New year, new blog

 • 28.12.2014 kl. 13:16

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gå til den nye bloggen HER!

Som overskriften sier har jeg bestemt meg for at jeg fra og med  forlater min trygge sone på blogg.no. Jeg har nemlig valgt å bytte plattform til femelle.no, og det er jeg kjempespent på! Jeg har blogget i nærmere 5 år, og holdt meg på blogg.no siden dag én. Så det her blir med andre ord helt nytt for meg ? men jeg er en jente som liker utfordringer og tror nok at blanke ark blir en boost i bloggmotivasjonen!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Grunnen til at jeg skifter er for å komme på en plattform med et mindre utvalg av blogger og bedre støtteapparat enn det jeg har hatt tidligere. I tillegg er det jo ikke til å legge skjul på at Femelle er en plattform som består av mange blogger som har samme «tema» som meg ? og nettopp derfor føler jeg at dette er «the perfect match»!

Jeg har allerede flyttet bloglovin over til den nye bloggen, så dere som allerede følger meg der slipper å tenke noe mer på dette plattformskiftet. Dette gjelder også for dere som følger facebooksiden ? den vil nemlig bli oppdatert akkurat som før! :-) For dere som ikke følger meg andre steder er nye adressen torilhornnes.femelle.no! Jeg krysser fingrer og tær for at dere vil følge meg videre på dette bloggeventyret, for det betyr uendelig mye for meg at dere har fulgt med så langt ♥ Vi skrives på min nye nettside, kjære lesere!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Sparkling nails

 • 25.12.2014 kl. 15:07

Image hosting by imagehost.nordei.de

Leave a little sparkle wherever you go 

God 1. juledag til dere alle ♥ Hadde dere en fin feiring i går? Det hadde jeg! Jeg tilbrakte kvelden sammen med hele familien på pappa sin side, og vi koste oss med deilig mat, brettspill og gaveåpning til langt på natt. Jeg fikk jo så mye fint i går at jeg fortsatt sitter å beundrer alle de lekre gavene med et stort smil om munnen! I en av dem lå en liten Depend neglelakk med glitter (nummer 4016) sammen med noen andre sminkeprodukter. Denne måtte jeg bare ta på med en gang jeg stod opp, for den var rett og slett rålekker! Jeg bruker den over den sorte Dior "bar 902" som får glitteret til å poppe litt ekstra!

Merry xmas!

 • 24.12.2014 kl. 13:47

Image hosting by imagehost.nordei.de
Heisann søte! Jeg kunne jo ikke la være å legge igjen en julehilsen til dere som er innom her i dag ♥ Jeg håper dere får en minnerik og fantastisk julaften sammen med de dere er glad i! Prøv å kos dere glugg ihjel, ro helt ned og sett pris på alt som blir sagt, gitt og gjort! 

It's beginning to look alot like christmas

 • 22.12.2014 kl. 22:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gavene er levert, treet er ferdig pyntet, snøen har lagt seg og det lukter jul i hele huset - ingen tvil om at julen nærmer seg med stormskritt! Jeg har vært altfor dårlig til å oppdatere her inne denne uken, men jeg håper dere har forståelse for at jeg vil bruke mest mulig tid med familie og venner nå i juletiden - for det er nettopp det jeg har gjort. Blant annet startet jeg dagen i dag med julefrokost med mine favorittjenter ♥ Hadde gledet meg som en liten unge til denne morgenen, for er det en jente som kan å varte opp venninnene sine så er det nettopp hun vi var hos i dag: Amalie! Haha, vi rullet ut derfra hele gjengen!

