Home sweet home

 • 30.04.2014 kl. 21:52

.. Eller egentlig så kom jeg vel hjem klokken 14 i dag, men før jeg visste ordet av det hadde beina tatt veien mot Mestergull for en liten kveldsvakt. Nå kan jeg derimot senke skuldrene helt, for en deilig langhelg står for tur! Det skal jeg feire med film, yoghurtnøtter og smoothie i senga resten av kvelden. Mm, ingenting frister mer!♥ Turen til Oslo var forresten utrolig gøy og vellykket. Som jeg skrev i går vant jo vi pris, men i tillegg var det også utrooolig deilig med en natt på hotell og ikke minst å starte dagen i dag med hotellfrokost. Er virkelig ingenting som slår det! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Herregud, må forresten fortelle om "middagen" i gårkveld. Gurimalla, blir helt flau av å tenke på det. Vi hadde jo på forhånd fått beskjed om at det ble "en liten matbit på kvelden", så vi tenkte ikke noe mer over det og gledet oss egentlig bare til noe godt å sette tenna i. Veeeel, i det vi gikk ut av heisen i lobbyen var det rullet opp rød løper, koldtbord og alle gikk i lange kjoler eller dress. Der var det nemlig duket for en real gallakveld. Dere kan jo tenke dere hvor forferdelig dumme jeg og Sandra følte oss der vi stod i dongeribukser og sneakers.. For å si det sånn, så forsvant vi opp på rommet ganske raskt etter maten var landet trygt i magen. Haha, huff...

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers antar jeg de fleste av dere skal ut i kveld? Dere må ihvertfall kose dere masse, og selvsagt passe godt på hverandre! Jeg er ikke så veldig glad i å dra ut selv, så derfor blir jeg som sagt hjemme. Haha, vet jeg høres ut som verdens kjedeligste, men alle er forskjellige, ikke sant? :-)

4 skjønnhetstips av honning

 • 30.04.2014 kl. 15:39

Har du stramt budsjett og baderomshyllen begynner å falme for gode skjønnhetsprodukter, er en investering i en krukke med honning ingen dum idé. Etter litt research på nettet og utprøving på badet har jeg nemlig kommet frem til 4 ulike måter man kan innarbeide honning i skjønnhetsrutinen sin, med nesten like godt resultat som fra dyre kremer og kurer. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Ansiktsmaske: Skrell en hel avokado og mos den med stavmikser. Tilsett så en spiseskje oppvarmet honning. Bland godt før du legger masken på nyrenset hud. La det virke i 10-15 minutt, og vask så ansiktet med lunket vann. Smør deg rikelig inn med en god ansiktskrem, og huden vil føles myk og fuktig. 

 Leppeskrubb: Bland en spiseskje honning sammen ca 2/4 spiseskje sukker. Prøv deg litt frem etter hvor mye sukker du vil ha, og ikke vær redd for å bruke for mye! Litt av den vil nemlig absorbere når du blander det sammen med honningen. Det er også sukkeret som tar tak i den flassete huden som man så gjerne vil ha bort. 

 Kroppsskrubb:  Hell en kopp havsalt i en beholder og rør inn 1/4 kopp honning. Bland eventuelt i valgfrie oljer eller roseblad om du vil ha ekstra duft. Smør en generøs dose med den hjemmelagde røren din på kroppen neste gang du er i dusjen. Gni det forsiktig på skuldre, armer, bein og ansikt før du skyller det av. 

 Hårkur: Bland to like deler av honning og olivenolje. La kuren sitte i 10-15 minutter før du skyller ut med lunkent vann. Hvis håret føles fett i etterkant, kan du vaske over med shampoo.

Elenora Carsi for Zalando

 • 30.04.2014 kl. 09:56

// Innlegg skrevet i samarbeid med Zalando 

Våren er her, og da er det klart man må fylle garderoben med fargespreke klesplagg i alle slags fasonger. Motebloggeren Elenora Carsi har i samarbeid med Zalando skapt nettopp dette -en fargerik og utrolig flott vårkolleksjon. Kolleksjonen inneholder silke, håndtegnede mønster og skarpe farger. For min egen del har jeg den siste tiden blitt hektet på sweatshirts med unike print. Elsker å kombinere de med noe helt basic for å la selve genserne ta alt fokus i antrekket. jeg forelsket meg derfor i de originale sweatshirtsene i denne kolleksjonen, og luuurer på om jeg ikke blir nødt å bestille meg en av de selv, hihi. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- oh so colorful - 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Trykk HER for å komme til nr 1 og HER for å komme til nr 2. 

Tenk disse med sorte bukser og sko, en dott på hodet og knallrøde lepper. Mmm, unikt og veldig stilfullt! På kjølige sommerdager vil nr 1 være nydelig over en hvit sommerkjole med enkle sandaler.. Haha, åå når jeg først begynner å sette antrekk sammen i hodet så klarer jeg ikke å stoppe! Trykk på bildene for å komme til hele kolleksjonen, forresten! ♥

Topp 4 seriefavoritter

 • 29.04.2014 kl. 21:47

Sommeren er rett rundt hjørnet, så høysesong for serier er det nok ikke. Likevel er det kanskje greit å ha noen i bakhånd, spesielt når de ikke fullt så kjekke sommerdagene med regn herjer landet! Det er synd å si det, men de kommer nok i år også.. De fire seriene jeg har skrevet om under her, er mine klare favoritter. Hadde egentlig tenkt å "kaste terning" på de, men jeg innså fort at alle har fortjent 6-er, så den idéen hadde rett og slett blitt litt kjedelig, haha! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Grey's anatomy: Er ikke noen andre serier jeg har grått så mye av som denne. Grey's handler i korte trekk om Meredith Grey og hennes kollegaer på Seattle Grace Hospital, ikke bare deres hverdag på sykehuset, men privatlivet også. Vennskap, vanvittige karrierejag, forhold til sjefer og kjærester. Handlingen i hver episode er bygget opp rundt pasientene og sykdomstilfellene som behandles på sykehuset, og når det er mye sykdom inkludert så skjønner dere at det kan bli gaaanske så mange triste episoder!

Image hosting by imagehost.nordei.de
 Game of thrones: En serie fra et oppdiktet samfunn med inspirasjon fra middelalderen. Handler om en stor neve ulike personer som alle kjemper sin krig for å overleve den kalde vinteren, og jakten etter å vinne jerntronen, eller rettere sagt å bli konge. Denne serien er ganske grotesk, så jeg var veldig usikker på om jeg skulle tørre å begynne på den. Men, iløpet av de aller gråeste dagene i påska, klarte Markus å overtale meg til å se det med han, og det er jeg utrolig glad for! Fooor en sykt gjennomført og original serie!

Image hosting by imagehost.nordei.de
 Pretty Little Liars: En veldig avhengighetsskapende serie som kort og greit handler om de fire venninnene Spencer, Hanna, Aria og Emily. De har lenge vært venner og deler derfor en haug av dystre og mørke hemmeligheter. Gjengen glir fra hverandre etter at deres fellesvenninne, Alison DiLauraentis, dør en uforklarlig død. Etter begravelsen hennes får plutselig de fire venninnene hver sin SMS med innhold ingen andre enn Alison kan vite om dem, i tillegg er tekstmeldingene signert med bokstaven A. Jentene finner sammen igjen og prøver å finne ut hvem "A" egentlig er, samtidig som SMSene blir verre for hver gang. Dette fører til farlige situasjoner, som gjør episodene vanvittig spennende!

Image hosting by imagehost.nordei.de
 Suits: Den herligste serien jeg vet om! Sitter å gliser fra øre til øre gjennom hver eneste episode. Karakterene i Suits er nemlig så herlige at man får lyst å gi de en god klem alle sammen! Serien handler i hovedsak om de karismatiske advokatene Harvey Specter og Mike Ross, som lever det hektiske liv i Manhattans finansverden. De nyter godt av firmaets suksess, men den røde tråden i serien handler om at de prøver å holde skjult at Mike egentlig ikker er utdannet advokat - bare laaangt over gjennomsnittet smart. De to utgjør en utrolig sjarmerende duo, som man bare blir nødt til å elske!Alle seriene ovenfor kan du se gratis på watchseries. Det er gratis og veldig enkelt. Bare søk etter serien, og klikk deretter på episoden du ønsker å se. Da skal det komme opp en rekke linker, her anbefaler jeg å velge daclips, videoweed, novamod eller gorillavid for best kvallitet. Klikk så "click here to play", så skal serien komme opp! Om du ikke har adblock, så må du passe på å klikke bort alle pop-up vinduene som kommer opp iløpet av denne prosessen! Er maaasse virus i de vinduene, som ikke er helt greit å ha på dataen sin! 

