hele ferien, så nå er det virkelig på tide å komme igang! 

Men tilbake til overskriften. Det er straks sommer nå, og da er det klart sminkevesken trenger en liten oppdatering. For noen dager siden fikk jeg byttet ut den rosa rougen fra i vinter med denne nydelige ferskenfargede fra body shop! Forelsket meg helt i den med en gang jeg prøvde den, fordi den gir en så naturlig og fresh boost, samtidig som jeg fikk den ekstra solbrune gløden som jeg var ute etter! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette produktet har rukket å bli en favoritt i sminkevesken allerede, og sammen med solpudder fra Bare Minerals og Highlighter fra Glo Minerals så tror jeg jammen meg jeg har sminkelooken for sommeren i havn! 

A fundation from heaven

 • 16.04.2014 kl. 15:21

Image hosting by imagehost.nordei.de

Heisann! Nå drar vi straks på hytta, men før vi kjører av sted ville jeg bare stikke innom bloggen for å anbefale dere en av mine favorittinnkjøp fra den siste tiden. Var nemlig tom for min kjære Clinique-fundation, så jeg gikk innom et parfymeri for å se om jeg kunne finne noe nytt og bedre. -Og gjett om jeg gjorde! Denne jevner huden helt, føles lett, og jeg har faktisk aldri opplevd en fundation som sitter så lenge som denne gjør! Med andre ord: En liten krukke med magi♥

Trying something new

 • 16.03.2014 kl. 15:29

For meg er søndager er en typisk dag hvor man ikke helt vet hva man skal bruke tiden på. "Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjør, men slappe av DET skal jeg", noen som kjenner seg igjen? Det blir rett og slett litt kjedelig å bare ligge strekk ut i senga hele dagen. Etter å ha sett X-antall "The biggest looser" episoder, bestemte jeg meg derfor for å prøve ut diverse hårfrisyrer, og jeg mååå bare dele den ene som faktisk ble en suksess! (De andre må jeg øve litt mer på først.. haha..

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg så at Eirin Kristiansen hadde prøvd seg på denne frisyren, og guuri så pent det var på henne! Måtte selvsagt prøve den selv når jeg uansett var inne i et lite hårprosjekt, og det var overraskende enkelt! Frisyren passer jo til både hverdag og fest, og for min del vil den være perfekt når jeg er på jobb og ikke vil ha hår over alt! (Se Eirin sin tutorial her)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ble det ikke fint? Det ble litt hårstjerter som stikker ut her og der, men i mine øyner er det faktisk det fineste. Man vil ikke se for streng ut heller, vil man vel? 

Rouge Dior 531

 • 19.02.2014 kl. 21:10

Heisann! Må bare vise dere den fine leppestiften jeg kjøpte for noen uker siden! Den heter "531 Rose Crinoline" og er virkelig den beste leppestiften jeg eiger! Var nemlig på tide å kjøpe en ny ettersom jeg ikke hadde noen naturlig leppestift i god kvallitet hjemme. En naturlig leppestift som kler min egen hudtone er jo et must i sminkeveska! 

Har etterhvert funnet ut at leppestifter med korallfargede leppestifter sklir mye bedre til huden min enn det for eksempel rosa-tonene gjør. Om du sliter med å finne ut hva som kler deg best, vil jeg anbefale å stikke innom et parfymeri eller en sminkebutikk hvor du kan få hjelp av profesjonelle! Er sååå greit å ha kontroll over hva man ikke børr/ børr kjøpe! 

Denne nydelige leppestiften kjøpte jeg på Kicks for rundt 200 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Er utrolig fornøyd med den, og da spesielt på varigheten! Er så deilig å ha invistert i en skikkelig leppestift som faktisk sitter litt lenger enn en time! Har prøvd så mange forskjellige, som man må påføre nesten 10 ganger for dagen for å holde på fargen. Utrolig stress og ikke minst unødvendig! 

Er den ikke fin?

Top 12 must haves

 • 13.02.2014 kl. 17:43

Heii og god torsdag alle sammen! Har dere noen planer for kvelden? Jeg er på jobb og selger smykker til valentinsgaver til noen heldige jenter der ute! Skoledagen i dag var virkelig innholdsrik, og jeg tror sånn sirka hele klassen var på nippet til å gi opp når vi skjønte hvor mye vi egentlig hadde å gjør, haha. Har nemlig elevbedrift og i morgen er det tid for å levere inn en haug med rapporter til fylkesmessa! På to dager nå har vi laget reklamefilm, skrevet X-antall rapporter (blant annet en halvårsrapport på 12 sider), laget 2 teasere til film, tatt bilder av alle i bedrifta og myyye mer! Puuh, nesten i mål nå!

