Mitt nye hår

 • 31.05.2014 kl. 00:09

Våren er i mine øyne den perfekte tid for litt endringer i håret. Derfor tok jeg turen til frisørsalongen "Trendy" i Førde i dag, og fikk virkelig shinet opp de vinterpregede hårlokkene til de grader! Er så fornøyd at jeg må bare vise dere før- og etterbildene jeg fikk tatt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Har slitt med både grønn- og gulskjær i håret i en evighet nå, så hovedprioriteten i dag var å få fjernet det ved hjelp av hårfarging. Ble både en og to runder med fargene, men tilslutt traff vi visst blink! I tillegg viste jeg også et bilde av Kenzas-hårfrisyre når det kom til klippen. Synes hun ser så lekker ut med det korte håret, at jeg måtte spør frisøren om det kanskje ville funke på meg også. Ble ikke helt det samme siden det er tilpasset meg -men jeg har jammen ikke noe å klage på der heller! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Voila! Slik ble det altså til slutt. Skikkelig uvandt og en del mørkere enn jeg har hatt tidligere, så nå må jeg bare venne meg til det! Skal sies at jeg tror jeg må få litt brunfarge i ansiktet før jeg føler meg 100% tilpass da, haha ;-) Ha en fin kveld videre alle sammen♥

En favoritt på leppene

 • 30.05.2014 kl. 16:31

Jeg får ofte spørsmål om hvilken leppestift jeg har på, og tenkte nå at jeg skal vise svaret. Ikke at det er denne jeg går med hver dag, men etter litt gransking av egne innlegg har jeg oppdaget at det som regel er denne jeg får spørsmål om. Denne leppestiften er en av mine absolutte favorittleppestifter, og er fra YSL i fargen Rouge Volupte Shine 04. Jeg kjøpte den på tax-free på Flesland for rundt 350 kr, og vil tro den koster en femtilapp mer i vanlige butikker. - Absolutt verdt pengene! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Personlig elsker jeg røde lepper, og synes det kan løfte ethvert antrekk. Spesielt når brunfargen melder sin ankomst, siden overgangen mellom leppene og huden da blir litt mer jevn. Knallrøde lepper er vel kanskje ikke typisk hverdags, men akkurat denne funker faktisk til det også, nettopp fordi den er så "myk" i fargen og god å ha på! Det føles som om jeg har på leppepomade! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Som dere kanskje har merket er jeg en av de jentene som prøver å gå for den naturlige looken. Derfor bruker jeg utrolig lite sminke rundt øynene, og legger heller fokuset rundt leppene om jeg vil føle meg ekstra fresh og fin. Derfor er det viktig for meg med gode leppestifter som sitter lenge og føles ok på leppene, ogg dette er absolutt den beste typen jeg har prøvd hittil!

Dagens antrekk

 • 29.05.2014 kl. 14:12

Heiisann alle sommerglade sjeler♥ Sitter i skrivende stund og jobber sinnsykt intensivt med skolearbeid. Har fått levert inn 3 ulike innleveringer allerede, og nå gjenstår en til før jeg har nådd målet for i dag. I morgen kommer nemlig Markus igjen, og da vil jeg ha så lite som mulig hengende over meg. Herregud som jeg gleder meg! Har ikke sett han siden påskeferien!

I går hadde jeg Hanna over på besøk. Jeg vartet opp med gratinerte speltlomper, vannmelon og nektariner til hun kom hjem fra jobb, og det ble vi sittende og spise på hele kvelden mens snakket gikk i ett sett. Haha, var dødstrøtte begge to men endte likevel opp med å ligge og snakke i sengen til klokken var halv 4 i natt.. Bestevenninner i et nøtteskall, haha♥

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara topp & shorts / Michael kors klokke / Parfymelle veske / Urban Outfitters solbriller

I kveld er det tid for en liten jentekveld i hagen til Amalie. Tror det var snakk om kubbeturnering og andre hageleker, haha, det skal bli koselig! Tar med kameraet også, så jeg kan oppdatere dere litt om dagen når jeg kommer hjem :-)

Det vakreste jeg eier

 • 28.05.2014 kl. 20:52

Heisann♥ Hvordan har dere det? Hører rykter om at resten av landet også har like fint vær som vi har i Førde, så jeg håper dere har vært ute og nytt solen! Dette er jo virkelig en av de idylliske dagene hvor man bare må sette seg litt tilbake og tenker over hvor mye man setter pris på ting. Det er langhelg, deilig vær & snart ferie.. Mmm, jeg har ihvertfall ingen klager♥

Jeg tror jeg glemte å nevne det på bloggen, men forrige lørdag var jeg hos besta sammen med noen familiemedlemmer. Etter fem måneder var det på tide å rydde og vaske ut av huset hennes uansett hvor trist det måtte være. Vel, det var godt å få være med å se alle tingene hun hadde - for gud så mange fine minner som strømmer tilbake. I tillegg var jeg også utrolig heldig og fikk arve det som i mine øyner er verdens vakreste servise:

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Er det ikke nydelig? I serviset var det to kopper av hver i de duse skjønne fargene som dere ser på bildene. Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til å servere kaker og kaffe til dette settet når jeg blir eldre og har fått flyttet inn i eget hus eller leilighet. Men inntil den tid er kommet skal det stå trygt innpakket i lag på lag på bobleplast, så ingenting kan skade det♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Er så glad for at jeg fikk noe så fint som kan minne meg om bestemor. Er det en ting vi virkelig hadde til felles så var det at vi begge er _veldig_ glad i fine ting, haha! Hun sa alltid at hun var som meg når hun var på min alder: Glad i å pynte seg og være litt jålete. Så dette er jo det beste jeg kunne ønsket meg fra henne - Rosa, søte, jålekopper<3♥ Savner deg uendelig mye vakreste bestemor ♥

Gårsdagens antrekk

 • 28.05.2014 kl. 18:07

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara genser / Levis shorts 

Ønsker til stranden

 • 27.05.2014 kl. 14:46

// adlinks

Nå er det jammen bare 24 dager til det offisielt er sommerferie og 65 dager til jeg drar til Barcelona. Halleluja er alt jeg har å si, tenk at vi er så nære årets mest langvarige hyggestund (også kalt sommerferie). Jeg er ihvertfall bitt av sommer-basillen og sitter daglig på "badetøy"-kategorien på Nelly og sikler på alle de fine strandklærne. Jeg vil ha alt! 
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. HER  / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER
/ 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER  

Favoritten er nok nummer 14 eller 15! Har så mye ensfarget badetøy nå at fingrene mine bare skriker etter å få trykke "bestill" på en av de! Nelly har forresten 15% på alle ordrer over 500 og 20% på alle ordrer over 1000 til den 31.mai, så her er det bare å slå seg løs! 

