My Favorite Coat

 • 30.04.2016 kl. 13:27

Loading image...Bikbok Flares ⋅ Zara Sko & Genser ⋅ Quay Solbriller (lånt av Hedda) ⋅ Bikbok By Lene Orvik Kåpe Loading image...

Loading image...

Gooood lørdag, jenter! Her har jeg rukket både en aldri så liten runde på ellipsemaskina og en leseøkt allerede, så lørdagen min har startet med et smell! Resten av dagen (..og helgen) kommer til å gå med til lesing, så den egentlige grunnen til at jeg kom meg avgårde på trening i dag tidlig var fordi jeg måtte komme meg på butikken og fylle opp RedBull-lageret. Hele samlingen av vinge-drikken var tom i går, så jeg ble litt for stressa av tanken på å skulle klare meg uten i to dager til. Greit nok at man kan leve på koffein fra kaffe, men helt ærlig? Jeg er så lei av smaken nå! .. Og når det skjer med hun som til vanlig ELSKER kaffe, så vet man at det er eksamenstid :-)

On my Snapchat Lately

 • 28.04.2016 kl. 18:50

Loading image...FOLLOW ME → @TORILHORNNESLoading image...

Hallo fra BI Trondheim! Her sitter jeg enda sammen med Valentina og jobber med "forbrukeratferd" som jeg har eksamen i på mandag. Ikke akkurat den gøyeste torsdagskvelden i historien, men må man så må man. Jeg blir nok sittende her til klokken nærmer seg midnatt i kveld, så jeg tenkte å bare ta en pause i lesingen for å oppdatere dere kjapt. Jeg bruker jo å legge ut mine siste oppdateringer på snapchat innimellom for å oppdatere dere som ikke følger meg der med litt hverdagsbilder. - Og nå tenker jeg det er på tide å legge ut et nytt! Hvis dere har lyst å følge meg og heller få litt jevnligere oppdateringer ( + se de bildene jeg ikke legger ut her på bloggen) så kan dere følge meg på @torilhornnes .. det hadde jeg satt utrolig stor pris på ♥ 

The perfect spring shoes

 • 27.04.2016 kl. 14:37

Loading image...

Loading image...

Si hallo til mitt nyeste innslag i skoavdelingen! Disse freshe vårskoene er mine nye favoritter og fra det franske skomerket Minelli som akkurat har slått seg ned på Steen & Strøm i Oslo! Jeg har lett og lett etter et par hvite sko som er litt pyntet men fortsatt lette å bruke. - Tro det eller ei, men det har faktisk vært en liten utfordring! Når det kommer til hvite fottøy er det visst sneakers som er enklest å få kloa i nå for tiden, men det var ikke helt det jeg hadde i tankene denne gangen. Disse var derimot midt i blinken - pyntet med en maskulin tvist. Ikke dumt for meg som er stor fan av å kombinere feminint med herreinspirerte detaljer! Prisen ligger på rundt 1500 kroner. Hva synes dere? 

 

Yesterdays

 • 26.04.2016 kl. 11:28

Loading image...

Loading image...Zara Bukse, topp & sko ⋅ Acne Cardigan ⋅ RayBan Solbriller ⋅ Ellos TrenchcoatLoading image...

Loading image...

Å finne frem sommerklærne forrige helg var vell ikke akkurat et sjakktrekk siden optimismen kom og beit meg i rumpa denne helga. Snø, sol, sludd, kulde, varme og hagl var å finne i Trondheim på lørdag. Alle sesonger på en time høres kanskje spennende ut - men fyfader: nei. Så i går krøp jeg til korset og fant frem igjen frakken og ullcardiganen. Ikke akkurat det man har lyst å traske rundt i mot slutten av april, men jeg krysser bare fingerene for at en kald vår betyr varm sommer. Liker å tro at vi lider nå for å få igjen for det senere! På denne tiden i fjor var det jo helt omvendt. Knallsol og over 20 grader hele våren - og hva skjedde til sommeren? Regn, regn og regn. .. Bare vent og følg med, teorien min er garantert korrekt!! - Og nå har jeg offisielt blitt litt for opphengt i været, haha. Sånn går det visst når man ikke er helt fornøyd. Heldigvis er solen fremme så solbrillene kan brukes, og det gir i det miste en ørliten følelse av vår selvom gradestokken ikke spiller helt på lag.  

Et etterlengtet frisørbesøk

 • 25.04.2016 kl. 21:48

Sponset behandling

Loading image...

Heisann! Dere som følger meg på snapchat eller instagram (@torilhornnes på begge) har vell fått med dere at jeg har vært på besøk hos ReStyle Hairdesign i dag for å gjøre litt endringer i frisyren? Jeg ble sittende i flere timer, men det var så sinnsykt verdt det - for nå er håret mitt finere enn aldri før! Og ja, jeg vet det er lett å si når det er sponset - men virkelig, jeg har aldri følt meg så hårfin før! Ikke bare er fargen perfekt, men tuppene er freshe og jeg har fått en tydelig linje - akkurat sånn jeg liker det. Bare se før og etterbildene, så skjønner dere nok at jeg er fornøyd: 

Loading image...

Loading image...

Jeg blir faktisk flau over å vise før-bildet. Tenk at det bare er to måneder siden forrige frisørbesøk, og håret mitt ser sånn der ut? Skal si vinteren gjør sitt med tuppene, så det var godt å få bort de verste centimetrene. I tillegg til en stuss fikk jeg farget bunnen noen hakk mørkere (vises ikke så godt på bildet - så dere får se senere!) og lagt i kraftige, lyse striper i lengdene for å skape mer spill. Som dere ser var håret mitt ganske slitt, så for å skade det minst mulig i fargeprosessen har Randi brukt Olaplex som gjør håret sterkere underveis i behandlingen, istedenfor å bryte det ned slik vanlig farge gjør. Takk gud for slike produkter sier bare jeg! Jeg har blitt helt avhengig av den lille flasken til hjemmebruk som jeg har stående på badet  Koster ca 250 kroner. 

Det er lenge siden jeg har vært så blond som jeg er nå, men herrefred så godt det føles! .. Som om jeg er tilbake der jeg hører hjemme - ihvertfall nå mot våren. Jeg skal prøve å være litt flinkere til å ta vare på blondfargen og håret generelt nå enn jeg har vært tidligere. Så planen er å prøve produktene jeg har stilt opp på bildet nedenfor. Denne serien fra Redken finnes i ulike varianter for ulike blondiner - blant annet i en blåere undertone for de som er platinablonde. Serien skal lysne opp blondfargen, bevare fuktigheten og styrke håret uten å tynge det. Det høres ut som musikk i mine ører - så jeg er spent på å se resultatet etter noen runder i dusjen! 

Loading image...Om dere vil lese mer om Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på facebooksiden deres hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler virkelig Randi på det varmeste!

Latest on Instagram

 • 24.04.2016 kl. 16:46

Loading image...

Loading image...


