Gladfredag

 • 28.02.2014 kl. 13:37

Da var det tid for helg igjen og godt er det! Jeg skal bruke min helg på å jobbe, trene, blogge og skrive ferdig noen innleveringer. Skal ikke ligge på latsiden med andre ord, men må jo selvsagt også gi meg tid til å lade opp til uke 10! Om dere forresten har noen ideer til innlegg dere ønsker, så er det bare å komme med tips! Har fått en del nye følgere både her og på instagram, noe som gir meg såå mye blogglyst! I dag skal jeg på jobb på Mestergull noen timer før jeg drar på trening med Maria! Gleder meg skikkelig til hver eneste trening for tiden, er jo så motivert at jeg snart sprekker! I dag har vi avtalt 1 time kardio og 1 time magetrening. Må si jeg er sykt spent på den mageøkten da, er jo en stund siden sist jeg trente musklene i magen.. Haha, huff! Er bare å forbrede seg til stølheten i morgen! Hvordan gikk det med oppfordringen min fra i går? Så dere filmen og fant dere tre positive ting ved dere selv som dere har fremhevd i dag? For min del sminket jeg øynene mine ekstra tydelig, siden de er en av de tingene jeg er mest fornøyd med! I tillegg har jeg også smilt litt ekstra og hatt på skinnyjeans, siden smilet mitt og beina mine er de to siste punktene på topp tre lista mi! 

Because who's perfect?

 • 27.02.2014 kl. 21:55
Ville bare vise dere denne videoen før jeg tar kvelden. Budskapet er så fint, og jeg håper virkelig det blir synligere i fremtiden enn hva det er i dagens samfunn. Vi er alle vakre på hver vår måte, uansett hvor forskjellig man er fra hverandre! Er dere ikke enig?♥

Håper dere kan sette av fire og et halvt minutt av den ellers så travle hverdagen til å se på den, også bruke et minutt etterpå til å finne tre punkt med dere selv som dere liker best! Kanskje dere til og med kan bruke fredagen på å fremheve disse nydelige tingene? 

Wanties for training

 • 27.02.2014 kl. 14:38

Heisann skatter♥ Kan dere tro at det er torsdag allerede? Tiden flyr virkelig fort forbi! Helt sykt å tenke på at det er over 2 måneder siden jul, og ikke minst nesten halvveis til sommerferie! Mars er jo til og med rett rundt hjørnet, selv om vi i min verden såvidt har begynt på februar.. Rart!

Men over til det egentlige temaet i dette innlegget, nemlig treningsklær! Så litt på treningsklær i gårkveld og da tenkte jeg at jeg kunne dele mine favoritter fra Nelly med dere! Er ikke noen hemmelighet at de fleste jenter liker å se bra ut -også på trening. Nye, freshe treningsklær gir ihvertfall meg haugesvis med motivasjon og et ekstra smil om munnen når jeg trør inn døra på spenst. Hva med dere?

/1. Treningstopp fra Nike i nydelig farge. HER. /2. Lekker treningsgenser fra Rönisch med søte detaljer. Har en lignende i rosa som er helt fantastisk god i stoffet! HER. /3. Min favoritt av alt, treningsgenser fra Nike. HER. /4. Enkel og kul genser til bruk før/etter trening fra Nike. HER. /5. Eeelsker "thea" modellene fra Nike, har sykt lyst på i enten svart eller korall! HER. /6. Supersøt sportsBH fra Adidas. HER. /7. Enkel t-skjorte fra Adidas. HER. /8. Treningsjakke som går til alt fra Nike. Perfekt nå som våren kommer og utejoggingen kan begynne igjen! HER

//Adlinks

Head over heels

 • 26.02.2014 kl. 11:57

.. in love with my new shoes♥

I forrige uke satt jeg meg ned foran dataen for å gjør et forsøk på å finne noen kule sko med leopardprint. Tanken på å kjøpe noen skikkelig kule og unike sko har vert festet til hjernen min leeenge, og nå som solen begynner å titte frem fant jeg ut at det var på tide! I løpet av mitt lille research fant jeg disse med slangeprint istede for leopard, og da var plutselig leopardprintet heelt ute av hodet på meg! Kjærlighet ved første øyenkast, og like etter var de bestilt gitt! 

Av alle steder jeg lette fant jeg de faktisk på H&M! Elsker at de er så unike. Tenker å bruke de til helt enkle antrekk siden de er som et smykke i seg selv. Her kan du kjøpe skoene til bare 249 kroner. Ser de begynner å gå ut for størrelser, men antar de får inn igjen etterhvert!

Dagens antrekk

 • 25.02.2014 kl. 18:23

Da var det tid for å legge ut dagens antrekk før denne jenta fyker på trening! I dag står en tyngre rumpeøkt og selvfølgelig en runde på min kjære ellipsemaskin på treningsplanen! Gjett om jeg gleder meg! Hadde en lett rumpeøkt i går for å få rumpemusklene litt i gang igjen etter ferien før det braker løs med tyngre belastning. Haha, gjør aaalt jeg kan for å ikke bli like stiv som sist! Da slet jeg nemlig med å gå i over en uke.. Huff, som det merkes å ta fri fra styrketreningen! 


