The coolest sunnies in town

 • 03.08.2016 kl. 10:42

Sponset produkt

Loading image...Gull HER // Sølv HERLoading image...

​Look at ´em glasses! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har ønsket meg slike i hele sommer. - Og med "slike" mener jeg store solbriller med gullramme og speilglass. Denne typen har virkelig tatt av hos de store bloggerne og på instagram de siste månedene, og nå har jeg endelig skaffet meg et par selv. Ikke var de dyre heller, for disse fant jeg på Bubbleroom til den nette sum av 179 kroner! Nå gleder jeg meg ekstra mye til Rhodos, for da er det på tide å gi RayBansene en pause og heller la disse få sitte på nesen min til enhver tid ;-) 

Prepping my Wardrobe for autumn

 • 29.07.2016 kl. 22:03

Loading image...

I samarbeid med Bubbleroom har jeg fått valgt meg ut noen favoritter fra deres egne merker. Jeg har valgt plagg for både resten av sommeren og høsten, og nå gleder jeg meg skikkelig til å vise alt det fine jeg har fått! Altså, jeg må innrømme at jeg alltid har en liten skrekk for å få dårlig kvalitet når jeg bestiller fra nye nettsider - og for meg er nettopp bubbleroom en ny nettside. Jeg har absolutt hørt om den før og vært innom og tittet mange ganger, men jeg har aldri kommet til stykket å faktisk bestille meg noe. Til min store overraskelse var hver og en av plaggene i en herlig kvalitet som jeg tror kommer til å vare leenge! 

Loading image...

Loading image...

Først ut vil jeg vise dere denne lekre strikkede pologenseren. Jeg eeelsker virkelig slike gensere - spesielt når varmegradene begynner å synke. Denne funker like godt til dongerishorts som til dressbukse - og er så myk og god at jeg så meg nødt til å bestille en likens i svart i går kveld.. Wuupsi! Det er sjeldent jeg bestiller meg noe likt som jeg allerede har, så det i seg selv burde fortelle litt om hvor glad jeg er blitt i denne genseren - haha :-) Prisen ligger på 399kr og dere finner den her

Loading image...

Da var fredagskvelden endelig her, og i dag skal den tilbringes foran TV-skjermen med en film :-) Vi skrives! 

Just ordered: Asos Loungewear

 • 19.07.2016 kl. 12:36

Loading image...1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. (utsolgt) ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. herHar dere noen gang sjekket ut lounge-avdelingen til Asos? De har virkelig mye fint når det kommer til koseklær og jeg klarte rett og slett ikke å dy meg. Velour dressene fra Cubus har vært i god bruk de siste 3 årene, men nå så jeg behov for oppdatering. Denne gangen klikket jeg hjem nr8 og 9, i tillegg til en kosebukse i rustrosa med høyt liv og et sporty preg. Gleder meg sånn til å få alt i postkassen, for da er det på tide å kaste cubusklærne ut vinduet! Eeendelig ;-) 

The perfect spring shoes

 • 27.04.2016 kl. 14:37

Loading image...

Loading image...

Si hallo til mitt nyeste innslag i skoavdelingen! Disse freshe vårskoene er mine nye favoritter og fra det franske skomerket Minelli som akkurat har slått seg ned på Steen & Strøm i Oslo! Jeg har lett og lett etter et par hvite sko som er litt pyntet men fortsatt lette å bruke. - Tro det eller ei, men det har faktisk vært en liten utfordring! Når det kommer til hvite fottøy er det visst sneakers som er enklest å få kloa i nå for tiden, men det var ikke helt det jeg hadde i tankene denne gangen. Disse var derimot midt i blinken - pyntet med en maskulin tvist. Ikke dumt for meg som er stor fan av å kombinere feminint med herreinspirerte detaljer! Prisen ligger på rundt 1500 kroner. Hva synes dere? 

 

The off-shoulder blouse

 • 10.04.2016 kl. 11:55

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Denne toppen her, dere - den skal garantert med på festival i sommer! Ah, SÅ KUL! Det er sjeldent dere seg meg i mønster og statementplagg, men da denne dukket opp på 50% på H&M sin hjemmeside var det liksom ingen tvil. 150 kroner for høstens kuleste trend: off shoulder - det skulle bare mangle at jeg bestilte den! Her er linken om flere av dere er interessert. Jeg ser for meg å matche den med gullsmykke og dressbukse eller min hvite slengbukse til hverdags og med Levisshorts og snøresandaler til festival. Perfect! 

New In: Mockberg watch

 • 07.04.2016 kl. 17:26

Klokken er sponset 

Loading image...

MINIMALISTIC ELEGANCE 

Loading image...

Loading image...

Ååh, dere kan tro det var kjærlighet ved første blikk når jeg åpnet pakken med denne lille herligheten inni. Det er ikke akkurat revolusjonerende å høre at mitt favorittilbehør er klokker, og jeg må si det gjorde godt med et tilskudd i samlingen. Mockberg er jo absolutt i vinden om dagene, og jeg elsker at klokkene er så tidløse og minimalistiske - og ikke minst så har de perfekt størrelse. Det gjør at man kan bruke det til uendelig mange antrekk og ikke blir så bundet til hverken farger eller stil når man skal style den. Modellen jeg fikk heter "Alice" og jeg ser for meg at den blir nydelig til helhvitt med andre accessoarer i roségull. For eksempel en armring som henger sammen med klokken på venstrearmen. Gleder meg til å vise den i antrekksposter fremover ♥ Hva synes dere?

Flaggermusgenser

 • 28.02.2016 kl. 16:13

Loading image...NEW IN FROM ZARADa var det søndag igjen, og jeg bruker dagen til å pleie en aldri så liten hangover. Som jeg fortalte i går tilbrakte jeg lørdagskvelden med noen flotte jenter for å feire bursdagen til Grethe - og jeg koste meg sånn! Avsluttet likevel kvelden ganske tidlig, siden trøttheten snek seg innpå. Men Frida klarte å lure meg med på Maccern før bussturen gikk hjemover uansett, haha! Det er noe med nattmat altså .. Nesten så det er umulig å si nei!

Før jeg fortsetter mitt lille filmmaraton vil jeg bare vise dere den nye genseren min! Eller, jeg kjøpte den vel egentlig for noen uker siden men synes den er så fin at den fortjener et eget innlegg. Jeg er blitt så stor fan av jordtoner i det siste at det er til å ta og føle på. Denne genseren sklir rett inn i mitt mål om å skaffe en lysere garderobe til våren, og min favorittkombinasjon så langt er med den hvite buksen på bildet. Genseren kan kjøpes hos favorittbutikken Zara for 299,- og finnes også i flere farger. Jeg elsker seriøst formen og armene, i tillegg til det stilige snittet i halsen. - Perfekt til å kombinere med korte smykker egentlig! 

Loading image...

Loading image...

Lacing Top

 • 13.02.2016 kl. 12:00

Loading image...Seriously crushing on my new sweaterJeg er egentlig ikke en person som er veldig glad i å vise kløft. Mest av alt fordi jeg ikke har noe spesielt å vise til, men etterhvert også fordi det har blitt så uvant. Likevel har den nye trenden med knyting i halsen truffet meg rett i hjertet, og til slutt måtte jeg bare prøve å bestille en Nelly-variant hjem for å se om det var brukbart på ikke-kløfte-Toril. Vel, det var det! Denne genseren er ikke så altfor dyp i utringingen, så i motsetning til de dypeste typene så går det an å bruke en helt vanlig BH under. Det setter jeg utrolig pris på, for jeg synes det er så stress med sånn teipe-greier. Det får holde til fest, tenker nå jeg! 