Har dere noen serier å dele? Gjerne noen som kan ligne litt på de jeg nettopp skrev om!  

Oppdateringer fra hovedstaden

 • 29.04.2014 kl. 19:28

Først av alt: Elevbedriften jeg er med i vant 1.plass i kategorien "Enterprise without boarders" i NM!! Æææh, var utrolig gøy å få ta i mot prisen! Haha, både jeg og Sandra hadde jo trodd at vi var her for å ta i mot "beste logo"-prisen, så da vi ikke ble ropt opp til hverken 1., 2., eller 3. plass der skjønte vi ingenting. Sendte melding til læreren og bare "hvorfor er vi her egentlig?".. Og mens vi skrev den meldingen ble vi plutselig ropt opp til scenen for beste EWB-prosjekt. Herregud, vi var helt satt ut begge to! Har ikke fått tatt så mange bilder ellers i dag. Vi har vært litt hit og dit, og hatt litt knapt med tid helt siden vi landet med flyet tidligere. Fikk heldigvis tatt noen bilder i solnedgangen i sted så jeg kan vise dere dagens antrekk! 
 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Vero moda cardigan / Bikbok skinnbukser / H&M sko / KappAhl bluse / Michael Kors klokke 

Nååå er det tid for gallamiddag! Magen rumler som bare det, så det er best vi kommer oss avsted! Snakkes♥

The magic of Udo's choice

 • 29.04.2014 kl. 15:53

For ikke så lenge siden fikk jeg et spørsmål om jeg går på noen form for supermat. Tenkte jeg kunne lage et eget innlegg som svar til dette, for det er jo tydelig noe som opptar ganske mange nå for tiden. Vel, jeg har prøvd litt ulike typer supermat. Blant annet hvetegress, multitabletter, spirulina osv. Jeg har kuttet ut det meste fordi jeg rett og slett ikke følte at det var verdt pengene. Jeg merket liksom ingen revolusjonerende effekt på hverken kropp eller sinn, så da var det ikke nødvendig å bruke flere hundre kroner i måneden bare for å ha det. 

Når det er sagt, så er det en ting jeg fortsatt bruker å ta. Det er en oljeblanding kalt Udo's Choice som jeg har brukt i over 1 år nå. Den inneholder Omega 3, 6 & 9 fettsyrer, som er fettsyrer som mellom annet nærer hjernen, smører hud og ledd og styrker hjertet og indre organer. Jeg merket bare etter noen uker med udo's at huden min ble mer glødende, jeg fikk sterkere negler og håret så til og med litt sunnere ut! Ja, det høres bare ut som jeg prøver å selge produktet, men det var virkelig sånn det funket på meg.

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Hovedgrunnen til at jeg fortsatt tar denne blandingen er ikke pågrunn av utseendemessige resultater. Men heller av den enkle grunn at den inneholder de to fettsyrene kroppen ikke kan lage selv, nemlig Omega 3 & 6. Disse fettsyrene er viktig for å forhindre dårlig syn og hjerte- og karsykdommer, samtidig som de styrker hjernefunksjonen og kroppens utvikling generelt. 

Jeg tar en spiseskje hver morgen. Jeg skal ikke lyge å si at det smaker godt, for det gjør det nok ikke, men det er da så absolutt verdt det! Det er nå vi legger grunnlaget for kroppen vår når vi blir eldre, vet dere! Ta vare på den, for det er tross alt det viktigste man eier! Om du har lyst å prøve Udo's Choice, så kan det kjøpes her

Oppskrift på sunne vafler

 • 28.04.2014 kl. 20:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Du trenger - 

2 egg
70 g mager kesam
60 g havremel
20 g sammalt rug 
1/2 ts kardemomme 
1/2 ts bakepulver
1 ss sukrin 
melk til riktig konsistens 

Bland sammen alle ingrediensene ovenfor, og bruk melk til å spe ut til passe konsistens. En vaffelrøre skal være ganske tynn. La røra stå i noen minutter før du steiker den i vaffeljernet til en gyllen farge. Jeg brukte kokosa istede for steikesmør, noe som gjør de enda sunnere. Server med friske bær, vaniljekesam, og gjerne litt brunost om du ikke er alt for streng på kaloriene :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Nyyyt!

Tutorial: Crisscross Ponytail

 • 28.04.2014 kl. 14:45

Når vinteren er her blir jeg latere når det kommer til å fikse håret. Det er mørkt ute, man er sliten, og frykten for å fryse på ørene om håret ikke dekker står veldig tydelig. Men nå er det vår, sol og varme utenfor husveggene, og da er det klart man må finne frem kreativiteten igjen! En av hårfrisyrene jeg kommer til å vise meg mye i denne sommeren er den slappe hestehalen. Ikke den kjedelige typen som henger rett ned, men den som jeg skal vise dere nå. Perfekt om man vil gjør noe litt spesielt med håret, men fortsatt ikke ønsker å se helt stivpyntet ut: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Del 1: Del håret ditt opp i tre deler, og fest den midterste delen som en løs hestehale. 
 Del 2: Ta litt av den ene delen og legg på tvers ovenfor hestehalen. Fest med en fliseklemme.

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Del 3: Kryss litt av den ene delen fra motsatt side over. 
 Del 4: Fortsett å kryss annenhver gang. Den lille stjerten som blir hengende ut skal du ta med deg og feste når du krysser. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Del 5: Her er jeg ferdig, men som dere ser er den siste delen ikke festet, i tillegg til endel stjerter og tydelige klemmer som stikker frem. 
 Del 6: Fest den siste stjerten under hestehalen, slik at den ikke synes. Rett så på eventuelle fliseklemmer så de ligger gjemt under håret.

Jeg valgte å vise dere den enkle og hverdagslige metoden. Ønsker du å ta det stege videre, går det an å krølle håret før du setter i gang å krysse det. Det er virkelig nydelig, men for min del blir det litt mye på en vanlig skoledag :-) 

Latest on instagram

 • 27.04.2014 kl. 20:52

Avslutter bloggingen denne helgen med litt av mine seneste oppdateringer fra instagram! Følg gjerne kontoen min @torilhornnes for daglige oppdateringer! Er kanskje litt mer personlig å se bilder fra mobilen enn bare oppstilte rett-opp-og-ned bilder tatt med kamera til bloggen? :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. På fjelltur iført favorittfargen, hihi / 2. mangoootime / 3. Måtte verte opp med en skikkelig frokost til kjæresten i påska. 
/ 4. Båttur i det nydelige været / 5. Happyyy! / 6. Fornøyd med antrekkbildene, ja!
/ 7. Kjæresten miiin / 8. Flowerpoweeer / 9. Min fineste kimono 

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 10. Litt ekstra energi før en langdag på skolen / 11. en vakker kveld på fjellet / 12. Celfiè
/ 13. Sukrin med havregrøt og frukt, ehehe / 14. Litt mer meg / 15. Heeerlig middag på peppes med Maria
/ 16. Jobbantrekk / 17. Trutmunn fra bilen / 18. Søndagsaktivitet = selvpleie & ansiktsmaske

Den perfekte lunsj

 • 27.04.2014 kl. 13:52

Da var helgen straks over for denne gang, og i morgen er det tid for en ny skoleuke. Jeg for min del klager ikke i det hele tatt, for denne uken er det faktisk bare i morgen jeg skal på skolen. På tirsdags kl0913 setter jeg meg nemlig på flyet til Oslo med Sandra, før vi tar toget videre til Lillestrøm litt senere på dagen. Da er det duket for NM i ungt entreprenørskap. Gleder meg veldig til å slappe av og nyte en natt på hotell, shoppe litt på Karl Johan, se de ulike elevbedriftene rundt om i landet og forhåpentligvis nyte fineværet. Ah, blir deilig å komme seg bort for noen dager! Når jeg kommer hjem på onsdag, har jeg, som alle andre, fri ut helgen. Mmm, blir deilig! Hører rykter om at været skal holde seg også? 

