Den beste mascaraen

 • 31.05.2016 kl. 20:39

Loading image...

En vis dame fortalte meg en gang at mascara er som undertøy: Alt funker til en viss grad, men hva som føles best er vanvittig individuelt. Når det kommer til mascara har jeg alltid foretrukket store børster med litt lengde på "hårene", at den er vannfast er et must og hvis det blir dryssing og mye søl under påføring legger jeg den rett i søppelbøtta. Det er med andre ord en real check-liste en mascara må gjennom for å nå min faste sminkerutine, men nå har jeg endelig funnet en som er perfekt! Jeg har lenge visst at Helena Rubinstein har gode produkter, men aldri kommet over merket akkurat når jeg har behov for noe nytt. Her om dagen snublet jeg derimot over Mascaraen derfra mens jeg søkte rundt på Nordicfeel (haha ja, jeg vindusshopper på nett hele tiden om det skulle være noen tvil) og klarte ikke å la være å bestille den hjem til testing! .. Og ja, jeg må innrømme at det lekre designet gjorde sitt for fristelsen :-) 

Loading image...

Loading image...

Nå har jeg altså testet denne mascaraen en stund og er SÅ fornøyd! Jeg elsker at den gir lengde uten å bli unaturlig og klumpe seg. I tillegg er den veldig myk i konsistensen så dersom jeg vil ha et litt mer dramatisk resultat en dag så er det ingen problem å bygge den opp med flere lag. Det skal sies at den er litt pricey, så det finnes jo selvsagt gode alternativer til en billigere pris, men om dere har noen kroner til overs så kan jeg virkelig gå god for Helena Rubinstein sin "Lash Queen Feline Black WP" .. Spesielt nå før sommeren om dere er ute etter en solid vannfast mascara - for den sitter virkelig som støpt! Kan bestilles for 379kr her

Lunch in the sun

 • 30.05.2016 kl. 22:29

Loading image...

Ah, gjett om det gjorde godt med en utendørs lunsj? Jeg og Ragnhild møttes for litt shopping på Solsiden tidligere i dag, og klarte ikke å dy oss da vi passerte smoothiebaren til Kvikk. Herregud, så godt med noe forfriskende i denne varmen! Ikke at jeg klager på temperaturen - for all del - men som dere sikkert ser så undervurderte jeg været litt i dag og klarte å kline til med boblejakke i 25 grader. Dette er liksom standardantrekket når jeg skal på trening, så jakka ble automatisk med da jeg bestemte meg for å trene etter lunsj. Wellwell, man lærer så lenge man lever - og i morgen skal jeg ta med meg dagens visdom og slenge på meg shorts og sandaler! DET skal bli herlig! 

Så dere forresten videoen jeg la ut på mystory (@torilhornnes)? Ragnhild hadde nemlig ikke smakt sushi før, så jeg tvingte henne til å smake en bit. - Og selv om det kanskje ikke ser sånn ut på videoen, så måtte hun innrømme at hun likte det! Wuhuu, mission complete √ Selv er jeg nemlig sushifan nummer 1, og kunne helt seriøst levd på det, haha! 

Loading image...

Fineste Ragz 

Loading image...

Loading image...

Nå skal jeg hive meg rundt å se kveldens episode Paradise Hotell før jeg kryper til køys. Jeg er seriøst helt utslitt etter denne kvelden, for her har det gått i rydding og shining av leiligheten til det er inspeksjon i morgen.. Jeg har vell fortalt dere at vi flytter fra leiligheten om bare noen uker? Neste år skal vi nemlig prøve oss på kollektiv med noen kompiser av Markus - og det ser jeg sykt frem til! Kan fortelle mer om det senere :-) Vi skrives! 

 

WANTED

 • 30.05.2016 kl. 12:43

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her


 

En nettbutikk jeg virkelig har fått øynene opp for den siste tiden er NA-KD.com. Den butikken har virkelig ikke et eneste plagg jeg ikke kunne tenke meg - og det er sjelden kost for denne kresne jenta! Fylte faktisk opp handlekurven der for sånn 3000kr her om dagen, men når jeg sjekka saldoen på nettbanken var det bare å krysse pent ut ett og ett plagg.. Til slutt stod jeg igjen med bomberjakka som jeg viste dere forrige uke og en kjempefin bikinitruse, og det måtte jeg bare få unne meg. Neste gang har jeg utrolig lyst å bestille meg en bukse slik som i kollasjen, for NA-KD har nemlig vanvittig godt utvalg i Levis! Perfekt for oss som er litt lei av åletrange slimfit-jeans :-) 

 

Nytt design & antrekk

 • 29.05.2016 kl. 11:52

Loading image...
 

Loading image...


