Budget friendly wanties from Nelly

 • 31.07.2015 kl. 10:56

Innlegget inneholder annonselenker 

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her

Oppskrift: eggehakk

 • 30.07.2015 kl. 09:25

Loading image...

Heisann morgenfugler ♥ På tide med en ny oppskrift! - og denne håper jeg virkelig dere biter dere merke i, for den er nemlig en av mine frokostfavoritter! Oppskriften fant jeg i en LCHF-kokebok for en stund siden og etter det har det blitt laget gang på gang. Eggehakk er perfekt som pålegg på grove rundstykker, gjerne kombinert med kalkunskinke eller røkelaks. Mums! Anbefaler virkelig alle å prøve :-) Det er jo ikke så ofte noe så enkelt er SÅ godt!

Loading image...

2 egg · 1 ss majones · 1 ts lettrømme · 1/2 ts sitronsaft · litt salt/pepper 

Start med å koke eggene i 7 minutter, før du skyller dem i kaldt vann. Skrell de og kutt de deretter opp i små biter. Legg de så over i en skål og bland inn majones, rømme og sitronsaft. Smak til med salt og pepper til slutt. Ha gjerne i litt annet krydder også, jeg har hørt at det skal være godt med dill, men det har jeg ikke rukket å smake selv. Om dere prøver må dere si ifra hvordan det blir! I dag lagde jeg også en liten vannmelon-smoothie på siden som ikke falt helt i smak. Jeg blandet i litt kokosmelk, men siden jeg ikke hadde fryst vannmelon ble det så lunkent og ufresht at den ble kastet i vasken. Nå har jeg i hvert fall plassert vannmelon i fryseren så jeg er klar for et nytt forsøk i morgen! ;-)

Loading image...

Loading image...

Bon appetit!

How to start your day on a happy note

 • 29.07.2015 kl. 08:25

Loading image...

· Samle tanker ·

Fokuser på deg selv de første 5 minuttene etter du våkner. La mobil, data og andre distraksjoner ligge og nyt dine egne tanker for noen øyeblikk. Jeg bruker å sette meg opp i en god sittestilling i sengen med dynen godt samlet rundt meg. Deiiilig! 

· Preppin' is the key! ·

Forberedelser lønner seg alltid, ikke bare i yrkes- og studielivet men også privat. Bruk kvelden i forkant på å forberede det som må gjøres dagen etterpå. Det kan være alt fra å legge fram klær til å lese gjennom pensum til neste skoletime. Jeg vil tro det gjelder flere enn meg at stressnivået synker enormt når man vet alt ligger klart og er i orden? 

· Ingen grunn til stress ·

Selv om det av og til (les: veldig ofte) kan være fristende å slumre noen ekstra minutter, vil dette bare bli til ulempe for deg selv. Prøv å få som vane at slumring er en no-go og kom deg opp av sengen så fort som mulig. Bedre tid gir mindre grunn til stress - og på morgenen er stress den verste fienden. Jeg vet ihvertfall om en frøken Hornnes som ikke setter pris på å måtte gjør alt i en fei! 

· Skru opp volumet! ·

Jeg blir så glad av god musikk! Spesielt om sangen inneholder en fengende rytme, og spesielt om jeg kan den så godt at jeg kan joine vokalisten. Det er liksom ikke et alternativ å sitte i ro og furte når favorittsangen står på fullt volum i bakgrunnen, er det vel? Vet du ikke hva du skal sette på vil jeg anbefale å sjekke ut brows-knappen til spotify. Der gjemmer det seg nemlig mange fine lister! En ny favoritt til morgentimene er denne :-) 

· Slurp - blås - slurp ·

Av og til er det ikke mer enn en rykende fersk kopp kaffe som skal til for å sette et bra utgangspunkt for resten av dagen. Sett i gang kaffetrakteren før du går i gang med sminken, så er den klar med en gang du skal innta frokosten. Ta deg god tid til å nyte de edle energidråpene og slurp den sakte i deg mens du nyter en god, sunn frokost ved siden av. Husk at tilskudd som mandelmelk, kokosmelk og kokosolje kan være med på å få opp næringen i kaffen - itillegg til at det løfter smaken! 