Ellers kan jeg jo fortelle litt om de andre dagene også? Jeg har jo fått gjort så mye den siste halvuken! På torsdag var det juleball for hovedsakelig 1. og 2. klassingene på skolen, men vi i jentegjengen valgte å benytte anledningen til å ha en skikkelig kosekveld med drikke, jentesnakk og brettspill før vi dro videre til ballet. Eller vi dro vel egentlig ikke til selve ballet, men endte opp i baren like ved. Det ble en kjempefin kveld og jeg er så glad for at vi ikke bare ble hjemme! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Den siste uken har jeg også hatt mange vakter på Mestergull - og gud, så koselig det er å få jobbe på smykkebutikk i juletiden! Ingenting varmer hjertet mitt mer enn når ny-forelskede gutter og menn kommer innom og spør etter råd om den perfekte julegaven til sin fru! Haha, jeg kan ikke engang telle hvor mange av de som har vært innom den siste uken! Og bare for å nevne en situasjon som smeltet meg helt: Ene dagen hjalp jeg en ti år gammel gutt med å finne gave til kjæresten sin! ... Aaaw ♥ Hvor søtt er det ikke med så unge kjærestepar??

I går hadde jeg en dag fri fra jobb, så da dro mamma, pappa, tante og jeg på tur til bestemor for å overlevere julegave til henne og resten av familieflokken i området. Jeg tror jeg spiste mat fra jeg stod opp om morgenen til jeg la meg om kvelden - og da var magen mildt sagt på spreng! Rømmegrøt, ribbe, julekaker, mandariner og sjokolade.. Haha, jeg klarer tydeligvis ikke å stoppe mens leken er god.

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg vil runde av innlegget med å si at jeg skal prøve å oppdatere dere mer jevnlig videre i julen! Det er jo nå jeg har tid, så hvorfor ikke? Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin bittelille julaften, så snakkes vi nok i morgen allerede!

Widerøe

 • 20.12.2014 kl. 22:35

/ Annonse
(Skru av adblock for å se videoen!)


Widerøe.
For wanderlust-sjeler som er like reiselystne som meg er dette flyselskapet livreddingen for å holde ut i en liten by som Førde. Missforstå meg rett - jeg er kjempeglad for å ha vokst opp her, men guri malla så godt det er å ha muligheten til å komme seg bort en gang i blant! Personlig synes jeg at det å reise er en herlig motivasjon, og ikke minst en perfekt måte for å skape ekstra fine minner med de nærmeste ♥ Faktisk så er noen av mine beste minner fra ungdomstiden de kjekke get-away turene jeg hadde til Oslo med gode venninner! - De turene hadde vi aldri fått til uten flybilletter fra Widerøe! 

Jeg vil tro at vi som bor utenfor storbyene er ekstra glade i dette flyselskapet. Jeg fant ihvertfall ut at jeg satte pris på det allerede på min første utenlandstur, som også var første gangen jeg fløy med Widerøe. Mamma, søster og jeg skulle dra til solfylte Gran Canaria, men flyet dit gikk jo selvsagt bare fra flyplassene i storbyene. Å kjøre de 10 timene til Oslo var uaktuelt siden det ville tripplet antall reisetimer, men heldigvis hadde Widerøe billetter som begrenset turen til bare 1 time. Siden første gang har altså turen alltid startet med Widerøe - den gjorde det til Gran Canaria og den gjør det fortsatt. Sånn er det bare, og jeg setter utrolig pris på at dette selskapet tilbyr de flyturene slik at vi småby- og bygdefolk også får oppleve den o-store verden! 

Layer on layer

 • 16.12.2014 kl. 22:57

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Mango skinnjakke / Acne cardigan / Cubus skjerf / H&M kjole / Zara genser / Ray ban solbriller / Ilse Jacobsen støvler

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Den største inspirasjon

 • 15.12.2014 kl. 20:33

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har blitt fullstendig hektet på SATC igjen! Da jeg hadde litt tid til overs en dag forrige uke, bestemte jeg meg for å se en episode for moroskyld. ...Men dere vet vel hvordan det er? En episode, blir plutselig to - og innen den andre episoden er ferdig så er man overbevist om at man MÅ se den tredje. Haha, jeg håper det ikke bare er sånn for meg? Dette gjelder spesielt med sex and the city som er min absolutte favoritt gjennom tidene! Så mye inspirasjon ♥

Off to work

 • 14.12.2014 kl. 14:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ H&M skjørt / H&M topp / Michael Kors klokke / 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag er det søndagsåpent i sentrum, så da skal jeg straks avsted på jobb! Det er sjeldent jeg gleder meg mye til å starte vakten, men nå i juletiden er det så koselig stemning på Mestergull! Det er mye å ta fatt i - og ikke minst min favoritt: mange julegaver som skal pakkes inn! .. Også er det så kjekt å få hjelpe gutter og menn som skal finne den perfekte gave til kjæresten ♥

