Zara summer sale

 • 27.06.2015 kl. 07:55

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her

Det er jo sommersalg over alt for tiden! Jeg prøver å utnytte meg av de gode tilbudene og har iløpet av de siste dagene klikket hjem både en trench coat, to dressbukser, en hvit slengbukse og en Ralph Lauren skjorte. Nesten alt hadde bortimot 50% rabatt, så jeg sitter igjen med et stort smil om munnen og gleder meg til alt ligger i postkassa! Hihi! Jeg tenkte også å tipse dere om det store sommersalget på nettbutikken til Zara nå! Herregud, så mye lekkert! Jeg falt spesielt for sandalene, overall-skjørtet, den blomstrete kjolen og ikke minst skinnjakka! .. Spørs om jeg må bestille meg noe mer her..

Makeup Revolution

 • 26.06.2015 kl. 21:03

Loading image...

Testing some new products

Ååå, lucky me! Jeg må bare si det; noe av det herligste med å være blogger er garantert å få lov til å teste ulike produkter. Jeg er virkelig en sucker for sminke og skjønnhet, så det å kunne prøve ulike merker og looks passer meg midt i blinken! - Og spesielt når jeg får lov til å tipse dere videre i etterkant :-)


Loading image...

Denne gangen fikk jeg tilsendt både brynsett, blush og øyenskyggepalett fra Makeup Revolution. Dette skal jeg teste fremover og etter hvert dele noen tips, triks, looks og erfaringer. Jeg har allerede rukket å prøve øyenskyggen og brynpudderet litt og er skikkelig positivt overrasket! I forhold til den billige prisen så er dette veldig gode produkter! Øyenskyggen har gode pigmenter og sitter hele dagen og brynpudderet er så enkelt å jobbe med at jeg har gått helt over til det istedenfor mitt faste fra Youngblood. Jeg forteller dere flere "pros and cons" med produktene senere!  

Loading image...

Brynssett (utsolgt for øyeblikket) · Blushpalett (utsolgt for øyeblikket) · Øyenskyggepalett

Loading image...

Noen som har prøvd produkter fra Makeup Revolution før? Hva synes dere i så fall?

I'm back!

 • 23.06.2015 kl. 17:42

Loading image...

Hello blogg.no, I'm baaack! 

Etter mye frem og tilbake har jeg altså bestemt meg for å flytte bloggen tilbake hit. Dette er noe jeg har vurdert lenge, men på grunn av usikkerhet har jeg ventet med å ta den endelige avgjørelsen. Femelle er en fin plattform med et veldig godt støtteapparat for bloggerne, men jeg føler dessverre at bloggen min har forsvunnet litt etter jeg startet der. Dette vises godt igjen på statistikken, og uansett hvor mye jeg har jobbet med å forbedre meg og bloggen så skal det mye til for at jeg har like høye lesertall som jeg hadde hos blogg.no.

Loading image...

Så ja, her er jeg altså! Noen av dere har kanskje merket at jeg har lagt inn gamle blogginnlegg her inne i løpet av dagen. Dette er fordi jeg ikke får hentet innleggene mine fra femelle, så jeg la inn noen manuelt bare så jeg ikke mister alt. Videre kommer jeg til å flytte alt av bloglovin, facebooksider osv til denne bloggen, så for dere vil ikke noe endre seg bortsett fra nytt design og endring av adresse. (torilhornnes.femelle.no blir til torilhornnes.blogg.no) Jeg håper dere vil følge meg videre! 

KHAKI & GOLD

 • 23.06.2015 kl. 16:55

Loading image...

Michael Kors klokke · Mestergull gullring · Jane Kønig småringer · H&M fingertuppringer

Loading image...

Loading image...

Filmtips #9

 • 23.06.2015 kl. 12:03

Loading image...