/ Bikbok jakke, skjørt og t-skjorte / Cubus skjerf / H&M sko / Ray ban solbriller 

Ha en fin kveld videre fininger, så snakkes vi i morgen♥

Det beste med tirsdager

 • 25.02.2014 kl. 16:00

Tirsdag, min favoritt ukedag! Ferdig halv tolv og de eneste gjøremålene er å skrive en tekst og få unna en treningsøkt! En rolig dag med andre ord! Jeg har fått tatt antrekksbilder i dag også, selv om det skal sies at jeg ikke gikk med antrekket på skolen. Forsov meg i dag tidlig, så da ble dagens skoleuniform slaskeklær og en dott på hodet.. Haha, huff for et syn! Følte meg så fæl at når jeg kom hjem måtte jeg bare rette håret og skifte om.

Ellers må jeg bare legge til det alleraller beste med tirsdager: jeg får tid til å lage meg en skiiikkelig god lunsj! I dag var jeg ikke spesielt sulten, så da falt valget på intet annet enn litt frukt, nøtter og den deilige iskaffeen jeg har tipset dere om tidligere! Kjempegodt!

Men nå er det tilbake til skrivingen! Dagens antrekk kommer senere, så da er det bare å titte innom igjen! Ha en fin dag

healthy snacking

 • 24.02.2014 kl. 18:54


Heisann og god mandag alle sammen! Da var jeg tilbake i Førde og klar for å innta de sunne og spreke rutinene igjen! Suget etter noe godt sitter fortsatt i kroppen, så i dag måtte jeg finne på noe lurt som erstatter godteriet jeg spiste i ferien. Den siste tiden har jeg blitt helt hekta på å kutte opp grønnsaker i stilker og ha dipp vedsiden av, så det også ble redningen i dag! Mmm, smaker helt fantastisk og er en super erstatter til chips og godis! Et lite tips til dere som har spurt etter noe raskt og enkelt som demper søtsuget! 

Ellers startet desverre uken min med noen skikkelige magesmerter som gjorde at jeg ble hjemme fra skolen. Er heldigvis mye bedre nå, og satser på at jeg får meg en treningsøkt i kveld! Kroppen skriker etter litt mosjon, så nå er det bare å lytte, hihi! Ha en fin mandagskveld søte!♥

Rouge Dior 531

 • 19.02.2014 kl. 21:10

Heisann! Må bare vise dere den fine leppestiften jeg kjøpte for noen uker siden! Den heter "531 Rose Crinoline" og er virkelig den beste leppestiften jeg eiger! Var nemlig på tide å kjøpe en ny ettersom jeg ikke hadde noen naturlig leppestift i god kvallitet hjemme. En naturlig leppestift som kler min egen hudtone er jo et must i sminkeveska! 

Har etterhvert funnet ut at leppestifter med korallfargede leppestifter sklir mye bedre til huden min enn det for eksempel rosa-tonene gjør. Om du sliter med å finne ut hva som kler deg best, vil jeg anbefale å stikke innom et parfymeri eller en sminkebutikk hvor du kan få hjelp av profesjonelle! Er sååå greit å ha kontroll over hva man ikke børr/ børr kjøpe! 

Denne nydelige leppestiften kjøpte jeg på Kicks for rundt 200 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Er utrolig fornøyd med den, og da spesielt på varigheten! Er så deilig å ha invistert i en skikkelig leppestift som faktisk sitter litt lenger enn en time! Har prøvd så mange forskjellige, som man må påføre nesten 10 ganger for dagen for å holde på fargen. Utrolig stress og ikke minst unødvendig! 

Er den ikke fin?

A quick coffee trick

 • 18.02.2014 kl. 21:46

God kveld alle sammen♥ I dag har jeg hatt meg en aldri så liten tur innom Magneten her i Levanger, for å se litt rundt mens Markus var på fotballtrening. Det skal sies at det ikke tok så lang tid før jeg fikk telefon om at han ikke skulle på trening likevel, så dra dro vi heller hjem for å slappe av med tven og litt freiasjokoladeegg istede, hihi! 

Tenkte forresten at jeg skulle tipse dere om noe supersmart og kjempegodt! Husker ikke heeelt hvor jeg fant oppskriften, men må dele den videre uansett! Jeg er jo helt avhengig av kaffe selv, og elsker å kunne variere litt mellom ulike typer! Dette tipset er til dere som elsker kaffe, og da spesielt iskaffe! Denne "oppskriften" er så enkel som du kan få den. Kjøp inn isbitposer eller bruk slike søte silikonformer i ulike fasonger, så koker du opp ekstra sterk kaffe som du heller opp i posene/formene før du setter det i fryseren. Voila! Neste gang du får lyst på en frisk og god iskaffe er det bare å gå i fryseren og finne frem en kaffeisbit eller to, og legge de opp i et glass med kald melk! Supersmart, ikke sant? Håper det smaker!

Just ordered

 • 17.02.2014 kl. 20:06

Heisann og goood mandag! Har alle en fin vinterferie så langt? Det har jeg! Jeg er som sagt i Levanger på besøk hos Markus, og her blir jeg hele ferien. Dette er også grunnen til at bloggen ikke blir oppdatert så hyppig denne uka! Siden jeg kom hit har vi bare slappet av og spist hauger med godteri og mat. Haha, så typisk! Jaja, viktig å gi seg frihet til å kose seg litt ekstra i blant!  

