På vei til Trondheim

  • 31.10.2013 kl. 21:00

Goood torsdagskveld alle sammen! Dette er enda et forhåndsskrevet innlegg. Beklager for at det har blitt så mange av dem denne uka, men jeg har vært helt sykt opptatt og regner med at det er bedre enn ingenting? Når dette innlegget publiseres har jeg vært på "bustadkveld" i banken, og sitter sannsynligvis på bussen på vei til Trondheim. Jeg skal jo til Markus i helga, så jeg har en heeel haug med timer i buss foran meg, før jeg tar toget enda lenger videre til Levanger i morgen tidlig. (Etter litt shopping i Trondheim da selvsagt, hihi).
 


Da håper jeg at alle har en suuuuper torsdagskveld videre, så snakkes vi i morgen!♥ Er det forresten noen som vet om det er bagasjeoppbevaring på Trondheim S? Har så utrolig lite lyst å gå rundt med minitrillekofferten i morgen..

The perfect knit

  • 31.10.2013 kl. 16:38


Acne rue mohair dove white, ååh som jeg elsker deg! Kjøpte den på Retro i Bergen i høstferien. Og jeg angrer virkelig ikke et sekund på dette kjøpet! fargen er jo så nydelig, og det samme er snittet! Jaa, den koster en del, men jeg synes den var verdt det. Det går jo mot vinter og hva er da bedre enn en skikkelig fin strikkagenser å holde varmen i? 

Motivasjonstips

  • 30.10.2013 kl. 21:46

Hei og hallo sportiser! Er det bare jeg som sliter med å komme i gang med treningen etter ferier eller litt for lange pauser? Av og til får jeg sånne syke anfall, hvor jeg går fra 100% treningsbevisst til 100% sofagris på under 1 dag. Høstferien er et godt eksempel på det. Jeg og Markus dro til Bergen noen dager for å slappe av, og endte blant annet opp med dollypizza, cola, boller og godteri hver dag.. Haha, huff.. Ja, det er lov å skeiie ut en gang i blant, men det er viktig å komme seg tilbake til normalt igjen etterpå! Her er noen tips til hvordan man kan booste motivajsonen etter et sånt anfall: 

♥ Ny musikk! 
Last ned ny musikk til spotifylisten din eller lag en helt ny! Ingenting slår ny musikk med herlig takt under treningsøkten! Om du ikke har tid eller ork til å lage en egen så er du hjertelig velkommen til å bruke min under økten! Du finner den HER.

 Tenk på følelsen etter en økt!
Prøv å husk den herlige følelsen man får etter en økt. Er det ikke godt å kunne tenke "i dag har jeg virkelig gjort noe bra for meg selv" før sovner om kvelden? ♥ Skaff deg en treningspartner!  
Selv om det er viktig å ikke bli avhengig av en annen når det kommer til trening, er det alltid gøy å ha en som du vet er like motivert som deg! På denne måten kan dere pushe hverandre og hjelpe hverandre til å nå målet! Spør en venninne som du vet ikke gir opp så lett!

♥ Ny treningsplan!
De fleste treningssenter gir deg mulighet til å få timer hvor de tilsette hjelper deg gratis med å sette opp treningsplan. Er det lenge siden sist du skiftet plan og øvelser så er det nok en av grunnene til at du har mistet motivasjonen! Nye øvelser er viktig og veeeeldig motiverende!

♥ Se på din egen fremgang!
Har du trent en stund så har du allerede bra fremgang fra før du begynte, men det er aldri for sent å ta før-bilder. Still deg opp foran et kamera i tettsittende klær eller undertøy og ta bilder i alle mulige vikler! Etter 2-3 månder kan du finne frem kameraet igjen og gjør det samme. Deretter setter du de sammen i en kollasj og sammenligner bildene. Dette har jeg gjort maaange ganger, og herregud så motiverende det er! ♥ Sett deg et mål! 
Vil du ned i vekt? ha tydligere muskler? få bedre kondis? løfte X antall kg i benkpress? Alt dette er mulig så lenge du har det i kikkerten! Men pass på å ikke ha for mange mål i sikte på en gang. Det er lettere å nå målet om du har det, ene og alene, som hovudfokus i perioden frem til du når det! 

♥ Kjøp nye treningsklær! 
Nei, man er ikke på trening for å se fin ut. MEN herregud så mye mer motiverende det er å stikke innom senteret om man faktisk føler seg litt fresh enn når man ser ut som en dass. Sånn er det bare, vi jenter har det bedre når vi føler oss bra! Nye treningsklær er helt klart en viktig faktor i å ha motivasjonen på plass!

