Motivasjonsboost med Shape Up

 • 30.09.2015 kl. 16:31

Loading image...

Heisann solstråler! Jeg hadde egentlig planer om å få oppdatert dere i går, men jeg ble sittende med en innlevering til klokken slo ett. Nå er innleveringen i hvert fall ferdigskrevet og forhåpentligvis slipper jeg å forholde meg mer til den. Jeg kan trygt si at jeg var ganske lei da jeg trykket på "lever"-knappen i natt.. 

Nå er jeg som dere kanskje skjønner tilbake i Trondheim! Jeg tok nattbussen hjem og plukket med meg et par magasiner som underholdning på veien, og en av dem var Shape Up. Jeg har planlagt for meg selv å starte en sunnere livsstil fremover, for i denne oppstartfasen av studietiden har det gått i mye usunnheter som jeg i ettertid skulle vært foruten. Å lese Shape Up la jeg litt på hylla en stund ettersom treningen har vært nedprioritert, men det må jeg altså si: fy søren så mye motivasjon det er å hente! Jeg kjenner treningsgleden i meg vokste betraktelig i takt med at jeg bladde om på sidene.

Loading image...

Denne utgaven inneholdt en muskelspesial med drøssevis av tips til øvelser og fremgangsmåter. Det jeg likte aller best var dog artikkelen om sunne middager og matpakker. Artikkelen om matpakker var i bunn og grunn skrevet som tips til turmat, men dette funker jo like godt som lunsj på skolebenken! Jeg har så lite kreativitet på den fronten at den siste tiden har det vært mange nødløsninger med å kjøpe bagetter i kantinen, og det er mildt sagt dyrt for en student! 

Loading image...

Etter å kost meg så mye med Shape Up bladet som jeg gjorde på bussturen har jeg nå bestemt meg for å begynne å abonnere på det. Denne jenta skal nemlig komme seg opp av sofaen og inn på 3T fremover. Da er det vel ingenting bedre enn en liten reminder og motivasjonsboost som dukker opp i postkassa en gang i måneden? :-) Jeg har i hvert fall utrolig godt av det, for jeg vet hvor lett det er å miste treningslysten! Dersom dere også vil bruke Shape Up som et verktøy til å komme seg over kneiken, ville jeg anbefalt å sjekke ut hvilke abonnement som tilbys på nett. - Der er det nemlig mange kroner å spare! Selv bestilte jeg mitt abonnement gjennom Bladkongen.no! 

3 x 13

 • 27.09.2015 kl. 14:05

Loading image...

· 3 ting jeg liker ·
Familien, vennene og kjæresten min
Reise for å smake og oppleve 
Å spise ute (Dette begynner å bli en dyr vane!) 

· 3 ting jeg ikke liker ·
Vanskelige, negative mennesker.. 
Fisk, spesielt hvit fisk.. Laks og sushi er derimot kjempegodt!
Å stresse om morgenen. Jeg står heller opp en time før for å ha god tid!

· 3 ting jeg vil ·
Kunne leve av bloggen gjennom studietiden
Dra til varmere strøk for å tilbringe en uke med sand mellom tærne
Fullføre dette semesteret med A i snitt (hehe, det er lov å håpe!!)

· 3 ting jeg ser frem til ·
Å bli ferdig med innleveringen jeg holder på med 
Sette meg på flyet med retning India i jula 
Wiz Khalifa & ASAP Rocky konsert under UKA 
(+ når venninnene mine kommer på besøk i oktober)

Loading image...

· 3 ting jeg burde ·
Skrive på innleveringen istedenfor dette blogginnlegget 
Bli flinkere til å ta bilder av / blogge om hverdagslige happenings
Stå opp klokken 07:00 hver dag

· 3 ting jeg kan ·
Tidenes kuleste korttriks! Hvis jeg husker det..
Sovne hvor som helst, når som helst. Jeg er nemlig tidenes tyngste sover
Drikke ti kopper kaffe på en dag uten problem 

· 3 ting jeg ikke kan ·
Være tålmodig 
Lyge noen i ansiktet 
Leve med rot rundt meg 

· 3 ting jeg ofte snakker om ·
Reiser og opplevelser 
Helgen, sånn som alle andre ungdommer 
Mat (haha, det er faktisk helt ille) 

· 3 ting jeg ønsker meg ·
Sommer og vår året rundt 
Bedre studentøkonomi
Den sykt fine strikkegenseren jeg så på Acne forrige uke

Loading image...