Egg og bacon på den gøye måten

 • 26.05.2014 kl. 21:23

Heisann og god kveld♥ For en slitsom mandag jeg har hatt! Skal ikke gå innpå det i detaljer her, siden jeg ønsker å holde dette som et happy-place, men jeg kan si så mye som at det rett og slett ble litt mye! Jaja, jeg børster sutringen av meg og er klar for en ny dag med ny giv i morgen! I kveld derimot skal jeg ta det helt med ro og kose meg med egg og bacon, som nettopp er tatt ut av ovnen! Vet ikke med dere, men jeg synes det både ser og smaker bedre ut på den måten jeg har laget det nå? haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Og selvsagt er det på tide å lese gjennom den nyeste utgaven av "det nye". Synes virkelig det bladet blir bedre og bedre for hver gang, jeg! Føler det inneholder akkurat de temaene bloggen min handler om - med andre ord: midt i blinken for meg! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, da gjenstår det bare å si god natt til alle sammen♥ I morgen skal jeg prøve å få jobbet litt med bloggen slik at jeg kan by på flere kvalitetsinnlegg til dere! Føler det har blitt litt mye jalla i det siste, haha, dere skjønner hva jeg mener?

Butterfly wall

 • 25.05.2014 kl. 14:03

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå har jeg begynt å pynte rommet til sommeren! Printet ut sommerfugl-form fra nettet, handlet inn pent papir og startet å lage en søt liten veggdekor som i skrivende stund henger over sengen min. Synes det ble kjempefint, jeg! Kanskje jeg skal blande inn noen knall-farger etterhvert også? Hva synes dere?

Bildedryss fra Paris, del 1

 • 24.05.2014 kl. 11:49

Heisann! Dette innlegget burde ha kommet for flere uker siden, men jeg har dessverre ikke hatt tid til å redigere bildene før nå! Vet mange av dere har gledet dere veldig, for etterspørsel etter dette innlegget har jeg fått så godt som hver dag. Men bedre sent enn aldri, så her kommer litt bilde-mimring fra Paris! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare dele den ene filmen jeg spilte inn også. Å se Eiffeltårnet på nattestid var sinnsykt vakkert, og virkelig et av høydepunktene med hele turen. Anbefaler absolutt alle som skal til Paris å oppleve dette, men pass på å dra etter det har blitt mørkt så lysene kommer godt frem! Stod faktisk å måpte mens jeg spilte inn dette klippet, haha! 

 

- "Paris is always a good idea" -
 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Versailles er også noe av det sykeste og vakreste jeg har sett. Altså, jeg har hørt at det er stort og praktfullt, men her snakker vi en hage større enn Førde og gull så langt øyet kunne se. Haha, man kunne faktisk leie bil for å få kjørt rundt i hagen! Tenk at folk har bodd på den måten, det er bare helt uvirkelig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Noen av bildene er lånt fra Sandra

Å se storslåtte Versailles & nydelige bygninger, studere Mona Lisa, sitte i parken ved Eiffeltårnet, shoppe på Champs Elysees og spise makroner på Laduree.. Vel, denne turen var virkelig en drøm, og jeg har lovt meg selv å dra tilbake om ikke så lenge! 

15 funfacts om meg

 • 23.05.2014 kl. 14:44

Heisann kjære dere, og gledelig fredag ♥ Denne helgen kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, for nå er jeg virkelig klar for et par dager borte fra skolen! Blir dessverre ikke så mye avslapping uansett da, har fortsatt en bunke med innleveringer i vente, samtidig som jeg har to vakter på jobb! En av vaktene starter om en timestid, men tenkte jeg bare skulle kickstarte helga med et "funfact"-innlegg før jeg drar av sted! Here it goes: Jeg vokste opp som en skikkelig prinsessejente før jeg av en eller annen grunn snudde heeelt om fra tredje til syvende klasse. De årene var jeg BARE interessert i klær fra Førde Sport og livet på fotballbanen. I løpet av ungdomsskolen snudde jeg heldigvis tilbake til den jentejenta jeg egentlig er da.. hihi  ;-)

 Dagbladet.no er den mest leste nettsiden på datamaskinen min. Sjekker den ihvertfall 10 ganger hver eneste dag.

Jeg er kjempedårlig på å spare penger. Er faktisk helt latterlig hvor ofte jeg bestemmer meg for å spare, for så å være superflink en halv måned og tilslutt sprekke og bruke opp alt.. Fikk jo, som alle andre, skatteoppgjøret fra 2013 og fikk helt sjokk over hvor mye jeg faktisk har tjent. Hvor har det blitt av? :-(((

Jeg legger ut bilder av meg selv nesten hver dag til bloggen, men å skifte profilbilde på facebook er det verste jeg vet! Haha, aner ikke hvorfor! Og når jeg først skifter, bruker jeg alltid iPhone bilder, selv om jeg har en hel haug med gode kvalitetsbilder jeg heller kunne brukt.. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Etter videregående har jeg planer om å flytte til Trondheim i en liten leilighet sammen med Markus. Der vil jeg bruke tiden min på å studere markedsføring/ledelse på BI, og selvsagt reise rundt i verden! 

 ...Apropos reising, så er det noe jeg er skikkelig glad i! Ikke bare til det store utland, men innenlands også! Elsker å være på steder hvor ingen vet hvem jeg er, og å bare kunne rømme fra virkelighetens rike (også kalt Førde) i noen dager. 

 Jeg hadde 8000 følgere på twitter i fjor! Haha, var utroooolig gøy egentlig. Men, når jeg tenker på det i ettertid var nok grunnen til at jeg slo meg så "fri" på twitter at jeg følte alle vennene mine hadde glemt meg. (Som nevnt tidligere på bloggen slet jeg med depresjon på den tiden). Etterhvert innså jeg jo at jeg var en person på twitter som jeg egentlig ikke er i virkeligheten, og derfor valgte jeg å legge "twitterdronning"-tittelen på hylla. 

Jeg har høyt kolesterol og har fare for diabetes siden noen av mine nære i familien har det. To av grunnene til at jeg er motivert til et bra kosthold og regelmessig trening kanskje?

