Boots for fall

 • 30.09.2014 kl. 16:46

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Repeat after me: You always need new shoes -

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Og det er ene og alene grunnen til at jeg bestilte meg disse! Angrer jeg? Oh noo! Sorte boots passer til alt, og jeg elsker at de er så feminine og enkle i fasongen. - Et perfekt tilskudd til høstgarderoben med andre ord ♥ Skoene kan dere finne her! (Annonselenke)

My new baby

 • 29.09.2014 kl. 14:03

Kjære snille og tålmodige leserne mine - GOD mandag til dere! Jeg gikk på en smell med litt for dårlig planlegging av blogginnlegg, og siden jeg var på sofaen til kjæresten i strekk-ut-stilling fra fredag til søndag fant jeg ut at livet mitt ikke var så "blogable" denne helgen. Uansett så er jeg tilbake igjen nå, og skal prøve å ta igjen det tapte ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

- my new camera has arrived! - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det første jeg bare måå blogge om er at jeg endelig har fått det nye kameraet mitt! Måtte slippe ut et lite gledeshyl da jeg fikk melding fra posten om at pakken fra netonnet var kommet frem. Guuurimalla, som jeg har gledet meg til å kunne legge igjen det store speilreflekset hjemme og ta med dette søte systemkameraet i stede. - Bloggingen blir jo ti ganger enklere nå! Har ikke fått prøvd det så mye enda, men jeg må si at kvaliteten jeg har opplevd hittil er bedre enn forventet! Gleder meg til å prøve det litt til - så skal jeg heller skrive et utfyllende innlegg om det senere! 

Mine hårprodukter

 • 25.09.2014 kl. 17:49

Image hosting by imagehost.nordei.de

Shampoo: Caviar repair shampoo fra Alterna har jeg brukt i over et år nå og er fortsatt like fornøyd. Den tilfører fuktighet og reparerer de ødelagte hårstråene - perfekt for meg som bruker rettetang regelmessig og gjerne får lettere sprukne tupper enn gjennomsnittet! Etter bruk er håret mykt, fresht og skinnende! Her er link!

Balsam: Balsamen jeg bruker er også fra Alterna, men her har jeg valgt å bruke en annen serie. Serien som heter Bamboo er nemlig økologisk, og lukter mer naturlig enn andre balsamer gjerne gjør! I tillegg blir håret både glansfullt og styrket. Kan kjøpes her!

Hårolje: Håroljen har jeg bare fått prøve noen ganger, men etter anbefaling fra parfymeriet over gangen for der jeg jobber måtte den bare prøves. Den er fra Jan Thomas sin serie, dufter deilig og skal i følge etiketten gi nytt liv til tørt hår! Gleder meg til å prøve den videre! Er det kanskje noen av dere som har erfaringer?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Leave-in: Denne protein leave-in behandlingen er i samme serie som shampooen jeg bruker. Etter jeg begynte å bruke den har håret mitt blitt betydelig mye mykere og glattere, og føles rett og slett mer sunt . Akkurat nå er den så godt som tom, men jeg gjør alt jeg kan for å få ut de siste edle dråpene! - Denne er virkelig gull verdt! Kan kjøpes her!

Tørrshampoo: Tørrshampooen til Batiste er et must på badet! Har prøvd litt ulike typer fra samme merke og selvsagt litt fra andre merker også - men jeg må nok si at denne for "strength & shine" har blitt en favoritt! Kan kjøpes hos de fleste parfymerier!

Varmebeskyttende: Varmebeskyttende er et must for meg som er så glad i å bruke både krøll- og rettetang i håret. Denne fra Kerastase fikk jeg anbefalt av frisøren min, og har siden den gang vært en favoritt. Jeg kommer nok også til å fortsette å bruke den en stund til! Her har du link til den!Forresten! Jeg fikk e-post fra Vixen om at årets Vixen Blogawards nominering er i gang. Og jeg håpte noen av dere kanskje ville legge inn en nominasjon til meg? Det ville betydd uendelig mye ♥ Jeg har vel egentlig ikke mye sjanse mot de andre flinke bloggerne i landet, men jeg har jo lyst å prøve meg uansett! Det er kommet to nye kategorier i år som heter "årets livsstilsblogg" og "årets instagram". Personlig synes jeg disse kategoriene passer mest til min blogg siden jeg rett og slett har litt av alt her inne, men det er jo opp til dere å bestemme :-) For å nominere meg kan du trykke HER! Tusen hjertelig takk på forhånd ♥   

J'adore

 • 24.09.2014 kl. 18:10

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Paris ♥

Laduree, Versailles, Louvre, Notredame, Champs-Elysees og for ikke å glemme Eiffeltårnet! Jeg lengter så sårt tilbake til denne byen som jeg ble hodestups forelsket i. Paris, du er en av de mest inspirerende stedene jeg har vært! 

Layer it up!

 • 24.09.2014 kl. 16:21

Image hosting by imagehost.nordei.de

Genser fra Acne / skjorte & ballerinas fra Zara / jumpsuit fra H&M / Søndagens antrekk ble lag på lag. Jeg elsker denne trenden nettopp fordi den lar meg bruke de tynnere plaggene selv om det er hakket for kaldt for bare det plagget alene. For eksempel så hadde jeg aldri kunne brukt jumpsuiten på denne tiden av året om jeg ikke hadde hatt mulighet til å ha lag-på-lag over!

Jeg ønsker meg ..

 • 23.09.2014 kl. 15:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Enkle og feminine boots. Her! / 2. Beig strikkagenser fra Zara. Her! / 3. Samsung NX300, så jeg lettere kan ta bilder til bloggen. / 4. Råstilige støvletter fra primeboots. Her! / 5. Enda en strikkagenser fra Zara. Her! / 6. En lang trenchcoat. Her! / 7. En sort caps. Her! / 8. En sort Balenciaga city bag/ 9. En Louis Vuitton NeverfullDet er så mye jeg har lyst på for tiden! .. Tro meg når jeg sier at dette bare er en liten knippe av det hele! Øverst på ønskelisten regjerer kameraet som jeg nettopp bestilte, så jeg får si meg fornøyd for en stund. Ellers har jeg også behov for litt strikk i garderoben før vinteren slår inn. Allerede nå sitter jeg stivfrossen i klasserommet, med skuldrene opp til øra og skjerfet hengende rundt meg som et pledd som en siste nødløsning. Jeg er en frostpinne uten like, og det krever noen solide gensere! - Og disse fra Zara ser jo helt fantastiske ut! 