DIY: julegaveinnpakning

 • 13.12.2014 kl. 11:53

Image hosting by imagehost.nordei.de

Selv finner jeg mye julestemning og glede i å pakke inn julegaver på egenhånd, og synes det her selve sjarmen! Jeg håper noen av dere har gaver liggende uten innpakning, for nå vil jeg gjerne vise dere en løsning på en lekker innpakning som gjør seg kjempegodt under hvilket som helst juletre! - og det eneste dere trenger ser på bildet ovenfor! Håper innlegget inspirerer ♥
Image hosting by imagehost.nordei.de
Start med å klippe av en stor bit av gavepapiret. Gaven skal pakkes inn i ene enden av papiret, og "lukkes" i bunnen på vanlig måte. På den andre siden skal det være rikelig med papir som du bretter nedover som en vifte (se bildet over til venstre). Klipp så av en lang bit av silkebåndet og tvinn det rundt pakken 2 ganger. Dette skal holde viften på plass på midten. (Se bildet over til høyre).  
Image hosting by imagehost.nordei.de
Knyt silkebåndet hardt slik at viften sitter godt på midten, og bruk de løse delene fra silkebåndet til å lage en sløyfe. Ta opp viften på begge sider og fest de sammen med en teip på baksiden slik at den holder seg! :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Du kan nå si deg ferdig med en kjempefin innpakning! Som kronen på verket liker jeg sette inn en granbar bak silkepapiret. - Det topper hele julefølelsen med de perfekte fargene og ikke minst den svake duften av jul! 

Oppskrift på lussekatter

 • 11.12.2014 kl. 21:59

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Luftige, tradisjonelle lussekatter -

150 g meierismør - 5 dl melk - 50 g gjær - 1 egg - 1 g safran - 140 g sukker - 1 ts kardemomme - 0,5 l hvetemel 

Smelt smøret, tilsett melk og la denne væsken være ca 37 grader. Smuldre gjæren og rør den ut sammen med litt av den lunkne væsken. Tilsett så resten av væsken, egg, safran og sukker, og rør godt slik at sukkeret og safranen løser seg opp. Etter dette har blitt en jevn røre, tilsetter du salt, kardemomme og prøver deg frem med mel til deigen blir fast. Dekk så bollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Når deigen er hevet lager du lussekattene og legger de på steikeplate med bakepapir. Etterhev deigen i ca. 15-20 minutter, og pensle med egg og legg på rosiner for å heve smaken! Sett bollene så i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter. Og volia - nå kan du fylle magen med supergode lussekatter! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

13. desember og den store Lucia-dagen er like rundt hjørnet og da er det klart at lussekatter hører med! Jeg tjuvstartet med bakingen i år grunnet av mangel på tid denne helgen, så da griper jeg muligheten til å legge ut oppskrift til dere som skal hive dere rundt med det nå! Denne deigen blir utrolig luftig og lett å jobbe med, så den er absolutt til å anbefale! Ellers er det bare å prøve seg litt med formene, jeg fant en fin mal her, men må si mitt resultat ikke ble like profesjonelt! Haha, vi får heller satse på at det ser sjarmerende ut ♥

Den perfekte garderobe

 • 10.12.2014 kl. 19:00

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Trying to build the perfect wardrobe -

Denne søte checklisten fant jeg på weheartit og nå må jeg bare dele videre med dere! Er den ikke genial? Spør dere meg så synes jeg denne listen er midt i blinken for å legge grunnlaget til en perfekt garderobe! Jeg sjekket selvsagt hvor mange av punktene på listen som kunne krysses av i mitt klesskap, og må absolutt si meg fornøyd med 21 av 33 mulige :-) Hvor mange har dere?

Dropp desserten!