Loading image...

Loading image...

Den er så stretchy i stoffet at jeg tror denne sitter som et skudd på de fleste! I mine øyner var den ihvertfall helt perfekt! Jeg har min i størrelse S, så jeg vil si at den er normal i størrelse. Genseren kan kjøpes her. I tillegg ser jeg at Nelly akkurat har fått genseren inn igjen i beige (her) og hvit (her), så nå spørs det om jeg ikke må bestille hjem enda flere.. Wuupsi!

The Bucket Bag

 • 10.01.2016 kl. 13:46

Loading image...

God søndag! Jeg tok nattbussen tilbake til Trondheim i natt, så nå er jeg endelig tilbake i leiligheten etter ferien! Skolen begynner igjen i morgen og jeg kjenner at jeg er såå klar for å starte på et nytt semester med nye fag. Det skal sies at det er en liten dose nervøsitet blandet inn i følelsene også, for jeg hører rykter om at noen av fagene dette semesteret skal være ekstremt vanskelig. Men, da er det bra at motivasjonen er på plass, så får jeg bare prøve så godt som jeg kan! 

I dag vil jeg vise dere et av innkjøpene fra india! Vi rakk faktisk innom to fantastisk fine kjøpesenter i Mumbai, så da ble det shopping på hele gjengen! Jeg gikk i fra denne vesken på det første senteret, men klarte ikke å få den ut av hodet og angret fælt på at jeg ikke tok den med meg. Da kan dere tro at gleden var stor når den dukket opp igjen andre gangen vi var på shopping. Det var altså ingen tvil om at den skulle bli min! 

Loading image...I´ve got myself a new favorite! 


 

Loading image...

Vesken er fra sko- og veske merket Charles & Keith og har perfekt størrelsen til å brukes til hverdags. Her får jeg plass til alt! Lommebok, nøkler, mobil og ikke minst kamera! Jeg har savnet en veske som har perfekt størrelse til kameraet. De jeg har er liksom enten litt for små eller så må jeg helt opp til skoleveske-størrelsen. Nei, vet dere hva? Denne tror jeg blir en favoritt fremover :-) 

Loading image...

H for Holzweiler

 • 08.12.2015 kl. 14:33

Loading image...

 It´s oh so fine! 


 

Heldige meg fikk trumfet gjennom en tidlig bursdagsgave fra kjæresten! Jeg har ikke bursdag før i midten av januar, men siden vi har avtalt å ikke kjøpe julegaver til hverandre i år måtte jeg dra bursdags-kortet i det jeg så at Carma hadde redusert prisen på denne nydeligheten! Både genserne, ponchoene og skjerfene fra Holzweiler har stått på ønskelisten min i flere måneder, så dere kan tro jeg gikk med et stort smil om munnen i det jeg fikk traske ut dørene på Carma med denne under armen. Wii!

That`s my Zodiac

 • 27.10.2015 kl. 19:45

· Sponset produkt ·

Loading image...

Jeg har alltid vært glad i smykker og de seneste årene har jeg foretrukket den enkle varianten. På den måten løfter man antrekket uten at det ikke blir for mye. I tillegg synes jeg at det er deilig å kunne bruke pengene sine på noe tidløst som man kan bruke år etter år uten at det går av moten. Nå har jeg akkurat fått en ny favoritt til å pynte halsgropen med. Jane Kønig var nemlig så snille og sendte meg et smykke fra deres nye kolleksjon "Star Tag". Helt siden denne kolleksjonen ble lansert har jeg ønsket meg et slikt, så dere kan bare forestille dere gleden når jeg hentet pakken på postkontoret! Materialistisk lykke ♥

Loading image...

Loading image...

Er det ikke fint?! Selv om jeg har fått smykket sponset, er det absolutt ikke gitt at jeg skriver innlegg om det. Dette skriver jeg KUN fordi jeg vil tipse dere videre - for dette blir nemlig sååå fint til julebordsesongen! Som sagt; enkelt, men ikke too much. Det deilige er at man kan bestemme både stjernetegn og farge selv. På fargeskalaen kan man velge mellom sølv, gull og rosé. Jeg holder en knapp på gullfarge på alle typer smykker, så her ble det jammen det safeste valget igjen. Da er jeg liksom sikret at det passer til det som allerede finnes i samlingen ;-)

The Statement Sweater

 • 23.09.2015 kl. 18:05

Loading image...

Okei, to innlegg på rad som handler om gensere? Dere kan jo bare gjette hvilket klesplagg jeg har på hjernen om dagene! Haha :-) I helgen var som sagt søsteren min og jeg på shopping her i Trondheim, og da vi tittet innom H&M på Trondheim Torg skjønte jeg fort at løpet var kjørt for å unngå å bruke penger. Jeg klarer fint å la være å shoppe om jeg går inn for det, men dessverre så har det seg slik at jeg er ganske svak for H&M sin trend-avdeling. Det er jo så masse stilig! Tro meg når jeg sier at det var minst ti plagg jeg gjerne skulle dratt kortet for, men jeg klarte heldigvis å holde meg fornuftig og endte opp med denne råkule genseren til bare 349,-!

Loading image...

I dag tok jeg jomfruturen med min nye skjønnhet, og valgte å kombinerte den enkelt med sorte jeans, en hvit skjorte og adidas-sneakers. Føler man må holde det litt plain ellers når det skjer så mye på genseren i seg selv. Likevel har jeg lyst å prøve å dra den hakket lengre neste gang. Kanskje bare bytte ut jeansene med skinnskjørt? Hmm, vi får se! Jeg har i hvert fall samlet meg opp en liten idébunke med antrekk, for denne genseren kommer absolutt til å brukes! Synes gullfargen i den gjør den så unik, og så gir mønsteret meg faktisk litt Kenzo-vibber. Ser dere hva jeg mener?

Box fresh from adidas

 • 06.09.2015 kl. 19:33

Loading image...

· Kan kjøpes her ·

Et par helhvite sneakers har jeg lengtet etter lenge, derfor var det ingen tvil om at et par Adidas Originals i hvit skulle hjem til meg så fort Zalando (eller bare noen som helst??) fikk de inn igjen i riktig størrelse. Jeg synes det er så mye enklere å kombinere hvite, enkle sko, for da blir antrekket så masse "renere" enn når det er dilldall som forstyrrer. Et hav av antrekk er planlagt i hodet allerede, blant annet med sorte slengbukser og chunky knit. Jeg skal innrømme at jeg har blitt inspirert til mange av antrekksidéene på gaten. I Trondheim har jo 20% av befolkningen rukket å kapre disse bebbisene allerede, så det er bare å suge til seg så mye inspirasjon som mulig. Her er det jo så mange med lekker stil også! - Litt mer varierende enn jeg er vant til i hjembyen. Og før jeg runder av: Iih, så glad jeg er for at Adidas endelig har gått fra harry til supertrendy igjen! I love it! 

Finally mine!

 • 01.09.2015 kl. 18:50

Loading image...

