I've been missing this one

 • 31.10.2014 kl. 18:06

Image hosting by imagehost.nordei.de

- My favorite person -

Da var endelig kjæresten på plass i Førde igjen, og det var jammen på tide! Noen av dere vet kanskje hvordan det er å være i et avstandsforhold? Man får ikke akkurat sett så mye til hverandre for å si det sånn! Nå er det tre uker siden vi var sammen sist, og endelig er vi gjenforent! Wihuu! Gjett om vi skal kose oss?!

Image hosting by imagehost.nordei.de

I kveld står idol, halloweenfilm og snoperier på agendaen - så med andre ord blir det en rolig kveld her i huset. Passer meg perfekt etter en slitsom uke, selv om tanken på å dra på halloween-fest var ganske så fristende det også. Jaja, vil tro at vi blir fornøyde med valget i morgen da, haha ♥ Nå skal vi på butikken en tur, så jeg må nesten runde av her. Ha en fantastisk fredagskveld og kom gjerne med forslag til blogginnlegg i kommentarfeltet om det er noen ønsker! :-) 

Emma S.

 • 31.10.2014 kl. 13:46

/ sponsede produkter

Image hosting by imagehost.nordei.de

It's time to share my skin care routine! 

For noen måneder siden mottok jeg en pakke med et utvalg av Emma S. sine produkter - og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er frelst! Disse tre har blitt en del av min faste kveldsrutine, og etter jeg har tatt de i bruk har huden min blitt betydelig bedre! Jeg har til tider litt urenheter, men sammenlignet med tidligere har jeg virkelig ingenting å klage på! Allerede ved første bruk kunne jeg kjenne at produktene føltes skånsomme mot huden, så dette er skikkelige produkter som gir god pleie! 

1. 2 in 1 makeup remover: jeg starter med denne sminkefjerneren som effektivt fjerner alt av hudsminke ved bruk av en bomullspad. Den er mye mer skånsom enn sminkeserviettene jeg har brukt tidligere, og jeg merker at huden min setter pris på at jeg skiftet ut serviettene med denne! Jeg anbefaler virkelig alle som bruker servietter å gå over til flytende sminkefjerner, for det har gjort underverker på (til og med) min håpløse hud!

2. Eye makeup remover: deretter fjerner jeg øyensminken med denne drømmen av en øynesminkefjerner, eller som det står på produktet:"Your eye makeups worst enemy". Man tar enkelt og greit litt på en bomullspad, holder det over øyelokket ca 3 sekunder og deretter gnir man forsiktig sminken vekk. Ta-da! Nå er det ingen kamp å få av alle mascaraklumper og øyenskyggerester lenger! 

3. Cleansing facial wash: Jeg avslutter med min absolutte favoritt av alle tre! Denne ansiktrensen bruker jeg hver kveld, men kan i tillegg brukes om morgenen siden den er så mild og snill mot huden. Det man gjør er å fukte ansiktet sitt, for så å påføre denne i sirklende bevegelser. Slik kan man gjerne stå noen minutter for maksimal effekt, og deretter skylle av med varmt vann. Avslutt med en god fuktighetskrem (jeg bruker denne), så er hele kveldsrutinen i boks - og du kan legge deg med god samvittighet ;-)

hverdagssnop

 • 29.10.2014 kl. 16:55

Image hosting by imagehost.nordei.de

The best combo
- Dark chocolate & Strawberries - 

Start med å smelte 80% kokesjokolade over et kokende vannbad, og tøm det så over i små former. Formene jeg har brukt ble kjøpt på Nille for noen tiere og har den perfekte størrelse til dette. Når du har tømt det over er det bare å dyppe et stort og saftig jordbær opp i sjokoladen, før du setter det i kjøleskapet en times tid. Etter denne timen har gått har sjokoladen stivnet, og de små godtebitene er klare for inntak!

