Christmas spirit

 • 30.11.2014 kl. 13:56

Image and video hosting by TinyPic

Julestemning i Trondheim

God søndag, mine fine lesere - og ikke minst: velkommen til første advent og juletid ♥ For øyeblikket befinner jeg meg i Levanger, og her har jeg kost meg hele helgen! Bortsett fra å slappe av, startet vi dagen grytidlig på fredag og reiste til Trondheim for en hel dag med julegavehandel! Jeg endte opp med litt av hvert til både nære og kjære, og nå kribler det i fingrene etter å gi det vekk! Wii, jeg elsker å være fornøyd med gavene! 

Image and video hosting by TinyPic

Ellers husker dere kanskje at jeg skrev at jeg krysset fingrene for at julelysene var hengt opp i sentrum? Vel, det var de, og da det nærmet seg kvelden og mørket kom var det nesten som et magisk teppe la seg over midtbyen - gurimalla så koselig ♥ Julestemningen har absolutt begynt å finne seg til rette hos meg, og det skal jeg fortsette å bygge på - Nå er det nemlig tid for kakao, julefilm og kos! Ha en super søndag! 

Litt nytt til mobilen

 • 26.11.2014 kl. 18:08

/ Sponsede produkter

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dressing up my iPhone! 

God onsdag ♥ Da er vi halvveis i uka allerede - wuhuu! Jeg ser sånn fram til helga nå, for da drar jeg endelig til Levanger igjen på besøk til kjæresten. Vi tenkte å ta turen til Trondheim for å få unna litt julegaver på fredag, og så satser jeg på at julelysene er hengt opp i gatene slik at julestemningen er i boks til første advent! Det er alltid det som skal til :-)

.. Apropos pakker så fikk jeg forresten en pakke fra Caseapp med to superfine deksel i går! Selv synes jeg at mobildeksel lett kan bli en del av antrekket, og da er disse to som er helt enkle og stilige midt i blinken! På Caseapp får man til og med lov til å designe dekslene sine selv, så da får man akkurat det man ønsker ♥ Genialt! Prøv det gjerne på Caseapp sin hjemmeside og finn inspirasjon til ditt deksel design på instagrammen deres her!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette er jo også et genialt tips for en litt mer personlig julegave. Til venninner går det an å skrive søte quotes, legge inn et symbol som betyr noe spesielt for dere eller rett og slett bruke et bilde av begge to,  og til mammaen din kan du legge inn noen lekre blomster eller en superman-logo til pappa! Haha, neida! Men for all del - her er det bare fantasien som setter grenser!

Throw back

 • 24.11.2014 kl. 20:51

Image and video hosting by TinyPic

My all time favorite pictures

I går kveld fant jeg frem en gammel harddisk jeg har liggende og ble sittende å se på bilder hele kvelden. På harddisken fant jeg blant annet en hel haug med nydelige (og ikke fullt så nydelige) bilder fra språkreisen jeg var på i 2012. Akkurat her på bildene var vi i San Diego på den vakreste stranden jeg noen gang har sett. Kvaliteten på bildene er kanskje ikke den beste, men den gleden og lykken jeg følte da disse bildene ble tatt er blant de kjæreste minnene jeg har. 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg husker da vi satte oss i bussen for å dra hjem igjen og jeg tenkte for meg selv at jeg en vakker dag skulle dra tilbake til den stranden. Og vet dere hva? Akkurat det har jeg fortsatt store planer om! .. Om ikke så altfor lenge håper jeg ♥

A nice morning tune

 • 24.11.2014 kl. 07:30



.. Lytt til denne mens du spiser frokost i dag, så garanterer jeg en fin start på uken ♥

Guilty pleasure

 • 23.11.2014 kl. 11:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

My favorite chocolate

God søndag til dere! I dag tilbringer jeg morgentimene i slåbrok og koser meg med kaffe og noen knekk sjokolade. Det er virkelig ingenting slår godterirester fra lørdag på søndagsmorgen! - Ihvertfall ikke når det er Premium sjokolade fra Freia. Det sier seg kanskje selv at den er dødsgod når den er fylt med både mousse og sjokoladesaus? I mine øyner er smaken helt uimotståelig! ... En liten anbefaling fra meg til neste gang det er tid for å skeie litt ut ♥