Nå sitter jeg her med en stor skål glede på fanget. Friske jordbær, musli med smak av peanøttsmør og naturell yoghurt med en liten dose nektarin-saft! .. Er det lov å si at det smaker litt sommer av det her? Hihi, for jeg får ihvertfall tydelige assosiasjoner! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Søndagskos -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Håper alle har en strålende dag videre♥ Husk å nyt godværet ekstra mye, for man vet aldri når plutselig regnet er tilbake! Er det forresten noen av dere som skal på NM i lillestrøm denne uken? 

Lørdagens antrekk

 • 27.04.2014 kl. 11:19

Goood søndagsmorgen♥ Flere enn meg som har planer om å bruke søndagen på latskap i senga? Hihi, får kanskje kompensere med en liten tur på spenst senere. I gårkveld fikk jeg besøk av Hanna. Vi lagde sunn pizza med havrebunn, som ble overraskende god! Senere på kvelden tok vi turen oppover Hafstadfjellet igjen. Ble en slapp tur, men gud så fint det var med solnedgang og hele pakken! Var tredje turen opp dit denne uka, så nå kan jeg si meg fornøyd :-) 

Tok forresten antrekksbilder til dere i går, men glemte helt å publisere de da jeg fikk besøk, så da gjør jeg det heller nå! Hatten brukte jeg vel egentlig ikke. Er fortsatt ikke helt komfortabel med hodeplagg, men måtte ta den med på bildene siden den er så fiiiin! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ H&M hatt / Bikbok klær / Parfymelle veske

Peanut Butter Granola

 • 26.04.2014 kl. 16:41

Haha ååå, denne oppskriften måtte jeg lage 3 ganger før det ble en suksess. Først brente jeg den så sinnsyyykt i ovnen, så glemte jeg honning og tilslutt gikk det endelig bra. Mye styr, men det var helt klart verdt det for fyttikatta for en deilig oppskrift på granola jeg har å dele med dere nå! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Du trenger - 
2 kopper vanlig havregryn
1/4 kopp peanøttsmør
1/4 kopp honning
2 ss valgfri søtning (jeg brukte sukrin gold) 

Start med å forvarme ovnen til 150 grader. Bland sammen peanuttsmør, honning og søtning i en bolle og bland godt sammen. Sett blandingen i microen til røren er helt myk, det tar ca 30 sekund. Tilsett så de to koppene med havregryn og bland godt til det er jevnt fordelt. 

Legg blandingen på et stekebrett med bakepapir, og fordel det godt utover slik at det ikke blir store ujevnheter. Varm det så i ovnen i 15-20 minutter, til granolaen har blitt gyllenbrun. Følg med underveis, og ta den gjerne ut for å røre litt om på blandingen halvveis! Når den er ferdig burde den få kjølne helt før den blir spist, så du får den crunchy, gode smaken ;-) Husk å legge den i en lufttett boks etterpå, slik at den holder seg best mulig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bon appetit!

Good morning, sunshine

 • 26.04.2014 kl. 13:49

God morgen solstråler♥ Våknet som vanlig klokken 9 i dag og satte i gang med å lage meg sunne vafler til frokost (oppskrift kommer). Vet ikke hva det er, men uansett hvor lenge jeg prøver å sove går grensen min kl 9. Uansett hvor tid jeg legger meg. Jaja, jeg skal iallefall få mye ut av dagen, og kose meg skikkelig. Denne helgen er nemlig den første på lenge hvor jeg har 0 planer og helt fri. Og jeg klager virkelig ikke, det gjør jo så utrolig godt med en pause i blant! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de

Planene for resten av dagen er å jobbe med blogginnlegg. Kom gjerne med flere ønsker om dere har noen på lur! Ellers vurderer jeg på å snike meg avsted på en liten fjelltur i kveld. hmm, får se hva det blir tid til! Ha en fantastisk lørdag, alle søte blogglesere der ute♥

Happy weekend!

 • 25.04.2014 kl. 19:57

Hei og hopp♥ Jeg kom akkurat hjem fra en liten tur på peppes med Maria. Vi satte oss på uteserveringen og bestilte hver sin deilige tacosalat med eplecider ved siden av. Mmm, snakker om sommerstemning, eller hva? Etter vi hadde fått all mat i magen bestemte vi oss for å ta en liten runde rundt i butikkene i sentrum, og der endte vi opp med å gå rundt noen timer. Er så mye fint i butikkene nå! Men jeg kjøpte ingenting, siden jeg heller vil bruke pengene mine i Oslo eller Paris :-)
 Image hosting by imagehost.nordei.de

Har dere hatt en fin dag da? Jeg fikk dessverre ikke så mye tid til å skrive ønskeinnleggene deres i dag, ettersom det ble litt endringer i planen da jeg våknet. Det beklager jeg, men til gjengjeld skal jeg heller sette av hele morgendagen til det! Ha en super fredagskveld alle sammen♥

Sweatshop, en serie du må se

 • 24.04.2014 kl. 21:01

Wow. Det er det eneste jeg har å si etter å ha sett denne serien jeg nå vil tipse dere om. Rett før påskeferien så jeg en dokumentar om jeansproduksjon i Kina. Den viste hvor ubeskrivelig dårlig arbeidsforhold tekstilarbeidere der jobber under. Helt umenneskelige faktisk. Vi snakker om å jobbe med farlige giftstoffer uten noen for for beskyttelse, null ventilanlegg, en arbeidsvakt som varer dobbelt så lenge som en norsk og en lønn som såvidt dekker maten de må ha for å overeleve. 

Gjennom den tidligere bloggeren Anniken Jørgensen sin instagram (@annijor) fikk jeg greie på at hun har vært i Kambodsja sammen med to andre ungdommer for å spille inn en serie for Aftenposten. Denne serien heter Sweatshop, og går ut på det samme som dokumentaren jeg skrev om ovenfor. -Rett og slett hvilket helvete Asiatere lever i for at vi i Norden skal få litt billigere klær.

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

- Er dette greit? - 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Jeg kjenner jeg har hatt vondt i magen i hele dag etter å ha sett denne serien. Det smerter meg virkelig at det skal være så vanskelig for store kleskjeder å passe på at arbeiderne har det bra. Alle vet jo at kjeder som H&M har egentlig råd til å gi de pengene de måtte trenge for å slippe sult og ellers ordne opp i arbeidsforholdene. De er jo tross alt mennesker, ikke maskiner. Vi trenger bare å gå sammen for å pushe bedriftene i riktig retning. 

Håper aller tar seg tid til å se Sweatshop i kveld. Hver episode tar 10 minutter, og det er tilsammen 5 episoder. 50 minutter av din tid fortjener virkelig disse fantastiske menneskene. Jeg lover deg at du kommer til å få et bedre perspektiv på hvor urettferdig denne verden virkelig er. Se det HER

Typiske måltider for meg

 • 24.04.2014 kl. 14:47

I det siste har det haglet inn forespørsler om flere trenings- og kostholdsinnlegg her på bloggen. Derfor satt jeg meg ned for å planlegge noen lure innlegg til dere om nettopp det, men når sant skal sies så er jeg litt usikker på hva dere vil ha? Realiteten er jo at jeg ikke følger noen spesiell diett og treningen tar jeg som jeg føler for, og da går det stort sett i kardio. Så en haug av gode tips, styrkeøvelser og diettideer har jeg dessverre ikke grunnlag til å dele. Det eneste jeg kom på etter denne tenkerunden jeg hadde med meg selv, var et mat-innlegg med typisk mat for meg. Så her kommer det! 

Jeg prøver å holde meg til sunn mat, men det er uansett veldig viktig for meg at maten smaker godt. Jeg hadde nok ikke klart å holde meg sunn lenge om jeg bare skulle valgt mat utfra næringsinnhold og ikke smak. Mat er jo så fantastisk, så det er viktig å kunne nyte! Ellers bytter jeg ut lyse brødvarer med grove, sukker med sukrin/stevia og prøver heller å lage sunne varianter når jeg lager noe.

