Rise & shine

 • 29.07.2014 kl. 11:19

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Messy hair & a cup of coffee -God morgen ♥ Jeg beklager at det er store mellomrom mellom hver oppdatering her inne. Som sagt trenger jeg litt avkobling akkurat nå, så derfor vil jeg ikke stresse så mye med bloggen som jeg gjør til vanlig. Ikke at jeg har glemt dere av den grunn! - Jeg har nemlig planlagt mange innlegg som skal postes når jeg kommer hjem!

De siste dagene har vi gjort litt av hvert. Blant annet dro vi til Sverige på lørdag, for å få en kjøretur og selvsagt handle inn det beste som finnes: Capri Sonne! Haha, endte opp med 4 kasser for bare 100 kr. Svenske priser er faktisk sykt. Ellers hadde jeg og Markus 1 års jubileum i går, så da koste vi oss litt ekstra med god mat og kos ♥ Vi tenker å heller feire litt ekstra i Barcelona. Er jo bare 2 dager til vi drar nå! Iiiih, gleder meg!

The perfect base

 • 27.07.2014 kl. 14:55

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Clarins light instant radiance boost complextion base - Puuh, langt navn for en så liten dippeditt!
Vel, jeg må bare skrive et lite anbefalingsinnlegg om denne saken. Har nemlig fått masse komplement for fin hud og glød den siste tiden, og vet dere hva? Den eneste forskjellen fra før og nå, er at jeg påfører denne basen etter jeg har tatt på dagkrem. Den booster huden og gir det ferdige resultatet en glød som jeg trodde jeg bare kunne drømme om. Jeg har nemlig slitt med ganske "matt" hud tidligere, men den tid er nå over! Jeg er frelst!

En liten blogganbefaling

 • 26.07.2014 kl. 20:56

Hei og hå! Jeg beklager så meget at det at vært så stille her inne i dag, men jeg og Markus tok oss en spontantur til Sverige så da ble det vanskelig å oppdatere! Nå sitter vi og koser oss med dagens innkjøp: Capri Sonne & naturgodis ♥ Iiih, gleden i harryhandel altså - haha! Så over til det innlegget egentlig skulle handle om! Jeg har nemlig oppdaget en blogg som jeg i løpet av de siste ukene har blitt fast leser av. Tenker at flere av dere også er på jakt etter litt nytt å lese (det blir jo ofte mye av det "samme gamle"), så derfor vil jeg gjerne anbefale bloggen til nydelige Janne videre til dere! Janne er en supersøt jente på 23 år, som blogger om mye av det samme som meg egentlig: mote, livsstil, skjønnhet, mat, reiser og hverdags livet sitt. Hun er absolutt den type blogger man blir glad i med en gang -for jeg liker iallefall å møte bloggen til folk med lysebilder og store smil! Flere som er enige? I tillegg til de fine antrekkene hennes da .. Jeg dåner ♥Måtte bare legge inn en liten knippe bilder fra bloggen hennes. Dette gir dere en god smakebit i hva man får sett på jlb.blogg.no. Ta gjerne en titt ved å trykke på bildene i innlegget♥

Snake case

 • 25.07.2014 kl. 12:18

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Dressing up my iPhone - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så dette dekselet på H&M. Så enkelt og elegant til bare 69 kroner! I'm in love! Elsker hvordan mobildeksel har gått fra å være en praktisk beskyttelse til å bli en del av antrekket! Flere som har tenkt på det? Mobilen blir jo ofte brukt like mye, om ikke mer, enn skoene du har på deg - så hvorfor ikke?Nå er jeg forresten i Levanger! Endelig har jeg 2 uker ferie, og de skal jeg nyte hvert eneste sekund av! Skal prøve å oppdatere dere ihvertfall en gang for dagen, men det blir nok ikke like hyppige oppdateringer som ellers. Følte det var greit å si i fra, sånn at dere vet det ♥ Ha en super start på helga!

Balsam for sjela

 • 24.07.2014 kl. 10:25

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Den perfekte onsdagskveld -Goood morgen, alle sammen ♥ Herregud, for en herlig kveld jeg hadde i går! Som jeg skrev tidligere hadde jeg samlet en liten gjeng med jenter på bading på bryggen, så rett etter jobb var vi innom butikken og handlet frukt, nøtter og mat, også dro vi videre ned på brygga for å kose oss. Vannet var helt perfekt, så vi fikk badet leeenge før vi tok turen hjem til meg og slappet av. Der ble vi sittende og snakke om alt og ingenting til klokken var nærmere halv 2 i natt. Åhh, det er slike kvelder som denne som er med på å skape minner og glede når vi snakker om sommeren 2014 i ettertid. Håper virkelig vi får til flere slike senere i sommer, for jeg storkoste meg! 