MAST krølltang vol 1 og 2

 • 22.11.2014 kl. 21:51

/ Sponset produkt 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg elsker krøller i håret, og føler meg alltid ti ganger penere av å gi noen ekstra minutter til å krølle lokkene. I tillegg blir jo hele antrekket og helhetsinntrykket mye finere og gjennomført med litt styling i håret! Jeg har prøvd mange forskjellige krølltenger før, men jeg må si at de fra Makestyle i merket MAST danker ut alle jeg har prøvd tidligere. Dette er stylingredskap på profesjonelt nivå, som tar kort tid å bruke, holder kjempelenge og ved å børste gjennom etter krølling får man et utrolig fint og naturlig resultat! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

MAST vol 1 er den første krølltangen som merket kom ut med, og gir små, tette krøller som er perfekt de gangene man vil føle seg ekstra pyntet, som blant annet nå til julebordsesongen! Jeg ville vise dere hvordan resultatet blir både på kort og langt hår, og satte i extensions sånn at dere ser hvordan det blir med litt lengde også. (Jeg vet extensionset ikke passet helt med mitt eget hår, men det er bare for at dere ser konseptet!)
Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Mast vol 2 er den andre tangen de har utviklet, og denne gir større og løsere krøller. Den er perfekt om man vil ha et mer naturlig resultat, og går raskere å bruke siden den tar større seksjoner med hår av gangen. Genial om man er ute etter litt hverdagsglamour ♥ Krøllene fra denne tangen kommer ikke så godt frem om du har like kort hår som meg, men den skaper et fint og naturlig volum uansett. Jeg synes også det er fint å bare tupere håret i hodebunnen og bruke krølltangen til å skape en liten "bulk" fremme i luggen! Dette kan jeg vise på et innlegg senere :-) 



Akkurat nå har Makestyle satt ned prisen fra 799,- til 679,- på begge krølltengene! Finn nummer 1 HER og 2 HER. - Absolutt en fin ting å kjøpe eller ønske seg i julegave, siden det helt garantert blir brukt! 

Vinterklar på håret!

 • 22.11.2014 kl. 10:48

/ Sponset behandling

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

På tirsdag var jeg innom Salong Retro for å friske opp i hårlokkene. Det var virkelig på tide, for da jeg kom inn døren hadde jeg ikke bare slitte tupper, men også ujevne kanter og grønnskjær i håret - helt fælt med andre ord. Etter noen timer i frisørstolen kunne jeg derimot gå ut døren igjen med et hår som var så godt som nytt: silkemykt med en brunfarge som passer meg bedre enn noen gang - og ikke minst den største forandringen, lang bob! Eller "lob", som Marit kalte det. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå føler jeg meg virkelig ti ganger penere, og kan ikke la være å smile fra øre til øre i begeistring. Håret er endel kortere og mørkere enn hva jeg er vandt til - men vet dere hva? Jeg var klar for en forandring og dette var akkurat det jeg ønsket meg! Og de to hyggelige søstrene på Salong Retro sørget for en koselig og behagelig atmosfære under hele timen. Jeg følte meg også veldig trygg der jeg satt - og jeg vet ikke med dere, men for meg er ihvertfall akkurat det utrolig viktig når noen står med saksa i håret mitt! 

Før vi startet med klippen tok også Marit en undersøkelse på håret mitt. De er nemlig hårologer på Retro, noe som vil si at de er profesjonelle på hårkvalitet -og typer. Hun kjørte et par av mine hårstrå gjennom en maskin for å måle styrken på håret. Ut i fra svaret på denne testen fant hun frem skreddersydde produkter som er perfekt til mitt hår. Genialt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Om noen av dere i Førdeområdet skulle være interessert i en frisørtime hos Salong Retro så kan dere bestille time på 57 82 66 00, lese mer på facebooksiden deres HER, eller besøke de på sørsiden i Hafstadvegen 35 (over veien for Olefine) ♥ Jeg anbefaler virkelig salongen på det sterkeste, og kommer helt garantert til å ta turen dit neste gang jeg skal freshe meg opp også :-)

Vinn gavepakke fra Nivea!

 • 21.11.2014 kl. 20:57

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Win some refreshing products! - 

God fredagskveld til dere alle ♥ I dag tenkte jeg å kickstarte helgen med en aldri så liten konkurranse hvor dere har muligheten til å vinne en deilig liten gavepakke med forfriskende produkter fra Nivea! Jeg har selv fått denne pakken for en stund siden, og har allerede tatt i bruk produktene. Det er ikke noen tvil om at Nivea er en favoritt når det kommer til billigere alternativ med god kvalitet!  

