-The pink one -

 • 31.08.2014 kl. 21:26

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Zara kåpe & shorts / Vero Moda skjorte / Ray Ban solbrillerKåpe og bare legger. Favoritten min om høsten - ihvertfall når været er varmt.  For to uker siden hadde jeg fryst ihjel om jeg hadde gått sånn, men nå har solen kommet tilbake, og da tillater jeg meg å dra frem igjen skinnshortsen på en siste luftetur før vinteren tar over. 

hverdagssminken min

 • 31.08.2014 kl. 15:56

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da var det tid for å vise frem innholdet i sminkevesken igjen! Jeg oppdaterer den altfor ofte, og jeg må bli flinkere å oppdatere dere om det i takt med endringene som foregår. Tror kanskje ikke sminkeinteressen min kommer så tydelig frem på bloggen? Jeg bruker ihvertfall myyye penger på sminke og lytter gjerne ekstra nøye når noen kommer med sminketips. Ååh, sminke er jo så gøy! 

Likevel ønsker jeg å holde det naturlig. Jeg mener, hallo, hvem vil vel dekke ansiktet sitt til det ugjenkjennelige? Ikke jeg! Ansiktet mitt er jo ansiktet mitt. Sminken jeg bruker vil jeg bare at skal fremheve de delene jeg er mest fornøyd med ..og selvsagt gjemme de jeg ikke liker fullt så godt!

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Foundation: Foundation er det første jeg tar på meg etter hudkrem, og det bruker jeg sammen med en liten dose Strobe cream for å få jevn og fin hud. Med denne foundationen fra Lancome treffer jeg akkurat min hudtone, siden den ikke er så rødlig som mange andre foundationer er (huden min kler ikke rødtoner i det hele tatt!). Kosten jeg bruker nå, er den best foundationkosten jeg har vært borti. Den er fra Real Techniques. 

- Concealer: Concealeren fra Clinique bruker jeg for å skjule urenheter som foundationen ikke klarer å dekke. I tillegg bruker jeg den under øynene for å tone ned de mørke ringene. Her bruker jeg concealerkosten fra MAC for best resultat.

- Pudder: Etter foundation og concealer bruker jeg å påføre et lett lag med pudder i ansiktet. Jeg føler at huden min blir så fett og klebete uten. Pudderet fra Bare Minerals har vært en favoritt så lenge jeg kan huske. Jeg har prøvd mye forskjellig fra andre merker også, men jeg ender alltid opp med å gå tilbake til denne. Jeg har fargen "medium beige" og påfører med kosten Heavenly face fra samme merke. 

- Solpudder: Solpudderet mitt er også fra Bare Minerals i fargen "warmth". Det påfører jeg på kinnbeina og i tinningen for å få en solkysset look. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Highligter: Denne fra Maybelinne er lysreflekterende og utrolig god under påføring - ikke for tykk og ikke for rennende. Den legger jeg over kinnbeinene, ved nesevingene og under øyenbrynene. 

- Rouge: Rougen og rougekosten er kjøpt på Body Shop, og jeg eeelsker fargen den gir meg! Jeg bruker den for å få en liten fargeboost av fersken i kinnene, og jeg føler meg med en gang litt freshere med bare et lett strøk.  

- Strobe cream: Skal jeg pynte meg litt ekstra avslutter jeg gjerne hudsminken med litt strobecream for å få ekstra piff. Denne er latterlig god, og huden får faktisk en helt fantastisk glød etter den er påført. Jeg legger den under øyenbrynene, over kinnbeinene og på neseryggen ved å klappe den på med fingrene. 

- Brynpudder:  I det siste har jeg fått mange spørsmål om hva jeg bruker på øyenbrynene mine, og det er ingen større hemmelighet enn brynpudderet fra BDB! Det har jeg i fargen "taupe", og jeg elsker det! Ikke bare er det den perfekte fargen, men det sitter også hele dagen! 