· Sunne matvaner ·

Dere er sikkert lei av å høre maset om å spise sunt, but here we go again: Å starte morgenen med å innta en næringsrik frokost gjør såå godt for kroppen! Jeg kjenner det så utrolig godt på energinivået resten av dagen om jeg går for sunnere alternativ, og nettopp derfor prøver jeg å gjør det til en vane. Heldigvis finnes det mye å velge mellom! Knekkebrød med spennende pålegg, eggerøre, omelett, ristet brød, yoghurt med deilig topping .. Vel, bare kreativiteten setter grenser! (Ltt ironisk at det kommer et bilde av en croissant nå, haha, sorry 'bout that!)

Loading image...

· Fake it 'til u make it! ·

Nei tro meg, jeg er helt enig: det er absolutt ikke alle morgener man føler seg like fresh og klar for en ny dag. - Men, visste dere at man kan lure hjernen sin til å tro at man er mer våken og positiv enn man i utgangspunktet var? Det skal ikke mer til enn å luke vekk de negative tankene. Noe å tenke på neste gang man sitter å syter over hvor lite man fikk sove den natten, kanskje? Her merker jeg selv at jeg har mye å lære, haha! 

· Morgentrimmen ·

Det trenger absolutt ikke være hver dag, men prøv å få til et par morgentreninger i uka for å kick-starte dagen. Innen du har kommet i gang med dagens oppgaver flyter endorfinene rundt i blodet og pumper energi. Perfekt for å gjør seg klar til å ta i mot alle utfordringer dagen måtte bringe! .. Og så er det jo veldig deilig å ha kvelden fri til andre ting! 

· Finn inspirasjon ·

På tide å finne frem mobil og data: Let's go inspiration hunting! Fine bilder, gripende avisartikler og lettleste blogger er god underholdning mens man slurper og blåser på kaffekoppen. Mine favorittnettsider for morgentimene er weheartit, pinterest, vg og bloglovin. - men det hender at jeg stopper opp på weheartit og lar meg sluke inn i perfeksjonsbobla helt til klokken har blitt litt for mye og jeg må spurte ut dørene. Haha, det er fort gjort å la seg rive med!

· Kle deg etter humøret ·

Kanskje du fant fram klær dagen før som ikke føles riktig i dag? Vel, da er det bare å finne på noe nytt! Å gå ut døren i ubehagelig stramme jeans eller litt for heftige farger i forhold til dagens humør er absolutt et dårlig utgangspunkt. Var du fornøyd med antrekket, bare at det ikke matcher dagens humør, kan du heller ta bilder og spare det til senere. Det kommer alltids en anledning hvor det blir midt i blinken! 

· Spread the love ·

Nå som du har startet dagen "on a happy note" - hva med å spre gleden videre? Jeg blir ihvertfall utrolig rørt når noen tar seg tid til å skrive en fin morgen melding til meg! (Men jeg må innrømme at jeg kan bli bedre - i hvert fall nå som jeg skal flytte bort!) Meldingen trenger ikke være lang, bare lang nok til å vise at du har tenkt på vedkommende. Noe enkelt som "Hvordan går det med deg om dagene?" holder gjerne i lange baner :-)

Felt like doing the sailor style

 • 28.07.2015 kl. 22:19

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Nelly genser (her) · Mestergull øredobber · Zara dressbukse
ad.links

Loading image...

Loading image...

Ohoy! I dag våknet jeg nok en gang opp til sol og knallblå himmel. Plutselig fikk jeg lyst å dra på sjøen, men siden det ikke lar seg gjøre når man skal på jobb, dro jeg med meg et lite stykke båtfølelse til Mestergull istedenfor. Den nye genseren min gir meg nemlig sånn matros-vibber med de hvite og mørkeblå stripene. - Og jeg elsker stilen! Da er det liksom ikke så mye mer enn en enkel bukse (neste gang blir det hvit!) og perler i ørene, så er man good to go! 

