Roadtrip til Balestrand

 • 29.06.2014 kl. 19:30

Heisann ♥ Har alle hatt en fin søndag? Her var det så fint vær at det ble for dumt å sitte inne, så vi bestemte oss derfor for å legge ut på en liten roadtrip med destinasjon Balestrand for å spise middag. Har ikke vært der siden jeg var på leirskole i 7.klasse, så for meg var det ekstra gøy å se igjen leiren vi tilbringte en uke på. Haha, tror faktisk det var den første turen jeg var borte fra mamma og pappa! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Men nok om det! Jeg tok litt bilder i dag som jeg så gjerne vil dele med dere. Er så dårlig på å ta bilder fra "happenings" i livet mitt, men i dag klarte jeg altså å ta med kameraet og knipse litt til en forandring! Det ble til og med et bilde av meg og Markus, som mange av dere etterlyser! Haha, han er ikke heeelt gira på å være med på bloggen enda - but I'm working on it! 

Image hosting by imagehost.nordei.de   Image hosting by imagehost.nordei.de

Etter et par timer i bilen kom vi frem til nydelige Kviknes Hotell. Vi ble stående i hagen og måpe en stund over den nydelige utsikten. Gud så nydelig det var! Fjord, fjell og grønt gress - norsk natur på sitt beste! 

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Matvalget mitt falt på en stooor tallerken med hamburger! Haha, er så lenge siden jeg har spist det, at jeg ikke klarte motstå fristelsen. Ikke at jeg hadde sjangs til å spise opp alt heller da, men gurimalla, det smakte jammen godt! Vel, nå må jeg nesten skru av dataen og komme meg inn på kjøkkenet for å lage noe mat! I kveld er det VM som står på planen, akkurat som i går og kvelden før .. Haha, absolutt ikke det gøyeste jeg vet, men nå skal det faktisk sies at jeg begynner å få litt smaken for det. Noen som så Brasil - Chile i går? Til og med lille jeg hadde høy puls på slutten der! 

Som en prinsesse

 • 28.06.2014 kl. 10:24

Har oppdaget mitt syke overbruk av engelske overskrifter, så nå prøver jeg å legge de fleste om til norsk. Haha, føler av en eller annen grunn at det blir litt feil - men pyttsann! Image hosting by imagehost.nordei.de

Har så lyst å vise dere dette skjørtet mitt! Holdt nemlig på å rydde i klesskapet mitt her om dagen, da jeg plutselig fant dette liggende helt bakerst. Tror jeg kjøpte det på Gina Tricot for over 3 år siden og var stuuup forelsket i det. Dessverre for meg turte jeg ikke bruke det på den tid, men nå skal jeg love dere at det skal dras frem i lyset igjen! Føler meg faktisk som en liten prinsesse når jeg har det på, haha ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Superfint eller hva? Fargen er ihvertfall to-die-for!

Nå må jeg runde av og hoppe i dusjen! Håper alle får en knallfin lørdag, og at dere har like fint vær som jeg har her! Våknet nemlig med solstrålene rett i ansiktet, mens rommet var forvandlet til en slags badstue! Haha, kokte nesten over så jeg stilte meg på verandaen i 10 minutter for å få kroppstemperaturen ned igjen!

Reisefeber

 • 27.06.2014 kl. 11:44

Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen skjønne ♥ I dag har jeg hatt enda en rolig og avslappet morgen. Begynner jo ikke på jobb før 15 hver dag, så siden kvelden forsvinner står jeg heller opp tidlig så jeg får nyte de fine morgentimene. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå sitter jeg å ser på ving.no og sikler etter ferieturer. Markus satt på luksusfellen på tven for å overbevise meg om at det er helt unødvendig å bestille noe mer siden vi skal til Barcelona i august - men åååh, jeg har sånn reisefeber og vet ikke om jeg klarer å vente 1 måned! Tanken på å ligge strekk ut på stranden hele dagen, i steikende sol med en drink i hånda, får det til å rykke så veldig i bestillingsfingeren! Håper virkelig dere som er i utlandet nå nyyyter det! 

Dagens antrekk

 • 25.06.2014 kl. 17:35

Image hosting by imagehost.nordei.de

Helsort med en liten dose brun eleganse ♥ Jakken min fra Mango har blitt så altfor lite brukt, så i dag bestemte jeg meg for å ha den på samme hva gradestokken måtte vise. Med en gang jeg åpnet døra fant jeg fort ut at dette kom til å bli en varm affære  - Men pyttsann, til og fra jobb skal jeg da alltids klare! 

Image hosting by imagehost.nordei.de  
Image hosting by imagehost.nordei.de

Bikbok skjorte / Zara shorts / Mango jakke / Urban Outfitters solbrillerJeg må nesten avslutte innlegget med å si tusen takk for alle forslagene jeg fikk i går! Så fort jeg fikk høre litt av deres ønsker begynte tankene å rulle og plutselig hadde det ballet på seg en hel haug av idèer! I tillegg til det dere kommenterte noterte jeg et helt A4-ark med inspirasjon til blogginnlegg! Wooho, nå skal det blogges!

Noen endringer

 • 25.06.2014 kl. 12:36

God onsdag ♥ Hva synes dere om det nye designet mitt? Jeg fikk et akutt innfall om å begynne å fikse på det sent i går kveld, og innen klokken 11 i dag stod det klart! Det er et ferdigdesign fra RHH, men jeg har som alltid gjort litt endringer i det selv så det ble litt mer "meg". Føler dog fortsatt ikke at fargene passer sånn supergodt, men det tenker jeg å heller fikse på etterhvert :-) Ny header skal jeg også skaffe meg, må bare få tid til å ta bilder til den først! Håper designet falt i smak hos dere ♥ Personlig synes ihvertfall jeg at det gjorde seg med litt forandring! Nå sitter jeg og spiser på en veldig sen frokost. Ble jo sittende med kodingen uten å merke at klokken gikk, så idéen om å spise kom ikke før magen min plutselig satte i et skrik. Haha, wuuupsi! Til gjengjeld fikk den heller litt ekstra på tallerken denne morgenen. 