Interstellar ······

Sjanger: Eventyr / Sci-Fi
Se denne dersom du liker: Inception

Denne filmen var helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! .. Faktisk så var den så bra at jeg velger å kåre den til den beste filmen jeg har sett i år! Interstellar handler om en gjeng astronauter som drar gjennom verdensrommet for å prøve å redde menneskeheten. Handlingen høres kanskje veldig enkel ut, men denne filmen utfordret virkelig hjernen i forhold til de jeg vanligvis ser. I tillegg er det mye følelser i sving, spesielt med tanke på hovedpersonens familie. Altså, jeg klarer faktisk ikke å forklare hvor bra den er jeg?? Den er bare i en helt egen klasse, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Nesten så du går glipp av noe om du ikke ser den, altså! ;-)

Endless Love ······

Sjanger: Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: The Notebook

Er du ute etter en søt film så er denne midt i blinken! Jeg skal være ærlig å si at den er litt tenåringsaktig, med en historie man kanskje har hørt litt mange ganger.. Dere vet når den privilegerte jenta forelsker seg i en gutt som ikke er bra nok for henne/familien? (Type "The Notebook" og "Romeo & Juliet"). Så ja, den er litt forutsigbar, men likevel er den så utroooolig søt at jeg ønsker å anbefale den videre uansett! The perfect love story - for å si det mildt! En herlig film for jentekvelder.

Hancock ······

Sjanger: Spenning / Fantasi
Se denne dersom du liker: Mr. & Mrs. Smith

Denne filmen hadde egentlig gått litt i glemmeboken, men når jeg så at den skulle gå på TV3 i kveld så kom den plutselig tilbake i minnet! Hancock er en superhelt som tar så lite hensyn til det rundt han at det ofte resulterer i skader for flere millioner. En dag møter han en mann som endrer hele livet når han egentlig bare skal hjelpe med Hancocks image. Filmen er en veldig lettbeint spenningskomedie, som jeg absolutt anbefaler for god underholdning! Se den :-D

Banan- og sjokolade dessert

 • 23.06.2015 kl. 12:00

Loading image...

Calling all chocolate lovers, her kommer det nemlig en superenkel oppskrift på en deilig, sunn sjokoladedessert! Bland en frossen banan med en skvett melk, rått kakaopulver, litt sukrin og eventuelt en spiseskje cocoa nibs (kan sløyfes), og kjør det hele i en blender. Enklere blir det virkelig ikke! Jeg spiste det som en smoothie, toppet med friske bringebær og kokos! Mmm, så deilig ♥

Loading image...

Just mix it and enjoy!

Loading image...

Dagens antrekk

 • 23.06.2015 kl. 11:59

Loading image...
Loading image...

Loading image...

Loading image...

 

Cubus kjole · Bikbok jakke · & Other Stories solbriller · ? veske

 

Tanker

 • 23.06.2015 kl. 11:55

Loading image...

.. Om 54 dager flytter jeg ut for første gang. Jeg har lenge hatt blandede følelser om dette, men nå innser jeg det: herregud, som jeg gleder meg! La sommeren gå fort - et nytt kapittel venter!

.. Om 25 dager skal jeg på mitt aller første jobbintervju. Jeg har jobbet to steder i mitt liv, men begge gangene slapp jeg unna det skumle intervjuet. Den jobben som nå står på spill har jeg forresten så siiiinnsykt lyst på! (.. Så plisplisplis nail det intervjuet, Toril!)

.. Om 1 dag er det avslutningsfest for alle tredjeklassingene på skolen. Den kvelden skal bli sååå bra og jeg skal ta med meg champagneflasken som jeg har spart. 13 år fullført skole er virkelig verdt å feire!

.. Om 70 dager drar mamma og pappa på jorda-rundt-reise i 10 måneder. Jeg får ikke sett de igjen før jeg og søsteren min skal besøke de i julen. Det gir meg en gigantisk klump i magen, samtidig som det gjør meg veldig lykkelig. Denne reisen unner jeg de nemlig så inderlig. FOR noen tøffe og inspirerende foreldre jeg har!

Loading image...

.. Om 3 dager matcher jeg dagens antrekk om jeg ikke snart hiver i meg litt betakaroten og legger meg i solsengen...

.. Om 51 dager har jeg min siste dag på Mestergull. Gud, så trist! Den jobben har betydd så mye, jeg har lært og lært og butikken har vært en stor del av livet mitt de siste 2 årene. Jeg håper jeg får jobbe litt der når jeg er hjemme i feriene ♥

.. Om 14 dager får jeg feriepenger, og årets luksusproblem oppstår: Skal jeg endelig kjøpe min første merkeveske eller være flink ungdom og spare til studietiden?

- Om 23 dager er det countryfestival på Breim. Dette må være årets mest harry arrangement, men jeg og venninnene mine har altså tenkt å få oss et minne for livet! Cowboyhatt, eldre mennesker, støvler, Vassendgutane og telt.. hvem hadde trodd at at JEG skulle frivillig bli med på det? I sure didn't!