Nå er det så godt som helg, og for min del står det bare en dag i banken igjen før jeg kan sette meg på bussen til Levanger! Skal blant annet skrive et blogginnlegg til meirennbank.no om endringer i økonomien etter jeg har blitt 18! Utrolig spennende og ikke minst gøy å skrive om! Men nå tilbake til overskriften: Mens jeg er på jobb tenkte jeg nemlig at dere kunne få kose dere med mine top 12 must haves!1. Basic t-skjorte: I min garderobe er jeg helt avhengig av enkle t-skjorter i svart, grått og hvitt. Det går jo til alt av jakker, cardigans og underdeler, samtidig som det er utrolig deilig å dra over seg de dagene man virkelig ikke orker å pynte seg! 

2. Tørrshampoo: Jeg eeeeelsker tørrshampoo, og mener at dette er en av de beste oppfinnelsene innen skjønnhet. Jeg bruker det så og si hver eneste dag og denne fra batiste har blitt en gjenganger hos meg! Har desverreikke fått prøvd så utrolig mange, så kanskje dere har noen tips til meg her? Batiste fåes kjøpt hos blant annet vita.

3. Magasiner: Det beste jeg vet er å kunne sette meg ned med noe godt å spise eller drikke sammen med et skikkelig inspirerende magasin. De soleklare favorittene er Det Nye, Shape Up og Costume. Desse tre må jeg bare kjøpe så fort en ny utgave er kommet i butikkhylla!

4. En god parfyme: Jeg er helt frelst av parfymen "L'imperatrice" av D&G, som lukter heeelt fantastisk! Det er denne jeg har brukt de siste årene, og den har helt klart blitt ett must have hos meg!

5. Svart strømpebukse: Er en stor forbruksvare, og noe jeg bruker opptil flere ganger i uka, spesielt nå som det er litt kaldere ute. Mitt største ønske er at det kommer svarte strømpebukser som ikke går an å få hull på! Haha, det er lov å håpe6. Body butter: Det er ikke til å legge skjul på at tørre legger er et stort problem om vinteren. (Hvertfall hos meg!) En god body butter er supert for å unngå dette og legger i tillegg litt godlukt på kroppen! De fra bodyshop er helt fantastiske, og denne med jordbærlukt har blitt en klar favoritt! Tidligere har jeg brukt både den med mango og kokos, som jeg helt klart også kan anbefale dere!

7. Lip scrub: Denne leppeskrubben har jeg nevnt før, og det av en god grunn! Når leppene føles tørre og ubehagelige, skrubber jeg alltid over de med denne for å få et mye finere resultat når jeg avslutter med leppestiften! Denne heter "Bubblegum" og kan kjøpes på Lush.

8. Lip balm: Det enkleste er ofte det beste, hvertfall når det kommer til å finne en god lip balm! Etter å ha prøvd en hel haug av ulike lipsyler med smak og lukt and you name it, så har jeg faktisk endt opp der jeg startet: men den gode gamle standarden fra Carmex! Fåes kjøpt på alle dagligvarebutikker.

9. Sminkefjerner: Sminkeservietter er vel ikke akkurat noe å anbefale ettersom huden raskt kan reagere på de sterke stoffene, men akkurat de fra simple har blitt tatt godt i mot av min hudtype. Disse sminkeserviettene har jeg brukt i en evighet nå, og er helt supre!10. Shaihøvel: Som alle andre jenter er jeg nødt å ha en skikkelig god barberhøvel! Med denne fra shai forsvinner alle nupper og hårstrå med bare et stryk! Shai er helt klart til å anbefale til dere som ikke har prøvd det før, den er rett og slett mye bedre enn de fra venus for eksempel.

11. Fundation: En god fundation får man alltid bruk for, og denne fra Clinique er den beste fundationen jeg noen gang har prøvd. Den blander seg så fint inn i huden i tillegg til å være utrooolig lett på huden. Jeg bruker den som en base i ansiktet når jeg sminker meg, eller bare for å dekke kjapt over når jeg drar på trening.