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Jeg håper det er flere søtmonser enn meg der ute, sånn at denne lille "oppskriften" kan glede flere! Selv er jeg helt hekta på denne kombinasjonen, og liker å ha det stående i kjøleskapet i tilfelle søtsuget skulle melde seg. Bare de siste ukene har dette blitt redningen fra en haug med sukkerbomber! I love it ♥

Monday bliss

 • 27.10.2014 kl. 08:04

Image hosting by imagehost.nordei.de


Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen ♥ Da var helgen over for denne gang, og det er på tide å starte hverdagen igjen! Denne uken blir litt annerledes for meg enn de fleste jeg har hatt i det siste - for nå tenker jeg å komme skikkelig i gang med treningen! Jeg har fullstendig bortprioritert det siden sommerferien, og kjenner energimangelen rammer både kropp og sjel. Jeg trenger rett og slett å bevege meg litt, og selv om det blir tungt å starte på bunn så skal det jammenmeg bli godt å bli sprek og fresh igjen! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I går hadde jeg første treningsøkt på sikkert 5 uker - den var utrolig tung men også ekstremt deilig! Jeg avsluttet økten med å ta coopertesten slik at jeg kan bruke den  til å måle fremgang senere - for jeg trenger absolutt å øke kondisjonsnivået noen hakk! Ellers skal jeg hive meg rundt og bestille styrkeprogram i løpet av uka - og akkurat det, DET gruer jeg meg skikkelig til. Det er 1,5 år siden sist jeg drev med regelmessig styrketrening, så på den fronten føler jeg at jeg ikke har noe som helst å stille opp med. Men vet dere hva? Alle må starte et sted, og selv om jeg er på bunnen nå, så ser jeg frem til å få tilbake treningsgleden! Forresten så var det veldig gøy å se hvilke seriefavoritter dere hadde å dele med meg! Vi har visst mye til felles, men det var også mange serier jeg aldri hadde hørt om! - Og de skal jeg helt klart sjekke i løpet av vinteren, haha ♥ Anbefaler alle som er på utkikk etter en ny serie å se å sjekke kommentarfeltet på forrige innlegg! Ha en fin ukestart! 

Vinn 2 måneders abonnement hos HBO!

 • 26.10.2014 kl. 14:34

/ Sponset konkurranse

Image hosting by imagehost.nordei.de


Jeg antar flere av dere har hørt om HBO Nordic? Hvis ikke så er det rett og slett en streamingtjeneste på nett som sender både filmer og serier Jeg har selv hatt HBO-abonnement i over et år nå - nettopp fordi det er så mye bra å se der! Favorittene mine er Game of thrones og den jeg holde på å se nå som heter "Hit the floor"! .. Den er virkelig tidenes råeste cheerleadingserie, og kan anbefales på det sterkeste :-) I tillegg til de har HBO selvsagt en rekke andre serier: blant annet Girls, True Blood, The Walking Dead, Sex & the City, Dexter osv. Det er bare å sjekke ut nettsiden deres HER for å få oversikt over hva de har å tilby!

For å melde deg inn på HBO trykker du her, og deretter "Bestill". HBO tilbyr 14 dagers prøvetid og har heller ingen bindingstid. Det vil si at du kan bruke prøvetiden uten at du trenger å fortsette etterpå. Bare husk å avbestille før de 14 dagene er gått isåfall! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå som det er høst og kaldt ute synes ihvertfall jeg at det er ekstra deilig å sitte inne under dyna og nyte et par serier på dataskjermen. Derfor tenkte jeg nå å holde en konkurranse hvor en av dere har mulighet til å vinne en kode som gir gratis HBO-abonnement i 2 måneder! For å delta i konkurransen vil jeg gjerne at du kommenterer e-posten din og favorittserien i kommentarfeltet! Jeg trekker vinner i løpet av uka! Lykke til♥

The one with gold

 • 26.10.2014 kl. 11:45

Image hosting by imagehost.nordei.de

- a little bling on my ring fing' - 

Jeg startet julen tidlig i år ved å pynte meg med tidenes nydeligste julenegler! Klarte ikke å vente da jeg så at de hadde fått inn Diors nye vinterlakker på Ranels! En av neglelakkene i kolleksjonen, "Gold Equinoxe", har gjennomsiktig farge med lekre gullflak - og den er virkelig to-die-for!  Jeg kan tenke meg at det blir litt overdrevent å kun ha den på alle fingrene - men ved å påføre den over en annen farge på bare en finger, så får du en fantastisk look! Har faktisk fått en liten knippe komplimenter for det allerede ♥

Guess what

 • 25.10.2014 kl. 19:42

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Jeg skal til London! 

