hits

6 av 6

 • 23.12.2016 kl. 17:07

Loading image...

OKEI helloo from Førde! Etter noen dager avslapping for å summe meg etter siste eksamen og bussturen hjem, så er jeg mer enn klar for familie- og vennekos både i morgen og resten av julen! Altså, ikke for å klage (eller jo litt), men denne eksamensperioden har seriøst tatt helt knekken på meg. Seks eksamener på ett semester er seriøst galskap - og jeg ber til høyere makter om at jeg aldri må gjennom noe slikt igjen. (Jepp, julegaveønske nummer #1) Nå tar jeg ihvertfall juleferie med den beste samvittighet, og håper at jeg endelig har mulighet til å blåse støvet av tastaturet og sette i gang med skikkelig blogging igjen. 

Julestemningen slo heldigvis til med en gang jeg kom inn døra her hjemme. Altså, er det en som kan julepynt så er det jaggu mamma! Her er det rødt, gull, nisser og stjerner så langt øyet kan se. Og i skrivende stund kjenner jeg også lukten av bakverk fra kjøkkenet. Den dama har virkelig gjort jobben i år, så nå ser vi alle virkelig frem til å få deler av slekta over på besøk i morgen for å feire årets beste dag! Men før den tid står litt julegave-innpakking, besøk til bestemor og TV titting på agendaen i kveld. Akkurat slik det skal være :-) Vi skrives! 

Ny jobb & eksamensstress

 • 24.11.2016 kl. 14:42

God torsdag, jenter! De siste ukene har det gått i ett banka kjør fra morgen til kveld med både eksamenslesing og ny jobb. Så, i frykt for å ta meg vann over hodet endte det med at jeg bestemte meg for å legge bloggen til side noen uker for å komme ajour med alt annet. Jeg vet at jeg burde respektere dere som er så fine å titte inn her nok til å si i fra om slike pauser - men det var på ingen måte planlagt. Det ble rett og slett utviklet til å være en pause etterhvert som dagene gikk. Så jeg beklager virkelig utrolig mye til dere som har trykket dere inn dag etter dag uten å få noen oppdateringer 

Jeg tenkte at jeg kunne nytte anledningen til å endelig fortelle dere om min nye jobb. Jeg har nemlig begynt som deltidsansatt på Vero Moda på Trondheim Torg, og har kommet godt i gang der etter tre uker i gamet. Jeg trives utrolig godt allerede, både fordi jeg endelig får jobbe med klær - men også fordi jeg elsker det høye tempoet og unge miljøet! Etter å ha brukt så mye tid på å søke på X antall stillinger, fått X antall negative svar og gått helt i kjelleren av det dårlige jobbmarkedet, så må jeg si at det er vanvittig herlig å ende opp på en så bra plass til slutt! Så langt virker det som at alt er midt i blinken, og nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen :-) 
 

Cabin Life

 • 08.10.2016 kl. 14:26

Processed with VSCO with a5 preset


Hei fine dere  I går ankom jeg Førde tidlig på morgenen etter en kald og lang busstur med lite søvn. Derfor ble jeg liggende å duppe av i sengen nesten helt til Mamma var ferdig på jobb. Etterhvert bestemte vi oss for å pakke sammen tingene og dra på hytta en tur nå i helgen. Så, nå oppdaterer jeg dere altså fra vinterhagen i hytta med solstrålen rett i ansiktet. FOR et deilig vær det er om dagene! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetI dag har vi allerede rukket en liten fjelltur. Det var overhode ikke planlagt fra min side, så da ble antrekket intet mindre enn en kosebukse og noen hullete, gamle treningssko som har stått på hytta så lenge jeg kan huske. Fresht? ikke så veldig, men herregud - den fjellturen gjorde godt for sjela uansett! Det begynner å bli lange mellomrom mellom hver gang jeg er ute i naturen nå som jeg bor i Trondheim, så det gjelder virkelig å utnytte seg av den fantastiske naturen når jeg er hjemme på besøk. - og i alle fall når jeg er på hytta, her er det nemlig helt vilt vakkert. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg hive meg i dusjen før vi setter kursen for å besøke bestemor. Det skal bli så koselig ♥ Vi snakkes! 

I´ve got that Friday feeling

 • 30.09.2016 kl. 17:48

Loading image...
 

Workout DONE √ Weekend ON √
 

Loading image...

Loading image...

FREDAG folkens!! Det kan vi like, eller hva? Jeg har virkelig klint til med treningen denne uken og i dag fikk jeg jammen meg fullført enda en til før jeg tok helg. Det skal sies at økten i dag var både slapp og seig, men jeg er stolt av at jeg i det hele tatt kom meg over dørstokkmila ;-) Nå er det ihvertfall snart klart for fredagskveld og gullrekka, så etter dette innlegget er publisert skal jeg legge meg strekk ut på sofaen med en bedre middag etterfulgt av en velfortjent dose godterier. Gjett om det skal bli godt for sjela?! Vi snakkes i morgen, jenter 

Back at it!

 • 23.09.2016 kl. 18:17

Loading image...

Okei, det har vært en dårlig start på bloggingen denne høsten - men nå kjenner jeg at det er på tide å komme i gang igjen! Jeg har manglet litt motivasjon av ulike grunner - kanskje i hovedsak fordi min blogpartner in crime Hedda ikke er i byen lenger, så nå er jeg litt alene med bloggingen igjen. Men, etter noen ukers pause kjenner jeg virkelig at det er noe som mangler. Jeg trenger en plattform å dele bilder og tekster på - og jeg er avhengig av å kunne utfolde meg kreativt for å trives i egen hverdag. Så ja: Im back! 

De siste dagene har jeg brukt til å forhåndsskrive innlegg og ellers prøvd å komme på ulike ideer til hva jeg kan skrive om fremover. Jeg har mange planer, så jeg håper virkelig at dere vil følge meg videre! Og forresten; tusen takk til dere som har kontaktet meg på privaten og sagt at dere savner mine hyppige oppdateringer - det betyr nok mer enn dere tror for meg! Vi snakkes ♥

From Where I stand: Tonight´s outfit

 • 28.08.2016 kl. 17:35

Loading image...

Hei fra Rhodos  Her nytes solen og varmen til det fulle, og jeg må innrømme at det gjør meg lite å stå over noen timer undervisning til fordel for dette. Havet er krystallblått og himmelen bærer strengt tatt samme farge. Hvor deilig er ikke det?! Både i går og i dag har vi tilbrakt timevis ved bassenget og på stranden, for nå gjelder det å bygge opp litt brunfarge. Det skal sies at jeg er liiivredd for å bli solbrent, for huden min har ikke sett solen på litt for lenge. Det er ikke engang overdrivelse når jeg sier at jeg er blant de bleikeste på dette hotellet. Haha huff, jeg får bare håpe det endrer seg i løpet av uken :-) 

Nå skal vi straks ut og spise, men jeg ville bare vise dere noen superkjappe antrekksbilder først. I går var vi forresten på en sykt fin restaurant med nydelig mat! Glemte selvsagt å dra med meg kameraet, men om vi skal tilbake dit skal jeg looove dere å få knipset noen bilder så jeg kan lage en liten Rhodos-anbefaling til dere :-) Ha en super søndagskveld

Loading image...

See U in Rhodes

 • 26.08.2016 kl. 21:07

Loading image...

Loading image...

Heisann jenter, og god fredagskveld  Har dere hatt en fin start på helgen? I dag har jeg hatt fri fra skolen, så denne fredagen har jeg brukt på å pakke og kjøpe inn nødvendigheter, for i natt vender jeg nemlig snuten mot Rhodos! Endelig er det min tur til å ligge på stranden og slappe av - dette kommer rett og slett til å bli helt fantastisk! Gresk mat, 30 varmegrader, bading, Markus og hans familie - dette kommer til å bli megakoselig! 

Jeg tar selvsagt med meg macen og kameraet, og skal prøve å oppdatere dere så langt det lar seg gjøre :-) Følg meg gjerne på instagram @torilhornnes for hyppigere innlegg! Det blir forresten noen forhåndsskrevne bloggposter mens jeg er på tur, bare så jeg slipper å sitte innendørs på dataen når jeg helst vil nyte varmen. Jeg blogger selvsagt som normalt når jeg er tilbake, nå er jeg nemlig helt bestemt på å komme inn i den gode rytmen igjen!! 

Back to School

 • 24.08.2016 kl. 22:34

Loading image...
 Tilbake til skole → tilbake til hverdag → tilbake til bloggVell, da var vi på god gli inn i hverdagen igjen og i den anledning er det på tide å komme inn i bloggrutinene! Denne uken har jeg så langt hatt mine to første undervisninger dette semesteret, og så langt ser det veldig lovende ut! De som sier at BI tar seg opp andre og tredje året ser ut til å ha rett, så det kan jeg absolutt like! Jeg vet ikke om jeg fortalte det til dere, men i høst vurderte jeg faktisk å droppe å fortsette på studiet ettersom det føltes så skummelt å bruke så mye penger på en utdanning man muligens ikke får jobb i. Men nå er jeg altså 100% bestemt på å fortsette, for vet dere hva? Uansett hvilken bachelor jeg fullfører så kommer jeg garantert til å ta noe mer senere. Utdanning og påfyll med kunnskap er GØY, og de neste semesterene skal jeg senke skuldrene, droppe å tenke på fremtiden og bare suge til meg så mye talent, innsikt og kunnskap som mulig :-) 

Ellers håper jeg dere har hatt en fantastisk sommerferie og at dere som har begynt å studere igjen har kost dere med både fadderuke og nye bekjentskap! Tiden dere har i vente kommer til å bli fantastisk, og jeg håper dere alle får en minst like fin start på studietiden som det jeg hadde ♥ Ha en strålende kveld videre, så snakkes vi allerede i morgen! Natta 

Velkommen august

 • 02.08.2016 kl. 12:15

Loading image...

Goood formiddag, jenter ♥ Da var vi tredd inn i august, og jeg regner med at det er flere enn jeg som går en spennende måned i møte? De neste ukene skal jeg bare være hjemme og jobbe ferdig, men når det nærmer seg skolestart vender jeg snuten nordover mot trønderstaden igjen. Dessverre for meg er det flere som har sluttet på studiet, så vi er ikke akkurat en stor gjeng som sitter igjen. Flere av venninnene jeg hadde regnet med skulle flytte til Trondheim dette semesteret har også bestemt seg for å dra andre retninger. Så, denne sommeren har jeg sittet litt med følelsen av at jeg må begynne på scratch til høsten, noe jeg synes er utrolig kjipt. Men heldigvis er jeg en jente som tar utfordringer på strak arm - så det blir spennende å se hvordan dette løser seg :-) 

Ellers har jeg jo tidligere sagt at jeg skal flytte inn i kollektiv denne høsten. Jeg og Markus skal flytte sammen med tre kompiser av han, og jeg må bare si at jeg gleder meg vanvittig mye! Forrige semester bar litt preg av at vi hadde fått en usentral leilighet - noe som førte til at sosiale happenings på kveldstid ofte ble vanskelig å gjennomføre på grunn av busstidene. I år ser det derimot ut til å bli andre boller! Den nye leiligheten ligger nemlig bare 1 km fra sentrum, så nå skal det ikke være noe problem å ta beina fatt :-) Ellers er den helt ny (den skal være ferdigstilt 6.august) så ingen av oss har sett den enda. Nei, vet dere - det blir utrolig spennende å se hvordan dette blir! August - BRING IT! 

Vi skal til Rhodos!

 • 25.07.2016 kl. 10:25

Loading image...

Yey! Denne sommeren har ikke akkurat bydd på store mengder sol og varme her på vestlandet, så da familien til Markus spurte om jeg ville være med på høsttur til Rhodos var det klart at jeg takket ja med et stort smil om munnen! I sommer har det meste av tiden gått til jobb for min del, og jeg må innrømme at jeg føler at jeg har manglet noe å se frem til. Men nå er altså denne gulroten i boks og jeg gleder meg så inderlig mye - både til strandlivet, gresk mat og ikke minst kvalitetstid med familien til Markus! Vi drar altså helt i slutten av august og blir en uke før vi vender hjem igjen til skolehverdagen. Jeg har aldri vært i hverken Rhodos eller Hellas, så om dere har noen tips til hvor vi kan spise og hva vi bør gjøre så hadde jeg satt uendelig stor pris på det! Aller helst noe som ikke er altfor langt fra Ixia-området, men alt tas selvsagt i mot med stor takk! :D 

Tuesday Breakfast

 • 12.07.2016 kl. 10:36

Loading image...

God morgen fra ei som sitter og spiser frokosten sin. Eller, nå ljuger jeg litt, for hver gang jeg skriver slike frokostinnlegg spiser jeg alltid opp maten imens jeg sitter å redigerer bildene. Så, nå har jeg akkurat spist opp yoghurten min som var toppet med de beste norske jordbærene jeg har smakt i år! YUM, det finnes virkelig ingenting som er bedre enn det!

Ellers tenkte jeg å beklage for dårlige rutiner her inne på bloggen nå i sommer. Hodet mitt har halvveis ferie og det merkes veldig i motivasjonen. Nå som jeg er hjemme har jeg lyst å koble av litt og være så sosial som overhodet mulig. Spesielt med tanke på at de fleste venninnene mine drar hver sin vei i august og ikke minst fordi jeg har savnet familien min veldig i løpet av året som var. Uansett så skal jeg prøve å få litt bedre struktur på ting i løpet av denne uken - så blir det litt hyggeligere for dere å klikke dere inn her! 

Loading image...

Loading image...

Dette ble ett ganske rotete innlegg, men jeg ville egentlig bare bruke det til å beklage meg og forklare hvorfor det er så rolig her inne for tiden! Nå skal jeg dukke hodet ned i sminkeveska og komme meg avsted til Hanna så fort som mulig. Der blir det pannekakelunsj og girltalk helt til plikter og jobb kaller klokken 16 :-) Ha en super tirsdag! 

Minner for livet

 • 07.07.2016 kl. 17:27

Loading image...Roskilde 2016
 Loading image...

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne jeg .. Roskilde var seriøst helt fantastisk og oppholdet kan absolutt rangeres som en av de beste ukene i mitt liv! Roadtripen nedover var fylt med allsang og latter, og vi koste oss virkelig fra ende til annen. På fredagen stoppet vi hos Lena J. i Oslo for å handle inn de siste nødvendigheter, få med oss VG-lista og sove en siste natt i seng før teltlivet stod for tur. Altså, helt ærlig hadde jeg grua meg litt til å måtte sove i telt 8 dager på rad - men det gikk jo som en lek?! Ellers var selve festivalen dødsbra, de fleste konsertene hadde helt vill stemning og folka jeg tilbrakte uka med var seriøst bare prikken over i`en! .. Gjett om jeg skal leve lenge på denne opplevelsen?! 

Pakket og klar

 • 24.06.2016 kl. 08:20

Loading image...

Loading image...

Loading image...

DA er alt av telt, soveposer, liggeunderlag og alkohol pakket, så nå setter vi oss inn i Caravellen og vender kursen mot Danmark! Eller, i dag er det forsåvidt Oslo som står for tur. I natt skal vi nemlig sove over hos Lena J., så i kveld satser vi på å få i oss et realt sushimåltid etterfulgt av VG-lista. Men før den tid står 6 timer roadtrip for tur med Lena S. og Amalie ♥ Det er sikkert teit å si det, men jeg er så glad i roadtrips at for min del ser jeg nesten like mye frem til reisen nedover som jeg gjør til selve festivalen! Haha! I morgen går turen videre sørover og litt før 16 satser vi på å være fremme i Danmark. Sikkert ikke heeelt gjennomtenkt å komme så sent når det anbefales å stå i kø fra morgenen av, men pyttpytt - teltplass skal vi nok klare å skaffe oss uansett! 

Innleggene den neste uken kommer altså til å være forhåndsskrevet, så jeg beklager på forhånd at jeg ikke får svart på noen kommentarer. Mulig at jeg har internett i små øyeblikk - isåfall skal jeg prøve å svare på det viktigste, så får heller resten vente til jeg kommer hjem. Gjett om jeg gleder meg til å fortelle dere om denne opplevelsen da?! Jeg skal prøve å ta mobilbilder i fleng slik at dere får se hvordan vi har hatt det! Vi snakkes! 

Dagens liste

 • 16.06.2016 kl. 22:19

Loading image...

Dagens humør: 
Veldig bra! Jeg fikk endelig begynt på boken "Indias Datter" og har allerede falt pladask for innholdet. I tillegg har jeg fått meg avtale om sommerjobb i dag og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg skal altså jobbe tre uker på Bare Barn i juli, og jeg gleder meg skikkelig til å prøve meg på en litt annen butikk enn jeg har gjort tidligere! Dette blir rågøy :D 

Dagens stemning: 
Stemningen går vell litt hånd i hånd med humøret - og i dag er det helt på topp! Jeg har tilbrakt noen timer på Mestergull og hadde bare blide kunder og mye å gjør - og det smitter selvfølgelig over på meg! Yess, så alt i alt kan jeg melde om god stemning! 

Dagens burde: 
.. Hehe, tror nesten det er gårsdagens burde? Men jeg burde virkelig begynne å pakke ut av kofferten/flyttelasset fra Trondheim. Jeg har bodd i kofferten i over en uke nå, og det skulle være helt unødvendig når jeg har tomme skap, skuffer og klesstativer som står klare til bruk. Wupsii! 

​Dagens frisyre: ​
I dag rettet jeg håret og lot det henge rett ned. Synes egentlig ansiktet mitt ser sykt kjedelig ut når jeg har håret sånn. Men, nå som jeg har mørkere bunn og lysere tupper gjør det liksom frisyren interessant i seg selv - så nå om dagene funker det litt bedre!

​Dagens sminke:
Matte lepper, en solid dose solpudder og et enkelt strøk med mascara. Ikke noe mer fancy enn det!  

​Dagens klær: 
Bildene er tatt tidligere, så antrekket derfra er fra forrige uke en gang. I dag gikk jeg med en hvit enkel strikkagenser, sorte dressbukser og hvite sneakers. Liker å holde antrekket litt enkelt og rent når jeg er på jobb på gullsmeden :-) 

​Dagens planer: 
Resten av kvelden skal jeg lese bok og begynne på morgendagens "filmtips"-innlegg! Spørs om jeg ikke bør hive meg rundt å begynne med utpakking fra kofferten også, men kjenner jeg meg selv rett så utsetter jeg det til i morgen .. hehe! 

Loading image...


​Dagens materielle ønske:
Dette er ikke bare dagens, men faktisk også årets største ønske: nytt kamera og objektiv! Pappa har akkurat kjøpt seg Canon EOS 80D og et kanonbra kombinert vanlig og vidvinkelobjektiv, så heldigvis får jeg lånt det i sommerferien! Har ikke fått prøvd det skikkelig enda da, men bildene han har tatt med det har ihvertfall blitt dødsfine! 

