hits

What I Wore on Monday

 • 28.12.2016 kl. 14:01

Sponset produktLoading image...
 Overdel fra IvyRevel → På tilbud her
 


 

Loading image...

Den nye toppen min fra IvyRevel høstet mange komplimenter på mandagens festligheter! Det skjønner jeg godt, for den er seriøst kul og annerledes. Jeg kombinerte den med løstsittende slengbukser, sorte høyhæler og en stor gullklokke. Mer enn det trenger man strengt talt ikke, for genseren er jo et smykke i seg selv. Nå oppdaget jeg akkurat at den er på salg også, nedsatt fra 569 til 399 - og med rabattkoden som jeg fikk ordnet (TORIL10) får man 10% ekstra avslag på det igjen. Rabattkoden gjelder forøvrig på alle tilbudsvarer - og det må jeg si: det er mange lekkerheter å få tak i akkurat nå, så ta gjerne en titt på hele salgssiden her

The Perfect Earrings for Christmas

 • 12.12.2016 kl. 23:48

Produktet er sponsetBY IVYREVEL

Se hvilken herlig førjulspresang som dukket opp i postkassen min her om dagen! Som jeg skrev i dette innlegget er solide gulløredobber det store denne julen, og nå har jeg virkelig det ultimate paret til den kommende feiringen. Ser for meg den perfekte kombinasjonen i hodet allerede, men siden øredobbene gjør så mye i seg selv (spesielt for meg med kort hår) bør antrekket være så enkelt som mulig for at jeg skal føle meg komfortabel. Helsort, helhvitt eller helrødt gjør nok susen her, og såvidt jeg vet ligger en ny jumpsuit klar til bruk i skapet mitt som kommer til å matche dødsbra! 

Apropos Ivyrevel så har de vært så snille å ordne en rabattkode til dere som gir dere 15% på hele nettsiden ut desember! Jeg deler gjerne mine favoritter fra siden senere, om det er ønskelig? De har ihvertfall vanvittig mye fint inne nå - så det er verdt å ta en titt før alle julegavene er i boks :-) Koden dere kan bruke er "TORIL15". Husk å skrive den inn i kassen, slik at summen blir trukket fra før dere betaler!  

Høsttrend: Gull i ørene

 • 25.10.2016 kl. 11:27

Loading image...

 

1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her Loading image...

6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her


Loading image...

Det begynner å bli en stund siden sist jeg brukte store, glitrende øredobber. Jeg har vel synes at det ofte kan bli litt too much, men nå som stilen min er blitt så enkel er det vel på tide å ta tilbake glamfaktoren igjen? Oh yess, ingen tvil om at det er det som er planen - i alle fall nå frem mot jul. I disse dager bugner det jo av lekre øredobber i Nelly sin tilbehørs-kategori. Det syke er at de fleste får man kjøpt til under hundrelappen, - med andre ord ikke store prisen å betale for å få antrekket opp på ett nytt nivå. De aller største variantene med diamanter kommer jeg nok til å spare til julebord og julaften sammen med helt enkle antrekk i sort, hvitt eller rødt. Men slike som jeg har på bildene (fra Gina Tricot) kommer uten tvil til å bli hyppig brukt i tiden som kommer :-) 

Pop of colour

 • 20.10.2016 kl. 11:55

Loading image...
 

The perfect weekend bag


Loading image...

Med hånden på hjertet: jeg har aldri fått så mange komplimenter på en eiendel som jeg har fått på denne vesken fra Zara. Både venninner, bekjende og totalt fremmede har kommentert den når jeg har gått med den, og helt ærlig? Det synes jeg ikke er så rart! Fargen er jo vanvittig vakker i semsket skinn. Synes egentlig ikke bildene fikk det frem så godt, men dere ser ihvertfall sånn ca hvordan den er. Størrelsen er også helt perfekt - for her får jeg med meg både kamera, lommebok, nøkler og en liten sminkeveske uten problem. Selv foretrekker jeg å bruke den til å pimpe opp sort/hvitt antrekk, men ser for meg at den er megakul for de som er litt mer fargeglad i stilen også! 

Velvet dreams

 • 06.10.2016 kl. 18:47

Loading image...


1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her 
8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her 


Goood kveld, jenter! I dag kjenner jeg virkelig at humøret er på topp. Kanskje det er fordi jeg fikk startet dagen med en skikkelig knall treningsøkt, kanskje det er fordi jeg drar hjem til mamma og pappa i kveld eller muligens kjenner jeg på mestringsfølelse etter jobbintervjuet jeg hadde i dag? Ikke at jeg har fått jobben eller noe, men denne gangen beholdt jeg virkelig roen i forkant og synes også at jeg svarte på spørsmålene ganske så bra. Jeg tørr ikke å håpe på for mye, men uansett hvordan det går så tar jeg ihvertfall med meg erfaringen fra et bra intervju i dag :-) 

Ellers satt jeg akkurat og tittet gjennom Nelly for å få timene frem mot bussavgang til å fly. Jeg ser at både Nelly og mange andre butikker satser stort på fløyelsplagg denne sesongen - en trend jeg synes er vanvittig kul! Det er artig når det er et materiale som trender - ikke bare enkelte plagg. Fløyel har ikke vært i trendbildet på lenge, så for min del er det absolutt velkommen tilbake. Jeg vet ikke om dere har sett de populære off-shoulder fløyelstoppene på Bikbok? Det var uten tvil disse som gjorde at jeg virkelig falt pladask for trenden. FOR et stilig festplagg! Ellers må jo jeg si at nummer 2, 10, 13 & 6 i kollasjen ovenfor er store favoritter. 

This weeks Nelly wanties

 • 29.09.2016 kl. 12:01

Loading image...


1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her
 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her


Jøje meg - denne gangen var det vanskelig å velge ut favoritter på Nelly! De har virkelig steppet up gamet denne høsten (etter det jeg synes var en litt dårlig nelly-sommer?) og nettbutikken bugner nå av et hav av deilige plagg i sort, metallic, jordtoner og velvet. Typisk at det skal være så mye fristende akkurat når lommeboken min er skrapet, men sånn er det jo å være student! Likevel må jeg innrømme at jeg vurderer å prioritere å legge til nummer 1 og 14 i handlekurven. Disse genserne er jo perfekt nå som kulden kommer - og så er det jo heller ikke noe nytt at basicvarer alltid er velkommen i min garderobe :-) 

I´m all about the bomber

 • 19.08.2016 kl. 12:18

Loading image...Bomberjakke HERGod morgen fra Trondheim! Da var jeg altså tilbake i Trønderstaden og prøver denne helgen å komme inn i rutinene her igjen. Nå gleder jeg meg skikkelig til å begynne på skolen og ta fatt på hverdagen :-) I dag går turen til IKEA for å fikse litt småting til den nye leiligheten (som by the way er helt fantastisk fin!!), men før den tid ville jeg vise denne bomberjakken fra Bubbleroom. Det er nemlig ingen tvil om at den har vært en favoritt de siste månedene. Faktisk så tror jeg ikke at jeg har gått med noe annet enn bomberjakker denne sommeren - både til hverdags og til fest. Denne typen jakke er jo så latterlig lett å kombinere, enten det er med sneakers og jeans eller kjole og heels! Den sorte varianten på bildet har litt fór i seg, så forhåpentligvis kan jeg bruke den til laaangt ut på høsten - jeg skal nemlig tviholde på bomberjakken så lenge det er mulig i år.

Loading image...

The perfect everyday bra

 • 21.07.2016 kl. 10:55

Loading image...

SORT SORT & HVIT HVIT 

Loading image...