Heisann jenter! Tenkte jeg bare skulle benytte denne søndagen til å minne dere om at jeg har en instagramprofil dere også kan følge! Den ligger under brukernavnet "Torilhornnes" og jeg hadde virkelig blitt evig takknemlig om dere hadde hatt lyst til å følge meg  På profilen legger jeg blant annet ut bilder fra bloggen, men også unike bilder som jeg ikke publiserer noen andre steder. Jeg prøver å bli flinkere til å oppdatere instagram oftere, men det går jo selvsagt litt i berg-og-dalbaner. Sist uke var jeg derimot kjempeaktiv, og skal prøve å holde det vedlike denne uken også! 

Ellers sitter jeg halvveis å leser og halvveis å studerer hårfarger denne søndagen. Altså, jeg skal tilbake til frisøren min Restyle Hairdresign for å rydde litt på toppetasjen i morgen, men klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å gjøre det enda lysere i lengdene og bare fikse etterveksten i bunnen, men plutselig fikk jeg et innfall om å gjøre det veldig varmt istedenfor. Honningblondt med lysere striper er noe som frister skikkelig, men jeg får ta med meg forslaget inn på salongen og høre hva jentene der synes. .. Det er vell ikke bare jeg som har kamerarullen på mobilen stappet full med screenshots av fine frisyrer og hårfarger når jeg skal til frisøren? :-) 

Ukens filmtips #20

 • 22.04.2016 kl. 19:57

Loading image...

The Huntsman ······

Sjanger: Drama / Action / Eventyr 
Se denne dersom du liker: Narnia / Cinderella

Denne så jeg på Kino med Snorre og Valentina nå på søndag, og ble skikkelig positivt overrasket! Det er sjeldent jeg er stor fan av disse prinsessefilmene som stadig blir laget i nyere og voksnere versjoner, men denne var faktisk skikkelig bra! Handlingen utspiller seg i tiden før Snøhvit hvor to onde søstrer regjerer over hver sine kongeriker. Deres soldater er livredde for dem, men etterhvert bestemmer enkelte seg for å gjøre opprør. En ganske uoriginal oppbygging, men jeg synes utførelsen med både skuespill, action og effekter var såpass bra at jeg forlot kinosalen med et smil om munnen uansett! The Huntsman går forresten også på kino denne helgen, så om noen av dere er gira er det bare å få rumpa i gir! :-) 

Life As We Know It ······

Sjanger: Komedie / Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: Friends With Benefits / 27 Dresses

Jeg er faktisk litt usikker på om jeg har anbefalt denne i filmtips-spalten før, men det begynner isåfall å bli en goood stund siden! Life As We Know It er en utrolig søt og klissete film som passer spesielt godt til filmkvelder med jentegjengen. Selv er jeg egentlig typen som nekter å se en film mer enn en gang, men denne dukker opp igjen og igjen på TV-skjermen uten at jeg klarer å skru av. Den er jo så skjønn! ♥ Filmen handler om en mann og en kvinne som plutselig blir forsørgende for en jente etter hennes foreldre - deres fellesvenner - dør i en ulykke. De to blir altså tvunget til å dele både ansvar og hverdag fremover, og det byr på en rekke utfordringer. Siden Life As We Know It er en film fra 2010 med både Kathrine Heigl og Josh Duhamel i hovedrollen, så skjønner jeg godt om den begynner å bli gammelt nytt for mange. Men, har du ikke sett den enda er det virkelig på tide å rulle film! 

Me, Earl & The Dying Girl ······

Sjanger: Komedie / Drama 
Se denne dersom du liker: Dope / The Perks of Being a Wallflower 

Denne filmen er så sær at jeg trengte litt tid på å fordøye den før jeg ville anbefale den. Faktisk er det flere måneder siden jeg trykket play på denne, men åh - når jeg ser tilbake så innser jeg at det egentlig var en sykt unik, varm og morsom film. Med en poengscore på 7,8 på IMDB så skulle det vell egentlig bare mangle at den fikk en plass i spalten min - synes dere ikke? Me, Earl & The Dying Girl handler om en avgangselev som til vanlig bruker det meste av tiden sin med bestevennen Earl og deres felles hobby: å lage parodier på klassiske filmer. I løpet av filmen blir de to bedre og bedre kjent med en klassevenninne som nylig ble diagnostisert med kreft. Det hele ender i en gripende historie som jeg aldri har opplevd maken til på film. Denne skiller seg virkelig fra alt annet jeg har sett og det er nok derfor jeg trengte litt tid på meg før jeg hadde gjort meg opp en mening om filmen. Men dere? Jeg har innser nå at jeg kan anbefale den på det sterkeste. - Se den! 

Double trouble

 • 21.04.2016 kl. 20:40

Loading image...Cubus jakke ⋅ M&S flares ⋅ Adidas Originals sneakers ⋅ RayBan solbriller ⋅ Object skjorte ⋅ Mango veske Eksamenstid? Ingenting å spøke med. Jeg ankom akkurat leiligheten med tidenes poser under øya (ikke søte teposer - her snakker vi gigantiske sekker som henger hele veien ned til nesa), og nå er det bare å finne frem leselysten igjen - for det er enda mer som må inn i hjernen før jeg kan krype til køys i natt. Først må jeg derimot sikre litt avkopling med ei aldri så lita springeøkt på 3T. Litt endorfiner og andre tanker gjør nok godt i en sliten studentkropp. Beklager for et skikkelig syteinnlegg forresten, men jeg måtte bare få ut litt frustrasjon! Det syke er at det egentlig ikke er SÅ ille - lesing i kollokviegrupper er sosialt, jeg synes temaene er spennende og eksamenstiden er jo egentlig såvidt begynt. Men akkurat i kveld er jeg bare sliten. Krysser fingrene for ny giv i morgen! Da er det jo tross alt helg :D Snakkes! 

Onsdagslisten

 • 20.04.2016 kl. 16:46

Loading image...

Nevn noe som gjorde deg glad i går: 
Kommentarene jeg fikk på både instagram og bloggen! Ååh, dere er så fantastiske for tiden ♥ Tusen takk til alle som gir seg tid til å legge igjen noen hyggelige ord! Jeg sier det altfor sjeldent, men jeg setter virkelig enormt stor pris på det! 

Hva gjorde du kl 08 i dag tidlig? 
Satt på bussen på vei til dagens første forelesning. Sekken var forresten stappet med mat og drikke så jeg skulle klare meg til en intens lesedag helt til i kveld, men det forsvant midt i all kjedespisingen. 

Morgen eller nattmenneske?
Begge deler, tror jeg? Jeg er mest effektiv på morgenen, men kan være knallkreativ på kveldstid! Det er faktisk helt sykt hvor mange idéer jeg får. Har sikkert 100 notiser på iphonen med idéer til skolen, bloggen, fremtidig karriere/bedrift, venninnekvelder og så videre.

Det siste noen sa til deg: 
Valentina som ble nysgjerrig på det kommende blogginnlegget: "Hvilke spørsmål e det egentlig? ... Sånn sykt random som "heiaa ka spist du te middag?" og "heiaa kass skostørrelse bruke du?" eller?"

Det siste du sa høyt?
.. "Hahaha, lol ja faktisk!"

