Sunday Inspiration

 • 31.01.2016 kl. 15:13

Loading image...TODAY HAS BEEN CANCELLED → GO BACK TO BED! Heihei! I dag har jeg avlyst dagen og sitter i skrivende stund i sofaen med både dyna, macbooken og chipsskåla på fanget. Gårsdagens kosekveld med Frida endte nemlig opp med både en og to flasker vin før vi fant ut at en bytur hadde vært midt i blinken. Så formen i dag er altså ikke helt 100 prosent, men etter en såå bra kveld som i går er det faktisk helt greit å ta støyten i dag - for gurimalla så gøy vi hadde det! Dere vet de kveldene man ser tilbake på å bare bryter ut i latter? Well, that was yesterday! Dansing, latter og tequila: Det tror jeg summer kvelden opp ganske greit! Håper dere har hatt en fin helg dere også - bytur eller ikke! Klem ♥

Dagens detaljer

 • 30.01.2016 kl. 17:29

Loading image...Bikbok genser & skjørt · Mestegull Gullring · Jane Kønig, H&M og Forever21 Doubleringer · Michael Kors Klokke


 

Loading image...

Denne kombinasjonen er nok en av mine favoritter gjennom tidene! Gullringer passer jo til alt, men det er noe med gull og militærgrønt som bare .. klaffer! Men nok om det, jeg tenkte faktisk å stikke innom for å si at jeg jobber med et nytt design denne helgen! Jeg såå lei av det jeg har nå, så det var på tide å få fingeren ut å gjøre noe med det. Dere som følger meg på Snapchat (@torilhornnes) fikk en liten smakebit på hvordan headeren kommer til å se ut i går og jeg håper og tror det blir bra! Nå må dere (og jeg ..) bare være litt tålmodig med meg, så skal jeg få alt på plass så fort som mulig :-) Håper dere får en fantastisk lørdagskveld! Klem ♥

10 ting jeg elsker med helgemorgenene

 • 30.01.2016 kl. 10:31

God morgen og god lørdag, skjønninger ♥ Her kommer faktisk et innlegg dedikert til min forkjærlighet for helgemorgenene! Det er nemlig ikke hver dag jeg våkner med et smil klistret om munnen og livsgnist level 1000, men er det to dager i uka jeg faktisk gjør det - uansett hva planene er for dagene - så er det lørdag og søndag! Vår kjære helg som står nordmenns hjerter så nært, er selvsagt også min favoritt - og da spesielt morgentimene. Det er noe magisk med det å stå opp og bare vite at i dag, ja i dag er det helg.

Loading image...

→ Slumring ←
Jaa, jeg elsker å slumre! Hvem gjør ikke det? Jeg tror det må være flere år siden sist jeg stod opp på første alarm, om det i hele tatt har skjedd. Når jeg var mindre satt jeg faktisk på alarm hver natt kl 02:00 bare for å kunne våkne og sovne igjen - godt liker jeg det! Og selv om de fleste sikkert velger lørdager og søndager som den eneste dagen de ikke har alarm, så kjører jeg ofte på med et par eksta! Haha!

→ Morgenkaffen ←
Morgenkaffen må selvsagt inntas, og det er noe av det aller beste jeg vet med morgener generelt. Å kunne sitte i ro og fred mens man kjenner hvordan energidråpene jobber i en intens kamp mot øyenlokkene gir meg en utrolig tilfredsstillende følelse.  

→ God tid  ← 
Er et must for meg hver eneste dag, og spesielt når det er helg! Jeg står heller opp 2 timer for tidlig enn å stå opp slik at jeg akkurat rekker dagens happening, rett og slett fordi jeg være 100% våken før jeg går ut av leiligheten og griper dagen. Og ja, i helgene bør jeg helst være 110% våken (som våre kjære paradise deltakere liker å si...) Om jeg ikke får våknet skikkelig før jeg drar ut døren blir det fort en litt for gretten Toril som kommer vandrende, og det tror jeg ikke mine friends in crime vil ha noe av! 

→ Ny start  ←
Noen mener at nyttår symboliserer en ny start, noen mener mandag symboliserer en ny start og andre mener en ny dag er en ny start! Jeg slår meg til ro med de to siste kombinert, men jeg må si at følelsen av en ny dag ofte er vel så deilig som følelsen av en ny uke. Det spørs selvsagt hva dagen innebærer, men bare tanken på at man i helgene kan fylle den opp på sin måte, fokusere på det man vil og gi sin ytterste innsats på en egen ønsket plattform, er utrolig deilig! 

→ Musikk ←
Spotify - min kjære trubadur! Jeg har en ting for alt av musikk som får humøret i gang, og har ingen spesielle musikksjangre som foretrekkes foran andre. Her går alt i perioder, men når jeg først har satt på en musikksjanger - ja, da er det nettopp den musikksjangeren som durer resten av dagen. Akkurat nå er jeg inn i en HipHop- og Reggaeperiode, men kjenner jeg meg selv rett så er det ikke lenge til de blir byttet ut heller!

Loading image...

→ Lett & god frokost  ←
Ja, det er helg og ja man skal kose seg, men er det ikke utrolig deilig å få den sunne og gode starten på dagen uansett? Kosen kan utsettes til kveldstid, så kan man heller fokusere på litt sunnere alternativ tidligere på dag for å kompensere for de uendelige godtebitene som skal konsumeres senere. I tillegg er det jo såå hyggelig å kunne gjøre noe ekstra ut av frokosten når man har litt bedre tid og familien gjerne er samlet! Hva med å lage eggerøre, havregrøt, smoothie eller lignende? Det setter virkelig i gang systemet på en god måte!