​Dagens avhengighet:
Jordbær med altfor masse fløte og sukker! Det har sikkert gått ned 1 kg jordbær de siste tre dagene.. heh.. Det er rett og slett helt sykt hvor glad jeg har blitt i det.

​Dagens kjiping: 
Jeg hjalp pappa og naboen med å rake gress i flere timer i går, og kjente underveis at jeg vekte til live noen muskler som jeg ikke engang visste at jeg hadde. DET kjennes i hele skulder/rygg/nakkepartiet i dag, for å si det sånn! Herrefred så vondt det er å bevege seg denne torsdagen. Det er seriøst en kamp bare å stryke seg selv gjennom håret. Auch

​Dagens lengt: 
I dag lengter jeg mot Roskilde med mine fine venninner! Tenk at det er i underkant av en uke til vi skyter fart nedover mot rødpølsens opphavsland. Det føles virkelig som om det bare er noen uker siden vi startet nedtellingen med over 100 dager igjen, men nå nærmer det seg altså med stormskritt! Spørs om jeg i det heletatt rekker å pakke ut kofferten før jeg må pakke ned igjen egentlig .. (se der ja, nå begynner hun å mekke unnskyldninger for å slippe å pakke ut hahha)

Dagens superlengt: 
I.NEED.A.RELAXING.VACAY! Alle skal jo til syden i sommer, men jeg har ikke planlagt noe. Så mitt største ønske akkurat nå er å få bestilt meg noe til høsten slik at jeg har det å se frem til. Jeg tror jeg drøyer det en stund til og må se det an på økonomien, men det hadde virkelig gjort seg! 

Dagens magasin: 
Hm, tror ikke jeg har lest noen magasiner i dag? 

Dagens låt: 
De siste ukene har det bare gått i låter som skal spilles på Roskilde, for ingenting er gøyere enn konserter med allsang! Ja, jeg har planer om at hver eneste konsert på festivalen skal inneholde allsang med venninnene, så jeg ligger i hardtrening for å lære meg så mye som overhode mulig! Favoritten for dagen er uten tvil "Heart Is Full" av Miike Snow. Den er så vanvittig fengende! .. apropos musikk så tenkte jeg forresten å legge ut et innlegg med litt musikktips i nærmeste fremtid! Hva tror dere om det? 

Loading image...

And so it begins

 • 10.06.2016 kl. 16:53

Loading image...

Loading image...

Nå ser dere kanskje at bakgrunnen på bildene mine har skiftet fra byliv til flott natur - og det betyr ikke annet enn at jeg er tilbake til det glade vestland! Nå er jeg altså endelig kommet hjem til Førde og sommerferien kan offisielt begynne! I kveld skal jeg ha en kort vakt på Mestergull før turen går videre til en venninne senere på kvelden. Hører rykter om spillkveld med kubb og DET blir gøy! Aner ikke hvor mange timer jeg har brukt av livet mitt til å kaste på de pinnene der, men det har nok passert godt over hundre, haha. Dere som ikke har prøvd det må bare kjøpe det inn til sommeren, for det blir aldri bedre stemning enn når sola står midt på himmelen, maten ligger på grillen og alle hiver seg med på en runde nervepirrende kubb!  Nå skal jeg få i meg noe mat og hive meg ut døra! Håper dere får en fantastisk fredagskveld, så snakkes vi i morgen ♥

Siste innspurt

 • 05.06.2016 kl. 18:37

Loading image...

Jeg sverger på at dette er det siste eksamensrelaterte innlegget dere får her inne på en god stund, men jeg fikk så lyst å stikke innom å oppdatere bloggen litt. Dessverre har jeg ikke så mye annet å komme med en enda en dose eksamenssnakk, for det er kun det de siste dagene har dreid seg om. Men nå begynner jeg endelig å se enden på det, for denne søndagen sitter jeg altså midt oppi min siste forberedningsdag før det braker løs med semesterets siste eksamen i morgen. - Unnskyld ordbruket, men fy faen så godt det skal bli å entre sommerferien 2016 når klokken tikker 14 i morgen!

Jeg har virkelig stått på de siste ukene, så nå ser jeg frem til å roe helt ned og nyte varmen. Men først står nedpakking av leiligheten og en real eksamensfest for tur. Når torsdagen kommer vender jeg nesen hjemover mot Førde slik at jeg er klar for å ta imot mamma og pappa når de kommer hjem fra sin 10-måneders jorda-rundt-reise på fredag (SYKT hvor fort tiden har godt). Så gjelder det bare å nyte tilværelsen de neste to månedene. Planen for sommerferien er egentlig bare å slappe av, dra på Roskilde, jobbe med bloggen og på Mestergull, samt å tilbringe tid med venner og familie. Ingen ferietur utover det er i boks enda, men vi får se hva dagene bringer! .. Nå merker jeg at jeg drømmer meg helt bort her, haha! .. Jeg får heller hive meg rundt med lesinga igjen, så snakkes vi når jeg er ferdig med det her! Da er det jammen på tide å gjøre noe gøy på bloggen som kan kompensere for alt eksamensmaset :-) Wish me luck!

Lunch in the sun

 • 30.05.2016 kl. 22:29

Loading image...

Ah, gjett om det gjorde godt med en utendørs lunsj? Jeg og Ragnhild møttes for litt shopping på Solsiden tidligere i dag, og klarte ikke å dy oss da vi passerte smoothiebaren til Kvikk. Herregud, så godt med noe forfriskende i denne varmen! Ikke at jeg klager på temperaturen - for all del - men som dere sikkert ser så undervurderte jeg været litt i dag og klarte å kline til med boblejakke i 25 grader. Dette er liksom standardantrekket når jeg skal på trening, så jakka ble automatisk med da jeg bestemte meg for å trene etter lunsj. Wellwell, man lærer så lenge man lever - og i morgen skal jeg ta med meg dagens visdom og slenge på meg shorts og sandaler! DET skal bli herlig! 

Så dere forresten videoen jeg la ut på mystory (@torilhornnes)? Ragnhild hadde nemlig ikke smakt sushi før, så jeg tvingte henne til å smake en bit. - Og selv om det kanskje ikke ser sånn ut på videoen, så måtte hun innrømme at hun likte det! Wuhuu, mission complete √ Selv er jeg nemlig sushifan nummer 1, og kunne helt seriøst levd på det, haha! 

Loading image...

Fineste Ragz 

Loading image...

Loading image...

Nå skal jeg hive meg rundt å se kveldens episode Paradise Hotell før jeg kryper til køys. Jeg er seriøst helt utslitt etter denne kvelden, for her har det gått i rydding og shining av leiligheten til det er inspeksjon i morgen.. Jeg har vell fortalt dere at vi flytter fra leiligheten om bare noen uker? Neste år skal vi nemlig prøve oss på kollektiv med noen kompiser av Markus - og det ser jeg sykt frem til! Kan fortelle mer om det senere :-) Vi skrives! 

 

On top of the world

 • 26.05.2016 kl. 21:04

Loading image...

Dere vet den følelsen etter å endelig ha kommet i mål med noe man har jobbet knallhardt for? Den følelsen sitter jeg med nå etter dagens eksamen, og endelig føler jeg at jeg kan puste ut. Dere skal vite at jeg har hatt sykt dårlig samvittighet for å plutselig bare ta en så lang pause fra bloggen uten forvarsel, men jeg måtte bare gjør det sånn for at det i det hele tatt skulle være vits for meg å møte opp på eksamen. Læringskurven har mildt sagt vært bratt de siste ukene, så i dag kunne jeg endelig gå hjem fra eksamenslokalet med smilet om munnen og fingrene krysset for en god karakter! 

Ellers har jeg, som jeg fortalte, vært en tur hjemme i Førde. Det som skulle være en langhelg ble plutselig til to uker. - Sånn går det når det føles litt for godt å kjenne på feriefølelsen. Fint vær, familie, venner, og tequila beskriver egentlig oppholdet ganske greit, haha! Sykt artig og koselig, og jeg er inderlig glad for at jeg bestemte meg for å dra hjem og lade batteriene før de to siste eksamenene. 

Loading image...

I dag har jeg tatt en pause fra lesing og hygget meg i godværet sammen med Hedda! Resten av kvelden skal jeg bruke på å ligge rett ut på sofaen og oppdatere meg på diverse serier. I morgen tar jeg fatt på fjerde eksamen - og selv om jeg må grave dypt etter motivasjon til det, så gir det et ekstra push i sakene når jeg vet at dette er den siste. Tenk det: bare 9 dager til sommerferie!! 

Heading Home

 • 10.05.2016 kl. 18:15

Loading image...

Hola Chicas! Det ble visst en uforventet bloggpause da jeg plutselig innså at det var litt mer pensum enn forventet før eksamenen jeg hadde i organisasjonsatferd. Hehe, "fort gjort" sier kanskje dere, men jeg må innrømme at jeg begynner å se et mønster i egen studieteknikk. Mønsteret kalles skippertak og det meste blir gjort rett før eksamen. Dette mønsteret er ikke til å anbefale om noen skulle lure. Eksamenen ble jeg ihvertfall ferdig med i dag, så jeg kan melde om at det er en helt skutt jente som sitter og skriver til dere. Heldigvis har jeg booket bussbillett hjem i kveld, og nå gleder jeg meg fælt til å tilbringe litt tid utenfor lesebula (leiligheten). Jeg har også hørt rykter om at det har spredd seg et finvær over Norges lange daler, så nå er det på tide at jeg kommer meg ut for å se om dette faktisk stemmer. Det skal sies at jeg allerede har tatt en smugtitt på vei til og fra eksamenslokalet i dag, men ellers har jeg rett og slett holdt meg bak lukkede dører for å krampelese pensum. 

Loading image...

Nå skal jeg hive meg rundt og pakke ferdig bagen! Og så gjenstår det bare å be dere om en tjeneste; nemlig å krysse fingrene for at været holder seg så jeg også får slikket litt sol, energi og sommerfølelse! Jeg følger ihvertfall med på yr.no som en hauk inntil videre. Vi snakkes 

One down, Three to go

 • 03.05.2016 kl. 16:57

Loading image...

Helluen jenter  Her kommer enda en oppdatering om .. *trommevirrvel*.. eksamen! Huff, nei jeg skal prøve å gjøre det kjapt - for jeg skjønner om det ikke er så innmari gøy å lese om. Det er bare utrolig vanskelig å ikke nevne det når det eneste dagene mine består av er pensumlesing! Nå er ihvertfall en av fire unnagjort, og det føles utrolig deilig. I går var jeg virkelig helt skutt etter de tre timene med intens skriving, så jeg ble liggende som en stranda hval på sofaen resten av dagen. Heldigvis hadde jeg både Kardashians og Ladies of London som underholdning, så litt (ufornuftig) fikk jeg jo gjort! 

I dag prøver jeg å gjøre opp for gårsdagens utskeielse med en real lesedag. Nå er det en uke til neste eksamen står for tur, og etter det spørs det om jeg pakker med meg de to siste pensumbøkene og tar meg en tur hjem til Førde. Jeg er så mentalt sliten for tiden skjønner dere. Ikke nødvendigvis på grunn av eksamenslesing, men heller fordi jeg er så usikker på fremtiden. Blant annet har det slått meg at markedsføring ikke er noe for meg, men at ledelse (som utgjør ca 50% av studiet mitt) er midt i blinken. Føler derfor at jeg bommer litt med studiet jeg har valgt og vet ikke helt om jeg har lyst å fortsette til høsten. .. Vi får se hva det blir til! Jeg skal selvsagt oppdatere dere etterhvert :-) 

Loading image...

Loading image...

Når det er sagt så har jeg fått litt påfyll av energi i dag da! Hedda kom nemlig med tidenes hyggeligste beskjed fra en sponsor - og nå er vi helt i hundre! Haha, dette kommer til å bli så spennende! Jeg skal fortelle mer etter hvert, men først må planene bare bli litt mer spikra! Ha en fabelaktig tirsdag videre! (Haha, måtte faktisk sjekke kalenderen for å se hvilken dag det var ..) Vi snakkes <3

On my Snapchat Lately

 • 28.04.2016 kl. 18:50

Loading image...FOLLOW ME → @TORILHORNNESLoading image...

Hallo fra BI Trondheim! Her sitter jeg enda sammen med Valentina og jobber med "forbrukeratferd" som jeg har eksamen i på mandag. Ikke akkurat den gøyeste torsdagskvelden i historien, men må man så må man. Jeg blir nok sittende her til klokken nærmer seg midnatt i kveld, så jeg tenkte å bare ta en pause i lesingen for å oppdatere dere kjapt. Jeg bruker jo å legge ut mine siste oppdateringer på snapchat innimellom for å oppdatere dere som ikke følger meg der med litt hverdagsbilder. - Og nå tenker jeg det er på tide å legge ut et nytt! Hvis dere har lyst å følge meg og heller få litt jevnligere oppdateringer ( + se de bildene jeg ikke legger ut her på bloggen) så kan dere følge meg på @torilhornnes .. det hadde jeg satt utrolig stor pris på ♥ 

Et etterlengtet frisørbesøk

 • 25.04.2016 kl. 21:48

Sponset behandling

Loading image...

Heisann! Dere som følger meg på snapchat eller instagram (@torilhornnes på begge) har vell fått med dere at jeg har vært på besøk hos ReStyle Hairdesign i dag for å gjøre litt endringer i frisyren? Jeg ble sittende i flere timer, men det var så sinnsykt verdt det - for nå er håret mitt finere enn aldri før! Og ja, jeg vet det er lett å si når det er sponset - men virkelig, jeg har aldri følt meg så hårfin før! Ikke bare er fargen perfekt, men tuppene er freshe og jeg har fått en tydelig linje - akkurat sånn jeg liker det. Bare se før og etterbildene, så skjønner dere nok at jeg er fornøyd: 

Loading image...

Loading image...

Jeg blir faktisk flau over å vise før-bildet. Tenk at det bare er to måneder siden forrige frisørbesøk, og håret mitt ser sånn der ut? Skal si vinteren gjør sitt med tuppene, så det var godt å få bort de verste centimetrene. I tillegg til en stuss fikk jeg farget bunnen noen hakk mørkere (vises ikke så godt på bildet - så dere får se senere!) og lagt i kraftige, lyse striper i lengdene for å skape mer spill. Som dere ser var håret mitt ganske slitt, så for å skade det minst mulig i fargeprosessen har Randi brukt Olaplex som gjør håret sterkere underveis i behandlingen, istedenfor å bryte det ned slik vanlig farge gjør. Takk gud for slike produkter sier bare jeg! Jeg har blitt helt avhengig av den lille flasken til hjemmebruk som jeg har stående på badet  Koster ca 250 kroner. 

Det er lenge siden jeg har vært så blond som jeg er nå, men herrefred så godt det føles! .. Som om jeg er tilbake der jeg hører hjemme - ihvertfall nå mot våren. Jeg skal prøve å være litt flinkere til å ta vare på blondfargen og håret generelt nå enn jeg har vært tidligere. Så planen er å prøve produktene jeg har stilt opp på bildet nedenfor. Denne serien fra Redken finnes i ulike varianter for ulike blondiner - blant annet i en blåere undertone for de som er platinablonde. Serien skal lysne opp blondfargen, bevare fuktigheten og styrke håret uten å tynge det. Det høres ut som musikk i mine ører - så jeg er spent på å se resultatet etter noen runder i dusjen! 

Loading image...Om dere vil lese mer om Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på facebooksiden deres hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler virkelig Randi på det varmeste!

Saturday Brekkie

 • 16.04.2016 kl. 12:10

Loading image...

Goood lørdag! Her er jeg i full gang med dagen allerede og skal straks dra opp pensumbøkene for en aldri så liten leseøkt. Først må jeg bare oppdatere den kjære bloggen min litt, og denne gangen med bilder av dagens frokost! Jeg våknet litt tidligere enn Markus i dag så da rigget jeg til med rundstykker og kaffe til oss som ble konsumert under dyna på sofaen. Hvor deilig er det ikke å kunne dra dyna på stua, sette på TVen og legge seg strekk ut i en litt for uflatterende chillestilling på helgemorgenene? Jeg tror det er det jeg lever for, jeg!

Loading image...

Loading image...

Nå får jeg runde av her, men først må jeg bare ønske dere alle en fantastisk lørdag. Håper dere har like fint vær som vi i trønderstaden har, for her skinner virkelig sola på sitt sterkeste. Gjett om jeg gleder meg til en ettermiddag med utendørsservering på Solsiden nå da?! Det blir en helt fantastisk avslutning på lørdagen! Nyyyt helgen, dere 

Klar for hyttepåske

 • 23.03.2016 kl. 17:33

Loading image...

Solen skinner, bagen er pakket og straks vender vi snuten mot hytta! Jeg har ikke vært der siden sommerferien så jeg gleder meg enormt mye til å komme frem til sjølukt og familie. Det er egentlig sykt hvor mye man endrer seg sånn sett. Før fant jeg på alle mulige unnskyldninger for å slippe å være med, men nå er det ikke noe annet i hele verden som frister mer enn å tilbringe påska på hytta vår. I dag drar jeg med søsteren min og kjæresten hennes, og om jeg har forstått det riktig kommer to av søskenbarna mine og tante i morgen. Da skal jeg tvinge hele gjengen med på favorittspillet "ryktet går" i flere timer i strekk, mens vi hamrer i oss godteri til magen sprekker. - Det er jo tross alt dette som må til for å oppnå en ekte, suksessfull og tradisjonell påskefeiring :-)

Jeg har også mer familie i området ved hytta, så det blir nok en tur på besøk der også, pluss et lite middagselskap i løpet av fredagen. Med andre ord blir denne påska en real familiesammenkomst som jeg kjenner at er midt i blinken før eksamenstiden slår i gang for fullt. Når det kommer til bloggen er det dessverre dårlig nettilgang i området, så alt jeg får lagt ut før jeg er hjemme på lørdag er noen forhåndsskrevne blogginnlegg. ..Da vet dere ihvertfall hvorfor jeg ikke svarer på kommentarer i mellomtiden!

Loading image...

Håper dere får en fantastisk påske, alle sammen ♥

Home sweet Home

 • 18.03.2016 kl. 15:35

Loading image...

Etter den titimers lange bussturen i natt var endelig rumpa plassert i sofaen i hjembyen klokken 09:00 i dag tidlig. Bussturen gikk fint siden jeg sov hele veien, men gurimalla så kjipt det er når det er stappfullt med mennesker. Følte meg både skitten, sulten og utslitt når jeg kom inn døren, så da ble det dusjing og spising før turen gikk rett tilbake til drømmeland. Nå er jeg mye mer opplagt og har fått gjort unna både diverse skolesaker og bloggting! - og alt er blitt gjort med sola steikende midt i ansiktet! Sååå deilig! 

