Business But Casual

 • 29.06.2016 kl. 21:20

Loading image...Cubus jakke ⋅ Zara dressbukse & bluse ⋅ RayBan solbriller ⋅ Skoringen sandaler ⋅ Ralph Lauren veske Loading image...

Loading image...

Favorite eyeshadow

 • 28.06.2016 kl. 13:30

Loading image...

Ingen tvil om at jeg har blitt glad i å eksprimentere med øyenskygge i løpet av det siste året! Ikke at jeg skal skryte på meg å være noe ekspert, men jeg synes det er så gøy med litt farger som spriter opp en ellers så enkel hverdagslook. Nå i sommer har jeg brukt mye av denne paletten fra Clarins med jordfarger. Jeg elsker at skyggene i denne paletten harmonerer og at man dermed enkelt får en glidende overgang uten å måtte jobbe for mye med fargene. 

På bildene har jeg på meg alle skyggene i paletten. Jeg starter med å legge den hvite som en base over en øyenskygge-primer. Etter det legger jeg den grønne innerst ved øyet og den brune fra midten av lokket og ut mot kantene. Den sorte bruker jeg som eyeliner ved hjelp av en tynnere kost. Til slutt passer jeg på å blende godt ut for at det ikke skal bli kantete. - Det er virkelig gull verdt å gi seg tid til å avslutte med skikkelig blending for å få det optimale resultatet! 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Paletten kan kjøpes her for 359 kr. Clarins har forresten mange andre lignende paletter i ulike farger, så om grønn ikke er det som passer dine øyne best så kan du sjekke utvalget her :-) Jeg synes blant annet at denne og denne er helt nydelig! .. Gjett om de er neste på ønskelista da? 

Loading image...

Off the Shoulder

 • 26.06.2016 kl. 15:30

Loading image...Bikbok jeans ⋅ Zara sko ⋅ Gina Tricot bluse & choker ⋅ Quay solbriller ⋅ Mango veske ⋅ Susanne Friis smykkeLoading image...

Loading image...

Loading image...

Loading image...

10 sandaler til under 500-lappen

 • 25.06.2016 kl. 11:30

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. herSe så mange fine sandaler! Jeg skulle gjerne oppdatert min sko-garderobe med nummer 1, 2, 5 & 6. Eller nei, nå ljuger jeg.. jeg kunne tenke meg hver og en av parene ovenfor! Når det kommer til sommersko har jeg aldri vært spesielt kresen, jeg har ofte tenkt jo særere jo bedre og akkurat derfor har jeg tatt med det hvite paret (nr 4). Se for dere hvor stilig det kan være med for eksempel levisshorts og en enkel hvit t-skjortene! Her blir jo skoene et smykke i seg selv, så det skal virkelig ikke så mye mer til :-) Om man vil gå for en enklere sandal-variant ville jeg gått for nummer 5 om man vil være trygg på mange kombinasjoner, eller eventuelt nummer 2 for å sprite opp antrekket med litt farge! Nelly har virkelig et hav av andre lekre varianter i tillegg til disse, så det er ikke så dumt å ta seg en titt :-) 

Pakket og klar

 • 24.06.2016 kl. 08:20

Loading image...

Loading image...

Loading image...

DA er alt av telt, soveposer, liggeunderlag og alkohol pakket, så nå setter vi oss inn i Caravellen og vender kursen mot Danmark! Eller, i dag er det forsåvidt Oslo som står for tur. I natt skal vi nemlig sove over hos Lena J., så i kveld satser vi på å få i oss et realt sushimåltid etterfulgt av VG-lista. Men før den tid står 6 timer roadtrip for tur med Lena S. og Amalie ♥ Det er sikkert teit å si det, men jeg er så glad i roadtrips at for min del ser jeg nesten like mye frem til reisen nedover som jeg gjør til selve festivalen! Haha! I morgen går turen videre sørover og litt før 16 satser vi på å være fremme i Danmark. Sikkert ikke heeelt gjennomtenkt å komme så sent når det anbefales å stå i kø fra morgenen av, men pyttpytt - teltplass skal vi nok klare å skaffe oss uansett! 

Innleggene den neste uken kommer altså til å være forhåndsskrevet, så jeg beklager på forhånd at jeg ikke får svart på noen kommentarer. Mulig at jeg har internett i små øyeblikk - isåfall skal jeg prøve å svare på det viktigste, så får heller resten vente til jeg kommer hjem. Gjett om jeg gleder meg til å fortelle dere om denne opplevelsen da?! Jeg skal prøve å ta mobilbilder i fleng slik at dere får se hvordan vi har hatt det! Vi snakkes! 