The days are flying by

 • 22.09.2014 kl. 08:08

Image hosting by imagehost.nordei.de 

.. and I'm trying to keep up

Puuh! Det er høyt tempo og mye som skjer for tiden! Jeg merker at påbygg er akkurat like hardt som jeg fryktet, men håpte at det ikke skulle bli. Jeg prøver å ta meg noen pauser i hverdagen, og akkurat det gjorde jeg denne helgen. Planen var egentlig å få gjort unna en del bloggarbeid, men det sa helt stopp for meg. Jeg trengte en helg på sofaen - og akkurat det fikk jeg! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå er det tid for en ny uke med nye muligheter, og for første gang på noen uker kan jeg si at jeg føler meg klar. Fire dager med skole, hvor to av de også inneholder jobb på kveldstid skal jeg klare. På slutten av uken sitter jeg på bussen med nesen vendt mot min kjære - og gjett om det motiverer! ♥ 

Just spent my money

 • 21.09.2014 kl. 12:53


Image hosting by imagehost.nordei.de

.. on this! Ææh! Nå satser jeg virkelig alt på å heve bloggen noen hakk! Jeg har jo blitt mer og mer glad i å blogge den siste tiden, og jeg håper det gjenspeiler seg for dere også? For å gjør det enda lettere for meg å opprettholde den, var jeg nødt å investere i et kamera som er enkelt å ta med over alt - og ut fra hva jeg har lest på nett tror jeg Samsung NX300 er midt i blinken! Gleder meg sånn til å prøve ♥ Er det noen som har erfaringer med dette kameraet kanskje? Da vil jeg gjerne høre hva du synes! 

Peppes Pizza - sponset video

 • 21.09.2014 kl. 09:52

Noen som har vært på Peppes i løpet av sommeren og sett den nye menyen med Pure New York pizzaer? Jeg har smakt en av de selv, meatpacking, tror jeg den het - and I love it! Jeg er spesielt fan av at toppingen holdes enkel - for noen pizzaer har en tendens til å bli "a little to much" for min smak. I tillegg er jeg helt forelsket i den tynne og luftige pizzabunnen i serien - spør du meg er den faktisk enda litt bedre enn vanlig! 
 


Det jeg ville tipse om er at nå har Peppes et tilbud om 50,- rabatt ved kjøp av en pizza i Pure New York serien inkludert 1,5 l mineralvann. Du kan selv velge hvilken pizza du vil ha (jeg anbefaler meatpacking!) og selvsagt bestemmer du drikken også! Et godt forslag til søndagsmiddagen? :-)

/ Sponset innlegg 

Something new on my wrist

 • 20.09.2014 kl. 16:01

Image hosting by imagehost.nordei.de

Min nye Daniel Wellington har allerede vært med meg på et par turer utenfor huset, og jeg har fått drøssevis av komplementer for den hver eneste gang. Jeg er en jente som elsker enkle ting i god kvalitet, og det er nettopp derfor Daniel Wellington troner øverst av alle klokkene jeg har - til og med over min kjære Michael Kors! Apropos Daniel Wellington så er det vel på tide å krone vinneren av konkurransen? 166 lesere meldte seg på konkurransen, så jeg kunne så sårt ønske at jeg hadde flere klokken enn den ene å dele ut.. Jeg får heller prøve å få i gang en lignende konkurranse om ikke så lenge :-) Vinneren ble ihvertfall Maria Eide! Gratulerer så mye ♥ Jeg sender deg en e-post i løpet av dagen! 

- Perfect breakfast -

 • 20.09.2014 kl. 11:19

God fredag ♥ Håper ikke dere har fått i dere frokost allerede - for her kommer nemlig "oppskriften" på min favoritt, som kanskje kan være til inspirasjon? Som jeg har sagt tidligere synes jeg at frokost er det beste måltidet - og jeg må alltid ha noe som både metter og er lett å lage til! .. Er vel ikke så mange som har lyst å stå lenge på kjøkkenet når man nettopp har våknet? Jeg vil ihvertfall ha mat i magen med en eneste gang - og derfor er yoghurt med topping midt i blinken!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nøkkelen til en god frokostyoghurt ligger i å tilsette to spiseskjeer saft i naturell yoghurten. Det har jeg gjort i flere år nå, og blir aldri lei! ..Det er jo bare å bytte ut safttypen om man vil ha forandring! Akkurat nå er favorittsmaken den friske nyheten fra Fun, som heter "jordbær og kiwi" - oh so tasty! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg er akkurat tom for hjemmelaget granola (her er oppskriften), så denne gangen brukte jeg møllerens nye "opplagt" til å strø over yoghurten. - Den er utrolig god, men inneholder nok litt for mye sukker for min smak. Føler at jeg må begrense mengden, og det liker jeg ikke når jeg er skrubbsulten om morgenen! Haha, jeg er så matvrak ♥ Når det er sagt, er den jo ufattelig god og hjelper metthetsfølelsen til å vare litt lenger! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg avslutter alltid med å toppe det hele med bær eller frukt - og det kan gjerne tilsvare halve skålen! Det føles så bra å ha noe naturlig, lett og vitaminrikt i kroppen før man starter dagen, så det klarer jeg meg rett og slett ikke uten. Jordbær, nektarin og blåbær er favoritten, men her i huset går det også mye i epler, pærer, appelsin og bringebær! - utrolig godt ♥ 

Look at this

 • 19.09.2014 kl. 15:22

Image hosting by imagehost.nordei.de

Fredag og helg! Puuh, jeg har en jobbvakt igjen i kveld og så skal jeg jammen meg ha fri hele helga! Gjett om det blir deilig da? ♥ Men før jeg drar av sted må jeg bare vise dere den flotte tegningen Frida har laget av meg! Herregud, for et talent! Jeg har jo aldri blitt tegnet før, så for meg var dette såpass stas at det fortjente et eget blogginnlegg! Haha, hva synes dere? Ikke sant hun er flink? Det originale bildet finner dere forresten her

12 funfacts om meg

 • 18.09.2014 kl. 19:12

 Jeg elsker å lese bøker, men finner aldri tid til det. Derfor har jeg begynt å høre på lydbøker i stede, slik at jeg kan høre på mens jeg gjør noe annet. Jeg hører på lydbok når jeg trener, blogger, går tur, slapper av, sminker meg.. Haha, alltid! (.. bortsett fra når jeg hører på radioresepsjonen da..)

 Min favorittdrikk er 50% kaffe og 50% melk, altså en slags lunken kaffedrikk. Vet ikke hva man skal kalle det? Kald kaffelatte uten skum? Haha, akkurat det de fleste ikke ønsker når de bestiller latte på matserveringer?

 Jeg går alltid uten sokker når jeg er hjemme. Synes sokker er så ubehagelig, så det er det siste som kommer på når jeg skal ut døra, og det første som går av når jeg er tilbake igjen!

