15% på hele Nelly

 • 31.10.2015 kl. 17:41

· Annonselenker ·

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. herGET READY FOR THE PARTY SEASON!Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt og da kunne det ikke passet bedre at Nelly tilbyr 15% på hele sortimentet i kveld! Hvor deilig er ikke det? Hvis man må handle inn til julebord, julefeiring og nyttår uansett, hvorfor ikke benytte seg av 15% allerede nå? Nelly har i tillegg SÅ mye fint for tiden, så her er det bare å plukke ut sine favoritter blant glitrende kjoler, deilige fuskepelser, lekre kåper og skyhøye hæler! Det er nettopp det jeg har brukt ettermiddagen min på og jeg kan love dere at det var uendelig mye fint å velge mellom! Ta en titt på hele sortimentet her :-) Husk å legge inn koden "15OFF" før du betaler i kassen for å bruke rabatten.

Baggy from head to toe

 • 31.10.2015 kl. 10:48

Loading image...

Zara kåpe & genser · Bikbok bukser · Adidas Originals sko

Loading image...

Loading image...I`m all about the comfort! En ting jeg virkelig er opptatt av når jeg kler meg er at det ikke bare skal se bra ut, men også føles bra. En lang dag blir liksom ikke like behagelig om klærne sitter feil, presser der det ikke skal presse, føles rart mot huden eller lignende. Er dere ikke enig? Heldigvis har jeg funnet noen knep for å være komfortabel uten at det går på bekostning av utseende. Og løse bukser er garantert et nøkkelplagg for å kunne klare dette. De kan man style opp og ned ved å bytte mellom sneakers, hæler, topper og skjorter. Ellers er det ikke til å legge skjul på baggy overdeler som kåper og strikk er en storfavoritt i min garderobe. .. Og hva med alt kombinert? Mange vil nok si at det blir too much, men her synes jeg faktisk at det funket! 

Hei forresten! Hvordan går det med dere? ♥ Nå sitter jeg og knasker i meg gresk yoghurt med druer og havregryn, før jeg skal hive meg inn på badet for å legge dagens sminke. Om et par timer skal jeg møte godeste Hedda for å ta bilder, og jeg gleder meg sånn! Har dere forresten vært innom bloggen hennes og sett de antrekksbildene jeg har knipset av henne? Hun kler seg som en gudinne og jeg blir alltid like paff av beundring når jeg ser antrekkene hennes. Virkelig en inspirasjon, så her er det bare å klikke seg innom å la seg forføre! Ellers må jo jeg si at jeg synes det er  sinnsykt deilig med en bloggvenninne her i byen! Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten Hedda, for jeg kjente mye på å føle meg som en pest og plage ovenfor andre når jeg måtte mase om å ta bilder! Føler også at bloggen min har blitt hakket bedre? Eller hva synes dere?? 

Svar på spørsmålsrunden #1

 • 30.10.2015 kl. 16:40

Loading image...

Hva studerer du på BI?
Jeg studerer Markedsføringsledelse! Var veldig bestemt på det før jeg begynte og ser enda at det passer meg veldig godt! Må legge til at jeg sikter meg mer innpå ledelse-delen enn markedsføring, men det tar vi etterhvert som masteren kommer! 

Hva er den eneste tingen du ville tatt med deg på en øde øy?
Enten Markus eller en container full av mat :-))) (luring)

Hva fikk deg til å bytte bloggplattform den gangen du gjorde det?
Jeg ville blogge på Femelle sin plattform fordi jeg følte at jeg manglet et støtteapparat i ryggen når jeg blogget på blogg.no. Jeg endte opp med å miste i overkant 1000 lesere av å bytte og da jeg var nede i 200 lesere for dagen innså jeg at Femelle ikke var en kjent nok plattform for å dra lesere dit. Dessverre er nok de fleste lesere som sluttet å lese bloggen min da enda forduftet, men det stopper ikke meg! Det er tross alt ikke lesertallet jeg blogger for ♥

Hvordan går det å bo med kjæresten? Vil du si forholdet deres har blitt bedre eller dårligere etter at dere flytta ilag? Er i samme situasjon selv, hvor vi snakker om å flytte sammen fordi vi begge studerer i samme by, men er redd for hvordan det vil påvirke forholdet vårt..
Ååh, jeg synes vi har det helt fantastisk i lag jeg! Dere som skal flytte med kjæresten deres snart MÅ bare glede dere! Det skal sies at jeg og Markus har tidenes mest avslappede forhold hvor det ikke finnes fnugg av hverken sjalusi eller bitterhet. Vi kan være som tidenes kompiser i et sekund og som et nyforelsket klissepar i det neste - og det elsker jeg! Vi har uten tvil kommet nærmere hverandre etter vi flyttet, men jeg ser jo på venninner rundt meg at dette kan variere fra forhold til forhold. Jeg tror nesten det eneste man kan gjøre er prøve samboerskapet og se hvordan det går. Blir det bra så blir det bra, og blir det ikke bra så er det kanskje ikke ment to be? Eller kanskje dere bare ikke er modne nok til å bo sammen helt enda og kan flytte fra hverandre og prøve på nytt samboerskap senere? Vanskelig å gi tips om sånt når alt er så individuelt! 

Hva er ditt største ønske?
At jeg kan leve av noe stort og eget som ganger samfunnet og bidrar til både arbeidsplasser og gode skattepenger. 

Loading image...