12. Nøytral leppestift: Diorleppestiften "Rouge 531" er en leppestift jeg har allerde har rukket å bli helt avhengig av! Kjøpte den for noen uker siden, og den er mildt sagt godt brukt allerede. En nøytral leppestift som ikke gjør så mye av seg passer perfekt til hverdags når man ønsker en myk look hvor man ikke gjør så mye ut av sminken. 

Det var mine topp 12 til hverdagslivet! Har dere noe å supplere med? Kom gjerne med deres must haves også, for det er jo så gøy å lese! Og så må dere ha en super kveld videre, så snakkes vi senere!

My current beauty favorite

 • 06.02.2014 kl. 14:35

Nå som vinteren er her er det nesten umulig å komme unna med freshe lepper. mange sliter med tørrhet, og vi som er glade i å bruke leppestift får problemer med at leppestiften blir både klumpete og ujevn. Ikke særlig pent med andre ord! Derfor tenkte jeg å tipse dere om disse vidunerene her! "bubblegum lip scrub" og "popcorn lip scrub" fra Lush er nemlig redningen for dette problemet! Favoritten min er helt klart "bubblegum" fordi jeg er en skikkelig søtmoms, og den smaker som godteri! Man kan faktisk slikke scrubben av, så derfor er jo smaken viktig, haha! Jeg hatt den i et halvt år nå, og er fortsatt like fornøyd! For å prøve noe nytt, dro jeg innom Lush i trondheim for å kjøpe "popcorn"! Den er like god, men jeg synes at smaken blir så salt at man må skylle den av istedenfor å slikke.Det du gjør er å påføre skrubben på leppene ved hjelp av fingerentuppen. Jeg bruker å fukte leppene med litt vann først, slik at skrubben er lettere å jobbe med. Masser så leppene forsiktig, og la den sitte en stund. Til slutt kan du velge mellom å skylle eller slikke den av! "Bubblegum" kan jeg helt klart anbefale å slikke av, haha! 

Avslutt med å påføre leppomade for å tilføre fuktighet. Voila! Nå er leppene dine både supermyke og kysseklare! Skrubben kan kjøpes på Lush, og koster rundt 100-lappen! I Trondheim finner du Lush i dronningsgate og i Bergen på Xhibition (om jeg ikke husker helt feil?) 

Verdens beste parfyme

 • 23.01.2014 kl. 18:43

Fikk et spørsmål om hvilken parfyme som var favoritten min, og følte faktisk at svaret på det fortjener et eget innlegg. Eller, det er vel ikke svaret som fortjener eget innlegg, men selve parfymen. Den er nemlig det beste jeg noen sinne har luktet på! Favoritten er min kjære L'imperatrice fra Dolce & gabbana. Den lukter deilig og fruktig av vannmelon, kiwi, cyclamen og musk! Har brukt den i sikkert 2 år nå, og blir rett og slett ikke lei. Har testet ut noen andre parfymer på sommeren bare for å prøve noe nytt, men jeg faller alltid tilbake til denne! Tror den ligger på en rundt 600 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Og det er den er helt klart verdt etter min mening. Føler det er så mange parfymemerker som bare kjører på med søtlukt slik at parfymen skal bli søtest mulig. For min del blir det rett og slett litt i meste laget, og kan minne om cubusparfymene man kjøpte på barneskolen. (Haha, gode tider)! Denne har derimot en helt perfekt balanse som ikke blir "for mye av det gode", perfekt med andre ord! Flere som har prøvd den? 

The cutest nailpolish

 • 20.01.2014 kl. 21:35

En ting jeg er helt avhengig av er naturlig neglelakk! Det går jo til alt, også føler meg så naken uten noe på neglene! Derfor var jeg helt i skyene da jeg fant denne fra Essie, med et hint av rosa i! Så søt, men fortsatt naturlig. Perfekt! Har allerede vært fast bruker av den i noen uker nå, og nei, jeg kommer nok ikke til å gå lei av den med det første heller! Fargen heter "eternal optimist" om noen av dere ønsker å kjøpe samme! 