Beste issmaken?
Okei, nå er jeg sikkert ekstremt sær som tar dere med på et tilbakeblikk fra jeg var sånn 11 år for å definere min favorittis. MEN, jeg kommer aldri til å komme over den isen jeg og søsteren min smakte i Göteborg på familieferie i 2007(?). Marshmallows, lyssjokolade, hvit sjokolade og salt karamell. Det høres kanskje ut som en alminnelig Ben & Jerry is, men konsistensen var heelt amazing. Min første kjærlighet? Heheh. Og forresten, nei jeg blir aldri kvalm av for mye søtsaker så her foretrekkes alt som er waay over the top! 

Har du mareritt?
Ja, og av en eller annen grunn har det tatt seg skikkelig opp i det siste? Begynner nesten å få angst for å sove jeg. Her om dagen drømte jeg blant annet om en stor UFO som kom og bombet BI i flere timer i strekk. Jeg og noen andre venninner av meg bare sprang og sprang for å komme unna, men UFOen fant oss alltid igjen. Sykt sært, men også veldig ubehagelig. 

Favorittlåt for øyeblikket? 
Nå har jeg begynt å lade opp til Roskilde her, så jeg må faktisk nevne noen fra den egenkomponerte Roskildelisten min! Retrograde av James Blake, Genghis Khan av Miike Snow, Half the World Away av Aurora og Under the Bridge av Red Hot Chili Peppers for å nevne noen. Spillelisten min finner dere forresten her!

Loading image...

Hva ser du om du titter til høgre? 
Valentina som sitter å leser forbrukeratferd og noterer stikkord. 

Venstre eller høgrehendt? 
Høgre! Men i enkelte situasjoner foretrekker jeg faktisk å bruke venstrehånden. Husker spesielt i gymtimen på skolen når læreren min insisterte på at man måtte kaste kule med samme hånd som man skriver. Jeg holdt på å klikke og så ut som en kløne ettersom det føltes helt fullstendig feil. 

Humøret ditt akkurat nå? 
Så stresset over eksamen at jeg begynner å få smerter i skuldre og rygg. Det syke er at jeg egentlig ligger ganske godt an, men jeg klarer ikke å roe ned uansett. Det er noe med eksamen som gir meg helt fnatt altså .. 

Favorittgodteri? 
Hadde du spurt i fjor hadde jeg skrevet sjokolade med capslock nå, men jeg er visst begynt å komme meg over den smaken nå. Litt rart ettersom det har vært favoritten hele livet mitt, for de kaller meg jo sjokotoril av en grunn, foråsidetsånn! Men ja, over til svaret: Jeg er blitt sååå glad i surt godteri og om jeg bare får velge en så velger jeg de sure gule/grønne firkantene/diamantene fra Candy King. De er best!

Sommerplaner?
Enn så lenge har jeg ikke planlagt så mye annet enn Roskilde. Jeg tar det litt som det kommer i år! Siden jeg er på let etter jobb så det er vanskelig å planlegge så mye før man vet om man har et ja eller nei der man har søkt, så vi får bare vente og se! Hvis jeg får muligheten skal jeg ihvertfall tilbringe en del tid med mamma og pappa som endelig kommer hjem fra sin 10 måneders jorda-rundt-reise, og selvsagt planlegge en liten uke på tur selv også!

Hvor mange puter sover du med? 
I løpet av året har jeg gradvis kuttet ned på overforbruket av puter. På mitt verste hadde jeg tre puter stablet oppå hverandre, så man kan vel egentlig si at jeg satt og sov? Nå har jeg heldigvis kommet ned på vanlig sengeflate-nivå igjen og klarer meg fint med en. (Så lenge jeg har nesesprayen ved min side da - blir nemlig så sykt tett i nesa av å ligge flatt!) 

Hva er viktigst for deg? 
Å ha mennesker rundt meg som tar meg for den jeg er og støtter meg gjennom tykt og tynt. 

Hva lengter du mest etter akkurat nå?
Sommerferie! Og tiden etter sommerferien faktisk! Jeg hører nemlig rykter om at noen av venninnene mine fra Førde (forhåpentligvis) flytter til trønderstaden i høst. Wuhuu! 

Loading image...

This Weeks Interior Wanties

 • 19.04.2016 kl. 18:15

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. herFor mange er det kanskje ukjent hvor fin interiøravdeling Ellos har? Jeg ble ihvertfall overrasket da jeg og Markus var på utkikk etter interiør og tekstiler når vi skulle innrede leiligheten i høst, men jeg er SÅ glad for at jeg oppdaget det. Nå har vi både pynteputer, vaser, sengetøy, lamper og annet pynt fra nettsiden - og vi er superfornøyd med alt sammen! Mye av det de har inne er trendy men til en billig pengesum. Med andre ord er det perfekt til studietiden hvor man kanskje ikke er ute etter å finne interiør som skal følge en i all evighet, men heller noe billig som funker som en midlertidig, men stilig løsning. 

 

Miss Curly Hair

 • 18.04.2016 kl. 17:41

Loading image...

Loading image...Bikbok genser ⋅ H&M skjerf & bukse ⋅ Minelli Sko ⋅ Pimkie jakke Loading image...

Loading image...

Wow, så bra respons på innlegget i går! Det betyr vanvittig mye for meg at dere likte det, for det er ikke hver dag jeg tørr å åpne meg i så stor grad. Men, jeg skal prøve å bli flinkere til det fremover, for det virker som det faller i veldig god smak hos dere - og det er jo alltid gøy! Nå holder Markus på å kokkelere middag her og har akkurat lagt inn en forespørsel om jeg kan fikse salat, så jeg får klappe sammen macen og bidra litt til fellesskapet. Vi snakkes snart, mine fineste lesere ♥ Ha en fortreffelig mandag videre! 

Livet er så mye mer enn flat mage og sprettrumpe

 • 17.04.2016 kl. 16:07

Loading image...

Det er ikke til å legge skjul på at temaet mental helse er i vinden for tiden med et spesielt fokus rettet mot oss unge jenter. Vår generasjon ble nok hardt rammet da samfunnet bestemte seg for å sulte modeller i takt med at redigeringsprogrammer som Photoshop ble utviklet. Våre foreldre var heldige nok til å bli modne før de måtte forholde seg til det, men det rakk ikke vår generasjon. Jeg vet ikke om dere har sett "Sykt Perfekt" som gikk på TV2 for en stund siden, men jeg antar at de fleste ihvertfall har hørt om det. Her er det jenter i tenårene som forteller om sine mentale problemer. "Grinete", sier kanskje kritikerne - "RÅTT", sier jeg! Jeg kjenner meg nemlig veldig godt igjen og vet at jeg har en hel haug med venninner som gjør det samme. Jenter nå til dags lever under et enormt press som for utenforstående kan virke selvforskyldt, men som flere og flere føler på - om de vil det eller ikke. For min del følte jeg mest press på utseende - nettopp fordi jeg vokste opp i denne photoshop-generasjonen. Jeg leste blogger og moteblader, fulgte perfekte instagrammere og jeg sugde alt til meg som en forbanna svamp. Speilbildet mitt reflekterte absolutt ikke hvordan samfunnet mente at jeg burde se ut, og tilslutt kom det til et punkt hvor kroppen min ikke føltes akseptert lengre - så, jeg måtte gjøre noe med det.  