Coffee & Elle

 • 23.07.2014 kl. 10:39

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Having inspiration for breakfast -Mornings!  Er alle klare for en ny dag i sommervarmen? Det er jeg! Nå har jeg nettopp ladet opp til den nest siste vakten før ferie med kaffe, gresk yoghurt og Elle! Er virkelig ikke ille med litt inspirasjon før man griper dagen altså! I kveld har jeg arrangert en liten kosekveld på brygga etter jobb, og dere kan tro at det gledes! Vi har nemlig en privat brygge her som er utrolig kjekk å bade ved, så nå som været er på sitt varmeste måtte jeg bare gripe anledningen til å invitere en liten jentegjeng til litt vannmoro! Iih, det blir gøy! Ha en super onsdag ♥

Sponset video - Oreo Double

 • 22.07.2014 kl. 20:34

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dere husker kanskje det innlegget jeg skrev for noen uker siden om den nye Oreo Double som er kommet i butikkene? - Dere som ikke har smakt det enda må bare prøve det! Dobbel så mye krem = dobbel så god smak, i mine øyner! ;-) Vel, i det innlegget jeg skrev delte jeg blant annet en video og fortalte dere om "Lick race"-konseptet til Oreo som har vært kjent verden rundt, og som nå nettopp har kommet til Norge. Konseptet handler om at man skal utfordre hverandre til å slikke av den hvite oreokremen først - den som klarer det vinner, og samtidig må selvsagt taperen ta konsekvensene! En litt gøyere og moderne versjon av "stein, saks, papir", eller hva sier dere?  

Videoen som jeg nå skal vise dere er den siste av de 8 videoene som er med i Oreos "Lick for it" kampanje. I denne videoen står guttene ovenfor det vanskeligste spørsmålet noen gang: Hvem av dem har størst hjerne og må ofre seg til Zombiene? Det er jo tross alt den største hjernen Zombiene er ute etter .. eller?

/ Sponset innlegg

Simple & beautiful

 • 22.07.2014 kl. 09:48

Image hosting by imagehost.nordei.de

Mango hadde så mange fine kjoler på salget sitt at jeg måtte bare spandere på meg noe. Det jeg kjøpte var denne kjolen her, som er så elegant og classy at jeg endte opp med å bestille akkurat samme i svart også. Haha, wuuupsi! 249 kroner for en kjole er dog ikke ille i det hele tatt, ihvertfall ikke når den er så nydelig. - Og den kommer garantert til å bli mye brukt fremover! Link til kjolen HER. 

Selfie x4

 • 21.07.2014 kl. 20:58

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Morning selfies -Heisann solstråler ♥ Glemte helt å ønske dere en god start på uka da jeg publiserte forrige innlegg, så jeg får gjøre det nå. Håper dere alle har hatt en fabelaktig mandag, uansett om dere har vært ute å nytt solen, jobbet eller vært på reisefot! Været er jo helt uslåelig i disse dager, så jeg håper for gudsskyld flesteparten av dere har vært ute og nytt det! Jeg har jobbet i dag, og til og med der merkes det at det er sommervær - for inne på senteret er det helt musestille i gangene. Litt kjipt, men pyttsann! Jeg har jo bare 3 vakter igjen før jeg kan ta meg fri jeg også, så det her skal jeg så absolutt klare å bite i meg!

Summer essentials

 • 21.07.2014 kl. 10:49

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bodybutter.
Om sommeren har jeg så lett for å bli tørr på leggene, så da må jeg alltid ha en god og tykk hudkrem tilgjengelig. Denne med jordbærduft fra the body shop har vært min favoritt i en liten evighet nå. 

Levis shorts. Shortsen jeg arvet fra mamma har vært en lifesaver flere sommere på rad. Den er utrolig behagelig og funker til alt. Derfor er den spesielt kjekk å ha i kofferten på tur så man slipper kleskriser! 

Sandaler. Mine superenkle sandaler med sølvdetaljer fra Din sko har vært den store favoritten denne sommeren. De kjøpte jeg på et sommersalg i Bergen for bare 50-lappen i fjor! 

Liten veske. Denne veska jeg fikk fra mamma har blitt mye brukt til og fra jobb når jeg ikke skal ha med meg så mye. Den er også super når man er på utenlandstur siden den har glidelås (sikker mot tyveri) og man slipper å ha så mye å bære på. I tillegg passer den kjempefint med favorittsandalene med fine sølvdetaljer. 

Leppeprodukter. I sommer har det vært mye babylips på mine lepper. Den holder leppene fuktig samtidig som den beskytter for solen. Jeg kombinerer den ofte sammen med en knallrosa leppestift fra isadora for å få litt farge!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Magasiner. Elle og Det nye er perfekt å ha når man skal på flyturer, på stranden, slapper av eller har lunsjpause på jobb :-)

Fargerike bikinier. Denne fra H&M er flittig brukt. Fargerike bikinier gjør seg så fint mot brun hud - og om sommeren vil man jo helst gå mye i fargerike plagg!