Alt du trenger før flytting

 • 27.07.2015 kl. 10:51Hei og hå! Som dere vet flytter jeg mot studentlivet om bare noen uker og i den anledning har jeg fått høre at mange av leserne mine er i samme båt. Derfor tok jeg meg friheten til å lage en aldri så liten "checklist for førstegangsflyttere" som kanskje kan lette forberedings-prosessen litt! Denne listen er super å printe ut og ta med seg på shoppingtur, så kan du bruke de små rutene til å krysse ut underveis :-) Et tips før dere setter i gang med innkjøpene er forresten å sjekke hva som er i leiligheten fra før (innebygd kjøleskap? Vaskemaskin? Dusjforheng?) og selvsagt høre om du har familie som har noe de er villig til å gi vekk. Når man skal etablere seg for første gang er det mye som skal kjøpes, så her er det bare å prøve å spare det man spare kan! Lykke til ♥  

Hello there saturday

 • 25.07.2015 kl. 13:33

Loading image...

Ready for the weekend!

God morgen! I dag våknet jeg med solstråler i ansiktet - herregud så deilig! Det har ikke akkurat skjedd ofte denne sommeren, så da var det bare å hoppe opp av sengen og nyte det før jobb. Antrekket i dag ble selvsagt inspirert av temperaturen. Jeg skulle mer enn gjerne slått til med shorts i samme slengen, men det er dessverre i mot kleskoden. Når det er sagt, er jeg litt usikker på om denne buksa er så mye mer godkjent - her ser man nemlig alt om jeg bøyer meg ned. Tidligere har jeg brukt en liten hvit shorts under, men den har visst forduftet i vask. Da spørs det om jeg ikke må krype til korset å skifte til en mørkere variant før jeg setter snuten mot mestergull. 

Loading image...

Loading image...

Bikbok bukse · Nelly sko (ganske like her) · Object skjorte (her) · Susanne Friis Bjørner Smykke · Daniel Wellington klokke (her)
Ad.links

Loading image...

Denne helgen ser ganske tom ut for min del. Det var snakk om å dra på hyttetur, men det ble visst ikke noe av, så da får vi heller finne på andre ting! I kveld skal jeg ihvertfall en tur til Hanna. I morgen kan jeg vel heller prioritere bloggingen litt, men da må vi bare krysse fingrene for at det kommer litt inspirasjon sigende i løpet av natten! Som dere sikkert har merket har jeg slitt veeeldig med mangel på bloggmotivasjon i sommer, men jeg tror og håper at det kommer seg med en gang jeg har ankommet mitt nye liv i Trondheim. (Bare 2 uker igjen nå!)

Loading image...

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk helg! 

3 Series You've Might Not Seen

 • 24.07.2015 kl. 10:52

Som de fleste av dere allerede vet er jeg en skikkelig sucker for gode TV-serier og filmer. Det skal mye til for å slå fredagskvelden med noe spennende på skjermen og godteskålen på fanget i min verden altså! Nå i sommer har jeg fått tid til å følge med på litt nytt som jeg aldri har sett før, og "takket være" regnet og kulden har det vært helt innafor å sitte i sofakroken både en og to kvelder på rad. Blant seriene jeg har prøvd har jeg funnet meg noen nye favoritter som jeg gjerne vil dele videre med dere. Og vet dere hva? Disse tror jeg faktisk kan være nyheter for mange :-) 
Loading image...

The killing ······
Se denne dersom du liker: Broen / True Detective

Den første serien - og helt klart den beste! Dersom du liker krim måå du bare ta deg tid til å se The Killing. Jeg og Markus begynte å se den i begynnelsen av sommerferien og allerede etter første episode var vi helt oppslukt. Oppbyggingen gjør at man aldri skjønner hvem morderen er og serien holder på spenningen til samme sak i hele 2 sesonger før gjerningsmannen blir avslørt. Kort fortalt handler det om etterforsker Linden og Holder som skal løse den innviklede saken om hvem som drepte Rosie Larsen. Gjennom saken får vi innblikk i deres privatliv, ordførervalget og den pårørte Larsen familien. Fra sesong tre kommer det en ny sak med ny vinkling. Jeg har ikke komt så langt selv, så her må dere nesten bare se selv for å finne ut av handlingen! 

