hits

Høsttrend: Gull i ørene

 • 25.10.2016 kl. 11:27

Loading image...

 

1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her Loading image...

6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her


Loading image...

Det begynner å bli en stund siden sist jeg brukte store, glitrende øredobber. Jeg har vel synes at det ofte kan bli litt too much, men nå som stilen min er blitt så enkel er det vel på tide å ta tilbake glamfaktoren igjen? Oh yess, ingen tvil om at det er det som er planen - i alle fall nå frem mot jul. I disse dager bugner det jo av lekre øredobber i Nelly sin tilbehørs-kategori. Det syke er at de fleste får man kjøpt til under hundrelappen, - med andre ord ikke store prisen å betale for å få antrekket opp på ett nytt nivå. De aller største variantene med diamanter kommer jeg nok til å spare til julebord og julaften sammen med helt enkle antrekk i sort, hvitt eller rødt. Men slike som jeg har på bildene (fra Gina Tricot) kommer uten tvil til å bli hyppig brukt i tiden som kommer :-) 

Filmtips #25

 • 21.10.2016 kl. 16:37

Loading image...

A Girl Like Her ······

Sjanger: Drama 
Se denne dersom du liker: Bully

A Girl Like Her har lenge ligget blant "anbefalte filmer" på Netflix-kontoen min, men jeg har egentlig bare tenkt at det ser ut som en lavbudsjettsfilm og dermed latt den ligge i fred. En sen kveld for noen uker siden var jeg derimot på utkikk etter en litt mer meningsfylt film å se, og da var det altså på tide å trykke play. Filmen handler om mobbing, men måten den er filmet og laget på er noe helt annerledes enn jeg har sett tidligere. Akkurat det er vanskelig å forklare, for det må dere bare se selv. Men, det jeg synes var aller kulest var at man fikk se mobbehistorien fra både offerets og mobberens side. Jeg satt litt igjen med følelsen av at man av og til må ta et steg og jobbe med selvinnsikten - og det skal litt til å få en filmtitter til å tenke sånn etter bare noen timer foran TV-skjermen. Nei, vet dere? Dette er virkelig en film som alle burde se. 

Bad Moms ······

Sjanger: Komedie
Se denne dersom du liker: Bridget Jones / Bridesmaids

Det begynner å bli noen uker siden, men denne filmen så jeg altså på kino med en venninne for noen uker siden. Ingen tvil om at jeg er glad for at kinovalget falt på Bad Moms, for den var akkurat sånn jeg håpte at den skulle være! Det begynner å bli en del filmer som ligner på denne i oppbygging: romcoms med en ville tilstander og en lykkelig slutt. Men, er man i rett humør og klar for å le så er dette virkelig en innertier. Den er absolutt bedre enn mange av de andre jeg har segg - og ja: denne virkelig til å anbefale for jentekvelder! 

The Man From U.N.C.L.E ······

Sjanger: Eventyr / komedie / Spenning
Se denne dersom du liker: James Bond / Kingsman

Denne filmen var så KUL! Ikke bare er den vanvittig morsom, men også full av overraskelser som man ikke ser komme. Tittelen er lite forklarende for hva det handler om, så jeg kan jo si at det i korte trekk dreier seg om en CIA og en KGB agent som skal samarbeide på et oppdrag mot en kriminell organisasjon som sender ut atomvåpen. Jeg fikk vel helt ærlig litt flashbacks til James Bond-filmene når jeg så den, men det var gøy med den humoristiske twisten som gjorde at de to filmene likevel blir helt forskjellige fra hverandre. The Man From UNCLE får en sterk femmer av meg, og jeg anbefaler den absolutt til å se nå på fredagskvelden  Kos dere!! 

Pop of colour

 • 20.10.2016 kl. 11:55

Loading image...
 

The perfect weekend bag


Loading image...