Hvite tenner. Brun hud og hvite tenner er grunnlaget for et skjønt utseende om sommeren. Denne tannblekingen fra Dentaworks holder jeg på å teste ut nå, så snart popper det opp en anbefaling på bloggen! (sponset produkt)

Raybans. Hva skulle jeg gjort uten mine kjære raybans? De har funket både som solbeskyttelse og hårbøyle hele denne sesongen. I tillegg passer de jo til alt?

Aftersun. Det er viktig å ta vare på huden når solen er som sterkest. Denne aftersunen fra Mary Kay er kjempedeilig å ha på når huden er litt overopphetet.

Dagens antrekk

 • 20.07.2014 kl. 21:55

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Bikbok topp / Mango skjørt / Rayban solbriller /

Smaken av sommer

 • 20.07.2014 kl. 18:46

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Dagens middag -


 

Iskald smoothie, blå himmel, bikini, fifthy shades of grey, solbriller og teorilesing. Alt dette oppsummerer min søndag så langt, og gurimalla så deilig det har vert! Nå har jeg nemlig vært sjalu på alle som har hatt fri og tid til å nyte solen de siste dagene, så i dag var det på tide at det ble min tur!

Denne sommerstemningen måtte jeg selvsagt dra enda lenger når skulle lage middag. Er hjemme alene, og da blir jeg alltid litt inspirert til å gjøre noe ekstra ut av det enkle. I dag gjorde jeg derfor om "NÅ"-spelt pizzabunnen til mange små pizzabunner med ulik topping. Kjøttdeig og ananas slo dog best an akkurat i dag, men restene bruker jeg jo bare som niste på jobb de neste dagene? Smart? Åjadda!  

6 ways to use the white blouse

 • 20.07.2014 kl. 10:11

Når mamma spør meg hvorfor jeg ikke klarer meg med 1 hvit bluse, men har 3 i klesskapet er svaret mitt ganske så enkelt. En hvit bluse går aldri av moten, og den kan styles med alle klærne i hele garderoben min. Enten jeg føler for å kjøre en søt, rocka, avslappet eller veldig stylet stil, så vet jeg liksom at den hvite blusen vil passe. Derfor er det superviktig for meg å alltid ha en tilgjengelig - den redder nemlig alle kleskriser! 
Image hosting by imagehost.nordei.de
Ovenfor ser dere 6 forslag til antrekk som jeg tenkte kanskje kunne være en inspirasjon for dere! Vet ikke hvor noen av klærne er fra, bortsett fra blusen som er fra Acne. Kollasjen er nemlig laget i polyvore, så da er det ikke så enkelt å holde styr på alt! :-)

Oppsummering av juicedetoxen

 • 19.07.2014 kl. 15:20

Wohooo! Jeg kan nå si meg ferdig med en vel gjennomført detoxkur! Er intet annet enn superstolt over meg selv, for tro meg - det er vanskelig for matglade mennesker å holde seg helt unna mat i  3 dager. Som lovt har jeg tenkt å avslutte kuren med en oppsummering til dere, sånn at dere får innblikk i hvordan kuren var for meg. Ser jo at mange av dere ønsker å prøve selv også! Supergøy at jeg kan inspirere dere på denne måten!

Dagen før jeg startet handlet jeg inn alt jeg trengte, slik at jeg slapp å stresse med det under selve kuren. Alle grønsakene du handler skal helst være økologisk, men her i Førde er det vanskelig å få tak i - så jeg tok det jeg fant av økologisk og resten fikk bare bli vanlig. Tilsammen ble det ca 300 kroner for alle varene :-) 
Image hosting by imagehost.nordei.de


- SOS-mat, er mat man kan velge mellom om man blir sulten. 10 mandler, 1 banan eller 1 rawfood bar. I løpet av en dag kan du velge 2 av disse løsningene.
- Udos choice skal du ha i frokostjuicen hver morgen. 
- Behold juicene i en lys og lufttett flaske, og ha den i kjøleskapet ti lden skal drikkes. Dette for at ikke nedbrytningsprosessen skal komme så raskt i gang. 
- Drikk 1,5 - 2,5 liter lunket vann med ferskpresset sitron hver dag.
- Ikke la det gå mer enn 4 timer mellom hver juice.


Image hosting by imagehost.nordei.de 
I følge alle som tidligere har gått på kuren, skulle dag 2 være den verste detoxdagen. Dette stemte ikke i mitt tilfelle, for hos meg var det nemlig den første dagen som var verst - ikke at den var spesielt ille den heller, men jeg hikket mye og hadde veldig cravings etter havregrøt og godterier. Endte opp med å spise SOS-mat for å roe ned matlysten, så derfor ble det både 10 mandler og en banan på meg. Om natten kom derimot sjokoladelysten tilbake, og jeg drømte faktisk at jeg satt og fråtset store plater med freiasjokolade midt inne på ICA maxi! Haha, ler meg ihjel!

