Breakfast at starbucks

 • 31.01.2014 kl. 08:07

Heihei! Kom fram i Trondheim halv 7 i dag og visste helt ærlig ikke hvor jeg skulle gjør av meg. Men jeg fant ut at å låse meg inne på en do på Trondheim Rutebilstasjon for å freshe meg opp etter bussturen, var beste løsning. Nå har jeg slått meg ned på starbucks for å starte dagen her. Absolutt alt er jo stengt på denne tid så planen er å sitte her med salaten og caffe latten min til senteret åpner om en time! Har en hel haug med uleste poster på bloglovin å lese meg gjennom også, så nå skal jeg kose meg! Ellers kan jeg jo fortelle at bussturen var en begivenhet i seg selv. Haha, visse folk snakker virkelig så høyt at man ikke kan la være å følge med på hva som ble sagt! Var nemlig to som ikke hadde møttes siden ungdomsskolen som satt og mimret tilbake til hele barndommen. Måtte le litt for meg selv når de gikk av bussen og jeg plutselig visste alt om barndommen til noen mennesker jeg ikke engang har snakket med! 

Feelgood tea

 • 30.01.2014 kl. 16:17

En ting både jeg og mamma har blitt helt frelst for de siste ukene er pukkate! Har sikkert drukket 2 kopper hver dag i 3 uker i strekk. Haha, er jo så godt og gjør godt for kroppen i tillegg! Har rukket å finne meg 3 ulike favoritter, som jeg så gjerne vil anbefale til dere! Ingenting er jo som å avslutte vinterkvelden med en deilig, stor kopp te? Det er hvertfall blitt et must i min hverdag!Dette er da gjengen med mine favoritter. Fikk også noen prøvepakker fra sunkost med blant annet Chaite, og noen andre som ikke slo like godt an! Desse pakkene koster rundt 50-lappen, og kan kjøpes på blant annet Vita, blivakker.no og ulike helsekost foretninger! Det fine med Pukka sine teer er at de bare inneholder etiske og organiske ingredienser, noe som gjør veldig godt for kroppen.Cleanse er en utrolig god te, men er ganske skarp på smak! I følge pukka, skal denne teen hjelpe mot acner, urenheter og gi glødende hud! Jeg har ikke drukket denne regelmessig, så kan ikke si jeg har opplevd noen store forandringer, desverre! Jeg er heldig og har ganske ren hud for tiden, så blir ganske vanskelig å se forskjell. Noen andre som har noen positive erfaringer med denne? Jeg vil gjerne høre!Love er en te med en heeeelt utrolig deilig og balansert smak. Denne drikker jeg for rett og slett når jeg skal kose meg skikkelig, og har opplevd at jeg faktisk får sove bedre etter å ha drukket den! Detox er min klare favoritt! Jeg føler meg så fresh og sunn etter en kopp med detoxteen at det ikke er måte på! Denne skal hjelpe renselsesprosessen i kroppen på en rolig og mild måte. Har allerede rukket å drikke unna 2 bokser av den, og det forteller vel litt? Herlig smak med ettersmak av lakris og gir en deilig følelse i kroppen etterpå! 

Days like this

 • 29.01.2014 kl. 20:45

Heisann! Beklager senere oppdatering enn normalt, men hadde en kafèdate med en av mine beste venninner, Maria, etter skolen! Har ikke vært med henne på en evighet, så nå var det skikkelig godt å se henne igjen! Vi ble visst sittende liiiitt lenger enn ventet, og plutselig hadde tiden løpt fra oss! Etter to timer skulle nemlig kafèen stenge, og da gikk vi rett til neste! Haha, det skal ikke stå på matgleden, nei! I morgen er det tid for å dra til Markus igjen, og jeg kjenner det kiler i magen bare av tanken! Guuud, som jeg gleder meg! Skulle jo egentlig til han for 2 uker siden, men pågrunn av dødsfallet i familien måtte vi utsette det til nå. Så en måned har gått siden sist, og det har virkelig vært vanskelig altså! 

Spørsmålsrunde

 • 28.01.2014 kl. 18:07

Vel, da var det på tide å kjøre i gang en spørsmålsrunde igjen! Er en stund siden sist, så kanskje det har dukket opp noen spørsmålstegn i hodene deres siden den gang? Da er det isåfall bare å spørre i vei nå! Jeg skal prøve å få svart på alt til helgen eller i starten av neste uke!

Er det noe du lurer på?

Susanne Friis Bjørner

 • 28.01.2014 kl. 15:25

Hvor kule er ikke de clipsene her? Elsker at vi som ikke vil ha flere hull i ørene kan jukse oss til noen ekstra i ny og ne! Jeg har jo vanligvis en ganske enkel stil, og føler desse er perfekt til å freshe opp for eksempel et helsort antrekk! Bestilte de på jobb fra Susanne Friis Bjørner, og fikk de forrige uke. Har allerede fått brukt dem 2 ganger, og sikkert fått 5 spørsmål om hvor de er kjøpt! Haha, så gøy når jeg får reklamert litt for jobben bare av å gå med det selv! 

Mitt forhold til godteri

 • 27.01.2014 kl. 13:54


Denne kommentaren dukket opp i kommentarfeltet mitt her om dagen! Har tenkt en del på den i ettertid, for jeg er jo veldig opptatt av at dere skal få riktig inntrykk av meg! I følge denne leseren så er inntrykket dere har fått at jeg ikke spiser godteri og usunnheter? Vel, det er jo tildels en sannhet i det, men jeg er også utrolig glad i snop og god mat, og kunne nok aldri klart å holde meg helt unna! I hverdagen unngår jeg usunnheter så mye som mulig. Da finner jeg heller sunne versjoner av oppskrifter og lager noe godt ut av det! Jeg synes nemlig ikke sukkermat hører hjemme midt i uka, men heller når jeg er på jentekvelder eller i bursdager! Da tar jeg mer enn gjerne en godtebit (eller tjue)! Ta for eksempel i bursdagen i helga, så spiste jeg både oreokake og brownies, i tillegg til sukkerholdig fruktvin vedsiden av! Har virkelig null problemer med å kose meg, men jeg prøver å holde meg unna det til vanlig. Det må jo være lov uansett om man er 18 eller 80? 

Også må jeg nesten si at jeg lever helt normalt! Som sagt har jeg ingen problemer med å kose meg, og jeg forventer heller ikke å få "spesialbehandling" når venninnene samles bare fordi jeg ikke spiser godteri til vanlig. Jeg gleder meg nemlig akkurat like mye (om ikke mer) til godteskålen kommer på bordet, og det er tid for å kaste innpå! .. Og sett ut i fra bildene folkens.. Ser det ikke ut som jeg kan å kose meg?

