Mine favoritter fra Oscar-utdelingen

 • 29.02.2016 kl. 17:59

Loading image...

Wow, bildene ovenfor tar pusten fra meg! .. Jeg antar at alle har fått med seg at den storslåtte 88ende Oscar-utdelingen gikk av stabelen i går? Dagens snakkis har jo uten tvil vært om at Leonardo Dicaprio endelig fikk sin første Oscar (fy fader, det var på tide!!) og Oscar-verten Chris Rocks sine monologer om rasisme og mangel på nominasjoner av mørkhuda skuespillere.. Det skjedde mye gøy i natt, for å si det sånn - men, favorittdelen min er og blir bildene fra den røde løper. Det var seriøst det første jeg sjekket når alarmen ringre 07:00 i dag tidlig, og etter det ble jeg bare liggende å måpe egentlig.. Mine absolutte favoritter er Daisy Ridley (nummer fire) i Chanel og Olivia Munn (nummer en) i Stella McCartney.. *dååån*! 

Bonusdag

 • 29.02.2016 kl. 15:29

Loading image...

Loading image...Holzweiler genser ⋅ Bikbok kåpe & jeans ⋅ Zara sko ⋅ Rayban solbrillerLoading image...

Loading image...

Mandag og skuddårsdag! - Eller "bonusdag" som jeg liker å kalle det! Bonusdagen har sålangt gått til to timer forelesning etterfulgt med photoshoot med Hedda. Jeg hadde som vanlig litt for lite klær på kroppen, så det ble en kald affære. Photoshootene våre nå om dagene har begynt å få en fast rutine: Hedda kommer 10 minutter for sent, jeg innbiller meg at det er vår og påpeker at "i dag er det litt varmere enn i går", så starter vi å ta bilder og jeg innser raskt at det faktisk er forbanna kaldt enda, så jeg må bare kommentere at jeg trekker tilbake "det er varmere enn i går"-utsagnet mens jeg blåser på fingrene for å vekke liv i dem. Etterhvert går det stort sett over i ekstrem klaging på for mye kulde og for lite sol, i tillegg til haugevis av samtaler med trøndere som lurer på hvorfor i all verden vi står og knipser bilder av oss selv. Heldigvis smiler de fleste og legger til en positiv kommentar om antrekkene våres, selvom vi egentlig sikkert ser ut som noen kleine idioter der vi står med stativ, kamera og vårantrekk. Takk gud for at trøndere er så blide og hyggelige! 

Nå skal det snart kokkeleres middag før jeg skal få gjort litt skolearbeid. Senere i kveld går turen på Hot Flow Yoga igjen, og jeg gleder meg som bare det! Jeg er så spent på hvordan det går i dag, for sist gang fikk jeg skikkelig uren hud etter økten. 40 varmegrader gjør jo at man får renset huden skikkelig, så jeg krysser fingrene for at jeg slipper unna dårlig hud denne gangen! .. Håper dere får en knallbra mandagskveld, så snakkes vi om ikke så altfor lenge ♥

Flaggermusgenser

 • 28.02.2016 kl. 16:13

Loading image...NEW IN FROM ZARADa var det søndag igjen, og jeg bruker dagen til å pleie en aldri så liten hangover. Som jeg fortalte i går tilbrakte jeg lørdagskvelden med noen flotte jenter for å feire bursdagen til Grethe - og jeg koste meg sånn! Avsluttet likevel kvelden ganske tidlig, siden trøttheten snek seg innpå. Men Frida klarte å lure meg med på Maccern før bussturen gikk hjemover uansett, haha! Det er noe med nattmat altså .. Nesten så det er umulig å si nei!

Før jeg fortsetter mitt lille filmmaraton vil jeg bare vise dere den nye genseren min! Eller, jeg kjøpte den vel egentlig for noen uker siden men synes den er så fin at den fortjener et eget innlegg. Jeg er blitt så stor fan av jordtoner i det siste at det er til å ta og føle på. Denne genseren sklir rett inn i mitt mål om å skaffe en lysere garderobe til våren, og min favorittkombinasjon så langt er med den hvite buksen på bildet. Genseren kan kjøpes hos favorittbutikken Zara for 299,- og finnes også i flere farger. Jeg elsker seriøst formen og armene, i tillegg til det stilige snittet i halsen. - Perfekt til å kombinere med korte smykker egentlig! 

Loading image...

Loading image...

Early dinner at Una´s

 • 27.02.2016 kl. 17:27

Loading image...

Heihei ♥ Nå kom jeg akkurat inn døren etter et restaurantbesøk på Solsiden med Ragnhild! Alltid koselig å møte den jenta - og ikke minst; sykt deilig å høre noen andre snakke vestlandsdialekt til en forandring! Haha, ingen tvil om at det er stort flertall av trøndere, nordlendinger og møringer i denne byen! .. I dag gikk turen til Una Pizzeria for å spise dagens middag, og jeg må bare si det: jeg elsker den resturanten! Har rukket å være der ved flere anledninger siden jeg flyttet til Trondheim og jeg beundrer virkelig det kule lokalet. Typ industribygg meets New York leilighet. KULT! 

Loading image...

Loading image...

.. Og maten er heller ikke til å klage på! Steinovnspizza med parmaskinke, ruccola, pinjekjerner og permasan er og blir min favoritt. Og om man kjører på med rikelig med fyll så har man nøkkelen til mitt pizzahjerte - og det er nok nettopp derfor Una faller i så god smak hos meg. Jeg har faktisk ikke hørt om en eneste person som har klaget på dette stedet, så jeg anbefaler det videre med den største selvfølge! - Uansett om man er ute etter en hel middag eller bare noe godt i glasset! 

I kveld skal endelig Grethes 20-årsdag feires, og dere kan bare tippe hvor mye jeg gleder meg etter å ha snakket om dette hele uken! Bacardi Daiquiri flaska og bursdagspresangen står klar på kjøkkenbordet allerede, så nå gjenstår det bare å hive seg rundt for å finne kveldens antrekk og fylle på med litt ekstra sminke! Ååh, dette skal bli så braa! Håper dere får en strålende kveld dere også ♥

Loading image...Forresten! Før jeg runder av ville jeg bare høre om noen av dere som bor i Trondheim kunne vært interessert i komme på en "bloggfest"? (sykt kleint navn, men i mangel på noe bedre så får det bare hete det akkurat nå). Jeg og Hedda vurderer nemlig å arrangere et vors og booke bord på et av utestedene her i Trondheim slik at vi får hilse på leserne våre og hatt det litt artig sammen! Nå i første omgang vil jeg bare høre hvor mange av dere som leser min blogg som er interessert (dere kan selvsagt ta med en venninne isåfall!), så får vi se etterhvert hvor mange vi har plass til å invitere! Skriv gjerne "jeg vil komme" i kommentarfeltet sånn at jeg får en oversikt! Og nei, dette er ikke påmelding - vil bare se om det i det hele tatt er noen som har lyst hahah :-))

Sporty Spice

 • 27.02.2016 kl. 12:49

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. herLørdag! Jeg skal straks ut døren for å spise på Una med Ragnhild, men først måtte jeg bare sikle litt på treningsklærne til Nelly. De har så mye fint for tiden, og siden jeg akkurat har kommet skikkelig i gang med treningen igjen så klarer jeg ikke å la være å crave alt ovenfor. Denne helgen har forresten Nelly 15% på hele nettbutikken, så skriv inn "15OFF" som rabattkode i kassa. Dette gjelder altså hele nettsiden (se sortimentet her), ikke bare treningsklærne ;-) 

Dagens antrekk

 • 26.02.2016 kl. 17:34

Loading image...

Loading image...Zara vest ⋅ Acne genser ⋅ Bikbok bukse ⋅ KappAhl skjorte ⋅ Primeboots skoLoading image...

Loading image...

Fredag - endelig! Jeg har lagt meg strekk ut på sofaen allerede, så det spørs om jeg klarer å komme meg opp herfra og dra på trening i kveld! Det tok nemlig litt ekstra tid med bildene i dag, for Hedda er blitt så pirkete at man skulle tro vi er med i en fotokonkurranse med selve livet på spill. Hahah, neida (joda)! Men sola var virkelig umulig å samarbeide med, så da tok det faktisk så lang tid at jeg rakk å bli både sulten og sliten før jeg kom meg hjem igjen. Så sulten og sliten at jeg hadde spist meg til bunns i helgens godtepose uten å engang vurdere å lage middag først. Wuupsi. Sånn går det når man er hjemme alene en helg! 

 

Mine meninger om alt og ingenting #1

 • 24.02.2016 kl. 19:24

Det er sjeldent jeg lufter hodet med samfunnstema her på bloggen, selv om jeg er fullt klar over at det ofte slår godt an hos dere som leser. Jeg synes det er vanskelig å formulere seg om vanskelige spørsmål uten å tråkke feil, så jeg unngår det egentlig i størst mulig grad. Vel, nå har jeg altså mannet meg opp og delt mine meninger om ulike tema som er i vinden for tiden. Håper dere synes det er gøy å lese - og om dere er kritiske til noe jeg skriver er det selvsagt lov å legge igjen en kommentar :-)

Loading image...

