Kulere rom med plakater fra Desenio

  • 08.11.2016 kl. 11:13

Produktene er sponset 

Loading image...


Verdenskart & Fern
 

Se hvor stilige bilder jeg og Markus akkurat har hengt opp på rommet vårt! Det manglet liksom det lille ekstra når det bare var nakne, grå vegger. Men nå? Herregud, så stilig rom vi har fått! Plakatene er bestilt fra nettsiden Deseino, en av mine absolutte favoritter når det kommer til dekor. Vi har faktisk flere bilder derfra som vi fikk hjem i fjor, men de valgte vi å ofre til fellesarealet i kollektivet. Litt kjipt i begynnelsen når det var tomt her inne, men nå er jeg SÅ glad for at vi har fått inn noe nytt. Vi gikk for mange ulike størrelser for å plassere litt tilfeldig rundt i rommet. Mine favoritter er uten tvil den asymmetriske bildelisten på den store veggen over senga. For å få hengt opp det brukte vi en bildelist fra Jula som kostet oss 249 kroner. Genialt så vi slipper masse merker i veggene når vi flytter ut, siden vi bare er leietakere :-) 

Loading image...


Mine favoritter: Sea FoamInto the blue & Marble paint
 

Loading image...

Forresten så har jeg fikset en rabattkode til alle dere som er så hyggelige å klikke dere inn her for å lese det jeg skriver. Ved å legge inn "toril25" som rabattkode får dere hele 25% rabatt på alle posters fra og med i dag til torsdag (10.november). Er ikke dette den perfekte mulighet for å begynne på julegaver?! Jeg vet ihvertfall om mange venninner som i sin wanderlust-spirit hadde ELSKET å få verdenskartet under juletreet! Trykk dere gjerne inn her og se om dere finner noe fint :-) 

This Weeks Interior Wanties

  • 19.04.2016 kl. 18:15

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her ⋅ 14. her ⋅ 15. her ⋅ 16. her ⋅ 17. herFor mange er det kanskje ukjent hvor fin interiøravdeling Ellos har? Jeg ble ihvertfall overrasket da jeg og Markus var på utkikk etter interiør og tekstiler når vi skulle innrede leiligheten i høst, men jeg er SÅ glad for at jeg oppdaget det. Nå har vi både pynteputer, vaser, sengetøy, lamper og annet pynt fra nettsiden - og vi er superfornøyd med alt sammen! Mye av det de har inne er trendy men til en billig pengesum. Med andre ord er det perfekt til studietiden hvor man kanskje ikke er ute etter å finne interiør som skal følge en i all evighet, men heller noe billig som funker som en midlertidig, men stilig løsning. 

 

Magazines as a interior detail

  • 06.04.2016 kl. 18:29

Loading image...

Hei jenter ♥ Beklager at det har vært litt stille her inne den siste uken! Jeg vet ikke om dere egentlig legger merke til når det plutselig blir stille noen dager eller om det bare er jeg som henger meg sykt oppi det når jeg ikke får oppdatert? Føler liksom bloggen er babyen min og at jeg må holde den fresh og oppdatert hele tiden! Haha, dere som har blogg skjønner nok greia! Uansett, hvordan går det med dere for tiden? Jeg sitter spent og venter på en telefon angående en jobb nå og klarer helt ærlig ikke å tenke på noe annet! Gud, så godt det hadde vært med en fast stilling fremover. Å "bare" studere blir rett og slett litt for lite for meg .. For å være helt ærlig? Så mye fritid som jeg har nå har nok ingen godt av. 

Ellers har jeg fått skikkelig dilla på å pynte leiligheten med magasiner for tiden! Det er sååå stilig og effortless, og løfter virkelig dekoren til et nytt nivå. Markus skjønner ikke helt greia og fikk meg til å kjøpe en kurv til å ha alt i, itillegg til at han ville at jeg skulle kaste de magasinene jeg var ferdig med - men der måtte jeg sette foten ned. For min del kunne vi egentlig bare hatt et stuebord av magasiner, for jeg får virkelig ikke nok. 

Loading image...

I kaffehjørnet vårt har vi en liten bunke med gamle Costume og Det Nye magasiner. På toppen av bunken har jeg plassert det nydelige bladet med et kulelys og en Buddha som vi kjøpte i India. Elsker å kjøpe med meg tidløse suvenirer hjem fra ferie som gir flashbacks til fine minner. I bakgrunnen ser dere for eksempel et bilde fra Paris - ikke akkurat en suvenir, men det gir meg virkelig tilbake godfølelsen av paristuren når jeg ser på det. En deilig påminnelse i en ellers så travel hverdag!

