Weekend

 • 30.11.2013 kl. 19:50

God lørdagskveld! Må bare stikke innom bloggen for å hilse på, hihi! Hvordan har helga deres vært så langt? Jeg har brukt fredagen på julehandel og gyminnlevering, og lørdagen på jobb. Nå sitter jeg i kosedressen og venter på middag. Vi har som tradisjon å alltid ha noe ekstra godt på lørdager, så i dag blir det deilig kylling marinert i hvitløkssaus med hvitløksbrød på siden! Mmm Kjenner jeg gleder meg litt ekstra i dag ja! Hvitløksbrød må jo være det beste som finnes? 


I morgen kommer den store blogg-dagen, nemlig søndag! Er jo så travel for tiden så må bare ta en hel haug med bilder og lage forhådsskrevne innlegg for å få bloggen til å gå rundt! Synes det er veldig gøy da, en hel dag hvor man tar bilder av seg selv liksom.. Hva mer kan en jente ønske seg? Hihi, neida Ha en fin kveld videre, så lover jeg noen mer gjennomførte innlegg i morgen!

Min ønskeliste

 • 29.11.2013 kl. 18:02


Puuh, endelig helg! ..og gud så godt det skal bli! Jeg skal hvertfall slappe helt av i kveld med noen serier og freiasjokoladen jeg kjøpte på Rimi i sted. Har vært i sentrum med Amalie frem til nå for å se litt på julegaver og diverse. Kjøpte meg også verdens fineste blazer fra MEXX, åååh den er så nydelig! Kan vise dere den i løpet av helgen 

Ellers fikk jeg en del spørsmål om jeg kunne dele ønskelista mi med dere. I år er den evig lang, så jeg fant bare frem de tingene jeg ønsker meg aller mest. Innså når jeg var ferdig at jeg bare hadde funnet frem de dyreste tingene da, men helloooo det er lov å ønske seg hva man vil, ikke sant?Ha en fin kveld da snuppelupper, så snakkes vi om ikke så lenge!

Fanpage på facebook

 • 28.11.2013 kl. 19:56

Heisann! I dag har jeg jobbet litt med den gamle fanpagen min på facebook, så tenkte jeg bare skulle tipse dere om den! Den har jo egentlig bare blitt brukt til å legge ut linker til bloggen, men tenker at jeg skal bli litt flinkere til å bruke den også til andre ting fremover! Følg meg gjerne om dere vil, da blir det mye lettere å følge med når jeg poster både nye blogginnlegg, linker og statuser! Klikk HER eller på bildet for å komme til siden  /
 Innlegget kan ikke kommenteres

Morning Glory

 • 28.11.2013 kl. 09:40


Så ikke det her supersunt og godt ut? For en næringsrik og smakfull frokost blander du gresk yoghurt, vanilje kesam, cottage cheese sammen og topper med hva enn du måtte ønske! Jeg hadde eple, pære, musli, greskarfrø og sesamfrø på min! Nammm! Tar maks 5 minutter å lage til, smaker fantastisk og er utrolig sunt og godt for kroppen! Enjoy!

Gårsdagens antrekk

 • 27.11.2013 kl. 15:15

/ H&M vest & bukse / Bikbok genser

Er ikke denne vesten nydelig? Elsker at den er så kul og enkel på en gang! Jeg bestilte den fra nettsiden til H&M for en uke siden, og har gått og trippet i spenning siden. Var redd for at den skulle se billig og stygg ut i virkeligheten. Det jo trossalt så kjipt å gå og vente på klær man bare må returnere igjen. Gleden var hvertfall stor da jeg endelig mottok den og det viste seg at den ikke bare var like fin, men faktisk finere enn det jeg hadde håpet på!  

Travel tirsdag

 • 26.11.2013 kl. 21:00

Heisann! Kom akkurat hjem fra en 6-timers jobbdag, så fikk ikke blogget før nå! Var faktisk ferdig på skolen så tidlig som kl11 i dag, og da dro jeg like så godt hjem og slappet av noen timer før jobb. Har rett og slett vært helt utkjørt de siste dagene, så noen hviletimer med ferske magasiner og en deilig smoothie var midt i blinken! Nå skal jeg kose meg med en kopp julete før jeg hopper til køys! Markus tok med julete fra Levanger, og fyttikatta så god den er! Tror den topper alle teer jeg har smakt egentlig, og da skal den jammen være god! Ellers har jeg trekt vinneren av almanakken, og denne gangen ble Julie Bjerke den heldige (sjekk e-posten din i løpet av morgendagen)! Dere som ikke vant denne gangen får sjansen i en ny konkurranse om ikke så altfor lenge!

Jule- og nyttårskjoler fra Nelly

 • 25.11.2013 kl. 18:42

Hei og god mandag alle sammen Beklager for at jeg ikke fikk oppdatert dere i går, men det var siste dagen før markus dro så jeg ville heller kose meg med han så mye som mulig! Vi har hatt en perfekt helg, hvor vi har slappet helt av, koset oss med god mat (og masse godteri, hihi)! Nå er jeg stålsatt på en ny uke, men jeg skal innrømme at jeg begynner å bli litt skolelei nå. Går bare å tripper på tærne etter jul og kos, og vil egentlig bare ha julekvelden her med det samme! Åååh, håper tiden går fort fremover! 

Appropo jul så har jeg lett etter julekjoler den siste tiden. Er så usikker på hva jeg vil gå med både på jul- og nyttårsaften. Det er jo så mye fint å velge i? Samtidig som det er utrolig vanskelig å bestemme seg.. Hvertfall når man leter på nettet og ikke vet om kjolen kommer til å sitte bra. 


Nr 3 er helt klart favoritten. Den er så.. perfekt! Problemet er bare at den blir utsolgt med en gang den kommer inn igjen. Hinn dagen når jeg skulle bestille var det solgt ut bare på den lille timen fra jeg satt på skolebenken til jeg var hjemme. Åååh, gjett om det var kjipt! 