Nå er det faktisk påskeferie, dere! Flere enn meg som er gira? Jeg har planer om å slappe av, jobbe litt, dra på hyttetur og besøke venner. I morgen kveld vurderer jeg og noen venninner å stikke ut en tur, men vi får se hva det blir til :-) I kveld skal jeg derimot baaare slappe av med søsteren min, kjæresten hennes, pizza og idol! Hører rykter om at de har funnet en uslåelig pizzaoppskrift som er "bedre enn på resturant", så dette kjenner jeg at jeg virkelig ser frem til, haha! 

Loading image...

Husk forresten at dere kan følge meg på bloggens Facebookside HER, og på både Scnapchat og Instagram under brukernavnet "Torilhornnes"! Jeg holder på å utfordre meg selv til å bli mer aktiv på instagram om dagene - så det hadde vært ekstra stas om dere la meg til der :-) Håper dere får en uslåelig fredagskveld! Klem 

M for mandag

 • 07.03.2016 kl. 14:21

Loading image...

Hei fine lesere og hei mandag! Uken starter med fri fra forelesning for min del, så da blir det hjemmearbeid istedenfor! Perfekt når man ikke gidder annet enn å sette håret opp i en rufsete frisyre og har så mye å ta tak i at bare bussturen til sentrum føles som bortkastet tid (ja, det skjer!..). Da føles det ekstra godt å kunne sitte hjemme, senke skuldrene og bare fokusere på det som må bli gjort samtidig som man heller nedpå X-antall kaffekopper. Som jeg la ut på instagram: "How do I take my coffee? Seriously. Very Seriously." 

Hittil har dagen altså gått til lesing av bedriftsøkonomi og forbrukeratferd - og jeg må si at det føles deilig å komme i gang allerede på en mandag! Det gir et godt utgangspunkt for resten av uka, så nå gjelder det bare å holde vedlike rutinen. Etter dette innlegget er publisert tenkte jeg å lese litt til, før jeg skal shine leiligheta (som ser ut som et bombehus), handle inn mat med Markus og komme meg på trening i kveld. Dere vet når man lover seg selv å være skikkelig produktiv og få alt gjort i løpet av helga?? Ja, denne gangen endte altså planen med å bli byttet ut med Grays Anatomy maraton :-))) Den nye sesongen var litt for bra for å kunne runde av etter et par episoder, så hele sesongen måtte altså slukes før jeg i det heletatt innså at jeg har et liv utenfor Seattle Grace Hospital. Hahah, neida (joda).. Nå er jeg ihvertfall opplagt og utvilt til en heidundrandes solid uke på skolefronten da! 

Loading image...


Loading image...

Håper dere får en fantastisk mandag videre ♥ .. Og dere? Tusen takk for at dere stikker innom bloggen min! 

Early dinner at Una´s

 • 27.02.2016 kl. 17:27

Loading image...

Heihei ♥ Nå kom jeg akkurat inn døren etter et restaurantbesøk på Solsiden med Ragnhild! Alltid koselig å møte den jenta - og ikke minst; sykt deilig å høre noen andre snakke vestlandsdialekt til en forandring! Haha, ingen tvil om at det er stort flertall av trøndere, nordlendinger og møringer i denne byen! .. I dag gikk turen til Una Pizzeria for å spise dagens middag, og jeg må bare si det: jeg elsker den resturanten! Har rukket å være der ved flere anledninger siden jeg flyttet til Trondheim og jeg beundrer virkelig det kule lokalet. Typ industribygg meets New York leilighet. KULT! 

Loading image...

Loading image...

.. Og maten er heller ikke til å klage på! Steinovnspizza med parmaskinke, ruccola, pinjekjerner og permasan er og blir min favoritt. Og om man kjører på med rikelig med fyll så har man nøkkelen til mitt pizzahjerte - og det er nok nettopp derfor Una faller i så god smak hos meg. Jeg har faktisk ikke hørt om en eneste person som har klaget på dette stedet, så jeg anbefaler det videre med den største selvfølge! - Uansett om man er ute etter en hel middag eller bare noe godt i glasset! 

I kveld skal endelig Grethes 20-årsdag feires, og dere kan bare tippe hvor mye jeg gleder meg etter å ha snakket om dette hele uken! Bacardi Daiquiri flaska og bursdagspresangen står klar på kjøkkenbordet allerede, så nå gjenstår det bare å hive seg rundt for å finne kveldens antrekk og fylle på med litt ekstra sminke! Ååh, dette skal bli så braa! Håper dere får en strålende kveld dere også ♥

Loading image...Forresten! Før jeg runder av ville jeg bare høre om noen av dere som bor i Trondheim kunne vært interessert i komme på en "bloggfest"? (sykt kleint navn, men i mangel på noe bedre så får det bare hete det akkurat nå). Jeg og Hedda vurderer nemlig å arrangere et vors og booke bord på et av utestedene her i Trondheim slik at vi får hilse på leserne våre og hatt det litt artig sammen! Nå i første omgang vil jeg bare høre hvor mange av dere som leser min blogg som er interessert (dere kan selvsagt ta med en venninne isåfall!), så får vi se etterhvert hvor mange vi har plass til å invitere! Skriv gjerne "jeg vil komme" i kommentarfeltet sånn at jeg får en oversikt! Og nei, dette er ikke påmelding - vil bare se om det i det hele tatt er noen som har lyst hahah :-))

Min mandag - Time for time

 • 22.02.2016 kl. 21:56

Loading image...

08:00: Alarmen ringer en siste gang og jeg blir tvunget til å stå opp av litt for knapp tid. Jeg kaster et mordblikk i retning markus siden han har vinterferie og kan sove så lenge han vil. Livet føles litt urettferdig når han ler og sovner igjen på sekundet. Jeg trasker inn på badet, legger dagens sminke og innser at jeg ikke rekker frokost. Nødløsningen blir en flaske vann og en pakke wasa sandwich cheese & chives som må konsumeres på skolen. 

09:00: Jeg sitter på bussen og legger merke til at den nesten er helt tom og at solen skinner, så jeg smiler for meg selv og innser at dette var en herlig gave av en start på uken. Jeg har god tid som alltid - for etter jeg flyttet til Trondheim har jeg blitt en sånn nørd som tar bussen tidligere for å kunne hoppe av noen busstopp før, så jeg kan gå resten av veien. Det funker som en real hestekur når livsgnisten er på bånn en litt for tidlig mandags morgen. I dag får jeg faktisk solstrålene i nakken hele veien, så livsgnisten er tent litt ekstra i det jeg trasker inn dørene på BI Trondheim.

10:00: Fra 09:30-11:15 er tilværelsen ganske kjedelig. Skoledagen består av faget "bedriftsøkonomi" som heldigvis ikke varer mer to timer. Det skal sies at i akkurat dette faget blir to timer fort to timer for mye, så jeg unner meg selv en kopp kaffe fra Rema 1000 som jeg super i meg mens jeg kommer meg gjennom skoledagen.

11:00: Skoledagen nærmer seg slutt og jeg ser stadig oftere mot klokka. I løpet av de siste minuttene ser jeg over punktene mine til dette innlegget og merker at negativiteten blomstrer som aldri før. Jeg bestemmer meg for å bli litt mer positiv i timene som kommer, og jeg begynner NÅ. Jeg og Valentina blir forresten strålende fornøyd når vi runder alle oppgavene vi har fått beskjed om å løse med null feil. Vi gir hverandre en high-five før vi somler oss ut av klasserommet og inn i Trondheims lekre gater.

Loading image...

12:00: Tid for intervju! Jeg møter Emma fra Trd.by som for noen uker siden spurte om jeg ville stille på intervju for en artikkel som skal handle om skole, prestisje og bloggen (tror jeg). Hun er kjempeskjønn, spanderer kaffe og er utrolig lett å snakke med - så det hele går som en lek. Jeg puster lettet ut etter å ha vært noe nervøs for hvordan dette skulle gå. Jeg prater meg som alltid litt ut på viddene, men konkluderer med at jeg fikk frem det viktigste. - Legger forresten ut link her på bloggen så fort saken er publisert!

13:00: Intervjuet gikk raskere enn forventet, så jeg stikker snuten innom H&M og Rema før jeg busser hjem. Jeg vurderer å dra innom Sirkus Shopping på veien for å bruke et gavekort på å kjøpe yogamatte. Det ender med at jeg bestemmer meg for å utsette det til senere. Sulten må slukkes først! 

14:00: Jeg spiser lunsj med Markus og knipser bilder til dagens første innlegg. 

15:00: Dagens første bilder er endelig ute på bloggen! Jeg ble ikke helt fornøyd og synes det var litt rotete og kjedelig, men sier til meg selv at det går greit fordi dette time for time-innlegget skal publiseres på kveldstid. Jeg ser at kommentarene begynner å tikke inn og jeg tenker for meg selv at jeg elsker leserne mine. He-re-gud for en godgjeng dere er!!

16:00: Blir sittende og loce med ulike bloggreier på dataen. Dere skulle bare visst hvor mye jobb det er "behid the scenes".Heldigvis finner jeg det underholdende og lærerikt da! I tillegg ser jeg rundt på nett etter en ny vårjakke, men finner ingenting som faller i smak. Tror det blir bytur på meg en dag for å se om Trondheimsbutikkene har en fin og lettere kåpe å by på. 

17:00: Markus har laget middag og jeg hiver (som vanlig) i meg litt for mye mat og ender opp på sofaen med magen på spreng. En episode Friends ruller på skjermen før jeg begynner å rigge meg klar til trening. Jeg kommer også på at jeg må innom Sirkus Shopping for å kjøpe yogamatten før treningsøkten. Typisk meg å utsette alt til siste liten, haha. 

Loading image...

18:00: Drar med meg Markus til Sirkus Shopping for å kjøpe nytt sengetrekk (som vi ikke fant) og yogamatte. Gavekortet hadde større verdi enn yogamatten så jeg stråler av glede når jeg kan plukke med meg en råfin sportsBH fra Röhnisch som gavekortet også dekker. SportsBHen er faktisk så lekker at det spørs om den ikke får et eget blogginnlegg, haha! - Og så matcher den yogamatten da. Selvfølgelig :-)))) 

19:00: Endelig tid for yoga! Jeg, Ragnhild og Kathrine skal prøve oss på "HotFlow" for første gang, og det har jeg gledet meg til hele helgen!! Dette er altså den typen yoga man gjennomfører i et 40 grader varmt rom, så her er det tid for å slippe svetten løs. 

20:00: Z-E-N mode! Timen er ferdig og jeg har aldri svettet så ekstremt mye under en treningsøkt før. Det fosset seriøst fra første sekund og jeg må innrømme at det til tider dro fokuset vekk fra selve øvelsene. Jeg merker også at både smidighet og styrke har tapt seg brutalt mye det siste året. Men, herreguuuud så vanvittig deilig å være med på! Vi meldte oss på til neste mandag med en gang vi.. Dette må gjentas!

21:00: Jeg kommer inn døren og siger ned i sofaen som den sofagrisen jeg (egentlig) er. Jeg blir servert vaniljete av Markus (haha, han fremstår som tidenes gentleman i dette innlegget - nå blir´n glad!), lager meg bringebærkesam med hakkede mandler og drar opp macen for å skrive dette innlegget. Jeg ser over hva jeg har skrevet og synes egentlig dette var en kjedelig dag å lage et slikt innlegg på. Jeg hever skuldrene sier "jaja" og tar til takke med at jeg heller får lage et nytt om ikke så altfor lenge. → Publiser.

Off to Sweden

 • 18.02.2016 kl. 10:10

Loading image...

Heihei skjønneste dere! Jeg glemte helt å skrive at jeg og Markus dro til Levanger i går for å slappe av og hjelpe til med å rigge i stand til 50-års dag i helgen! Vi blir her helt til søndag, noe jeg synes er så deilig. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg er så demotivert på skolefronten for tiden, så jeg tror jeg har veldig godt av å komme meg bort fra Trondheim en langhelg. 

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for nå er vi nemlig på vei til Åre på harryhandel! Altså, det er kanskje noe av det artigste jeg vet. Jeg er mattilhenger til tusen, så å tilbringe en hel dag på å kjøpe matvarer jeg ikke har prøvd før med en billig prislapp er stright up my alley. Denne gangen skal vi også handle inn litt alkohol til lørdagens festeligheter, og det må jeg si: det kjennes godt at jeg endelig kan bidra med litt alkoholinnkjøp i Sverige jeg også. The perks of being 20, right? 

Loading image...

Forresten så har jeg begynt å rydde smått i klesskapet, og har lagt ut litt av det jeg har plukket vekk på Bloppisen min! Ta gjerne en titt HER, og følg med etterhvert - for det kommer garantert mer! 

Monday Bliss

 • 15.02.2016 kl. 09:44

Loading image...M O N D A YHeisann jenter! I dag ville jeg bare stikke innom for å ønske dere en god morgen og en fantastisk start på uken! Jeg sitter i skrivende stund og slurper i meg en kaffekopp, mens jeg halvveis skriver dette innlegget og halvveis jobber med bedriftsøkonomi. Straks skal jeg legge fra meg alt og hive på meg dagens antrekk, samt dolle trøttetrynet litt før jeg drar ut døra. I dag skal jeg nemlig på årets første frisørbesøk! Jeg er så spent, men har endelig bestemt meg (sånn halvveis ihvertfall) for hårfarge. Tror ikke jeg forteller det enda, for jeg skal uansett legge ut bilde av det senere i dag eller i morgen tidlig. Klikk dere gjerne innom senere for å se resultatet! Ha en super mandag <3

Loading image...

En ekstra bra søndag

 • 14.02.2016 kl. 10:47

Loading image...

God valentines og morsdag! Her har vi så langt hatt en helt vanlig søndagsmorgen med skolearbeid, så ingen tegn til valentinfeiring så langt. Senere i dag skal vi derimot på restaurant for å spise tapas, noe jeg gleder meg veldig til! Denne gangen har vi bestemt oss for å prøve en ny restaurant som vi ikke har besøkt før, for vi har blitt litt for rutinerte på å dra på enten Una, Graffi, San Sebastian eller Egon når vi skal ut å spise - noe som egentlig er litt synd. Trondheim har jo et hav av andre muligheter å by på når det kommer til spisesteder, så nå skal vi bryte mønsteret. I dag har vi altså booket bord på Cowsea som ligger rett ved busstoppet på Bakklandet. Noen som har vært der og kan anbefale det? Jeg har troa, for vi har nemlig allerede tyvtittet på menyen og konkluderte med at det ser rimelig lovende ut!

Når det kommer til feiring av morsdag er det litt vanskelig akkurat i år! Mamma og pappa er jo på andre siden av jordkloden (nærmere bestemt Rio i Brasil), så det eneste jeg får bidratt med er en skype-samtale. Haha, føler meg ikke som verdens beste datter, nei - men jeg vet at de kommer til å kose seg glugg ihjel uansett! Hvem vil vel ikke feire morsdagen på Karnevalet i Rio? Jeg hadde nok elsket det!

Loading image...

Loading image...

Vel, nå får jeg runde av for å fortsette med skolearbeidet! Jeg må bare ønske dere en fantastisk valentines og morsdag først ♥ Husk at valentinsdagen dreier seg om kjærlighet, ikke nødvendigvis til en kjæreste - men også til alle andre man er glad i! Så dersom man ikke er i et forhold synes jeg ikke man skal bruke denne dagen til å sørge så altfor mye! Valentines er en ypperlig dag til å samle enten venner eller i år også til å bruke på selveste mor i huset! Nyt dagen - singel eller ikke! 

Loading image...Psst!
I dag får dere forresten 100 kroner rabatt om dere handler for 600 kroner på Nordicfeel med rabattkoden "LOVE"! Se gjerne noe av det jeg fant meg fra nettsiden her :-)

 

Friday at Fairytale Cupcakes

 • 07.02.2016 kl. 12:41

Loading image...

God søndag, snuppiser! Jeg ligger fortsatt i sengen og åler meg mens Markus er på jobb. Plutselig innså jeg at jeg hadde noen bilder fra Fairytale Cupcakes liggende på macen som fortsatt ikke var publisert. - Så da fikk jeg plutselig noe å sysle med jeg også! Det er det jeg elsker med blogging, men trenger egentlig aldri å kjede seg, for det er alltid noe gøy å gjøre :-) 

Uansett, på fredag tok jeg og Hedda med oss kameraet på et alltids så hyggelig kafébesøk. Det finnes virkelig ingen kjekkere måte å starte helgen på enn når man har noe søtt å spise, artige samtaler og godt selskap! Denne gangen snakket vi litt om idéer til blogginnlegg, mulige samarbeid om blogginnlegg og så videre. Så nå håper jeg vi kan komme i gang med noe spennende om ikke så altfor lenge. Dere aaaner forresten ikke hvor mye hjelp og tips jeg får fra frøkna der! Hun har virkelig vært gull verdt for meg og denne bloggen etter jeg flyttet til Trondheim. Jeg fikk som vanlig drøssevis av inspirasjon etter det lille kafébesøket, og nå har jeg virkelig lyst å komme i gang med noen faste spalter igjen. Tenker kanskje "Toril tipser" (sånn som Eirin Kristiansen har) og muligens fortsette med "Ukens filmtips" sånn som jeg hadde før. Hva tror dere? Kanskje dere også har noen forslag? 

Loading image...

Dere som bor i Trondheim men ikke har vært innom Fairytale Cupcakes forresten bare ta turen! Den ligger i Thomas Angells Gate og maten - både sandwichene og cupcakesene - er sååå gode! Litt pricey, men absolutt overkommelig. Prøv forresten å unngå å gå dit i helgene, for da er det som sild-i-tønne! Favorittene mine (jeg elsker veldig søte søtsaker) er Nugatt (den på bildet), Salt karamell og Bringebær. Prøv gjerne dem, for de har min største anbefaling! 

Loading image...

Tankespinn

 • 04.02.2016 kl. 11:36

Loading image...

→ Skole ←
Jeg er så stolt av karakterene mine etter jul at jeg kunne skrevet det med blokkbokstaver i panna med sprittusj. Det endte med toppkarakterer på alle sammen, og jeg gikk til helvete og tilbake for å oppnå det. Hele eksamenstiden var en stor psykisk byrde for meg, siden jeg presterte å utsette alt av skolearbeid til november. I etterkant slet jeg til og med med heftige byer med svimmelhet på grunn av alt stresset. Men jeg kom meg heldigvis gjennom selv om jeg måtte etterlate både blod, svette og tårer (MANGE tårer!!). Så ja, det eneste løftet jeg hadde til meg selv i det nye semesteret var å komme i gang med skolearbeidet og være nogen lunde a jour til timene. Men nå er jeg - ikke overraskende - inne i den same dårlige rytmen som i høst og klarer ikke å motivere meg! Ååh, jeg blir så frustrert på meg selv. Fremover skal jeg virkelig ta tak og jobbe med både motivasjon og skolearbeid - Letzz go! 