 Jeg har superlett for å lære. Det har alltid vært sånn, og det er jeg selvsagt glad for! Det skal virkelig ikke mye arbeid til for at jeg får sikret meg en 5-er. Skal sies at jeg går MK da, så kravene er nok ikke så altfor høye i forhold til andre linjer, men med tanke på at jeg nesten aldri gjør lekser er det jo ganske sykt at jeg har 4,9 i snitt? 

 Jeg og søsteren min har hatt 2 kaniner og 3 hamster. Jeg er veldig glad i dyr, og den dagen jeg har egen leilighet skal jeg også skaffe meg en liten hund! Det er jeg fast bestemt på! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Jeg MÅ sove med soveromsdøren låst. Får helt fnatt om jeg vet at den er ulåst og føler at det skal komme skumle menn inn og kidnappe meg og alt som er.

 Jeg er et skikkelig A-menneske. Kan faktisk ikke huske sist jeg sov til lenger enn klokken 10! 

 Jeg er veldig introvert av meg. Jeg trives godt i eget selskap, eller med mine aller nærmeste. Om valget står mellom årets største festarrangement eller en kosekveld hjemme med en god film, er valget enkelt for meg. Late hjemmekvelder slår virkelig alt, og gir meg haugevis med energi og glede! 

 Jeg er veeeldig kosekjæreste, og vil helst kysse og kose på Markus så mye som mulig, haha!

 Min største hverdagsfrykt er å fryse! Har liggende både en tykk genser og ullsokker på skolen, just in case! Har et stykke å gå fra skolebussen og hjem, så om jeg fryser i løpet av den etappen kan jeg faktisk bare bryte ut i gråt. Det har skjedd flere ganger denne vinteren.. Huff, flaut :-(( 

.. Vel, det var litt om meg! Fortell gjerne litt om deg selv i kommentarfeltet, slik at jeg vet hvem de kjære leserne mine egentlig er! Gøye fakta er alltids spennende, men også alder og hvor dere er fra!  Det hadde betydd kjempemye for meg♥

Dagens antrekk

 • 22.05.2014 kl. 21:04

Heisann og hoppsann♥ Beklager for fravær på bloggen de siste dagene, men gurimalla så mye jeg har å gjør for tiden! Dere vet nok hvordan det er i innspurten til semesteret dere også antar jeg? Mange skippertak, lange kvelder og store oppgaver som skal safe den høyeste av vippekarakterene. Ikke helt lett å få kabalen til å gå opp, men det er vel sånn det skal være ukene før sommerferien. 

Vel, i dag har jeg iallefall gitt meg tid til å ta antrekksbilder til dere, samt starte et DIY-prosjekt på rommet som jeg skal dele med dere om ikke så lenge! Måtte bare ta meg denne ettermiddagen fri fra alt som er av skolestress, uansett hvor mye jeg vet ligger og venter på å bli gjort.. Jaja, er viktig å ta vare på seg selv også! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

- Black & Denim -

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
Mango skjorte / Zara veske / Bikbok jakke & bukse / Urban Outfitters solbriller

Latest on instagram

 • 19.05.2014 kl. 17:24

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Speilbilde i den nye, fine dunjakken min / 2. Klar for Paris! / 3. Vakrevakre Eiffeltårnet. I'll be back!
/ 4. Shopping på Champs Elysees / 5. Speilbilde i enda en ny jakke! / 6. Kveldsbad på hotellet.
/ 7. Enda et speilbilde.. Tvingte med Sandra denne gangen, haha! / 8. Laduree-shopping / 9. Selveste Mona Lisa!

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 10. Himmel og hav jeg elsker franske makroner! / 11. Triumfbuen aka verdens sykeste rundkjøring / 12. Outfitbilder i Versailles
/ 13. En aldri så liten Celfiè / 14. Blomster, røde lepper og glitter i ørene / 15. Snapshot fra konfirmasjonsbordet
/ 16. Det fineste jeg eier <3<3 / 17. For en nydelig dag i Paris / 18. Verdens beste jenter klar for å feire nasjonaldagen!

Følg meg gjerne på @torilhornnes!

Fit for fight

 • 18.05.2014 kl. 15:57

God Søndag, alle sammen♥ Da var 17.mai-feiringer over for denne gang, og jeg er tilbake til Førde etter hytteturen. Jeg håper dere alle har hatt en herlig feiring og koste dere med de nærmeste, ekstra god mat og ikke minst nyydelig vær! I Førde var ihvertfall været upåklagelig -hverken for varmt eller kaldt til å gå med bunad, samtidig som man måtte ha solbriller. Altså perfekt, noe som også viste seg i stemningen som var på topp fra morgen til kveld. (Sett bort i fra at feberen kom tilbake og bremset ned formen min etter en stund da). Men heyy, jeg klager så absolutt ikke, for dagen var nydelig uansett! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Resten av dagen er jeg reservert til skoleoppgaver. Dere vet nok hvordan det er på slutten av året, når plutselig alle lærere innser at de trenger det siste grunnlaget for fagkarakteren, og gir ut oppgaver i hytt og pine? Ikke spesielt gøy, men det er ikke noe å sutre over.. Just do it! Er det ikke sånn det er? haha! Jeg er ihvertfall glad jeg fikk den deilige avkoblingen i går, før det kjører i gang for fullt igjen, det er ihvertfall sikkert og visst! Nå føler jeg meg frisk og opplagt til å ta i det siste taket!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, jeg får sette i gang! Håper alle får en fin søndag videre♥

En nydelig 17.mai

 • 17.05.2014 kl. 20:07

Heisann! Har alle hatt en fin 17.mai-feiring med sine nærmeste? Det har virkelig jeg! Dagen startet klokken syv med champagnefrokost hos Hanna. Eggerøre, tapas, frisk frukt og nystekte rundstykker stod på menyen, namnamnam -dere kan jo tro at jeg koste meg!  Etterhvert bar det av sted til sentrum for å se toget når klokken slo 11. Det er jo virkelig ingen 17.mai uten! Så avsluttet vi sentrumturen med en is og litt kaker, før vi dro hjem for å pakke. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Se den deilige frokosten da: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå sitter jeg altså på den n-y-d-e-l-i-g-e hytta til Amalie i Stryn med seks andre jenter. Vi har bare planer om å spille brettspill, slappe av og drikke champagne til kvelden tar oss. Perfekt avslutning på en perfekt dag! Men nå er det tacotid, så da er det bare å ønske dere en herlig kveld videre! Snakkes i morgen<3