Nå skal jeg strakt på spenst for å få unnagjort dagens økt. Er vel ikke et sjokk at det er ellipse som står på planen? Haha, men denne uken er faktisk styrkeavdelingen stengt pågrunn av ombygging, så nå har jeg faktisk gyldig grunn til å utnytte min kjære favorittmaskin! Ellers trekker jeg forresten vinneren av almanakken i morgen kveld, så da er det bare å sjekke e-posten sin!  Ha en fin kveld, jenter!  

Hjemmelaget musli

 • 23.11.2013 kl. 17:01

Halloooen! Nå skal jeg dele en aldri så liten oppskrift med dere. Jeg bestemte meg nemlig for å lage musli/granola her om dagen, og gjett om det ble godt?! Fargen ble litt kjedelig ettersom vi manglet både tørket frukt og kokosflak, så det får jeg heller ha oppi nestegang. Godt ble det uansett, det kan jeg love dere! Det man gjør er enkelt å greit å blande sammen alt man liker i musliblandinger. Noen tips kan være hakkede mandler, chasewnøtter, linfrø, havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø eller valnøtter. Alt dette blander du sammen med noen skjeer honning, 25 gram sukrin, 2-3 spiseskjeer maldonsalt og litt matolje. Bland det godt sammen så hele "røra" blir like "fuktig". Sett det deretter i ovnen i 50 minutter på 140 grader. Husk å røre litt hvert 10ende minutt. Tilslutt kan du gjøre det jeg ikke gjorde -nemlig å tilsette tørkede frukter eller kokos. Noen forslag kan jo være Gojibær, tørkede blåbær, tørket mango eller noe lignende. Prøv dere frem! 

10 ting om meg

 • 22.11.2013 kl. 15:11
 Mine største svakheter er boller, sjokolade og meieriprodukter. Jeg prøver jo, som dere vet, å være så sunn som mulig, men når jeg var på jobb på Olefine og fraktmannen kom inn med de nybakte bollene.... HOLYMOLY jeg har faktisk ikke ord på hvor fristende det var! Meieriprodukter derimot er jo faktisk ikke så negativt da, og det spiser jeg myyyye av! 

 Jeg er helt overbevist over at jeg er avhengig av shopping. Altså, jeg kan ha perioder hvor jeg tenker sånn "NÅ skal jeg være flink å spare" også er jeg sykt flink... men etter noen uker så skjelver nesten hendene etter behov for litt shopping. Sykt.

 Det værste jeg kan få servert er torsk og lapskaus. Beggedeler er noe jeg virkelig kunne ønske jeg likte, og tro meg -jeg har prøvd å like det! Men det går altså ikke ned med mindre jeg sitter i en evighet og konsentrerer meg om å ikke få det opp igjen. Ok, æsj men ja det er fakta.  Jeg slet med deprisjon en periode i fjor. Jeg innså det ikke der og da, men når jeg ser tilbake i ettertid så kan jeg ikke annet enn å tenke at dit vil jeg aldri tilbake. Se for dere å sitte konstant i sengen innelåst på rommet til enhver tid bortsett fra når man er på skolen. Huff.. Dette var også en av grunnene til at jeg sluttet med både twitter og blogg.. Så vet dere det :))

 Mitt største ønske at the moment er å få dra til London rundt juletider i år. Ååh, alt jeg kunne gjort for en real shoppingrunde i juleatmosfære på Oxfordstreet.. Mmmm..

 Jeg elsker å reise! Uansett om det er jalla charterferie eller USA, alt av reising er bare helt fantastisk! Har planer om å bo i det store utland for en stund når jeg blir litt eldre. Gjerne i California, for halleluja som jeg elsket California!

 Trening og et sunt kosthold var ikke spesielt viktig for meg før nyttår i fjor. For bare 1 år side kunne jeg virkelig ikke brydd meg mindre om det var sjokolade eller salat jeg spiste til middag. Så lenge det var godt gikk ned. Min guilty pleasure er å "stalke" kardashian-familien! Jeg følger nemlig med på alt som har med kardashian å gjøre: "keeping up with the kardashian" "kim and kourtney take miami" og "kriss show" er blant mine favorittprogram, og jeg kan se på det dag inn og dag ut. Skal jeg være helt ærlig så går jeg også på youtube en gang i blant kun for å se om det er noen filmsnutter der fra ulike TV-show hvor noen fra kardashian-familien er med i. Ja det er ille, men FOR en herlig familie! 

 Jeg tar utrolig lett til tårer. Jeg gråt under Hannah montana the movie og jeg gråter hveeer gang Markus drar hjem. Huff, tårene presser litt for lett her ja, men det er desverre så vankelig å gjør noe med. 

 Stilen min har forandret seg utrolig mye den siste tiden. Husker i tiende klasse når jeg gikk med gullbukser og knallfargede plagg. Jeg var ikke så redd for å skille meg ut, for å si det sånn. Nå føler jeg derimot at jeg har funnet min egen stil: Komfortabel, enkel og pyntet. 

Verdens søteste hårbøyle

 • 21.11.2013 kl. 21:25

God kveld dere Så utrolig gøy det er å se at konkurransen falt i smak, og at så mange melder seg på! Gir meg skikkelig motivasjon til å jobbe for flere konkurranser til dere! Det er jo viktig at jeg viser at jeg setter pris på dere som følger bloggen min også! For tro meg, dere varmer hjertet mitt hver dag med deres altfor søte og smigrende kommentarer  

Sååå må jeg bare vise dere verdens søteste hårbøyle. Fant den på H&M for bare 79 kr, og da måtte jeg bare slå til! Er den ikke nydelig? Synes egentlig hårbøyler er litt undervurdert jeg. Det løfter jo tross alt antrekket flere hakk! Bare tenk denne til en søt, enkel bluse da! 

Nå sitter jeg nydusjet etter ukas tredje treningsøkt, og ja det ble ellipse denne gangen også. Hihi! Skal begynne å forhåndsskrive litt innlegg til dere nå. Markus kommer nemlig i morgen tidlig, så da vil jeg heller fokusere på å nyte tiden med han  Åååh, som jeg gleder meg! 

Vinn personlig almanakk!