→ Trening ←
Jeg og Markus har inngått en challenge med hverandre hvor vi skal trene 60 ganger i løpet av de 100 neste dagene. Jeg er en person som er sykt av og på når det gjelder akkurat trening. En uke kan jeg trene hver dag og plutselig tar jeg tre uker opphold mens jeg trykker nedpå godteri og junk til den store gullmedalje. Derfor er dette en gigantisk utfordring for meg, og jeg er såååå spent på hvordan det kommet til å gå! Men vet dere hva? Jeg har så utrolig godt av det, så dette skal jeg klare!

→ Blogg ←
Bloggen går som det suser om dagene! Synes ikke dere? Jeg er så fornøyd med at jeg har klart å steppe up gamet en hel del etter jul. Jeg har jo gått fra et par innlegg i uka til 1-2 innlegg for dagen! I tillegg synes jeg at bloggen min har forbedret seg en del i det siste. Jeg jobber mye med variasjon i innleggene og håper virkelig at det skinner gjennom til dere som leser her inne! Fremover er planen å fortsette med hyppige oppdateringer og kanskje starte opp med noen faste spalter igjen. Om dere har noen forslag er det bare å skrike ut i kommentarfeltet!

Loading image...

→ Jobb ←
Husker dere på mandag når jeg fortalte at jeg skulle noe spennende med stikkordet "jobb"? Vel, uten å skrive så mye om det har jeg prøvd å skaffe meg en stilling som ekstrahjelp den siste tiden. Jeg har så mye fritid og har veldig lyst å skaffe kontakter og erfaringer her i Trondheim, så nå er det på tide at jeg får meg noe. Men, jeg begynte å bli litt stressa etter å få tak i noe så på mandag gikk jeg med på å gå på jobbintervju på Stjørdal. Planen var altså å pendle helt til Stjørdal (ca 45 min å kjøre per vei) hver gang jeg skulle på jobb. Heldige meg fikk faktisk jobben og var helt i ekstase, men når natten kom ble jeg liggende våken og tenke på hvor utrolig kjipt og unødvendig det er med slik pendling .. Spesielt siden jeg faktisk bor i Trondheim, for her bør det jo være nok av arbeid å velge mellom.. Så det hele endte med en telefonsamtale dagen etterpå hvor jeg måtte takke pent nei. 

Nå håper jeg bare at det dukker opp noe om ikke så lenge! Jeg har så utrolig lyst å jobbe med klær og mote, og jeg hadde seriøst begynt å gråte av glede om jeg fikk mulighet til det! På det område føler jeg liksom at jeg har litt peiling, men har fortsatt såå lyst å lære myemye mer! Dessverre er det vanskelig å få tak i noe om dagene, så jeg må nok smøre meg med tålmodighet!

→ Familie ←
Vet dere hva? Jeg savner familien min skikkelig om dagene. Dere som er nye lesere har kanskje ikke fått med dere at mine foreldre er på jorda-rundt-reise, mens søsteren min bor hjemme i Førde (ca 10 timer fra Trondheim). Jeg merket det spesielt på bursdagen min, for da er jeg så vant til familietid og samling rundt matbordet - så i år virket det litt tomt. På en annen side så er det heldigvis ikke så altfor lenge til de kommer hjem igjen heller! Nå har de vært på over halve reisen og når mai kommer er de endelig tilbake - og da føler jeg at jeg kan reise hjem til Førde på besøk litt oftere. Håper bare tiden fremover går fort!

→ Venner ← 
Jeg er så takknemlig for mine nye venninner her i Trondheim! For en godgjeng!! Men jeg må si at jeg også savner en del venninner fra Førde og at jeg lengter etter at det skal bli sommer så jeg kan tilbringe litt tid med dem også. Nå har jeg jo bestilt Roskilde-billetter sammen med noen av mine nærmeste og jeg kan ikke engang beskrive hvor mye jeg gleder meg! Det skal virkelig bli tidenes sommer ♥

Loading image...

SUNDAY

 • 24.01.2016 kl. 13:43

Loading image...HOW I SPEND MY SUNDAYJeg elsker helgen og foretrekker å tilbringe den akkurat som på bildene ovenfor. Med kaffekoppen i hånda, timesvis med surfing på dataen, TV i bakgrunnen og et stort pledd surret rundt hele kroppen. Da skal jeg love dere at frøkna koser seg! Hele denne helgen har blitt brukt på akkurat samme måte som jeg beskrev, og det har vært utrolig deilig. Dessverre så har jeg hatt litt problemer med svimmelhet i det siste, så det satt en liten strek i regningen. Men ellers; for en avslappende helg! 

Loading image...

Nå er det snart tid for å pakke sammen sakene å ta turen tilbake til hverdagen i Trondheim. I helgen hadde vi forresten en "mini-feiring" av bursdagen min her med familien til Markus og da var jeg så heldig å fikk en liten, nydelig palme fra besteforeldrene hans! Jeg gleder meg sånn til å få den inn i leiligheten, men det må jeg si - det skal bli spennende å få den med seg dit! Haha, for et par vi blir når vi kommer drassende på både palme og ski på toget i kveld. Det blir litt av et syn! 

Loading image...

Winter Wonderland

 • 22.01.2016 kl. 16:55

Loading image...

God Fredag, alle! Så gøy det var å lese tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det virker som at det var like godt for mange av dere å lese som det var for meg å skrive, og det gjøre meg utrolig varm om hjertet. Tusen takk for alle fine kommentarer, både her på bloggen og facebook! Det kommer nok flere slike innlegg i tiden fremover, for å åpne seg sånn og bli møtt med så gode ord gjør at man virkelig får mersmak. 

I dag var det endelig tid for bildetaking med Hedda. I går klarte nemlig frøkna å forsove seg mens jeg stod ute i kulden og frøys.. Hahaha, stakkars jente fikk helt panikk da hun våknet, så shooten måtte altså utsettes til i dag. De perfekte bildene i Winter Wonderland skulle være så enkle å ta med fint snølys, men vi ble gående rundt i sikkert en halvtime før vi bare måtte innse at lyset faktisk ikke ville spille på lag, samtidig som at kombinasjonen av sterk sol og snø ble litt for heftig for øynene. Men, vi kunne jo ikke dra hjem tomhendt så i dag byr jeg på litt stemningsbilder fra bartebyen! Er ikke Trondheim helt nydelig nå?! Jeg kunne ønske alle fikk se og nyte dette vakre været. 

Loading image...

Loading image...

Loading image...

Nå er rumpa plassert i Sofaen til familien til Markus i Levanger og her har den planer om å bli resten av helga! Det er så utrolig deilig å komme seg bort fra byen og den 40kvm lille leiligheten av og til, og da er det perfekt å rømme hit i fridagene! Håper dere har en fantastisk fredagskveld, så snakkes vi i morgen ♥

Thursday Morning

 • 21.01.2016 kl. 10:28

Loading image...GOOD MORNING SWEETHEARTS Først og fremst må jeg starte med å takke for alle nye følgere på Snapchat i går. Helledussen, så gøy at det var så mange som ville følge livet mitt "behind the scenes"! Jeg beklager for at det ble litt spam på kveldstid, men jeg ble jo så gira, haha. Bare si i fra om det blir for få eller for mange oppdateringer, jeg har mobilen med over alt så justeringer kan alltids gjøres underveis! Jeg må bare prøve og feile litt først ;-) Dere som enda ikke følger meg har selvsagt fortsatt sjansen til det - bare søk opp @torilhornnes!

I dag har jeg fri fra skolen så dagen er satt av til antrekksshoot med Hedda. Man kan si mye negativt om snø, men når den endelig har lagt seg på bakken så er verden på sitt vakreste! Dette må vi selvsagt utnytte på shooten i dag, for det er sjeldent bildene blir så bra som i winter wonderland. Lyset og fargene blir virkelig uslåelig, og jeg gleder meg allerede til å dele bildene med dere! Håper dere kikker innom her senere i dag eller i morgen for å se resultatet :-) 

Loading image...

Loading image...

Håper dere får en fantastisk torsdag! - Og hvis ikke: husk at det bare er en dag igjen til helg ♥ 

Snapchat Lately

 • 20.01.2016 kl. 11:01

Loading image...FOLLOW ME  @TORILHORNNES


 

Loading image...

Guess what?! Jeg har bestemt meg for å åpne MyStoryen min på Snapchat! Det har vært etterspurt på bloggen sååå lenge, og nå gleder jeg meg bare til å komme i gang! Jeg håper dere vil følge meg der for å bli bedre kjent med meg og mitt liv bak bloggen! Brukernavnet er @torilhornnes - see you there :* 

Birthday girl

 • 15.01.2016 kl. 13:20

birthday

.. Og plutselig var jeg 20!

Jeg har lengtet og lengtet i en evighet etter å kunne bli med mine studievenninner på 20-års stedene på byen, så nå kjenner jeg at det virkelig er på tide at jeg skulle få tre ut av tenårene og inn i tyveårene! Man skulle kanskje tro at bursdag på en fredag er midt i blinken for en storfeiring, men i morgen er det ball på skolen så vi lader heller opp til det og tar feiringen der. Guud så koselig det skal bli ♥ Heldigvis er ikke denne dagen bare kjedelig den heller, for nå skal jeg nemlig ut på bursdagslunsj med Markus før jeg skal møte Ragnhild for å bake kake og spise godteri i kveld! Ahh, det høres ut som en perfekt feiring det også egentlig! - Spesielt for oss som er litt for glad i søtsaker ;-) 

India through my iPhone

 • 09.01.2016 kl. 12:30

Loading image...A VACATION TO REMEMBER


 

Loading image...

Åååå, se da dere!! Se hvor nydelig og eksotisk India er! Farger, tretti grader, kyr på gatene, apekatter i fleng og for ikke å glemme mil etter mil med strender. Å komme hjem til Norge var litt av et sjokk med 40 grader i differanse, så jeg kan ikke annet en å drømme meg tilbake. Tilbake til fantastiske drinker, late dager, vakker solnedgang, familietid, indisk mat og verdens beste iste. Det skal sies at India har sine triste, fattige og negative sider også, men det har jeg tenkt å komme tilbake til i et eget innlegg. For denne gang holder det med å bare vise frem Indias skjønnhet! Det er tross alt noe helt magisk med den eksotiske delen av dette landet.  

Home sweet home

 • 05.01.2016 kl. 12:18

Loading image...

Nei nå dere, nå er det mildt sagt en sliten jente som skriver. En 25 timers flyreise etterfulgt av ti timer på buss i natt (for å komme meg hjem til Førde) har dratt ut alt jeg hadde av energi. Øynene er så hovne av det ser ut som jeg har fått to knyttnever fordelt på venstre og høyre side av ansiktet og det er så vidt fingrene makter å presse ned knappene på tastaturet. Likevel må jeg bare skrive innlegget, for nå er det virkelig på tide å oppdatere dere! Men aller først: Godt nyttår! Nå gleder jeg meg sånn til å komme i gang med det nye året at jeg såvidt vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg har så lyst å gi 100% på alle plan fremover og etter to uker på ferie føler jeg meg virkelig klar til å gjennomføre! En ekstra motivasjonsboost til skolestart fikk jeg også i dag når jeg våknet opp til en A på karakterkortet! Gurimalla, så stolt jeg er av meg selv akkurat nå ♥

Loading image...

Som mange av dere vet har jeg tilbrakt julen min i India sammen med familien, så fremover kommer det nok til å komme litt bilder derfra! ..Kanskje også noen reisetips om dere er interessert i det? Ellers bød turen på et realt kultursjokk som har vekket en samfunnsengasjert gnist i meg. Så, i løpet av dette året skal jeg uten tvil utfordre meg selv til å skrive flere personlige meninger, erfaringer og refleksjoner. Håper dere synes det kan være interessant :-)

Bildene i innlegget er fra den vakre stranden i Goa som het Palolem Beach. Ser det ikke idyllisk ut? Aldri før har jeg vært på en så nydelig strand, og jeg må si at å bytte ut julefeiringen med å ligge der og steike i solen var helt greit for i år. Jeg kjente selvsagt på savnet etter julemiddag da snapchat og instagram ble fylt opp med alt fra ribbe til riskrem, men sånn er det! Jul blir det jo igjen til neste år også ;-) 

Loading image...

Loading image...

Nå skal jeg børste støvet av almanakken min og sette i gang med planlegging av bloggingen fremover. Jeg har en del planer, idèer og nye spalter som jeg vil starte på, så jeg satser på at alt går i boks slik at bloggen kan utvikle seg! Dette skal bli et fantastisk år for torilhornnes.blogg.no - det skal jeg sørge for! 

Trying to get into the chritmas spirit

 • 11.12.2015 kl. 19:53

Loading image...

Vet dere hva folkens? I dag skvatt jeg i det jeg plutselig hørte julemusikk på radioen. Nå har ikke jeg rukket å høre på radio på en stund, så når jeg plutselig hadde full guffe med "Last Christmas" av Wham på ørene hevet jeg øyenbryna herfra til månen. På grunn av eksamensstress har jeg overhode ikke tatt innover meg at det er jul, så jeg tenkte for meg selv at "den som lagde den spillelista der er jo helt løk i hodet" før jeg innså at det er jeg som er helt løk i hodet. Åh, eksamenstiden har virkelig tatt knekken på meg - og nå rekker jeg ikke få skikkelig julestemning før jeg flyr til India heller! Nøyaktig en uke og to dager er det til jeg drar så hvordan skal det være mulig å gå fra 0 til 100 på julestemningskalaen før den tid? 

.. En ting er i hvert fall sikkert: Den neste uken skal jeg suge til meg alt som har med jul å gjøre. Julemusikk, julelys, julebrus, julegløgg, julepynt, julemat - alt! I dag kjøpte jeg meg julekaffe på Starbucks som ble servert i julekopp, før jeg tuslet gjennom julekleddegater for å møte Hedda. Så ja, jeg får bare begynne i det små og ta det derifra ;-) 

Loading image...

23 days left

 • 26.11.2015 kl. 20:00

Loading image...

 

Første eksamen er endelig i boks og det føles som 1000 kg er løftet av skuldrene! Nå gjenstår bare to eksamener og en gruppeeksamen også er det endelig tid for å vende snuten mot India! Jeg klarer nesten ikke å vente! Jeg gleder meg aller mest til å se mamma og pappa igjen etter de har vært flere måneder på farten rundt om i verden. Og så er det heller ikke til å legge skjul på at jeg gleder meg til kultursjokk, å ta hundrevis av fine bilder, spise sterk mat og hetetokter i 30 varmegrader! Jeg har fått en del spørsmål både her og på e-post om turen, men jeg tenkte at jeg skulle vente med å besvare dem til jeg kommer hjem! Da vil jeg by på reisetips, anbefalinger og fargerike bilder her på bloggen. Og vet dere hva? Jeg gleder meg sånn til å dele noe annet enn A4-bloggingen som har funnet sted her inne den siste tiden! 

 

Et hjertesukk fra undertegnede

 • 22.11.2015 kl. 14:34

Loading image...

God søndag fra en utslitt student. Tenkte at jeg skulle lette litt på trykket mens jeg gafler innpå dagens lunsj ala havregrøt. Nå er det jo som kjent eksamenstid for alle Norges studenter, og jeg må innrømme at jeg mildt sagt er stressa. Første dagen jeg rullet med 46-bussen retning BI hadde jeg planlagt veien til å bli A-student fra punkt til prikke. Alle bøkene lå klare i skolevesken og det gjenstod bare å komme i gang med fagene så jeg visste hva jeg skulle lese. Dessverre forduftet denne mentale innstillingen greit i takt med temperaturen som falt. Jeg har møtt opp i hver eneste forelesning, men de bøkene jeg brukte tusenvis av kroner på? De har ligget så godt som urørt på IKEA-pulten (som brukes som klesskap i stedenfor arbeidsbenk).

Loading image...

Å utsette ting har alltid vært en av mine spesialiteter, og jeg setter uten problem en hundrelapp på at mine mest brukte setninger er "skal bare .." og "tar det i morgen". Denne gangen må jeg dog innrømme at jeg drog det litt lenger enn vanlig. Jeg er i utgangspunktet et arbeidsjern med høye krav til meg selv, og når læreren sa "velkommen til nest siste forelesning" kan jeg love dere at det føltes som en knyttneve traff trynet. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli en av de som bare to uker før eksamen ikke kunne tittelen på fagboken en gang. 

Så nå, kjære dere, kan dere tro jeg sitter med nesen planta i boka og kjemper for harde livet om å holde hodet over vann. Jeg vet det blir vanskelig, men selv om jeg har utsatt det så lenge er det ikke godt nok for meg å få C - eller for den saks skyld å stryke. Det ligger altså noen harde uker i vente for denne jenta. Det eneste jeg kan si til meg selv er det fæle uttrykket med altfor mye sannhet: "man lærer av sine feil". Så får jeg heller jobbe litt ekstra nå, bli vandt til hverdagene med ti tusen hjertesukk og heller ta meg selv i nakkeskinnet til neste år. .. Er det ikke det vi alle sier?

Loading image...

Beklager forresten for det tilfeldige valget av bildebruk. Har en pause fra skolearbeid med havregrøt og en annen type lesestoff, så tenkte det var hakket mer blogfriendly enn bilder av fagbøkene. 

Byens beste tapas

 • 21.11.2015 kl. 16:41

Loading image...

God lørdag ♥ Her i huset er dagen satt av til lesing, lesing og mer lesing. Ikke særlig spennende, så istedenfor å prøve å beskrive hvor høy grad av kjedsomhet denne lørdagen innebærer kan jeg heller dele litt bilder av gårsdagens happening! Jeg og Hedda var nemlig så heldige å fikk sponset et måltid hos San Sebastian Solsiden. Perfekt midt i eksamensstresset! Der koset vi oss i timesvis med skravling om alt og ingenting mens både deilig forrett, hovedrett, dessert og sprudlevin kom på rullende bånd. Dere vet når maten er så god at man åpner smekken på buksen i håp om å få plass til litt til? I går var jeg definitivt kommet til det punktet, for maten var bare så herlig! Og da hedda ville runde av kvelden med godteshopping trodde jeg helt seriøst at jenta prøvde å dra en spøk. But hell no, det var bare å rulle over til Meny så kvelden var komplett. Hva kan man si? No shame? 

Loading image...

Loading image...

Se på det her da! Denne tapasen må dere bare prøve. Tapas generelt er noe det beste jeg får og denne er absolutt en av mine favoritter. (.. Og det kommer fra en jente som gjerne spiser tapas flere uker i strekk når hun besøk i Spania.) Jeg har sikkert vært på Sebastian fem ganger siden jeg flyttet til Trondheim. Både på lunsj, vindrikking og ikke minst med venninner som har kommet på besøk - og alle er like imponert. Spesielt over de bacon-snurrede dadlene, hvitløksscampien, kombinasjonen på ostefatet, patatas bravas og ikke minst den deilige sjokoladefondanten. Yuuum.. ♥

Loading image...