Loading image...
 Mango skinnjakke ⋅ Nelly skjørt (utsolgt) ⋅​ Bikbok genser ⋅​ Adidas Originals sneakers (her) ⋅​ RayBan solbriller (her
Loading image...

Good søndag, solstråler  I går var det duket for Champions League, og med den minimale fotballinteressen jeg har så brukte jeg de to timene på å fikse bloggdesignet! Jeg var rett og slett litt mettet på den forrige headeren og kjente at det var på tide med noe nytt. Det skal sies at jeg ikke er hundre prosent fornøyd med resultatet, så det kommer nok til å bli noen småendringer her inne i løpet av de neste dagene - men nå har jeg ihvertfall et utgangspunkt! Jeg har blitt så glad i å ha en litt rotete header som beskriver meg og min stil i korte trekk. Den skiller seg litt ut fra det andre har, og  - og det liker jeg! Hva synes dere? 

Beige Bomber

 • 27.05.2016 kl. 13:48

Loading image...NA-KD bomberjakke ⋅ BIKBOK bukse & genser ⋅ Nelly loafers (her) ⋅ Mango veske & belte ⋅ RayBan solbriller (herLoading image...

Loading image...

Denne jakken er jeg såå fornøyd med! Jeg har hatt lyst på en bomberjakke lenge nå, og etter at jeg fikk låne min søsters militærgrønne ble jeg så forelsket at jeg ikke klarte å la være å slå til med å kjøpe en egen. Bomberjakken er virkelig i vinden denne våren og det kunne ikke passet meg bedre. Dette er jo en jakke som er latterlig enkel å kombinere og setter et sporty og uanstrengt preg på antrekket. I tillegg er det et plagg som vil være brukbar fra tidlig vår til sen høst - ihvertfall om man går for en variant med litt foring. Den jeg har kjøpt er fra merket Rut&Circle og er bestilt fra NA-KD. Prisen ligger på 426kr og kan bestilles her! Husk at det kommer toll i tillegg :-) 

On top of the world

 • 26.05.2016 kl. 21:04

Loading image...

Dere vet den følelsen etter å endelig ha kommet i mål med noe man har jobbet knallhardt for? Den følelsen sitter jeg med nå etter dagens eksamen, og endelig føler jeg at jeg kan puste ut. Dere skal vite at jeg har hatt sykt dårlig samvittighet for å plutselig bare ta en så lang pause fra bloggen uten forvarsel, men jeg måtte bare gjør det sånn for at det i det hele tatt skulle være vits for meg å møte opp på eksamen. Læringskurven har mildt sagt vært bratt de siste ukene, så i dag kunne jeg endelig gå hjem fra eksamenslokalet med smilet om munnen og fingrene krysset for en god karakter! 

Ellers har jeg, som jeg fortalte, vært en tur hjemme i Førde. Det som skulle være en langhelg ble plutselig til to uker. - Sånn går det når det føles litt for godt å kjenne på feriefølelsen. Fint vær, familie, venner, og tequila beskriver egentlig oppholdet ganske greit, haha! Sykt artig og koselig, og jeg er inderlig glad for at jeg bestemte meg for å dra hjem og lade batteriene før de to siste eksamenene. 

Loading image...

I dag har jeg tatt en pause fra lesing og hygget meg i godværet sammen med Hedda! Resten av kvelden skal jeg bruke på å ligge rett ut på sofaen og oppdatere meg på diverse serier. I morgen tar jeg fatt på fjerde eksamen - og selv om jeg må grave dypt etter motivasjon til det, så gir det et ekstra push i sakene når jeg vet at dette er den siste. Tenk det: bare 9 dager til sommerferie!! 

Dusty Pink Ballerinas

 • 13.05.2016 kl. 10:59

Loading image...
 

THE BIGGEST TREND THIS SUMMER

For noen uker siden gikk jeg til anskaffelse av disse lekre ballerinaskoene som jeg glemte helt å vise dere! Sandaler med snøring kom såvidt inn i motebilder i fjor sommer, men da var det helt umulig å skaffe seg siden det var så ferskt. I år finner man de i de store high-end forretningene, men også finnes det et stort utvalg i vanlige kjedebutikker. Disse er fra H&M og kostet ikke mer enn 249 kroner. Med andre ord har jeg ikke sikret meg den beste kvalitet, men så er jeg heller ikke så glad i å bruke for mye på trendplagg heller! Så lenge de tar meg gjennom sommeren 2016 så er jeg mer enn fornøyd :-) Kan kjøpes i svart her og rustbrun her
 

Loading image...