I går kveld og i dag har vi også brukt masse tid på å lete etter hotell til Barcelonaturen vår i sommer. Fant et helt nydelig et som ligger midt mellom stranden og sentrum -helt perfekt med andre ord! Hotellet heter H10 port vell, og jeg kan nesten ikke vente med å sjekke inn der! Guud, det blir så herlig! Bare se her:


Er det ikke fint? SE den utsikten på siste bildet til høyre da! Er det forresten noen som har vært i Barcelona før, og kanskje til og med besøkt dette H10-hotellet? Jeg var en tur til Barcelona med familien for noen år tilbake siden, men føler det blir noe heeelt annet å dra dit på kjærestetur! Noen som har noen tips til hva man kan finne på? Begge har jo vært der, så noen litt orginale tips som ikke innebærer typiske turiststeder tas veldigveldig godt i mot! 

Finally vacation

 • 14.02.2014 kl. 17:13

Eeeendelig vinterferie! Holymoly så deilig det var å sette rumpa på sofaen i dag og bare la alle stressende tanker fordufte. En utrolig tung uke med mye arbeid har tatt slutt, og nå er jeg mer enn klar for å dra til Levanger! Ni dager med bare kos og hygge står for tur, og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg noe annet i hele verden! 

Bussen min går halv ni i kveld, så frem til da har jeg en del tid for meg selv hvor jeg bare skal slappe av og kose meg! .. Og så må jeg nok innom butikken og kjøpe litt snoperier og magasiner til bussturen så jeg har noe å kose meg med! 12 timer i buss er jo litt av en utfordring, så her er det bare å utruste seg med alt som finnes av underholdning! (Ja, godteri er underholdning i min verden, hihi!)
/ Bilder fra før treningsøkten i går

Ææh, også er det jo valentines i dag! Tenk at jeg ikke nevnte det tidligere i innlegget! Håper alle har gitt en ekstra oppmerksomhet til de dere er glad i! Uansett om det er kjæreste, familie eller en venn! Er det en dag man skal vise kjærlighet og takknemlighet så er det jo nettopp i dag! Så kjære lesere, jeg er utrolig glad i dere og setter virkelig pris på at dere trykker dere innom bloggen min

Top 12 must haves

 • 13.02.2014 kl. 17:43

Heii og god torsdag alle sammen! Har dere noen planer for kvelden? Jeg er på jobb og selger smykker til valentinsgaver til noen heldige jenter der ute! Skoledagen i dag var virkelig innholdsrik, og jeg tror sånn sirka hele klassen var på nippet til å gi opp når vi skjønte hvor mye vi egentlig hadde å gjør, haha. Har nemlig elevbedrift og i morgen er det tid for å levere inn en haug med rapporter til fylkesmessa! På to dager nå har vi laget reklamefilm, skrevet X-antall rapporter (blant annet en halvårsrapport på 12 sider), laget 2 teasere til film, tatt bilder av alle i bedrifta og myyye mer! Puuh, nesten i mål nå!

Nå er det så godt som helg, og for min del står det bare en dag i banken igjen før jeg kan sette meg på bussen til Levanger! Skal blant annet skrive et blogginnlegg til meirennbank.no om endringer i økonomien etter jeg har blitt 18! Utrolig spennende og ikke minst gøy å skrive om! Men nå tilbake til overskriften: Mens jeg er på jobb tenkte jeg nemlig at dere kunne få kose dere med mine top 12 must haves!1. Basic t-skjorte: I min garderobe er jeg helt avhengig av enkle t-skjorter i svart, grått og hvitt. Det går jo til alt av jakker, cardigans og underdeler, samtidig som det er utrolig deilig å dra over seg de dagene man virkelig ikke orker å pynte seg! 

2. Tørrshampoo: Jeg eeeeelsker tørrshampoo, og mener at dette er en av de beste oppfinnelsene innen skjønnhet. Jeg bruker det så og si hver eneste dag og denne fra batiste har blitt en gjenganger hos meg! Har desverreikke fått prøvd så utrolig mange, så kanskje dere har noen tips til meg her? Batiste fåes kjøpt hos blant annet vita.

3. Magasiner: Det beste jeg vet er å kunne sette meg ned med noe godt å spise eller drikke sammen med et skikkelig inspirerende magasin. De soleklare favorittene er Det Nye, Shape Up og Costume. Desse tre må jeg bare kjøpe så fort en ny utgave er kommet i butikkhylla!

4. En god parfyme: Jeg er helt frelst av parfymen "L'imperatrice" av D&G, som lukter heeelt fantastisk! Det er denne jeg har brukt de siste årene, og den har helt klart blitt ett must have hos meg!

5. Svart strømpebukse: Er en stor forbruksvare, og noe jeg bruker opptil flere ganger i uka, spesielt nå som det er litt kaldere ute. Mitt største ønske er at det kommer svarte strømpebukser som ikke går an å få hull på! Haha, det er lov å håpe6. Body butter: Det er ikke til å legge skjul på at tørre legger er et stort problem om vinteren. (Hvertfall hos meg!) En god body butter er supert for å unngå dette og legger i tillegg litt godlukt på kroppen! De fra bodyshop er helt fantastiske, og denne med jordbærlukt har blitt en klar favoritt! Tidligere har jeg brukt både den med mango og kokos, som jeg helt klart også kan anbefale dere!

7. Lip scrub: Denne leppeskrubben har jeg nevnt før, og det av en god grunn! Når leppene føles tørre og ubehagelige, skrubber jeg alltid over de med denne for å få et mye finere resultat når jeg avslutter med leppestiften! Denne heter "Bubblegum" og kan kjøpes på Lush.