Loading image...

Da var det på tide å runde av her og komme seg tilbake til lesingen. Jeg håper alle får en herlig lørdag, hva enn dere måtte bruke kvelden på! Sender en ekstra tanke til alle andre studenter som sitter med nesa nedgravd i skolebøker. Stay strong ♥

Out`n about

 • 03.11.2015 kl. 22:39

Loading image...

Neimen se på det da! Jammen har ikke bloggern klart å drasse med seg speilrefleksen ut på tur til en forandring! Nå var ikke bildelyset på Sirkus Shopping mye å skryte av, men det er vel kanskje gøy for dere å se noe annet enn det samme gamle uansett? I dag møttes altså jeg og Ragnhild for å slå av en prat mens vi vimset rundt i butikker. Har jeg forresten presentert dere skikkelig for Ragnhild? I don`t think so! Vi er altså typ de eneste jentene fra våre kommuner som har flyttet til Trondheim i år, så etter jeg så at hun meldte "flyttet til Trondheim" på facebook måtte jeg bare ta kontakt! Haha, sykt tilfeldig egentlig, for vi kjente vel egentlig ikke hverandre fra før? Men det skal sies at det var full klaff fra første stund og nå er vi både squahs -og kinobuddies ♥ 

Loading image...

I dag fikk jeg altså gjort litt nødvendige småinnkjøp .. eller "småinnkjøp" kan jeg vel ikke helt kalle det. En rensekrem og sminkefjerner fra Sensai ble nemlig med meg hjem for prisen av et ran. Nå er det bare å krysse fingrene for at produktene er så gode som det folk sier at de er! Kanskje noen av dere har erfaringer? "Cleanising cream" og "milky soap" kjøpte jeg! Skrik gjerne ut i kommentarfeltet om dere har noen meninger! Nå skal denne jenten snart ta kvelden og runde av tirsdagen med en ekstra time på puten! Gjett om det skal bli godt! Vi snakkes i morgen, søtinger ♥ 

four pieces of fairytale

 • 01.11.2015 kl. 23:06

Loading image...

 Take away from my favorite cafe spot 


 

Forrige helg hadde jeg besøk av tre av mine beste venninner og kunne liksom ikke la de reise hjem uten at de prøvde en cupcake fra Fairytale. Jeg er jo blitt helt gal etter å dra dit, og det er nok noe med hele konseptet, utvalget og ikke minst lokale som fenger meg. Selv om vi hadde latterlig dårlig tid måtte jeg bare tvinge de innom for å ta med noen smaksprøver hjem. Valget falt på salt karamell til hver og en av oss og selv om vi ikke fikk tid til å nyte dem i den koselige atmosfæren på caféen smakte det (nesten) like godt hjemme! Om flere vil ta turen så ligger det i Thomas Angells gate her i Trondheim! .. Og ja, stedet får absolutt en muffinentusiasts største anbefaling ;-) 

Det ble visst en sen oppdatering fra denne kanten i dag. Jeg har vært opptatt med litt skoleting, avslapping og til sist men ikke minst; Farmen. Føler det er bare jeg som er i 20-årene som ser på det? Om jeg skal diskutere kveldens episode må jeg liksom oppsøke den eldre garde for å vekke interesse. Hva er greia med det? Farmen er jo så koselig at jeg kunne sett på det i flere timer i strekk! .. Heldigvis er Markus enig og slenger seg gledelig ned på sofaen sammen med meg . (For en catch? ;-)) Nå er det straks tid for å runde av dagen for min del. Jeg prøver å luke vekk det siste av forkjølelsen som sitter igjen, så da er det bare å ta søvnen til hjelp. Ha en god natt, alle sammen ♥

From my iPhone

 • 26.10.2015 kl. 17:07

Loading image...

/ 1. Min og Ragnhilds nye avhengighet: Squash! ♥ / 2. Ett stk lykkelig jente som sjekket værmeldingene. Det skal sies at det er noen uker siden nå.. Fremover blir det altså kaldt kaldere kaldest. / 3. Egons Entrecôte Gorgonzola. Noe av det beste jeg får! / 4. Melonlove / 5. Seee hvor fint Trondheim er da! (Obsobs, dette er reklame for Trondheim slik at alle venninnene mine flytter hit neste år <3<3) / 6. En grytidlig morgen på vei for å hente Siv / 7. Fairytale Cupcakes nye stamkunde inntar enda en muffin / 8. Célfiee / 9. Ååh, hva skulle jeg gjort uten?? Beste løsningen når sukkersuget melder sin ankomst / 

Loading image...

/ 1. Leksedate med Valentina! Dedikerte studenter ofc / 2. Bilde stjelt fra Hedda sin Snapchat / 3. Fra Lena og Amalies tatoveringtime forrige helg. Herregud de er sprøø! (Men bra ble det!!) / 4. Ute på nye fotoeventyr med vakreste Hedda / 5. Høstinspoo (?) / 6. Nødsproviant til forelesningene trengs sårt. Jeg har spist opp alle sammen nå, så min eneste anger var å ikke kjøpe flere.. / 7. A$AP Rocky og Wiz Khalifa, åååh så braa!! / 8. Fine turjenter med kleine poseringer ♥ / 9. Vi prøver Matcha Latte for første gang. Rettelse: første og siste gang. / 

Loading image...

/ 1. Favorittlunsjen hos San Sebastian på Solsiden. Forresten så er tapasen der helt nydelig også! Litt dyr, men anbefales på det sterkeste ♥/ 2. Lader opp til den femte turen på IKEA / 3. Klar for en altfor lang fjelltur med altfor fine folk / 4. Snikfotograferer dagens detaljer mens jeg venter på bussen / 5. Oppvarming til vors!! / 6. Tacofredag med Markus / 7. Fineste Fridamor ♥ / 8. Booka hele kinosalen for oss selv vi (eller så var vi bare ekstremt tidlig ute, hehe) / 9. Måtte le litt av tiltakene som ble gjort da stakkars Amalie mistet sin nye iPhone 6 i toalettet :-( /  

 

Once again it´s monday!

 • 05.10.2015 kl. 11:17

Loading image...

Puuh som tiden flyr! Jammen har det ikke rukket å bli mandag igjen :-) Jeg tenker tilbake til videregående da mandag var det værste jeg visste, og kan gledelig si at det har endret seg! På BI er vi nemlig så heldige å ha fri hver mandag, så her er det soft start på hver eneste uke. Det settes i hvert fall uendelig pris på hos meg! Da kan jeg jobbe litt for meg selv med skolearbeid, trene, blogge og legge inn litt sosiale happenings! Deilig å rett og slett få prioritert det man selv føler bør prioriteres.

Loading image...

· Mål for uken ·
gjennomføre 3-4 treningsøkter
Ta med kameraet hver dag 
Komme i gang med de sunne matvanene 
Stå opp før 08:00 hver dag 
Jobbe jevnt med skolearbeid

Loading image...

Nå skal jeg sette i gang med det siste punktet og ta meg en runde med det skolearbeidet som gnager mest mens jeg slurper i meg min nye avhengighet. Vann med frosne jordbær og sitron går ned på høykant hos meg om dagene! Det er jo både sunt for kroppen og godt for smaksløkene, så det gjør jeg med den beste samvittighet ;-) Om dere ikke har prøvd selv, så anbefaler jeg dere å smake det en dag. Vanlig vann kan jo absolutt være kjedelig i lengden, så å spice det opp med litt frukt og bær for å gjør det mer spennende gjør det kanskje lettere å få i seg 8 glass om dagen?

Lørdagssnakk

 • 03.10.2015 kl. 15:05

Loading image...


· Messy hair, chuncky knit and my fav flares ·

Det er lørdag og endelig skinner solen igjen! Etter noen dager med heftig vind og få grader i luften var det litt av en overraskelse å klikke seg innom yr for å se sol, sol og mer sol i dagene som kommer! Det passer bra, for i oktober er det mange happenings jeg gleder meg veldig til. Blant annet er det endelig tid for A$AP Rocky og Wiz Khalifa konsert, i tillegg til at jeg får besøk av venninner to helger på rad. Oktober blir så bra ♥ I dag står en rolig lørdag på tapeten. Så langt er dagens planer å handle inn matvarer og diverse til leiligheten, før jeg tar turen på trening og deretter planter rumpa på sofaen for en avslappende lørdagskveld med TV-underholdning. Ha en strålende lørdag, søteste dere!

Home Sweet Home

 • 24.09.2015 kl. 16:01

God Torsdag, fra Førde! Følte jeg måtte presse inn en rask oppdatering før jeg fortsetter på oppgaven i "Bedriften". Etter en lang busstur fra Trondheim kom jeg omsider frem klokken 08:30 i dag tidlig. Jeg måtte ta meg en powernap så fort jeg kom i hus, og jeg må innrømme at det føltes ganske så deilig å sovne i egen seng igjen! Det er noe magisk med den senga man har "vokst opp" i, altså.. Man sover liksom ekstra godt der :-)

Loading image...

De neste dagene skal jeg bruke til å treffe igjen venner og kjente, jobbe litt, skrive innlevering til blekket spruter og selvsagt tilbringe tid med Siv og kjæresten hennes. Jeg gleder meg som bare det! Nå har jeg ikke bodd i Trondheim så altfor lenge, men jeg merker at det er så mye å oppdatere seg på her hjemme allerede! Man føler liksom at man går glipp av litt når man bor en 10-timers kjøretur unna. Misforstå meg rett, for jeg klager absolutt ikke! Jeg storkoser meg i min nye by selv om jeg kjente litt ekstra på savnet i det jeg satt foten inn døren hjemme ♥

Turist i egen by

 • 20.09.2015 kl. 17:24

Loading image...

Den siste tiden har det vært mye stress og jobb på skolen, så da søsteren min spurte om å få komme på besøk i helgen var jeg selvsagt kjapp med å si ja! En kosehelg med shopping og kafébesøk var akkurat det jeg trengte, og det var utrolig hyggelig å se Siv igjen! Vi tilbrakte lørdagen i sentrum med shoppingposene tredd opp begge armer og magen fylt med cupcakes fra "fairytale Cupcakes" og Starbucks-bagetter. Når kvelden kom fikk vi med oss Markus og tok turen på Tyholttårnet for et deilig måltid. Gud, så koselig! 

Loading image...

Loading image...

I dag har vi vært gjennomførte turister med kameraet rundt halsen og joggiser på beina. Jeg har faktisk ikke tatt meg skikkelig tid til å se Trondheim tidligere, så jeg var nok like gira på denne dagen som turisten selv. Nå har vi vandret på både Solsiden, Bakkelandet, Gamlebrua og ved Nidarosdommen. Og så har jeg fått vist fram skolen min da! 11 000 steg senere er vi nå tilbake i leiligheten og snart klar for å lage oss middag. Jeg kjenner det rumler i magen, for i dag står ytrefilet med poteter og bearnaise på menyen. Deilig! Etter det skal vi se en film før turen går til busstasjonen så Siv får kommet seg hjem igjen. Heldigvis sees vi allerede når jeg drar hjem på onsdag. - Gleder meg sånn til å se igjen venner og kjente ♥

Loading image...

Ønsker dere alle en fin og avslappende søndag videre ♥

Morgenstund

 • 16.09.2015 kl. 11:20

Loading image...

God onsdag, jenter! Et blogginnlegg allerede kl11 er ikke akkurat en vanesak her inne, men denne jenta har faktisk vært oppe siden klokken 06:00, så nå følte jeg egentlig at klokken var bikket 16. Haha, sånn er det når man har mistet døgnrytmen! Jeg har som mål å bli flinkere til å stå opp tidlig å utnytte dagen, og når vi hadde informasjonsmøte allerede klokken 07:30 i dag, så jeg på det som en gylden mulighet til å øve inn en bedre døgnrytme. Jeg skal innrømme at det var hardt når klokken ringte, men herrefred så mye jeg har fått gjort allerede! Dette skal jeg uten tvil fortsette med :-)

Loading image...

Nå skal jeg sette på havregrøten og spise litt før jeg hiver meg på bussen til resten av dagens forelesning. Markedsføringsledelse står for tur, og det er absolutt en av mine favoritter dette semesteret! Senere skal forresten jeg og Ragnhild ta turen til 3T for å prøve squash for første gang! Jeg innså i stad at jeg egentlig ikke kan noooe som helst om det, så jeg endte opp med en runde på google for å lese reglene. Kan vel egentlig ikke så mye mer enda, men vi får heller ta det som det kommer! Gøy blir det uansett, og jeg gleder meg kjempemye til en annerledes økt!

Loading image...

Ha en fantastisk onsdag ♥

My monday - hour by hour

 • 14.09.2015 kl. 20:56

Loading image...

07:18: Mandagskoma. Alarmen stod på 07:00 selv om jeg ikke har undervisning i dag. Jeg har en del å lese og bestemte meg i går for å dra på skolen med en venninne for å jobbe med ulike fag, derfor ville jeg stå opp i god tid for å rekke en rolig morgen. Jeg endte opp med å slumre minst 10 ganger før jeg nå endelig orket å dra opp mobilen for å skrive ned dagens første tidspunkt. Deretter skal jeg se gjennom Bloglovin, Instagram, Snapchat og aviser før jeg står opp. 

08:00: Jeg har akkurat ropt hade til Markus i det han forsvant småstresset ut døren. Jeg har fått i meg en skål med yoghurt, melon og havregryn. Humøret er på topp nå som dagens første kaffekopp intaes mens jeg spiller mitt nye favorittspill "1010" på mobilen. Å si at jeg fort blir avhengig av spill er en stor underdrivelse... (Jeg var forresten megastolt over rekorden på 3102, før Frida plutselig knuste meg med 5000. Nå MÅ jeg bare slå henne igjen!)

09:26: Innser at jeg har helt glemt å skrive ned hva jeg gjør kl 09.. Dette lover bra for resten av dagen! Den siste timen har jeg sminket meg, pakket treningsklærne, strøket dagens skjorte og fått på antrekket. Jeg sitter klar og vipper på stolen som en liten unge mens jeg venter på at klokken blir 09:45 så jeg kan løpe til bussen. Jeg er klar for å gripe dagen!

10:00: Jeg sitter på bussen og halvstresser over at jeg egentlig burde vært på skolen nå. Håper Valentina er litt sen hun også så hun slipper å vente. Bussene i Trondheim er uten tvil min største hverdagsfrustrasjon etter jeg flyttet hit. De er ALLTID sene - uten unntak. (Mens jeg skriver dette får jeg forresten melding om at hun også er sen på grunn av bussen..)

11:00: Etter en evighet med leting etter riktig grupperom finner vi endelig det vi har booket og setter ivrig i gang med faget "bedriften".

Loading image...

12:00: Vi jobber fortsatt med bedriften. Vi har nemlig en individuell oppgave hvor vi skal bruke 4 sider på å begrunne hvorfor vi ville/ikke ville takket ja til å kjøpe eksamensfasiten dersom man fikk tilbudet fra en medstudent rett før eksamen... Kjenner jeg blir litt oppgitt av vinklingen på akkurat denne oppgaven. 

13:00: Tar en rask tur innom søstrene grene for å kjøpe sukkerfri, naturlig lakris (viser i eget innlegg senere) mens jeg venter på bussen som går hjem. Skulle egentlig rett på trening, men siden sulten spiser meg opp innenfra må jeg en svipptur hjemom for å få i meg noe mat først. Økonomisk tjej, tjohei! Bare synd for meg at bussen atter en gang var sen, for tilslutt stod det mellom å slå seg løs på lakrisen eller slå seg langflat ned på busstoppet med det hvite flagget hevet. Vel, når jeg først begynner å spise har jeg ingen hemninger, så 2 stakkars lakriser gikk med i ventetiden...Thank god it´s sugarfree!

14:00: Spiser etterlengtet mat og tar bilde av restene av den nyinnkjøpte lakrisen for å anbefale den videre til dere. Den er faktisk så god at den fortjener eget innlegg.

14:30: Jeg skal akkurat til å gå ut døren på vei mot trening i det jeg legger merke til at STIPENDET har kommet! Juhu, hæla i taket!! Jeg får lyst å bestille frisørtime og dra på shoppingrunde asap, men må bare bite tennene sammen å være flink student. Dessverre må jeg nok betale de kronene for frisør snart uansett, for akkurat nå går jeg rundt med kaos på toppetasjen.

16:00: Akkurat ferdig med 7 km på mølla - kjempestolt av meg selv! Dette er nemlig første runden på tredemølla på evigheter. Nå er det tid for 3 km roing før jeg drar innom Rema for å handle, og deretter busser hjem for å lage middag.

Loading image...

17:00:
Jeg skal til å begynne på tikka masala når jeg merker at kyllingen er utgått og må legge en ny slagplan som ikke inneholder kyllingkjøtt. I dag er jeg i det sunne hjørnet og drar fram laks og avokado. Yummy! 


18:00: Jeg gir Markus en av lakrisene til dessert og i det han leser opp at den inneholder "50% sukker" ler jeg høyt mens jeg innser at det kanskje ikke var så innafor å sluke to på de 10 minuttene jeg ventet på bussen. I hvert fall ikke på en mandag. Jeg tar opp mobilen og ser gjennom notisene for tidspunkt jeg har skrivet og himler med øynene over hvor mye jeg har skrytt over at den er sukkerfri. (Det fikk jeg nemlig høre av en venninne). Jaja, gode er de og jeg har planer om å lage et innlegg om de uansett! Det er jo tross alt naturlige ingredienser og bedre enn vanlig godteri, hehe..

19:00: Vi tar en pause fra hverdagen og ser "Narcos" på Netflix. En kjempebra sannhetsbasert serie om narkokongen Pablo Escobar. Anbefales på det sterkeste! Det er forresten bare kommet ut fem episoder, så det er absolutt ikke så mye å ta igjen dersom du skulle likt å se den selv.

20:00: Ut av dusjen og opp med dataen - nå er det på tide å sette i gang med dette blogginnlegget. Jeg har notert alle punktene på notis-appen på mobilen så det er bare å lime det inn. Jeg finner ikke noen brukbare bilder som passer innholdet og ender opp med inspo-bilder, slik jeg så at Hanne hadde gjort. Hvorfor ikke? Jeg kommer på at jeg må huske å skrive "Innlegget er inspirert av Hanne Mjåseth" på slutten av innlegget. Jeg gjør det med det samme for å ikke glemme det. Tilslutt ser jeg gjennom innlegget på jakt etter skrivefeil og trykker "publiser" med et fornøyd smil om munnen. Det er jammen ikke ofte jeg byr på 850 ord i et blogginnlegg! Kanskje det er noe jeg burde gjøre oftere? :-) 


 

Innlegget er inspirert av Hanne Mjåseth

F-R-I-Y-A-Y

 • 04.09.2015 kl. 19:38

Loading image...