→ Dyna i sofaen ← 
Ingen søndag uten, eller hva? Dere skal vite at det var nøye planlagt med sovesofa her i leiligheten, for på søndager så dras sengen rett ut og her blir vi liggende som slakkisser og ser på TV helt til sulten tar oss og vi blir nødt å bevege oss de 2 metrene til kjøkkenet. Slike søndager er faktisk det beste jeg vet! 

→ Å finne antrekk  ← 
Hvorfor ikke starte allerede nå å planlegge neste ukes antrekk? Det er kanskje ikke det du har lyst å gjør når du står opp grytidlig på mandagsmorgenen med posene under øya hengende til knærne? Når man er på det stadiet er det å finne antrekk et sant mareritt. Men, mote og klær er jo egentlig SÅ GØY! Ihvertfall hvis man begynner tidlig og finner antrekk man gleder seg til å lufte. 

→ Sosiale medier & Nettaviser  ← 
Har man ikke hatt tid i uken, så bør man ta seg tid nå! Bruk 5 min til å brainstorme alle nettsider du har lyst å lese og åpne disse i faner i nettleseren din. Sett så av tid til å lese alle sammen før du begynner med dagens oppgaver. Dette kan man gjøre med den beste samvittighet - for det er jo tross alt helg!

→ Lese magasiner ← 
.. Det samme gjelder magasiner! Hvis jeg er ute etter inspirasjon så kjøper jeg alltid magasinene mine på fredag, slik at jeg kan kose meg i helgen. Ellers i uken er det sjeldent jeg får tid til det, så dette er blitt en fin gulrot når helgen melder sin ankomst. Mine favoritter er Costume, Det Nye, Shape Up, ELLE og Bo Bedre ♥

Loading image...

A Friday Kind Of Outfit

 • 29.01.2016 kl. 16:37

Loading image...

Loading image...Zara kåpe · Bikbok jeans & genser · Adidas Sko · Daniel Wellington klokke 


 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Nøkkelordene for mine fredagsantrekk? Avslappende, behagelig og laidback! Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å kunne roe ned på fredager og da føler jeg også for å matche antrekket med humøret. I dag gikk jeg for lyse farger og mine deilige jeans fra Bikbok. Jeg har sikkert sagt det før, men disse er virkelig de perfekte chille- og spisebuksene. - Perfekt for denne fredagens aktivitet!  

Før jeg runder av ville jeg forresten bare minne dere på at dere også kan følge bloggen min gjennom facebook! :-) Der deler jeg alle innlegg og oppdateringer, samt litt annet snacks slik at de som følger meg der alltid er oppdatert på mitt bloggrelaterte liv. Jeg nærmer meg 300 følgere der og jeg har et mål om å klare å nå det i løpet av helgen. Derfor hadde jeg satt uendelig pris på om dere kunne gått inn og følge meg her

Get That Summer Glow

 • 28.01.2016 kl. 10:38

Loading image...Oh She GlowsNå om vinteren er det fort at huden blir gusten, så her kommer en anbefaling for deg som fortsatt jakter etter sommergløden! Mac sin Strobe Cream Hydratant Lumineux er da det perfekte produktet for deg, og det er virkelig mitt beste triks for å oppnå glødende hud. Dette produktet har jeg hatt i sminkevesken i flere år, og jeg kan ikke anbefale det nok! Kremen er veldig drøy i bruk og etterlater et vakkert og naturlig resultat.

Jeg bruker den oftest ved å blande litt inn i dagkremen min før jeg påfører annen sminke. Om vinteren har foundationen en tendens til å se tung ut, så da blander jeg heller litt inn i foundationen istedenfor for å gi den et lettere uttrykk. Dersom det er finere anledninger påfører jeg litt ekstra i de områdene hvor jeg ønsker glød etter alt annet av sminke er lagt. Da tapper jeg noen dråper forsiktig på kinnbeina, under øyenbryna, på kanten av nesen og i kjevepartiet - det gir en nydelig glød!
 

Loading image...

Loading image...Hahaha, jeg må bare si at jeg sitter og flirer mens jeg skriver nå. Da jeg tok bildene til dette innlegget smurte jeg nemlig på kremen på halve ansiktet for å vise forskjellen før og etter. Men tror dere ikke at jeg glemte å smøre andre delen av ansiktet når jeg var ferdig? Frøkna her valgte selvsagt riktig dag for shopping og byvandring like etterpå, så der gikk jeg rundt som en glødende gudinne i halve trynet og som en blass snåling i andre halvdel. Har jeg ikke vært usymmetrisk før så var jeg det iallfall da, hahah!

Sunt, raskt og billig

 • 27.01.2016 kl. 21:22

Loading image...IT´S A CHIP - CHOP SUEYTid for oppskriftsinnlegg dedikert til alle medstudenter der ute! Det er ikke tvil om at de fleste av oss studenter lever med litt mindre kroner i lomma enn hva resten av Norges befolkning har, og det er heller ikke tvil om at det er kjipt å bruke de usle kronene man disponerer på å handle matvarer. Så, nå tenker jeg det er på tide å dele en middagsrett som er god for den sulte, rask for den travle, sunn for den dedikerte og ikke minst → billig for studenten! 

Jeg snakker ikke om noe vanskeligere enn en wok som sikkert mange av dere har prøvd, men av og til holder det med å bare bli minnet på at retten finnes! Man har jo så lett for å komme inn i rutiner og plutselig ende opp med et lite utvalg matretter som gjentas igjen og igjen. Det har i hvert fall jeg erfart! Woken jeg snakker om er ingen ringere enn den kinesiske retten Chop Suey, og vet dere hva? Ikke bare er den kjempesunn, men også lett å lage og megagod!   

