Back to reality

 • 31.03.2014 kl. 22:07

Heisann skjønneste♥ Da var Markus dratt hjemover etter en helt perfekt helg på hytta. Ååh, så gøy vi har hatt det! Føler meg sååå heldig som har funnet en så fin kjæreste -og bestevenn! Vi ler hele tiden, og koser oss fra morgen til kveld!! Men avstandsforhold er avstandsforhold og nå var det tid for å dra fra hverandre igjen. Heldigvis er det ikke lenge til påska er her, og da får vi 10 dager sammen! Gjett om jeg gleder meg!Nå tenkte jeg å se siste episode av grey's anatomy før jeg hopper til køys. Trenger noen ekstra timer på øyet i natt siden jeg skal på filmfestival i morgen. Opplegget er i Sogndal så blir en lang dag, med både bussturer og foredrag! Vel vel, vi får krysse fingrene for at det blir interessant! Natta alle sammen♥

Perfect days

 • 29.03.2014 kl. 13:24

Heisann og god lørdag alle sammen♥ Som jeg har fortalt tidligere i uka så er jeg på hyttetur sammen med kjæresten min denne helgen. Vi kom hit midt på dagen i går og har egentlig bare slappet av med god mat, TV og kortspill siden. Været er helt nydelig, så i dag skal vi få litt mer ut av dagen. Snart går nemlig turen til Bestemor, deretter på butikken, og så tenker vi å runde av dagen med en liten gåtur i fineværet. Mmm, for en herlig lørdag dette skal bli!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gårsdagens snacks! Må være lov å kose seg litt ekstra når man er på hyttetur, eller hva? Det synes ihvertfall vi! Skal innrømme at det er jeg som svelger unna de fleste av godtebitene da. For når jeg først skal spise godteri - da skal det spises til kvalmen tar meg!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må nesten legge til at Internettet er veldig tregt her, så det blir nok minimalt med blogginginnlegg frem til mandag, men jeg skal selfølgelig prøve å få oppdatert dere litt! Vel, nå har Markus laget bananpannekaker til oss, så må nesten legge fra meg dataen og spise. Ha en strålende lørdag i fineværet, alle sammen!

10 funfacts om meg

 • 28.03.2014 kl. 15:29

 Jeg elsker å kjøpe undertøy. Ingenting i hele verden gjør meg mer lykkelig enn å kjøpe et nytt sett med undertøy. Er utrolig kresen, men gud så gøy å finne de perfekte skattene! (Som er utrolig vanskelig å finne i førde?? Tror vi trenger en egen undertøysbutikk..)

 Jeg MÅ sitte på samme side som bussjåføren når jeg tar buss. Vet ikke hvorfor det er sånn, men det har blitt en slags tvangstanke opp gjennom årene. Føler meg rett og slett utilpass om jeg må sitte på høgre side..

 Øverst på ønskelisten min står Louis Vuitton Neverfull. Tror egentlig jeg ikke trenger å si mer? Jeg er ihvertfall head over heels forelsket i den veska, og den MÅ faktisk bare bli kjøpt i løpet av våren.. 

 Som tiåring stjelte jeg penger til godteri fra en ønskefontene. Min eneste kriminelle gjerning måtte jeg nesten ta med i denne funfactsen! Jeg og en venninne trengte nemlig penger til godteri. og så ingen annen løsning enn å plukke noen penger fra ønskefontenen.. Vi snakker den dag i dag om at vi har dårlig samvittighet, og vurderer en dag å dra til fontenen og legge tilbake noen av pengene. Jeg er utrolig glad i fjellturer, men den værste dagen i livet mitt var nok den 8-timers fjellturen jeg gikk på i høst. Var på filmoppdrag med to jenter fra klassen, og hadde på forhånd fått beskjed om en gåtur på toppen 2 timer.. Veeel, etter 3 timer konstant gåing var vi enda ikke kommet frem ene veien engang. Hadde ikke med oss nok mat, var klissvåte og utrolig sliten i både beina og hodet når vi kom ned på kvelden.. Haha, tror vi var på gråten hele gjengen!

 Det siste halvåret har jeg fått et utrolig nært forhold med mamma. Pappa har vært mye på jobb og søsteren min har flyttet ut pågrunn av studier. Det betyr at det stortsett bare er jeg og mamma som er hjemme, og da har det blitt my Mor&datter-tid. 

 Jeg har 4,7 i snittkarakter på skolen. Hadde en del høyere på ungdomsskolen, men jeg er absolutt stolt over at jeg har klart å holde karakterene mine såpass bra! Prøver utrolig hardt å komme meg litt opp på karakterskalaen nå til sommeren da. Tenker å gå påbygg til neste år, og der er det stor pågang har jeg hørt!

 Jeg har hatt 3 jobber. Er vel ganske uvanlig å ha hatt over 1 jobb i en alder av 18? Jeg har altså hatt tre.. Først jobbet jeg i et og et halvt år på Olefine, som er en kafè her i Førde (med verdens søteste kollegaer!), og så hadde jeg en periode hvor jeg og en venninne var lærere på datakurs for voksne som ikke har lært seg det grunnleggende om PC, og nå jobber jeg på Mestergull. Tre heelt ulike jobber som jeg har lært utrolig mye av! Ene fortanna mi er falsk. Jeg hoppet hoppetau da en venninne av meg kastet en ball under beina på mine som jeg selvsagt klarte å lande på.. Viips så sklei jeg i bakken og tok i mot fallet med fortenna.. Herreguuud, hvor hadde refleksene mine tatt veien egentlig? Haha.. Endte ihvertfall opp med å knekke den venstre fortanna mi på midten, og har nå en falsk del der som erstatning. 

 Jeg har aldri røyket. Prøvde snus for noen år tilbake siden, men jeg vet ikke hvorfor for det var virkelig ikke en hyggelig opplevelse. Endte opp med å kaste opp og være slapp resten av kvelden. Huff.. Røyk har jeg aldri prøvd og kommer aldri til å prøve.. Ser liksom ikke helt poenget?