.. Om 61 dager begynner jeg på arbeidet mot en bachelorgrad. Jeg føler meg så gammel når jeg sier det, men tenk at jeg skal begynne å studere! (!!) Nye ansikt, nytt miljø, ny dialekt (hehe, hei trøndersk) og nye fag! Æææ, dette blir et friskt pust!

Loading image...

One to follow

 • 23.06.2015 kl. 11:54

Loading image...

Et lite tirsdagstips fra meg til dere som trenger litt inspirasjon i klesveien: følg @sincerelyJules på instagram! Stilen hennes er on point hver eneste dag, bildene er helt fantastiske, og for ikke å snakke om Julie - hun ser jo helt amazing ut! Blogg har hun også, sjekk den gjerne ut her :-)DA var jeg ferdig med videregående, og det føles helt fantastisk! I går leste jeg mine siste ord i norskboken og i dag hadde jeg min siste muntlig eksamen. Utrolig rart å tenke på, men fyy så godt! Jeg kunne gå ut av skolegården en siste gang med følelsen av å dratt inn en 5'er, og jeg må si at jeg var litt stolt av meg selv. Altså, påbygg er ikke for pyser - men jeg klarte det, og jammen tror jeg det blir nærmere 5 i snitt også! *Happy days* 

Say hello to my new sandals

 • 23.06.2015 kl. 11:52

Loading image...

*Hellooo new sandals!*

Loading image...

Loading image...

Wiihuuu, endelig fant jeg det perfekte sandalparet! Jeg har lett og lett siden tidlig i vår, men jeg må innrømme at jeg er så kresen at det var mye som skulle klaffe før jeg ville dra kortet. De jeg har sett har enten vært for flate, for maskuline, for feminine, for mørke, for høye eller ja, dere skjønne greia! Det jeg hadde i hodet var et ganske konkret ønske som skulle ha sort farge, tykk såle, null dilldall og feste rundt hælen.Sannsynligheten for at jeg skulle finne en perfect match på Skoringen hinn dagen var nærmest lik null. - Men heyy, det gjorde jeg! Lucky me! 

Filmtips #8

 • 23.06.2015 kl. 11:47

PicMonkey Collage

12 Years A Slave ······

Sjanger: Drama / Biografi / Historie
Se denne dersom du liker: Blood Diamond

Dette er en film som virkelig satt dype spor i hjertet mitt. Den er både trist og tragisk, så jeg kan skjønne om det ikke er lett å kose seg med denne en fredagskveld. Likevel anbefaler jeg alle å se den på et tidspunkt uansett - men, vær forberedt på masse gråting! Det er ikke alltid film bare trenger å være underholdning, men dersom man lærer noe om historie itillegg, så synes jeg film generelt er et fantastisk læreverktøy. 12 Years A Slave handler om en fri, mørkhudet mann som en dag blir bortført og solgt inn i slaveri. Deretter følger filmen livet hans videre og alle de vanskelige (mildt sagt) stundene han må gjennom.

The DUFF ······

Sjanger: Komedie / Romantikk
Se denne dersom du liker: Mean Girls / Easy A

Ååå, denne filmen likte jeg skikkelig godt! Nå skal det sies at jeg alltid har vært fan av slike lettbeinte high school filmer som dette. Sånn som da High School Musical filmene ble gitt ut. Da var jeg helt i skyene, haha! (Til mitt forsvar var jeg bare 13 år ..) Uansett, tilbake til "The DUFF". Filmen er selvsagt mer moden enn High School Musical og absolutt ingen musikal, så denne er vel heller på nivå med Mean Girls. Den handler om en jente som har fått stempelet "The DUFF" i jentegjengen sin. "DUFF" står for Designated Ugly Fat Friend, og det betyr at hun er den minst populære jenta i gjengen som stort sett bare er til stede for å gjør de andre jentene bedre. Okei, dårlig forklart av meg, men jeg håper dere gir den en sjanse! Filmen er veldig morsom og mot slutten blir den sååå søt! En skikkelig feel-good film! 