Det blir en stund til take off enda, men gurimalla som jeg gleder meg! På fredag kom Amalie, Lena & Aida plutselig brasende inn i klasserommet og spurte om jeg ville være med på tur i vinterferien - og selvsagt måtte jeg bare hoppe på tilbudet! Jeg trenger absolutt en motivasjon fremover, og en tur til fantastiske London med denne herlige gjengen blir jo absolutt det!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Så lurer jeg på om dere har litt tips til hva man bør se og gjøre? Vi har snakket litt om musikal, dra på marked og dra ut, men hvor burde man dra? Jeg har jo vært i London en gang tidligere med familien, og da fikk jeg med meg de fleste attraksjonene så de har jeg heldigvis litt oversikt over! Men ja.. Hva ville du brukt tiden din på om du hadde 4 dager til rådighet i London? Og ikke minst: har dere et bra hotell å anbefale? 

a little bit of this and that

 • 25.10.2014 kl. 11:43

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dagens jobbvakt starter ikke før kl 14, så da fikk jeg noen ekstra gylne timer nå på morgenen. De har jeg brukt til å lage meg en superstor, sunn og smakfull frokost! Sitter faktisk enda og jobber med å få alt i meg.. Haha! Det er akkurat slik helgefrokosten skal være, eller hva? I dag ble det hjemmelagde knekkebrød, valnøtter, sort kaffe, smoothie og årets første mandarin! Yummy ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Strawberry yummy smoothie - 
en neve frosne jordbær  -  3 ss kokosmelk  -  ca 1 dl melk  -  1/2 scoop jordbærprotein 

Denne smoothien må dere bare prøve! Så enkel - og SÅ utrolig god! Jeg må opp med 6 fingrer når jeg teller over hvor mange ganger jeg har drukket den bare den siste uka! Haha, jeg er helt hekta - Jordbær og kokos er jo en uslåelig kombinasjon! Dropp gjerne litt melk, og ha den heller i en skål med granola og kokosflak som topping så har dere en deilig frokostsmoothie som kan spises med skje :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå skal jeg få i meg resten, lese litt i Det Nye og deretter hive meg rundt for å gjøre meg klar til jobb! I dag er det prisfest på senteret, så da satser jeg på at det er mye å  henge fingrene i! - Det er jo så gøy med masse kunder! Vi snakkes ♥ 

En stor takk

 • 24.10.2014 kl. 15:37

Heisann! ♥ Jeg vet at jeg ikke er den beste bloggeren for tiden, så jeg må bare komme med en stort takk for at dere fortsatt følger meg! Jeg sliter veldig med energinivået (skal begynne å trene igjen for å bli bedre..) og ikke minst det samme problemet som de fleste andre: nemlig å få tiden til å gå rundt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Tingen er at jeg egentlig bugner over av kreativitet som jeg har lyst å dele på denne bloggen, men jeg må bare finne ut hvordan jeg skal gjør det! Jeg føler de fleste innleggene mine i det siste har vært halvbra - og jeg er ikke en jente som bruker å nøye meg med det!  Jeg har så lyst å bli bedre på blogging, så jeg kan nå ut til flere og føle at dette er noe jeg får til! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg sier dette fordi jeg ønsker at dere skal vite hvordan ståa er. I tillegg vil jeg også få fram at jeg ikke tar denne bloggen for gitt i det hele tatt, selv om det blir litt småpauser her og der. Alle sponsorgaver, alle sidevisninger og ikke minst alle kommentarer - det varmer uendelig mye og jeg smiler hver gang jeg logger på blogg.no!  