- Mascara: Nå har jeg akkurat byttet mascara til den fra konkurransen jeg hadde på bloggen. Den heter Flashing Volume fra Isadora, og får frem øyenvippene på en utrolig god måte - uten å klumpe! I Looove it! Håper innlegget gav dere et innblikk i det dere har lurt på rundt sminkerutinen min. Jeg har lyst å prøve meg på en sminkevideo senere, men jeg må bare få mannet meg opp til det først, hihi♥ Ellers trekker jeg vinneren av mascara-konkurransen i løpet av kvelden - så stay tuned på mailen din! Ha en super søndag videre!

Gårsdagens antrekk

 • 30.08.2014 kl. 12:47

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ H&M topp / Zara bukse & sko / ? veske / Mango skinnjakke 

Image hosting by imagehost.nordei.deHei og god lørdag! Må bare dele gårsdagens antrekk med dere før jeg fyker av sted på jobb! I dag står en 4-timers vakt på planen, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke føler meg helt opplagt og klar. Jeg og Markus ble nemlig sittende oppe med godterier og filmen Divergent til langt på natt i går. - Og gud, så koselig vi hadde det! Dessverre kjenner jeg søvnmangelen ta meg i dag, men vet dere hva? Det var absolutt verdt det ♥

Frysninger

 • 29.08.2014 kl. 17:12God helg alle søte ♥ Denne gangen tenkte jeg faktisk å ringe inn fredagskvelden med en sang som jeg har falt helt for! Det er sjeldent jeg deler musikk på bloggen, men når hårene på armen reiser seg i det man trykker "play" - da må man bare dele den videre! Ikke sant den var nydelig? Kunne ønske jeg klarte å synge så fint! 

Vitaminer på flaske

 • 28.08.2014 kl. 15:10

/ Sponset produkt

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg var så heldig å motta en hel boks full med favorittdrikken min - Vitamin Well, her om dagen! Wiii, dere kan tro jeg smilte fra øre til øre da jeg åpnet pakken! To av de er av den nye typen med steviasøtning. Var litt skeptisk på "Sharp" først, men etterhvert som jeg er blitt vandt til den er den faktisk utrolig god! Elsker at den inneholder koffein og null karbohydrater - da er den jo perfekt for lange skoledager! Et lite koffeinkick i hverdagen er jo så deilig! Ellers er både grace og care utrolig gode, spesielt når de kommer rett fra kjøpeskapet! Mmm, how refreshing 

My kind of breakfast

 • 28.08.2014 kl. 08:16

Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen ♥ Hvordan står det til med dere? Er alle i gang med skolen og kommet inn i rutiner igjen? - Eller er det flere som meg, som er rammet av streik? Riktig nok er jeg i den klassen på min skole som har mest timer i uka under streiken da. Så jeg føler ihvertfall at jeg er i gang. Litt deilig, og litt kjipt ettersom det er store hull i timeplanen visse dager. 

Ellers gleder jeg meg skiiiiikkelig til i morgen! Etter to uker skal jeg endelig få se Markus igjen og magen er full av sommerfugler! iiih, følelsen av å se han er alltid så herlig! I tillegg blir det en slags langhelg, siden jeg er ferdig klokken 10 på skolen, så gjett om det blir deilig! Vel, nå begynner norsktimene straks så vi får snakkes! 

Spørsmålsrunde!

 • 27.08.2014 kl. 18:17

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hei og hå, da er det vel på tide med en spørsmålsrunde igjen - eller hva sier dere? Det har ihvertfall vært et par lesere som har etterlyst det, så nå må jeg bare hive meg rundt og kjøre i gang! Spør om det dere lurer på, så skal jeg svare i eget innlegg i løpet av neste uke ♥

Bar 902 by dior

 • 27.08.2014 kl. 14:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

Sort neglelakk er et must å ha baderomshyllen når høsten sniker inn. Jeg har brukt opp en liten haug med sorte neglelakker i løpet av de siste årene, og nå var det på tide å kjøpe en ny. Denne gangen falt valget på Dior sin nye "bar 902", den er rålekker med et hint av grå-skjær! - Elsker når fargen ikke blir helt kullsort! Vel, jeg tenkte bare jeg skulle tipse dere om denne før den er ute av butikkene igjen. I følge min gode venn på Ranels Parfymeri er dette nemlig bare en høstfarge som butikkene kun får inn en gang! Så her gjelder det å være kjapp :-) 

Vinn Isadora Flashing Volume!