3 Antrekk til nasjonaldagen

 • 11.05.2016 kl. 14:48

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. her


Jeg tenkte bare å benytte anledningen til å komme med litt inspirasjon til årets 17.mai-antrekk! Jeg ser at jeg er litt sent ute, men om man bestiller på Nelly i dag eller tidlig i morgen og legger inn koden "17MAIEXPRESS" i kassen så rekker man å få antrekket før den store dagen! I kollasjen har jeg prøvd å fokusere på lyse vårfarger og klassiske looks med plagg-kombinasjoner som man kan bruke til haugevis av antrekk. - Det er jo så kjedelig å kjøpe noe å bare få brukt det denne ene gangen fordi det blir for pyntet til annet bruk! Er dere ikke enig? .. Da er det heller bedre å være litt lur når man først skal bestille seg noe :-) Selv mener jeg at man skal gå for rene antrekk med lange underdeler på nasjonaldagen - jeg vet ikke helt hvorfor, men føler liksom ikke at det passer seg så godt med lårkorte kjoler når alle har kledd seg opp i de flotteste bunader og festdrakter. .. Kanskje det bare er jeg som er sær? 

SB12 - Sponset Video

 • 11.05.2016 kl. 11:28

Sponset innhold 

Loading image...
 

DÅRLIG ÅNDE: TØRR DU Å SI I FRA?


Forrige uke fikk jeg spørsmål om å skrive et innlegg om SB12 sin nye kampanje, og selvsagt ville jeg det! Munnskyllevannet til SB12 har vært fast inventar på badet mitt så lenge jeg kan huske, og jeg er nøye med å bruke det hver morgen for å ta knekken på dårlig ånde. Det høres kanskje simpelt ut, men ettersom god utstråling starter med god selvtillit føler jeg at munnskyllevann er en viktig del av min faste morgen/sminkerutine. God ånde gjør virkelig sitt for at man kan føle seg komfortabel i ulike hverdagssituasjoner! 

Kampanjen til SB12 er utrolig morsom og spiller på en situasjon som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Testpersonen deres har nemlig drukket en cystein-blanding som gir henne knalldårlig ånde. Denne ånden går hun rundt med en hel dag for å se om det er noen som tørr å si i fra. Jeg må innrømme at jeg selv ikke er en person som hadde påpekt det, men kan trekke frem flere tilfeller hvor det var like før! Spesielt gjennom mine ti år på skolebenken, for noen lærere er virkelig for dårlig på dette med munnskyll - haha! (obs! husk å skru av ad.block for å se videoen)


Loading image...

Heading Home

 • 10.05.2016 kl. 18:15

Loading image...

Hola Chicas! Det ble visst en uforventet bloggpause da jeg plutselig innså at det var litt mer pensum enn forventet før eksamenen jeg hadde i organisasjonsatferd. Hehe, "fort gjort" sier kanskje dere, men jeg må innrømme at jeg begynner å se et mønster i egen studieteknikk. Mønsteret kalles skippertak og det meste blir gjort rett før eksamen. Dette mønsteret er ikke til å anbefale om noen skulle lure. Eksamenen ble jeg ihvertfall ferdig med i dag, så jeg kan melde om at det er en helt skutt jente som sitter og skriver til dere. Heldigvis har jeg booket bussbillett hjem i kveld, og nå gleder jeg meg fælt til å tilbringe litt tid utenfor lesebula (leiligheten). Jeg har også hørt rykter om at det har spredd seg et finvær over Norges lange daler, så nå er det på tide at jeg kommer meg ut for å se om dette faktisk stemmer. Det skal sies at jeg allerede har tatt en smugtitt på vei til og fra eksamenslokalet i dag, men ellers har jeg rett og slett holdt meg bak lukkede dører for å krampelese pensum. 

Loading image...

Nå skal jeg hive meg rundt og pakke ferdig bagen! Og så gjenstår det bare å be dere om en tjeneste; nemlig å krysse fingrene for at været holder seg så jeg også får slikket litt sol, energi og sommerfølelse! Jeg følger ihvertfall med på yr.no som en hauk inntil videre. Vi snakkes 

Repost: Alt du trenger til flytting

 • 05.05.2016 kl. 16:42

I fjor publiserte jeg denne oversikten over hva man trenger som førstegangs-flytter, og siden den falt så godt i smak da tenker jeg at det er på sin plass å reposte i år. Nå er det jo sikkert mange som har begynt å planlegge å flytte for å studere eller jobbe til høsten, så jeg håper denne listen kan være til hjelp for å gjøre prosessen litt lettere.