Loading image...
The Apprentice ······
Se denne dersom du liker: The Amazing race / Top Model

We've all heard of Donald Trump, right? Jeg er så fascinert over mennesker som får til SÅ mye, og det er nok derfor jeg elsker denne serien. - Og selvsagt fordi jeg en vakker dag skal bli en kick-ass forretningskvinne selv. Haha, neida! Men, denne serien er virkelig lærerik og spennende når det kommer til forretninger og karriere. Jeg har sett siste sesong som er en kjendisutgave med blant annet Kate Gosselin, Kevin Jonas og Geraldo Riviera - og det må jeg si var ekstra spennende! Gøy å se hvor langt man kommer med gode kontakter, føttene plantet på bakken og god kreativitet! Anbefales om du trenger lett underholdning, men vær obs på at episodene er lange! Her snakker vi om solide 80 minutter.. (80 underholdende minutter, vel å merke!) 

Loading image...

Rich Kids Of Beverly Hills ······
Se denne dersom du liker: Ladies Of London / Keeping Up With The Kardashians

Jeg klarer ikke bestemme meg for om denne gjengen lever drømmelivet eller om de rett og slett har det litt for enkelt. Rich Kids Of Beverly Hills handler nemlig om en gjeng med ungdommer som lever det luksuriøse, bortskjemte liv i Los Angeles. Dyre klær, eksklusive fester og nydelige reiser er noe av det vi får være med på i denne serien. Men, det jeg liker best må nok være alle sitatene deres. Disse menneskene er nemlig såå hysteriske! Jeg tar meg selv ofte i å sitte og smile, le og riste på hodet.. Haha!  En must-see om du liker typiske amerikanske reality shows som KUWTK eller Housewifes of Orange County osv!

In all its simplicity

 • 22.07.2015 kl. 10:10

Loading image...
1.  h e r  ·  2. h e r  ·  3. h e r

Stilen min blir mer og mer minimalistisk for hver dag som går. Jeg liker å si til meg selv at jeg begynner å vippe mot det franske, det høres nemlig så fancy ut. Realiteten er jo heller ikke så langt i fra, for nå er alle disse overdelene på vei hjem til meg i posten - og hvor mye mer fransk kan noen overdeler egentlig bli? Dere har kanskje hørt om "the magnificent seven"? Det er en liste med syv basisplagg en jente må ha for å kunne kalle seg en "très chic" parisienne, og de syv plaggene lyder som følge: Blazer (√) Trench coat (√)  Kasjmirgenser (X) Tank topp (√)  Den lille sorte (√)  Et par perfekte jeans (X) og Skinnjakke (√) . To av syv er for min del fortsatt manglende, but I'm totally getting there!!

Nytt bloggdesign!

 • 21.07.2015 kl. 21:47

Loading image...

It's time for a change! 

Nå folkens, er jeg skikkelig fornøyd med designet mitt! - Og det for første gang på lenge! I går kveld begynte jeg spontant å prøve meg litt frem i HTML-verden og endte opp med å sitte til klokken slo 02:00 før jeg sa meg fornøyd. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er så veldig flink med webdesign, men jeg må jammen si at jeg ble litt stolt over resultatet! Hvem hadde trodd at Toril Hornnes hadde laget dette selv? Ikke jeg! Nå skal det sies at jeg tok utgangspunkt i designmalen "classy" fra KvDesign da, men det later vi som jeg ikke gjorde. Hihi :-D 

Loading image...

Og så må jeg bare spørre i spenning: hva synes dere om designet?

A little interior preview

 • 20.07.2015 kl. 09:28

inspo for my apartment


For å se hvor alt er fra: Trykk på bildet → Trykk på det du vil vite mer om

For to uker siden tok Markus og jeg turen til Trondheim på en aldri så liten shopping spree til leiligheten. Vi endte opp med å gå for fargene dere ser ovenfor, og om jeg får si det selv: det blir så kult! Gleder meg skikkelig til å få innredet alt, kjøpt de siste nødvendighetene og ikke minst se leiligheten i sin helhet. Dere skal selvsagt få oppdateringer under veis, så nå har jeg opprettet kategorien "interiør" slik at det blir lettere å finne frem! Om bare tre uker er det tid for flytting og da blir nok denne kategorien fylt på så det synger etter! I can't wait! 

Coffee O'clock

 • 16.07.2015 kl. 13:06

Loading image...

