Trying to get into the chritmas spirit

  • 11.12.2015 kl. 19:53

Loading image...

Vet dere hva folkens? I dag skvatt jeg i det jeg plutselig hørte julemusikk på radioen. Nå har ikke jeg rukket å høre på radio på en stund, så når jeg plutselig hadde full guffe med "Last Christmas" av Wham på ørene hevet jeg øyenbryna herfra til månen. På grunn av eksamensstress har jeg overhode ikke tatt innover meg at det er jul, så jeg tenkte for meg selv at "den som lagde den spillelista der er jo helt løk i hodet" før jeg innså at det er jeg som er helt løk i hodet. Åh, eksamenstiden har virkelig tatt knekken på meg - og nå rekker jeg ikke få skikkelig julestemning før jeg flyr til India heller! Nøyaktig en uke og to dager er det til jeg drar så hvordan skal det være mulig å gå fra 0 til 100 på julestemningskalaen før den tid? 

.. En ting er i hvert fall sikkert: Den neste uken skal jeg suge til meg alt som har med jul å gjøre. Julemusikk, julelys, julebrus, julegløgg, julepynt, julemat - alt! I dag kjøpte jeg meg julekaffe på Starbucks som ble servert i julekopp, før jeg tuslet gjennom julekleddegater for å møte Hedda. Så ja, jeg får bare begynne i det små og ta det derifra ;-) 

Loading image...

Wearing my new sweater

  • 09.12.2015 kl. 10:52

Loading image...

Loading image...
Ellos jakke · Holzweiler genser · Bikbok bukse · Weekday skjorte · Adidas sko


 Loading image...

Loading image...

Ser der er på tide med en frisørtur, foråsidetsånn! Til mitt forsvar hadde jeg gått til bussen, tatt bussen, gått fra bussen og tatt bilder av Hedda i høljende regnvær før disse bildene ble tatt. Så ja, jeg føler at hårfrisyren er litt unnskyldt, selv om jeg må innrømme at det var like før jeg droppet å legge ut bildene. Heldigvis kom det en bølge av sunn fornuft over meg som klasket meg i trynet og sa at "så selvkritisk er det faktisk ikke lov å være". Vi alle trenger noen sånne slag i blant, spesielt nå om vinteren hvor følelsen av at man er en grå mus kommer sigende litt oftere enn ellers på året. Eller hva?

Hvordan går det med dere om dagene? Jeg trenger vel i bunn og grunn ikke å fortelle hvorfor jeg ikke har blogget. Eksamensstresset henger fortsatt over meg, og nå er det bare den siste kneika jeg må over før jeg er i mål. En gruppeeksamen og en skoleeksamen leveres inn neste uke, og deretter er det Hasta Luego Norge og Holaa India! Det skal bli inderlig godt og jeg føler meg allerede fortjent til å ta det heeelt med ro når jeg ankommer det o-store utland.

H for Holzweiler

  • 08.12.2015 kl. 14:33

Loading image...

 It´s oh so fine! 


 

Heldige meg fikk trumfet gjennom en tidlig bursdagsgave fra kjæresten! Jeg har ikke bursdag før i midten av januar, men siden vi har avtalt å ikke kjøpe julegaver til hverandre i år måtte jeg dra bursdags-kortet i det jeg så at Carma hadde redusert prisen på denne nydeligheten! Både genserne, ponchoene og skjerfene fra Holzweiler har stått på ønskelisten min i flere måneder, så dere kan tro jeg gikk med et stort smil om munnen i det jeg fikk traske ut dørene på Carma med denne under armen. Wii!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no