Innkjøp

 • 30.06.2013 kl. 22:32

Gooood sommerkveld søtiser♥ Tok noen bilder av innkjøpene mine fra fredrikstad/oslo/sverige som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Gikk ikke helt berserk med shoppingen ettersom jeg ikke vet hva jeg skal resten av sommerferien. Tar ting veldig som det faller seg i år, så før jeg vet ordet av det kan det hende jeg sitter på et fly til varmere strøk? Hihi, ønsketenking.. Men det er hvertfall viktig å tenke litt langsiktig og være økonomisk i tilfelle det skulle skje da! :-)I morgen har jeg 8-timersvakt på kaffeen. En lang vakt, men egentlig helt greit siden de fleste venninnene mine jobber på samme tid, og været ikke var meldt så bra heller. Så nå må jeg bare forhåndsskrive et innlegg til dere, finne frem uniformen og komme meg i seng! Snakkes i morgen♥

Home sweet home

 • 30.06.2013 kl. 16:56

Hei alle fine! 

Beklager fraværet mitt, nå lover jeg virkelig å skjerpe meg! Har tilbringt en hel uke i Fredrikstad med fantastiske Madelen♥ Vi har vært litt overalt egentlig, og rukket flere kafè-og resturantbesøk, kino, shopping i Oslo og harrytur til Sverige! Haha huff, Ble kanskje litt for mye mat og goderier den her uka, men det er viktig å kose seg litt ekstra i blant :-)


1. Madelen på Olivia / 2. Gamlebyen i Fredrikstad / 3. Mine nye flatforms! Elsker de! 

4. shopping i Oslooo! / 5. den beste isen (fra yogurt heaven) / 6. Doffen, verdens søteste hund! 

7. ut på tuuur i regnværet! / 8. matkos / 9. Verdens beste pizza fra Olivia, denne mååå dere prøve om dere er i Oslo!

Hvilket antrekk?

 • 23.06.2013 kl. 14:50

Hei og god Sankthans alle sammen♥ Har dere noen planer for dagen? Jeg skal ut i båt og grille med familien i kveld! Gleder meg skikkelig, siden det er første turen jeg blir med i den nye båten! Haha, jeg er virkelig ikke et båtmenneske, men i kveld blir det sikkert bra! Skal ta med kamera og se om jeg får noen fine bilder til dere :-) I morgen klokken 09:00 vender jeg forresten nesen mot Fredrikstad for å besøke søte Madelen i en uke! Vi har tenkt oss både til Oslo, Sverige og kanskje en tur til tusenfryd, så denne uka ser jeg skikkelig frem til! 

Akkurat nå sitter jeg i min rosa kosedress og slapper av. Har brukt morgenen på å rydde rommet og pakke til avreise i morgen. Så siden antrekket ikke er helt outfit-materiale, tenkte jeg heller å samle sammen antrekkene fra tidligere denne månden og høre hvilken av de dere likte best! 

Har du en favoritt? 

Svar på spørsmål om trening!

 • 21.06.2013 kl. 20:55

Heihei! Nå tenkte jeg å samle sammen spørsmål og svare på litt spørsmål om trening. Har bevisst prøvd å unngå å skrive direkte treningsinnlegg den siste tiden, rett og slett fordi jeg er redd for å skape kroppspress og gi ut feil informasjon osv. Jeg er jo tross alt ikke profesjonell, så husk på det når dere leser gjennom svarene! 
 
Kunne du lagt ut treningsplanen din for hver uke? Er så inspirerende! :)
Har faktisk skaffet meg en bok der jeg skriver detaljert hva jeg skal trene hver eneste dag i uken, derfor orker jeg ikke å skrive inn på dataen i tillegg. Beklager for dette, men det tar en del tid. Kan sikkert gjør det en gang i blant da!

Hvordan øvelser tar du på rumpe og bein? Hvor mange rep og set? 
Lårpress 10x3, knebøy 10x3 eller 10x6, fitnessball (ligger på ryggen, hever rumpa og ruller en fitnessball frem og tilbake med beina) 30x3, knebøy med kettlebell 20x3, hip thrust 10x3, squat mot veggen (sitter i 90 grader mot en vegg) 70 sekund x 3, bulgarsk utfall 10x3. 