Loading image...

Ikke for å gjør dette innlegget enda mer rotete, men jeg må bare slenge med dette: I dag ble de siste artistene til Roskilde sluppet så hele lineupen er klar - og er det bare jeg som er skuffa? I fjor var Nicki Minaj, Paul McCartney, Pharrell Williams og Muse headlinesene, mens i år føler jeg de ikke har klart å få inn noen skikkelig store artister? Det er selvfølgelig noen lysglimt innimellom, men ååhh så skuffa jeg ble i dag tidlig! Altså, festivalen kommer til å bli dødsgøy uansett men jeg hadde så sykt høye forhåpninger etter de fantastiske artistene som har vært tidligere. 

Interior Wanties

  • 08.02.2016 kl. 15:40

Loading image...1. her · 2. her · 3. her · 4. her · 5. her · 6. her · 7. her · 8. her · 9. her · 10. her · 11. her · 12. her · 13. her · 14. her · 15. her · 16. her · 17. herÅhh, Ellos har SÅ mye fint om dagene! Jeg skulle gjerne snudd opp-ned på lommeboka for alt ovenfor, men om jeg måtte valgt ut noen favoritter så måtte det blitt marmorbordet, den mørkeblå puten, bordlampen og baderomssettet fra Bloomingville. Hadde det ikke vært for at vi fortsatt leier så ville jeg nok bestilt mye av dette hjem, men akkurat nå føler jeg at alt vi har er litt "midlertidig". Vi trenger liksom ikke fylle opp hver krik og krok, for vi skal bare bo her til sommeren uansett - og når vi senere skal flytte inn i noe helt eget så tipper jeg både smak, behov og trend har endret seg såpass mye at det blir litt waste å investere i alt som er "inn" nå. Men det må jeg få lov å si; dersom jeg skulle innredet noe nå hadde det blitt gull, marmor og blått i alle rom! 

Nytt til leiligheten: Plakater fra Desenio

  • 20.01.2016 kl. 16:18

· Produktene er sponset ·

Loading image...Poster med palmeblad HER · Liten poster med sort blad HER · Stor poster med sorte blader HER 


 

Leiligheten vår preges i stor grad av mange hvite vegger som til nå har vært helt tomme. Dette med tomme vegger har jo vært utrolig trendy i det siste, men uansett hvor rent og pent det ser ut så synes jeg at det blir kaldt og upersonlig i lengden. Så nå var det altså på tide å pynte litt, noe som Desenio var så snille og ville hjelpe meg med! For en ukes tid siden mottok jeg en pakke med nydelige, enkle plakater som skal få pryde veggene fremover! Jeg og Markus har lekt oss med kombinasjoner av rammer og bilder i flere dager nå, men nå tror jeg at vi endelig er i mål med det som ble best! Hva synes dere?

Loading image...

Loading image...

Loading image...Paris poster HER 


 

Loading image...New York Poster HER Ble det ikke bra? Jeg er strålende fornøyd, jeg! Det jeg liker så godt med disse er at de er så enkle og elegante, og jeg synes de gav leiligheten et skikkelig løft! De hvite rammene er forresten også fra Desenio og kan finnes her i flere størrelser og farger. Rammene i gull er noen som ble med hjem som suvenir fra India. Bildene i gullrammene brukes bare midlertidig, og det har vi klipt ut fra ulike magasiner. En tekst om selvtillit øverst og et kunstutklipp fra en reklameavis nederst! Haha, enklere blir det ikke ;-)  

All about the gold

  • 17.01.2016 kl. 18:20

Loading image...I BOUGHT IT IN INDIA På tide å vise interiørinnkjøpene fra India! Vi var så heldige å snuble over en liten perle av en interiørforretning på et av kjøpesentrene i Mumbai, og ingen av oss klarte ikke å dra derfra tomhendt. Altså, dere skulle virkelig sett den butikken! Gull, duftlys, planter og lekre putetrekk så langt øyet kunne se... For en drøm ♥  Om jeg ikke har vært interessert i dekor før, så ble jeg det hvertfall etter å ha vært på besøk der.

Loading image...