Hello sweethearts 

Å starte morgenen så tidlig som mulig ha blitt en fin vane denne sommeren. Når timeplanen er stappet med sene kveldsvakter på jobb er det viktig å utnytte den fritiden man har - uansett om det innebærer å stå opp klokken 7. I dag har morgenen min bestått av de elementene dere ser på bildene i innlegget: magasinlesing, kaffedrikking, planlegging og negle lakkering. Og så har jeg selvsagt presset inn litt rydding også! I kveld kommer nemlig Markus og familien på besøk, så nå skal vi kose oss og vise frem Førde helt til søndagen kommer! Dette blir gøy! Håper bare været holder seg ..  

Loading image...

Ellers må jeg bare gi en stor takk for at dere er tålmodige med meg i sommer! Jeg kjenner at det er vanskelig å motivere seg til å blogge skikkelig når alle er på ferie og bare et fåtall av det vanlig lesertallet er innom. Derfor blir bloggingen litt redusert, så får vi heller gunne på så fort fellesferien er over! Etter flyttingen har jeg nemlig store planer om å gi bloggen et løft med både interiør-poster, hverdagsbilder og flere antrekk. En kombo av litt flere kategorier enn det bloggen inneholder nå med andre ord! Jeg gleder meg ♥ 

Loading image...

Ha en fantastisk torsdag alle sammen! 

20% på NLY Trend

 • 15.07.2015 kl. 12:41

Loading image...
1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her

Med koden "NLYTREND20" får du for øyeblikket 20% på alle klær fra Nelly Trend! Jeg måtte bare lage en kollasje med mine favoritter, for her var det jammen mye fint! Vurderer å bestille hjem nr1, 7 og 8 - de er nok perfekte til bruk på kveldstid i fadderuken, eller hva tror dere? 

This months Glossybox

 • 13.07.2015 kl. 12:41

Loading image...

Wihuu ♥ Månedens glossybox er ankommet og denne gangen i en veldig fargerik utgave! Glossybox har nemlig inngått et samarbeid med Carolina Gynning for å lage denne esken, og resultatet ble så bra! Tror faktisk dette er min absolutte favoritteske så langt. Alle produktene passet meg midt i blinken, og jeg er helt sikker på at ingen av dem blir stående ubrukt som skapfyll. Jeg er så fornøyd! 

Loading image...

PAKKEN INNEHOLDER

· Sebastian Professional Hårspray ·
· Noxidoxi Base Serum ·
· Lulu DK Tattoos ·
· Lollipops Paris Lip Balm ·
· Make Up Store Neglelakk · 


Loading image...

Denne gangen blir det vanskelig å velge ut en favoritt.. Jeg likte jo alt så godt! Men, med tanke på at det er sommer og hvilke produkter jeg liker best å bruke nå så er det nok tatoveringene, hårsprayen og neglelakken som regjerer. Altså, de tatoveringene blir jo sååå fine på solbrun hud kombinert med enkle antrekk. Tror jeg skal spare mine til en sommerfest senere, så får jeg den perfekte finishen til festantrekket!

Hårsprayen fra Sebastian falt jeg forresten helt pladask for. Holdet er superbra, den er tynger ikke ned håret og jeg elsket den lille størrelsen på flasken. - Perfekt til å ta med seg på tur! Jeg får heller kjøpe meg en stor flaske til hjemmebruk senere! Denne MÅ jeg bare ha tilgjengelig. Neglelakken i mintfarge har jeg brukt fast den siste uken, fargen er jo både skjønn og nydelig. Synes akkurat denne blir spesielt fin på tærne når man har på sandaler som bare viser et hint av fargen. Altså, det er ikke mye mer som skal til for å løfte sommerantrekket et ekstra hakk! 

Loading image...

Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer deg!

Goofing around

 • 12.07.2015 kl. 18:34

Loading image...

Bikbok genser · KappAhl bluse · H&M conscious collection shorts · Michael Kors klokke · Mestergull ring

God søndag, mine kjære lesere ♥ Ferien i Levanger er snart over for denne gang og jeg sitter for øyeblikket og biter negler mens jeg tenker på morgendagen. Da er det nemlig tid for jobbintervju! Jeg vil ikke fortelle så mye om det enda, men håper dere krysser fingrene for meg! Jeg er spent!! Etter intervjuet skal jeg og Markus ut og spise før turen går hjem igjen til Førde. Denne uken står det mye jobbings for tur, men heldigvis kommer både Markus og hele familien hans på besøk til Førde i slutten av uken. Jeg gleder meg allerede! .. Og forresten: Det blir faktisk siste gang jeg ser han før vi flytter sammen! Hvor sykt er ikke det?! It's definitely happening! 