Image hosting by imagehost.nordei.de
Middag er det største måltidet jeg spiser i løpet av en dag, så det mååå smake godt for at jeg skal ha en bra dag, haha! Derfor går det mye i salater med godt tilbehør, speltlompepizza, ulike typer wraps (se laksewrap-oppskrift her), (kyllingwraps-oppskrift her), gratinerte speltlomper (oppskrift her), stekt sitronlaks med kesam, ovnsbakt torsk med pesto (legger ut oppskrift senere) og ulike retter med kyllingfilet. I det siste har vi vært veldig opptatt hjemme, så da har jeg ofte bare laget meg en kjapp havregrøt. Er utrolig glad i det, så hvorfor ikke? :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Så var det de andre måltidene. Der bruker jeg å spise litt mindre porsjoner, ihvertfall til lunsj og kvelds. Frokost er derimot grunnlaget for dagen, så der spiser jeg gjerne litt mer. Til lunsj/frokost/kvelds varierer jeg mellom mye forskjellig. Det jeg spiser aller mest er bananpannekaker (oppskrift her), gresk yoghurt/naturell yoghurt med ulik topping (eksempel her), havregrøt, speltlomper og grove scones (oppskrift her)!

Image hosting by imagehost.nordei.de
Og sist men ikke minst må jeg ha med snacks. Her går det, som dere ser, mye i kaffe! Rett og slett fordi jeg synes kaffe er så syyykt godt sammen med litt lettmelk eller lignende. I tillegg hjelper det meg med å dempe søtsuget. Ellers er jeg glad i smoothie, grønnsaker med dip, microbrownie (oppskrift her), proteinkuler (oppskrift her), sunne vafler (oppskrift kommer) og selvsagt favoritten; rå frukt som jeg eventuelt topper med vaniljekesam, skyr eller yoghurt.

Healthy jelly

 • 23.04.2014 kl. 18:38

Heisann! Så gøy at dere hadde så mange ideer til innlegg! Jeg har notert meg alle og enhver, og setter i gang med storproduksjon av forhåndsskrevne innlegg på fredag! Betyr forresten veldig mye for meg at dere gir dere tid til å komme med ønsker. Det viser meg at dere er interesserte i det jeg skriver! Så tusen hjertelig takk for det♥Et ønske som gikk igjen i flere kommentarer var oppskriftinnlegg. Denne oppskriften hadde jeg allerede planlagt fra i går, så her kommer det jammen et ønskeinnlegg allerede! Tenkte jeg skulle dele en liten vidunderoppskrift som redder meg fra et hav av kalorier når jeg craver godteri. (Sånn som nå for tiden.) Jeg regner med det ikke bare er jeg som har søtsug hengende igjen fra påska? Jeg synes det er så vanskelig å gå rett fra bunnen av godteskåla til et supersunt kosthold, så da er det veldig greit med noe som gir den gode søt smaken samtidig som det er sunt! Det hjelper ihvertfall meg gjennom overgangen etter en skikkelig utskeielse! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Du trenger - 
2 dl saft (Fun eller Zeroh for minst kalorier)
8 dl vann
8 gelatinplater
1 ss stevia 

Legg gelatinplatene i kaldt vannbad mens du varmer opp de andre ingrediensene i en kjele. Når gelatinplatene er myke presser du ut vannet og legger de i saftblandingen. Det skal ikke koke, men la det bli godt varmt før du heller blandingen over i noen glass og setter det i kjøleskapet. Der må den stå noen timer, helt til den er stivnet. Det tar gjerne noen timer før den har riktig konsistens. Server med vaniljesaus og friske frukter eller bær! Nyyyt!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette tipset fikk mamma på et Grete Roede kurs som hun gikk på for noen år tilbake siden. Helt genialt, spør dere meg! Oppskriften hadde etterhvert gått i glemmeboken, men når den dukket opp på Eirin Kristiansen sin blogg, måtte jeg bare prøve igjen! Dette skal jeg lage myyye av i sommer!

Enda en solskinnsdag

 • 23.04.2014 kl. 14:53

Hei og hå i fineværet! I dag er det enda en strålende dag, og det skal selvsagt utnyttes til det fulle. I kveld skal jeg nemlig på fjelltur med Hanna for å få unna både en treningsøkt og litt jentesnakk! To fluer i en smekk! Fjellturen vi skal på er en "treningsøkt" jeg er hekta på hver sommer. Turen går oppover et fjell her i Førde som heter Hafstadfjellet, og dit går jeg så ofte som anledningen byr seg. Det er så nydelig der, med akkurat passe lengde og stigning til å bli god og svett! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Litt bilder fra i går. 

Har dere forresten noen ønsker til blogginnlegg? Har en del tid til overs denne helgen, så vil gjerne oppfylle ønskene deres! I tillegg må jeg forhåndsskrive litt innlegg siden det blir litt reising på meg de neste ukene. På tirsdag drar jeg til Oslo/Lillestrøm med Sandra for å ta i mot en pris til Ungdoms bedriften til klassen, og på mandagen etter det er det eeendelig tid for Paris! Wiii, can't wait! 

Detaljer til sommeren

 • 22.04.2014 kl. 22:03

God kveld, alle sammen♥ Da satt jeg godt plassert foran dataen på min faste bloggplass i huset, nemlig kjøkkenet. Tro det eller ei, men jeg liker mye bedre å sitte her på kjøkkenstolen enn i sofaen når jeg skal blogge! Er noe med at jeg konsentrerer meg mer og jobber hurtigere når jeg sitter rett opp og ned, tror jeg? Eller kanskje det bare er fordi det er så kort vei til kjøleskapet? Haha, neida! 

Men nok skravling og over til det egentlig temaet i blogginnlegget. I går viste jeg dere sommerens musthaves i klær, og i dag vil jeg gjerne vise dere detaljene som skal brukes i sommer! Min stil er veldig jentete, og derfor holder jeg meg stort sett til enkle og romantiske detaljer under sommermånedene. Denne sesongen har jeg spesielt fått øynene opp for kobberfargede smykker i simple fasonger, søte neglelakker og rosatoner. Gud så lekkert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Parfymebeholdningen er det ofte mange som oppdaterer når vinteren forsvinner. Personlig har jeg valgt å holde meg til min gode gamle L'imperatrice, som jeg har nevnt sikkert ti ganger tidligere. Den er en klar favoritt av alle parfymer jeg noen gang har luktet på, så jeg ser ikke noe poeng i å skifte den helt ut. Men, jeg har lagt til litt ekstra duft i sminkevesken med den fantastiske Chloè parfymen som jeg stjelte fra mamma sitt skap (hihi), den er så deilig! Neeesten på nivå med L'imperatrice jo!

Den perfekte mandag

 • 22.04.2014 kl. 14:56

Skinnende sol og varme, mine nærmeste, sommerkjolen på, solbriller på nesa, nydelig mat og god stemning. Hver mandag skulle virkelig vært som i går. Mamma, Siv, Markus og jeg tok nemlig kjøreturen til den vakre kystbyen Florø. Der satte vi oss ned på "to kokker" og spiste oss gode og mette på middag før vi måtte avslutte med en softis mens vi vandret i gatene. Hallo sommerfølelse♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

- every monday should be like this - 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg gikk for løvbiff, men klarte nok å lure til meg både et og to pizzastykker fra Siv. Haha, snakker om matmons! Skal sies at jeg ikke hadde spist siden frokost da, så litt ekstra drivstoff i magen var høyst nødvendig! ;-)

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Gårsdagen har ihvertfall klart å sikre seg en plass på topplista for beste dager i 2014! .. Og hele påskeuka har sikret seg selveste førsteplassen for de 17 ukene vi har hatt så langt i år! Markus har dessverre reist hjem nå, men jammen har vi virkelig koset oss! dag inn og dag ut med latter og kos, og om jeg prøvde hadde jeg ikke funnet en eneste ting å klage på! 

Dagens antrekk

 • 21.04.2014 kl. 18:36

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ New Balance sko / Zara kjole / Bikbok genser / Pull & Bear cardigan / Ray Ban solbriller

12 must haves for summer

 • 21.04.2014 kl. 12:41

Jeg satte meg ned for å lage en miniguide til dere om hva man burde ha i klesskapet sitt denne sommeren. Jeg antar det er flere som har begynt å både titte på og shoppe de nye kolleksjonene i butikkene? Det er jo så mye fint! Nesten som en jungel av lette, søte plagg som er klar til bruk i sommervarmen! Personlig ser jeg etter pastellfarger, enkle snitt og plagg med mange kombinasjonsmuligheter, og disse 12 under er mine absolutte must haves for den perfekte sommergarderoben 2014.Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. En enkel hvit bluse / 2. En oversized dongerishorts / 3. Et tettsittende skinnskjørt / 4. En løstsittende shorts i mykt stoff
/ 5. En enkel liten skulderveske. / 6. En dongeriskjorte / 7. En løstsittende bukser / 8. En enkel bikerjakke 
/ 9. Skaterskirt i sort eller pastellfarge / 10. Sneakers / 11. Store solbriller / 12. Sorte eller hvite, enkle sandaler  Kollasjen er laget i polyvore, som en inspirasjon. Derfor vet jeg dessverre ikke hvor noe er fra, bortsett fra solbrillene fra Celine, sneakersene fra Nike og dongeriskjorten fra Acne! Nå må jeg ut og nyte solen, ha en super dag videre! :-)

A view worth walking for

 • 21.04.2014 kl. 09:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Vakkert -

Når et vakkert blått lag dekker himmelen, er det ingen som har samvittighet til å sitte inne hele dagen, er det vel? Det har iallefall ikke jeg! Derfor dro jeg med meg Markus på Hafstadfjellet i går. Vi gikk oppover fjellsiden i et rolig tempo, mens vi snakket om alt og ingenting. Det er akkurat sånne fjellturer jeg lever for -ikke for å trimme, men for å nyte! ...Og når vi kom til toppen? For en utsikt! 