Loading image...

Du trenger: 

ca 500g strimlet svinekjøtt 
ca 200g klassisk grønnsaksblanding 
2 - 3 champignon 
1 pose chop suey-saus fra Blue Lagoon 
1 porsjonspose fullkornsris


Det er ikke noe hokkus pokkus å trylle disse ingrediensene og råvarene om til en solid middag, men av tradisjon forklarer jeg det likevel (hehehe!). Start med å brune kjøttet i en stekepanne. Hell så kjøttet unna i en skål, mens du bruker samme stekepanne til å varme grønnsaksblandingen og champignonen. Tilsett kjøttet igjen og hell i posen med chop suey. Bruk gjerne litt soyasaus og/eller sitronsaft og/eller kokosmelk for å gi retten en ekstra smak. Voila! Personlig liker jeg best å kombinere retten med fullkornsris som tilbehør, men nudler funker også!  

Loading image...
Loading image...

Jeg bruker forresten å lage denne til meg og Markus, og da har vi begge igjen til lunsj dagen etter! Så jeg anbefaler å bare lage wok av halvparten av kjøttet, - ellers ville jeg vært forberedt på restedag dagen derpå! Vi bruker å kjøpe slike 500 grams pakker fra Rema 1000. De er nemlig ypperlige til å dele opp å lage to helt ulike middager ut av! Hva med for eksempel burrito med svinestrimler til middag senere i uken? Perrrrfecto! 

Favoritter til neglene

 • 27.01.2016 kl. 12:49

Loading image...Dior Sort "BAR 902" · Dior Blank "GEL COAT" · Chanel Rød "ROUGE FLAMBOYANT 38" · Dior Beige "YACHT 210" · Lancome Duserosa "JOLIS MATINS 220M"


 Loading image...

Loading image...


Jeg elsker klassiske og enkle negler og har en tendens til å bli dratt mot slike neglelakker gang på gang. Favorittene er nok sort og beige, men i ny og ne liker jeg å sprite opp antrekkene med litt rødt også. I skrivende stund har jeg på meg den røde fra Chanel og jeg får sååå mange komplimenter for den! Det skal virkelig ikke så mye til for å sette prikken over i´en.

Vanligvis synes jeg at neglelakkene til både Chanel og Dior holder dårlig, men siden de har så mange flere fine farger enn billigere neglelakkmerker så klarer jeg ikke å dy meg. Derfor har jeg også prøvd meg litt frem med ulike top coats som får fargen til å sitte noen ekstra dager, og det må jeg bare si jenter - "Gel Coat" fra Dior er bare knallgod.. Den er utrolig tykk og mens den stivner ser den ut som en gelé på neglene. Legger du over et ekstra lag ser det virkelig ut som støpenegler. Jeg har til og med fått spørsmål om hvilken salong jeg har gått til når jeg har brukt den - og da skal jeg love dere at jeg svarer med å skryte denne lille flasken opp i himmelen! Et lite onsdagstips fra meg til dere! Klem♥

Today I´m Wearing

 • 26.01.2016 kl. 15:16

Loading image...

Loading image...Zara vest & jeans · Tory Burch Støvletter · Massimo Dutti skjerf · Bikbok genser · Weekday bluse 


 

Loading image...

Loading image...

The Vest

 • 25.01.2016 kl. 15:47

Loading image...

Hei snupper! Tenk det - allerede tid for en ny uke! Denne gangen starter jeg uken med å tilbringe mandagen i min nye vest! Skjønnheten kapret jeg på tilbud på Zara sin hjemmeside (utsolgt) og ikke nok med at den er grisefin, men den holder utrolig godt på varmen også! Likevel må selvsagt armene ha noe å gjemme seg i, så nå i disse vintertider bruker jeg en skinnjakke under for å holde varmen. Jeg synes den sklir så godt inn med vesten, selv om det halvveis ser ut som en helt ordinær jakke.
 Loading image...

Loading image...

Loading image...

Ellers kan jeg meddele at det har vært en svært rolig mandag for denne frøkna. Jeg klarte å forsove meg for første gang til forelesning etter en natt hvor svimmelheten jeg snakket om i går tok helt overhånd. Morgenen gikk så til å innse at det er på tide å skifte fastlege fra en i Førde til en her, men etter det var gjort fikk jeg heller ikke time. Ahh, håper dette går over snart, for det er SÅ ubehagelig. Bare tenk dere å våkne flere ganger i løpet av natten av at rommet plutselig begynner å svinge.. Det høres ikke helt bra ut, nei! jaja, jeg finner nok ut av det ganske snart ;-) Men før den tid skal jeg hive meg rundt for å lage enchiladas! Det gleeedes til å spise den altså, for det er noe av det beste jeg får ♥ Viii snakkes! Håper dere har en friskere og raskere dag enn meg! 

SUNDAY

 • 24.01.2016 kl. 13:43

Loading image...HOW I SPEND MY SUNDAYJeg elsker helgen og foretrekker å tilbringe den akkurat som på bildene ovenfor. Med kaffekoppen i hånda, timesvis med surfing på dataen, TV i bakgrunnen og et stort pledd surret rundt hele kroppen. Da skal jeg love dere at frøkna koser seg! Hele denne helgen har blitt brukt på akkurat samme måte som jeg beskrev, og det har vært utrolig deilig. Dessverre så har jeg hatt litt problemer med svimmelhet i det siste, så det satt en liten strek i regningen. Men ellers; for en avslappende helg! 