 • 08.12.2014 kl. 18:39

Visste du at det fortsatt er nesten 60 millioner barn i verden som ikke får gå på skole?
..Og at om alle disse barna bare fikk lære seg å lese, ville 170 millioner mennesker løftes ut av fattigdom? 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vi er midt i julestriden og er dermed inne i en tid som dreier seg om fellesskap, kos, ettertanke, gaver og ikke minst store mengder mat. Kanskje til og med litt for mye mat? Det er dette Redd Barna ønsker å rette fokus mot i årets julekampanje: Hvor lite betyr egentlig en mindre dessert for oss, når pengene vi hadde brukt på desserten heller kunne gått til å få 4 barn i Kambodsja til å lære seg å lese? Det er nemlig slik det er, og det skal ikke mer en 150,- til for å redde fremtiden og gi håp til 4 barn - og ikke minst familiene deres! Helt bisarr, men så enkelt er det faktisk. (Les mer om kampanjen her!)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har selv bidratt ved å sende "DROPP" til 2434, og nå vil jeg at du skal gjøre det samme! Klarer du å droppe en dessert til fordel for en så viktig sak?

Second sunday of advent

 • 07.12.2014 kl. 13:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

It sure feels like chrismas in here

Heisann! Mens jeg satt og redigerte bildet ovenfor begynte det plutselig å snø utenfor! Wihuu! Det var det eneste som manglet for å virkelig toppe julefølelsen ♥ I dag er det andre advent, så da ble det ikke et spørsmål engang om hva jeg skulle ha til frokost. Typisk julefrokost for meg er leverpostei og rødbeter med en kopp kakao på siden - så da ble det nettopp det!

Nå har jeg planer om å legge meg på sofaen med en julefilmen på skjermen. Der blir jeg nok liggende og slappe av til ribben som står i ovnen er ferdig, også skal jeg bake lussekatter etter det! Mmm.. Jeg har ikke tid til å bake på selve lucia, så da tenkte jeg at det var like greit å tyvstarte litt! .. Jeg kan jo ikke gå glipp av den aller beste julebaksten? :-)

Yesterday's look

 • 06.12.2014 kl. 18:30

Image hosting by imagehost.nordei.de

I'm keeping it simple & chic! 


Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de


/ Acne genser / Nelly sko (her) / Bikbok skinntights / Weekday bluse / Daniel Wellington klokke (her)


Image hosting by imagehost.nordei.de

Welcome weekend

 • 05.12.2014 kl. 15:25

Image hosting by imagehost.nordei.de

Woohoo, it's friday!

Heisann, skjønne dere! ♥ Da var det allerede fredag igjen, og denne gangen starter jeg helgen med en kveldsvakt på Mestergull! Har pådratt meg en liten forkjølelse denne uken og den eneste måten å kurere det er vel å slappe av? Det var ihvertfall min unnskyldning til å bruke timene etter skolen i pysjen min fra H&M, med en kopp julete i hånda og filmen "Miracle on 34th street" på tvskjermen. Med andre ord: perfekt oppladning til jobb! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers oppdaget akkurat at i løpet av de 20 nyeste innleggene mine inneholder bare 3 av dem bilder av meg! Det høres kanskje merkelig ut for noen, men for meg blir bloggen mer profesjonell - og ikke minst personlig når bloggeren selv er med på bildene - så her har jeg absolutt forbedringspotensiale, og jeg skal starte å skjerpe meg med en gang! Har faktisk vært ute og tatt antrekksbilder til dere i dag også, som jeg publiserer i kveld eller i morgen :-) Ha en fin fredagskveld, så snakkes vi da ♥

Julens favorittfilmer

 • 04.12.2014 kl. 16:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Som jeg gjerne ser igjen - år etter år!

Det er ingen tvil om at jeg er en sucker for julens tradisjoner og bruker hele desember til å bane min vei inn mot den gode julestemningen i kroppen. En viktig del av dette er de koselige julefilmene, og mine absolutte favoritter ser dere ovenfor ♥ De er alle så fine og søte på sine egne måter, og om du skulle ha gått glipp av en av de anbefaler jeg å sette av litt tid til å se den i løpet av måneden! På søndag har jeg selv tenkt å ha en kosedag med julefilmer og godterier fra morgen til kveld, så om dere har noen flere filmer å tipse som så tar jeg i mot med et stort takk!