Black, White & Grey

 • 21.06.2016 kl. 18:11

Loading image...

Loading image...Zara skjorts & bluse ⋅ Minelli sko ⋅ Michael Kors klokke ⋅ Solbriller lånt av Hedda Loading image...

Bildene ble tatt for noen uker siden i Trondheim. Det er grunnen til litt for lang ettervekst og litt for bleike bein, haha! Hei forresten ♥ I dag har jeg brukt dagen på å begynne å småpakke litt til festival. Tenk at vi drar mot Oslo allerede grytidlig fredags morgen, og er fremme på Roskilde på lørdag?! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått siden vi bestilte - og det er helt sykt hvor gøy vi skal få det! Markus skal også ned dit med en gjeng, så jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig til å se den karen igjen også :-) Ellers lurte jeg på om dere var interessert i at jeg legger ut pakkelisten min til Roskilde? Tenkte jeg kunne fikse en fin oversikt i photoshop om det er flere av leserne mine som også skal tilbringe deler av sommeren på musikkfestival? Skrik ut isåfall! 

Those small details

 • 19.06.2016 kl. 19:51

Loading image...

Loading image...

Når jeg ønsker å gå i comfy klær hele dagen fokuserer jeg ofte på detaljene for å unngå et slapt uttrykk. Heldigvis kommer man utrolig langt bare ved å legge inn noen krøller i håret og ta på seg noen enkle smykker rundt halsen. I disse dager er jo chockers virkelig i vinden, så ved å ta på seg det sammen med for eksempel en enkel t-skjorte sikrer man et moteriktig preg på det hele. Jeg synes denne i sølv er perfekt, siden den har en classy preg over seg. Den er fra Gina Tricot, og jeg tror prisen lå på ca 80 kroner. 

Beklager så mye for sen oppdatering forresten! I dag har jeg tilbrakt dagen på fjelltur med pappa og en venninne og etter jeg kom hjem har jeg gjort litt research på mobilpriser. På fredag var jeg nemlig ute med en gjeng, og plutselig gikk det litt hardt for seg og mobilen fikk seg et dykk i vasken. SYKT typisk etter at jeg bare et par dager før skrøt til mamma om hvor fornøyd jeg var med at jeg ikke hadde hatt noen mobilproblem på to år. Nå aktiveres talekontroll flere ganger i minuttet og ringer glatt gjennom hele kontaktlista på et par timer. Så, jeg måtte bare slå av hele greia og satse på at det ikke er noen nødstilfeller de neste dagene. Apropos uflaks klarte jeg akkurat å velte en pakke med mozzarella-"juice" utover hele macbooken også, heldigvis fikk jeg tørket det før det gikk inn i selve dataen da. Så selv om den overlevde må jeg bare si det: .. dette er tydeligvis ikke helt min helg :):)

Brun uten sol

 • 18.06.2016 kl. 17:55

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her Sommeren er her og selvsagt vil man være brun og fresh når man går rundt i korte shorter og bare armer. For oss som ikke skal på noen sydenferie denne ferien er det fort at vi føler store kontraster i forhold til de som faktisk har vært der. Jeg merker ihvertfall at jeg føler at huden er blass og livløs når jeg sammenligner meg med disse heldiggrisene, og jeg kan fort henge meg opp i det og la det gå utover selvtilliten. Men, av sunn fornuft er jeg ikke så fan av å legge meg inn i solarium for å ødelegge huden - jeg vil jo helst ikke måtte betale for det når jeg blir eldre. Så løsningen min de siste par årene har altså vært selvbruning. Dersom jeg vet at jeg ikke skal vise noe spesielt mye hud så bruker jeg bare å spraye lett over ansiktet og på hals/bryst, men om jeg skal noe spesielt så er jeg mer generøs i bruken og sprayer gjerne hele kroppen i flere lag over noen dager. 

Opp gjennom årene har jeg prøvd utrolig mange ulike merker og varianter av selvbruning. Mousse, spray, dagkrem.. you name it! Jeg har etter hvert funnet ut at det er spray som gir best og jevnest resultat hos meg, bortsett fra på beinene hvor mousse som oftest gjør susen. Når det kommer til merke har ST.Tropez vært en favoritt så lenge jeg kan huske. Rett og slett fordi den ikke lukter så mye (selvbruningslukt er seriøst den kvalmeste lukten jeg vet om hahha) og fordi den har en mer naturlig undertone enn mange av de andre merkene der ute. Man vil jo ikke ende opp med å se ut som en appelsin, eller hva? ST. Tropez sine heller mer mot en oliven/beige undertone - noe som i hvert fall har vist seg å passe min hud perfekt!