· 3 ting jeg blir rolig av ·
Filmkvelder
Armkroken til kjæresten
Å tilbringe tid med familien

· 3 ting jeg blir stresset av ·
Når bussen er sen (sånn som den alltid er i Trondheim!)
Når jeg må snakke med fremmede i telefonen
Når det nærmer seg innlevering/prøve/eksamen

· 3 ting jeg har gjort i helgen ·
Vært hjemme i Førde
Laget LCHF-karameller med søsteren min (oppskrift her!)
Spist haugevis med mat sammen med venninner

· 3 ting jeg gjorde denne uken ·
Satt 10 timer på buss for å komme meg hjem
Brukte altfor mye penger på å spise ute og shoppe! ..høstmoten tar knekken på økonomien.
Tapte nok en gang 70 kr på lørdagens lottotrekning

Filmtips #12

 • 25.09.2015 kl. 12:56

Loading image...

Little Boy ······

Sjanger: Drama / Komedie / Krig
Se denne dersom du liker: ?

Denne filmen er ganske rar, men samtidig en av de søteste og mest hjerteskjærende filmene jeg noen gang har sett. Tårene trillet fra første stund og ga seg ikke før sikkert en time etter filmen var ferdig. Little Boy handler om en gutt som er villig til å gjøre hva som helst for at faren skal komme hjem fra tjeneste under andre verdenskrig. Den beskriver uendelig kjærlighet mellom far og sønn, og det er rett og slett forferdelig å se scenen der de to må skilles fra hverandre. Jeg synes faktisk det er litt vanskelig å beskrive handlingen for akkurat denne filmen må bare sees. Vær forberedt på en vond, søt, god og trist film når du trykker play ♥

Soul Surfer ······

Sjanger: Biografi / Sport / Drama
Se denne dersom du liker: Blue Crush / The Last Song 

Soul Surfer så vi når Siv var på besøk forrige helg. Jeg hadde faktisk ingen forventninger til den ettersom jeg synes coveret gir inntrykk av en lavbudsjettsfilm. I tillegg hadde vi prøvd oss på to andre filmer før vi kom til denne som var så dårlige at vi bare måtte avslutte. Soul Surfer knuste i hvert fall forventningene og jeg anbefaler den absolutt videre. Dette er en varm og god film som jeg absolutt ville spilt av på en jentekveld. Filmen er basert på en sann historie og handler i korte trekk om en jente som overkommer frykten av å surfe etter å ha mistet armen sin i et haiangrep. 

Insurgent ······

Sjanger:  Spenning / Sci-Fi 
Se denne dersom du liker: Divergent / The Hunger Games 

Etter eneren hadde jeg store forventninger til resten av Divergent-serien, men denne gangen må jeg nok meddele at toeren, Insurgent, var en ganske stor skuffelse. Likevel vil jeg gjerne anbefale filmen og spesielt serien videre for jeg synes i bunn og grunn at det er en god handling .. Og når dere først har sett eneren vil dere sannsynligvis føle behovet for å se neste! Selv vil jeg garantert se treeren når den kommer ut også, selv om forventningene kanskje ikke er like høye. - Vi får bare krysse fingrene for at det blir bedre til slutt! 

Home Sweet Home

 • 24.09.2015 kl. 16:01

God Torsdag, fra Førde! Følte jeg måtte presse inn en rask oppdatering før jeg fortsetter på oppgaven i "Bedriften". Etter en lang busstur fra Trondheim kom jeg omsider frem klokken 08:30 i dag tidlig. Jeg måtte ta meg en powernap så fort jeg kom i hus, og jeg må innrømme at det føltes ganske så deilig å sovne i egen seng igjen! Det er noe magisk med den senga man har "vokst opp" i, altså.. Man sover liksom ekstra godt der :-)

Loading image...

De neste dagene skal jeg bruke til å treffe igjen venner og kjente, jobbe litt, skrive innlevering til blekket spruter og selvsagt tilbringe tid med Siv og kjæresten hennes. Jeg gleder meg som bare det! Nå har jeg ikke bodd i Trondheim så altfor lenge, men jeg merker at det er så mye å oppdatere seg på her hjemme allerede! Man føler liksom at man går glipp av litt når man bor en 10-timers kjøretur unna. Misforstå meg rett, for jeg klager absolutt ikke! Jeg storkoser meg i min nye by selv om jeg kjente litt ekstra på savnet i det jeg satt foten inn døren hjemme ♥

The Statement Sweater

 • 23.09.2015 kl. 18:05

Loading image...