Med hånden på hjertet: jeg har aldri fått så mange komplimenter på en eiendel som jeg har fått på denne vesken fra Zara. Både venninner, bekjende og totalt fremmede har kommentert den når jeg har gått med den, og helt ærlig? Det synes jeg ikke er så rart! Fargen er jo vanvittig vakker i semsket skinn. Synes egentlig ikke bildene fikk det frem så godt, men dere ser ihvertfall sånn ca hvordan den er. Størrelsen er også helt perfekt - for her får jeg med meg både kamera, lommebok, nøkler og en liten sminkeveske uten problem. Selv foretrekker jeg å bruke den til å pimpe opp sort/hvitt antrekk, men ser for meg at den er megakul for de som er litt mer fargeglad i stilen også! 

Kylie Jenner Lipkits

 • 10.10.2016 kl. 12:50

Loading image...

Loading image...
 

Posie K & Exposed


Loading image...

Loading image...

They´re finally here! Det er sykt å melde, men det tok altså hele tre måneder fra jeg bestilte disse lipkitsene til de lå i postkassen. Skuffende når man betaler like mye for frakt som lipkitsene i seg selv, for jeg synes det da burde tatt maks tre uker. Men, så langt er jeg veldig fornøyd med selve produktet altså! De tørker fort og sitter mye lenger enn mange av de andre liquid lipsticksene jeg har (blant annet de fra NYX og Gerard Cosmetics). Exposed er mye lysere enn jeg hadde forventet, men kanskje det var på tide at jeg skaffet meg en nudefarge til leppene? Jeg bruker jo bare mørke farger, så jeg kjenner at jeg trenger litt tid på å venne meg til det - for jeg må innrømme at jeg får flashbacks til Toril anno 2009 med tuppert hår og foundation på leppene når jeg har den på. Men jeg synes jo lepper i nude er så pent på andre, så det er vel ikke lange veien til at jeg liker det på meg selv også. Fargen på Posie K traff ihvertfall spikeren på hodet, for den skiller seg ut fra resten av samlingen min med en tyngde av rosatone. Den blir seriøst rålekker på fest, så det spørs om det ikke er den som får være med i bursdag til helga :-) Jeg glemte jo selvsagt å ta bilder av produktene på leppene, men dere får sikkert se det i løpet av de neste innleggene på bloggen. Jeg skal heller prøve å huske å si i fra om dere er veldig interesserte i å se! 

Nå sitter jeg forresten hjemme og jobber litt med business engelsk, mens jeg lakker neglene, blogger og hører på musikk. Minimalt strukturert og effektiv i dag med andre ord. Ikke så rart siden det ble sent før jeg kom meg i seng i går - for da var det nemlig duket for pizza på Dolly etterfulgt av sleepover hos Amalie. Da ble det jenteprat, godteri, Brokeback Mountain og Farmen til langt på natt. Herregud så syyykt koselig det var å se jentene igjen  De der er virkelig gull verdt altså. 

Gucci Bamboo

 • 09.10.2016 kl. 09:52

Loading image...


Dette årets høstduft! 
 

Loading image...

Loading image...

Denne herlige duften har dere sikkert hørt om før, men jeg måå bare tipse om den uansett! I 2015 lanserte Gucci bamboo-duften for første gang, men i sommer oppdaterte de den og landet, etter min smak, på en innertier. Inspirert av bambus - Ikke for søt, men feminin og intens med hint av frukter som mandarin, pære og appelsin, samt blomster som lilje, jasmine og en varme av vanilje. Mmm, så fantastisk god den er! Faktisk så god at det spørs om den har danket ut min kjære L´imperatrice fra Dolce & Gabbana! - Det vil i såfall være stort om den har klart, for L´imperatrice har jeg brukt fast i over 5 år nå - såvidt uten avbrekk med andre dufter. Lista ligger dermed høyt for at jeg skal være villig til å bytte den ut, men jammen har jeg ikke brukt annet enn Gucci Bamboo så langt siden jeg fikk den - og om jeg skal sammenligne de to duftene per dags dato må jeg innrømme at Gucci går av med seieren ;-) Jeg har min i Eau de Toilette som er litt lettere enn Eau de parfume - og den kan kjøpes HER