Ellers vil jeg tipse dere som skal leie om å prøve å finne leilighet før interiørshoppingen starter, er man heldig finner man nemlig leiligheter som er ferdig møblert eller halv-møblert, så da er det helt meningsløst med dobbelt opp av møblement. En annen idé er å høre rundt med familiemedlemmer om de har noe som står ubrukt og som de kan være villige til å gi bort. Jeg og Markus fikk både vaskemaskin, TV-benk og kommode takket være familie - og det er ingen tvil om at det sparte oss for noen viktige tusenlapper. Når man skal etablere seg for første gang er det tross alt mye som skal kjøpes, så her er det bare å prøve å spare det man spare kan! .. De fleste møblene man handler inn i studietiden trenger dessuten ikke å være i fantastisk kvalitet etter min mening.. Smaken endrer seg mye i denne perioden, og dersom man bare leier er det vanskelig å sette et skikkelig personlig preg på leiligheten uansett. Se etter smarte, billige løsninger - det holder i massevis! 

Spring Vibes

 • 04.05.2016 kl. 17:06

Loading image...New Look Vest ⋅ Bikbok Genser ⋅ Mango Veske & Belte ⋅ H&M Bukse ⋅ Minelli sko ⋅ Quay SolbrillerLoading image...

Loading image...

I løpet av bare et par uker gikk jeg fra å fryse til å koke ihjel under antrekksshootene. Ullgenseren og ullvesten ble plutselig litt for mye å takle under mandagens skinnende himmel - så da var det bare å knipse bildene og komme seg hjem for å hive på seg noe lettere. Men jeg skal absolutt ikke klage, for hvor deilig er det ikke at våren er her for fullt!? Nå er det faktisk like før vi kan kalle det sommer også, for når frøkna her sjekket værmeldingene på yr så jeg at det var meldt 24 grader i Førde neste uke! Gjett hvem som gleder seg til å komme hjem nå da? Har også rukket å legge litt planer med jentene, så nå klarer jeg nesten ikke vente med å se både dem og søsteren min igjen! Herrefred, så godt det skal bli!

One down, Three to go

 • 03.05.2016 kl. 16:57

Loading image...

Helluen jenter  Her kommer enda en oppdatering om .. *trommevirrvel*.. eksamen! Huff, nei jeg skal prøve å gjøre det kjapt - for jeg skjønner om det ikke er så innmari gøy å lese om. Det er bare utrolig vanskelig å ikke nevne det når det eneste dagene mine består av er pensumlesing! Nå er ihvertfall en av fire unnagjort, og det føles utrolig deilig. I går var jeg virkelig helt skutt etter de tre timene med intens skriving, så jeg ble liggende som en stranda hval på sofaen resten av dagen. Heldigvis hadde jeg både Kardashians og Ladies of London som underholdning, så litt (ufornuftig) fikk jeg jo gjort! 

I dag prøver jeg å gjøre opp for gårsdagens utskeielse med en real lesedag. Nå er det en uke til neste eksamen står for tur, og etter det spørs det om jeg pakker med meg de to siste pensumbøkene og tar meg en tur hjem til Førde. Jeg er så mentalt sliten for tiden skjønner dere. Ikke nødvendigvis på grunn av eksamenslesing, men heller fordi jeg er så usikker på fremtiden. Blant annet har det slått meg at markedsføring ikke er noe for meg, men at ledelse (som utgjør ca 50% av studiet mitt) er midt i blinken. Føler derfor at jeg bommer litt med studiet jeg har valgt og vet ikke helt om jeg har lyst å fortsette til høsten. .. Vi får se hva det blir til! Jeg skal selvsagt oppdatere dere etterhvert :-) 

Loading image...

Loading image...

Når det er sagt så har jeg fått litt påfyll av energi i dag da! Hedda kom nemlig med tidenes hyggeligste beskjed fra en sponsor - og nå er vi helt i hundre! Haha, dette kommer til å bli så spennende! Jeg skal fortelle mer etter hvert, men først må planene bare bli litt mer spikra! Ha en fabelaktig tirsdag videre! (Haha, måtte faktisk sjekke kalenderen for å se hvilken dag det var ..) Vi snakkes <3

.. Do you have that in dusty pink?

 • 01.05.2016 kl. 11:35

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. her En av vårens store favoritter er (ihvertfall for min del) fargen gammelrosa. Jeg synes det er så vakkert og ser for meg at det er en farge som passer til de fleste. Favorittene er nok gammelrosa plagg som er ribbestrikket slik som den lekre kjolen som jeg har markert med nummeret 3 - denne er nydelig både til hverdags og fest! Det er vell ingen tvil om at jeg er fan av kjoler med litt lengde..? Perfekt for oss jenter med ekstra former på kroppen! Jeg antar at det kommer et større utvalg av dusty pink utover sommeren, for denne fargen blir rett og slett rålekker mot høsten også. Jeg ser for meg at det er finest å kombinere med lyse plagg i enten hvitt eller beige, og gjerne med gulltilbehør til. Roségull er også en nydelig måte å få dustypink inn i tilbehøret, men personlig mener jeg at det blir litt too much om man kombinerer det med plagg i samme farge - prøv det heller sammen med rene basicantrekk i enten sort, hvitt eller beige.

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no