A little something for my makeup bag

 • 20.04.2014 kl. 10:12

God morgen, solstråler♥ For et vær jeg våknet opp til i dag! Blå himmel så langt man kan se, og solsteiken midt i ansiktet når jeg åpnet øynene. Deilig! Kribler allerede i beina etter å komme meg ut på en fjelltur. Som jeg nevnte i går har jeg jo stappet innpå godteri samtidig som jeg har unngått mosjon hele ferien, så nå er det virkelig på tide å komme igang! 

Men tilbake til overskriften. Det er straks sommer nå, og da er det klart sminkevesken trenger en liten oppdatering. For noen dager siden fikk jeg byttet ut den rosa rougen fra i vinter med denne nydelige ferskenfargede fra body shop! Forelsket meg helt i den med en gang jeg prøvde den, fordi den gir en så naturlig og fresh boost, samtidig som jeg fikk den ekstra solbrune gløden som jeg var ute etter! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette produktet har rukket å bli en favoritt i sminkevesken allerede, og sammen med solpudder fra Bare Minerals og Highlighter fra Glo Minerals så tror jeg jammen meg jeg har sminkelooken for sommeren i havn! 

Idyllisk påskeferie

 • 18.04.2014 kl. 21:37

Halloen♥ Hvordan har dere det i ferien? Jeg presterte dessverre å glemme kameraet mitt hjemme da jeg dro på hytta, og siden nettet itillegg gikk tregt som sirup valgte jeg å la bloggen stå stille til jeg kom hjem. Til gjengjeld har jeg koset meg i bøtter og spann med både kjæreste, familie og venner! Denne hytteturen har virkelig vært avslapping og ferieidyll på høyeste nivå! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag våknet vi til knallblå himmel og strålende sol, så Markus, pappa og jeg bestemte oss raskt for å dra på båttur. Den herlige båtturen som skulle ta en liten time ble fort til tre, og tilslutt måtte vi tilbake og ta i mot middagsgjestene. Hele familien på både mamma og pappa sin side var nemlig invitert på bursdagsmiddag på hytta for å feire mamma! Ååh, så koselig vi hadde det! Hadde ikke særlig lyst å dra fra den herlige sommerstemningen, men sånn er det når jeg må på jobb i morgen! .. Ikke at jeg klager på litt alenetid med Markus heller da♥

A fundation from heaven

 • 16.04.2014 kl. 15:21

Image hosting by imagehost.nordei.de

Heisann! Nå drar vi straks på hytta, men før vi kjører av sted ville jeg bare stikke innom bloggen for å anbefale dere en av mine favorittinnkjøp fra den siste tiden. Var nemlig tom for min kjære Clinique-fundation, så jeg gikk innom et parfymeri for å se om jeg kunne finne noe nytt og bedre. -Og gjett om jeg gjorde! Denne jevner huden helt, føles lett, og jeg har faktisk aldri opplevd en fundation som sitter så lenge som denne gjør! Med andre ord: En liten krukke med magi♥

Cute iPhone case

 • 15.04.2014 kl. 15:37

Heisann søte♥ Har dere hatt en fin tirsdag? Min har vært utrolig avslappende som alle andre dager så langt i påsken. Til en forandring skal jeg faktisk gjør noe annet enn å sitte i koseklær og se film i kveld da! Først er det jobb noen timer, og deretter drar jeg og Markus på trening. Må være litt produktiv selv om det er ferie også da!

Før jeg fyker av sted på jobb vil jeg bare dele noen bilder av det søte dekselet jeg fikk i posten i dag! Bestilte det fra ebay for et par uker siden. Måtte bare ha det siden det var så søtt, selv om det kanskje ikke er særlig praktisk. Jaja, jenter er jenter, og vi trenger alltids litt dilldall ;-)

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Det kan bestilles her, om dere er interessert!

Tips før bruningen

 • 14.04.2014 kl. 16:50

Sommer og soling er rett rundt hjørnet, og kanskje noen også tjuvstarter bruningen med en liten sydentur i påsken? Uansett vil jeg gjerne dele noen solingstips med dere. Er jo så kjipt å bruke lang tid på å jobbe seg om DEN lekre brunfargen, men så forsvinner den før man rekker å blunke. Vi alle har vært der eller hva? 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Barber. Må bare starte med det mest vesentlige. Hårstubbene må nesten bort om lår og legger skal ut i friluft. Barbering eller voksing tar gjerne litt tid, men til syvende og sist er det helt klart verdt det!

 Skrubb. Før du går ut i solen er det lurt å skrubbe over kroppen. Ved å skrubbe fjerner du all den gamle huden, og ved å kvitte seg med de døde hudcellene, vil brunfargen holde lenger. 
-Tips! Har du ikke skrubb hjemme, kan du lage din egen med olivenolje og salt!
 
 Solkrem. Mange er redde for at de vil få mindre farge om de bruker solkrem. Denne smellen har jeg gått på selv x-antall ganger, men jeg tror vi bare må innse at det som skjer med flertallet er at man brenner huden og begynner etterhvert å flasse av all fargen man har jobbet for. Den senere tiden har jeg blitt mer fornuftig, og når jeg soler meg nå bruker jeg ofte olje med solbeskyttelse i, og blander det gjerne med en vanlig solkrem med sterkere faktor om jeg skulle trenge det. I ansiktet bruker jeg faktor 30! 

 Smør. Husk å fukte huden din både før og etter soling. Hvis du ønsker å beholde fargen en stund, er det viktig at huden får den fuktigheten den trenger, pluss litt til. Smør kroppen derfor ekstra ofte om sommeren, gjerne opp til flere ganger for dagen på de varmeste soldagene. Aloe vera er også supert å bruke etter soling, da den gir både fuktighet og lindrer den varme huden.

 Olje. Bruk gjerne olje istedenfor dusjsåpe når du dusjer for å få maksimal fuktighet. 

 Kalddusj. Høres i de fleste tilfeller fælt ut, men det er veldig bra for deg. Det hjelper nemlig huden å roe ned etter en dag i solsteiken. 

 Juks. Om brunfargen begynner å falme er det helt greit å ta seg noen minutter i solarium for å friske opp litt, men husk at solarium er sterke saker så man burde være forsiktig med antall timer og minutter! Spray-tan er også et supert alternativ om man er redd for hudsykdommer! 

Dagens antrekk

 • 14.04.2014 kl. 14:03

God mandag♥ Vel, da var det tid for en ny uke, selv om jeg helt klart ikke har kvittet meg med gode helgefølelsen enda. Nyter virkelig hvert eneste sekund av denne ferien med å slappe av og bare kose meg med Markus. Hittil av vi bare ligget strekk ut og sett en haug med filmer mens vi har gomlet godteri til den store gullmedalje. Mmm, herlig påskeferie sa du? Hihi, så absolutt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Forever 21 blazer / H&M topp / Cubus bukse / Parfymelle veske / michael kors klokke 

Håper dere alle har hatt en fantastisk ferie så langt, uansett om dere er på hytta, sydentur, fester eller bare ligger hjemme og slapper av som meg! Det fortjener alle og enhver i denne stressende innspurten mot sommerferien! Lov meg å nyyyt disse dagene til det fulle! ;-)

1 bluse, 3 sommerantrekk

 • 13.04.2014 kl. 13:29

God søndag skjønne♥ Tenkte å starte denne søndagen med litt klesinpirasjon til dere. Nærmer seg jo sommer og lette antrekk, så hvorfor ikke begynne med litt antrekksplanlegging allerede nå? Sommeren er jo, i mine øyner, den gøyeste årstiden å kle seg fint i! Alt blir jo ekstra pent med solbleket hår, brun hud og den ekstra sommergløden, er dere ikke enig? 