Busy bee

 • 27.03.2014 kl. 20:46

Heisann! Fikk så dårlig samvittighet av å ikke ha bloggen at jeg må bare stikke hodet innom og si hei! Guuuud så stressa jeg er nå. Har en haug av ting å rydde før markus kommer i morgen tidlig, en presentasjon som skal innøves (framføring kl08:15!), må ha mat i magen etter jobb og pakke til hyttetur i helga. Har en aldri så liten følelse på at jeg kommer til å sitte oppe sent i natt!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Virker som mange av dere ville se sluttresultatet av tentamensoppgaven min, og selvsagt skal jeg dele den med dere! Må bare få presentert den til lærerene først, så kan jeg sikkert vise den i løpet av helga allerede! Vel, nå er det på tide av jeg avslutter innlegget og setter i gang med punktene ovenfor.. Håper alle har en super torsdagskveld videre♥

Tentamensonsdag

 • 26.03.2014 kl. 15:56

I dag var det tid for å starte på medietentamen. Dere som går på medier og kommunikasjon har kanskje samme opplegget som meg, der man kommer opp i et av mediefagene, også har man to dager forberedning hjemme og deretter framføring den tredje dagen? Utrolig lærerikt opplegg, men også veldig stressende! Må nevne at jeg nesten skalv i nervøsitet i frykt for å komme opp i webdesign eller film, men heldig som jeg var så trakk jeg mediedesign! Åå, min favoritt♥

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Så ja, jeg var hjemme allerede klokken halv elleve i dag og hoppet jeg rett ut av dongeribuksene og inn i verdens deiligste kimono. Siden det har jeg konstant sett i skjermen og drukket kaffe på høykant. Vil bli ferdig så fort som mulig! Kan sikkert dele resultatet med dere, om dere er interessert i det?

Gratinerte speltlomper

 • 25.03.2014 kl. 21:05

Etter stor forespørsel etter nye mattips og oppskrifter på bloggen, er det endelig på tide å dele min absolutte speltlompefavoritt med dere! Dette er helt klart noe av det beste jeg vet av alle slags typer mat - både sunt og usunt, og jeg kan han virkelig anbefale alle å prøve det ut.

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det man gjør er å smøre speltlompene med philadelphia light, pesto (anbefaler grønn pesto, men rød funker også), lettost og en valgfri type kjøttpålegg. Favorittpålegget mitt til denne retten er bacon, men parmaskinke, spekeskinke og paprikaskinke er også nyydelig! Rull deretter sammen og sett de i ovnen. Gratiner lompene på 175 grader i ca 10 minutt, og så skrur du over på varmluft i ca 5 min så de blir knasende sprø! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Ser det ikke godt ut? Det skal jeg love dere at det er!


Rekner med flere av dere har fått med seg at det er den store vaffeldagen i dag? Det skal ihvertfall utnyttes her i huset, for i skrivende stund står Siv på kjøkkenet og lager sunne vafler til hele gjengen i huset! Snakk om deilig kveldsmat eller hva? 

Say hello to my newest purchase

 • 25.03.2014 kl. 16:41

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Min nye hatt fra H&M. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg kler den eller ikke, men når prisen var satt ned til bare en 20 kroning måtte jeg bare ta sjansen og slå til. Er jo så utrolig mange som er fine med hatt, og derfor føler jeg en liten trang til at jeg også må få det til å funke. Noen som kjenner seg igjen? Håper jeg klarer å venne meg til å bruke den til den O-store hattesesongen som er høsten. Da er det jo perfekt!

My little saving jar

 • 24.03.2014 kl. 17:59

Som jeg har fortalt dere skal jeg på ferietur med kjæresten min i sommer. Destinasjonen er intet annen enn en av mine favorittbyer, Barcelona, og som de fleste vet, er dette et perfekt sted for å slå seg løs med shoppingen. For å spare har jeg derfor laget meg en liten krukke med "Barcelona"-lapp som jeg skal samle alle småpengene mine i frem mot avreise! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Planen er at disse pengene skal være strengt forbudt å bruke til noe annet enn Barcelonaturen. Den eneste gangen jeg har lov å ta de ut av krukken er når jeg skal til banken for å veksle til riktig valuta!
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Var ikke dette en god idè? De fleste har jo småpenger som ligger og slenger rundt, og som gjerne blir brukt på unødvendige småting som egentlig ikke trengs. En krone her og en tier der blir jo fort litt mer, så hvorfor ikke? Sier ikke at man kommer til å bli styrtrik på det, men noen ekstra kroner til ferien er jo alltids kjekt å ha! 

welcome to the new week

 • 24.03.2014 kl. 08:55

God morgen fineste♥ Vel, da var det mandag igjen hvilket betyr at den avslappende helga er over for denne gang. Helga har vært veldig fin, men nå gleder jeg meg sånn til å bli ferdig med medietentamen at å starte på uka faktisk er mer enn ok. I tillegg er været helt strålende, og jeg hadde solstråler i ansiktet mens jeg satt og spiste frokosten min i dag! Tenk så deilig da, sommeren er garantert på vei! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Apropo frokost så må jeg nevne min favoritt, som jeg spiste i dag: naturell yoghurt, epler, jordbær, granola og noen dråper funsaft. Skikkelig sommerfrokost med andre ord! Anbefaler alle som er lei av den kjedelige naturellsmaken å kjøpe inn ulike typer funsaft! Mine favoritter er med eplesmak eller bringebær, men her er det bare å prøve seg frem! 

Dagens antrekk

 • 23.03.2014 kl. 15:23

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de
/ H&M cardigan / KappAhl bluse / Bikbok topp & bukse / H&M veske / Rayban solbriller / Casio klokke (lånt av Siv) 

Rise and shine beautiful

 • 23.03.2014 kl. 10:17

Goood søndag♥ Den siste dagen i uka har kommet allerede, og jeg kjenner for første gang på lenge at jeg faktisk gleder meg til mandag. Vil bare komme i ganga med uka så jeg kan bli ferdig med medietentamen og helga kan komme igjen. Neste helg har jeg nemlig gledet meg til i flere uker nå. Da kommer Markus på besøk i fire dager, og vi skal tilbringe alle dagene på hyttetur! Mm, det gledes! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Så forresten på yr at det bare er meldt sol fremover? Vi snakker full sol og rundt 10 plussgrader hver eneste dag på hele langtidsvarselet! Krysser virkelig fingrene for at det de melder er riktig, så vi kan erklære våren for startet. Det hadde gjort hytteturen heeelt perfekt! Ha en super søndag alle♥