Hårfrisyre til bunaden

 • 16.05.2014 kl. 22:02

Etter innlegget fra Sindre sin konfirmasjon, kom det en del spørsmål rundt frisyren jeg hadde til bunaden min. Tenkte å dele "oppskriften" på den sånn i siste liten, i håp om å redde dere som enda ikke vet helt hvordan dere skal la lokkene falle i morgen ;-) Jeg burde vel starte med å si at jeg ikke er spesielt flink til oppsett av frisyrer selv, så for så få den så fin som mulig fikk jeg hjelp av søsteren min! Om man derimot vil ha den litt løsere og mer avslappet er det mye lettere å lage den selv! Vel, da håper jeg innlegget inspirerer noen til både morgendagen og ved andre anledninger♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

♥ Start med å flette en flette fra begge sider. Du velger selv hvordan du vil gjør dette: Om du vil ha en rufsete look så fletter du den løst, river litt i den underveis og tilsetter gjerne litt saltvannsspray som avslutning, men om du vil ha den som meg så fletter du stramt hele veien. Fest med en liten hårstrikk i hver av endene.

 ♥ Rull så håret som blir hengene igjen mot nakken. Dette skal rulles oppover. Her er det lurt å bruke et speil (eller en søster, som jeg gjorde, haha) for å få best mulig resultat! Man vil helst ikke se fliseklemmene stikke ut til alle kanter, og man må passe på at det sitter så stramt at det ikke faller ut iløpet av dagen.

 ♥ Avslutt med å spraye over håret med en god hårspray, slik at man unngår buster! Voila, da var du ferdig, og plutselig har du et nydelig oppsett som løfter bunaden din til det neste hakket! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Håper dere skjønte forklaringen! Nå er jeg hjemme alene, og det skal feires med tidenes nattmat: nemlig rømmegrøt! Haha, jeg litt av et tradisjonsmenneske! Dere får ha en nydelig dag i morgen, hvis jeg ikke rekker å titte innom for å si det da♥

Morning bliss

 • 16.05.2014 kl. 09:24

God morgen skjønninger! Tenk at det er helg allerede, og at i kveld er 17.mai eve (om jeg får kalle det det, haha) ♥ I dag har faktisk jeg fri fra skolen, så egentlig skulle jeg vel hatt helg allerede, men jeg valgte å ta på meg en ekstra jobbvakt i stede. Vil jo gjerne tjene inn litt penger før ferien starter, så kan jeg heller kose meg til det fulle fra den dagen skoleklokkene ringer ferien inn!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Så nå sitter jeg her og lader batteriene opp til 6 timer på jobb. Stod opp litt tidligere så jeg fikk en deilig, rolig start på dagen. Noe som i mine øyner er gull verdt for grunnlaget til dagen videre! Dagens frokost ble havrescones (oppskrift her) og en kopp med caffelatte. En av mine favoritter for tiden, uten tvil! Sunt, godt og metter utrooolig lenge! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da gjenstår det bare å ønske dere en super dag videre! Skal prøve å få laget et "how-to"-innlegg på hårfrisyren jeg hadde i konfirmasjonen til Sindre, så dere kanskje får litt ideer til morgendagen! Nå må jeg nesten fyke opp på badet for å gjør meg klar. Snakkes♥

Dagens antrekk

 • 15.05.2014 kl. 21:07

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de
Forever21 bukse / Pimkie jakke & genser / Snö of sweeden øredobber

Heisann! Har alle hatt en fin dag? Jeg kom akkurat hjem fra jobb, og hadde tenkt meg ut for å ta noen antrekksbilder. Den planen endret seg raskt da jeg kom ut av Mestergull og så hvilket vær det var -fyttikatta som det regner! Derfor ble det innebilder denne gangen, ikke av de vakreste, men såå mye bedre enn ingenting! 

Innkjøp fra Paris

 • 15.05.2014 kl. 16:36

Er ikke ofte jeg kan si dette etter storbyshopping, men denne gangen angrer jeg faktisk ikke på en eneste av tingene jeg kjøpte! Er så fornøyd, og da spesielt med vesken og zarajakken! Champagneflasken kjøpte jeg til ære for hytteturen jeg skal på 17.mai. Selv om det ikke er så ofte jeg drikker så må man nesten feire 200-års dagen til grunnloven vår! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Stripete genser & hvit jakke fra Pimkie / Sort dressbukse fra Forever21 / Pudderrosa jakke & veske fra Zara
/ Solbriller fra Urban Outfitters / Leppestift fra YSL / Neglelakker fra Claire's / Dongeriskjorte fra Mango  

Nå er det tid for jobb! Er utrolig spent på hvordan det går i dag, siden jeg både har feber og hoster konstant. Måtte faktisk dra hjem fra skolen bare to timer inn i skoledagen, fordi jeg var så dårlig. Føler meg heldigvis litt bedre nå da, takket være en ibux eller to! :-)

Rebecca Stella for Nelly

 • 14.05.2014 kl. 21:24

//adlinks

I dag lanserte Rebecca Stella sin nye kolleksjon for Nelly, og jeg må innrømme jeg ble positivt overrasket! Den forrige kolleksjonen hennes hadde jeg så høye forventninger til, men den skuffet med litt for mye glam og for korte kjoler for min smak. Denne gangen virker det som hun har satset på mer hverdagslige klær som rett og slett blir en drøm i sommer! Sporty kombinert med en girlygirly er absolutt noe  frøken Hornnes liker iallefall! Her er mine absolutte favoritter: 
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. Sort silketopp her / 2. skinnshorts her / 3. nydelig blondekjole her / 4. Hvit genser her
/ 5. grått sett her & her / 6. pudderrosa silkesett her & her / 7. Sort t-skjorte kjole her. Ellers har dere kanskje lagt merke til Cleo Mag-logoen som har dukket opp i sidemenyen min? Jeg har nemlig blitt en av Cleo Mag jentene! Dette blir et samarbeid som jeg tror blir veldig spennende for både meg og dere! Hører rykter om at jeg får arrangere konkurranser også, så her er det bare å glede seg! ;-)

Piña colada virgin

 • 14.05.2014 kl. 16:34

Det faktumet at jeg er tidlig ferdig på skolen hver tirsdag, resulterer som oftest i en tur innom Coop. Der handler jeg inn litt av hvert slik at jeg har ingredienser til å bruke ettermiddagen på å eksperimentere på kjøkkenet. Dette er ukens høydepunkt uten tvil, for gurimalla som jeg koser meg! Alene hjemme, null stress, deilig musikk og spennende mat.. Mmm, dere kan jo tenke dere♥ 

