Dagens antrekk

 • 31.05.2013 kl. 20:31

Den følelsen jeg har i kroppen nå slår virkelig alt. Det er helg, jeg fikk pakke i posten, pappa skal bestille nytt kamera, jeg begynner å få en del lesere og jeg kan eeendelig senke skuldrene noen hakk, for nå er jeg nemlig ferdig med matteeksamen(!!). Ikke nok med dette, men jeg får også snart lønn, sola skinner og det er bare 3 uker igjen før den herligste tiden av året er i gang! Trenger jeg egentlig å fortsette? 
/ Forever 21 blazer / Bikbok turtleneck crop top / urban outfitters shorts

I dag var jeg så sliten at jeg sovnet i 2 timer da jeg kom hjem fra skolen. Så da jeg våknet klokken 18, var jeg heeelt opplagt! Så da dro jeg på butikken med mamma og handlet litt, og deretter hjem for å lage deiligdeilig tapas! Tenkte å vise dere i morgen, for det må prøves! Mmmm..♥ Ha en strålende kveld videre! 

Mary Vit

 • 31.05.2013 kl. 15:22Ååh, se min nye baby fra Citronsorbet! Er den ikke nydelig? Gleder meg skikkelig til å vise den på, for med krøller i håret og et helhvitt antrekk blir det jo ikke annet enn perfekt! Man ser jo blomsterkranser overalt nå som sommeren nærmer seg, så nå var det påtide at jeg også kastet meg på denne blomsterbølgen. Modellen jeg har heter Mary Vit og kan kjøpes her.

Keep it white

 • 30.05.2013 kl. 16:30

Hei alle skjønne♥

Nå er jeg på jobb på kafeen, så dette innlegget er forhåndsskrevet. Skal jobbe til 20 i dag, så må jeg nesten springe ut dørene for å komme meg hjem, blogge og fortsette matteøvingen. Haha, føler det er alt jeg snakker om for tiden.. I morgen er det hverfall over, så da blir det mer fokus på andre ting! Åååh, tenk at det er i morgen allerede. Herregud for noen eksamensnervær jeg får bare av tanken på det!

I skrivende stund sitter jeg på skolen og jobber med et magasincover og oppslag. Synes det er så gøy å jobbe med! Temaet mitt på oppslaget er klær i hvitt eller dongeri. Vet ikke helt hvilket jeg skal levere inn, men tenkte jeg kunne dele litt inspirasjon med dere. Hvite og lyse plagg må jo være blant det vakreste som finnes, hvertfall etter min mening! Det er så enkelt og minimalistisk, så man kan jo ikke annet enn å elske det? Spesielt helhvite antrekk, åååh smeeltAlle plaggene er fra Nelly.
 

Om min språkreise i California

 • 29.05.2013 kl. 18:44

I fjor sommer var jeg på språkreisemed EF i California. Pågrunn av etterspørsel om innlegg om dette, så har jeg valgt å skrive et (veldig) detaljert innlegg om turen. Husker jeg dro dagen før skolen var over, og jeg var sååå spent på hvordan det kom til å bli. Det tok heldigvis ikke lang tid før jeg skjønte at det var ingenting å bekymre seg for, for herregud for en fantastisk sommer jeg hadde! 

Jeg var en av de som dro alene. De aller fleste som drar på språkreise gjør det, selv om det kan virke som at det er veldig vanlig at flere drar sammen. Jeg husker at det jeg var mest nervøs for var at jeg ikke skulle passe sammen med de jeg dro med, og at jeg skulle sitte alene i California i 1 mnd. Tror de fleste er ganske bekymret for det før de drar? Sånn blir det ikke. Allerede på flyplassen hadde jeg begynt å få nye venner, og innen en uke hadde jeg følelsen av at jeg hadde kjent disse menneskene i en evighet. Herregud, for noen fantastiske personer jeg møtte! 
På flyplassen var jo alt selvsagt veldig spennende. Men dere må huske at alle som drar på språkreise gjør det for å møte nye personer og oppleve gøye ting! Derfor er alle veldig åpne, blide og pratsomme allerede ved starten. Ikke en gang på flyplassen kan jeg huske en eneste person som gikk alene. Alle var inkludert med en gang.