Ellers håper jeg dere har det supert og har mange fine planer for helgen! Hos meg står det jobbhelg på agendaen, men det går fint for i dag "bestilte" jeg meg litt ny motivasjon! Forteller dere mer senere - nå er det off to work!

- Jane Køing -

 • 21.10.2014 kl. 15:59

/ Sponsede produkter

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  
Image hosting by imagehost.nordei.de

- In love - 

Jeg er head over heels forelsket i enkle smykker, ringer og armbånd i gull fortiden, og heldig som jeg er dumpet det en pakket med nettopp dette i posten! Jeg har lenge vært fan av Jane Køing sine minimalistiske smykker, og det å få lov å samarbeide med de er en stor ære! Det dere ser på bildene fikk jeg i første omgang, og jeg er såå fornøyd! - ringene kan dere finne her og her, og smykket her! Alt går forresten an å få i ekte gull, rhodinert sølv og rosésølv også, og smykket er mulig å få med to gullplater - selv hadde jeg lyst på en med T og en med M, men da sa Markus at det ble for klisjé :(( Det var hardt å høre altså ..

Fredagens antrekk

 • 20.10.2014 kl. 14:46

Image hosting by imagehost.nordei.de

Zara bukse & Kåpe / Pimkie genser / Nelly boots / Mammas skjerf / Acne cardigan

.. Bedre sent enn aldri? Jeg glemte visst helt at Sandra tok antrekksbilder av meg på fredag, så da fikk jeg ikke publisert det før nå! Det var iskaldt ute og gradestokken meldte 0 da jeg dro til skolen, så denne gang måtte jeg slå til med ullcardigan under kåpen, samt skjerf og hansker! Jeg har ikke tid til å bli syk, så da er det bare å kle seg etter været!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Siden jeg endelig har fått meg et mindre kamera som er lettere å bære med seg, tenker jeg å bli flinkere på outfits fremover! Høres det bra ut? Vi får bare krysse fingrene for at folk stiller opp som fotograf! :-)

Well hello there sunday

 • 19.10.2014 kl. 13:03

Image hosting by imagehost.nordei.de

Endelig søndag! 

På tide å fylle opp med energi før uka smeller i gang med nye gjøremål! Selv om jeg stod opp for flere timer siden sitter jeg enda i koseklærne - og jammen har jeg tenkt å ha de på en stund til! Det er jo nettopp det som er så deilig med søndager - koseklær hele dagen er fullt og helt akseptert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå sitter jeg å spiser appelsin og drikker julete (klarte ikke vente lenger.. ) mens jeg veksler blikket mellom historieboka, blogginnlegget og "Det Nye"-bladet som jeg enda ikke har kommet meg gjennom. Det har vært litt mye i å gjør det siste, så jeg har rett og slett ikke rukket å lest det. - Og det er nok også grunnen til at det har vært stille her på bloggen de siste to dagene! Jeg beklager så mye for det.. I'll make it up to you! ♥ Ha en super søndag!

Interior inspo

 • 16.10.2014 kl. 21:36

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har utviklet en real interiør abstinens den siste tiden, og tanken på at det er over åtte måneder til jeg faktisk kan innrede min egen leilighet kveler meg fra innsiden! Jeg er bestandig innom H&M home, Zara home, Ellos, Ting og Kremmerhuset for å lete etter lekre gjenstander som kan pryde drømmeleiligheten - og det er så mye jeg har lyst på! .. Det bare føles så dumt å begynne å kjøpe sånt allerede nå, for jeg går jo sannsynligvis lei av det før jeg faktisk skal flytte..

I mellomtiden får jeg heller nyte synet av andre sine leiligheter og prøve å danne meg et bilde over hvordan jeg vil bo selv.Noen av bildene er hentet fra nettenestea og cathinthecity, men de fleste er fra pinterest! Anbefaler virkelig alle som trenger inspirasjon til både det ene og det andre å stikke innom den siden - den er faktisk enda bedre enn weheartit!