I går var det, som dere vet, tirsdag, og denne gangen var det tid for å prøve seg på en ny smoothieoppskrift -nemlig Piña Colada! Som jeg har fortalt tidligere er jeg helt hekta på smoothie for tiden. Det er jo så forfriskende og godt i sommerværet. I tillegg så er det sunt og næringsrikt, og det liker vi jo ekstra godt, eller hva?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Du trenger: 

En halv ananas / to bokser ananasbiter (gjerne sukkerfri!)
En boks kokosmelk (jeg brukte den letteste varianten) 
2 ts søtning (sukrin / splenda / fruktsukker) 
5 knuste isbiter 

Bland alle ingrediensens sammen i en blender til alt av ananas og isbiter er knust. Om du vil ha tynnere konsistens tilsetter du litt ananasjuice eller vann! Om du vil ha den tykkere er det bare å ha i litt ekstra ananas:-) Server med en gang for å sikre deg den friske smaken! Nyyyt♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Smaken av kokos og ananas er helt fantastiske sammen, og jeg fikk skikkelig syden-vibber mens jeg drakk. Mmm, dette blir nok laget ofte fremover!

Remember this

 • 13.05.2014 kl. 19:19

Image hosting by imagehost.nordei.deDen siste tiden har jeg hatt helt opp til halsen med ting å gjør, og i følge vaktlistene på jobb blir det nok sånn ut resten av mai også. Derfor var det godt med en liten "reminder" på at med litt oppmerksomhet på meg selv kan jeg klare å løfte hverdagen min tilbake til lykke-stadiet. Og det har jeg prøvd på i dag: jeg gikk en 40-minutters tur for å lufte hodet, ga meg selv tid til en ansiktsmaske og håndpleie, leste 50 sider av fifthy shades og planla 17.mai-frokost og hyttetur sammen med jentene! Mm, føles godt

En liten liste

 • 12.05.2014 kl. 22:22

10 ting jeg liker: 

♥ Å gå av fly, spesielt når jeg vet at det er en ny by som venter meg. 
♥ Spakvelder med meg selv, film og godterier.
♥ Den gode følelsen etter en treningsøkt. 
♥ Å ligge i armkroken til kjæresten og snakke om alt mellom himmel og jord hele natten.
♥ Lange kvelder med de aller nærmeste venninnene. 
♥ Å legge meg nydusjet i rene sengeklær. 
♥ Å ta bilder av opplevelser, slik at jeg kan se tilbake på de senere. 
♥ Følelsen av å gå hjem siste skoledag i semesteret. 
♥ Å le så mye at det gjør vondt.
♥ Sjokolade. 9 ting jeg ikke liker:

♥ Å forsove meg. Får så sykt panikk at det ikke er morsomt en gang!
♥ Mennesker som ikke blir glad på andres vegne.
♥ Mobbing, krig, sult og krangling. 
♥ Å vente på folk etter avtalt tid. 
♥ mennesker man ikke kan stole på. 
♥ For sterke lukter. Enten det er direkte dårlig lukt eller bare for søtt. 
♥ Føtter. Har alltid hatt vanskeligheter for å se på føtter og tær, ihvertfall om de er helt oppi ansiktet på meg.
♥ Å fryse. (Min største hverdagsfrykt)
♥ Utakknemlige mennesker. 

8 blogger jeg leser:

♥ Eirin Kristiansen. Verdens skjønneste jente som er utrolig flink til å skrive og motivere!
♥ Nettenestea. Tar helt nydelige bilder. Har fulgt henne siden starten så er rett og slett avhengig av bloggen hennes, haha!
♥ Bykiki. En svensk jente som tar nydelige bilder og motiverer utrolig mye når det kommer til trening!
♥ L0ve. Hvem kan vel ikke følge vakreste Erica? Norges skjønneste blogger i mine øyner!
♥ Fotballfrue. Alle vet vel hvem dette er? Perfekt utseende, perfekt unge, perfekt stil, perfekt liv.. Puuhh!
♥ Livingdoll. Et av mine store bloggforbilder. Tenk å kunne leve av å reise slik som Elise!
♥ Lene Orvik. Lene er som Fotballfrue bare i et annet liv: hun har også perfekt utseende, perfekt leilighet, perfekt stil... Ja, dere skjønner :-)
♥ Julia Nyland. Elsker at hun tør å skrive rett fra levra, det gjør bloggen hennes så unik!

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden:

♥ Ta lappen. Mååå begynne snart, alle maser om hvor treg jeg er, haha..
♥ Jobbe frivillig, slik at jeg får følelsen av å virkelig kunne bidra.
♥ Være dødsflink i jobben jeg gjør, slik at alle i min bransje vet hvem Toril Hornnes er. hihi, store ambisjoner er viktig ;-) 
♥ Kjøpe Louis Vuitton Neverfull, ny iPhone, macbook og en ny parfyme som er minst like god som L'imperatrice!
♥ Flytte inn i en leilighet med Markus i Trondheim, for å gå markedsføring på BI og leve det fine liv. 
♥ Reise verden rundt. 
♥ Gifte meg og få barn. 6 ting jeg er redd for:

♥ Å miste flere av de jeg er glad i. 
♥ Å bli skikkelig syk, eller at noen av mine nærmeste blir det. 
♥ Å miste bakkekontakt / bli overfladisk. 
♥ Å bli gammel og se tilbake på livet mitt med anger. 
♥ Å miste motivasjonen og ambisjonene mine. 
♥ Å dø. 

5 steder jeg liker å være:

♥ I armkroken til kjæresten. 
♥ I Levanger (på besøk hos kjæresten). 
♥ Utenlands - gjerne på stranden. 
♥ I sengen. Føler at det er det tryggeste stedet i hele verden.
♥ På hytta. Kunne bare ønske jeg hadde tid til å dra dit oftere. 

4 ord som beskriver meg:

- Målbevisst. 
- Engasjert. 
- Snill. 
- Ærlig. 

3 ting jeg gleder meg til: 

- Sommerferie. Spesielt turen til Barcelona med Markus! 
- Å bli ferdig med videregående. 
- Å flytte til et nytt og spennende sted for å starte et nytt liv. 2 beste bøker jeg har lest:

- Politi av Jo Nesbø. 
- Fifthy shades of grey av e.l James. 