Husker dere at jeg sa at jeg skulle kjøpe meg macbook? Endelig er det gjort og jeg er sååå fornøyd! Følte virkelig at det var på tide å oppdatere litt på datafronten, og nå hadde jeg lyst å prøve ut macbook i noen år. Alle snakker jo positivt om det, så hvorfor ikke gi vidunderet et forsøk? Når jeg akkurat begynner på studier, den gamle PCen begynner og krasje og Elkjøp kjører kampanjepriser - da er det liksom ikke så mye mer å lure på :-) 

Loading image...

Etter litt undersøking falt valget på en Macbook Pro. Føler den passer best til mitt bruk til studier og blogging, spesielt med tanke på den klare skjermen. Nå kan jeg endelig optimalisere bildene mine fullt! .. Må bare få satt meg litt inn i det først, for akkurat nå vil hverken photoshop, lightroom eller bildeimporteringen spille på lag. Håper jeg klarer å finne ut av det snart, ellers får jeg ta turen til Elkjøp igjen! 

Loading image...

Cat Eye Kinda Sunnies

 • 20.08.2015 kl. 15:28

Loading image...

New loves from Quay 

Solbriller en uten tvil et av mine favoritt accessories. Denne sommeren føler jeg faktisk at solbriller har tatt litt av igjen og blitt toppen av alle fashionistaer sitt antrekk. Eller kanskje det bare er jeg som har blitt observant på det? Who knows! Jeg har ihvertfall brukt mye tid på å lete etter de perfekte sunnies´ene til varme dager, og under mine søk må jeg si at det var spesielt et brand som utmerket seg. Quay har så mange stilige modeller! Jeg skulle helst hatt alle sammen, men denne gangen fikk det holde med disse med cat-eye-look! 

Loading image...

Loading image...

Solbrillene kan kjøpes her

New shoes for fall

 • 06.08.2015 kl. 16:50

Loading image...

A girl and her shoes ..

Nå skal jeg ikke rettferdiggjøre dette sko-kjøpet med å si at jeg trengte nye, for det gjorde jeg vel i bunn og grunn ikke. Men, ankelstøvlettene mine fra i fjor har sett sine bedre dager, så derfor følte jeg det var helt innafor å kjøpe meg et nytt par. Dessuten er sorte boots mine favoritter når bladene faller i takt med temperaturen.. De passer jo til alt! Og, som dere vet: A girl can never have too many shoes.

Loading image...

Disse kan kjøpes på bianco!

Min nye skatt

 • 06.07.2015 kl. 21:09

Loading image...

In love with this trenchcoat

Hvis jeg sier at jeg kjøpte denne for 300 kroner, tror dere meg da? Det er faktisk sant! Her om dagen satt jeg og surfet rundt på nett etter interiørting, og da jeg var innom Ellos dukket denne opp i sidemenyen. Selv om det var stor risiko for dårlig kvalitet, måtte jeg bare gi den en sjanse og bestille den hjem. Til min store fornøyelse var den faktisk mye finere og tykkere enn forventet! Dette blir nok en favoritt når det blir kaldere i luften ♥ 

Loading image...

De selger den også i marineblå, så det spørs om den ikke må bestilles snart den også.. Altså, 300 kroner for en jakke er jo som en slikk og ingenting. Ihvertfall når kvaliteten tilsier at den gjerne kunne kostet en ekstra 500-lapp! Jeg er så fornøyd, jeg! Jakken fåes kjøpt her, og dersom du skal kjøpe den vil jeg anbefale deg å gå ned en størrelse!   

Loading image...

Say hello to my new sandals

 • 23.06.2015 kl. 11:52

Loading image...

*Hellooo new sandals!*

Loading image...

Loading image...

Wiihuuu, endelig fant jeg det perfekte sandalparet! Jeg har lett og lett siden tidlig i vår, men jeg må innrømme at jeg er så kresen at det var mye som skulle klaffe før jeg ville dra kortet. De jeg har sett har enten vært for flate, for maskuline, for feminine, for mørke, for høye eller ja, dere skjønne greia! Det jeg hadde i hodet var et ganske konkret ønske som skulle ha sort farge, tykk såle, null dilldall og feste rundt hælen.Sannsynligheten for at jeg skulle finne en perfect match på Skoringen hinn dagen var nærmest lik null. - Men heyy, det gjorde jeg! Lucky me! 

New in

 • 23.06.2015 kl. 10:09

Loading image...

My new purse 

Vesker trenger heldigvis ikke alltid å koste skjorta for å være fine. Her om dagen fant jeg denne skjønnheten som jeg ikke klarte å motstå. 229 kroner gav meg en enkel, men stilig veske med lekre detaljer. Et skikkelig kupp, om du spør meg! Når jeg åpnet pakken må jeg dog innrømme at jeg ble litt overrasket over størrelsen. Den var en del større enn jeg hadde forventet, men hva gjør egentlig det? Nå har jeg til og med plass til mitt lille samsung-kamera! *Perfecto! *

Loading image...

.. and a sneak peek on my cardigan! 

På bildene ser dere også en liten del av min nye cardigan. Den er så fersk i klesskapet at jeg faktisk ikke har rukket å bruke den enda! Jeg får ta den med på jomfruturen på jobb i morgen og knipse noen bilder av den i samme slengen! Jeg klarer nesten ikke vente med å vise dere hvor fin den er på ♥ Dette blir absolutt en av mine favoritter i klesskapet mitt denne sommeren! Altså, bare se de lekre fargene da!

- I see stars -

 • 03.12.2014 kl. 15:45

Image hosting by imagehost.nordei.de

Favoritter fra Susanne Friis Bjørner 

Den siste tiden har jeg blitt helt hektet på enkle gulldetaljer og vil aller helst ha det med i alle mine antrekk. I min stil heter det at det enkle ofte er det beste, og derfor har den store gull-favoritten blitt disse søte stjernene i merket Susanne Friis Bjørner, som jeg kjøpte med meg hjem fra jobb. De er perfekte å ha i ørene til enhver tid, og på grunn av størrelsen trenger man heller ikke stresse med å ta de inn og ut om morgen og kveld. - Genialt for oss som er over gjennomsnittet stresset før skole- og arbeidstid :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Prisen ligger mellom 100 -og 200 kroner, og de kan fås i både doublegull, sølv og rhodinert sølv. Kanskje en fin idé til noen som fortjener en liten oppmerksomhet i julen? Du får kjøpt de på Mestergull og andre smykkeforretninger som fører Susanne Friis Bjørner. Er litt usikker på hvem andre som gjør det, men ved hjelp av google eller å spørre litt rundt i byen skal det nok være lett å finne ut av! 