Cubus jakke · Bikbok bukse · Adidas Originals sko · Gina Tricot genser 

Fiiiiinally friday! For første gang siden skolen begynte har vi hatt skole hver dag hele uken. BI legger nemlig opp til mest egenstudie, så jeg har blitt vant til rundt 3 dager forelesing i uken. Med andre ord: nå er jeg helt utkjørt! Altså, det tar på med egenstudier også, men man blir litt shaky når man blir matet med ny kunnskap fra 08:30 til 15:15 på en fredag! Nå skal jeg i hvert fall ringe helgen inn med god samvittighet, TV og Smash. Iih! 

Loading image...

Før jeg avslutter: om du er sjokoladeelsker mååå du trykke deg innom bloggen i morgen! Her blir det nemlig konkurranse med en kjempegod og smakfull premie ;-)  

Dagen før flyttedagen

 • 08.08.2015 kl. 10:12

<br/><a href="http://oi57.tinypic.com/jqt2cx.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Den store flyttedagen er farlig nær, faktisk setter jeg snuten mot Trondheim allerede i morgen. Jeg hadde trodd at jeg gledet meg så mye at det ikke skulle bli emosjonelt i det hele tatt, men i løpet av det siste døgnet har jeg virkelig kjent på sentimentaliteten. Det at jeg ikke ser mamma og pappa igjen før til jul er nok den tyngste byrden. I tillegg var jeg på avskjedskveld med noen av jentene i går - og jammen klarte jeg ikke å presse frem noen tårer der også. 

Loading image...

Men over til det positive! I løpet av sommeren har jeg rukket å bli skikkelig gira på å starte et nytt liv i bartebyen! Jeg er såå spent og gira på nye vennskap, ny skole, ny by - ja, rett og slett en helt ny start. Det at jeg ikke kjenner noen (bortsett fra Markus), gjør det hele selvsagt mye mer spennende enn jeg kunne ønske at det var. Men vet dere hva? Jeg tror jeg har så innmari godt av å bli dyttet litt ut av komfortsonen. Det verste som kan skje er jo at jeg må ta halen mellom beina og flytte hjem igjen. Det er jo ikke helt nedtur det heller? 

<br/><a href="http://oi58.tinypic.com/2ag2s2a.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Dersom noen av dere flytter til Trondheim og kanskje skal begynne på BI eller bo på Camp Trondheim så må dere gjerne ta kontakt på facebook! Som dere sikkert skjønner er jeg veldig ivrig etter å knytte litt vennskap så fort som mulig! 

A slow start on the day

 • 05.08.2015 kl. 14:29

Loading image...

Klokken har slått 14 og jeg har akkurat rukket å få på meg sminken og hoppet inn i dagens jobbantrekk. I dag bestemte jeg meg nemlig for å virkelig nyyte en lang og rolig morgen i morgenkåpen min istedenfor å stresse rundt. Sommerferien er jo tross alt over om under en uke for min del, så det blir det nok lite tid til slikt fremover. Ellers har jeg fått tatt litt bilder til bloggen i dag, så nå har jeg litt å kose meg med når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Visste dere at å redigere bilder er noe av det beste jeg vet? Det er jo så gøøy! På en annen side må det verste jeg vet være å redigere dårlige bilder, så jeg krysser fingrene for at jeg finner god kvalitet på rekke og rad når jeg ser gjennom bildene på data etterpå! But first: of to work! Vi snakkes ♥

Loading image...

Going to India this christmas

 • 03.08.2015 kl. 20:40

Loading image...

Ååh, dere! - I've got some exiting news! Som jeg har fortalt tidligere skal mamma og pappa på jorda-rundt-reise fra 22.august. Det vil si at jeg i utgangspunktet ikke skulle se dem igjen før i mai, men i går fikset vi altså en sammenkomst til jul! Turen går til India, og jeg gleder meg helt vilt! For det første ser jeg frem til å besøke et land i Asia (har aldri vært der) og oppleve ny kultur, for det andre er jeg veldig letta over å slippe å savne foreldrene mine i ti måneder, og for det tredje skal både Markus, søsteren min og kjæresten hennes også være med! Ah, så gøy det blir! 

Turen starter med en uke i hippie- og kystbyen Goa for å slappe av og nyte romjulen og julaften. Deretter flyr vi til Mumbai for å oppleve storbylivet og det jeg tror vil bli tidenes nyttårsfeiring. Uansett om India har vanvittig mye eksotisk å by på, må jeg bare innrømme at jeg gleder meg mest til basicsene; sand under tærne og drinken i hånden. Det er nemlig et år siden sist jeg var i varmere strøk, så når jula ringer inn er det jammen på tide! 

How to start your day on a happy note

 • 29.07.2015 kl. 08:25

Loading image...

· Samle tanker ·

Fokuser på deg selv de første 5 minuttene etter du våkner. La mobil, data og andre distraksjoner ligge og nyt dine egne tanker for noen øyeblikk. Jeg bruker å sette meg opp i en god sittestilling i sengen med dynen godt samlet rundt meg. Deiiilig! 

· Preppin' is the key! ·

Forberedelser lønner seg alltid, ikke bare i yrkes- og studielivet men også privat. Bruk kvelden i forkant på å forberede det som må gjøres dagen etterpå. Det kan være alt fra å legge fram klær til å lese gjennom pensum til neste skoletime. Jeg vil tro det gjelder flere enn meg at stressnivået synker enormt når man vet alt ligger klart og er i orden? 

· Ingen grunn til stress ·

Selv om det av og til (les: veldig ofte) kan være fristende å slumre noen ekstra minutter, vil dette bare bli til ulempe for deg selv. Prøv å få som vane at slumring er en no-go og kom deg opp av sengen så fort som mulig. Bedre tid gir mindre grunn til stress - og på morgenen er stress den verste fienden. Jeg vet ihvertfall om en frøken Hornnes som ikke setter pris på å måtte gjør alt i en fei! 

· Skru opp volumet! ·

Jeg blir så glad av god musikk! Spesielt om sangen inneholder en fengende rytme, og spesielt om jeg kan den så godt at jeg kan joine vokalisten. Det er liksom ikke et alternativ å sitte i ro og furte når favorittsangen står på fullt volum i bakgrunnen, er det vel? Vet du ikke hva du skal sette på vil jeg anbefale å sjekke ut brows-knappen til spotify. Der gjemmer det seg nemlig mange fine lister! En ny favoritt til morgentimene er denne :-) 

· Slurp - blås - slurp ·

Av og til er det ikke mer enn en rykende fersk kopp kaffe som skal til for å sette et bra utgangspunkt for resten av dagen. Sett i gang kaffetrakteren før du går i gang med sminken, så er den klar med en gang du skal innta frokosten. Ta deg god tid til å nyte de edle energidråpene og slurp den sakte i deg mens du nyter en god, sunn frokost ved siden av. Husk at tilskudd som mandelmelk, kokosmelk og kokosolje kan være med på å få opp næringen i kaffen - itillegg til at det løfter smaken! 

· Sunne matvaner ·

Dere er sikkert lei av å høre maset om å spise sunt, but here we go again: Å starte morgenen med å innta en næringsrik frokost gjør såå godt for kroppen! Jeg kjenner det så utrolig godt på energinivået resten av dagen om jeg går for sunnere alternativ, og nettopp derfor prøver jeg å gjør det til en vane. Heldigvis finnes det mye å velge mellom! Knekkebrød med spennende pålegg, eggerøre, omelett, ristet brød, yoghurt med deilig topping .. Vel, bare kreativiteten setter grenser! (Ltt ironisk at det kommer et bilde av en croissant nå, haha, sorry 'bout that!)

Loading image...

· Fake it 'til u make it! ·

Nei tro meg, jeg er helt enig: det er absolutt ikke alle morgener man føler seg like fresh og klar for en ny dag. - Men, visste dere at man kan lure hjernen sin til å tro at man er mer våken og positiv enn man i utgangspunktet var? Det skal ikke mer til enn å luke vekk de negative tankene. Noe å tenke på neste gang man sitter å syter over hvor lite man fikk sove den natten, kanskje? Her merker jeg selv at jeg har mye å lære, haha! 

· Morgentrimmen ·

Det trenger absolutt ikke være hver dag, men prøv å få til et par morgentreninger i uka for å kick-starte dagen. Innen du har kommet i gang med dagens oppgaver flyter endorfinene rundt i blodet og pumper energi. Perfekt for å gjør seg klar til å ta i mot alle utfordringer dagen måtte bringe! .. Og så er det jo veldig deilig å ha kvelden fri til andre ting! 

· Finn inspirasjon ·

På tide å finne frem mobil og data: Let's go inspiration hunting! Fine bilder, gripende avisartikler og lettleste blogger er god underholdning mens man slurper og blåser på kaffekoppen. Mine favorittnettsider for morgentimene er weheartit, pinterest, vg og bloglovin. - men det hender at jeg stopper opp på weheartit og lar meg sluke inn i perfeksjonsbobla helt til klokken har blitt litt for mye og jeg må spurte ut dørene. Haha, det er fort gjort å la seg rive med!

· Kle deg etter humøret ·

Kanskje du fant fram klær dagen før som ikke føles riktig i dag? Vel, da er det bare å finne på noe nytt! Å gå ut døren i ubehagelig stramme jeans eller litt for heftige farger i forhold til dagens humør er absolutt et dårlig utgangspunkt. Var du fornøyd med antrekket, bare at det ikke matcher dagens humør, kan du heller ta bilder og spare det til senere. Det kommer alltids en anledning hvor det blir midt i blinken! 

· Spread the love ·

Nå som du har startet dagen "on a happy note" - hva med å spre gleden videre? Jeg blir ihvertfall utrolig rørt når noen tar seg tid til å skrive en fin morgen melding til meg! (Men jeg må innrømme at jeg kan bli bedre - i hvert fall nå som jeg skal flytte bort!) Meldingen trenger ikke være lang, bare lang nok til å vise at du har tenkt på vedkommende. Noe enkelt som "Hvordan går det med deg om dagene?" holder gjerne i lange baner :-)

Hello there saturday

 • 25.07.2015 kl. 13:33

Loading image...

Ready for the weekend!

God morgen! I dag våknet jeg med solstråler i ansiktet - herregud så deilig! Det har ikke akkurat skjedd ofte denne sommeren, så da var det bare å hoppe opp av sengen og nyte det før jobb. Antrekket i dag ble selvsagt inspirert av temperaturen. Jeg skulle mer enn gjerne slått til med shorts i samme slengen, men det er dessverre i mot kleskoden. Når det er sagt, er jeg litt usikker på om denne buksa er så mye mer godkjent - her ser man nemlig alt om jeg bøyer meg ned. Tidligere har jeg brukt en liten hvit shorts under, men den har visst forduftet i vask. Da spørs det om jeg ikke må krype til korset å skifte til en mørkere variant før jeg setter snuten mot mestergull. 

Loading image...

Loading image...

Bikbok bukse · Nelly sko (ganske like her) · Object skjorte (her) · Susanne Friis Bjørner Smykke · Daniel Wellington klokke (her)
Ad.links

Loading image...

Denne helgen ser ganske tom ut for min del. Det var snakk om å dra på hyttetur, men det ble visst ikke noe av, så da får vi heller finne på andre ting! I kveld skal jeg ihvertfall en tur til Hanna. I morgen kan jeg vel heller prioritere bloggingen litt, men da må vi bare krysse fingrene for at det kommer litt inspirasjon sigende i løpet av natten! Som dere sikkert har merket har jeg slitt veeeldig med mangel på bloggmotivasjon i sommer, men jeg tror og håper at det kommer seg med en gang jeg har ankommet mitt nye liv i Trondheim. (Bare 2 uker igjen nå!)

Loading image...

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk helg! 

Coffee O'clock

 • 16.07.2015 kl. 13:06

Loading image...

Hello sweethearts 

Å starte morgenen så tidlig som mulig ha blitt en fin vane denne sommeren. Når timeplanen er stappet med sene kveldsvakter på jobb er det viktig å utnytte den fritiden man har - uansett om det innebærer å stå opp klokken 7. I dag har morgenen min bestått av de elementene dere ser på bildene i innlegget: magasinlesing, kaffedrikking, planlegging og negle lakkering. Og så har jeg selvsagt presset inn litt rydding også! I kveld kommer nemlig Markus og familien på besøk, så nå skal vi kose oss og vise frem Førde helt til søndagen kommer! Dette blir gøy! Håper bare været holder seg ..  

Loading image...

Ellers må jeg bare gi en stor takk for at dere er tålmodige med meg i sommer! Jeg kjenner at det er vanskelig å motivere seg til å blogge skikkelig når alle er på ferie og bare et fåtall av det vanlig lesertallet er innom. Derfor blir bloggingen litt redusert, så får vi heller gunne på så fort fellesferien er over! Etter flyttingen har jeg nemlig store planer om å gi bloggen et løft med både interiør-poster, hverdagsbilder og flere antrekk. En kombo av litt flere kategorier enn det bloggen inneholder nå med andre ord! Jeg gleder meg ♥ 

Loading image...

Ha en fantastisk torsdag alle sammen! 

Goofing around

 • 12.07.2015 kl. 18:34

Loading image...

Bikbok genser · KappAhl bluse · H&M conscious collection shorts · Michael Kors klokke · Mestergull ring

God søndag, mine kjære lesere ♥ Ferien i Levanger er snart over for denne gang og jeg sitter for øyeblikket og biter negler mens jeg tenker på morgendagen. Da er det nemlig tid for jobbintervju! Jeg vil ikke fortelle så mye om det enda, men håper dere krysser fingrene for meg! Jeg er spent!! Etter intervjuet skal jeg og Markus ut og spise før turen går hjem igjen til Førde. Denne uken står det mye jobbings for tur, men heldigvis kommer både Markus og hele familien hans på besøk til Førde i slutten av uken. Jeg gleder meg allerede! .. Og forresten: Det blir faktisk siste gang jeg ser han før vi flytter sammen! Hvor sykt er ikke det?! It's definitely happening! 

Colorful breakfast

 • 02.07.2015 kl. 12:30

Loading image...


Make that breakie pop! 

Well aloooha! - Og god torsdag! Først av alt: disse bloggfrie dagene var absolutt ikke planlagt og jeg beklager for at jeg ikke sa i fra! Selv om det var utrolig deilig med en pause, så gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang igjen! Åååh, så mye inspirasjon jeg har! .. Mon tro om det er fordi solen endelig skinner i Førde? Probably! Humøret blir fort påvirket av litt D-vitamin i luften,altså! I dag fikk til og med frokosten matche stemningen, for på fatet mitt danderte jeg med glade farger og friske smaker. Mmm, sommerstemning! 

Loading image...

Loading image...

Ellers kan jeg jo fortelle kort hva jeg har gjort i det siste? Ikke at det er så altfor mye å fortelle da, for jeg har nemlig tilbrakt mesteparten av timene mine på jobb. Men jeg klager ikke, for det må absolutt til når man skal flytte! .. Visste dere forresten at om man skal ha en litt ok(+) sofa med god komfort, så må man fort opp i nesten 10 000,-? I tillegg må jeg jo ha litt å rutte med etter alle interiørkjøpene er gjort også :-) Så ja, litt kjedelig å kaste vekk alle de fine sommerdagene på å stå innendørs, men må man så må man! Det kommer heldigvis flere somrer!

Jeg har stort sett kveldsvakter på jobb, så det har krevd at jeg er flink til å utnytte timene før og etter. 14-20-vakter er ikke helt ideelt, men nå som jeg står opp tidlig og finner på ting på kveldstid så går det helt fint! I går samlet for eksempel hele gjengen seg for en mini-feiring av Amalies 19-årsdag. Å gomle i seg loff, reker og pavlova mens man sitter ute i solen med sine beste venner .. Altså, hva mer kan man ønske seg? Jeg hadde ihvertfall en kjempefin kveld - og det er absolutt kvelder som det jeg har lyst å huske fra denne sommeren ♥

Loading image...

Nå skal jeg stelle meg og gjør meg klar til jobb! Vi snakkes senere ♥

Tanker

 • 23.06.2015 kl. 11:55

Loading image...

.. Om 54 dager flytter jeg ut for første gang. Jeg har lenge hatt blandede følelser om dette, men nå innser jeg det: herregud, som jeg gleder meg! La sommeren gå fort - et nytt kapittel venter!

.. Om 25 dager skal jeg på mitt aller første jobbintervju. Jeg har jobbet to steder i mitt liv, men begge gangene slapp jeg unna det skumle intervjuet. Den jobben som nå står på spill har jeg forresten så siiiinnsykt lyst på! (.. Så plisplisplis nail det intervjuet, Toril!)

.. Om 1 dag er det avslutningsfest for alle tredjeklassingene på skolen. Den kvelden skal bli sååå bra og jeg skal ta med meg champagneflasken som jeg har spart. 13 år fullført skole er virkelig verdt å feire!

.. Om 70 dager drar mamma og pappa på jorda-rundt-reise i 10 måneder. Jeg får ikke sett de igjen før jeg og søsteren min skal besøke de i julen. Det gir meg en gigantisk klump i magen, samtidig som det gjør meg veldig lykkelig. Denne reisen unner jeg de nemlig så inderlig. FOR noen tøffe og inspirerende foreldre jeg har!

Loading image...

.. Om 3 dager matcher jeg dagens antrekk om jeg ikke snart hiver i meg litt betakaroten og legger meg i solsengen...

.. Om 51 dager har jeg min siste dag på Mestergull. Gud, så trist! Den jobben har betydd så mye, jeg har lært og lært og butikken har vært en stor del av livet mitt de siste 2 årene. Jeg håper jeg får jobbe litt der når jeg er hjemme i feriene ♥

.. Om 14 dager får jeg feriepenger, og årets luksusproblem oppstår: Skal jeg endelig kjøpe min første merkeveske eller være flink ungdom og spare til studietiden?

- Om 23 dager er det countryfestival på Breim. Dette må være årets mest harry arrangement, men jeg og venninnene mine har altså tenkt å få oss et minne for livet! Cowboyhatt, eldre mennesker, støvler, Vassendgutane og telt.. hvem hadde trodd at at JEG skulle frivillig bli med på det? I sure didn't!

.. Om 61 dager begynner jeg på arbeidet mot en bachelorgrad. Jeg føler meg så gammel når jeg sier det, men tenk at jeg skal begynne å studere! (!!) Nye ansikt, nytt miljø, ny dialekt (hehe, hei trøndersk) og nye fag! Æææ, dette blir et friskt pust!

Loading image...

Hunting for inspiration

 • 23.06.2015 kl. 11:42

Loading image...

Hot chocolate and some inspiration, please!

Loading image...

Loading image...