Vi fra Norge var de første som ankom campus. Så vi stod og så på da de fra de andre landene kom. Før dette hadde vi fått utdelt rom som vi skulle bo på resten av oppholdet. Jeg kom på rom med søte Madelen, som jeg faktisk skal møte nå i sommer! Rommene var veldig enkle og små. Vi hadde 2 senger, 2 skap og 2 pulter. I tillegg til dette hadde vi et bad med 2 dusjer, 2 doer og 4 vasker som vi delte med "gangen vår", som var 10-15 andre jenter. Jeg trodde at dette skulle bli veldig vanskelig, ettersom jenter ofte bruker mye tid på badet, men det ble langt ifra et problem! Alle fikk dusjet når de skulle, og det var sjeldent alt var opptatt :-) Campuset var enormt. Det tok sikkert 30-40 minutter å gå fra den ene siden til den andre. I nærheten av campuset kunne man også finne diverse butikker og matvarekjeder som feks. target (gigantisk butikk som har ALT man trenger). Skolen lå som en del av campus, og i forhold til norske skoler var den bare helt syyyk! Vi hadde blant annet 3 starbucks, subway, pizza hut, flere resturanter og en skolebutikk som solgte skolegensere osv. I tillegg var det også badebasseng i skolegården! (Hei Norge, les og lær).  

I løpet av den månden jeg var i USA fikk jeg dra rundt og oppleve utrolig mye. Jeg var blant annet i San Fransico en helg (hvor vi så Golden Gate Bridge), i Las Vegas (hvor vi shoppet, besøkte stratosphere, og jeg og noen venninner var på poolparty på hotellet hvor hangover ble spilt inn.), i Hollywood (her var vi flere ganger, og så blant annet walk of fame, beverly hills og kjørte limousine), i San Diego (Der var vi innom den nydeligeste stranden jeg noen gang har sett!), i Disneyland (her feiret vi USA sin nasjonaldag, og så de syyykeste fyrverkeriene!), Six flags (her tok vi verdens største/skumleste berg-og-dalbaner)... og dette er ikke alt engang! 
Jeg og de fleste andre fra Norge hadde meldt oss på alle utfluktene, noe som gjorde at vi alltid hadde noe å gjør. Vi satt så og si aldri i ro, og om vi hadde en hel ettermiddag (etter skolen altså) så kunne vi dra til stranden, badebassenget, target, trene eller egentlig hva vi ville. I helgene var vi stortsett borte fra campuset på diverse utflukter. (Både turen til Las Vegas og San Francisco varte hele helga). 

Vi hadde mye mer frihet enn jeg hadde trodd at vi skulle få. Når vi kom fram på de destinasjonene vi skulle, så var vi fri til å gjøre akkurat hva vi måtte ønske! Dette gjorde at vi kunne shoppe, spise, se og gjøre akkurat hva vi ville, så ofte vi ville og når vi ville. Det var utrolig deilig! De eneste kravene vi hadde var at ingen fikk gå alene, vi måtte ha med mobil og være tilbake til bussen til riktig tidspunkt. 

Og så antar jeg det er mange som lurer på dette med mat og kosthold? JA, USA er et utrolig usunt land. Frokost og lunsj er jo en del av det man betaler før man drar ned, og her fikk vi både kaker og brus allerede klokken 9 om morgenen. Til lunsj var det mye pasta, loff, og pizza. MEN, når det er sagt så har de også gode alternativer! Både frokosten og lunsjen funket som et koltbord, så hva du vil spise er opp til deg. Hver dag hadde de masse deilig frukt og jordbær osv. Skal ikke si at det er mulig å leve 100% sunt, for det er det ikke i akkurat den kantinen. Men det går an å holde det på et greit nivå hvertfall :-) Når man drar på resturanter så står alltid antall kalorier i alle retter oppgitt, det gjør jo at man blir litt mer bevisst!  
  Som en liten avslutning vil jeg anbefale alle eventyrlystne sjeler å dra på språkreise! Jeg hadde den beste sommeren i mitt liv, som jeg aldri kommer til å glemme. Det er utrolig gøy å se tilbake på alt jeg har opplevd. I tillegg vokser man mye på å være så lenge vekke fra foreldrene, familien og venninnene sine. Om jeg hadde dratt igjen ville jeg helt klart dratt alene denne gangen også. Det gjør at du lærer mye om deg selv, og om hvordan man skal være selvstendig. Og husk å ha med dere nok penger! De fleste i min gruppe hadde mellom 20-30 000 i lommepenger. Dette trenges siden det er såpass mye tid til shopping! 