Vi har ikke hatt så mye gull i leiligheten før, men vi var ikke vanskelig å be da vi så utvalget i denne butikken. Selv falt jeg spesielt pladask for putetrekket dere kan se på bildet til høyre ovenfor! Det skiller seg ut som en liten luksuriøs touch i det lille studenthjemmet vårt, og jeg må si at det virkelig ble en prikk over i´en. Det er så deilig med sånne skatter som man vet at alle andre ikke har, - er dere ikke enig? Da blir man fort hundre ganger mer fornøyd med det også!

Loading image...

Å finne bilder til rammene har forresten vært et lite problem så langt. Er det noen som vet hvor de har bra utvalg i små bilder, så tas tips i mot med stor takk! 

Interior Board

  • 10.01.2016 kl. 17:48

Loading image...

For tiden holder jeg og Markus på med et lite innredningsprosjekt i leiligheten og prøver å gjør den litt mer personlig. I India fant vi en nydelig interiørbutikk med et hav av skatter som vekte interiørgnisten i oss begge. Vi fikk selvsagt ikke tatt med oss alt vi ønsket derfra, men et lite utvalg fikk vi heldigvis skvist ned i kofferten. Fremover kommer det altså til å bli litt mer interiørinnlegg her på bloggen. -Både inspirasjon fra nettet og her fra leiligheten. Nå har jeg fått tak i et objektiv med zoom så endelig kan jeg vise litt bilder herfra! Det har mange av dere etterspurt, så nå gleder jeg meg sånn til å la dere se hvordan vi har det! 

Sneak peek on the apartment

  • 17.08.2015 kl. 13:08

Loading image...

Heisann solstråler ♥ Endelig er jeg klar for å ta tak i bloggingen igjen! En ukes pause var dog høyst nødvendig, for denne flyttingen tar på. Ikke fordi det har vært fysisk slitsomt, men det er nok tanken om å begynne helt på nytt jeg har måttet bearbeide litt ekstra. Men ja, nå begynner jeg å komme inn i ting og føler meg litt mer som hjemme for hver dag som går. I tillegg har vi fadderuke, så nå faller heldigvis det sosiale på plass også :-) 

Jeg vet mange av dere er spente på å se leiligheten, men akkurat nå er det litt kaos her, så det må nok vente noen dager til! Frem til det kan dere heller få noen sneak peeks. Bildene i innlegget er fra min favorittplass i leiligheten, nemlig sofakroken. Vi synes vi var ganske tøffe da vi tok sjansen på å kjøpe en gul puff, men jammen ble det ganske kult også! Sammen med putene og den mørke gråfargen på sofaen ble det absolutt ikke verst! I like it!

Loading image...

Nå skal jeg straks fikse middag, så er det ut for å nyte finværet og forhåpentligvis kjøpe min første macbook! Gruer meg sånn til å dra det kortet, men herrefred så deilig det skal bli med en data som funker optimalt! .. Vi snakkes ♥ 

Alt du trenger før flytting

  • 27.07.2015 kl. 10:51Hei og hå! Som dere vet flytter jeg mot studentlivet om bare noen uker og i den anledning har jeg fått høre at mange av leserne mine er i samme båt. Derfor tok jeg meg friheten til å lage en aldri så liten "checklist for førstegangsflyttere" som kanskje kan lette forberedings-prosessen litt! Denne listen er super å printe ut og ta med seg på shoppingtur, så kan du bruke de små rutene til å krysse ut underveis :-) Et tips før dere setter i gang med innkjøpene er forresten å sjekke hva som er i leiligheten fra før (innebygd kjøleskap? Vaskemaskin? Dusjforheng?) og selvsagt høre om du har familie som har noe de er villig til å gi vekk. Når man skal etablere seg for første gang er det mye som skal kjøpes, så her er det bare å prøve å spare det man spare kan! Lykke til ♥  

A little interior preview

  • 20.07.2015 kl. 09:28

inspo for my apartment


For å se hvor alt er fra: Trykk på bildet → Trykk på det du vil vite mer om

For to uker siden tok Markus og jeg turen til Trondheim på en aldri så liten shopping spree til leiligheten. Vi endte opp med å gå for fargene dere ser ovenfor, og om jeg får si det selv: det blir så kult! Gleder meg skikkelig til å få innredet alt, kjøpt de siste nødvendighetene og ikke minst se leiligheten i sin helhet. Dere skal selvsagt få oppdateringer under veis, så nå har jeg opprettet kategorien "interiør" slik at det blir lettere å finne frem! Om bare tre uker er det tid for flytting og da blir nok denne kategorien fylt på så det synger etter! I can't wait! 
Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no