8. Lip balm: Det enkleste er ofte det beste, hvertfall når det kommer til å finne en god lip balm! Etter å ha prøvd en hel haug av ulike lipsyler med smak og lukt and you name it, så har jeg faktisk endt opp der jeg startet: men den gode gamle standarden fra Carmex! Fåes kjøpt på alle dagligvarebutikker.

9. Sminkefjerner: Sminkeservietter er vel ikke akkurat noe å anbefale ettersom huden raskt kan reagere på de sterke stoffene, men akkurat de fra simple har blitt tatt godt i mot av min hudtype. Disse sminkeserviettene har jeg brukt i en evighet nå, og er helt supre!10. Shaihøvel: Som alle andre jenter er jeg nødt å ha en skikkelig god barberhøvel! Med denne fra shai forsvinner alle nupper og hårstrå med bare et stryk! Shai er helt klart til å anbefale til dere som ikke har prøvd det før, den er rett og slett mye bedre enn de fra venus for eksempel.

11. Fundation: En god fundation får man alltid bruk for, og denne fra Clinique er den beste fundationen jeg noen gang har prøvd. Den blander seg så fint inn i huden i tillegg til å være utrooolig lett på huden. Jeg bruker den som en base i ansiktet når jeg sminker meg, eller bare for å dekke kjapt over når jeg drar på trening.

12. Nøytral leppestift: Diorleppestiften "Rouge 531" er en leppestift jeg har allerde har rukket å bli helt avhengig av! Kjøpte den for noen uker siden, og den er mildt sagt godt brukt allerede. En nøytral leppestift som ikke gjør så mye av seg passer perfekt til hverdags når man ønsker en myk look hvor man ikke gjør så mye ut av sminken. 

Det var mine topp 12 til hverdagslivet! Har dere noe å supplere med? Kom gjerne med deres must haves også, for det er jo så gøy å lese! Og så må dere ha en super kveld videre, så snakkes vi senere!

Brownie heaven

 • 12.02.2014 kl. 16:55

I går lagde jeg noe av det beste jeg har smakt på lenge. Jeg hadde nemlig litt ekstra tid hjemme siden jeg sluttet tidlig, og bestemte meg derfor for å prøve å lage en sunnere type brownies. Er jo så kjekt å ha sånne oppskrifter på lur når man får besøk av søtsuget! Og er det noe jeg virkelig er svak for så er det kaker, boller, rundstykker og så videre. Bakevarer med andre ord! ..Dere kan jo tenke dere hvordan det var å jobbe i kafè før, omringet av bakevarer i flere timer i strekk, haha!

Nøkkelen til et sunt kosthold mener jeg ligger i kunnskap om det å lage mat. Det å kunne gjør om usunne favoritter til sunnere versjoner er noe man burde bruke litt tid på å lære seg. På denne måten slipper man å gå rundt og føle seg fengslet til salat og kyllingfilet, for plutselig åpner det seg et nytt univers med mat som både er sunt og godt! 
- 1 egg
- 30 gram proteinpulver med sjokoladesmak
- 1/2 ts bakepulver 
- 2,5 ts kakaopulver
- 2 ss sukrin
- 1 ss havregryn
- 1 ss mandelmel
- 0,5 dl melk
- 2 ss kaffe (kan sløyfes)

Bland alt sammen og sett det i mikroen i ca 1 minutt, alt ettersom hvor "fast" den skal være. Liker du browniesen litt rennende tar du litt mindre enn 1 minutt.
- 2 ss mager vaniljekesam
- 3 ts kakaopulver
- 3 ts sukrin

Et lite tips er å bruke frukt eller bær vedsiden av for å have smaken. I går brukte jeg bjørnebær, men jeg tror jammedeg at banan kan være like godt! Her er det bare å prøve seg frem!

Det søteste passet

 • 11.02.2014 kl. 16:15

Store barn, små gleder eller hva?  For noen uker siden satt jeg og Sandra og kikket rundt på ebay. Plutselig fikk vi øye på denne søte passholderen, så da måtte vi bare bestille en til hver! Gjett om vi gledet oss til det dumpet i postkassa da! Nå har vi jo matchende pass til klasseturen til paris i mai, hahah! Ikke sant det var fint? Elsker teksten "My journey everywhere"! Tenkte å tipse dere om dette, for det er jo nemlig ikke bare søtt, men utrolig praktisk også! Inni er det nemlig plass til både bankkort og flybilletter i tillegg til selve passet! Kjempegreit å ha alt samlet på ett sted, eller hva? Kan kjøpes HER!

Ellers føler jeg meg mye bedre i dag! Sluttet klokken 11:30 på skolen, så nå har jeg fått gjort unna en hel haug bloggarbeid! Må jo forhåndsskrive og ordne litt før jeg drar til Levanger i ferien, slik at jeg er sikker på at dere får noen oppdateringer! Vel, siden dette er unnagjort har jeg endelig både tid og energi til å trene igjen i kveld, og holymoly det skal bli godt! Føler meg så uvel når det går for lang tid mellom øktene! 

Inspirational monday

 • 10.02.2014 kl. 19:22

Goood mandag, alle skjønne! Da var det tid for ny uke og nye muligheter! Jeg starter uken min med både skole og jobb. Skulle egentlig trene også, men jeg kjenner at jeg rett og slett er helt tapper for  energi! Måtte kjøpe litt yoghurtnøtter i sted som trøst fordi jeg var så nedfor.. (Haha god unnskyldning!) Vet ikke hva det er med meg, men mistenker mangel på jern! Har en tendens til å bli så slapp da.. Heldigvis har jeg en pakke jerntabletter hjemme som ligger å venter på å bli tatt!