Hvordan trives du med livssituasjonen din slik den er nå?
Jeg trives utrolig godt! Videregående var en tung epoke av livet mitt, spesielt de to første årene. Jeg valgte en linje som var riktig men skolen og miljøet gjorde at jeg følte meg både liten og utenfor, og som mange av dere vet slet jeg mye denne tiden. Jeg husker det som en tid hvor jeg gråt mye og jeg husker en episode hvor jeg skrek til mamma og pappa at jeg kunne gjort hva som helst for å slippe å ta bussen til skolen neste dag. Men jeg krabbet meg gjennom de to første årene med både depresjon og et vrengt fokus på sunnhet. Det tredje året fikk jeg muligheten til å bytte skole ved å begynne på påbygg og siden det har det bare gått oppover. Jeg fant en plass i en gjeng som hadde det helt fantastisk i lag og jeg kunne nesten tenke meg å gå det siste året enda en gang kun på grunn av de menneskene. Nå har jeg flyttet og tok sjansen på å prøve noe nytt. Livet mitt etter jeg flyttet har blitt enda bedre. Jeg har kommet inn i et herlig miljø, jeg er såå mye mer sosial enn jeg noen gang var i Førde og til sist men ikke minst så føler jeg ikke lenger at skole er et kjas og mas om uinteressante teorier og historier, men faktisk noe genuint spennende. Hva kan jeg si? Jeg ELSKER det nye kapittelet i livet mitt.

Hei! Kan du skrive litt om skolen din BI Trondheim og studiene dine? Er forelesningene vanskelige? Mye selvstudie? Er det lett å komme inn i miljøet på skolen?
Det kan jeg! BI Trondheim er en kjempefin skole med gode forelesningssaler, forelesere og et kjempebra opplegg! Jeg går som sagt markedsføringsledelse og der har vi mellom 8-15 timer med forelesning i uken. Med andre ord sier det seg selv at man må ta i et tak på egenhånd! Selv har jeg fått meg en liten kollokviegruppe som jobber sammen før/etter skoletid med de ulike fagene. Det gjør at man blir mer "låst" til å lese, samtidig som man får litt av den sosiale delen! Et lite tips om du begynner å studere neste år ;-) Vanskelighetsgraden på selve forelesningene varierer fra fag til fag. Det er noen fag man absolutt bør lese til før man kommer til timen og andre man kan slappe litt mer av i. .. Sånn antar jeg det er på de fleste studier? Miljøet på skolen synes jeg er veldig bra! Nå har jeg bare gått noen måneder hittil og har ikke meldt meg inn i verv så jeg har kanskje ikke det beste grunnlaget til å svare. Men, jeg trives i hvert fall godt og føler at styret på skolen stiller opp med vafler og kaffe annenhver dag, haha! Som sagt er det lett å komme inn i miljøet, men for å være på den sikre siden vil jeg absolutt anbefale å ta del i fadderuken. Det var der jeg fant min gjeng!

Hvordan er en skoleukene på BI? Alt fra timer, til innleveringer, gruppearbeid, presentasjoner osv.. :)
Som sagt har vi rundt 8-15 skoletimer i uka, hvilket innebærer fri hver mandag og 3 av 4 fredager i måneden. Hittil har vi hatt to obligatoriske innleveringer som var ganske omfattende, i tillegg til tre øvingsoppgaver som er frivillige men som henger sammen med en gruppeeksamen vi for tiden jobber med. Angående gruppearbeid så har vi hatt to ulike så langt. Den ene er en gruppeeksamen som går over flere måneder hvor vi bestemmer egne grupper på 3 og 3. Den andre er en kort arbeidsoppgave hvor vi fikk utlevert gruppe. Presentasjoner har vi ikke hatt enda, og jeg er egentlig ikke sikker på om vi skal ha noe heller? Jeg kan oppdatere dere på dette underveis :-) 

Mulighet for å få en screenshot av mobilbakgrunnen din?
Ofc: 

Loading image...

Når skal vi få videoblogg fra deg? 
Åh, jeg får dårlig samvittighet hver gang jeg får et slikt spørsmål. Føler dere venter og venter men at det aldri kommer noe. Tanken på å sette seg ned foran et kamera og snakke med seg selv i et tomt rom gir meg frysninger, og det skal litt mer tid til før jeg vil sette meg i den situasjonen. Kanskje hvis bloggen vokser? Da "skylder" jeg liksom flere å gi det et forsøk, om det gir mening?

Hvis du fikk 500 000 kr, hva ville du brukt de på?
Hvis jeg fikk en halv million ville jeg nok investert det meste i en leilighet og litt til reising. Etter min mening finnes det ikke noe som er smartere å bruke penger på! (Selv om jeg der og da sikkert hadde fråtset litt på nettbutikker..) Hadde jeg sittet inne med en god idé så hadde jeg heller brukt halvparten til å etablere egen bedrift. Man må jo tørre å satse, og er det noe jeg virkelig vil så er det nettopp det! Dette er sikkert på grunn at jeg har en pappa med stor suksess med egne firma, og jeg kjenner at jeg har et sterkt ønske om å gå i samme fotspor. Bare med noe eget da.

Jeg lurer på hvordan det er å bo i Trondheim? Er det en fin studentby?
Før jeg flyttet var jeg ekstremt skeptisk til å flytte nordover mot Trondheim. Jeg og Markus diskuterte det ved flere anledninger, men siden han allerede hadde startet studier her og BI (som jeg uansett ville gå) var plassert her, så var det naturlig å flytte hit likevel. Jeg har vel i utgangspunktet aldri sett for meg å flytte enda lenger nord. Planen min var å dra fra Førde sekundet jeg var ferdig på videregående og komme meg til Oslo. Men her er jeg altså, og nå kunne jeg ikke tenke meg å bo noe annet sted. Alt man trenger i Trondheim ligger så nært og kompakt i sentrum, folk er SÅ mye mer hyggelige enn andre steder og ting er veldig tilrettelagt for studenter. Akkurat det merket man spesielt i fadderuken hvor vi studenter kunne herje Trondheims gater uten å bli sett ned på av andre og samtidig føle oss godt tatt vare på under utelivet. Vi har vårt eget studentsamfunn som har meget godt rykte på seg, det gode muligheter for å melde seg på verv og lag og ikke minst så har skolene kjempegode samarbeid med bedriftene. Trondheim er rett og slett en kanonbra by for studenter, og jeg kommer til å anbefale alle venner og dere å flytte hit om dere spør :-) 

Kva er det mest dristige/vågale du har gjort?
Ååh, denne måtte jeg tenke lenge på.. Jeg er virkelig den minst dristige og vågale personen jeg vet om. ........ Alt skal gjøres etter reglene og jeg blir helt gjennomsvett av å tøye grenser. Kan jeg komme tilbake til dette punktet senere?

