Blåtur 2017

  • 30.08.2016 kl. 12:28

Loading image...

Bilder i kollasjen er lånt fra pinterest 

Okei dere, jeg må bare fortelle om et artig konsept vennegjengen fant på nå i sommerferien! Vi har nemlig lenge lurt på å bestille oss en tur sammen, men siden det er så vanskelig å få tidspunkt, destinasjon og hotellklasse til å klaffe for alle så har vi bestemt oss for å gjør en annerledes vri på det. Vi skal nemlig på blåtur påsken 2017! Så, vi har altså blitt enige om et budsjett og som den kontrollavhengige og planleggingselskende personen jeg er så har jeg tatt på meg oppdraget å planlegge hele turen :-) Nå er det altså helt opp til meg å bestemme hvor vi skal dra, hvordan vi skal bo og muligens også hva vi skal gjøre. Jeg har faktisk - etter mye om og men - bestemt meg for destinasjon og booket flybilletter, men hvor vi skal og hvor lenge turen varer får ikke resten av jentene vite før vi drar. Det eneste de får informasjon om før avreise er hvor og når de skal møte opp, og selvsagt hva bagasjen bør inneholde. .. Dere kan jo bare gjette om jeg er gira?! Det skal sies at det fortsatt er noen måneder til avreise, så det spørs om jeg klarer å ha selvkontroll nok til å ikke avsløre noe .. 

From Where I stand: Tonight´s outfit

  • 28.08.2016 kl. 17:35

Loading image...

Hei fra Rhodos  Her nytes solen og varmen til det fulle, og jeg må innrømme at det gjør meg lite å stå over noen timer undervisning til fordel for dette. Havet er krystallblått og himmelen bærer strengt tatt samme farge. Hvor deilig er ikke det?! Både i går og i dag har vi tilbrakt timevis ved bassenget og på stranden, for nå gjelder det å bygge opp litt brunfarge. Det skal sies at jeg er liiivredd for å bli solbrent, for huden min har ikke sett solen på litt for lenge. Det er ikke engang overdrivelse når jeg sier at jeg er blant de bleikeste på dette hotellet. Haha huff, jeg får bare håpe det endrer seg i løpet av uken :-) 

Nå skal vi straks ut og spise, men jeg ville bare vise dere noen superkjappe antrekksbilder først. I går var vi forresten på en sykt fin restaurant med nydelig mat! Glemte selvsagt å dra med meg kameraet, men om vi skal tilbake dit skal jeg looove dere å få knipset noen bilder så jeg kan lage en liten Rhodos-anbefaling til dere :-) Ha en super søndagskveld

Loading image...

Delivery from Nordicfeel

  • 27.08.2016 kl. 11:30

Loading image...

Beauty Blender ⋅ Bareskin Concealer ⋅ The Balm Mascara ⋅ LUXE setting powder
Contour Brush RT ⋅ Gucci Bamboo ⋅ KM Shampoo ⋅ KM Balsam ⋅ FUDGE balsam 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Sooo about this summer.. dere skulle bare visst hvor mange youtubevideoer jeg har sett?! Jeg har virkelig fordypet meg innen sminke gjennom enkelte kanaler, og har lært en hel del om både produkter og sminkelooks som jeg aldri i verden hadde kunnet før. Jeg har også falt for fristelsen og handlet inn nok sminke til å starte en egen beautysalong i kollektivet, men det får bli en annen historie .. For en ukes tid siden fikk jeg velge ut flere produkter fra Nordicfeel som jeg skal teste fremover, og mange av disse produktene er ting jeg har hørt om gjennom youtube. Når det kommer til sminke er det BareSkin-concealeren, beautyblenderen og setting-pudderet jeg er mest spent på. Når det kommer til hår så har jeg plukket ut en balsam fra fudge som skal gjøre håret mitt kaldere. Dette er rett og slett fordi jeg har lyst å prøve meg på en kald/grå/lysere look neste gang jeg skal besøke damene på ReStyle Hairdesign! Gjett om jeg gleder meg til å se hvordan det blir?! Mer informasjon om produktene og erfaringene mine med de kommer senere 

See U in Rhodes

  • 26.08.2016 kl. 21:07

Loading image...

Loading image...

Heisann jenter, og god fredagskveld  Har dere hatt en fin start på helgen? I dag har jeg hatt fri fra skolen, så denne fredagen har jeg brukt på å pakke og kjøpe inn nødvendigheter, for i natt vender jeg nemlig snuten mot Rhodos! Endelig er det min tur til å ligge på stranden og slappe av - dette kommer rett og slett til å bli helt fantastisk! Gresk mat, 30 varmegrader, bading, Markus og hans familie - dette kommer til å bli megakoselig! 

Jeg tar selvsagt med meg macen og kameraet, og skal prøve å oppdatere dere så langt det lar seg gjøre :-) Følg meg gjerne på instagram @torilhornnes for hyppigere innlegg! Det blir forresten noen forhåndsskrevne bloggposter mens jeg er på tur, bare så jeg slipper å sitte innendørs på dataen når jeg helst vil nyte varmen. Jeg blogger selvsagt som normalt når jeg er tilbake, nå er jeg nemlig helt bestemt på å komme inn i den gode rytmen igjen!! 

Outfit by Bubbleroom

  • 25.08.2016 kl. 20:02

Loading image...

Loading image...Bukse Bubbleroom (her) · Genser Bubbleroom (her) · Solbriller Bubbleroom (her) · Veske Ralph Lauren · Jakke Bubbleroom (her) · Sneakers AdidasLoading image...

Loading image...