 Mine største svakheter er boller, bakverk og sjokolade.. Ahh, det kunne jeg virkelig ha levd på!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Jeg er min største kritiker, og har ekstremt høye krav til meg selv. Jeg får rett og slett vondt inni meg om jeg får tilbake en dårlig prøve, publiserer et slurvete blogginnlegg, eller har trent for dårlig. Jeg prøver hardt å legge denne tankegangen til sides, men det er så vanskelig! Et eksempel er polaroid-innlegget (her), hvor jeg redigerte bildene 6 ganger før jeg publiserte. .. Og fortsatt gikk jeg med en klump i magen over at jeg hadde levert for dårlig..

 Jeg har blitt hekta på interiør! Motetiden min er over - nå er det innredning som er tingen! Haha ok, kanskje begge deler ..

 Jeg blir så frustrert over tanken på å velge utdanning til neste år at jeg kan begynne å gråte om jeg tenker for mye på det. Er så mye jeg har lyst til, men på samme tid føler jeg at jeg trenger et friår.. Men tanken på friår er skummel fordi jeg er så utrolig redd for angre på å ha utsatt utdanningen. 

 Jeg hadde astma når jeg var mindre. Husker jeg måtte ha med meg en stor astmamedisin-ting (formet som en trompet, haha) hvor enn jeg gikk.

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Jeg er avhengig av nesespray. Og da mener jeg sånn skikkelig. Må ha minst en dose for dagen, hvis ikke får jeg helt noia. Nesen min blir tett og det føles bare utrolig ekkelt - nesten som om jeg ikke får puste. 

 Vi har en knallrosa vegg på loftstua vår, fordi jeg i-n-s-i-s-t-e-r-t-e på at vi måtte ha det da vi skulle pusse opp! Haha, jeg har alltid vært veldig jentete av meg, men den rosa veggen der har jeg vokst fra for lenge siden. Bare synd at ingen orker å gjør noe med den..  

 Min dårligste egenskap er at jeg nesten aldri klarer å nyte nåtiden, men ser konstant frem mot nye ting. For eksempel så kan jeg sitte hos Markus å glede meg til høstferien, fordi da får vi vært mye i lag, i stede for å bare være glad for at jeg er der akkurat da. 

 Jeg får stadig høre at folk blir overrasket over hvordan jeg er som person. Har etterhvert innsett at det har med bloggen å gjør, og at jeg kanskje virker ganske overfladisk her i forhold til i virkeligheten? Jeg er jo egentlig veldig tøysete av meg, blid og spesielt frempå mot de jeg kjenner men også mot andre, Itillegg har jeg ganske så sterke meninger om alle slags småting - men jeg synes det er så vanskelig å få det frem skriftlig! Det var 12 punkt om meg! Håper dere liker sånne innlegg, for jeg synes ihvertfall det er gøy å være litt mer personlig en gang i blant ♥ Er vi forresten like på noen punkt?

Blåklokker

 • 18.09.2014 kl. 16:20

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har alltid hatt en svakhet for blåklokker, og hver gang de spretter frem må jeg alltid plukke med meg noen inn for å pynte opp rommet. Denne gangen tok jeg et par ekstra så jeg fikk et lite løft i den rufsete hestehalen min også. De holdt seg ikke lenge, men mens de var der følte jeg meg som "a million bucks" ♥

Oppfriskende

 • 17.09.2014 kl. 19:15

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare tipse dere om denne flasken med herlighet som nå er på salg hos Vita for bare 42 kroner. Jeg kjøpte den selv for noen uker siden, og skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg har klart meg uten! Jeg har den i veska når jeg er "out 'n about" og sprayer det i ansiktet så fort jeg får følelsen av grå hud og daff sminke. Det den gjør er rett og slett å friske opp ansiktet, og gir en slags kortvarig boost til hele sinnet - som er genialt i en ellers slitsom hverdag. 
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Face misten lukter himmelsk av hylleblomst, og inneholder Provitamin B5 som gir fuktighet til huden og hjelper den med å holde seg myk, glatt og sunn. Den er også helt parabenfri, som føles betryggende - det synes iallefall jeg! Det er jo allerede så mange produkter med parabener i baderomshyllen min at jeg alltid blir ekstra glad i produktene uten, hihi! Man vet jo aldri hvor skadelig det kan være? Håper dere likte tipset - Ha en fin kveld ♥

Today's look

 • 17.09.2014 kl. 15:56

Image hosting by imagehost.nordei.de

Zara kåpe & sko / Bikbok bukse / Monki topp / Vivikes skjerf / Bagorama veske 

12 ting jeg elsker med høsten

 • 16.09.2014 kl. 17:17

1. De vakre fargene.
Det er ikke til å legge skjul på at jeg synes naturen om høsten er noe av det vakreste som finnes. Hvert år blir jeg like overrasket over hvor pent det faktisk er - alt blir jo så fargerikt og annerledes!

2. Film- og seriekvelder.
Når høsten kommer og været utenfor blir surere, er det ingenting i veien for å unne seg litt ekstra kos. Uansett om det er lange kvelder alene i sofakroken, med din kjære eller noen lettbeinte jentefilmer sammen med venninnene, så er det utrolig deilig med slike kvelder!

3. Skjerf og hansker.

De to mest behagelige plaggene i hele verden får endelig komme frem i lyset igjen. Personlig er jeg en skjerf-elsker uten like - jeg gråter når jeg må pakke det bort mot sommeren, og hyler av glede når jeg får finne det frem igjen til høsten.

4. Ny start.
Sommerferien er over, og uansett hvor godt det har vært med en pause fra mas og fjas så er det også deilig å komme i gang igjen. Treningen skal opparbeides, skolen er i gang med ny timeplan, noen har kanskje jobb som krever litt planlegging.. Høsten er rett og slett tid for å finne nye rutiner!

Image hosting by imagehost.nordei.de

5. Frokost på sengen.
Jeg assosierer høst med det å være effektiv og strukturert, og derfor unner jeg meg selv ekstra slappe morgener i helgene. Da tar jeg frokosten og kaffekoppen min med tilbake i sengen og sitter der med noen gode magasiner og min kjære datamaskin.

6. Det beste av begge verdener.
Det jeg elsker med mote om høsten er at man kan kombinere favorittene fra sommeren sammen med favorittene fra høsten. Shorts og kåpe, skjørt og knit, kjole og boots .. Love it! Også må jeg jo nevne de behagelige fargene som endelig får pryde butikkene .. burgunder, bruntoner og oransje.. Aah, så pent!