Filmtips #22

 • 17.06.2016 kl. 10:37

Loading image...

About A Boy ······

Sjanger: Drama / Komedie / Romantikk
Se denne dersom du liker: Notting Hill

Denne filmen er utrolig skjønn og fin, men dessverre også en smule langdryg. Likevel synes jeg den fortjener en liten shoutout, rett og slett fordi man sitter igjen med en herlig følelse etter å ha sett den. About A Boy handler i korte trekk om en mann og en gutt som er helt forskjellige, men etterhvert utvikler et nydelig vennskap hvor de påvirker hverandre i stor grad. Det høres kanskje sykt kjedelig ut, men det er en grunn til at filmen har fått 7,1 på IMDB! Den er megaskjønn og personligheten til gutten er så sær og egen at man blir helt fascinert av hele greia hahah. 

How To Be Single ······

Sjanger: Komedie / Romantikk
Se denne dersom du liker: Pitch Perfect / Bridesmaids

OH YESS! Dette var virkelig filmen sin!! Altså, jeg ler sjeldent høyt når jeg ser film - det blir bare et lite "heh" selvom jeg synes noe er ekstremt morsomt. Men denne?? Dæven døtte som jeg lo. Jeg var helt alene i leiligheten, og fra utsiden hørtes det sikkert ut som at det var full fest der inne. Men nei, det var bare Rebel Wilson som gjorde det igjen! Hahah, det er virkelig ingen som slår den dama der når det kommer til humor. Hun er kremen av kremen, og for meg har det kommet til et punkt hvor jeg fniser bare jeg ser på henne. Hilarious!! Så ja, How To Be Single får altså min største anbefaling. Det skal faktisk mye til for at jeg blir skikkelig fan av en komedie, men denne gikk rett hjem hos meg! Inviter venninner og se den sammen en regntung sommerkveld - jeg kan garantere suksess! 

Et Helt Halvt År ······

Sjanger: Romantikk / Drama
Se denne dersom du liker: Love Rosie / Safe Haven

Ååh, gurimalla for en film! Det er så vidt jeg klarer å skrive noe om den, for jeg får seriøst tårer i øynene med en gang. Men kinna får heller bare bli litt fuktige for denne MÅ jeg anbefale. Om jeg ikke bommer helt nå så tror jeg denne fortsatt er mulig å se på kino? Isåfall ville jeg bestilt meg en billett med en gang, for dette var virkelig en av de beste kino-opplevelsene jeg noen gang har hatt! Alle var fengslet av filmen, og mot slutten forvandlet plutselig kinosalen seg til et hulkekor. Jeg grein så vanvittig mye - til og med etter jeg kom hjem. Nei vet dere hva? Denne smeltet hjertet mitt. SE DEN! 

Dagens liste

 • 16.06.2016 kl. 22:19

Loading image...

Dagens humør: 
Veldig bra! Jeg fikk endelig begynt på boken "Indias Datter" og har allerede falt pladask for innholdet. I tillegg har jeg fått meg avtale om sommerjobb i dag og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg skal altså jobbe tre uker på Bare Barn i juli, og jeg gleder meg skikkelig til å prøve meg på en litt annen butikk enn jeg har gjort tidligere! Dette blir rågøy :D 

Dagens stemning: 
Stemningen går vell litt hånd i hånd med humøret - og i dag er det helt på topp! Jeg har tilbrakt noen timer på Mestergull og hadde bare blide kunder og mye å gjør - og det smitter selvfølgelig over på meg! Yess, så alt i alt kan jeg melde om god stemning! 

Dagens burde: 
.. Hehe, tror nesten det er gårsdagens burde? Men jeg burde virkelig begynne å pakke ut av kofferten/flyttelasset fra Trondheim. Jeg har bodd i kofferten i over en uke nå, og det skulle være helt unødvendig når jeg har tomme skap, skuffer og klesstativer som står klare til bruk. Wupsii! 

​Dagens frisyre: ​
I dag rettet jeg håret og lot det henge rett ned. Synes egentlig ansiktet mitt ser sykt kjedelig ut når jeg har håret sånn. Men, nå som jeg har mørkere bunn og lysere tupper gjør det liksom frisyren interessant i seg selv - så nå om dagene funker det litt bedre!