Første antrekk jeg satt sammen er et stilig byantrekk. Her får den sommerlige blusen alt fokus, da den er kombinert med sorte og enkle plagg. I et sånt antrekk synes jeg det skal være minst mulig detaljer som trekker oppmerksomheten bort fra blusen. Men om det skulle vært noen, vil jeg si at et enkelt gullkjede eller enkle gullringer absolutt kan passe til! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara bluse, sko & shorts / H&M hatt

Det andre antrekket er et festivalantrekk. Her trekker alle plaggene oppmerksomhet i ulike retninger, men det er jo sånn det skal være på festival - a little over the top! En brun veske er etter min mening den perfekte lille touchen for å løfte antrekket det ekstra hakket. Min har jeg arvet av mamma, og har alltid vært en favorittveske i sommertiden.

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara bluse / Levis shorts / Converse sko / Secondhand veske

Det siste antrekket er et classy antrekk til søte sommerdager. Som dere sikkert har fått med dere er hvitt og lyse farger det store denne sommeren, og det har jeg valgt å ta utgangspunkt i i dette antrekket. Antrekket er absolutt nydelig uten masse bling og detaljer, men en maskulin og stor klokke kan også være fint å kombinere med! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara bluse /Bikbok shorts / Michael Kors klokke / DNA sko

Latest on instagram

 • 12.04.2014 kl. 16:27

God lørdag alle mine fine♥ Markus har endelig kommet, og ligger i skrivende stund og sover ved min side. Stakkars gutten er helt utslått etter den eviglange bussturen. Jaja, jeg griper ihvertfall muligheten til å oppdatere bloggen litt. Har en tendens til å glemme den når kjæresten er her, men denne ferien skal jeg være mye flinkere! 

Har ikke tatt noen bilder i dag, så jeg slet litt med ideer til hva jeg kunne blogge om. Er sikkert ikke veldig spennende for dere å se bilder av meg i koseklær, dott på hodet og sminkefritt ansikt? Jeg er ikke særlig bloggmateriale i dag, nei! Kom heldigvis på at jeg har en instagramprofil med mange nye bilder som jeg ikke har fått delt med dere enda, so here you go:

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Coffee / 2. ukas quote / 3. En aldri så liten Celfiè etter skolen.
/ 4. Litt mer meg / 5. Sunne vafler på vaffeldagen! / 6. 3 små påskeegg til kjæresten min. 
/ 7. Litt avslapping på gulvet på badet før trening / 8. En veldigveldig bra dag / 9. Kisskiss

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Speilbilde på en mandag / 2. Kaffe for å lade opp til norsktentamen / 3. Pakke fra Zara! Wiiii! 
/ 4. Detaljer / 5. Speilbilde på en solværsdag / 6. Kunne endelig finne frem Levisen igjen! 
/ 7. Ready - set - go! Ellipsetrening! / 8. Drømmer om syden / 8. Detaljer   

Har faktisk blitt veldig flink til å bruke instagram den siste tiden, og prøver å legge ut ihvertfall et bilde hver dag! Følg meg gjerne om dere ønsker det! Brukeren min heter @torilhornnes. Ha en fin dag da, så snakkes vi om ikke så altfor lenge♥ 

Påskeegg til min kjære

 • 11.04.2014 kl. 19:48

God helg alle sammen♥ Tenk at vi har ferie nå! Det har vert så utrolig etterlengtet at det føles uvirkelig å endelig kunne sette livet på pause for noen dager. Denne påska skal utnyttes til det fulle, det er ihvertfall sikkert og visst! Har til og med kjøpt inn litt godteri som jeg skal kose meg med i kveld for å feire roen! Haha, gjett om det blir deilig!

Som jeg fortalte i går har jeg tenkt litt på påskeegg de siste dagene. Er jo første påsken med kjæresten min, så for meg er det da naturlig å gjør litt ekstra. Derfor gikk jeg litt rundt i sentrum i dag for å se etter ideer. Endte opp med å bruke litt mer penger enn planlagt, men gud så gøy det blir å gi bort! Når jeg kom hjem hadde jeg også en liten workshop for å gjør eggene litt mer personlig:

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det jeg brukte var tre små påskeegg, noen servietter og blondebånd. Påskeeggene kjøpte jeg på Nille for bare en tier - og det er prisen for alle tre tilsammen! Vanvittig billig, med tanke på at sluttresultatet faktisk kan bli utrolig fint om man er villig til å legge litt arbeid i det! De typiske eggene med høne- og kyllingprint er jo ikke akkurat av det vakreste, eller hva? 

Det jeg gjorde var å lime på serviettene langs kantene på egget med en limpistol. Var enkelt og utrolig raskt gjort, så anbefaler flere som har litt tid til overs i påska å gjør det samme. Vi er vel enig i at gaver som er lagt til tanke og arbeid bak er de kjekkeste å motta? 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Kan ikke vise dere alt innholdet ettersom Markus nesten må få åpne det selv først! Men jeg kan komme med litt forslag til dere om noen av dere skulle trenge det? Hva med kinobilletter, flaxlodd, godteri (selvsagt), boksere, deodorant, parfyme eller lignende? Det er jo ikke noen regel som sier at påskeegg bare kan inneholde kilovis med godteri! ;-)

Detaljer fra gårsdagens antrekk

 • 10.04.2014 kl. 23:26

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Zara genser & sko / Bikbok jeans / Michael kors klokke

Slenger inn noen detaljbilder fra gårsdagens antrekk før jeg hopper til køys. Tusen takk Sandra for at du stilte opp som fotograf♥ Glemte helt at vi hadde tatt disse bildene, jeg. Skulle jo egentlig poste de i går! Woopsi, sånn går det når man har tusen andre tanker i hodet. Et av de er forresten hvordan påskeegget til Markus skal lages. Noen ideer? Jeg vil gjerne gjør noe originalt og spennende! 

24 days left

 • 10.04.2014 kl. 17:43

Wiiii, som dagene flyr! Som jeg har nevnt tidligere så står det en klassetur til Paris på agendaen for starten av mai. Dette er selvsagt noe jeg gleder meg utrolig mye til, og jeg kan nesten ikke tro at det bare er 24 dager igjen! Føles som vi nettopp startet ungdomsbedriften og diskuterte destinasjon! Haha, jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med at vi endte opp med å velge selveste Paris! Hvem vil vel ikke dit?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vi skal også ha fotoprosjekt der nede, og tro det eller ei men jeg gleder meg faktisk mer til å ta bilder av den vakre våren i Paris, enn jeg gjør til shopping! Jeg mener, se på de nydelige bildene over da? Tenk å kunne si at man har tatt så flotte bilder! Gleder meg sånn til å vise dere♥Nå er jeg på jobb, så dette innlegget er forhåndsskrevet. Har desverre ikke mye tid til overs til bloggen i dag, ettersom jeg har så mye jeg skulle gjort. Når jeg kommer hjem i kveld venter nemlig en stor jobb med øving til Samfunnsfagprøve i morgen! Siste innspurt før påskeferie nå.. Puuh, dette skal jeg klare!

Days to go: 2

 • 09.04.2014 kl. 14:48

Heisann og god onsdag til dere♥ Tenk at vi bare har to skoledager igjen før påskeferie! Hvor deilig er ikke det? Jeg kjenner ihvertfall at både kropp og sinn har stort behov for en timeout. Har blitt litt mye i det siste, så det å kunne legge alt stress i boks og fokusere på avslapping i en uke blir helt fantastisk. I tillegg kommer jo Markus, noe som alltid er like stas! 10 dager sammen er virkelig luksus for oss i avstandforhold, så gjett om det skal nytes!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Ellers har jeg og Sandra vært hjemme hos meg i dag og jobbet oss ihjel med et prosjekt for ungdoms bedriften. Har holdt på med det hele året, og nå er det tid for siste innspurt før vi endelig kan levere sluttresultatet. Begynner å ligne på noe nå, og nå drar vi straks ut døren for et møte med kundene for filmen! Blir utrolig spennende å se om de blir fornøyd, så kryss gjerne fingrene for oss!