→ Rumpeløft. Injeksjoner og operasjoner har vært et tema så lenge jeg kan huske, men wow som det har blåst opp de siste dagene! Av god grunn mener jeg, ettersom enkelte sender ut så tydelige feilsignaler at man ikke kan unngå å reagere uansett hvor hardt man prøver. Når en smellvakker jente som Isabel vil gjøre så mange endringer på seg selv, er ikke veien til påvirkning hos den yngre garde så altfor lang. "Hvis hun må gjøre det for å føle seg bra, så må ihvertfall jeg gjøre det". Jeg har skrevet på bloggen før at jeg ikke har noe som helst i mot at folk tar både restylane, operasjoner og botox - og det står jeg for enda. Men at man bruker sine ønsker om kroppsendringer for å sanke lesere synes jeg blir litt i drøyeste laget. Man bruker ikke en overskrift som "JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN: RUMPEFORSTØRRING" (med caps lock) uten at man forventer klikk på det. Det som er så synd er at disse "klikkene" ikke kommer fra løse luften, det er nemlig klikk fra privatpersoner - gjerne unge - som sitter og suger til seg alt som blir skrevet. Jeg må dog avslutte med å si at jeg synes det er helt greit at hun deler avgjørelsen sin med leserne - men jeg mener bare at det går an å gjør det på en mer diskret, profesjonell og anonym måte.

→ Dagens norske ungdommer. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler at jeg har brukt store deler av oppveksten min på å forsvare egen generasjon ovenfor voksne mennesker. Vi klager for mye, vi fester for mye, for mange av oss er deprimerte, vi er for sure, vi bruker for mye penger - ja, i følge enkelte er vi til og med en generasjon som lever og ånder fra sofakroken. Heldigvis har vi mer mellom øra enn som så. Faktisk så synes jeg vi er en gjeng med noen forbanna helter! Skal vi tro de nyeste avisartiklene er vårt største problem at vi ønsker å være for perfekte - og selvom det kan gi store problemer på personnivå, så er det knallbra for samfunnet! Vi har vokst opp med å presse oss selv til det ytterste, og vet dere hva? Det er sånn vi kan bidra med utvikling i årene som kommer. Ikke bare strekker vi oss langt på skolen heller, men vi har sminke on point, er sportsidioter hele flokken, er opptatte av sparing og samfunnsengasjement, fester mer fornuftig enn våre forfedre (skal vi tro historiene jeg har hørt hvertfall..) OG vi tjener gode, egne penger fordi vi legger oss i selene og klinker til med ekstrajobb vedsiden av studiene. Hvis ikke vi er "generasjon stå-på-vilje", vet ikke jeg ass. Vi kommer til å oppnå store ting! 

Loading image...

→ Bloggere som instruerer andre bloggere. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette innlegget uten å falle inn i kategorien "blogginstruktør" selv, men det får bare være for denne gang. Jeg har vel allerede gjort det med første punkt, tenker jeg. Uansett så har jeg begynt å la meg irritere over overskrifter som "hvorfor folk ikke leser bloggen din" og ikke minst toppbloggere som instruerer andre bloggere fordi de tydeligvis er autoritære nok til å bestemme hvordan andre skal skrive sin nettdagbok. For det er nettopp det blogging er. En personlig dagbok på nett, hvor du selv - og ingen andre - kan bestemme hva som skal publiseres og hva som er bra nok. Ja, toppbloggeren har selvsagt gjort noe riktig for å havne på topp, men det betyr jo ikke at alle andre må være kopier av deg for at de skal oppnå det samme. Takk gud for at topplisten inneholder så mye forskjellig, sier nå jeg! 

→ Clickbait. Ehe, tørr jeg å slenge meg på denne debatten da? Joda, jeg gjør visst det. Den siste tiden har det florert av innlegg hos et hav av bloggere som enten er for eller i mot såkalte "clickbait"-innlegg. For dere som ikke har fått det med dere så er "clickbait"-innlegg slike innlegg med så "voldsomme" overskrifter og innhold at det genererer klikk og lesere - og dermed får man gjerne sponsorer på kjøpet. Personlig skjønner jeg egentlig ikke helt hvorfor det får så mye oppmerksomhet? Som sagt i punktet ovenfor mener jeg at man selv bestemmer hva man skal dele på bloggen sin. Om det er dagens frokost eller en voldsepisode er helt opp til den enkelte bloggeren, og om innlegget blir lest eller ikke er helt opp til leseren. Ingen tvinger noen til å lese noe om de ikke har lyst, så om disse bloggene faktisk slår an, så er jo det nettopp fordi folk liker det. Men for all del, jeg synes også at man skal ta litt forhåndsregler før man deler det drøyeste av det drøye! Det som publiseres på nett blir jo tross alt på nett til evig tid :-) 

Loading image...

→ Normalisering av luksusshopping. De seneste årene har jeg lagt merke til en kjedelig tendens i bloggnorge - nemlig at bloggerne har begynt å shoppe. "Det har de jo alltid gjort", tenker dere sikkert nå, men jeg mener altså ikke bare shopping, men svindyr spontanshopping. Nesten hver dag ser jeg innlegg med antrekk proppet full av merkevarer til titusner av kroner. Bare vesken over armen koster ofte en halv månedslønn i seg selv. Ikke nok med det, men fokuset er ofte på luksus ellers i innleggene også. Restaurantbesøk, luksussminke og reiser annenhver uke. Det skal ikke stå på forbruket hvertfall. Ikke misforstå, jeg synes virkelig at man fortjener å kjøpe seg noe dyrt hvis man ønsker seg det over lengre tid og sparer opp penger selv - jeg kjøper jo meg litt av hvert jeg også. Men de som bruker gigantiske summer flere ganger i måneden: gjør de det for å dekke eget behov eller for å imponere / skli inn i bloggsamfunnet? Som blogger kjenner jeg jo selvsagt et viss ansvar. Mange av mine lesere er yngre og jeg vil ikke påvirke deres syn på pengers verdi. Det skaper jo et press på oss alle når mange av forbildene i samfunnet kaster rundt penger som konfetti. Jeg synes fokuset bør gli mer over på å spare til viktigere ting. Leilighet og opplevelser er det som burde stå på ønskelisten vår nå. - Ikke en Chanel Boy. Men selvsagt, om det er det du absolutt vil ha - så har du så klart lov å unne deg det! Bare tenk over kjøpet hundre og to ganger før du drar det kortet. I lengden får du brukt de pengene på mye mer fornuftige ting. 

Litt nytt til trening

 • 23.02.2016 kl. 18:00

Loading image...

Som jeg fortalte i "time for time"-innlegget i går så var jeg innom Sirkus Shopping for å bruke et gavekort fra MX sport som jeg hadde liggende. Jeg har bestemt meg for å starte fast med HotFlow-yoga fremover, så da måtte jeg altså gå til innkjøp av en egen yogamatte. I tillegg dukket denne skjønne sportsBHen fra Röhnisch opp på det ene stativet, og jeg klarte virkelig ikke å snu ryggen til og forlate den! Jeg elsker fargen, ryggen og fasongen - ja, alt egentlig! Nesten så jeg synes det er litt synd at den må gjemme seg under treningsgenseren.. 

Loading image...

Jeg la forresten merke til at de har fått den inn på Nelly også, så om den faller i smak hos flere av dere finnes den i både blå, sort og rosa: her, her og her! Jeg kan jo egentlig ikke si noe om hvordan den er i bruk, for jeg har til gode å prøve den på trening. Men når den har både skåler i brystene og en solid strikk for støtte på undersiden lover det ihvertfall godt! I tillegg må jeg jo nevne at jeg jevnt over synes Röhnisch har kjempebra kvalitet, så jeg tviler ikke på at jeg fort bli glad i den!

Loading image...

Min mandag - Time for time

 • 22.02.2016 kl. 21:56

Loading image...

08:00: Alarmen ringer en siste gang og jeg blir tvunget til å stå opp av litt for knapp tid. Jeg kaster et mordblikk i retning markus siden han har vinterferie og kan sove så lenge han vil. Livet føles litt urettferdig når han ler og sovner igjen på sekundet. Jeg trasker inn på badet, legger dagens sminke og innser at jeg ikke rekker frokost. Nødløsningen blir en flaske vann og en pakke wasa sandwich cheese & chives som må konsumeres på skolen. 

09:00: Jeg sitter på bussen og legger merke til at den nesten er helt tom og at solen skinner, så jeg smiler for meg selv og innser at dette var en herlig gave av en start på uken. Jeg har god tid som alltid - for etter jeg flyttet til Trondheim har jeg blitt en sånn nørd som tar bussen tidligere for å kunne hoppe av noen busstopp før, så jeg kan gå resten av veien. Det funker som en real hestekur når livsgnisten er på bånn en litt for tidlig mandags morgen. I dag får jeg faktisk solstrålene i nakken hele veien, så livsgnisten er tent litt ekstra i det jeg trasker inn dørene på BI Trondheim.

10:00: Fra 09:30-11:15 er tilværelsen ganske kjedelig. Skoledagen består av faget "bedriftsøkonomi" som heldigvis ikke varer mer to timer. Det skal sies at i akkurat dette faget blir to timer fort to timer for mye, så jeg unner meg selv en kopp kaffe fra Rema 1000 som jeg super i meg mens jeg kommer meg gjennom skoledagen.

11:00: Skoledagen nærmer seg slutt og jeg ser stadig oftere mot klokka. I løpet av de siste minuttene ser jeg over punktene mine til dette innlegget og merker at negativiteten blomstrer som aldri før. Jeg bestemmer meg for å bli litt mer positiv i timene som kommer, og jeg begynner NÅ. Jeg og Valentina blir forresten strålende fornøyd når vi runder alle oppgavene vi har fått beskjed om å løse med null feil. Vi gir hverandre en high-five før vi somler oss ut av klasserommet og inn i Trondheims lekre gater.

Loading image...

12:00: Tid for intervju! Jeg møter Emma fra Trd.by som for noen uker siden spurte om jeg ville stille på intervju for en artikkel som skal handle om skole, prestisje og bloggen (tror jeg). Hun er kjempeskjønn, spanderer kaffe og er utrolig lett å snakke med - så det hele går som en lek. Jeg puster lettet ut etter å ha vært noe nervøs for hvordan dette skulle gå. Jeg prater meg som alltid litt ut på viddene, men konkluderer med at jeg fikk frem det viktigste. - Legger forresten ut link her på bloggen så fort saken er publisert!