Kan du legge ut før og etter bilder av treningen din? Er så inspirerende å se på, og du er så flink å trene og spise sunt!
Føler meg desverre ikke så komfortabel med å legge ut lettkledde bilder av meg selv på nettet. Fant et eksempel fra konfirmasjonen min da (2 år siden), ikke at man ser så mye av kroppen men dere ser kanskje en forandring i ansiktet? Har jo forandringer fra Januar i år til nå og, men fant ikke noen gode bilder i farten desverre..

Skal prøve å finne flere og bedre eksempler til senere!  

Kan du legge ut mal for treningsplanen din? Legge ut bilde av en tom treningsuke liksom? Hadde vært veldig mye til hjelp! 
Selvsagt kan jeg det! trykk HER for å komme til den. 

Hvor lager du treningsplanen din? Picasa? 
Noope, den lager jeg i pixlr.com! Kjempekjekt program som er veldig enkelt å bruke! 

Mørk sjokolade (70%) er det sunt? I små mengder? Eller kan man spise en hel plate uten at det gjør noe?
Jeg har hørt at mørk sjokolade er sunt for kroppen i veldig små mengder. Typ 2-3 biter annenhver dag. Det er sikkert veldig ulik mening om dette. Når det er sagt er jo selvsagt 70% eller enda bedre 86% sjokolade mye sunnere enn vanlig melkesjokolade! :-) 

Ka merke er dei speltlompene du bruke? 
Buer! 

Hvordan greier du å avstå fra sukker i hverdagen? Har du noen tips? 
Om jeg får søtsug finner jeg gode alternativer som yoghurt, frukt, bær, proteinsjokolade, proteinshake med sjokoladesmak osv! Det er så fantastisk mye som er både sunt og godt! Dessuten er det en regel som sier at om man dropper noe man er avhengig av i 2 uker, så er avhengigheten borte! Dette gjelder også sukker, og det funket for meg! 


Når familien din spiser middag, spiser du den maten uansett hva det er? Hvis de f.eks har kjøttkaker og poteter o.l. spiser du det da? 
Hjemme spiser vi som oftest både sunt og næringsrikt, fordi mamma er like opptatt av å være sunn som det jeg er. Hvis vi har noe "usunt" en sjelden gang så finner jeg meg heller noe annet. Jeg elsker jo å lage mat, så det er null problem!

Kor e treningstightsen din fra? 
Vet ikke helt hvilken du mener, men tightsene mine er fra Nike, adidas og favoritten er fra 2XU. 

Dagens antrekk

 • 21.06.2013 kl. 17:18

Hei alle fine♥

Nå har jeg endelig sommerferie og det føles så aaaaltfor godt! Jeg feiret med chips, godteri og nytt design! Liker dere det? Holdt på med det i hele går kveld, men er langt ifra fornøyd.. Skal skifte bilder og skrift i headeren, men måtte bare få noe inn i mellomtiden. I dag har jeg rukket innom politistasjonen for å ta passbilde (hahaha, det ble helt jævlig) også har jeg vært på trening. Hadde egentlig lyst å invitere noen venninner med til å grille på brygga i kveld, men regnet bremset desverre de planene. Så da blir det filmkveld med megselv istedenfor! 


/ H&M topp / Levis shorts

Skal forresten svare på litt spørsmål angående trening i kveld. Vet at jeg ikke er proff på det, så det skal jeg passe på å understreke. Men har fått så  utrolig mange spørsmål om treningen og hvordan jeg spiser, at jeg nesten bare må samle det opp! Still gjerne flere spørsmål i dette innlegget om det er noe mer dere lurer på :-)

Sweet seventeen

 • 19.06.2013 kl. 22:44

På lørdag var jeg jo i 17-års bursdag til fineste Amalie & Julie! Var utrolig gøy, med masse nye folk og selvsagt også de gode gamle♥ Går jo på en annen skole enn de gamle vennene mine nå, så det er desverre ikke så altfor ofte jeg møter de lengre. Det gjorde derfor denne bursdagen ekstra kjekk! Som dere kanskje ser på bildene under var det white-party, og vertene hadde virkelig lagt arbeid i bursdagen med både velkomstdrinker, typ 20 ulike tapasretter, utebord og masse deilig dessert!  