Image hosting by imagehost.nordei.de 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Grove rundstykker med eggerøre/banan & brunost på fatet, 50% melk & 50% kaffe i glasset og cottage cheese, naturell yoghurt, epler, nøtter og frø i begeret ♥ Mmmm! 

 Image hosting by imagehost.nordei.de

Ha en riktig god dag :-)

Barcelona guide

 • 24.06.2014 kl. 21:21


Bare 37 dager til Barcelona med Markus! ♥


I den anledning tenkte jeg å lage til et lite reiseinnlegg til dere. Som jeg har fortalt tidligere har jeg vært i Barcelona med familien i to uker for noen år siden. I løpet av de ukene så og opplevde jeg noe nytt og spennende hver eneste dag -Bortsett fra to knappe dager som solslikker på stranden!

1. Shopping.
Som den shoppingglade jenta jeg er ble jeg superfornøyd med mulighetene for shopping i Barcelona. Barcelona har de fleste av de store kjedene, som for eksempel Pull & Bear, Berskha, H&M, Mango, Aldo, Topshop, Nike, (veldig billig) Zara - ja, det meste egentlig.

- PL Catalunya. Dette er på en måte "sentrum" i Barcelona, hvor man finner en hel drøss med butikker. Her ligger blant annet en Topshop, Sephora, Pull & Bear, Behrska, Nike Store og en gigantisk Zara! Jeg slo meg spesielt løs på Zara, for prisene på spansk Zara i forhold til norsk er faktisk bort i mot halv pris! Syykt!

- Diagonal Mar Mall. Er et 3.etasjers shoppingsenter som ligger litt utenfor sentrum. Vet det er mange hoteller i det området, så kanskje du er så heldig å få være nabo med dette herlige shoppingsenteret? Det hadde jeg blitt glad for, for ikke nok med at det ligger nært stranden - men det har faktisk absolutt alt! Det inneholder også den eneste Primarken i Barcelona og ikke minst egen Ben & Jerry's butikk om du føler for å kjøle ned kroppen litt under shoppingtimene - Det gjorde jeg ;-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

2. Transport.
Når man er i Barcelona vil man gjerne se og oppleve mest mulig. Da er det greit å vite hvordan man kommer seg raskest og tryggest mulig fram, og derfor må jeg nesten ha det også med i innlegget :-) Før jeg begynner på selve transporten må jeg først tipse dere om å gå litt om det er mulig. Det jeg husker aller best fra turen jeg var på er nemlig de lange gåturene langs strandpromenaden og blant de sinnsykt vakre bygningene - Gurimalla så nydelig ♥

- Taxi. Som dere sikkert vet er denne form for transport i utlandet mye billigere enn i Norge. Likevel er den litt dyrere enn metro, men det er jo bare sånn man må regne med. Taxi anbefales ihvertfall når man lander med flyet og skal komme seg til hotellet. - De fleste taxisjåfører er utrolig hjelpsomme og pratsomme, så kanskje man til og med får litt tips om hva man burde oppleve? Taxier står forresten overalt både i byen og på flyplassen så det er ikke noe man trenger å stresse med.

- Metro. Undergrunnsbanen var utrolig grei å bruke og lett å finne fram på. Det var stortsett den vi brukte, men man må selvsagt regne med litt ekstra reisetid her i forhold til taxi. Ellers er det lurt å prøve å unngå rushtiden rundt 3-5 for da er det ekstremt mye folk! Kart til metroen får man ofte i resepsjonen på hotellet og ellers står det på hver undergrunnstasjon.

- Sykkel. Leiesykler er noe man finner over alt i Barcelona. Det vil jeg absolutt anbefale å prøve ut om du ønsker en litt mer opplevelseslrik og sporty ferie. Supergøy i tillegg til at man får sett myyye!

(Leiebil anbefales ikke ettersom trafikken er veldig kaotisk i forhold til i de skandinaviske landene, men om du vil sette sjåførevnene dine på prøve må dere for all del bare kjøre på!)

3. Ting å gjør 
- Barceloneta: Barcelona har en eviglang sandstrand med promenade, beachvolley, restauranter og alt vi badelivsentusiaster måtte ønske oss. En tur på stranden under oppholdet er et must!

- Taubanetur. Vi dro på taubanetur en dag, noe som var helt nydelig. Vi fikk hele oversikten over vakre Barcelona - og satte oss ned på en resturant med tidenes utsikt på toppen. Ahh perfekt ♥

- La Sagrada de Familia. Vet ikke om jeg får lov å kalle dette kjennemerket til Barcelona? Jeg vet ihvertfall at om man har vært i Barcelona burde man så absolutt besøke denne kirka. - Et nydelig verk jeg aldri har sett maken til!

- Camp Nou. For fotballentusiaster er en tur på Camp Nou et must! Selv jeg som ikke interesserer meg det minste for fotball ble stunned. Så gigantisk!
  
- La Rambla. Hovedgaten i Barcelona som leder deg mellom stranden og sentrum. Her oser det av turister og jallaboder, men absolutt noe å få med seg. Markedet som ligger på toppen må dere bare ta turen innom. Smoothies, fruktsalater, goderi, grønnsaker, kjøtt og fisk - et gigantisk og smakfult marked med andre ord.

- Guidetur. Jeg vil også anbefale dere å kjøpe en billett til dobbledecker-buss. Da får man mulighet til å høre litt om Barcelonas historie, samtidig som man kan hoppe av og på hvor enn man måtte ønske.

