It's a wrap!

 • 13.12.2013 kl. 13:47

..Og deeeer var jeg ferdig med julegavene! Det er greit nok ikke alle som er i hus, men en er på vei i posten og resten har jeg klart planlagt i hodet! Ååh, er skikkelig gira på jul nå! Og ufattelig spent på om folk faktisk blir fornøyd med det jeg har kjøpt! 

En ting jeg har tenkt litt på er hvordan dette med hvordan julen endrer seg fra år til år. Husker når jeg var liten og julens høydepunkt var å åpne de O-store pakkene som andre hadde kjøpt til meg. For min del kunne vi bare hoppet over selve julemiddagen, og heller kaste oss rett over de glitrende innpakningene under treet. Nå er det derimot helt omvendt! Jeg gleder meg til pakkene, men det er fordi jeg vil se reaksjonen på det jeg har kjøpt til andre! Det er jo så koselig å gi gaver og glede de man er glad i! Og så er det middagen da.. Jeg sikler bare ved tanken! Tenk så koselig det faktisk er; hele familien samlet rundt et bord for å spise årets beste måltid! Åååh, guud som jeg gleder meg!Hvordan er det med dere da? Har dere kommet i gang med julegaver? 

Julefilmer - Anbefaling

 • 12.12.2013 kl. 14:24

Snøen har lagt seg på bakken og julen nærmer seg med stormskritt. Endelig er det tid for å sette seg i senga med et pledd, pepperkaker og en stor kopp kakao og skru på de gode gamle julefilmene. Jeg startet med "Elf" forrige helg, og er mer en klar for et lite filmmaraton igjen på lørdag! Her har dere mine favoritter i julen: A Christmas Carol - En gammel, men akk så fantastisk julefilm av Charles Dickens hvor man virkelig får kjenne på julens magi! Handler om Ebenezer Scrooge, som er en rik, ensom og selvsentrert mann som hater julen. I filmen drømmer han om hvordan livet for de rundt han egentlig er, og hvordan han vil ende opp om han fortsetter å være sitt selvsentrerte seg. Dette får Scrooge til å se rødt og ender opp som den søteste og hyggeliste mannen noen gang! Denne filmen har kommet i en tegneserie-utgave nå, men jeg må si at jeg foretrekker den gode gamle! 

 Tre nøtter til Askepott - En klassiker som anbefales til alle! Regner egentlig med at de fleste allerede har sett den? Om ikke så er det bare å hive seg rundt kl 11:00 på julafta for å se! Det er en prinsessehistorie om en jente, hennes onde stefamilie og veien hennes til prinsens hjerte. For meg er det faktisk tre nøtter til askepott som ringer julen inn!

 Polarekspressen - En film proppet av herlig musikk og en magisk handling! Polarekspressen handler i bunn og grunn om å troen på julen, julenissen og alt rundt! Filmen handler om et magisk tog som tar med seg barn for å dra til Nordpolen på selveste julekvelden. En kjempekoselig film som anbefalest på det sterkeste!

 Mikke Mus og vennene hans feirer jul - Haha, måtte bare ta den med! Mikke mus og gjengen har fulgt meg tett gjennom heeele barndommen, og julefilmen som er laget er bare helt utrolig! Får skikkelig julestemning av den koselige musikken og de søte historiene! ..Spesielt den der Mikke og Minnie kjøper julegaver til hverandre.. aaaw!  Love Actually - Verdens søteste film som følger juletiden en liten bukett fantastiske, men heeelt ulike mennesker! Den er både søt, morsom og ufattelig koselig! Blant hovudrollene er blant annet Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth og Liam Neeson! Det mååå jo bare være bra??

 Barbie og Nøtteknekkeren - Åååh, husker jeg våknet gryyytidlig hver jul når jeg var liten i frykt for å gå glipp av det årets barbiefilm. Hver gang håpet jeg på nøtteknekkern, for den var en klar favoritt! Er kanskje ikke en direkte julefilm for andre, men i min verden er den det! hihi! Historien begynner når Calra får en nydelig nøtteknekker i tre til jul. Den natten, når Clara sover, blir nøtteknekkeren plutselig levende for å kjempe mot musekongen som har invadert stuen til Clara. Nå Clara skal hjelpe nøtteknekkeren med å overvinne kongen kaster han en forbannelse over henne slik at hun krymper. Så Clara og nøtteknekkeren drar av sted på et eventyr for å finne sukkertøyprinsessen som kan bryte musekongens forbannelse.