Image hosting by imagehost.nordei.de
Denne dagen var jeg forberedt på at skulle bli skikkelig ille, og at jeg konstant skulle føle meg sulten - men tvert i mot! Jeg holdt hjemmespa, slappet av og var faktisk ikke litt sulten engang. Det eneste var at jeg var en smule frustrert over det å ikke ha muligheten til å finne meg noe mat, for jeg ville bare ha noe å tygge i, haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Siste dag gikk superlett med tanke på sultfølelse - for den var ikkeeksisterende! Da var jeg nemlig bare gira på å være på det siste stadiet av detoxen. Dessverre smakte begge juicene denne dagen helt forferdelig. Jeg klarte å drikke det, men aj-aj-aj det var ikke lett!Fant forresten en app med samme detox, som sikkert er like grei å bruke som blogginnlegget mitt! Søk på "Juicydrops" på appstore, så finner du også alle oppskriftene, samt tips og handlelisten der også! :-)

Fargerik frokost

 • 19.07.2014 kl. 12:17

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Nektarin, druer, jordbær, skogsbærsmoothe og knekkebrød med ost, paprika & agurk -Klarte ikke bestemme meg for hva som skulle bli dagens frokost, så jeg endte rett og slett opp med litt av alt!  Mamma var så snill å handlet inn en hel haug med frukt og grønt til meg før de dro på hytta, så nå oser det over av det jeg liker å kalle "sunnhetsluksus" på kjøkkenet! Er jo så glad i fargerik mat, og spesielt favorittene nektarin og jordbær! Mmm, får vann i munnen bare jeg tenker på det! Sunt, utrolig godt og ikke minst stapp fullt av gode vitaminer. Bra frokost? Oh yess! 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en herlig lørdag videre! Jeg skal skrive litt mer på detox-oppsummeringen nå (blir mye tekst i det innlegget altså!) og deretter bærer det av sted på jobb helt til klokken 18 i kveld. Litt kjipt siden solen steiker utenfor, men dere som ikke skal stå inne på jobb hele dagen får heller nyte fineværet litt for meg også! Snakkes ♥

From where I stand, nr 2

 • 18.07.2014 kl. 13:06

Image hosting by imagehost.nordei.de

KappAhl bluse / Bikbok bukse / NLY sandaler 
(Gårsdagens antrekk)Hey you! Først av alt må jeg starte med å si at det er utrolig hyggelig at så mange titter innom her for tiden! Tusen hjertelig takk for det ♥ Det betyr utrolig mye for meg og gjør meg selvsagt motivert til å la innleggene rulle litt hyppigere og ikke minst bli en bedre blogger. 

Så må jeg bare få sagt det: Jeg er endelig ferdig med juice-detoxen!! Wiiiihh! Jeg føler at jeg er on top of the world etter å ha klart det her og kommer til å være stolt av meg selv evig lenge. Haha, det må vel være lov? Til frokost lagde jeg meg en stoooor skål med havregrøt, pære, kanel, sukrin og peanutsmør - og jeg nøt hver eneste bit av den! Havregrøt har jeg nemlig cravet hele uken, så det måtte nesten få æren i å være seiersmåltidet ;-) Ellers holder jeg på med oppsummeringsinnlegget som jeg lovte, så det kommer nok iløpet av morgendagen! 

Endringer i designet

 • 18.07.2014 kl. 10:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når jeg bestemmer meg for noe, da skal det som oftest skje med en gang. Akkurat det skjedde med designet mitt - for i dag når jeg våknet klokken 9 fikk jeg plutselig et innfall om å endre designet på bloggen. Følte det gamle designet ble litt "barnslig" og ikke så veldig meg, så jeg ville ha noe mer stilrent. Nå, 2 timer senere, er det gjort - og gurimalla så fornøyd jeg er! 

Likte dere det?

Ny bikini

 • 17.07.2014 kl. 21:30

Image hosting by imagehost.nordei.de

- I'm ready to hit the beach! - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare titte innom for å vise dere den nye bikinien min! Kjøpte den på H&M i Levanger for rundt 99,- pr del. Det var nemlig suuupervarmt (typ 32 grader) hele ferieuka jeg var der, så tilslutt måtte jeg bare krype til korset og kjøpe meg noe jeg kunne sole meg i! Er den ikke stilig? Tenker å ha den med til varmere strøk sammen med antrekket jeg har lagt ved på bildene. Åhh, som det gledes!

Snart i mål!

 • 17.07.2014 kl. 12:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

Goood morgen søtinger ♥ Siste dag på kuren er i gang, og ai-ai-ai som jeg gleder meg til å bli ferdig! Har cravet havregrøt og fruktsalat med kesam siden jeg startet på detoxen, og gjett om det skal spises i morgen! Heldigvis har jeg ikke slitt noe som helst med sultfølelse - det er bare lysten på mat og noe å tygge i som har vært vanskelig. Men nå er jeg nesten gjennom hele, og da har jeg jammen grunn til å være stolt over meg selv! 