Dagens antrekk

 • 22.03.2014 kl. 12:03

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de
/ H&M skinnskjørt / "Kenzo" Genser

Noen av dere husker kanskje at jeg fortalte om selgeren på finn.no som lurte meg til å tro at han solgte en kenzogenser, og når jeg fikk den i posten var det en kopi? Veeell, det er denne genseren. Hadde egentlig tenkt å la være å bruke den i  protest. Planen var også å komme meg på politistasjonen for å anmelde han, men etter å ha snakket med politiet over e-post ser det ut som at det ikke er slike saker de prioriterer. Utrolig kjipt, men jeg skjønner jo at det er viktigere problem å ta fatt i :-)

Ukens spørsmål #3

 • 22.03.2014 kl. 10:11

Hei, du blir russ neste år ikke sant? lurer på om hvordan du tenker denne tiden vil bli, altså dette med drikkinga og junk fooden. Spør fordi jeg selv skal være russ neste år, men alkohol osv vil ødelegge treningen...
Ja, det blir jeg! Har egentlig ikke tenkt så mye på det enda.. Jeg kommer nok til å droppe mest mulig junkfood, tenker jeg! Er ikke noen regel som sier at man mååå spise junk når man er ute, så hvorfor ikke hoppe over den delen? Jeg må også legge til at russetiden bare er en gang i livet, så selvsagt skal jeg kose meg litt ekstra! Treningen kan man alltids hente inn igjen! 

ååååh elsker bloggen din, herregud du gir meg så mye motivasjon ! :D Jeg kommer med mange spørsmål, sry for det, men lurer på om du spiser en rute med mørk sjokolade i ukedagene? :D det skal være sunt har jeg hørt
Åå, så gøy at du liker bloggen min!♥ Har hørt det samme, men jeg bruker ikke å spise det til vanlig nei. Er ikke så altfor glad i mørk sjokolade, så da lar jeg heller være! Er jo så mye annet som er sunt også, og om man skal spise alle "mirakelproduktene" så blir det plutselig så mye å huske på :-)

Hei! likte veldig godt headeren din, men lurer veldig på hvor du lagde collagen? Håper på et svar;-)
Heisann, tusen hjertelig takk for det! Den har jeg laget i photoshop!

hvilken kaffemaskin har du? synes du det er verdt å kjøpe, fordi jeg vurderer å kjøpe meg en kaffemaskin :D
Jeg har en "caffe corso delonghi", og jaa den er helt klart verdt å kjøpe! Er en utrolig kjekk maskin å ha, med steamer og nydelig kaffe! Skal sies at den bråker litt, men det er nok overkommelig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når du laga kaffeisbita, kordan får du kaffeen oppi isbitposane? Hahah
Det kan være lurt å la kaffeen kjøle ned litt før du tar den opp i posene! Haha, jeg brant meg syykt på fingrene første gang jeg skulle prøve. Har en tendens til å bli litt overentusiastisk når jeg prøver nye ting.. 

Hei!Jeg leste lenger ned om at du bruker imagehost.nordei.de men den funker ikke hos meg.. Jeg vet ikke hva du gjør men du tror ikke du kunne vist det i et innlegg? :-)
Heisann du! Du må endre størrelsen på bildet til størrelsen du vil ha på bloggen før du laster opp! (I photoshop gjør du det ved å gå inn på image > image size og så endre width og hight). Når du har lastet det opp på imagehost, så tar du koden som heter "link til websider og MySpace" og limer den inn i HTML i blogginnlegget. Deretter unlinker du bildet - voila! 

lurer på hvilke blogger du leser som er lik din egen og eirin kristiansen sin blogg :D altså som handler om trening, mote osv.
Sjekk ut Mbadendyck, Cawoline, Hannemjas, iglimsdal & Aninekristin.. Er dem jeg kommer på sånn i farten. Utrolig flinke bloggere hele gjengen!

Hvilke nike-sko anbefaler du til løping?
Nå har ikke jeg prøvd alle som finnes, men etter mine erfaringer så synes jeg Nike Free TR Fit er de beste! Air max er også ganske gode, men de har en tendens til å bli litt tunge på foten.

 
Du har så fin og trent kropp! Du gir meg mye inspirasjon og lyst til å begynne å trene og spise sunnere. Kunne du lagt ut før- og etter bilder?
Så utrolig hyggelig av deg, tusen takk♥ Å legge ut før- og etterbilder er heelt  utenfor min komfortsone, så det må jeg nok tenke litt på! Vi får se om det kommer med tiden!

Du er dødspen! Hvor mye har du gått ned?
I fjor gikk jeg ned utrolig mye på kort tid. Rundt 12 kg fra jul til sommeren faktisk. Ble overfokusert på trening og kosthold, og i en periode var det alt som stod i hodet på meg. Nå - et år senere, ligger jeg fortsatt på det samme jeg gjorde i fjor sommer. Har gått litt opp og ned siden den gang, i forsøk på å finne en fin balanse som passer for meg. Men ja, nå snakker jeg meg helt ut på viddene her.. Jeg har gått ned ca 12 kilo 

hvilke størrelse har du i den grønne nike genseren?
Jeg har M! 

er det en jumpsuit du har på deg? uansett hvor er den fra? ser helt nydelig ut på deg!
Heisann du! Det er en kjole fra Gina Tricot! Den perfekte hverdagskjolen, i mine øyner hvertfall♥


Kan ikke du skrive et innlegg om hva du synst om bloggeren kristine ullebø og hennes aneroksia?
(Hadde egentlig ikke tenkt å ta dette med i ukens spørsmål, men får av en eller annen grunn utrolig mange spørsmål om Kristine, så må bare avklare det her) Jeg kommer aldri til å skrive et innlegg om en enkeltperson på denne bloggen, med mindre det er en blogganbefaling :-) Kjenner heller ikke Kristine så godt, men hun virker som en trivelig jente som både smiler og hilser hver gang vi møtes! Tror også hun har gjort det ganske klart at hun ikke har anoreksia? 

er det cappuccino du har laget ved siden av yoghurten? :D
Ja det er det, fra kaffemaskinen som jeg skrev om ovenfor! Er sååå mye bedre enn fra vanlig kaffetrakter!