Ææh, langt innlegg! Nå føler jeg at jeg i hvertfall har fått med det meste, men jeg glemmer jo alltid det viktigste, så still gjerne spørsmål om dere lurer på noe mer! :-) 

Dagens antrekk

 • 29.05.2013 kl. 16:22

Heihei alle sammen♥

Nå skinner sola og gradestokken viser nærmere 25 grader, sommeren er jo her for fult! I dag har jeg vært på skolen og redigert film hele dagen, deretter var det bare å komme seg hjem og spise før jeg nå skal fortsette med øvingen. I går var jeg på kino og så fast & furious 6, og herregud så bra den var! Har så og si vokst opp med de filmene, ettersom søskenbarna mine alltid satt de på når vi kom på besøk. Så jeg blir like gira hver gang! Elsker virkelig de filmene, og tror kanksje denne var den aller beste? Hmm, ja vil tro det. Anbefaler hvertfall alle å se den!
/ Bikbok shorts, ringer & cardigan / Zara bluse / H&M lakksko / Carlings beanie / Ray ban Solbriller 

Må nesten legge til at innlegget om språkreisen så og si er klart, så det kommer sannsynligvis i løpet av kvelden! Lover dere maaaasse bilder, og kanskje litt for mye tekst? Blir så ivrig når jeg snakker om det, så var vanskelig å runde av, hihi♥ Ha en superfin dag, så skrives vi om litt :-)

Oppskrift: Frozen yoghurt

 • 28.05.2013 kl. 18:09

I dag prøvde jeg ut Fotballfrue sin "Frozen Yoghurt" for første gang. Gjorde diverse endringer på hennes oppskrift, ettersom vi manglet blant annet kokosessens, men den ble fortsatt kjeeempegod! Tenkte å tipse dere om den nå før sommeren, fordi den blant annet er en utrolig god erstatter til is! Min ble litt mislykket siden jeg hadde den i fryseren i litt for kort tid, men smaken var fortsatt nydelig! Ene venninna mi hadde regnet ut at det var under 200 kalorier i hele oppskriften, altså under 100 kalorier pr. porsjon! Da er det vel lov å kose seg?2 passelige porsjoner / 1 stor (som på bildene) 

2 dl. tyrkisk yoghurt
2 dl. yoplait dobbel 0 med vaniljesmak
noen dråper vaniljeessens
4 dl. frosne bær (jeg brukte skogsbær)

 Det du gjør er å blande sammen tyrkisk yoghurt og yoplait yoghurt, smak så til med vaniljeessens. Ta bærene i en kjøkkenmaskin og knus dem så lenge at det ikke er noen store klumper igjen (de skal være frosne når du gjør dette). Deretter tilsetter du de moste bærene til yoghurtkremen. Bland godt inn, ha det i en skål og ta plastfolie over. Sett skålen i fryseren i 2-3 timer. Jeg hadde den bare i fryseren i 1 time, og det var for lite. Pass på å rør i den en gang i timen.

Så er yoghurtisen ferdig, og da er det bare å la den stå litt fremme før du kan servere og nyte en deeeilig (og sunn) frozen yoghurt!  

Maxidress

 • 28.05.2013 kl. 14:32

Hei mine søte lesere♥

I dag dro jeg på skolen i helsvart antrekk som inkluderte både bukse og to jakker. Da jeg var komt til skolen var jeg helt stekt, så resten av skoledagen satt jeg bare å planla hva jeg skulle ta på når jeg kom meg hjem. Haha, huff! Sluttet heldigvis så tidlig som 11:00 i dag! Skulle egentlig rett hjem å øve, men det endte (som alltid) slik at jeg ble sittende på dataen, gikk ut og tok bilder og lagde deilig frozen yoghurt (skal dele oppskriften senere). 

Hvertfall så skiftet jeg til mitt ubrukte maxiskjørt og søsteren sitt korsett da jeg kom hjem. Føler meg så fiiin når jeg går i lange kjoler og skjørt! Følte egentlig dette antrekket ble mer som en kjole, men det var i hvertfall en utrolig fin en, eller hva? :-)
/ Bikbok korsett / H&M maxiskjørt

Ny uke og ny treningsplan

 • 27.05.2013 kl. 19:14

Så var det mandag igjen og jeg regner med alle starter den med et smil om munnen og stor entusiasme? Ja? Jeg skulle ønske jeg kunne si det samme, men våknet med er stressa følelse og er ganske sikker på at den følelsen ikke forsvinner før jeg leverer inn eksamen på fredag. Baah, altfor mye å gjør! Heldigvis har jeg jo dere som gjør dagen bedre med både kommentere bloggen, anbefale bloggen min på deres blogger og i det heletatt trykke dere innom! Herregud så gøy det var når jeg var linket til 6(?) blogger i går! Woow, tusen takk♥

Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut treningsplanen min for denne uken også! Det er jo kjempekjekt å høre at andre også har tatt den i bruk! Selvsagt kan jeg det! Men før jeg legger den ut i dag, må jeg nesten si ifra om at jeg sannsynligvis selv gjør litt forandringer i løpet av uken. Siden denne uken er såpass travel for meg, så er det vanskelig å si hvor mye trening jeg klarer å få presset inn. 