7. Varme drikker.
Ingenting er som å varme opp en nedkjølt kropp med noe varmt og godt i kruset. Hos meg er høsten høysesong for te og kakao på kveldstid, og selvsagt kaffe til frokosten ( .. og gjerne en kopp ekstra når mørketiden blir tyngre, hihi ♥ )

8. Halvmørket.
Det er noe med stemningen i mørket om høsten. Det er ikke for mørkt, men kvelden henger som en myk dyne over verden på en behagelig og diskré måte. Noen som skjønner hva jeg mener?

Image hosting by imagehost.nordei.de

9. Luften.

Jeg vet ikke om det bare er jeg som er sær, men jeg setter veldig stor pris på luften ute om høsten. Spesielt tidlig på morgenen, med kombinasjon av mye fukt fra frosten på nattetid og crisp, som resulterer i en uslåelig kombinasjon.

10. Å sitte inne i regnet.

Høstregnet ser jeg på som en gyllen mulighet til å fylle opp godteskålen, finne frem favorittbloggene, dra dyna ut på stua og kose meg inne hele dagen, mens jeg hører regndråpene på taket! Det er ekte høstfølelse ♥

11. Lange gåturer.
Følelsen av frisk vind mot kinna mens man spaserer bortover veien og tenker på alt mellom himmel og jord.

12. Tenne lys.
Trenger jeg å si noe mer egentlig? Hvor harmonisk er det ikke å tenne lys når vinden uler utenfor og mørket har lagt seg helt. Mmm!

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Det var mine 12 punkt! Håper de inspirerte dere til en litt mer positiv tankegang om høsten, så det ikke blir tungt å gi slipp på sommertid ♥

Svar på spørsmålsrunde, del 3

 • 15.09.2014 kl. 17:15

Image hosting by imagehost.nordei.de


Gruer du deg til vinteren begynner, med mørke dager?

Åå, jaa det gjør jeg! Har dessverre så lett for å miste motivasjon og energi når det blir mørkere. 

Hva synes du om din egen kropp?
Vanskelig spørsmål! Jeg kan ihvertfall si at jeg ikke er helt fornøyd, men noe sier meg at jeg aldri kommer til å bli det heller. Jeg tror det er sånn med alle egentlig. Man blir så fokusert på de små negative tingene, at man ikke registrerer de positive. Heldigvis har jeg fått bedre syn på meg selv i det siste, jeg har begynt å venne meg til at "jeg er meg", og det er utrolig deilig.. (Og på tide! Jeg har jo levd i kroppen min i over 18 år nå??) 

Hvor får du kle- og blogg inspirasjon fra?
Over alt! Blogg, mennesker i byen, motemagasiner, nettmagasiner, elever på skolen .. 

Trives du på skolen?
Hittil så gjør jeg så absolutt det! Som sagt tidligere, så begynte jo jeg på ny skole i høst, så jeg har ikke akkurat kommet helt inn i det enda. Men klassen er kjempekoselig, jeg går endelig på skole med venninnene, lærerne er gode og skolen ligger perfekt plassert! - Så jeg skal absolutt ikke klage :-)

Har du noen gang hatt et anstrengt forhold til mat?
Ja, dessverre så har jeg nok det. I fjor vår så fikk jeg dårlig samvittighet samme hva jeg spiste, og jeg MÅTTE trykke alt inn i en kaloriteller på mobilen. Om jeg ikke var minst 200 under den anbefalte grensen, fikk jeg direkte vondt inni meg av "alt" jeg hadde spist. Det var en helt forferdelig periode, og jeg er SÅ glad for at jeg er ferdig med det nå!

Hva er drømmeyrket ditt?
Innkjøper for en skikkelig bra klesbutikk, markedsfører for et firma jeg er stolt av, advokat, blogger på fulltid (...hehe, I wish), moteskribent, psykolog, pilot. Åh, jeg er en jente full av drømmer! ...og bare tiden vil vise hva jeg ender opp med ♥

Hvor ofte spiser du godteri?
Det varierer ekstremt mye. I noen perioder kan jeg gå uten i flere uker, mens andre trenger jeg godteri hver helg (eller enda oftere, hehe..) 

Gleder du deg til russetiden? Skal du være med på buss/van?
Ja, jeg skal være med på van med mine nærmeste venninner! Det gleder jeg meg SÅÅ ekstremt mye til! Føler van er så harry, avslappet og uanstrengt - og det liker jeg! ...Ihvertfall for en halv måneds periode, haha! 

Er markus din første kjæreste? Eller første typen du var med?
Ja det er han ♥

15 år fram i tid .... Kor er du og kva gjer du? 
Om 15 år er jeg forhåpentligvis forlovet, ferdig utdannet og holder på å utforske verden. Jeg har endelig penger til å dra og se hva jeg vil - og det skal utnyttes! Jeg har bodd noen år utenlands, og brukt litt tid som frivillig ved siden av alt annet. Hva jeg jobber som aner jeg ikke, men det må være et yrke som lar meg farte litt rundt!

Hvilken strl har du i Acne cardiganen din?
Den har jeg i strl. S :-)

Hvordan går treningen?
Det går vel ikke direkte bra. Sliter mye med mangel på tid, så det er vanskelig å holde seg i gang. Mye jobb, skole og blogg står i veien for den treningen jeg holdt på med tidligere, og det synes jeg er utrolig kjipt - for jeg elsker jo å trene! Men, hver uke starter med blanke ark og jeg prøver like hardt også denne uken på å komme i gang!

Min morgen

 • 14.09.2014 kl. 14:55

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hei og hå ♥ Står alt bra til? Her i Bergen skinner solen for fullt, så vi har brukt morgenen til å gå opp Stoltzen igjen! Som dere vet gikk vi jo opp i går, men da endte jeg opp utrolig skuffet. Jeg brukte 32 minutter, og ble så irritert at jeg egentlig ikke ville tenke noe mer på det. Jeg vet jo at jeg er i dårlig form om dagene, men dårlig? Det klarte jeg ikke å svelge i meg.. Så da ble det en tur opp i dag også, for å dobbeltsjekke. Vel, gårsdagens økt setter vi en strek over, for denne jenta var oppe på 21 minutter i dag! 11 minutter forbedring, og motivasjonboost på det sterkeste! Wiii, nå skal jeg smile fra øre til øre resten av søndagen :-) Ha en fin dag ♥