 

Cabin Life

 • 08.10.2016 kl. 14:26

Processed with VSCO with a5 preset


Hei fine dere  I går ankom jeg Førde tidlig på morgenen etter en kald og lang busstur med lite søvn. Derfor ble jeg liggende å duppe av i sengen nesten helt til Mamma var ferdig på jobb. Etterhvert bestemte vi oss for å pakke sammen tingene og dra på hytta en tur nå i helgen. Så, nå oppdaterer jeg dere altså fra vinterhagen i hytta med solstrålen rett i ansiktet. FOR et deilig vær det er om dagene! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetI dag har vi allerede rukket en liten fjelltur. Det var overhode ikke planlagt fra min side, så da ble antrekket intet mindre enn en kosebukse og noen hullete, gamle treningssko som har stått på hytta så lenge jeg kan huske. Fresht? ikke så veldig, men herregud - den fjellturen gjorde godt for sjela uansett! Det begynner å bli lange mellomrom mellom hver gang jeg er ute i naturen nå som jeg bor i Trondheim, så det gjelder virkelig å utnytte seg av den fantastiske naturen når jeg er hjemme på besøk. - og i alle fall når jeg er på hytta, her er det nemlig helt vilt vakkert. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg hive meg i dusjen før vi setter kursen for å besøke bestemor. Det skal bli så koselig ♥ Vi snakkes! 

Ukens filmtips #24

 • 07.10.2016 kl. 11:10

Loading image...

Naked Among Wolves ······

Sjanger: Drama / Historie / Krig
Se denne dersom du liker: The Boy In The Striped Pyjamas

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har en greie for filmer fra andre verdenskrig, så når jeg oppdaget at det var kommet en ny på Netflix var det bare å samle troppene (Markus, godteriet og dyna) til filmkveld. Filmen knuste alt av forventninger og var virkelig gripende. Det er sjeldent jeg sitter med hjertet i halsen helt fra første sekund, for det bruker jo å være en form for dramaturgisk oppbygning - men i Naked Among Wolves er det virkelig linet opp med rystende handlinger fra start til slutt. Denne anbefaler jeg virkelig å se uansett om du er glad i krigsfilmer eller ikke. Det er viktig å bli minnet på hvor fæl verden har vært for å forhindre at vi noen gang faller tilbake dit, og i denne filmen er det ingen tvil om at vi får se det grusomme som skjedde i konsentrasjonsleirene i Tyskland. 

Eat Pray Love ······

Sjanger: Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: Notting Hill / Letters to Juliet

Kosefilm!! Denne regner jeg egentlig med at de fleste av dere har sett? Jeg for min del hadde helt glemt den bort, men fant den frem igjen for noen uker siden. Dette er nemlig en sånn film som man kan se når man har en sånn dag. Og med en "sånn dag" mener jeg en dag hvor man er så sliten og lei at det ikke er fysisk mulig å gjøre annet enn å innta sengen og sette på en film som lar deg bruke hodet minst mulig. En "sånn dag" hadde jeg altså for noen uker siden, og da må jeg si at jeg falt litt for denne filmen på nytt. Ikke at den er superspennende eller veldig underholdende, men den er utrolig skjønn og varm - og det holder i lange baner på en "sånn dag". 

Tallulah ······

Sjanger: Komedie / Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: ?