Dusjsåpen dufter helt fantastisk av Acai-bær og gir følelsen av en deilig friskhet helt frem til neste dusj. Nivea sin roll-on sitter lenge, er mild og god mot huden og har en svakere lukt. Selv er jeg opptatt av at deodoranter ikke skal lukte så sterkt, for det blir så lett litt for mye av det gode sammen med parfyme, shampoo og dusjsåpe. Less is more, eller hva? Så lenge deodoranten holder svettelukten borte, så er jeg fornøyd! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Om du har skapet fullt med både dusjsåpe og deodorant selv, så er denne pakken genial å gi bort som julegave! Meld deg på konkurransen da, så har du kanskje sikret deg en av årets julegaver allerede? ♥ 

For å vinne gavepakken må du kommentere dette innlegget og skrive e-posten din i selve kommentarfeltet. Da blir det nemlig lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med seieren! Jeg trekker vinneren iløpet av uka. Lykke til!

On my mind

 • 20.11.2014 kl. 18:14

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Ull og gull -

 • 18.11.2014 kl. 19:52

Image and video hosting by TinyPic

- En vinterfavoritt -

Enkle gulldetaljer som ringer, klokker eller enkle smykker i halsgropen er uslåelig sammen med en stor, deilig og aller helst beigefarget strikkegenser denne høsten. Jeg har falt pladask for denne delikate kombinasjonen, og jeg skal love dere at den kommer til å bli godt brukt fremover! 

Søndagskosen

 • 16.11.2014 kl. 13:03

Image and video hosting by TinyPic

- Supergod og smakfull kakao - 
2 dl lettmelk  - 60 g mørk sjokolade -  1 liten bit chili  -  1 ts honning - 1 ts kanel

I dag starter jeg søndagen i sofaen sammen med en stor kopp kakao. Jeg får helt hekta på kakao hver gang vinteren kommer, og denne senhøsten er heller intet unntak. I dag bestemte jeg meg for å prøve en ny variant, med litt chili for en sterkere smak - og det ble litt av en suksess! 

Image and video hosting by TinyPic

Det jeg gjorde var å koke alt sammen til sjokoladen var smeltet. Deretter tok jeg ut chili-biten, slik at den ikke skulle ende opp i munnen. Som topping pisket jeg kremfløte med sukrin og avsluttet med et lite dryss cappuccino-pulver, mmm ♥



Forresten! Jeg vet ikke helt hvorfor bildene nedover på bloggen ikke vil vises, men jeg skal prøve å fikse det så fort som mulig! 

London hotell i boks

 • 15.11.2014 kl. 13:03

Beklager for bloggtørke de siste dagene - nå lover jeg å være tilbake for fullt ♥


Image and video hosting by TinyPic

- I'm super ready for a girltrip to London! - 

Siden dere var så utrolig snille mot meg og delte en hel haug med London tips, så synes jeg at det er på sin plass at jeg er like flink til å oppdatere dere tilbake også. Siste nytt fra venninneturen Lena, Aida, Amalie og jeg skal på i februar, er at vi nettopp har booket overnattingssted! Siden vi er 4 jenter tenkte vi at det blir gøyest at alle er samlet på samme rom, så derfor endte vi faktisk opp med leilighet! Leiligheten ser lys og fin ut på bildene og ligger i Holborn-området, med bare en to minutters gåtur til nærmeste undergrunnstasjon. Link til nettsiden til utleiefirmaet finner dere her!

Tenkte å oppdatere dere videre senere, slik at dere kan se litt hvordan vi gjør det. Vet at de fleste jentegjenger ønsker å dra på tur sammen, og jeg vil vise at det ikke trenger å være spesielt dyrt! Vi bestilte billettene på Norwegian for 800 tur/retur pr person (fra Bergen) og leiligheten ble rundt 1200 pr snute. Ikke verst med en Londontur til 2000 kroner, eller hva? 

- 50 spørsmål -

 • 11.11.2014 kl. 16:46

50 del 2




Spørsmålene har jeg hentet fra Annette Haga sin blogg. Håper dere likte innlegget ♥
 

Note to self

 • 09.11.2014 kl. 14:02

Image and video hosting by TinyPic

.. Denne skal jeg skrive ut, ramme inn og ha i vinduskarmen på rommet mitt ♥

Samsung NX300

 • 07.11.2014 kl. 16:37

Image and video hosting by TinyPic

- A review of my camera - 

Da jeg kjøpte det lille Samsung kameraet fikk jeg mange spørsmål om jeg kunne skrive et eget innlegg om det, og selvsagt kan jeg det! Jeg måtte bare få prøve det ut en stund og bli kjent med det for å vite hva jeg ville skrive :-) Først vil jeg starte med å si at kameraet har gått over all forventning, og at jeg ikke angrer et sekund på kjøpet. Kameraet har en vekt som er upåklagelig og et design som rett og slett er rålekkert! Et annet pluss med kameraet som jeg setter veldig stor pris på er at man slipper alt styr med kabler og ledninger, siden kameraet har en WiFi-funksjon som lar deg koble opp til dataen, tven eller mobilen din bare ved å trykke på en knapp. - På denne måten får man overført bildene bare på knappe sekunder!