Treningsplan for neste uke

 • 26.01.2014 kl. 20:24

Imens jeg satt og lakket neglene rød i sted, kom jeg på at jeg måtte huske å legge ut treningsplanen for uka! Har jo glemt å dele den de 2 siste ukene, så nå var det jammenmeg påtide! Min treningsuke blir en smule amputert på slutten, siden jeg drar til Markus på torsdagskvelden! Guuuuurimalla som jeg gleder meg! Har ikke sett han på nærmere 1 måned, så det blir ikke annet enn fantastisk å endelig få se han igjen! Vi skal også ut og spise på fredagen for å feire halvtårsdagen vår! Åå, det blir så koselig!

På tirsdag skal jeg prøve yoga med Maria for aller første gang, noe jeg gleder meg skikkelig til! Elsker å prøve ut nye ting og treningsmetoder, og jeg håper virkelig det slår an! Tenk hvor gøy det hadde vært om jeg ble skikkelig flink i yoga! Ææh, gira! Sååå har jeg jo planlagt litt blogginnlegg videre, og lurer på hva dere egentlig ønsker? Setter utrolig pris på om dere kunne gitt dere tid til å legge igjen noen ønsker til meg! Tenker kanskje å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Har jo ikke hatt det på en evighet, så om dere er interessert i det, er jo kanskje det en ide? 

Michael kors lommebok

 • 26.01.2014 kl. 17:19

Fikk en gave i bursdagen i går som jeg har såååå lyst å vise dere! Lena S, Lena J og Amalie hadde nemlig gått sammen om å kjøpe en Michael Kors lommebok til meg! Haha, Lena S filmet faktisk når jeg åpnet gaven fordi hun visste hvor glad jeg kom til å bli! Skrek når jeg så hva det var, og trodde helt ærlig at de bare spøkte med meg, haha! Ææ, materialistisk lykke!

Ikke sant den er fin? Elsker sånne classy og enkle lommebøker som går til alt! Skal love dere at denne kommer til å bli godt brukt fremover! 

Girls night in

 • 26.01.2014 kl. 15:26

Heisann! Jeg har brukt søndagen så langt på å vaske og rydde etter i går! Som nevnt tidligere, feiret jeg bursdagen min sammen med Lena og Hanna! Hadde en utrolig bra og koselig kveld med en fantastisk neve jenter! Mange av de har jeg ikke fått vært med på leeenge, så vi hadde litt catching up to do og ble rett og slett sittende å snakke og spise til laaangt på natt! Så koselig!Nå sitter jeg godt plassert i sofaen i daffeklærne og skal til å gjør ferdig en innlevering til i morgen. Før jeg skal begynne å forbrede neste blogguke! Fikk også en kjeeeempefin bursdagsgave fra noen av jentene i går, som jeg har såå lyst å vise dere! Ble så glad! Ha en fin søndag videre, så snakkes vi senere!

Saturday morning

 • 25.01.2014 kl. 11:59

Ååå beklager dere! Jeg fikk faktisk ikke tid til å trykke meg innom bloggen i går. Hadde en travel dag i banken, før jeg dro rett på mestergull etterpå, også avsluttet jeg kvelden hos Hanna. Skulle egentlig gjør klar til bursdagen i kveld, men jeg var heeelt skutt så ble ikke mye hjelp fra meg gitt! Nå skal jeg straks på jobb igjen, før jeg drar for å feire Lena, Hanna og meg selv i kveld! Har handlet inn masse godt, så har troa på en gøy og koselig kveld! 

Håper alle har en super lørdag videre, så snakkes vi i kveld eller morgen!

Verdens beste parfyme

 • 23.01.2014 kl. 18:43

Fikk et spørsmål om hvilken parfyme som var favoritten min, og følte faktisk at svaret på det fortjener et eget innlegg. Eller, det er vel ikke svaret som fortjener eget innlegg, men selve parfymen. Den er nemlig det beste jeg noen sinne har luktet på! Favoritten er min kjære L'imperatrice fra Dolce & gabbana. Den lukter deilig og fruktig av vannmelon, kiwi, cyclamen og musk! Har brukt den i sikkert 2 år nå, og blir rett og slett ikke lei. Har testet ut noen andre parfymer på sommeren bare for å prøve noe nytt, men jeg faller alltid tilbake til denne! Tror den ligger på en rundt 600 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Og det er den er helt klart verdt etter min mening. Føler det er så mange parfymemerker som bare kjører på med søtlukt slik at parfymen skal bli søtest mulig. For min del blir det rett og slett litt i meste laget, og kan minne om cubusparfymene man kjøpte på barneskolen. (Haha, gode tider)! Denne har derimot en helt perfekt balanse som ikke blir "for mye av det gode", perfekt med andre ord! Flere som har prøvd den? 

Workout music

 • 23.01.2014 kl. 13:20

Good dag, mine fine lesere! Jeg våknet opp med tidenes smil jeg, for statestikken min lå på nærmere 700 unike (norske) lesere og mine bloglovin' følgere har økt med 10! Hoolymoly så gøy! Var nok treningsinnlegget som slo an, og det var veldig gøy at dere likte! Brukte ganske lang tid på å skrive det, i frykt for å feilformulere meg. Synes det er så skummelt å skrive om sånt, rett og slett fordi jeg er sååå redd for å bidra til press rundt trening og kosthold på feil måte. Vel, nå er det faktisk torsdag allerede, og jeg har ukens siste skoledag. I morgen skal jeg jobbe i banken, noe jeg gleder meg skikkelig til! Er så koselig der! Jeg, Sandra og Amalie har nemlig eget kontor, og menneskene vi jobber med er så herlige! Nesten så jeg kunne søkt jobb der i framtiden jo! 

Og så vil jeg gjerne dele noen musikktips til dere. Har lagt til litt nytt på min egen spilleliste (her), så da tenkte jeg å dele noen herlige sanger med dere også! Er jo så kjekt og ikke minst motiverende å trene til ny musikk! Håper dere har en fin dag videre! 

En kjip erfaring rikere

 • 22.01.2014 kl. 19:58

Heisann! Så gøy at dere likte forrige innlegg! Var et stooort steg for meg å legge ut bilde av magen min, så var sykt nervøs for noen frekke kommentarer! Men gode som dere er var det bare positiv tilbakemelding! Så kjekt! Skal prøve å skrive litt mer om trening fremover, siden dere tydligvis er interesserte i det!

Ellers har jeg sittet i full fustrasjon i noen timer nå. For noen dager siden fant jeg nemlig en ubrukt kenzogenser til salgs for 850 kr på finn.no. Jeg har ønsket meg den genseren utroolig lenge nå, så jeg måtte bare slå til! I dag fikk jeg pakken, og dere kan jo tro skuffelsen var stor når jeg så at det var en kopi? 850 kroner ut vinduet.. Vel, man lærer så lenge man lever ikke sant? Jeg har hvertfall sendt e-post til både politiet og finn.no nå, så jeg krysser bare fingrene for at det er noe jeg kan gjøre! Ikke bare for å få tilbake pengene, men for å hindre denne selgeren å svindle flere... 