BH uten padding er definitivt en av mine nåværende favoritter i undertøysgarderoben. Det er nesten så det har blitt en trend det siste året, og med god grunn: disse modellene er rålekre og ufattelig komfortable! Faktisk så komfortable at man føler at man går uten. Jeg bruker de dere ser på bildene ovenfor hele tiden - mest under godt dekkende plagg, men også under løse t-skjorter de dagene det er varmest i luften. Da slipper jeg den klaustrofobiske følelsen jeg ofte får av å gå med det strammeste og tykkeste undertøyet. Modellene i innlegget er forresten fra Bubbleroom og har en veldig fin pris på bare 149 kr per stykk :-) 

10 sandaler til under 500-lappen

 • 25.06.2016 kl. 11:30

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. herSe så mange fine sandaler! Jeg skulle gjerne oppdatert min sko-garderobe med nummer 1, 2, 5 & 6. Eller nei, nå ljuger jeg.. jeg kunne tenke meg hver og en av parene ovenfor! Når det kommer til sommersko har jeg aldri vært spesielt kresen, jeg har ofte tenkt jo særere jo bedre og akkurat derfor har jeg tatt med det hvite paret (nr 4). Se for dere hvor stilig det kan være med for eksempel levisshorts og en enkel hvit t-skjortene! Her blir jo skoene et smykke i seg selv, så det skal virkelig ikke så mye mer til :-) Om man vil gå for en enklere sandal-variant ville jeg gått for nummer 5 om man vil være trygg på mange kombinasjoner, eller eventuelt nummer 2 for å sprite opp antrekket med litt farge! Nelly har virkelig et hav av andre lekre varianter i tillegg til disse, så det er ikke så dumt å ta seg en titt :-) 

Some sweets from the Nelly Sale

 • 14.06.2016 kl. 11:27

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. herNelly har akkurat åpnet sommersalget og denne gangen bugner det virkelig av lekre varer! Jeg er i utgangspunktet kritisk til å handle på slike store salg, fordi jeg alltid (uten unntak) havner opp med noe som bare blir liggende som skapfyll. Men, nelly sine salg blir virkelig bare bedre og bedre, og det med at salgsvarer tidligere ble stemplet som søppel som ingen andre ville ha er blitt en long gone myte som ikke stemmer overens med realiteten lenger. Her er det absolutt mulig å skaffe seg noen skatter til en billig pris - bare vær obs på kvalitet, vurder om plagget passer inn i din garderobe og tenk etter hva du kan bruke det til. Dersom du har gode svar på dette vet du at du potensielt står ovenfor et skikkelig røverkjøp - og det liker vi vell? ;-) 

Ovenfor finner dere mine nøye utplukkede personlige favoritter. Som dere ser er det bare skuldrer som står i hodet på meg om dagene, i tillegg til at jeg har fått en liten greie for blått (helst dongeri) og halvlave pumps med chunky hæl. Hadde du spurt meg for et halvt år siden ville jeg kalt slike pumps for kjerringsko, men nå begynner det å komme frem i motebildet igjen - og ja, det vokser på meg som ild i tørt gress! Spesielt de modellene som bare har et tynt feste rundt hælen, men de ser ut til å bare finnes hos de dyreste merkene enn så lenge. Så jeg får heller krysse fingrene for at billigkjedene plukker det opp utover mot høsten!  

WANTED

 • 11.06.2016 kl. 15:03

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. herHer er et enkelt antrekk som jeg gjerne kunne tenke meg å gå med på en litt kjøligere sommerdag. Off-shoulder topper og chockers må være den stiligste kombinasjonen denne sommeren, og jeg tenker at det blir kjempekult å bruke på fester og ikke minst festivaler i sommer. Derfor har jeg gått til innkjøp av et lite lass av begge deler. Jeg fant faktisk mange fine og billige alternativ av chokers på ebay (kan lage en ebay-haul senere), men jeg må innrømme at det er NA-KD som har det fineste utvalget. - Spesielt om man er ute etter noen med et litt mer klassisk preg! 

WANTED

 • 30.05.2016 kl. 12:43

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her


 

En nettbutikk jeg virkelig har fått øynene opp for den siste tiden er NA-KD.com. Den butikken har virkelig ikke et eneste plagg jeg ikke kunne tenke meg - og det er sjelden kost for denne kresne jenta! Fylte faktisk opp handlekurven der for sånn 3000kr her om dagen, men når jeg sjekka saldoen på nettbanken var det bare å krysse pent ut ett og ett plagg.. Til slutt stod jeg igjen med bomberjakka som jeg viste dere forrige uke og en kjempefin bikinitruse, og det måtte jeg bare få unne meg. Neste gang har jeg utrolig lyst å bestille meg en bukse slik som i kollasjen, for NA-KD har nemlig vanvittig godt utvalg i Levis! Perfekt for oss som er litt lei av åletrange slimfit-jeans :-) 

 

Dusty Pink Ballerinas

 • 13.05.2016 kl. 10:59

Loading image...
 

THE BIGGEST TREND THIS SUMMER

For noen uker siden gikk jeg til anskaffelse av disse lekre ballerinaskoene som jeg glemte helt å vise dere! Sandaler med snøring kom såvidt inn i motebilder i fjor sommer, men da var det helt umulig å skaffe seg siden det var så ferskt. I år finner man de i de store high-end forretningene, men også finnes det et stort utvalg i vanlige kjedebutikker. Disse er fra H&M og kostet ikke mer enn 249 kroner. Med andre ord har jeg ikke sikret meg den beste kvalitet, men så er jeg heller ikke så glad i å bruke for mye på trendplagg heller! Så lenge de tar meg gjennom sommeren 2016 så er jeg mer enn fornøyd :-) Kan kjøpes i svart her og rustbrun her
 

Loading image...

.. Do you have that in dusty pink?

 • 01.05.2016 kl. 11:35

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. her En av vårens store favoritter er (ihvertfall for min del) fargen gammelrosa. Jeg synes det er så vakkert og ser for meg at det er en farge som passer til de fleste. Favorittene er nok gammelrosa plagg som er ribbestrikket slik som den lekre kjolen som jeg har markert med nummeret 3 - denne er nydelig både til hverdags og fest! Det er vell ingen tvil om at jeg er fan av kjoler med litt lengde..? Perfekt for oss jenter med ekstra former på kroppen! Jeg antar at det kommer et større utvalg av dusty pink utover sommeren, for denne fargen blir rett og slett rålekker mot høsten også. Jeg ser for meg at det er finest å kombinere med lyse plagg i enten hvitt eller beige, og gjerne med gulltilbehør til. Roségull er også en nydelig måte å få dustypink inn i tilbehøret, men personlig mener jeg at det blir litt too much om man kombinerer det med plagg i samme farge - prøv det heller sammen med rene basicantrekk i enten sort, hvitt eller beige.

Nelly Mid Season Sale

 • 10.04.2016 kl. 19:36

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. herHar dere fått tid til å sjekke ut salget på Nelly? Det har jeg gjort i dag, og denne gangen synes jeg virkelig at de har så mye fint. Jeg synes alltid at salg er litt småskummelt med tanke på bomkjøp og liker derfor å holde meg til basicvarene når det kommer til salg. Det er så altfor lett å kjøpe noe som bare blir garderobefyll om man pusher komfortsonen mens man shopper salgsvarer. En regel er jeg alltid forholder meg til er at jeg stiller meg selv spørsmålet om jeg ville kjøpt plagget om det ikke var på salg også. På den måten kan man enkelt rense opp i handlekurven før man trykker "bestill"! :-) 

How to match grey sweaters

 • 01.04.2016 kl. 10:59

Loading image...

Antrekk 1: 1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her
Antrekk 2: 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her
Antrekk 3: 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. her

Den siste greien som har fått innpass i min cravingliste er lysegrå overdeler i alle slags materialer. Det er så utrolig lett å matche gjennom helt ulike stiler, enten man går for en romantisk look (den i midten) eller noe mer casual og sporty. Jeg må nok si at favoritten utover våren blir å bruke en grå strikkagenser med lyse underdeler og tilbehør. Jeg synes det er finest å bryte opp gråfargen med lyserosa, lyseblå, beige eller hvitt - og spesielt om man holder tilbehøret enkelt og rent med enten bare sølv eller bare gull. 

Hei forresten! Det ble plutselig to dager bloggfri på meg, for før jeg kom meg tilbake på Trondheim fikk jeg plutselig mye å gjør og tenke på. Nå er jeg derimot tilbake på både blogg og i Trondheim - og de ti gradene med full sol som var meldt her? De er visst byttet ut med snø i dag. Satser på at det hele er en stor aprilsnarr og at våren er tilbake i morgen tidlig :-) Håper dere har en fab fredag, så skrives vi i kveld - for da skal jeg dele et lite filmtips med dere! 

Sienna Miller x Lindex

 • 21.03.2016 kl. 18:03

Sponset innlegg 

Loading image...

En av mine favoritter innen filmverden, Sienna Miller, er Lindex sin frontfigur i deres nye vårkolleksjon - så da kan dere tro jeg er i ekstase! Kolleksjonen består av plagg som krysser det romantiske med 70-tallet, noe som gir er kjempelekkert resultat. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg får alltid et behov for å fylle garderoben med 70-talls klær mot sommeren? Gi meg sleng, farger, feminine materialer og bohem-uttrykk så fort som mulig, for på denne tiden av året er jeg gørrlei av sort/hvitt-antrekk fra senvinteren! .. Det er vel ikke bare jeg som tenker, eller? Våren og sommeren er jo tross alt tiden for å utforske seg selv og egen stil - og rett og slett prøve noe nytt! 