Er det noe forskjell på gresk og tyrkisk yoghurt? Hva isåfall? Hva er sunnest? :-) hva vil du si er den sunneste og beste greske yoghurten? Elsker bloggen din, stå på :-)

Åå, så gøy at du liker bloggen min! Er nok ikke mye forskjell mellom gresk og tyrkisk yoghurt nei! Litt mer protein i den greske bare, men det er ikke i stor grad altså. Jeg personlig er mest glad i den greske varianten!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hei! Jeg står også en del på ellipsemaskinen, men når det begynner å nærme seg timen begynner det å krible sånn i føttene på samme måte som når de dovner bort? om du skjønner hva jeg mener? Jeg klarer derfor ikke å stå lenger enn en time uansett om jeg har lyst eller ikke. Er dette noe du også sliter med? Hva gjør du i så fall for å unngå det? Hadde vært fint om du kunne svart i ukens spørsmål eller lignende :)
Heihei! Hmm, høres ikke spesielt godt ut nei! Har opplevd det noen ganger, og da bruker jeg å bare flytte belastningen på beina fra hælen til foran/fotflata! 

hei, jeg lurer på hvordan man kan bli sponset av nelly? har du noen tips? :)
Heiduu! Jeg blir ikke sponset av nelly selv, så det vet jeg ikke! Tipper man må ha ganske så stor blogg for at de skal ville sponse noen, de har jo tross alt ikke så stort behov for reklame fra bloggere -Nelly har jo tatt helt av de siste årene! 

Hei, bare lurte på hvor du har kjøpt tapeten, den var såå fin!! Nydelige bilder og forresten! :) 
Haha, måtte ringe mamma for å spør og det virket som hun var like uviten om dette som meg.. Men vi kom frem til at vi tror den er fra Fargerike!

Snacking time

 • 21.03.2014 kl. 21:55

God kveld♥ Kom akkurat hjem fra en heidundranes jobbvakt på Mestergull. Er prisfest på senteret denne uken, og gud så masse folk det var! Elsker når det er mye å ta fatt i, men holymoly så utslitt jeg er nå! Derfor er det helt på sin plass med litt ekstra helgehygge. Dro innom spar og kjøpte meg en nutrilett, banan og jordbær som jeg sitter og nyter sammen med kveldens "Skavlan" i skrivende stund. Perfekt avslutning på dagen!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Et lite tips til snacks til lørdagskvelden: Prøv å ta en nutrilett (eller en proteinbar) i mikroen til den begynner å smelte! Smaker helt fantastisk, nesten som brownies faktisk! En super erstatter til godteri om du prøver å være flink med kostholdet før sommeren! 

Summerdresses

 • 21.03.2014 kl. 18:59

// Innlegget inneholder adlinks 
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 1. Nydelig blodekjole her. / 2. Maxikjole med rålekker rygg og detaljer her! / 3. Hvit kjole som er perfekt til sommerfester, her
Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 4. Supersøt og nydelig farget kjole, her. / 5. Blodekjole til både hverdags og fest, her. / 6. Perfekt "sydenkjole", her

Haha, noen som klarer å tippe seg frem til hvilke to farger som er favorittene mine for sommeren eller? Ahh, blått og hvitt er jo så nydelig at det er like før jeg dåner! 1, 2 og 4 er mine favoritter, og tror nok at jeg kommer til å bestille meg en eller to om ikke så lenge. Er det en kleskategori i skapet mitt med tynt utvalg, så er det nemlig kjoler! Ser på det på nettbutikker hele tiden, men tar aldri fingrene fatt for å trykke "bestill". 

Finally friday

 • 21.03.2014 kl. 13:59

Ahhh, endelig helg♥ Planen for kvelden var egentlig å dra på Arena bowl, som er en stor "skole vs. skole"-tradisjon her i Førde. Men det ble visst endring i planene, og nå ser det ut som at det blir en jobbkveld på Mestergull i stede. Måtte bytte vakt ettersom jeg trengte fri neste mandag. Da kommer nemlig Markus endelig på besøk igjen! Ææh, jeg gleder meg som bare det! Er faktisk over en måned siden jeg har sett han!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers ser jeg frem til enda en avslappende helg. Blir litt jobbing, og ellers kommer fokuset til å ligge på meg selv, bloggen, film og "fifthy shades of grey". Hele familien er ute av huset denne helgen, og den stillheten skal nytes til det fulle! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Litt bilder fra søndags morgen. Glemte helt å poste de, så da gjør jeg heller det nå! Ville egentlig bare stikke innom for å ønske alle en super start på helga!♥

Let's go!

 • 20.03.2014 kl. 18:08

Heisann skjønninger♥ Flere som har fått med seg at det er den internasjonale lykkedagen i dag? Jeg leste det på fotballfrue sin blogg, og har tenkt på det siden. For meg er lykke kjærlighet, familie, vennskap, mestringsfølelse og ikke for å glemme å oppleve nye ting! Jeg har det jo så bra, og sånn som dagene er nå er det faktisk ikke mye mer som kan falle på plass for at jeg skal lette fra bakken! I dag er virkelig dagen vi alle burde sette oss ned og tenke over en liste med hva som gjør nettopp vårt liv fint!Nå er det straks tid for å dra av sted på trening. En av de tingene som virkelig gjør meg lykkelig, samt den mestringsfølelsen jeg sitter igjen med etterpå! Merker så stor forskjell på dager uten trening i forhold til dager jeg virkelig svetter! Jeg er så glad for at jeg fant denne hobbyen som gir meg så mye å være stolt over!

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag er det nok en ellipseøkt som står på planen. Har blitt litt mye av det i det siste, men guud som jeg trives på den maskina! Lurer litt på om jeg skal begynne å sy inn litt mer styrketrening i programmet mitt i løpet av neste uke da. Føler jeg begynner å miste alt av muskelmasse, så er vel kanskje lurt å sette av noen dager til det også. Hmm, vi får se!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deEllers er det veldig gøy at det er kommet så mange nye lesere her på bloggen de siste dagene! Det gir meg haugesvis med motivasjon, og jeg kommer nok til å bruke mye tid på fine bilder og bra tekst fremover! Om dere har ønsker til blogginnlegg er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg gjør så godt som jeg kan for å oppfylle ønsket! 

earlybird

 • 20.03.2014 kl. 07:00

God morgen! Er det noen andre som er våkne? For meg var det opp og hopp klokken 6 for å spise en ekstra god frokost før skolen. Av og til er det nettopp litt rikelig med tid før dagen begynner som skal til for å fylle humøret mitt med ekstra glede. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag ble det tid til å blande sammen banan og egg, til verdens beste pannekaker. Liker faktisk disse enda litt bedre enn orginal pannekakene jeg, haha! Anbefales virkelig å prøve, for det er også utrolig lettvint å lage! Bare mos en banan sammen med 2 egg, så det blir en slags røre - og stek! Er så fantastisk godt sammen med brunost og en stor kopp cappucino! Mmm♥ 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå får jeg komme meg av sted! Bussen venter desverre ikke på at jeg skal skrive blogginnlegg! Ha en strålende torsdag alle sammen! 