Haha, kompanserer innlegget med dagens kvelds for å få et litt annet innhold enn bare klaging! Har dere smakt denne skyren? Den og pære-skyren har delt førsteplass av alle typer hos meg! Hvis man topper den med granatepler og vanlige epler smaker den rett og slett fantastisk! En idè når sukkersuget slår inn kanskje? 

Trening & kosthold

 • 22.01.2014 kl. 14:27

Nå var det jammen på tide å skrive et skikkelig innlegg om trening og kosthold! Har nemlig fått en hel haug av spørsmål rundt dette, noe jeg synes er kjempegøy! Koste meg hvertfall skikkelig når jeg skrev dette innlegget, haha! Trening og kosthold er en utrolig viktig del av livet mitt. Det synes jeg helt ærlig burde gjelde for alle, nettopp fordi det er viktig å ta vare på seg selv. Ikke bare hjelper det på vedlikeholding av kroppen/utseende, men det gir deg også et grunnlag for hvordan du vil ha det som gammel! 


Jeg har vært en aktiv person gjennom hele livet. Det som har forandret seg er at tidligere drev jeg med lagidrett og tenkte ikke mye på kosthold vedsiden av dette. Hadde ikke akkurat en spesielt tiltrekkende kropp (hehe), for da trente jeg mer for å bli god i sporten (volleyball/fotball) enn for å ha en sunn og frisk kropp. I slutten av tiendeklasse meldte jeg meg inn på Spenst og startet endelig den seriøse treningen. Siden det har jeg trent jevnlig, selv om det selvsagt går i perioder. Det er neimen ikke alle dager det frister å trene i det heletatt, det skal sies! Mens andre dager derimot, kan jeg være full av både energi og motivasjon, gjerne i såpass stor grad at jeg nærmest tripper med tærne mens jeg venter på dagens økt! Sånt varierer vel for alle? Tenker det er helt mennesklig, jeg! Akkurat nå for tiden er jeg inne i en skikkelig ellipseperiode (som dere kanskje har merket? haha). Jeg er virkelig motivert til akkurat det, og koser meg maks under treningen når jeg får stå på ellipsemaskina med musikken i ørene! Jeg har selvsagt tenkt å begynne å trene styrke igjen om ikke så lenge, men akkurat nå tenker jeg det er mer enn ok å holde meg til det jeg trives med! Målet for denne månden er jo uansett å gå ned i fettprosent, så ellipseperioden er vel egentlig midt i blinken? 

Når det kommer til kosthold er jeg faktisk, om jeg får si det selv, veldig flink! Det går selvsagt litt i berg- og dalbaner, men ikke sånn at jeg kommer heeelt ut av det. Jeg er flink på sånne småting, som å velge grovt brød fremfor lyst, og knekkebrød fremfor brødmat, jeg har en flaske med vann med meg hvor enn jeg går og drikker stort sett ingenting sukkerholdig! Har faktisk blitt skikkelig lei av brus opp gjennom årene, så er det en ting som ikke frister meg i det hele tatt, så er det nettopp det! I tillegg spiser jeg masse frukt og grønnsaker, og tar Udo's choise, trantabletter og multitilskudd hver dag! Dette er for å passe på at jeg holder oppe energien, og slipper blant annet vitaminmangel. Bortsett fra dette, har jeg faktisk ikke så stor tro på å trykke i meg masse proteinpulver og kosttilskudd. Rett og slett fordi jeg får i meg det jeg trenger gjennom min normale kost. Jeg trener også kun for meg, og har hverken ambisjoner om å bli fitnessmodell, "større enn alle andre", løpe maraton eller noe sånt. Jeg trener fordi det gjør meg glad og lykkelig! Enkelt og greitt

A little me time

 • 21.01.2014 kl. 21:24

Hallooo der! Jeg kom akkurat inn døra etter en ellipseøkt på spenst! Skulle egentlig på min første yogatime med Maria i dag, men den ble desverre avlyst. Fikk forbrent 1000 kalorier da, så jeg er uansett fornøyd! Føler jeg er så godt inn i treningen for tiden at jeg nesten sprekker av glede! Synes det er så gøy, og blir rett og slett litt stolt av meg selv, haha! 

Som sagt i forrige innlegg, koste jeg meg leeenge med costume og egenpleie etter skolen i dag. Anbefaler virkelig litt egentid i løpet av uka! Jeg er veldig opptatt av å ikke utsette det til helgen, for da slapper man jo av uansett? I uka blir det heller mer som en brems, eller enkelt og greit noe å glede seg til! Laksewraps, et godt magasin og noe å dulle seg med! Ååh, da har jeg det fint altså! Haha! Har dere forresten prøvd denne leppeskrubben fra LUSH? Den er hjemmelaget og smaker intet annet enn tyggegummi! .. Og leppene blir virkelig silkemyke etterpå! 

Dagens antrekk

 • 21.01.2014 kl. 15:27
/ ? jakke / Gina tricot genser / Bikbok bukse / KappAhl skjorte / New Balance sneakers / Ray ban Solbriller

Heisann jenter! I dag var jeg ferdig på skolen allerede halv tolv, så da dro jeg hjemover for å ha litt tid for meg selv. Så siden har jeg bare koset meg med Costume, god mat og litt egenpleie.. oooog så har jeg jobbet en del med bloggen! Tok blant annet antrekksbilder til dere etter gammelt! Trodde det skulle bli dødskaldt å ta bilder uten jakke, men jeg frøys jo ikke litt engang! Kanskje våren er på vei?

The cutest nailpolish

 • 20.01.2014 kl. 21:35

En ting jeg er helt avhengig av er naturlig neglelakk! Det går jo til alt, også føler meg så naken uten noe på neglene! Derfor var jeg helt i skyene da jeg fant denne fra Essie, med et hint av rosa i! Så søt, men fortsatt naturlig. Perfekt! Har allerede vært fast bruker av den i noen uker nå, og nei, jeg kommer nok ikke til å gå lei av den med det første heller! Fargen heter "eternal optimist" om noen av dere ønsker å kjøpe samme! 

I kveld har jeg vært på trening igjen! Følte meg egentlig litt slapp under økten, men fikk brent 700 kcal, så jeg får si meg fornøyd med det! Nå sitter jeg i stua og spiser hjemmelagde knekkebrød med røkalaks og en god kopp pukkate. Prøver å få det i meg fort som fy, for nå skal straks gå i sengen og se sesongstart av keeping up with the kardashians! Æææ klarer nesten ikke vente! Det er jo så gøy!

Goals for this week

 • 20.01.2014 kl. 17:34

Goood mandag, sprekinger! Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har jeg! Skal jeg være helt ærlig med dere, så var jeg nesten på gråten i går av tanken på en ny skoleuke. Var såå tappet for energi og motivasjon at hver eneste handling jeg har gjort i samband med skolen den siste tiden, har vært et ork. Skylder på vinteren og mørketiden jeg! -Måtte sommeren komme raskt!