Okei, to innlegg på rad som handler om gensere? Dere kan jo bare gjette hvilket klesplagg jeg har på hjernen om dagene! Haha :-) I helgen var som sagt søsteren min og jeg på shopping her i Trondheim, og da vi tittet innom H&M på Trondheim Torg skjønte jeg fort at løpet var kjørt for å unngå å bruke penger. Jeg klarer fint å la være å shoppe om jeg går inn for det, men dessverre så har det seg slik at jeg er ganske svak for H&M sin trend-avdeling. Det er jo så masse stilig! Tro meg når jeg sier at det var minst ti plagg jeg gjerne skulle dratt kortet for, men jeg klarte heldigvis å holde meg fornuftig og endte opp med denne råkule genseren til bare 349,-!

Loading image...

I dag tok jeg jomfruturen med min nye skjønnhet, og valgte å kombinerte den enkelt med sorte jeans, en hvit skjorte og adidas-sneakers. Føler man må holde det litt plain ellers når det skjer så mye på genseren i seg selv. Likevel har jeg lyst å prøve å dra den hakket lengre neste gang. Kanskje bare bytte ut jeansene med skinnskjørt? Hmm, vi får se! Jeg har i hvert fall samlet meg opp en liten idébunke med antrekk, for denne genseren kommer absolutt til å brukes! Synes gullfargen i den gjør den så unik, og så gir mønsteret meg faktisk litt Kenzo-vibber. Ser dere hva jeg mener?

This Season Calls for Knits

 • 22.09.2015 kl. 14:30

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her

Det er ikke til å legge skjul på at høstmoten gir meg ekstra store hjerter i øynene. Det er jo så mye fint i butikkene! Nesten så jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Jeg elsker å kombinere lag på lag og pakke meg inn i store skjerf og kåper. Det som står høyest på ønskelisten er påfyll av nye strikk som kan kombineres opp og ned gjennom alle høst- og vintermånedene. Nå i høst holder det med en hvit skjorte under genseren og sneakers på beina, mens i vinter legger jeg gjerne over en ullkåpe og skjerf over og bytter ut sneakers med boots eller støvletter. Enklere blir det ikke! 

The First Fall Outfit

 • 21.09.2015 kl. 18:16

Loading image...

Ellos jakke · Zara jeans · Adidas Originals sko · KappAhl skjorte · Bikbok genser · Lauren Ralph Lauren veske · Michal Kors klokke

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Ser dere at frøkna har klippet håret og farget det mørkere? Jeg er SÅ fornøyd med fargen og føler den sklir rett inn i kommende sesong. Dessverre føler jeg at lengden ble litt i korteste laget. Jeg får liksom ikke til å style det skikkelig og jeg har ikke hatt det så kort siden jeg var liten bebis. Prøvde faktisk å gjemme det litt på bildene siden det er så uvant, så dere skal heller få se det skikkelig en annen gang! Nå er jeg i hver fall klar for å spare håret LANGT! Hvis ikke det spiller på lag nå, så må jeg bare ty til extensions .. 

Turist i egen by

 • 20.09.2015 kl. 17:24

Loading image...

Den siste tiden har det vært mye stress og jobb på skolen, så da søsteren min spurte om å få komme på besøk i helgen var jeg selvsagt kjapp med å si ja! En kosehelg med shopping og kafébesøk var akkurat det jeg trengte, og det var utrolig hyggelig å se Siv igjen! Vi tilbrakte lørdagen i sentrum med shoppingposene tredd opp begge armer og magen fylt med cupcakes fra "fairytale Cupcakes" og Starbucks-bagetter. Når kvelden kom fikk vi med oss Markus og tok turen på Tyholttårnet for et deilig måltid. Gud, så koselig! 

Loading image...

Loading image...

I dag har vi vært gjennomførte turister med kameraet rundt halsen og joggiser på beina. Jeg har faktisk ikke tatt meg skikkelig tid til å se Trondheim tidligere, så jeg var nok like gira på denne dagen som turisten selv. Nå har vi vandret på både Solsiden, Bakkelandet, Gamlebrua og ved Nidarosdommen. Og så har jeg fått vist fram skolen min da! 11 000 steg senere er vi nå tilbake i leiligheten og snart klar for å lage oss middag. Jeg kjenner det rumler i magen, for i dag står ytrefilet med poteter og bearnaise på menyen. Deilig! Etter det skal vi se en film før turen går til busstasjonen så Siv får kommet seg hjem igjen. Heldigvis sees vi allerede når jeg drar hjem på onsdag. - Gleder meg sånn til å se igjen venner og kjente ♥

Loading image...