 • 26.08.2014 kl. 18:18

/ Sponset innlegg 

Nå kommer det endelig en konkurranse! Har planer om å bli mye flinkere på å ha det her på bloggen, for det fortjener dere virkelig! Det er altfor lenge siden sist, så jeg håper denne faller i god smak ♥ I samarbeid med Isadora skal jeg nemlig dele ut en flashing volume mascara! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har prøvd den selv og synes børsten rett og slett er rågod! Den har et hull i midten, som gjør at det kommer mer mascara på børsten og vippene blir utvidet til det fulle! Siden jeg aldri bruker eyeliner til å definere øynene er det derfor ekstra viktig for meg at øyenvippene står tydelig frem, og det får denne mascaraen kjempegodt til!


For å vinne mascaraen må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med mascaraen! Jeg trekker vinneren iløpet av helga. Lykke til!

Black & white

 • 26.08.2014 kl. 13:36

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg sliter sånn med å finne det perfekte designet til bloggen min at det er helt latterlig. Jeg trodde jeg var kjempefornøyd med det forrige, men jammen fikk jeg etterhvert følelsen av at det ble hakket for barnslig. Dere vet .. stor header med halvdårlige bilder som tar alt fokus vekk fra innleggene, for stor bloggstørrelse og ubehagelig mye farger.. (haha, bare hør hvor pirkete jeg er!)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå tror jeg at jeg skal holde meg til dette en stund. Black & white passer meg perfekt akkurat nå, også får vi se hvor lenge jeg har det sånn! .. Og så over til det viktige spørsmålet: Likte dere det? 

Vesketips

 • 25.08.2014 kl. 15:31

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne komme med tips til fine skolevesker som ikke kostet skjorta. Og selvsagt kan jeg det! Jeg søkte litt rundt og etterhvert fant jeg en del fine på Nelly, Bubbleroom, Zara, Pieces og H&M! Mine favoritter må være veskene fra Nelly - oh so georgeous! Zaraveska har jeg allerede, og den er virkelig den ultimate skoleveske. Anbefaler den på det sterkeste, ettersom den rommer utrolig mye og har perfekt "datastørrelse". 

It's a good day

 • 23.08.2014 kl. 11:15

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gooood morgen! Da var det lørdag igjen, og denne gangen tilbringer jeg helgens første dag på jobb. Der skal jeg være til klokken 18 i kveld, og så bærer det av sted i bursdagsfeiring til Amalie & Helene - Det gledes! Synes det er så gøy når det bare er jentene som er samles for kos, gøy - og ikke minst god mat! Jeg skal iallefall spise kake til kvalmen tar meg, hihi ♥ Vel, nå må jeg løpe! Ha en fantastisk lørdag, fineste lesere!

Dagens antrekk

 • 22.08.2014 kl. 18:25

Kjære helg, du er hjertelig velkommen! Ikke at den blir så ufattelig rolig denne gangen, men helg er helg og det er deilig uansett! Nå er jeg på jobb (innlegget er forhåndsskrevet), og etter jeg er ferdig her skal jeg ha litt tid for meg selv. En lang dusj, litt egenpleie, noen serier og en god bok står på planen. - og det skal bli intet annet enn herlig! Apropos bok så skal jeg akkurat begynne på "Gjenferd" av Jo Nesbø. Noen som har lest den? Jeg er jo en sucker for krim, og om denne er like god som "politi" så blir jeg nok sittende hele natta, haha! Jeg blir jo så oppslukt!