Hvertfall så fant jeg ut i går kveld at jeg måtte motivere meg selv litt. Så jeg satte meg rett og slett ned med almanakken min og skrev ned hva jeg skal gjør, trene og blogge om ut uken. Jeg er en av de som absolutt elsker å ha en plan å forholde seg til, så jeg kunne nærmest høre motivasjonen bruse inni meg! Gjett om jeg var klar for å starte uka når jeg stod opp i dag tidlig da? Helt klart! Tenk at noe sånt kan motivere så mye? Her sitter jeg i skrivende stund. Skal slappe heeelt av med spadag i dag, før jeg drar på spenst senere. Må jo komme i gang med en av de fem øktene jeg har skrevet opp denne uka! Flere som har noen mål å følge for uka? Jeg er veeeldig interessert i å høre i såfall! 

I'm so exited

 • 19.01.2014 kl. 19:45

.. And I just can't hide it! 

I løpet av de siste ukene har 3 fantastiske ting dukket opp på kalenderen min for dette halvåret: Barcelonatur med Markus, Klassetur til Paris OG jentetur (som ikke er bestilt enda)! Æææh, så gira jeg er! Fra jeg var liten har jeg alltid sett frem til å bli "stor" og ha kjæreste jeg kunne dra på romantiske turer med. Og vel, nå er faktisk den tid kommet! Var helt i ekstase hele forrige torsdag da vi hadde bestilt kjærestetur, for samme dagen ble det bestemt at klassen skal til Paris! Gøy?? JA!Både jeg og Markus har vært i Barcelona før, men vi var helt sikre på at vi ville tilbake! Sist jeg var der var jeg sammen med familien i 2 uker, og gurimalla for en by! Likte faktisk Barcelona bedre enn London jeg, for der er det sydenferie, shoppingferie og herlig tapasmat på samme sted! Drar ikke før på slutten av sommerferien, men herreguuud jeg gleder meg sååånn! Paris er jo en by alle har lyst å dra til! Selvsagt hadde det vært aller kjekkest å dra med venninner eller kjæresten hit (det er jo tross alt romantikkens by), men jeg har stor tro på at klasseturen blir en suksess! Så mye å oppleve, shoppe, se og gjør! Drar i starten av Mai, og har allerede planlagt å ta en hel haug med bilder til dere, haha! 

Min lille nikefamilie

 • 19.01.2014 kl. 12:53

Goood morgen alle sammen Har alle hatt en fin søndag så langt? Jeg daffet meg i senga helt fram til klokken slo 12, også spiste jeg middag med familien. Hjemmelagde knekkebrød med røkelaks og avokado, mmm! Nå skal jeg straks hoppe ut av pysjamasen og gjør meg klar til å besøke Hanna! Håper alle får en kjempefin søndag videre

Etter noen spørsmål om hvilke treningssko jeg bruker, har jeg endelig somlet meg til å ta bilder av de! Er såå glad i alle sammen, og er helt hekta på nikesko! Med en gang jeg har kjøpt et, dukker et nytt par opp på ønskelista. Det er jo så mange fine å velge mellom?1. De hvite nikeskoene kjøpte jeg på nikestore i tyrkia! Litt harde til løping, men funker til korte distanser. 2. De sorte med lilla detaljer fikk jeg til jul fra kjæresten og de er helt klart min favoritt! Perfekt til alt: løping, styrke og ellipse. 3. De rosa fikk jeg av min mor etter mye masing. Haha, har vel brukt de litt mindre enn hun forventet at de skulle bli brukt. Er litt for tunge på foten etter min mening, men funker godt til styrketrening. 4. De blå er mine første nikesko! Som dere ser er de godt brukt, rett og slett for de de er så utrolig gode! Kan brukes til alt, men litt harde til langkjøring. 

Happy saturday!

 • 18.01.2014 kl. 18:16Heiii alle sammen! Jammen deg slo jeg til med ikke bare 2, men 3 innlegg i dag! Er så motivert til å blogge for tiden at jeg må jo bare kjøre på, eller hva? Haha! I tillegg har jeg jo mine gode lesere, som er utrolig flinke til å kommentere for tiden, og det må jeg belønne med flere innlegg for dagen! 

I dag har jeg vært en tur til sentrum med mamma. Hun hadde så lyst på kafé, i tillegg til at vi trengte påfyll i pukkate-samlingen så da var det bare å hive seg av sted! Har hatt en utrolig hyggelig lørdag med andre ord, og snart er det duket for kylling med stuffing! Fyyttii som jeg gleder meg! Lurer også på om jeg skal ta en liten tur på spenst i kveld, er jo så deilig å trene der når man er alene! Vi får se hva det blir.. Skulle jo egentlig bare innom for å ønske dere god lørdagskveld, så det må jeg si nå før jeg skriver meg mer bort: Ha en suuuper lørdagskveld videre, fine dere!

Oppskrift: Sunnere brownies

 • 18.01.2014 kl. 16:36

Husker dere forrige fredag når jeg fortalte at jeg skulle i bursdagselskap uten å spise kake? Vel, jeg endte opp med å spise litt uansett. Mamma hadde nemlig bestemt seg for å lage en sunn brownie, slik at vi kunne kose oss uten å tenke så mye på kaloriene. Og gud for en suksess den ble! Var ikke et eneste kakestykke igjen når vi dro hjem! Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften med dere, slik at andre også kan ta nytte av mammas brownies! Start med å smelte sjokoladen og smøret i et vannbad. Ikke la det bli for varmt. Pisk egg, sukrin og cocosa sukker godt, før du rører inn sjokoladerøren. Sikt sammen kakao, mel og vaniljesukker og ha det i røren sammen med grovt hakkede valnøtter. Gjem gjerne noe av nøttene til å drysse over kaken tilslutt. 

Stek røren i en liten langpanne ved 165 grader i ca 25 minutter. (Følg med på tiden selv, browniesen må jo ikke bli så stekt at det bli sjokoladekake!)  Voooila, så har du en supergod brownies, bare litt sunnere enn du gjerne er vant til! 