Ønsker dere alle en fin og avslappende søndag videre ♥

Filmtips #11

 • 18.09.2015 kl. 21:05

Loading image...

The Longest Ride ······

Sjanger: Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: The Lucky One

Enda en film basert på fantastiske Nicolas Sparks sine bøker! De som har sett filmene hans tidligere vet nok at man som regel vet hva man går til når man trykker play. De fleste historiene er bygd opp ganske likt, men på samme tid veldig ulikt. Jeg klarer i hvert fall aldri å la være å se filmen dersom jeg ser at det har kommet nye nytt fra han! - Og det er det god grunn til :-) The Longest Ride er enda en favoritt i rekken. Dette er en varm, søt og rørende kjærlighetshistorie som anbefales å se en sen høstkveld under dyna ♥

Furious Seven ······

Sjanger: Spenning / Krim / Thriller
Se denne dersom du liker: De andre Fast & Furious filmene

Jeg håper det er flere Fast & Furious fans der ute, for da kan jeg virkelig anbefale den nyeste filmen! Denne har jeg gledet meg til å se lenge, og da den endelig kom ut var jeg kjapp med rulle film. Heldigvis skuffet den ikke, og helt ærlig må jeg si at dette faktisk er favoritten blandt de alle! Følte virkelig at denne ble tatt til nye høyder, samtidig som at den selvsagt var preget av Paul Walkers død. Jeg håper alle tar seg tid til å se den! Absolutt en av filmene på min topp10-liste dette året :-D   

Pitch perfect 2 ······

Sjanger: Musikk / Komedie
Se denne dersom du liker: Pitch Perfect 1 

En skikkelig feel-good-film! Det skal sies at jeg synes eneren var hakket bedre, men denne er jammen godkjent den også! Pitch Perfect er spekket med humor (jeg ELSKER spesielt Fat Amy sine replikker) og i tillegg er det en koselig film om både vennskap, ambisjoner og kjærlighet. Filmen anbefales virkelig om du er på utkikk etter noe å se på jentekvelden. Her er det bare å finne frem godteposen, popcornet og det gode humøret! Enjoyy♥

Morgenstund

 • 16.09.2015 kl. 11:20

Loading image...

God onsdag, jenter! Et blogginnlegg allerede kl11 er ikke akkurat en vanesak her inne, men denne jenta har faktisk vært oppe siden klokken 06:00, så nå følte jeg egentlig at klokken var bikket 16. Haha, sånn er det når man har mistet døgnrytmen! Jeg har som mål å bli flinkere til å stå opp tidlig å utnytte dagen, og når vi hadde informasjonsmøte allerede klokken 07:30 i dag, så jeg på det som en gylden mulighet til å øve inn en bedre døgnrytme. Jeg skal innrømme at det var hardt når klokken ringte, men herrefred så mye jeg har fått gjort allerede! Dette skal jeg uten tvil fortsette med :-)

Loading image...

Nå skal jeg sette på havregrøten og spise litt før jeg hiver meg på bussen til resten av dagens forelesning. Markedsføringsledelse står for tur, og det er absolutt en av mine favoritter dette semesteret! Senere skal forresten jeg og Ragnhild ta turen til 3T for å prøve squash for første gang! Jeg innså i stad at jeg egentlig ikke kan noooe som helst om det, så jeg endte opp med en runde på google for å lese reglene. Kan vel egentlig ikke så mye mer enda, men vi får heller ta det som det kommer! Gøy blir det uansett, og jeg gleder meg kjempemye til en annerledes økt!

Loading image...

Ha en fantastisk onsdag ♥

A New favorite of Mine

 • 15.09.2015 kl. 19:35

En liten anbefaling fra meg til dere sweet thoots der ute! Nylig fikk jeg smake denne lakrisen av en venninne, og siden har jeg vært frelst. Dere som så forrige innlegg vet at jeg trodde den var sukkerfri, men til min store skuffelse er den visst ikke det. Likevel har jeg lyst å anbefale videre, for innholdet er absolutt bedre enn det man finner i Candy King posene. Her er det naturlige ingredienser så langt øyet kan se, og jeg føler faktisk at en lakrisstang metter litt? Kanskje det bare er innbilning? En ting som i hvert fall ikke er innbilning er at jeg lett kunne byttet ut godteposen på lørdag med to slike stenger. 1000 kcal vs. 200 kcal som metter like mye og demper søtsuget i samme grad er ikke et dilemma engang! 