All black and beige

 • 11.07.2015 kl. 14:15

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Ellos jakke (her) · Bikbok topp · Mango veske · Zara bukse & sko · Ray Ban Solbriller

Always in my purse

 • 07.07.2015 kl. 17:24

Loading image...

1. Parfyme: Dette røret med "Gucci Guilty"-parfyme fikk jeg fra en venninne som jobber på parfymeri. Jeg plasserte den med en gang rett i vesken - og der har den blitt siden! Synes det er så greit å ha en liten versjon har favorittparfymen tilgjengelig når man er på farten. Man vet jo tross alt aldri når man føler for litt ekstra godlukt! ;-)

2. Antibac: Selv om jeg har antibac med meg i vesken er jeg absolutt ikke en av de som er livredd for bakterier. MEN, jeg synes det er greit å ha tilgjengelig - spesielt når jeg er på jobb. Denne lukter i tillegg helt fantastisk, så av og til påfører jeg litt kun for å kjenne den gode lukten av bringebær! Mmm.. 

3. Lommebok: Er en selvfølge! Michael Kors lommeboken min fikk jeg i bursdagsgave for noen år tilbake og den har vært min faste følgesvenn helt siden! Perfekt størrelse med plass til både mobil, kort og kontanter. 

4. Lip balm: Mine lepper er et rent mareritt når det kommer til tørrhet. Jeg har prøvd alt og har innsett at jeg må påføre lip balm minst en gang daglig for at de skal se ok ut. Derfor er jeg alltid nødt å ha med meg en god lip balm i vesken, og denne fra Chanel har blitt en stor favoritt. 

Loading image...

5. Nesespray: OK, jeg innrømmer det: jeg er totalt avhengig av nesespray. Jeg er veldig klar over at det er farlig for neseveggene (trust me: det er maaange som har prøvd å ta en alvorsprat med meg når det kommer til overbruk av nesespray) men jeg får helt fnatt uten. Altså, er jeg tett så er det alt jeg klarer å fokusere på. Det går ikke an å sove, ikke å snakke skikkelig og jeg blir så frustrert at jeg kan ta til tårene. Med andre ord: Min lifesaver Otrivin er alltid i vesken, heh ♥

6. Solbriller: Om sommeren har jeg alltid et par solbriller i vesken, man vet jo aldri når solen bestemmer seg for å titte frem! Disse fra Ray Ban er nok mine mest brukte - Jeg elsker nemlig det sporty utseende som passer til alle antrekk. 

Loading image...

7. Ørepropper: Musikkavhengig som jeg er, er det klart øreproppene alltid skal være med ut av huset. Det er vel ingen tvil om at det er tusen ganger bedre å gå, sykle, kjøre eller sitte på bussen så lenge man får musikk på ørene?

8. Concealer: Lange dager krever gjerne en touch up på sminken. Når jeg i forkant vet at jeg ikke skal hjem før på kveldstid tar jeg gjerne med litt mer enn concealeren, men når jeg bare skal på jobb eller en tur ut så holder den i massevis. Ikke bare dekker den det meste, men det går jo også såå fort å påføre! 

9. Tyggegummi: Bad breath? No thanks! Tyggegummi er så kjekt å ha tilgjengelig når man skal ut av huset. Man vet aldri når man tar seg et måltid, og da er det midt i blinken med en litt sterk tyggis som fjerner både ettersmak og dårlig ånde! 

10. Lip gloss: Denne fra Clarins kjøpte jeg nylig etter anbefalinger fra alle kanter. Bloggere, venninner og damene på Ranels Parfymeri har skrytt denne høyt opp i skyene! Jeg klarte dermed ikke å styre unna å kjøpe meg en selv - og jeg skal love dere at den har fått fast plass i vesken fra nå! Guurimalla så fin den er og godt den sitter ♥ Love it! 

Loading image...

Min nye skatt

 • 06.07.2015 kl. 21:09

Loading image...