Andre semester på videregående begynte jeg mitt "prosjekt perfekt", som jeg så elegant kaller det. Jeg trente, jeg trente og jeg trente. Når jeg ikke var på Spenst prøvde jeg å mate meg selv med motivasjon og så kalorifattig mat som overhode mulig - eventuelt ingen mat i det hele tatt. Ikke nok med det, men jeg låste også meg selv inne på rommet for å være alene. Jeg ville at minst mulig folk skulle se meg før jeg var fornøyd og jeg ønsket ikke å miste fokus ved å tilbringe tid med "usunne" venner. Hva kan man si? Livet var satt på en tragisk pause i flere måneder. Mange husker kanskje at året 2013 var magetoppens stortid i moteverdenen? Det var helt jævlig for meg, og jeg kunne virkelig gjort alt for å ha psyke til å gå med en slik topp selv. Jeg var like moteinteressert da som jeg er nå, men for meg var det like fjernt å gå med bar mage som det er fjernt for andre å gå med puppene løs. Jeg så på den som mitt mest private område på hele kroppen, og at "alle andre" var stramme nok til å kunne vise den frem gjorde ikke situasjonen min mye bedre. Akkurat dette skal jeg være ærlig å si at delvis henger igjen den dag i dag. 

Loading image...

Man kan ikke akkurat si at motivasjonen bremset når komplimentene begynte å hagle inn. Til og med venners foreldre kommenterte hvor bra jeg så ut og hvor tynn og trent jeg var blitt. Det føltes som å vinne i lotto og jeg kunne leve på slike kompliment som om det var næring. Jeg ville bare fortsette til vekten hadde rast så langt ned den kunne. Som mange andre som har vært gjennom det samme prøvde jeg å gjøre det i det stille slik at ingen skulle prøve å stoppe meg, men heldigvis kom bekymringene etterhvert på rad og rekke. Venninner dro meg til siden og spurte hva jeg holdt på med, mamma la fram sine bekymringer og på besøk hos min kjære bestemor fikk jeg høre at jeg måtte spise før hun "kunne skjære seg på kinnbeina" mine. Etterhvert var det så mange som tok tak at jeg innså hva som var i ferd med å skje. Jeg vil absolutt ikke påstå at jeg hadde spise- eller treningsforstyrrelser, men heller at jeg var i en påbegynnende fase. Jeg glei egentlig ganske lett utav det når folk begynte å si i fra, noe jeg tror er mye vanskeligere for de som virkelig sitter i klisteret. 

Jeg forteller dette fordi jeg vil være åpen og håper at det hjelper jenter og gutter i samme situasjon. Jeg har et mål om å dele mer av mine erfaringer, refleksjoner og tanker, og når jeg nå trykker publiser på dette innlegget deler jeg min kjipeste periode med hele internett. En periode jeg blir flau av å snakke om selv til mine nærmeste venninner, men som er viktig for meg å dele i løpet av våren siden disse månedene blir brukt av mange som "oppkjøring til sommerkroppen". For ja, det er bra og sunt å trene, men i løpet av disse oppkjøringsmånedene: husk hvor grensa går! Jeg gikk langt over den, men nå kan jeg stå her med 7 kg ekstra på kroppen og si: "se på meg - jeg er sunn både psykisk og fysisk". Jeg er kanskje ikke hundre prosent fornøyd med verken mage eller rumpe, men jeg har ihvertfall innsett at livet er så mye mer enn akkurat det. .. Og forresten dere? Tren fordi dere har lyst - om man gjør det bare fordi man føler seg tvunget av samfunnet: don´t do it!

Makeup Delivery

 • 16.04.2016 kl. 16:31

Sponsede produkter 

Loading image...Lancome Foundation HER ⋅ Bare Minerals Foundationkost HER ⋅ St.Tropez selvbruningsspray HER Forrige uke mottok jeg en ny pakke fra Nordicfeel som jeg falt helt pladask for. Jeg blir som et barn på julaften når jeg åpner pakkene med Nordicfeel som avsender, for de har så mye spennende! Som alltid får jeg velge ut produktene jeg vil ha selv, så alt jeg tar bilder av og skriver om er produkter jeg virkelig har lyst på og hadde kjøpt selv om jeg ikke fikk det sponset. Det er viktig for meg å få frem at jeg aldri ville skrevet om noe jeg ikke kan gå god for - og det gjør jeg absolutt for Nordicfeel sin nettside! Som sagt tidligere så elsker jeg at de har bedre utvalg av internasjonale luksusmerker enn det andre norske kosmetikk-nettbutikker har, og det er nok hovedgrunnen til at jeg inngikk samarbeid med nettopp de :-) 

Loading image...

Loading image...

Loading image...Clarins øyenskyggepalett HER ⋅ GHD hårbørste HER ⋅ Clarins Leppestift HER ⋅ Helena Rubinstein Mascara HER Nå gleder jeg meg til å få prøvd alt! Jeg har allerede rukket å bruke paletten fra Clarins og om jeg får si det selv så er den SÅ fin til grønne øyne! Jeg fikk utrolig mange komplimenter for den når jeg brukte den, og siden den er så lett pigmentert er den perfekt til hverdagsbruk. Jeg skriver nok et eget innlegg om både den og etterhvert alt det andre om ikke så altfor lenge. Ellers må jeg bare legge til at fargen på Clarins leppestiften er nyydelig for oss som liker mørke lepper og Helena Rubinstein sin mascara er blant de beste jeg har prøvd. Jeg skal teste de litt lenger for å være sikker i min sak før de får eget innlegg, men so far so good! 

Saturday Brekkie

 • 16.04.2016 kl. 12:10

Loading image...

Goood lørdag! Her er jeg i full gang med dagen allerede og skal straks dra opp pensumbøkene for en aldri så liten leseøkt. Først må jeg bare oppdatere den kjære bloggen min litt, og denne gangen med bilder av dagens frokost! Jeg våknet litt tidligere enn Markus i dag så da rigget jeg til med rundstykker og kaffe til oss som ble konsumert under dyna på sofaen. Hvor deilig er det ikke å kunne dra dyna på stua, sette på TVen og legge seg strekk ut i en litt for uflatterende chillestilling på helgemorgenene? Jeg tror det er det jeg lever for, jeg!

Loading image...

Loading image...

Nå får jeg runde av her, men først må jeg bare ønske dere alle en fantastisk lørdag. Håper dere har like fint vær som vi i trønderstaden har, for her skinner virkelig sola på sitt sterkeste. Gjett om jeg gleder meg til en ettermiddag med utendørsservering på Solsiden nå da?! Det blir en helt fantastisk avslutning på lørdagen! Nyyyt helgen, dere 

What I Wore Today

 • 15.04.2016 kl. 21:24

Loading image...

Loading image...Pieces poncho (her) ⋅ Vila bukse (her) ⋅ Zara skjorte & sko ⋅ Ralph Lauren veske (her) ⋅ MK klokke (her) ⋅ Jane Kønig smykke ⋅ Quay SolbrillerLoading image...

Loading image...