I går kveld fikk jeg overnattingsbesøk av Hanna, som jeg ikke har sett på flere uker nå! Blir jo gjerne sånn når alle drar på ferier, har sommerjobber og har sitt å drive med. Men i går fikk vi ihvertfall slått i hjel litt etterlengtet girltalk, slappet av og bare koset oss ♥ Skal sies at jeg holdt på å dø når hun dro fram styrk med sjokoladesmak, yoghurtnøtter og mørk sjokolade mens jeg satt der med avokadojuicen min da.. Det var et hardt øyeblikk for denne frøkna, men jeg kom meg gjennom det! Haha! 

Matchin' top & bottom

 • 16.07.2014 kl. 18:21

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Selv om det er utrolig trist vær i Førde i dag, stopper det ikke meg fra å bruke mitt nye matchende over-og underdelssett! I løpet av det siste halvåret har jeg virkelig fått sansen for denne typen matching, og når jeg så dette settet til 149 pr del på H&M måtte jeg bare slå til! Oh, so gorgeous! Dette skal helt klart med i kofferten til Barcelona. Sammen med hvite birckenstocks og en topp på hodet får man jo det perfekte, avslappede shoppingantrekk! 

Keep on detoxing

 • 16.07.2014 kl. 12:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

- God dag, verdens fineste lesere - En del av det å detoxe er å ta et steg tilbake, roe ned og sette av litt ekstra tid til seg selv. Det er ikke bare kroppen innvending som skal renses, men det mentale og alt utenpå burde også tas hånd om i løpet av detox-dagene. Nettopp det skal jeg gjør i dag. Jeg planla detoxen slik at jeg skulle ha fri fra jobb på dag nr 2, som i følge andre skal være den hardeste dagen. Så kan jeg heller fokusere på meg selv, slappe av og ikke plage kroppen mer enn nødvendig ♥ 

Acne Raya

 • 15.07.2014 kl. 21:40

God kveld fininger ♥ I dag fikk jeg luftet den nye Acne Raya cardiganen min for første gang. Da jeg åpnet pakken fikk jeg helt hakeslep! Åherlighet, så fin den er! Valgte å bestille i svart siden det passer til alt, og gjerne ikke er en farge alle har i akkurat denne cardiganen. Angrer virkelig ikke et eneste sekund på det valget, for jeg har en hel haug med antrekksidéer i hodet allerede! Wiii ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

- Warm & Comfy -

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Er den ikke fin? Nå kan jo bare høsten komme - Cuz I'm ready! Ok, kanskje ikke helt klar da.. Men når sommerferien er forbi så kan den bare komme! 

Let's get juicy!

 • 15.07.2014 kl. 12:03

God dag ♥ I dag hoppet jeg ut av sengen kl 8, helte i meg 0,5 liter lunket vann med sitronjuice (en del av detoxen) og var deretter klar for å dra på trening med min søster - og ikke minst, klar for å starte 3 dager med detox! Jeg har lyst å prøve å trene mens jeg går på denne kuren, men det blir kanskje hakket roligere om jeg føler for det. Jeg har jo ikke så mye å gå på siden jeg bare drikker juice, så jeg får heller bare lytte til kroppen min. 

I skrivende stund sitter jeg å drikker på den første juicen. Den er utrolig sterk på smak, og jeg vil vel ikke kalle den direkte god - men så gjør jeg ikke akkurat dette for smaken sin skyld heller! Merker at noen av dere ikke helt forstod poenget bak en juicekur, så det vil jeg veldig gjerne fortelle dere nå! 

Image hosting by imagehost.nordei.de 

♥ Hvorfor skal man rense kroppen? ♥

Huden får glød 
Booster immunforsvaret
Regulerer blodtrykk og vekt 
Man føler seg lettere og full av energi i etterkant
Styrker både hår, hyd og negler 
Hviler fordøyelsesorganer
Man føler seg vel 
+++ 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Frokost-juice dag 1 inneholder 1 stk hjertesalat, 1 eple, 1/2 lime uten skall, 3 cm ingefær, 1 stor gulrot og 1/3 squash! Nå skal jeg forberede juice for resten av dagen, og next up er den samme som jeg drikker på nå. Mens når jeg er på jobb i dag skal jeg drikke juicen "very berry" med 1/5 ananas, 1 eple, 1 gulrot, 1 håndfull spinat, 1/3 sitron, 3 cm ingefær og 1 håndfull frosne bær! I tillegg skal jeg ha med meg litt mandler og en banan om sulten skulle melde seg. Når jeg kommer hjem er det tid for en flaske "very berry igjen, før jeg hopper til køys!

I'm always up for a challenge

 • 14.07.2014 kl. 20:46

Et av målene mine for sommerferien i år, er å (for første gang) prøve meg på en detox. Jeg hadde egentlig tenkt å la det vente til like før skolestart, men da jeg snublet over en juicedetox-oppskrift i et juicehefte jeg har liggende, ble jeg så gira at nå må jeg bare komme i gang!