Ukens spørsmål #2

 • 18.01.2014 kl. 13:10

Hvordan kan skyr, banan eller salat være en tung middag? Det er jo nesten ingenting til middag å være? :/ 
Heisann duuu! Vet innlegget ble litt rotete, men det var altså ikke sånn jeg mente det! Hverken skyr, banan eller salat er en tung middag! Det jeg mente var at når jeg skal på jobb etter skolen spiser jeg skyr, banan eller salat før jeg starter, også kompanserer jeg heller med en tung kvelds når jeg kommer hjem! Vanligvis er en tung middag vanlig middag som alle andre også spiser :D

Kan du vær såååå snill legge ut oppskriften på de wrapsene du har lagt ut bilde av under lunsj? De så utrolig gode ut!
Heihei! Det har jeg gjort tidligere! HER er innlegget! Anbefaler de virkelig, for de er skikkelig gode! :D Ha en fin lørdag videre<3

Er dette alt du spiser i løpet av en dag? Kjære deg, dette er alt for lite. Og spesielt for en som trener så mye som deg.
Jeg ser i ettertid at måten jeg har formulert meg på gjør at det virker som jeg spiser utrolig lite, men tro meg: jeg er utrolig glad i mat og spiser meg alltid mett!

herregud så pen du er Toril! blir så utrolig inspirert av å lese bloggen din :) jeg bare lurer på om du noen ganger skeier ut med å spise grandiosa f.eks og godteri, eller om du greier å være sunn hele tiden? er så glad for at jeg fant din blogg, du er super duper flink til å trene, blogge regelmessig og virker rett og slett som en utrolig grei og søt jente!
Åååh, så god du er <3 Vet du hva? HELE jula skeiet jeg ut, så jeg er nok ikke sunn hele tiden nei! :D Nå derimot har jeg en "konkurranse" med meg selv om å slå fjorårets rekord med 3 månder uten godteri og drittmat, så de neste 4 måndene blir jeg nok veldig streng med meg selv gitt!

Hvor mange cm bred er krøllstaven ca? Skal klippe håret kort, og da passer det så mye bedre med en tykk en, enn sånn som blir tynnere og tynnere :) 
Krøllstaven er 8 cm i tykkelsen! Perfekt om krøllene skal bli naturlige 

kan du lage en treningsuke ukeplan som eirinkristiansen.blogg.no har gjort ? :Dkan du skrive dine nyttårsforsett innen trening og kosthold + mer?
Jaa det kan jeg! Hadde laget en allerede forrige uke, men det ble altså ikke så mye trening på meg denne uken, så da lot jeg heller være å legge den ut. Jeg vil jo ta del i treningen selv! Kan legge ut planen min for neste uke i morgen, så kan dere se om dere vil være med meg å gjennomføre den?  Kan skrive treningsforsettene mine og mer innlegg om kosthold osv, ja! Må bare finne ut hvordan jeg skal gjør det.. Vurderer å ta bilder av alt jeg spiser i løpet av en dag, så dere kan se en typisk matdag for meg! Høres det interessant ut?

så fin kopp :D hvor er den fra?
Er mamma som har kjøpt den, så måtte spør henne om svaret her! Hun sa at hun hadde kjøpt den på glasmagasinet!Så fine bilder :) har du ett fast tema på instagram eller bare legger du ut det som faller deg inn? :)
Jeg legger inn det som faller meg inn, men legger alltid "valencia"-filteret på slik at alt skal passe sammen :)

kan du legge ut et innlegg om hvilke serier du ser på? :)
Selvsagt kan jeg det! Jeg har en hel haug med serier som jeg har fulgt med på som jeg tipper dere ville likt! 

hvor lang tid bruker du ca på å forbrenne 1000 kcal på ellipse maskinen? altså hvor lenge pleier du å gå? :-)
Du, det varierer litt fra gang til gang, men som oftest tar det 1,5 time :)

Hvor er jakken din fra? Veldig fin
Den er fra bikbok! Ikke sant den er kul?

kan du vise oss hva du du fikk i julegave?kan du vise oss din treningsplan og spiseplan viss du har det? :D
Føler at etter folk begynte å vise julegavene sine gjennom sosialemedier har julen begynt å handle mer om å få de dyreste tingene enn å faktisk kose seg med familien. Derfooor kommer jeg nok ikke til å ha et eget innlegg med julegaver! Treningsplan kan jeg vise, men spiseplan har jeg ikke for tiden!

Let's try something new

 • 17.01.2014 kl. 17:16

I går turte jeg endelig å prøve meg på grønnsaksjuice! Skulle eeegentlig følge en oppskrift jeg fant på nett, men siden rimi manglet både spinat og annet måtte jeg bruke kreativiteten. Det er ikke til å legge skjul på at jeg virkelig var skeptisk på smaken på dette, men til min store overraskelse var det faktisk ganske godt! Her er det jeg brukte i juicen min: 2 epler, 2 stenger selleri, 1/2 brokkoli, 3 kiwier og 2 never med druer. Ble nok til tre glass juice, så da hadde jeg både til i dag morges og i kveld også! Hørte at næringsstoffet går ut etter 2 dager, så er nok ikke så lurt å lage større mengder enn dette tenker jeg. Med mindre du har en familie som også vil ha eller du bare drikker det for smakens skyld da!Friskt, godt, enkelt og supersunt! Anbefaler alle å kjøpe seg en juicemaskin altså, har hatt min i noen uker nå, og guri, den er godt brukt allerede! 

New lingerie

 • 17.01.2014 kl. 14:00

Det er ikke til å legge skjul på at noe av det gøyeste jeg vet å kjøpe er undertøy. Føler det er den lille lukseriøsiteten jenter kan kjøpe for å virkelig føle seg bra på en ellers dårlig dag. Dere vet den herlige følelsen når man går første dagen i det nye undertøyssettet og man bare føler seg SÅ fin, uansett om ingen andre faktisk ser det? Haha, er det bare meg kanskje? Jeg har til og med hatt dager i joggisen og med dott på hodet der jeg likevel har følt meg fin -kun pågrunn av undertøyet! Rart, ikke sant?

Fra H&M. Dette innlegget her er forresten forhåndsskrevet, og det samme er neste innlegg (som er en sunn og utrolig god juiceoppskrift). Jeg er i begravelse til min bestemor i dag for å si et siste farvel. Vil ikke skrive så mye mer om det på bloggen nå, ettersom jeg på en måte bruker den som et rømningssted fra tristheten. Håper dere forstår! Ha en fin dag videre

nesten klar for torsdagsøkten

 • 16.01.2014 kl. 16:29Heisann! Tenkte bare jeg skulle titte innom for å høre hvordan dagen deres er? Jeg har endelig fått på meg treningsklærne og er neesten klar for dagens treningsøkt. Kom plutselig på at jeg skulle bake oreokake til begravelsen i morgen. Så da måtte jeg hive meg rundt og sette av noen timer til det, og dermed ble byturen utsatt. Vel, da får jeg heller ta turen til sentrum i treningsklær før økten. Kardio står på planen, og guuud jeg kribler i beina etter å begynne! 

Oppskrift: Proteinkaffe

 • 16.01.2014 kl. 12:41

Goood morgen! I dag har jeg "fri" fra skolen, fordi vi har intervjudag hvor vi skal lage radioreportasje. Jeg har kommet godt i gang allerede, så nå var det påtide å sette seg ned med datamaskinen for å skrive et innlegg til dere! Tenkte nemlig å vise dere hvordan jeg lager proteinkaffe! Har prøvd utrolig mange ulike oppskrifter, men denne oppskriften her slår virkelig alt! 