I kveld har jeg vært på trening igjen! Følte meg egentlig litt slapp under økten, men fikk brent 700 kcal, så jeg får si meg fornøyd med det! Nå sitter jeg i stua og spiser hjemmelagde knekkebrød med røkalaks og en god kopp pukkate. Prøver å få det i meg fort som fy, for nå skal straks gå i sengen og se sesongstart av keeping up with the kardashians! Æææ klarer nesten ikke vente! Det er jo så gøy!

Krøllstav eller magistav

 • 09.01.2014 kl. 18:31

.. Som jeg liker å kalle det! Rett og slett fordi håret går fra ok til FAB på under 10 minutter med denne kjære duppedingsen. Noen lurte på hvordan jeg hadde laget krøllene fra forrige antrekksinnlegg, og nå tenkte jeg å røpe "hemmeligheten". Kjøpte nemlig den beste krøllstaven noen sinne i USA. Har brukt den helt siden, (2 år ca) og blir fortsatt like imponert hver gang jeg bruker den. Angrer virkelig ikke et sekund på kjøpet, for krøllene blir sååå fine! ..Til og med på meg og mitt korte hår!
 


Resultatet blir seende veldig naturlig ut, i motsetning til de krøllstavene som blir tynnere i enden. I tillegg har den også et designet som jeg bare ELSKER! <3Zebraprint<3 Det eneste kjipe er at jeg ikke kan linke dere til en side hvor man får kjøpt akkurat den jeg har siden det er så lenge siden.. Men kan i hvertfall runde av med å si gå for krøllstav -ikke vanlig krølltang!

I dag har jeg forresten jobbet masse med bloggen. Har laget meg en liste med innlegg jeg skal dele med dere fremover, og den listen er ikke akkurat kort for å si det sånn! Så her har dere mye å glede dere til! Har fri i helga også, så da tenkte jeg å ta endel bilder til bloggen og kanskje til og med spille inn den lille romvideoen som dere har spurt så fint om?  Føler jeg endelig begynner å komme inn i bloggverden igjen, og jeg skal ikke nekte for at det er noe jeg virkelig har savnet! Ha en fin kveld videre da, så snakkes vi!

Caviar repair & anti-aging

 • 08.01.2014 kl. 12:39


Min etterlengtede bestilling fra blivakker kom endelig i posten i går, som en liten hverdagsglede. Håret mitt har vært både livløst og slitt den siste tiden, så i romjulen bestemte jeg meg rett og slett for å invistere i en skikkelig god serie med hårprodukt fra Alterna! Nå skal det endelig bli orden på dette kråkereiret igjen! Uansett så prøvde jeg ut produktene i går, og FOR en stor forandring jeg merker etter bare 1 runde! Ble helt fascinert da håret mitt tørket og plutselig var blitt silkeglatt! Så da fant jeg ut at disse produktene fortjente et eget innlegg på bloggen min. Dette er jo produkter som virkelig er verdt å anbefale! Jeg brukte shampoo og proteincream fra rapair-"kolleksjonen" og balsam fra Anti-aging

Også må jeg bare avslutte innlegget med å si wooow! Vet ikke hvorfor, men statestikken min steg i går og jammen fikk jeg ikke bare 1, men 3 meldinger på facebook! Gud så utrolig gode dere er mot meg, og så kjekt det er å høre fra dere at jeg og bloggen min motiverer! Fikk såvidt sove i går jeg, var jo helt i ekstase!

VAKKER

 • 20.11.2013 kl. 16:52

Heisann og god dag i mørketiden! Det er jo faktisk kullsvart utenfor allerede, og brrrr for en temperatur det er! Jeg har fryst siden jeg tok det første steget ut av sengen i dag tidlig, så i dagens antrekk kan man ikke si at utseende var prioritert! (ja, vi snakker ullsokker, joggebukse med stilongs, hettejakke osv..) Følte meg ikke helt fresh på skolen i dag kan man si, men pyttpytt, fryser man så fryser man!Ellers har jeg fått nytt lesestoff til tiden fremover, for på lørdag dumpet nemlig Norges eneste fagbok om sminke i postkassen! Jeg har allerede begynt på den og guuuri så inspirert jeg blir! Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri vært spesielt kreativ når det kommer til sminke. Jeg har alltid brukt den nøytrale sminken som sånn ca 90% av norske tenåringsjenter også bruker. Derfor skal det bli gøy å prøve noe nytt, og hvertfall med tanke på at høysesongen for pynting er rett rundt hjørnet! 