Image hosting by imagehost.nordei.de

4. Mat.
Siden det er to år siden husker jeg desverre ikke så mye om maten. Det eneste jeg har å si på dette punktet er at dere må spise tapas minst to ganger mens dere er der. Spanjolene er virkelig råflinke på denne typen mat - spesielt patatas bravas som ble hele min familie sin favoritt! Prøv det!Håper dere som har spurt etter innlegget fikk svar på det dere lurte på! Måtte dere kose dere masse i Barcelona, og bli like forelsket i byen som jeg ble! Og for dere som ikke har vært/ har bestilt tur dit, så håper jeg innlegget gav dere mer fristelse til å bestille ;-)

/ Bilder fra weheartit og noen er tatt selv

Tuesday

 • 24.06.2014 kl. 13:04

Heisann solstråler ♥ I dag ble det visst nok en slapp morgen, hvor jeg enda befinner meg i pyjamasen. Tror jeg var mer utslitt etter skolen enn hva jeg hadde regnet med. Nå sover jeg nemlig til 10 hver dag, noe som absolutt ikke er likt meg. Får helt sjokk hver morgen når jeg ser på klokka og innser at jeg har sløst bort morgenen min igjen. - Jeg elsker jo morgentimene, så aller helst vil jeg jo ikke sove de bort! Vel, jeg får heller begynne å sette på alarm igjen. Ferie eller ikke - stå opp skal man uansett! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå har ihvertfall frokosten landet i magen. I dag ble det trippelhavre polarbrød med ost, agurk, avokado og paprika, toppet med et lite dryss maldon-salt. Har dere smakt det? Det er rett og slett himmelsk og ikke minst utrolig enkelt å lage til! Et lite frokost- eller lunsjtips for dere som vil prøve noe nytt ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå er jeg straks klar for jobb. Skal bare slappe av med Markusen noen timer (nevnte jeg at han er på besøk? Wiii) og forhåpentligvis snart finne noe å ha på meg. Av og til er dette antrekksprosjektet helt umulig, samme hvor mange klær man har i skapet! Haha, jeg finner vel noe til slutt! Ha en fantastisk sommerdag, dere ♥Som dere vet har jeg jo veldig lyst å jobbe en del med bloggen nå i sommer, men akkurat nå er jeg litt usikker på hva jeg faktisk skal blogge om. Har dere noen ønsker som jeg kan oppfylle? Legg i så fall igjen en kommentar om hva du vil lese om! :-)

Mål for sommerferien

 • 22.06.2014 kl. 17:36

Heisann dere ♥ I dag ble det visst ikke tid til bloggen før nå gitt! I morges bestemte nemlig jeg, mamma og tante oss for å gå opp bystien her i Førde. Jeg har ikke gått der før, men det er ikke vanskelig å se at turen er sykt bratt og tung. Det gikk heldigvis overraskende greit, og vi hadde en veldig fin tur. Er utrolig sliten i knærne og leggene nå, men det er vel sånn det skal være etter man har kjørt seg litt :-) Ellers vil jeg gjerne vise dere målene mine for sommerferien! Jeg mener at når man har 2 måneder med fri fra skolen, så burde man utnytte de til det fulle! Derfor har jeg laget meg noen mål jeg håper å oppnå i løpet av ferien. Jeg synes det er så kjipt å bare lagre det på dataen og glemme det bort der, så derfor lagde jeg rett og slett et søtt bilde av det i photoshop og picmonkey, som jeg har rammet inn og plassert i vinduet på soverommet mitt. En genial måte å gjør det på, om man vil minne seg selv på egne mål hver dag! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gleder meg til å se om jeg kan oppnå alle - eller ihvertfall de fleste målene. Ingenting er så fantastisk som å nå mål man har satt for seg selv! Og så føles det jo så godt å kunne si at man har gjort noe bra for seg selv i ferien, og ikke bare har sittet på stumpen og sett i dataskjermen! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg håper innlegget inspirerte flere til å gjør noe lignende! Nå venter mammas ostesufflè (oppskrift her) , så jeg må nesten stikke! Ha en super dag videre ♥

Grey, black & blue

 • 21.06.2014 kl. 21:01

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Acne genser / Cubus jakke / Zara shorts / H&M hattHei, alle mine skjønne lesere ♥ Har dere hatt en fin lørdag? Jeg har vært på jobb stort sett hele dagen, og nå er jeg helt utslitt! Derfor skal jeg slappe av resten av kvelden med litt snop i magen og en god bok. Er så usikker på om jeg skal begynne på en ny eller om jeg skal fortsette der jeg slapp på fifthy shades of grey for en måned siden. Har jo hatt helt opp til halsen med ting å gjør, så fikk aldri tid til å lese den ferdig, og nå er jeg litt usikker på hvor langt jeg har kommet.. (Haha, elsker sånne små bagatell-problemer. Når jeg henger meg opp i noe så lite innser jeg hvor fint jeg egentlig har det) Vel, jeg får hive meg rundt og løse problemet - Ha en fin kveld!

Svar på spørsmålsrunden, del 2

 • 21.06.2014 kl. 10:38Hvordan er Førde? Å være ungdom i Førde liksom, kollektivtilbud, miljø, tilbud osv. Trives du på vestlandet?

Vel, Ungdomsmiljøet er veldig koselig i Førde, ikke noe mobbing (som jeg har fått med meg) og man føler seg velkommen blant de fleste. En typisk ungdom i Førde er glad i å feste i helgene, trene (gjerne fotball, handball eller volleyball) i ukedagene, og holder seg oftest til sin faste vennekrets. Kollektivtransporten her er helt grei, men kunne vært hakket bedre på kveldstid og i helgene. Ellers er både vestlandet og Førde en nydelig plass. Det er fjell og fjord over alt, og med andre ord typisk norsk natur så langt øyet kan se. Fritidstilbud er det mye av, spesielt for de som liker sport. Som jeg nevnte er fotball, volleyball og handball hovedaktivitetene, men det er også mye annet som friidrett, teater, korps, svømming, speider, kunstskole osv!

Puuh, langt svar! Håper du fikk svar på det du lurte på - haha!

Bur du i førde sentrum eller bur du utanfor?
Jeg bor en 5 minutters kjøretur utenfor sentrum. Føler meg så heldig som får vokse opp der, med stor tomt, ingen naboer, egen brygge, egen mini-strand og ikke for å glemme at fjorden går rundt 40 meter fra huset vårt. Jeg vet jeg høres veldig skrytete ut nå, men jeg må bare få lov å si hvor mye dette bostedet betyr for meg ♥

Hvordan ser treningsprogrammet ditt ut fortiden?
Nå har jeg akkurat begynt å trene igjen etter noen uker treningsstopp. Derfor har jeg valgt å få i gang motivasjonen med det jeg liker aller best, og fokuserer derfor på ellipse nå i starten. Har store planer om å få meg et treningsprogram straks da, så da kan jeg heller legge ut treningsplanen fra uke til uke om dere vil det? 

