Prepping my Wardrobe for autumn

  • 29.07.2016 kl. 22:03

Loading image...

I samarbeid med Bubbleroom har jeg fått valgt meg ut noen favoritter fra deres egne merker. Jeg har valgt plagg for både resten av sommeren og høsten, og nå gleder jeg meg skikkelig til å vise alt det fine jeg har fått! Altså, jeg må innrømme at jeg alltid har en liten skrekk for å få dårlig kvalitet når jeg bestiller fra nye nettsider - og for meg er nettopp bubbleroom en ny nettside. Jeg har absolutt hørt om den før og vært innom og tittet mange ganger, men jeg har aldri kommet til stykket å faktisk bestille meg noe. Til min store overraskelse var hver og en av plaggene i en herlig kvalitet som jeg tror kommer til å vare leenge! 

Loading image...

Loading image...

Først ut vil jeg vise dere denne lekre strikkede pologenseren. Jeg eeelsker virkelig slike gensere - spesielt når varmegradene begynner å synke. Denne funker like godt til dongerishorts som til dressbukse - og er så myk og god at jeg så meg nødt til å bestille en likens i svart i går kveld.. Wuupsi! Det er sjeldent jeg bestiller meg noe likt som jeg allerede har, så det i seg selv burde fortelle litt om hvor glad jeg er blitt i denne genseren - haha :-) Prisen ligger på 399kr og dere finner den her

Loading image...

Da var fredagskvelden endelig her, og i dag skal den tilbringes foran TV-skjermen med en film :-) Vi skrives! 

Another Outfit

  • 26.07.2016 kl. 10:01

Loading image...Monki skjørt ⋅ Nelly loafers & genser ⋅ Ralph Lauren veske ⋅ Acne cardigan ⋅ Susanne Friis smykker ⋅ RayBan solbriller Loading image...

Loading image...

Loading image...

God morgen, jenter ♥ Mens jeg satt og trykket innpå dagens frokost kom jeg på at jeg hadde litt flere antrekksbilder fra Trondheim liggende! Så, da passet det seg bra å starte dagen i dag med å publisere det. Sakte men sikkert kjenner jeg at blogglysten begynner å stige igjen, så det spørs om jeg snart endelig havner tilbake i daglige oppdateringer igjen. Jeg håper virkelig det, for denne sommeren ble absolutt ikke som jeg hadde tenkt bloggmessig. Men, på en annen side så ønsker jeg heller ikke å presse meg selv til å produsere ensformige og kjedelige innlegg bare for å legge ut noe. Dette er tross alt bare en hobby - og en hobby skal man gjør fordi man liker det, eller hva? Nå holder jeg forresten på å lage til et innlegg med tips til nye studenter også, så det er bare å følge med denne uken! Ser det er mange som har etterlyst det i kommentarfeltet, så da var det jammen på tide at jeg heiv meg rundt og startet på det :-) 

Forresten! Apropos antrekksbilder så er akkurat det litt krise til høsten. Nå har min tidligere fotograf Hedda flyttet til Kristiansund, så da står jeg uten når jeg kommer tilbake til Trondheim. Derfor lurte jeg på om noen av dere kunne være interessert i å ta bilder? Hvis du har blogg selv er det selvsagt bare gøy om vi kan hjelpe hverandre :-) Send meg gjerne en e-post på torilhblogg@gmail.com om du er interessert! 

Vi skal til Rhodos!

  • 25.07.2016 kl. 10:25

Loading image...

Yey! Denne sommeren har ikke akkurat bydd på store mengder sol og varme her på vestlandet, så da familien til Markus spurte om jeg ville være med på høsttur til Rhodos var det klart at jeg takket ja med et stort smil om munnen! I sommer har det meste av tiden gått til jobb for min del, og jeg må innrømme at jeg føler at jeg har manglet noe å se frem til. Men nå er altså denne gulroten i boks og jeg gleder meg så inderlig mye - både til strandlivet, gresk mat og ikke minst kvalitetstid med familien til Markus! Vi drar altså helt i slutten av august og blir en uke før vi vender hjem igjen til skolehverdagen. Jeg har aldri vært i hverken Rhodos eller Hellas, så om dere har noen tips til hvor vi kan spise og hva vi bør gjøre så hadde jeg satt uendelig stor pris på det! Aller helst noe som ikke er altfor langt fra Ixia-området, men alt tas selvsagt i mot med stor takk! :D 

The perfect everyday bra

  • 21.07.2016 kl. 10:55

Loading image...

SORT SORT & HVIT HVIT 

Loading image...

BH uten padding er definitivt en av mine nåværende favoritter i undertøysgarderoben. Det er nesten så det har blitt en trend det siste året, og med god grunn: disse modellene er rålekre og ufattelig komfortable! Faktisk så komfortable at man føler at man går uten. Jeg bruker de dere ser på bildene ovenfor hele tiden - mest under godt dekkende plagg, men også under løse t-skjorter de dagene det er varmest i luften. Da slipper jeg den klaustrofobiske følelsen jeg ofte får av å gå med det strammeste og tykkeste undertøyet. Modellene i innlegget er forresten fra Bubbleroom og har en veldig fin pris på bare 149 kr per stykk :-) 

Just ordered: Asos Loungewear

  • 19.07.2016 kl. 12:36

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. (utsolgt) ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. herHar dere noen gang sjekket ut lounge-avdelingen til Asos? De har virkelig mye fint når det kommer til koseklær og jeg klarte rett og slett ikke å dy meg. Velour dressene fra Cubus har vært i god bruk de siste 3 årene, men nå så jeg behov for oppdatering. Denne gangen klikket jeg hjem nr8 og 9, i tillegg til en kosebukse i rustrosa med høyt liv og et sporty preg. Gleder meg sånn til å få alt i postkassen, for da er det på tide å kaste cubusklærne ut vinduet! Eeendelig ;-) 

Tuesday Breakfast

  • 12.07.2016 kl. 10:36

Loading image...