​Dagens sminke:
Matte lepper, en solid dose solpudder og et enkelt strøk med mascara. Ikke noe mer fancy enn det!  

​Dagens klær: 
Bildene er tatt tidligere, så antrekket derfra er fra forrige uke en gang. I dag gikk jeg med en hvit enkel strikkagenser, sorte dressbukser og hvite sneakers. Liker å holde antrekket litt enkelt og rent når jeg er på jobb på gullsmeden :-) 

​Dagens planer: 
Resten av kvelden skal jeg lese bok og begynne på morgendagens "filmtips"-innlegg! Spørs om jeg ikke bør hive meg rundt å begynne med utpakking fra kofferten også, men kjenner jeg meg selv rett så utsetter jeg det til i morgen .. hehe! 

Loading image...


​Dagens materielle ønske:
Dette er ikke bare dagens, men faktisk også årets største ønske: nytt kamera og objektiv! Pappa har akkurat kjøpt seg Canon EOS 80D og et kanonbra kombinert vanlig og vidvinkelobjektiv, så heldigvis får jeg lånt det i sommerferien! Har ikke fått prøvd det skikkelig enda da, men bildene han har tatt med det har ihvertfall blitt dødsfine! 

​Dagens avhengighet:
Jordbær med altfor masse fløte og sukker! Det har sikkert gått ned 1 kg jordbær de siste tre dagene.. heh.. Det er rett og slett helt sykt hvor glad jeg har blitt i det.

​Dagens kjiping: 
Jeg hjalp pappa og naboen med å rake gress i flere timer i går, og kjente underveis at jeg vekte til live noen muskler som jeg ikke engang visste at jeg hadde. DET kjennes i hele skulder/rygg/nakkepartiet i dag, for å si det sånn! Herrefred så vondt det er å bevege seg denne torsdagen. Det er seriøst en kamp bare å stryke seg selv gjennom håret. Auch

​Dagens lengt: 
I dag lengter jeg mot Roskilde med mine fine venninner! Tenk at det er i underkant av en uke til vi skyter fart nedover mot rødpølsens opphavsland. Det føles virkelig som om det bare er noen uker siden vi startet nedtellingen med over 100 dager igjen, men nå nærmer det seg altså med stormskritt! Spørs om jeg i det heletatt rekker å pakke ut kofferten før jeg må pakke ned igjen egentlig .. (se der ja, nå begynner hun å mekke unnskyldninger for å slippe å pakke ut hahha)

Dagens superlengt: 
I.NEED.A.RELAXING.VACAY! Alle skal jo til syden i sommer, men jeg har ikke planlagt noe. Så mitt største ønske akkurat nå er å få bestilt meg noe til høsten slik at jeg har det å se frem til. Jeg tror jeg drøyer det en stund til og må se det an på økonomien, men det hadde virkelig gjort seg! 

Dagens magasin: 
Hm, tror ikke jeg har lest noen magasiner i dag? 

Dagens låt: 
De siste ukene har det bare gått i låter som skal spilles på Roskilde, for ingenting er gøyere enn konserter med allsang! Ja, jeg har planer om at hver eneste konsert på festivalen skal inneholde allsang med venninnene, så jeg ligger i hardtrening for å lære meg så mye som overhode mulig! Favoritten for dagen er uten tvil "Heart Is Full" av Miike Snow. Den er så vanvittig fengende! .. apropos musikk så tenkte jeg forresten å legge ut et innlegg med litt musikktips i nærmeste fremtid! Hva tror dere om det? 

Loading image...

Oppskrift: Lett potetsalat til grillmaten

 • 15.06.2016 kl. 12:15

Loading image...

Som jeg fortalte dere arrangerte vi et lite grillparty her på søndag, og i den anledning fant jeg ut at jeg skulle lage en hjemmelaget potetsalat. Valget falt på å prøve å gjøre en sunnere variant med mye smak - og det vil jeg påstå at jeg lykkes med! Oppskriften fant jeg gjennom google, men jeg bestemte meg underveis for å tilpasse den litt etter egen gane, så det endte vell til slutt opp med å bli noe helt annet. Men god - det ble den! 
 

dette trenger du

⋅ Ca 650 gr Nypoteter ⋅ 1 Beger lettrømme ⋅ 2 Gressløk ⋅ 
⋅ 1 Rødløk ⋅ 1/2 Vårløk ⋅ Smak til med sitronsaft ⋅ 3 ss Majones ⋅ 
⋅ 0,5 ts Sukker ⋅ 0,5 ts Salt ⋅ 5 ss hakket sylteagurk 