 Elf - Så denne med Markus i helga og fytti så søt den er! Jeg hadde faktisk sett den en gang tidligere, men hadde helt glemt hvor fin den filmen egentlig er. Hovudrollen er så uskyldig, barnslig og koselig at man ikke kan la være å le og smile! Elf er nemlig en film om et menneske som blir oppdratt og vokser opp på nordpolen med Alver. Når han finner ut at han egentlig er menneske drar han avsted for å finne faren sin og starte et nytt liv! 

 The Holiday - En romantisk komedie fra 2006. To jenter som bor på ulike sider av kloden, bestemmer seg for å ta en pause fra mennene i livet sitt. Gjennom en annonse på nett finner de hverandre, og bestemmer seg for å bytte hus i 2 uker i julen. Etterhvert blir de kjent med nye menn og wiiips så utvikler filmen seg til en suuupersøt film! 

Refreshing

 • 11.12.2013 kl. 13:22


Sitronvann. En super erstatter for brus og saft for å unngå alle tilsetningsstoffene. Vann blir ofte litt kjedelig på smak i lengden, er dere ikke enige? Jeg elsker å kutte opp tynne skiver av sitron og lime og legge det i en flaske. Deretter legger jeg flaska med vann i fryseren i en halvtimes tid så vannet blir isende kaldt! Perfekt etter trening, og spesielt for oss som er glad i det som er surt! 

Visste dere forresten at om man starter dagen med å drikke sitronvann på tom mage om morgenen hjelper det med å skylle ut avfallstoffer og redusere oppblåsthet? Det fungerer rett og slett som en mild detox! For å få best mulig effekt bør væsken være varm, siden det tas fortere opp i kroppen enn kald væske. Et lite tips bare!

En fin tirsdagskveld

 • 10.12.2013 kl. 22:55

Hei og hååå! Ville bare stikke innom for å ønske alle en fin tirsdagskveld Kom akkurat hjem fra trening og sitter nå og ser på farmen med mamma! Flere som ser på? Holymoly den hinderløypa så bare helt forferdelig ut?? Tror jeg aldri hadde klart å gjennomføre jeg, så all respekt til de som faktisk klarer! Her er forresten et bedre bilde av toppen jeg kjøpte på Zara! Er den ikke nydelig? Elsker virkelig alt med den og følte meg sååå fin når jeg brukte den på jobb i dag! Haha! Ikke kostet den mer enn 300 kroner heller, så denne er helt klart på topplista over mine beste kupp! 

Innkjøp fra trondheim

 • 10.12.2013 kl. 14:41Ble ikke storshopping på lørdag nei, men guuud så fornøyd jeg er med innkjøpene! Den blå toppen er så nydelig. Bildene får det ikke frem, men det er et supersøtt "underskjørt" på den som stikker ut nederst. Også er jo kongeblått en nydelig farge, eller hva? Tror jeg har en liten crush på den fargen for tiden jeg, hihi Og starbuckskoppen er så genial! Perfekt til smoothies og kaffe med melk som er mine favorittdrikker! 

I kveld skal jeg på jobb noen timer før jeg drar avsted på trening igjen. Har faktisk blitt så mye skole, jobb og andre småting i det siste at jeg rett og slett ikke har hatt tid til trening. Huff, det er så kjipt å komme ut av treningen og miste det man har jobbet for. Men uansett hvor hardt det blir i kveld, så skal det virkelig bli godt å komme i gang igjen!

Det er mandag

 • 09.12.2013 kl. 20:43

.. Og tid for en ny uke! For min del startet vel egentlig uka på en litt hardere måte enn ønsket. Var hos Markus i helga, noe som resulterte i nattbussen hjem i natt. Kom frem slik at jeg akkurat rakk skolen i dag tidlig, så var det bare å manne seg opp til 2 presentasjoner og deretter jobb! Puuh, kan si jeg er litt utmattet her jeg sitter og gomler i meg mandariner! 

Markus og jeg var forresten i Trondheim på lørdag og brukte hele dagen der på shopping og kos. Ellerrr så endte vi opp med å sitte 2 timer på egon å spise pizza og snakke om alt mellom himmel og jord i stedenfor å gå og trakke i butikker. Var ganske slitne begge to, så det var rett og slett utrolig deilig. Tenkte jeg kunne vise innkjøpene senere da? Ikke at det ble så mye, men innkjøpsinnlegg er jo så gøy! 

Hvilket antrekk?