Siden jeg ikke er helt i form tok jeg turen innom weheartit for å finne inspirasjon og motivasjon til både meg og dere! Kjenner jeg blir skikkelig gira på sommer, trening, sunn mat og ikke minst å ta fine bilder til bloggen, bare ved å trykke innom weheartit! Drømmer meg bort hver gang, jeg! Wish you all a fantastic week Ellers krysser jeg fingrene for at hele uka går unna i en fei! Drar nemlig tilbake til Levanger på fredag og gleder meg såååå utrolig mye til å tilbringe hele vinterferien der! Har planer om å spise ute, dra til sverige, slappe av, se OL og dra på revy! Ååh, blir så herlig!

Happy mother's day!

 • 09.02.2014 kl. 13:30

God dag, søte!♥ Da var det allerede søndag igjen, og tid for å feire morsdag! I dag fortjener alle mødrer litt ekstra oppmerksomhet, og det håper jeg virkelig de får! Jeg startet hvertfall dagen med å servere mamma te i et nytt krus hvor det står "verdens snilleste mamma" og nå har hun også åpnet morsdagsgaven sin! Den inneholdt en fin blazer og bluse, som hun virker kjempefornøyd med! Utrolig gøy!  Gratulerer med morsdagen, mammaI kveld er det også tid for trening igjen! Jeg måtte ta treningspause både fredag og lørdag, grunnet en syyyk gangsperre etter den første rumpestyrkeøkten på evigheter, haha! planen var å begynne forsiktig slik at jeg skulle ha mulighet til å bevege meg de neste dagene, men neiida, bare det å komme seg ned trappa om morgenen har vært en utfordring! Jaja, nå er jeg hvertfall i gang med styrketreningen igjen og da roer nok stivheten seg etterhvert! 

Jobbhelg

 • 08.02.2014 kl. 19:04

God kveld! I dag hadde jeg en hektisk dag på jobb, med en hel haug av både herrer, frøkner og barn som ville kjøpe smykker til sin kjære mor! Synes det er så koselig når jeg får komme med tips og ideer til fine morsdagsgaver! Jeg har også selv vært og kjøpt både gaver og en blomsterbukett til mamma, som jeg jeg skal gi så fort vi står opp i morgen! Eller, blomstene har hun jo fått allerede da, er ikke noe poeng i å gjemme dem på rommet når de heller burde vises frem så lenge de er friske og fine! 

Litt av dagens antrekk i iphonebilder. Tenker å ta antrekksbilder til dere i morgen, så dere får sett litt bedre! Ellers sitter jeg nå og venter på at Siv og kjæresten skal komme hjem fra hytta, så vi kan kaste oss over indrefileten som mamma har laget til! Mmm, magen min rumler bare av tanken! Ha en fin lørdagskveld videre da! 

Hello saturday

 • 08.02.2014 kl. 11:25

God morgen Stikker innom for å ønske alle en super lørdag før jeg må dra ut døren! Sitter nemlig og lader opp til en 5-timers jobbdag med havregrøt, kaffe og OL! Har alltid vært en av de som synes at sport på TV generelt er ganske kjedelig, men i dag har jeg fulgt med på både snowboard og langrenn for jenter! .. Og underholdende er det! Tror kanskje jeg kommer til å følge mer med på de olympiske leker enn jeg hadde trodd på forhånd. Uansett, ha en fin lørdag alle sammen

Answers pt. 2

 • 07.02.2014 kl. 17:10


Har du noen "tips" til hvordan man skal se bedre på seg selv (selvbildet)? Jeg trener og spiser sunt, men føler ingenting hjelper.

Dette er vel noe de fleste jenter sliter med, og jeg tror desverre ikke det finnes noe oppskrift på hvordan man kan endre selvbildet sitt. Sliter med det samme selv, men jeg velger å tro at det kommer med alderen! 

Hva fikk deg til å starte med trening på et mer seriøst plan?
I tiendeklasse opplevde jeg at jeg ble veldig lei av volleyball, og da trengte jeg noe nytt og motiverende. På samme tid startet de fleste jentene i klassen min på spenst, så da bestemte jeg meg for å gjør det samme. Etter det har det vel bare ballet på seg, tenker jeg!

Noe du er avhengig av, som du trenger for å få dagen til å gå rundt? 
Hmm, det eneste jeg kommer på i farten er morgenkaffeen min og en "god morgen"-melding fra Markus! Ellers har jeg ikke noen avhengigheter, nei

Elsker bloggen din, er innom opptil flere ganger hver dag. Jeg bare lurte på om du kan du ha flere videoblogger? :) Hadde vært kult!
Ååå, så hyggelig at du liker den! Når det kommer til videoblogger så tror jeg ikke det er helt noe for meg, desverre. Blir nemlig så flau foran videokameraet!  Men hvem vet, kanskje en dag? Vi får se! 

Hvordan fungerer avstandsforhold for dere?
For oss fungerer avstandsforhold helt greit. Det ideelle er jo selvsagt å bo nærmere hverandre, men det er desverre ikke noe vi kan gjør noe med slik situasjonen er nå. Det at jeg konstant savner og tenker på han er utrolig kjipt, men det forteller også at jeg er veldig glad i han! Ellers er vi jo utrolig heldige som stoler på hverandre og har tid til å snakke med hverandre så mye som vi gjør! 