Start med å vaske og koke potetene. Behold gjerne skallet på slik at vitaminene sitter igjen og skjær de opp i terninger med generøs størrelse. Hakk sylteagurken, vårløk, rødløk og gressløk (om du ikke bruker gressløk på glass). Mens du venter på at potetene kjøles ned kan du blande resten av ingrediensene sammen og smake til med sitronsaft, salt og sukker. Tilsett tilslutt potetene og pass på at det er rikelig med annet fyll for at det hele ikke skal bli tørt. Ta gjerne i litt ekstra rømme om det ser tørt ut - og tilsett eventuelt et par finhakkede hvitløksfedder om man trenger ekstra smak :-) Bon Appetit og goood grilling! 

Loading image...

Some sweets from the Nelly Sale

 • 14.06.2016 kl. 11:27

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. herNelly har akkurat åpnet sommersalget og denne gangen bugner det virkelig av lekre varer! Jeg er i utgangspunktet kritisk til å handle på slike store salg, fordi jeg alltid (uten unntak) havner opp med noe som bare blir liggende som skapfyll. Men, nelly sine salg blir virkelig bare bedre og bedre, og det med at salgsvarer tidligere ble stemplet som søppel som ingen andre ville ha er blitt en long gone myte som ikke stemmer overens med realiteten lenger. Her er det absolutt mulig å skaffe seg noen skatter til en billig pris - bare vær obs på kvalitet, vurder om plagget passer inn i din garderobe og tenk etter hva du kan bruke det til. Dersom du har gode svar på dette vet du at du potensielt står ovenfor et skikkelig røverkjøp - og det liker vi vell? ;-) 

Ovenfor finner dere mine nøye utplukkede personlige favoritter. Som dere ser er det bare skuldrer som står i hodet på meg om dagene, i tillegg til at jeg har fått en liten greie for blått (helst dongeri) og halvlave pumps med chunky hæl. Hadde du spurt meg for et halvt år siden ville jeg kalt slike pumps for kjerringsko, men nå begynner det å komme frem i motebildet igjen - og ja, det vokser på meg som ild i tørt gress! Spesielt de modellene som bare har et tynt feste rundt hælen, men de ser ut til å bare finnes hos de dyreste merkene enn så lenge. Så jeg får heller krysse fingrene for at billigkjedene plukker det opp utover mot høsten!  

Khaki, white & beige

 • 13.06.2016 kl. 14:28

Loading image...

Gina Tricot bukser ⋅ Minelli sko ⋅ Ellos trenchcoat ⋅ Zara skjorte ⋅ Quay Solbriller ⋅ Happiness Boutique øredobber (her) & smykke (her

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Okey, confession of a blogger: jeg har tatt en del antrekksbilder de siste ukene som jeg ikke har publisert og som kommer til å bli lagt ut i drypp utover sommerferien. Jeg liker å ha et generelt fokus på mote her inne og akkurat det er dessverre vanskelig med mangel på fotograf og gode locations i Førde. Sååå derfor har jeg samlet opp en liten bunke som gjør det mulig å holde oppe motefokuset her inne selv nå som jeg er hjemme i sommerferien. Jeg håper ikke det blir forvirrende med bybilder fra Trondheim selvom jeg kanskje skriver i tekstene at jeg er i Førde - jeg skal isåfall prøve å presisere det i alle innleggene at dette er bilder som er tatt tidligere. Jeg gjør dette rett og slett for å holde oppe variasjonen på bloggen - og i tillegg så gir det meg mulighet til å bruke litt mer tid på de innleggene jeg jobber med ettersom jeg vet at jeg har bilder på lur som kan publiseres i mellomtiden. Håper dere forstår greia - jeg skjønner om det virker litt falskt, men antrekkene har jeg altså gått med - bare på et annet tidspunkt. 

Nå sitter jeg på kjøkkenet og lurer litt på hva jeg skal gjøre med livet mitt. Haha, det er sykt hvor stor kontrastene blir fra å ha eksamen hengende over skuldrene hvert sekund til å ikke ha en eneste plan hele dagen. Heldigvis har jeg noen timer på jobb denne uka, og ikke minst noen venninner som er glad i å finne på litt av hvert. I dag var dessverre alle disse jentene på jobb, så da har jeg så langt brukt dagen på diverse gjøremål med bloggen og skal nok bruke resten av dagen på det samme. Om dere har noen ønsker til blogginnlegg er det derfor bare å fyre løs i kommentarfeltet, for nå har jeg endelig tid til å gjennomføre! 