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de
Massomi dutti jakke & skjerf / Zara bukse / & other stories solbriller / Monki skjorte

New sunnies

 • 21.08.2014 kl. 17:19

Image hosting by imagehost.nordei.de

Fra "& other stories"Noen av dere som har vært innom den svenske butikkjeden "& other stories"? Herrefred så mange fine skatter! Jeg forelsket meg spesielt i alle de søte tilbehørene de hadde, og måtte innom tre ganger på to dager, bare for å beundre! Disse solbrillene var det jeg absolutt ikke klarte å gå fra. Elsker denne Cat eye-looken og i tillegg satt de som støpt på meg! Nå kan jeg endelig legge bort de overbrukte Rayban solbrillene for en stund, wihiii! 

The little things

 • 20.08.2014 kl. 18:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Doing my own "carrie necklace" - Dere har hørt om det omtalte "Carriesmykket", ikke sant? Det nydelige navnsmykket Carrie i sex in the city går med i noen av episodene? Well this girl just got her own one! Og ja, jeg har selvsagt byttet ut Carrie sitt navn, med mitt eget ;-) For et enkelt og fint tilbehør, eller hva? Gir liksom det lille ekstra til antrekket!

Står opp ekstra tidlig

 • 20.08.2014 kl. 09:39

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. For å rekke å nyte enda en kopp med kaffe ♥Hvor rart er det ikke å tenke på at bare for to år siden kunne jeg få brekninger bare av lukten av kaffe? Haha, nå elsker jeg jo det! Jeg er rett og slett blitt en kaffeslave uten like, og merker det godt om jeg ikke får kaffen min når jeg står opp. ..Vel, dette innlegget skulle ikke bare handle om kaffe. Jeg ville egentlig bare klikke meg innom for å si tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen for tiden ♥ Jeg har merket at både statistikken og kommentarantallet har økt mye de siste dagene, og det gir meg selvsagt en haug med motivasjon til å blogge :-) Tusen takk - dere er fantastiske!

Høstantrekk

 • 19.08.2014 kl. 17:31

Gjett hva? Jeg har funnet frem strikkagenserne mine igjen! - Allerede i august! ..og helt ærlig så er jeg usikker på om det er fordi været utenfor er blitt gråere, eller om  jeg har gledet meg sånn til å ta fatt på høstmoten at jeg måtte komme i gang! Jeg vet ikke jeg, men tanken på å pakke seg inn i deilige skjerf, strikkagensere og store kåper frister enormt mye nå!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Acne Cardigan / KappAhl skjorte / Mestergull øredobber / Zara bukse & sko 

Image hosting by imagehost.nordei.deForresten! Om noen av dere som leser bloggen min bor i Sogn og Fjordane og har en liten skuespillerdrøm i dere, så vil jeg bare tipse dere om at det er auditions for spillefilmen "dukken i taket" neste uke! Disse auditionene er åpne for alle mellom 12-22 år og foregår i Sogndal på mandag og Førde på tirsdag. Jeg fikk en e-post om dette, og tenkte at det helt sikkert er noen av dere som kunne vært interessert :-) Klikk deg gjerne innom facebooksiden deres her for mer informasjon!

Drømmer om

 • 19.08.2014 kl. 14:30

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Å innrede min egen leilighet ♥Jeg og Markus har snakket så mye om neste år og leiligheter i det siste at jeg har fått interiør på hjernen! Håper sånn at vi klarer å finne en liten og lys leilighet (når den tid kommer), så jeg kan innrede den i sort, hvitt og med brune toner som kobber og tre. Det hadde virkelig vært en drøm!