1 ting jeg vil si til leserne mine: 

- Tusen takk for at dere trykker dere innom bloggen min, og i tillegg for at dere legger igjen så søte og gode kommentarer! Dere betyr såå mye for både bloggens hverdag og meg personlig! Dere aner ikke hvor mye glede jeg får av å klikke meg innom kommentarfeltet♥ 

Summeroutfit

 • 12.05.2014 kl. 17:14

Heii og hopp♥ Gud som tiden flyr, tenk at det er mandag igjen allerede? Apropos mandag så er det jo faktisk bare 5 igjen før vi offisielt har sommerferie! Jeg får helt frysninger av å tenke på hvor fort tiden går, føler jo det var nyttårsaften for toppen en måned siden. Er det bare meg? - Misforstå meg rett da, jeg klager så absolutt ikke, for jeg er nemlig det fødte sommerbarn! Er så glad i sol, varme, lette klær og strandliv at jeg smiler fra øre til øre bare av å tenke på det.. Mmm, tenk at det er rett rundt hjørnet!
 
Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Forever 21 topp / Levis shorts / secondhand veske 

Jeg er litt usikker på hvordan jeg greier det, men dette er altså enda et antrekk jeg tok bilder av for en 2-3 uker siden. Har opparbeidd en tydelig tendens til å glemme å publisere antrekksbildene jeg tar, så da kommer de gjerne litt sent. Men det er som de sier -bedre sent enn aldri! Jeg håper alle utnytter denne solrike mandagen til det fulle og koser seg gløgg ihjel! Jeg skal på jobb, men har med en ekstra god lunsj som motivasjon! ;-)

Paris through my iPhone

 • 11.05.2014 kl. 17:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

/1. Triumfbuen / 2. Tok outfitbilder i hagen i Versailles / 3. Shopping på Champs Elysees 
/ 4. Spiste en giiigantisk makron siste dagen, haha / 5. Eiffeltårnet / 6. Fine Sandra & Amalie
/ 7. Tenk at alle bygningene er så vakre.. / 8. Piknik i parken ved Eiffeltårnet / 9. Bading på hotellet etter mye vandring

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 10. Måtte dokumentere Laduree-posen, hihi / 11. ooog Laduree-bygningen / 12. Selfie i Versailles 
/ 13. Eiffeltåret igjen / 14. Speilbilde før siste måltid i Pariiis / 15. Flaske1
/ 16. Flaske2 (veldig fascinert over fine flasker tydeligvis, haha) / 17. Meg og Amalie / 18. Ekte, fransk mat. 

Bildedryss fra Sindres konfirmasjon

 • 11.05.2014 kl. 13:53

God søndag alle sammen♥ Ble dessverre ikke tid til overs til bloggen i går. Dagen startet nemlig klokken 9, før det bar av sted til kirken i 12-tiden for å se godeste Sindre bli konfirmert. Etter det ble det både mat og dessert på hotellet, før det bar hjem til konfirmanten for enda flere kaker. Vi var også utrolig heldige med været -for det var virkelig helt nydelig, det var nok med på å løfte stemningen enda høyere, for jeg følte rett og slett at dagen bare fløy av sted! 

Jeg tok med kameraet også. Etter Paris har jeg nemlig fått skikkelig fotomotivasjon igjen, så jeg gikk stort sett og knipset bilder hele dagen. Prøvde å utfordre meg litt både på vinkel og redigering, slik at det ikke skulle bli sånne typiske konfirmasjonsbilder. Er jo så gøy å gjør ting bare litt annerledes, synes dere ikke?

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Etter flere porsjoner med kaker og en bukett med vanvittig gode taler, var det tid for at jeg måtte takke for meg. Da dro jeg nemlig av sted for å  feire Lenas 18-års dag! Åå, så gøy jeg hadde det med litt godt i glasset, fine jenter og god musikk! Mmm, for en herlig dag og kveld♥

This is beautiful

 • 08.05.2014 kl. 23:31

Image hosting by imagehost.nordei.de

God kveld alle sammen♥ Kom akkurat inn døren etter å ha sett det fantastiske lysshowet i Eiffeltåret. - Wow, for en bra avslutning på turen! Dere vet når man opplever noe og innser med en gang at man aldri kommer til å glemme det? Vel, akkurat slik var det å se dette lysshowet! Anbefaler virkelig dere som skal til Paris å ta seg tid til det altså. Eiffeltårnet er jo selvsagt vakkert på dagtid, men guriii det er sykt på kvelden! 

I morgen er det tid for hjemreise, og da skal jeg sitte på flyet med et gigantisk smil om munnen -både fordi jeg har hatt en perfekt tur og fordi jeg er på vei hjem og kan endelig slappe av ;-) Dette er hvis jeg ikke sover da.. Haha, man blir virkelig utslitt av å gjør sååå mye på så kort tid! Vi snakkes når jeg er hjemme<3

Laduree love

 • 07.05.2014 kl. 08:19

God morgen fra kjærlighetens by♥ Må bare vise dere den søte nøkkelringen jeg kjøpte på laduree, og selvfølgelig få lov å friste dere med de deilige makronene! Fyttikatta så godt det smakte, ihvertfall i forhold til de man får kjøpt i Norge. Snakker om ekte fransk glede, eller hva sier dere? ;-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de

- Tasty macaroons & beautiful colours -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nøkkelringen er jo bare helt nydelig, så jeg klarte ikke å dy meg fra å kjøpe den, hihi. For en lekker liten suvenir å ta med seg tilbake til hjemlandet! Skal henge den på nøkkelknippen min med en gang jeg trør inn døren! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag er det den store museumsdagen, hvor vi blant annet skal på Maison Européenne de La Photographie og Notre Dame. Gleder meg utrolig mye, men merker dessverre at jeg begynner å bli litt sliten! Sååå mange opplevelser på en gang, en forkjølelse og lite søvn blir litt mye for denne jenta! -Men jeg klager selvsagt ikke, for herregud for en vakker by jeg er i!Følg meg forresten gjerne på instagram for hyppigere oppdateringer! Er litt lettere å legge ut ting der når man er i utlandet, enn å sette seg ned på en data for å blogge! 

