Mango coat

 • 25.07.2013 kl. 21:32


Har dere hatt en fin torsdag? Min har vært laaang, men veldig bra! Startet dagen med å gå de 5 kilometerene til treningssenteret for å ta litt styrke på magen. Deretter var det rett på jobb, for å jobbe 8 timer. Nå er jeg heeelt utslått og nesten klar for å finne senga. Må bare ta en dusj først. Ansiktsmaske frister også akkurat nå, så tror det må bli litt selvpleie før jeg kryper til køys! 

Sa jo egentlig at jeg skulle vise dere den nye jakka i går. Det glemte jeg desverre heeelt bort. Var så opptatt med å nyte sola! Inviterte nemlig Hanna over for å slappe av og sole oss på brygga. Var utrolig koselig! Men jaa, tilbake til jakka. Jeg var så heldig å finne den på mango på salg for bare 300 kr! Ikke nok med det, men det var også den siste som var igjen. Synes den er så enkel og fin, med perfekt passform. 

Dere får sikkert se den på senere. Ser rett og slett så trøtt ut nå, at det ikke var vits å prøve å få noen fine bilder. 

Sunt & godt

 • 19.07.2013 kl. 11:09


Hei alle sammen! Har tatt noen bilder av maten min i det siste for å samle opp i et innlegg til dere på bloggen. (Haha, det hørtes sinnsykt bloggete ut). Men jeg tenkte kanskje det kunne være interessant for dere? Jeg synes hvertfall at det er kjempegøy å finne inspirasjon og ideer til matretter på andre blogger! Alle rettene under her er storfavoritter hos meg, og jeg anbefaler alle å prøve de ut!1. Kylling, tomatpure, hakkede tomater og paprikakrydder / 2. tacosalat med massemasse kjøttdeig 
3. lun salat, oppskrift HER.  / 4. Entrecote og asparges 5. Proteingrøt med banan / 6. Vaniljekesam, kokosyoghurt, cottagecheese, pære & mango
7. Cottage cheese med varme bær / 8. blåbæryoghurt med havrekli 

Som dere sikkert ser så har jeg fikset på designet mitt! Det jeg hadde før ble litt for rosablogg-ish for meg, så da var det bare å fikse et nytt :-) Synes kanskje dette er litt enkelt, men jeg får heller lage meg et nytt om en stund. Er sååååå kresen på bloggdesign, og har alltid noe å pirke på. Vurderer å bare betale noen for å ordne det til meg, så slipper jeg å stresse mer med det på en stund.. Hmm, vi får se! Har egentlig sååå mye annet jeg heller vil bruke penger på, hihi!

Nye treningsklær

 • 18.07.2013 kl. 17:33

Var innom sporten i dag for å se etter nye nike free sko. Desverre hadde de ikke helt det jeg var ute etter, så ble ikke noe sko på meg nei. Men jeg gikk ikke tomhendt derfra uansett, for de hadde nemlig 50% på alle treningsklær fra røhnich! Så da måtte jeg bare ha den fine genseren på bildene under! I tillegg kjøpte jeg meg noen nye, freshe trenings BH-er på H&M. Etter min mening er disse de beste i verden! Og ikke koster de mer enn 150 kr per stk heller! Må innrømme at treningslysten har ligget litt langt inne den siste tiden. Så med nye treningsklær i klesskapet håper jeg motivasjonen kan komme tilbake! 

Today is a good day to have a good day

 • 18.07.2013 kl. 12:26

Goood morgen fininger♥ 

Klikket meg innom yr.no for å se om været snart skal endre seg. De siste ukene har det bøttet ned med regn utenfor. Har nesten følt at noen har stjelt sommeren fra meg, så nå er det virkelig på tide at solen kommer og varmer opp både kropp og sinn! Og vet dere hva? Fra i morgen av er det meldt strålende sol, og hele neste uke skal det være 25 grader! Er det ikke fantastisk? Aloooha summer O-thirteen! Vet om en jente som skal tilbringe noen timer i sola både før og etter jobb! Wiii! Nå sitter jeg og koser meg med "say yes to the dress" og en stor og god frokost. Skal straks hive på meg treningsklærne og komme meg på spenst for å få unnagjort dagens økt. I dag står fullkropp-styrke og 1 time kardio på skjemaet. 