Hjemmelagde muslibarer

 • 13.09.2014 kl. 11:01

Hei og hå ♥ Guess what? Nå kommer det et oppskrift-innlegg til dere! Har hatt så dårlig samvittighet for at så mange har spurt etter det, men ingen oppskrifter har blitt publisert - så nå var det virkelig på tide! På torsdag prøvde jeg meg nemlig på å lage muslibarer, og det ble en stor suksess! Er jo så greit med noe sunt og godt å spise mellom slagene på skole eller jobb, eller hva? Jeg merker ihvertfall at jeg raskt blir ukonsentrert om jeg er småsulten - så da er jo disse perfekt. Oppskriften holder til 4 barer, så en idé kan jo være å doble oppskriften om man vil ha så det varer :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette trenger du: 

ca 3 dl 3 ulike frø- eller korntyper 
0,5 dl Tørket frukt
0,5 dl Hakkede mandler
1 ss kokossmør (evt vanlig matolje)
3 ss peanøttsmør 
4 ss honning

Image hosting by imagehost.nordei.de

Start med å blande sammen hakkede mandler, tørket frukt og frø/korntypene i en bolle. Jeg brukte rosiner som tørket frukt og havregryn, linfrø og sesamfrø som korn. Men her er det jo bare å bruke det man har hjemme! Etter det smelter du kokossmøret, honningen og peanøttsmøret hver for seg og legger det i bollen. Rør godt om så alt blir jevnt fordelt. Tilsett det så i en form. Oppskriften er ikke for mer enn 4 barer, så du trenger ikke en stor en. Jeg brukte en brødform, som jeg fylte halvveis opp i lengden. Fordel det utover, og sett det så i fryseren en times tid. Sjekk om de er ferdig, og om ikke lar du de bare stå litt til :-) Bon appetit! Ellers har jeg det supert i Bergen! I går kveld var hele familien på Matbørsen og spiste deilig indrefilet med ovnsbakte poteter og brearnaise! Mums ♥ Nå skal vi straks gjør oss klar til en tur opp Stoltzen, som jeg er utrolig spent på. Har jo hørt at det er skikkelig tøft å gå opp dit, og når sant skal sies er jeg ikke akkurat i mitt livs beste form om dagene. Er det kanskje noen som har erfaringer?

Fredagskos

 • 12.09.2014 kl. 12:49

Image hosting by imagehost.nordei.de

Oh-my-god! Neste gang dere er i Sverige må dere innom "naturgodis"-avdelingen på matbutikken og kjøpe disse godsakene! Jeg kjøper de hver gang jeg er i Sverige, og tungen min er i himmelen med en gang jeg legger første bit i munnen. Nå har jeg jo ikke vært i Sverige den siste tiden da, men snille Sunniva kjøpte med til meg da hun var der nylig! Det er ikke mye mer enn det her som skal til for en ekstra liten piff på fredagen ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå har jeg pakket sammen sakene og er klar for å dra til Bergen! Som jeg fortalte på mandag skal jeg og mamma på besøk til søsteren min som bor der nå i helgen. - Dere kan tro at jeg gleder meg! En helg med avslapping, shopping og god mat høres perfekt ut i mine ører ♥ Ha en super fredag videre da, så snakkes vi senere!

Vinn valgfri Daniel Wellington klokke!

 • 11.09.2014 kl. 16:26

Denne måneden har det visst utviklet seg en giveawayboom her på bloggen - Og er det ikke gøy?! Jeg storkoser meg når jeg får lov til å glede dere på denne måten! .. Og nå kjører jeg faktisk i gang igjen! Denne runden er premien enda litt større enn tidligere, men før jeg kjører den i gang skal jeg avsløre Vinneren av nivea lip butterene! Det ble Christina Lauvås som stakk av med premien! Gratulerer så mye ♥ I dag tenkte jeg å gi en heldig leser en Daniel Wellington klokke! Selv elsker jeg disse klokkene, og ga til og med Markus en i gave for en stund siden! Han er virkelig storfornøyd og bruker den så og si hele tiden! Elsker at de er så klassiske og stilrene, sånn at de passer til alt! Prisen er jo heller ikke ille - bare litt over 1000-lappen. Det er de jo virkelig verdt!


Image hosting by imagehost.nordei.de

For å vinne må du gjør tre ting for meg: Først av alt må du like facebooksiden til Daniel Wellington HER. Deretter må du følge instagrammen @danielwellingtonwatches, og tilslutt den gøyeste delen: Velg ut klokken du liker best! Legg inn linken i kommentarfeltet sammen med e-posten din, så blir det lettere for meg å velge en vinner ♥ Jeg kontakter den heldige i løpet av neste uke! Lykke til!

From where I stand, nr3

 • 10.09.2014 kl. 18:28

Image hosting by imagehost.nordei.de

H&M jakke / Bikbok bukse / Zara bluse & sko / Casio klokke / Dior neglelakkHeisann søtiser ♥ Hvordan går det med dere? Jeg holder på med litt av alt akkurat nå, og føler sakte men sikkert at jeg mister fokus. Er ganske så sliten og det resulterer alltid i at jeg blir så lite strukturert. Ikke greit når e-posten er litt for fyldig, bloggen må oppdateres/planlegges og tre lekser ligger å venter på meg.. Humpff, begynner å merke skolepresset allerede! Uansett så ville jeg bare innom for å vise dere dette antrekket - og selvsagt småprate litt! Trengte en liten fokuspause, hihi ♥ Ha en fin kveld da!

My latest obsession

 • 10.09.2014 kl. 15:07

Image hosting by imagehost.nordei.de

1. her / 2. her / 3. her / 4. herHadde du spurt etter min mening om slengbukser for et år siden, ville jeg ledd høyt og sagt "æsj". Nå er derimot saken en helt annen - for jeg digger det! Jeg vet ikke om det har blitt nevnt her på bloggen at jeg har shoppestopp frem til 1.november? Vel, med en gang den er ferdig skal jeg bestille en av disse buksene fra Filippa K - Cause I'm in love!

Svar på spørsmålsrunde, del 2

 • 09.09.2014 kl. 20:42

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hva er det beste med å blogge?

Det beste med å blogge er å få kontakt med leserne mine, samtidig som at jeg får følelsen av å glede noen når jeg publiserer noe nytt. Jeg elsker å svare på spørsmål som dere lurer på, og snakke med dere om felles interesser! I tillegg synes jeg det er så gøy å kunne være sin egen sjef. På denne bloggen styrer jeg alt selv, og det har virkelig gitt meg mersmak!

Hvorfor velger du å ha så mange sponsede innlegg?
Åå, jeg er så glad for at du stilte dette spørsmålet! Føler nemlig jeg har noe å forklare her. Å blogge koster mye. Ikke bare koster det tid og krefter, men jeg har også brukt en del penger på ingredienser til oppskrifter, småinnkjøp til inspirasjonsinnlegg, sminketesting osv! Jeg gjør jo det selvsagt fordi jeg synes det er dødsgøy, men når jeg får tilbud om å reklamere for kampanjer som jeg faktisk synes er bra - så burde jeg jo si ja! (Synes ikke dere også det?) Det er jo på grunn av disse kampanjene jeg får inntekt av bloggen, og de inntektene går rett ut igjen til å kjøpe inn nye ting til innlegg! .. Når både inntekter og utgifter er regnet ut, sitter jeg nok fortsatt med minus :-) (Jeg må avslutte med å understreke at jeg velger kampanjer med omhu, og takker nei til mye!)