 • 06.12.2013 kl. 13:04

Heisann! Beklager for lite oppdateringer denne uken! Jeg har ikke hatt kapasitet, mulighet eller tid til å ta noen som helst bilder. Alt går i ett kjør på skolen, og i løpet av to uker har vi 4 fremføringer, 4 innleveringer og 2 prøver. Puuh, hvorfor skal det alltid være så hardt kjør rett før ferier? Vi har jo tross alt mange flere månder i året enn akkurat desember (og juni for den del).. Aah, det var dagens desperate rop om hjelp, forståelse og trøst. Tro meg, jeg trenger det! 

Og sååå over til et mer happy tema! Jeg har funnet frem 6 av mine antrekk fra november. Fikk spørsmål om jeg kunne gjør det i starten/slutten av hver månde, og selvsagt kan jeg det! Hvilket antrekk likte du best? Jeg personlig er veldig glad i nummer 4! 

Working lady

 • 03.12.2013 kl. 22:15

Heisann jenter! Klikker meg bare innom for å hilse på! Antar det ikke bare er jeg som sitter og ser på farmen nå? Wiiii, tenk at det er finale allerede neste uke? Gleder meg skikkelig jeg, haha!  I dag har jeg vært på jobb og koset meg. Vi hadde julemusikken på og masse kunder! Blir mye jobbing på meg fremover, neste uke har jeg jobbkveld hver eneste dag hele uken! Ææh, til og med på søndag skal jeg jobbe! Puuh, blir litt mye ja, men vet dere hva? Med julemusikk i bakgrunnen og haugesvis med julegaver å pakke inn blir det intet annet enn koselig! Så ja, jeg gleder meg! Ellers har jeg akkurat passert 400 følgere på bloglovin! Herregud så gøy det er! Jeg har jo ikke så stor og kjent blogg, så 400 for meg er heeeelt sykt! Tusen takk fininger! Ha en fin kveld!

Ny blazer

 • 02.12.2013 kl. 14:44

Lovet jo at jeg skulle vise dere den, gjorde jeg ikke? Jeg er egentlig ikke en blazer-jente, men da jeg fant denne på Match hinn dagen, måtte jeg bare finne frem lommeboka og dra kortet! Den sitter helt perfekt og mønsteret er jo bare to die for! Ble nesten litt forelsket jeg, hihi! Det sykeste av alt var at det var salg på den. Fikk den faktisk for 70% billigere enn utgangspunktet! Så gøyyy! 

Denne over et helt enkelt antrekk er i mine øyne det perfekte outfit! Gleder meg til å vise dere om ikke så lenge!

Hvordan bruke den lille sorte

 • 01.12.2013 kl. 20:39

Fra tidligere vet jeg at mange av dere er veldig glad i inspirasjonsinnleggene mine. Jeg blir like inspirert av å lage de selv, så hvorfor jeg ikke lager desse innleggene oftere vet jeg faktisk ikke. Denne gangen tenkte jeg å ha fokus på den lille sorte. Jeg valgte dette grunnplagget nettopp fordi vi nå er inne i den store må-kjøpe-kjole-epedemien som de fleste jenter er tatt av. Men det er jo rett før jul da, og da er det klart man trenger litt kjoler! Jeg vil gjerne vise dere hvor smart det kan være å gå for den sorte. Den er faktisk utrolig lett å kombinere med andre ting, og da slipper du å kjøpe en som bare blir brukt 1 gang! 

Dette er bare fire av en hel haug med muligheter man har! Jeg har selv 2 ulike kjoler av den lille sorte, men jeg har enda ikke funnet den helt ulimate! Har så lyst på en lik som i kollasjen! 

Første adventsmorgen

 • 01.12.2013 kl. 13:40

WIII dere, tenk at det er første advent i dag!!? Det er jo faktisk jul! Var helt i ekstase da jeg våknet i dag tidlig og plutselig innså at det er 1. desember! Jul er i mine øyne den aller beste tiden på året. Uansett hvor glad jeg er i sommer, så kan ingenting slå julefilmer, snø på bakken, en kopp kakao og julemenn! ..Rett og slett en hel måned med bare kos og hygge! Det er vel akkurat det vi trenger etter et travelt år? Jeg har hvertfall startet første adventsmorgen med en stor skål med grøt og costume! Var ikke snakk om at jeg skulle ha noe annet enn havregrøt i dag, nei! Ikke at det ble helt den tradisjonelle toppingen med sukker, kanel og smør, men det tar jeg igjen senere! 

Ellers skal jeg straks ut og ta antrekksbilder til dere! Venter bare på at været skal bli litt bedre, så jeg slipper å blåse bort! Det er nemlig ingenting som tilsier at det er desember utenfor, for været i Førde i dag består av vind, regn og kulde! Brrr! Pliiis la snøen falle snart!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no