Heihei! Håper dere har hatt en like fin formiddag som det jeg har hatt! I dag har jeg nemlig kost meg med god tid, kakao i koppen og fine magasiner. Det er så mye som skal til for å slå den unike følelsen av et ulest magasin mellom hendene .. Jeg elsker virkelig de stundene. Kanskje til og med i så stor grad at man kan kalle meg en magasinjunkie, haha! Jeg må alltid ha noen blader liggende slik at jeg har lett tilgang til inspirasjon. Så, da jeg oppdaget at alt jeg hadde var gjennomlest var det derfor bare å ta turen til Narvesen. I all min hu og hast presterte jeg dessverre å dra med den danske versjonen av Elle istedenfor den norske. Litt nedtur, men det skal de ha: danskene kan å inspirere de også! Jeg trenger bare litt lengre tid til å tyde hva de vil frem til! Haha! :-D Håper dere nyter resten av dagen!

It's beginning to look alot like christmas

 • 22.12.2014 kl. 22:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gavene er levert, treet er ferdig pyntet, snøen har lagt seg og det lukter jul i hele huset - ingen tvil om at julen nærmer seg med stormskritt! Jeg har vært altfor dårlig til å oppdatere her inne denne uken, men jeg håper dere har forståelse for at jeg vil bruke mest mulig tid med familie og venner nå i juletiden - for det er nettopp det jeg har gjort. Blant annet startet jeg dagen i dag med julefrokost med mine favorittjenter ♥ Hadde gledet meg som en liten unge til denne morgenen, for er det en jente som kan å varte opp venninnene sine så er det nettopp hun vi var hos i dag: Amalie! Haha, vi rullet ut derfra hele gjengen!

Ellers kan jeg jo fortelle litt om de andre dagene også? Jeg har jo fått gjort så mye den siste halvuken! På torsdag var det juleball for hovedsakelig 1. og 2. klassingene på skolen, men vi i jentegjengen valgte å benytte anledningen til å ha en skikkelig kosekveld med drikke, jentesnakk og brettspill før vi dro videre til ballet. Eller vi dro vel egentlig ikke til selve ballet, men endte opp i baren like ved. Det ble en kjempefin kveld og jeg er så glad for at vi ikke bare ble hjemme! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Den siste uken har jeg også hatt mange vakter på Mestergull - og gud, så koselig det er å få jobbe på smykkebutikk i juletiden! Ingenting varmer hjertet mitt mer enn når ny-forelskede gutter og menn kommer innom og spør etter råd om den perfekte julegaven til sin fru! Haha, jeg kan ikke engang telle hvor mange av de som har vært innom den siste uken! Og bare for å nevne en situasjon som smeltet meg helt: Ene dagen hjalp jeg en ti år gammel gutt med å finne gave til kjæresten sin! ... Aaaw ♥ Hvor søtt er det ikke med så unge kjærestepar??

I går hadde jeg en dag fri fra jobb, så da dro mamma, pappa, tante og jeg på tur til bestemor for å overlevere julegave til henne og resten av familieflokken i området. Jeg tror jeg spiste mat fra jeg stod opp om morgenen til jeg la meg om kvelden - og da var magen mildt sagt på spreng! Rømmegrøt, ribbe, julekaker, mandariner og sjokolade.. Haha, jeg klarer tydeligvis ikke å stoppe mens leken er god.

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg vil runde av innlegget med å si at jeg skal prøve å oppdatere dere mer jevnlig videre i julen! Det er jo nå jeg har tid, så hvorfor ikke? Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin bittelille julaften, så snakkes vi nok i morgen allerede!

Off to work

 • 14.12.2014 kl. 14:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ H&M skjørt / H&M topp / Michael Kors klokke / 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag er det søndagsåpent i sentrum, så da skal jeg straks avsted på jobb! Det er sjeldent jeg gleder meg mye til å starte vakten, men nå i juletiden er det så koselig stemning på Mestergull! Det er mye å ta fatt i - og ikke minst min favoritt: mange julegaver som skal pakkes inn! .. Også er det så kjekt å få hjelpe gutter og menn som skal finne den perfekte gave til kjæresten ♥

Second sunday of advent

 • 07.12.2014 kl. 13:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

It sure feels like chrismas in here

Heisann! Mens jeg satt og redigerte bildet ovenfor begynte det plutselig å snø utenfor! Wihuu! Det var det eneste som manglet for å virkelig toppe julefølelsen ♥ I dag er det andre advent, så da ble det ikke et spørsmål engang om hva jeg skulle ha til frokost. Typisk julefrokost for meg er leverpostei og rødbeter med en kopp kakao på siden - så da ble det nettopp det!

Nå har jeg planer om å legge meg på sofaen med en julefilmen på skjermen. Der blir jeg nok liggende og slappe av til ribben som står i ovnen er ferdig, også skal jeg bake lussekatter etter det! Mmm.. Jeg har ikke tid til å bake på selve lucia, så da tenkte jeg at det var like greit å tyvstarte litt! .. Jeg kan jo ikke gå glipp av den aller beste julebaksten? :-)

Welcome weekend

 • 05.12.2014 kl. 15:25

Image hosting by imagehost.nordei.de

Woohoo, it's friday!

Heisann, skjønne dere! ♥ Da var det allerede fredag igjen, og denne gangen starter jeg helgen med en kveldsvakt på Mestergull! Har pådratt meg en liten forkjølelse denne uken og den eneste måten å kurere det er vel å slappe av? Det var ihvertfall min unnskyldning til å bruke timene etter skolen i pysjen min fra H&M, med en kopp julete i hånda og filmen "Miracle on 34th street" på tvskjermen. Med andre ord: perfekt oppladning til jobb! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers oppdaget akkurat at i løpet av de 20 nyeste innleggene mine inneholder bare 3 av dem bilder av meg! Det høres kanskje merkelig ut for noen, men for meg blir bloggen mer profesjonell - og ikke minst personlig når bloggeren selv er med på bildene - så her har jeg absolutt forbedringspotensiale, og jeg skal starte å skjerpe meg med en gang! Har faktisk vært ute og tatt antrekksbilder til dere i dag også, som jeg publiserer i kveld eller i morgen :-) Ha en fin fredagskveld, så snakkes vi da ♥

Dear santa...

 • 02.12.2014 kl. 14:03


Image hosting by imagehost.nordei.de

Da har vi passert første desember, og av erfaring som selger i butikk er det nå julehandelen starter for fullt! Selv fikk jeg unna en del gaver i Trondheim i helgen, men resten sparer jeg til julestriden! Jeg elsker å kjøpe gaver og ingenting gir meg mer godfølelse enn å springe fra butikk til butikk på jakt etter den perfekte gave til familiemedlemmer og venner! Wii, jeg gleder meg allerede til å fortsette ♥

På jakt etter julegaver til andre har jeg også funnet en del ting jeg vil skrive opp på egen ønskeliste, på den finner du et beige skjerf, duftlys, ny parfyme, en macbook som kan erstatte pc'en min, en sandfarget kåpe (veldig gjerne denne fra Zara!), nytt objektiv, kosetøfler, en top coat så neglelakken sitter bedre, klassiske gullfargede smykker/klokker, nike thea i sort/hvitt, primeboots, leppomade fra Canel og enkle hel-fargede overdeler!

.. Så er det vel bare å vente til julaften kommer, og krysse fingrene for at nissefar leser bloggen min! :-)

Christmas spirit

 • 30.11.2014 kl. 13:56

Image and video hosting by TinyPic

Julestemning i Trondheim

God søndag, mine fine lesere - og ikke minst: velkommen til første advent og juletid ♥ For øyeblikket befinner jeg meg i Levanger, og her har jeg kost meg hele helgen! Bortsett fra å slappe av, startet vi dagen grytidlig på fredag og reiste til Trondheim for en hel dag med julegavehandel! Jeg endte opp med litt av hvert til både nære og kjære, og nå kribler det i fingrene etter å gi det vekk! Wii, jeg elsker å være fornøyd med gavene! 

Image and video hosting by TinyPic

Ellers husker dere kanskje at jeg skrev at jeg krysset fingrene for at julelysene var hengt opp i sentrum? Vel, det var de, og da det nærmet seg kvelden og mørket kom var det nesten som et magisk teppe la seg over midtbyen - gurimalla så koselig ♥ Julestemningen har absolutt begynt å finne seg til rette hos meg, og det skal jeg fortsette å bygge på - Nå er det nemlig tid for kakao, julefilm og kos! Ha en super søndag! 

Guilty pleasure

 • 23.11.2014 kl. 11:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

My favorite chocolate

God søndag til dere! I dag tilbringer jeg morgentimene i slåbrok og koser meg med kaffe og noen knekk sjokolade. Det er virkelig ingenting slår godterirester fra lørdag på søndagsmorgen! - Ihvertfall ikke når det er Premium sjokolade fra Freia. Det sier seg kanskje selv at den er dødsgod når den er fylt med både mousse og sjokoladesaus? I mine øyner er smaken helt uimotståelig! ... En liten anbefaling fra meg til neste gang det er tid for å skeie litt ut ♥

En gyllen time

 • 07.11.2014 kl. 08:08

Image and video hosting by TinyPic

God morgen, søte dere!

.. og ikke minst god fredag! ♥ I dag stod jeg opp en time tidligere enn nødvendig bare for å ha tid til det lille ekstra. Dere vet .. Krølle håret, sminke seg pent, spise en god frokost, lese gjennom bloglovin' og tømme en ekstra kopp med kaffe. Jeg har med andre ord hatt en perfekt start på fredagen - og den skal bli enda bedre! Når jeg kommer hjem fra skolen er Markus allerede kommet hit, og gjett om jeg gleder meg til å bare slappe av med han i helga!? Oh yess I do - selv om det bare er en liten uke siden forrige gang, hihi!

feel good tuesday

 • 04.11.2014 kl. 15:29

 Image and video hosting by TinyPic

- Wish you all a wonderful tuesday -

Starten på uken min har vært alle tiders! Ingenting gjør meg mer fornøyd enn det, for da har jeg et strålende utgangspunkt til resten av uken også! .. Kanskje den gode starten og det lystige humøret kan ha noe med at Markus kommer igjen allerede til helga? Hihi, jeg tror nok det ♥ Det er ikke hver måned vi får møttes så ofte, nei!

Image and video hosting by TinyPic

I dag hadde vi skrivedag på skolen, og jeg kom derfor hjem igjen allerede i tolv-tiden. Siden jeg ikke hadde noen planer før senere i dag bestemte jeg meg for å lage litt god mat og kaffe, finne frem en fin film, kle meg om til koseklær og tulle meg inn i et teddyteppe. Nå er det jo høst, så da har jeg bestandig en god grunn til å kose meg innendørs - til og med på en tirsdags formiddag! Det kan vi like! 

I've been missing this one

 • 31.10.2014 kl. 18:06

Image hosting by imagehost.nordei.de

- My favorite person -

Da var endelig kjæresten på plass i Førde igjen, og det var jammen på tide! Noen av dere vet kanskje hvordan det er å være i et avstandsforhold? Man får ikke akkurat sett så mye til hverandre for å si det sånn! Nå er det tre uker siden vi var sammen sist, og endelig er vi gjenforent! Wihuu! Gjett om vi skal kose oss?!

Image hosting by imagehost.nordei.de

I kveld står idol, halloweenfilm og snoperier på agendaen - så med andre ord blir det en rolig kveld her i huset. Passer meg perfekt etter en slitsom uke, selv om tanken på å dra på halloween-fest var ganske så fristende det også. Jaja, vil tro at vi blir fornøyde med valget i morgen da, haha ♥ Nå skal vi på butikken en tur, så jeg må nesten runde av her. Ha en fantastisk fredagskveld og kom gjerne med forslag til blogginnlegg i kommentarfeltet om det er noen ønsker! :-) 

Monday bliss

 • 27.10.2014 kl. 08:04

Image hosting by imagehost.nordei.de


Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen ♥ Da var helgen over for denne gang, og det er på tide å starte hverdagen igjen! Denne uken blir litt annerledes for meg enn de fleste jeg har hatt i det siste - for nå tenker jeg å komme skikkelig i gang med treningen! Jeg har fullstendig bortprioritert det siden sommerferien, og kjenner energimangelen rammer både kropp og sjel. Jeg trenger rett og slett å bevege meg litt, og selv om det blir tungt å starte på bunn så skal det jammenmeg bli godt å bli sprek og fresh igjen! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I går hadde jeg første treningsøkt på sikkert 5 uker - den var utrolig tung men også ekstremt deilig! Jeg avsluttet økten med å ta coopertesten slik at jeg kan bruke den  til å måle fremgang senere - for jeg trenger absolutt å øke kondisjonsnivået noen hakk! Ellers skal jeg hive meg rundt og bestille styrkeprogram i løpet av uka - og akkurat det, DET gruer jeg meg skikkelig til. Det er 1,5 år siden sist jeg drev med regelmessig styrketrening, så på den fronten føler jeg at jeg ikke har noe som helst å stille opp med. Men vet dere hva? Alle må starte et sted, og selv om jeg er på bunnen nå, så ser jeg frem til å få tilbake treningsgleden! Forresten så var det veldig gøy å se hvilke seriefavoritter dere hadde å dele med meg! Vi har visst mye til felles, men det var også mange serier jeg aldri hadde hørt om! - Og de skal jeg helt klart sjekke i løpet av vinteren, haha ♥ Anbefaler alle som er på utkikk etter en ny serie å se å sjekke kommentarfeltet på forrige innlegg! Ha en fin ukestart! 

Guess what

 • 25.10.2014 kl. 19:42

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Jeg skal til London! 

Det blir en stund til take off enda, men gurimalla som jeg gleder meg! På fredag kom Amalie, Lena & Aida plutselig brasende inn i klasserommet og spurte om jeg ville være med på tur i vinterferien - og selvsagt måtte jeg bare hoppe på tilbudet! Jeg trenger absolutt en motivasjon fremover, og en tur til fantastiske London med denne herlige gjengen blir jo absolutt det!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Så lurer jeg på om dere har litt tips til hva man bør se og gjøre? Vi har snakket litt om musikal, dra på marked og dra ut, men hvor burde man dra? Jeg har jo vært i London en gang tidligere med familien, og da fikk jeg med meg de fleste attraksjonene så de har jeg heldigvis litt oversikt over! Men ja.. Hva ville du brukt tiden din på om du hadde 4 dager til rådighet i London? Og ikke minst: har dere et bra hotell å anbefale? 

En stor takk

 • 24.10.2014 kl. 15:37

Heisann! ♥ Jeg vet at jeg ikke er den beste bloggeren for tiden, så jeg må bare komme med en stort takk for at dere fortsatt følger meg! Jeg sliter veldig med energinivået (skal begynne å trene igjen for å bli bedre..) og ikke minst det samme problemet som de fleste andre: nemlig å få tiden til å gå rundt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Tingen er at jeg egentlig bugner over av kreativitet som jeg har lyst å dele på denne bloggen, men jeg må bare finne ut hvordan jeg skal gjør det! Jeg føler de fleste innleggene mine i det siste har vært halvbra - og jeg er ikke en jente som bruker å nøye meg med det!  Jeg har så lyst å bli bedre på blogging, så jeg kan nå ut til flere og føle at dette er noe jeg får til! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg sier dette fordi jeg ønsker at dere skal vite hvordan ståa er. I tillegg vil jeg også få fram at jeg ikke tar denne bloggen for gitt i det hele tatt, selv om det blir litt småpauser her og der. Alle sponsorgaver, alle sidevisninger og ikke minst alle kommentarer - det varmer uendelig mye og jeg smiler hver gang jeg logger på blogg.no!  

Ellers håper jeg dere har det supert og har mange fine planer for helgen! Hos meg står det jobbhelg på agendaen, men det går fint for i dag "bestilte" jeg meg litt ny motivasjon! Forteller dere mer senere - nå er det off to work!

Well hello there sunday

 • 19.10.2014 kl. 13:03

Image hosting by imagehost.nordei.de

Endelig søndag! 

På tide å fylle opp med energi før uka smeller i gang med nye gjøremål! Selv om jeg stod opp for flere timer siden sitter jeg enda i koseklærne - og jammen har jeg tenkt å ha de på en stund til! Det er jo nettopp det som er så deilig med søndager - koseklær hele dagen er fullt og helt akseptert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå sitter jeg å spiser appelsin og drikker julete (klarte ikke vente lenger.. ) mens jeg veksler blikket mellom historieboka, blogginnlegget og "Det Nye"-bladet som jeg enda ikke har kommet meg gjennom. Det har vært litt mye i å gjør det siste, så jeg har rett og slett ikke rukket å lest det. - Og det er nok også grunnen til at det har vært stille her på bloggen de siste to dagene! Jeg beklager så mye for det.. I'll make it up to you! ♥ Ha en super søndag!

Stress down

 • 09.10.2014 kl. 13:44

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Hvordan stresse ned? - 
Sett deg ned og tenk på 5-10 ting du er takknemlig for. 
Lukk øynene og se for deg at du er et sted hvor du føler deg lykkelig. 
Hør på en feel-good-song. (her er min favoritt for øyeblikket!)
Pust rolig 2 ganger inn, og deretter 2 ganger ut. 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Denne morgenen har vært en slik start på dagen som jeg alltid lengter etter når det ikke er ferie: Jeg stod opp, så noen tv-serier, hørte på "morgenstund"-spillelisten min og etterhvert som timene gikk innså jeg at det var på tide å finne seg noe godt å spise. Med andre ord tar jeg det helt med ro denne høstferien, og bruker den rett og slett til å stresse helt ned og samle energi til siste innspurt på skolebenken før semesteret er ferdig. Er det flere som gjør det samme?