Hvor gammel er du og markus?
Jeg er 18 og Markus er 19 :-)

Har du fikset øyenbrynene dine helt selv?
Haha, ohh yess! Har fått både kommentarer, e-poster og facebookmeldinger om øyenbrynene mine etter mascarakonkurransen! Ble faktisk ganske overrasket over at det var såpass mange som plutselig la merke til øyenbrynene mine. (Jeg synes jo ikke de er noe spesielt pene..) Men ja, jeg fikser de selv og bruker bdb-pudderet i fargen "taupe"!

Har du dårlig selvtillit, eller har du hatt det tidligere?
Jeg føler at jeg er ganske trygg på meg selv nå. Jeg hadde litt dårligere selvtillit tidligere, men nå har jeg innsett at om folk ikke liker meg for den jeg er så er de bare til å unngå. Jeg er meg selv - og håper det er bra nok for andre ♥

Hvordan går det med deg og Markus?
Det går strålende! Jeg har det fantastisk bra når jeg er sammen med han, og han gjør meg lykkeligere enn noen annen. Det eneste jeg er redd for er at nå som begge har et ganske hektisk år i vente får vi sett mindre til hverandre .. Men vi får se! Jeg krysser fortsatt fingrene for å få se han enda oftere enn i fjor, hihi!

Hvilken årstid liker du best?
Både vinter, høst og vår er utrolig vakkert, men det er noe med stemningen over sommeren. Alle virker så tilbakelent og klar for å nyte livet? Jeg elsker det!

Hva gjør du til neste år?
Til neste år bor jeg i en liten, men moderne leilighet midt i Trondheim sentrum med Markus. Om jeg har begynt å studere noe innen markedsføring / jus, eller om jeg har gått for friår vet jeg ikke enda - men noe tusler jeg ihvertfall med!

Hvordan får du balansert trening, skole og å være med venner? Jeg føler dagene går så fort, og det blir vanskelig å finne en god balanse.
Jeg er så enig i at det er vanskelig! Jeg har dessverre ikke noe magisk oppskrift, men jeg har funnet ut at man må ta en dag av gangen. Noen dager må man prioritere trening og skole, andre må man sette av til venner.

Hørte du var i California for et par år siden? Hvordan var turen? Fikk du mange venner? Hvem var du mest med? Kan du legge ut noen bilder? Hva var det beste du opplevde?
Det var jeg! Jeg var på språkrese med EF, og hadde virkelig the summer of my life! Gud, så gøy jeg hadde det! Ja, jeg vil si alle i gruppa vår gikk skikkelig godt overens, og alle kunne kvalifiseres som venner. De jeg var mest med var Maria, Madelen, Elise, Soina og Synne - herlige jenter alle sammen! Bilder og innlegg om det har jeg lagt ut HER. Den beste opplevelsen er umulig å velge.. Weekend i Las Vegas, den vakreste stranden i San Diego, nasjonaldag i Disneyworld, Universial Studios, de syke berg-og-dal-banene på Sixflags - alt var helt fantastisk! Hadde lett dratt igjen om jeg hadde hatt sjansen! (altså: jeg anbefaler språkreise til alle og enhver!)

Skal du drikke i russetiden?
Jaa, russetiden er jo noe man bare opplever en gang, så hvorfor ikke? Jeg er egentlig ikke sånn kjempestor fan av alkohol, nettopp fordi jeg ikke liker følelsen av å ikke ha kontroll! I tillegg blir jeg ekstremt for trøtt, og hva er vel gøy med det? Hehe, drikke litt skal jeg - men jeg er nok ikke den som blir hardest på flaska, nei!

Tirsdagstips

 • 09.09.2014 kl. 14:54

Image hosting by imagehost.nordei.de


Image hosting by imagehost.nordei.de

Et lite tips til dere som spør om hvordan jeg klarer å trene så lenge av gangen på ellipsemaskinen: Last ned podkaster fra Radioresepsjonen! Det er så deilig å høre på lettbeint underholdning, slik at tanken på at man faktisk trener forsvinner litt! - man blir jo så lett oppslukt i den herlige humoren! Episodene får du lastet ned gratis ved å trykke her. Absolutt ikke vanskelig - og gull verdt for motivasjonen ♥

Sponset video - Let the hair do the talking

 • 08.09.2014 kl. 21:12

Noen som har sett den nye kampanjen til Head & shoulders, frontet av Emil Hegle Svendsen? Marketsførings- og mediefreak som jeg er har jeg falt helt for konseptet! Det eneste vi ser i reklamen er ansiktet til Emil, med perfekt stylet hår - and that's it! Synes den taler så bra for seg selv, jeg? Jeg mener altså at, helt ærlig jenter, hva er vel kjekkere enn en gutt med tykt og lekkert hår? Sånn som Svendsen har her er jo helt perfekt! Jeg er ihvertfall dødsglad for at kjæresten min har det! ♥ Hva synes dere om videoen? Haha, det er ihvertfall sikkert at det enkle ofte er det beste! Shampooen fra head & shoulders er forresten rågod den også. Det sier jeg ikke fordi innlegget er sponset. Det har seg nemlig slik at jeg prøvde en ny shampoo for en stund siden - og etter bare noen runder i dusjen begynte jeg plutselig å flasse i hodebunnen. Fyttigrisen så ubehagelig det var.. Spesielt siden jeg aldri har flasset tidligere! Jeg trengte en rask løsning, og siden head & shoulder-flasken stod på badet, måtte jeg bare prøve. Vanligvis ville jeg nok gått til frisøren og spurt om råd, men siden den stod der tenkte jeg at det var penger spart og at jeg skulle gi det et forsøk. Vet dere hva? Mesteparten var borte allerede etter en ukes behandling! Er det ikke sykt? Jeg mener.. jeg trodde jo head & shoulders bare var et billigmerke.. 