13:00: Intervjuet gikk raskere enn forventet, så jeg stikker snuten innom H&M og Rema før jeg busser hjem. Jeg vurderer å dra innom Sirkus Shopping på veien for å bruke et gavekort på å kjøpe yogamatte. Det ender med at jeg bestemmer meg for å utsette det til senere. Sulten må slukkes først! 

14:00: Jeg spiser lunsj med Markus og knipser bilder til dagens første innlegg. 

15:00: Dagens første bilder er endelig ute på bloggen! Jeg ble ikke helt fornøyd og synes det var litt rotete og kjedelig, men sier til meg selv at det går greit fordi dette time for time-innlegget skal publiseres på kveldstid. Jeg ser at kommentarene begynner å tikke inn og jeg tenker for meg selv at jeg elsker leserne mine. He-re-gud for en godgjeng dere er!!

16:00: Blir sittende og loce med ulike bloggreier på dataen. Dere skulle bare visst hvor mye jobb det er "behid the scenes".Heldigvis finner jeg det underholdende og lærerikt da! I tillegg ser jeg rundt på nett etter en ny vårjakke, men finner ingenting som faller i smak. Tror det blir bytur på meg en dag for å se om Trondheimsbutikkene har en fin og lettere kåpe å by på. 

17:00: Markus har laget middag og jeg hiver (som vanlig) i meg litt for mye mat og ender opp på sofaen med magen på spreng. En episode Friends ruller på skjermen før jeg begynner å rigge meg klar til trening. Jeg kommer også på at jeg må innom Sirkus Shopping for å kjøpe yogamatten før treningsøkten. Typisk meg å utsette alt til siste liten, haha. 

Loading image...

18:00: Drar med meg Markus til Sirkus Shopping for å kjøpe nytt sengetrekk (som vi ikke fant) og yogamatte. Gavekortet hadde større verdi enn yogamatten så jeg stråler av glede når jeg kan plukke med meg en råfin sportsBH fra Röhnisch som gavekortet også dekker. SportsBHen er faktisk så lekker at det spørs om den ikke får et eget blogginnlegg, haha! - Og så matcher den yogamatten da. Selvfølgelig :-)))) 

19:00: Endelig tid for yoga! Jeg, Ragnhild og Kathrine skal prøve oss på "HotFlow" for første gang, og det har jeg gledet meg til hele helgen!! Dette er altså den typen yoga man gjennomfører i et 40 grader varmt rom, så her er det tid for å slippe svetten løs. 

20:00: Z-E-N mode! Timen er ferdig og jeg har aldri svettet så ekstremt mye under en treningsøkt før. Det fosset seriøst fra første sekund og jeg må innrømme at det til tider dro fokuset vekk fra selve øvelsene. Jeg merker også at både smidighet og styrke har tapt seg brutalt mye det siste året. Men, herreguuuud så vanvittig deilig å være med på! Vi meldte oss på til neste mandag med en gang vi.. Dette må gjentas!

21:00: Jeg kommer inn døren og siger ned i sofaen som den sofagrisen jeg (egentlig) er. Jeg blir servert vaniljete av Markus (haha, han fremstår som tidenes gentleman i dette innlegget - nå blir´n glad!), lager meg bringebærkesam med hakkede mandler og drar opp macen for å skrive dette innlegget. Jeg ser over hva jeg har skrevet og synes egentlig dette var en kjedelig dag å lage et slikt innlegg på. Jeg hever skuldrene sier "jaja" og tar til takke med at jeg heller får lage et nytt om ikke så altfor lenge. → Publiser.

Lunsjtips

 • 22.02.2016 kl. 14:47

Loading image...

Hei jenter! Beklager for at det ble stille her inne i går, men jeg rakk rett og slett ikke å sette meg ned med bloggen. Håper det går bra :-) Nå ser jeg frem til en ny blogguke med nye prosjekter! Hedda kommer endelig tilbake til bartebyen også, så fremover skal det knipses antrekksbilder i fleng! Lyset stiger ut fra vinterdvalen om dagene, så nå gleder jeg meg sårt til å se forbedringer i kvaliteten på bildene fremover! Ååh, så godt det er å være blogger når lyset spiller på lag!

Nå titter jeg egentlig bare innom for å hilse på og dele et lite lunsjtips som jeg har blitt hekta på i det siste. Nemlig en skål fylt med sitron Yoplait Protein, hjemmelaget granola (oppskrift), hakkede mandler og frosne bringebær. Det er ikke noen spesielt fancy greier, men det er både sunt, friskt og kjempegodt! Jeg spiser det seriøst hver eneste dag, haha!

Loading image...

Loading image...

​I dag holder jeg forresten på med et "time for time"-innlegg som jeg legger ut senere. Synes det er så gøy å lese selv, så håper dere liker det like godt! Kom gjerne med forslag til andre innlegg hvis dere sitter inne med noen ønsker! 

Sneak Peek

 • 20.02.2016 kl. 16:40

Loading image...WHAT I´LL BE WEARING TO NIGHTI kveld skal 50-års dagen til faren til Markus feires, så jeg tenkte å dele en liten sneak peek på antrekket før vi fyker avsted! Denne gangen synes jeg det var så vanskelig å finne noe å gå med i klesskapet at jeg forrige uke gikk til innkjøp av noe nytt. Det er ikke tvil om at det er mangel på beige i klesskapet mitt, så dette kommer til å bli godt brukt i tiden som kommer også. Både toppen og dressbuksen (som dere såvidt kan se i bakgrunnen) er fra Zara. Toppen er bare SÅ klassisk og elegant at det var kjærlighet ved første blikk. Jeg skal prøve å ta bilder av alt på også, men det får bli senere! Ha en kjempefin lørdagskveld <3

On my Snapchat Lately

 • 19.02.2016 kl. 11:17

Loading image...
 FOLLOW ME → @TORILHORNNES
Loading image...

De siste bildene fra snapchatkontoen min. Jeg må bare si at det er SÅ gøy at jeg har fått så mange følgere der på så kort tid, faktisk nærmer jeg meg hele 300 allerede! På Snapchat prøver jeg å dele litt mer av meg selv, slik at bloggen forblir personlig, mens snapchat blir litt mer privat. Hvordan synes dere det funker? Hvis dere ikke har lagt meg til enda kan dere gjerne gjøre det ved å søke opp "torilhornnes"! 

Off to Sweden

 • 18.02.2016 kl. 10:10

Loading image...

Heihei skjønneste dere! Jeg glemte helt å skrive at jeg og Markus dro til Levanger i går for å slappe av og hjelpe til med å rigge i stand til 50-års dag i helgen! Vi blir her helt til søndag, noe jeg synes er så deilig. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg er så demotivert på skolefronten for tiden, så jeg tror jeg har veldig godt av å komme meg bort fra Trondheim en langhelg. 

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for nå er vi nemlig på vei til Åre på harryhandel! Altså, det er kanskje noe av det artigste jeg vet. Jeg er mattilhenger til tusen, så å tilbringe en hel dag på å kjøpe matvarer jeg ikke har prøvd før med en billig prislapp er stright up my alley. Denne gangen skal vi også handle inn litt alkohol til lørdagens festeligheter, og det må jeg si: det kjennes godt at jeg endelig kan bidra med litt alkoholinnkjøp i Sverige jeg også. The perks of being 20, right? 

Loading image...

Forresten så har jeg begynt å rydde smått i klesskapet, og har lagt ut litt av det jeg har plukket vekk på Bloppisen min! Ta gjerne en titt HER, og følg med etterhvert - for det kommer garantert mer! 

Ukens Spørsmålstegn: Bilderedigering

 • 17.02.2016 kl. 13:48

Loading image...

Først av alt vil jeg benytte anledningen til å si tusen takk. Jeg får veldig mange fine tilbakemeldinger på bildene mine, og det er jo sååå gøy! Dette spørsmålet vet jeg mange av dere vil ha svar på - så det er en stor ære å presentere min måte å redigere bilder (haha)! Det er ikke akkurat superavansert, men jeg må nok bare si at å betale for redigeringsprogrammet "Lightroom" er helt essensielt for at det skal gå an å få så lyse og klare bilder med et "nybegynner"-speilreflekskamera! Programmet koster rundt en 1000-lapp i året og kan kjøpes her

FIRST STEP: PHOTOSHOP

Loading image...

→ Gjør bildet skarpere! Okei, det er egentlig ikke nødvendig å ha photoshop for å gjøre dette, men om du betaler for Lightroom så er jeg (ganske) sikker på at du får med Photoshop på kjøpet! Så, start med å åpne bildet i photoshop. Deretter trykker du "Filter" → "Sharpen" → "Smart Sharpen". Da skal det komme opp en boks hvor du selv kan justere skarpheten. Husk å huke av i "Preview"-ruten slik at du får se resultatet mens du justerer! Trykk "Ok" når du er fornøyd. Lagre deretter bildet. 
 

SECOND STEP: LIGHTROOM

Loading image...

→ WB / White Balance: Hvitbalansen handler om fargen på helheten i bildet. Dette kan nesten fremstå som et "lag" over bildet hvor man kan gjør slik at bildet blir mer gult, grønt, blått eller rosa. Her bør man bruke litt tid på å finne den riktige tonen, det skal ikke mye til for at fargen blir helt feil - så bruk den varsomt! 

→ Exposure: MY FAVORITE! Dette er min mest brukte funksjon som jeg er fullstendig avhengig av! Den redigerer lyset i bildet på en naturlig og fin måte og kan seriøst ikke erstattes med noe annet. Jeg får ikke sagt det nok, men "exposure" i Lightroom er hundre ganger bedre enn "exposure" i Photoshop. Så om du har mulighet vil jeg absolutt overføre bildene til Lightroom før jeg begynner å tukle med lyset i bildet. Jeg bruker som regel å skru lyset opp så mye som mulig, men passer godt på at bildet ikke blir utbrent.