Lag klar en shaker med vann, melk, proteinpulver og søtning. Shake blandingen godt før du tilsetter kaffe. Kaffeen og shaken skal utgjør ca 50/50. Steam eventuelt litt melk og dryss over cappuccinopulver på slutten for en perfekt smak på kaffeen! Enjoy!Sitter og koser meg med proteinkaffe i skrivende stund jeg. Skal snart støvsuge og rydde litt så mamma blir glad når hun kommer hjem fra jobb, også tenker jeg å dra en tur til sentrum for noen ærend etterpå! Skal blant annet på vinmonopolet alene for første gang.. Ææ det blir rart! Føler jeg kommer til å stå der inne og plutselig innse "herregud, nå er jeg faktisk voksen!" Haha.. Ha en fin dag da!

Bursdagsbarn

 • 15.01.2014 kl. 10:43

Da var 18 års dagen min endelig kommet! Føles utrolig godt, men samtidig så rart. Hvert år er jeg såååå gira på bursdag, men i år føler jeg ikke at det går an å feire skikkelig. Det er jo sånn det er når man mister noen, og bursdagen kommer såpass tett opp i. Da blir gledesdagen plutselig litt ubetydelig. Til og med på selveste 18 års dagen.Men nå føler jeg meg som en skikkelig teiting som er så negativ. Jeg kan jo fortelle at jeg er på skolen i dag for første gang denne uka! Senere i dag skal jeg også på jobb og så avslutter jeg dagen på peppes med de fine jentene mine. Må jo feire litt da, ikke sant? Trenger virkelig å komme meg litt ut av huset etter disse dagene, kjenner jeg! Tenker forresten å starte å blogge litt vanlig igjen fra i morgen av. Må ha noe annet å tenke på uansett, og da er bloggen en perfekt rømningsplan fra virkeligheten, synes dere ikke?

En tung start på året

 • 13.01.2014 kl. 16:24


Heisann Ville bare stikke innom for å si tusen takk for alle de fine ordene dere hadde til meg og mine i går. Som dere forstår har jeg det ganske tøft nå, og derfor blir fokuset på bloggen veldig vanskelig. Jeg håper dere alle har hatt en bedre start på uka enn meg og at dere tar godt vare på alle dere er glad i

Hvil i fred

 • 12.01.2014 kl. 12:18


Denne søndagen ble ikke som planlagt. Da jeg stod opp fikk jeg nemlig den altfor tunge beskjeden om at min kjære bestemor har gått bort. Hun som alltid var meg så nær, så flink til å lytte og som alltid hadde en av sine søte spøker på lager. Jeg håper du har det så uendelig godt der du er nå, det fortjener du! Savner deg allerede besta

En typisk matdag for meg

 • 11.01.2014 kl. 16:43

Dere har vist så stor etterspørsel og engasjement rundt innlegg om trening og kosthold i det siste at jeg måtte sette meg ned og skrive et skikkelig gjennomført et i gårkveld! Tenkte å vise dere en typisk matdag for meg! Helt komplett for vekttap, fettap eller muskelbygging er den ikke, men den funker veldig bra for meg hvertfall! Vet jo mange av dere har begynt å jobbe med nyttårsforsetter rundt trening, så kanskje dere også finner noen tips dere kan bruke til det? 
I og med at jeg drar ut døren allerede før klokken har slått syv er jeg ikke spesielt sulten om morgenen. Det blir rett og slett litt for tidlig for et stort måltid for meg, så derfor holder jeg det som oftest ganske enkelt. Det aller beste er mammas hjemmelagde knekkebrød med philadelphia light, kalkunskinke og avokado, men det kan like gjerne være en liten skål havregryn, et stort glass juice, en frukt eller greskyoghurt med oppkuttet frukt og musli! I helgene koser jeg meg gjerne litt ekstra med eggerøre eller protein/havrepannekaker! Og så må jeg jo selvfølgelig ha morgenkaffeen min vedsiden av! 


I lunsjen på skolen varierer jeg nistepakken min heeele tiden! Et godt måltid gjennom skoledagen er superviktig, og booster motivasjonen min resten av skoledagen! Hvor kjedelig er det ikke å dra opp tørre brødskiver etter man har jobbet hardt i flere timer i strekk? Her går det hvertfall ofte i knekkebrød, ulike salater, speltlomper med grønnsaker og kjøttpålegg, wraps! 
Etter søsteren min flyttet ut og pappa har blitt så opptatt med jobb igjen, har både mamma og jeg blitt skikkelig late på middagslagingen. Eller ikke bare late da, men siden jeg ofte er på jobb etter skolen og mamma gjerne er travel så blir det ofte at vi bare tar oss noe fra kjøleskapet, eller så kjøper jeg på Spar om jeg er på jobb til kvelden. Om jeg kjøper blir det ofte skyr, banan eller salat. Om jeg er hjemme lager jeg meg ofte havregrøt, speltlompepizza eller så spiser jeg det vi eventuelt har hjemme. Kveldsen min holder jeg ofte ganske lett. Om jeg ikke har vært på jobb da, da slår jeg til med en stor skål gresk yoghurt, noen knekkebrød eller havregrøt! Om ikke så blir det litt te eller juice, og gjerne noen knekkebrød eller speltlomper! 
Her blir det gjerne litt frukt, nøtter eller juice! Ikke noe spesielt mer enn det egentlig.Haha, okei ser nå at dette var et skikkelig vanskelig matopplegg å forstå seg på! Men altså, det varierer så mye på hvordan dagen min er bygd opp! Det vanligste er lett frokost, lett lunsj, en tyngre middag og en lett kvelds før leggetid!  

Siste helg som 17

 • 10.01.2014 kl. 17:05
Æææh dere, nå er det under 5 dager til jeg er 18! Åååh som jeg gleder meg! Går inn i siste helg som 17 åring nå, også er det bare å vente på at onsdagen skal komme -og viiips så er jeg blitt myndig! Det skal jammen bli kjekt altså! 

Denne helga skal jeg bare slappe fullstendig av og fokusere på bloggen. Har hverken jobb eller andre planer, bortsett fra en tur i bursdagsselskap til min kjære bestemor utpå lørdagen I skrivende stund sitter jeg i sofaen, leser "det nye" og venter på pizzaen som står i ovnen, guud nå er jeg sulten altså! 

Må forresten si det igjen: Tusen takk for alle kommentarene og meldingene jeg har fått de siste dagene! Har kommet inn fra alle kanter, og smilet mitt blitt blir bare større og større for hver gang! Jeg må ha verdens beste lesere

Must haves på salget

 • 10.01.2014 kl. 14:39


Som mange andre har jeg ofte brukt en del penger på januarsalget,  men så ender jeg gjerne opp med klær jeg ikke bruker bare fordi jeg trodde at det var et "kupp". Etter noen år med denne feilingen har jeg endelig innsett hvor stor sløsing dette egentlig er, og har derfor laget en enkel regel for meg selv: Det er bare lov å kjøpe basicklær/must haves på salg. Det vil si klær som allerede passer til garderoben min, har enkle farger, ikke bare er trendy i nuet og er klassiske.