Og så til dere som lurer på om jeg ikke trener bryst, rygg og skuldrer. Joo, selvsagt gjør jeg det! Legger bryst og skuldrer inn som en del av armtreningen, mens rygg legger jeg inn med magetrening. Litt dumt av meg å ikke skrive inn på selve treningsplanen, men for meg er det så naturlig. Håper dere forstår! 
 

Wanties

 • 27.05.2013 kl. 16:52Ååh, både Nelly og Zalando har så mange herlige treningsklær i freshe farger. Har lyst på alt jeg, hihi. Som dere sikkert skjønner så er jeg forelska i gule og rosa treningsklær for tiden. Det er jo så fiiiint og ikke minst søtt og feminint! Vet ikke med dere, men jeg synes i hvertfall at det er ekstra kjekt å dra på trening om man føler seg litt fin i tøyet! Jeg er vel ikke den eneste? 

Ny instagram @toril_hornnes

 • 26.05.2013 kl. 20:05

Heihei! 

I går kveld lagde jeg meg en ny instagram igjen! Dette ble altså min tredje, og sannsynligvis ikke siste profil.. haha! Nå har jeg en hvor jeg følger venner og kjente, en til trening/motivasjon og en hvor jeg bare deler de aller fineste bildene mine. Den nye er altså den sistnevnte. Her kan dere se noen av bildene jeg har lagt ut allerede. Det blir jo selvsagt en del bilder fra bloggen, men også litt annet! instagrammen heter toril_hornnes. Håper dere vil følge meg♥

Mint jakke

 • 26.05.2013 kl. 14:37Ååh, er sikker på at dette er den fineste jakken jeg har. Den er så nydelig! Elsker fargen, snittet, deltajene, ja alt egentlig! Kjøpte den i USA da jeg var på språkreise der i fjor. Tror det var mitt første innkjøp da jeg kom ned dit faktisk! Husker jeg ble forelsket i den med en gang jeg så den, haha

Apropo srpåkreisen så vurderer jeg å skrive et innlegg eller ha en spørsmålsrunde om den! Har fått en del spørsmål om jeg kan åpne den gamle bloggen så folk kan se innleggene mine derfra. Desverre så har jeg glemt passordet på den, så det går nok ikke.. Litt kjipt, siden jeg vet det er mange som vil på språkreise og kunne tenke seg å se litt hva det går ut på. Så skrik ut om dere vil ha innlegg eller spørsmålsrunde med språkreisen min til USA som tema! :-)

Levis my love

 • 26.05.2013 kl. 11:56

God morgen alle søte♥

I dag tok jeg på meg levisshortsen for første gang i år! Levis har helt klart de kuleste shortsene, og selv har jeg 4 stykker. Disse shortsene går jo til alt, spesielt om man er ute etter en litt sporty og avslappet look. I tillegg gjør jo ofte shortsene hele antrekket, ta for eksempel antrekket jeg har på meg på bildene under her, det er så enkelt som en hvit t-skjorte, men levisshortsen gjør antrekket trendy og kult. I dag våknet jeg forresten klokken 9 og bestemte meg for å sette i gang å øve til matteeksamen istede for å ligge å slaure. Jeg klarte å øve en hel time før jeg ble drittlei. Haha, fortsetter det sånn så ligger jeg dårlig an altså. Er det bare jeg som synes det er ufattelig umotiverende å pugge til prøver som ikke er før om en uke? Liker best å øve to dager i forveien, jeg.. Men jeg skjønner jo det at når det er eksamen og hele boka skal pugges, så må man ha litt bedre tid på seg. Nå skal jeg få i meg resten av frokosten før jeg skifter levisshortsen ut med en treningstights og tar meg en løpetur. Håper alle har en suuper søndag! 

Dagens antrekk

 • 25.05.2013 kl. 20:42

Goood lørdagskveld dere♥

Jeg har akkurat spist så mye pizza med kylling og ruccola at jeg tror magen min sprekker hvert sekund nå. Haha, pizza er altfor godt! I dag har jeg vært flink og støvsuget, laget middag, fikset noen bloggreier og trent! Det eneste jeg ikke har fått gjort er det jeg egentlig skulle gjøre.. Altså øve til matteeksamen. Jaja, fortsatt 1 uke igjen da.. Plutselig så sitter jeg kvelden før og graver meg ned i arbeid fordi jeg ikke fikk startet før. Haha uff, så typisk meg. 


