En favoritt i baderomshyllen

 • 31.08.2015 kl. 17:30

Mange av dere har nok allerede hørt om produktet jeg nå vil anbefale, men siden høsten kryper innpå vil jeg tipse dere igjen. Jeg får ingenting for å skrive dette innlegget, men synes bare dette produktet er verdt å spre videre. Nuxe Huile Prodigieuse er nemlig et helt fantastisk multiprodukt som kan brukes på både ansikt, hår og kropp. Den har 98,8% naturlige ingredienser, er nærende, klebefri, pleiende og beskyttende, med andre ord: helt fantastisk!

Loading image...

Selv sliter jeg ofte med tørr hud når temperaturen faller, så da bruker jeg litt av disse gylne dråpene for å gi fuktighet. Om huden er helt krise bruker jeg oljen direkte på huden og i foundationen, men vanligvis holder det å blande inn noen dråper i nattkremen. Tørt hår prøver jeg også å gjemme bort ved å smøre inn en liten mengde av oljen ytterst i tuppene. Det gjør virkelig susen når håret ikke vil samarbeide, noe som er ganske vanlig nå som sommersolen har gjort sitt for å tørke ut. 

Loading image...

Hvorfor ha Nuxe Huile Prodigieuse på badet?

· Gjør huden fløyelsmyk og glødende uten at den føles fet · 
· Tilfører næring, lindrer og gir fuktighet til huden ·
· Gir glansfult hår · 
· Motvirker tidlig aldring av huden ·
· Inneholder hverken konserveringsmiddel, fargestoffer eller silikon ·
· Har reparerende effekt som gir mindre synlige strekkmerker ·

Loading image...

Oljen kan kjøpes på de fleste apotek og hudpleiebutikker for rundt 200 kr, og fåes til og med med glitter om ønskelig! Den med glitter er kjempefin å smøre på legger, skuldre og overkropp før festkvelden for en glødende look!

Sponset video: Mine favoritter fra Say Blue

 • 28.08.2015 kl. 12:02

· Sponset innlegg ·

Som dere sikkert har fått med dere fortsetter 70-talls trenden utover høsten og man kan se slengbukser, vide armer og høye liv i nesten alle klesbutikker. En av butikkene man bør besøke om man vil slenge seg med på trenden er Gina Tricot. I disse dager kjører de nemlig en samarbeidskolleksjon med de kule tvillingsøstrene Say Lou Lou som de har valgt å kalle "Say Blue". Denne kolleksjonen inneholder mye dongeri, 70-talls tendenser og moderne snitt. Plaggene falt uten tvil i smak hos meg, så nå har jeg plukket ut mine favoritter! Tror nok jeg må ta meg en tur innom Gina Tricot en dag for å plukke med meg noe hjem.. Kanskje en av slengbuksene?  

Loading image...

 Se hele kolleksjonen her

 

All black and leather

 • 26.08.2015 kl. 21:11

Loading image...

Bikbok jakke og skjørt · Nelly sko · Ray Ban solbriller · Zara topp og genser 

Loading image...

Loading image...

Da var siste dag med sol og tropenetter over i Trondheim. Herregud, vi kunne ikke vært mer heldige med været i oppstarten og fadderuken! Jeg har kost meg fra morgen til kveld og prøvd å bare nyte det til det fulle. Dessverre må sommerværet ta slutt på et eller annet tidspunkt, så i dag stakk jeg innom Clas Ohlson for å kjøpe paraply. YR melder nemlig regn i flere uker fremover, så her er det bare å være forberedt! Det syke var at bare en time etter paraply-kjøpet var unnagjort begynte det å hølje ned som en gal! Haha, herregud snakker om å være ute i siste liten.. 

Cat Eye Kinda Sunnies

 • 20.08.2015 kl. 15:28

Loading image...

New loves from Quay 

Solbriller en uten tvil et av mine favoritt accessories. Denne sommeren føler jeg faktisk at solbriller har tatt litt av igjen og blitt toppen av alle fashionistaer sitt antrekk. Eller kanskje det bare er jeg som har blitt observant på det? Who knows! Jeg har ihvertfall brukt mye tid på å lete etter de perfekte sunnies´ene til varme dager, og under mine søk må jeg si at det var spesielt et brand som utmerket seg. Quay har så mange stilige modeller! Jeg skulle helst hatt alle sammen, men denne gangen fikk det holde med disse med cat-eye-look! 

Loading image...

Loading image...

Solbrillene kan kjøpes her

I want to travel the world

 • 18.08.2015 kl. 22:04

Loading image...