Loading image...

Nå er det snart tid for å pakke sammen sakene å ta turen tilbake til hverdagen i Trondheim. I helgen hadde vi forresten en "mini-feiring" av bursdagen min her med familien til Markus og da var jeg så heldig å fikk en liten, nydelig palme fra besteforeldrene hans! Jeg gleder meg sånn til å få den inn i leiligheten, men det må jeg si - det skal bli spennende å få den med seg dit! Haha, for et par vi blir når vi kommer drassende på både palme og ski på toget i kveld. Det blir litt av et syn! 

Loading image...

Earth Tones

 • 23.01.2016 kl. 16:17

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. her · 16. her · 17. her Hver vinter skrur klesstilen min seg sakte men sikkert over til å bare bestå av sort og hvitt. Det nok en kombinasjon av kulde og mørke som får kreativiteten til å dale og lysten på kjappe løsninger til å øke. Uansett hvor hardt jeg prøver å unngå å falle tilbake i vante trakter, så er det en automatikk i meg som drar meg til zebra-farger gang på gang. Nå har vi straks kommet til februar og jeg merker at jeg har kommet til et punkt denne vinteren hvor jeg begynner å bli lei av sort/hvitt og er klar for farger igjen. Noe jeg kjenner meg spesielt klar for er jordtoner, som jeg kunne tenke meg å bruke mye fremover. Aller helst skulle jeg hatt alle plaggene ovenfor, men i første omgang må jeg si at nr 17, 11 og 16 gir meg ekstra hjertebank. Har dere noen favoritter?  

Winter Wonderland

 • 22.01.2016 kl. 16:55

Loading image...

God Fredag, alle! Så gøy det var å lese tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det virker som at det var like godt for mange av dere å lese som det var for meg å skrive, og det gjøre meg utrolig varm om hjertet. Tusen takk for alle fine kommentarer, både her på bloggen og facebook! Det kommer nok flere slike innlegg i tiden fremover, for å åpne seg sånn og bli møtt med så gode ord gjør at man virkelig får mersmak. 

I dag var det endelig tid for bildetaking med Hedda. I går klarte nemlig frøkna å forsove seg mens jeg stod ute i kulden og frøys.. Hahaha, stakkars jente fikk helt panikk da hun våknet, så shooten måtte altså utsettes til i dag. De perfekte bildene i Winter Wonderland skulle være så enkle å ta med fint snølys, men vi ble gående rundt i sikkert en halvtime før vi bare måtte innse at lyset faktisk ikke ville spille på lag, samtidig som at kombinasjonen av sterk sol og snø ble litt for heftig for øynene. Men, vi kunne jo ikke dra hjem tomhendt så i dag byr jeg på litt stemningsbilder fra bartebyen! Er ikke Trondheim helt nydelig nå?! Jeg kunne ønske alle fikk se og nyte dette vakre været. 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Nå er rumpa plassert i Sofaen til familien til Markus i Levanger og her har den planer om å bli resten av helga! Det er så utrolig deilig å komme seg bort fra byen og den 40kvm lille leiligheten av og til, og da er det perfekt å rømme hit i fridagene! Håper dere har en fantastisk fredagskveld, så snakkes vi i morgen ♥

Takk for turen

 • 21.01.2016 kl. 18:22

Jeg måtte ta et pust i bakken før jeg forteller om turen til India. Innlegget kan nemlig fortelles på to måter: Enten som deilige dager med paraplydrink i hånden på Goa's fantastiske strander, eller så kan jeg innse at det er på tide å engasjere seg mer gjennom bloggen og fortelle hvordan det virkelig var. Helt nakent og forbanna ærlig. Først vil jeg starte med å si at India har mye vakkert og annerledes å by på. India er et land med helt annen kultur enn hva vi er vant til her hjemme og bare det å se alle kvinnene i vakre saris-bekledninger gjør turen gull verdt i seg selv. Trust me: Jeg skal vise dere vakre bilder fra dette fantastiske landet senere! Men først vil jeg vise dere de sterkeste inntrykkene. India er jo nemlig et stort land med høy arbeidsledighet og mye fattigdom. Å ikke fortelle om denne delen av reisen ville blitt helt feil. Spesielt siden dette er en så tydelig del av livet der nede som man ikke hadde klart å snu øynene bort fra uansett hvor hardt man prøvde.

Loading image...

En naken gutt på rundt tre år sitter og tisser på fortauskanten. Ved siden av han står fire bambusstenger som holder oppe en blå presenning. Jeg kaster bort et ekstra blikk som graver dypt under presenningen. Der sitter en dame med en baby på en spinkel madrass. Ved siden av henne ligger det litt kjøkkenutstyr og en liten bunke med klær. That´s it. En frysning strømmer raskt nedover ryggen min i det jeg innser at dette er den tre år gamle guttens hjem. Frysningen er ikke like sterk som første gangen, for jeg begynner å bli vant til å se dette nå. Gjennom turen opplevde jeg hundrevis av slike tilfeller hvor jeg bare satt å måpte, mens jeg kjente den ubehagelige følelsen av frysninger langs ryggraden. Det er jo ikke så rart at man ser slikt når man befinner seg i landet hvor 50% av verdens sultende lever. Det er bare så sykt når det er der rett foran deg. Det blir så ekstremt ekte. I India lever det millionvis av mennesker i slumområder. Vi befant oss noen dager i gigantbyen Mumbai, hvor verdens største slum ligger. Antall innbyggere i denne slummen ene og alene er helt sykt. 1 million mennesker. Tenk det dere. Ca en femdel av Norges befolkning. 