Loading image...

.. And whats so great about it?
Laget med naturlige farge og smak 
Ingen tilsetningsstoffer 
Ingen konserveringsmiddel
Vegetarisk og vegansk 
Mindre enn 0.5% fett 
Ca 100 kcal i en stang

Loading image...

Tenkte det var bedre med et aldri så lite tips enn ikke noen innlegg i det hele tatt! Jeg kom akkurat hjem fra skolen og rakk ikke å knipse noen andre bilder enn dette, men jeg håper dere liker sånne innlegg i ny og ne! :-) Nå ligger jeg langflat på sofaen mens fingrene såvidt orker å presse ned bokstavene på tastaturet. Hva kan man si? Skole fra 08:30 til 18:30 tar på! Spesielt nå som jeg har blitt vant til mye fri og maks tre forelesningstimer på rad. Nå skal i hvert fall jeg nyte andres blogger, tv-titting og avslapping med god samvittighet! Ha en fantastisk tirsdagskveld, så snakkes vi i morgen ♥

My monday - hour by hour

 • 14.09.2015 kl. 20:56

Loading image...

07:18: Mandagskoma. Alarmen stod på 07:00 selv om jeg ikke har undervisning i dag. Jeg har en del å lese og bestemte meg i går for å dra på skolen med en venninne for å jobbe med ulike fag, derfor ville jeg stå opp i god tid for å rekke en rolig morgen. Jeg endte opp med å slumre minst 10 ganger før jeg nå endelig orket å dra opp mobilen for å skrive ned dagens første tidspunkt. Deretter skal jeg se gjennom Bloglovin, Instagram, Snapchat og aviser før jeg står opp. 

08:00: Jeg har akkurat ropt hade til Markus i det han forsvant småstresset ut døren. Jeg har fått i meg en skål med yoghurt, melon og havregryn. Humøret er på topp nå som dagens første kaffekopp intaes mens jeg spiller mitt nye favorittspill "1010" på mobilen. Å si at jeg fort blir avhengig av spill er en stor underdrivelse... (Jeg var forresten megastolt over rekorden på 3102, før Frida plutselig knuste meg med 5000. Nå MÅ jeg bare slå henne igjen!)

09:26: Innser at jeg har helt glemt å skrive ned hva jeg gjør kl 09.. Dette lover bra for resten av dagen! Den siste timen har jeg sminket meg, pakket treningsklærne, strøket dagens skjorte og fått på antrekket. Jeg sitter klar og vipper på stolen som en liten unge mens jeg venter på at klokken blir 09:45 så jeg kan løpe til bussen. Jeg er klar for å gripe dagen!

10:00: Jeg sitter på bussen og halvstresser over at jeg egentlig burde vært på skolen nå. Håper Valentina er litt sen hun også så hun slipper å vente. Bussene i Trondheim er uten tvil min største hverdagsfrustrasjon etter jeg flyttet hit. De er ALLTID sene - uten unntak. (Mens jeg skriver dette får jeg forresten melding om at hun også er sen på grunn av bussen..)

11:00: Etter en evighet med leting etter riktig grupperom finner vi endelig det vi har booket og setter ivrig i gang med faget "bedriften".

Loading image...

12:00: Vi jobber fortsatt med bedriften. Vi har nemlig en individuell oppgave hvor vi skal bruke 4 sider på å begrunne hvorfor vi ville/ikke ville takket ja til å kjøpe eksamensfasiten dersom man fikk tilbudet fra en medstudent rett før eksamen... Kjenner jeg blir litt oppgitt av vinklingen på akkurat denne oppgaven. 

13:00: Tar en rask tur innom søstrene grene for å kjøpe sukkerfri, naturlig lakris (viser i eget innlegg senere) mens jeg venter på bussen som går hjem. Skulle egentlig rett på trening, men siden sulten spiser meg opp innenfra må jeg en svipptur hjemom for å få i meg noe mat først. Økonomisk tjej, tjohei! Bare synd for meg at bussen atter en gang var sen, for tilslutt stod det mellom å slå seg løs på lakrisen eller slå seg langflat ned på busstoppet med det hvite flagget hevet. Vel, når jeg først begynner å spise har jeg ingen hemninger, så 2 stakkars lakriser gikk med i ventetiden...Thank god it´s sugarfree!