Da var det helg igjen, gitt - og deilig er det! Jeg startet fredagen med å forsove meg kraftig til dagens forelesning og innså fort at jeg bare måtte droppe hele greia. Heldigvis har jeg fått litt ut av dagen uansett, blant annet bildeknipsing med Hedda, helgehandel og en laang og deilig treningsøkt på 3T. Nå sitter jeg her med postworkout-maten min som i dag består av sjokoladeboller og chips. En klok kvinne sa en gang at det er viktig med balanse - og det tar jeg på blodig alvor! ;-) Resten av helgen skal stort sett brukes på lesing til eksamen (the joy of life). Ellers skal jeg en tur på Solsiden for å sippe drinker med noen frøkner i morgen og på kino med en annen gjeng på søndagskvelden. Viktig å unne seg litt kos når helgen først er her også! Håper dere husker på det, nyter øyeblikkene denne helgen har å by på og koser dere så mye som mulig! Vi skrives i morgen 

Ukens filmtips #19

 • 15.04.2016 kl. 12:22

Loading image...

Babel ······

Sjanger: Drama
Se denne dersom du liker: Birdman / Blood Diamond

Denne filmen så jeg for flere år siden, og må innrømme at jeg er litt overrasket over at jeg ikke har tipset om den tidligere? Uansett, så er dette en av de filmene man ser og deretter husker i laaang tid. Babels handling dreier seg om fire historier som foregår på tre ulike steder i verden, men som alle henger sammen. Resultatet av en handling på ett av stedene får alvorlige konsekvenser for neste historie - og neste historie igjen - og igjen. Det hele begynner når to kompiser fra Markokko leker med en rifle og ender opp med å skyte en ferierende amerikansk kvinne. De andre historiene dreier seg om den amerikanske kvinnens barn, deres barnepasser, den fattige familien til de to guttene med rifla og en ulykkelig tenåringsjente i Japan. Jeg kan jo nevne at denne filmen har vært nominert til flere Oscars og vunnet en for "beste originale filmmusikk" - jeg vet ikke med dere, men for meg er det grunn nok i seg selv til å se den! Terningkast 6!

Law Abiding Citizen ······

Sjanger: Krim / Drama / Spenning
Se denne dersom du liker: The Next Three Days / Shawshank Redemption

En must see for alle som elsker spenning! First of all: Jamie Foxx og Gerard Butler er helt fantastiske skuespillere og passer som hånd-i-hanske sammen i denne filmen. Second of all: jeg har en ting for filmer hvor privatpersoner tar oppgjør med urettferdigheter i rettssystemet i egne hender, og akkurat det skjer i denne. Filmen handler nemlig om en mann som vil ta hevn på de som var innblandet i drapet på kona og datteren. Men det holder ikke bare å hevne seg på morderene, han vil også hevne seg på det korrupte rettssystemet som lot dem gå fri.. Dette er faktisk en av de beste filmene jeg noen gang har sett, så hold dere fast og trykk på "play" om ikke så altfor lenge! Law Abiding Citizen er rett og slett litt for bra til å ikke bli sett av alle. 

Everest ······

Sjanger: Biografi / Drama / Eventyr
Se denne dersom du liker: The Martian

Tenk at jeg ikke har sett denne tidligere?? Jeg husker at jeg hadde planer om å se den da den kom ut i fjor, men midt oppi alt annet som skjer i hverdagen så ble den visst glemt bort. Her om dagen kom jeg dog over den igjen på iTunes sin filmliste, og da var det bare å rulle film med en eneste gang. Som jeg har sagt tidligere: det er noe magisk med filmer som er basert på en sann historie! - Og det er nettopp denne. Som tittelen forteller handler denne filmen om Mount Everest - eller mer presist: en eventyrlysten gjeng som skal nå toppen av Mount Everest. På vei opp havner de i en storm som gjør det vanskelig å gå hverken opp eller ned, og i mangel på oksygen sliter flere og flere med å komme seg ned. Filmen er utrolig gripende ettersom man både får følge de på fjellet, men også familien deres og de som prøver å redde dem underveis i filmen. Anbefales på det sterkeste! 

Min favorittsalat

 • 13.04.2016 kl. 21:10

Loading image...

Da tenker jeg at det er tid for å dele en oppskrift igjen! Denne gangen en deilig sommersalat som jeg _elsker_. For noen er det kanskje utenkelig at man med hånden på hjertet kan si at de faktisk liker en salat, men helt seriøst - det er så uendelig mange spennende muligheter! Jeg skal prøve å dele litt flere idéer med dere fremover, men først av alt vil jeg tipse om min suverene favoritt. Denne er perfekt på sommeren som en lett lunsj eller tilbehør til grillmaten - Mmmm!

Loading image...

Dere ser den flasken på bildet? Det er en eddik med smak av eple som er utrolig frisk og perfekt til å bruke i salat! Jeg har nesten lyst å si at den er et must å bruke i denne salaten, men det er jo selvsagt mulig å bruke vanlig eddik og olje istedenfor. MEN, denne løfter virkelig salaten til et litt mer spennende nivå altså. Epleeddiken kan kjøpes for 209 kroner hos en Oliviers&Co forretning (som blant annet er å finne på byhaven her i Trondheim) eller på nettsiden deres her. Anbefaler dere matentusiaster virkelig å ta turen innom den butikken altså - det er såå mye inspirasjon å hente på matfronten. 

Så over til salaten! Til denne trenger dere spinat, kålhode, jordbær, grønne linser, fetaost, cherrytomat, paprika og spekeskinke. Bland alt sammen etter den mengden dere ønsker av hver enkelt ingrediens. Avslutt med en liten dose epleeddik og litt ekstra av oljen fra fetaosten for å jevne ut eplesmaken. Nyyyt! 

Loading image...

My Pink Fluffybag

 • 12.04.2016 kl. 17:58

Loading image...Zara kåpe ⋅ Nelly loafers (her) ⋅ Topshop dressbukse ⋅ Selected  genser ⋅ New look veske (her) ⋅ Michael Kors klokke (her)
ad.linksGoood tirsdag dere! Jeg tok en ekstra dag med helg og kom ikke tilbake til Trondheim før seint i går kveld. Var nemlig på besøk hos familien til Markus i helgen, og når søndagen kom var det ikke særlig fristende å vende tilbake til bartebyen allerede. Det er nettopp det som er så deilig med å være student - man er ikke så sykt knyttet til forelesninger og slipper obligatoriske oppmøter, så da er det lov med en valgfri langhelg innimellom. Nå er jeg derimot i Trondheim og klar for å gå inn i eksamensmodus (så klar som man kan bli, vel og merke)! Først ut i år er forbrukeratferd som smeller 2. mai, og jeg må si at det er skummelt å se hvor farlig nære vi er allerede. Jeg følte vi startet semesteret for bare noen uker siden jeg?! Men på en annen side: la det bare bli overstått så sommerferien kan nytes så fort som mulig! 

Nå kom jeg nettopp inn etter å ha knipset disse bildene med Hedda. Ser dere hvor fin den nye veska mi er?? Den er fra New Look og er seriøst enda nydeligere i virkeligheten! Virkelig prikken over i´en til antrekket, uansett om man matcher det med andre plagg i rosa eller bare kjører helt basic. I love it! 