Gravity ······

Sjanger: Sci-Fi / Spenning
Se denne dersom du liker: The Maze Runner / Avatar

Elsker det visuelle i denne filmen! Alt ser så ekte ut, og mens jeg så den var jeg nesten overbevist om at jeg var i verdensrommet selv. Dagens teknologi altså .. Gravity er veldig intenst og serverer nær-døden-opplevelser på rekke og rad, itillegg til de fantastiske skuespillerne Sandra Bullock og George Clooney. Disse to spiller et astronaut-team som er ute i rommet for å jobbe på et teleskop. Plutselig skjer det noe som gjør situasjonen livstruende, og de to må sammen foreta dramatiske valg for å ha mulighet til å overleve og komme seg tilbake til jorda. Jeg skal innrømme at handlingen i denne filmen er litt seig, men jeg synes at bare bildene i filmen gjør den verdt å se! Helt amaziiing! 

Trying something new

 • 23.06.2015 kl. 11:45

åå 2

A messy updo for summer

å 2

Hver sommer lager jeg en liste med små og store mål som jeg skal prøve å oppnå iløpet av feriemånedene. Et av målene denne gangen er å la rettetangen ligge mer uberørt, slik at håret mitt får vokst seg sunnere og sterkere. Ingen problem, sier du? Ååå joo, sier jeg! Jeg er fullstendig avhengig av å ha rett hår, og når jeg ser meg i speilet med naturlige krøller er det nesten så jeg ikke kjenner meg selv igjen. Med andre ord er det uaktuelt å gå med håret hengende ned, så derfor er jeg på utkikk etter noen fine updos som kan hjelpe meg. Denne ovenfor fant jeg på Cathrine sin blogg, og må si at det er favoritten så langt! Det ble kanskje ikke det beste resultatet denne gangen, men som de sier: øvelse gjør mester! Om noen av dere vil prøve, så kan dere følge hennes tutorial her!

Smoothie bowl

 • 23.06.2015 kl. 11:43

Loading image...

Heihei, solstråler ♥ I dag er jeg ett stykk lykkelig menneske, for denne morgenen var nemlig første trekkdag til muntlig eksamen for min klasse. I natt var jeg så nervøs at det tok søvnen fra meg, og når jeg først sovnet drømte jeg selvsagt at jeg kom opp i naturfag.. Som dere sikkert skjønner er det mitt no-go-fag, så dere kan bare tenke dere følelsen når naturfag ble lest opp og denne frøkna slapp greit unna! *Juuhuu!* ..og jeg som var så sikker på et uheldig utfall! Nå er det ihvertfall bare å vente i spenning til fredag når neste parti blir tatt ut. Heldigvis trenger jeg ikke å være så spent som i natt nå som det verste faget er luket bort! Ååh, happy days!

Siden jeg bare går og venter på å komme opp i eksamen, har jeg utrolig god tid om dagene. Da jeg kom hjem i dag bestemte jeg meg derfor for å prøve ut den nye mattrenden "smoothie bowl". Jeg fulgte ingen oppskrift, men brukte det vi hadde i kjøleskapet, så her ble det en deilig skål av skogsbær, naturell yoghurt og tilslutt tilsatte jeg litt lime saft for å få opp syrligheten. Herrefred, så godt det ble! Denne lille smoothie-varianten må dere bare prøve! Topp gjerne med müsli, litt bær og kokos for å få tyggemotstand ;-) Mums!

Loading image...

Loading image...

Hvordan går det med dere da? Noen som sitter og sliter med muntlig eksamener for tiden, eller har alle fått sommerferie nå? Er så redd for å være en av de uheldige som ikke får ferie før siste trekkdag, jeg.. Men jaja, alt går så lenge jeg slipper naturfag! Haha :-D

Hunting for inspiration

 • 23.06.2015 kl. 11:42

Loading image...

Hot chocolate and some inspiration, please!

Loading image...

Loading image...

Heihei! Håper dere har hatt en like fin formiddag som det jeg har hatt! I dag har jeg nemlig kost meg med god tid, kakao i koppen og fine magasiner. Det er så mye som skal til for å slå den unike følelsen av et ulest magasin mellom hendene .. Jeg elsker virkelig de stundene. Kanskje til og med i så stor grad at man kan kalle meg en magasinjunkie, haha! Jeg må alltid ha noen blader liggende slik at jeg har lett tilgang til inspirasjon. Så, da jeg oppdaget at alt jeg hadde var gjennomlest var det derfor bare å ta turen til Narvesen. I all min hu og hast presterte jeg dessverre å dra med den danske versjonen av Elle istedenfor den norske. Litt nedtur, men det skal de ha: danskene kan å inspirere de også! Jeg trenger bare litt lengre tid til å tyde hva de vil frem til! Haha! :-D Håper dere nyter resten av dagen!