 • 21.11.2013 kl. 17:15

Heisann! Nå nærmer det seg et nytt år, og i den anledning har jeg fikset en liten giveaway til dere! Antar de fleste har hørt om personlig almanakk før? Hvis ikke så er det rett og slett en helt genial bok der man holder orden på alt man skal gjøre i løpet av dagene og ukene. Det kule med personligalmanakk sine almanakker er at man kan designe sin helt egen og unike bok. Ikke bare bestemmer du coveret på den, men du kan også velge innmaten slik at den passer akkurat deg selv. Vil du ha egen rute til Jobb? Trening? Helligdager? Og hvilken farge vil du ha? Haha, det er jo så gøy å kunne velge alt selv! Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar med navnet ditt og mailadressen din! Jeg kontakter vinneren på e-post og annonserer det i løpet av helgen!  

VAKKER

 • 20.11.2013 kl. 16:52

Heisann og god dag i mørketiden! Det er jo faktisk kullsvart utenfor allerede, og brrrr for en temperatur det er! Jeg har fryst siden jeg tok det første steget ut av sengen i dag tidlig, så i dagens antrekk kan man ikke si at utseende var prioritert! (ja, vi snakker ullsokker, joggebukse med stilongs, hettejakke osv..) Følte meg ikke helt fresh på skolen i dag kan man si, men pyttpytt, fryser man så fryser man!Ellers har jeg fått nytt lesestoff til tiden fremover, for på lørdag dumpet nemlig Norges eneste fagbok om sminke i postkassen! Jeg har allerede begynt på den og guuuri så inspirert jeg blir! Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri vært spesielt kreativ når det kommer til sminke. Jeg har alltid brukt den nøytrale sminken som sånn ca 90% av norske tenåringsjenter også bruker. Derfor skal det bli gøy å prøve noe nytt, og hvertfall med tanke på at høysesongen for pynting er rett rundt hjørnet! 

Ellers må jeg bare si woow for en bra bok! Ikke nok med at det er store og tydelige bilder til hver og en av sminketrinnene, men teksten er også veldig godt formulert så det er lett å forstå (selv for en nybegynner som meg, hihi). Jeg satser på at jeg etterhvert lærer noen tips og triks som jeg kan dele videre med dere. For, som sagt, har jeg utroooolig mye å lære og sette meg inn i når det kommer til sminke! Jeg har fått min bok sponset, men den koster 499kr HER. Ikke bare er den kjempefin å ha selv, men hva med å kjøpe den til en venninne i julegave? Jeg hadde ihvertfall blitt superhappy! 

Nå sitter jeg og hasteøver på en prøve jeg skal ha i morgen! Skal nemlig på The Hunger games i kveld, så nå må jeg bare få alt annet unnagjort før klokken slår 7! Ååh, gud som jeg gleder meg! Har jo ventet på denne filmen i evigheter nå, og eeeendelig er den her! Wiiii! 

Dagens antrekk

 • 19.11.2013 kl. 12:34

Goood tirsdag alle sammen! I dag har jeg hatt fri, og fyttikatta, ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å sove noen timer ekstra! Har blitt litt mye stess den siste tiden, så akkurat denne fridagen trengte jeg. Ikke at jeg har fri hele dagen da, for nå venter nemlig en 5-timers jobbdag på mestergull! Men det har jeg ingenting i mot, for i dag skal vi ha visning! Åååh, det er så kjekt! Sist gang vi hadde visning var det med Susanne Friis Bjørner sin kolleksjon, og jeg ble egentlig gående og sikle på alle smykkene hele dagen. Guud så mye fint! Fikk bestilt meg noen øredobber også som jeg venter i spenning på å motta! I dag er det Van Bergen sin tur. Det er vell egentlig smykker for litt eldre enn meg, men jeg har troa på en gøyal dag uansett!


/ Mango jakke / DNA sko (?) / Bikbok bukse, genser & belte  

Når jeg våknet i dag hadde det forresten begynt å snø!! Åååh, så koselig! Klarte ikke annet enn å smile fra øre til øre og ta sånn ca 1000 bilder med mobilen. Hihi, er det ikke alltid sånn det blir når det er nysnø? 

Ukas første økt

 • 18.11.2013 kl. 22:35

Good kveld♥ Flere som ser på farmen i kveld? åååh, får så vondt av stakkars Anne Beate! Hun som er så søt og good.. Jaja, det er sånt som skjer og heldigvis har hun det fint nå. Haha, huff hadde aldri trodd jeg skulle bli hekta på farmen igjen, men det er jo faktisk utrolig koselig og bringer med sååå mange barndomsminner! (var #1 farmenfan når jeg var mindre). 

Ellers har jeg vært på trening i kveld. Ble nok en gang ellipsetrening på meg. Klarer virkelig ikke å legge denne ellipse-feberen på hylla! Men for all del, det er jo bedre enn 0 motivasjon! I morgen har jeg fri fra skolen og skal derfor stå opp tidlig for å jobbe med bloggen! Har blant annet en aldri så liten konkurranse til dere, og så skal jeg komme meg ut for å ta antrekksbilder! 

/1. Klar for trening! /2. I dag ble det 850 kalorier forbrent på ellipse og 200 kalorier på motbakke på tredemølla! Er fornøyd med det, ja! 
 /3. Koser meg i dette øyeblikk med detox-teen min fra Pukka! Føler meg så sunn og fresh etterpå! /4. ENDORFINRUUUUSH! 

Oppskrift: Sunn eplekake

 • 18.11.2013 kl. 17:26

Heisann og hoppsann! Da var det ny uke og jeg er tilbake på skolebenken! Skal si det føltes som jeg kom tilbake fra ferie når jeg gikk inn i klasserommet i dag. Har jo vært på utplassering i 2 uker nå, og det har bare vært fryd og gammen! Kjenner det blir litt tungt med skole nå, er rett og slett litt umotivert på den fronten for tiden, men kjenner jeg meg selv rett så er motivasjonen snart tilbake! 