Nytt design!

 • 19.03.2014 kl. 19:37

Hei og god onsdagskveld, alle sammen♥ Etter sånn tusen forsøk på å lage et ok design på egenhånd, måtte jeg innse at jeg faktisk ikke kunne klare å lage et jeg ble fornøyd med. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe et av designmalene til rrh webdesing inntil videre. Tenker å ha et skreddersydd senere, men dette får duge en stund! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Headeren skal jeg fikse i kveld tenkte jeg! Må bare få unna dagens treningsøkt før jeg blir sittende inne med dette hele kvelden. Har en tendens til å bli veldig opphengt i små detaljer når jeg først begynner på sånne prosjekt, så her er det bare å være førevar! Livet som perfeksjonist altså .. Likte dere designet? Dere skal jo tross alt leve med det i like stor grad som meg!

An addition to my makup bag

 • 19.03.2014 kl. 16:43

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg ble jeg frastjelt sminken min når jeg var på trening forrige uke. Måtte derfor bestille meg litt nytt til sminkevesken, og etter litt reaserch ble noen BareMinerals produkter klikket hjem. Brukte faktisk samme merket for noen år tilbake siden, men jeg husker helt ærlig ikke om jeg likte det eller ikke? Uansett så gir jeg det en ny sjanse nå og krysser fingrene for at det er er enda bedre enn det forrige jeg hadde!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bestilte heavenly face kosten, fundationpudder i "medium beige" og blush i "warmth". Fikk det i dag, så har ikke fått testet det enda, men har ganske store forventninger ettersom det er så mange som bruker det! Har dere noen erfaringer?

Dagens antrekk

 • 18.03.2014 kl. 17:19

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Ray ban solbriller / Lindex bluse / Mammas (fra Zara?) jakke / Bikbok skinnbukse / New balance sko / Mestergull øredobber

Ææh, for et knall vær det er i dag! Var helt blå himmel når jeg tok desse bildene, så fikk nesten vårfølelsen tilbake igjen etter den forsvant blant snøstormen i helga. Fikk faktisk lyst å ta en liten joggetur i finværet jo. Desverre for meg er jeg reservert til prøveøving resten av kvelden så det blir nok ingen joggetur på denne jenta her i kveld. Bruker å være så flink å begynne å øve lenge før prøvene, men ikke denne gang nei. Begynner øvingen i dag, mens prøven er i morgen.. Jaja, jeg får bare henge i og håpe på det beste!

Relaxation

 • 18.03.2014 kl. 14:51

God tirsdag, skjønne! Som jeg har fortalt tidligere så betyr tirsdag kortdag for meg, noe som er fantastisk deilig! Det er den eneste dagen i uka jeg slutter før kl15 faktisk, så denne dagen har fått en stor plass i hjertet mitt. I dag har jeg gitt meg god tid til å bare slappe helt av, og lagde meg te og bananpannekaker og ble sittende med "fifthy shades of grey" litt lenger enn planlagt. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå skal jeg ut en tur for å ta antrekksbilder til dere! Fant den gamle skinnbuksa mi igjen i gårkveld, og den må bare få lov å være med i en antrekkspost! Snakkes senere♥

kveldsroen senker seg

 • 17.03.2014 kl. 22:26

God kveld alle♥ Denne mandagen har vært sinnsyk travel, og dere kan tro jeg var glad for at jeg hadde forhåndsskrevet forrige innlegg til dere! Først skole, så jobb og trening til slutt. For en pangstart på uka! Herlig å få unnagjort så mye allerede, men akkurat nå er jeg helt skutt -nesten så fingrene ikke klarer å trykke ned tastene på tastaturet. Puh!Håper dere har hatt en fin start på uka dere også! Jeg trykker meg egentlig bare innom her for å si tusen hjertelig takk til dere♥ Å se at 689 personer var innom bloggen bare i går varmer virkelig blogghjertet mitt! Og en spesiell takk til dere som også legger igjen en kommentar! Det betyr så enormt mye for motivasjonen til å blogge, og jeg lover dere at nå er den på topp!

My love for coconut oil

 • 17.03.2014 kl. 17:14

Heisann Sparker igang uka med et lite tips jeg! Etter innlegget om bananpannekaker kom det nemlig en del spørsmål om hvorfor jeg stekte i kokosolje, og hva det egentlig var. Tenkte å sette av et eget innlegg til det, for dette er nemlig et produkt jeg mener alle bør ha   
-ikke bare på kjøkkenet, men badet også!


Disse to herlighetene stod faktisk en stund i skapet hjemmet før jeg virkelig fikk øynene opp for de. Etterhvert som tiden har gått har de dukket opp på flere og flere kostholdsblogger, så da skjønte jeg at det var noe jeg burde begynne å benytte meg av. Det angrer jeg ikke et sekund på at jeg gjorde, for denne oljen kan virkelig brukes til alt! Etter litt eksprimentering og testing med kokosolje, har jeg funnet frem til noen tips til bruksområder jeg veldig gjerne vil dere med dere: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Som kosttilskudd. Denne oljen er ikke bare fantastisk på smak, men har en hel del helsefordeler, og er god for både immunforsvaret, forbrenningen og hjertet. Det finnes et hav av muligheter å bruke oljen i, og da må jeg bare anbefale å bruke google som et verktøy! Selv har jeg den i smoothie, bakst og steking! Huden min har faktisk også blitt bedre etter jeg begynte å blande inn kokosolje i kostholdet mitt, noe som er helt utrolig for meg som har slitt med tørr hud i ansiktet i en evighet nå! 