Hvilke land har du besøkt? 
Spania, England, USA, Sverige, Danmark, Tyrkia og Frankrike

Hva er den beste shoppingplassen du har vært på? 
Jeg tror jeg svarer Paris her, jeg! Champs Elysées gjorde shoppinghjertet mitt både varmt og lykkelig - jeg skulle bare hatt litt bedre tid! 

Hvilket land besøkte du sist? 
Sist gang jeg var utenlands var (sett bort i fra harrytur til sverige, haha) i London på venninnetur med Amalie og Aida! Savner det skikkelig, for jeg elsker både London og de søte jentene ♥ Håper det ikke blir lenge til neste gang!

Hvor ville du dratt tilbake?
Definitivt Las Vegas. Altså, sykere sted skal man lete lenge etter! Byen var jo helt fantastisk og kunne by på både shopping og god sightseeing, men som dere vet er det ikke akkurat derfor man drar til Vegas. Av den grunn føler jeg altså at jeg må tilbake etter jeg har fylt 21 for å oppleve det Vegas egentlig har å by på! .. Når det er sagt har jeg heldigvis litt artige minner å klamre meg fast til fra besøket i 2012 også, for lure som vi var sneik vi oss inn på Caesar Palace og tilbrakte dagen på bassengkanten på poolparty der. Hah, GOODTIMES! 

Hvor har du vært som du ikke vil dra tilbake? 
Her må jeg nok svare San Francisco. Veldig gøy å ha vært der, men føler ikke helt behovet for å dra dit igjen. Jeg husker faktisk at jeg ble skikkelig skuffet når vi rullet inn med bussen. Vi var nemlig uheldig med været så det var en ganske kald, våt og tåkete by som tok i mot oss. - Faktisk så var det så tåkete at vi ikke engang kunne se toppen av The Golden Gate Bridge! I tillegg krydde det av narkomane og uteliggere, og det må jeg si at var et trist og uhyggelig syn. (Nå høres det vel ut som at San Fransisco var helt forferdelig, men absolutt ikke! Det var veldig fint på piren og gatene var virkelig i en helt egen klasse!)

Hva er drømme destinasjonen? 
Jeg har egentlig veldig mange drømme destinasjoner, jeg! Om jeg skal velge ut en så må det nok bli Maldivene, men da MÅTTE jeg fått bodd i en bugalow på vannet - for det er halve drømmen med å dra dit! Haha, helt seriøst :-D

Hvor skal du dra neste gang? 
Nå begynner jeg å studere, så tror dessverre ikke det blir så mange turer det første halvåret. MEN, foreldrene mine drar ut i den o-store verden på jorden-rundt-reise i 10 måneder, og som dere vet skal jeg, søsteren min og kjærestene våre dra til India for å møte de i julen! Med andre ord blir sannsynligvis Goa i India neste reisemål :-) 

Hvor i verden ville du bodd om du ikke skulle valgt Norge? 
Det måtte nok blitt i USA, helst California. En sånn åpenhet som menneskene har til hverandre der fascinerer meg skikkelig, og jeg skulle gjerne vært omringet av det hver dag! I tillegg elsker jeg det varme klimaet, den laidback livsstilen og de fine strendene. 

Sneak peek on the apartment

 • 17.08.2015 kl. 13:08

Loading image...

Heisann solstråler ♥ Endelig er jeg klar for å ta tak i bloggingen igjen! En ukes pause var dog høyst nødvendig, for denne flyttingen tar på. Ikke fordi det har vært fysisk slitsomt, men det er nok tanken om å begynne helt på nytt jeg har måttet bearbeide litt ekstra. Men ja, nå begynner jeg å komme inn i ting og føler meg litt mer som hjemme for hver dag som går. I tillegg har vi fadderuke, så nå faller heldigvis det sosiale på plass også :-) 

Jeg vet mange av dere er spente på å se leiligheten, men akkurat nå er det litt kaos her, så det må nok vente noen dager til! Frem til det kan dere heller få noen sneak peeks. Bildene i innlegget er fra min favorittplass i leiligheten, nemlig sofakroken. Vi synes vi var ganske tøffe da vi tok sjansen på å kjøpe en gul puff, men jammen ble det ganske kult også! Sammen med putene og den mørke gråfargen på sofaen ble det absolutt ikke verst! I like it!

Loading image...

Nå skal jeg straks fikse middag, så er det ut for å nyte finværet og forhåpentligvis kjøpe min første macbook! Gruer meg sånn til å dra det kortet, men herrefred så deilig det skal bli med en data som funker optimalt! .. Vi snakkes ♥ 

Arm candy

 • 11.08.2015 kl. 17:48

Loading image...