♥ Finn din treningsmetode!
Noen liker styrke, noen liker lagsport og andre liker kondisjonstrening. Ingen er like, så om venninnene dine liker best å spille fotball så betyr det ikke at du MÅ gjør det. Prøv litt forskjellig! De fleste senter tilbyr også saltimer i en hel haug av ulike varianter, så her er det bare å velge og vrake! ♥ Bare gjør det! 
Eller "Just do it" som nike sier. Ikke bruk så mye tid på å tenke på å gjør det, men bare gjør det! Di mindre du tenker over det, di lettere gjør du det for deg selv.

♥ trening gjør deg lykkelig!  
Du har kanskje hørt om endorfiner eller "lykkehormoner"? Dette er hormoner som slippes løs i kroppen når man trener! Det vil si at man blir fysisk glad av å trene! 

♥ Du har to stemmer! 
Husker ikke helt hvor jeg leste dette, men det traff meg ganske dypt og det er noe jeg tenker over hver gang jeg ikke har motivasjon: Prøv å tenk at du har to stemmer i hodet. Når du sitter å vurderer om du skal trene eller ikke, så har du en negativ stemme og en positiv. En som sier "nei, nå orker jeg ikke å trene" og en som sier "en liten økt skader vell ikke?". Den negative stemmen er den stemmen som har holdt deg tilbake hele livet, altså den som IKKE vil det beste for deg. Prøv å alltid lytt til den positive stemmen, den som sier "JEG kan klare det!".  

1 kåpe, 4 antrekk

  • 30.10.2013 kl. 15:30

Å kle seg fint når gradestokken kryper ned mot minus 10 og snøen ligger på bakken, er ikke barebare. Jeg skal ærlig innrømme at om vinteren foretrekker jeg heller varme og komfortable klær fremfor å se trendy ut. Likevel har jeg laget en liten kollasj med inspirasjon til vinterantrekk. Nøkkelplagget jeg har brukt er en oversized kåpe, som er et av de plaggene jenter burde invistere i nå som vinteren er her. Den er både enkel, varm og utrolig lett å style!Jeg vet desverre ikke hvor noen av plaggene er fra, kollasjen er nemlig laget i polyvore siden det er ment som et inspirasjonsinnlegg. Men så skal det sies at alle plaggene i kollasjen er ganske basic, så det skulle ikke være vanskelig å finne liknende plagg på de vanlige kjedebutikkene som H&M, bikbok osv til en rimelig pris.

Cute sleeping shorts

  • 29.10.2013 kl. 20:33


Har ikke jeg verdens søteste soveshorts eller hva? Gikk forbi Kappahl en dag, og da jeg så denne skjønningen i sidesynet måtte jeg bare inn og få den med meg hjem! Er ikke ofte jeg finner så mye fint på Kappahl, føler de satser litt mer på eldre kvinner? Men med denne traff de hvertfall smaken min! Så enkel og så søt, og kostet heller ikke mer enn 150 kr! 

Zebra

  • 29.10.2013 kl. 15:30

Halloen! Akkurat nå er jeg på jobb på Mestergull, så dette innlegget er forhåndsskrevet og antrekket er fra forrige uke. Denne dagen er ikke annet enn superduper travel for min del, så her er det bare å henge i! I skrivende stund sitter jeg på skolen. Er ferdig på her klokken 11:30 i dag, også er det rett avsted for å holde datakurs og deretter skal jeg prøve meg på en liten treningsøkt. 


/ H&M genser / Zara skinnshorts 

Og så vurderer jeg forresten å starte med ukens spørsmål igjen! Hva tenker dere om det? Har fått en del spørsmål om diverse saker og ting allerede, så kanskje det ikke hadde vært så dumt? Still gjerne spørsmål i dette innlegget om dere lurer på noe! Om det ikke kommer så mange spørsmål svarer jeg heller annenhver uke  :-)

Hjemmelaget knekkebrød

  • 28.10.2013 kl. 21:12

God kveeeld! Kom akkurat inn døra etter en kardioøkt på spenst! Er helt skutt, men utrolig fornøyd med 1,5 time på ellipsemaskinen! Puuuh! Etter jeg hadde trent stakk jeg innom brun og blid for å fikse litt på brunfargen. Føler meg SÅ bleik for tiden, så kunne ikke vente med en liten runde sol. Bestilte faktisk selvbruning i går også (jeg har alltid vært i mot selvbruning pågrunn av lukta), så ja er ganske desperat! haha.. 