(Bildene er lånt fra Ane & Amalie)
Ser dere maten eller? Herregud, det må være det beste jeg har fått servert noensinne! Tapas er helt klart favoritten min, og så var det oreokake, gulerotkake og muffins til dessert, og jeg bare "hallelujaaa". Gjett hvem som var i himmelen og endte opp med å spise litt for mye... Haha, det er akkurat sånn bursdager skal være? 

I morgen skal jeg på jobb, og deretter kan jeg endelig si meg ferdig med 1. året på media og kommunikasjon! Skal si det har har vært et lang år med både opp og nedturer, og nå er jeg suuperspent på hva jeg skal gjør til høsten. Valget står mellom å fortsette MK her i Førde eller å rett og slett flytte til Bergen for å gjøre det samme. Vi får se hva som skjer! Har forresten fått en del spørsmål om trening osv, så tenkte å samle det opp i et innlegg! Bare spør mer om det er noe dere lurer på, så skal jeg gjøre mitt beste for å svare! :-)

Innkjøp

 • 18.06.2013 kl. 19:13

Hei alle sammen! 

Beklager for at bloggingen ikke blir helt på topp denne uken, men jeg er faktisk så sliten nå at jeg bare går og venter på at skoleåret endelig er slutt! Bare 3 dager igjen.. Puuh! I dag hadde vi heldigvis halvdag, så da dro jeg først på trening for en langtur på mølla, og deretter til sentrum for å sjekke ut sommersalget! Prøvde å ikke bruke altfor mye penger, ettersom jeg drar til Oslo og Fredrikstad neste uke. Utvalget der er jo tross alt ti ganger bedre enn i Førde, så er absolutt verdt å vente. 
.
Her er hvertfall det jeg fikk med meg! I tillegg til dette kjøpte jeg 2 treningstopper, og alt til under 500-lappen! Hvor sykt er ikke det? Innkjøpene mine ble veldig basic. Det er vel fordi det er det som er "safest" å shoppe på salg. Ellers ender man alltid opp med mange plagg man aldri bruker, som man kun kjøpte pågrunn av prisen. Noen som kjenner seg igjen? I doo! 

Dagens antrekk

 • 16.06.2013 kl. 19:37


/ Sheinside shorts / Monki t-skjorte / ? Solbriller

Siste instagramoppdateringer

 • 16.06.2013 kl. 18:06

Sitter her og venter på at klokken skal bli 8. Da skal jeg nemlig på fjelltur med en herrrlig jentegjeng! Det er nydelig vær ute og sola skinner, så dette skal utnyttes til det fulle! Hadde en heeeftig utskeiing i går med kaker, brus og godteri. Var kjempedeilig da, og helt klart fortjent (om jeg får si det selv)! Godsaker blir faktisk så mye bedre når man ikke har spist det på lenge, men blir en stund til jeg skal spise så mye igjen ja! Her er forresten noen av de siste bildene jeg har lagt ut på treningskontoen min på instagram:


1. Tåkete fjelltur / 2. Noe av det beste jeg vet til middag: entrecote & asparges / 3. Proteinshake til kveldsmaten
4. Frisk frokost: yoplait yoghurt med havrekli / 5. Speilbilde før trening / 6. På fjelltur med Hanna


7. Tok av på jordbærsalg på coop! / 8. Stort mandagssmiiiiil / 9. Svette er fettet som gråter, ikke sant? Haha, huff...
10. Styrketrening på bein/ 11. Speltlompepizza til middag! Mmm, deilig! / 12. Fjelltur i fineværet igjen.


13. Lager skolelunsj kvelden før / 14. megggg / 15. Et siste fjelltur-bilde. Se hvor nydelig utsikten er fra toppen av Hafstadfjellet! 
16. Lei av å øve til eksamen / 17. Detox-te / 18. Matshopping med mamma! 

Følg meg gjerne på @t_hornnes! 