Michael Kors klokke · Mestergull & Jane Kønig ringer · Flashtat Temporary tattoos 

Lørdagens detaljer bestod av negler i nude og gull på fingrene. Prøvde meg også på tamporary tattoos for første gang og likte overraskende godt resultatet! Har egentlig tenkt at det ser litt rotete(?) ut, men som en ekstra detalj til gullklokken ble jo det kanonfint! Heldigvis har jeg noen remser igjen til senere anledning når jeg skal pynte meg litt ekstra!  Nå har jeg forresten ankommet Trondheim, og selv om jeg sliter litt med tanken på å ha familie og venner så langt unna, tror jeg nok at jeg kommer til å trives her! Må bare komme inn i det sosiale og ikke minst bussrutene (hehe) først! Leiligheten er jo helt perfekt: lys, passe stor og kjempefin! Gleder meg sånn til å vise dere etter alt har kommet på plass :-) .. Og dere? Tusen takk for støttende kommentarer i forrige innlegg ♥

Dagen før flyttedagen

 • 08.08.2015 kl. 10:12

<br/><a href="http://oi57.tinypic.com/jqt2cx.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Den store flyttedagen er farlig nær, faktisk setter jeg snuten mot Trondheim allerede i morgen. Jeg hadde trodd at jeg gledet meg så mye at det ikke skulle bli emosjonelt i det hele tatt, men i løpet av det siste døgnet har jeg virkelig kjent på sentimentaliteten. Det at jeg ikke ser mamma og pappa igjen før til jul er nok den tyngste byrden. I tillegg var jeg på avskjedskveld med noen av jentene i går - og jammen klarte jeg ikke å presse frem noen tårer der også. 

Loading image...

Men over til det positive! I løpet av sommeren har jeg rukket å bli skikkelig gira på å starte et nytt liv i bartebyen! Jeg er såå spent og gira på nye vennskap, ny skole, ny by - ja, rett og slett en helt ny start. Det at jeg ikke kjenner noen (bortsett fra Markus), gjør det hele selvsagt mye mer spennende enn jeg kunne ønske at det var. Men vet dere hva? Jeg tror jeg har så innmari godt av å bli dyttet litt ut av komfortsonen. Det verste som kan skje er jo at jeg må ta halen mellom beina og flytte hjem igjen. Det er jo ikke helt nedtur det heller? 

<br/><a href="http://oi58.tinypic.com/2ag2s2a.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Dersom noen av dere flytter til Trondheim og kanskje skal begynne på BI eller bo på Camp Trondheim så må dere gjerne ta kontakt på facebook! Som dere sikkert skjønner er jeg veldig ivrig etter å knytte litt vennskap så fort som mulig! 

New shoes for fall

 • 06.08.2015 kl. 16:50

Loading image...

A girl and her shoes ..

Nå skal jeg ikke rettferdiggjøre dette sko-kjøpet med å si at jeg trengte nye, for det gjorde jeg vel i bunn og grunn ikke. Men, ankelstøvlettene mine fra i fjor har sett sine bedre dager, så derfor følte jeg det var helt innafor å kjøpe meg et nytt par. Dessuten er sorte boots mine favoritter når bladene faller i takt med temperaturen.. De passer jo til alt! Og, som dere vet: A girl can never have too many shoes.

Loading image...

Disse kan kjøpes på bianco!

A slow start on the day

 • 05.08.2015 kl. 14:29

Loading image...

Klokken har slått 14 og jeg har akkurat rukket å få på meg sminken og hoppet inn i dagens jobbantrekk. I dag bestemte jeg meg nemlig for å virkelig nyyte en lang og rolig morgen i morgenkåpen min istedenfor å stresse rundt. Sommerferien er jo tross alt over om under en uke for min del, så det blir det nok lite tid til slikt fremover. Ellers har jeg fått tatt litt bilder til bloggen i dag, så nå har jeg litt å kose meg med når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Visste dere at å redigere bilder er noe av det beste jeg vet? Det er jo så gøøy! På en annen side må det verste jeg vet være å redigere dårlige bilder, så jeg krysser fingrene for at jeg finner god kvalitet på rekke og rad når jeg ser gjennom bildene på data etterpå! But first: of to work! Vi snakkes ♥

Loading image...

Current makeup favorites

 • 04.08.2015 kl. 17:56

Loading image...

L'imperatrice av Dolce & Gabbana for en fantastisk duft
Concealer av Sensai mot som dekker alt av urenheter
Øyenbrynssett fra Makeup Revolution for øyenbryn "on point"
Dior show mascara for dådyrvipper

Loading image...