14:00: Spiser etterlengtet mat og tar bilde av restene av den nyinnkjøpte lakrisen for å anbefale den videre til dere. Den er faktisk så god at den fortjener eget innlegg.

14:30: Jeg skal akkurat til å gå ut døren på vei mot trening i det jeg legger merke til at STIPENDET har kommet! Juhu, hæla i taket!! Jeg får lyst å bestille frisørtime og dra på shoppingrunde asap, men må bare bite tennene sammen å være flink student. Dessverre må jeg nok betale de kronene for frisør snart uansett, for akkurat nå går jeg rundt med kaos på toppetasjen.

16:00: Akkurat ferdig med 7 km på mølla - kjempestolt av meg selv! Dette er nemlig første runden på tredemølla på evigheter. Nå er det tid for 3 km roing før jeg drar innom Rema for å handle, og deretter busser hjem for å lage middag.

Loading image...

17:00:
Jeg skal til å begynne på tikka masala når jeg merker at kyllingen er utgått og må legge en ny slagplan som ikke inneholder kyllingkjøtt. I dag er jeg i det sunne hjørnet og drar fram laks og avokado. Yummy! 


18:00: Jeg gir Markus en av lakrisene til dessert og i det han leser opp at den inneholder "50% sukker" ler jeg høyt mens jeg innser at det kanskje ikke var så innafor å sluke to på de 10 minuttene jeg ventet på bussen. I hvert fall ikke på en mandag. Jeg tar opp mobilen og ser gjennom notisene for tidspunkt jeg har skrivet og himler med øynene over hvor mye jeg har skrytt over at den er sukkerfri. (Det fikk jeg nemlig høre av en venninne). Jaja, gode er de og jeg har planer om å lage et innlegg om de uansett! Det er jo tross alt naturlige ingredienser og bedre enn vanlig godteri, hehe..

19:00: Vi tar en pause fra hverdagen og ser "Narcos" på Netflix. En kjempebra sannhetsbasert serie om narkokongen Pablo Escobar. Anbefales på det sterkeste! Det er forresten bare kommet ut fem episoder, så det er absolutt ikke så mye å ta igjen dersom du skulle likt å se den selv.

20:00: Ut av dusjen og opp med dataen - nå er det på tide å sette i gang med dette blogginnlegget. Jeg har notert alle punktene på notis-appen på mobilen så det er bare å lime det inn. Jeg finner ikke noen brukbare bilder som passer innholdet og ender opp med inspo-bilder, slik jeg så at Hanne hadde gjort. Hvorfor ikke? Jeg kommer på at jeg må huske å skrive "Innlegget er inspirert av Hanne Mjåseth" på slutten av innlegget. Jeg gjør det med det samme for å ikke glemme det. Tilslutt ser jeg gjennom innlegget på jakt etter skrivefeil og trykker "publiser" med et fornøyd smil om munnen. Det er jammen ikke ofte jeg byr på 850 ord i et blogginnlegg! Kanskje det er noe jeg burde gjøre oftere? :-) 


 

Innlegget er inspirert av Hanne Mjåseth

Dagens antrekk

 • 13.09.2015 kl. 20:07

Loading image...

God søndag, kjære lesere ♥ Nå har jeg endelig bestemt meg for å satse på normal blogging igjen etter en lang periode bloggtørke. Jeg håper bare jeg klarer å holde det jeg lover. Men dere vet, det er noe med det når man faktisk skriver det ned og deler det videre .. da må man liksom prøve ekstra hardt? Når det er sagt så må jeg legge til at det faktisk er en "legit" grunn til fraværet. Det nye studiet krever faktisk ganske mye - spesielt på hjemmebane. Jeg merker at etter 10 år med utvikling i det samme fagene år etter år, så kom det nesten som et sjokk med noe helt nytt. Man må liksom begynne på scratch, så det er ganske mye å sette seg inn i. I tillegg skal jeg innrømme at ut i fra fagforklaringene så virker det som at det første semesteret har det kjedeligste innholdet. Heldigvis blir det bedre allerede etter jul, men frem til det må jeg bare legge inn et ekstra gir på skolefronten.