food heaven

 • 18.08.2014 kl. 18:32

Glemte helt å vise dere bilder fra La Boqueria! Det var et marked jeg og Markus var innom når vi var i Barcelona. Har vært der før, men det var akkurat like gøy denne gangen også! Så mye folk og spennende mat på en og samme plass skal man jammen lete lenge etter altså! Hvorfor kan vi ikke ha noe lignende i Norge? Rundt juletider, kanskje? Gurimalla, det hadde vært koselig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Disse juicene er bare to-die-for. Bare tenk noe så forfriskende med iskald juice i 32 grader! Vi gikk faktisk innom markedet en dag senere også, bare for å kjøpe en til! Tilslutt hadde vi prøvd kokosjuice, ren appelsinjuice og kiwi- & mangojuice! Appelsinjuicen var nok best, men kokos var faktisk også overraskende godt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Noen makroner plukket vi også med oss. Markus hadde nemlig aldri smakt det før, så da var det bare å handle inn til førstegangsopplevelsen. Dessverre smeltet de i solen, så det ble mye kliss, og markus konkluderte at han ikke likte det. Jeg der i mot falt helt for den gule med sitronsmak! NAM ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Disse spydene så også helt fantastiske ut! Hadde dessverre ikke plass i magen til de, så de fikk jeg ikke smakt på, men om det blir en neste gang skal jeg springe og kjøpe med en gang! Jeg mener .. hvor deilig ser ikke det ut da? 

Klar for første skoledag

 • 18.08.2014 kl. 10:46

Image hosting by imagehost.nordei.de

Skjorte fra Zara Wææ,
som denne sommeren har rast avsted! Tenk at jeg begynner på skolen igjen allerede i dag? Sykt rart å tenke på! Må si jeg har litt blandede følelser om å begynne altså. En side av meg skriker etter en måned til med ferie, mens den andre er supergira på å komme i gang! Vel, jeg får lytte til side nummer to, og starte året med så positiv innstilling som mulig! - Dette året skal jeg få gode karakterer, og være både strukturert og motivert! 

Heldigvis begynner vi, som alle studenter ønsker hvert år, utrolig rolig. Skolen min er nemlig rammet av den store streiken som pågår, så fram til den er løst skal jeg bare ha Norsk og Historie (såvidt jeg har forstått). Noe så deilig! Det klager ihvertfall ikke jeg på ;-) Håper alle får en fantastisk start på uka, og en ekstra lykke til for dere som begynner i nye klasser eller på nye linjer i dag ♥

What's in my school bag?

 • 17.08.2014 kl. 12:03

Wiii, søndag ♥ Den mest avslappende dagen i uka, som jeg alltid ser så lengselsfullt fram mot og nytende tilbake til. Ah, gud som du er velkommen! Denne søndagen blir vel ikke fullt så rolig som ellers da. I morgen starter skolen igjen for min del, så i dag er det bare å hive seg rundt og få alt i orden til skolestart. Alle skolesakene er ihvertfall kjøpt inn (det får man jo ikke gjort så mye med på en søndag uansett), men jeg liker også å føle meg mentalt klar. Derfor skal rommet shines, antrekk skal henges frem, dynetrekket skal skiftes, klær skal vaskes, huden skal skrubbes og føttene pleies. Mye å ta fatt i med andre ord! Like før jeg føler at jeg må runde av innlegget allerede, haha! Neida, først skal jeg vise dere hva jeg gjemmer i skoleveska dette året: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg tok meg en tur til sentrum en dag og handlet inn det mest nødvendige. Har helt sikkert glemt noe superviktig, men det får jeg heller ordne etter hvert. I tillegg til dette har jeg lagt til litt mer, som jeg ikke har tatt bilder av: linjal, blyantspisser, tyggis (must have etter lunsj!) og minnepenn! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Blyanter - Vurderte en stund å bestille sorte fra etsy med "Toril Hornnes" risset inn med gull, men da jeg fikk øye på disse på nille for bare en 10-er måtte jeg bare slå til! De var jo minst like søte! 