Hvordan møttes du og Markus? har aldri fått vite det, haha, dere er skikkelig søte sammen!
Åå, tusen takk for det ♥ Vi snakket faktisk over nett en stund før vi møttes. Fikk høre om hverandre gjennom en felles venn, og det var ikke før en stund senere traff hverandre. Vi møttes når jeg var i Trøndelag på en turnering, og etter det møtet begynte følelsene å balle på seg! Litt kleint, men jaja, vi har det utrolig bra og det er det som teller ;-)

Hvor redigerer du bildene dine? :)
Jeg redigerer alle bildene mine i photoshop! Går jo MK, så PS er absolutt det redigeringsprogrammet jeg kjenner best, og derfor faller det meg helt naturlig å bruke det!

Hvor mange timer er det fra deg til Markus?
Altfor langt.. Haha neida, men det er faktisk så mye som 10 timer med buss, og 2 timer med tog! Heldigvis har jeg 0 problem med å ta nattbuss så langt da, sover nemlig som et barn fra jeg setter meg i bussen til jeg må gå av i Trondheim!

er du lykkelig?
For et søtt spørsmål ♥ Jeg vil si jeg er lykkelig nå ja! Ferdig med andre året på VGS, solen skinner, det er sommerferie, jeg har gode venner, en herlig familie og verdens nydeligste kjæreste! Jeg er heldig, og jeg setter utrolig pris på det.

Hva tenker du om dagens kroppspress?
Jeg tenker at det til en viss grad er positivt siden det får mange ungdommer opp av sofaen og ut på joggetur, men på samme tid tror jeg det har gått litt langt. Jeg kjenner at jeg blir ganske provosert over visse ting, for eksempel når jeg ser de såkalte "plus size"-modellene i H&M katalogen, for de er bare gjennomsnittlige kvinner med former. Akkurat det synes jeg ikke er greit. Ellers irriterer jeg meg veldig over sitater som "Nothing taste as good as skinny feels" - det er jo direkte oppmuntring til spiseforstyrrelser? Heller ikke greit.

Hvilke tanker har du rundt mat og trening?
Jeg prøver å spise sunt, og skal innrømme at jeg får dårlig samvittighet av kraftige utskeielser. Trening, spesielt ellipse og fjellturer, er noe jeg faktisk gleder meg til, så for meg kommer det naturlig. Når det er sagt så føler jeg at jeg har fått et sunt bilde på hvordan man skal pleie seg selv. Jeg gir meg selv rom for litt ekstra godterier i blant, og spiser akkurat passe mengde med mat :-)

The perfect blue shirt

 • 20.06.2014 kl. 14:41

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne sommeren vil jeg kle meg i enkle plagg i lyse farger. Helst i sånne oversized skjorter som den jeg fant på H&M til 199,- her om dagen. Elsker at den er så behagelig og passer til alt. Overhode ikke et dumt kjøp! Den er så fin til hvite underdeler og solbrunhud. Helst slik som jeg har matchet den på bildet - bare gi meg litt tid så har jeg den solbrune huden på plass også ;-) Hva er deres nøkkelplagg og favoritter til sommersesongen? 

But first, coffee

 • 20.06.2014 kl. 12:38

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Late breakfast with a cup of coffee - 

God morgen alle sammen, måtte denne dagen bli fantastisk! Jeg har selv hatt en utrolig fin og rolig morgen. Våknet nemlig klokken elleve, etter ti timers søvn - helt uthvilt til en ny dag, og ikke minst til å starte ferien. Siden jeg ikke har planer før jobb bestemte jeg meg for å ha en liten spa-stund med meg selv før jeg fyker avsted: ansiktsmaske, en lang dusj, varmebad til føttene, "det nye" og ikke minst en stor kopp kaffe. Ahh, snakker om en perfekt start på dagen.. ♥

Finally vacation

 • 19.06.2014 kl. 21:19

God kveld, alle sammen ♥ I dag har jeg vært på avslutning på skolen. Siste dagen det går elever der, siden den skal legges ned. Selv om jeg har gledet meg til å kunne ta påbygg på en annen skole, så må jeg innrømme at det var litt vemodig. Er en del fine mennesker jeg så veldig gjerne skulle ønske jeg kunne gå i klasse med til neste år. Men pyttpytt, sånn er livet og nå ser jeg frem til en lang og fin sommerferie - og forhåpentligvis å begynne i en like super klasse til høsten! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Som dere vet har jeg planer om en tur til Barcelona i sommer, men det er ikke før på slutten av ferien. Dessverre for meg begynner reiselysten å komme allerede, så jeg vet helt ærlig ikke om jeg klarer å vente så lenge! Krysser alle fingrer og tær for at vi drar på familieferie i starten av juli - og at jeg får ta med Markus! Aah, da hadde jeg vært i himmelen! Tror jeg trenger alle avbrekk jeg kan få før jeg starter på påbygg, for etter det jeg hører går jeg et veldig tungt skoleår i møte. (hihi, prøver å finne alle argument jeg kan for å overbevise pappa om familieturen!)

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

- Sååå glad for ferie! - Ellers har jeg tenkt på å kjøpe meg ny mobil når lønningen (og feriepengene) ankommer om en ukes tid. Min er godt over 2 år gammel og vet virkelig å sette tålmodigheten min på prøve, så nå føler jeg det er på tide med ny! Jeg tenker å skifte den ut med en iPhone 5s, men lurer litt på prisene? Er virkelig helt blank når det kommer til kunnskap rundt dette området. Når det er sagt så har jeg jo sett litt rundt, men føler det stort sett er for stort abonnement eller for lite minne på mobilen. Har dere noen erfaringer med gode kjøp på iPhone 5s, som følger med et godt abonnement? Takk for svar på forhånd! ♥

Oreo Double - Lick for it

 • 19.06.2014 kl. 16:45

// Sponset video

Det er ikke til å legge skjul på at Oreo er den perfekte helgekos, og helt klart min absolutte favorittkjeks. Ikke av det sunneste man finner, men ai-ai-ai så altfor godt! Selv mener jeg at det beste med kjeksen er det deilige kremfyllet inni, så det at Oreo-double har kommet til de norske butikkene, kunne virkelig ikke passet meg bedre!