Som jeg fortalte tidligere lagde jeg eplekake på i går. Den gikk over alle forventninger, og ble rett og slett himla god! Derfor vil jeg jo selvsagt dele oppskriften videre med dere. Ikke var det noen fancy ingredienser heller, så det er absolutt en kake alle og enhver kan klare å lage! Start med å stivpiske eggehvite fra 1 egg i en egen bolle. Deretter blander du sammen 1 egg, 2 ss cottage cheese, 2 ss splenda eller sukrin, kanel, 40 g havregryn og 1/2 ts bakepulver i en egen bolle. Visp godt før du vender inn den stivpiskede eggehviten. Smør en form, og slå røren over i formen. Pass på at ikke formen blir for stor så kaken blir altfor tynn. 

Kutt opp epler i tynne båter og legg de fint oppi formen. Her kan du legge på så mye epler du ønsker, alt etter smak og behag. Jeg dekte stortsett hele overflaten. Så tar drysser du over kanel i den mengden du selv vil ha. Etter min mening er ikke en eplekake en eplekake hvis den ikke har masse kanel, så for min del var det bare å kjøre på! 

Sett deretter formen i ovnen i 200 grader. Der skal den stå i 15-20 minutter (spørs på tykkelsen). Kjenn gjerne etter med en gaffel om den er gjennomstekt! Server mens den er varm, og gjerne med litt is på siden! Om du vil holde det sunt så bruker du yoghurtis sånn som jeg gjorde, den er ikke verre enn 150kcal pr 100g og det er jo mer enn greit på en søndag! Hvertfall etter min mening :-) 

Effektiv søndag

 • 17.11.2013 kl. 18:09

Heisann! Ville bare titte innom for å vise livstegn på en tidlig søndagskveld♥ I dag har jeg styret med rommet hele dagen, og nå begynner jeg endelig å se en ende på det! Har både vasket, støvsugd, kastet og byttet ut. Det eneste jeg mangler nå er nattbord, nattlampe og litt pynteting. Vurderer også å kjøpe sengegavl, for det er jo så fiiiint! Vi får se hva det blir til! Som dere ser har jeg også koset meg og pakket julegaver i dag! Åååh, får sånn julestemning<3<3 Er så fornøyd med det jeg har kjøpt av gaver hittil, vil egentlig ha alt selv, haha! Håper bare venninnene mine blir like glad for det som jeg hadde blitt♥ Etter jeg var ferdig med rommet i dag fant jeg ut at vi måtte feire med en sunn eplekake (Legger ut oppskrift senere), så nå sitter jeg og ser på keeping up with the kardashian og koser meg med kake! Håper dere har en koselig søndag videre! 

Saturday morning

 • 16.11.2013 kl. 13:14

God helg alle søte! Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går, men dagen min gikk i et kjør fra start til slutt! Som sagt var det nattåpent hvor jeg både jobbet og handlet, så jeg var ikke hjemme før nærmere 00:00. Men jeg fikk mye ut av dagen, og det ble blant annet en 5-timers lang arbeidsdag, avslutning på utplasseringen i banken, julegaveshopping, litt nytt til rommet og en heeelt utslitt Toril da kvelden kom.

 I dag er jeg på jobb igjen, og jeg skal innrømme at det ikke var mye futt i meg da klokken ringte kl9 i dag tidlig. Men etter en laaang og god frokost i senga var jeg good to go. Nå sitter jeg på pauserommet på jobb og skriver ferdig innlegget. Tiden ble rett og slett så knapp etter jeg hadde spist opp at jeg måtte suse av sted før jeg fikk oppdatert dere!
Ha en fin lørdag videre, så skrives vi om ikke så lenge♥

Min hverdagssminke

 • 14.11.2013 kl. 17:20

Goood torsdag dere♥ Bare 1 dag igjen til helg og guud det skal bli deilig! Desverre blir jeg ganske travel hele helgen. Skal nemlig jobbe både på nattåpent i morgen og en laang vakt på lørdag. I tillegg har jeg startet et aldri så lite romprosjekt som jeg så veldig gjerne vil fullføre før Markus kommer neste helg! Haha, også må jeg bare fortelle dere hva som skjedde i sted. Kjenner jeg blir helt flau over å tenke på det.. Dere vet når bussen er stappfull av mennesker og stoppeklokken plutselig ikke virker? Well that was my situation.. Jeg fikk jo helt stressanfall og klarte å dytte til den stakkars dama som satt så fint og rolig vedsiden av meg, i det jeg skreik "STOOOPP" så høyt jeg kunne. Stopp-ropet ble tydeligvis litt for høyt for de fleste, for i det jeg gikk av bussen var det X-antall ansikt som snudde seg etter meg. Ikke nok med det, men rett før bussdøra gikk igjen måtte jeg jo selvsagt rope "UNNSKYLD" (litt for høyt igjen) til den stakkars dama jeg hadde dyttet borti.. Dere kan jo tro jeg var rød i ansiktet?

Men ja, over til det jeg egentlig skulle skrive om. Her kommer sminkeinnlegget som jeg lovet dere! Underveis i skrivingen fant jeg desverre ut at jeg glemte å ta med diverse sminke,  i tillegg til at jeg burde hatt med rensekremen og hudkremen på bildene. Haha, er så typisk meg! Jaja, får heller lage et nytt sminkeinnlegg ved en senere anledning! Før sminken: Det første jeg gjør når jeg står opp er å rense ansiktet. Her bruker jeg en rens fra Mary Kay som er et merke mamma solgte en stund (er desverre ganske vanskelig å få tak i). Etter dette påfører jeg en dagkrem for å fukte ansiktet. Her har jeg prøvd litt forskjellig, men har endt opp med A-Creme som man får kjøpt på blant annet Vita. 

Base: Her starter jeg med å dekke hele ansiktet med Clinique sin fundation "superbalanced" som motvirker fet hud. Denne fundationen har helt super dekkevne, men dersom jeg ser noen rødheter eller urenheter som skinner gjennom går jeg over med Clinique sin "even better concealer". Denne bruker jeg også under øynene (vet man egentlig skal bruke dekkstift der, men gikk akkurat tom for den jeg brukte). Deretter mørkner jeg ansiktet litt med The balm sitt "Too faced", før jeg igjen legger en bronzeren "bahama mama" fra the balm under kinnbeina (glemte å ta den med på bildet) og highlighteren "Mary-lou" fra samme merket oppå.Øyenbryn: Noe av det viktigste med hele sminken, etter min mening! Her starter jeg med å gre øyenbrynene oppover, og deretter markere de med en øyenbrynspenn fra "Clarins". Denne pennen er virkelig den beste jeg har prøvd, og sitter heeele dagen! 

