10.02.2013

  • 10.02.2013 kl. 12:15

God morgen søte mennesker! Stod opp kl0900 i dag for å lage fastelavensboller og frokost til mamma. Jeg er et drømmebarn med andre ord. Kødda, jeg bare prøver. Eller jeg gjør vel egentlig ikke det heller. Senere skal jeg på Rica med familien for å spise middag.  Ellers skal jeg lese naturfag, se suits og late meg resten av dagen. En vanlig søndag. 

Verdens beste salat

  • 05.02.2013 kl. 19:31

jordbær
hvitløkskrutonger
isbergsalat
raspet lettost
avokado
agurk 

Bursdagsfeiring

  • 04.02.2013 kl. 20:07

Var i bursdag i går. Vi spiste først middag på kinaresturanten, også dessert på peppes. Kjempekoselig! Tok med kameraet for å være en flink blogger. Vet jeg må begynne å bli flinkere til å blogge fremover om jeg skal få noe ut av den. Skal prøve mitt beste!   God morgen

  • 02.02.2013 kl. 12:32

God morgen alle sammen! Våknet opp til at det var hvitt ute. I tillegg er det delvis blå himmel og været er heeelt perfekt. Nå sitter jeg å hører på musikk og manner meg opp til å begynne å støvsuge og rydde rommet. Vurderer å bruke dagen på å gjøre diverse endringer på rommet mitt. 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no