Skrivebøker - På Clas Ohlson fant jeg skikkelige skrivebøker med godt papir. Måtte ha en stor til hvert fag, i tillegg til en liten for min egen del. Der kan jeg jo skrible ned bloggidèer, tanker, huskelapper - alt! Genialt om timene plutselig skulle bli litt for lite innholdsrike! Hehe.. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Kalkulator - Alltid greit å ha! Denne var så liten og enkel, så da var det bare å legge den i handlekurven! Vet ikke helt hvordan mattetimene våre blir, men antar jeg må skaffe meg en litt kraftigere etterhvert! (Noen som har peiling på om man trenger det til p-matte?)

Håndkrem - Fra body shop med duft av tranebær ♥ Mmm, denne lukter virkelig fantastisk! I tillegg har den perfekt størrelse, så jeg kan snike den ned i penalhuset når den ikke er i bruk ;-)

Sticky notes set - Denne så jeg på Eirin Kristiansen sin blogg, og måtte bare kjøpe samme! Noe så genialt? Denne esken inneholder nemlig både post-it lapper og lapper til å skille sidene med. Den har også perfekt størrelse, slik at den passer i penalhuset. Me likey!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Penalhus - Dette kjøpte jeg på nille for en 20-kroning. Er absolutt fan av å holde skolesakene enkle og ikke så over the top, men dette ble såpass enkelt at jeg måtte bare knyte på en sløyfe for å gi den et personlig preg. Ble det ikke søtt? ♥

Starbucks kopp - Kjenner jeg meg selv rett så blir det nok en del hektiske morgener fremover, så da er denne koppen super for å ta med drikke i. Enten det er smoothie som frokost eller kaffe for en liten energiboost i løpet av dagen, så vil denne koppen være utrolig snedig! 

off to work

 • 16.08.2014 kl. 12:52

Ville bare stikke innom for å ønske dere alle en fortreffelig lørdag! Jeg er nemlig klar for å dra ut døra og starte på siste vakt på Mestergull denne sommerferien! Skal jo selvsagt fortsette der, men nå blir det mest korte vakter etter skoletid :-) Når jeg er ferdig på jobb, har jeg tenkt å prøve meg på en treningsøkt. Heeeerregud, hadde dere bare visst hvor lite jeg har trent i sommer... Tror vi hadde fnist litt hele gjengen! Jaja, jeg får bare ta meg selv i nakkeskinnet og komme i gang igjen. Nå er jeg ihvertfall kjempemotivert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Her ser dere forresten en liten sneak peak av den nye kåpen min fra Zara! Enda et av innkjøpene fra Barcelona ♥ .. og jeg tror jammen det må være en av favorittene også! Måtte lete gjennom 5 ulike Zarabutikker før jeg endelig fikk tak i den! Dere skal selvsagt få sett den bedre i et eget innlegg! Vel, nå må jeg runde av her. Vi snakkes senere :-)

Massimo Dutti

 • 15.08.2014 kl. 11:14

En av butikkene jeg virkelig fikk øynene opp for under barcelonabesøket var kjedebutikken Massimo Dutti. Har hørt litt om den tidligere, men aldri tatt meg tid til å gå innom. - Utrolig dumt, for gurimalla så mange fine skatter de har på lur der inne! Ikke bare er klærne nydelige, men alle lokalene var helt fantastiske og de ansatte var utrolig hjelpsomme. Sånt setter man virkelig pris på etter å ha vært på Zara, Behrska og Nikestore noen timer, for der er det intet annet enn kaos!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, tenkte bare å tipse dere om denne butikken. Vet de har noen lokaler i Norge også, men det er selvsagt litt dyrere enn i Spania siden det er en spansk butikkkjede. Det er samme eiere som Zara som driver denne kjeden, og de beskrive butikken som en eksklusiv butikk med større fokus på kvallitet, så derfor er klærne litt dyrere - men aiaiai, man får så mye igjen for det! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Selv endte jeg opp med denne nydelige jakken og dette superdeilige skjerfet. Synes kombinasjonen mellom de to utgjør et utrolig fint antrekk, så jeg gleder meg som bare rakkeren til å ta det i bruk! 