→ Contrast: Kontrast sier seg nok selv, men jeg kan jo kort forklare det uansett. Ved å dra i kontrast-spaken endrer man kontrasten i bildet. Det vil si at den "fremhever" forskjellene i fargene/skillene. Mange vil si at bildet blir mye mer livlig om man skrur opp kontrasten, men i visse tilfeller kan det også være kult å dra den ned! Det er bare å prøve seg frem :-) 

→ Highlights: Denne lysner opp de områdene i bildet som allerede er lysere enn ellers. For eksempel: hvis man har et close-up bilde med highlighter i ansiktet, men ønsker å gjøre highlighteren tydligere bør man skru opp denne. Dersom man har utbrente (altså helt hvite områder) i bilder bør man skru den ned. 

→ Shadows: Denne forsterker også forskjellene i bildet, men på en litt annen måte enn hva "contrast" gjør. "Shadows" gjør skygger tydeligere ved å gjøre dem mørkere, samtidig som at resten av bildet forblir som det er. 

→ Black / White: Denne funksjonen er unik for Lightroom - og er heeelt fantastisk! Ved å dra i spakene på disse kan man for eksempel gjøre bare det hvite i bildet enda hvitere, eller det mørke i bildet enda sortere. Dette gjør den uten å endre noe annet i bildet. 

Loading image...

→ Color: Enda en unik funksjon fra Lightroom! Denne gjør på en måte det samme som jeg forklarte i "black / white", bare med farger. På bildet under kan dere se at fargen på puten i bakgrunnen har blitt enda gulere enn den var i utgangspunktet. Det er fordi jeg har skrudd gultonene i bildet opp! Man kan også gjør det motsatte, dersom det for eksempel kommer en knallrød bil i bakgrunnen av antrekksbildet, kan man skru ned rødfargen for at den ikke skal stjele så mye oppmerksomhet.

Loading image...

.. AND YOUR DONE! 

Bedre hud med Sensai

 • 16.02.2016 kl. 18:18

Loading image...SENSAI SILKY PURIFYINGI dag har jeg lyst å dele et aldri så lite produkttips med dere! De siste månedene har jeg nemlig testet hudpleie-serien "Silky Purifying" fra Sensai, og nå er det på tide å felle en dom! Først kan jeg jo si at jeg aldri før har brukt så mye penger på hudpleie, for dette settet er ganske pricey! ca 300-350 kroner for flasken tror jeg det var, noe som er en del dyrere enn en pakke med simple-sminkeservietter som jeg har brukt tidligere. Vel, tro det eller ei men det har uansett vært så syykt verdt det! Huden min er virkelig blitt så mye bedre at dere vil ikke tro det.

Jeg har slitt med kviser og urenheter så lenge jeg kan huske, faktisk i så stor grad at jeg vurderte å begynne på medisiner for å roe det. Pannen og nesen har vært mine problemområder, men nå får jeg såvidt noe som helst. Det skal sies at det dukker opp en liten fiende i ny og ne, men jeg kan virkelig ikke klage i forhold til hva det var før! Jeg anbefalte også denne serien til søsteren min for en tid tilbake siden, og i sted når jeg sendte melding for å høre om hun var fornøyd med den fikk jeg et "JA" med Caps Lock tilbake. Så ingen tvil om at jeg kan anbefale serien trygt videre til dere ;-) Derfor tenkte jeg altså å bruke dette innlegget til å forklare hvordan jeg bruker denne sminkeserien og hva det enkelte produktet brukes for. 

Loading image...

STEP 1 → Fjerne & Fornye → Cleansing Cream
Cleansing Cream er en fantastisk, mild rens med silkekonsistens som fjerner alt "det overflødige" av olje i ansiktet uten å irritere huden. Den hyggelige frøkna jeg kjøpte denne av kalte dette produktet for "støvsugeren", nettopp fordi det fjerner det overflødige, mens neste steg går mer i dybden som en "mopp".  Cleansing Cream brukes altså på kveldstid for å fjerne både sminke og talg, og jeg masserer den forsiktig inn i huden uten å fukte til på forhånd. Jeg beveger fingrene i små sirkler for å få med alt av grims og grams. Til slutt skyller jeg av med varmt vann, gjerne ved å bruke en klut for å være sikker på at alle sminkerester er kommet med. 

STEP 2 → Rengjørende & Dyprensende → Milky Soap
Steg to - eller "moppen", om du vil - går mer i dybden og fjerner de vannbaserte urenhetene som døde hudceller og små eventuelle sminkerester. I tillegg gjør den huden klar for steg tre, altså fuktbehandling. "Milky Soap" påføres etter steg to, mens man fortsatt er fuktig i ansiktet. Denne masserer man inn helt til den begynner å skumme. Til slutt skyller man alt av med varmt vann. Denne bruker man primært på kveldstid sammen med resten av serien, men kan også brukes på morgenen alene for å rense vekk nattesmusk fra ansiktet.

STEP 3 → Fuktighet → Emulsion Moist
Til sist men absolutt ikke minst er det tid for fuktighet! "Emulsion Moist" finnes i tre ulike varianter, fra "light", "moist" til "supermoist", alt etter hvor tørr hud man har. Dette er en av de beste hudkremene jeg har prøvd, og den er seriøst lett som en fjær mot huden. Jeg påfører denne hver kveld og bruker den også som en dagkrem under foundationen de dagene jeg har behov for litt ekstra fuktighet (noe som er ofte på vinterstid!). Og dere? Ikke undervurder hvor viktig det er å smøre huden godt! Jeg har vært sløv på dette lenge, men merker hvor mye mer glød og liv den har fått etter jeg har skjerpet meg på denne fronten! Det er gull verdt ♥

Loading image...

This Weeks Wanties

 • 16.02.2016 kl. 14:04

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. herÅåh, jeg får sånn vårfølelse denne kollasjen! Jeg har faktisk et hav av idéer til kombinasjoner av samtlige av plaggene ovenfor, så jeg skulle gjerne hatt dem alle sammen! Spesielt pladask har jeg falt for skinnjakkene fra Kristine Ullebø sin nyeste kolleksjon for Jofama! For det første er det sykt kult at en 18-åring har klart å designe så stilrene, lekre skinnjakker, men så blir jeg jo litt patriot ettersom hun er fra samme sted som meg også :-) Det skal også sies at skinnjakker for meg er et must om våren, problemet er bare at jeg hittil har gått for litt billigere varianter som ikke holder så altfor lenge i mitt intense bruk. .. Nei, vet dere hva? Jeg må nok etterhvert skaffe meg en fra Kristine sin kolleksjon! Skal bare spare litt og bestemme meg for hvilken .. Lurer faktisk på om jeg skal være litt vågal og gå for den grønne varianten? Hvilken liker dere best? 

Mandag hos ReStyle Hairdesign

 • 15.02.2016 kl. 17:45

Behandlingen er sponset

Loading image...

Dette har jeg gledet meg til å vise dere! I dag har jeg tilbrakt hele mandagen i frisørstolen til Randi hos ReStyle Hairdesign. En kjempefin liten salong som ligger i Olav Trygvassons gate rett ved Søstrene Grene. Jeg må bare si det: Jeg elsker slike dager hvor man kan lene seg tilbake og bli stelt og dullet med time inn og time ut, og da foretrekker jeg virkelig en liten, rolig salong fremfor en stor hvor det kryr av kunder og støy. Skal man slappe av, så skal man slappe av - og det gjorde jeg virkelig hos ReStyle i dag! 

I tillegg er jeg SÅ fornøyd med håret mitt nå at jeg klarer ikke å la være å titte en ekstra gang i speilet hver gang jeg går forbi. Nå kan våren bare komme, for håret mitt og jeg er klar! ;-) Jeg kunne virkelig ønske vi fikk til litt klarere etter-bilder, for jeg synes egentlig ikke bildet under er helt rettferdig i forhold til arbeidet Randi la ned i håret mitt! Men, dere ser ihvertfall at det er tydelige forbedringer fra før-bildet. Bare se den falma fargen og de slitte tuppene jeg hadde... Det var jo helt sørgelig, vettu!

Loading image...

Loading image...

Jeg endte altså opp med å gå for en balayage, med litt mørkere bunn enn mitt naturlige hår (dette kom dårlig frem på bildet) og en kald, beige blondfarge i lengdene. Nå kan altså håret vokse uten at etterveksten melder sin ankomst etter bare et par uker! Det synes jeg er viktig :-) Vi brukte minicolor med Olaplex for å få en fin overgang, samt for å slite minst mulig på håret. Neste gang skal vi prøve å gjør fargen enda kaldere, så nå får jeg bli vant med kaldere hår ved å gå gradvis. Jeg skal prøve å ta flere bilder av fargen en annen dag, slik at dere får sett det i skikkelig dagslys.

Loading image...

Når det kommer til klippen trengte jeg heldigvis ikke å ta mer enn 1 cm. Jeg som trodde håret mitt var SÅ slitt fikk beskjed om at det meste "bare" var tørt - så alt kunne reddes med en god hårkur! Thank god! Jeg fikk altså kjøpt med meg en Olaplex hjem for å se om kuren er så fantastisk som folk skal ha det til. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe, men endelig fikk jeg ut fingeren og gjorde det. Dette skal visst være årets hårprodukt i følge flere venner av meg, så nå får vi bare krysse fingrene for at det stemmer! Håret mitt kjennes ihvertfall helt magisk ut etter at hun blandet Olaplex inn i fargen :-) .. Tror forresten prisen ligger på rundt 250 kroner for en flaske!