Kremfresh

 • 16.10.2014 kl. 18:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Norsk, naturlig hudpleie - 

Nå har jeg lyst å vie et innlegg til å tipse dere om en butikk jeg nylig har fått øynene opp for! Da jeg strollet rundt i Trondheim forrige lørdag møtte jeg nemlig på en liten, sjarmerende forretning inne på Trondheim Torg som het "Kremfresh". Jeg var på jakt etter en hudkrem som kunne bekjempe den tørre huden som alltid melder sin ankomst utover høsten, og takket være to hyggelige ansatte fant jeg akkurat det jeg var ute etter! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det jeg satt sånn pris på ved denne butikken var den behagelige servicen, og ikke minst fokuset bak produktene deres: økologiske, skånsomme for huden og med naturlig og god lukt. Personlig er jeg er veldig nøye med hva jeg påfører ansiktet mitt siden jeg så lett får urenheter og fet hud, men etter mye søking har jeg funnet ut at rene, uparfymerte kremer er nøkkelen. - Akkurat som man får i Kremfresh sine!- Psst! -

 Et lite triks jeg har brukt for å bekjempe den tørre huden nå på høsten er å blande inn foundationen med balansekremen 50/50. Denne kremen svekker nemlig ikke fargen i foundationen og derfor er den veldig fin å bruke som en ekstra fuktighetsboost i hverdagen ♥

The cable knit sweater

 • 15.10.2014 kl. 14:57

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Jeg ønsker min nye strikkagenser velkommen til klesskapet -

.. Og satser på at den hjelper meg med å holde varmen gjennom de kommende vintermånedene.. Frem til gradestokken viser minus har jeg lyst å kombinere den med litt lettere underdeler, sånn som på bildene. - En enkel sort kjole, strømpebukser og stilige boots er favorittkomboen hittil, men boyfriendjeans og ballerinasko tror jeg jammenmeg kan bli ganske så kult det også :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Genseren er forresten kjøpt på Zara for bare 249 kroner, og er en billig investering om det er flere som er på utkikk etter lekre vinterklær! Jeg prøver selv å spare penger for tiden, men det var virkelig umulig å ikke slå til på et så godt kjøp. Den har en slags kombinasjon av høy- og lavhals, tror bestemoren til Markus kalte det "funnelhals"? Noen som vet hva det heter? Isåfall synes jeg det er dødsstilig og er prikken over i'en til akkurat denne genseren! 

- 50 spørsmål -

 • 14.10.2014 kl. 21:13Håper dere likte innlegget ♥

Take a big bite!

 • 14.10.2014 kl. 17:59

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Superbar -

Jeg har gått rundt og gomlet på disse barene siden jeg kom hjem fra skolen i dag, og jeg kan helt ærlig ikke få nok! Tenk at jeg var så gnien med pengene at jeg ikke spanderte på meg enda flere - Huff! Ikke kostet de mer enn 14 kroner på "søstrene grene" heller, så det skulle jeg da virkelig ha penger til! Barene er både smakfulle og 100% naturlige! Det er vel ikke bare jeg som finner en ultimat nytelse i ting som både er sunt og godt? win-win

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette var forresten en liten del av innkjøpene mine fra Trondheim! Jeg og Markus dro nemlig dit på lørdag for å se om vi fant noen gode tilbud på "toilldag". Det var litt av en opplevelse med et hav av mennesker i hver eneste butikk! - Men holymoly, jeg skjønner at ingen ville gå glipp av de syke rabattene! Jeg vil avslutte innlegget med å si at jeg setter utrolig pris på dere som kom bort for å hilse på meg og gi rosende ord angående bloggen ♥ Jeg har lyst å klemme dere alle - for det varmer virkelig hjertet mitt! .. Også må jeg beklage om jeg virker så sjokkert, men jeg er virkelig ikke vandt til det i det hele tatt! Jeg er jo ikke akkurat en toppblogger! :-)