Plaggene i kollasjen ovenfor er like rundt hjørnet og kommer til alle Lindexbutikker allerede 31. mars sammen med resten av denne vårkolleksjonen. Selv falt jeg seriøst pladask for den hvite vide blusen, og har lagt av 399 kroner til innkjøp av denne allerede. - Bare se på bildet øverst til venstre hvor råstilig den var i halsen!? Tror den blir like fin til hverdagsbruk med en løs jeans og hvite ballerinas, som til kveldsbruk med skinnbukser og sandaler med hæl! - haha, som dere skjønner har jeg antrekkene klar i hodet allerede :-) Ellers har jeg hatt utrolig lyst på et dongeriskjørt med knapper og en løs og ledig sommerkjole lenge nå, så det spørs om jeg ikke må legge av noen hundrelapper ekstra slik at jeg får med meg de også! Hvilke plagg er deres favoritter?

The Silk Scarf

 • 17.03.2016 kl. 16:14

Loading image...H&M skjerf ⋅ Mango veske & skinnjakke ⋅ Zara bukse ⋅ Bikbok genser Loading image...

Som jeg skrev for noen dager siden er jeg på utkikk etter fine silkeskjerf for tiden. Mine favoritter i jakten så langt har jeg funnet på Fendi sin hjemmeside, men jeg kjenner at jeg vil vente litt før jeg bruker så mange kroner på et skjerf. I mellomtiden bruker jeg dette som jeg kjøpte på H&M for bare 100-lappen. Da kan jeg prøve meg frem og se hvor mye et silkeskjerf egentlig blir brukt i min garderobe, så blir det jo lettere å rettferdiggjøre et Fendiskjerf senere! :-) 

I skrivende stund sitter jeg å spiser nudler og småstresser over pakkeprosessen som jeg enda ikke har startet på. Nå har jeg nemlig tatt påskeferie, så i kveld vender jeg snuten hjemover til Førde! Natten jeg har i vente er altså en 10-timers busstur, noe jeg ikke ser sånn supermye frem til. Heldigvis skal Ragnhild ta bussen med meg denne gangen, så da satser jeg på at de ti timene føles litt kortere. Uansett hvor fort eller treigt denne bussturen går så er den ihvertfall verdt det. Jeg gleder meg så mye til å komme hjem, slappe av og være med venner og familie at jeg klarer ikke å sette ord på det engang. Misforstå meg rett, jeg elsker Trondheim men akkurat nå har jeg et stort behov for å komme meg litt bort fra den 40kvm-store leiligheta og den ensformige skolehverdagen. Denne ferien skal bli så deiliiig ♥

This Weeks Wanties

 • 17.03.2016 kl. 10:06

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her *Dååån*! Nelly har vanvittig mye fint inne for tiden og akkurat nå craver jeg vårklær til den store gullmedalje. Som dere sikkert legger merke til er det beige, rosa og generelt lyse farger som slår best an hos meg denne gangen. - Kanskje fordi jeg har brukt litt for mye sort og hvitt i vinter? I guess so! I tillegg er jo slike farger nyydelig til brun hud, så jeg vil tro det ser smashing ut utover sommeren. Øverst på ønskelisten står Malene Birger vesken (nr 1), off-shoulder blusen (nr 2), silkekjolen (nr 11) og Marc Jacobs armringen (nr 14), men det skal sies: jeg har seriøst lyst til å bestille meg absolutt alt ovenfor! Har dere noen favoritter? 

Vårsko

 • 07.03.2016 kl. 19:47

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. herSom dere vet har jeg helt vårmani for tiden, så nå har jeg altså begynt å titte på årets vårsko! Alle ovenfor tror jeg hadde passet perfekt til min stil både på vår og sommer. Dere har jo sikkert oppdaget gjennom antrekksinnleggene at jeg har lagt min elsk på de hvite adidas sneakersene mine, men de begynner å få sine skavanker så det spørs om det ikke må bli noen nye snart. Tingen er bare at jeg begynner å få øynene opp for litt mer klassiske sko, så jeg må vurdere om de kanskje heller må byttes til noen hvite som ligner på nummer 3. Elsker det maskuline preget sammen med de spisse tuppene! Ellers synes jeg nummer 8 er kjempefine budsjettsko fra NLY trend for de som ikke har lyst å legge altfor mye penger i et slikt innkjøp! 

10 trends I love

 • 06.03.2016 kl. 12:21

Loading image...

.. Dette skal jeg fylle garderoben med i tiden som kommer! Jeg har jo som dere vet ganske enkel stil, så å fylle opp med smykker, silkeskjerf og belter hadde virkelig gjort susen! Det gjør jo antrekkene såå mye mer interessant, så jeg håper på å kunne bli god på dette fremover. Er det forresten noen av dere som har peiling på hvem som selger fine silkeskjerf? Jeg vet at Hermês troner kronen på det, men jeg vil helst slippe å betale flere tusenlapper. Jeg har virkelig fått sansen for å bruke silkeskjerf blant annet som belte, på håndvesken eller i hestehalen. Det ser så .. eksklusivt ut?

Details

 • 02.03.2016 kl. 19:37

Loading image...Zara topp & bukse · Essie "Sole Mate" neglelakk · Mestergull gullring ⋅ Michael Kors klokke Loading image...

God onsdag, alle sammen ♥ Jeg må bare publisere dagens detaljer mens jeg sitter og venter på at årets første semifinale i Idol skal rulle i gang! I dag kjørte jeg en lysere kombinasjon enn jeg vanligvis bruker, for jeg har virkelig fått smaken for jordtoner i antrekk. Den nye buksen min i beige har blitt en favoritt som gir et godt utgangspunkt når jeg skal style lyse antrekk, og den kommer dere nok til å se mye i antrekkene mine utover våren! Ellers synes jeg at det er såå fint å bryte opp litt med en mørk neglelakk som prikken over i`en.. Eller hva synes dere? 

Mine favoritter fra Oscar-utdelingen

 • 29.02.2016 kl. 17:59

Loading image...

Wow, bildene ovenfor tar pusten fra meg! .. Jeg antar at alle har fått med seg at den storslåtte 88ende Oscar-utdelingen gikk av stabelen i går? Dagens snakkis har jo uten tvil vært om at Leonardo Dicaprio endelig fikk sin første Oscar (fy fader, det var på tide!!) og Oscar-verten Chris Rocks sine monologer om rasisme og mangel på nominasjoner av mørkhuda skuespillere.. Det skjedde mye gøy i natt, for å si det sånn - men, favorittdelen min er og blir bildene fra den røde løper. Det var seriøst det første jeg sjekket når alarmen ringre 07:00 i dag tidlig, og etter det ble jeg bare liggende å måpe egentlig.. Mine absolutte favoritter er Daisy Ridley (nummer fire) i Chanel og Olivia Munn (nummer en) i Stella McCartney.. *dååån*! 

This Weeks Wanties

 • 16.02.2016 kl. 14:04

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. herÅåh, jeg får sånn vårfølelse denne kollasjen! Jeg har faktisk et hav av idéer til kombinasjoner av samtlige av plaggene ovenfor, så jeg skulle gjerne hatt dem alle sammen! Spesielt pladask har jeg falt for skinnjakkene fra Kristine Ullebø sin nyeste kolleksjon for Jofama! For det første er det sykt kult at en 18-åring har klart å designe så stilrene, lekre skinnjakker, men så blir jeg jo litt patriot ettersom hun er fra samme sted som meg også :-) Det skal også sies at skinnjakker for meg er et must om våren, problemet er bare at jeg hittil har gått for litt billigere varianter som ikke holder så altfor lenge i mitt intense bruk. .. Nei, vet dere hva? Jeg må nok etterhvert skaffe meg en fra Kristine sin kolleksjon! Skal bare spare litt og bestemme meg for hvilken .. Lurer faktisk på om jeg skal være litt vågal og gå for den grønne varianten? Hvilken liker dere best? 

NLY TREND X LISA OLSSON

 • 09.02.2016 kl. 20:12

Loading image...

 I WANT IT ALLDen 22. februar slipper den svenske motebloggeren Lisa Olsson sin første kolleksjon for NLY Trend - og jeg kan nesten ikke vente! Jeg har elsket og beundret både bloggen og stilen hennes i flere år nå, så for min del er det midt i blinken med en kolleksjon fra nettopp henne! I tillegg må jeg bare si at alle plaggene er to-die-for! .. Jeg har faktisk ingen ord for disse plaggene - Jeg vil ha ALT! Det er så mye fint og alt er virkelig min stil. Jeg elsker i tillegg boho-viben kombinert med det klassiske og de enkle fargene.. Gud så flink hun har vært når hun har designet dette! Jeg skal garantert sitte klar ved macen når kolleksjonen slippes slik at jeg får sikret meg noen godbiter! 