Dagens antrekk

 • 15.06.2013 kl. 20:10


/ weekday bluse / H&M shorts

 Nå fyyker jeg av sted i bursdag til søte Amalie og Julie! Hører rykter om tapas og utekos, så jeg gleder meg skikkelig! Antrekket ble veldig enkelt, som dere ser. Antrekkskoden var nemlig hvit, og etter en liten runde gjennom klesskapet fant jeg fort ut at jeg virkelig ikke eier noen spesielt fine hvite klær. Da vet jeg hvertfall om noe jeg skal skrive opp på shoppinglisten min! Ha en superduper kveld alle fine♥

Ny sminke

 • 15.06.2013 kl. 12:00

Her om dagen bestilte jeg litt diverse sminke fra Coverbrands. Har lest anbefalinger av både "Bahama Mama"-bronzeren og "Betty-lou"-highlighteren på så mange blogger nå, at jeg tenkte det var på tide å teste de ut selv! Sjokoladepudderet har jeg hatt 2 ganger tidligere, og det er mitt absolutte favorittpudder! Det gir en nydelig farge i ansiktet, sitter utrolig bra og ikke minst så lukter det fantastisk! Anbefales virkelig til alle som er på utkikk etter et fint og lett sommerpudder! :-)

Dette innlegget er forhådsskrevet, for akkurat nå er jeg på jobb. Etterpå skal jeg, som sagt, i bursdag så da tenkte jeg å poste antrekket før jeg drar! Ha en superfin lørdag videre alle skjønne♥

Det nye & frosne druer

 • 14.06.2013 kl. 21:13

Nå koser jeg meg med "det nye" og fredagskosen min, som i dag er frosne druer. Har dere smakt det før? Jeg har sett mange legge ut bilder av det på instagram, så måtte nesten smake om det faktisk var så godt som alle skulle ha det til. Høres egentlig veldig ekkelt og rart ut, men det smaker virkelig fantastisk! Nesten som sorbetis egentlig! Dere burde virkelig smake det! 

Kom hjem fra trening for en liten time siden, så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å lade opp til jobb i morgen! Skal nemlig jobbe 6 timer på kafeen, og deretter i "white-party"-bursdag. Gleder meg skikkelig til en fin jentekveld! 

Dagens antrekk

 • 14.06.2013 kl. 17:54

I dag har jeg på meg min sjokkrosa genser fra Nelly. Har så vidt brukt den, fordi jeg synes den er så vanskelig å kombinere uten at det ser helt på trynet ut. Følte jeg fikk det litt til i dag da? Gleder meg til å bruke den med en skikkelig fin brunfarge nå i sommer! sjokkfarger og brun hud har jo alltid vært nydelig sammen, eller hva?


/ Cubus skjørt / Nelly genser / H&M lakksko

Haha, ble litt blenda der jeg stod.. Nå suser jeg straks avgårde til treningssenteret for å få gjort unna dagens rompeøkt. Har samlet opp skikkelig med energi nå, så har troen på at denne økta blir av de beste så langt denne uka! Giiira! Snakkes senere♥

Siste helga

 • 14.06.2013 kl. 12:50

Gooood fredag alle solstråler♥

Beklager fraværet mitt de siste dagene. Vet ikke hvorfor, men jeg har rett og slett vært så utmattet at jeg ikke har orket å blogge. Nå er det heldigvis bare 1 uke igjen til jeg har ferie, så da lover jeg at det blir mye fokus på bloggen! Tenk at det er siste helga før ferien starter da! Merker allerede at jeg er mer gira, tror det er fordi jeg innser hvor bra jeg egentlig har det for tiden. Det er jo straks  ferie, jeg skal endelig møte Madelen igjen, det er fint vær, jeg har aldri vært i bedre form (fysisk) før, jeg er motivert til treningen, har folk som bryr seg om meg.. Ja, listen med ting å glede seg over er lang! 

Akkurat nå sitter jeg i kosedressen i senga, spiser salat og planlegger diverse blogginnlegg. For en deilig morgen! Var innom skolen en tur for å sjekke om jeg hadde kommet opp i munntlig, men det hadde jeg heldivis ikke! Har 2 dager igjen med trekkdager, så får bare krysse fingrene videre! Ha en strålende fredag alle sammen!
 

New shoes

 • 09.06.2013 kl. 21:02

Heisann alle fine♥

Har dere en fin søndag? Det har hvertfall jeg! Jeg sov helt til 13 i dag, noe som var ekstremt deilig! Kan faktisk ikke huske sist jeg sov så lenge. Siden jeg stod opp har jeg egentlig bare slappet av, spist masse mat, vært hos besta og nå sitter jeg og ser "The Real Housewives of Orange County". Haha, det er faktisk sååå gøy! Anbefaler virkelig denne serien til alle som liker reality. Føler det er litt "the hills" bare litt eldre hovedpersoner. Jeg er heelt hekta, jeg!