Plaggene ovenfor fant jeg på nellysalget, og alle av dem er plagg som jeg lett kunne lagt inn som "must haves" til en jentegarderobe. Enkelt å kombinere på X-antall måter, og det er jo utrolig kjekt å ha! Jeg glemte desverre å kopiere linkene etterhvert som jeg fant klærne, men på nelly sin velorganiserte side så skal det være null problem for dere å finne frem til plaggene igjen om det var noen dere likte! 

Krøllstav eller magistav

 • 09.01.2014 kl. 18:31

.. Som jeg liker å kalle det! Rett og slett fordi håret går fra ok til FAB på under 10 minutter med denne kjære duppedingsen. Noen lurte på hvordan jeg hadde laget krøllene fra forrige antrekksinnlegg, og nå tenkte jeg å røpe "hemmeligheten". Kjøpte nemlig den beste krøllstaven noen sinne i USA. Har brukt den helt siden, (2 år ca) og blir fortsatt like imponert hver gang jeg bruker den. Angrer virkelig ikke et sekund på kjøpet, for krøllene blir sååå fine! ..Til og med på meg og mitt korte hår!
 


Resultatet blir seende veldig naturlig ut, i motsetning til de krøllstavene som blir tynnere i enden. I tillegg har den også et designet som jeg bare ELSKER! <3Zebraprint<3 Det eneste kjipe er at jeg ikke kan linke dere til en side hvor man får kjøpt akkurat den jeg har siden det er så lenge siden.. Men kan i hvertfall runde av med å si gå for krøllstav -ikke vanlig krølltang!

I dag har jeg forresten jobbet masse med bloggen. Har laget meg en liste med innlegg jeg skal dele med dere fremover, og den listen er ikke akkurat kort for å si det sånn! Så her har dere mye å glede dere til! Har fri i helga også, så da tenkte jeg å ta endel bilder til bloggen og kanskje til og med spille inn den lille romvideoen som dere har spurt så fint om?  Føler jeg endelig begynner å komme inn i bloggverden igjen, og jeg skal ikke nekte for at det er noe jeg virkelig har savnet! Ha en fin kveld videre da, så snakkes vi!

Instagram photos

 • 09.01.2014 kl. 14:13
/ 1. speilbilde før jobb, hihi / 2. klar for trening! / 3. Søte blomster
/ 4. tacolefsepizza / 5. Selfieeee / 6. Smootie, senga og null bukser på en herlig fridag
/ 7. Gla'jente / 8. Beste quoten jeg har lest på lenge! / 9. Klar for jobb i helsort antrekk/ 10. Mine nye fine nikes, som jeg fikk fra kjæresten<3 / 11. Klar for trening! / 12. New years, new opportunities 
/ 13. Smaask! / 14. Deilig, varm kakao med krem en romjulsdag / 15. Meg og besteeee
/ 16. første juledag antrekk  / 17. Ready to work! / 18. Julestemning med iskaffe og det nye!

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder - @torilhornnes 

Laksewrap - Sunt, raskt og supergodt!

 • 08.01.2014 kl. 21:23


Har alle hatt en fin onsdag? Det har jeg, selv om dagen kanskje kunne vært litt mer fart i.. Både skole- og jobbdagen gikk utrolig sakte, og grunnen er at jeg har rett og slett har hatt litt for lite å gjør på. Så for å muntre meg opp når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å lage en mer delikat kveldsrett enn havregryn-standarden. Og da tenkte jeg enkelt og greit å kjøre på med laksewrap! Det er så ufattelig godt, at du aner virkelig ikke! (Med mindre du har smakt det da.. hehhe). 

Vil du prøve selv så trenger du tacolefse (gjerne grov), philadelphia (light om du vil være sunnest mulig), avokado og røyka laks! Det du gjør er å smøre tacolefsa med philadelphia og knust avokado, før du tilslutt legger laksen over ca halve. Så ruller du sammen og skjære opp i biter, og deretter: nyyyyt! Vanskligere enn det er det altså ikke å få seg en skikkelig god og deilig matbit utpå kvelden! Ser det ikke godt ut? Jeg er hvertfall helt frelst!

Caviar repair & anti-aging

 • 08.01.2014 kl. 12:39


Min etterlengtede bestilling fra blivakker kom endelig i posten i går, som en liten hverdagsglede. Håret mitt har vært både livløst og slitt den siste tiden, så i romjulen bestemte jeg meg rett og slett for å invistere i en skikkelig god serie med hårprodukt fra Alterna! Nå skal det endelig bli orden på dette kråkereiret igjen! Uansett så prøvde jeg ut produktene i går, og FOR en stor forandring jeg merker etter bare 1 runde! Ble helt fascinert da håret mitt tørket og plutselig var blitt silkeglatt! Så da fant jeg ut at disse produktene fortjente et eget innlegg på bloggen min. Dette er jo produkter som virkelig er verdt å anbefale! Jeg brukte shampoo og proteincream fra rapair-"kolleksjonen" og balsam fra Anti-aging

Også må jeg bare avslutte innlegget med å si wooow! Vet ikke hvorfor, men statestikken min steg i går og jammen fikk jeg ikke bare 1, men 3 meldinger på facebook! Gud så utrolig gode dere er mot meg, og så kjekt det er å høre fra dere at jeg og bloggen min motiverer! Fikk såvidt sove i går jeg, var jo helt i ekstase!

Første tirsdag i 2014

 • 07.01.2014 kl. 20:01

.. Og jeg har brukt den på trening! Åå guriii så godt det var å endelig klare 1000 kcal på ellipse maskina igjen! Etter jul har jeg slitt skikkelig med kondisen så 600 kcal har vært mitt maks en god stund nå. Men i dag måtte jeg bare presse meg forbi kneika og jammendeg kom jeg meg til 1000-tallet tilslutt gitt! Er så utrolig herlig å føle at jeg begynner å komme meg tilbake der jeg var før jul, og for tiden er jeg maks motivert til å ta i et ekstra tak på treningen!

I skrivende stund sitter jeg nydusjet og slapper av med en skål med havregryn toppet med epler og kanel! Nammi, det er verdt å prøve om du ikke allerede har gjort det! Helt klart undervurdert med vanlig havregryn istedefor å koke det til grøt, etter min mening! 

Litt selfies, et skrytebilde fra treningen og dagens middag! Haha, tar alltid skrytebilder når jeg er ferdig på ellipse eller tredemølla så jeg kan se tilbake og være stolt over meg selv! Litt kleint, men veldig motiverende! Ha en super dag videre da sprekinger, så snakkes vi så snart morgendagen kommer

fresh juice for myself

 • 07.01.2014 kl. 14:32


Årets julegave til meg selv ble en helt egen juicemaskin, som mildt sagt vært i god bruk allerede. Tror jeg må ha laget flere liter med sunn og deilig juice, som både jeg og familien min har koset oss med Maskinen er så praktisk og effektiv, og utrolig enkel i bruk! Ikke bare når det gjelder å lage selve juicen, men også når det kommer til oppvasken! Er jo ikke så gøy å stå igjen med det, mens en skikkelig vitaminboost i form av en juice står på kjøkkenbenken og venter på deg?