Første bilder med min nye fotograf! Tuuusen takk til Renate som er så snill at hun vil hjelpe meg med antrekksinnleggene fremover  Ut i fra bildene ovenfor så synes jeg det lover veldig godt, eller hva tror dere? Jeg gleder meg ihvertfall til å eksprimentere mer med bilder fremover - denne høsten skal bli artig! Nå er jeg egentlig litt stressa, så jeg får runde av med en gang. I kveld har jeg nemlig tatt på kosebuksa og skal straks ta turen til Frida for å slappe av og knaske godterier.YUM! Vi snakkes

Back to School

  • 24.08.2016 kl. 22:34

Loading image...
 Tilbake til skole → tilbake til hverdag → tilbake til bloggVell, da var vi på god gli inn i hverdagen igjen og i den anledning er det på tide å komme inn i bloggrutinene! Denne uken har jeg så langt hatt mine to første undervisninger dette semesteret, og så langt ser det veldig lovende ut! De som sier at BI tar seg opp andre og tredje året ser ut til å ha rett, så det kan jeg absolutt like! Jeg vet ikke om jeg fortalte det til dere, men i høst vurderte jeg faktisk å droppe å fortsette på studiet ettersom det føltes så skummelt å bruke så mye penger på en utdanning man muligens ikke får jobb i. Men nå er jeg altså 100% bestemt på å fortsette, for vet dere hva? Uansett hvilken bachelor jeg fullfører så kommer jeg garantert til å ta noe mer senere. Utdanning og påfyll med kunnskap er GØY, og de neste semesterene skal jeg senke skuldrene, droppe å tenke på fremtiden og bare suge til meg så mye talent, innsikt og kunnskap som mulig :-) 

Ellers håper jeg dere har hatt en fantastisk sommerferie og at dere som har begynt å studere igjen har kost dere med både fadderuke og nye bekjentskap! Tiden dere har i vente kommer til å bli fantastisk, og jeg håper dere alle får en minst like fin start på studietiden som det jeg hadde ♥ Ha en strålende kveld videre, så snakkes vi allerede i morgen! Natta 

I´m all about the bomber

  • 19.08.2016 kl. 12:18

Loading image...Bomberjakke HERGod morgen fra Trondheim! Da var jeg altså tilbake i Trønderstaden og prøver denne helgen å komme inn i rutinene her igjen. Nå gleder jeg meg skikkelig til å begynne på skolen og ta fatt på hverdagen :-) I dag går turen til IKEA for å fikse litt småting til den nye leiligheten (som by the way er helt fantastisk fin!!), men før den tid ville jeg vise denne bomberjakken fra Bubbleroom. Det er nemlig ingen tvil om at den har vært en favoritt de siste månedene. Faktisk så tror jeg ikke at jeg har gått med noe annet enn bomberjakker denne sommeren - både til hverdags og til fest. Denne typen jakke er jo så latterlig lett å kombinere, enten det er med sneakers og jeans eller kjole og heels! Den sorte varianten på bildet har litt fór i seg, så forhåpentligvis kan jeg bruke den til laaangt ut på høsten - jeg skal nemlig tviholde på bomberjakken så lenge det er mulig i år.

Loading image...

The coolest sunnies in town

  • 03.08.2016 kl. 10:42

Sponset produkt

Loading image...Gull HER // Sølv HERLoading image...

​Look at ´em glasses! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har ønsket meg slike i hele sommer. - Og med "slike" mener jeg store solbriller med gullramme og speilglass. Denne typen har virkelig tatt av hos de store bloggerne og på instagram de siste månedene, og nå har jeg endelig skaffet meg et par selv. Ikke var de dyre heller, for disse fant jeg på Bubbleroom til den nette sum av 179 kroner! Nå gleder jeg meg ekstra mye til Rhodos, for da er det på tide å gi RayBansene en pause og heller la disse få sitte på nesen min til enhver tid ;-) 

Velkommen august

  • 02.08.2016 kl. 12:15

Loading image...

Goood formiddag, jenter ♥ Da var vi tredd inn i august, og jeg regner med at det er flere enn jeg som går en spennende måned i møte? De neste ukene skal jeg bare være hjemme og jobbe ferdig, men når det nærmer seg skolestart vender jeg snuten nordover mot trønderstaden igjen. Dessverre for meg er det flere som har sluttet på studiet, så vi er ikke akkurat en stor gjeng som sitter igjen. Flere av venninnene jeg hadde regnet med skulle flytte til Trondheim dette semesteret har også bestemt seg for å dra andre retninger. Så, denne sommeren har jeg sittet litt med følelsen av at jeg må begynne på scratch til høsten, noe jeg synes er utrolig kjipt. Men heldigvis er jeg en jente som tar utfordringer på strak arm - så det blir spennende å se hvordan dette løser seg :-) 

Ellers har jeg jo tidligere sagt at jeg skal flytte inn i kollektiv denne høsten. Jeg og Markus skal flytte sammen med tre kompiser av han, og jeg må bare si at jeg gleder meg vanvittig mye! Forrige semester bar litt preg av at vi hadde fått en usentral leilighet - noe som førte til at sosiale happenings på kveldstid ofte ble vanskelig å gjennomføre på grunn av busstidene. I år ser det derimot ut til å bli andre boller! Den nye leiligheten ligger nemlig bare 1 km fra sentrum, så nå skal det ikke være noe problem å ta beina fatt :-) Ellers er den helt ny (den skal være ferdigstilt 6.august) så ingen av oss har sett den enda. Nei, vet dere - det blir utrolig spennende å se hvordan dette blir! August - BRING IT! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no