Loading image...

Loading image...

Ønsker dere alle en super tirsdagskveld! 

18 Spørsmål & 18 Svar

 • 11.04.2016 kl. 16:25

Loading image...

1. Beste frokosten? 
Jeg liker å variere litt, men akkurat nå er favorittene enten et gigantisk glass med smoothie, bagetter med philadelphia og strandaskinke eller Yoplait yoghurt med havregryn og frukt/bær. Eller havregrøt da, men det har jeg aldri tålmodighet til å lage i ukedagene - haha!

2. Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
Thats a tricky one! Det er trist å si det, men tror nok jeg hadde valgt å aldri ta ett glass vin igjen. Jeg er rett og slett litt for glad i søte drinker. Men åh, vet ikke helt om jeg hadde klart meg uten å kunne ta et glass vin i ny og ne heller.. Litt lettere å bære med det på jentekvelder enn å dra med hele kjøkkeninnredningen for å mixe noe fancy. Får vel holde meg til de kjedelige ferdig-drinkene jeg da.

3. Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
Definitivt svart! Selvom det selvsagt blir litt kjedelig og trist i lengden, så tror jeg nok at man slipper lettest unna med det. Ihvertfall jeg som har halve garderobeskapet fyllt med svart. Helhvitt er jo forresten også fint, men ser for meg at det blir sykt stress om vinteren. Nei, svart må bli svaret mitt på denne altså. 

4. Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
Huff nå er jeg skikkelig teit her, men jeg må nok svare smarttelefonen. Ellers er jeg veldig glad i å bruke Vipps! Og forresten så prøvde jeg slike Virtual Reality-briller her om dagen og det var SÅ SYKT fett! Kunne liksom dra til ulike verdensdeler og se alt i 3D. På de to minuttene jeg hadde de på hodet hadde jeg blant annet vært på både Hawaii, i India, Kina og San Francisco - Hvor kult?!

Image hosting by imagehost.nordei.de


5. Hvilken egenskap savner du hos deg selv?
Selvdisiplin, tror jeg? Altså, jeg vil ikke si at selvdisiplin er ikke-tilstede-værende i min personlighet, men jeg merker spesielt nå som jeg bør begynne å lese skikkelig til eksamen at jeg gjerne skulle hatt litt ekstra. Jeg blir mer og mer vant til å ta ting i siste sekund, og det kunne jeg absolutt tenke meg å endre på! .. Forresten, akkurat nå som jeg ble ferdig med å skrive dette så kom jeg på enda en: jeg kunne ønske jeg var mye flinkere til å spare! Litt vanskelig nå som jeg bare er student, men jeg skal love dere at det skal bli andre boller så fort jeg får meg en jobb :-)

6. Hva skal barna dine hete?
Føler alle tenker ut sånne ting så tidlig, men jeg har virkelig ingen anelse! Husker vi fikk spørsmål om dette på barneskolen og den gang hadde jeg bare et svar - og det var at jeg likte navnet Markus (hahaha, tro det eller ei). Men nå har det jo seg slik at jeg er sammen med en Markus så tror kanskje jeg må legge det ønsket på hylla. 

7. Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?

Jeg er veldig takknemlig og glad for å bo og vokse opp i Norge, spesielt på sommeren, så jeg ville nok valgt å bo her. MEN, om jeg skulle velge noe annet hadde det uten tvil blitt California. Love love love that city!

8. Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
Hahah, denne nekter jeg å svare på! Jeg ser myyye på TV og hører myyye på musikk, og tror ikke jeg kunne klart meg uten noen av delene. Er litt avhengig av å bli underholdt til enhver tid, jeg. 

9. Hvilket selskapsspill er du best på? 
"Ryktet går" er og blir min favoritt! Ikke at jeg er så ekstremt flink til å tegne, men med overdreven bruk av piler og strekmenn så kommer man visst langt i det spillet der. Og så må jeg bare komme med et lite brettspill-tips til dere, siden vi først er inne på det her: i påsken spilte vi spillet "Norsk galskap" og det var seriøst så hysterisk morsomt! Spesielt om man har litt innabords så man får fart på sakene ;-)

Loading image...

10. Hvilket yrke ville du aldri hatt?
Hmm, tror egentlig aldri jeg kunne jobbet på gamlehjem. Jeg er så utrolig følsom når det kommer til eldre mennesker, og ser for meg at det hadde slitt altfor psykisk på meg om jeg skulle jobbet med det hver dag. Jeg kjenner tårekanalene åpner seg bare jeg skriver dette faktisk.. 

11. Hvem kjenner deg best og hvorfor? 

Det kommer nok ikke som en bombe at det er Markus som kjenner meg best. Det er jo han jeg både bor og deler alt med :-) 

12. Hva står på shoppinglisten denne våren?
Jeg har faktisk ingen spesifikke produkt på ønskelisten, men en ny skoleveske og mer basic i god kvalitet hadde vært kjekt å få inn i garderoben.

13. Om du trenger å være ensom og tenke, hvor går du?
Enten så går jeg ut på tur med musikk på ørene eller så låser jeg meg inne på rommet mitt.

14. Hvilket mål jobber du mot nå? 
Å øke antall følgere på bloggen og å fullføre utdanningen min med gode karakterer! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

15. Hva ville du bli når du var liten? 

Først ville jeg bli prinsesse, senere ville jeg bli modell og så skulle jeg og søsteren min bli de første astronautene som tok med kaniner (selvsagt kaninene vi hadde da) på månen :-)) Haha, så søte vi var! 

16. Hvis du skulle velge deg en hobby, hvilken skulle det vært? 
Jeg kunne virkelig tenke meg å begynne å spille volleyball igjen. Det var noe jeg elsket og jeg trivdes også utrolig godt i miljøet. Vurderte faktisk å begynne på et skolelag etter jeg flyttet til Trondheim, men det ble visst med tanken. Spørs om jeg må vurdere det til høsten igjen, altså!

17. Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt? 
Ikke bruk all energien din på en venninne, for det er ikke sikkert at det er hun du til syvende og sist sitter igjen med. Ta vare på de rundt deg som virkelig har bevist gang på gang at de er der for deg. 

18. Kaker, chips eller godteri? 
Kaker og chips klarer jeg meg uten .. Men godteri - det er en stor nødvendighet i mitt liv altså!! 

Nelly Mid Season Sale

 • 10.04.2016 kl. 19:36

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. herHar dere fått tid til å sjekke ut salget på Nelly? Det har jeg gjort i dag, og denne gangen synes jeg virkelig at de har så mye fint. Jeg synes alltid at salg er litt småskummelt med tanke på bomkjøp og liker derfor å holde meg til basicvarene når det kommer til salg. Det er så altfor lett å kjøpe noe som bare blir garderobefyll om man pusher komfortsonen mens man shopper salgsvarer. En regel er jeg alltid forholder meg til er at jeg stiller meg selv spørsmålet om jeg ville kjøpt plagget om det ikke var på salg også. På den måten kan man enkelt rense opp i handlekurven før man trykker "bestill"! :-) 

The off-shoulder blouse

 • 10.04.2016 kl. 11:55

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Denne toppen her, dere - den skal garantert med på festival i sommer! Ah, SÅ KUL! Det er sjeldent dere seg meg i mønster og statementplagg, men da denne dukket opp på 50% på H&M sin hjemmeside var det liksom ingen tvil. 150 kroner for høstens kuleste trend: off shoulder - det skulle bare mangle at jeg bestilte den! Her er linken om flere av dere er interessert. Jeg ser for meg å matche den med gullsmykke og dressbukse eller min hvite slengbukse til hverdags og med Levisshorts og snøresandaler til festival. Perfect! 