Leather & Gold

 • 03.02.2016 kl. 21:05

Loading image...Mango bluse · Bikbok skinnbukse · Michael Kors klokke · Mestergull gullring


 

Loading image...

Loading image...

Enkelt, feminint og classy - just the way I like it! Jeg blir bare mer og mer oppslukt i det enkle, men synes også at det er viktig å ha fokus på detaljer. Mitt prosjekt for klesskapet dette året er uten tvil å utvide utvalget av enkle plagg i garderoben min, samtidig som at jeg vil investere i mer tilbehør. Et par vesker, skjerf, smykker, klokker, sminke og ringer - det er virkelig ikke mer som skal til for å kunne variere en hel haug med antrekk! 

Dagens detaljer

 • 30.01.2016 kl. 17:29

Loading image...Bikbok genser & skjørt · Mestegull Gullring · Jane Kønig, H&M og Forever21 Doubleringer · Michael Kors Klokke


 

Loading image...

Denne kombinasjonen er nok en av mine favoritter gjennom tidene! Gullringer passer jo til alt, men det er noe med gull og militærgrønt som bare .. klaffer! Men nok om det, jeg tenkte faktisk å stikke innom for å si at jeg jobber med et nytt design denne helgen! Jeg såå lei av det jeg har nå, så det var på tide å få fingeren ut å gjøre noe med det. Dere som følger meg på Snapchat (@torilhornnes) fikk en liten smakebit på hvordan headeren kommer til å se ut i går og jeg håper og tror det blir bra! Nå må dere (og jeg ..) bare være litt tålmodig med meg, så skal jeg få alt på plass så fort som mulig :-) Håper dere får en fantastisk lørdagskveld! Klem ♥

The Vest

 • 25.01.2016 kl. 15:47

Loading image...

Hei snupper! Tenk det - allerede tid for en ny uke! Denne gangen starter jeg uken med å tilbringe mandagen i min nye vest! Skjønnheten kapret jeg på tilbud på Zara sin hjemmeside (utsolgt) og ikke nok med at den er grisefin, men den holder utrolig godt på varmen også! Likevel må selvsagt armene ha noe å gjemme seg i, så nå i disse vintertider bruker jeg en skinnjakke under for å holde varmen. Jeg synes den sklir så godt inn med vesten, selv om det halvveis ser ut som en helt ordinær jakke.
 Loading image...

Loading image...

Loading image...

Ellers kan jeg meddele at det har vært en svært rolig mandag for denne frøkna. Jeg klarte å forsove meg for første gang til forelesning etter en natt hvor svimmelheten jeg snakket om i går tok helt overhånd. Morgenen gikk så til å innse at det er på tide å skifte fastlege fra en i Førde til en her, men etter det var gjort fikk jeg heller ikke time. Ahh, håper dette går over snart, for det er SÅ ubehagelig. Bare tenk dere å våkne flere ganger i løpet av natten av at rommet plutselig begynner å svinge.. Det høres ikke helt bra ut, nei! jaja, jeg finner nok ut av det ganske snart ;-) Men før den tid skal jeg hive meg rundt for å lage enchiladas! Det gleeedes til å spise den altså, for det er noe av det beste jeg får ♥ Viii snakkes! Håper dere har en friskere og raskere dag enn meg! 

Earth Tones

 • 23.01.2016 kl. 16:17

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. her · 16. her · 17. her Hver vinter skrur klesstilen min seg sakte men sikkert over til å bare bestå av sort og hvitt. Det nok en kombinasjon av kulde og mørke som får kreativiteten til å dale og lysten på kjappe løsninger til å øke. Uansett hvor hardt jeg prøver å unngå å falle tilbake i vante trakter, så er det en automatikk i meg som drar meg til zebra-farger gang på gang. Nå har vi straks kommet til februar og jeg merker at jeg har kommet til et punkt denne vinteren hvor jeg begynner å bli lei av sort/hvitt og er klar for farger igjen. Noe jeg kjenner meg spesielt klar for er jordtoner, som jeg kunne tenke meg å bruke mye fremover. Aller helst skulle jeg hatt alle plaggene ovenfor, men i første omgang må jeg si at nr 17, 11 og 16 gir meg ekstra hjertebank. Har dere noen favoritter?  

Things I want

 • 08.01.2016 kl. 09:19

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. her · 16. her · 17. her · 18. her  
.. And guess what? Everything is on sale!Den enkle stilen blir med meg inn i det nye året og da passer det bra at januarsalget byr på så mange basicvarer! Jeg bestilte meg litt nytt i går kveld som en klapp på skuldra for gode resultater på eksamen så langt. En A og en B må jo feires?! En av plaggene som ble lagt i handlekurven var vesten (nr 12) ovenfor. Kanskje det bare er jeg som endelig begynner å få øynene opp for å bruke vester? Uansett så spår jeg at 2016 blir vestens come back både til min og andres garderobe! Det er jo så kult! 

15% på hele Nelly

 • 31.10.2015 kl. 17:41

· Annonselenker ·

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. herGET READY FOR THE PARTY SEASON!Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt og da kunne det ikke passet bedre at Nelly tilbyr 15% på hele sortimentet i kveld! Hvor deilig er ikke det? Hvis man må handle inn til julebord, julefeiring og nyttår uansett, hvorfor ikke benytte seg av 15% allerede nå? Nelly har i tillegg SÅ mye fint for tiden, så her er det bare å plukke ut sine favoritter blant glitrende kjoler, deilige fuskepelser, lekre kåper og skyhøye hæler! Det er nettopp det jeg har brukt ettermiddagen min på og jeg kan love dere at det var uendelig mye fint å velge mellom! Ta en titt på hele sortimentet her :-) Husk å legge inn koden "15OFF" før du betaler i kassen for å bruke rabatten.

This weeks wanties

 • 13.10.2015 kl. 21:11

Inneholder ad.links

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her 


 

Åh, Nelly har inne så mye fint for tiden! Jeg har samlet opp varer i handlekurven for en liten formue, og jeg kjenner det brenner i fingrene etter å trykke bestill! Jeg må nok være litt mer selektiv før det eventuelt skjer, men det er jo såååå vanskelig når absolutt alt er dødslekkert! Primeboots ønsket jeg meg i hele fjor og trodde helt ærlig at jeg skulle komme meg litt over det før vinteren 2015 kom. Men nå er vi her da, og jeg kan trygt si at ansiktet mitt er enda mer knust til grusen etter å ha falt PLADASK for disse lekkerbiskene. Gjett hva som står øverst på ønskelisten til jul da? *HINTHINT*

This Season Calls for Knits

 • 22.09.2015 kl. 14:30

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her

Det er ikke til å legge skjul på at høstmoten gir meg ekstra store hjerter i øynene. Det er jo så mye fint i butikkene! Nesten så jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Jeg elsker å kombinere lag på lag og pakke meg inn i store skjerf og kåper. Det som står høyest på ønskelisten er påfyll av nye strikk som kan kombineres opp og ned gjennom alle høst- og vintermånedene. Nå i høst holder det med en hvit skjorte under genseren og sneakers på beina, mens i vinter legger jeg gjerne over en ullkåpe og skjerf over og bytter ut sneakers med boots eller støvletter. Enklere blir det ikke! 

Dagens antrekk

 • 13.09.2015 kl. 20:07

Loading image...

God søndag, kjære lesere ♥ Nå har jeg endelig bestemt meg for å satse på normal blogging igjen etter en lang periode bloggtørke. Jeg håper bare jeg klarer å holde det jeg lover. Men dere vet, det er noe med det når man faktisk skriver det ned og deler det videre .. da må man liksom prøve ekstra hardt? Når det er sagt så må jeg legge til at det faktisk er en "legit" grunn til fraværet. Det nye studiet krever faktisk ganske mye - spesielt på hjemmebane. Jeg merker at etter 10 år med utvikling i det samme fagene år etter år, så kom det nesten som et sjokk med noe helt nytt. Man må liksom begynne på scratch, så det er ganske mye å sette seg inn i. I tillegg skal jeg innrømme at ut i fra fagforklaringene så virker det som at det første semesteret har det kjedeligste innholdet. Heldigvis blir det bedre allerede etter jul, men frem til det må jeg bare legge inn et ekstra gir på skolefronten.

