Rise & shine

 • 28.04.2013 kl. 13:54

God morgen♥ I går hadde jeg spisedag, så spiste massemasse godteri og chips. Var faktisk første gang siden påsken at jeg spiste drittmat, men herregud så godt det var! Forresten så tenkte jeg kanskje å slå sammen spørsmålene jeg har fått siden jeg startet å blogge igjen i et "ukens smpørsmål"-innlegg. Føler at det blir enklest på den måten, så jeg slipper flere spørsmål opp igjen og opp igjen :-)I dag er jeg usikker på om jeg skal trene eller ikke. Har mest lyst å trene i kveld, men senteret stenger kl17. Ååh, åpningstidene på spenst er faktisk såå irriterende. Har for eksempel vurdert å begynne med morgentrening, men senteret åpner ikke før halv 7. Og det er bare 2 ganger i uka, resten åpner det rundt 8 eller 10. Og jeg må sitte på bussen kl 0730, så det går ikke. Jaja, jeg får klare meg med trening etter skolen eller på kveldstid! 

Morning sunshine

 • 27.04.2013 kl. 10:58Våknet utrolig nok av meg selv klokken 9 i dag, og satte i gang med å rydde rommet og støvsuge med en gang. Så nå skal jeg bare få i meg en stoor, god frokost før jeg drar av sted til en styrkeøkt. Krysser fingrene for minimalt med mennesker på senteret i dag. Ellers har jeg egentlig ikke noen planer i dag eller resten av helgen, men finner vel på noe :-)

Langhelg

 • 25.04.2013 kl. 21:52

Ååh, i dag hadde jeg en skikkelig kjip treningsøkt. Fikk helt syke smerter i magen da jeg var på senteret, så måtte dra hjem nesten med en gang. Fikk trent litt mage og litt intervaller før jeg ikke klarte mer da, men var utrolig dumt å måtte dra hjem når det endelig var så godt som ingen personer på senteret. Jaja, får ta økten igjen i morgen♥

Disse bildene tok jeg rett før jeg dro på trening i stad, var skikkelig motivert og klar! haha, sånn kan det gå. Nå sitter jeg hos hanna og bare slapper av. Skal sove over her, siden vi har langhelg og fri i morgen. Såå deilig :-) 

Cosy rainy morning

 • 25.04.2013 kl. 11:27

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg her i kosedressen og nyter en deilig frokost, mens regnet plasker ned utenfor. Har langhelg nå, så må prøve å finne på noe gøy! I dag skal jeg hvertfall på trening, innom 50% salget på bikbok for å kjøpe meg en ny bukse, også overnatte hos Hanna♥ Er altfor lenge siden sist, så blir kjempekoselig! 


Ser det ikke godt ut? Dette må dere virkelig prøve, smaker himmelsk! En sunn og utrolig god erstatter for en kjedelig frokost med brødskiver, frokostblanding eller knekkebrød.

Latest buy

 • 24.04.2013 kl. 21:03

Fra H&M! Er den ikke supersøt? Kjøpte den for rundt en uke siden, og har allerede hundrevis av planlagte antrekk i hodet! Så vidt jeg vet er det veldig mange som har den, men det er jo lett å forstå ettersom den er så fiin! Heldigvis går det an å kombinere den med sååå mye forskjellig at antrekket ikke trenger å bli "som alle andre". Ååh, har lyst å bruke den nå! 

Sunn og god kveldsmat

 • 23.04.2013 kl. 21:24

Basic Essentials

 • 23.04.2013 kl. 18:47

Ååh, i dag regner det for mye for at jeg kan gå ut å ta antrekksbilder.. Derfor har jeg laget en kollasj med de enkle plaggene som redder ethvert antrekk og kan kombineres på uendelig mange ulike måter. Med andre ord; ting som alle jenter bør ha i garderoben!

Happy tuesday!

 • 23.04.2013 kl. 15:37

Heihei alle sprekinger! Akkurat nå sitter jeg i senga med dataen på fanget og slapper av med musikk, mens jeg leser blogger. Var ferdig på skolen klokken 11:30, noe som var kjempedeilig! Etter skolen dro jeg rett på trening med Maria og tok intervaller og styrke på mage, før jeg dro hjem for å dusje og spise en deilig middag med kjøtt og guacamole! Namnam♥ Resten av dagen vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke på. Tror jeg må ta litt bilder til bloggen og kanskje ta en liten time med spinning. Vi får se hva jeg orker, haha!