På onsdag fikk jeg lønning, så da ble det jo litt shopping på meg! Viste dere noen av tingene, men glemte av å ta bilder av skoene. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise de nå, siden jeg ikke har så mye mer å komme med på bloggen i dag.

Har hatt så lyst på Ankle strap hæler i sikkert 1 år nå, men har ikke turt å bestille på nettet i frykt for at de skal være helt forferdelige å gå med. Zara har jo helt klart de fineste skoene i denne typen, så jeg gikk innom der i Oslo. Dum som jeg var gadd jeg ikke engang å prøve de, siden de bare hadde igjen i rød. Tenkte ikke på at jeg bare kunne prøve de ut der, og heller bestille svarte når jeg kom hjem.. 

Uansett så var i hvertfall lykken stor da jeg så disse på H&M. 1 par igjen i min størrelse! Wiii! Disse har ganske tykk hæl i tillegg, som gjør at de er veldig gode å gå på. Dette er helt klart et av mine favoritt sko-par, og jeg har på følelsen at de kommer til å bli veldigveldig godt brukt i sommer!

Paprika med fyll

 • 09.06.2013 kl. 17:08

Her kommer et aldri så lite middagstips til søndagen! Lagde nemlig paprika med fyll til familien til middag i går, og jeg er ganske sikker på at det falt i smak hos alle? Denne oppskriften fant jeg på Linda Stuhaug sin blogg. Alle burde forresten sjekke ut den bloggen! Den er spekket full med mattips av alle slag! Veeeldig mange deilige fristelser med andre ord.. Mmm!
 


Oppskriften er direkte kopiert (men oversatt til bokmål) fra Linda sin blogg.

Du trenger
Grønnsaker du kan fylle - mellom annet squash og paprika
400 g karbonadedeig - eller en annen type kjøttdeig
Hermetisk grovthakkede tomater med hvitløk - ca en halv boks
Tomatpure - ca 2 ss
Masse krydder - feks grovkvernet chilli, pepper og hvitløk, paprika, grillkrydder, urtesalt. 
1 løk - finhakket 
Ost til topping
Frisk salat etter ønske Sett stekeovnen på 200 grader. Rens grønsaken du har valgt fri for stilker, innmat, osv, så du får et hull til fyllet. Steik kjøttdeigen sammen med løk. Når dette er ferdigstekt kjører du på med hakkede tomater, tomatpure, masse krydder og en skvett vatn. La det putre og godgjøre seg, og smak deretter til med evt. meir hakkede tomater, tomatpure og krydder. Det skal smake som klassisk pizzafyll. Fyll deretter grønnsakene med blandingen, over med litt ost, og sett litt over midten av ovnen til osten er smeltet og gyllen. I mellomtiden kan du kutte en frisk salat!
 

Dressed up

 • 08.06.2013 kl. 22:16Hei mine fine♥ I dag har jeg faktisk trent så mye at jeg er helt død i kroppen. Dro først på spenst og tok Gerilja intervaller, styrke på mage og litt styrke på armer. Etter jeg kom hjem kastet jeg i meg litt mat og koffein og dro meg heeeele veien opp på fjellet med mamma. Slo faktisk rekorden min opp til toppen med 5 min siden forrige gang! Suuuper stolt, haha! 

Da jeg kom hjem lagde jeg deilig middag til familien (skal vise dere i morgen), og etterhvert fikk jeg en trang til å pynte meg litt. Har jo gått rundt svett og ekkel hele dagen, så da er det alltid deilig å få dusjet og følt seg litt fin på slutten av kvelden :-) ...okei, kunne sikkert dratt på meg koseklærne med en gang, men så har jeg jo bloggen å tenke på..