/ Monki topp / Pieces skjørt / Carlings Beanie / Lindex veske

Nå skal jeg legge meg på sofaen med dataen på fanget og sløve med serier resten av kvelden. Ha en fiiin lørdagskveld videre, mine supersøte lesere♥

Pannekake-wrap med jordbær

 • 25.05.2013 kl. 12:43

God morgen solstråler♥

I dag våknet jeg til helt blå himmel og nyyydelig vær. Desverre må jeg bruke helga på å øve til matteeksamen da, men har ikke eksamen før på fredag så har tid til å være liiitt i sola hvertfall. Startet dagen i dag med å prøve ut en ny og stooor frokost. Det er altså pannekaker av egg, melk og kesam, som jeg har fylt med cottage cheese og deeeilige jordbær! Ser det ikke godt ut? Det smakte hvertfall kjempegodt! Nå skal jeg støvsuge, gå ut og ta noen bilder også bærer det avsted på trening! Har ikke trent på 2 dager nå, så det skal bli deilig å svette litt igjen. Ha en fantastisk lørdag da alle sammen♥

Dressed like a princess

 • 24.05.2013 kl. 20:19

I dag hadde jeg lyst å ta litt annerledes bilder enn jeg bruker. Tror jeg skal begynne med det fremover. Går jo tross alt på media, så å ta litt mer spesielle bilder enn rett-opp-og-ned-bilder-foran-kameraet, burde jeg da klare. Ble ikke så fornøyd med bildene da, men jeg lover at jeg skal bli bedre! Har så lyst å kunne ta litt spesielle bilder.. Øvelse gjør mester ikke sant?

Aporpo "øvelse gjør mester" så har jeg endelig lært meg å sette extensionsene inn sånn at det ikke ser skikkelig tacky ut! Trenger ikke lenger å gå rundt og passe på og sjekke hvordan håret ligger, og det er sååå deilig! 
/ Bikbok genser / Gina Tricot skjørt 

Nå skal jeg spise jordbær og se en film. Har faktisk spist kake i dag, for å feire at søstra eeendelig har fått lappen på bil! Gratulerer masse til henne♥ Merker at jeg gleder meg sinnsykt mye til å kunne kjøre rundt selv nå. Angrer skikkelig på at jeg ikke tok scooterlappen. Jaja, litt under et år igjen til jeg er 18 år og kjører rundt i bil selv. Det skal jeg klare å overleve! 

Basic buys

 • 23.05.2013 kl. 16:30

Dette er sikkert det mest uinteressante innlegget for noen av dere, men må nesten poste det. Har nemlig blitt så opptatt av å fylle garderoben min med basic klær den siste tiden. Jeg har aldri vært så flink til å kjøpe det før, ettersom jeg synes det er litt kjedelig å bruke penger på vanlige "kjedelige" klær. Heldigvis har jeg innsett at det må til, og vil tro det er de beste investeringene man kan gjør. 

Skal man ha en bra stil så må man ha et bra grunnlag, ikke sant? Og grunnlaget ligger jo i sånne enkle klær som man kan bruke og kombinere på såå utrolig mange måter. Ikke trenger det å være dyrt heller. Gå innom Bikbok så får du mye fint for pengene! :-DDen hvite oversized toppen er fra bikbok og kostet 149,-. Den grå maxikjolen er fra bikbok og kostet 199,-. Turtlenecktoppen er også fra bikbok og kostet 149 kr,-. Det som ligger over toppene er en svart haremsbukse med et litt sporty preg (blant annet glidelås i anklene), som jeg kjøpte på cubus for 299,-. 

Tips til sommerinnkjøp

 • 22.05.2013 kl. 16:00

Heihei alle søte! 

Baklager mitt lille fravær, jeg har valgt å rett og slett bare kose meg i solen med 0 bekymringer. Men nå er både regnet og bekymringene tilbake.. Har blant annet naturfagsprøve, matteeksamen og medietentamen i vente de kommende ukene. I tillegg til å øve til dette må jeg få presset inn litt jobbing og ikke minst trening. Jeg har mye å tenke på med andre ord. baah.. Heldigvis er det bare 3 og en halv uke til ferie! 