 

From where I stand

 • 13.06.2016 kl. 10:38

Loading image...
 

Minelli sko ⋅ Zara skjorte ⋅ Ellos kåpe ⋅ Gina Tricot bukse 

Loading image...

God mandag! I dag tenkte jeg å sparke i gang uka med å dele en liten sneak peek av antrekket som jeg skal legge ut senere. - Jeg må jo kompensere for manglende oppdatering i går ;-) Grunnen til gårsdagens fravær er forresten at mamma og pappa akkurat har kommet hjem fra sin jorda-rundt-reise. Så, nå har vi altså brukt de siste døgnene til å catche opp og høre på alt de har å fortelle om både opplevelser og steder, - og det er ikke bare litt etter ti måneder på reise, for å si det sånn! For at de skulle få oppdatert seg med familien utenfor selve kjernen også, bestemte jeg og søsteren min oss for å holde en liten grillfest med resten av familien i går. Så med (litt for mye) hjelp av mamma og pappa samlet vi hele gjengen og fikk stelt i stand en suksess av en søndag med godt selskap, steikende sol og altfor mye grillmat. Helt herlig, med andre ord! 

WANTED

 • 11.06.2016 kl. 15:03

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. herHer er et enkelt antrekk som jeg gjerne kunne tenke meg å gå med på en litt kjøligere sommerdag. Off-shoulder topper og chockers må være den stiligste kombinasjonen denne sommeren, og jeg tenker at det blir kjempekult å bruke på fester og ikke minst festivaler i sommer. Derfor har jeg gått til innkjøp av et lite lass av begge deler. Jeg fant faktisk mange fine og billige alternativ av chokers på ebay (kan lage en ebay-haul senere), men jeg må innrømme at det er NA-KD som har det fineste utvalget. - Spesielt om man er ute etter noen med et litt mer klassisk preg! 

And so it begins

 • 10.06.2016 kl. 16:53

Loading image...

Loading image...

Nå ser dere kanskje at bakgrunnen på bildene mine har skiftet fra byliv til flott natur - og det betyr ikke annet enn at jeg er tilbake til det glade vestland! Nå er jeg altså endelig kommet hjem til Førde og sommerferien kan offisielt begynne! I kveld skal jeg ha en kort vakt på Mestergull før turen går videre til en venninne senere på kvelden. Hører rykter om spillkveld med kubb og DET blir gøy! Aner ikke hvor mange timer jeg har brukt av livet mitt til å kaste på de pinnene der, men det har nok passert godt over hundre, haha. Dere som ikke har prøvd det må bare kjøpe det inn til sommeren, for det blir aldri bedre stemning enn når sola står midt på himmelen, maten ligger på grillen og alle hiver seg med på en runde nervepirrende kubb!  Nå skal jeg få i meg noe mat og hive meg ut døra! Håper dere får en fantastisk fredagskveld, så snakkes vi i morgen ♥

Sommerfresh på håret

 • 08.06.2016 kl. 20:37

Sponset behandling 


Loading image...

God onsdagskveld, dere  Her har det gått slag i slag siden jeg våknet i dag tidlig, så jeg har ikke rukket å sette meg ned med bloggen før nå. Nå er ihvertfall alt av klær pakket i kasser, koffert og poser, så i morgen gjenstår bare litt interiørgreier før jeg har tatt min del av flytte-kaka. Men, det var ikke det jeg egentlig skulle skrive om - det jeg ville vise dere i dag var nemlig hvor fin jeg har blitt på håret! Heldige meg fikk nemlig lurt meg til en time hos Restyle HairDesign før jeg drar til Førde, og den timen fant sted i dag tidlig. Perfekt timing rett etter eksamen og midt oppi flytting - for det er når jeg er skikkelig stresset at slike me-time bookinger virkelig settes pris på. Jeg synes rett og slett det var helt fantastisk å senke skuldrene, få hodebunnen massert og få servert både kaffe, brus og twist! Mmm, slike småting er virkelig gull verdt når man har litt mye hengende over seg! 

Det er ikke så altfor lenge siden sist jeg var der, så denne gangen fant vi ut at det holdt med farging av ettervekst samt en real hårkur for å legge inn litt fuktighet i de allerede soltørka tuppene. Jeg klager ikke på at solen er sterk om dagene, men at håret får lide - det er sikkert og visst! Heldigvis gjorde kuren susen, så nå føler jeg meg virkelig fresh og klar for resten sommeren :-) 

Loading image...