Ellers må jeg bare si woow for en bra bok! Ikke nok med at det er store og tydelige bilder til hver og en av sminketrinnene, men teksten er også veldig godt formulert så det er lett å forstå (selv for en nybegynner som meg, hihi). Jeg satser på at jeg etterhvert lærer noen tips og triks som jeg kan dele videre med dere. For, som sagt, har jeg utroooolig mye å lære og sette meg inn i når det kommer til sminke! Jeg har fått min bok sponset, men den koster 499kr HER. Ikke bare er den kjempefin å ha selv, men hva med å kjøpe den til en venninne i julegave? Jeg hadde ihvertfall blitt superhappy! 

Nå sitter jeg og hasteøver på en prøve jeg skal ha i morgen! Skal nemlig på The Hunger games i kveld, så nå må jeg bare få alt annet unnagjort før klokken slår 7! Ååh, gud som jeg gleder meg! Har jo ventet på denne filmen i evigheter nå, og eeeendelig er den her! Wiiii! 

Min hverdagssminke

 • 14.11.2013 kl. 17:20

Goood torsdag dere♥ Bare 1 dag igjen til helg og guud det skal bli deilig! Desverre blir jeg ganske travel hele helgen. Skal nemlig jobbe både på nattåpent i morgen og en laang vakt på lørdag. I tillegg har jeg startet et aldri så lite romprosjekt som jeg så veldig gjerne vil fullføre før Markus kommer neste helg! Haha, også må jeg bare fortelle dere hva som skjedde i sted. Kjenner jeg blir helt flau over å tenke på det.. Dere vet når bussen er stappfull av mennesker og stoppeklokken plutselig ikke virker? Well that was my situation.. Jeg fikk jo helt stressanfall og klarte å dytte til den stakkars dama som satt så fint og rolig vedsiden av meg, i det jeg skreik "STOOOPP" så høyt jeg kunne. Stopp-ropet ble tydeligvis litt for høyt for de fleste, for i det jeg gikk av bussen var det X-antall ansikt som snudde seg etter meg. Ikke nok med det, men rett før bussdøra gikk igjen måtte jeg jo selvsagt rope "UNNSKYLD" (litt for høyt igjen) til den stakkars dama jeg hadde dyttet borti.. Dere kan jo tro jeg var rød i ansiktet?

Men ja, over til det jeg egentlig skulle skrive om. Her kommer sminkeinnlegget som jeg lovet dere! Underveis i skrivingen fant jeg desverre ut at jeg glemte å ta med diverse sminke,  i tillegg til at jeg burde hatt med rensekremen og hudkremen på bildene. Haha, er så typisk meg! Jaja, får heller lage et nytt sminkeinnlegg ved en senere anledning! Før sminken: Det første jeg gjør når jeg står opp er å rense ansiktet. Her bruker jeg en rens fra Mary Kay som er et merke mamma solgte en stund (er desverre ganske vanskelig å få tak i). Etter dette påfører jeg en dagkrem for å fukte ansiktet. Her har jeg prøvd litt forskjellig, men har endt opp med A-Creme som man får kjøpt på blant annet Vita. 

Base: Her starter jeg med å dekke hele ansiktet med Clinique sin fundation "superbalanced" som motvirker fet hud. Denne fundationen har helt super dekkevne, men dersom jeg ser noen rødheter eller urenheter som skinner gjennom går jeg over med Clinique sin "even better concealer". Denne bruker jeg også under øynene (vet man egentlig skal bruke dekkstift der, men gikk akkurat tom for den jeg brukte). Deretter mørkner jeg ansiktet litt med The balm sitt "Too faced", før jeg igjen legger en bronzeren "bahama mama" fra the balm under kinnbeina (glemte å ta den med på bildet) og highlighteren "Mary-lou" fra samme merket oppå.Øyenbryn: Noe av det viktigste med hele sminken, etter min mening! Her starter jeg med å gre øyenbrynene oppover, og deretter markere de med en øyenbrynspenn fra "Clarins". Denne pennen er virkelig den beste jeg har prøvd, og sitter heeele dagen! 