Feeling blessed

 • 01.11.2014 kl. 14:22

Image and video hosting by TinyPic

Da jeg kom hjem fra skolen i går møtte jeg synet av en stor pakke på sengekanten. På innsiden av gaven fant jeg en supersøt lapp fra kjæresten, sammen med denne herlige strikkegenseren. Jeg tok den på meg med en eneste gang og smilte fra øre til øre - sånne ting gjør meg nemlig så glad og takknemlig at har jeg ikke ord ♥

Image and video hosting by TinyPic

For noen uker siden snakket jeg om at jeg har litt tynt utvalg av varme gensere nå som kulden nærmer seg. Det plukket visst Markus opp, og tok saken i egne hender og kjøpte en til meg! Haha, for en fin kjæreste jeg har! Nå er det min tur til å finne på noe lurt! :-)

- Jane Køing -

 • 21.10.2014 kl. 15:59

/ Sponsede produkter

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  
Image hosting by imagehost.nordei.de

- In love - 

Jeg er head over heels forelsket i enkle smykker, ringer og armbånd i gull fortiden, og heldig som jeg er dumpet det en pakket med nettopp dette i posten! Jeg har lenge vært fan av Jane Køing sine minimalistiske smykker, og det å få lov å samarbeide med de er en stor ære! Det dere ser på bildene fikk jeg i første omgang, og jeg er såå fornøyd! - ringene kan dere finne her og her, og smykket her! Alt går forresten an å få i ekte gull, rhodinert sølv og rosésølv også, og smykket er mulig å få med to gullplater - selv hadde jeg lyst på en med T og en med M, men da sa Markus at det ble for klisjé :(( Det var hardt å høre altså ..

The cable knit sweater

 • 15.10.2014 kl. 14:57

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Jeg ønsker min nye strikkagenser velkommen til klesskapet -

.. Og satser på at den hjelper meg med å holde varmen gjennom de kommende vintermånedene.. Frem til gradestokken viser minus har jeg lyst å kombinere den med litt lettere underdeler, sånn som på bildene. - En enkel sort kjole, strømpebukser og stilige boots er favorittkomboen hittil, men boyfriendjeans og ballerinasko tror jeg jammenmeg kan bli ganske så kult det også :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Genseren er forresten kjøpt på Zara for bare 249 kroner, og er en billig investering om det er flere som er på utkikk etter lekre vinterklær! Jeg prøver selv å spare penger for tiden, men det var virkelig umulig å ikke slå til på et så godt kjøp. Den har en slags kombinasjon av høy- og lavhals, tror bestemoren til Markus kalte det "funnelhals"? Noen som vet hva det heter? Isåfall synes jeg det er dødsstilig og er prikken over i'en til akkurat denne genseren! 

Double pearls

 • 08.10.2014 kl. 10:00

Image hosting by imagehost.nordei.de

- I'm all about the pearls! - 

 God morgen ♥ Jeg titter innom for å vise dere de nye øredobbene jeg kjøpte på fredag. Har jo sett slike doble perler en rekke steder nå, og da jeg så at de hadde fått det inn på nabobutikken for der jeg jobber, Ranels Parfymeri, så måtte jeg bare kjøpe med meg et par! Elsker at de er så enkle, men unike på samme tid! Hva synes dere?

Boots for fall

 • 30.09.2014 kl. 16:46

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Repeat after me: You always need new shoes -

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Og det er ene og alene grunnen til at jeg bestilte meg disse! Angrer jeg? Oh noo! Sorte boots passer til alt, og jeg elsker at de er så feminine og enkle i fasongen. - Et perfekt tilskudd til høstgarderoben med andre ord ♥ Skoene kan dere finne her! (Annonselenke)

My new baby

 • 29.09.2014 kl. 14:03

Kjære snille og tålmodige leserne mine - GOD mandag til dere! Jeg gikk på en smell med litt for dårlig planlegging av blogginnlegg, og siden jeg var på sofaen til kjæresten i strekk-ut-stilling fra fredag til søndag fant jeg ut at livet mitt ikke var så "blogable" denne helgen. Uansett så er jeg tilbake igjen nå, og skal prøve å ta igjen det tapte ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

- my new camera has arrived! - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det første jeg bare måå blogge om er at jeg endelig har fått det nye kameraet mitt! Måtte slippe ut et lite gledeshyl da jeg fikk melding fra posten om at pakken fra netonnet var kommet frem. Guuurimalla, som jeg har gledet meg til å kunne legge igjen det store speilreflekset hjemme og ta med dette søte systemkameraet i stede. - Bloggingen blir jo ti ganger enklere nå! Har ikke fått prøvd det så mye enda, men jeg må si at kvaliteten jeg har opplevd hittil er bedre enn forventet! Gleder meg til å prøve det litt til - så skal jeg heller skrive et utfyllende innlegg om det senere! 

Something new on my wrist

 • 20.09.2014 kl. 16:01

Image hosting by imagehost.nordei.de

Min nye Daniel Wellington har allerede vært med meg på et par turer utenfor huset, og jeg har fått drøssevis av komplementer for den hver eneste gang. Jeg er en jente som elsker enkle ting i god kvalitet, og det er nettopp derfor Daniel Wellington troner øverst av alle klokkene jeg har - til og med over min kjære Michael Kors! Apropos Daniel Wellington så er det vel på tide å krone vinneren av konkurransen? 166 lesere meldte seg på konkurransen, så jeg kunne så sårt ønske at jeg hadde flere klokken enn den ene å dele ut.. Jeg får heller prøve å få i gang en lignende konkurranse om ikke så lenge :-) Vinneren ble ihvertfall Maria Eide! Gratulerer så mye ♥ Jeg sender deg en e-post i løpet av dagen! 

New sunnies

 • 21.08.2014 kl. 17:19

Image hosting by imagehost.nordei.de

Fra "& other stories"Noen av dere som har vært innom den svenske butikkjeden "& other stories"? Herrefred så mange fine skatter! Jeg forelsket meg spesielt i alle de søte tilbehørene de hadde, og måtte innom tre ganger på to dager, bare for å beundre! Disse solbrillene var det jeg absolutt ikke klarte å gå fra. Elsker denne Cat eye-looken og i tillegg satt de som støpt på meg! Nå kan jeg endelig legge bort de overbrukte Rayban solbrillene for en stund, wihiii! 

The little things

 • 20.08.2014 kl. 18:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Doing my own "carrie necklace" - Dere har hørt om det omtalte "Carriesmykket", ikke sant? Det nydelige navnsmykket Carrie i sex in the city går med i noen av episodene? Well this girl just got her own one! Og ja, jeg har selvsagt byttet ut Carrie sitt navn, med mitt eget ;-) For et enkelt og fint tilbehør, eller hva? Gir liksom det lille ekstra til antrekket!

Massimo Dutti

 • 15.08.2014 kl. 11:14

En av butikkene jeg virkelig fikk øynene opp for under barcelonabesøket var kjedebutikken Massimo Dutti. Har hørt litt om den tidligere, men aldri tatt meg tid til å gå innom. - Utrolig dumt, for gurimalla så mange fine skatter de har på lur der inne! Ikke bare er klærne nydelige, men alle lokalene var helt fantastiske og de ansatte var utrolig hjelpsomme. Sånt setter man virkelig pris på etter å ha vært på Zara, Behrska og Nikestore noen timer, for der er det intet annet enn kaos!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, tenkte bare å tipse dere om denne butikken. Vet de har noen lokaler i Norge også, men det er selvsagt litt dyrere enn i Spania siden det er en spansk butikkkjede. Det er samme eiere som Zara som driver denne kjeden, og de beskrive butikken som en eksklusiv butikk med større fokus på kvallitet, så derfor er klærne litt dyrere - men aiaiai, man får så mye igjen for det! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Selv endte jeg opp med denne nydelige jakken og dette superdeilige skjerfet. Synes kombinasjonen mellom de to utgjør et utrolig fint antrekk, så jeg gleder meg som bare rakkeren til å ta det i bruk! 