Dagens antrekk

 • 06.05.2014 kl. 22:37

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara kåpe & Veske / Bikbok bukser / New Balance sko / KappAhl bluse / Rayban solbriller

Paris, day one

 • 06.05.2014 kl. 17:20

Heisann! Ble visst ikke mye til oppdateringer inne her i går, men dere skal ikke tro at jeg ikke tenkte på dere av den grunn! Var ute i Paris sine gater fra vi landet med flyet til kvelden hadde lagt seg, så fikk ikke tid til å sette meg ned med datamaskinen. Men, jeg tok jo selvsagt mange bilder som dere nå skal få se! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de


- I'm in love with this city -


Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Iiik, for en fin dag vi hadde! Gikk gatelangs, shoppet og spiste lunsj i parken ved Eiffeltårnet i solsteiken! Skikkelig idyllisk med andre ord♥ 

Har ikke så veldig god tid nå, for jeg skal nemlig på shopping på Champs Elysees nå! Guuuri så gøy det skal bli! Hittil i dag har vi vært i Versailles, og herre-min-hatt for en opplevelse det var! Tok selvsagt en haug med bilder som jeg skal dele med dere, men det blir nok ikke før i morgen! ;-) Håper dere har det supert hjemme i Norge♥

Oppskrift på ostesufflé

 • 05.05.2014 kl. 22:18

Heisann! Som lovt kommer nå oppskriften på ostesuffléen jeg snakket om på lørdag. Dette er en av livrettene mine, så denne kan jeg med hånden på hjerte anbefale som en goood og smakfull middag. Vi bruker å ha den på lørdager slik at vi har som unnskyldning og servere foccacia eller annet lyst brød vedsiden, hihi! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Du trenger - 

4 ss smør 
3 ss hvetemel 
3 dl melk 
5 egg 
300 g lettost
1,5 ts salt 

Lag hvit saus av smør, mel og melk. Rør deretter i eggeplommene fra eggene, og stivpisk selve eggehviten. Riv ost og rør den forsiktig inn i den hvite sausen sammen med litt salt. Tilslutt rører du i eggehvitene - først 1/3, så resten. Stek i smurt suffléform på nederste rille i ovnen på 180 grader i ca 50 minutter. Eller du kan bruke porsjonsformer, da trenger de bare 15 minutter. Server med frisk salat og gjerne nybakt brød! Nyyyyt♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Håper den faller i smak hos dere også!

My everyday makeup

 • 04.05.2014 kl. 14:49

Før jeg starter med hovedinnholdet i innlegget må jeg bare takke dere for alle de fantastiske kommentarene dere legger igjen for tiden. Det varmer virkelig, for hver gang jeg logger inn på blogg.no og ser kommentarene blir jeg så glad at dere aner virkelig ikke! Dere er best♥Nå tenkte jeg å vise dere sminkerutinene mine når det kommer til selve hudsminken. Det er vel ikke noe hokus pokus jeg driver med, men siden en del av dere lurer på litt av hvert angående sminke så kan jeg skrive et innlegg om det uansett! Øyenbryns-innlegg kommer senere, mens øyner tror jeg vi dropper. Er så lat når det kommer til øyesminke at det er til å riste på hodet etter. Er ikke alltid jeg orker å ta på mascara engang, så det sier vel sitt? Jaja, her kommer hudsminken ihvertfall:

Image hosting by imagehost.nordei.de

Sminken på huden er den viktigste med hele sminkerunden, det synes iallefall jeg. Jeg er spesielt nøyen på at den ser naturlig ut, men at jeg likevel får en fin glød. Det første jeg starter med er å påføre en primer fra Glo-minerals som hjelper sminken til å bli matt og holde seg fresh og fin gjennom hele dagen. Deretter legger jeg concealer fra Clinique under øynene, ved nesevingene og til slutt på eventuelle røde flekker/kviser i ansiktet. Siden jeg til tider har litt urenheter har jeg kjøpt meg både en fundation fra Lancome (nr 03) og verdens beste mineralpudder fra ingen ringere enn Bare Minerals (medium beige). Disse to produktene bruker jeg over hverandre, og sammen smelter de godt inn i huden og skjuler så og si alt av ujevnheter. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Alle produktene jeg har skrevet om hittil holder jeg i egen hudfarge. Etter selve grunnlaget er lagt er det nemlig tid for å tilføre litt glød, konturer og brunfarge. Det gjør jeg ved å påføre blushen min fra BareMinerals i fargen "warmth" under kinnbeina. Denne har utrolig mye piggmenter, så her bruker jeg gjerne litt ekstra tid bare for å være sikker på at det ikke blir for mye. Tilslutt er det tid for min elskede rouge fra Bodyshop. Denne har en fin, litt mørk ferskenfarge med glitter, noe som gir akkurat den gløden jeg så gjerne vil ha. Voila, så er jeg ferdig!

Smalltalk

 • 03.05.2014 kl. 19:56

God kveld, søte♥ Måtte bare innom en liten tur for å ønske dere en super lørdagskveld videre! Jeg har vært på jobb både i dag og i går, så derfor ble det ikke fullt så hyppige oppdateringer som jeg skulle ønske. Nå sitter jeg her både utslitt og stappmett etter mammas ostesufflé. Det mååå være noe av det beste jeg vet -både sunt og godt! Oppskrift kommer fortløpende, for dette må dere bare smake!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Om dere har flere ønsker til blogginnlegg er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Jeg må nemlig forhåndsskrive litt innlegg i morgen siden jeg starter turen til Paris gryyytidlig mandags morgen. Allerede klokken 4 skal vi møte opp på busstasjonen for å kjøre til Flesland. Guriiimalla, hvor hardt blir det ikke å stå opp klokken 3 da? Haha, kjenner jeg får poser under øynene bare av å tenke på det! Får heller nyyyte en god og lang natts søvn i dag. Men nå er det tid for litt Grey's anatomy, så vi snakkes ♥

10 tips for å komme i gang med treningen

 • 03.05.2014 kl. 09:14

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Lag en liste. Skriv en for- og imotliste om hvorfor du burde trene. Jeg antar flertallet av dere vil få uendelig mange flere punkter på den positive siden enn den negative? Dette hjelper ikke bare når du skal motivere deg til å begynne å trene, men hver gang du blir mister motivasjonen igjen kan du jo finne frem listen din? Da kan du se hvor mange positive sider den økten du ikke orker i dag egentlig får for deg! 