Øyner: Helt tilslutt er det øynene sin tur! Her gjelder det å få det trøtte morgenanskiktet til å nå et våkent blikk! Jeg starter med å legge en sort eyeliner langs øvre vippekant. Her prøver jeg å dra den litt utenfor øynene for at de skal virke større. Da bruker jeg en fra Lancome som er helt fantastisk og sitter som støpt helt til sminken skal av igjen. Etter eyelineren bruker jeg en vippetang fra Sephora (glemte å ta med på bildet) og tilslutt påfører jeg en mascara. Den jeg bruker nå (og som er på bildet) kjøpte jeg kun for å ha testet ut, og må si det at den ikke er til å anbefale!

Brun året rundt

 • 10.11.2013 kl. 12:57

Husker dere da jeg skrev at jeg hadde bestilt meg selvbruning? Nå har jeg både mottat og prøvd den, og føler rett og slett at det er min plikt å anbefale den videre. - Så god var den faktisk.

Nå som sommeren er over og kulda smiger seg inn, har brunfargen min falmet helt bort. Dette er jo et problem når man er avhengig av å være litt brun for å føle seg fin. Tidligere har jeg sverget til solarium om vinteren, siden de fleste selvbruninger lukter så sterkt og blir så lett skjoldete. Men som de fleste vet så koster solarium en del penger, i tillegg til å lage rynker og i verste fall hudskydommer. Derfor bestemte jeg meg rett og slett for å gi Sunspa en sjangse etter mye positiv omtale fra ulike bloggere. Jeg bestilte "sunspa body fitness" siden jeg trener en del. Den er nemlig 33% sterkere enn de vanlige, og holder derfor uansett om man er på trening og svetter. Genialt! Body Fitness gir en utrolig fin og naturlig brunfarge. Dagen etter jeg hadde påført den fikk jeg en hel haug med komplement og spørsmål om jeg hadde vært i syden eller tatt sol, haha! 

Det aller beste med denne selvbruningen er at du slipper å smøre den på, for den har nemlig spraymekanisme. Så det eneste du gjør er å spraye den med 15-20 cm avstand rett på kroppen, og så er du ferdig! Så jenter, om dere er ute etter en skikkelig god og holdbar selvbruning så vil jeg absolutt anbefale dere sunspa body fitness. Spesielt dere som er aktive og liker å trene! 

Favorite nailpolish

 • 13.07.2013 kl. 12:00
Må bare vise dere denne neglelakken jeg kjøpte på H&M for knappe 50-lappen! Jeg er helt in love og har sikkert påført den 5 ganger bare nå i sommerferien. Synes fargen er så sommerlig, søt og enkel. Akkurat sånn jeg liker det! Den er også ekstra fin til litt sommerbrun hud, og både på hender og føtter :-) Det eneste negative jeg kan finne med den er at kvaliteten ikke er så bra, så den holder ikke i mer enn 2 dager før den skrukker seg til. Men nå skal man jo kanskje ikke forvente så mye mer av en H&M-neglelakk heller!

Et lite tips om noen av dere er på utkikk etter en fin neglelakk i sommer bare :-)

My beauty essentials

 • 06.07.2013 kl. 17:27

Heihei! Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging. Siden mandag har jeg vært syk med noen klumper i og på halsen som gjorde at jeg ikke kunne bevege nakken. I tillegg til dette kom det en feber, så jeg var helt slått ut. Nå føler jeg meg derimot mye bedre, så da skal jeg bli flinkere til å blogge igjen! 

Tenkte å vise dere sminken jeg bruker til vanlig. Anbefaler alt til dere, og er strålende fornøyd selv! BB-creamen har jeg veldig lyst å bytte ut med en lett og god fundation, må bare finne en først! Har dere tips så er det bare å fyre løs! Har hørt at dior sin er ganske bra? 


Er ikke toalettvesken min kjempesøt? Kjøpte den på H&M for litt under 100-lappen! Den har ikke plass til så mye, men er grei når jeg bare skal ha med det de sminkesakene jeg bruker mest! Er sjeldent man trenger å ta med mer enn man bruker, eller hva? :-)


I tillegg til sminkevesken har jeg en "krise"-veske eller "basic"-veske som jeg nesten alltid har med meg. Der har jeg mellom annet en ekstra BB-cream og dekkstift om jeg trenger å freshe opp litt, men også tannbørste (elsker å ha rene tenner hahaha), favorittparfymen min, hårstrikk og spenner osv. Alt jeg skulle trenge om jeg for eksempel skal en kjapp tur til sentrum etter trening, blir tørr på leppene eller vil fikse meg på skolen. Denne mappa er supersmart! 