De neste tre dagene skal jeg enkelt og greit leve på 4 juice for dagen i tre dager og samtidig være snill mot meg selv og fylle opp med riktig søvnmengde og hvile. Om sulten skulle melde seg har jeg lov å bruke såkalt "SOS-mat" som mandler, avokado, sitron-te og banan. Dette blir en stor utfordring for meg som er så glad i mat, men som overskriften sier - I'm always up for a challenge! Så i dag har jeg handlet inn ingredienser så jeg har alt jeg måtte trenge de neste dagene. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Ready for some detoxing -

Detoxen skal hjelpe kroppen min med å hvile, ved blant annet å roe ned den naturlige renseprosessen siden den bare inneholder råvarer. Når de tre dagene er over, lover detoxen at kropp, hud og organer er renset, i tillegg til at jeg skal føle meg kvikk og opplagt! Vidunderkur med andre ord - haha, det blir spennende å se hvordan dette går ♥ Jeg skal selvsagt oppdatere dere etterhvert, også tenker jeg å avslutte med et oppsummeringsinnlegg som inneholder blant annet mine erfaringer, handleliste, oppskrifter m.m!

Endelig ny mobil

 • 14.07.2014 kl. 13:21

Image hosting by imagehost.nordei.de

Endelig har jeg byttet ut min gamle iPhone 4, til en nyere og myyye raskere iPhone 5s! Ble overrasket over hvor ekstremt mye fortere denne gikk, så jeg kommer aldri til å angre på dette kjøpet! Fortalte jo dere tidligere at jeg hadde bestilt gull, men etter en del rot i bestillingen fra djuice sin side endte jeg opp med sølv likevel. Går helt fint uansett, begge fargene er jo rålekre!  

Nå er jeg forresten hjemme i Førde igjen, så da skal jeg skjerpe bloggingen! Jeg må nesten takke for tålmodigheten deres også, bloggen har vært altfor av-og-på i sommer i forhold til kvaliteten jeg ønsker å ha her inne. Når sant skal sies, har jeg vært greit umotivert og utslitt den siste tiden, men jeg merker at det begynner å endre seg nå. Så nå skal jeg blogge bra og regelmessig igjen! 

Avkobling

 • 11.07.2014 kl. 09:40

Heisann ♥ Ville bare titte innom for å ønske dere en nydelig sommerdag videre! Hører rykter om at det ikke bare er i Levanger solen skinner? Om været deres er like bra som her, så håper jeg virkelig at dere alle er ute og nyter solen! Det har ihvertfall jeg gjort! Jeg har nemlig koblet helt av de siste dagene og bare slappet av. Flere timer i solen med godt lesestoff, musikk på ørene og stekende sol har vært min timeplan hver dag siden jeg kom til hit. Lenge leve ferien, altså! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Nydelige blomster på en nydelig sommerdag -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare legge inn disse bildene, siden jeg ikke er særlig bloggfresh nå. Holdt på å dåne da jeg så alle rosene i bedet til mamma her om dagen! Det er vel ikke bare jeg som synes fine blomster setter grunnlaget for den ultimate sommerstemning? 

En enkel sommerfrisyre

 • 09.07.2014 kl. 19:37

Image hosting by imagehost.nordei.de

En ting jeg virkelig liker om sommeren er å få håret litt bort fra ansiktet. På den måten slipper man den klamme følelsen av hårlokkene langs en overopphetet nakke - i tillegg til at å få vekk håret fra ansiktet generelt er ganske så deilig. Jeg har etterhvert funnet en enkel frisyre som er midt i blinken for varme sommerdager, utrolig fin og tar maks 5 minutter å lage! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Begynn med å dele håret inn i to seksjoner. Samle den øverste delen i en topp, så slipper det å være i veien mens du jobber med det underste håret! Det underste skal du krølle sammen så løst og rufsete som mulig, som vist på bilde nr2. Fest så med fliseklemmer, og spray gjerne over med litt hårspray for godt hold. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå går du over til den øverste delen. Start med å lage en hestehale av hele det øverste laget. Del så hestehalen i to og surre den gjennom seg selv (som bilde nr1). Gjør så det samme som du gjorde på den underste delen, og krøll håret. Denne gangen kan du prøve å knyte det sammen. Fest så med fliseklemmer, spray igjen over med hårspray og rufs gjerne frisyren litt til for en avslappet look. Vooila! 