Something new

 • 08.04.2014 kl. 17:52

Wiii! Pakke på døra er alltid så gøy! Dere kan tro jeg var i ekstase da DHL ringte og sa at pakken var fremme allerede i dag! Er jo under en uke siden jeg bestilte, så hadde virkelig ikke forventet det. For en deilig overraskelse midt i samfunnsfaglesingen♥ 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Klærne traff jeg blink med også! Begge er fra Zara, og kommer til å bli perfekte mot vår- og sommertid. Har litt for mye mørkt i garderoben min nå, så er absolutt deilig med disse overdelene som frisker opp! Men nå må jeg tilbake til samfunnsfagboken igjen. Måtte bare vise dere nydelighetene før jeg begynte på neste avsnitt! Ha en fin kveld♥

Deilig mandel- og kaffesmoothie

 • 08.04.2014 kl. 14:09

Heisann, gode leserne mine♥ I dag våknet jeg i litt senere enn jeg pleier, noe som resulterte i en litt shabby Toril på skolebenken denne tirsdagen. Huff, krøllet hår i en stor dott på hodet og et trøtt og sminkefritt ansikt. Haha, kan dere tenke dere? Hadde også norsktentamen i dag, og jeg kjente godt at jeg hadde trengt noen timer ekstra på øyet før jeg skulle starte. Fikk ristet det av meg da, og kom etterhvert inn i et heidundrende skrivetempo. Nå er det bare å krysse fingrer og tær for at teksten jeg skrev er god nok til en ok karakter!

I det jeg leste gjennom kommentarene deres i går kom jeg over et spørsmål om jeg kunne legge ut ulike kaffeoppskrifter. Jeg har dessverre ikke så mange på lur, ettersom jeg stort sett drikker cappuccino selv, men jeg har ihvertfall en som jeg mer enn gjerne vil dele med dere. Det er en mandel- og kaffesmoothie som smaker aldeles nydelig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

♥ 15 gram mandler ♥ 1 fryst banan ♥ 2 ss vaniljekesam ♥ 1/2 kopp kald kaffe ♥ 4 isbiter ♥ 

Start med å ha mandlene i en blender til de er helt knust, og gjør deretter det samme med isbitene. Hell tilslutt resten av ingrediensene sammen med isbitene og mandlene, og mix det godt! Enjoy!

16 favoritter fra nellysalget

 • 07.04.2014 kl. 17:36

/Adlinks

Jeg antar det er flere som har fått med seg at Nelly har startet mid season salg igjen? Jeg måtte ihvertfall ta meg en tur innom for å se om jeg fant noen skatter, og gjett om jeg gjorde! Helt ærlig synes jeg Nelly ofte har litt for mange gamle varer på disse salgene, men denne gangen har de lagt inn mye kult også! Jeg liker jo best å handle litt basic når jeg først shopper på salg, siden jeg gang på gang har gått i fella der plaggene bare blir liggende i skapet etter de er kjøpt. Her er ihvertfall alle mine "safe" salgsfavoritter: 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/1. HER / 2. HER / 3. HER / 4 HER

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER 

Iiik, så mye fint! Har seriøst lyst på alt jeg har funnet? Haha, kjenner det blir en utfordring å plukke vekk noe av dette.. Koden er forresten VIPMIDSALE!

11 tips for en bedre hverdag

 • 06.04.2014 kl. 16:16

 God kveldsmat. Sett av litt ekstra tid om kvelden til å lage deg en god kveldsmat av din favoritt. Du kan for eksempel koke egg, lage te og skjære opp frukt? Lag gjerne litt ekstra også, så har du til en kjempegod frokost eller nistepakke dagen etterpå! For meg er dette utrolig viktig og jeg går gjerne hele dagen og gleder meg til kveldsmaten. Da har jeg jo gjennomført flere av to-do punktene på listen min, og derfor er et jubelmåltid helt på sin plass etter min mening!

 Ta initiativ. Ikke sitt og vent på at vennene dine skal ringe deg. Ring heller så fort du har en idé til noe å finne på, eller bare en ledig kveld hvor du ikke aner hva du skal gjøre. Inviter på kino, kafé, filmkveld, middag, eller gud vet hva! Tar du initiativet viser du også omtanke til dine venner, og de føler at du bryr deg. 

 Hobby. Gjør det du liker å gjøre. Du trenger absolutt ikke streve etter å finne en typisk hobby som å spille fotball eller håndball. Finn noe du virkelig gleder deg til! Hva med å skrive dagbok eller blogge, gå på gruppetimer, lage scrapping-bøker, gå fjellturer? Jeg har funnet mine favoritthobbyer som er denne kjære bloggen og ellipsemaskinen. Absolutt ingen tradisjonelle hobbyer, men gjett om jeg trives!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Vær forberedt. Forbered deg til neste dag før du legger deg: Legg fram klær, bøker og andre ting du skal ha med deg. På denne måten slipper du stress, og kan derfor ha en rolig og behagelig morgen. Husk at morgenen legger grunnlaget for resten av dagen!

 Egenpleie. Sett av noen timer eller en kveld til egenpleie en gang i uka. Jeg bruker å gjør dette på en travel hverdag, for det er da jeg ofte har behov for å stresse ned litt og gi meg tid til meg selv. 

 Tren. Som dere sikkert vet får man frigjort endorfiner av å trene. Derfor er trening en suuuper måte for å løfte humøret noen hakk! I tillegg blir man også i godt humør av å se fremgang og generelt god prestasjon hos seg selv. Jeg vet ihvertfall at jeg sover mye bedre og er generelt mye blidere når jeg er inne i gode treningsperioder!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Søvn. Søvn er utrolig viktig, men dessverre noe mange nedprioriterer. Det har jeg lett for å forstå, for det er jo så mye som skjer absolutt hele tiden. Ihvertfall når man går på skole og skal ha tid til lekser i tillegg til å være sosial og tjene penger. Men prøv så godt du kan å vær effektiv med alt annet, så du kan hente inn søvn når kvelden kommer. Jeg trenger for eksempel 8 timer søvn for at hjernen min skal fungere, og jeg regner med at det er likt for flere?

 Spis sunt. Velg det sunne alternativet når du skal spise og hold sukkeret til helgen. Da føler du deg mye freshere og mer opplagt. Her snakker jeg av erfaring, for jeg har hatt både en sunn og skikkelig usunn livsstil. Det å gå fra å spise sjokolade hver dag til å nesten kutte det helt ut har hjulpet utrolig mye på humøret mitt -tro det eller ei!

 Smil. Visste du at ved å smile kan du lure hjernen til å tro at du er glad? Altså: har du en skikkelig dårlig dag, så burde man prøve å fokusere på å smile. Viiiips så er dagen tilbake på topp!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Rydd. Rydding er ikke akkurat det gøyeste, men følelsen etterpå er så herlig! Tenk lukten av et rent og pent rom, 0 klær på gulvet og skoene stilt på rekke og rad i skapet. Aaah, da kan man virkelig slappe av og være stolt av seg selv altså!

 Noe å se frem til. Bestill en tur sammen med venninnegjengen, kjæresten eller en familiemedlem så du har noe å se frem til. Jeg har både en tur til Barcelona og Paris i kikkerten, og guurimalla så motiverende det er!

Gårsdagens antrekk

 • 06.04.2014 kl. 11:52

God morgen herlige dere! Må nesten starte innlegget med å si hvor sykt takknemlig jeg er for dere. I løpet av natten har jeg hoppet opp på 90.plass på topplista, noe som er helt utrolig! Det at over 600 personer er innom for å lese om meg og mitt hver dag, betyr uendelig mye for meg. Så tusen hjertelig takk alle sammen♥

Ellers fikk tatt disse bildene før jeg fløy på jobb i går. Endte opp med å skifte toppen til en hvit bluse, ettersom det ble litt for lite pyntet for et jobbantrekk å være. Må være litt fin og fjong når man jobber med smykker og gull, vet dere!

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
Levis shorts / Cubus jakke / Bikbok topp / Rayban solbriller / Smykke herfra

Vel, nå må jeg nesten hive meg rundt og starte på siste finpuss av norskteksten min før leveringsfristen er kommet. Har hatt utrolig lang tid på den egentlig, men ved hjelp av skrivesperre og en liten dose travelhet så har jeg nok en gang utsatt det meste til leveringsdagen. Er bare å krysse fingrene for at skrivesperren løsner nå da :-) Ha en super søndag!