On my wrist

 • 14.08.2014 kl. 20:32

Image hosting by imagehost.nordei.de

- My casio & a touch of sweetness - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når det gjelder tilbehør velger jeg ofte å holde det enkelt. Etter å ha jobbet på mestergull i 1 år har jeg funnet ut hva som passer meg, og hva jeg trives med å ha på. For meg holder det oftest med en klokke, også kan jeg heller spe på med litt pynt i ørene eller et enkelt smykke i halsgropen om jeg skal pynte meg ekstra. Da jeg var innom en smykkebutikk i Barcelona kunne jeg ikke dy meg når jeg fikk øye på dette armbåndet. Dette er så min stil som det kan bli: helt enkelt, med et hint av søthet, hihi ♥

Hvitt smil med Dentaworks

 • 14.08.2014 kl. 11:01

/ Sponset produkt 

Hei dere! Den siste tiden har jeg vært så heldig å få prøve tannblekingen til Dentaworks, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd! Resultatet kom veldig raskt, men for å sikre en jevn og fin hvitfarge som varer lenge, brukte jeg den 30 min hver kveld i en uke. Som utgangspunkt hadde jeg egentlig ganske så hvite tenner, men de ble helt klart hvitere etter uken var endt. Derfor kan jeg tenkte meg at om du har missfargede tenner fra før, vil Dentaworks være supereffektivt for deg!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Over ser dere produktene jeg har testet. Kitet koster 495,- og inneholder selve blekekremen som er peroksidfro og pH-nøytral, og tre plater som man koker opp og omstøper slik at de skal passe dine egne tenner. Man får med en egen instruksjon til dette, som jeg synes var utrolig grei å følge. I tillegg får man også med en liten boks for å oppbevare skinnene i slik at de er lettere å ta vare på. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når det kommer til selve behandlinger synes jeg at den har gått veldig fint. Det var smertefritt, jeg har ikke opplevd ising i ettertid og den smakte heller ikke vondt. Det jeg liker spesielt godt med dentaworks er at man kan få så mange behandlinger ut av dette ene kitet. 90 behandliger vil jo kunne holde tennene hvite en stund, eller hva? Vel, alt i alt vil jeg så absolutt anbefale denne tannblekingen til dere. .. Og det mener jeg!

Military inspired

 • 13.08.2014 kl. 21:11

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

H&M jakke / KappAhl bluse / Rayban solbriller / Casio klokke / Zara bukse I dag gravde jeg frem min 3-år gamle militærinspirerte jakke fra klesskapet igjen. Husker jeg brukte denne nesten hver dag i niendeklasse, men etter tiende så taklet jeg ikke synet av den engang. Nå er jeg derimot mer enn klar for å dra den fram i lyset igjen - cause I looove it! Takk gud for trender som kommer og går, sier jeg bare! 

En sunn og god frokost

 • 13.08.2014 kl. 11:10

Mornings! Nå sitter jeg og spiser på dagens frokost, som har blitt en favoritt siden jeg kom hjem. Det er rett og slett noe så enkelt som omelett fylt med et hav av grønnsaker. - Supergodt og veeeldig mettende! Perfekt før en lang arbeids- eller skoledag, og ikke tar det lang tid å lage heller!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det jeg gjør er å forhåndssteike grønsakene i noen minutter, før jeg visper sammen 2 egg og litt krydder og steiker det i stekepannen. Deretter topper jeg med litt ost, også er det bare å helle grønsakene over. Jeg brukte tomat, paprika, mais og purreløk - også avsluttet jeg med litt bacon og fetaost! Mmmm ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå gjenstår det bare å ønske dere alle en strålende dag videre ♥ Jeg skal på jobb fra kl 14, men før den tid har jeg diverse gjøremål som må krysses av. - Blant annet noen blogginnlegg som skal forhåndsskrives ;-) Vi sees! 