 Som fuktighetsgivende. Ved å smøte på litt kokosolje i ansiktet, holder du huden både myk og fuktmett. Kokosoljen tilfører nemlig fuktighet til huden og reduserer vanntap gjennom hudoverflaten. Også er det vel ikke et stort minus at huden din nå lukter deilig kokos? 

 For å få glansfullt hår. Om du vil få den ekstra glansen eller bare temme statisk hår, så er det mulig å smøre kokosolje i hårtuppene! Håret mitt ble silkemykt etter jeg prøvde det, og jeg kan ikke si at den deilige kokoslukten skadet heller, haha♥

 Som leppeskrubb. Bland sammen en teskje kokosolje med sukker og noen dråper sitron og skrubb over leppene i 1 min. Voila, så er du plutselig kysseklar! Skal sies at jeg fortsatt sverger til LUSH sin leppeskrubb, men er absolutt verdt å prøve denne blandingen om du ikke har noe annet tilgjengelig!
 
 Som sminkefjerner til øyensminke. Smør litt olje på en bomullsdott og gni forsiktig over øynene. Oljen løser sminken opp, den er skånsom mot vippene og den sarte huden under øyet får ekstra fuktighet! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Mot tørre hender. Hele krukken er nok ikke spesielt praktisk å ha med i veska, men i hjemmesituasjoner er kokosolje helt ypperlig å bruke som håndkrem! Smør på litt etter du har vasket hendene og bli positivt overrasket! 

 Som highligher. Husker ikke helt hvor jeg leste dette tipset, men jeg måtte bare prøve! Ved å smøre på en liten dråpe på kinnbeinet etter jeg hadde påført alt annet av sminke, fikk jeg faktisk en helt fantastisk glød som jeg bare hadde trodd at virkelig dyre sminkeprodukter kunne gi meg! Amaaazing! 

 Til barbering. Jeg har begynt å bruke kokosolje i steden for barberingskremmer når jeg barberer meg, for å slippe et hav av kjemikalier på kroppen. Kokosoljen gjør nemlig akkurat det samme som desse kjemikalbombene som man ellers bruker: det lukter godt, fukter huden og er antibakteriell! 

 Som kroppsskrubb. Dropp gjerne dyre skrubbkremer til fordel for kokosoljen blandet med litt salt eller sukker. Huden føles rett og slett silkemyk etterpå!  "Extra virgin" er med eksotisk smak av kokos. Den bruker jeg som en slags smakstilsetter i for eksempel smoothie, og det er den jeg også bruker på kroppen i de ulike punktene ovenfor. "Pure" setter ikke så mye smak på maten som "extra virgin" og tåler mer varme, derfor bruker jeg den i varmretter og til steking! Her kan du kjøpe "Cocosa Extra virgin" & "Cocosa pure".
//adlinks
 

Trying something new

 • 16.03.2014 kl. 15:29

For meg er søndager er en typisk dag hvor man ikke helt vet hva man skal bruke tiden på. "Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjør, men slappe av DET skal jeg", noen som kjenner seg igjen? Det blir rett og slett litt kjedelig å bare ligge strekk ut i senga hele dagen. Etter å ha sett X-antall "The biggest looser" episoder, bestemte jeg meg derfor for å prøve ut diverse hårfrisyrer, og jeg mååå bare dele den ene som faktisk ble en suksess! (De andre må jeg øve litt mer på først.. haha..

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg så at Eirin Kristiansen hadde prøvd seg på denne frisyren, og guuri så pent det var på henne! Måtte selvsagt prøve den selv når jeg uansett var inne i et lite hårprosjekt, og det var overraskende enkelt! Frisyren passer jo til både hverdag og fest, og for min del vil den være perfekt når jeg er på jobb og ikke vil ha hår over alt! (Se Eirin sin tutorial her)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ble det ikke fint? Det ble litt hårstjerter som stikker ut her og der, men i mine øyner er det faktisk det fineste. Man vil ikke se for streng ut heller, vil man vel? 

Energybooster for breakfast

 • 16.03.2014 kl. 10:58

Da var det søndag, og den startet jeg med å lage min første grønne smoothie! Lager alltid med bær når jeg først skal ha siden det er jo så godt! Men tiden var inne for å prøve ut noe nytt, og man kommer tross alt ikke unna at grønnsakssmoothie er noen hakk sunnere, så hvorfor ikke prøve det ut? 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg ble faktisk positivt overrasket over smaken! Jeg lot meg skremme av fargen og var forberedt på noe skikkelig fælt, så jeg stilte meg med vasken i tilfelle det ikke ville ned, haha! Men å blande epler, sitronsaft og litt sukrin med grønnsakene var virkelig ingen dum idé. Det ble nemlig friskt og godt, og glasset endte opp med å gå ned på høykant! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Å drikke en fersk smoothie med så mye næring til frokost, er utrolig deilig og forfriskende. Det gir både et boost for kroppen og humøret, og det er jo litt av et deilig grunnlag å ha videre ut dagen eller hva?♥ Kanskje noe å starte mandagen med også, for mandagsgretne sjeler? Haha! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Håper dere får en knallbra søndag! 

Do it for yourself

 • 15.03.2014 kl. 19:51

Er det en ting man virkelig burde gi seg tid til er det regelmessig trening i hverdagen. En sunn og glad kropp, har  ført til en mye mer positiv Toril, og det har faktisk også fått meg ut av depresjon og gitt meg en hel haug med andre fordeler! Å trene regelmessig og å spise sunt er helt klart den oppskriften jeg må følge for at jeg skal gå smilende og fornøyd. Det er ihverfall ingen tvil om!