Kinoonsdag

 • 17.07.2013 kl. 23:40


Hei dere♥ Har faktisk hatt så mye å gjør de siste dagene at jeg rett og slett ikke kunne gi meg tid til bloggen. Ikke har jeg hatt tid til å pynte meg heller, så har gått rundt med tidenes styggeste topp på hodet og et skikkelig slapt trynet både på mandag, tirsdag og i dag. Men så var det kinotid i dag, og da fant jeg rett og slett ut at jeg måtte få på sminke-trynet igjen. ..Og godt var det! Dere vet når man har gått så lenge uten å pynte seg at når man faktisk tar på sminke så kjenner man en ørliten lettelse over at man kan se LITT bedre ut? Haha, den følelsen hadde jeg i dag! 


Litt bilder fra dagen. Filmsnacksen i dag ble nutrilett med karamellsmak (favoritten), caffe latte og frukt, yummyyy♥

1 smykke, 4 antrekk

 • 14.07.2013 kl. 11:02


God morgen♥ Fikk ikke blogget etter jeg kom hjem i går kveld fordi jeg hadde besøk av Hanna. Vi spiste goood mat, hadde criminal minds maraton, snakket og koste oss helt til klokken ble 4 på natta. Ble en av de kveldene hvor man til slutt er så mett og trøtt at man såvidt klarer å krype seg opp i senga før øynene lukker seg, haha. Men det er da man vet at man koser seg, ikke sant? Man nekter liksom å gi slipp på kvelden før det rett og slett er umulig å holde seg våken lenger. 


I dag våknet jeg litt tidligere enn vanlig fordi det var så _sinnsykt_ varmt på rommet. Så da stod jeg opp, dusjet og lagde denne kollasjen til dere. Har nemlig et smykke i tankene som jeg ikke klarer å gi slipp på, så jeg lagde kollasjen for å overbevise meg selv om at det er verdt å dra tilbake for å kjøpe, og jeg kommer til å bruke det. 


Kollasjen er laget i polyvore, så jeg kan desverre ikke svare på hvor alle klærne er fra. 

Favorite nailpolish

 • 13.07.2013 kl. 12:00
Må bare vise dere denne neglelakken jeg kjøpte på H&M for knappe 50-lappen! Jeg er helt in love og har sikkert påført den 5 ganger bare nå i sommerferien. Synes fargen er så sommerlig, søt og enkel. Akkurat sånn jeg liker det! Den er også ekstra fin til litt sommerbrun hud, og både på hender og føtter :-) Det eneste negative jeg kan finne med den er at kvaliteten ikke er så bra, så den holder ikke i mer enn 2 dager før den skrukker seg til. Men nå skal man jo kanskje ikke forvente så mye mer av en H&M-neglelakk heller!

Et lite tips om noen av dere er på utkikk etter en fin neglelakk i sommer bare :-)

Upublisert

 • 13.07.2013 kl. 08:58


Hei og god lørdag alle sammen! Jeg skal tilbringe min dag på en 7-timers vakt på Olefine, og siden det er lørdag blir det nok fullt kjør! Men det blir bare kjempekjekt, spesielt etter jeg har ligget på sofaen og samlet energi i 2 dager. Når jeg får drukket opp dagens frokostkaffe og spist opp eggerøren min så er jeg hvertfall mer enn klar for å starte dagen! 


/ Bikbok genser / Zara skinnshorts / DNA flatforms 

Her er et antrekk jeg tok for noen dager siden. Glemte helt å publisere det, så dere får det nå. Bedre sent enn aldri, eller hva?