On my wrist

 • 14.08.2014 kl. 20:32

Image hosting by imagehost.nordei.de

- My casio & a touch of sweetness - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når det gjelder tilbehør velger jeg ofte å holde det enkelt. Etter å ha jobbet på mestergull i 1 år har jeg funnet ut hva som passer meg, og hva jeg trives med å ha på. For meg holder det oftest med en klokke, også kan jeg heller spe på med litt pynt i ørene eller et enkelt smykke i halsgropen om jeg skal pynte meg ekstra. Da jeg var innom en smykkebutikk i Barcelona kunne jeg ikke dy meg når jeg fikk øye på dette armbåndet. Dette er så min stil som det kan bli: helt enkelt, med et hint av søthet, hihi ♥

Den perfekte skinnjakke

 • 11.08.2014 kl. 14:23

God dag, solstråler ♥ Så ble det visst en liten ferie fra bloggen også. Jeg har kost meg vanvittig mye både i Levanger og Barcelona, og valgte derfor å heller bare nyte de gode øyeblikkene istedenfor å stresse med blogg. Verdt det? Oh yess! Nå har jeg ihvertfall en hjerne proppet full med inspirasjon og idèer - og ikke minst en koffert stappfull av nye skatter som jeg så gjerne vil vise dere! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Først av alt vil jeg vise dere min nye skinnjakke. Personlig mener jeg at alle jenter burde ha den perfekte i klesskapet sitt. For det første er det et utrolig kult plagg, og for det andre så går det jo til absolutt alt! Jeg har sett både høyt og lavt i en evighet etter en skinnjakke som er perfekt for meg. Det vil si en jakke med rene snitt, enkle detaljer og gjerne en smule oversized slik at den kan brukes over tykkere plagg nå mot høsten. - Og vet dere hva? Akkurat det fant jeg på Mango i Barcelona. Gjett om jeg ble glad når jeg så den! - Og prisen? Bare usle 400 kroner. iiik!

I dag kombinerer jeg den med ruteskjorte, ballerinasko og sorte jeans. Så enkelt, stilfullt og komfortabelt på samme tid. Me likey! Denne jakken kan virkelig piffe opp alle slags antrekk. Til og med noe så "kjedelig" som jeans og t-skjorte!

Snake case

 • 25.07.2014 kl. 12:18

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Dressing up my iPhone - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det var kjærlighet ved første blikk da jeg så dette dekselet på H&M. Så enkelt og elegant til bare 69 kroner! I'm in love! Elsker hvordan mobildeksel har gått fra å være en praktisk beskyttelse til å bli en del av antrekket! Flere som har tenkt på det? Mobilen blir jo ofte brukt like mye, om ikke mer, enn skoene du har på deg - så hvorfor ikke?Nå er jeg forresten i Levanger! Endelig har jeg 2 uker ferie, og de skal jeg nyte hvert eneste sekund av! Skal prøve å oppdatere dere ihvertfall en gang for dagen, men det blir nok ikke like hyppige oppdateringer som ellers. Følte det var greit å si i fra, sånn at dere vet det ♥ Ha en super start på helga!

Simple & beautiful

 • 22.07.2014 kl. 09:48

Image hosting by imagehost.nordei.de

Mango hadde så mange fine kjoler på salget sitt at jeg måtte bare spandere på meg noe. Det jeg kjøpte var denne kjolen her, som er så elegant og classy at jeg endte opp med å bestille akkurat samme i svart også. Haha, wuuupsi! 249 kroner for en kjole er dog ikke ille i det hele tatt, ihvertfall ikke når den er så nydelig. - Og den kommer garantert til å bli mye brukt fremover! Link til kjolen HER. 

Ny bikini

 • 17.07.2014 kl. 21:30

Image hosting by imagehost.nordei.de

- I'm ready to hit the beach! - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare titte innom for å vise dere den nye bikinien min! Kjøpte den på H&M i Levanger for rundt 99,- pr del. Det var nemlig suuupervarmt (typ 32 grader) hele ferieuka jeg var der, så tilslutt måtte jeg bare krype til korset og kjøpe meg noe jeg kunne sole meg i! Er den ikke stilig? Tenker å ha den med til varmere strøk sammen med antrekket jeg har lagt ved på bildene. Åhh, som det gledes!

Matchin' top & bottom

 • 16.07.2014 kl. 18:21

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Selv om det er utrolig trist vær i Førde i dag, stopper det ikke meg fra å bruke mitt nye matchende over-og underdelssett! I løpet av det siste halvåret har jeg virkelig fått sansen for denne typen matching, og når jeg så dette settet til 149 pr del på H&M måtte jeg bare slå til! Oh, so gorgeous! Dette skal helt klart med i kofferten til Barcelona. Sammen med hvite birckenstocks og en topp på hodet får man jo det perfekte, avslappede shoppingantrekk! 

Acne Raya

 • 15.07.2014 kl. 21:40

God kveld fininger ♥ I dag fikk jeg luftet den nye Acne Raya cardiganen min for første gang. Da jeg åpnet pakken fikk jeg helt hakeslep! Åherlighet, så fin den er! Valgte å bestille i svart siden det passer til alt, og gjerne ikke er en farge alle har i akkurat denne cardiganen. Angrer virkelig ikke et eneste sekund på det valget, for jeg har en hel haug med antrekksidéer i hodet allerede! Wiii ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

- Warm & Comfy -

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Er den ikke fin? Nå kan jo bare høsten komme - Cuz I'm ready! Ok, kanskje ikke helt klar da.. Men når sommerferien er forbi så kan den bare komme! 

Endelig ny mobil

 • 14.07.2014 kl. 13:21

Image hosting by imagehost.nordei.de

Endelig har jeg byttet ut min gamle iPhone 4, til en nyere og myyye raskere iPhone 5s! Ble overrasket over hvor ekstremt mye fortere denne gikk, så jeg kommer aldri til å angre på dette kjøpet! Fortalte jo dere tidligere at jeg hadde bestilt gull, men etter en del rot i bestillingen fra djuice sin side endte jeg opp med sølv likevel. Går helt fint uansett, begge fargene er jo rålekre!  

Nå er jeg forresten hjemme i Førde igjen, så da skal jeg skjerpe bloggingen! Jeg må nesten takke for tålmodigheten deres også, bloggen har vært altfor av-og-på i sommer i forhold til kvaliteten jeg ønsker å ha her inne. Når sant skal sies, har jeg vært greit umotivert og utslitt den siste tiden, men jeg merker at det begynner å endre seg nå. Så nå skal jeg blogge bra og regelmessig igjen! 

Just ordered

 • 07.07.2014 kl. 14:26

Image hosting by imagehost.nordei.de

En Acne mohair cardigan i fargen "carbone black" er mer enn hjertelig velkommen i mitt klesskap! Bestilte den for noen dager siden og nå kan jeg nesten ikke vente til den bumper ned i postkassen min! Iiik, den er jo så vakker og passer så veldig godt til resten av garderoben min. Har ønsket meg den i over et år nå, så det var så absolutt på tide å bestille den. Dette er helt klart en investering jeg aldri kommer til å angre på! :-)

I tillegg har jeg så mye annet som er på vei i posten for tiden. Får helt fnatt av denne ventingen, for jeg vil ha alt nå (eller, helst i går)! Blant annet venter jeg på en iPhone 5s, en strandkjole fra Nelly, to penkjoler og et skjørt fra Mango. Gjett om jeg gleder meg! .. Og selvsagt skal dere få se det så fort som det er mottatt ♥ 

En god dose motivasjon

 • 10.06.2014 kl. 21:15

Kaabosjjj! Som et lyn kom treningmotivasjonen tilbake for fullt, og takk gud for det! Tidspunktet kunne virkelig ikke passet bedre, for Ikke bare har jeg endelig tid til å trene (ihvertfall etter helgen), men tanken på å dra på spenst gir meg faktisk et stort smil om munnen. Endorfiner, dere er så absolutt velkommen tilbake! 