Kan du begynne å komme med flere oppskrifter? :-)
Det kan jeg prøve på! 

Loading image...Håper svarene er godkjent ♥ Resten av svarene kommer om noen dager! 

Black & Grey

 • 29.10.2015 kl. 21:07

Loading image...

Lindex jakke · Selected Femme genser · Bianco sko · Ralph Lauren veske · Acne skjerf · Topshop bukse

Loading image...

Loading image...

Heyy girls! Jeg og Markus måtte legge halen mellom beina og ta turen til matbutikken for å kjøpe smågodt i sted. Butikkene florerer jo av godtetilbud til altfor lave priser, så det er jo umulig å la være?? Nå sitter vi i hvert fall her med hver vår gigantiske pose på fanget mens vi gafler innpå til magen skriker. Planen er at denne posen skal vare hele halloweenhelgen, men vi får nå se på det.. hehe! - Noen utnytter helgen til å dra frem sitt mest slutty kostyme, mens andre griper sjansen når det endelig er innafor å leve på godteri en hel helg ;-) Heldigvis er det lov å unne seg noe godt i ny og ne. Den siste uken føler jeg faktisk at jeg har vært ganske flink på skolefronten, så denne posen nyter jeg med den beste samvittighet!

45 spørsmål

 • 28.10.2015 kl. 17:50

 1. Hva har du på deg?
- Treningsklær, etter innlegget er publisert skal jeg nemlig komme meg opp av sofaen og inn på 3T. 

2. Har du noen gang vært forelsket?
- Yes and Yes! 

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?
- Neei, heldigvis! Jeg er jo fortsatt sammen med min første kjæreste.

4. Hvor høy er du?
- I passet mitt står det 173, men jeg mistenker at jeg har vokst noen cm. 

5. Hva var det siste du spiste?
- Speltlompepizza med pesto, bacon, ost og avokado på siden. Yum ♥

6. Hva var det siste du drakk?
- Fun Light med mango og lime! Det er mildt sagt STORT forbruk av saft i denne husholdningen. 

7. Er det noe du savner?
- Må nok si at mams, paps og Siv uten tvil troner øverst, men også resten av vennene som befinner seg i andre deler av Norge og verden.

8. Svart eller hvit?
- Svart, definitivt!

9. Favoritt tv-show?
- Kan jeg velge bare 1??? Jeg har nemlig mange; Gossip Girl, Narcos, KUWTK, Sherlock, Sex & The City m.m .. 

10. Favoritt band?
- Tror egentlig ikke at jeg hører så mye på band lenger? Ikke så mye at jeg kaller de favoritter i såfall.

11. Har du piercing?
- Neii, det har jeg heldigvis aldri funnet på å ta! 

Loading image...

12. Hva er din favorittsang?
- Akkurat nå har Adele sin nye "Hello" festet seg på hjernen. Ååh, den er så fiin ♥

13. Hvor gammel er du?
- 19 år! Kan nesten ikke vente på å bli 20, for nå føler jeg meg som tidenes kjiping som er den eneste i gjengen som ikke får gå inn på 20-års steder. MEN bare 3 måneder igjen - thank god!! 

14. Stjernetegn?
- Steinbukken! 

15. Hva ser du etter i en livspartner?
- Han må har stor livslyst, være karrierebevisst, snill og god. Og morsom. Det er veldig viktig.

16. Favoritt quote?
- Nei, sånt er jeg veldig dårlig på altså! Skulle jeg svart på noe nå måtte jeg googlet det i farten, men det føler jeg blir feil! 

17. Favoritt skuespiller?
- Morgan Freeeeman <3<3 Bare fordi han har så deilig stemme. 

18. Favorittfarge?
- Svart, hvis det telles som en farge? 

19. Høy eller lav musikk?
- Spørs veldig på situasjonen! Om morgenen har jeg alltid musikken på laveste volum, mens på kveldstid skrues den opp ;-)

20. Hvor drar du når du er trist?
- På rommet mitt om jeg har muligheten. Hvis ikke fortsetter jeg dagen som vanlig, gjerne litt mindre snakkesalig enn jeg ellers ville vært.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?
- ALTFOR lang tid. Jeg synes det er så tiltak å dusje og når jeg først setter i gang så er det så tiltak å gå ut igjen. Dere vet temperaturforskjellen mellom kokvarmt vann i dusjen og lunken luft på badet? huff.. 

Loading image...

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
- 30 min for å rette håret, sminke meg og finne frem klær. ChippKjapp!

23. Har du noen gang vært i en fysisk slåsskamp?
- Nei sånt holder jeg meg langt unna! Helt ærlig tror jeg ikke at jeg hadde klart det om jeg gikk skikkelig inn for det heller, haha!

24. Turn on?
- Sterke mennesker.

25. Turn off?
- For mye selvsikkerhet. Selvsikkerhet i seg selv er jo en bra ting, men alt med måte.

26. Har du en frykt?
- Ja, jeg har veldig mange frykter. Reptiler, krypdyr, døden, kulde, flammer, store dyr, drukning .. And the list goes on .. 