Nå har jeg laget en liten innkjøpsliste til dere som vil fornye sommergarderoben deres før ferien kommer! Jeg var i byen i går og hamstret inn litt basicklær i går, blant annet en oversized hvit t-skjorte, turtleneck topp, svart haremsbukse og en grå maxikjole! 
Noen stikkord man kan ha i bakhodet er baggy shortser, mye blått, blomster, hvitt, blonder, t-skjorter med print, lyse farger, mønster og oransje. Har hørt flere ganger at dere liker sånne innlegg, så jeg håper dere likte innlegget og tipsene var til nytte! 

Dagens antrekk

 • 18.05.2013 kl. 21:28/ HM shorts / Bikbok topp / Carlings skinnvest / ? jakke / Ray ban solbriller

Speltlompepizza

 • 18.05.2013 kl. 19:12

Hehei alle søte♥

Flere enn meg som er strålende fornøyd med været og temperaturen i dag? Så sinnsykt deilig! Wiii! Håper alle har koset seg ute i solen i hele dag! Jeg for min del har vært og jobbet på kafeen, hvor vi nesten ikke hadde kunder. Derfor bestemte vi oss for å dra bort på gamlehjemmet med resten av dagens kaker istedenfor å kaste de. Dagens gode gjerning med andre ord! Så får vi bare håpe på at de kan nyyte kakene til kaffeen i morgen i akkurat samme temperatur som i dag! :-)

Nå har jeg nettopp laget meg dagens middag, som ble speltlompepizza. Tenkte jeg kunne tipse dere om det, for det er noe av det beste jeg vet om! ..Dere må forresten si ifra om det blir for mye mas om mat og oppskrifter her på bloggen! Føler jeg tar litt av, men det er kun fordi det finnes så mye godt!

Det du gjør er å smøre speltlompa med smørost og tomatpurè. Dette topper du med litt ost før du setter det inn i ovnen. Mens pizzaen varmer seg kan du lage til selve toppingen. Jeg valgte bacon, salat og strandaskinke. Det legger man på etter pizzaen kommer ut av ovnen sammen med litt krydder. Etter du har gjort det er det bare å stappe innpå med goood samvittighet! Kos dere! 

17. mai

 • 17.05.2013 kl. 20:10
Hei og gratulerer med dagen, mine medborgere! Håper alle har hatt en fantastisk 17.mai-feiring med masse is, pølser, grøt, kaker og ikke minst gode venner og familiemedlemmer! Jeg ligger i dette sekund rett ut på sofaen som et dødt dyr, har spist aaaalfor mye i dag. Ikke var det sunt heller. Pyttpytt, nå var det nasjonaldag og da skal man jo kose seg litt ekstra, ikke sant? :-) 

Jeg startet dagen min med å se på toget og høre taler, deretter dro jeg til bestemor og spiste litt kaker og satt og slappet av med henne i noen timer. Etter det dro jeg hjem for å spise meg eeenda mettere enn jeg allerede var, for da var det tid for rømmegrøt! Baaah, føler meg så gravid nå! Men om det er verdt det? Helt klart! Nå skal jeg lade opp til en ny jobbdag på 6 timer i morgen. Håper alle har en strålende kveld videre i det deilige været! 

Hey you

 • 16.05.2013 kl. 20:39

God kveld alle lesere♥

I dag hadde jeg fri fra skolen, så jeg hadde gledet meg til en laaang morgen med deilig mat og noen serier på skjermen. Sånn ble det altså ikke. Jeg våknet klokken 11:40 og da hadde jeg fått melding fra sjefen om jeg kunne komme på jobb klokken 12. Så da hoppet jeg opp av senga, slengte på meg klær og litt sminke, og så dro jeg og afroen min avgårde på jobb etter 10 min morgenstell. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og sitter her og spiser salat etter 8 timer på kafeen! Baah. Fikk desverre ikke trent i dag, men da får jeg heller ta i litt ekstra på lørdagen og søndagen! Nå er jeg så sliten at jeg bare skal slappe av resten av kvelden. Dere som skal ut i dag må ha en fantastisk kveld og natt! 

Her er dagens middag: Salat med stekte speltlomper vedsiden av. Vet ikke helt hva jeg skal kalle speltlompene, men de er hverfall fantastisk gode! Jeg bare smører på kremost, og så tar jeg på ost og strandaskinke og litt krydder. Så bretter jeg speltlompa i to, og steker den litt på begge sider! Og vooila, så har du noe godt tilbehør til salaten! 