Denne gangen valgte jeg å presse gulrøtter, sitron, blodappelsin, appelsin og mango, for en syrlig og frisk juice! Etter noen timer i kjøleskapet er den kaldt og heeelt perfekt, så da er det bare å nyte med goood samvittighet! Ser det ikke deilig ut? Tenk at noe så sunt kan være så godt! Og et tips kan jo være å gjøre som meg, nemlig å lage mye av gangen slik at man har i noen dager i strekk. Er så herlig å kunne ta med seg en liten flaske som man kan kose seg med på skolen! Jeg har forelsket meg helt i denne maskinen, og skjønner ikke hvorfor jeg ikke har invistert i en tidligere! Vet ikke om jeg har fortalt det er på bloggen, men tenkte jeg skulle begynne med litt supermat på nyåret, så da er det perfekt å blande sammen grønne juicer med hvetegress, spirulina osv! Min maskin er forresten fra Wilfa, og jeg anbefaler den på det sterkeste dersom du er ute etter noe lignende! (Man får til og med en liten oppskriftsbok vedsiden av som er sååå kjekk å ha! Har latt meg inspirere av oppskriftene der allerede, og de er sååå gode!)

My daily planner

 • 06.01.2014 kl. 18:34

I en hektisk hverdag med både skole, jobb, trening, venner og kjæreste er det jammen ikke alltid like enkelt å holde styr. I det siste har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg faktisk klarer det, og svaret mitt er ganske enkelt: En bok hvor jeg skriver ned alle planer, jobbtider, treningsøkter osv!

Min planleggingsbok, eller almanakk om du vil, har jeg fått fra personlig almanakk. Personlig almanakk har vært en fast sponsor av meg i snart 2 år nå, og i løpet av denne tid har jeg rukket å bli helt avhengig av bøkene deres! Det kule med å ha en personlig almanakk er at man kan designe den akkurat som man vil selv: Innmat, cover, farger osv! Supersmart og utrolig gøy å ha noe helt unikt.Ellers tilbringer jeg ettermiddagen og kvelden min på mestergull. Hadde kortdag på skolen i dag noe som var ekstreeemt deilig, og ikke nok med det; det er kortdag i morgen også! Tenker å komme meg raskt hjem og jobbe med bloggen til kvelden kommer. Har utrolig mye blogging og bloggarbeid å ta igjen, så her er det bare å henge i! Ha en super kveld videre <3

Drømmer om..

 • 05.01.2014 kl. 15:29
New york

Nye treningssko

 • 04.01.2014 kl. 21:02

Heisann og god lørdag! De siste dagene fløy så raskt avsted at jeg glemte helt å oppdatere bloggen! Woopsi! Kom på det på jobb i dag, så nå måtte jeg nesten titte innom for og si hei! Har også utrolig lyst å vise dere julegaven jeg fikk fra Markus! Pakket nemlig opp tidenes fineste treningssko i julen, og dere kan jo tenke dere hvor glad jeg ble? Elsker de! De er suuupergode på foten og sitter som støpt! Har bare rukket å bruke de et par ganger enda, men jeg skal love dere at disse skal brukes flittig fremover! En ny favoritt i nikesamlingen med andre ord 

Nyttårsforsetter 2014

 • 01.01.2014 kl. 23:08

Heisann dere Åå gurimalla dere vet ikke hvor mye jeg har savnet bloggen! Julen har gått i en fei med massevis av god mat og fine folk, derfor ble bloggen rett og slett nedprioritert til fordel for en herlig juletid! Nå er det nytt år og nye muligheter, og det gjelder også denne bloggen. Håper dere tilgir fraværet mitt og tar meg tilbake med åpne armer! Jeg tenkte at jeg skulle starte bloggåret med å dele mine nyttårsforsett, så kanskje dere får noen ideer til deres egne? Eller kanskje dere har noen dere har lyst å dele med meg? Jeg synes det er så gøy med nye mål jeg!  Trene 4-5 ganger i uka. Dere aaaaner ikke hvor lat jeg har vært i jula. Har vært godteri og kos hver dag, og ga egentlig helt opp treninga da jeg jobbet hver dag i førjulstiden. Var så tappet for energi at det rett og slett var umulig for meg å gjennomføre øktene jeg hadde planlagt. Men nå er jeg hvertfall klar for å tørke støvet av spenstkortet og komme meg på trening! 

 Bli flinkere til å spare penger. Dere vet når man får den siste lønnslippen, der det står alt man har tjent i løpet av året? Vel, da jeg så det tallet og innså at jeg faktisk ikke har spart opp noe av det var det like før jeg måtte felle en tåre. Her må det forbedringer til! 

 Dra på jentetur. Har allerede begynt å planlegge dette litt, så et av fortsettene mine er å fullføre planen å dra til syden med jentene! 

 Dra på kjærestetur. Dette brukte jeg og Markus X antall timer på å planlegge i jula. Har ikke bestilt enda, men ser ut til at det blir Barcelona på oss til sommeren! Wiii, guud som jeg gleder meg! 

 Være godtefri i 4 mnd. Den hardeste, men gøyeste utfordringen! I fjor klarte jeg 2 mnd i strekk, men nå _MÅ_ jeg klare slå den rekorden. 

 Ta billappen. Eller hvertfall komme skikkelig i gang.... Herregud jeg har vært så dårlig på øvelseskjøring, og nå som jeg fyller 18 om 2 uker merker jeg at jeg angrer skikkelig! Tenk at jeg kunne hatt både bil og lappen innen månden var omme... 

 Smile mer og sette pris på alt det fine. I 2014 skal jeg bli enda flinkere til å sette pris på venner, kjæresten og familien! Føler jeg er alt for dårlig til å vise hvor mye jeg setter pris på dem, og da spesielt vennene mine som ble altfor lite prioritert i 2013.

 Blogge regelmessig. HEHE, jeg er vel ikke akkurat kjent for å klare å drive bloggen lenge før jeg tar en pause? Dette må jeg få til bedre! Blogging er jo så gøøøy! 

 Ta bedre vare på meg selv. Spesielt i slutten av 2013 merket jeg at jeg var waaay for dårlig på dette. Jeg vil bli flinkere til å ta vare på huden, håret og kroppen generelt, og ikke minst gi meg tid til noen selvpleietimer i uken.  

Så håper jeg da, kjære lesere, at dere får et godt nytt år med gleder, utfordringer og nytelser! Jeg har virkelig troen på at dette året kommer til å bli det beste so far, så nå er det bare krysse fingrene og følge med på hva året bringer! 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no