Bloggskatter

 • 08.06.2013 kl. 12:22

Hei mine fine lesere♥

Vil bare komme med noen tips til bloggere som kanskje ikke alle har hørt om? Alle av dem har jo en del lesere, men ikke like mange som fortjent. Dette er jenter som skriver helt fantastiske blogger og ikke minst: tar nydelige bilder! Etter min mening er disse jentene blant de beste bloggerene på blogg.no. Og om det var jeg som fikk bestemme hadde disse 6 bloggene ligget på de 6 øverste plassene på blogg.no's o store toppliste. Så det er absolutt verdt å gi de en sjangse og trykke seg innom :-)


Adrienne Eikrem. Okei, hun er kanskje ikke så veldig ukjent.. Likevel synes jeg hun fortjener å være mye høyere oppe på listen enn hun allerede er. Denne nydelige jenta har talent både bak og foran kameraet. I tillegg så tar hun flere unike og varierende bilder enn hva "vanlige" blogg.no-bloggere gjør. 


Hanne Mjåseth. Hanne har akkurat gått fra femelle til blogg.no. Og jeg må nesten bare starte med dette: Er det kun jeg som synes hun er PRIKK LIK Olsen-tvillingene? Hun kunne jo vært den tredje tvillingen, haha! Hanne blogger om trening og mote, noen tema hun virkelig har peiling på! Leter du etter mat -eller treningsmotivasjon, så burde du sjekke bloggen hennes! En skikkelig gladblogg det her. 


Ingrid Bjørndal. Ingrid, Ingrid, Ingrid.. en av de vakreste og søteste bergenserene jeg vet om! Kan faktisk ikke huske hvor lenge jeg har lest bloggen hennes? Hun har liksom alltid vært på bokmerke-linjen på PCen min. Ingrid tar hvertfall nydelige bilder, har suuuperkul stil (og et nydelig smil!!). I tillegg legger hun av og til ut sanger, som alltid er den typen sanger jeg selv hører på. Det er så gøy!


Wanda Luedy. Denne jenta tar stil til et helt nytt nivå. Elsker at hun tør å skille seg ut og virkelig legger arbeid bak antrekkene sine (ser det ut som hvertfall!). Ikke nok med det, men bildene wanda tar er virkelig av god kvallitet altså! Har fulgt Wanda like lenge som jeg har fulgt ingrid tror jeg.. Veldig lenge med andre ord! Går aaaaldri lei av antrekkene hennes! You go giirl! 


May-Teresa Steinsland. May er enkelt og greit mitt forbilde når det kommer til bilder. May tar noen av de vakreste bildene jeg vet om! Og jeg føler hun ligger et stort steg foran andre på vår alder når det kommer til fototalent. Hun gir syyykt mye inspirasjon gjennom bildene sine, og i tillegg har hun nyydelig utseende, og ikke for å glemme håret! ..Ååh, så vakkert!

Fredagskosen

 • 07.06.2013 kl. 21:41

God fredagskveld, beste♥ Akkurat nå sitter jeg og laster ned "Halvbroren" mens jeg nyter en stoor skål med jordbær. Sjokoladebitene med peanuttsmør forsvant visst like etter bildene ble tatt, siden mamma og pappa ville ha hver sin bit. Jaja, mindre usunnheter på meg da..!  Dette anbefales forresten om søtsuget skulle kicke inn. 70% kokesjokolade toppet med en liten dott peanuttsmør! Salt og søtt.. yummy!

I dag er jeg i skikkelig godt humør, siden medietentamenen jeg har gått og gruet meg til i noen uker har blitt utsatt til høsten! Hvor deilig er ikke det?! Jeg ble hverfall strålende fornøyd! Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg slipper muntlig eksamen, så kan jeg endelig begynne å senke skuldrene og skli inn i feriemodus.Mmmm...

Denne helgen har jeg fri, så i morgen satser jeg på en skikkelig hard treningsdag! Har planlagt både styrketrening på senteret med Maria og fjelltur med mamma! Gleder meg, for det er virkelig lenge siden jeg har hatt en real treningsdag med kun fokus på akkurat det. Håper dere har en superduper kveld videre, så snakkes vi i morgen!

Shorts fra sheinside

 • 07.06.2013 kl. 19:23

//sponset produkt

Jeg har nylig inngått et samarbeid med sheinside! Vet det er mangemange bloggere som blir sponset av de samme, og jeg vet også at det er enda flere som virkelig liker klærne de selger på siden sin. Sheinside shipper til hele verden gratis, så om dere holder dere under tollgrensa så er det mulig å gjøre noen virkelige kupp på denne siden! Alle plaggene er jo svært rimelige, og ikke for å glemme utrooolig stilige. Har allerede nærmere 10 plagg derfra høøøyt oppe på ønskelisten min!