New hair

 • 15.05.2013 kl. 19:48

Hei babes♥

Som jeg sa tidligere så var jeg inne på frisørsalongen i går og farget håret brunt. Hadde egentlig tenkt å ha en mye lysere og varmere brunfarge, så skal innom neste tirsdag for å fikse det! Dette er første gang jeg farger håret (har bare stripet det en gang før), så jeg var utrolig nervøs der jeg satt! haha, huff! Var så redd for at jeg kom til å ende opp med en helt unaturlig finish. Heldigvis ser det, etter min mening, veldig naturlig ut! Trengte virkelig en ny hårfrisyre før sommeren :-)

I dag har jeg vært på trening med maria og trent armer! Prøvde faktisk å ta oppvarmingen på romaskina for første gang i dag, og det skal jeg helt klart gjøre igjen! Nå får jeg straks et kort besøk av Hanna, også skal jeg ut på en joggetur. Håper virkelig vinden og regnet roer seg litt, så jeg slipper å streve meg gjennom turen med den ekle regn-følelsen. Håper alle får en finfin kveld! Det skal jeg ha, for jeg har fri helt til tirsdag nå, wiiii

tips til matpakken!

 • 13.05.2013 kl. 22:14

Er det bare jeg som ikke klarer flere brødskiver eller knekkebrød i skolelunsjen? Nei, tenkte meg det. Av og til frister kantinematen rett og slett litt mer enn en kjedelig matpakke. Derfor tenkte jeg å komme med et aldri så lite matpakketips! Start allerede kvelden før med å lage matpakken, da har man mye bedre tid og får tenkt gjennom hva man får i seg av næring i matpakken. 

Så over til selve matpakken! Har tenkt å komme med flere tips etterhvert, men akkurat denne gangen vil jeg gjerne tipse om wraps! De fleste vet jo hva det er, men har dere tenkt på hvor utrolig deilig det hadde vært med en wrap i matpausen? 


Start med å smøre to speltlomper med philadelphia og litt pesto. Deretter legger du over en liten bunke med salatblad og spekeskinke og kylling. Du kan selvfølgelig også bruke annet kjøttpålegg, eller rett og slett bare litt ekstra grønnsaker. Å lage wraps er raskt, enkelt, sunt og suuupergodt!
Håper det smaker!♥

New week - Fresh start

 • 13.05.2013 kl. 19:52

Hei alle skjønne♥

Nå er det mandag, som betyr ny uke og blanke ark! Jeg har bestemt meg for å være strukturert denne uka, så jeg brukte søndagskvelden på å lage meg treningsplan. Denne uka skal jeg kjøre beinhardt på trening. Jeg også endel jobbing i vente, en frisørtime, og så skal jo Norge feires med flagg og bunad på fredag! Wiii! Har fri fra skolen både på torsdag og fredag, så jeg har mye tid til både trening og jobb! Nå tenkte jeg at jeg kunne dele treningsplanen min med dere. Har sett noen andre bloggere gjør det, og jeg synes det er så gøy å la seg inspirere av,  i tillegg til at det er en fin måte å få inspirasjon til egen trening!
Dette blir altså bakgrunnen min både på mobil og data de neste syv dagene før jeg bytter til ny neste uke. Har jeg den synlig så er jeg konstant bevisst på den og da er det lettere å gjennomføre! Det kan selvfølgelig hende at det skjer noe gjennom uka som gjør at det blir litt endringer, men det skjer som oftest ikke så store endringer. 

Anbefaler alle å lage sin egen plan for hver uke. Det er så deilig å ha kontroll over treningen sin, vite hva man skal gjøre på senteret og å kunne si seg fornøyd så lenge man har gjennomført det man har planlagt. Tilslutt kan man kanskje sette seg et mål for treningsuken? Mine mål for denne er å klare 8 km med bare 1 gåpause, i tillegg vil jeg også ta knebøy med 5 kg mer enn forrige uke og selvfølgelig klare å gjennomføre alle øktene jeg har skrevet opp! 

Søndagsfrokosten

 • 12.05.2013 kl. 13:21

God morgen alle sammen♥

Startet dagen med å lage meg havrepannekaker. Tror det må være noe av det beste jeg vet (som er sunt hvertfall, hihi). Jeg er ikke så glad i de vanlige havrepannekakene som bare er laget av havregryn og egg, så jeg bruker å blande i litt ekstra. Fant oppskriften på en blogg, men husker ikke helt hvilken det var. Tenkte uansett at jeg kunne dele oppskriften videre, for disse må bare smakes! 
1/2 dl lettkokte havregryn (kanskje litt mer) 
2 egg
1 ss vaniljekesam
1 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel 
Nå skal jeg straks hoppe i treningsklærne og dra en tur på senteret for å trene litt styrke, og deretter kanskje ta litt sol. Håper jeg får noen med meg så jeg slipper å trene alene. Det er virkelig såå utrolig mye kjekkere å trene ilag med andre, enn det er å trene for seg selv. 