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?
- At mamma og pappa dro på jorda-rundt-reise. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg følte meg så hjelpesløs og alene! Heldigvis hadde jeg Markus som trøstet meg, og nå går alt greit <3 Skype og vaner gjør undere for å kurere lang avstand altså! 

28. Når gråt du sist?
- I august. 

29. Når sa du at du var glad i noen sist?
- Hm, det sier jeg errryydayy??

30. Hvilken bok var den siste du leste?
- Bedriften-kompendiet til BI . . . Hehe, neida hvis man mener skjønnlitteratur så var det Drageløperen av Khaled Hosseini.  

31. Hvilken bok leser du nå?
- For øyeblikket har jeg ikke tid til annet enn skolebøker!

32. Hvilket tv-show så du sist?
- Friends står og spiller i bakgrunnen mens jeg skriver nå!

33. Hvem snakket du med sist?
- Markuzzz

Loading image...

34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?
- Familie! 

35. Favorittmat?
- Tapas, godteri (godteri er mat, ikke sant?), pizza med parmaskinke, poteter med bearnaise og sist men ikke minst; sushi!

36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
- Maldivene, New York, Fiji, Australia og København (sistenevnte på grunn av at vennegjengen har snakket så mye om å dra dit i det siste) 

37. Hvor var du sist på reise?
- Sist jeg var på reise var med godeste Amalie og Aida til London. Begynner å bli litt for lenge siden, så nå gleder jeg meg til å sette snuten mot varmere strøk! Faktisk var jeg og tok Hepatitt A + B vaksine i dag som forberedelse til India, så nå begynner det endelig å nærme seg! 

38. Har du et crush?
- Jaa, ellers hadde jeg ikke bodd med ham :-)

39. Når kysset du noen sist?
- For typ 10 minutter siden! 

40. Når ble du sist fornærmet?
- Hmm, det kommer jeg ikke på i farten? Tror det må være en stund siden! 

41. Hva er favoritt godteriet ditt?
- Hah, jeg kan ikke nevne alle favoritter for den listen er LANG. Men, de som troner listen er nok smash, sure røde/sorte peacetegn fra Candy King og snickers.

42. Spiller du instrumenter?
-  Jeg hadde mine glory days i korps på klarinett, men den tid er nok faaar gone og det er kunnskapene også. 

43. Hva er favoritt smykket ditt?
- Nå må det nok være smykket fra forrige innlegg! 

44. Hvilken sport gjorde du sist?
- Løping! 

45. Når var du med noen sist?
- Right this second! 

That`s my Zodiac

 • 27.10.2015 kl. 19:45

· Sponset produkt ·

Loading image...

Jeg har alltid vært glad i smykker og de seneste årene har jeg foretrukket den enkle varianten. På den måten løfter man antrekket uten at det ikke blir for mye. I tillegg synes jeg at det er deilig å kunne bruke pengene sine på noe tidløst som man kan bruke år etter år uten at det går av moten. Nå har jeg akkurat fått en ny favoritt til å pynte halsgropen med. Jane Kønig var nemlig så snille og sendte meg et smykke fra deres nye kolleksjon "Star Tag". Helt siden denne kolleksjonen ble lansert har jeg ønsket meg et slikt, så dere kan bare forestille dere gleden når jeg hentet pakken på postkontoret! Materialistisk lykke ♥

Loading image...

Loading image...

Er det ikke fint?! Selv om jeg har fått smykket sponset, er det absolutt ikke gitt at jeg skriver innlegg om det. Dette skriver jeg KUN fordi jeg vil tipse dere videre - for dette blir nemlig sååå fint til julebordsesongen! Som sagt; enkelt, men ikke too much. Det deilige er at man kan bestemme både stjernetegn og farge selv. På fargeskalaen kan man velge mellom sølv, gull og rosé. Jeg holder en knapp på gullfarge på alle typer smykker, så her ble det jammen det safeste valget igjen. Da er jeg liksom sikret at det passer til det som allerede finnes i samlingen ;-)

From my iPhone

 • 26.10.2015 kl. 17:07

Loading image...

/ 1. Min og Ragnhilds nye avhengighet: Squash! ♥ / 2. Ett stk lykkelig jente som sjekket værmeldingene. Det skal sies at det er noen uker siden nå.. Fremover blir det altså kaldt kaldere kaldest. / 3. Egons Entrecôte Gorgonzola. Noe av det beste jeg får! / 4. Melonlove / 5. Seee hvor fint Trondheim er da! (Obsobs, dette er reklame for Trondheim slik at alle venninnene mine flytter hit neste år <3<3) / 6. En grytidlig morgen på vei for å hente Siv / 7. Fairytale Cupcakes nye stamkunde inntar enda en muffin / 8. Célfiee / 9. Ååh, hva skulle jeg gjort uten?? Beste løsningen når sukkersuget melder sin ankomst / 

Loading image...

/ 1. Leksedate med Valentina! Dedikerte studenter ofc / 2. Bilde stjelt fra Hedda sin Snapchat / 3. Fra Lena og Amalies tatoveringtime forrige helg. Herregud de er sprøø! (Men bra ble det!!) / 4. Ute på nye fotoeventyr med vakreste Hedda / 5. Høstinspoo (?) / 6. Nødsproviant til forelesningene trengs sårt. Jeg har spist opp alle sammen nå, så min eneste anger var å ikke kjøpe flere.. / 7. A$AP Rocky og Wiz Khalifa, åååh så braa!! / 8. Fine turjenter med kleine poseringer ♥ / 9. Vi prøver Matcha Latte for første gang. Rettelse: første og siste gang. / 

Loading image...