Håper alle har en like fin dag som meg! Synes forresten at det er kjempegøy at så mange følger meg på både bloggen og instagram allerede! Det gjør meg så motivert! Hvis dere har noen tips til hva dere vil lese om på bloggen, så tar jeg gjerne i mot noen :-)

All ready for the sunny days

 • 22.04.2013 kl. 22:08

Hei alle sammen! I dag var skoledagen sååå ufattelig lang at jeg trodde tiden hadde stoppet helt opp. Heldigvis ble jeg tilslutt ferdig, og dro deretter rett på trening for å trene litt armer og mage. Var så slapp og lei da at jeg såvidt kom meg opp trappene på senteret. Haha, huff! Jeg kom meg gjennom økten da, selv om det kanskje ikke var blant de mest effektive øktene jeg har hatt. Jaja, all trening er bra trening, eller hva? Så tilbake til overskriften:Endelig er jeg også eieren av et par Ray Ban! Kjøpte de på Lensway for noen uker siden, og det tok bare 2 dager før jeg hadde de i postkassen! Nå gleder jeg meg bare til skyene og regnet forsvinner, så skal de brukes dag inn og dag ut (nesten hvertfall..). Kvalliteten på brillene er utrolig mye bedre enn hva kvalliteten på de andre solbrillene mine fra H&M og Bikbok osv er. Kommer aaaldri til å angre på å ha kjøpt de, og har allerede begynt å tenke på hva mitt neste par blir, haha

Treningsmusikk

 • 22.04.2013 kl. 19:03

Hei sprekinger! Fikk et spørsmål om hvilken musikk jeg liker å trene til! ..Skal jeg være helt ærlig, så varierer det veldig. Spørs litt på humøret egentlig. Noen dager trener jeg til dubstep, andre dager til ulike remixer, noen til indierock og noen til ... klassisk. haha ja, det er sant. Klassisk musikk er jo litt sånn filmaktig, så da bare lukker jeg øynene og later som jeg springer på en åker med sommerfulger rundt meg. Hahaha, jeg må jo være tidenes taper... men ja, det er fakta.

Musikken ovenfor er favorittene nå fortiden. Mer normal treningsmusikk, som gjør at man får lyst til å både danse, springe og ta i litt ekstra. Det er vel den musikken som er aller best å trene til? :-)

Åååh, frister ikke dette? Hadde ekstremt søtsug da jeg kom hjem fra trening, så måtte bare lage meg noe søtt og godt. Da ble det havrepannekaker med Cottage Cheese, jordbærsyltetøy uten sukker og banan, også hadde jeg proteindrikk og litt melk vedsiden av. Namnam!
 

Om meg

 • 21.04.2013 kl. 19:27

· Velkommen! ·

Så hyggelig at du klikket deg innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en 20 år gammel jente som for tiden er bosatt i Trondheim sammen med kjæresten min. Her studerer jeg Markedsføringsledelse på BI og lever det gode liv som student på siden :-) Jeg er en livsnyter med en brennende entusiasme for mote, klær, skjønnhet og en sunn livsstil - og det er nettopp det jeg ønsker å formidle her på bloggen! Tusen takk for at du besøkte meg her i min lille internettverden! Kommenter gjerne innleggene mine dersom det er noe du lurer på! 

New running partners

 • 21.04.2013 kl. 12:16

Wiiii! På fredag fikk jeg endelig nye treningssko, noe som også betyr ekstra påfyll med motivasjon! Akkurat det jeg trengte. Har blitt skikkelig hekta på jogging/langkjøring på mølla i det siste. Desverre er det ganske hardt underlag å jogge på, og kombinert med nike free run sko (uten noe form for demping) resulterte det i betennelse på baksiden av kneet. Auu! Har hørt mye bra om disse skoene så kan nesten ikke vente med å prøve de! ..Og så er det bare å krysse fingrene for at betennelsen forsvinner etterhvert :-)Nå har jeg akkurat spist frokost (speltlomper med smørost og spekeskinke, namm♥), og skal begynne å skifte om til treningsklær og dra bort på spenst om ikke så altfor lenge. I dag blir det langkjøring og rumpetrening med Maria! Gleder meg! :-)

Typisk meg

 • 20.04.2013 kl. 21:23

Hei alle søtinger! ble visst en uventet bloggpause på meg... Veldig typisk. Har egentlig ingen annen grunn enn at jeg ikke orket. Har ikke fjernkontroll til kameraet så det tar en evighet å få 1 bilde som er OK fokus på. Blir helt gal av det, men får bare venne meg til det igjen. Skvatt forresten av øyenbrynet mitt på forje innlegg. Hahahhaha for et artig, stort bryn, for ikke å glemme at det var altfor mørkt. haha greit, ferdig å snakke om øyenbryn.

Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på igjen med blogging, og satser på at jeg holder ut mye lengre denne gangen. Sannheten er at jeg elsker blogging, men tiden og orket strekker ikke alltid til.. Ellers er jeg like opptatt av trening nå som jeg var før bloggpausen! Trener mellom 4-6 ganger i uka og jeg elsker det! Endelig har jeg virkelig kommet inn i treningen igjen. Herrrrlig!

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no