/ Sponset innlegg 

- It's a new week -

 • 08.09.2014 kl. 09:21

.. Og det betyr nye mål! Det virker som mange likte "planning the week"-innlegget som Eirin Kristiansen la ut for en stund siden, for forespørslene etter om jeg kan gjør et lignende bugner det av! .. Og selvsagt kan jeg det :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

I går satte jeg meg ned for å lage både trenings- og matplan. Er ikke ofte jeg lager egen plan for hva jeg skal spise, siden jeg egentlig synes det er bedre å kunne spise det jeg ønsker. Men hvorfor ikke prøve en uke? Her får dere ihvertfall et overblikk over hva jeg gjerne spiser i løpet av dagene. ..Så får jeg heller bare understreke at jeg er åpen for endringer :-) 
Image hosting by imagehost.nordei.de
I dag og i morgen er det jobb, så da blir det bare noe helt enkelt mellom slagene. Fredag, lørdag og søndag er jeg bortreist så da setter jeg ikke opp en plan. Er jo så vanskelig å planlegge når man ikke er hjemme uansett! :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne treningsuken er jeg ganske spent på. Siden jeg drar rett fra skole til jobb i dag og i morgen, får vi se om energinivået er høyt nok til styrketrening hjemme på kveldstid. Hjemmetreningen jeg da skal kjøre finner dere her. Ellers har jeg prøvd å holde treningen variert, slik at jeg klarer å holde motivasjonen oppe. Har slitt en del med den i det siste, så jeg må bare tilrettelegge for å få den tilbake! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da er fire økter planlagt, i tillegg til en tur på Stoltzen i helga! Jeg og mamma skal til Bergen en tur så jeg får sett hvordan søsteren min har det der, samt catchet opp litt fra forrige gang vi så henne! Det gledes - Bergen er jo så flott! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Så gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk uke! .. og håpe dere ble litt inspirert av innlegget ♥

Vinn Nivea Lip butter!

 • 07.09.2014 kl. 13:46

Heisann! Gud, nå må jeg virkelig gi meg selv en klapp på skulderen for å få i gang nye konkurranser, for her kommer det jammen enda en! Men før jeg starter denne, må jeg få lov å avsløre vinneren av forrige, altså personligalmanakk-konkurransen: Denne gangen ble Stine Bækkelien den heldige! Gratulerer så mye ♥ Personlig almanakk sender deg et gavekort snart, så får du bestilt deg akkurat den almanakken du vil ha! Og så over til den nye konkurransen! Nivea var så snille å sende meg noen av de populære Lip Butterene, som vi alle har hørt så mye om! Jeg elsker de fordi de gir leppene en deilig fuktighet som varer i en evighet. I tillegg er størrelsen perfekt, så jeg kan ha de i lomma, lommeboka eller i penalet på skolen uten problem! Jeg har prøvd Raspberry rose tidligere, og den var kjempegodt! I tillegg fikk jeg også Vanilla & macadamia og den nye Bluberry blush - som lukter helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Gleder meg til å prøve de også ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg fikk også en ekstra av hver type! De tenkte jeg å dele ut til en heldig leser, som en takk for at dere er så søte og gode mot meg ♥ For å vinne lip butterene må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med seieren! Jeg trekker vinneren iløpet av uka. Lykke til!

Today's look

 • 06.09.2014 kl. 15:49

Image hosting by imagehost.nordei.de
  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Zara bukse, ballerinas & skjorte / Rayban solbriller / Mango jakke*Photobooomb!* Aah, jeg elsker å kombinere den klassiske dressbuksen min med løse overdeler for et avslappet, men stilfullt uttrykk. Den må virkelig ha vært det beste kjøpet mitt i sommer - for den blir brukt himla mye! 

Svar på spørsmålsrunde, del 1

 • 05.09.2014 kl. 14:25

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hvilket kamera har du og hvilken linse ?
Jeg har Canon EOS 600D og bruker stort sett Canon EF 1.8 linsen min, men til nød bruker jeg også standardlinsen som kom med kameraet. Min største craving akkurat nå er faktisk et nytt kamera. Helst et lite og nett med god kvalitet, som jeg kan dra med meg rundt over alt. Om noen har noen forslag og erfaringer, så skrik gjerne ut i kommentarfeltet ♥

Hva gjør du på fritiden?
Utenfor skolen bruker jeg mye tid på å blogge, og så trener jeg en del, er med venner og jobber som ekstrahjelp hos Mestergull! 

Hvordan går det med deg for tiden?
For et søtt spørsmål ♥ Det går veldig bra med meg! Jeg trives godt på den nye skolen, jeg har en super familie, en enestående kjæreste og en hel haug med fine venninner! Jeg kan virkelig ikke klage :-)

Hvor lenge har du og Markus vært sammen? Har dere tenkt å flytte i lag etter vgs og evt få barn?
Vi har vært sammen i litt over et år og en måned nå, faktisk! Etter videregående har vi avtalt at vi skal flytte i lag, og det gleder jeg meg som en liten unge til! .. Det kribler i hendene etter å starte med innredningen. Bare 10 måneder igjen nå Toril .. You can do this!  Ellers er det nok litt for tidlig til å tenke på barn enda.. Spør igjen om 10 år, så er jeg nok mer klar for det, haha

Hvorfor var ikke du russ i år, men veninnen din Amalie? Dere gikk jo på samme linje??
Når man går medier og kommunikasjon får man velge om man vil være russ andre året, vente til tredje eller være russ begge år. Det er fordi noen går ut som lærling, og derfor er det siste innspurt på skoletiden deres. Jeg skal jo gå påbygg i år, og følte derfor ikke behovet for å være russ siden jeg ikke var ferdig med videregående (slik russetiden egentlig handler om), mens Amalie valgte å være russ bare for gøy! 

Hva har du lyst til å bli/jobbe som når du blir eldre?
.. Jeg synes den tanken er så skummel! Klarer liksom ikke bestemme meg, og blir helt stressa av at jeg skal søke om bare noen måneder.. En ting jeg ihvertfall er sikker på da: jeg vil ha en åpen utdanning, slik at jeg ikke er direkte knytt til et yrke resten av livet. 

Hvordan går det på påbygg?
Det går bra! Hittil har det jo vært ganske rolig ettersom det er streik på skolen. Det har gjort at jeg ikke har kommet helt i gang med tre av fagene enda, men det kommer jo etterhvert! Klassen er ihvertfall kjempekoselig, jeg får endelig gå på skole med de fleste venninnene mine, lærerne er flinke og skolen ligger myyye nærmere enn den jeg gikk på tidligere! = Jeg er superfornøyd så langt!
 
Kan du har flere oppskrifter på bloggen? Synes du har så mange enkle og bra oppskrifter, prøvde havresconesene i dag - kjempegodt! 
Så gøy at du liker oppskriftene jeg deler! Det varmer virkelig blogghjertet mitt ♥ Det kommer nok flere fremover, jeg trenger bare litt ideer først! 

Hvor ofte får du se Markus? 
Det varierer veldig! Jeg var med han stort sett i hele sommer, men til vanlig blir det et par helger i måneden. 