Nude neglelakk av Lancome for enkle og stilrene negler
Diorskin Sculpt concealer mot mørke ringer
Chanel Leppestift for en farge som varer hele dagen
Isadora Flex eyeliner som gir markante øyner
L'oreal brow artist for fyldige og holdbare bryn

Loading image...

Sensai Bronzing Gel for en solskysset glød
Lancome Photogenic Foundation for jevn hud
Clarins øyenbrynspenn for å forme undersiden av brynet
LipLiner fra Estee Lauder for fyldige lepper

Loading image...

Going to India this christmas

 • 03.08.2015 kl. 20:40

Loading image...

Ååh, dere! - I've got some exiting news! Som jeg har fortalt tidligere skal mamma og pappa på jorda-rundt-reise fra 22.august. Det vil si at jeg i utgangspunktet ikke skulle se dem igjen før i mai, men i går fikset vi altså en sammenkomst til jul! Turen går til India, og jeg gleder meg helt vilt! For det første ser jeg frem til å besøke et land i Asia (har aldri vært der) og oppleve ny kultur, for det andre er jeg veldig letta over å slippe å savne foreldrene mine i ti måneder, og for det tredje skal både Markus, søsteren min og kjæresten hennes også være med! Ah, så gøy det blir! 

Turen starter med en uke i hippie- og kystbyen Goa for å slappe av og nyte romjulen og julaften. Deretter flyr vi til Mumbai for å oppleve storbylivet og det jeg tror vil bli tidenes nyttårsfeiring. Uansett om India har vanvittig mye eksotisk å by på, må jeg bare innrømme at jeg gleder meg mest til basicsene; sand under tærne og drinken i hånden. Det er nemlig et år siden sist jeg var i varmere strøk, så når jula ringer inn er det jammen på tide! 

Outfit from friday

 • 03.08.2015 kl. 15:14

Loading image...

Loading image...

MbyM genser (her) · Topshop bukse · Rayban solbriller 

ad.link

 

Glossybox feat. L'oréal

 • 01.08.2015 kl. 23:05

Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox 

Loading image...

"Because you're worth it" er et slagord som appellerer skikkelig til meg. I mine øyne betyr det at kvinner skal ta seg tid til seg selv og booste sin egen selvtillit for det den er verdt. Alle kvinner fortjener tid til nettopp dette, og månedens Glossybox var absolutt en påminnelse om det. Boksen var nemlig stappet full av produkter fra merket bak slagordet, nemlig Loréal Paris! Alt fra hårkur til neglelakk var å finne, og da kan man egentlig ikke gjør noe annet enn å sette av en kveld til å prøve det ut? 

Loading image...

PAKKEN INNEHOLDER

· Color Riche neglelakk ·
· Elnett hårspray ·
· Color Riche leppestift ·
· Nutri Gold Face Oil ·
· Brow Artist Plumper · 


Dessverre var ikke jeg fremst i rekken da de fyldige øyenbrynene ble delt ut. Eller, jeg var vel i utgangspunktet heldig, men vi vet alle hva som skjer når en 14-åring tester ut pinsetten for første gang. Japp, det skjedde også med meg... Syltynne øyenbryn! De har selvsagt blitt en del bedre siden den gang, men jeg har ikke helt fått tykkelsen og wow-effekten tilbake. Heldigvis fant jeg en øyenbrynsskygge i denne glossyboxen som skulle endre dette! Etter bare noen strøk med denne ser øyenbrynene mine mye fyldigere ut! - Og best av alt? Det holder hele dagen! Med andre ord har en ny favoritt inntatt sminkevesken min, og den er nok der for å bli! (Tenker å vise det på et eget øyenbryns-innlegg senere!)

Loading image...

I tillegg må jeg skryte litt av de andre produktene også. Loréal er jo kjent for billige kvalitetsprodukt og de som kom i pakken var intet unntak. Elnett hårsprayen er en jeg har blitt veldig glad i opp gjennom årene, den har nemlig fantastisk hold! Jeg har kjøpt ved flere tidligere anledninger og synes det var veldig stas å få en litt mindre utgave som er perfekt til håndvesken. Ellers ble jeg veldig glad for hudoljen! Jeg vet ikke med dere, men huden min knusktørr så fort høsten melder sin ankomst. Derfor blir jeg helt desperat etter gode produkter, og helt ærlig har jeg mistet tellingen over hvor mye forskjellig jeg har prøvd opp igjennom. Denne skal selvsagt få en sjanse, men jeg vil vente med å skrive en anbefaling før jeg har prøvd den når huden min er på det verste. Bekjemper den DET, så fortjener den faktisk et eget innlegg .. Haha! Gøy å prøve uansett :-) Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer nettopp deg!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no