 Nye treningsklær. Innrøm det eller ikke, men vi jenter elsker å se bra ut -til og med på trening. Kjøp deg noen nye og freshe treningsklær så skal du se at de første timene på senteret føles hakket lettere og mye mer fristende ;-)

 Sett av tid. Tenk flere dager fremover når du skal planlegge treningsøktene slik at ikke alt kommer i veien og du får uendelig med unnskyldninger. Husk at om du har som mål å gjennomføre tre økter i uka, er du også nødt å sette av tid til de tre øktene. Jeg bruker å planlegge uka hver søndag, slik at jeg vet hvilke dager jeg skal ha fullt treningsfokus og hvilke dager jeg har tid til andre ting. 

 Kosthold. Begynn å spise sunt før du starter for fullt med treningen. Da får du kjenne på følelsen av å bli motivert til noe, og etterhvert vil du nok skjønne at du kommer deg enda raskere dit du vil om du også legger inn noen treningsøkter.

 Finn en partner. En treningspartner er en lur idé om man vet at man har lett for å lure seg unna. Er man to om det er det mulighet for å pushe og bli pushet, noe som er veldig greit for å komme det lille steget ekstra. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Noter. Etter hver treningsøkt burde man skrive seg noen notater. Det kan være hvor mange kilo du tok av de ulike øvelsene, hvor langt du klarte å jogge på 30 minutter, hvor god du følte økten var, hvor mange repetisjoner du tok, eller lignende. Dette kommer til å gi deg massevis av motivasjon senere når du ser hvor langt du han kommet fra første økt!

 Belønning. Planlegg noen belønninger til deg selv. Det kan for eksempel være at "når jeg har vært 20 ganger på treningssenteret kan jeg kjøpe meg en ...", eller "klarer jeg 4 økter denne uken, har jeg fortjent en sjokoladeplate på lørdagen". Dere skjønner tegningen og jeg skal looove dere at det iallefall får meg i gang!

 Prøv ut. Prøv ulike former for trening. Som dere vet er jeg veldig glad i ellipsetrening og fjellturer, og derfor gjør jeg helst det når jeg skal trene. Men sånn er det ikke nødvendigvis for alle. Kanskje kujer dy bedre sykling, en gruppetime, dansing, crossfit, jogging, svømming eller styrketrening? Det er et hav av muligheter, så ikke lås deg til en ting bare fordi "alle andre gjør det"! Dette er viktig for at du skal klare å holde på treningsfokuset lengre. Det vil alltid være mer motiverende å dra til en trening man har lyst til å gjennomføre, enn en trening man føler at man gjennomføre.

 Ta bilder. Still deg rett opp og ned foran kamera å ta bilder av det du vil stramme opp. Gjør det samme hver andre uke, og se din egen fremgang. Plutselig har du nådd målet ditt, og da er det jo så kjekt å se hvor du startet! Dette gjorde jeg da jeg startet å trene, og synes det er utrolig gøy å se framgangen jeg har hatt! Skal sies at jeg følte det var veldig ubehagelig å ta de første bildene -jeg var jo ikke litt stolt over kroppen min en gang! Men akkurat det kom jeg meg fort over, for de bildene er virkelig gull verdt for motivasjonen nå altså.

 Oppdater spillelisten. Det er ingen hemmelighet at grunnlaget bak en god treningsøkt er en dose god musikk på ørene. -iallefall for meg! Sett deg ned med dataen og lag en skikkelig energirik og sprudlende spilleliste. Finn gjerne inspirasjon fra listen min her

Min første mai

 • 02.05.2014 kl. 10:30

For en vellykket første mai jeg hadde i går! Som sagt var det duket for grillmat og fjelltur med en bukett av herlige jenter, og med supert vær og godt humør ble dagen intet annet enn en suksess! Planen var vel egentlig å ta grilling på kvelden, men ettersom grillmat fristet så utrooolig mye mer enn fjelltur ble vi nesten nødt til å finne frem grillspydet med en gang! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Fiiineste Aida, Amalie og Lena♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Namnamnam, så godt det smakte! Vi grillet alt mulig slags kjøtt og jeg endte selvsagt opp med å ta både fem og seks munnfuller for mye, haha! Uansett hvor mett jeg var måtte jeg selvsagt toppe det hele med grillede banansplitter til dessert. Kjempegodt, men dere kan jo tro det gjorde vondt i magen etterpå! Vi trengte alle noen timer på å fordøye den gode maten før vi i det hele tatt vurderte fjelltur etterpå, hihi! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

..Men vi kom oss nok opp til slutt! Det ble en utrolig fin tur som bare toppet hele kvelden. Jentesnakket gikk i ett-sett samtidig som vi bare nøt den nydelige utsikten ovenfor. Kan dere tro at den byen på bildet der en gang ble kåret til Norges styggeste by? Vel, det er den iallefall ikke nå lenger! Noe såå nydelig♥

Upublisert antrekk

 • 01.05.2014 kl. 13:34

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Monki t-skjorte / Ray ban solbriller / Carlings cardigan / H&M shorts

Et antrekk fra forrige helg som jeg glemte helt å publisere. Plutselig fant jeg det igjen i utkast-arkivet så nå må jeg bare trykke på "publiser" før jeg glemmer innlegget igjen. Er jo ikke noe poeng i at det bare skal ligge der? Vel, nå er det straks tid for fjelltur, så vi får heller skrives senere! Tar med kameraet på grillingen i kveld, så kanskje dere får et tredje innlegg i dag også! Ha en finfin fridag, alle sammen♥ 

Kom mai du skjønne milde

 • 01.05.2014 kl. 09:56

Ja, jeg har virkelig tro på at mai blir mild og god mot meg og min hverdag dette året. Føler hele mai blir en stor feriemåned, og det gjør meg absolutt ingenting! Været er så nydelig at i år kan man nesten kalle mai den første sommermåneden, også har jeg jo såå mye å se frem til at det bobler inni meg bare av å tenke på det! Paris, 17.mai feiring, bli ferdig på Mo og Jølster VGS, sommerferie, møte kjæresten igjen, Barcelona.. Mm, listen er lang!

Image hosting by imagehost.nordei.de

I skrivende stund sitter jeg og nyter dette. Enkelt, men ufattelig godt! I dag har jeg planer om en fjelltur med godjentene og grilling med samme gjengen senere på kvelden. Gleder meg utrolig mye, så nå krysser jeg bare fingrene for at det er varmt nok til å sitte ute i kveld! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Men først er det tid for rydding av rom, litt bloggplanlegging og muligens pakking til Paris. Haha, er det bare jeg som begynner pakkingen ekstra tidlig når jeg gleder meg til noe? Er jo tross alt enda en 4 dager til jeg drar!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no