Kan du ikke fortelle litt om hvordan det er å være i avstandsforhold?
Å jo, det kan jeg! Det er enkelt og greit helt forferdelig, og jeg ville aldri gjort det med noen annen enn Markus. Han er mer enn verdt ventetiden, så det er grunnen til at jeg holder ut! Jeg gråter hver gang vi drar fra hver andre (gjerne hele dagen, og kvelden i forveien også..hehe...) og jeg tenker konstant på at jeg har lyst å vær med han. Så jeg anbefaler virkelig ikke avstandsforhold, om det er andre muligheter - men så klart, er man forelsket i noen som bor langt unna, så er man forelsker i noen som bor langt unna :-)

Latest on instagram

 • 04.09.2014 kl. 21:00

Måtte slå meg selv i pannen når jeg innså hvor lenge det er siden sist jeg la ut "latest on instagram". Holyy, det må jo ha vært før sommeren? Wuups! Vel, nå kommer det i alle fall - med mine 18 beste updates fra den siste tiden! Håper dere liker denne typen innlegg - jeg synes ihvertfall det er gøy å se litt andre bilder enn bare rett opp og ned foran speilrefleksen... Instagram blir litt mer personlig, om dere skjønner? Nesten som en "behind the scenes". 
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.deNå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og slapper av i Markus sin blå hettegenser stylet med rosa velourbukse og en dott på hodet. Haha, måtte le av meg selv da jeg passerte speilet i gangen.. For et lekkert syn! Ut i fra antrekket skjønner dere kanskje at kveldens planer befinner seg på sofaen? Må bare lage meg litt gratinerte speltlomper (oppskrift her) og finne frem siste episode av pretty little liars - så er jeg good to go! Ha en superduper kveld ♥

Polaroid prints

 • 04.09.2014 kl. 12:55

Image hosting by imagehost.nordei.de
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Noen som har sjekket ut Polagram-appen på appstore? Jeg var innom for noen uker siden, og bestemte jeg meg for å bestille hjem en liten bunke med bilder. Var så redd for at de skulle bli uklare, men det hjalp visst å krysse fingrene - for kvaliteten var ingenting å si på!

Nå skal jeg henge opp noen på rommet mitt og hive meg rundt for å bestille enda flere. I dagens teknologiske samfunn glemmer man (ihvertfall jeg) ofte hvor gøy det er å ha bildene sine printet ut. Det er jo så kjekt at andre også får sett dem, synes dere ikke? Hva skal man vel ta bilder etter om de er gjemt bort i et fotogalleri på mobilen?

Halfway there

 • 03.09.2014 kl. 08:01

Hey y'all! Da var vi halvveis i uka og jeg kicker i gang lillelørdag med den perfekte frokost! Blåbærsmoothie, kaffe med melk og noe av det beste jeg får, nemlig rista grovskiver med banan og maldonsalt ♥ Mmm, så fantastisk godt det er! Hvis du ikke har prøvd det enda, så er det bare å hive seg rundt og ta en tur på kjøkkenet med en gang! Oh so yummy!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå er det tid for en ny skoledag, og dette er faktisk den aller første "skikkelige" skoledagen i år. Streiken er over, og nå må jeg føre opp både matte, gym og entreprenørskap på ukeplanen i tillegg til de andre fagene jeg allerede har hatt. .. Og om det blir hardt? Oh yess! Men jeg er motivert som bare det, og når sant skal sies så gleder jeg meg faktisk til å utforske entreprenørskapsfaget. Tenk noe så spennende som å lære om å starte egen bedrift? Det passer jo meg midt i blinken! Ha en strålende onsdag da ♥

Styrketrening hjemme

 • 02.09.2014 kl. 13:48

Image hosting by imagehost.nordei.de

Mellom spørsmålene i spørsmålsrunden så jeg at det var flere av dere som etterlyste flere treningsinnlegg. Grunnen til at det har vært lite av det den siste tiden, er rett og slett at jeg såvidt har trent. Har hatt "a lot on my plate" i det siste, så jeg valgte å prioritere det bort for en periode. Nå er jeg derimot tilbake, og da skal jeg selvsagt ta dere med på treningsreisen! I dag har jeg hatt fri fra skolen, så da har jeg satt av litt tid til hjemmetrening. Det er jo så deilig å slippe å dra inn på senteret i blant, og bare ha seg selv å fokusere på og ingen forstyrrelser. Er dere ikke enige?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Her er dagens øvelser, om dere trenger litt inspirasjon. Jeg bruker å trene hele kroppen når jeg er hjemme, siden jeg ikke har nok ideer til øvelser uten utstyr til bare å ta en og en kroppsdel. Om dere ikke vet hva jeg mener med øvelsene, så er det bare å google de for å få bilder! Ha en fin dag videre ♥

Vinn personlig almanakk!

 • 01.09.2014 kl. 17:25

I det en konkurranse er over, synes jeg det allerede er på tide med en ny! Vinneren av Isadora konkurransen ble Signe Alvem - gratulerer så mye til deg ♥ Husk å sjekke e-posten din! .. Jeg synes det er så kjipt å bare få dele ut premie til en av 57 påmeldte, så derfor fikk jeg ordnet en ny konkurranse til dere andre med en gang! Jeg vet mange av leserne mine går på skole og har en travel hverdag, så denne gangen blir premien en personlig almanakk, som faktisk er helt genial for å få ha struktur på ting! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har ikke bare en, men to personlige almanakker for å holde styr og orden. De er jeg helt avhengig av for å ha kontroll på dagene mine: lekser, blogg, jobb og sosialliv - det er mye som skal på plass! 

Dere har sikkert hørt om personlig almanakk før? Hvis ikke kan jeg fortelle at det kule med denne almanakken er at man kan designe den helt selv! Jeg har selv valgt en helt enkel fremside i dus rosafarge (lagde den i photoshop), men det er også veldig sjarmerende med for eksempel collagebilder eller inspirerende tekser! Her er det jo bare fantasien som setter grenser :-) I tillegg kan man jo bestemme innholdet selv. Både farger og hvilke moduler som skal med er helt opp til deg å bestemme! Hvor kult er ikke det?

Image hosting by imagehost.nordei.de

For å få inspirasjon til egen almanakk kan du trykke deg innpå facebooksiden til Personlig Almanakk her eller sjekke instagramkontoen @personligalmanakk! - Det er så mye stilig der! I tillegg har de faktisk egen snapchat, @persalmankk, hvor de legger ut bilder, unike tilbud og rabattkoder! 

For å vinne almanakken må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med den! Jeg trekker vinneren iløpet av helga. Lykke til!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no