Er du blogger eller bare liker å være med på bildet selv, så kan du veldig enkelt koble kameraet opp til mobilen via en app som fungerer som en fjernkontroll! Da får du opp kameraskjermen på mobilen, og har full oversikt over hvordan bildet faktisk blir. Helt genialt spør du meg! ♥ Akkurat dette var litt styr med i begynnelsen siden IOSen på iPhone ikke støttet kameraet (siden det er fra Samsung), men nå er det heldigvis ordnet! 

Image and video hosting by TinyPic

Vil man bruke kameraet til film er dette kameraet midt i blinken. Du sitter nemlig igjen med en krystallklar HD.kvalitet på videoene som er helt upåklagelig. Jeg har ikke fått prøvd denne funksjonen så mye selv, men de få klippene jeg har tatt har virkelig overrasket meg! Jeg skal prøve å lage en video til dere om ikke så lenge sånn at dere får se ♥

Kameraet finnes i både hvitt og svart, har 20,3 megapixler, fantastisk lukkertid (1/6000 sekund!), rask autofokus (8 bilder per sekund!) og ikke minst en touchskjerm som jeg har blitt veldig glad i! Selv brukte jeg mye tid på å lete etter en billig og trygg side å kjøpe kameraet på, og endte til slutt opp med å bestille det fra Net on Net (her) for bare 3500 kroner - en pris som virkelig er verdt å betale for et så bra kamera! Da fikk jeg med et 18-55 mm objektiv, reim, blits og redigeringsprogrammet "Lightroom" som har blitt min nye favoritt! (Tenkte jeg skulle skrive om selve redigeringsprogrammet ved en senere anledning.) Blitsen har jeg ikke tatt med på bildene, men den er ekstern og kan enkelt festes på toppen av kameraet ved et lite klikk! Siden jeg foretrekker naturlig lys har jeg ikke brukt den så mye, men nå som vinteren kommer kan det nok hende at også den blir tatt mer i bruk :-)

En gyllen time

 • 07.11.2014 kl. 08:08

Image and video hosting by TinyPic

God morgen, søte dere!

.. og ikke minst god fredag! ♥ I dag stod jeg opp en time tidligere enn nødvendig bare for å ha tid til det lille ekstra. Dere vet .. Krølle håret, sminke seg pent, spise en god frokost, lese gjennom bloglovin' og tømme en ekstra kopp med kaffe. Jeg har med andre ord hatt en perfekt start på fredagen - og den skal bli enda bedre! Når jeg kommer hjem fra skolen er Markus allerede kommet hit, og gjett om jeg gleder meg til å bare slappe av med han i helga!? Oh yess I do - selv om det bare er en liten uke siden forrige gang, hihi!

1 kjole, 4 antrekk

 • 06.11.2014 kl. 18:20

Image and video hosting by TinyPic
Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, og da er det vel flere jenter enn jeg som er på jakt etter en ny kjole? Dette året lurer jeg faktisk på om jeg bare skal kjøpe meg en noe så enkelt som en helt sort og langermet kjole, som jeg kan style opp eller ned akkurat som det passer meg. Et perfekt budsjettkjøp med et hav av bruksmuligheter - og i tillegg er det jo et stort pluss at man kan bruke den på både dag- og kveldstid! 

Casual clothing

 • 05.11.2014 kl. 16:45

Image hosting by imagehost.nordei.de

- This sundays oh-so relaxed outfit - 

Søndagsantrekket er egentlig noe jeg aldri tenker over. På søndager er jeg som oftest hjemme uansett, så da foretrekker jeg absolutt å tilbringe hele dagen i kosedress. Denne søndagen ble derimot et lite unntak fra pysjen siden jeg hadde litt å styre med. Ikke at jeg la den avslappa tradisjonen helt på hyllen da - for jeg endte jo opp i et antrekk som var både komfortabelt og enkelt.



Vinneren av HBO-konkurransen ble forresten Amalie Solheim! Gratulerer så mye ♥ 

A ton of edge

 • 04.11.2014 kl. 19:14



Kylie Jenner er så avslappet, kul og ikke minst inspirerende! 

feel good tuesday

 • 04.11.2014 kl. 15:29

 Image and video hosting by TinyPic

- Wish you all a wonderful tuesday -

Starten på uken min har vært alle tiders! Ingenting gjør meg mer fornøyd enn det, for da har jeg et strålende utgangspunkt til resten av uken også! .. Kanskje den gode starten og det lystige humøret kan ha noe med at Markus kommer igjen allerede til helga? Hihi, jeg tror nok det ♥ Det er ikke hver måned vi får møttes så ofte, nei!