For å feire motivasjonen, fant jeg ut at jeg måtte smøre på med enda litt mer motivasjon. I går fant jeg nemlig ut at det ikke går an å overleve med tights på treningssenteret om sommeren. - Man koker jo ihjel før treningsøkten i det hele tatt begynner! Jeg har derfor med andre ord kjøpt meg ny treningsshorts! Superfresh og kjempefin, for bare 300 kroner! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Denne gangen ble det en lilla fra Nike, som matcher de mest brukte nikeskoene mine. Jeg har fått testet den allerede, og gurimalla så behagelig! I tillegg er den ikke så "avslørende" som mange andre treningsshortser nå til dags, synes det har en tendens til å bli litt i drøyeste laget. Ender nok opp med å kjøpe meg flere i freshe farger etterhvert som feriepengene kommer også, hihi ;-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Men nå skal jeg lade opp til eksamen i morgen med havregrøt og en god dusj. Fy, som jeg gruer meg! Jeg som hadde bestemt meg for å ikke stresse så mye over det denne gangen.. Tydeligvis lettere sagt enn gjort!

På føttene mine i sommer

 • 09.06.2014 kl. 22:38

Det er offisielt .. Jeg er forelsket i Birkenstock-trenden! Har vært skeptisk til de utrolig lenge nå, men da jeg fant en kopi av dem på nelly til kun 199 kr, måtte jeg nesten bare slå til for å prøve. Fra det øyeblikket jeg hentet de på postkontoret har jeg vært helt betatt! Gurimalla, så stilige! Har faktisk lyst å bestille meg noen flere med en gang. Aller helst ekte Birkenstocks da, gjerne brune eller sorte. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Oh, so relaxed & edgy - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Disse kan bestilles HER. Selv tenker jeg å kombinere de med en dongeriskjorts og oversized bluse, med et helhvitt antrekk eller rett og slett med en løssittende sommerskjole, for en avslappet look. Vel, mulighetene er mange, og dere kommer garantert til å se de på en del outfits fremover! :-)

Hva synes dere om denne skotrenden? - Helt ærlig?

Innkjøp fra Paris

 • 15.05.2014 kl. 16:36

Er ikke ofte jeg kan si dette etter storbyshopping, men denne gangen angrer jeg faktisk ikke på en eneste av tingene jeg kjøpte! Er så fornøyd, og da spesielt med vesken og zarajakken! Champagneflasken kjøpte jeg til ære for hytteturen jeg skal på 17.mai. Selv om det ikke er så ofte jeg drikker så må man nesten feire 200-års dagen til grunnloven vår! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Stripete genser & hvit jakke fra Pimkie / Sort dressbukse fra Forever21 / Pudderrosa jakke & veske fra Zara
/ Solbriller fra Urban Outfitters / Leppestift fra YSL / Neglelakker fra Claire's / Dongeriskjorte fra Mango  

Nå er det tid for jobb! Er utrolig spent på hvordan det går i dag, siden jeg både har feber og hoster konstant. Måtte faktisk dra hjem fra skolen bare to timer inn i skoledagen, fordi jeg var så dårlig. Føler meg heldigvis litt bedre nå da, takket være en ibux eller to! :-)

Cute iPhone case

 • 15.04.2014 kl. 15:37

Heisann søte♥ Har dere hatt en fin tirsdag? Min har vært utrolig avslappende som alle andre dager så langt i påsken. Til en forandring skal jeg faktisk gjør noe annet enn å sitte i koseklær og se film i kveld da! Først er det jobb noen timer, og deretter drar jeg og Markus på trening. Må være litt produktiv selv om det er ferie også da!

Før jeg fyker av sted på jobb vil jeg bare dele noen bilder av det søte dekselet jeg fikk i posten i dag! Bestilte det fra ebay for et par uker siden. Måtte bare ha det siden det var så søtt, selv om det kanskje ikke er særlig praktisk. Jaja, jenter er jenter, og vi trenger alltids litt dilldall ;-)

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Det kan bestilles her, om dere er interessert!

Something new

 • 08.04.2014 kl. 17:52

Wiii! Pakke på døra er alltid så gøy! Dere kan tro jeg var i ekstase da DHL ringte og sa at pakken var fremme allerede i dag! Er jo under en uke siden jeg bestilte, så hadde virkelig ikke forventet det. For en deilig overraskelse midt i samfunnsfaglesingen♥ 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Klærne traff jeg blink med også! Begge er fra Zara, og kommer til å bli perfekte mot vår- og sommertid. Har litt for mye mørkt i garderoben min nå, så er absolutt deilig med disse overdelene som frisker opp! Men nå må jeg tilbake til samfunnsfagboken igjen. Måtte bare vise dere nydelighetene før jeg begynte på neste avsnitt! Ha en fin kveld♥

My new baby

 • 02.04.2014 kl. 17:33

Iiiik! Gjett hvem som endelig har vært og hentet den nye klokka si i dag, etter flere måneder med venting? Haha, tror jeg må ha snakket hull i hodet på så og si alle rundt meg. Har gledet meg sånn til å endelig ha perfeksjonen rundt håndleddet! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Er den ikke nydelig? Den skal få lov til å bosette seg på armen min for en stund fremover, det er ihvertfall helt sikkert! Klokken er fra Michael Kors og modellen heter Bradshaw, for dere som lurer på det. Ville ha en gullklokke uten diamanter og annet dilldall i god kvalitet, og da er denne perfekt!

Say hello to my newest purchase

 • 25.03.2014 kl. 16:41

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Min nye hatt fra H&M. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg kler den eller ikke, men når prisen var satt ned til bare en 20 kroning måtte jeg bare ta sjansen og slå til. Er jo så utrolig mange som er fine med hatt, og derfor føler jeg en liten trang til at jeg også må få det til å funke. Noen som kjenner seg igjen? Håper jeg klarer å venne meg til å bruke den til den O-store hattesesongen som er høsten. Da er det jo perfekt!

An addition to my makup bag

 • 19.03.2014 kl. 16:43

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg ble jeg frastjelt sminken min når jeg var på trening forrige uke. Måtte derfor bestille meg litt nytt til sminkevesken, og etter litt reaserch ble noen BareMinerals produkter klikket hjem. Brukte faktisk samme merket for noen år tilbake siden, men jeg husker helt ærlig ikke om jeg likte det eller ikke? Uansett så gir jeg det en ny sjanse nå og krysser fingrene for at det er er enda bedre enn det forrige jeg hadde!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bestilte heavenly face kosten, fundationpudder i "medium beige" og blush i "warmth". Fikk det i dag, så har ikke fått testet det enda, men har ganske store forventninger ettersom det er så mange som bruker det! Har dere noen erfaringer?