Hvor mye bruker du ca. på klær og mat i mnd?
Ååå du, det varierer skikkelig! Kan gå fra 1000,- og heeelt opp til 7000,- (selv om jeg ikke liker å innrømme det)! Skal sies at et av mine nyttårsfortsett er å spare mer og slutte å kjøpe så mye dilldall, så nå prøver jeg å holde meg nede i 1000-lappen!  

Synes foreldrene dine at det er greit at du ikke spiser samme mat som de og at du er sååå opptatt av hva du spiser?
Heisann du! Tror kanskje du har misforstått litt? Jeg spiser som oftest sammen med familien min, så lenge jeg ikke er på jobb rundt middagstider! Alle i familien min er opptatt av å spise sunt, så det å spise det samme som de er virkelig 0 problem!

Spiser du ikke brød, ris, pasta, potet osv i det hele tatt??
Spiser av og til rugbrød, men ikke noe av det andre. Det er ikke noe vi bruker å ha hjemme, så derfor er det heller ikke vanskelig å holde seg unna! 

Teller du kalorier? hvor mange kalorier spiser du hver dag?
Nei, det gjør jeg ikke. Har gjort det før, men da hadde jeg også et veldig dårlig syn på hva som er sunt og ikke. Nå tenker jeg det at viktigste er å spise næringsrik mat og holde seg mett og god! 

Har du store frokoster?
Hvis jeg har god tid så! Frokost er helt klart mitt favorittmåltid og jeg kunne gjerne hatt frokost til hvert et måltid, haha! Jeg spiser som regel havregryn, speltlomper eller knekkebrød!

Løper du ofte?
Har løpt ganske lite de siste månedene faktisk. Det kommer av at jeg ble ganske lei av den typen trening, så jeg vekslet heller over til ellipse! 

Spiser du kun godteri og usunn mat når du er med venner??
Neii absolutt ikke! Har virkelig ingenting i mot å stikke innom butikken for å kjøpe en godtepose å kose meg med sammen med en film i helgen!

Bananpannekaker til middag

 • 06.02.2014 kl. 18:30

Heisann! Har alle hatt en fin torsdag? Det har jeg! Er utrolig nok ferdig med skoleuka allerede i dag, siden jeg skal jobbe i banken i morgen! Ååh, elsker virkelig at jeg får tilbringe nesten hver fredag i et skikkelig arbeidsmiljø! Booster skolemotivasjonen min til de grader, i tillegg til at jeg får en hel drøss med arbeidserfaring! For dere som lurer, så er jeg og to andre i banken for å lære om hvordan de driver markedsføring! Er en del av "program til fordjupning", som er et fag vi har på medier og kommunikasjon! Kjempe kjekt og utrolig lærerikt!

Som jeg skrev tidligere, så hadde jeg to prøver denne uka. Ble ferdig med den siste i dag, og da tenkte jeg å belønne meg selv med en ekstra god middag: Nemlig bananpannekaker! Det ble ikke særlig avansert og er langt fra en typisk middag, men smakfullt ble det helt klart! Tror at jeg må begynne å lage det her til frokost eller lunsj fremover altså! Er jo så sunt og godt! (..Og demper søtsuget til oss søtmomser, haha) Og det beste av alt er vel at det faktisk ikke vanskligere enn å knuse en banan og blande den med 2 egg! 

Vel, nå skal jeg kose meg med forrige episode av bloggerne! Har ikke rukket å se den enda, så her er det bare å sette i gang! Ha en fin kveld videre, så snakkes vi

My current beauty favorite

 • 06.02.2014 kl. 14:35

Nå som vinteren er her er det nesten umulig å komme unna med freshe lepper. mange sliter med tørrhet, og vi som er glade i å bruke leppestift får problemer med at leppestiften blir både klumpete og ujevn. Ikke særlig pent med andre ord! Derfor tenkte jeg å tipse dere om disse vidunerene her! "bubblegum lip scrub" og "popcorn lip scrub" fra Lush er nemlig redningen for dette problemet! Favoritten min er helt klart "bubblegum" fordi jeg er en skikkelig søtmoms, og den smaker som godteri! Man kan faktisk slikke scrubben av, så derfor er jo smaken viktig, haha! Jeg hatt den i et halvt år nå, og er fortsatt like fornøyd! For å prøve noe nytt, dro jeg innom Lush i trondheim for å kjøpe "popcorn"! Den er like god, men jeg synes at smaken blir så salt at man må skylle den av istedenfor å slikke.Det du gjør er å påføre skrubben på leppene ved hjelp av fingerentuppen. Jeg bruker å fukte leppene med litt vann først, slik at skrubben er lettere å jobbe med. Masser så leppene forsiktig, og la den sitte en stund. Til slutt kan du velge mellom å skylle eller slikke den av! "Bubblegum" kan jeg helt klart anbefale å slikke av, haha! 

Avslutt med å påføre leppomade for å tilføre fuktighet. Voila! Nå er leppene dine både supermyke og kysseklare! Skrubben kan kjøpes på Lush, og koster rundt 100-lappen! I Trondheim finner du Lush i dronningsgate og i Bergen på Xhibition (om jeg ikke husker helt feil?) 