Filmtips #18

 • 08.04.2016 kl. 13:44

Loading image...

The Judge ······

Sjanger: Krim / Drama
Se denne dersom du liker: Due Date / American Sniper

Denne filmen er sååå bra! Det handler i korte trekk om storbyadvokaten Hank Palmer som drar hjem til den lille hjembyen for å møte i morens begravelse, og ender opp med å måte forsvare faren, byens dommer, når han siktes for mord. Det hele blir veldig gripende og spennende ettersom familieforholdet mildt sagt ikke er helt på topp, men etterhvert utvikler det seg til det bedre. Filmen er litt langdryg mot slutten, men jeg må si at jeg satt igjen med en varm og god følelse om hjertet. Nei, denne må dere uten tvil ta dere tid til å se om dere ikke allerede har gjort det! Perfekt til fredagskvelden :-)

BURNT ······

Sjanger: Komedie / Drama
Se denne dersom du liker: The Devil Wears Prada / Eat Pray Love 

Burnt er en ganske ny film som kom ut i slutten av 2015, så jeg regner med mange av dere ikke har rukket å se den enda. Denne filmen er faktisk FANTASTISK bra, litt fordi jeg elsker hovedrolleinnehaveren Bradley Cooper og litt fordi jeg er en sucker for filmer som handler om å følge drømmer. Konseptet er dessuten litt annerledes ettersom mat står i fokus.. og for oss som elsker matprogrammer gir dette selvsagt ekstra stjerner i margen! Burnt handler om Adam Jones som returnerer til London etter å ha ødelagt kjendiskokk-karrieren sin med dop og dårlig oppførsel. Nå har han ryddet opp og er klar for å gå veien til topps og lage en topprestaurant med tre Michelin stjerner. Filmen anbefales virkelig på det sterkeste! Must-see!

The Next Three Days ······

Sjanger: Krim / Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: Shawshank Redemption / Taken

DENNE filmen dere, denne filmen MÅ dere se! Jeg innser at jeg sier det på alle filmene denne fredagen, men alle disse filmene har jeg gledet meg skikkelig til å dele med dere. The Next Three Days er definitivt en av de filmene man bare vet har skyhøy score på IMDB. Hvorfor? Jo, fordi det er umulig for folk å ikke like den. Handlingen er om et familieliv som blir snudd på hodet etter at moren i familien blir dømt for drap. Gjennom filmen får man følge ektemannens prosess for å få henne ut av fengsel igjen - og det er bare så utrooolig spennende. Virkelig en must-see denne også - for denne havner garantert på min toppliste over alle filmer jeg har sett. 

New In: Mockberg watch

 • 07.04.2016 kl. 17:26

Klokken er sponset 

Loading image...

MINIMALISTIC ELEGANCE 

Loading image...

Loading image...

Ååh, dere kan tro det var kjærlighet ved første blikk når jeg åpnet pakken med denne lille herligheten inni. Det er ikke akkurat revolusjonerende å høre at mitt favorittilbehør er klokker, og jeg må si det gjorde godt med et tilskudd i samlingen. Mockberg er jo absolutt i vinden om dagene, og jeg elsker at klokkene er så tidløse og minimalistiske - og ikke minst så har de perfekt størrelse. Det gjør at man kan bruke det til uendelig mange antrekk og ikke blir så bundet til hverken farger eller stil når man skal style den. Modellen jeg fikk heter "Alice" og jeg ser for meg at den blir nydelig til helhvitt med andre accessoarer i roségull. For eksempel en armring som henger sammen med klokken på venstrearmen. Gleder meg til å vise den i antrekksposter fremover ♥ Hva synes dere?

Magazines as a interior detail

 • 06.04.2016 kl. 18:29

Loading image...

Hei jenter ♥ Beklager at det har vært litt stille her inne den siste uken! Jeg vet ikke om dere egentlig legger merke til når det plutselig blir stille noen dager eller om det bare er jeg som henger meg sykt oppi det når jeg ikke får oppdatert? Føler liksom bloggen er babyen min og at jeg må holde den fresh og oppdatert hele tiden! Haha, dere som har blogg skjønner nok greia! Uansett, hvordan går det med dere for tiden? Jeg sitter spent og venter på en telefon angående en jobb nå og klarer helt ærlig ikke å tenke på noe annet! Gud, så godt det hadde vært med en fast stilling fremover. Å "bare" studere blir rett og slett litt for lite for meg .. For å være helt ærlig? Så mye fritid som jeg har nå har nok ingen godt av. 

Ellers har jeg fått skikkelig dilla på å pynte leiligheten med magasiner for tiden! Det er sååå stilig og effortless, og løfter virkelig dekoren til et nytt nivå. Markus skjønner ikke helt greia og fikk meg til å kjøpe en kurv til å ha alt i, itillegg til at han ville at jeg skulle kaste de magasinene jeg var ferdig med - men der måtte jeg sette foten ned. For min del kunne vi egentlig bare hatt et stuebord av magasiner, for jeg får virkelig ikke nok. 

Loading image...

I kaffehjørnet vårt har vi en liten bunke med gamle Costume og Det Nye magasiner. På toppen av bunken har jeg plassert det nydelige bladet med et kulelys og en Buddha som vi kjøpte i India. Elsker å kjøpe med meg tidløse suvenirer hjem fra ferie som gir flashbacks til fine minner. I bakgrunnen ser dere for eksempel et bilde fra Paris - ikke akkurat en suvenir, men det gir meg virkelig tilbake godfølelsen av paristuren når jeg ser på det. En deilig påminnelse i en ellers så travel hverdag!

Loading image...

Ikke for å gjør dette innlegget enda mer rotete, men jeg må bare slenge med dette: I dag ble de siste artistene til Roskilde sluppet så hele lineupen er klar - og er det bare jeg som er skuffa? I fjor var Nicki Minaj, Paul McCartney, Pharrell Williams og Muse headlinesene, mens i år føler jeg de ikke har klart å få inn noen skikkelig store artister? Det er selvfølgelig noen lysglimt innimellom, men ååhh så skuffa jeg ble i dag tidlig! Altså, festivalen kommer til å bli dødsgøy uansett men jeg hadde så sykt høye forhåpninger etter de fantastiske artistene som har vært tidligere. 

I Want to go Back

 • 04.04.2016 kl. 19:09

Loading image...

Loading image...

Loading image...PARIS 2014Loading image...

Loading image...