Vi kjørte mye rundt i taxi både i Goa og Mumbai. Mellom bilene på syvfelts-veier sprang barn og tigget etter penger og mat. En dag stod vi fast midt i rushen. Plutselig hørte vi banking på vinduet uten å kunne se noen stå utenfor. Etterhvert så vi noen små fingrer strekke seg opp mot vinduet. Vi bøyde oss bort for å se. Utenfor stod en liten jente i 4-5 års alderen. Hjertet knuste da vi så at moren satt på fortauet vedsiden av med et lite spedbarn i fanget. Vi måtte bare gi noen kroner, men det var så vidt jenta nådde opp til pengene vi strekte ut vindusruten.

Loading image...

Som dere kanskje skjønner så gjorde India noe med meg. Før turen så jeg frem til 14 dager med varme og strandliv, men denne ferien ble så uendelig mye mer. Alle hadde hatt godt av å dra til India for å se kontrastene fra vårt eget liv til ekstrem fattigdom. Spesielt vi nordmenn som lever som prinser og prinsesser uten å vite hvordan verden virkelig er. Ja, vi ser det på TV - og nå kan dere til og med lese om det her på bloggen, men det er noe helt hjerterått med å se det i virkeligheten. Plutselig skammer man seg liksom over hvor lite kunnskap man har utenfor landegrensene, hvor lite man engasjerer seg og hvor lite som skal til for å gjøre noe

Å skrive et sånt innlegg sitter langt inne for en jente som stadig prøver å se det positive og fine i ting. Jeg har jo tross alt hatt denne bloggen i fem år uten å ha skrevet et eneste samfunnsengasjert innlegg. Men vet dere hva? Jeg hadde en helt fantastisk tur som jeg aldri ville vært foruten. Jeg satte meg på flyet hjem som et nytt menneske med en gnist om å bidra mer enn jeg har gjort før, og ikke minst med et nytt nyttårsforsett om å være mer ydmyk, forståelsesfull og takknemlig. Takknemlig for alt jeg har, forståelsesfull over andres problem, takknemlig for de som ivrer etter å hjelpe og ydmyk ovenfor andre kulturer.

Loading image...

Takk for en fantastisk, lærerik og øye-åpnende tur, mamma og pappa ♥

Thursday Morning

 • 21.01.2016 kl. 10:28

Loading image...GOOD MORNING SWEETHEARTS Først og fremst må jeg starte med å takke for alle nye følgere på Snapchat i går. Helledussen, så gøy at det var så mange som ville følge livet mitt "behind the scenes"! Jeg beklager for at det ble litt spam på kveldstid, men jeg ble jo så gira, haha. Bare si i fra om det blir for få eller for mange oppdateringer, jeg har mobilen med over alt så justeringer kan alltids gjøres underveis! Jeg må bare prøve og feile litt først ;-) Dere som enda ikke følger meg har selvsagt fortsatt sjansen til det - bare søk opp @torilhornnes!

I dag har jeg fri fra skolen så dagen er satt av til antrekksshoot med Hedda. Man kan si mye negativt om snø, men når den endelig har lagt seg på bakken så er verden på sitt vakreste! Dette må vi selvsagt utnytte på shooten i dag, for det er sjeldent bildene blir så bra som i winter wonderland. Lyset og fargene blir virkelig uslåelig, og jeg gleder meg allerede til å dele bildene med dere! Håper dere kikker innom her senere i dag eller i morgen for å se resultatet :-) 

Loading image...

Loading image...

Håper dere får en fantastisk torsdag! - Og hvis ikke: husk at det bare er en dag igjen til helg ♥ 

Nytt til leiligheten: Plakater fra Desenio

 • 20.01.2016 kl. 16:18

· Produktene er sponset ·

Loading image...Poster med palmeblad HER · Liten poster med sort blad HER · Stor poster med sorte blader HER 


 

Leiligheten vår preges i stor grad av mange hvite vegger som til nå har vært helt tomme. Dette med tomme vegger har jo vært utrolig trendy i det siste, men uansett hvor rent og pent det ser ut så synes jeg at det blir kaldt og upersonlig i lengden. Så nå var det altså på tide å pynte litt, noe som Desenio var så snille og ville hjelpe meg med! For en ukes tid siden mottok jeg en pakke med nydelige, enkle plakater som skal få pryde veggene fremover! Jeg og Markus har lekt oss med kombinasjoner av rammer og bilder i flere dager nå, men nå tror jeg at vi endelig er i mål med det som ble best! Hva synes dere?

Loading image...

Loading image...

Loading image...Paris poster HER 


 

Loading image...New York Poster HER Ble det ikke bra? Jeg er strålende fornøyd, jeg! Det jeg liker så godt med disse er at de er så enkle og elegante, og jeg synes de gav leiligheten et skikkelig løft! De hvite rammene er forresten også fra Desenio og kan finnes her i flere størrelser og farger. Rammene i gull er noen som ble med hjem som suvenir fra India. Bildene i gullrammene brukes bare midlertidig, og det har vi klipt ut fra ulike magasiner. En tekst om selvtillit øverst og et kunstutklipp fra en reklameavis nederst! Haha, enklere blir det ikke ;-)  

Snapchat Lately

 • 20.01.2016 kl. 11:01

Loading image...FOLLOW ME  @TORILHORNNES


 

Loading image...