Loading image...Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebook side hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

Monday Bliss

 • 15.02.2016 kl. 09:44

Loading image...M O N D A YHeisann jenter! I dag ville jeg bare stikke innom for å ønske dere en god morgen og en fantastisk start på uken! Jeg sitter i skrivende stund og slurper i meg en kaffekopp, mens jeg halvveis skriver dette innlegget og halvveis jobber med bedriftsøkonomi. Straks skal jeg legge fra meg alt og hive på meg dagens antrekk, samt dolle trøttetrynet litt før jeg drar ut døra. I dag skal jeg nemlig på årets første frisørbesøk! Jeg er så spent, men har endelig bestemt meg (sånn halvveis ihvertfall) for hårfarge. Tror ikke jeg forteller det enda, for jeg skal uansett legge ut bilde av det senere i dag eller i morgen tidlig. Klikk dere gjerne innom senere for å se resultatet! Ha en super mandag <3

Loading image...

En ekstra bra søndag

 • 14.02.2016 kl. 10:47

Loading image...

God valentines og morsdag! Her har vi så langt hatt en helt vanlig søndagsmorgen med skolearbeid, så ingen tegn til valentinfeiring så langt. Senere i dag skal vi derimot på restaurant for å spise tapas, noe jeg gleder meg veldig til! Denne gangen har vi bestemt oss for å prøve en ny restaurant som vi ikke har besøkt før, for vi har blitt litt for rutinerte på å dra på enten Una, Graffi, San Sebastian eller Egon når vi skal ut å spise - noe som egentlig er litt synd. Trondheim har jo et hav av andre muligheter å by på når det kommer til spisesteder, så nå skal vi bryte mønsteret. I dag har vi altså booket bord på Cowsea som ligger rett ved busstoppet på Bakklandet. Noen som har vært der og kan anbefale det? Jeg har troa, for vi har nemlig allerede tyvtittet på menyen og konkluderte med at det ser rimelig lovende ut!

Når det kommer til feiring av morsdag er det litt vanskelig akkurat i år! Mamma og pappa er jo på andre siden av jordkloden (nærmere bestemt Rio i Brasil), så det eneste jeg får bidratt med er en skype-samtale. Haha, føler meg ikke som verdens beste datter, nei - men jeg vet at de kommer til å kose seg glugg ihjel uansett! Hvem vil vel ikke feire morsdagen på Karnevalet i Rio? Jeg hadde nok elsket det!

Loading image...

Loading image...

Vel, nå får jeg runde av for å fortsette med skolearbeidet! Jeg må bare ønske dere en fantastisk valentines og morsdag først ♥ Husk at valentinsdagen dreier seg om kjærlighet, ikke nødvendigvis til en kjæreste - men også til alle andre man er glad i! Så dersom man ikke er i et forhold synes jeg ikke man skal bruke denne dagen til å sørge så altfor mye! Valentines er en ypperlig dag til å samle enten venner eller i år også til å bruke på selveste mor i huset! Nyt dagen - singel eller ikke! 

Loading image...Psst!
I dag får dere forresten 100 kroner rabatt om dere handler for 600 kroner på Nordicfeel med rabattkoden "LOVE"! Se gjerne noe av det jeg fant meg fra nettsiden her :-)

 

Lacing Top

 • 13.02.2016 kl. 12:00

Loading image...Seriously crushing on my new sweaterJeg er egentlig ikke en person som er veldig glad i å vise kløft. Mest av alt fordi jeg ikke har noe spesielt å vise til, men etterhvert også fordi det har blitt så uvant. Likevel har den nye trenden med knyting i halsen truffet meg rett i hjertet, og til slutt måtte jeg bare prøve å bestille en Nelly-variant hjem for å se om det var brukbart på ikke-kløfte-Toril. Vel, det var det! Denne genseren er ikke så altfor dyp i utringingen, så i motsetning til de dypeste typene så går det an å bruke en helt vanlig BH under. Det setter jeg utrolig pris på, for jeg synes det er så stress med sånn teipe-greier. Det får holde til fest, tenker nå jeg! 

Loading image...

Loading image...

Den er så stretchy i stoffet at jeg tror denne sitter som et skudd på de fleste! I mine øyner var den ihvertfall helt perfekt! Jeg har min i størrelse S, så jeg vil si at den er normal i størrelse. Genseren kan kjøpes her. I tillegg ser jeg at Nelly akkurat har fått genseren inn igjen i beige (her) og hvit (her), så nå spørs det om jeg ikke må bestille hjem enda flere.. Wuupsi!

My latest outfits

 • 12.02.2016 kl. 18:58

Loading image...GOT YOURSELF A FAVORITE?Mine favoritter en 3, 4, 7 & 9! Men jeg må være helt ærlig med dere.. Jeg ser tilbake på disse antrekkene og innser at jeg er utrolig klar for vår-moten nå! Jeg er så lei av store kåper, støvletter og tykke skjerf at jeg kunne kastet hele samlingen i søpla. Ære være sommer og lette antrekk - jeg er så ufattelig gira på det! Plis, la våren komme tidlige i år så jeg kan dra frem skinnjakka og etterhvert både shorts og kjoler! Det er heldigvis ikke lenge igjen, og jeg merker allerede tegn til vår i luften. Ikke at temperaturen spiller helt på lag, men døgnet begynner endelig å bli lengre og solen titter frem litt oftere enn vanlig. Nå er det bare å være litt mer tålmodig.. 

I cant wait to try these

 • 12.02.2016 kl. 14:51

Produktene er sponset

Loading image...

Yess - Fredag! Og denne gangen føles det ekstra fortjent etter en litt for seig forelesning i dag. Men med en liter kaffe og en real dose viljestyrke kommer man seg visst gjennom det meste ;-) Vel, nå er det tid for å vise dere pakken jeg snakket om at jeg hadde hentet i går. Den inneholdt åtte produkter fra den nordiske nettbutikken nordicfeel.no som er stappet full med skjønnhetsartikler! Personlig leser jeg en del svenske bloggere og vet at denne nettsiden er STOR i Sverige, så nå håper jeg å kunne bidra til å øke populariteten i Norge også! De har jo så ekstremt mange merker som jeg har savnet på de store skjønnhets-nettbutikkene her i Norge. Blant annet: YSL, Givenchy, Girogio Armani, Guerlain, Youngblood, Sensai - og et hav av flere! Dette er produkter jeg tidligere har lett etter på besøk i utlandet eller på taxfree når jeg bodde i Førde, fordi det var umulig å fa tak i. Det skal sies at Trondheim selvsagt har litt bedre utvalg i kosmetikk, men jeg synes fortsatt at det er mye billigere og snedigere å få kjøpt slikt på nett!

Jeg må bare si det; jeg er fortsatt i lukkerus etter å ha åpnet pakken, for den inneholdt så mye fint! Jeg har begynt å teste noen av produktene, men gleder meg en masse til å utforske de litt mer over tid - og ikke minst prøve meg frem med sminkepalettene! Jeg prøvde blant annet Nude-paletten i går, og hittil er jeg virkelig storfornøyd! 

Loading image... Link: Leppestift · Lipliner · NUDE-palett · 3 Manizers · Sminkekost · Shampoo & Balsam (utsolgt) · Varmebeskyttende · HårkurLoading image...

Om ikke så altfor lenge kommer jeg til å begynne å vise ulike sminkelooks og tutorials med produktene her og produkter jeg har fra før. Jeg vurderer å lage en av de på videoblogg, men vi får se hva jeg klarer å somle meg til! Jeg har nemlig et mål om å endelig tørre å lage meg en youtubekanal som jeg kan bruke til skjønnhetsinnlegg fremover, men som dere vet synes jeg det er såå ubehagelig å sitte foran videokameraet.. Gi meg litt tid, så skal jeg se hva jeg får til! De sier jo at et nytt år medbringer nye muligheter - og da må jeg jo selv tørre å pushe mine egne grenser! 

One happy girl

 • 11.02.2016 kl. 19:25

Loading image...

Loading image... Topshop jakke · Tory Burch støvletter · Bikbok bukse · KappAhl bluse · Mango veske · Susanne Friis Bjørner øredobber


 

Loading image...

Loading image...

Åå, nå er jeg på en rosa lykkesky! Dere husker at jeg fortalte at jeg har inngått et samarbeid med en nettbutikk for skjønnhet? Vel, denne nettbutikken er ingen ringere enn Nordicfeel.no og i dag har jeg vært postkontoret og hentet en stor pakke med maaange godbiter som jeg selv har fått velge ut! Jeg har lagt ut en sneak peek på hva pakken inneholdt på snapchat (@torilhornnes), men dere skal få se alt skikkelig på bloggen i morgen. Jeg har allerede fått tid til å prøve et utvalg av produktene og falt helt pladask noen av dem! Nå gleder jeg meg enormt til å booste antall skjønnhetsinnlegg på bloggen ved å vise dere ulike stiles, sminkemåter og produktanbefalinger fremover! Jeg tror virkelig dette samarbeidet kommer til å gi bloggen et løft, og håper dere også setter pris på det jeg publiserer i tiden fremover ♥ 

HAIR INSPIRATION

 • 11.02.2016 kl. 10:57

Ukens Spørsmålstegn: Hvordan lære pensum?

 • 10.02.2016 kl. 15:03

Trrrrrommevirvel..... det er tid for å begynne med en ny spalte! Jeg har bestemt meg for at jeg hver onsdag fremover skal velge ut et spørsmål fra kommentarfeltet som jeg vil svare grundigere på. Det kan enten være et spørsmål som ofte blir stilt eller det kan være noe jeg synes er gøy å ta opp i plenum! Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva dere synes, så får vi se hvor lenge jeg fortsetter med den! Dersom dere vil finne igjen flere slike innlegg underveis, så kommer det til å ligge under kategorien "spørsmål & svar". 