Selve sminkevesken er egentlig mamma sin, tror jeg? Veldig stilren og enkel, fra Lancome! 


Sånn, håper dere likte innlegget!♥ 

Baby foot

 • 01.07.2013 kl. 19:04

Var innom Life og kjøpte meg slike "baby foot"-sokker som det har vært mye snakk om den siste tiden. Hadde så lyst å prøve det ut, for det er altfor lenge siden jeg har pleid føttene mine skikkelig. Dere kan jo tenke dere hvor stort behovet var etter alle de svette joggeturene i klamme joggesko det siste halvåret! Huffa meg..

I går var jeg alene hjemme en stund, så da bestemte jeg meg for å ha et aldri så lite spa for meg selv. Så da tok jeg på meg sokkene, smurte meg inn i deilig body lotion og tok ansiktsmaske. Sokkene skal være på i 2 timer, og på pakken står det at huden begynner å falle av etter 3-7 dager, så nå er det bare å vente. Er veldig spent på resultatet! Kan oppdatere dere om jeg ble fornøyd eller ikke når behandlingen er ferdig.I følge kassadama skulle de være på tilbud til 179,- ut juli, så det er bare å løpe og kjøpe om du vil ha fine føtter på stranden i sommer! Husk at det tar 2 uker før behandlingen er fullført, så man må være ute i god tid om man skal noe spesielt! 

Ny sminke

 • 15.06.2013 kl. 12:00

Her om dagen bestilte jeg litt diverse sminke fra Coverbrands. Har lest anbefalinger av både "Bahama Mama"-bronzeren og "Betty-lou"-highlighteren på så mange blogger nå, at jeg tenkte det var på tide å teste de ut selv! Sjokoladepudderet har jeg hatt 2 ganger tidligere, og det er mitt absolutte favorittpudder! Det gir en nydelig farge i ansiktet, sitter utrolig bra og ikke minst så lukter det fantastisk! Anbefales virkelig til alle som er på utkikk etter et fint og lett sommerpudder! :-)

Dette innlegget er forhådsskrevet, for akkurat nå er jeg på jobb. Etterpå skal jeg, som sagt, i bursdag så da tenkte jeg å poste antrekket før jeg drar! Ha en superfin lørdag videre alle skjønne♥

New hair

 • 15.05.2013 kl. 19:48

Hei babes♥

Som jeg sa tidligere så var jeg inne på frisørsalongen i går og farget håret brunt. Hadde egentlig tenkt å ha en mye lysere og varmere brunfarge, så skal innom neste tirsdag for å fikse det! Dette er første gang jeg farger håret (har bare stripet det en gang før), så jeg var utrolig nervøs der jeg satt! haha, huff! Var så redd for at jeg kom til å ende opp med en helt unaturlig finish. Heldigvis ser det, etter min mening, veldig naturlig ut! Trengte virkelig en ny hårfrisyre før sommeren :-)

I dag har jeg vært på trening med maria og trent armer! Prøvde faktisk å ta oppvarmingen på romaskina for første gang i dag, og det skal jeg helt klart gjøre igjen! Nå får jeg straks et kort besøk av Hanna, også skal jeg ut på en joggetur. Håper virkelig vinden og regnet roer seg litt, så jeg slipper å streve meg gjennom turen med den ekle regn-følelsen. Håper alle får en finfin kveld! Det skal jeg ha, for jeg har fri helt til tirsdag nå, wiiii

Sweet friday

 • 10.05.2013 kl. 12:20

God morgen alle sammen♥

I dag er det enda en nydelig dag! Sola skinner gjennom skyene og jeg våknet til fuglekvittring. For en herlig måte å starte dagen på! Kjenner sommerfølelsen sniker seg sakte, men sikkert inn i kroppen, og det gjør meg så glad! I dag stod jeg opp for å fikse meg, lage en deilig frokost med Cottage cheese, varme skogsbær og epler. De sure bærene og de søte eplene blir en helt fantastisk kombinasjon! Naaam!

Nå skal jeg skifte til jobbklærne og komme meg inn på kaffèen for å jobbe der noen timer. Har nettopp byttet fra en kaffè til en annen så blir kjempespennende å endelig kunne starte der i dag! Ha en strålende helg alle lesere! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no