Guess what?! Jeg har bestemt meg for å åpne MyStoryen min på Snapchat! Det har vært etterspurt på bloggen sååå lenge, og nå gleder jeg meg bare til å komme i gang! Jeg håper dere vil følge meg der for å bli bedre kjent med meg og mitt liv bak bloggen! Brukernavnet er @torilhornnes - see you there :* 

Just Another Outfit

 • 19.01.2016 kl. 14:15

Loading image...

Loading image...Zara dressbukser · Bianco sko · Ralph Lauren Veske · Nelly Vest (utsolgt - lignende HER) · Selected genser · Mammas hansker


 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Neimen, hallo jenter! Er det noen som fortsatt overlever kulden? Altså, været i dag tar helt knekken på meg. Jeg skulle innom Zara for å hente en gave jeg bestilte for en stund siden, og på bare de 50 meterne fra bussen til butikken var jeg rukket å bli fullstendig nedsnødd! Er det bare i Trondheim det er sånn? I såfall rømmer jeg byen snart! Haha, neida! Det kommer heldigvis i byger, så alt handler om timing om dagene! Jeg klarte bare å time utrolig dårlig på dagens bybesøk ;-) 

Bildene er, som dere sikkert skjønner, fra tidligere. Så bar bakke som dette er ikke mulig å finne i bartebyen om dagene! Bildene ble altså tatt forrige uke med Hedda, men distré som jeg er glemte jeg de rett etter de var tatt! Haha, det er jo såå typisk meg da! Tro det eller ei, men jeg har faktisk antrekksbilder fra sommerferien som fortsatt ligger upublisert, haha! 

Dagens middag: Salmalaks

 • 18.01.2016 kl. 15:28

Loading image...


 

IT´S MY FAVORITE DINNERVariasjon i matveien er utrolig viktig for meg og det har jeg alltid i bakhodet når jeg er på mathandel. Når det kommer til middag er jeg enda mer bevisst på det, for ikke bare går jeg fort lei av å både lage og spise det samme, men det er også utrolig bra for kroppen med ulike retter som gir ulike næringsstoffer. Etter jul har vi prøvd å eksprimentere litt med fisk, og det siste store på vårt kjøkken er Salmalaks! Den er kjempegod, naturlig for kroppen og spekkfull av næringsstoffer!
 Loading image...

Denne middagen er superlettvint å lage, så her er det virkelig ingen unnskyldning til å ikke spise sunt! Kjøp med en pakke salmalaks hjem sammen med avokado, mango, fullkornsris og soyasaus, så har man alt man trenger! En pakke salmalaks får man i ulike størrelser - så det er ypperlig uansett om man er en eller tre personer rundt middagsbordet! Prisen ligger på rundt 150 kr kiloen og ca 400 gram bruker å holde til to personer :-) Tilbehøret velger man selvsagt selv, men jeg må nok holde en knapp på de nevnte ingrediensene. Fullfør med en god dose soyasaus for å sette prikken over i´en til retten! Spis og nyyyt ♥

Loading image...

All about the gold

 • 17.01.2016 kl. 18:20

Loading image...I BOUGHT IT IN INDIA På tide å vise interiørinnkjøpene fra India! Vi var så heldige å snuble over en liten perle av en interiørforretning på et av kjøpesentrene i Mumbai, og ingen av oss klarte ikke å dra derfra tomhendt. Altså, dere skulle virkelig sett den butikken! Gull, duftlys, planter og lekre putetrekk så langt øyet kunne se... For en drøm ♥  Om jeg ikke har vært interessert i dekor før, så ble jeg det hvertfall etter å ha vært på besøk der.

Loading image...

Vi har ikke hatt så mye gull i leiligheten før, men vi var ikke vanskelig å be da vi så utvalget i denne butikken. Selv falt jeg spesielt pladask for putetrekket dere kan se på bildet til høyre ovenfor! Det skiller seg ut som en liten luksuriøs touch i det lille studenthjemmet vårt, og jeg må si at det virkelig ble en prikk over i´en. Det er så deilig med sånne skatter som man vet at alle andre ikke har, - er dere ikke enig? Da blir man fort hundre ganger mer fornøyd med det også!

Loading image...

Å finne bilder til rammene har forresten vært et lite problem så langt. Er det noen som vet hvor de har bra utvalg i små bilder, så tas tips i mot med stor takk! 

Birthday girl

 • 15.01.2016 kl. 13:20

birthday

.. Og plutselig var jeg 20!

Jeg har lengtet og lengtet i en evighet etter å kunne bli med mine studievenninner på 20-års stedene på byen, så nå kjenner jeg at det virkelig er på tide at jeg skulle få tre ut av tenårene og inn i tyveårene! Man skulle kanskje tro at bursdag på en fredag er midt i blinken for en storfeiring, men i morgen er det ball på skolen så vi lader heller opp til det og tar feiringen der. Guud så koselig det skal bli ♥ Heldigvis er ikke denne dagen bare kjedelig den heller, for nå skal jeg nemlig ut på bursdagslunsj med Markus før jeg skal møte Ragnhild for å bake kake og spise godteri i kveld! Ahh, det høres ut som en perfekt feiring det også egentlig! - Spesielt for oss som er litt for glad i søtsaker ;-) 

Gårsdagens antrekk

 • 13.01.2016 kl. 14:30

Loading image...Bikbok by Lene Orvik kåpe · Weekday skjorte · Bikbok genser · Adidas sko · Topshop bukse 


 

Loading image...

Loading image...