Loading image...

Dette spørsmålet kom ganske hyppig etter jeg skrev at det endte med toppkarakterer på alle eksamenene mine! Jeg må bare presisere at med "toppkarakterer" mener jeg A eller B, jeg er ikke noe stright A-student altså! B, B, B & A ble det - og jeg innser nå at det kanskje ikke måler seg opp til ordet "toppkarakterer" i dagens flink-pike-samfunn. Eller hva sier dere? Uansett, så kan jeg selvsagt dele mine beste studietips med dere! Det er ikke akkurat noe hokkus pokkus og spesielt med min måte å lære, så om dere er ute etter noe gøy og spennende må jeg nok skuffe dere denne gangen ..
 
Loading image...

→ Les. Okei, tidenes artigste punkt som mange av dere sikkert håpte at jeg i det hele tatt skulle la være å nevne. Det er ganske innlysende, men uansett må jeg bare si det: Les alt - alltid. Begynn helt på nytt fra første kapittel noen uker før eksamen (evt:. begynn på første side i kapittelet dersom det er en vanlig prøve). Ikke hopp over pensum eller ta kjappe løsninger som å bare lese oppsummeringen eller forelesningsnotatene. Pensum er der av en grunn og det er utrolig viktig å få med seg alt, spesielt med tanke på at lærer/foreleser ofte utelater mye av det man skal kunne. 

→ Noter. Skriv stikkord mens du leser - helst for hånd! Disse stikkordene kan like gjerne være ordrett fra boken, for du bør jobbe med dem og endre på dem senere uansett. Skriv ned alt det viktigste og gå videre med en gang det er notert. Dette punktet er faktisk utrolig viktig, for man får med seg utrolig mye mer dersom man noterer mens man leser. Hvis man nøyer seg med å bare lese er det nemlig så altfor lett å gå inn i en slags "transe" (om jeg kan kalle det for det??). Psst: Noterings- og lesetiden er ofte tidkrevende så start i god tid!

→ Pugg notatene. Se over alle notatene og pugg side for side. Snu gjerne arket når du føler at du begynner å huske ting for å tenke etter hva som faktisk sitter igjen. 

→ Skriv om til egne ord. Når du kan det meste av notatene er du klar for å begynne å tolke litt av pensumet på egenhånd. - Eller som lærerne kaller det "å få oversikt". Ta fram alt av notater og fokuser på å koble sammen flere punkter til en egen korttekst. Skriv dette på din egen skrive/talemåte, slik at det blir som en naturlig samtale med seg selv. Dette skal du gjøre helt uten å bruke boken - BARE notatene dine. Dersom det er årstall involvert ville jeg også brukt tid på å sortere alt etter stigende rekkefølge. Dette er ofte noe lærebøker gjør forvirrende, så forsøk å rett opp i denne kneika selv! Det har ofte utrolig mye å si for hvordan du ser sammenhengene.  

Loading image...


→ Lær dine egne ord utenom. Når du har skrevet om notatene dine til egne tekster er det på tide å repetere igjen. Les gjennom tekstene, endre litt om det er nødvendig og lær deg så mye som mulig utenom. Disse notatene bør du se over utrolig mange ganger før prøven/eksamen.

→ Skriv ned det alt fra pensum på en A4-side. THIS IS A TRICKY ONE! Men det er faktisk mulig uansett hvor mye pensum man har! Jeg gjorde dette før alle eksamenene mine, blant annet i et fag med en pensumbok på over 600 sider. Dette punktet dreier seg ene og alene om å få den fullstendige oversikten. Her lærer man å luke bort detaljer og fokusere på det "hele bildet". 

→ Lag egne prøver fra pensum. Skriv ned det du sliter mest med å huske og utform spørsmål som er relevante. Når du svarer på spørsmålene skal det selvsagt ikke brukes bok, og du må svare som om det var nå det gjaldt: langt, presist og så godt formulert som mulig. Når du føler deg ferdig og har gjort ditt beste kan du se over ved hjelp av boken, dersom det er noen "hull" i kunnskapen kan du bruke pensum til å fylle ut. 

→ Internett & youtube. Dette er gull! Det siste steget til A er ofte å kunne det lille ekstra eller klare å tilnærme seg stoffet fra flere vinkler enn bare den foreleser/lærer har presentert. Dersom du har tid og virkelig vil oppnå det beste av det beste så vil jeg derfor anbefale å søke litt på pensum på internett. Kanskje boken er uklar på noen områder? Kanskje fant du noe interessant som du enkelt og greit bare vil kunne mer om? Da er internett din beste venn! Ellers vil jeg også anbefale å se på youtube-videoer. Det er et hav av kanaler som er laget i skolesammenheng - ofte er det også lærere fra andre skoler som legger ut tips og sammendrag til sine elever. Husk at man alltid lærer mer om man får det matet gjennom flere sanser - og nettopp derfor er youtube helt ypperlig!

Loading image...Dersom du har noen spørsmål du vil at jeg skal ta opp i "ukens spørsmålstegn" så må du gjerne legge det igjen i kommentarfeltet på dette innlegget! Og på forhånd: tusen takk til alle som bidrar ♥

NLY TREND X LISA OLSSON

 • 09.02.2016 kl. 20:12

Loading image...

 I WANT IT ALLDen 22. februar slipper den svenske motebloggeren Lisa Olsson sin første kolleksjon for NLY Trend - og jeg kan nesten ikke vente! Jeg har elsket og beundret både bloggen og stilen hennes i flere år nå, så for min del er det midt i blinken med en kolleksjon fra nettopp henne! I tillegg må jeg bare si at alle plaggene er to-die-for! .. Jeg har faktisk ingen ord for disse plaggene - Jeg vil ha ALT! Det er så mye fint og alt er virkelig min stil. Jeg elsker i tillegg boho-viben kombinert med det klassiske og de enkle fargene.. Gud så flink hun har vært når hun har designet dette! Jeg skal garantert sitte klar ved macen når kolleksjonen slippes slik at jeg får sikret meg noen godbiter! 

On tuesdays we wear pink

 • 09.02.2016 kl. 16:49

Loading image...

Loading image...Zara kåpe · Acne genser & cardigan · Adidas sneakers · Marks & Spencer flares · Ralph Lauren veske · Weekday skjorte 


 

Loading image...

Loading image...

.. Dagens antrekk! I dag hadde jeg tidlig forelesning som var ferdig kl 11:15 (as always), så da bar det avsted for å knipse dagens antrekk med Hedda rett etterpå. Lyset ville ikke spille helt på lag, men jeg håper disse duger! Alt kan ikke være helt perfekt hele tiden heller - det hadde jo vært kjedelig :-)) Etter shoot bestemte vi oss for å ta turen til Sirkus for å ta en kaffekopp og handle inn litt ulike duppeditter til bloggen. Det ble blant annet kjøpt inn litt bakgrunnspapir som jeg skal bruke i fremtidige sminkeinnlegg. Synes det er SÅ kult - og så løfter det alltid bildene noen ekstra hakk! .. Og apropos "sminkeinnlegg", så kan jeg jo avsløre at det kommer til å bli et godt løft i "beauty"-kategorien i tiden som kommer. Jeg har nemlig akkurat inngått et samarbeid med en fantastisk nettbutikk for sminke, hud- og hårpleie og gleder eg sånn til å komme i gang! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at innleggene blir så inspirerende som mulig, blant annet ved å dele haugevis av tips og triks innen skjønnhetsverdenen. Håper virkelig dere setter pris på det og gleder dere like mye som jeg gjør ♥ 

Interior Wanties

 • 08.02.2016 kl. 15:40

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. her · 16. her · 17. herÅhh, Ellos har SÅ mye fint om dagene! Jeg skulle gjerne snudd opp-ned på lommeboka for alt ovenfor, men om jeg måtte valgt ut noen favoritter så måtte det blitt marmorbordet, den mørkeblå puten, bordlampen og baderomssettet fra Bloomingville. Hadde det ikke vært for at vi fortsatt leier så ville jeg nok bestilt mye av dette hjem, men akkurat nå føler jeg at alt vi har er litt "midlertidig". Vi trenger liksom ikke fylle opp hver krik og krok, for vi skal bare bo her til sommeren uansett - og når vi senere skal flytte inn i noe helt eget så tipper jeg både smak, behov og trend har endret seg såpass mye at det blir litt waste å investere i alt som er "inn" nå. Men det må jeg få lov å si; dersom jeg skulle innredet noe nå hadde det blitt gull, marmor og blått i alle rom! 

"På stranden er jeg ..."

 • 07.02.2016 kl. 17:22

Loading image...

På kino er jeg... egentlig ganske sjeldent. Jeg synes det er litt hyggeligere å se filmer hjemme i stua, så kan man faktisk snakke under filmen og prøve å være litt sosial. Men for all del: et skikkelig kinobesøk som inkluderer popcorn, godteri og brus kan være råkoselig det også!

På stranden er jeg...
oppslukt i en krimbok eller så leker jeg meg i bølgene med bademadrass som den havfruen jeg  er  ønsker å være. Haha, er det ei som har opplevd puppeglipp på stranda one too many times, så er det frøken Hornnes. Bølger må være det gøyeste ..

Hos tannlegen er jeg..
å finne om ikke så altfor lenge, faktisk! Jeg mistenker at mitt første hull har dukket opp, så nå er det på tide å bestille seg time. Ikke akkurat det jeg gleder meg mest til, men må man så må man!

På date er jeg...
pratsom! Nå går jeg og Markus bare på dates en gang i blant da - egentlig litt for sjeldent etter min mening. Men, når vi først kommer oss ut så koser vi oss skikkelig! Neste gang blir nok på Valentines neste søndag og det gleder jeg meg enooormt mye til! (Det minte meg på at vi må huske å booke bord!)