Noen av bildene er lånt av Sandra Valvik ♥

Ååh, gjett om jeg lengter etter vår og reiser når jeg ser disse bildene!? Det er ikke til å legge skjul på at jeg falt pladask for Paris og jeg kjenner at det kribler i magen når jeg tenker på å dra tilbake. Håper jeg får sjansen om ikke så lenge, for Paris er virkelig en så vakker by at jeg nesten kunne tenke meg å flytte dit. Det høres kanskje ut som et kjedelig sted for de som har besøkt mange av storbyene i Europa, men shit altså - Frankrike er noe for seg selv! Maten, shoppingen, bygningene, atmosfæren: Alt er i en helt egen klasse. For dere som nå planlegger sommerferien 2016 så må jeg legge innom en stor anbefaling om å ta en tur hit! Med god planlegging og litt flaks er det mulig å få flybilletter til bare et par hundrelapper. Flyturen tar heller ikke mer enn to knappe timer - så med andre ord er Paris den perfekte helgetur på både vår og sommer! 

Tre sminkelooks med Nude-paletten

 • 02.04.2016 kl. 12:16

Loading image...

Som jeg har fortalt har jeg blitt veldig glad i å utforske med ulike sminkelooks den siste tiden, spesielt etter jeg fikk den nye sminkepaletten min "Nude ´Tude" fra The Balm. Jeg elsker at den går fra så lyse, duse toner helt til den andre siden av skalaen - for det byr på uendelige muligheter til både hverdags- og festsminke! Ellers er det et stort pluss at fargene er godt pigmenterte, passer fint sammen og ikke drysser. I dag vil jeg vise dere mine seneste tre favorittlooks som jeg tenkte kunne være til inspirasjon. Disse tre er nokså forskjellige, så jeg synes de viser godt hvilket spekter man får av muligheter med denne paletten. Paletten har jeg forresten fått sponset av Nordicfeel, og kan kjøpes for bare 329 kr her

Loading image...

På den første looken har jeg brukt den lyseste/hvite fargen "Sassy" som base innerst i øyekroken, "Stubborn" midt på øyelokket og "Stand-Offish" langs globallinjen. Deretter har jeg brukt en litt større øyeskyggekost for å forsiktig duse ut og blande inn fargene, samt lagt ekstra "Sassy" under hele øyenbrynet. Til slutt har jeg lagt en eyeliner ytterst på øyet med fargen "Sleek" ved hjelp av kosten som følger med paletten. Til denne looken synes jeg faktisk det er finest å droppe mascara - eller isåfall bare bruke et par strøk. Avslutt gjerne med en lyserosa lipgloss/leppestift og litt blush i kinnene, så har du en nydelig vårlook! 

Loading image...

Den andre looken har jeg valgt å gjøre mye mer dramatisk, og selv ville jeg helst gått for denne sminken på kveldstid. Her fokuserer jeg mer på de mørke fargene og avslutter med en skarp eyeliner og en solid dose mascara. Det første jeg gjør her også er å starte med litt av fargen "Sassy" innerst i øyekroken, bare at nå legger jeg den bare absolutt helt innerst. Videre tar jeg den nydelige brunfargen "Sultry" til jeg kommer ca midt på øyelokket. Deretter jobber jeg med "vingen" ved å legge "sexy" langs globallinjen og videre utover. Så fyller jeg i med fargen "Sophisticated" mellom brunfargen og vingen, før jeg tilslutt bruker en liquid-liner langs øyekanten for et ekstra dramatisk sluttresultat. 

Loading image...

Min look nummer tre er faktisk en look jeg har brukt mye til hverdags i det siste. Litt fordi jeg selv har varme trekk, og derfor liker å legge "varm sminke" og litt fordi jeg har blitt helt obsessed av min brune leppestift - som denne øyenskyggen passer perfekt til. Ellers liker jeg hverdagssminke som er pyntet, men ikke for mye, og da synes jeg denne er nydelig! De dagene jeg føler for ekstra glam slenger jeg på en liten eyeliner-wing for å få øynene til å poppe litt mer frem. Her begynner jeg som alltid med å legge "Sassy" innerst i øyenkroken. Deretter legger jeg "Snobby" på nesten hele øyenlokket fra midten og utover, og så "Sultry" fra ytterst på øyekanten og opp til ca midten av globallinjen. Tilslutt passer jeg på å blende alle fargene godt før jeg avslutter med et generøst lag mascara. 

Hvilken look er din favoritt?

Ukens filmtips (sponset video)

 • 01.04.2016 kl. 17:11

Loading image...

IMDB rating: 6,4
Sjanger: Spenning / Grøsser
Se denne dersom du liker: The other side of the door / The Orphan

Kino er en perfekt helgeaktivitet sammen med enten venner, familie eller kjæreste - så hvorfor ikke ta dere en tur denne helgen? Denne ukens filmtips tenkte jeg faktisk å gjør litt annerledes enn jeg bruker. Jeg har nemlig blitt tipset om en ny film som har premiere på kino i dag, og synes at det for engangs skyld kan være gøy å tipse om en kinofilm og ikke en streamingfilm som man se hjemme. Filmen jeg snakker om er altså skrekkfilmen "The Boy". Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke akkurat har sett en haug med skrekkfilmer det siste året, for om jeg skal si det selv så har jeg blitt en liten pyse på mine eldre dager. Men, etter å ha sett traileren til denne merker jeg at det vekker en liten grøsserpatroit i meg igjen. - For denne ser jo råbra ut? 

The Boy handler om den unge amerikanske barnepiken Greta som møter opp i huset til det eldre ekteparet Mr. & Mrs. Heelshires for å passe deres 8 år gamle sønn. Overraskelsen er stor når hun møter gutten og ser at det er en dukke, og i tro om at hun egentlig er alene med en helt alminnelig porselensdukke bryter hun etterhvert mange av de strenge reglene hun har fått utlevert. Etter disse reglene er brutt begynner dukken å gi livstegn og straffer Greta for det hun har gjort. Hans hus, hans regler.. Tørr du å se den? Se gjerne traileren her: (man må skru av ad.block for å kunne se)

Innlegget er sponset

How to match grey sweaters

 • 01.04.2016 kl. 10:59

Loading image...

Antrekk 1: 1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her
Antrekk 2: 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her
Antrekk 3: 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. her

Den siste greien som har fått innpass i min cravingliste er lysegrå overdeler i alle slags materialer. Det er så utrolig lett å matche gjennom helt ulike stiler, enten man går for en romantisk look (den i midten) eller noe mer casual og sporty. Jeg må nok si at favoritten utover våren blir å bruke en grå strikkagenser med lyse underdeler og tilbehør. Jeg synes det er finest å bryte opp gråfargen med lyserosa, lyseblå, beige eller hvitt - og spesielt om man holder tilbehøret enkelt og rent med enten bare sølv eller bare gull. 

Hei forresten! Det ble plutselig to dager bloggfri på meg, for før jeg kom meg tilbake på Trondheim fikk jeg plutselig mye å gjør og tenke på. Nå er jeg derimot tilbake på både blogg og i Trondheim - og de ti gradene med full sol som var meldt her? De er visst byttet ut med snø i dag. Satser på at det hele er en stor aprilsnarr og at våren er tilbake i morgen tidlig :-) Håper dere har en fab fredag, så skrives vi i kveld - for da skal jeg dele et lite filmtips med dere! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no