Image and video hosting by TinyPic

I dag hadde vi skrivedag på skolen, og jeg kom derfor hjem igjen allerede i tolv-tiden. Siden jeg ikke hadde noen planer før senere i dag bestemte jeg meg for å lage litt god mat og kaffe, finne frem en fin film, kle meg om til koseklær og tulle meg inn i et teddyteppe. Nå er det jo høst, så da har jeg bestandig en god grunn til å kose meg innendørs - til og med på en tirsdags formiddag! Det kan vi like! 

A concealer trick

 • 03.11.2014 kl. 17:34

Image and video hosting by TinyPic

- Sharing my everyday concealer trick -

Nå har jeg lyst å dele et triks som jeg lærte av godeste Jeanne-Rita på Ranels Parfymeri. Jeg har nemlig slitt med blå og dype ringer under øynene så lenge jeg kan huske, og har alltid trodd at man skal skjule det ved å dekke akkurat det mørket området med concealer. Når jeg har gjort det, har concealeren sklidd lengre og lengre ned for hver time som har gått, og til slutt la det seg som en bro langs posen som bare skrek tretthet. Jeg trodde jo det ble sånn bare fordi ringene mine var så dype, men heldigvis lærte Jeanne-Rita meg et lite sminketriks for å fikse opp i dette!

Image and video hosting by TinyPic

Trikset er å legge concealeren linjevis bortover kinnet, som vist på bildet. Linjene skal gå ganske så langt ned for å få den jevne overgangen, og den innerste skal hele veien ned til nesetippen. Etter man har påført alle stripene bruker man fingertuppene til å klappe concealeren forsiktig inn i huden. Dette vil gi et rent og flatt område under øynene, samtidig som kinnbeinene får et aldri så life løft! For å få best utbytte av denne sminkemetoden er det lurt å bruke en kremet og kompakt concealer - selv er jeg superglad i Mac sin :-)

Breakfast scones

 • 02.11.2014 kl. 13:27

 Image and video hosting by TinyPic

- Supersunne havrescones - 
50 g havregryn  - 10 g havremel  -  2 egg  -  1 ts kanel - 1 ts kardemomme - 1/2 banan

Bland alle ingrediensene sammen og hell det over i formene. Sett stekebrettet i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter. Jeg har bare prøvd meg frem med ingredienser, så om du vil er det bare å bytte ut litt. Har du for eksempel ikke havremel kan du skifte det med 10 gram ekstra havregryn. Kardemomme, kanel og bananen er bare smaktilsetninger som også er fullt mulig å sløyfe! Bon appetit! 

Image and video hosting by TinyPic

Denne oppskriften er kjempegod og en stor favoritt når jeg har litt bedre tid om morgenen. - En perfekt søndagsfrokost som er både god, sunn og utrolig mettende! Jeg har lagt ut en oppskrift på disse tidligere også, men siden jeg har gjort litt endringer for å forbedre de følte jeg for å dele oppskriften på nytt :-) Håper sconesene faller i smak ♥

Feeling blessed

 • 01.11.2014 kl. 14:22

Image and video hosting by TinyPic

Da jeg kom hjem fra skolen i går møtte jeg synet av en stor pakke på sengekanten. På innsiden av gaven fant jeg en supersøt lapp fra kjæresten, sammen med denne herlige strikkegenseren. Jeg tok den på meg med en eneste gang og smilte fra øre til øre - sånne ting gjør meg nemlig så glad og takknemlig at har jeg ikke ord ♥

Image and video hosting by TinyPic

For noen uker siden snakket jeg om at jeg har litt tynt utvalg av varme gensere nå som kulden nærmer seg. Det plukket visst Markus opp, og tok saken i egne hender og kjøpte en til meg! Haha, for en fin kjæreste jeg har! Nå er det min tur til å finne på noe lurt! :-)

Idéer til farsdagspresang

 • 01.11.2014 kl. 12:34

Image hosting by imagehost.nordei.de

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

Dere har vel ikke glemt at det bare er litt over en uke til farsdag? Søndag 9. november er det lurt å være snill pike og ha både frokost og presanger klar i det pappa våkner fra sin høneblund - her er mine tips til hva som kan være gøy å gjemme under gavepapiret! Har dere noe mer å tilføye kanskje? :-)

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no