Akkurat nå er
jeg.. nettopp ferdig med en diskusjon med Markus. Han vil nemlig se fotballkamp, mens jeg vil finne på noe annet. Hele diskusjonen endte opp med at han fikk se fotballkamp, mot at han tar hele oppvasken som har samlet seg opp i leiligheten. Hahaha, det er sjeldent jeg gidder å diskutere slike ting, cuz´ I choose my battles wisely, men i dag visste jeg at jeg kom til å få gjennom noe gøy :-))) 1 - 0 til meg! 

snapchat er jeg... hun som er litt for aktiv, haha! Jeg velger å tro at folk liker at man er litt overaktiv der - jeg har ihvertfall ikke hørt noe annet enda? Følg meg gjerne på @torilhornnes om du vil :* (Det skal sies at aktiviteten der inne har vært litt laber akkurat denne helgen ..)

På kjøkkenet er jeg...
utrolig glad i å prøve nye ting, helst litt eksotiske. Likevel må jeg også tilstå at jeg er glad i raske løsninger, spesielt nå som vi bare er to som deler på middagslagingen. 

Bak rattet er jeg...
ikke. Haha - og gjett om jeg får høre det fra venner, familie og kjente?! Det er tydeligvis sosialt uakseptert å ikke ha lappen som 20-åring i 2016, for det går ikke en eneste uke uten at jeg får spørsmål om når jeg skal ta lappen. Etter jeg flyttet til Trondheim har det heldigvis roet seg litt, for her trenger man det strengt tatt ikke med alle bussene som går, men med en gang jeg er tilbake i Førde er alltid bil-samtalene linet opp på rekke og rad. 

Loading image...

På treningsstudio er jeg...
hun som går rett inn, trener så fort og effektivt som mulig og halv-springer ut fra studioet med endorfinrus herfra til himmelen.

I klesskapet har jeg...
litt for mange jakker og altfor få festplagg. I tillegg har jeg en hel haug med klær som ikke blir brukt, så egentlig burde jeg få gjort noe med det om ikke så lenge. Tingen er bare at nå som jeg er student frykter jeg at jeg ikke kan kjøpe meg så mye nytt, så da tør jeg heller ikke å kaste ut så altfor mye. 

På møter er jeg...
så konsentrert at jeg på visse tidspunkt ender opp med å være ufokusert fordi jeg er så fokusert på å være fokusert at det tar helt over tankene mine. Om det gir mening? 

På tivoli er jeg...
GIRA! Visste dere at jeg har tatt verdens raskeste berg- og dalbane på Six Flags i California? Åååh, jeg skulle gjerne gjort det tusen ganger til - og tilbake til sixflags skal jeg uansett hvor enn livet bringer meg. Det var uten tvil the day of my life 

På matbutikken er jeg...
sykt vimsete og glemmer hvorfor jeg er der. Det er så mye spennende og nytt at jeg blir helt oppslukt - jeg har lyst å prøve alt! Siste forsøk på nyheter fra matbutikken ble den nye eple/protein-yoghurten fra Yoplait! YUM, den er virkelig til å anbefale! Ellers så dere kanskje på snapchat at jeg prøvde "Lion"-sjokomelk for en ukes tid siden? Den var sååå skuffende at dere aner ikke. Tommel ned! 

På skolen er jeg...
 enten helt fokusert eller så får jeg ikke med meg en dritt av hva som blir sagt. Som oftest er jeg førstenevnte, men jeg har ganske lett for å lære så når ting blir gjentatt for mange ganger så kobler jeg helt ut og gjør alt annet (og får da heller ikke med meg når de begynner på noe nytt). Ufokusert blir jeg også dersom jeg ikke har forberedt meg til timen og alt er helt gresk.. Antar at det er slik for de fleste? 

På fest er jeg...
hun som alltid skal danse! Og det skal sies: jeg er ikke en spesielt god danser heller, men det er bare så utrolig gøy! Ellers ler jeg myyye mer enn jeg ellers gjør og er alltid i godt humør på fest.

På internett er jeg...
daglig for å oppdatere meg på aviser, blogg, e-mail og facebook. Det tror jeg faktisk alle er i dagens samfunn? 

Loading image...

Friday at Fairytale Cupcakes

 • 07.02.2016 kl. 12:41

Loading image...

God søndag, snuppiser! Jeg ligger fortsatt i sengen og åler meg mens Markus er på jobb. Plutselig innså jeg at jeg hadde noen bilder fra Fairytale Cupcakes liggende på macen som fortsatt ikke var publisert. - Så da fikk jeg plutselig noe å sysle med jeg også! Det er det jeg elsker med blogging, men trenger egentlig aldri å kjede seg, for det er alltid noe gøy å gjøre :-) 

Uansett, på fredag tok jeg og Hedda med oss kameraet på et alltids så hyggelig kafébesøk. Det finnes virkelig ingen kjekkere måte å starte helgen på enn når man har noe søtt å spise, artige samtaler og godt selskap! Denne gangen snakket vi litt om idéer til blogginnlegg, mulige samarbeid om blogginnlegg og så videre. Så nå håper jeg vi kan komme i gang med noe spennende om ikke så altfor lenge. Dere aaaner forresten ikke hvor mye hjelp og tips jeg får fra frøkna der! Hun har virkelig vært gull verdt for meg og denne bloggen etter jeg flyttet til Trondheim. Jeg fikk som vanlig drøssevis av inspirasjon etter det lille kafébesøket, og nå har jeg virkelig lyst å komme i gang med noen faste spalter igjen. Tenker kanskje "Toril tipser" (sånn som Eirin Kristiansen har) og muligens fortsette med "Ukens filmtips" sånn som jeg hadde før. Hva tror dere? Kanskje dere også har noen forslag? 

Loading image...

Dere som bor i Trondheim men ikke har vært innom Fairytale Cupcakes forresten bare ta turen! Den ligger i Thomas Angells Gate og maten - både sandwichene og cupcakesene - er sååå gode! Litt pricey, men absolutt overkommelig. Prøv forresten å unngå å gå dit i helgene, for da er det som sild-i-tønne! Favorittene mine (jeg elsker veldig søte søtsaker) er Nugatt (den på bildet), Salt karamell og Bringebær. Prøv gjerne dem, for de har min største anbefaling! 

Loading image...

Anbefaling: YSL Fusion Ink Foundation

 • 06.02.2016 kl. 11:07

Loading image...

På tide å skrive en anbefaling av den beste foundationen jeg noen gang har hatt! YSL sin Fusion Ink (eller Encre De Peau) er virkelig en drøm av en foundation som kommer i en helt nydelig luksuriøs flaske! Jeg husker hvor overrasket jeg ble første gang jeg brukte den fordi huden min så plutselig flawless ut - noe den sjeldent har gjort tidligere. Å påføre denne tar helt seriøst bare noen sekunder, fordi den blander seg så godt og enkelt inn i huden. Den er helt amazing å påføre! I tillegg føles den så lett at man ikke engang merker at man har noe på huden, - det har nok noe å gjøre med at den er supertynn og rennende. Faktisk så rennende at det høres ut som vann når man rister på flasken. Det syke er at den har en fantastisk dekkevne uansett, og for meg som av og til har litt urenheter så er det et absolutt must! 

Loading image...

Foundationen inneholder solfaktor 18, så den er ypperlig til bruk på dagtid hvor man ofte trenger litt beskyttelse fra sola. Resultatet man får er ganske matt, men ikke unaturlig. Selv er jeg egentlig ikke fan av matte foundations, men det er noe spesielt med denne som bare gjør det .. fint! I tillegg motvirker det oljete hud utover dagen - og appropos dagen så varer den faktisk så lenge! .. Nei, vet dere hva? Denne foundationen er helt fenomenal og jeg vil anbefale den til alle som er ute etter god dekkevne. Det eneste negative med denne lille saken er korken som dere ser avbildet nedenfor. Jeg er stor fan av pumpeflasker, så dette var ikke helt riktig patent for meg. Ellers synes jeg ikke at den legger seg 100% perfekt rundt neseområdet de gangene man vil ha litt ekstra sminke på seg. Om det blir for mye så føler jeg nesten at den "striper" seg akkurat i nesegropa, men det er jo bare å unngå å påføre så mye akkurat der. - Bortsett fra det: STOR tommel opp og terningkast 6 fra meg! 

Loading image...

Noen andre som har prøvd den? 

Wearing my new scarf

 • 05.02.2016 kl. 15:47

Loading image...

Loading image...Mango skjerf, belte & veske · Bikbok jeans & genser · Nelly vest · Adidas sneakersLoading image...

Loading image...

Loading image...

Det er en fryd å blogge for dere om dagene! Kommentarfeltet strømmer virkelig over av positive tilbakemeldinger og jeg koser meg som bare det mens jeg scroller gjennom dem! Jeg prøver å svare de fleste av dere, så om dere har stilt noen spørsmål så må dere huske å sjekke kommentarfeltet for å se etter svar! Noen samler jeg kanskje sammen i et spørsmål/svar-innlegg senere, men det blir nok en stund til enda - så hold utkikk i kommentarfeltet :-) Nei, jeg må bare si det altså. Hendene i været for mine fantastiske lesere! ♥ Dere er noen engler hele gjengen! 

Nå skal jeg straks pakke baggen og gjør meg klar til avreise Levanger. Markus måtte plutselig ta en vakt i helgen, så da slenger jeg meg på så jeg slipper å sitte alene i leiligheta å gnåle. Jeg ønsker dere alle en super fredagskveld - nyt den!

Tankespinn

 • 04.02.2016 kl. 11:36

Loading image...