Dagen så langt har jeg brukt på Makroøkonomi (et av favorittfagene dette semesteret) og sett litt på mulighetene på skolen de neste årene. 4.-6. semester innebærer nemlig muligheter for valgkurs, internship og utveksling. Jeg har, som alltid, lyst til alt og sliter med å bestemme meg. Utveksling hadde vært kjempegøy, men når bare det å flytte til Trondheim var vanskelig, er det kanskje ikke helt ideelt å ta turen til USA? Internship er nok det smarteste for meg, men på en annen side har jeg skikkelig lyst til å presse meg selv litt. Spesielt med tanke på å få opp språkkunnskapene, for det hadde jeg absolutt hatt godt av! jaja, heldigvis har jeg et og et halvt år på å bestemme meg enda :-) 

Loading image...

Zara cardigan · Bikbok bukse og genser · Ray Ban solbriller · Adidas Originals sneakers 

Loading image...

Tidligere i kveld fikk jeg også med meg Markus ut for å ta bilder! Vet ikke helt hva som skjer med kvaliteten, den har nemlig blitt skikkelig ille etter jeg byttet til Macbook. Noen som vet hvorfor? Det ser nesten ut som at jeg har brukt for høy ISO, men det vet jeg at jeg ikke har! Jeg blir gal når jeg bruker masse tid på å knipse bilder og redigere, men det ikke blir bedre enn det her. Huff, kanskje jeg må ta meg et lynkurs i macbook hos en venninne. 

Høst hos Nelly

 • 07.09.2015 kl. 23:07

Inneholder ad.links

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her

Å kikke innom Nelly var kanskje det dummeste jeg kunne gjort denne mandagen. Altså, er det egentlig mulig å lukke internettvinduet og la være å kjøpe noe når det er sinnsykt mye fint på en gang? Jeg klarer ikke engang å velge ut favoritter ovenfor, for jeg har nemlig lyst på alt! Det er nesten så det gjør vondt i stundentbudsjettet allerede.. Au.Vinneren av Smash-konkurransen er forresten kåret, og den heldige vinneren ble Nann Karin! Gratulerer så mye og husk å sjekk e-posten din i løpet av kvelden ♥ Skal innrømme at jeg er litt sjalu selv.. 

Sponset video: Mine favoritter fra Say Blue

 • 28.08.2015 kl. 12:02

· Sponset innlegg ·

Som dere sikkert har fått med dere fortsetter 70-talls trenden utover høsten og man kan se slengbukser, vide armer og høye liv i nesten alle klesbutikker. En av butikkene man bør besøke om man vil slenge seg med på trenden er Gina Tricot. I disse dager kjører de nemlig en samarbeidskolleksjon med de kule tvillingsøstrene Say Lou Lou som de har valgt å kalle "Say Blue". Denne kolleksjonen inneholder mye dongeri, 70-talls tendenser og moderne snitt. Plaggene falt uten tvil i smak hos meg, så nå har jeg plukket ut mine favoritter! Tror nok jeg må ta meg en tur innom Gina Tricot en dag for å plukke med meg noe hjem.. Kanskje en av slengbuksene?  

Loading image...

 Se hele kolleksjonen her

 

Arm candy

 • 11.08.2015 kl. 17:48

Loading image...

Michael Kors klokke · Mestergull & Jane Kønig ringer · Flashtat Temporary tattoos 

Lørdagens detaljer bestod av negler i nude og gull på fingrene. Prøvde meg også på tamporary tattoos for første gang og likte overraskende godt resultatet! Har egentlig tenkt at det ser litt rotete(?) ut, men som en ekstra detalj til gullklokken ble jo det kanonfint! Heldigvis har jeg noen remser igjen til senere anledning når jeg skal pynte meg litt ekstra!  Nå har jeg forresten ankommet Trondheim, og selv om jeg sliter litt med tanken på å ha familie og venner så langt unna, tror jeg nok at jeg kommer til å trives her! Må bare komme inn i det sosiale og ikke minst bussrutene (hehe) først! Leiligheten er jo helt perfekt: lys, passe stor og kjempefin! Gleder meg sånn til å vise dere etter alt har kommet på plass :-) .. Og dere? Tusen takk for støttende kommentarer i forrige innlegg ♥

Budget friendly wanties from Nelly

 • 31.07.2015 kl. 10:56

Innlegget inneholder annonselenker 

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her

In all its simplicity

 • 22.07.2015 kl. 10:10

Loading image...
1.  h e r  ·  2. h e r  ·  3. h e r

Stilen min blir mer og mer minimalistisk for hver dag som går. Jeg liker å si til meg selv at jeg begynner å vippe mot det franske, det høres nemlig så fancy ut. Realiteten er jo heller ikke så langt i fra, for nå er alle disse overdelene på vei hjem til meg i posten - og hvor mye mer fransk kan noen overdeler egentlig bli? Dere har kanskje hørt om "the magnificent seven"? Det er en liste med syv basisplagg en jente må ha for å kunne kalle seg en "très chic" parisienne, og de syv plaggene lyder som følge: Blazer (√) Trench coat (√)  Kasjmirgenser (X) Tank topp (√)  Den lille sorte (√)  Et par perfekte jeans (X) og Skinnjakke (√) . To av syv er for min del fortsatt manglende, but I'm totally getting there!!

20% på NLY Trend

 • 15.07.2015 kl. 12:41

Loading image...
1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her

Med koden "NLYTREND20" får du for øyeblikket 20% på alle klær fra Nelly Trend! Jeg måtte bare lage en kollasje med mine favoritter, for her var det jammen mye fint! Vurderer å bestille hjem nr1, 7 og 8 - de er nok perfekte til bruk på kveldstid i fadderuken, eller hva tror dere? 

This weeks wanties

 • 23.06.2015 kl. 11:17

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her


Når regnet høljer ned utenfor og timeplanen for dagen er tom, er det deilig å kunne sette seg ned med litt nettshopping. Jeg synes Nelly har så mye fint for tiden og elsker spesielt at de har så mange lyse, lette plagg! Ovenfor ser dere mine favoritter denne uken, og jeg må si at jeg falt litt for solbrillene, Malene Birger veska og det nydelige settet. Har dere noen favoritter? Vinneren av kinobillettene er trukket: Sandra Valvik, gratulerer!

1 kjole, 4 antrekk

 • 06.11.2014 kl. 18:20

Image and video hosting by TinyPic
Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, og da er det vel flere jenter enn jeg som er på jakt etter en ny kjole? Dette året lurer jeg faktisk på om jeg bare skal kjøpe meg en noe så enkelt som en helt sort og langermet kjole, som jeg kan style opp eller ned akkurat som det passer meg. Et perfekt budsjettkjøp med et hav av bruksmuligheter - og i tillegg er det jo et stort pluss at man kan bruke den på både dag- og kveldstid! 

Casual clothing

 • 05.11.2014 kl. 16:45

Image hosting by imagehost.nordei.de

- This sundays oh-so relaxed outfit - 

Søndagsantrekket er egentlig noe jeg aldri tenker over. På søndager er jeg som oftest hjemme uansett, så da foretrekker jeg absolutt å tilbringe hele dagen i kosedress. Denne søndagen ble derimot et lite unntak fra pysjen siden jeg hadde litt å styre med. Ikke at jeg la den avslappa tradisjonen helt på hyllen da - for jeg endte jo opp i et antrekk som var både komfortabelt og enkelt.Vinneren av HBO-konkurransen ble forresten Amalie Solheim! Gratulerer så mye ♥ 

1 kåpe, 4 antrekk

 • 05.10.2014 kl. 19:25

Nå er det jammen lenge siden sist jeg la ut et sånt kollasje-innlegg! Før hadde jeg det hele tiden, men siden det tar så lang tid så har det vel egentlig gått litt i glemmeboksen. Jeg skal prøve å lage det litt oftere fremover, for jeg synes selv at det er veldig inspirerende! Har faktisk gått i mitt eget arkiv mange ganger for å få inspirasjon fra tidligere innlegg som dette - og det forteller jo litt? :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne gangen valgte jeg å ta utgangspunkt i en oversized kåpe fra Weekday. Personlig mener jeg en slik kåpe er nøkkelen til en fin høst- og vintergarderobe - for det finnes jo uendelig med kombinasjonsmuligheter! Disse fire antrekkene er noen jeg virkelig har sansen for selv - og skulle gjerne brukt alle og enhver! Hva synes dere?

Wide leg pants

 • 02.10.2014 kl. 16:23

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå skal jeg straks på jobb, og vet dere hva? For første gang på 10 år har jeg tatt på meg slengbukse, og den skal også få bli på gjennom hele jobbvakten. Jeg gikk med den på skolen i dag, og må innrømme at jeg følte at jeg ikke skled heeelt inn - men jeg elsker den uansett! Og det beste? Jeg fikk den på salg på Bikbok for bare 50-lappen! Kaa-pishhh ♥ Ha en fin torsdagskveld, skjønninger! 