Head over heels

 • 26.02.2014 kl. 11:57

.. in love with my new shoes♥

I forrige uke satt jeg meg ned foran dataen for å gjør et forsøk på å finne noen kule sko med leopardprint. Tanken på å kjøpe noen skikkelig kule og unike sko har vert festet til hjernen min leeenge, og nå som solen begynner å titte frem fant jeg ut at det var på tide! I løpet av mitt lille research fant jeg disse med slangeprint istede for leopard, og da var plutselig leopardprintet heelt ute av hodet på meg! Kjærlighet ved første øyenkast, og like etter var de bestilt gitt! 

Av alle steder jeg lette fant jeg de faktisk på H&M! Elsker at de er så unike. Tenker å bruke de til helt enkle antrekk siden de er som et smykke i seg selv. Her kan du kjøpe skoene til bare 249 kroner. Ser de begynner å gå ut for størrelser, men antar de får inn igjen etterhvert!

Det søteste passet

 • 11.02.2014 kl. 16:15

Store barn, små gleder eller hva?  For noen uker siden satt jeg og Sandra og kikket rundt på ebay. Plutselig fikk vi øye på denne søte passholderen, så da måtte vi bare bestille en til hver! Gjett om vi gledet oss til det dumpet i postkassa da! Nå har vi jo matchende pass til klasseturen til paris i mai, hahah! Ikke sant det var fint? Elsker teksten "My journey everywhere"! Tenkte å tipse dere om dette, for det er jo nemlig ikke bare søtt, men utrolig praktisk også! Inni er det nemlig plass til både bankkort og flybilletter i tillegg til selve passet! Kjempegreit å ha alt samlet på ett sted, eller hva? Kan kjøpes HER!

Ellers føler jeg meg mye bedre i dag! Sluttet klokken 11:30 på skolen, så nå har jeg fått gjort unna en hel haug bloggarbeid! Må jo forhåndsskrive og ordne litt før jeg drar til Levanger i ferien, slik at jeg er sikker på at dere får noen oppdateringer! Vel, siden dette er unnagjort har jeg endelig både tid og energi til å trene igjen i kveld, og holymoly det skal bli godt! Føler meg så uvel når det går for lang tid mellom øktene! 

In a big brown shoebox

 • 05.02.2014 kl. 18:16

Iiik! I går kom denne herlige pakken fra Zara på døra! Var innom nettsiden deres før jeg skulle til Trondheim for å sjekke ut om jeg fant noe å lete etter når jeg kom dit. Da jeg så disse skoene kunne jeg faktisk ikke ta sjansen på at de hadde de inne på lager på zarabutikken i trondheim, så da slo jeg til og bestilte de med en gang! Så unike og kule! Føler de er litt sånn at enten så elsker man de, ellers hater man de. Jeg er hvertfall heeelt forelsket! Elsker at de ser så dyre ut, men at jeg ikke måtte ut med mer enn 130 kroner per par! Haha, for en syyyk pris! 

Nå skal jeg fyke avsted på trening etter noen timer med prøvepugging! Hadde prøve i dag og skal ha prøve i morgen, så denne uka har vært ganske tung på skolefronten. Men det skal sies at den også har gått veldig raskt så langt?? Gikk plutselig opp for meg at vi allerede er kommet til lillelørdag, og går inn i siste halvdelen av uka! Ææh, så deilig! Føler det enda kunne vært mandag i dag jeg! 

Susanne Friis Bjørner

 • 28.01.2014 kl. 15:25

Hvor kule er ikke de clipsene her? Elsker at vi som ikke vil ha flere hull i ørene kan jukse oss til noen ekstra i ny og ne! Jeg har jo vanligvis en ganske enkel stil, og føler desse er perfekt til å freshe opp for eksempel et helsort antrekk! Bestilte de på jobb fra Susanne Friis Bjørner, og fikk de forrige uke. Har allerede fått brukt dem 2 ganger, og sikkert fått 5 spørsmål om hvor de er kjøpt! Haha, så gøy når jeg får reklamert litt for jobben bare av å gå med det selv! 

Michael kors lommebok

 • 26.01.2014 kl. 17:19

Fikk en gave i bursdagen i går som jeg har såååå lyst å vise dere! Lena S, Lena J og Amalie hadde nemlig gått sammen om å kjøpe en Michael Kors lommebok til meg! Haha, Lena S filmet faktisk når jeg åpnet gaven fordi hun visste hvor glad jeg kom til å bli! Skrek når jeg så hva det var, og trodde helt ærlig at de bare spøkte med meg, haha! Ææ, materialistisk lykke!

Ikke sant den er fin? Elsker sånne classy og enkle lommebøker som går til alt! Skal love dere at denne kommer til å bli godt brukt fremover! 

Innkjøp fra trondheim

 • 10.12.2013 kl. 14:41Ble ikke storshopping på lørdag nei, men guuud så fornøyd jeg er med innkjøpene! Den blå toppen er så nydelig. Bildene får det ikke frem, men det er et supersøtt "underskjørt" på den som stikker ut nederst. Også er jo kongeblått en nydelig farge, eller hva? Tror jeg har en liten crush på den fargen for tiden jeg, hihi Og starbuckskoppen er så genial! Perfekt til smoothies og kaffe med melk som er mine favorittdrikker! 

I kveld skal jeg på jobb noen timer før jeg drar avsted på trening igjen. Har faktisk blitt så mye skole, jobb og andre småting i det siste at jeg rett og slett ikke har hatt tid til trening. Huff, det er så kjipt å komme ut av treningen og miste det man har jobbet for. Men uansett hvor hardt det blir i kveld, så skal det virkelig bli godt å komme i gang igjen!

Ny blazer

 • 02.12.2013 kl. 14:44

Lovet jo at jeg skulle vise dere den, gjorde jeg ikke? Jeg er egentlig ikke en blazer-jente, men da jeg fant denne på Match hinn dagen, måtte jeg bare finne frem lommeboka og dra kortet! Den sitter helt perfekt og mønsteret er jo bare to die for! Ble nesten litt forelsket jeg, hihi! Det sykeste av alt var at det var salg på den. Fikk den faktisk for 70% billigere enn utgangspunktet! Så gøyyy! 

Denne over et helt enkelt antrekk er i mine øyne det perfekte outfit! Gleder meg til å vise dere om ikke så lenge!

Min vinterjakke

 • 09.11.2013 kl. 18:20

Hei og god lørdagskveld alle sammen! Jeg har vært på jobb i dag. Det var faktisk min siste dag på Olefine, så nå er jeg helt ferdig der! Olefine var en utrolig fin arbeidsplass med godt miljø, men etter 2(?) år følte jeg at det ble litt mye. I tillegg har jeg jo jobben på mestergull, og jeg innså jo etterhvert at jeg hadde tatt meg vann over hodet da jeg sa ja til å jobbe begge steder. Så da fant jeg ut at det var best å si hade til Olefine for denne gang.

Men over til det jeg egentlig skulle snakke om, nemlig årets vinterjakke! Kjøpte min på Zara forrige helg, og jeg har nærmest flyttet inn i den allerede. Den er jo så goood! Er egentlig bare veldig glad for å ha funnet en, for hvert år er det jo et evig stress med å finne den ultimate. Ikke bare skal du synes den er fin, men den må passe til det meste, den må være varm og du må prøve å tenke at du ikke skal bli lei av den før kulden er borte.Jeg er strålende fornøyd med min, og ikke måtte jeg betale mer enn 1000kr heller! Om det er flere som er interessert i å kjøpe likens så fant jeg link til dere HER. OBS! Den er veldig liten i størrelsen så jeg måtte faktisk helt opp til large for å få den passelig til å ha strikkagenser under. (Jeg har small til vanlig).