A lot of flowers

 • 12.07.2013 kl. 18:11

Kom tilfeldigvis over denne herlige buksa på H&M hinn dagen! Iiik, falt for den med en gang! Den er både sjarmerende og sinnsykt kul. Kostet heller ikke mer en 300 kroner! Ikke verst for en så fin bukse, eller hva? Ikke bare er den superbehagelig, men den har også utrolig fin passform. I tillegg har jeg en hel haug med ideer til antrekk i hodet! Gleder meg til å vise dere :-) 

Nå sitter jeg og koser meg meg "sleepover" på skjermen og en stor tacosalat på fanget. Yummyy! Elsker at jeg har så mye tid for meg selv disse ukene, for det blir det så lite av ellers i året. Derfor prøver jeg å nyte det så godt som jeg kan og bare sette pris på hvert eneste minutt av det! Misforstå meg rett, jeg er veldig glad i å ha mye å gjøre, men kroppen min er så sliten nå at jeg bare vil slappe av og lade den opp så jeg er klar til dyst senere! Ha en superduper fredagskveld videre, så snakkes vi i morgen♥

Dagens antrekk

 • 12.07.2013 kl. 13:58
/ Shorts fra sheinside (HER) / Vero moda blazer / Bikbok topp 
 

Well hello

 • 12.07.2013 kl. 12:45

Hei på dere! I dag har jeg nok en gang hatt en rolig morgen foran tven. Våknet ikke senere enn klokken 9 i dag heller, så etter 4 timer avslapping kribler det i beina etter noe å gjør! Desverre er de fleste venninnene mine enten på jobb eller på ferie, så det er ikke så mye å finne på. I helga har jeg derimot litt planer. Skal først jobbe noen timer på lørdag før jeg avslutter kvelden med filmkveld og jentesnakk hos Hanna. Og på søndag drar jeg en tur på hytta igjen for å hjelpe mamma med å lage klar til familieselskap. Det blir sikkert koselig♥ 

Er forresten veldig åpen for forslag til blogginnlegg! Har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Sliter veldig med ideer selv, selv om jeg har både tid og lyst til å blogge skikkelig for dere! 

Rise & shine sunshine

 • 11.07.2013 kl. 12:53

Goood morgen solstråler!♥ 

I dag startet jeg dagen med å sette meg på kjøkkenet og spise en stor og god frokost mens jeg hørte på radio, leste ulike blogger og drakk den altfor gode morgenkaffen min. Haha, husker at jeg for knapt 1 år siden virkelig ikke kunne fordra hverken smaken eller lukta av kaffe, men nå er jeg nesten helt avhengig (så lenge jeg får massemasse melk i selvsagt, hihi). 

Denne dagen skal brukes på å bare slappe av og samle energi. Er helt gåen etter jobb i går, så en skikkelig pleie-dag er akkurat det jeg trenger. Skal snart hoppe i dusjen, før jeg smører meg inn i bodylotion, pakker en håndduk på hodet og setter på en fiiin film. Har dere forresten noen filmanbefalinger?


Håper alle får en suuuuuper torsdag videre! 

Workday

 • 09.07.2013 kl. 20:53

Goood tirsdag alle fine♥

Jeg kom akkurat inn døren etter en 8-timersvakt på kafeen, en økt på spenst og en liten tur til sentrum! Baah.. nå er jeg heeelt utslitt! Sitter og nyter en deilig fruktsalat fra fruktbaren på spar, skal også lage meg en havregrøt om ikke så altfor lenge. Tenkte bare å tipse dere om at de har salg på kosedresser på cubus for tiden! Anbefaler virkelig alle jenter å ha en, for det er virkelig det deiligste å ta på seg på sånne dager som dette♥ 79,- pr. del er jo virkelig verdt det eller hva? 

Ny uke og nye muligheter

 • 07.07.2013 kl. 23:22

Da er det like før vi kjører i gang med uke 28, og det er dere vel klare for? Jeg er hvertfall klar for å yte maks på spenst denne uken, og har ikke planer om å gå derfra før svetten renner fra absolutt hele meg. Kan ikke akkurat skryte på meg den beste treningen hittil i sommer, men det skal jeg fort snu om på! Jeg er maks motivert og har myye energi etter en syk og sengeliggende uke 37. Er dere med meg? Her er treningsplanen for uken, og jeg skal gjør så godt jeg kan for å gjennomføre alle øktene! Er veeeldig spent på tirsdagsøkta som må gjennomføres enten før eller etter en 8-timersvakt på kaffeen. Ser for meg en helt gåen Toril den kvelden der ja, haha! Er vel sånn det skal være engang i blant? 