→ Skole ←
Jeg er så stolt av karakterene mine etter jul at jeg kunne skrevet det med blokkbokstaver i panna med sprittusj. Det endte med toppkarakterer på alle sammen, og jeg gikk til helvete og tilbake for å oppnå det. Hele eksamenstiden var en stor psykisk byrde for meg, siden jeg presterte å utsette alt av skolearbeid til november. I etterkant slet jeg til og med med heftige byer med svimmelhet på grunn av alt stresset. Men jeg kom meg heldigvis gjennom selv om jeg måtte etterlate både blod, svette og tårer (MANGE tårer!!). Så ja, det eneste løftet jeg hadde til meg selv i det nye semesteret var å komme i gang med skolearbeidet og være nogen lunde a jour til timene. Men nå er jeg - ikke overraskende - inne i den same dårlige rytmen som i høst og klarer ikke å motivere meg! Ååh, jeg blir så frustrert på meg selv. Fremover skal jeg virkelig ta tak og jobbe med både motivasjon og skolearbeid - Letzz go! 

→ Trening ←
Jeg og Markus har inngått en challenge med hverandre hvor vi skal trene 60 ganger i løpet av de 100 neste dagene. Jeg er en person som er sykt av og på når det gjelder akkurat trening. En uke kan jeg trene hver dag og plutselig tar jeg tre uker opphold mens jeg trykker nedpå godteri og junk til den store gullmedalje. Derfor er dette en gigantisk utfordring for meg, og jeg er såååå spent på hvordan det kommet til å gå! Men vet dere hva? Jeg har så utrolig godt av det, så dette skal jeg klare!

→ Blogg ←
Bloggen går som det suser om dagene! Synes ikke dere? Jeg er så fornøyd med at jeg har klart å steppe up gamet en hel del etter jul. Jeg har jo gått fra et par innlegg i uka til 1-2 innlegg for dagen! I tillegg synes jeg at bloggen min har forbedret seg en del i det siste. Jeg jobber mye med variasjon i innleggene og håper virkelig at det skinner gjennom til dere som leser her inne! Fremover er planen å fortsette med hyppige oppdateringer og kanskje starte opp med noen faste spalter igjen. Om dere har noen forslag er det bare å skrike ut i kommentarfeltet!

Loading image...

→ Jobb ←
Husker dere på mandag når jeg fortalte at jeg skulle noe spennende med stikkordet "jobb"? Vel, uten å skrive så mye om det har jeg prøvd å skaffe meg en stilling som ekstrahjelp den siste tiden. Jeg har så mye fritid og har veldig lyst å skaffe kontakter og erfaringer her i Trondheim, så nå er det på tide at jeg får meg noe. Men, jeg begynte å bli litt stressa etter å få tak i noe så på mandag gikk jeg med på å gå på jobbintervju på Stjørdal. Planen var altså å pendle helt til Stjørdal (ca 45 min å kjøre per vei) hver gang jeg skulle på jobb. Heldige meg fikk faktisk jobben og var helt i ekstase, men når natten kom ble jeg liggende våken og tenke på hvor utrolig kjipt og unødvendig det er med slik pendling .. Spesielt siden jeg faktisk bor i Trondheim, for her bør det jo være nok av arbeid å velge mellom.. Så det hele endte med en telefonsamtale dagen etterpå hvor jeg måtte takke pent nei. 

Nå håper jeg bare at det dukker opp noe om ikke så lenge! Jeg har så utrolig lyst å jobbe med klær og mote, og jeg hadde seriøst begynt å gråte av glede om jeg fikk mulighet til det! På det område føler jeg liksom at jeg har litt peiling, men har fortsatt såå lyst å lære myemye mer! Dessverre er det vanskelig å få tak i noe om dagene, så jeg må nok smøre meg med tålmodighet!

→ Familie ←
Vet dere hva? Jeg savner familien min skikkelig om dagene. Dere som er nye lesere har kanskje ikke fått med dere at mine foreldre er på jorda-rundt-reise, mens søsteren min bor hjemme i Førde (ca 10 timer fra Trondheim). Jeg merket det spesielt på bursdagen min, for da er jeg så vant til familietid og samling rundt matbordet - så i år virket det litt tomt. På en annen side så er det heldigvis ikke så altfor lenge til de kommer hjem igjen heller! Nå har de vært på over halve reisen og når mai kommer er de endelig tilbake - og da føler jeg at jeg kan reise hjem til Førde på besøk litt oftere. Håper bare tiden fremover går fort!

→ Venner ← 
Jeg er så takknemlig for mine nye venninner her i Trondheim! For en godgjeng!! Men jeg må si at jeg også savner en del venninner fra Førde og at jeg lengter etter at det skal bli sommer så jeg kan tilbringe litt tid med dem også. Nå har jeg jo bestilt Roskilde-billetter sammen med noen av mine nærmeste og jeg kan ikke engang beskrive hvor mye jeg gleder meg! Det skal virkelig bli tidenes sommer ♥

Loading image...

Leather & Gold

 • 03.02.2016 kl. 21:05

Loading image...Mango bluse · Bikbok skinnbukse · Michael Kors klokke · Mestergull gullring


 

Loading image...

Loading image...

Enkelt, feminint og classy - just the way I like it! Jeg blir bare mer og mer oppslukt i det enkle, men synes også at det er viktig å ha fokus på detaljer. Mitt prosjekt for klesskapet dette året er uten tvil å utvide utvalget av enkle plagg i garderoben min, samtidig som at jeg vil investere i mer tilbehør. Et par vesker, skjerf, smykker, klokker, sminke og ringer - det er virkelig ikke mer som skal til for å kunne variere en hel haug med antrekk! 

On my Snapchat Lately

 • 03.02.2016 kl. 11:56

Loading image...FOLLOW ME → @TORILHORNNES


 

Loading image...

God onsdag, solstråler ♥ Jeg MÅ bare starte med å fortelle dere om gårsdagen! - Og tro meg når jeg sier at jeg skriver dette mens jeg ler så tårene spruter! Dere som følger meg på snapchat så vel at jeg var i stallen i går? Ikke akkurat hvor jeg vanligvis befinner meg på en tirsdags ettermiddag, men når Grethe spurte om jeg og Frida ville være med var det ingen tvil! Uansett, så skulle vi få prøve å ri vi også - og det må jeg si: tidenes classy øyeblikk for meg med for liten hjelm og stiv som stokken sjæl på hesteryggen! Heldigvis tronet Frida kleinhets-lista med å prestere å stupe av hesten i full galopp etter hun hadde gnidd det inn at "hun klarte seg selv" når hun red. Hahaha, nå skal ikke jeg leke helt uskyldig, for like før hun fikk somla seg oppå hesten så hadde vi en artig liten samtale om hvordan man egentlig får en hest til å stoppe når man galopperer. Jeg (og mine erfaringer som hobbyrytter som 10-åring) var da ganske overbevisende når jeg mente at man bare kunne løse det hele med å presse "prrrrrr" ut leppene. Så rett før frøkna falt av hører jeg bare tre desperate "PRRRR" før det hele ender med et smell. Hahahahha, dere aner ikke hvor mye jeg lo!! Kunne virkelig betalt tusenlapper for å ha det øyeblikket på video. Hahahaha! .. Nei, dette var nok ikke så artig for dere å lese som det var for meg å skrive - men jeg klarer ikke å la være å publisere! 


Valentines day is coming up!

 • 02.02.2016 kl. 16:35

T I L   H E N N E
Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her  · 14. her


 

T I L   H A N
Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. herSå gøy å høre at dere likte designet! Jeg må si at headeren vokser på meg og at jeg også begynner å like den - så jeg håper det er greit om designet blir sånn en stund :-) I dag tenkte jeg å komme med litt idéer til Valentinsdagen, for den nærmer seg jo med stormskritt! Jeg må bare innrømme at valentinsdagen for meg er en dag som kommer litt brått på hvert eneste år. Plutselig står man der og bare må velge ut noe raskt, uten å legge hverken tanker eller noe personlig i det. Da blir det ofte litt halvveis og langt i fra så koselig som det egentlig kan være! Jeg anbefaler alle å skrive en liten liste med idéer som kjæresten kanskje har nevnt tidligere at h*n har ønsket seg. Når man overrasker med slikt, eller kanskje til og med noe mer kreativt, blir gavene SÅ mye mer betydningsfulle! 

Nytt design!

 • 01.02.2016 kl. 23:17

Loading image...

Da skal jeg straks krype til køys, men først måtte jeg bare innom og meddele at det nye designet er på plass! Nå er jeg sååå spent på å høre hva dere synes om det?! Jeg er nemlig både for og i mot headeren, skjønner dere. På en måte er den dødskul, men samtidig ble den litt rotete.. Hmm, jeg tror jeg kommer til å ha den der en stund, så får vi heller endre litt etterhvert! Ellers er det utrolig godt å få skiftet ut det grå med noe lysere og samtidig mer fargerikt. Hva sier dere? 

Lady In Red

 • 01.02.2016 kl. 14:14

Loading image...

Loading image...Charles & Keith veske · ? skjerf  · Bikbok jakke  · Marks & Spencer slengbukser  · Adidas sko · Selected genser  


 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Holaaa mi amigos! Da var helgen over og jeg har endelig klart å riste av meg den velkjente dagen-derpå-følelsen. Pjuuh! Nå kom jeg akkurat inn døra fra photoshoot med frøken strøken (altså Hedda), og i dag ble jeg så fornøyd med kvaliteten på bildene at jeg bare måtte slenge de ut på nett med engang, haha! Neida, faktumet er at jeg egentlig har litt dårlig tid. For i dag skal jeg noe utrolig spennende, som jeg håper at jeg kan fortelle mer om i morgen! Stikkord er jobb, så nå får jeg hive i meg mat og se hvordan dette går :-) Ha en fantastisk mandag videre! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no