Dagen så langt har jeg brukt på Makroøkonomi (et av favorittfagene dette semesteret) og sett litt på mulighetene på skolen de neste årene. 4.-6. semester innebærer nemlig muligheter for valgkurs, internship og utveksling. Jeg har, som alltid, lyst til alt og sliter med å bestemme meg. Utveksling hadde vært kjempegøy, men når bare det å flytte til Trondheim var vanskelig, er det kanskje ikke helt ideelt å ta turen til USA? Internship er nok det smarteste for meg, men på en annen side har jeg skikkelig lyst til å presse meg selv litt. Spesielt med tanke på å få opp språkkunnskapene, for det hadde jeg absolutt hatt godt av! jaja, heldigvis har jeg et og et halvt år på å bestemme meg enda :-) 

Loading image...

Zara cardigan · Bikbok bukse og genser · Ray Ban solbriller · Adidas Originals sneakers 

Loading image...

Tidligere i kveld fikk jeg også med meg Markus ut for å ta bilder! Vet ikke helt hva som skjer med kvaliteten, den har nemlig blitt skikkelig ille etter jeg byttet til Macbook. Noen som vet hvorfor? Det ser nesten ut som at jeg har brukt for høy ISO, men det vet jeg at jeg ikke har! Jeg blir gal når jeg bruker masse tid på å knipse bilder og redigere, men det ikke blir bedre enn det her. Huff, kanskje jeg må ta meg et lynkurs i macbook hos en venninne. 

Filmtips #10

 • 11.09.2015 kl. 13:34

Loading image...

The Age Of Adaline ······

Sjanger: Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: About Time

Denne filmen har jeg lengtet etter å se lenge, så dere kan tro jeg var kjapp med å finne den frem så fort jeg fikk en ledig kveld! Det er ikke ofte filmer med selveste Blake Lively i hovedrollen skuffer, så da sier det seg selv at forventningene var høye. Heldigvis nådde den opp pluss enda litt til. "Age Of Adaline" var trist, søt og romantisk på samme tid. En perfekt film om man er ute etter litt kvalitetskos på sofaen ♥ Tror ikke jeg forklarer handlingen nå, for jeg håper dere tar dere tid til å oppleve hele filmen selv, etter sterk anbefaling fra meg! ;-) 

Ex Machina ······

Sjanger: Drama / Romantikk / Mysterie
Se denne dersom du liker: Interstellar / Insurgent 

Jeg skal først og fremt innrømme at denne filmen var litt mindfucked. Når jeg trykte play hadde jeg helt andre forventninger enn hvordan den egentlig var. Likevel må jeg si at jeg likte den - faktisk veldig godt også. I korte trekk handler det om en programmerer som blir valgt ut til å være med i en multimillionærs syke prosjekt, uten å vite helt hva han går med på. Med 7,7 poeng på IMDB er det vel trygt å anbefale den videre, men om dere ser den: vær forberedt på en litt brå og uforventet slutt. Jeg hadde i hvert fall ikke sett det for meg!

A Brilliant Young Mind ······

Sjanger: Drama / Komedie
Se denne dersom du liker: ?

"A Brilliant Young Mind" er så søt! Handlingen er veldig enkel og kan bli litt treig en stund, men jeg synes at slutten var så fin at det var verdt det ♥ Filmen handler om en sosialt tilbakestående gutt med høye mattekunnskaper som får plass på det britiske landslaget i matematikk olympiaden. På laget utvikler han nye vennskap og finner kjærlighet på et nytt nivå. Det høres kanskje veldig enkelt ut, men i løpet av filmen får man virkelig sterke bånd til karakterene: spesielt gutten, moren og mattelæreren.. Ahh, se den!

 

Høst hos Nelly

 • 07.09.2015 kl. 23:07

Inneholder ad.links

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her

Å kikke innom Nelly var kanskje det dummeste jeg kunne gjort denne mandagen. Altså, er det egentlig mulig å lukke internettvinduet og la være å kjøpe noe når det er sinnsykt mye fint på en gang? Jeg klarer ikke engang å velge ut favoritter ovenfor, for jeg har nemlig lyst på alt! Det er nesten så det gjør vondt i stundentbudsjettet allerede.. Au.Vinneren av Smash-konkurransen er forresten kåret, og den heldige vinneren ble Nann Karin! Gratulerer så mye og husk å sjekk e-posten din i løpet av kvelden ♥ Skal innrømme at jeg er litt sjalu selv.. 

Box fresh from adidas

 • 06.09.2015 kl. 19:33

Loading image...