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Gjett om denne skal åpnes i helgen da! - Dere har kanskje fått med dere den nye kampanjen til Oreo - "Oreo Lick Race"? Det er en morsom serie av reklamer, med i alt 8 filmer som viser ulike problemstillinger hvor et Lick Race blir brukt for å løse saken. "Lick for it" har lenge vært noe man har drevet med i utlandet, og nå er det på tide at Norge også slenger seg på! Poenget er at man skal telle til 3, og så er det den som raskest slikker bort det hvite kremfyllet inni som har vunnet! 

Reklamefilmene har tatt for seg ulike utfordringer til ungguttene, mellom annet hvem som skal ta oppvasken. Nå er altså den fjerde reklamevideoen publisert, og denne gangen er spørsmålet "hvem taper og må kjøre jentene på konsert?". Haha, en morsom og smakfull vri på stein, saks, papir? ♥ Ihvertfall et utrolig bra konsept! Om du selv delta på Oreos konkurranser på oreodouble.com, kan du klikke her

 // Sponset innlegg

Svar på spørsmålsrunden, del 1

 • 18.06.2014 kl. 21:03


Image hosting by imagehost.nordei.de


Kunne du tenkt deg å reise rundt om i verden?

Så absolutt! Lider av en sjukdom kalt "Wanderlust" skjønner dere, så hadde det vært tid og penger til det hadde jeg nok vært ute å reist hele tiden! Vi lever i en fantastisk verden, så det er absolutt ikke et alternativ for meg å være "stuck" i lille Førde resten av livet (selv om denne byen også har sin sjarm!)

Når begynte du å blogge?
Hmm, jeg tror det må være 4-5 år siden jeg? Haha, oi som tiden flyr! Skal sies at jeg ikke har blogget i strekk i denne perioden da, men mitt første innlegg ble nok skrevet i 12/13-års alderen. Husker Ida Wulff var regjerende blogger og Julia Nyland på en god andre plass - og SOM jeg så opp til de!

Var det vanskelig å få følgere i starten?
Jeg var faktisk helt desperat etter følgere i starten. Vet ikke hvorfor, men det å ha mange lesere var ekstremt viktig for meg (minner om at jeg var 12-13 år). Så jeg kommenterte overalt og kunne trykke meg rundt på ulike blogger i flere timer av gangen -kun for at jeg skulle kommentere så folk la merke til meg. Haha, må le litt av det i ettertid!

Hva fikk deg til å begynne å blogge?
Det var faktisk en artikkel om blogging i et Topp-blad. Synes det hørtes så kult ut, at jeg fulgte guiden om "hvordan skaffe seg en blogg" til punkt og prikke -og plutselig tok jeg også del i denne bloggverden :-)

Hva slags planer har du for fremtiden?
Jeg er en av de som ikke klarer helt å se fremtiden tydelig for meg. Jeg vet ikke hva jeg ønsker å jobbe som, rett og slett fordi det er så mye som frister.. En del av meg skriker etter å jobbe med markedsføring, en synes bistandsarbeid høres spennende ut, mens en annen vil bli ... wait for it... pilot! Jeg vet heller ikke for jeg vil bo, bare at det må være en større by enn den jeg bor i nå. Om det blir i innland eller utland blir veldig spennende å se!

Du har fortsatt Canon 600D, ikkje sant?:)Hva slags objekt bruker du? Kvaliteten og lyset på bildene dine er i mine øyner perfekt!
Ååå, så gøy å høre at du liker bildene mine! Jeg har fortsatt Canon 600D, og objektivet jeg bruker er stortsett Canon EF 50 mm f/1.8 . Har veldig lyst å kjøpe meg 1.4 etterhvert også, så vi får se om det blir prioritert om ikke så lenge!

Hva er målet for bloggen din?
Jeg har vel ikke noe konkret mål for bloggen min. Jeg liker den veldig godt som den er med godt med lesere, men samtidig ikke så mange at jeg trenger å føle på et enormt press. Men så absolutt - det hadde ikke gjort noe om jeg kunne ha levd av den i noen år! Hvilken blogger drømmer vel ikke om det?

Har du noen gang tenkt å videoblogge?
Får heeelt frysninger av å tenke på å sitte å snakke med et kamera.. Føler det er så.. unaturlig? Men jeg har faktisk fundert litt på det i det siste, for hvor gøy er det ikke å se hårtips og sminketriks på video istedefor bilder? - og så er det jo en fantastisk måte for dere å bli kjent med meg som person! Vi får se om det kommer, men jeg lover ingenting!

Planer for sommeren?
I sommer har jeg tenkt å jobbe en del, ikke bare på Mestergull, men også med bloggen! I tillegg skal jeg nok være litt på hytta, hos Markus og tilslutt blir det en tur til Barcelona! Wiii, gjett om jeg gleder meg!

Kan du lage et innlegg om hva man burde se, hvor man burde spise, shoppe osv i Barcelona, og hva du har tenkt til å gjøre når du skal dit i sommer :)
Det kan jeg så absolutt! Må bare grave litt i bildemappene på datamaskinen min å se om jeg finner litt ideer fra sist gang jeg var der!

Hvilken skole går du på nå, og hvor skal du gå til neste år?
I år går jeg på Mo og Jølster VGS på avdeling vassenden, som er en gammel skole med knappe 150 elever. Har merket at det har vært litt forvirring i kommentarfeltet angående det at jeg ikke skal gå der til neste år. - Nei, jeg har null planer om å droppe ut! Denne skolen skal nemlig legges ned til høsten, så da tenker jeg å ta påbygg på den studiespesialiserende skolen i Førde, som heter Hafstad!