Men nå må jeg bare tipse dere om noen himmelske knekkebrød mamma lagde her om dagen. Vi slukte de på 1-2-3, og det med god grunn: herregud så fantastisk det er med hjemmelagde knekkebrød! Har tenkt å lage de om igjen om ikke så altfor lenge, for det er jo både praktisk (jeg tenker å ta med seg på jobb/skole), sunt, lett å lage og deliiishhh! 

Bland sammen alle frøene og salt i en bolle. Rør egg og Cocosaolje sammen lett og hell over frøene. Bland godt. Bruk et stekebrett med bakepapir og trykk massen jevnt ned. Del opp i passende biter med en kniv eller et pizzahjul og stek deretter midt i ovnen på 160 grader i ca 30 min. Avkjøl tilslutt på en rist og oppbevar de i en boks så de holder seg sprø! 


Neste gang jeg skal lage har jeg planer om å tilsette en god del maldonsalt og kanskje litt urtekrydder for en litt mer spennende smak! Er jo så gøy å prøve seg frem! Og de Sigdalknekkebrøene jeg alltid kjøper med havsalt og urter er jo faktisk bare helt perfekte.. Mmm...

Latest on instagram

  • 28.10.2013 kl. 16:30

Helloen jenter! Da var det mandag og ny uke igjen! Har så lyst at denne uka bare skal suse forbi så det blir torsdag foooort! Da drar jeg nemlig til Levanger for å være med Markus hele helga! Ååh, skal bli så godt å se han igjen! 

Forresten så er det utrolig gøy å se at det allerede er så mange som finner veien til bloggen min! Var kjempekjekt å våkne i dag å allerede ha kommet på topp 200! Også må jeg si tusen takk til dere som legger igjen kommentarer her også! Ingenting gjør en blogger blidere enn når det er litt aktivitet i kommentarfeltet! Motivasjonen til å bruke  tid på innleggene stiger med en gang merker jeg! Har det litt travelt akkurat nå, så tenkte å bare dele mine siste instagramoppdateringer. Profilen min på instagram heter forresten torilhornnes, som alle andre steder :-)1. Enkelt og basic antrekk / 2. Leeegday! / 3. Nye ringer fra min nye jobb. / 4. Styling til tentamenshoot.
5. Tentamensresultatet mitt! / 6. Nytt hår! Sååå fornøyd! / 7. Fullkornspizza, Mmmm! / 8. Nøttekos til lørdagen.
9. Min favorittfrokost / 10. Mitt første kjøp på acne måtte dokumenteres / 11. Klar for trening! / 12. Besta sin gamle fine klokke. 
13. Selfieeee / 14. Hardkjør på ellipsemaskina / 15. Capsprøving på H&M / 16. Throwback
 

Høstantrekk

  • 27.10.2013 kl. 17:15/ Monki skjorte / Bikbok t-skjorte / Vila skjørt / DNA sko / H&M veske / Rayban solbriller

Tilbake

  • 27.10.2013 kl. 14:33
Hei og hå, hvordan går det med dere? Jeg endte visst opp med en timeout fra bloggen. Det var ikke planlagt i det heletatt, så jeg fikk derfor ikke sagt ifra. Men de siste ukene har jeg merket at jeg savner blogging skikkelig, så nå tenker jeg å prøve å starte opp igjen! Har hodet stappet av en haug med ideer og innlegg jeg gjerne vil dele med dere: Alt fra oppskrifter til mote! Wiii, er så gira på å komme i gang!

Ellers så har jeg det utrolig bra for tiden, og stortrives med hvordan livet er akkurat nå. Har blant annet fått jobb på Mestergull, hvor jeg lærer mye om både kundeservice og smykker. Synes det er så stas å begynne i en litt mer pyntet jobb enn kaféjobben jeg hadde før! I tillegg har jeg også fått meg kjæreste! Haha, ok når man sier at man har "fått seg kjæreste" så høres det ut som man har hovet inn en random på gata og tvingt han til å bli sammen med seg. Men nei, jeg har blitt sammen med verdens beste Markus som betyr sååå mye for meg! 

Når det kommer til bloggingen så ser jeg litt an hvordan det blir. Har selvsagt lyst å satse skikkelig på den og levere flere kvallitetsinnlegg for dagen, men jeg har desverre perioder hvor andre ting tar mye tid. Jeg skal i hvertfall gjør mitt beste, så får dere heller leve med at det kanskje blir litt dårlig oppdatering fra tid til annen :-) 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no