Layer it up!

 • 24.09.2014 kl. 16:21

Image hosting by imagehost.nordei.de

Genser fra Acne / skjorte & ballerinas fra Zara / jumpsuit fra H&M / Søndagens antrekk ble lag på lag. Jeg elsker denne trenden nettopp fordi den lar meg bruke de tynnere plaggene selv om det er hakket for kaldt for bare det plagget alene. For eksempel så hadde jeg aldri kunne brukt jumpsuiten på denne tiden av året om jeg ikke hadde hatt mulighet til å ha lag-på-lag over!

Jeg ønsker meg ..

 • 23.09.2014 kl. 15:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Enkle og feminine boots. Her! / 2. Beig strikkagenser fra Zara. Her! / 3. Samsung NX300, så jeg lettere kan ta bilder til bloggen. / 4. Råstilige støvletter fra primeboots. Her! / 5. Enda en strikkagenser fra Zara. Her! / 6. En lang trenchcoat. Her! / 7. En sort caps. Her! / 8. En sort Balenciaga city bag/ 9. En Louis Vuitton NeverfullDet er så mye jeg har lyst på for tiden! .. Tro meg når jeg sier at dette bare er en liten knippe av det hele! Øverst på ønskelisten regjerer kameraet som jeg nettopp bestilte, så jeg får si meg fornøyd for en stund. Ellers har jeg også behov for litt strikk i garderoben før vinteren slår inn. Allerede nå sitter jeg stivfrossen i klasserommet, med skuldrene opp til øra og skjerfet hengende rundt meg som et pledd som en siste nødløsning. Jeg er en frostpinne uten like, og det krever noen solide gensere! - Og disse fra Zara ser jo helt fantastiske ut! 

My latest obsession

 • 10.09.2014 kl. 15:07

Image hosting by imagehost.nordei.de

1. her / 2. her / 3. her / 4. herHadde du spurt etter min mening om slengbukser for et år siden, ville jeg ledd høyt og sagt "æsj". Nå er derimot saken en helt annen - for jeg digger det! Jeg vet ikke om det har blitt nevnt her på bloggen at jeg har shoppestopp frem til 1.november? Vel, med en gang den er ferdig skal jeg bestille en av disse buksene fra Filippa K - Cause I'm in love!

-The pink one -

 • 31.08.2014 kl. 21:26

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Zara kåpe & shorts / Vero Moda skjorte / Ray Ban solbrillerKåpe og bare legger. Favoritten min om høsten - ihvertfall når været er varmt.  For to uker siden hadde jeg fryst ihjel om jeg hadde gått sånn, men nå har solen kommet tilbake, og da tillater jeg meg å dra frem igjen skinnshortsen på en siste luftetur før vinteren tar over. 

Vesketips

 • 25.08.2014 kl. 15:31

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne komme med tips til fine skolevesker som ikke kostet skjorta. Og selvsagt kan jeg det! Jeg søkte litt rundt og etterhvert fant jeg en del fine på Nelly, Bubbleroom, Zara, Pieces og H&M! Mine favoritter må være veskene fra Nelly - oh so georgeous! Zaraveska har jeg allerede, og den er virkelig den ultimate skoleveske. Anbefaler den på det sterkeste, ettersom den rommer utrolig mye og har perfekt "datastørrelse". 

6 ways to use the white blouse

 • 20.07.2014 kl. 10:11

Når mamma spør meg hvorfor jeg ikke klarer meg med 1 hvit bluse, men har 3 i klesskapet er svaret mitt ganske så enkelt. En hvit bluse går aldri av moten, og den kan styles med alle klærne i hele garderoben min. Enten jeg føler for å kjøre en søt, rocka, avslappet eller veldig stylet stil, så vet jeg liksom at den hvite blusen vil passe. Derfor er det superviktig for meg å alltid ha en tilgjengelig - den redder nemlig alle kleskriser! 
Image hosting by imagehost.nordei.de
Ovenfor ser dere 6 forslag til antrekk som jeg tenkte kanskje kunne være en inspirasjon for dere! Vet ikke hvor noen av klærne er fra, bortsett fra blusen som er fra Acne. Kollasjen er nemlig laget i polyvore, så da er det ikke så enkelt å holde styr på alt! :-)

Som en prinsesse

 • 28.06.2014 kl. 10:24

Har oppdaget mitt syke overbruk av engelske overskrifter, så nå prøver jeg å legge de fleste om til norsk. Haha, føler av en eller annen grunn at det blir litt feil - men pyttsann! Image hosting by imagehost.nordei.de

Har så lyst å vise dere dette skjørtet mitt! Holdt nemlig på å rydde i klesskapet mitt her om dagen, da jeg plutselig fant dette liggende helt bakerst. Tror jeg kjøpte det på Gina Tricot for over 3 år siden og var stuuup forelsket i det. Dessverre for meg turte jeg ikke bruke det på den tid, men nå skal jeg love dere at det skal dras frem i lyset igjen! Føler meg faktisk som en liten prinsesse når jeg har det på, haha ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Superfint eller hva? Fargen er ihvertfall to-die-for!

Nå må jeg runde av og hoppe i dusjen! Håper alle får en knallfin lørdag, og at dere har like fint vær som jeg har her! Våknet nemlig med solstrålene rett i ansiktet, mens rommet var forvandlet til en slags badstue! Haha, kokte nesten over så jeg stilte meg på verandaen i 10 minutter for å få kroppstemperaturen ned igjen!

The perfect blue shirt

 • 20.06.2014 kl. 14:41

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne sommeren vil jeg kle meg i enkle plagg i lyse farger. Helst i sånne oversized skjorter som den jeg fant på H&M til 199,- her om dagen. Elsker at den er så behagelig og passer til alt. Overhode ikke et dumt kjøp! Den er så fin til hvite underdeler og solbrunhud. Helst slik som jeg har matchet den på bildet - bare gi meg litt tid så har jeg den solbrune huden på plass også ;-) Hva er deres nøkkelplagg og favoritter til sommersesongen? 

Beautiful maxidresses for summer

 • 04.06.2014 kl. 17:58

/ innlegget inneholder ad.links

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

Åå, jeg har så cravings på maxikjoler for tiden. Vil ha en jeg bare kan trekke over meg på late, varme sommerdager hvor jeg ikke orker å bruke tid på å sette sammen antrekk. Med oppsatt hår eller krøller, får man jo en delikat og ekslusiv look, uten å egentlig trenge å anstrenge seg etter det. Perfekt? Oh yes!

Om noen av dere har sett en hvit, lang kjole, som dekker skuldrene, ooog gjerne med litt blonder - så skrik ut i kommentarfeltet! Har sett en del på nelly og mango sine, hvor det selvsagt er mange nydelige kjoler - men dere vet, har man noe i hodet så er ingenting annet enn akkurat det godt nok! ..Haha, så jeg fortsetter min desperate leting etter drømmekjolen!

Ønsker til stranden

 • 27.05.2014 kl. 14:46

// adlinks

Nå er det jammen bare 24 dager til det offisielt er sommerferie og 65 dager til jeg drar til Barcelona. Halleluja er alt jeg har å si, tenk at vi er så nære årets mest langvarige hyggestund (også kalt sommerferie). Jeg er ihvertfall bitt av sommer-basillen og sitter daglig på "badetøy"-kategorien på Nelly og sikler på alle de fine strandklærne. Jeg vil ha alt! 
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. HER  / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER
/ 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER  

Favoritten er nok nummer 14 eller 15! Har så mye ensfarget badetøy nå at fingrene mine bare skriker etter å få trykke "bestill" på en av de! Nelly har forresten 15% på alle ordrer over 500 og 20% på alle ordrer over 1000 til den 31.mai, så her er det bare å slå seg løs! 