Jeg vet selv at det å trene vedsiden av jobb, venner, kjæreste og skole kan være utrolig tungt til tider, men følelsen av å få alt til å gå rundt topper virkelig alt! Det å komme i gang er gjerne litt hardt, men når man først har blitt bitt av trenings- og kostholdsbasillen så kan jeg love dere at man føler at man er på toppen av verden! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har kanskje ikke verdens fineste kropp og alt det der, men guud så stolt jeg er over alt jeg har fått til siden i fjor! Ja, jeg har gått ned i vekt og føler med utseneedmessig myye penere, men det viktigste for meg er at jeg har kommet ut av deprisjon og jeg har funnet en hobby jeg virkelig klarer å engasjere meg i! De harde timene, dagene og minuttene er helt klart verdt det! Takk gud for at jeg gjør dette for meg selv♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

I morgen er det tid for å planlegge den nye treningsuka, og da vil jeg gjerne oppmuntre dere til å prøve å sette dere noen mål! Lykke til♥

Latest on instagram

 • 12.03.2014 kl. 21:20

Heiisann folkens♥ Blir lite med hyppige oppdateringer her inne, jeg vet! Prøver så godt jeg kan med litt innlegg nå og da, men blir visst ikke ofte jeg rekker det! Velvel, i helgen har jeg hvertfall null og niks av planer så da blir bloggen prioritet nr1! Bare å komme med ønker til blogginnlegg også, om dere har noe spesielt dere vil se! Ellers har jeg jo vært veeldig aktiv på instagramkontoen min (@torilhornnes), så jeg tenkte å dele noen av bildene derfra! /1. Kafè med Mariasøtaa /2. Selfie1 /3. Rumpeøkt med kettlebell
/2. Selfie 2 /3. Selfie 3 (haha.. huff dere ser hvor dette fører??) /4. Ååå, er så enig i denne quoten at jeg måtte poste den!
/5. Har fått helt smoothiehekta! /6. Dagens antrekk i mine favsko! /7. IIiik, verdens fineste gymsko som lyser opp hele senteret, haha!/10. Maars og vååår♥ /11. Stooolt over 1200 kalorier på ellipsemaskina! GJETT om det kjentes i rumpa da! /12. Kaffekos & alenetid 
/13. Kaffe før jobb en dag /14. quote of the day /15. Livredder på travle dager
/16. Tok fredagen i daffeklærne /17. sååå forelsket i min nye nikegenser! Se fargen da! /18. Fredag♥I dag har jeg vært på både skole og jobb, og var så utkjørt etter det at jeg ble nødt å kutte ut dagens treningsøkt til fordel for en kosekveld foran den nye episoden av PLL (jeg ser det her) og en stooor stål lykke, nemlig havregrøt med masse digg frukt! Nå skal jeg trykke på playknappen på Pretty Little Liars igjen, og slappe av med resten av episoden. Gymleveringen er inne for denne gang, så da er det påtide å senke skuldrene litt! Puuuhh, er så deilig å få sånne store oppgaver overstått! Ha en fin kveld da dere

Just my luck

 • 11.03.2014 kl. 16:38

Heisann! Har alle hatt en fin start på uken? Min start har vært suuuuper på trenings- og humørfronten, men flaksen snudde nok i går kveld da noen hadde vært inne i skapet mitt på spenst, og stjelt noe av sminken min mens jeg trente. Utrolig kjipt, men der får jeg for å være så godtroende at jeg dropper å bruke lås.. Man lærer stadig nye lekser, eller hva? Bare synd jeg alltid skal lære "the hard way"..


Slenger med noen bilder fra lørdag! I dag gikk jeg nemlig halvveis sminkeløs, og ganske så ufresh. Nå sitter jeg og koser meg med baconsalat mens jeg jobber med noen innleveringer. En av dem er en treningsplan som jeg skal levere til gymlæreren i morgen, noe jeg ser veldig frem til å gjennomføre! Er så gøy at jeg får fri fra skolen for å trene?? ♥egentrening altså♥

Sunday has arrived

 • 09.03.2014 kl. 13:29

Heisann! Noen av dere fikk sikkert med dere at jeg publiserte challengen i sted? Fikk en litt uggen følelse i kroppen etter jeg la den ut, og føler at jeg rett og slett må jobbe litt mer med den før den er klar! Vil jo tross alt at den skal passe til flest mulig, når jeg først bruker så lang tid på det! I tillegg har jeg en del andre ting å styre med for tiden, så det hadde nok blitt litt lite tid til å være "vert" for en sånn challenge! Beklager virkelig for dette, men jeg loooover at den kommer etterhvert♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dagens perfekte frokost! Mmm, naturellyoghurt, granola med tørket jordbær, granatepler og eple! Anbefales! Nå skal jeg sette i gang med skriving på noen innleveringsoppgaver, heldigvis haster det ikke så veldig, så jeg skal nok også få tid til både serietitting og trening også denne søndagen! Akkurat sånn en søndag skal være i mine øyner!

Lørdagsmiddagen sin det

 • 08.03.2014 kl. 20:27

Goood lørdagskveld og gratulerer med kvinnedagen alle jenter og damer der ute♥ Skal skjerpe meg med bloggingen igjen etter en slapp blogguke, så nå starter jeg med å gjør det bloggere kan best, som er å dele bilder av maten sin! I dag prøvde nemlig jeg og mamma oss på baconsnurret kyllingfilet med mangosalat. Jeg fant oppskriften på bloggen til Kristine Ullebø, og kunne ikke la være å smake det selv også! Og guri så vellykket det ble, det var sååå fantastisk godt! Oppskriften kan dere finne her!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ser det ikke deilig ut? Gjett om jeg er mett nå da!I morgen kommer forresten en trening- og kostholdschallange til dere som skal gjennomføres neste uke! Sitter og jobber med den nå, og jeg skal love dere at det blir hardt! Det blir nesten som Kristina Andersen sin challange bare mer intensiv. Jeg håper mange av dere blir med så utfordringen får betydning, og vi faktisk gjør det i fellesskap! Mann dere opp allerede fra i kveld jenter, så skrives vi i morgen! 
 