Øyner: Helt tilslutt er det øynene sin tur! Her gjelder det å få det trøtte morgenanskiktet til å nå et våkent blikk! Jeg starter med å legge en sort eyeliner langs øvre vippekant. Her prøver jeg å dra den litt utenfor øynene for at de skal virke større. Da bruker jeg en fra Lancome som er helt fantastisk og sitter som støpt helt til sminken skal av igjen. Etter eyelineren bruker jeg en vippetang fra Sephora (glemte å ta med på bildet) og tilslutt påfører jeg en mascara. Den jeg bruker nå (og som er på bildet) kjøpte jeg kun for å ha testet ut, og må si det at den ikke er til å anbefale!

En sånn kveld

 • 13.11.2013 kl. 21:53

Hei og hååå! Nå sitter jeg her nydusjet og fresh med en stor håndduk surret rundt hodet. Kom hjem fra trening for en times tid siden, og nyter i dette øyeblikk den herlige etter-trening-følelsen. I dag var det nok en gang ellipse som stod på planen, noe jeg har fått heeeelt hekta på den siste tiden! Derimot frister styrketrening av en eller annen grunn skikkelig lite.. Jaja, all trening er bra trening! 

Ellers feirer jeg lillelørdag i dag, og har i den anledning kjøpt inn ELLE som jeg skal nyte sammen med kveldsmaten min. Kveldsen består i dag av et stooort glass lettmelk med kaffe, litt eple og verdens beste knekkebrød som min kjære mor har laget. (oppskrift her). 

Også vil jeg gjerne avslutte innlegget med å si tusen takk til alle som følger bloggen min! Synes det er så stas at det er så mange som er innom! Og for ikke å glemme når dere legger igjen kommentarer eller starter å følge meg på bloglovin! Hadde aldri trodd at bloggen skulle få så mange lesere bare noen uker etter jeg startet igjen! Igjen -Tusen tusen takk mine fine lesere♥

Ukens spørsmål #1

 • 13.11.2013 kl. 17:07

Da har jeg endelig fått tid til å svare på ukens spørsmål. Måtte kutte ut en del, men det tar jeg igjen neste uke. Ble rett og slett litt for mange spørsmål til bare et innlegg. Jeg håper hvertfall de fleste av dere fikk svar på det dere lurte på!

Hvilken skrifttype har du brukt på headeren, å hvor er headeren laget? :) 
Skrifttypen heter "Signerica", og den har jeg lastet ned på dafont.no. Headeren er laget i photoshop! 

Ååå endelig tilbake!!! jeg bare har et spørsmål i forhold til trening: pleier du å drikke alkohol? spørr siden du har jo hatt en veldig stor framgang både på trenings og kosthold fronten, og lurte på om du liksom har kuttet ut dette helt eller drukket en gang iblant :) 
Heiduu! Jeg har ikke kuttet det helt ut, men jeg prøver å ikke dra ut så ofte. Har faktisk ikke drukket siden sommerferien tror jeg, så kan vell ikke si at jeg pleier å drikke, nei :)Har du spesielle matrutiner? 
Jeg vil ikke kalle det "rutiner" akkurat, men jeg styrter alltid et glass med vann før frokost og spiser som regel 4 måltider hver dag. 

Kva er dine tanker rundt bikinifitness? :-)  
Jeg har stooor respekt for de som konkurrerer i bikinifitness! Man skal virkelig ha jernvilje for å kunne klare å være så streng på kosthold og trening!

Hva heter det programmet du lager "julegavetips"-innleggene i?

Det heter photoshop!

Hvilke sminke bruker du? 
Det kommer et sminkeinnlegg i løpet av uken, så det får du svar på der! 

Har vinterjakka di ekte pels?
Nei, det har den ikke :) Hvilke redigeringsprogram bruker du når du får de rundingene i bildet der du skriver? Sorry for dårlig beskrivelse...
Jeg bruker Photoshop. Er bare å legge på en vanlig runding og dra ned Opacityen litt, så blir det sånn!

Hvordan får du så lett jobb? etter det jeg vet har du hatt 3(?) jobber? Jeg har søkt på jobber i to år, men har enda ikke fått fordi jeg ikke er 18 :( har du noen tips? 
Vet om sååå mange med det samme problemet! Jeg har selv vært utrolig heldig når jeg har søkt jobb. På Olefine jobbet både søskenbarnet mitt og en venninne av meg, så de var snille og la inn noen gode ord. På Mestergull jobbet søsteren min før hun flyttet til Sogndal nå i høst, og da hadde sjefen der spurt henne om jeg kanskje var interessert i å ta over for henne. Gjett om jeg ble glad??

Mine tips er vel ganske likt det du sannsynligvis har hørt før: Møt opp med et stort smil når du leverer søknad. Kle deg gjerne litt fint, selv om det ikke er intervju du skal på, førsteinntrykket er jo kjempeviktig! Søknaden bør vere kort, men konkret og positivt viklet. Husk å få med alle erfaringene dine! Kanskje du ikke har hatt jobb før, men å ha passet søsken er jo akkurat like relevant! Ellers er det bare å mase litt. Har du ikke fått svar innen en uke kan du gå innom igjen for å spør om de har sett på søknaden din. Da virker du ivrig, og det er jo bare bra!  (Ble laaangt svar, men har fått så mange spørsmål om det her så følte det var nødvendig! )

Har du link til hvor man kan kjøpe selvbruningen du anbefalte? 
Jaa, glemte det helt i innlegget! Ser forresten at den er på tilbud nå, så her er det bare å løpe og kjøpe! Her er linken!