Stress down

 • 09.10.2014 kl. 13:44

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Hvordan stresse ned? - 
Sett deg ned og tenk på 5-10 ting du er takknemlig for. 
Lukk øynene og se for deg at du er et sted hvor du føler deg lykkelig. 
Hør på en feel-good-song. (her er min favoritt for øyeblikket!)
Pust rolig 2 ganger inn, og deretter 2 ganger ut. 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Denne morgenen har vært en slik start på dagen som jeg alltid lengter etter når det ikke er ferie: Jeg stod opp, så noen tv-serier, hørte på "morgenstund"-spillelisten min og etterhvert som timene gikk innså jeg at det var på tide å finne seg noe godt å spise. Med andre ord tar jeg det helt med ro denne høstferien, og bruker den rett og slett til å stresse helt ned og samle energi til siste innspurt på skolebenken før semesteret er ferdig. Er det flere som gjør det samme?

Double pearls

 • 08.10.2014 kl. 10:00

Image hosting by imagehost.nordei.de

- I'm all about the pearls! - 

 God morgen ♥ Jeg titter innom for å vise dere de nye øredobbene jeg kjøpte på fredag. Har jo sett slike doble perler en rekke steder nå, og da jeg så at de hadde fått det inn på nabobutikken for der jeg jobber, Ranels Parfymeri, så måtte jeg bare kjøpe med meg et par! Elsker at de er så enkle, men unike på samme tid! Hva synes dere?

1 kåpe, 4 antrekk

 • 05.10.2014 kl. 19:25

Nå er det jammen lenge siden sist jeg la ut et sånt kollasje-innlegg! Før hadde jeg det hele tiden, men siden det tar så lang tid så har det vel egentlig gått litt i glemmeboksen. Jeg skal prøve å lage det litt oftere fremover, for jeg synes selv at det er veldig inspirerende! Har faktisk gått i mitt eget arkiv mange ganger for å få inspirasjon fra tidligere innlegg som dette - og det forteller jo litt? :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne gangen valgte jeg å ta utgangspunkt i en oversized kåpe fra Weekday. Personlig mener jeg en slik kåpe er nøkkelen til en fin høst- og vintergarderobe - for det finnes jo uendelig med kombinasjonsmuligheter! Disse fire antrekkene er noen jeg virkelig har sansen for selv - og skulle gjerne brukt alle og enhver! Hva synes dere?

73 answers by SJP

 • 04.10.2014 kl. 10:00


.. Girl crush ♥

T.G.I.V

 • 03.10.2014 kl. 13:59

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Thank god it's vacation! - 

Jeg har bare hatt et par timer på skolebenken i dag, og nå er det tid for å logge hjernen av og ta høstferie! Jeg drar til Markus allerede i kveld, og blir der helt til skolestart igjen! Gjett om det gledes?! - Tro meg når jeg sier at 9 dager sammen er luksus for oss som er i avstandsforhold! Vi har ikke så mange planer for uka, bare for neste lørdag. Da er det nemlig "toilldagen" i Trondheim, så da må vi nesten inn og se etter noen gode tilbud. Med andre ord en hel dag med shopping - dere kan tro at jeg jubler!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå feirer jeg feriestarten med å drikke verdens beste smoothie og lese Det Nye. Smoothien må dere bare prøve: ha skogsbær, kokosmelk, appelsinjuice og en banan i en blender, og voila - så har dere noe skikkelig forfriskende i glasset. Vel, nå får jeg begynne å pakke litt! Vi snakkes senere ♥

Wide leg pants

 • 02.10.2014 kl. 16:23

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå skal jeg straks på jobb, og vet dere hva? For første gang på 10 år har jeg tatt på meg slengbukse, og den skal også få bli på gjennom hele jobbvakten. Jeg gikk med den på skolen i dag, og må innrømme at jeg følte at jeg ikke skled heeelt inn - men jeg elsker den uansett! Og det beste? Jeg fikk den på salg på Bikbok for bare 50-lappen! Kaa-pishhh ♥ Ha en fin torsdagskveld, skjønninger! 

Dagens antrekk

 • 01.10.2014 kl. 20:39

Image hosting by imagehost.nordei.de

Lindex kåpe / Bagorama veske / Nelly sko / Acne skjerf / Zara genser

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no