Just ordered

 • 07.07.2014 kl. 14:26

Image hosting by imagehost.nordei.de

En Acne mohair cardigan i fargen "carbone black" er mer enn hjertelig velkommen i mitt klesskap! Bestilte den for noen dager siden og nå kan jeg nesten ikke vente til den bumper ned i postkassen min! Iiik, den er jo så vakker og passer så veldig godt til resten av garderoben min. Har ønsket meg den i over et år nå, så det var så absolutt på tide å bestille den. Dette er helt klart en investering jeg aldri kommer til å angre på! :-)

I tillegg har jeg så mye annet som er på vei i posten for tiden. Får helt fnatt av denne ventingen, for jeg vil ha alt nå (eller, helst i går)! Blant annet venter jeg på en iPhone 5s, en strandkjole fra Nelly, to penkjoler og et skjørt fra Mango. Gjett om jeg gleder meg! .. Og selvsagt skal dere få se det så fort som det er mottatt ♥ 

Vel fremme

 • 07.07.2014 kl. 11:34

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da var det mandag igjen, og det er tid for en ny uke med nye muligheter! For min del byr denne uka på en aldri så liten ferie i Levanger - så her skal det slappes av til det fulle! Jeg kom hit med nattbuss gryyytidlig i dag, så nå ligger jeg bare her og samler tilbake energien som forsvant med den altfor minimale dosen søvn i natt. Markus fikk plutselig jobbtilbud i går kveld, så han har dratt for å tjene penger og derfor har jeg stort sett hele dagen for meg selv. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men siden solen steiker utenfor så frister det vel egentlig mest å hoppe i bikinien! 

Nå skal jeg slutte å mase, og heller ønske dere en fin dag og ikke minst en nydelig uke! Nyyyt den ♥ 

Magi for håret

 • 06.07.2014 kl. 17:14

Image hosting by imagehost.nordei.de

- For et sunt, skinnende og glansfullt hår - Logger meg innom for å komme med en aldri så liten anbefaling til dere. For en ukes tid siden bestilte jeg meg nemlig en ny balsam. Er en stund siden sist jeg skiftet nå, så jammen var det på tide med noe nytt i dusjhylla. Det skal sies at forrige balsam også var fra merket alterna - for akkurat det merket nekter jeg å skifte bort fra. Holymoly som håret mitt har forandret seg etter jeg begynte med det istedenfor alt annet!

Denne gangen falt valget på Bamboo shine, som er en balsam uten parabener, gluten, sodium klorid og syntetiske farger. - Altså ingen skadelige stoffer for håret! Jeg ble faktisk helt sjokkert over effekten etter bare en behandling, for da håret hadde tørket var det rett og slett silkemykt! Klarer ikke å la være å ta på det!  Balsamen kan bestilles her

I dag er ingen vanlig dag

 • 06.07.2014 kl. 13:29


... For i dag har Markus bursdag! ♥

Derfor ble det ekstra god frokost i dag, med bagetter, nutella og jordbær! Mmm! Også har han selvsagt fått gave av meg da! Den inneholdt en liten haug av favorittsjokoladen snickers, en skjorte, to boksere og et personlig gavekort til shopping i Barcelona! Hihi, tenker det er bedre å gjør det på den måten så han selv får valgt seg ut hva han vil ha :-) Om han ble glad? Oh yess!

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

- Birthday breakfast - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I kveld tenker vi å sette oss på bussen mot Trondheim. Jeg har fri en uke nå, så å dra opp til Markus for å slappe helt av blir intet annet enn midt i blinken for denne jenta! Har forhåndsskrevet litt innlegg til dere, men skal også prøve å oppdatere dere litt ellers. Greit å ha en forsikring uansett, eller hva?

Sweet saturday

 • 05.07.2014 kl. 20:27

God lørdagskveld alle ♥ Hvordan har lørdagen deres vært? Min 4-timers vakt på jobb gikk som et skudd, og før jeg visste ordet av det stod jeg på Spar med Markus klar for å kjøpe inn dagens lørdagskos! Valget i dag ble ikke bare 1 Ben & Jerry's men hele 2, pluss chips og jordbær! Haha, vi gir oss virkelig ikke før magen står på spreng. Men namnamnam, det er helt klart verdt det :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Phish food, min favoritt - anbefales på det sterkeste! Ellers skulle Markus prøve seg på The Vermonster, men den falt virkelig ikke i smak, haha! Vel, nå gjenstår det bare å ønske alle en fantastisk fin lørdagskveld videre ♥ Jeg skal bestille meg en strandkjole også tenker jeg det blir tv-titting og kos resten av kvelden! 

From where I stand

 • 05.07.2014 kl. 10:42

Image hosting by imagehost.nordei.de

Zara kåpe / Bikbok bukse / Primark bluse / H&M ballerinas / Michael Kors lommebok God morgen solstråler ♥ Ville bare titte innom å ønske dere alle en nydelig lørdag! I Førde er det musikkfestival og derfor kryr det av mennesker over alt! Satser på at de finner turen innom Mestergull for å kjøpe seg noe vakkert mens de befinner seg i sentrum også, så blir siste jobbdag før ferie ekstra gøy! 