Blir man skjoldete av denne selvbruneren...? Trenger en veeeldig bra en, har dårlig erfaring med alle selvbruninger jeg noen sinne har prøvd. 
Som jeg skrev i innlegget har jeg ikke hatt problemer med skjolder med sunspa sin selvbruner, den er virkelig til å anbefale!Hvor kjøper du klærne dine (digger stilen)! 
Du, klærne mine kommer fra litt over alt! Jeg kjøper rett og slett klær der jeg finner noe fint, men favorittbutikkene er H&M, Bikbok, Zara og weekday her i Norge! Det går mest i de vanlige kjedebutikkene. 

Hvordan får du tid til alt? lekser, skole, jobb, venner, kjærste OG blogg? 
Haha, det er er godt spørsmål! Jeg er heldigvis veldig flink å planlegge og veldig glad i å være litt travel, men det blir litt mye til tider! 

Kan du begynne med treningstips på bloggen? (Vil begynne og trene, for å bli tynnere men vekt ikke hva jeg skal gjøre tips?) 
Jeg er på ingen måte en ekspert, og er skikkelig redd for å skrive noe feil. Men jeg kan vurdere å legge ut noen innlegg med mine egne erfaringer da :)

Heia!! Kjempefin blogg :) bare lurte på hvem som har laget designet ditt? det var veldig fint. kleeem :-) 
Heihei! Tusent takk! Designet har jeg laget selv faktisk! Kleem <3 

Lurer du på noe til neste gang? 

Dagens antrekk

 • 12.11.2013 kl. 17:00

Heihei! Har dere en fin tirsdag? For min del har jeg både jobb i banken og på mestergull i dag, så her går det unna! Etter jeg er ferdig tenkte jeg å ta en liten tur innom spenst så jeg får svettet av meg litt, før jeg endelig kan dra hjem og puste lettet ut over alt jeg har fått gjort. Haha, er ikke til å legge skjul på at jeg pleier å være ganske (veldig) utmattet etter en så lang dag. Men det er jo sånn jeg liker det, så jeg klager absolutt ikke! 
/ Acne genser / Zara skinnskjorts / H&M lakksko

Håper dere får en strååålende tirsdag videre, så snakkes vi i kveld eller i morgen en gang♥

Julegavetips til venninner

 • 11.11.2013 kl. 18:08

Hei og god mandag alle sammen! Hadde så dårlig tid i sted at jeg hverken rakk å redigere antrekksbildene noe fint eller skrive en brukbar tekst. Deeeerfor beklager jeg et skikkelig kvantitesinnlegg, og så later vi som jeg fortsatt er en kvallitetsblogg -slik jeg ønsker å være! Hihi.

Nå var jentenes tur til å få julegaver (innlegget til guttegaver kan dere finne her). I denne omgang har jeg laget julegavetips hovudsaklig til venninner, men alt dette funker jo helt fint til både søster, tante og mor også! Tar en del tid å lage slike innlegg, så jeg håper noen av dere finner det brukbart! Jeg synes hvertfall at det er kjempestas med slike innlegg på andre sine blogger, så jeg kjører på!  
Ellers lurer jeg litt på hva dere ønsker mer av på bloggen? Her er det bare å komme med konstruktivkritikk og nye idèer! 

Brun året rundt

 • 10.11.2013 kl. 12:57

Husker dere da jeg skrev at jeg hadde bestilt meg selvbruning? Nå har jeg både mottat og prøvd den, og føler rett og slett at det er min plikt å anbefale den videre. - Så god var den faktisk.

Nå som sommeren er over og kulda smiger seg inn, har brunfargen min falmet helt bort. Dette er jo et problem når man er avhengig av å være litt brun for å føle seg fin. Tidligere har jeg sverget til solarium om vinteren, siden de fleste selvbruninger lukter så sterkt og blir så lett skjoldete. Men som de fleste vet så koster solarium en del penger, i tillegg til å lage rynker og i verste fall hudskydommer. Derfor bestemte jeg meg rett og slett for å gi Sunspa en sjangse etter mye positiv omtale fra ulike bloggere. Jeg bestilte "sunspa body fitness" siden jeg trener en del. Den er nemlig 33% sterkere enn de vanlige, og holder derfor uansett om man er på trening og svetter. Genialt! Body Fitness gir en utrolig fin og naturlig brunfarge. Dagen etter jeg hadde påført den fikk jeg en hel haug med komplement og spørsmål om jeg hadde vært i syden eller tatt sol, haha! 

Det aller beste med denne selvbruningen er at du slipper å smøre den på, for den har nemlig spraymekanisme. Så det eneste du gjør er å spraye den med 15-20 cm avstand rett på kroppen, og så er du ferdig! Så jenter, om dere er ute etter en skikkelig god og holdbar selvbruning så vil jeg absolutt anbefale dere sunspa body fitness. Spesielt dere som er aktive og liker å trene! 

Min vinterjakke

 • 09.11.2013 kl. 18:20

Hei og god lørdagskveld alle sammen! Jeg har vært på jobb i dag. Det var faktisk min siste dag på Olefine, så nå er jeg helt ferdig der! Olefine var en utrolig fin arbeidsplass med godt miljø, men etter 2(?) år følte jeg at det ble litt mye. I tillegg har jeg jo jobben på mestergull, og jeg innså jo etterhvert at jeg hadde tatt meg vann over hodet da jeg sa ja til å jobbe begge steder. Så da fant jeg ut at det var best å si hade til Olefine for denne gang.

Men over til det jeg egentlig skulle snakke om, nemlig årets vinterjakke! Kjøpte min på Zara forrige helg, og jeg har nærmest flyttet inn i den allerede. Den er jo så goood! Er egentlig bare veldig glad for å ha funnet en, for hvert år er det jo et evig stress med å finne den ultimate. Ikke bare skal du synes den er fin, men den må passe til det meste, den må være varm og du må prøve å tenke at du ikke skal bli lei av den før kulden er borte.Jeg er strålende fornøyd med min, og ikke måtte jeg betale mer enn 1000kr heller! Om det er flere som er interessert i å kjøpe likens så fant jeg link til dere HER. OBS! Den er veldig liten i størrelsen så jeg måtte faktisk helt opp til large for å få den passelig til å ha strikkagenser under. (Jeg har small til vanlig).

