hits

Sephora Face Masks

  • 28.11.2016 kl. 18:59

Loading image...


A QUICK TOUCH UP ON THE WINTER SKIN
 

Loading image...

Loading image...

Heihei, fra en sliten student! Da var eksamen nummer 1 av 3 i boks, og jeg kjenner at energinivået har vært på bunn siden jeg kom hjem i 15-tiden. Ingen tvil om at det tar på å sitte helt konsentrert og tømme hodet slik i fem timer i strekk! Men, likevel så hadde jeg lyst å titte innom bloggen en tur og komme med et aldri så lite tips for å forbedre vinterhuden. Selv har jeg problemer med at huden bryter ut om vinteren - og ikke bare det, men den blir utrolig tørr i tillegg. Derfor synes jeg at det er så vanskelig å vite hva man skal gjøre med den. Heldigvis har jeg funnet en krem (Sensai sin Moist Emulsion) som tar seg av det aller verste, men likevel er det noen problemer igjen som ikke gir slipp. I et desperat forsøk på å ta knekken på de siste problemene hamstret jeg inn en hel haug med ansiktsmasker da jeg var på Sephora i Rhodos. Ikke nødvendigvis fordi jeg hadde så stor tro på at dette skulle funke (det er jo tross alt veldig billige produkt), men fordi jeg elsker å prøve nye ting og ikke minst fordi det hadde vært revolusjonerende om det faktisk funket. 

Nå skal jeg ikke skryte på disse maskene å si at de er revolusjonerende, men jeg må si at det er utrolig kjekt å ha de liggende klar til bruk i en skuff når huden er på sitt verste i vinter. Det er jo lite som slår spakvelder med seg selv når mørket har lagt seg og kulden herjer ute, og faktisk så må jeg si at jeg føler meg nokså fresh etter å ha brukt dem. Den lyserosa "Pearlface" og den røde "Pomegranat" er mine favoritter så langt. Begge disse etterlot huden babymyk med en glød som har vært fraværende siden sist jeg så solen, så der er jeg med andre ord veldig godt fornøyd! Så folkens: husk å notere noen pakker av disse på handlelista neste gang dere skal ut på reise. (Eller kanskje legg de inn på ønskelista til noen dere vet skal innom et sted som har Sephora før jul? :-))

Ny jobb & eksamensstress

  • 24.11.2016 kl. 14:42

God torsdag, jenter! De siste ukene har det gått i ett banka kjør fra morgen til kveld med både eksamenslesing og ny jobb. Så, i frykt for å ta meg vann over hodet endte det med at jeg bestemte meg for å legge bloggen til side noen uker for å komme ajour med alt annet. Jeg vet at jeg burde respektere dere som er så fine å titte inn her nok til å si i fra om slike pauser - men det var på ingen måte planlagt. Det ble rett og slett utviklet til å være en pause etterhvert som dagene gikk. Så jeg beklager virkelig utrolig mye til dere som har trykket dere inn dag etter dag uten å få noen oppdateringer 

Jeg tenkte at jeg kunne nytte anledningen til å endelig fortelle dere om min nye jobb. Jeg har nemlig begynt som deltidsansatt på Vero Moda på Trondheim Torg, og har kommet godt i gang der etter tre uker i gamet. Jeg trives utrolig godt allerede, både fordi jeg endelig får jobbe med klær - men også fordi jeg elsker det høye tempoet og unge miljøet! Etter å ha brukt så mye tid på å søke på X antall stillinger, fått X antall negative svar og gått helt i kjelleren av det dårlige jobbmarkedet, så må jeg si at det er vanvittig herlig å ende opp på en så bra plass til slutt! Så langt virker det som at alt er midt i blinken, og nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen :-) 
 

Kulere rom med plakater fra Desenio

  • 08.11.2016 kl. 11:13

Produktene er sponset 

Loading image...