Upublisert antrekk

 • 18.06.2014 kl. 17:35

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Pimkie jakke / KappAhl veske / Bikbok shorts & topp / Rayban solbriller Hei, hei og hallo! Dette er en gledens dag for meg, jeg kom nemlig ikke opp i eksamen! Aah, det føles så bra å offisielt kunne si at jeg har sommerferie! Bare en liten tur innom avslutningen på skolen i morgen, så skal jeg (og alle de andre) aldri gå på skole på Vassenden igjen! Skolen skal fra og med i morgen legges ned, skjønner dere. Rart å tenke på, men jeg skal love dere at det blir godt å slippe den eviglange bussturen hver dag.

I dag fikk jeg også tilbake karakterene for dette året, og endte opp med 5 i snitt! Wii, veldig fornøyd med det! I motsetning til i fjor, har jeg faktisk jobbet ganske hardt dette året, så hver eneste karakter føles velfortjent. Lå faktisk an til 6-er i enda flere fag enn jeg fikk, men pyttsann, det ordner jeg til neste år ;-)

We all scream for ice cream

 • 18.06.2014 kl. 09:56

Min største svakhet om sommeren er is. Jeg har konstant cravings så fort varmen kommer, og det varer helt til høsten og kulden legger seg igjen. I år har jeg derimot ikke tenkt å gjør det til en utskeielse, for jeg skal nemlig lage min egen sunne og næringsrike is! - Blandet sammen av akkurat de smakene jeg selv ønsker! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- I scream, you scream, we all scream for ice cream! - Ikke er det vanskelig heller! Det jeg gjorde var å mixe sammen alt av mine favorittfrukter i en smoothieblender, for så å helle røren over i former og la det stå i frysen over natten. I denne omgang brukte jeg kokosmelk, nektarin, jordbær og mango. Mmm, så forfriskende ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Formene får man kjøpt på Nille for rundt en 20-kroning! Absolutt verdt det ettersom man faktisk kan bruke de om og om igjen, uten problemer. En liten tur i vaskemaskinen så er de så god som ny :-) Håper innlegget inspirerte flere til å styre unna de unødvendig usunne isene, og heller lage sine egne! Vi snakkes ♥

Dagens antrekk

 • 17.06.2014 kl. 20:44

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara kjole / H&M veske / Michael Kors klokkeHeisann! I kveld har jeg vært på spenst, og jeg får ikke sagt det nok: Det føles så ubeskrivelig godt å være tilbake på ellipsemaskinen! Som dere vet valgte jeg å bortprioritere treningen en stund, og dere kan tro det var deilig å se at jeg fortsatt holdt ut til 1200 kcal! Trodde jo jeg hadde tapt meg skikkelig, og maks skulle klare 800 kcal. - Men den gang ei! Gud så deilig å motbevise seg selv ♥

Søndagsmodus på en tirsdag

 • 17.06.2014 kl. 14:38

Image hosting by imagehost.nordei.de

Mmmm ♥ perfekt på en fridag.
 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Kesam med limesmak, nektarin, granola og kokos i begeret. Rugsprø med ost, paprika og agurk på fatet og 50% kaffe & 50% melk i glasset. Det supersøte begeret er fra Clas Ohlson, forresten ♥Nå føler jeg det er på tide å koste støvet av bloggen og sette den mer i fokus. Har vært så mye annet i det siste at jeg må innrømme at jeg har glemt den bort litt. Når jeg har fått unna en ting, og ser lyset i enden av tunnelen så dukket det plutselig opp en ny som skygget veien igjen. Heldigvis starter sommerferien om 2(!!) dager, så hvilken tid er vell bedre enn nå å oppdatere jevnlig her igjen? :-)

I dag har jeg fri, så jeg våknet ikke senere enn halv ett faktisk! Haha, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sov så lenge - men, jeg får ta det som et tegn på at kroppen er utslitt og klar for ferie! Derfor skal jeg bare slappe av og pleie meg selv med en skikkelig spa dag i dag - og selvfølgelig jobbe litt med bloggen ;-) Ha en fin dag videre, så snakkes vi om litt! 

Neglefin hos din salong nelger

 • 14.06.2014 kl. 12:19

/ Sponset behandling - ærlige meninger 

God lørdag, alle fine! Fikk dessverre ikke lagt ut negleinnlegget i går. Ble litt rot med bussen, og med en gang vi kom frem til Bergen dro vi på "the fault in our stars". Filmen var virkelig nydelig, og på et tidspunkt satt hele kinosalen og gråt, haha! Anbefaler altså filmen på det sterkeste!

På torsdag tok jeg en pause fra eksamensøvingen, for å ta turen innom "Din Salong Negler" for å fikse neglene. Jeg gikk ut derfra med et stort smil om munnen, og nydelige fingertupper av akryl. Har fått høre positiv omtale om denne salongen ved flere anledninger tidligere, og jeg må si at timen oppfylte alle forventninger. Ikke bare er Janne utrolig flink, men hun fikk meg virkelig til å føle meg velkommen og trygg på hva hun gjorde. Jeg har jo ikke hatt akryl negler tidligere, så det var veldig betryggende at hun forklarte hva jeg burde forvente og hva hun gjorde under veis. I tillegg så var hun utrolig søt og pratsom, så snakket gikk i et mens jeg satt der, haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Før behandling. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Resultat! Jeg er utrolig fornøyd og vil vise frem fingrene mine hele tiden, hihi :-) Neglene er veldig slitesterke, så jeg føler at de aldri kommer til å gå sund med mindre jeg tar de av selv.

For dere som er lokalkjent i Førde og vil prøve det samme, så ligger salongen ved siden av Best / på andre siden av veien for Firda Billag. Prisen for akryl negler er 750,- men om du er student får du 200 kr avslag, så prisen dermed er helt nede i 550! For timebestilling kan du ta kontakt på 453 91 869 eller på facebook siden hennes her.

Jeg fikk 6!

 • 13.06.2014 kl. 12:22

Æææ, lykke! 

Som jeg har fortalt så har jeg i løpet av de siste dagene jobbet hardt og intensivt med medieeksamen, og gjett hva? Jeg endte opp med 6! Oppgaven jeg fikk var å lage en reklamefilm for en valgfri butikkjede som solgte klær og sko. Denne reklamen skulle være en del av en kampanje som skulle kjøres på norsk TV til høsten. Så jeg måtte selv velge butikkjede, målgruppe og hvilken kampanje. 