Start your day the healthy way

 • 09.11.2013 kl. 08:40

Trykker meg innom bloggen for å dele et aldri så lite frokosttips med dere! I mine øyner er frokost det viktigste måltidet i løpet av døgnet, så at det skal være både sunt og smakfullt er superviktig! I fjor husker jeg at jeg hadde store problemer med å få i meg frokost før skolen, og slet derfor med mangel på energi gjennom hele dagen. I år har jeg snudd helt om på ting, for nå er det favorittmåltidet mitt og energien er tilbake på topp! Man kan ikke få understrekt det nok: Frokost er kjempeviktig for at man skal fungere. Nå ligger jeg faktisk i senga hver kveld og planlegger hva jeg skal spise til frokost neste morgen. Så når jeg våkner hopper jeg ut av senga så fort alarmen ringer fordi jeg vet at jeg skal få noe godt i magen! Haha, matmomsHer er da min favorittfrokost for øyeblikket. Gresk yoghurt med musli og frukt/bær.  Den er sunn, god og gir fest i munnen! Ulike typer frukt på morgenkvisten er virkelig en god start på dagen etter min mening! Har en god del andre frokostvarianter som jeg spiser også, og de tenker jeg å dele med dere senere! TIPS: En enkel måte for å få en mer spennende smak er å blande litt fun-saft inn i den greske yoghurten! Dette gir så godt som ingen ekstra kalorier, men hever smaken betraktelig! Personlig er jeg veldig glad i den med bringebærsmak, siden den passer til det meste av frukt og topping.

Maxi skirt match

 • 08.11.2013 kl. 19:05

Heisann! Da var det fredag igjen og eeendelig er jeg plassert i sittestilling forann TVen. Haha, herregud i kveld er jeg faktisk helt gåen! Denne uken har det virkelig skjedd mye, så nå kan jeg ikke tenke meg noe annet enn å bare slappe av resten av kvelden. 

Var på utkikk etter litt inspo i sted, så da fikk jeg lyst å lage en kollasje til dere i samme slengen. Har nemlig noen maximaskjørt liggende i skapet som såvidt har vært i bruk. Har rett og slett manglet litt ideer på hvordan jeg skal kombinere det. Men etterhvert i inspirasjonsrunden min fant jo jeg noen ideer som virkelig slo an i mitt hode.  


Kult, ikke sant? For meg tilsier høst stortsett sort, hvitt og grått. Det har dere kanskje merket i "dagens antrekk" -innleggene mine? Ellers er jo Burgunder en herlig høstfarge som jeg virkelig burde skaffet meg mer av. Håper dere får en strålende fredagskveld videre!

Dagens antrekk

 • 08.11.2013 kl. 15:09/ Cubus jakke & kjole / Converse sko

Ææh, akkurat nå er jeg kjempestressa! Skal bort å ta bilder og intervjue noen folk på treningssenteret jeg trener på angående nyåpningen av det! Må egentlig dra før jeg rekker å skrive noe mer, så vi får heller skrives senere i dag! Ha en super fredag videre :-)

Tentamen

 • 07.11.2013 kl. 18:46

For noen uker siden hadde vi medietentamen på skolen. Hvor vi fikk 3 ulike fag vi kunne komme opp i: Radio, film og grafisk design. Jeg var faktisk så heldig at jeg kom opp i favorittfaget mitt, som er grafisk! Tenkte jeg kunne dele resultatet mitt med dere. Er jo kanskje litt gøy med noen annerledes innlegg også av og til? Oppgaven jeg fikk var, kort fortalt, å lage et magasincover som var inspirert i en stil mellom 50-90-tallet. 

Årstallet jeg valgte var 80-tallet, så det var bare å sette igang med tuppering av hår og sterke sminkekontraster med en gang. Haha, jeg skulle på jobb den dagen så var for stressa til å finne modell.. Derfor stilte jeg opp selv! Haha, huff så kleint.. Dette er da noen av eksempelbildene jeg leverte. Disse har jeg bare redigert kjaptkjaptkjapt som dere sikkert ser på bakgrunnen.. Tok bildene foran et skap med masse gliper som jeg måtte retursere bort, derfor ser det så rart ut. Det ferdige resultatet ser dere til høyre! Jeg ble strååålende fornøyd, og endte opp med 5+! Det eneste trekket de hadde var at mentor følte det var mer 90-tallspreg enn 80. Og ja, når jeg ser på det i ettertid så er jeg helt enig i det de sa! Det ble rett og slett for spicegirl-ish til å være 80-tallet. Men vet dere hva? 5+ er mer enn bra nok for meg!

Avocado addicted

 • 06.11.2013 kl. 21:57

God kveld mine kjære lesere♥ Kom inn døren etter en knall økt på ellipsemaskina for en liten time siden. Ble 1,5 time og 1000 kalorier, så jeg er superfornøyd med dagens innsats! Og nå har også endorfinrushet funnet sted i meg! Trening er virkelig verdt bryet når man sitter igjen med denne herlige følelsen etterpå! 
Nå sitter jeg her og spiser groverundstykker med avokado mens jeg blar gjennom det nye enda en gang. Har syyke cravings på avokado for tiden, det er jo så altfor godt! Hvertfall når den er knust sammen med maldonsalt! ..Også grove bagetter under da! Mmmm.. 

Fra sheinside

 • 06.11.2013 kl. 18:06

Mottok denne herligheten fra Sheinside rett før jeg tok bloggpause i sommer. Glemte rett og slett helt av å blogge om den, så derfor tar jeg det nå. Måtte bare ha den etter jeg så et antrekksinnlegg av Stine Steen (eller haawt om dere vil), hun så virkelig smashing ut i den!

Er den ikke nydelig? Den ser kanskje litt posete ut sånn den henger på bildet, men med et belte i livet er den ikke annet enn perfekt! Også er den nydelig til brune ben, raybans og høye, sorte sandaler på sommeren. Jeg brukte den en hel del i sommer, og dere er garanterte å se den igjen i antrekksinnleggene mine til neste år også! Ser den er utsolgt for øyeblikket, men dere kan følge med her om den kommer tilbake i butikk! 