Verdenskart & Fern
 

Se hvor stilige bilder jeg og Markus akkurat har hengt opp på rommet vårt! Det manglet liksom det lille ekstra når det bare var nakne, grå vegger. Men nå? Herregud, så stilig rom vi har fått! Plakatene er bestilt fra nettsiden Deseino, en av mine absolutte favoritter når det kommer til dekor. Vi har faktisk flere bilder derfra som vi fikk hjem i fjor, men de valgte vi å ofre til fellesarealet i kollektivet. Litt kjipt i begynnelsen når det var tomt her inne, men nå er jeg SÅ glad for at vi har fått inn noe nytt. Vi gikk for mange ulike størrelser for å plassere litt tilfeldig rundt i rommet. Mine favoritter er uten tvil den asymmetriske bildelisten på den store veggen over senga. For å få hengt opp det brukte vi en bildelist fra Jula som kostet oss 249 kroner. Genialt så vi slipper masse merker i veggene når vi flytter ut, siden vi bare er leietakere :-) 

Loading image...


Mine favoritter: Sea FoamInto the blue & Marble paint
 

Loading image...

Forresten så har jeg fikset en rabattkode til alle dere som er så hyggelige å klikke dere inn her for å lese det jeg skriver. Ved å legge inn "toril25" som rabattkode får dere hele 25% rabatt på alle posters fra og med i dag til torsdag (10.november). Er ikke dette den perfekte mulighet for å begynne på julegaver?! Jeg vet ihvertfall om mange venninner som i sin wanderlust-spirit hadde ELSKET å få verdenskartet under juletreet! Trykk dere gjerne inn her og se om dere finner noe fint :-) 

New Hair By ReStyle

  • 05.11.2016 kl. 12:22

Sponset behandling

Loading image...


Grey hair, don´t care
 

Loading image...

Okeei dere, se på håret mitt da!! På mandag var jeg hos Randi på Restyle Hairdesign for å fikse opp i fargen og jammen brukte hun ikke litt av magien sin og fikk liv i lokkene igjen. Denne gangen valgte vi å gå for et enda gråere resultat enn sist, for jeg har virkelig fått dilla på iskalde hårtupper og mørkere bunn. Jeg synes det passer så godt til både ansiktet mitt og årstiden vi går inn i!

Jeg er forresten så sykt fornøyd med håret mitt etter jeg begynte å gå til Randi. Det høres sikkert betalt ut siden jeg får behandlingen sponset, men virkelig: jeg har aldri hatt så fint hår før! Vi snakket faktisk om det på mandag, at håret mitt har gått fra å være helt slitt og utvasket til å være sunt, glansfullt og at det nå holder på fargen bedre. Ikke nødvendigvis bare fordi det får god behandling mens jeg sitter i frisørstolen, men jeg har også fått så mange gode tips og triks til hvordan akkurat mitt hår bør bli behandles på hjemmebane. Ting jeg kanskje ikke har tenkt skikkelig over at jeg burde slutte eller starte med, samt bruk av produkter som skal gjøre underverk. Det har virkelig vært gull verdt for meg som har et såpass skjørt og nordisk hår! 

Loading image...

Loading image...

Her er forresten en av nøkkelproduktene Randi tipset meg om for den kommende sesongen. Stylingserien fra GHD har alt man trenger til festmånedene vi nå går inn i - og det må jeg si: denne serien har jeg elsket siden første gang jeg prøvde den. Jeg har hatt både hårspray, stylingbørste og varmespray derfra, og må si at min absolutte favoritt er varmesprayen. Jeg har nemlig prøvd uendelig mange merker og typer med varmebeskyttende, men "Heat protect spray" fra GHD er absolutt den jeg har tømt mest flasker av. Med andre ord får den en stor anbefaling fra meg om dere trenger nye produkter til førjulstiden eller rett og slett trenger litt fyll til årets ønskeliste ;-)Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. Dessuten har de en kjempefin instagramkonto under brukernavnet @restylehairdesign og min favoritt: en snapchat med brukernavnet @restyletrd. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no