/ 1. Favorittlunsjen hos San Sebastian på Solsiden. Forresten så er tapasen der helt nydelig også! Litt dyr, men anbefales på det sterkeste ♥/ 2. Lader opp til den femte turen på IKEA / 3. Klar for en altfor lang fjelltur med altfor fine folk / 4. Snikfotograferer dagens detaljer mens jeg venter på bussen / 5. Oppvarming til vors!! / 6. Tacofredag med Markus / 7. Fineste Fridamor ♥ / 8. Booka hele kinosalen for oss selv vi (eller så var vi bare ekstremt tidlig ute, hehe) / 9. Måtte le litt av tiltakene som ble gjort da stakkars Amalie mistet sin nye iPhone 6 i toalettet :-( /  

 

It`s all in the skirt

 • 25.10.2015 kl. 13:34

Loading image...

H&M skjørt & genser · Zara sko · Lindex strømpebukse · Ray Ban solbriller 

Loading image...

Loading image...

Hva lurer dere på?

 • 21.10.2015 kl. 21:29

Loading image...
Da tenker jeg det er på tide med spørsmålsrunde igjen! Det har faktisk vært noen ønsker om det i kommentarfeltet, men jeg blir så redd for at ingen skal spør om noe så jeg bare utsetter og utsetter.. But here it goes! Denne gangen vet jeg faktisk at noen av dere har stilt spørsmål rundt flyttingen, BI, samboerskap o.l. så nå håper jeg virkelig dere fyrer løs for å få svar på det dere lurer på! Da blir jo det både kjekt å svare og enda artigere for dere å lese innleggene når de legges ut! :-) 

Wearing my favorite coat

 • 20.10.2015 kl. 21:20

Loading image...

Zara jakke & t-skjorte · Adidas Originals sko · Bikbok flares · Ray Ban Solbriller 

Loading image...

Loading image...

På tide å komme med en oppdatering mellom hoste-slagene! En forkjølelse slo meg nemlig som lyn fra klar himmel og nå sitter jeg her med pledd, paracet, otrivin og te spredd på alle kanter. Sånn kan det gå! Håper bare jeg bli frisk til helgen igjen, for da er det tid for enda et venninnebesøk! Jeg gleder meg sååå mye, for dette har vi planlagt veldig lenge ♥ I tillegg går turen til A$AP Rocky og Wiz Khalifa konsert, og jeg håper virkelig de når opp til forventnigene! Jeg har nemlig hørt på sangene non-stop i en måned så de skal sitte som et skudd ;-) Er det kanskje noen av dere som også skal på konserten på lørdag? 

Such a great weekend

 • 19.10.2015 kl. 11:52

Loading image...

Loading image...

BIKBOK by Lene Orvik kåpe · BIKBOK bluse · Zara bukser og sko 

Loading image...

Loading image...

For en helg! Jeg har hatt besøk av to av mine beste venninner hele helgen og hygget meg fra start til slutt! Det gikk dessverre litt på bekostning av bloggen, men nå er jeg tilbake her også :-) Helgen startet med å tilbringe store deler av fredagen på en tatoveringssjappe der frøknene skulle tatovere seg. Jeg ble såå fascinert av hele stedet og tatoveringsprosessen. Altså, nå har jo jeg ingen blekk på kroppen selv - så dette var nytt og spennende! Etterpå tok vi turen på Sabrura for et himmelsk sushimåltid. Tror jeg har sagt det før, men om dere befinner dere i Trondheim må bare teste ut buffeten der! Jeg får vann i munnen av å tenke på det ..

På lørdag var det forresten Toilldag og jeg hadde store planer om å få kloa i et nytt objektiv for å forbedre blogginnleggene fremover. Men, selv om jeg stod 1 time i kø før åpning måtte jeg gå tomhendt hjem. Sykt hvor fort ting blir solgt ut når man får litt rabatter! Jeg får heller se om jeg finner noe til ordinær pris. Nytt objektiv må jeg nemlig ha, for akkurat nå har jeg kun 50 mm som jeg ikke kan bruke til hverdagsfotografering. Hvis noen har tips tar jeg i mot det med en stor takk! Nå skal jeg fikse meg før fotografering med Hedda står for tur! Snakkes ♥

Filmtips #14

 • 16.10.2015 kl. 21:09

Loading image...

Captain Phillips ······

Sjanger: Biografi / Drama / Spenning
Se denne dersom du liker: Taken / Lone Survivor 

Det begynner å bli en stund siden jeg så denne, men den er fortsatt festet godt til netthinnen. Filmen er proppet med spenning fra start til slutt, og det er virkelig det som skal til for å fange meg! I tillegg må jeg si at det er noe med disse filmene som er basert på sanne historier - de blir liksom litt bedre enn alle andre! Captain Phillips er basert på den sanne historien om en piratkapring av et amerikansk skip i 2009. Det er ingen ringere enn selveste Tom Hanks i hovedrollen, så bare det i seg selv lover en bra film! Jeg anbefaler denne på det sterkeste om man er ute etter litt spenning til helgekosen! 

Paper Towns ······

Sjanger: Drama / Mysterie / Romantikk
Se denne dersom du liker: The Duff  

FOR en søt (og litt irriterende) film! Jeg hadde nok litt høye forventninger til Paper Town siden jeg er så fan av Cara Delevigne så godt som modell og kjendis, men jeg synes karakteren hennes var sååå irriterende! Jeg får helt fnatt av mennesker som ikke tar hensyn til noen andre, og nettopp dette var karakteren Margo et prakteksempel på. Men med det lagt til sides så må jeg si at dette var en skikkelig koselig film om sterke vennskap, søte mennesker og en litt annerledes handling enn hva jeg har sett tidligere. Anbefaler virkelig en høstkveld foran skjermen med denne om du er typen som liker high school-filmer med kjærlighetsbaserte handlinger :-) Koselig!