Den nye Netflix Original filmen! Jeg må egentlig bare hoppe til poenget med en gang: Denne filmen elsket jeg!! Jeg elsker når det kommer originale filmer som gir en viss grad av overraskelse og nye handlinger enn det man har sett gang på gang tidligere. Tallulah gjorde virkelig det - i så stor grad at jeg ikke engang kommer på en film å sammenligne den med. Tallulah handler i korte trekk om en hjemløs jente som plutselig finner seg i en situasjon hvor hun har kidnappet et barn. I filmen lærer hun barnet å kjenne mens hun stadig prøver å ikke bli oppdaget. Handlingen er selvsagt mer innviklet enn som så, men dere får heller se filmen så jeg ikke avslører alt og dermed ødelegger følelsen av å se et nytt og uforventet konsept. Anbefales virkelig! 

Velvet dreams

 • 06.10.2016 kl. 18:47

Loading image...


1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her 
8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her 


Goood kveld, jenter! I dag kjenner jeg virkelig at humøret er på topp. Kanskje det er fordi jeg fikk startet dagen med en skikkelig knall treningsøkt, kanskje det er fordi jeg drar hjem til mamma og pappa i kveld eller muligens kjenner jeg på mestringsfølelse etter jobbintervjuet jeg hadde i dag? Ikke at jeg har fått jobben eller noe, men denne gangen beholdt jeg virkelig roen i forkant og synes også at jeg svarte på spørsmålene ganske så bra. Jeg tørr ikke å håpe på for mye, men uansett hvordan det går så tar jeg ihvertfall med meg erfaringen fra et bra intervju i dag :-) 

Ellers satt jeg akkurat og tittet gjennom Nelly for å få timene frem mot bussavgang til å fly. Jeg ser at både Nelly og mange andre butikker satser stort på fløyelsplagg denne sesongen - en trend jeg synes er vanvittig kul! Det er artig når det er et materiale som trender - ikke bare enkelte plagg. Fløyel har ikke vært i trendbildet på lenge, så for min del er det absolutt velkommen tilbake. Jeg vet ikke om dere har sett de populære off-shoulder fløyelstoppene på Bikbok? Det var uten tvil disse som gjorde at jeg virkelig falt pladask for trenden. FOR et stilig festplagg! Ellers må jo jeg si at nummer 2, 10, 13 & 6 i kollasjen ovenfor er store favoritter. 

Gårsdagens antrekk

 • 05.10.2016 kl. 20:59

Processed with VSCO with a5 preset


Bubbleroom jakke ⋅ Gina Tricot genser ⋅ Zara bukser ⋅ MK klokke ⋅ H&M belte 


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset

Der våkna jeg fra en liten powernap ja!! Denne onsdagen føler jeg virkelig at jeg har vært over alt med både et intervju til en oppgave på skolen etterfulgt av forelesning og til slutt en runde rundt hele byen med Markus. I helga skal han nemlig på 90-talls fest, så da sa jeg meg frivillig til å hjelpe med å raide alle bruktbutikkene i Trondheim for å finne det ultimate antrekket. At det skulle ta 3 timer og en middag på Egon før vi var i mål var jeg derimot ikke så klar over på det tidspunktet jeg sa ja. Men, etter mye leting satt vi igjen med et råkult antrekk! Ingen tvil om at det hele ble inspirert av hiphop og TuPac - for han fikk kjøpt seg både bandana og et gigantisk gullsmykke, samt mykisbukser og t-skjorte i størrelse XXL. Hvor kult?! Kunne seriøst ønske jeg kunne stille opp i matchende antrekk på den festen - men den gang ei, for denne frøkna tar nattbussen hjem til Førde i morgen på en aldri så liten høstferie. Ikke at jeg klager på det da, for det skal bli helt herlig å se både venner, byen og familien igjen Apropos så bør jeg vell kanskje hive meg rundt og begynne med pakkingen. Vi snakkes! 