Jeg valgte å lage en "vennekampanje" for Vero Moda, hvor man får 40% på hele kjøpet dersom man kjøper noe til en venn. Denne kampanjen ville jeg få frem i reklamefilmen min  ved å presentere rabatten man kan få ved å delta i kampanjen, samtidig som jeg ville få frem høstklærne som vil være i butikk under kampanjeperioden. Kort fortalt handler den om en jente som står og venter og venter på venninnen sin, og til slutt viser det seg at grunnen til at hun måtte vente er fordi venninnen var på vennekampanjen til Vero Moda for å kjøpe gave til henne. Haha, love happy endings! 


Tusen takk for at dere stilte opp Hanna og Amalie♥Vel, nå drar jeg til Bergen med Hanna! Wii, gleder meg skikkelig til en helg med Hanna og Sara, som jeg forresten ikke har sett på en evighet! Perfekt belønning etter en hard uke. Ellers kommer det et innlegg om mine nye negler i kveld! Var nemlig innom Din Salong Negler i går og fikk helt nydelige akryl negler som jeg vil vise dere! 

En god dose motivasjon

 • 10.06.2014 kl. 21:15

Kaabosjjj! Som et lyn kom treningmotivasjonen tilbake for fullt, og takk gud for det! Tidspunktet kunne virkelig ikke passet bedre, for Ikke bare har jeg endelig tid til å trene (ihvertfall etter helgen), men tanken på å dra på spenst gir meg faktisk et stort smil om munnen. Endorfiner, dere er så absolutt velkommen tilbake! 

For å feire motivasjonen, fant jeg ut at jeg måtte smøre på med enda litt mer motivasjon. I går fant jeg nemlig ut at det ikke går an å overleve med tights på treningssenteret om sommeren. - Man koker jo ihjel før treningsøkten i det hele tatt begynner! Jeg har derfor med andre ord kjøpt meg ny treningsshorts! Superfresh og kjempefin, for bare 300 kroner! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne gangen ble det en lilla fra Nike, som matcher de mest brukte nikeskoene mine. Jeg har fått testet den allerede, og gurimalla så behagelig! I tillegg er den ikke så "avslørende" som mange andre treningsshortser nå til dags, synes det har en tendens til å bli litt i drøyeste laget. Ender nok opp med å kjøpe meg flere i freshe farger etterhvert som feriepengene kommer også, hihi ;-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Men nå skal jeg lade opp til eksamen i morgen med havregrøt og en god dusj. Fy, som jeg gruer meg! Jeg som hadde bestemt meg for å ikke stresse så mye over det denne gangen.. Tydeligvis lettere sagt enn gjort!

På føttene mine i sommer

 • 09.06.2014 kl. 22:38

Det er offisielt .. Jeg er forelsket i Birkenstock-trenden! Har vært skeptisk til de utrolig lenge nå, men da jeg fant en kopi av dem på nelly til kun 199 kr, måtte jeg nesten bare slå til for å prøve. Fra det øyeblikket jeg hentet de på postkontoret har jeg vært helt betatt! Gurimalla, så stilige! Har faktisk lyst å bestille meg noen flere med en gang. Aller helst ekte Birkenstocks da, gjerne brune eller sorte. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Oh, so relaxed & edgy - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Disse kan bestilles HER. Selv tenker jeg å kombinere de med en dongeriskjorts og oversized bluse, med et helhvitt antrekk eller rett og slett med en løssittende sommerskjole, for en avslappet look. Vel, mulighetene er mange, og dere kommer garantert til å se de på en del outfits fremover! :-)

Hva synes dere om denne skotrenden? - Helt ærlig?

Morgenstund

 • 09.06.2014 kl. 10:20

Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen, søte dere

I dag våknet jeg opp uten Markus vedsiden av meg. Denne uka er det eksamenstid for oss begge, så da måtte han nesten dra hjem igjen. Heldigvis er det bare 10 dager til han kommer tilbake da! :-) Siden jeg er både hjemme alene og har fri i dag fant jeg ut at jeg måtte kose meg litt ekstra nå på morgenkvisten. Så nå sitter jeg her og nyter gårsdagens lille innkjøp: Costume, Natural-bar og en flaske med AloeVera drikken. Jeg har også dratt dyna inn i sofaen, mens DrPhil står surrende i bakgrunnen. Mmm, the perks of being home alone♥

Ellers skal jeg egentlig kose meg resten av dagen også. Først blir det peppes med Maria. (Har dere forresten smakt tacosalaten der? Mums!) og deretter blir det kos og taco med Hanna i kveld. Må også prøve å få til en treningsøkt, for nå kribler det virkelig i beina etter å få svettet litt! Flere som har noe gøy på agendaen?  

Et pust i bakken

 • 08.06.2014 kl. 20:47

Denne uken ble jeg endelig ferdig med de siste innleveringene dette skoleåret. Vel, jeg har jo MK-eksamen igjen og muligens muntlig også - men, jeg skal love dere at det føles godt å ha gjort alt jeg kan gjør for å oppnå gode resultater i fagene. Nå er det bare opp til lærerne å sette standpunktkarakter, og jeg må innrømme at jeg ikke er spesielt nervøs - fikk nemlig igjen tre karakterer denne uken: 5+, 6- og 5! Wiii!  Med andre ord har jeg tatt uoffisiell sommerferie, ihvertfall frem til eksamenstrekk på onsdag. Det føles så bra!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det skal bli uendelig godt å begynne å trene igjen også. Som noen av dere kanskje vet, så vil jeg jo egentlig at denne bloggen også skal dreie seg om trening, men jeg har så godt som 0 treningsøkter å skryte over siden påskeferien. Det gjør at jeg føler meg både ukomfortabel og oppblåst. Trening er jo en del av livet mitt, men når det blir så mye annet som _må_ gjøres så ble jeg nødt til å sette det litt på vent. Å sette foten innom spenst eller på hafstadfjellet igjen i morgen, skal bli herlig!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Forresten så har jeg har fått jobbvaktene for i sommer, og ut i fra dem ser jeg frem til å få tjent inn penger, samtidig som jeg har god tid til både trening og blogg. Denne sommerferien er absolutt fortjent og jeg skal gjør alt jeg kan for å ta et pust i bakken, kose meg, ta vare på meg selv og bare nyte livet♥ 