The Martian ······

Sjanger:  Drama / Eventyr / Sci-Fi
Se denne dersom du liker: Interstellar / Gravity

Åhh, denne MÅ dere bare se! Jeg var på Kino med Ragnhild og så den nå på onsdag, og det må virkelig være en av de beste filmene jeg har sett på kino - ever. Vi satt oppslukt i filmen fra start til slutt, og det var nesten som de 2,5 timene i kinostolen hadde krympet til 10 minutter da rulleteksten dukket opp. Jeg synes rett og slett konseptet og utføringen var helt on point. Og så er det jo heller ingenting negativt i at hele norges Axel Hennie er med! Gøy å se han i en så bra storsatsing! Jeg har ikke så lyst å røpe så mye annet enn at dette kommer til å bli en film du sent vil glemme! Få med deg venninner og se den ASAP mens den enda ruller på kino! Dette kan også være en fin date-film om du vil ta typen med på noe han også vil like! ;-)

Miss Comfy Pants

 • 14.10.2015 kl. 16:51

Loading image...


 

Topshop bukser · & Other Stories genser · H&M bluse · Zara sko · Cubus jakke 


 

Loading image...

Loading image...

Hvem sier at komfortable bukser må bety velour fra Cubus? Disse fra Topshop er minst like gode - for ikke å snakke om tusen ganger finere! Jeg prøver å holde utkikk etter slike bukser hver gang jeg går innom en butikk, men jeg har en del krav så må oppfylles: Buksene må ha strikk i livet, god i stoffet og være high waisted (Spiseplass er viktig og garanti mot rørleggersprekk er selvsagt et stort pluss). Sist men ikke minst må de også sitte bra, og det er nok der den største utfordringen er for de fleste jenter. Vi er laget forskjellige, men av og til virker det som kjedebutikkene har bestemt seg for at det bare finnes en utgave av oss, og lager buksene deretter. Heldigvis dukker det opp noen gullkorn i ny og ne som får bli med hjem, og nå begynner det endelig å bli litt fylde i bukseskuffen :-)

This weeks wanties

 • 13.10.2015 kl. 21:11

Inneholder ad.links

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her 


 

Åh, Nelly har inne så mye fint for tiden! Jeg har samlet opp varer i handlekurven for en liten formue, og jeg kjenner det brenner i fingrene etter å trykke bestill! Jeg må nok være litt mer selektiv før det eventuelt skjer, men det er jo såååå vanskelig når absolutt alt er dødslekkert! Primeboots ønsket jeg meg i hele fjor og trodde helt ærlig at jeg skulle komme meg litt over det før vinteren 2015 kom. Men nå er vi her da, og jeg kan trygt si at ansiktet mitt er enda mer knust til grusen etter å ha falt PLADASK for disse lekkerbiskene. Gjett hva som står øverst på ønskelisten til jul da? *HINTHINT*

Casual wear on a monday

 • 12.10.2015 kl. 18:46

Loading image... 

Quay solbriller · Zara bomberjakke (herreavdelingen) & jeans · Massimo Dutti skjorte · Bikbok genser · Adidas Originals sko


 


Loading image...

Mandag igjen! Nå er det bare tre dager til Lena og Amalie kommer nordover med buss, og gjett om jeg har gledet meg til det! Vi har store planer om å ta med lommebøkene på luftetur til sentrum for årets Toilldag på lørdag (syke salg i hele midtbyen), spise sushi og kanskje til og med ta oss en tur ut på kveldstid. Jeg ser frem til en helg hvor jeg skal fokusere på alt annet enn skole, men før den tid: jo, nettopp skole.. Det er bare å henge i så jeg kan ta meg den frihelgen med god samvittighet :-) 

I dag har jeg og Hedda vært og tatt bilder igjen. Avtalte egentlig å møtes i 13-tiden, men da jeg satt stikkontakten til hårføneren i veggen smalt det så høyt at gåsehuden spente seg fra topp til tå og det luktet brent i hele leiligheten. Med andre ord ble jeg og afroen min heftig forsinket da hårføneren bestemte seg for å ta kvelden. Altså, lufttørking på disse lokkene tar faktisk en halv evighet, så da ble photoshooten utsatt en time. Men bilder ble det heldigvis"

Loading image...

Loading image...

Håper dere får en kjempefin mandagskveld ♥ Her har jeg dilemma mellom å prioritere skole eller trening, så vi får se hvor jeg ender opp etterhvert! Snakkes! 

Lately on my instagram

 • 11.10.2015 kl. 12:36

Loading image...

· FOLLOW ME AT @TORILHORNNES ·

Loading image...

Den siste tiden har jeg begynt å bli flinkere til å oppdatere instagrammen min igjen! Jeg har vært litt slapp der inne de siste månedene, men nå som jeg begynner å virkelig bli vandt til min nye tilværelse i ny by og nytt studie føler jeg at jeg endelig har gnisten til å komme tilbake i rutinene både her på bloggen og på IG. På instagram prøver jeg å legge ut litt andre bilder enn jeg legger ut her, så kanskje det kunne vært interessant å følge meg der også for å bli enda bedre kjent? I såfall hadde jeg blitt kjempeglad ♥ Du finner meg under brukernavnet @torilhornnes! 

The poncho

 • 10.10.2015 kl. 13:19

Loading image...

Loading image...

Zara bukse · Michael Kors klokke · Gina Tricot Poncho · Adidas Originals sko · Lauren Ralph Lauren skjorte · Rayban solbriller 

Loading image...

Loading image...

.. Om jeg er fan av årets ponchotrend? Oh yess! Jeg vurderte en stund å investere i en av de rålekre ponchoene fra Holzweiler, men fant ut at studentbudsjettet mitt og den stive prisen ikke gikk hånd i hånd på dette tidspunkt. Da var det med andre ord bare å se etter alternativer, og jeg må si at smilet strakk seg langt da denne dukket opp på Gina Tricot. Om jeg ikke husker feil betalte jeg ikke mer enn 249 kroner for den heller, så dette var virkelig et steal! Fremover kommer jeg nok til å matche den med en skinnjakke under, for jeg kjente allerede nå at det begynte å bli litt for kaldt i luften til å bare bruke ponchoen. Flere som har falt for denne trenden? 