Workout music

 • 05.04.2014 kl. 15:23

Hei der♥ Er på jobb i dag, så måtte forehåndsskrive et innlegg til dere! Tenkte å komme med noen musikktips igjen, siden det er en stund siden sist. Om noen av dere har en slapp lørdag, er det jo en perfekt mulighet å gripe sjansen til å oppdatere spillelisten til neste treningsøkt! Det er jo så motiverende, og ikke mist gøy å trene til noe nytt og fengene på ørene! Er dere ikke enig?

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Om dere vil ha enda flere ideer så er dere mer enn velkommen til å sjekke "workthatass"-spillelista mi HER. Den bruker jeg under hver eneste økt, og prøver derfor å oppdatere med jevne mellomrom. Følg den gjerne også, om dere har lyst til det!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Trenger forresten tips til nye sanger selv! Om dere har litt god musikk som dere mener jeg burde ha med på listen min, eller har en god treningsliste på lur, så skrik ut i kommentarfeltet!

Scones for breakfast

 • 05.04.2014 kl. 09:34

I dag våknet jeg så tidlig at jeg måtte benytte anledningen til å gi meg tid til å prøve noe nytt til frokost. Jeg hadde et skikkelig sug etter brødmat i det jeg sto opp, men dessverre for meg har jeg begynt å reagere på brødskiver og boller med vanlig mel. Blir faktisk skikkelig uggen i magen i flere dager etterpå.. Er absolutt ikke godt, og derfor ville jeg prøve meg på en sunn oppskrift til scones der jeg byttet ut melet med havregryn og havremel. Og vet dere hva? Det ble en suksess!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Det du gjør er å blande alle ingrediensene sammen, former det til to boller på et stekebrett og setter brettet i ovnen på 200 grader i 10-15 minutt. Jeg har bare prøvd meg frem med ingredienser, så det er fult mulig å bytte ut litt. Om du for eksempel ikke har havremel kan du skifte ut det med 10 g ekstra havregryn. Og kardemomme, kanel og sukrin er smaktilsetninger som også er fullt mulig å sløyfe! Bon appetit!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Anbefaler virkelig alle å prøve denne oppskriften, jeg skal iallefall lage det flere ganger! Er både godt, sunt og veldig mettende! Ble faktisk mett etter den første sconesen allerede, men godt som det var klarte jeg å dytte i meg den siste også, haha! Ha en fin dag da♥

Smoothielicious

 • 04.04.2014 kl. 18:03

Den siste tiden har jeg fått helt hekta på smoothie. Kanskje ikke så rart når det går mot smoothiesesong, og man konstant craver etter noe forfriskende. Jeg prøver å variere litt med nye oppskrifter i jakten på den perfekte smak. Hittil er det faktisk den enkleste som har vært det beste, så den må jeg bare dele med dere! Det eneste jeg har hatt oppi her er en skål frosne skogsbær, 4 ss yoghurt naturell og 2 dl melk. Enklere enn det blir det faktisk ikke!
Image hosting by imagehost.nordei.de
I morgen tenkte jeg å prøve ut kaffesmoothie. Har laget det en gang før, men da manglet jeg både det ene og det andre, så jeg får heller gi det en ny sjanse. Skal dele oppskriften med dere om det blir bra!

Dagens antrekk

 • 04.04.2014 kl. 14:45

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

/ Zara jakke / Michael kors lommebok / Vila skjørt / H&M topp / Michael kors klokke

Heisann og god fredag, mine fine lesere♥ Dere aner ikke hvor mye jeg har jobbet med bloggen i dag! Puuh, skal love dere at jeg har en del på lager nå altså! Har nemlig hatt fri i dag, men våknet likevel kl9 for å jobbe med bloggen. Trodde jeg hadde gått litt tom for ideer, men etter litt brainstorming med meg selv har jeg klart å skrevet side opp og side ned med fremtidige blogginnlegg! Hoolymoly så deilig!

Kveldskos

 • 03.04.2014 kl. 21:28

God torsdagskveld, kjære dere! Håper alle har hatt en herlig dag♥ Jeg kom hjem fra jobb for en liten time siden, og sitter nå og storkoser meg med et rykende ferskt "Det nye" og gratinerte speltlomper! La ut oppskriften her, og jeg må bare anbefale alle å prøve! Lagde det til Markus i helga og han eeelsket det og ga meg en hel haug med skryt for å ha laget en sååå deilig kveldsmat. Utrolig at noe så enkelt kan være så godt!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Nå må jeg få fingeren ut og jobbe litt med norsk før jeg skal kose meg enda litt mer og se noen episoder av Suits! Haha, den serien er så fantastisk! Har falt helt pladask for absolutt alle karakterene jeg. Er så fort gjort når de har så herlig humor hele gjengen! 

Resultatet av tentamen

 • 03.04.2014 kl. 14:13

De som kjenner meg vet at jeg er en skikkelig perfeksjonist, spesielt når det kommer til ting jeg vet jeg kan, som nettopp det å lage et brukbart DVD-cover. Denne tentamenen var et av de prosjektene hvor perfeksjonisten i meg aldri ble fornøyd, og jeg endte opp med å levere noe jeg ikke er spesielt stolt over. Det var egentlig grunnen til at jeg ikke har lagt ut tentamen tidligere, men lovt er lovt og her kommer den:

Image hosting by imagehost.nordei.de

Oppgaven var at jeg skulle lage DVD-cover til krimserien "Poirot" av Agatha Christie. Stilen jeg skulle bruke var en stil kalt "Art Deco", og her er det bare å google om dere skulle være spesielt interessert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hovedelementet jeg har brukt er et bilde av Poirot, som jeg har tegnet etter en skisse i photoshop. Er nok dette jeg brukte mest tid på, ettersom det er så mange kontraster og detaljer  som skal frem. I tillegg tok jo selvsagt bakgrunnen med alle bygningene lang tid, siden jeg måtte legge boks for boks, og deretter skygge.

Oppgaven var utrolig gøy og utfordrende, men som sagt ble jeg lettere frustrert etterhvert som jeg ikke skjønte hva jeg skulle endre for å bli fornøyd. Ser i ettertid at fargene burde vært mye lysere og sterkere for at det skulle bli art deco stil. Jeg var nok for fokusert på krimtema, så jeg låste meg helt til de mørke tonene. Vel vel, gjort er gjort og jeg har ihvertfall lært mye til eksamen!

Pynter meg for sola

 • 02.04.2014 kl. 22:11

Vårsolen har endelig tittet frem for å kile oss i ansiktet, og gud så deilig det er! Men jeg må bare spørre; er det bare jeg som alltid føler meg så naken og gjennomsiktig den første vårparten? Har jo gjemt meg bort i store jakker og skjerf i en liten evighet nå, men plutselig er det blitt for varmt og den deilige jakken må byttes med en tynn vårjakke som såvidt dekker rumpa og legger seg heeelt klistret mot kroppen. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Misforstå meg rett, jeg elsker varmen og våryret, men kanskje jeg rett og slett bare trenger noen uker tilvenning før jeg føler meg skikkelig vårfresh, eller enkelt og greit vårklar? Føler at solen blir som en scannemaskin som avslører absolutt alt. Om vinter er det jo så mørkt at folk gjerne ikke legger merke til den litt for skjoldete sminken eller det bustete håret, men solstrålene som nå kommer frem treffer hver eneste vinkel av ansiktet, og får hver lille feil til å lyse opp som et stort warning-skilt. 

Image hosting by imagehost.nordei.de 

Jeg må ihvertfall innrømme at jeg allerede har begynt å stå opp en stund tidligere bare for å få det ene hårstrået til å ligge symmetrisk med resten, og passe på at solpudderet sitter som det skal -hverken for høyt eller lavt under kinnbeinet.

My new baby

 • 02.04.2014 kl. 17:33

Iiiik! Gjett hvem som endelig har vært og hentet den nye klokka si i dag, etter flere måneder med venting? Haha, tror jeg må ha snakket hull i hodet på så og si alle rundt meg. Har gledet meg sånn til å endelig ha perfeksjonen rundt håndleddet! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Er den ikke nydelig? Den skal få lov til å bosette seg på armen min for en stund fremover, det er ihvertfall helt sikkert! Klokken er fra Michael Kors og modellen heter Bradshaw, for dere som lurer på det. Ville ha en gullklokke uten diamanter og annet dilldall i god kvalitet, og da er denne perfekt!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no