A little something for my lips

 • 08.06.2014 kl. 10:43

Regner med flere av dere har hørt om Maybellines nye lip balms? Jeg har lagt min elsk på serien, og har rukket å skaffe meg 3 allerede!  "Quenched", "Cherry Me" og "Pink Punch" skal få lov å pryde leppene mine og sminkevesken min i sommer. De er nemlig like søte og fine i utseende som de faktisk er i bruk, haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

De etterlater leppene fuktige, beskyttet mot solen, og med en nydelig dus farge. Min favoritt hittil er "Cherry me", pågrunn av den herlige duften av kirsebær og en litt tydeligere farge enn de andre. Ellers bruker jeg "Quenched" over vanlig leppestift, bare for å slippe den tørre leppestiftlooken man ofte får på slutten av dagen. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, det var en aldri så liten anbefaling fra meg! Ha en fin dag i solen♥ 

Dagens antrekk

 • 07.06.2014 kl. 18:11

Heisann! Har alle hatt en fin start på helgen? Jeg var på jobb noen timer, men takket være at det er pinseaften i kveld så ble det ikke lenge fra jeg kom til stengetid! Da var det bare å handle inn snoperier og dra rett hjem til Markus for å slappe av med god mat og kos! Aah, nå har jeg det virkelig som plommen i egget! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers er det nyyydelig vær ute, så vi lurer på å være så tøffe at vi drar ned på brygga å bader om ikke så lenge. Har sykt lyst, men på samme tid ikke i det hele tatt.. Haha, kulde er virkelig det verste jeg vet! Men jeg føler ihvertfall at jeg må prøve da, man lever jo ikke livet til det fulle før man går litt ut av komfort-sonen eller hva? Håper alle får en fin kveld♥ Nå skal vi være sjåfører, so got to go!

Beautiful maxidresses for summer

 • 04.06.2014 kl. 17:58

/ innlegget inneholder ad.links

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

Åå, jeg har så cravings på maxikjoler for tiden. Vil ha en jeg bare kan trekke over meg på late, varme sommerdager hvor jeg ikke orker å bruke tid på å sette sammen antrekk. Med oppsatt hår eller krøller, får man jo en delikat og ekslusiv look, uten å egentlig trenge å anstrenge seg etter det. Perfekt? Oh yes!

Om noen av dere har sett en hvit, lang kjole, som dekker skuldrene, ooog gjerne med litt blonder - så skrik ut i kommentarfeltet! Har sett en del på nelly og mango sine, hvor det selvsagt er mange nydelige kjoler - men dere vet, har man noe i hodet så er ingenting annet enn akkurat det godt nok! ..Haha, så jeg fortsetter min desperate leting etter drømmekjolen!

Antrekk i solnedgangen

 • 03.06.2014 kl. 13:16

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Cubus jakke / Lindex skjorte / Ray ban solbriller / Skoringen sko / Forever 21 bukse 

Antrekksbildene er fra i går, med ingen andre enn selveste Markus som fotograf faktisk! Haha, ikke akkurat det gøyeste han vet, men det må jo bare bli gjort når man er sammen med en blogger, eller hva sier dere? :-)

Vannmelonpizza

 • 02.06.2014 kl. 22:04

Nok en mandag er forbi, og jeg kan krysse av enda en jobb- og skoledag fra lista. Forskjellen denne mandagen er at jeg er så heldig å få komme hjem til verdens beste gutt, som har sittet og ventet på meg hele dagen. Huff, stakkars Markus. Til gjengjeld ville jeg stelle i stand med litt ekstra god kveldsmat, og hva er vel da bedre enn en vannmelonpizza? 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- healthy & tasty snack - 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Skjær av midten på en vannmelon og dekk den til med friske fruktbiter av den typen du måtte ønske. Avslutt med et sjokoladedryss for den perfekte smak. Sukkerfri sjokolade kan kjøpes på helsekosten eller meny! :-)  Nå skal vi kose oss videre med denne herligheten og "brille" på skjermen -ukens høydepunkt! Haha, dere som ikke har sett det mååå bare se det! Ha en fin kveld♥

Har dere noen spørsmål?

 • 02.06.2014 kl. 14:12/ Bilder fra arkivet

Heisann alle fine lesere♥ Nå synes jeg det virkelig er på tide med en spørsmålsrunde her inne altså! Er jo så lenge siden jeg hadde det sist at det er helt latterlig! Har jo fått mange nye lesere, og sikkert mistet en del, så jeg tror det er litt spørsmål som svirrer der ute? Vel, det er ihvertfall bare å skrive det inn i kommentarfeltet, så skal jeg svare i løpet av neste uke :-) 

Tips til sommerlista

 • 01.06.2014 kl. 20:39

Ææh dere, tenk at det er 1.juni! Måneden over alle måneder, og ikke minst måneden som lar hundretusenvis av studenter senke skuldrene for en stund. Ahh, jeg har iallefall hatt en super dag! Markus og jeg har nemlig ligget strekk ut på hver sin solseng i bort i mot 4 timer i dag. Har kapret til meg både brun- og rødfarge, og er superfornøyd med det! Eller, rødfargen kunne jeg selvsagt vært foruten, men sånn er det nå når jeg aldri lærer å ta solkrem-smøringen seriøst. 

Vel, nå som den første sommerferie-måneden er her, synes jeg virkelig det er på tide at hver og en av oss starter med å lage klar årets sommerliste på Spotify! Derfor har jeg lyst å dele favorittsangene mine til dere, og håper med det at dere får litt inspirasjon eller påfyll til deres egen liste! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Om dere har lyst å følge min "sommerliv"-liste på spotify så er det bare å klikke HER. Prøver å oppdatere den jevnlig med muntre, glade sommersanger! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Legg gjerne igjen deres favoritter i kommentarfeltet! Det eneste kravet er at man smiler når man trykker play♥

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no