I dag dro jeg på postkontoret og hentet min første pakke fra sheinside. Oppi pakken lå denne vakre silkeshortsen! Forelsket meg helt jeg, haha♥ Mens jeg ventet på pakken har jeg allerede rukket å planlegge sånn typ 10 ulike antrekk jeg kan kombinere den med! Denne kan jeg love at dere kommer til å se mye av i antrekksinnleggene i sommer! Nå kan dere nå finne den på salg til bare 123 kroner! Det betyr altså at man ikke trenger å betale hverken toll eller frakt på den! Det er vel bare et stort pluss eller hva? Produktet kan dere finne her

Dagens antrekk

 • 06.06.2013 kl. 22:22

Da har jeg nettopp vært ute og tatt de første bildene med det nye kameraet! Æææh, så fornøyd jeg er! Kvaliteten på det nye kameraet er minst ti ganger bedre enn på det forrige! Nå kan jeg love dere at jeg er 100% motivert til å blogge! Og jeg skal bruke ekstra mye tid på å ta bilder fremover, for nå skal jeg bli _GOD_ (med blokkbokstaver & understrek) på å ta bilder! 


/ Cubus jakke / Bikbok t-skjorte & bukse / Carlings lue / Converse sko

My new baby

 • 06.06.2013 kl. 20:49

Heisann dere♥

Kom hjem fra jobb for sånn tre kvarter siden. Så etter langdag på skolen og 4 timer på jobb er jeg heeelt gåen i beina. Nå synes jeg at jeg fortjener å bruke resten av kvelden på å se på serier, spise mat og rett og slett slappe helt av! Kanskje kommer jeg meg også en tur ut for å ta antrekksbilder? Vi får se :-)

I går kom den nye babyen min i posten! Har brukt Hanna sitt Canon EOS 600D leeenge nå, og nå har jeg endelig fått mitt eget! Dette kameraet er et superbra kamera, da spesielt til blogging siden det har blant annet vippeskjerm! Mitt tidligere kamera var Canon EOS 1000D, men det ble veldig upraktisk i lengden ettersom det mellom annet manglet mulighet til å bruke fjernkontroll. ..Og så er det jo veldig gammelt, med teip på siden og hele pakka! Haha, huff..

Dette kameraet kommer til å bli brukt myyye fremover! Tusentusen takk, snille pappa♥ 

Innkjøp

 • 05.06.2013 kl. 17:56

I dag fikk jeg lønning, så da feiret jeg med en liten bytur. Er så sjeldent jeg kjøper klær nå i forhold til tidligere, pengene går liksom til alt annet! Derfor er det suuuper deilig med noe nytt i garderoben, spesielt nå til sommeren! Denne jakka fanget blikket mitt med en gang, herregud så vakker! I tillegg hadde den perfekt snitt, og var nyyydelig på! ..Også var det jo 25% tilbud på den, så da var det jo bare å kjøpe da. Hihi!
/ Cubus jakke / H&M skjørt

Jeg kjøpte også noen sko som jeg tenkte å vise senere. Nå skal jeg spise middag, og så får jeg besøk av Hanna etter hvert. Vi har planlagt å dra på fjellet i kveld, så om regnet holder seg borte resten av kvelden, skal dette gjennomføres! Ha en fantastisk dag, mine vakre lesere♥  

Dagens antrekk

 • 04.06.2013 kl. 17:39

Hei alle søte♥

I dag hadde vi halvdag på skolen, noe som alltid er like deilig! Får liksom gjort alt jeg skal denne dagen før klokka rekker å bli 4! Jeg har allerede rukket å trene, ta bilder til bloggen, spist middag og øvd litt til en prøve vi skal ha om film i morgen! Resten av kvelden går til øving den også, noe som er utrolig kjipt siden det er nyyydelig vær ute. Hadde egentlig lyst på fjelltur med mamma, men tiden strekker ikke til for hverken henne eller meg, så vi får ta det en gang senere :-)


/ Maxiskjørt H&M / BIKBOK topp / Rayban solbriller / Zara jakke

Selvportrett

 • 03.06.2013 kl. 21:20Visste dere at min aller største lidenskap er å ta bilder? Jeg er ikke verdens flinkeste, men jeg elsker det uansett. Følelsen av å kunne si seg fornøyd med et bilde man har produsert selv er helt fantastisk. I tillegg elsker jeg å bruke tiden min på å redigere. Av og til så kan jeg sitte og redigere det samme bildet på 10 ulike måter. Det over her for eksempel, det finnes i 7 ulike versjoner nå. Dette er faktisk litt av grunnen til at jeg begynte å blogge igjen. Jeg ville rett og slett ha en plass å legge ut bilder. Det hjelper veldig med å ikke miste motivasjonen til å finne frem kameraet. 