In a big brown shoebox

 • 05.02.2014 kl. 18:16

Iiik! I går kom denne herlige pakken fra Zara på døra! Var innom nettsiden deres før jeg skulle til Trondheim for å sjekke ut om jeg fant noe å lete etter når jeg kom dit. Da jeg så disse skoene kunne jeg faktisk ikke ta sjansen på at de hadde de inne på lager på zarabutikken i trondheim, så da slo jeg til og bestilte de med en gang! Så unike og kule! Føler de er litt sånn at enten så elsker man de, ellers hater man de. Jeg er hvertfall heeelt forelsket! Elsker at de ser så dyre ut, men at jeg ikke måtte ut med mer enn 130 kroner per par! Haha, for en syyyk pris! 

Nå skal jeg fyke avsted på trening etter noen timer med prøvepugging! Hadde prøve i dag og skal ha prøve i morgen, så denne uka har vært ganske tung på skolefronten. Men det skal sies at den også har gått veldig raskt så langt?? Gikk plutselig opp for meg at vi allerede er kommet til lillelørdag, og går inn i siste halvdelen av uka! Ææh, så deilig! Føler det enda kunne vært mandag i dag jeg! 

Answers pt. 1

 • 05.02.2014 kl. 16:11


Hvordan trener du på elipsemaskina? Sånn når du er på den i 1 time eller skal nå 1000 kcal?
Da setter jeg motstanden på mellom 13-15 og trør i veg med mellom 80-120 i fart! Til dere som lurer på hvor lenge jeg må gå før jeg når 1000 kcal, så pleier jeg å bruke rundt 1,5 time. Er veldig glad i langkjøringer, og derfor funker det for meg! 

Først vil jeg bare si at du er utrolig nydelig! Hvordan er sminkerutinen din? Hvilke styrkeøvelser liker du best?
Tusen hjertelig takk for det, søte du! Sminkerutinen min kan jeg kanskje komme tilbake til i et eget innlegg? Føler det er litt lettere om jeg får vist med både bilder og tekst! (Skal prøve å få laget innlegget raskt!) Når det kommer til styrkeøvelser så er jeg veeeeeldig glad i hip-thrust som er den klare favoritten, men også beinhev, bulgarsk utfall, knebøy og 90 graders styrkeutholdenhet til veggen, synes jeg er veldig gøy! 

Hva er dine beste tips til å unngå kviser?
Haha, så sær som jeg er elsker jeg sånne spørsmål! Har nemlig slitt med huden min i X-antall år, og endelig har kvisene og urenheten begynt å roe seg! Puuh! Den største faktoren som spiller inn for meg er hva jeg får i meg av mat! Spiser jeg usunt og mye karbohydrater fra brød og pasta, så kommer kvisene ganske så kjapt. Så å spise sunt er nok mitt beste tips. Ellers så er det jo superviktig å rense huden, fjerne sminken og drikke mye vann! 

Var det flaut med en gang du fikk kjæreste? Å gå rundt med han osv?
Neiii, det synes jeg ikke! Er kjempestolt av å ha en gutt som er såå fin, både på innsiden og utsiden, så da vil jeg helt klart vise han frem! 

Er det mulig å gå ned i vekt bare med å spise sunt å ikke trene?
Det er fullt mulig, ja! Bare pass på at du ikke får i deg mer energi enn du bruker i løpet av dagen! 

Hva er dine beste tips til å komme igang med treningen?
Det aller beste tipset er å la være å tenke så mye over det. Ikke bruk energi på å vurdere skal/skal ikke, da kaster du bare vekk tiden. Start med litt også bygger du deg oppover, så skal du se at det blir en vane etterhvert! 

Er det mye rykter der du bor?
Det er jo litt, men føler ikke at jeg har blitt et offer for det(?). 

Hvordan trener du magen?
Tar beinhev, planken, sideplanken, sit-ups også trener jeg jo magen ved å gjennomføre baseøvelser som markløft og knebøy også! 

kan du legge ut mer oppskrifter (sunne)?
Elsker at dere er så glade i oppskriftene jeg kommer med! Selvsagt kommer det flere, må bare få tid til å lage noe først!  

trenger tips til god snacks til helgene, har du noen forslag? :D
Frukt, oppkuttet grønnsaker med dipp, de her proteinkulene, frozen yoghurt (her), fryste druer, jordbær/epler dyppet i mørk sjokolade eller peanuttsmør.

Har du weheartit?
Jaa, men har ikke fått brukt den så mye i det siste. Heter Torilhornnes der, sånn som alle andre steder :-)

Drakk du før du var 18 år?
Litt, men ikke så mye. Har ikke hatt behovet for å dra ut så ofte eller drikke i store mengder enda, og tror helt ærlig at det aldri kommer til å friste så mye heller! 

Visst du skulle ha beskreve deg sjølv med tre ord, kva ville det vert?
Ååh, her må jeg virkelig tenke! Tror det må bli målbevisst, engasjert og snill! 

Kva skal du etter videregående?
Er sikkelig usikker, men det frister å dra til utlandet å studere der noen måneder! Har fulgt med på bloggene til både Eirin Kristiansen og Linda Stuhaug, som har vært i utlandet for å studere, og det virker så gøy! Det jeg vet er at jeg hvertfall vil til en større by, uansett om det er i eller utenfor Norge. Om jeg tar meg et "pusteår" eller starter rett på studier er jeg veldig usikker på enda.. Ellers er det kanskje påtide å flytte nærmere kjæresten? Vi får se! 

