My cravings

 • 31.01.2013 kl. 21:20


1. Celine veske 2. Ray ban solbriller 3. Jeffrey Campbell (Herfra) 4. Hvite converse 5. enkel kjole med lange armer (Herfra) 6. Maxikjole (Herfra) 7. Skjørt (Herfra) 8. Sko (Herfra)

Er sååå mye jeg har lyst på fortiden. Er så lei av alt i skapet mitt og vil egentlig bare begynne å shoppe klær til våren med en gang! I dag har jeg vært på trening og nå sitter jeg med lekser. Må gjøre matte og lese til PTF-timen. Har drukket både kaffe og Red Bull i håp om å få energi nok til å lese videre, men nei, nå gir jeg opp. God natt. 

Kontakt

 • 30.01.2013 kl. 21:47

Businesscontact: torilhblogg@gmail.com 

Rask og enkel lunsj

 • 28.01.2013 kl. 20:52Her har dere noen forslag til en litt sunnere og mer spennende lunsj! Nå skal det sies at jeg ikke er verdens sunneste, spesielt flink til å lage mat eller har så veldig mye peiling. Men jeg prøver så godt jeg kan! For meg er det veldig viktig at det ikke tar så lang til å lage eller blir så mye å rydde. Enkelt og greit fordi jeg ikke er så veldig glad i å lage mat. I begynnelsen av desember ble jeg så sinnsykt matlei at ingenting av det vi hadde i kjøleskapet fristet lenger. Derfor måtte jeg legge om matvanene litt og bytte ut knekkebrødene (og sjokoladen hehe) jeg heletiden spiste med litt mer varierende mat. Siden nyttårsforsettet mitt var å bli sunnere så ble det en selvfølge at dette skulle være sunn mat. 

Ellers tenkte jeg kanskje å begynne å blogge litt mer om trening osv. Har brukt maaange timer på treningsenteret de siste månedene og planen er å fortsette på samme måte! Vet det å blogge om trening er veldig innenfor den veldig tragiske A4-bloggrammen som så og si alle bloggere kjører, men så har det jo blitt en del av hverdagen min, så da blir det en del av bloggen uansett.

Bilder fra bursdag

 • 27.01.2013 kl. 17:39Trene, trene, trene

 • 10.01.2013 kl. 21:18

Kom akkurat inn døren etter en styrkeøkt med Amalie & Maria! Elsker den herlige følelsen etterpå, hvor man virkelig føler at man har prestert noe! Er så glad jeg endelig (etter et halvt år på sofaen) har fått treningsmotivasjonen tilbake! Denne uken har jeg trent hver eneste dag, og jeg merker allerede en endring på humøret, kroppen og motivasjonen. Deeeilig. 

Proteinpannekaker

 • 08.01.2013 kl. 15:55

ÅÅÅKEIÅKEIÅKEI folkens! Det her er serr noe av det beste jeg har smakt! Kom tidlig hjem fra skolen i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve å lage meg noe sunt og godt. Så jeg fant frem oppskrift på google (HER) og prøvde meg litt frem... OG HERREGUD så godt det ble! Alt jeg har smakt med proteinpulver smaker jo som regel horoghelvette. Sånn som den vanlige blandingen med melk og proteinpulver, eller kaffe og proteinpulver. Det er ikke sånn at man liksom setter seg ned og "koser seg" med en proteinpulver liksom.. Jeg står over vasken og brekker meg, før jeg kan ta en ny slurk liksom. liksom. Kødda. Men det her kan jeg med hånden på hjertet si at jeg kommer til å lage når jeg skal.. ja, kose meg. 

Oppå brukte jeg jordbær og smeltet 86% mørk sjokolade (med litt melk i). Anbefales! 

Perfekte sko

 • 07.01.2013 kl. 17:30

Åherregud så sliten jeg er i kroppen. Har bare lyst å legge meg ned i senga og sove til i morgen, men det skjønner vi alle at ikke funker. Skoledagen var så laaaang at jeg får helt traumer av å tenke på den.. 5 ganger HURRA for engelsklæreren vår som holdt foredrag og snakket om Irland i tre timer. Det var gøy det!! :):):) Endelig litt ny kunnskap i hodet ;););). Nei. Men dagen ble heldigvis litt bedre da jeg fant desse skoene på bagorama mens jeg ventet på mamma! (Fra Bagorama) 

Dagens antrekk

 • 05.01.2013 kl. 17:50/ Levi's jakke / Bikbok klær / Bagorama veske / Monki sko / H&M skjerf

Ny veske

 • 05.01.2013 kl. 13:24
/ Lindex

I går var jeg syk og lå i senga hele dagen, derfor fikk jeg ikke blogget noe. Føler meg egentlig helt jævlig nå også, men gidder ikke ligge hjemme i dag, så jeg drar en tur til sentrum nå straks. Håper alle får en fin dag! 

Bilder, Bilder, Bilder

 • 02.01.2013 kl. 18:42

Fant noen bilder fra 2012 på PCen og mobilen i sted, som jeg fant ut at jeg bare skulle slenge inn i et innlegg. De fleste bildene er fra den bloggen jeg hadde først, men også noen upubliserte. Skal bestille fjernkontroll til kameraet i kveld, så når den kommer blir det større mulighet for å variere innleggene litt. 

Hadde egentlig tenkt meg på trening i kveld, men så ringte sjefen fra jobb og bare "Kor e du?" og jeg bare "faeniinnerstehelvette " (ok, jeg sa ikke det da, men dere skjønner greia.) Så da kom jeg 40 min for sent på jobb og sjefen var glad og fornøyd :):) Nei.

Dagens Antrekk

 • 02.01.2013 kl. 14:59
/ Bikbok klær / H&M sko

Hahahha, tror jeg pisser på meg av de bildene over her. I dag er en sånn dag hvor jeg stod opp, gikk inn på badet, så meg i speilet og ga opp før jeg i det heletatt hadde gjort et forsøk på å se ut som et oppegående menneske. Ser ut som en død fisk i trynet og alle bildene ble så utrolig kleine. Le med meg vær så snill. 
 

Spike shoes

 • 01.01.2013 kl. 20:03Ææææh, glemte å si tusen takk for alle som har vært innom bloggen min de siste dagene! Våknet opp til 43. plass på topplista med 1669 besøkende! Jeg bare "JAAAYY!! happi nev jear avribodi!!" Også skålet jeg ene melkeglasset mitt inntil kaffekoppen til mamma for å dra feiringen ekstra langt. 3 dager med blogging og jeg er allerede så langt oppe, det er faktisk sykt! (Takk twitter. HEHEHEHE). 

01.01.13 - Side 1 av 365.

 • 01.01.2013 kl. 16:54Hei! I dag hadde jeg tenkt å starte året med en skikkelig treningsøkt, men treningssenteret var stengt, så da campet jeg heller i senga for å se på serier. Målet er at fra i dag av skal jeg slutte med søppelmat og begynne å trene. Blir interessant å se hvor lenge jeg klarer meg denne gangen. I fjor klarte jeg meg helt til sommerferien! ...Men så brukte jeg tiden fra sommerferien til jul på å spise sjokolade og skryte av hvor flink jeg var før sommerferien. Så nå er jeg tilbake der jeg startet. 

Dette året skal i hvertfall bli utrolig bra! Har jo allerede begynt å blogge igjen, skal forhåpentligvis trene mye, skal på hove, sydentur, Osloturer, venninneturer, hyttetur og mye annet. Gleder meg! Godt nyttår alle sammen! Follow my blog with Bloglovin

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no