Loading image...

Over her ser dere forresten hårkuren vi brukte. Jeg har faktisk ikke hørt om den før, men den er altså fra merket Revlon og etterlater en beige undertone i håret. (Den finnes også med kald, rødlig eller kobberfarget undertone om noen heller skulle foretrekke det!) Jeg synes rett og slett den ga et lite løft til hele frisyren, så det spørs om jeg ikke må kjøpe med meg denne hjem neste gang! Denne gangen slapp jeg derimot å kjøpe meg noe, for heldig som jeg var kom en selger fra Redken innom mens jeg satt der og tilbydde meg å teste ut "Color Extended-serien" til Redken. Jeg har brukt Redken i flere år tidligere, og har aldri opplevd å ikke bli fornøyd - så dere kan bare gjette hvor glad jeg ble for å få lov å teste ut denne! Kommer til å skrive en review på den i løpet av sommerferien :-) 

Loading image...Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebook side hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Smoothie Bowl

 • 07.06.2016 kl. 18:28

Loading image...

Heihei, fra ei som har sommerferie! GJETT om det føles deilig da?! Ord kan virkelig ikke beskrive. Det første døgnet som deltaker av sommerferien 2016 har jeg dog vært veldig stressa og opptatt. Nå er jo nedpakking av leiligheten i gang, så det er mye som bør bli gjort på veldig kort tid. Men, så er jo det mange sosiale greier som skjer også, så her prøver jeg å få alt til å gå opp i opp. I går koste jeg meg ihvertfall skikkelig med noen fine jenter hele kvelden. Først spiste vi hjemmelaget pasta på Frati og deretter gikk turen til WorkWork for noen øl og spillkveld. Dere som bor i Trondheim men ikke har vært der bør ta turen! -Skikkelig kul plass med et hav av brettspill og spillautomater. GØY! 

Men over til det blogginnlegget egentlig skulle handle om - nemlig den deilige skålen med smoothie som dere ser på bildene :-) Dette ble standardfrokosten som jeg spiste nesten hver dag i fjor sommer. Når høsten kom og varmegradene falt gikk det litt i glemmeboka, men nå som det er sommerferie og varmt nok ute synes jeg det er på tide å dra frem igjen suksessoppskriften!
 

Loading image...

Det eneste man trenger å gjøre er egentlig å putte masse deilig i blenderen. Oppskriften jeg bruker består av fryste bringebær, mango og banan. Deretter har jeg oppi et porsjonsbeger med Yoplait "fersken og pasjonsfrukt", ca en spiseskje saft (for å få ekstra smak) og til slutt litt melk for å få blandingen så rennende som ønskelig. Som toppingen bruker jeg havregryn og bær for å få metthetsfølelsen til å sitte litt lenger. Mmm, det er virkelig knallgodt, sunt og perfekt til nedkjøling i disse varme solskinnsdager :-) Håper det smaker!

Siste innspurt

 • 05.06.2016 kl. 18:37

Loading image...

Jeg sverger på at dette er det siste eksamensrelaterte innlegget dere får her inne på en god stund, men jeg fikk så lyst å stikke innom å oppdatere bloggen litt. Dessverre har jeg ikke så mye annet å komme med en enda en dose eksamenssnakk, for det er kun det de siste dagene har dreid seg om. Men nå begynner jeg endelig å se enden på det, for denne søndagen sitter jeg altså midt oppi min siste forberedningsdag før det braker løs med semesterets siste eksamen i morgen. - Unnskyld ordbruket, men fy faen så godt det skal bli å entre sommerferien 2016 når klokken tikker 14 i morgen!

Jeg har virkelig stått på de siste ukene, så nå ser jeg frem til å roe helt ned og nyte varmen. Men først står nedpakking av leiligheten og en real eksamensfest for tur. Når torsdagen kommer vender jeg nesen hjemover mot Førde slik at jeg er klar for å ta imot mamma og pappa når de kommer hjem fra sin 10-måneders jorda-rundt-reise på fredag (SYKT hvor fort tiden har godt). Så gjelder det bare å nyte tilværelsen de neste to månedene. Planen for sommerferien er egentlig bare å slappe av, dra på Roskilde, jobbe med bloggen og på Mestergull, samt å tilbringe tid med venner og familie. Ingen ferietur utover det er i boks enda, men vi får se hva dagene bringer! .. Nå merker jeg at jeg drømmer meg helt bort her, haha! .. Jeg får heller hive meg rundt med lesinga igjen, så snakkes vi når jeg er ferdig med det her! Da er det jammen på tide å gjøre noe gøy på bloggen som kan kompensere for alt eksamensmaset :-) Wish me luck!