Søndags inspirasjon

 • 07.07.2013 kl. 18:22

Hei mine fine! Nå drar jeg på hytta noen dager før jeg vender snuten hjemover på tirsdag. Er sikkert 6 månder siden sist jeg har vært der, så nå er det virkelig på tide! Siden den gang har vi visst bygget på og pusset opp, så det gleder jeg meg skikkelig til å se! Vet desverre ikke hvordan det blir med bloggingen siden internettet der er veldig treigt, men jeg skal prøve! 

Her er litt påfyll med inspirasjon til den kommende uka. Anbefaler alle å lage seg en bruker og se på bildene på pinerest! Er du glad i weheartit, så kommer du til å like denne siden akkurat like godt (om ikke bedre!) Jeg har vertfall blitt helt hekta på den siden i det siste, og kan sitte å se på bildene der i time etter time! Sååååå mye inspirasjon!

/ Pinerest

My beauty essentials

 • 06.07.2013 kl. 17:27

Heihei! Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging. Siden mandag har jeg vært syk med noen klumper i og på halsen som gjorde at jeg ikke kunne bevege nakken. I tillegg til dette kom det en feber, så jeg var helt slått ut. Nå føler jeg meg derimot mye bedre, så da skal jeg bli flinkere til å blogge igjen! 

Tenkte å vise dere sminken jeg bruker til vanlig. Anbefaler alt til dere, og er strålende fornøyd selv! BB-creamen har jeg veldig lyst å bytte ut med en lett og god fundation, må bare finne en først! Har dere tips så er det bare å fyre løs! Har hørt at dior sin er ganske bra? 


Er ikke toalettvesken min kjempesøt? Kjøpte den på H&M for litt under 100-lappen! Den har ikke plass til så mye, men er grei når jeg bare skal ha med det de sminkesakene jeg bruker mest! Er sjeldent man trenger å ta med mer enn man bruker, eller hva? :-)


I tillegg til sminkevesken har jeg en "krise"-veske eller "basic"-veske som jeg nesten alltid har med meg. Der har jeg mellom annet en ekstra BB-cream og dekkstift om jeg trenger å freshe opp litt, men også tannbørste (elsker å ha rene tenner hahaha), favorittparfymen min, hårstrikk og spenner osv. Alt jeg skulle trenge om jeg for eksempel skal en kjapp tur til sentrum etter trening, blir tørr på leppene eller vil fikse meg på skolen. Denne mappa er supersmart! 


Selve sminkevesken er egentlig mamma sin, tror jeg? Veldig stilren og enkel, fra Lancome! 


Sånn, håper dere likte innlegget!♥ 

Baby foot

 • 01.07.2013 kl. 19:04

Var innom Life og kjøpte meg slike "baby foot"-sokker som det har vært mye snakk om den siste tiden. Hadde så lyst å prøve det ut, for det er altfor lenge siden jeg har pleid føttene mine skikkelig. Dere kan jo tenke dere hvor stort behovet var etter alle de svette joggeturene i klamme joggesko det siste halvåret! Huffa meg..

I går var jeg alene hjemme en stund, så da bestemte jeg meg for å ha et aldri så lite spa for meg selv. Så da tok jeg på meg sokkene, smurte meg inn i deilig body lotion og tok ansiktsmaske. Sokkene skal være på i 2 timer, og på pakken står det at huden begynner å falle av etter 3-7 dager, så nå er det bare å vente. Er veldig spent på resultatet! Kan oppdatere dere om jeg ble fornøyd eller ikke når behandlingen er ferdig.I følge kassadama skulle de være på tilbud til 179,- ut juli, så det er bare å løpe og kjøpe om du vil ha fine føtter på stranden i sommer! Husk at det tar 2 uker før behandlingen er fullført, så man må være ute i god tid om man skal noe spesielt! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no