Happy saturday!

 • 11.05.2013 kl. 23:33

God kveld alle sammen♥

Denne kvelden har jeg tilbringt på sofaen med pappa. Spiste deilig kjøtt til middag og deretter dro vi på butikken og hamstret inn en hel haug med frukt og bær til resten av helga. Nammiii♥ Da vi kom tilbake fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe ut av dagen, så da kastet jeg på meg joggeskoene og tok meg en rolig joggetur før det ble mørkt. Nå har jeg nettopp dusjet, og lagt meg tilbake i sofaen igjen med litt bedre samvittighet enn jeg hadde tidligere. Følelsen etter trening er så deilig! Håper alle har en superfin kveld videre! :-)

Dagens antrekk

 • 11.05.2013 kl. 15:29

Hei alle solstråler♥

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst. Har bare daffet rundt hjemme. Deilig å kunne gjøre det en gang i blandt også :-) Fikk forresten extensions i posten i dag, er såååå fornøyd! Har tenkt å farge håret mitt sånn at det passer perfekt med fargen på extensionsene på tirsdag. Såå da blir det lysebrunt hår på meg. Wiii! Fargen ser ganske rikitg ut på bildene under, men i litt annet lys så ser man stor forskjell på hva som er ekte og ikke. Kan sikkert lage et innlegg med bedre bilder av de etter tirdag! 


/ Bikbok bukse / Cubus jakke (Siv sin) / HM topp / Rayban solbriller 

Sweet friday

 • 10.05.2013 kl. 12:20

God morgen alle sammen♥

I dag er det enda en nydelig dag! Sola skinner gjennom skyene og jeg våknet til fuglekvittring. For en herlig måte å starte dagen på! Kjenner sommerfølelsen sniker seg sakte, men sikkert inn i kroppen, og det gjør meg så glad! I dag stod jeg opp for å fikse meg, lage en deilig frokost med Cottage cheese, varme skogsbær og epler. De sure bærene og de søte eplene blir en helt fantastisk kombinasjon! Naaam!

Nå skal jeg skifte til jobbklærne og komme meg inn på kaffèen for å jobbe der noen timer. Har nettopp byttet fra en kaffè til en annen så blir kjempespennende å endelig kunne starte der i dag! Ha en strålende helg alle lesere! 

Torsdag

 • 09.05.2013 kl. 14:50

I dag hadde jeg på alarm 10:30 så jeg ikke skulle sove bort hele dagen. Endte opp med å sitte i sengen og se på The biggest looser i noen timer før jeg faktisk sto opp da, haha. Det er helt klart favoritt realityserien min, det er så motiverende og gøy å se på! Anbefaler alle å se den siste sesongen, hvor Jillian er tilbake (en av de personlige trenerene) fyyy søren for en dame! Hun er helt klart av mine største forbilder.Etter jeg stod opp spiste jeg en deilig frokost med banan, druer og cottage cheese, toppet med litt kanel. Tror det må være noe av det beste jeg vet om. Nå skal jeg ut og ta outfitbilder til dere for en gangs skyld. Jeg var jo så flink på det før pausen, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke orker det nå lenger.. Senere i dag drar jeg avgårde på trening med Hanna, også får vi se hva resten av kvelden bringer! Har jo fri både i dag og i morgen, så har en del tid å slå ihjel! :-)

Lørdagskos

 • 04.05.2013 kl. 22:18God kveld alle sammen♥ Først av alt må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund. Var namlig på klassetur i Bergen fra onsdag til fredag! Vi besøkte 6 ulike bedrifter, blant annet TV2 og universitetet i Bergen. Utrolig interessant faktisk! På torsdag hadde vi litt fritid, så da sprang jeg på matbutikken og hamstret inn speltlomper og deretter på kicks for å kjøpe parfymen fra sist innlegg. 

I dag har jeg vært på jobb i 6 timer på kafèen og deretter laget jeg deilig hjemmelaget pizza til middag. Nå sitter jeg her med mamma og pappa og slapper av mens vi ser på TV og spiser melon og banan. En rolig kveld i koseklærne var akkurat det jeg trengte. Håper alle har en kjempefin lørdagskveld♥

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no