In love with this trenchcoat

Hvis jeg sier at jeg kjøpte denne for 300 kroner, tror dere meg da? Det er faktisk sant! Her om dagen satt jeg og surfet rundt på nett etter interiørting, og da jeg var innom Ellos dukket denne opp i sidemenyen. Selv om det var stor risiko for dårlig kvalitet, måtte jeg bare gi den en sjanse og bestille den hjem. Til min store fornøyelse var den faktisk mye finere og tykkere enn forventet! Dette blir nok en favoritt når det blir kaldere i luften ♥ 

Loading image...

De selger den også i marineblå, så det spørs om den ikke må bestilles snart den også.. Altså, 300 kroner for en jakke er jo som en slikk og ingenting. Ihvertfall når kvaliteten tilsier at den gjerne kunne kostet en ekstra 500-lapp! Jeg er så fornøyd, jeg! Jakken fåes kjøpt her, og dersom du skal kjøpe den vil jeg anbefale deg å gå ned en størrelse!   

Loading image...

Todays look

 • 05.07.2015 kl. 16:17

Loading image...

Sunday - Funday 

Søndager som dette må være det beste jeg vet. I dag har jeg nemlig bare tuslet rundt i levisshortsen min og nytt varmegradene mens jeg har forhåndsskrevet litt blogginnlegg og pakket. I kveld setter jeg meg nemlig på bussen med snuten vendt mot Levanger. Endelig er det tid for en uke med kjærestekos! Guuud, som jeg gleder meg! I morgen har jo til og med Markus bursdag, og for å finne på noe litt annet har jeg booket oss inn på Scandic Nidelven på onsdag. Da skal vi se etter møbler til leiligheten, kjøpe interiør, gå ut og spise og selvsagt få tid til litt klesshopping! Åå, dette blir gøy! 


Loading image...

Her er forresten dagens antrekk! Den nye blusen min måtte bare få komme på. Oversized og utrolig deilig i stoffet - Whats not to like?! Jeg ser for meg at den passer til det meste egentlig, men neste gang blir den nok kombinert med skinnskjørt og sorte sandaler! Det var nemlig det jeg hadde i hodet når jeg kjøpte den ;-) Psst! Den fåes kjøpt på Match for 499,-! 

Loading image...

Ønsker dere alle en strålende søndag videre ♥

Colorful breakfast

 • 02.07.2015 kl. 12:30

Loading image...


Make that breakie pop! 

Well aloooha! - Og god torsdag! Først av alt: disse bloggfrie dagene var absolutt ikke planlagt og jeg beklager for at jeg ikke sa i fra! Selv om det var utrolig deilig med en pause, så gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang igjen! Åååh, så mye inspirasjon jeg har! .. Mon tro om det er fordi solen endelig skinner i Førde? Probably! Humøret blir fort påvirket av litt D-vitamin i luften,altså! I dag fikk til og med frokosten matche stemningen, for på fatet mitt danderte jeg med glade farger og friske smaker. Mmm, sommerstemning! 

Loading image...

Loading image...

Ellers kan jeg jo fortelle kort hva jeg har gjort i det siste? Ikke at det er så altfor mye å fortelle da, for jeg har nemlig tilbrakt mesteparten av timene mine på jobb. Men jeg klager ikke, for det må absolutt til når man skal flytte! .. Visste dere forresten at om man skal ha en litt ok(+) sofa med god komfort, så må man fort opp i nesten 10 000,-? I tillegg må jeg jo ha litt å rutte med etter alle interiørkjøpene er gjort også :-) Så ja, litt kjedelig å kaste vekk alle de fine sommerdagene på å stå innendørs, men må man så må man! Det kommer heldigvis flere somrer!

Jeg har stort sett kveldsvakter på jobb, så det har krevd at jeg er flink til å utnytte timene før og etter. 14-20-vakter er ikke helt ideelt, men nå som jeg står opp tidlig og finner på ting på kveldstid så går det helt fint! I går samlet for eksempel hele gjengen seg for en mini-feiring av Amalies 19-årsdag. Å gomle i seg loff, reker og pavlova mens man sitter ute i solen med sine beste venner .. Altså, hva mer kan man ønske seg? Jeg hadde ihvertfall en kjempefin kveld - og det er absolutt kvelder som det jeg har lyst å huske fra denne sommeren ♥

Loading image...

Nå skal jeg stelle meg og gjør meg klar til jobb! Vi snakkes senere ♥

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no