Heisann alle! Hvordan har dere det? Jeg føler dagene mine er slappe for tiden. Jeg prøver å holde meg busy med skole, trening, blogg, venner og kjæreste, men når skoledagene dette semesteret bare varer til 11:15 så blir det rett og slett litt for mye fritid på meg. Jeg elsker å være opptatt og akkurat nå har jeg en sterk trang til å gjøre mer! Det skal sies at så mye fritid som dette ville vært drømme-scenarioet mitt gjennom videregående, for der gikk alle de tre årene til å lempe unna fulle dager - en etter en. Men, nå er jeg så vant til å være konstant opptatt så all denne fritiden er ikke noe jeg har behov for lenger. I tillegg er jeg jo så ekstremt motivert for tiden, og da føles det virkelig ikke greit at timeplanen er så lite fyldig. Jeg har jo tross alt mer kapasitet enn dette! 

Puuh, jeg trengte å få ut litt frustrasjon! Det skal ikke alltid være en dans på roser med for mye fritid heller - tro det eller ei! For å gå over til dagens gladsak så har jeg akkurat bestilt Roskildebilletter! Heldige meg fikk penger som dekket billett til Roskildefestivalen fra venninnene slik at vi kunne dra sammen, så nå gjenstod det bare å bestille! Gurimalla, som jeg gleder meg! Hvis ikke det er bra reunion med venninnene fra hjembyen, så vet ikke jeg! 

Rockin´ them jeans

 • 11.01.2016 kl. 21:47

Loading image...

 Bikbok kåpe & bukse · Mango genser · Bianco sko 


 

Ny uke, nytt semester og litt nytt til garderoben! Jeg kicker i gang første skoledag i 2016 med mine nye jeans. Heldige meg fikk gavekort på Bikbok i julegave og da måtte jeg bare investere det i et par nye jeans. Disse har "girlfriend"-form og stretch så komforten er absolutt ikke til å klage på. Perfekt til lange skole- eller jobbdager :-) I tillegg kan man heller ikke klage på at de sklir rett inn i min enkle garderobe. Fremover kommer jeg til å kombinere den med enkle plagg og feminine snitt som gjør opp for det ellers så rocka preget på buksen. Hva tror dere? 

Interior Board

 • 10.01.2016 kl. 17:48

Loading image...

For tiden holder jeg og Markus på med et lite innredningsprosjekt i leiligheten og prøver å gjør den litt mer personlig. I India fant vi en nydelig interiørbutikk med et hav av skatter som vekte interiørgnisten i oss begge. Vi fikk selvsagt ikke tatt med oss alt vi ønsket derfra, men et lite utvalg fikk vi heldigvis skvist ned i kofferten. Fremover kommer det altså til å bli litt mer interiørinnlegg her på bloggen. -Både inspirasjon fra nettet og her fra leiligheten. Nå har jeg fått tak i et objektiv med zoom så endelig kan jeg vise litt bilder herfra! Det har mange av dere etterspurt, så nå gleder jeg meg sånn til å la dere se hvordan vi har det! 

The Bucket Bag

 • 10.01.2016 kl. 13:46

Loading image...

God søndag! Jeg tok nattbussen tilbake til Trondheim i natt, så nå er jeg endelig tilbake i leiligheten etter ferien! Skolen begynner igjen i morgen og jeg kjenner at jeg er såå klar for å starte på et nytt semester med nye fag. Det skal sies at det er en liten dose nervøsitet blandet inn i følelsene også, for jeg hører rykter om at noen av fagene dette semesteret skal være ekstremt vanskelig. Men, da er det bra at motivasjonen er på plass, så får jeg bare prøve så godt som jeg kan! 

I dag vil jeg vise dere et av innkjøpene fra india! Vi rakk faktisk innom to fantastisk fine kjøpesenter i Mumbai, så da ble det shopping på hele gjengen! Jeg gikk i fra denne vesken på det første senteret, men klarte ikke å få den ut av hodet og angret fælt på at jeg ikke tok den med meg. Da kan dere tro at gleden var stor når den dukket opp igjen andre gangen vi var på shopping. Det var altså ingen tvil om at den skulle bli min! 

Loading image...I´ve got myself a new favorite! 


 

Loading image...

Vesken er fra sko- og veske merket Charles & Keith og har perfekt størrelsen til å brukes til hverdags. Her får jeg plass til alt! Lommebok, nøkler, mobil og ikke minst kamera! Jeg har savnet en veske som har perfekt størrelse til kameraet. De jeg har er liksom enten litt for små eller så må jeg helt opp til skoleveske-størrelsen. Nei, vet dere hva? Denne tror jeg blir en favoritt fremover :-) 

Loading image...

India through my iPhone

 • 09.01.2016 kl. 12:30

Loading image...A VACATION TO REMEMBER


 

Loading image...

Åååå, se da dere!! Se hvor nydelig og eksotisk India er! Farger, tretti grader, kyr på gatene, apekatter i fleng og for ikke å glemme mil etter mil med strender. Å komme hjem til Norge var litt av et sjokk med 40 grader i differanse, så jeg kan ikke annet en å drømme meg tilbake. Tilbake til fantastiske drinker, late dager, vakker solnedgang, familietid, indisk mat og verdens beste iste. Det skal sies at India har sine triste, fattige og negative sider også, men det har jeg tenkt å komme tilbake til i et eget innlegg. For denne gang holder det med å bare vise frem Indias skjønnhet! Det er tross alt noe helt magisk med den eksotiske delen av dette landet.  

Things I want

 • 08.01.2016 kl. 09:19

Loading image...