Rebecca Stella for Nelly

 • 14.05.2014 kl. 21:24

//adlinks

I dag lanserte Rebecca Stella sin nye kolleksjon for Nelly, og jeg må innrømme jeg ble positivt overrasket! Den forrige kolleksjonen hennes hadde jeg så høye forventninger til, men den skuffet med litt for mye glam og for korte kjoler for min smak. Denne gangen virker det som hun har satset på mer hverdagslige klær som rett og slett blir en drøm i sommer! Sporty kombinert med en girlygirly er absolutt noe  frøken Hornnes liker iallefall! Her er mine absolutte favoritter: 
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. Sort silketopp her / 2. skinnshorts her / 3. nydelig blondekjole her / 4. Hvit genser her
/ 5. grått sett her & her / 6. pudderrosa silkesett her & her / 7. Sort t-skjorte kjole her. Ellers har dere kanskje lagt merke til Cleo Mag-logoen som har dukket opp i sidemenyen min? Jeg har nemlig blitt en av Cleo Mag jentene! Dette blir et samarbeid som jeg tror blir veldig spennende for både meg og dere! Hører rykter om at jeg får arrangere konkurranser også, så her er det bare å glede seg! ;-)

Elenora Carsi for Zalando

 • 30.04.2014 kl. 09:56

// Innlegg skrevet i samarbeid med Zalando 

Våren er her, og da er det klart man må fylle garderoben med fargespreke klesplagg i alle slags fasonger. Motebloggeren Elenora Carsi har i samarbeid med Zalando skapt nettopp dette -en fargerik og utrolig flott vårkolleksjon. Kolleksjonen inneholder silke, håndtegnede mønster og skarpe farger. For min egen del har jeg den siste tiden blitt hektet på sweatshirts med unike print. Elsker å kombinere de med noe helt basic for å la selve genserne ta alt fokus i antrekket. jeg forelsket meg derfor i de originale sweatshirtsene i denne kolleksjonen, og luuurer på om jeg ikke blir nødt å bestille meg en av de selv, hihi. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- oh so colorful - 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Trykk HER for å komme til nr 1 og HER for å komme til nr 2. 

Tenk disse med sorte bukser og sko, en dott på hodet og knallrøde lepper. Mmm, unikt og veldig stilfullt! På kjølige sommerdager vil nr 1 være nydelig over en hvit sommerkjole med enkle sandaler.. Haha, åå når jeg først begynner å sette antrekk sammen i hodet så klarer jeg ikke å stoppe! Trykk på bildene for å komme til hele kolleksjonen, forresten! ♥

Detaljer til sommeren

 • 22.04.2014 kl. 22:03

God kveld, alle sammen♥ Da satt jeg godt plassert foran dataen på min faste bloggplass i huset, nemlig kjøkkenet. Tro det eller ei, men jeg liker mye bedre å sitte her på kjøkkenstolen enn i sofaen når jeg skal blogge! Er noe med at jeg konsentrerer meg mer og jobber hurtigere når jeg sitter rett opp og ned, tror jeg? Eller kanskje det bare er fordi det er så kort vei til kjøleskapet? Haha, neida! 

Men nok skravling og over til det egentlig temaet i blogginnlegget. I går viste jeg dere sommerens musthaves i klær, og i dag vil jeg gjerne vise dere detaljene som skal brukes i sommer! Min stil er veldig jentete, og derfor holder jeg meg stort sett til enkle og romantiske detaljer under sommermånedene. Denne sesongen har jeg spesielt fått øynene opp for kobberfargede smykker i simple fasonger, søte neglelakker og rosatoner. Gud så lekkert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Parfymebeholdningen er det ofte mange som oppdaterer når vinteren forsvinner. Personlig har jeg valgt å holde meg til min gode gamle L'imperatrice, som jeg har nevnt sikkert ti ganger tidligere. Den er en klar favoritt av alle parfymer jeg noen gang har luktet på, så jeg ser ikke noe poeng i å skifte den helt ut. Men, jeg har lagt til litt ekstra duft i sminkevesken med den fantastiske Chloè parfymen som jeg stjelte fra mamma sitt skap (hihi), den er så deilig! Neeesten på nivå med L'imperatrice jo!

12 must haves for summer

 • 21.04.2014 kl. 12:41

Jeg satte meg ned for å lage en miniguide til dere om hva man burde ha i klesskapet sitt denne sommeren. Jeg antar det er flere som har begynt å både titte på og shoppe de nye kolleksjonene i butikkene? Det er jo så mye fint! Nesten som en jungel av lette, søte plagg som er klar til bruk i sommervarmen! Personlig ser jeg etter pastellfarger, enkle snitt og plagg med mange kombinasjonsmuligheter, og disse 12 under er mine absolutte must haves for den perfekte sommergarderoben 2014.Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. En enkel hvit bluse / 2. En oversized dongerishorts / 3. Et tettsittende skinnskjørt / 4. En løstsittende shorts i mykt stoff
/ 5. En enkel liten skulderveske. / 6. En dongeriskjorte / 7. En løstsittende bukser / 8. En enkel bikerjakke 
/ 9. Skaterskirt i sort eller pastellfarge / 10. Sneakers / 11. Store solbriller / 12. Sorte eller hvite, enkle sandaler  Kollasjen er laget i polyvore, som en inspirasjon. Derfor vet jeg dessverre ikke hvor noe er fra, bortsett fra solbrillene fra Celine, sneakersene fra Nike og dongeriskjorten fra Acne! Nå må jeg ut og nyte solen, ha en super dag videre! :-)

1 bluse, 3 sommerantrekk

 • 13.04.2014 kl. 13:29

God søndag skjønne♥ Tenkte å starte denne søndagen med litt klesinpirasjon til dere. Nærmer seg jo sommer og lette antrekk, så hvorfor ikke begynne med litt antrekksplanlegging allerede nå? Sommeren er jo, i mine øyner, den gøyeste årstiden å kle seg fint i! Alt blir jo ekstra pent med solbleket hår, brun hud og den ekstra sommergløden, er dere ikke enig? 

Første antrekk jeg satt sammen er et stilig byantrekk. Her får den sommerlige blusen alt fokus, da den er kombinert med sorte og enkle plagg. I et sånt antrekk synes jeg det skal være minst mulig detaljer som trekker oppmerksomheten bort fra blusen. Men om det skulle vært noen, vil jeg si at et enkelt gullkjede eller enkle gullringer absolutt kan passe til! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara bluse, sko & shorts / H&M hatt

Det andre antrekket er et festivalantrekk. Her trekker alle plaggene oppmerksomhet i ulike retninger, men det er jo sånn det skal være på festival - a little over the top! En brun veske er etter min mening den perfekte lille touchen for å løfte antrekket det ekstra hakket. Min har jeg arvet av mamma, og har alltid vært en favorittveske i sommertiden.

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara bluse / Levis shorts / Converse sko / Secondhand veske

Det siste antrekket er et classy antrekk til søte sommerdager. Som dere sikkert har fått med dere er hvitt og lyse farger det store denne sommeren, og det har jeg valgt å ta utgangspunkt i i dette antrekket. Antrekket er absolutt nydelig uten masse bling og detaljer, men en maskulin og stor klokke kan også være fint å kombinere med! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara bluse /Bikbok shorts / Michael Kors klokke / DNA sko

Summerdresses

 • 21.03.2014 kl. 18:59

// Innlegget inneholder adlinks 
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. Nydelig blodekjole her. / 2. Maxikjole med rålekker rygg og detaljer her! / 3. Hvit kjole som er perfekt til sommerfester, her
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 4. Supersøt og nydelig farget kjole, her. / 5. Blodekjole til både hverdags og fest, her. / 6. Perfekt "sydenkjole", her

Haha, noen som klarer å tippe seg frem til hvilke to farger som er favorittene mine for sommeren eller? Ahh, blått og hvitt er jo så nydelig at det er like før jeg dåner! 1, 2 og 4 er mine favoritter, og tror nok at jeg kommer til å bestille meg en eller to om ikke så lenge. Er det en kleskategori i skapet mitt med tynt utvalg, så er det nemlig kjoler! Ser på det på nettbutikker hele tiden, men tar aldri fingrene fatt for å trykke "bestill". 

Dagens antrekk

 • 25.02.2014 kl. 18:23

Da var det tid for å legge ut dagens antrekk før denne jenta fyker på trening! I dag står en tyngre rumpeøkt og selvfølgelig en runde på min kjære ellipsemaskin på treningsplanen! Gjett om jeg gleder meg! Hadde en lett rumpeøkt i går for å få rumpemusklene litt i gang igjen etter ferien før det braker løs med tyngre belastning. Haha, gjør aaalt jeg kan for å ikke bli like stiv som sist! Da slet jeg nemlig med å gå i over en uke.. Huff, som det merkes å ta fri fra styrketreningen! 


/ Bikbok jakke, skjørt og t-skjorte / Cubus skjerf / H&M sko / Ray ban solbriller 

Ha en fin kveld videre fininger, så snakkes vi i morgen♥

Must haves på salget

 • 10.01.2014 kl. 14:39


Som mange andre har jeg ofte brukt en del penger på januarsalget,  men så ender jeg gjerne opp med klær jeg ikke bruker bare fordi jeg trodde at det var et "kupp". Etter noen år med denne feilingen har jeg endelig innsett hvor stor sløsing dette egentlig er, og har derfor laget en enkel regel for meg selv: Det er bare lov å kjøpe basicklær/must haves på salg. Det vil si klær som allerede passer til garderoben min, har enkle farger, ikke bare er trendy i nuet og er klassiske.


