What I Wore on Monday

  • 28.12.2016 kl. 14:01

Sponset produktLoading image...
 



Overdel fra IvyRevel → På tilbud her
 


 

Loading image...

Den nye toppen min fra IvyRevel høstet mange komplimenter på mandagens festligheter! Det skjønner jeg godt, for den er seriøst kul og annerledes. Jeg kombinerte den med løstsittende slengbukser, sorte høyhæler og en stor gullklokke. Mer enn det trenger man strengt talt ikke, for genseren er jo et smykke i seg selv. Nå oppdaget jeg akkurat at den er på salg også, nedsatt fra 569 til 399 - og med rabattkoden som jeg fikk ordnet (TORIL10) får man 10% ekstra avslag på det igjen. Rabattkoden gjelder forøvrig på alle tilbudsvarer - og det må jeg si: det er mange lekkerheter å få tak i akkurat nå, så ta gjerne en titt på hele salgssiden her

6 av 6

  • 23.12.2016 kl. 17:07

Loading image...

OKEI helloo from Førde! Etter noen dager avslapping for å summe meg etter siste eksamen og bussturen hjem, så er jeg mer enn klar for familie- og vennekos både i morgen og resten av julen! Altså, ikke for å klage (eller jo litt), men denne eksamensperioden har seriøst tatt helt knekken på meg. Seks eksamener på ett semester er seriøst galskap - og jeg ber til høyere makter om at jeg aldri må gjennom noe slikt igjen. (Jepp, julegaveønske nummer #1) Nå tar jeg ihvertfall juleferie med den beste samvittighet, og håper at jeg endelig har mulighet til å blåse støvet av tastaturet og sette i gang med skikkelig blogging igjen. 

Julestemningen slo heldigvis til med en gang jeg kom inn døra her hjemme. Altså, er det en som kan julepynt så er det jaggu mamma! Her er det rødt, gull, nisser og stjerner så langt øyet kan se. Og i skrivende stund kjenner jeg også lukten av bakverk fra kjøkkenet. Den dama har virkelig gjort jobben i år, så nå ser vi alle virkelig frem til å få deler av slekta over på besøk i morgen for å feire årets beste dag! Men før den tid står litt julegave-innpakking, besøk til bestemor og TV titting på agendaen i kveld. Akkurat slik det skal være :-) Vi skrives! 

The Perfect Earrings for Christmas

  • 12.12.2016 kl. 23:48

Produktet er sponset



BY IVYREVEL





Se hvilken herlig førjulspresang som dukket opp i postkassen min her om dagen! Som jeg skrev i dette innlegget er solide gulløredobber det store denne julen, og nå har jeg virkelig det ultimate paret til den kommende feiringen. Ser for meg den perfekte kombinasjonen i hodet allerede, men siden øredobbene gjør så mye i seg selv (spesielt for meg med kort hår) bør antrekket være så enkelt som mulig for at jeg skal føle meg komfortabel. Helsort, helhvitt eller helrødt gjør nok susen her, og såvidt jeg vet ligger en ny jumpsuit klar til bruk i skapet mitt som kommer til å matche dødsbra! 

Apropos Ivyrevel så har de vært så snille å ordne en rabattkode til dere som gir dere 15% på hele nettsiden ut desember! Jeg deler gjerne mine favoritter fra siden senere, om det er ønskelig? De har ihvertfall vanvittig mye fint inne nå - så det er verdt å ta en titt før alle julegavene er i boks :-) Koden dere kan bruke er "TORIL15". Husk å skrive den inn i kassen, slik at summen blir trukket fra før dere betaler!  

Juleklar på håret

  • 11.12.2016 kl. 16:21

Processed with VSCO with a5 preset

Hello beauties   Hva har dere gjort den siste uken? Her har det (ikke overraskende) gått mye tid til eksamenslesing, men innimellom har jeg hatt noen vakter på jobb og også rukket en kjapp tur innom Randi på ReStyle Hairdesign for å fikse opp i frisyren før juleferien. Det siste året har jeg vært flink å dra dit regelmessig, så om dette besøket var helt nødvendig vet jeg ikke. MEN, det er jo nesten blitt en del av juletradisjonen med en siste korrigering på håret før uendelige mengder familie- og vennebesøk står for tur. Det er jo denne årstiden man virkelig vil føle seg fresh og fin, så jeg følte at jeg måtte sette av litt tid til dette uansett. Dessuten må jeg jo innrømme at det var godt å senke skuldrene noen timer og bare bli dullet med, drikke kaffe og snakke om alt og ingenting med fine Randi! Det gjorde godt i et utslitt studenthode, haha! 

Denne gangen gjorde vi akkurat det samme som sist. Etter tidligere striping ligger det fortsatt spill i bunn, så da er det ikke like tidkrevende å freshe opp senere. Nå var det bare behov for å legge minicolor i bunnen for å få vekk etterveksten, og ellers farge tuppene lysere siden jeg har blitt så glad i dette kalde gråskjæret i håret. Føler egentlig at jeg bør prøve meg på noe nytt og mer naturlig snart, men jeg kjente at jeg ikke var helt klar for å gi slipp enda! Det skal få være med å ønske nyåret velkommen, så får jeg heller begynne å tenke ut hva jeg har lyst å prøve meg på i 2017.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tok meg forresten tid til å se på litt julegaver mens jeg satt i frisørstolen, og tok bilder til dere slik at jeg kunne dele noen tips her på bloggen! På første bildet ser dere samtlige av mine favoritter som ikke koster skjorta og dermed er perfekt til venninnegaver! Olaplex har uten tvil vært en life-saver for mitt hår, så denne gir jeg lett bort for at flere skal få teste. Ellers er blax-strikkene perfekt til å lage slike frisyrer og fletter, mens håroljen som står der er en god varmebeskytter som virkelig lukter helt fantastisk! På andre bildet ser dere nyheten "heatcure" som inneholder pakker med hårkur som varmes opp i kontakt med luft. Jeg spår at dette kommer til å bli sykt populært på nyåret, så denne skal jeg kjøpe selv for å teste ut neste gang jeg er innom. Øverst på ønskelista står derimot den lekre nye rettetangen til GHD. Dette er den perfekte tanga til både retting og krølling av hår, og altsåå... Hvor nydelig er ikke fargen på denne? 
 



Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. Dessuten har de en kjempefin instagramkonto under brukernavnet @restylehairdesign og min favoritt: en snapchat med brukernavnet @restyletrd. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Serietips!

  • 04.12.2016 kl. 14:56


The Crown
 
 

Kalde, mørke vinterkvelder gir meg ofte mer lyst til å sitte inne og se serier enn ellers på året. Det føles faktisk som at jeg begynner å gå litt tom for gode, nye serier å se, slik at jeg ofte må ta til takke med noe middelmådig når det først er på tide å begynne på noe nytt. Denne gangen fikk jeg derimot et tips fra pappa om å se "The Crown" som Netflix nylig har lagt ut. Altså wow, denne serien fanget meg virkelig fra første sekund! Se traileren ovenfor for å få et innblikk i hva den handler om. Dere finner den som sagt på Netflix om det er interessant å ta seg en titt videre :-) Et tilleggstips er forresten at Netflix har fått en ny funksjon hvor man kan laste ned episoder slik at man kan se de uten internett senere! Jeg bruker å benytte meg av dette og ta med mobilen på trening når jeg skal kjøre langkjøringer/kardio. På denne måten slår man to fluer i en smekk og treningen blir plutselig litt gøyere! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no