Dagens antrekk

 • 06.11.2013 kl. 15:10

God dag alle sammen! Nå er jeg akkurat ferdig med enda en jobbdag i banken. Det er så utrolig gøy å være på utplassering der! Gleder meg liksom til å dra tilbake dit i morgen allerede. Føler vi lærer noe nytt hele tiden, og merker at kanskje marknadsføring kan være noe for meg videre i livet. Virker hvertfall som et veldig spennende yrke! 
/ Levis shorts / Kappahl skjorte / Bikbok belte

Resten av onsdagen skal jeg bare slappe av og jobbe med bloggen før jeg drar en tur på spenst. Har ikke fått trent siden før helgen, så nå er jeg skikkelig gira på en super økt! 

Julegavetips til kjæresten

 • 05.11.2013 kl. 20:24

Vet dere hva folkens? Jeg har allerede begynt å stresse med julegaver! Haha, begynner egentlig aldri med julegaver før sånn 2 uker før jul, men i år kjenner jeg virkelig at jeg vil begynne litt før. Tror kanskje det er fordi dette er første julen min med kjæreste, og hva kjøper man egentlig til kjæresten? I et desperat forsøk på å finne ut av det, begynte jeg å søke rundt på nett etter julegavetips i går kveld. Fant etterhvert en del alternativ, så da tenkte jeg like så godt å dele de med dere! Antar det er flere som trenger litt tips, om det så er til kjæreste, bror eller far.Håper innlegget var til nytte. Det var det hvertfall for meg mens jeg lagde det.. Haha. Skal lage et innlegg med julegavetips til venninner også som kommer etter hvert. Ha en fiiiin kveld videre!

Dagens antrekk

 • 05.11.2013 kl. 15:00/ Zara kjole / Vero moda cardigan / H&M ballerinasko / ? veske

Tidligere antrekk

 • 04.11.2013 kl. 20:53

Puuuh, endelig tid til å sette seg ned med dataen! Nå er jeg nemlig tilbake i Førde igjen etter en perfekt helg med kjæresten i Levanger♥ Jeg kom frem til Førde kl.09 i dag tidlig, så da var det bare å finne et toalett og freshe seg opp litt før det bar av sted til sparebanken! Der skal jeg nemlig være på marknadsavdelingen på utplassering i 2 uker nå, sammen med Amalie og Sandra. Fikk utrolig godt inntrykk av hvordan det blir, så gjett om jeg gleder meg! 

Etter utplasseringen dro jeg rett på jobb. Så som dere sikkert skjønner har jeg ikke hatt så mye tid til bloggen, og har heller ikke rukket å ta noen bilder. Tenker å ta med kameraet i morgen da, så Amalie kan ta antrekksbilder i matpausen så jeg kan publisere det når jeg kommer hjem om kvelden. I mellomtiden vil jeg gjerne dele noen antrekksbilder fra i sommer med dere. 
Har dere noen favoritter?

Bokanbefaling - Politi

 • 02.11.2013 kl. 13:09

Heihei alle sammen! Jeg kom frem i Levanger i 14-tiden i går etter noen timer med shopping i Trondheim. Fikk kjøpt meg både vinterjakke og diverse annet som jeg tenkte å vise dere når jeg kommer hjem. Klarte nemlig å glemme igjen kameraet i Førde, desverre! Heldigvis har jeg noen forhåndsskrevne innlegg fra tidligere, som jeg kan dele med dere til jeg kommer hjem igjen.

Så derfor tenkte jeg å komme med en aldri så liten bokanbefaling! Jeg er virkelig ikke en lesehest, men når man drar til varmere strøk og ligger strekt ut i sola dag inn- og ut så kommer bra lesestoff godt med. Denne boken leste jeg da jeg var i Tyrkia i sommer, og halleluja så ufattelig bra den er! "Politi" av Jo Nesbø slår virkelig alt jeg har lest før, så nå må jeg bare tipse videre om den! "På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers." ..Dette er det som står på baksiden av boken. Boken tar oss gjennom løsingen av en mengde drap, både nye og gamle. Den er virkelig spennende og det er så og si umulig å legge den fra seg når man først har begynt å lese. (Jeg måtte derimot gjør det når jeg var kommet til siste kapittel, ååh jeg ville ikke at den skulle ta slutt!!). Den har en hel haug med overraskende vendinger og teksten er skrevet på en utrolig bra måte. Ingen kan si noe på at Jo Nesbø virkelig kan kunsten å skrive.

Favorittwok

 • 01.11.2013 kl. 19:44

Wok er jo både sunt og godt, men også veldig kjapt å lage! I tillegg kan man variere mellom en hel haug av ulike grønnsaker, kjøttyper, sauser og annet tilbehør. På lørdag laget jeg min favoritt til familien, som vi spiste sånn sirka hele tiden når jeg var yngre. I løpet av de siste årene har oppskriften blitt glemt litt av, men hinn dagen så kom mamma plutselig på retten igjen og da måtte vi jo bare lage den igjen! 

Woken ble akkurat så god som jeg husker at den var! Så da vil jeg jo gjerne dele den videre til dere. Du trenger: 600 gr kyllingfilet, 1 rødløk, 2 stk gul paprika, 2 stk rød paprika, 2 bokser hermetisk bambusskudd, 2/3 dl cashewnøtter, 4 ss olivenolje, 2 ss maizenamel, 2 ts nymalt ingefær, 2 dl vann og 1 ts kjøttbuljong.

Kutt kjøtt og grønnsaker i avlange små stykker. Fres først kjøttet i noen minutter, og legg det over i en skål midlertidig. Deretter varmer du opp grønnsakene. Det er ganske masse grønnsaker så varm de gjerne i flere omganger. Start så med woksausen: bland vann, kjøttbuljong, olivenolje, ingefær og maizenamel. Avslutt med å slå alt sammen og tilslutt blande i cashewnøttene. Håper det smaker!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no