Om dere vil komme med konstruktiv kritikk til bildene på bloggen min (ja, absolutt alle) så er dere mer enn velkommen til det! Nå skal jeg kose meg med vanilje kesam, grunola og Det Nye, før jeg planlegger morgendagens antrekk og hopper til køys! I morgen er det halvdag på skolen, så da blir det trening og myye fokus på bloggen! Snakkes♥

Sjokoladekuler

 • 03.06.2013 kl. 19:15

Heihei alle søte! 

Antar flere av dere allerede har sett denne oppskriften på Andrea Badendyck sin blogg? Jeg så oppskriften hennes i dag og måtte bare prøve da jeg kom hjem. Etter å ha prøvd og innsett hvor utrolig godt det var, så ser jeg det som min plikt å føre oppskriften videre! Dette her er en ypperlig erstatter til vanlig sjokolade, i tillegg til at det faktisk gir metthetsfølelse!
 
Du trenger: 
- 35 gram proteinpulver (helst med sjokoladesmak).
- 35 gram havregryn.
- 1 ts kakaopulver.
- 2 ss sukrin/splenda.
2 ss vaniljekesam.
- eventuelt 2-3 spiseskjeer melk.
- Kokosmasse (dette skal ikke inn i deigen).

Det du gjør er å blande alt dette sammen i en bolle, og knar det godt sammen som en vanlig deig. Pass på at alt er godt blandet sammen, så du ikke får klumper av feks kesam. Til slutt former du deigen til kuler og ruller de inn i kokosmasse. Kokosen setter virkelig smaken på kulene, så selv om det kan sløyfes så vil jeg anbefale alle å bruke det! 

Jeg fikk 7 stykker som kanskje var litt for store. Neste gang satser jeg på en litt mindre størrelse. Dette er, som sagt, utrolig mektig og mettende, så 2 stykker til dessert holdt i massevis for meg! 

Beklager flere oppskrift-innlegg på rad, vet det blir litt ensformig, hvertfall for dere som ikke finner det interessant. I går hadde jeg faktisk feber, og i dag orket jeg rett og slett ikke å dra på skolen i noe annet enn treningsklær, så blogging blir litt vanskelig da. I morgen lover jeg dere outfit-innlegg og annet gøy!

Tid for tapas!

 • 01.06.2013 kl. 12:06

I går kveld hadde jeg en aldri så liten tapaskveld med meg selv for å feire at jeg var ferdig med eksamen. Er det en ting jeg kunne levd på resten av livet, så er det nettopp tapas! Elsker disse smårettene, spesielt tapasrullene! Både de med roastbiff og spekeskinke! Husker også da jeg var med familien i barcelona og spiste tapas så og si hver eneste dag. Vi spste spesielt mye av det som heter patatas bravas. Har dere hørt om det? Må jeg nesten vise dere det en gang, for det smaker virkelig himmelsk! 
Åååh, får vann i munnen bare ved å tenke på det..Oppskriften på tapasrullene er så enkel som å smøre på smørost og pesto. Så krydrer du litt med salt og pepper, og deretter avslutter man med å legge over ruccola eller salatblad sammen med spekeskinke. Voooila, så har du verdens beste mat! (Dette er også supergodt som niste på skolen! Bare et lite ekstratips.)

Den andre oppskriften er asparges med spekeskinke. Da setter du ovnen på 250 grader, før du begynner å knekke av enden på aspargesene. (De knekker naturlig når du bøyer de). Så koker du opp saltet vann, og hiver aspargesen oppi i 2 minutter før de er ferdigkokte. Deretter skyller du og avkjøler du den. Så tar man 1-2 spekeskinker og surrer rundt 2-3 asparges. Sett det i ovnen i 5 minutter, og så er de ferdig og klar til servering!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no