My type of workout

 • 08.03.2014 kl. 16:34

Tror kanskje folk begynner å få øynene opp for annen kardiotrening enn løping nå? Velger å tro at det er pågrunn av maset mitt om ellipse! Haha neida, men holymoly så mange spørsmål jeg får om det! Utrolig gøy! Tenkte å bare samle alt opp i et eget innlegg, slik at dere får svar de spørsmålene som går igjen! De fleste spørsmålene er om hvor lenge jeg bruker å gå, hvilken motstand og hvor fort. Der varierer det litt fra dag til dag, men stortsett bruker jeg å gå på ellipsemaskina mellom 1 til 1,5 time. Motstanden jeg bruker er som regel på 13, men her varierer jeg mellom 11-16 også. Når det kommer til fart så er det mellom 80-120. 120 på begynnelsen av økta og 80 på slutten, haha neida! Spørs på dagsformen

Det er mange som spør om jeg ikke trener noe annet, og ikke for å glemme folk som sier at jeg virkelig burde trene mer styrke. Men jeg trener jo litt styrke også? Det blir bare ikke så mye i forhold til de fleste andre på treningssenter der ute. Jeg vet at om man skal bli sterkere så må man løfte tungt og alt det der, men så trives jeg så godt med kardiotrening at alt annet faktisk gjør meg litt umotivert. Jeg trener for min egen del, ikke for å bli fitnessutøver, bodybuilder eller sterkere enn alle andre. Ja, jeg vil også se endringer på kroppen, men føler jeg får de endringene jeg vil ha for øyeblikket gjennom kardiotrening. Alle må jo trene etter sitt egen ideal, ikke sant?Andre spørsmål er hvordan jeg klarer å gå så lenge. Vel, det er som alle andre ting; jeg har trent meg opp! Da jeg prøvde ellipse første gangen klarte jeg ikke å gå mer enn maks 10 min før jeg var heeelt død og utsvettet. Det er faktisk under et år siden, men med myyye fokus på ellipsetreningen har jeg nå 0 problemer med å gå til 1000kcal er forbrent! Gjeeeett om jeg er stolt av den forbedringen -fra 10 minutt til 1,5 time! 

Grunnen til at jeg velger ellipse foran tredemølle vet jeg egentlig ikke. Men jeg husker at jeg var ganske lei av å løpe da jeg prøvde ellipse første gang, i tillegg slet jeg også med belastningsskader i kneet fra det harde underlaget på tredemøllen. På ellipse slapp jeg jo den harde "støyten" man får når man løper, og ettersom jeg bare ble bedre og bedre på trøinga så var det helt klart det som var mest motiverende å trene! 

matinspirasjon

 • 05.03.2014 kl. 17:18

Heisann onsdagsbarn♥ Ble visst ikke noe innlegg i går, men sånn må det desverre bli noen ganger! Er ganske utslitt for tiden, så trenger å bruke litt tid på meg selv. I går gikk derfor dagen til å slappe helt av og bare kose meg. Dro også til Hanna en tur og ble sittende og skravle hele kvelden, så dermed ble treningen utsatt til i dag. Hadde jo egentlig bestemt meg for å være feilfri og eksemplarisk på både mat- og treningsfronten denne uken, men det måtte desverre gå tapt ettersom kroppen og humøret ikke er helt i hundre. Men vet dere hva? Jeg kjører på og prøver på nytt neste uke, jeg! Kanskje jeg til og med kan lage en liten utfordring til dere også, så gjør vi det sammen? We'll see! Hadde jo vært kjempekjekt det!Nå skal det jo sies at jeg ikke har vært helt slapp på matfronten heller. Det er bare at når jeg først utfordrer meg til å ha en 100% plettfri uke -ja, da vil jeg helst gjennomføre med 110%! Sånn er det å være pirkete og ha høye krav til seg selv! Velvel, ville egentlig bare innom for å si hei og hade! I kveld er det tid for trening, og så drar jeg til Sogndal med klassen i morgen tidlig! Da er det nemlig tid for fylkesmesse. Alle har jobbet knallhardt de siste ukene, så nå er det ikke annet å gjør enn å krysse fingrene for at elevbedriften vår, "RAW media UB", stikker av med en pris eller to! Ha en fin onsdagskveld alle skjønne♥ (bilder fra weheartit)

Treningsmusikk

 • 03.03.2014 kl. 14:42

Hello you ♥ Da var det jammen mandag igjen, som betyr nye mål for uka for min del! Jeg er klar for å gi 100% på trening fra i dag til søndag, skal prøve å gjør absolutt alt med kosthold og trening heeelt feilfritt! Elsker å utfordre meg selv på denne måten, det er nemlig akkurat det som skal til for å gjøre meg engasjert! For at treningen skal gå som en lek har jeg lastet ned litt ny musikk til spillelista mi. Det er bare å følge den her om dere har lyst til det! Til dere som ønsker å oppdatere deres egen, så har jeg noen favoritter å anbefale: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.deSer dere hvor mye bedre bildene mine har blitt de siste to innleggene? Har plages en stund med at bildene blir så matte og kjipe når man bruker bildeopplasteren til blogg.no. De ligner liksom ikke i det heletatt på hvordan de ser ut mens jeg holder på å redigere de. Derfor prøvde jeg en ny opplaster (her), og for en forskjell det ble! Endelig løste jeg problemet, wohooo! Små hverdagsgleder altsååå, haha!

Fastelavenssøndag

 • 02.03.2014 kl. 13:04God søndag♥ Og ikke bare søndag, men god fastelaven! Her har vi vært så travle at vi ikke har fått pyntet med fastelavensris eller fjær, men det viktigste - bollene, står hvertfall i ovnen! Hadde vel egentlig ikke tenkt å spise boller i det heletatt i dag, for jeg har nemlig gitt meg selv godtestopp etter de store snopeinntakene i vinterferien. Men mamma har vært så god at hun har byttet ut de tradisjonelle med en sunnere versjon, så da får jammenmeg jeg spist litt jeg også! 

I dag blir jeg nok sittende med noen innleveringstekster hele dagen. Er en del å gjør på skolen for tiden, så her er det bare å henge i! Heldigvis begynner jeg å se en ende på det, så en treningsøkt i kveld skal jeg alltids få presset inn! Ha en fin søndag!

Saturdaybliss

 • 01.03.2014 kl. 10:41

Ny dag, ny måned og ikke minst ny årstid! Gjett hvem som våknet med et stort smil om munnen i dag da? Vi er jo endelig inne i årets første vårmåned, og gjett om det føles fantastisk! Vårværet er jo også på plass, for ute er delvis blå himmel og solen titter faktisk frem nå og da! 

I dag er det tid for jobb igjen, og jeg tror faktisk at jeg blir nødt til å gå dit for å nyte finværet i dag. Begynner ikke før klokken slår 13 uansett, så en liten trimtur før den tid passer jo perfekt! Har jo en haug med energi etter smoothien jeg lagde i sted også! Har ikke lagd det på en evighet, men i dag tidlig fikk jeg så utrolig lyst på, så da fant jeg frem frostne skogsbær, lett melk og en liten blåbær yoghurt! Mmm♥
Ha en fin dag♥

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no