- I see stars -

 • 03.12.2014 kl. 15:45

Image hosting by imagehost.nordei.de

Favoritter fra Susanne Friis Bjørner 

Den siste tiden har jeg blitt helt hektet på enkle gulldetaljer og vil aller helst ha det med i alle mine antrekk. I min stil heter det at det enkle ofte er det beste, og derfor har den store gull-favoritten blitt disse søte stjernene i merket Susanne Friis Bjørner, som jeg kjøpte med meg hjem fra jobb. De er perfekte å ha i ørene til enhver tid, og på grunn av størrelsen trenger man heller ikke stresse med å ta de inn og ut om morgen og kveld. - Genialt for oss som er over gjennomsnittet stresset før skole- og arbeidstid :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Prisen ligger mellom 100 -og 200 kroner, og de kan fås i både doublegull, sølv og rhodinert sølv. Kanskje en fin idé til noen som fortjener en liten oppmerksomhet i julen? Du får kjøpt de på Mestergull og andre smykkeforretninger som fører Susanne Friis Bjørner. Er litt usikker på hvem andre som gjør det, men ved hjelp av google eller å spørre litt rundt i byen skal det nok være lett å finne ut av! 

Dear santa...

 • 02.12.2014 kl. 14:03


Image hosting by imagehost.nordei.de

Da har vi passert første desember, og av erfaring som selger i butikk er det nå julehandelen starter for fullt! Selv fikk jeg unna en del gaver i Trondheim i helgen, men resten sparer jeg til julestriden! Jeg elsker å kjøpe gaver og ingenting gir meg mer godfølelse enn å springe fra butikk til butikk på jakt etter den perfekte gave til familiemedlemmer og venner! Wii, jeg gleder meg allerede til å fortsette ♥

På jakt etter julegaver til andre har jeg også funnet en del ting jeg vil skrive opp på egen ønskeliste, på den finner du et beige skjerf, duftlys, ny parfyme, en macbook som kan erstatte pc'en min, en sandfarget kåpe (veldig gjerne denne fra Zara!), nytt objektiv, kosetøfler, en top coat så neglelakken sitter bedre, klassiske gullfargede smykker/klokker, nike thea i sort/hvitt, primeboots, leppomade fra Canel og enkle hel-fargede overdeler!

.. Så er det vel bare å vente til julaften kommer, og krysse fingrene for at nissefar leser bloggen min! :-)

Vinn personlig almanakk!

 • 01.12.2014 kl. 20:44

.. Og plutselig var det desember! Hvor ble det av 2014 egentlig? Året har virkelig flydd avsted og nå er det like før vi skal starte på et nytt! I den anledning er jeg så heldig å få dele ut en personlig almanakk til en av leserne mine. Dette er en bok jeg selv er fullstendig avhengig av å ha for å ha kontroll på dagene mine: blogg, jobb, skole, lekser og sosialliv - det er jammen mye som skal ha sin plass!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det kule med denne almanakken er at man kan designe den helt selv! Personlig har jeg valgt en helt enkel forside i dus rosafarge og tre søte hjerter (lagde det i photoshop). Ellers synes jeg også at det er veldig sjarmerende med for eksempel en collage med minnerike bilder eller inspirerende tekster! Her er det jo bare fantasien som setter grenser :-) I tillegg kan man jo bestemme innholdet selv. Både farger og hvilke moduler som skal med er helt opp til deg å bestemme! Hvor praktisk er ikke det??

Image hosting by imagehost.nordei.de

For å få inspirasjon til din egen almanakk kan du trykke deg innpå facebooksiden til Personlig Almanakk her eller sjekke instagramkontoen @personligalmanakk! - Det er så mye stilig der! I tillegg har de faktisk egen snapchat, pers_almanakk, hvor de legger ut bilder, unike tilbud og rabattkoder! 

For å vinne almanakken må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med den! Jeg trekker vinneren iløpet av uka. Lykke til!Psst! Vinneren av Nivea-konkurransen ble forresten Eva-Mette! Gratulerer så mye ♥

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no