Dagens antrekk

 • 04.02.2014 kl. 17:49

Hei igjen! Trengte en aldri så liten pause fra samfunnsfaglesingen nå, så da titter jeg innom bloggen for andre gang i dag! Tok bilder av dagens antrekk før det hadde rukket å bli mørkt ute, så selvsagt må jeg dele de med dere! 
/ Lindex jakke / Cubus skjerf / FWSS lue / Bikbok bukse & genser/ Nike sko

Enkelt med en sporty twist! Akkurat det som passet meg best i dag. Har fått brukt de rosa nikeskoene mine så lite til trening at jeg fant ut at jeg heller skulle ta de med i dagens antrekk. De er jo råkule, men rett og slett litt tunge på foten under visse treningsøvelser! Må prøve å få brukt de litt mer til vanlige anledninger, for da er de jo perfekte! Dette antrekket hadde jo trossalt bare vært kjedelig uten dem, eller hva sier dere?

Supertirsdag

 • 04.02.2014 kl. 15:52

Heisann og god tirsdag, alle sammen!  I dag var jeg og klassen på omvisning på skolen jeg sannsynligvis skal begynne på til nesteår. Skolen jeg går på nå skal nemlig legges ned, og derfor flytter MK-linja nærmere der jeg bor. Er usikker på om jeg vil fortsette med MK siste året da, eller bare ta vanlig påbygg.. Er så lei av mediefag, at jeg vipper skikkelig mot påbygg! Vi får se hva det blir til. 

Uansett, nok skolesnakk! Jeg var hjemme klokken 12 i dag, og har jobbet med både blogg og lekser siden det! Har en hel haug med innlegg å vise dere fremover, og er skikkelig gira nå! Resten av dagen skal jeg bruke på å trene, lærekjøre og øve til en prøve! Puuh, for en effektiv tirsdag! 

Dette ble dagens lunsj etter jeg kom hjem -Naturell yoghurt toppet med epler, havregryn og tørket mango! Noe jeg virkelig kan anbefale! Vel, nå er det middag og så er det bare å hive seg rundt med prøveøving igjen. Ha en finfin tirsdag alle sammen<3

pangstart på uka

 • 03.02.2014 kl. 21:08

Hei og gooood mandag alle sammen! Har dere hatt en fin start på uka? Jeg fikk hvertfall en hard start, siden jeg gikk fra bussen fra Trondheim og rett på skolen i dag tidlig. Var passe trøtt etter en natt i sittende stilling kan du si, haha! I tillegg var det også mye stress med toget i gårkveld pågrunn av bygging på toglinja. Trodde jeg skulle være stuck i trondheim frem til i kveld, og det passet ikke meg med tanke på at jeg både hadde skole og jobb i dag! Heldigvis ordnet alt seg daVel, nå er det tid for en ny uke med nye muligheter. Jeg har nettopp lagt en sukkerfylt helg med kjæresten bak meg, og er mer enn klar for å komme inn i sunne rutiner igjen! Denne uken tenker jeg også å begynne med styrketrening igjen, og kanskje til og med få meg en veiledningstime med PT. Er virkelig påtide å pumpe musklene igjen etter bare ellipsetrening i flere månder!Ellers må jeg bare si det igjen: Gurimalla så gøy det er at så mange har begynt å følge bloggen min! Er så kjekt å se at folk faktisk har vært innom selv om bloggingen i helgen ikke ble helt som ventet! Det setter jeg utrolig pris på, så tusen takk for det <3 Til gjengjeld lover jeg å sette av litt ekstra tid til bloggen den kommende uken! Høres det bra ut? 

Latest on instagram

 • 02.02.2014 kl. 15:14

Heii! Rakk visst ikke så mye blogging denne helgen siden tiden bare fløy forbi. Kom fram til Trondheim fredags morgen og planen var da å få shoppet inn noe nytt til garderoben. Problemet var bare at jeg var sååå ufattelig trøtt at shoppinglysten nådde bunnen ganske raskt. Men jeg fikk hvertfall med meg en nydelig leppestift fra dior og en leppeskrubb fra Lush som jeg tenkte å vise dere senere! 

Nå sitter jeg nydusjet hos Markus og ser på fotballkamp (haha) og spiser godteri! Har desverre ikke tatt noen bilder denne helgen, så da viser jeg heller mine nyeste instagram oppdateringer! En del av bildene har vært på bloggen tidligere, så de har dere nok sett før, men det går vel bra?


/1. Min nydelige nye lommebok /2. Speilbildeee /3. Making some juice
/4. Ikke heeelt gira på ny skoleuke akkurat den uka, nei /5. Cafè med mamma /6. Kooos
/7. Selfiiee etter jobb /8. Fra proteinkaffe-innlegget /9.Tirsdagssmiiiiil


/10. Treningsskoene mine /11. Detaljebilder fra et antrekk /12. Frokost på starbucks
/13. Ikke særlig gira på 10 timer i buss, haha! /14. Mmm / 15. Selfieee
/16. Verdens beste hårprodukter /17. Throwback til sommeren /18. Fra bloggen 

Nå sitter jeg og gruer meg til å dra fra Markus og sette meg på bussen for den 10 timers lange turen hjem. Kan ikke si at det frister så mye med både skole og jobb i morgen, men pyttpytt, la gå! Heldigvis er det bare 2 uker til vinterferien, og da drar jeg opp igjen til Levanger og blir her i hele 9 dager! Guud så godt det blir og fy søren som jeg gleder meg!  

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no