Plaggene ovenfor fant jeg på nellysalget, og alle av dem er plagg som jeg lett kunne lagt inn som "must haves" til en jentegarderobe. Enkelt å kombinere på X-antall måter, og det er jo utrolig kjekt å ha! Jeg glemte desverre å kopiere linkene etterhvert som jeg fant klærne, men på nelly sin velorganiserte side så skal det være null problem for dere å finne frem til plaggene igjen om det var noen dere likte! 

Hvordan bruke den lille sorte

 • 01.12.2013 kl. 20:39

Fra tidligere vet jeg at mange av dere er veldig glad i inspirasjonsinnleggene mine. Jeg blir like inspirert av å lage de selv, så hvorfor jeg ikke lager desse innleggene oftere vet jeg faktisk ikke. Denne gangen tenkte jeg å ha fokus på den lille sorte. Jeg valgte dette grunnplagget nettopp fordi vi nå er inne i den store må-kjøpe-kjole-epedemien som de fleste jenter er tatt av. Men det er jo rett før jul da, og da er det klart man trenger litt kjoler! Jeg vil gjerne vise dere hvor smart det kan være å gå for den sorte. Den er faktisk utrolig lett å kombinere med andre ting, og da slipper du å kjøpe en som bare blir brukt 1 gang! 

Dette er bare fire av en hel haug med muligheter man har! Jeg har selv 2 ulike kjoler av den lille sorte, men jeg har enda ikke funnet den helt ulimate! Har så lyst på en lik som i kollasjen! 

Jule- og nyttårskjoler fra Nelly

 • 25.11.2013 kl. 18:42

Hei og god mandag alle sammen Beklager for at jeg ikke fikk oppdatert dere i går, men det var siste dagen før markus dro så jeg ville heller kose meg med han så mye som mulig! Vi har hatt en perfekt helg, hvor vi har slappet helt av, koset oss med god mat (og masse godteri, hihi)! Nå er jeg stålsatt på en ny uke, men jeg skal innrømme at jeg begynner å bli litt skolelei nå. Går bare å tripper på tærne etter jul og kos, og vil egentlig bare ha julekvelden her med det samme! Åååh, håper tiden går fort fremover! 

Appropo jul så har jeg lett etter julekjoler den siste tiden. Er så usikker på hva jeg vil gå med både på jul- og nyttårsaften. Det er jo så mye fint å velge i? Samtidig som det er utrolig vanskelig å bestemme seg.. Hvertfall når man leter på nettet og ikke vet om kjolen kommer til å sitte bra. 


Nr 3 er helt klart favoritten. Den er så.. perfekt! Problemet er bare at den blir utsolgt med en gang den kommer inn igjen. Hinn dagen når jeg skulle bestille var det solgt ut bare på den lille timen fra jeg satt på skolebenken til jeg var hjemme. Åååh, gjett om det var kjipt! 

Nå skal jeg strakt på spenst for å få unnagjort dagens økt. Er vel ikke et sjokk at det er ellipse som står på planen? Haha, men denne uken er faktisk styrkeavdelingen stengt pågrunn av ombygging, så nå har jeg faktisk gyldig grunn til å utnytte min kjære favorittmaskin! Ellers trekker jeg forresten vinneren av almanakken i morgen kveld, så da er det bare å sjekke e-posten sin!  Ha en fin kveld, jenter!  

Verdens søteste hårbøyle

 • 21.11.2013 kl. 21:25

God kveld dere Så utrolig gøy det er å se at konkurransen falt i smak, og at så mange melder seg på! Gir meg skikkelig motivasjon til å jobbe for flere konkurranser til dere! Det er jo viktig at jeg viser at jeg setter pris på dere som følger bloggen min også! For tro meg, dere varmer hjertet mitt hver dag med deres altfor søte og smigrende kommentarer  

Sååå må jeg bare vise dere verdens søteste hårbøyle. Fant den på H&M for bare 79 kr, og da måtte jeg bare slå til! Er den ikke nydelig? Synes egentlig hårbøyler er litt undervurdert jeg. Det løfter jo tross alt antrekket flere hakk! Bare tenk denne til en søt, enkel bluse da! 

Nå sitter jeg nydusjet etter ukas tredje treningsøkt, og ja det ble ellipse denne gangen også. Hihi! Skal begynne å forhåndsskrive litt innlegg til dere nå. Markus kommer nemlig i morgen tidlig, så da vil jeg heller fokusere på å nyte tiden med han  Åååh, som jeg gleder meg! 

Maxi skirt match

 • 08.11.2013 kl. 19:05

Heisann! Da var det fredag igjen og eeendelig er jeg plassert i sittestilling forann TVen. Haha, herregud i kveld er jeg faktisk helt gåen! Denne uken har det virkelig skjedd mye, så nå kan jeg ikke tenke meg noe annet enn å bare slappe av resten av kvelden. 

Var på utkikk etter litt inspo i sted, så da fikk jeg lyst å lage en kollasje til dere i samme slengen. Har nemlig noen maximaskjørt liggende i skapet som såvidt har vært i bruk. Har rett og slett manglet litt ideer på hvordan jeg skal kombinere det. Men etterhvert i inspirasjonsrunden min fant jo jeg noen ideer som virkelig slo an i mitt hode.  


Kult, ikke sant? For meg tilsier høst stortsett sort, hvitt og grått. Det har dere kanskje merket i "dagens antrekk" -innleggene mine? Ellers er jo Burgunder en herlig høstfarge som jeg virkelig burde skaffet meg mer av. Håper dere får en strålende fredagskveld videre!

1 kåpe, 4 antrekk

 • 30.10.2013 kl. 15:30

Å kle seg fint når gradestokken kryper ned mot minus 10 og snøen ligger på bakken, er ikke barebare. Jeg skal ærlig innrømme at om vinteren foretrekker jeg heller varme og komfortable klær fremfor å se trendy ut. Likevel har jeg laget en liten kollasj med inspirasjon til vinterantrekk. Nøkkelplagget jeg har brukt er en oversized kåpe, som er et av de plaggene jenter burde invistere i nå som vinteren er her. Den er både enkel, varm og utrolig lett å style!Jeg vet desverre ikke hvor noen av plaggene er fra, kollasjen er nemlig laget i polyvore siden det er ment som et inspirasjonsinnlegg. Men så skal det sies at alle plaggene i kollasjen er ganske basic, så det skulle ikke være vanskelig å finne liknende plagg på de vanlige kjedebutikkene som H&M, bikbok osv til en rimelig pris.

1 smykke, 4 antrekk

 • 14.07.2013 kl. 11:02


God morgen♥ Fikk ikke blogget etter jeg kom hjem i går kveld fordi jeg hadde besøk av Hanna. Vi spiste goood mat, hadde criminal minds maraton, snakket og koste oss helt til klokken ble 4 på natta. Ble en av de kveldene hvor man til slutt er så mett og trøtt at man såvidt klarer å krype seg opp i senga før øynene lukker seg, haha. Men det er da man vet at man koser seg, ikke sant? Man nekter liksom å gi slipp på kvelden før det rett og slett er umulig å holde seg våken lenger. 


I dag våknet jeg litt tidligere enn vanlig fordi det var så _sinnsykt_ varmt på rommet. Så da stod jeg opp, dusjet og lagde denne kollasjen til dere. Har nemlig et smykke i tankene som jeg ikke klarer å gi slipp på, så jeg lagde kollasjen for å overbevise meg selv om at det er verdt å dra tilbake for å kjøpe, og jeg kommer til å bruke det. 


Kollasjen er laget i polyvore, så jeg kan desverre ikke svare på hvor alle klærne er fra. 

Søndags inspirasjon

 • 07.07.2013 kl. 18:22

Hei mine fine! Nå drar jeg på hytta noen dager før jeg vender snuten hjemover på tirsdag. Er sikkert 6 månder siden sist jeg har vært der, så nå er det virkelig på tide! Siden den gang har vi visst bygget på og pusset opp, så det gleder jeg meg skikkelig til å se! Vet desverre ikke hvordan det blir med bloggingen siden internettet der er veldig treigt, men jeg skal prøve! 

Her er litt påfyll med inspirasjon til den kommende uka. Anbefaler alle å lage seg en bruker og se på bildene på pinerest! Er du glad i weheartit, så kommer du til å like denne siden akkurat like godt (om ikke bedre!) Jeg har vertfall blitt helt hekta på den siden i det siste, og kan sitte å se på bildene der i time etter time! Sååååå mye inspirasjon!

/ Pinerest

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no