En middagsfavoritt!

 • 09.10.2015 kl. 17:49

Loading image...

Hei dere og hei helg! I dag prøvde jeg å lage noe nytt til middag, og for en suksess det ble! Et skikkelig vellykket fredagsmåltid! For en gangs skyld prøvde jeg meg frem på egenhånd uten å bruke oppskrift, så det her ble jeg faktisk litt stolt over. Det viser seg visst at man raskt utvikler seg og kreativiteten sin på kjøkkenet når man flytter hjemmefra ;-) Nå er det lenge siden jeg har delt oppskrifter på bloggen, så denne gangen synes jeg det passet fint å dele det videre.. Hope you like it! 

Loading image...

· Du trenger ·
300 gr spaghetti (gjerne fullkorn!) 
3 ss Creme fraiche 
2 dl fløte
1 dl raspet ost 

1 ss hvetemel 
1 ts salt 
1/2 ts pepper 
en neve hakket spinat 
1 ts sitronsaft 
Serranoskinke 
Pinjekjerner 

Sett spaghettien til kok som anvist på pakken. Jeg brukte fullkornsspaghetti for å holde en viss sunnhet i retten. Start deretter med å lage sausen ved å blande sammen Creme fraiche, fløte, hakket spinat, ost og hvetemel, mens du smaker til med salt, pepper og sitron. Keep in mind at serranoskinken som skal være på toppen av retten er ganske så salt, så unngå å krydre sausen for mye. Kok deretter sausen opp i en kjele før du tilsetter spaghettien. Topp retten med deilig serranoskinke (min favoritt!) og avslutt med et dryss pinjekjerner. Voila!  

Loading image...

Da var det bare å nyte middagen! - Bon appetit! 

It`s giving me autumn vibes

 • 08.10.2015 kl. 18:03

Loading image...

Loading image...

Ellos trenchcoat · Bikbok bukse · Zara knit · Ralph Lauren veske · Adidas sko 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Strikkagenser, trenchcoat og blader på bakken .. Ingen tvil om at disse bildene gir meg høstfølelse! I dag møtte jeg søteste Hedda for første gang. Vi har bestemt oss for å ta antrekksbilder for hverandre fremover og det gjør meg SÅ glad! Jeg har fulgt bloggen hennes (her) siden jeg var typ 14 år, så jeg må nesten bare krype til korset og innrømme at jeg ble en smule starstrucked når jeg satte meg inn i den søte lille bilen hennes. Ååh, for en nydelig jente! ♥ Nå håper jeg vi klarer å komme skikkelig i gang med photoshootsene våre slik at jeg kan by på hyppigere antrekksinnlegg fremover! Herregud, så deilig det skal bli å slippe å mase på stakkars ufrivillige fotografer! 

Resten av dagen har jeg dates med to forskjellige studiebøker, men før den tid må jeg finne på noe lurt til middag. Når det bare er jeg som er hjemme er det liksom litt demotiverende å stå så altfor lenge på kjøkkenet og kokkelere. Det er nesten så jeg lurer på om jeg bare skal hive i meg en av de nyinnkjøpte questbarsene .. eller to .. eller tre. Haha, det er så latterlig vanskelig å stoppe når jeg først har begynt på en sånn bar :-) Snakkes! 

Et lite tips fra meg

 • 07.10.2015 kl. 18:39

Loading image...

God onsdag ♥ Tenkte å stikke innom å legge igjen et lite tips før jeg hiver på meg treningsklærne og drar av sted for å spille squash med Ragnhild. Her om dagen kom jeg nemlig over XXL sin kundeavis, og denne uken tilbyr de en knippe ulike Questbars til bare 19 kroner! Til vanlig koster en bar 40 kroner, så her er det mange penger å spare for oss som elsker energibarer. Jeg synes at akkurat Questbars er det beste, så jeg hamstret inn til den store gullmedalje!

Loading image...


Questbar er supert

.. etter trening
.. som energipåfyll under skoledagen
.. å varme i mikroen før den spises 
.. som demper på søtsuget 
.. for påfyll av protein 
.. skjært i biter, som topping på havregrøten
.. å gjemme i vesken til nødstilfeller 

 

Loading image...Om dere lurer på hvilken type som er best så vil jeg gjerne anbefale CinnamonRoll og Vanilla Almond Crunch! De er mine absolutte favoritter, med unntak av S`mores (som dessverre ikke var på salg denne gangen!). Hvis du ikke har XXL i nærheten er det mulig å bestille barene på nett. Da ville jeg sjekket prisen på iHerb før jeg kjøpte en annen plass. De har nemlig de billigste prisene jeg har sett so far :-) 

Yesterdays outfit

 • 06.10.2015 kl. 08:08

Loading image...

Topshop jakke · Zara sko & bukse · Ralph Lauren veske · Daniel Wellington klokke · Acne genser · KappAhl bluse

Loading image...

Loading image...

God morgen, fra en litt morgengretten jente! En ting dere kanskje ikke vet om meg er at jeg ALLTID sovner så fort hodet treffer puta. .. Og med alltid mener jeg alltid unntatt i går. For første gang siden vi flyttet i lag var altså Markus den første til å sovne, mens jeg lå på siden og trodde jeg skulle klikke i vinkel mens jeg tvang øynene til å være knipet igjen. Da klokken bikket 2 var det like før jeg ga opp og reiste meg fra sengen, men heldigvis sluknet jeg etterhvert. Dere som sliter med søvnproblem har det virkelig tøft! Denne ene natten holdt i hvert fall mer enn nok for meg.