It sure feels like summer

 • 23.06.2015 kl. 11:40

Loading image...

Loading image...

Cubus jakke · Ray Ban solbriller · Susanne Friis smykke · Mango kjole · Dior neglelakk

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Glossybox

 • 23.06.2015 kl. 11:33

Loading image...

Hurra! Det er tid for å pakke ut månedens glossybox, og denne gangen må jeg si at jeg ble ekstra fornøyd! I pakken kunne jeg nemlig plukke ut produkt etter produkt som passer perfekt nå mot sommertider og reiser til varmere strøk! Jeg mener, her var det produkter som Hawaiian Tropic, Aloe Vera og Anti-Cellulite - hvor mye mer sommerfølelse kan man egentlig proppe ned i en eske?

Loading image...

Loading image...

 

PAKKEN INNEHOLDER

· Sanex shower gel ·
· Être Belle Aloe Voera ·
· Hawaiian Tropic Protective dry oil SPF 15 ·
· Kueshi Anti-Cellulite lotion ·
· Make Up store Hair tube ·

 

Loading image...

Favorittene i denne esken var absolutt hårkremen fra Make Up Store og Sololjen fra Hawaiian Tropic. Hårkremen smører jeg inn i lengdene på håret for å skjule flisene som er kommet etter mange år med rettetangen. Denne kremen får nemlig flisene til å samle seg igjen og ligge mer kontrollert, i tillegg til at den gir håret en lekker glød. Jeg har også begynt å smøre inn litt krem i håndflatene og påføre det forsiktig på småhårene langs pannen når jeg har oppsatt hår. Da roer stjertene seg ned og legger seg fint langs resten av håret! Absolutt noe jeg kommer til å fortsette med, for småhår er min verste fiende! Haha! 

Hawaiian Tropic er noe man alltid finner i kofferten min når jeg skal ut på tur. Dette er absolutt det merket jeg har best erfaring med når det kommer til solbeskyttelse. Jeg må uansett påpeke at jeg aldri har prøvd tørrolje før, så denne er jeg veldig spent på! I følge bruksanvisningen skal den trenge raskt inn i huden uten å etterlate en oljete overflate slik vanlige oljer gjør. Dette høres jo helt fantastisk ut! Jeg er ikke særlig glad i oljete hud kombinert med sand, så dette virker  som noe for meg :-D Lukten på alle Hawaiian Tropics produkter er forresten helt fantastisk! Tok meg selv i å drømme meg bort til varmere strøk i sted da jeg åpnet flasken .. Ahh, så herlig!

Loading image...

Loading image...

Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer deg!

This weeks wanties

 • 23.06.2015 kl. 11:17

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her


Når regnet høljer ned utenfor og timeplanen for dagen er tom, er det deilig å kunne sette seg ned med litt nettshopping. Jeg synes Nelly har så mye fint for tiden og elsker spesielt at de har så mange lyse, lette plagg! Ovenfor ser dere mine favoritter denne uken, og jeg må si at jeg falt litt for solbrillene, Malene Birger veska og det nydelige settet. Har dere noen favoritter? Vinneren av kinobillettene er trukket: Sandra Valvik, gratulerer!

New in

 • 23.06.2015 kl. 10:09

Loading image...

My new purse 

Vesker trenger heldigvis ikke alltid å koste skjorta for å være fine. Her om dagen fant jeg denne skjønnheten som jeg ikke klarte å motstå. 229 kroner gav meg en enkel, men stilig veske med lekre detaljer. Et skikkelig kupp, om du spør meg! Når jeg åpnet pakken må jeg dog innrømme at jeg ble litt overrasket over størrelsen. Den var en del større enn jeg hadde forventet, men hva gjør egentlig det? Nå har jeg til og med plass til mitt lille samsung-kamera! *Perfecto! *

Loading image...

.. and a sneak peek on my cardigan! 

På bildene ser dere også en liten del av min nye cardigan. Den er så fersk i klesskapet at jeg faktisk ikke har rukket å bruke den enda! Jeg får ta den med på jomfruturen på jobb i morgen og knipse noen bilder av den i samme slengen! Jeg klarer nesten ikke vente med å vise dere hvor fin den er på ♥ Dette blir absolutt en av mine favoritter i klesskapet mitt denne sommeren! Altså, bare se de lekre fargene da!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no