The ultimate quick-fix

 • 12.08.2014 kl. 16:06

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Boosting my skin -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Til min store glede hadde de MAC på flyplassen i Barcelona. - Da kunne jeg jo ikke annet enn å kjøpe med meg en Strobe Cream fra Mac, som jeg har lest så mye positivt om på nett. Denne kremen gjør enkelt og greit det meste for huden. Den gir rikelig med fuktighet, kvikker opp med sitt innhold av vitaminer og grønn te og inneholder lysreflekterende partikler som gir en skikkelig lekker og naturlig glød som bare er to-die-for!

Jeg bruker å blande den inn med fundationen min - 50/50. Da sitter det hele dagen, og så føler jeg at den letter fundationen noen hakk. I tillegg legger jeg et forsiktig strøk på skinnbeina og under øyenbrynene for å fremheve og få en ekstra boost i de områdene. Perfekt!

Den perfekte skinnjakke

 • 11.08.2014 kl. 14:23

God dag, solstråler ♥ Så ble det visst en liten ferie fra bloggen også. Jeg har kost meg vanvittig mye både i Levanger og Barcelona, og valgte derfor å heller bare nyte de gode øyeblikkene istedenfor å stresse med blogg. Verdt det? Oh yess! Nå har jeg ihvertfall en hjerne proppet full med inspirasjon og idèer - og ikke minst en koffert stappfull av nye skatter som jeg så gjerne vil vise dere! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Først av alt vil jeg vise dere min nye skinnjakke. Personlig mener jeg at alle jenter burde ha den perfekte i klesskapet sitt. For det første er det et utrolig kult plagg, og for det andre så går det jo til absolutt alt! Jeg har sett både høyt og lavt i en evighet etter en skinnjakke som er perfekt for meg. Det vil si en jakke med rene snitt, enkle detaljer og gjerne en smule oversized slik at den kan brukes over tykkere plagg nå mot høsten. - Og vet dere hva? Akkurat det fant jeg på Mango i Barcelona. Gjett om jeg ble glad når jeg så den! - Og prisen? Bare usle 400 kroner. iiik!

I dag kombinerer jeg den med ruteskjorte, ballerinasko og sorte jeans. Så enkelt, stilfullt og komfortabelt på samme tid. Me likey! Denne jakken kan virkelig piffe opp alle slags antrekk. Til og med noe så "kjedelig" som jeans og t-skjorte!

Dager som denne

 • 03.08.2014 kl. 22:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bikbok bluse / Bagorama veske / Skopunkten sandaler / Zara shorts / & other stories solbrillerGod kveld søte dere ♥ Ville bare logge meg inn for å oppdatere dere litt! I dag har endelig solen strålt for fullt her i Barcelona, så da droppet vi de egentlige planene og dro rett på stranda i stede. Gjett om det gjorde godt på en bleik, norsk kropp! Jeg fikk flere timer med Radioresepsjonen på ørene, iskald drikke i høyrehånda og Jo Nesbø - panserhjertet i venstre. - guud, som jeg koste meg!

When in Barcelona

 • 02.08.2014 kl. 21:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. you should eat tapas every day! Heisann! Jammen ble det ikke bare 1, men 4 dagers skrivestopp her inne! Beklager så mye for det.. ♥ Til gjengjeld kan jeg ihvertfall fortelle at jeg har hatt 2 fantastiske dager i Barcelona: shopping, sangria, sommervarme og tapas! Mmm, gjett om denne jenta koser seg! Strandlivet har vi dessverre ikke fått prøvd ut enda da -det har nemlig vært ganske overskyet de siste dagene, så vi ville heller bruke tiden på noe annet :-) Selv om vi har koset oss som bare det krysser vi selvsagt både fingrer og tær for at skyene forsvinner snart. Litt brunfarge vil vi jo ha med hjem!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no