Fra sheinside

 • 06.11.2013 kl. 18:06

Mottok denne herligheten fra Sheinside rett før jeg tok bloggpause i sommer. Glemte rett og slett helt av å blogge om den, så derfor tar jeg det nå. Måtte bare ha den etter jeg så et antrekksinnlegg av Stine Steen (eller haawt om dere vil), hun så virkelig smashing ut i den!

Er den ikke nydelig? Den ser kanskje litt posete ut sånn den henger på bildet, men med et belte i livet er den ikke annet enn perfekt! Også er den nydelig til brune ben, raybans og høye, sorte sandaler på sommeren. Jeg brukte den en hel del i sommer, og dere er garanterte å se den igjen i antrekksinnleggene mine til neste år også! Ser den er utsolgt for øyeblikket, men dere kan følge med her om den kommer tilbake i butikk! 

The perfect knit

 • 31.10.2013 kl. 16:38


Acne rue mohair dove white, ååh som jeg elsker deg! Kjøpte den på Retro i Bergen i høstferien. Og jeg angrer virkelig ikke et sekund på dette kjøpet! fargen er jo så nydelig, og det samme er snittet! Jaa, den koster en del, men jeg synes den var verdt det. Det går jo mot vinter og hva er da bedre enn en skikkelig fin strikkagenser å holde varmen i? 

Cute sleeping shorts

 • 29.10.2013 kl. 20:33


Har ikke jeg verdens søteste soveshorts eller hva? Gikk forbi Kappahl en dag, og da jeg så denne skjønningen i sidesynet måtte jeg bare inn og få den med meg hjem! Er ikke ofte jeg finner så mye fint på Kappahl, føler de satser litt mer på eldre kvinner? Men med denne traff de hvertfall smaken min! Så enkel og så søt, og kostet heller ikke mer enn 150 kr! 

A lot of flowers

 • 12.07.2013 kl. 18:11

Kom tilfeldigvis over denne herlige buksa på H&M hinn dagen! Iiik, falt for den med en gang! Den er både sjarmerende og sinnsykt kul. Kostet heller ikke mer en 300 kroner! Ikke verst for en så fin bukse, eller hva? Ikke bare er den superbehagelig, men den har også utrolig fin passform. I tillegg har jeg en hel haug med ideer til antrekk i hodet! Gleder meg til å vise dere :-) 

Nå sitter jeg og koser meg meg "sleepover" på skjermen og en stor tacosalat på fanget. Yummyy! Elsker at jeg har så mye tid for meg selv disse ukene, for det blir det så lite av ellers i året. Derfor prøver jeg å nyte det så godt som jeg kan og bare sette pris på hvert eneste minutt av det! Misforstå meg rett, jeg er veldig glad i å ha mye å gjøre, men kroppen min er så sliten nå at jeg bare vil slappe av og lade den opp så jeg er klar til dyst senere! Ha en superduper fredagskveld videre, så snakkes vi i morgen♥

Shorts fra sheinside

 • 07.06.2013 kl. 19:23

//sponset produkt

Jeg har nylig inngått et samarbeid med sheinside! Vet det er mangemange bloggere som blir sponset av de samme, og jeg vet også at det er enda flere som virkelig liker klærne de selger på siden sin. Sheinside shipper til hele verden gratis, så om dere holder dere under tollgrensa så er det mulig å gjøre noen virkelige kupp på denne siden! Alle plaggene er jo svært rimelige, og ikke for å glemme utrooolig stilige. Har allerede nærmere 10 plagg derfra høøøyt oppe på ønskelisten min!

I dag dro jeg på postkontoret og hentet min første pakke fra sheinside. Oppi pakken lå denne vakre silkeshortsen! Forelsket meg helt jeg, haha♥ Mens jeg ventet på pakken har jeg allerede rukket å planlegge sånn typ 10 ulike antrekk jeg kan kombinere den med! Denne kan jeg love at dere kommer til å se mye av i antrekksinnleggene i sommer! Nå kan dere nå finne den på salg til bare 123 kroner! Det betyr altså at man ikke trenger å betale hverken toll eller frakt på den! Det er vel bare et stort pluss eller hva? Produktet kan dere finne her

My new baby

 • 06.06.2013 kl. 20:49

Heisann dere♥

Kom hjem fra jobb for sånn tre kvarter siden. Så etter langdag på skolen og 4 timer på jobb er jeg heeelt gåen i beina. Nå synes jeg at jeg fortjener å bruke resten av kvelden på å se på serier, spise mat og rett og slett slappe helt av! Kanskje kommer jeg meg også en tur ut for å ta antrekksbilder? Vi får se :-)

I går kom den nye babyen min i posten! Har brukt Hanna sitt Canon EOS 600D leeenge nå, og nå har jeg endelig fått mitt eget! Dette kameraet er et superbra kamera, da spesielt til blogging siden det har blant annet vippeskjerm! Mitt tidligere kamera var Canon EOS 1000D, men det ble veldig upraktisk i lengden ettersom det mellom annet manglet mulighet til å bruke fjernkontroll. ..Og så er det jo veldig gammelt, med teip på siden og hele pakka! Haha, huff..

Dette kameraet kommer til å bli brukt myyye fremover! Tusentusen takk, snille pappa♥ 

Innkjøp

 • 05.06.2013 kl. 17:56

I dag fikk jeg lønning, så da feiret jeg med en liten bytur. Er så sjeldent jeg kjøper klær nå i forhold til tidligere, pengene går liksom til alt annet! Derfor er det suuuper deilig med noe nytt i garderoben, spesielt nå til sommeren! Denne jakka fanget blikket mitt med en gang, herregud så vakker! I tillegg hadde den perfekt snitt, og var nyyydelig på! ..Også var det jo 25% tilbud på den, så da var det jo bare å kjøpe da. Hihi!
/ Cubus jakke / H&M skjørt

Jeg kjøpte også noen sko som jeg tenkte å vise senere. Nå skal jeg spise middag, og så får jeg besøk av Hanna etter hvert. Vi har planlagt å dra på fjellet i kveld, så om regnet holder seg borte resten av kvelden, skal dette gjennomføres! Ha en fantastisk dag, mine vakre lesere♥  

Mint jakke

 • 26.05.2013 kl. 14:37Ååh, er sikker på at dette er den fineste jakken jeg har. Den er så nydelig! Elsker fargen, snittet, deltajene, ja alt egentlig! Kjøpte den i USA da jeg var på språkreise der i fjor. Tror det var mitt første innkjøp da jeg kom ned dit faktisk! Husker jeg ble forelsket i den med en gang jeg så den, haha

Apropo srpåkreisen så vurderer jeg å skrive et innlegg eller ha en spørsmålsrunde om den! Har fått en del spørsmål om jeg kan åpne den gamle bloggen så folk kan se innleggene mine derfra. Desverre så har jeg glemt passordet på den, så det går nok ikke.. Litt kjipt, siden jeg vet det er mange som vil på språkreise og kunne tenke seg å se litt hva det går ut på. Så skrik ut om dere vil ha innlegg eller spørsmålsrunde med språkreisen min til USA som tema! :-)

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no