Søndagens antrekk

 • 03.07.2014 kl. 08:49

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Bikbok cardigan / Levis shorts / KappAhl bluse / Rayban solbriller / Converse sko

Antrekket på søndag glemte jeg visst helt å dele med dere! Fikk tatt bilder av det før middagen på Kviknes, men jeg kom aldri i gang med redigeringen. Vel, nå er de ihvertfall publisert - so here you go! Antrekket ble avslappet og veldig komfortabelt, perfekt når man skal sitte så mange timer i bil ♥

Brun uten syden

 • 02.07.2014 kl. 17:35

/ sponset produkt 

Da jeg var innom "din salong negler" fikk jeg med en Sunspa hjem for å teste ut. For oss som ikke skal til syden tidligere enn i august, er det jo veldig greit å kunne jukse til seg brunfarge før avreise. De fleste av mine venner kommer ihvertfall hjem kullsorte i disse dager, og da skal jeg love dere at det er litt kjipt å være den bleike i gjengen! Derfor ble jeg så glad for å få med meg denne hjem, for sunspa er nemlig min redning til dette lille luksusproblemet!   "Sunspa body fitness" er perfekt for meg siden jeg trener en del. Den er nemlig 33% sterkere enn de vanlige, og holder derfor godt uansett om man er på trening og svetter. Genialt! Body Fitness gir en utrolig fin og naturlig brunfarge. Her om dagen fikk jeg faktisk en hel haug med komplement og spørsmål om jeg hadde vært i syden eller tatt sol, haha! 

Det aller beste med denne selvbruningen er at du slipper å smøre den på, siden den har spraymekanisme. Det eneste du gjør er å spraye den med 15-20 cm avstand rett på kroppen, og så er du ferdig! Så jenter, om dere er ute etter en skikkelig god og holdbar selvbruning for å bygge opp brunfargen uten skadelig solarium, så vil jeg absolutt anbefale dere sunspa body fitness. Spesielt dere som er aktive og liker å trene! Bor du i Førde-området er det bare din salong negler som selger sunspa. Der selger de den til laveste pris, faktisk like billig (og billigere) enn på nettbutikker som for eksempel coverbrands! Stikk innom din salong negler ved siden av best-bensinstasjon  / på andre siden av veien for firda billag. 329,- for en flaske med brunhet! ♥

Onsdags morgen

 • 02.07.2014 kl. 10:54

God morgen snilleste ♥ Enda en dag våknet jeg til solsteiken i ansiktet og typ 30 grader på rommet. Tenk at vi er så heldige med været denne sommeren! Er utrolig takknemlig for det, spesielt siden jeg stort sett befinner meg i Norge hele ferien. Håper det bare fortsetter og fortsetter helt til vinteren kommer, ahh det hadde vært som en drøm!

Image hosting by imagehost.nordei.de

- True summer vibes - 


Image hosting by imagehost.nordei.de

Er vel ikke bare jeg som smiler av slike finværs bilder? Haha, synes det er skikkelig feelgood stemning over de! Måtte faktisk lagre ned det første bildet som bakgrunn på mobilen min også! Hihi, deilig med litt sommerenergi hver gang man drar den opp av lomma ♥

Apropos mobil så skal jeg hive meg rundt og få bestilt en ny iPhone i dag. Den jeg har nå er så latterlig treg at det er på tide å sette ned foten og trykke på "bestill"-knappen så jeg får meg en ny. Har allerede bestemt meg for 5s i gull - for den er jo så nyyydelig! Gjett om det gledes til den dumper i postkassa!

En liten serieanbefaling

 • 01.07.2014 kl. 22:59

Beklager for mitt lille fravær, men har dessverre hatt mangel på internett de siste dagene!Sommerferie betyr for de fleste mye fritid - ihvertfall mer en vanlig. For serieentusiaster som meg, vil det med andre ord si ekstra tid til å slappe av med noe spennende på skjermen. Jeg har for min del hatt  faste serier i en evighet nå, men endelig fikk jeg altså oppdatert listen litt og tilføyd en ny i rekken. For noen dager siden begynte jeg nemlig å se "Devious Mades", og nå føler jeg bare at jeg mååå anbefale serien videre!  

Image hosting by imagehost.nordei.de

Devious maids er en serie som i korte trekk handler om en gruppe på fire latinske hushjelper og deres liv innenfor dørene til de styrtrike parene de jobber for. Drama, kjærlighet, intriger, drap .. you name it - denne serien har det, haha! Perfekt om du er som meg og elsker typiske jenteserier ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Kom direkte til Devious maids herAlt av serier ser jeg på watchseries. Det er gratis og veldig enkelt. Bare søk etter serien, og klikk deretter på episoden du ønsker å se. Da skal det komme opp en rekke linker, her anbefaler jeg å velge daclips, videoweed, novamod eller gorillavid for best kvallitet. Klikk så "click here to play", så skal serien komme opp! Om du ikke har adblock, så må du passe på å klikke bort alle pop-up vinduene som kommer opp iløpet av denne prosessen! Er maaasse virus i de vinduene, som ikke er helt greit å ha på dataen sin! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no