· Kan kjøpes her ·

Et par helhvite sneakers har jeg lengtet etter lenge, derfor var det ingen tvil om at et par Adidas Originals i hvit skulle hjem til meg så fort Zalando (eller bare noen som helst??) fikk de inn igjen i riktig størrelse. Jeg synes det er så mye enklere å kombinere hvite, enkle sko, for da blir antrekket så masse "renere" enn når det er dilldall som forstyrrer. Et hav av antrekk er planlagt i hodet allerede, blant annet med sorte slengbukser og chunky knit. Jeg skal innrømme at jeg har blitt inspirert til mange av antrekksidéene på gaten. I Trondheim har jo 20% av befolkningen rukket å kapre disse bebbisene allerede, så det er bare å suge til seg så mye inspirasjon som mulig. Her er det jo så mange med lekker stil også! - Litt mer varierende enn jeg er vant til i hjembyen. Og før jeg runder av: Iih, så glad jeg er for at Adidas endelig har gått fra harry til supertrendy igjen! I love it! 

Konkurranse: Vinn 10 poser Smash!

 • 05.09.2015 kl. 10:25

Sponset konkurranse

Loading image...

Er det flere sjokoladeelskere enn meg der ute? Eller kanskje du bare liker kombinasjonen av søtt, salt og sprøtt? Da må du isåfall se hit, for nå har du sjansen til å vinne favorittsjokoladen min her på bloggen! I forbindelse med Smash sin nye kampanje "Veggen" som ruller på TV i disse dager, får jeg lov å dele ut ikke bare én smash til vinneren, men hele ti poser med pur sjokoladeglede! Det er jo som Nidar sier: "det skal godt gjøres å spise bare én" ;-) Aller helst skulle jeg beholdt de selv og spist de til frokost, lunsj og middag de neste dagene - Men vet dere hva? Jeg synes dere fortjener en stor takk for å ha vært så tålmodige med meg i flytteprosessen, så disse vil jeg mer enn gjerne dele ut til en av dere!

 

For å være med i konkurransen må du:
Være over 15 år 
 Svare på følgende spørsmål: 
"Hva er den første gjenstanden paret dypper i sjokoladeveggen?"

Legge igjen e-posten din i selve kommentarfeltet 
.. og selvfølgelig krysse fingrene for å få gevinsten! 

Loading image...

Lykke til! Jeg trekker en tilfeldig vinner i starten av neste uke :-) 

F-R-I-Y-A-Y

 • 04.09.2015 kl. 19:38

Loading image...

Cubus jakke · Bikbok bukse · Adidas Originals sko · Gina Tricot genser 

Fiiiiinally friday! For første gang siden skolen begynte har vi hatt skole hver dag hele uken. BI legger nemlig opp til mest egenstudie, så jeg har blitt vant til rundt 3 dager forelesing i uken. Med andre ord: nå er jeg helt utkjørt! Altså, det tar på med egenstudier også, men man blir litt shaky når man blir matet med ny kunnskap fra 08:30 til 15:15 på en fredag! Nå skal jeg i hvert fall ringe helgen inn med god samvittighet, TV og Smash. Iih! 

Loading image...

Før jeg avslutter: om du er sjokoladeelsker mååå du trykke deg innom bloggen i morgen! Her blir det nemlig konkurranse med en kjempegod og smakfull premie ;-)  

Finally mine!

 • 01.09.2015 kl. 18:50

Loading image...

Husker dere at jeg sa at jeg skulle kjøpe meg macbook? Endelig er det gjort og jeg er sååå fornøyd! Følte virkelig at det var på tide å oppdatere litt på datafronten, og nå hadde jeg lyst å prøve ut macbook i noen år. Alle snakker jo positivt om det, så hvorfor ikke gi vidunderet et forsøk? Når jeg akkurat begynner på studier, den gamle PCen begynner og krasje og Elkjøp kjører kampanjepriser - da er det liksom ikke så mye mer å lure på :-) 

Loading image...

Etter litt undersøking falt valget på en Macbook Pro. Føler den passer best til mitt bruk til studier og blogging, spesielt med tanke på den klare skjermen. Nå kan jeg endelig optimalisere bildene mine fullt! .. Må bare få satt meg litt inn i det først, for akkurat nå vil hverken photoshop, lightroom eller bildeimporteringen spille på lag. Håper jeg klarer å finne ut av det snart, ellers får jeg ta turen til Elkjøp igjen! 

Loading image...

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no