På en mer positiv side våknet jeg til en hyggelig beskjed i dag som gjør det blir lettere for meg å ta antrekksbilder fremover! Jeg kommer tilbake til det senere, men nå gleder jeg meg fælt til å komme i gang med antrekkspost etter antrekkspost her inne :-D Bildene ovenfor fikk jeg godeste Valentina til å knipse av meg på vei til Fairytale Cupcakes i går for mandagens lille treat. Dere fra Trondheim som ikke har vært der før må bare gi det en sjanse! Superkoselige lokaler og nydelige Cupcakes. Ligger i Thomas Angells gate :-) 

Once again it´s monday!

 • 05.10.2015 kl. 11:17

Loading image...

Puuh som tiden flyr! Jammen har det ikke rukket å bli mandag igjen :-) Jeg tenker tilbake til videregående da mandag var det værste jeg visste, og kan gledelig si at det har endret seg! På BI er vi nemlig så heldige å ha fri hver mandag, så her er det soft start på hver eneste uke. Det settes i hvert fall uendelig pris på hos meg! Da kan jeg jobbe litt for meg selv med skolearbeid, trene, blogge og legge inn litt sosiale happenings! Deilig å rett og slett få prioritert det man selv føler bør prioriteres.

Loading image...

· Mål for uken ·
gjennomføre 3-4 treningsøkter
Ta med kameraet hver dag 
Komme i gang med de sunne matvanene 
Stå opp før 08:00 hver dag 
Jobbe jevnt med skolearbeid

Loading image...

Nå skal jeg sette i gang med det siste punktet og ta meg en runde med det skolearbeidet som gnager mest mens jeg slurper i meg min nye avhengighet. Vann med frosne jordbær og sitron går ned på høykant hos meg om dagene! Det er jo både sunt for kroppen og godt for smaksløkene, så det gjør jeg med den beste samvittighet ;-) Om dere ikke har prøvd selv, så anbefaler jeg dere å smake det en dag. Vanlig vann kan jo absolutt være kjedelig i lengden, så å spice det opp med litt frukt og bær for å gjør det mer spennende gjør det kanskje lettere å få i seg 8 glass om dagen?

Lørdagssnakk

 • 03.10.2015 kl. 15:05

Loading image...


· Messy hair, chuncky knit and my fav flares ·

Det er lørdag og endelig skinner solen igjen! Etter noen dager med heftig vind og få grader i luften var det litt av en overraskelse å klikke seg innom yr for å se sol, sol og mer sol i dagene som kommer! Det passer bra, for i oktober er det mange happenings jeg gleder meg veldig til. Blant annet er det endelig tid for A$AP Rocky og Wiz Khalifa konsert, i tillegg til at jeg får besøk av venninner to helger på rad. Oktober blir så bra ♥ I dag står en rolig lørdag på tapeten. Så langt er dagens planer å handle inn matvarer og diverse til leiligheten, før jeg tar turen på trening og deretter planter rumpa på sofaen for en avslappende lørdagskveld med TV-underholdning. Ha en strålende lørdag, søteste dere!

Filmtips #13

 • 02.10.2015 kl. 17:29

Loading image...

The Best Offer ······

Sjanger: Krim / Drama / Mysterie 
Se denne dersom du liker: The Book Thief (?) 

Denne så jeg faktisk i går kveld og tok meg selv i å sitte å tenke på den under forelesning i dag. Når en film fester seg godt, da vet man at den absolutt er god nok til å anbefale videre! The Best Offer havner absolutt på topp 10-lista mi over filmer i 2015, og med tanke på hvor mange filmer jeg ser så tyder det på at den er vanvittig bra! Filmen handler kort fortalt om en mesteraksjonær som blir helt oppslukt i en mystisk kvinnelig kunde. Jeg må si at avslutningen på filmen sjokket meg skikkelig, og det var absolutt den som løftet filmen et ekstra hakk, selv om det gjorde meg veldig trist. Kort oppsummert: Denne filmen MÅ dere bare se i løpet av helgen! Den tar litt tid, men herrefred, den er så absolutt verdt det! 

Cinderella ······

Sjanger: Drama / Familie / Fantasi
Se denne dersom du liker: Maleficent / Frozen 

Vi alle har hørt historien om Askepott gjennom barndommen, derfor var jeg litt usikker på om jeg skulle orke å se denne. Det blir jo fort litt for mye når man ser en annenhver uke som liten, og hver jul som "voksen"... Men denne filmen er, som dere kanskje skjønner, helt annerledes enn den vi får servert på julemorgen. Denne utgaven bygger mer på livet før Askepott endte opp med sin onde stemor og stesøsken, noe jeg likte spesielt godt. Jeg anbefaler absolutt å se denne når man har tid til å kose seg litt ekstra ♥ Det er jo tross alt noe med disse barndomsfilmene.. 

Predestination ······

Sjanger:  Drama / Mysterie / Sci-Fi
Se denne dersom du liker: Transcendence / Oblivion

Har dere noen gang opplevd å måtte google analyse av filmen etter du har sett den? Vel, det gjorde jeg med denne. Sykere og mer mindfucked (beklager ordbruket) film skal man jammen lete lenge etter, og Siv, Preben og jeg ble sittende å diskutere opp og ned i sikkert en time etter den var avspilt. Er det en gang det virkelig er umulig å beskrive filmen så er det absolutt nå. Dersom dere ser Predestination eller har sett den MÅ dere bare skrive i kommentarfeltet hva dere synes. Jeg klarer liksom såvidt å sette terningkast her .. På en side er den nemlig sykt bra, men på den andre så enkel og teit? Nei jeg vet ikke, men jeg anbefaler å se den! Spesielt hvis man liker litt mer gjennomførte filmer enn normalt :-) 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no