Sminkevideo

 • 04.10.2016 kl. 10:48


 
Lancome foundation (03): her ⋅ Too Faced foundation (vanilla): her ⋅ BareMinerals concealert: her 
⋅ Beauty Blender: her ⋅ Anastasia Contour kit: her ⋅ RT Contourbørste: her
BareMinerals børste: her ⋅ Anastasia Glow Kit: her ⋅ NordicFeel Contourbørste: ? ⋅ Clarins øyenbrynspenn: her ⋅ ProPencil Anastasia: her ⋅ Øyenprimer Mary Kay: MK forhandlere
Modern Renaissance Anastasia: her ⋅ Blendekost Mary Kay: MK forhandlere ⋅ Vippetang: her ⋅ The Balm mascara: her ⋅ Esteè Lauder lipliner: ? ⋅ Lip Cream NYX: her
 


Se der ja! Nå var det endelig på tide å by på en video her inne!  Denne gangen ble det en helt enkel sminkevideo for å vise hvordan jeg sminker meg til hverdags. Ikke noe hokus pokus, men jeg får så mye spørsmål om dette at jeg tenkte det kunne være gøy å dele. Jeg hadde det ihvertfall utrolig artig med å spille inn og redigere - filming har jeg ikke gjort siden jeg gikk medier og kommunikasjon, så det var gøy å se at jeg fortsatt husker hvordan redigeringsprogrammet fungerte haha :-) Nå kan jeg jo ikke bare gi dere en video og avslutte der - så abonner gjerne på min youtube-kanal om dere ønsker mer fremover! Om du også legger igjen en kommentar her på bloggen om hva du har lyst å se senere, så hadde jeg satt utrolig stor pris på det Vi snakkes!

That Beige Bomber

 • 03.10.2016 kl. 12:44

Loading image...
 

NAKD jakke · DW klokke · Pull & Bear sko & tskjorte · Nelly armring
Gina Tricot smykke · Weekday Øredobber · Mango veske · Bubbleroom bukse

 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

MANDAG folkens! Jeg skjønner om det er irriterende for noen å høre: men jeg elsker denne dagen! Hvorfor? Jo, jeg har ingen forelesninger på mandager og dermed fri disposisjon til å starte uka akkurat slik jeg ønsker. Det lengtet jeg sykt etter på videregående husker jeg: da var nemlig mandag den aller verste dagen i uka - uansett om man hadde lang eller kort skoledag. Men, selvom jeg nå har fri er jeg opptatt av å få litt ut av dagen likevel. I dag kom jeg meg opp av senga når klokken slo 08:00 og siden det har jeg sittet og jobbet med ulike blogginnlegg. Etter dette innlegget er postet er det derimot på tide å legge fra seg macen og dra fram skolebøkene og få jobbet litt med fag. I dag står personalledelse for tur - et tungt fag som krever mye arbeid og tålmodighet, men som jeg anser som sykt spennende. Da blir det heldigvis ikke hardt å jobbe med. 

The Recharge Smoothie

 • 02.10.2016 kl. 17:48

Loading image...
 

Mandelmelk ⋅ Kokosmelk ⋅ Grønnkål ⋅ Mango ⋅ Banan ⋅ Eplejuice
 

Loading image...

Denne smoothien er virkelig perfekt søndagssnacks mens man slapper av og lader batteriene til uka. - Den er nemlig proppfull av vitaminer og forfriskende ingredienser! Rett og slett kjempesunn og helt naturlig med bare veganske produkter. Oppskriften dukket nemlig opp i hodet mitt en dag jeg var på handel og lette etter nye produkter som jeg vanligvis ikke kjøper. Jeg synes nemlig det er så spennende med "naturlig" og vegansk mat for tiden. Ikke at jeg har planer om å legge om kosten, men det er jo en super måte å utfordre seg litt innimellom og dermed utforske ny mat :-) Forresten så må dere ikke la dere skremme av fargen. Selv er jeg sjeldent åpen for grønne smoothies (helt ærlig - det er vanligvis ikke særlig godt på smak??), men denne er virkelig vanvittig frisk og deilig! Jeg har til og med servert den til Markus og fått en stor tommel opp. - Faktisk spurte han meg akkurat om jeg kunne lage den igjen, haha! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no