Ukens filmtips #21

 • 04.06.2016 kl. 19:22

Loading image...

ROOM ······

Sjanger: Drama
Se denne dersom du liker: ?

Dette er en av de filmene dere må love meg å se! Den er helt annerledes enn alt jeg har sett tidligere, og det er gjerne slike filmer jeg liker best. Room handler om en gutt som blir født og vokser opp i et skur, hvor han holdes fanget sammen med moren. Moren oppdrar han til å tro at det ikke finnes en verden utenfor skuret, og at innsiden av skuret rett og slett er alt som finnes. Når de en dag skal rømme må moren overbevise han om det motsatte, og overgangen fra fangenskap til den virkelige verden blir enorm. Room er en utrolig varm og fin film, som virkelig får hjertet til å pumpe. Som sagt: dere må love meg å se denne, for dette er seriøst en av de beste filmene jeg har sett i år! Anbefales på det sterkeste! 

The Butler ······

Sjanger: Biografi / Drama 
Se denne dersom du liker: 12 years a slave / The Book Thief 

En must-see for dere som liker å få litt innblikk i ekte historie mens dere ser film. The Butler handler om en mørkhudet butler som tjente åtte amerikanske presidenter under blant annet apartheid-tiden og vietnamkrigen. Gjennom filmen får vi se hvordan disse historiske begivenhetene påvirker hans liv, familie og det amerikanske samfunn. Historien er utrolig gripende, og det er rett og slett et filmeventyr å få se hele livet til butleren fra han var født som slave til han blir gift, får barn og blir gammel. Jeg elsket virkelig denne filmen, og anbefaler den like sterkt som nummer en! 

The Danish Girl ······

Sjanger: Romantikk / Drama / Biografi 
Se denne dersom du liker: Theory Of Everything 

Ååh, gurimalla for en film! Får virkelig frysninger av å tenke på den og er såå glad for at jeg fikk den anbefalt av en venninne. Tenk at jeg ikke har hørt om denne tidligere?! The Danish Girl er basert på den sanne historien om verdens første mann som gjennomfører kjønnsendrende operasjoner. Filmen er spesielt gripende ettersom den i store trekk baseres på kjærligheten mellom mannen som gradvis innser at han vil være kvinne og hans kone. Alt virker så ekte - og skuespillet er on-point og underbygger virkelig følelsene i filmen. Selvom det kanskje høres rart ut at jeg er så blown-away av alle filmene i denne filmtips-runden, så er det bare fordi disse filmene er helt amazing! Legg denne av til senere, så har du noe gull å se frem til når solen forsvinner ♥

Lately on my instagram

 • 03.06.2016 kl. 16:45

Loading image...
 

FOLLOW ME AT @TORILHORNNES
 

Ingen tvil om at jeg har steppet up gamet på Instagram den siste uken - og det planlegger jeg å holde vedlike! Nå som sommeren er her er det så enkelt å ta fine bilder, i tillegg til at livet kanskje er en smule mer spennende når man har ferie. Ikke at jeg har fri helt enda (siste eksamen er på mandag!), men jeg kjenner at jeg begynner å skli sakte men sikkert inn i feriemodus. Litt trist med tanke på at resultatet av det er redusert innsats mot siste eksamen, men jeg satser på å få karra til meg en grei karakter uansett. Vell, nå håper jeg bare at dere ønsker å følge meg på instagram fremover - da hadde jeg smilt fra øre til øre! Jeg lover å oppdatere hyppig og med eksklusive bilder som jeg ikke kommer til å dele andre plasser. Hvis du forresten har en fin instagram å anbefale meg (gjerne din egen!) så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så tar jeg en titt! Kanskje jeg velger noen av dem ut til en anbefaling i et eget innlegg? :-)

Gårsdagens antrekk

 • 01.06.2016 kl. 21:01

Loading image...

Loading image...Levis shorts ⋅ ? veske ⋅ Skoringen sandaler ⋅ Zara topp ⋅ Nelly Kimono (utsolgt) ⋅ H&M hårbøyle & belte ⋅ Daniel Wellington klokke Loading image...

Loading image...

Loading image...

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no