1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. her · 16. her · 17. her · 18. her  
.. And guess what? Everything is on sale!Den enkle stilen blir med meg inn i det nye året og da passer det bra at januarsalget byr på så mange basicvarer! Jeg bestilte meg litt nytt i går kveld som en klapp på skuldra for gode resultater på eksamen så langt. En A og en B må jo feires?! En av plaggene som ble lagt i handlekurven var vesten (nr 12) ovenfor. Kanskje det bare er jeg som endelig begynner å få øynene opp for å bruke vester? Uansett så spår jeg at 2016 blir vestens come back både til min og andres garderobe! Det er jo så kult! 

Upublisert

 • 07.01.2016 kl. 10:06

Loading image...

Loading image...

Loading image...


 

Rebecca Stelle for Nelly jakke · Mango veske · Topshop bukse · Bianco sko · Acne skjerf Vet dere hva ekte lykke for en blogger er? Å finne upubliserte, brukbare bilder i arkivet på datamaskinen! Haha, det er faktisk ikke tull engang! Disse tok jeg og Hedda rett før jul, men ble visst bortglemt i alt eksamensstresset. God morgen forresten ♥ Her har dagen vært i gang siden 06:30. Døgnrytmen fra India henger fortsatt igjen, så selv om planen var å innhente litt søvn i dag var det helt umulig å sove lenger. Da var det bare å komme seg opp av senga og starte dagen med litt brainstorming av innleggs-idéer til bloggen! Deilig å ha en liten plan for hva jeg skal gjør de neste dagene, faktisk så deilig at jeg tror at en slik planleggingsrunde må gjennomføres en gang i uken fremover! Kanskje bloggingen kan bli litt hyppigere og jevnere fordelt da? Vi får se ;-) 

Nytt til sminkevesken

 • 06.01.2016 kl. 18:47

Loading image...


 

Some goodies from the Duty FreeGod kveld søte! Nå kommer straks noen av søskenbarna mine inn døra, men før den tid måtte jeg bare publisere et innlegg til dere. På vei hjem fra India så jeg meg nødt til å utnytte taxfreen til å oppdatere sminkevesken litt. Jeg har hatt noen standard produkter litt for lenge nå, så det var på tide å prøve noen nye produkter og merker. Ny sminke må være noe av det gøyeste jeg vet om! - Som en liten dose luksus i hverdagen ♥ YSL har jo rykte på seg å være et kanonbra sminkemerke, så denne gangen ble det en foundation derfra! Det blir spennende å se hva jeg synes om den, for jeg er ganske kresen når det kommer til foundations. Kanskje jeg kan skrive en anbefaling senere? 

Loading image...

Pudderet fra Guerlain har jeg prøvd før og har garantert fått topplassering på min uoffisielle toppliste over solpudder. Det gir så naturlig og fint resultat, og i motsetning til for eksempel Bare Minerals sitt så skal det mye mer til for at det blir ujevnt. Gleder meg til å bruke dette fremover! Til slutt tok jeg med meg eye lineren fra Lancome som er fast inventar i mitt sminkeskap! Denne er sååå god og etter å ha prøvd Maybelline sin i bare et par uker måtte jeg krype til korset å innse at å legge i 200 kr ekstra var nødvendig for å oppnå en fin øyensminke. 

Loading image...

Nå plinger det på døra så jeg får runde av her! Håper dere får en super onsdagskveld <3 

Home sweet home

 • 05.01.2016 kl. 12:18

Loading image...

Nei nå dere, nå er det mildt sagt en sliten jente som skriver. En 25 timers flyreise etterfulgt av ti timer på buss i natt (for å komme meg hjem til Førde) har dratt ut alt jeg hadde av energi. Øynene er så hovne av det ser ut som jeg har fått to knyttnever fordelt på venstre og høyre side av ansiktet og det er så vidt fingrene makter å presse ned knappene på tastaturet. Likevel må jeg bare skrive innlegget, for nå er det virkelig på tide å oppdatere dere! Men aller først: Godt nyttår! Nå gleder jeg meg sånn til å komme i gang med det nye året at jeg såvidt vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg har så lyst å gi 100% på alle plan fremover og etter to uker på ferie føler jeg meg virkelig klar til å gjennomføre! En ekstra motivasjonsboost til skolestart fikk jeg også i dag når jeg våknet opp til en A på karakterkortet! Gurimalla, så stolt jeg er av meg selv akkurat nå ♥

Loading image...

Som mange av dere vet har jeg tilbrakt julen min i India sammen med familien, så fremover kommer det nok til å komme litt bilder derfra! ..Kanskje også noen reisetips om dere er interessert i det? Ellers bød turen på et realt kultursjokk som har vekket en samfunnsengasjert gnist i meg. Så, i løpet av dette året skal jeg uten tvil utfordre meg selv til å skrive flere personlige meninger, erfaringer og refleksjoner. Håper dere synes det kan være interessant :-)

Bildene i innlegget er fra den vakre stranden i Goa som het Palolem Beach. Ser det ikke idyllisk ut? Aldri før har jeg vært på en så nydelig strand, og jeg må si at å bytte ut julefeiringen med å ligge der og steike i solen var helt greit for i år. Jeg kjente selvsagt på savnet etter julemiddag da snapchat og instagram ble fylt opp med alt fra ribbe til riskrem, men sånn er det! Jul blir det jo igjen til neste år også ;-) 

Loading image...

Loading image...

Nå skal jeg børste støvet av almanakken min og sette i gang med planlegging av bloggingen fremover. Jeg har en del planer, idèer og nye spalter som jeg vil starte på, så jeg satser på at alt går i boks slik at bloggen kan utvikle seg! Dette skal bli et fantastisk år for torilhornnes.blogg.no - det skal jeg sørge for! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no