God morgen fra ei som sitter og spiser frokosten sin. Eller, nå ljuger jeg litt, for hver gang jeg skriver slike frokostinnlegg spiser jeg alltid opp maten imens jeg sitter å redigerer bildene. Så, nå har jeg akkurat spist opp yoghurten min som var toppet med de beste norske jordbærene jeg har smakt i år! YUM, det finnes virkelig ingenting som er bedre enn det!

Ellers tenkte jeg å beklage for dårlige rutiner her inne på bloggen nå i sommer. Hodet mitt har halvveis ferie og det merkes veldig i motivasjonen. Nå som jeg er hjemme har jeg lyst å koble av litt og være så sosial som overhodet mulig. Spesielt med tanke på at de fleste venninnene mine drar hver sin vei i august og ikke minst fordi jeg har savnet familien min veldig i løpet av året som var. Uansett så skal jeg prøve å få litt bedre struktur på ting i løpet av denne uken - så blir det litt hyggeligere for dere å klikke dere inn her! 

Loading image...

Loading image...

Dette ble ett ganske rotete innlegg, men jeg ville egentlig bare bruke det til å beklage meg og forklare hvorfor det er så rolig her inne for tiden! Nå skal jeg dukke hodet ned i sminkeveska og komme meg avsted til Hanna så fort som mulig. Der blir det pannekakelunsj og girltalk helt til plikter og jobb kaller klokken 16 :-) Ha en super tirsdag! 

Minner for livet

  • 07.07.2016 kl. 17:27

Loading image...Roskilde 2016
 Loading image...

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne jeg .. Roskilde var seriøst helt fantastisk og oppholdet kan absolutt rangeres som en av de beste ukene i mitt liv! Roadtripen nedover var fylt med allsang og latter, og vi koste oss virkelig fra ende til annen. På fredagen stoppet vi hos Lena J. i Oslo for å handle inn de siste nødvendigheter, få med oss VG-lista og sove en siste natt i seng før teltlivet stod for tur. Altså, helt ærlig hadde jeg grua meg litt til å måtte sove i telt 8 dager på rad - men det gikk jo som en lek?! Ellers var selve festivalen dødsbra, de fleste konsertene hadde helt vill stemning og folka jeg tilbrakte uka med var seriøst bare prikken over i`en! .. Gjett om jeg skal leve lenge på denne opplevelsen?! 

Filmtips #23

  • 01.07.2016 kl. 16:45

Loading image...

Colonia ······

Sjanger: Drama / Historie / Romantikk
Se denne dersom du liker: The Boy In The Striped Pyjamas

Alle filmer med Emma Watson er en sikker vinner, og denne er absolutt intet unntak! Colonia er basert på den sanne historien om den beryktede religiøse gruppen "Colonia Dignidad" som fantes i Chile. I filmen får vi se hvordan en ung jente bestemmer seg for å melde seg inn i Colonia Dignidad i et desperat forsøk på å frigi kjæresten hennes som ble bortført dit. Handlingen er gripende, spennende og rystende - og jeg synes den ga et tydelig bilde på galskapen enkeltindivider kan gjennomføre. Denne får virkelig en varm anbefaling fra meg! 

The Choice ······

Sjanger: Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: The Best Of Me / Safe Haven

Nikolas Sparks sin nyeste film .. and yess: he did it again! Det skal sies at man må tåle en solid dose klisjé for å like denne filmen. Jeg gjør vanligvis ikke det, men når det kommer til Nikolas Spark sine fortellinger så blir jeg alltid så emosjonell. Dessuten har jeg sett alt av han før, så jeg føler ikke at jeg kan bryte striken min med det første. The Choice var både varm og skjønn, og hele den siste timen satt jeg med en klump i halsen og gråt så mye at jeg etterhvert måtte trykke på "pause" for å få pusten tilbake. Hahah, kan dere tenke dere?! Nå vet ikke jeg om det bare var jeg som hadde en emosjonell aften eller om filmen virkelig er laget så bra, men jeg velger uansett å gi den en anbefaling! Dette er en film man virkelig kan kose seg med ♥ Spar den til en regnfull dag med en venninne som gråter like mye som deg av film - så får du mest mulig ut av filmopplevelsen ;-)

The Revenant ······

Sjanger: Eventyr / Drama / Spenning
Se denne dersom du liker: The Martian 

Dette er filmen som gjorde at Leonardo DiCaprio endelig fikk sin første Oscar! - Og for dere som har sett mange filmer med han som skuespiller, så skjønner dere at da MÅ dette være en bra film! For å like "The Revenant" så må dere tåle at filmen er litt grotesk (dere som ser Game Of Thrones kommer til å ELSKE denne!). Handlingen er veldig original og jeg falt pladask for hele fortellingen. Denne kommer jeg garantert til å ha på must-see lista for 2016, og det burde egentlig være grunn nok i seg selv til å se den hahah :-) Dette er forresten en perfekt film å se med kjæresten - for han liker den nok minst lite godt som deg! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no