T.G.I.V

 • 03.10.2014 kl. 13:59

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Thank god it's vacation! - 

Jeg har bare hatt et par timer på skolebenken i dag, og nå er det tid for å logge hjernen av og ta høstferie! Jeg drar til Markus allerede i kveld, og blir der helt til skolestart igjen! Gjett om det gledes?! - Tro meg når jeg sier at 9 dager sammen er luksus for oss som er i avstandsforhold! Vi har ikke så mange planer for uka, bare for neste lørdag. Da er det nemlig "toilldagen" i Trondheim, så da må vi nesten inn og se etter noen gode tilbud. Med andre ord en hel dag med shopping - dere kan tro at jeg jubler!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå feirer jeg feriestarten med å drikke verdens beste smoothie og lese Det Nye. Smoothien må dere bare prøve: ha skogsbær, kokosmelk, appelsinjuice og en banan i en blender, og voila - så har dere noe skikkelig forfriskende i glasset. Vel, nå får jeg begynne å pakke litt! Vi snakkes senere ♥

The days are flying by

 • 22.09.2014 kl. 08:08

Image hosting by imagehost.nordei.de 

.. and I'm trying to keep up

Puuh! Det er høyt tempo og mye som skjer for tiden! Jeg merker at påbygg er akkurat like hardt som jeg fryktet, men håpte at det ikke skulle bli. Jeg prøver å ta meg noen pauser i hverdagen, og akkurat det gjorde jeg denne helgen. Planen var egentlig å få gjort unna en del bloggarbeid, men det sa helt stopp for meg. Jeg trengte en helg på sofaen - og akkurat det fikk jeg! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå er det tid for en ny uke med nye muligheter, og for første gang på noen uker kan jeg si at jeg føler meg klar. Fire dager med skole, hvor to av de også inneholder jobb på kveldstid skal jeg klare. På slutten av uken sitter jeg på bussen med nesen vendt mot min kjære - og gjett om det motiverer! ♥ 

Fredagskos

 • 12.09.2014 kl. 12:49

Image hosting by imagehost.nordei.de

Oh-my-god! Neste gang dere er i Sverige må dere innom "naturgodis"-avdelingen på matbutikken og kjøpe disse godsakene! Jeg kjøper de hver gang jeg er i Sverige, og tungen min er i himmelen med en gang jeg legger første bit i munnen. Nå har jeg jo ikke vært i Sverige den siste tiden da, men snille Sunniva kjøpte med til meg da hun var der nylig! Det er ikke mye mer enn det her som skal til for en ekstra liten piff på fredagen ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå har jeg pakket sammen sakene og er klar for å dra til Bergen! Som jeg fortalte på mandag skal jeg og mamma på besøk til søsteren min som bor der nå i helgen. - Dere kan tro at jeg gleder meg! En helg med avslapping, shopping og god mat høres perfekt ut i mine ører ♥ Ha en super fredag videre da, så snakkes vi senere!

Halfway there

 • 03.09.2014 kl. 08:01

Hey y'all! Da var vi halvveis i uka og jeg kicker i gang lillelørdag med den perfekte frokost! Blåbærsmoothie, kaffe med melk og noe av det beste jeg får, nemlig rista grovskiver med banan og maldonsalt ♥ Mmm, så fantastisk godt det er! Hvis du ikke har prøvd det enda, så er det bare å hive seg rundt og ta en tur på kjøkkenet med en gang! Oh so yummy!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå er det tid for en ny skoledag, og dette er faktisk den aller første "skikkelige" skoledagen i år. Streiken er over, og nå må jeg føre opp både matte, gym og entreprenørskap på ukeplanen i tillegg til de andre fagene jeg allerede har hatt. .. Og om det blir hardt? Oh yess! Men jeg er motivert som bare det, og når sant skal sies så gleder jeg meg faktisk til å utforske entreprenørskapsfaget. Tenk noe så spennende som å lære om å starte egen bedrift? Det passer jo meg midt i blinken! Ha en strålende onsdag da ♥

My kind of breakfast

 • 28.08.2014 kl. 08:16

Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen ♥ Hvordan står det til med dere? Er alle i gang med skolen og kommet inn i rutiner igjen? - Eller er det flere som meg, som er rammet av streik? Riktig nok er jeg i den klassen på min skole som har mest timer i uka under streiken da. Så jeg føler ihvertfall at jeg er i gang. Litt deilig, og litt kjipt ettersom det er store hull i timeplanen visse dager. 

Ellers gleder jeg meg skiiiiikkelig til i morgen! Etter to uker skal jeg endelig få se Markus igjen og magen er full av sommerfugler! iiih, følelsen av å se han er alltid så herlig! I tillegg blir det en slags langhelg, siden jeg er ferdig klokken 10 på skolen, så gjett om det blir deilig! Vel, nå begynner norsktimene straks så vi får snakkes! 

Black & white

 • 26.08.2014 kl. 13:36

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg sliter sånn med å finne det perfekte designet til bloggen min at det er helt latterlig. Jeg trodde jeg var kjempefornøyd med det forrige, men jammen fikk jeg etterhvert følelsen av at det ble hakket for barnslig. Dere vet .. stor header med halvdårlige bilder som tar alt fokus vekk fra innleggene, for stor bloggstørrelse og ubehagelig mye farger.. (haha, bare hør hvor pirkete jeg er!)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå tror jeg at jeg skal holde meg til dette en stund. Black & white passer meg perfekt akkurat nå, også får vi se hvor lenge jeg har det sånn! .. Og så over til det viktige spørsmålet: Likte dere det? 

It's a good day

 • 23.08.2014 kl. 11:15

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gooood morgen! Da var det lørdag igjen, og denne gangen tilbringer jeg helgens første dag på jobb. Der skal jeg være til klokken 18 i kveld, og så bærer det av sted i bursdagsfeiring til Amalie & Helene - Det gledes! Synes det er så gøy når det bare er jentene som er samles for kos, gøy - og ikke minst god mat! Jeg skal iallefall spise kake til kvalmen tar meg, hihi ♥ Vel, nå må jeg løpe! Ha en fantastisk lørdag, fineste lesere!

Står opp ekstra tidlig

 • 20.08.2014 kl. 09:39

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. For å rekke å nyte enda en kopp med kaffe ♥Hvor rart er det ikke å tenke på at bare for to år siden kunne jeg få brekninger bare av lukten av kaffe? Haha, nå elsker jeg jo det! Jeg er rett og slett blitt en kaffeslave uten like, og merker det godt om jeg ikke får kaffen min når jeg står opp. ..Vel, dette innlegget skulle ikke bare handle om kaffe. Jeg ville egentlig bare klikke meg innom for å si tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen for tiden ♥ Jeg har merket at både statistikken og kommentarantallet har økt mye de siste dagene, og det gir meg selvsagt en haug med motivasjon til å blogge :-) Tusen takk - dere er fantastiske!

food heaven

 • 18.08.2014 kl. 18:32

Glemte helt å vise dere bilder fra La Boqueria! Det var et marked jeg og Markus var innom når vi var i Barcelona. Har vært der før, men det var akkurat like gøy denne gangen også! Så mye folk og spennende mat på en og samme plass skal man jammen lete lenge etter altså! Hvorfor kan vi ikke ha noe lignende i Norge? Rundt juletider, kanskje? Gurimalla, det hadde vært koselig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Disse juicene er bare to-die-for. Bare tenk noe så forfriskende med iskald juice i 32 grader! Vi gikk faktisk innom markedet en dag senere også, bare for å kjøpe en til! Tilslutt hadde vi prøvd kokosjuice, ren appelsinjuice og kiwi- & mangojuice! Appelsinjuicen var nok best, men kokos var faktisk også overraskende godt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Noen makroner plukket vi også med oss. Markus hadde nemlig aldri smakt det før, så da var det bare å handle inn til førstegangsopplevelsen. Dessverre smeltet de i solen, så det ble mye kliss, og markus konkluderte at han ikke likte det. Jeg der i mot falt helt for den gule med sitronsmak! NAM ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Disse spydene så også helt fantastiske ut! Hadde dessverre ikke plass i magen til de, så de fikk jeg ikke smakt på, men om det blir en neste gang skal jeg springe og kjøpe med en gang! Jeg mener .. hvor deilig ser ikke det ut da? 

Klar for første skoledag

 • 18.08.2014 kl. 10:46

Image hosting by imagehost.nordei.de

Skjorte fra Zara Wææ,
som denne sommeren har rast avsted! Tenk at jeg begynner på skolen igjen allerede i dag? Sykt rart å tenke på! Må si jeg har litt blandede følelser om å begynne altså. En side av meg skriker etter en måned til med ferie, mens den andre er supergira på å komme i gang! Vel, jeg får lytte til side nummer to, og starte året med så positiv innstilling som mulig! - Dette året skal jeg få gode karakterer, og være både strukturert og motivert! 

Heldigvis begynner vi, som alle studenter ønsker hvert år, utrolig rolig. Skolen min er nemlig rammet av den store streiken som pågår, så fram til den er løst skal jeg bare ha Norsk og Historie (såvidt jeg har forstått). Noe så deilig! Det klager ihvertfall ikke jeg på ;-) Håper alle får en fantastisk start på uka, og en ekstra lykke til for dere som begynner i nye klasser eller på nye linjer i dag ♥

What's in my school bag?

 • 17.08.2014 kl. 12:03

Wiii, søndag ♥ Den mest avslappende dagen i uka, som jeg alltid ser så lengselsfullt fram mot og nytende tilbake til. Ah, gud som du er velkommen! Denne søndagen blir vel ikke fullt så rolig som ellers da. I morgen starter skolen igjen for min del, så i dag er det bare å hive seg rundt og få alt i orden til skolestart. Alle skolesakene er ihvertfall kjøpt inn (det får man jo ikke gjort så mye med på en søndag uansett), men jeg liker også å føle meg mentalt klar. Derfor skal rommet shines, antrekk skal henges frem, dynetrekket skal skiftes, klær skal vaskes, huden skal skrubbes og føttene pleies. Mye å ta fatt i med andre ord! Like før jeg føler at jeg må runde av innlegget allerede, haha! Neida, først skal jeg vise dere hva jeg gjemmer i skoleveska dette året: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg tok meg en tur til sentrum en dag og handlet inn det mest nødvendige. Har helt sikkert glemt noe superviktig, men det får jeg heller ordne etter hvert. I tillegg til dette har jeg lagt til litt mer, som jeg ikke har tatt bilder av: linjal, blyantspisser, tyggis (must have etter lunsj!) og minnepenn! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Blyanter - Vurderte en stund å bestille sorte fra etsy med "Toril Hornnes" risset inn med gull, men da jeg fikk øye på disse på nille for bare en 10-er måtte jeg bare slå til! De var jo minst like søte! 

Skrivebøker - På Clas Ohlson fant jeg skikkelige skrivebøker med godt papir. Måtte ha en stor til hvert fag, i tillegg til en liten for min egen del. Der kan jeg jo skrible ned bloggidèer, tanker, huskelapper - alt! Genialt om timene plutselig skulle bli litt for lite innholdsrike! Hehe.. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Kalkulator - Alltid greit å ha! Denne var så liten og enkel, så da var det bare å legge den i handlekurven! Vet ikke helt hvordan mattetimene våre blir, men antar jeg må skaffe meg en litt kraftigere etterhvert! (Noen som har peiling på om man trenger det til p-matte?)

Håndkrem - Fra body shop med duft av tranebær ♥ Mmm, denne lukter virkelig fantastisk! I tillegg har den perfekt størrelse, så jeg kan snike den ned i penalhuset når den ikke er i bruk ;-)

Sticky notes set - Denne så jeg på Eirin Kristiansen sin blogg, og måtte bare kjøpe samme! Noe så genialt? Denne esken inneholder nemlig både post-it lapper og lapper til å skille sidene med. Den har også perfekt størrelse, slik at den passer i penalhuset. Me likey!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Penalhus - Dette kjøpte jeg på nille for en 20-kroning. Er absolutt fan av å holde skolesakene enkle og ikke så over the top, men dette ble såpass enkelt at jeg måtte bare knyte på en sløyfe for å gi den et personlig preg. Ble det ikke søtt? ♥

Starbucks kopp - Kjenner jeg meg selv rett så blir det nok en del hektiske morgener fremover, så da er denne koppen super for å ta med drikke i. Enten det er smoothie som frokost eller kaffe for en liten energiboost i løpet av dagen, så vil denne koppen være utrolig snedig! 

off to work

 • 16.08.2014 kl. 12:52

Ville bare stikke innom for å ønske dere alle en fortreffelig lørdag! Jeg er nemlig klar for å dra ut døra og starte på siste vakt på Mestergull denne sommerferien! Skal jo selvsagt fortsette der, men nå blir det mest korte vakter etter skoletid :-) Når jeg er ferdig på jobb, har jeg tenkt å prøve meg på en treningsøkt. Heeeerregud, hadde dere bare visst hvor lite jeg har trent i sommer... Tror vi hadde fnist litt hele gjengen! Jaja, jeg får bare ta meg selv i nakkeskinnet og komme i gang igjen. Nå er jeg ihvertfall kjempemotivert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Her ser dere forresten en liten sneak peak av den nye kåpen min fra Zara! Enda et av innkjøpene fra Barcelona ♥ .. og jeg tror jammen det må være en av favorittene også! Måtte lete gjennom 5 ulike Zarabutikker før jeg endelig fikk tak i den! Dere skal selvsagt få sett den bedre i et eget innlegg! Vel, nå må jeg runde av her. Vi snakkes senere :-)

Dager som denne

 • 03.08.2014 kl. 22:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bikbok bluse / Bagorama veske / Skopunkten sandaler / Zara shorts / & other stories solbrillerGod kveld søte dere ♥ Ville bare logge meg inn for å oppdatere dere litt! I dag har endelig solen strålt for fullt her i Barcelona, så da droppet vi de egentlige planene og dro rett på stranda i stede. Gjett om det gjorde godt på en bleik, norsk kropp! Jeg fikk flere timer med Radioresepsjonen på ørene, iskald drikke i høyrehånda og Jo Nesbø - panserhjertet i venstre. - guud, som jeg koste meg!

When in Barcelona

 • 02.08.2014 kl. 21:04

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. you should eat tapas every day! Heisann! Jammen ble det ikke bare 1, men 4 dagers skrivestopp her inne! Beklager så mye for det.. ♥ Til gjengjeld kan jeg ihvertfall fortelle at jeg har hatt 2 fantastiske dager i Barcelona: shopping, sangria, sommervarme og tapas! Mmm, gjett om denne jenta koser seg! Strandlivet har vi dessverre ikke fått prøvd ut enda da -det har nemlig vært ganske overskyet de siste dagene, så vi ville heller bruke tiden på noe annet :-) Selv om vi har koset oss som bare det krysser vi selvsagt både fingrer og tær for at skyene forsvinner snart. Litt brunfarge vil vi jo ha med hjem!

Rise & shine

 • 29.07.2014 kl. 11:19

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Messy hair & a cup of coffee -God morgen ♥ Jeg beklager at det er store mellomrom mellom hver oppdatering her inne. Som sagt trenger jeg litt avkobling akkurat nå, så derfor vil jeg ikke stresse så mye med bloggen som jeg gjør til vanlig. Ikke at jeg har glemt dere av den grunn! - Jeg har nemlig planlagt mange innlegg som skal postes når jeg kommer hjem!

De siste dagene har vi gjort litt av hvert. Blant annet dro vi til Sverige på lørdag, for å få en kjøretur og selvsagt handle inn det beste som finnes: Capri Sonne! Haha, endte opp med 4 kasser for bare 100 kr. Svenske priser er faktisk sykt. Ellers hadde jeg og Markus 1 års jubileum i går, så da koste vi oss litt ekstra med god mat og kos ♥ Vi tenker å heller feire litt ekstra i Barcelona. Er jo bare 2 dager til vi drar nå! Iiiih, gleder meg!

Balsam for sjela

 • 24.07.2014 kl. 10:25

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Den perfekte onsdagskveld -Goood morgen, alle sammen ♥ Herregud, for en herlig kveld jeg hadde i går! Som jeg skrev tidligere hadde jeg samlet en liten gjeng med jenter på bading på bryggen, så rett etter jobb var vi innom butikken og handlet frukt, nøtter og mat, også dro vi videre ned på brygga for å kose oss. Vannet var helt perfekt, så vi fikk badet leeenge før vi tok turen hjem til meg og slappet av. Der ble vi sittende og snakke om alt og ingenting til klokken var nærmere halv 2 i natt. Åhh, det er slike kvelder som denne som er med på å skape minner og glede når vi snakker om sommeren 2014 i ettertid. Håper virkelig vi får til flere slike senere i sommer, for jeg storkoste meg! 

Coffee & Elle

 • 23.07.2014 kl. 10:39

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Having inspiration for breakfast -Mornings!  Er alle klare for en ny dag i sommervarmen? Det er jeg! Nå har jeg nettopp ladet opp til den nest siste vakten før ferie med kaffe, gresk yoghurt og Elle! Er virkelig ikke ille med litt inspirasjon før man griper dagen altså! I kveld har jeg arrangert en liten kosekveld på brygga etter jobb, og dere kan tro at det gledes! Vi har nemlig en privat brygge her som er utrolig kjekk å bade ved, så nå som været er på sitt varmeste måtte jeg bare gripe anledningen til å invitere en liten jentegjeng til litt vannmoro! Iih, det blir gøy! Ha en super onsdag ♥

Selfie x4

 • 21.07.2014 kl. 20:58

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Morning selfies -Heisann solstråler ♥ Glemte helt å ønske dere en god start på uka da jeg publiserte forrige innlegg, så jeg får gjøre det nå. Håper dere alle har hatt en fabelaktig mandag, uansett om dere har vært ute å nytt solen, jobbet eller vært på reisefot! Været er jo helt uslåelig i disse dager, så jeg håper for gudsskyld flesteparten av dere har vært ute og nytt det! Jeg har jobbet i dag, og til og med der merkes det at det er sommervær - for inne på senteret er det helt musestille i gangene. Litt kjipt, men pyttsann! Jeg har jo bare 3 vakter igjen før jeg kan ta meg fri jeg også, så det her skal jeg så absolutt klare å bite i meg!

Snart i mål!

 • 17.07.2014 kl. 12:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

Goood morgen søtinger ♥ Siste dag på kuren er i gang, og ai-ai-ai som jeg gleder meg til å bli ferdig! Har cravet havregrøt og fruktsalat med kesam siden jeg startet på detoxen, og gjett om det skal spises i morgen! Heldigvis har jeg ikke slitt noe som helst med sultfølelse - det er bare lysten på mat og noe å tygge i som har vært vanskelig. Men nå er jeg nesten gjennom hele, og da har jeg jammen grunn til å være stolt over meg selv! 

I går kveld fikk jeg overnattingsbesøk av Hanna, som jeg ikke har sett på flere uker nå! Blir jo gjerne sånn når alle drar på ferier, har sommerjobber og har sitt å drive med. Men i går fikk vi ihvertfall slått i hjel litt etterlengtet girltalk, slappet av og bare koset oss ♥ Skal sies at jeg holdt på å dø når hun dro fram styrk med sjokoladesmak, yoghurtnøtter og mørk sjokolade mens jeg satt der med avokadojuicen min da.. Det var et hardt øyeblikk for denne frøkna, men jeg kom meg gjennom det! Haha! 

Keep on detoxing

 • 16.07.2014 kl. 12:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

- God dag, verdens fineste lesere - En del av det å detoxe er å ta et steg tilbake, roe ned og sette av litt ekstra tid til seg selv. Det er ikke bare kroppen innvending som skal renses, men det mentale og alt utenpå burde også tas hånd om i løpet av detox-dagene. Nettopp det skal jeg gjør i dag. Jeg planla detoxen slik at jeg skulle ha fri fra jobb på dag nr 2, som i følge andre skal være den hardeste dagen. Så kan jeg heller fokusere på meg selv, slappe av og ikke plage kroppen mer enn nødvendig ♥ 

Avkobling

 • 11.07.2014 kl. 09:40

Heisann ♥ Ville bare titte innom for å ønske dere en nydelig sommerdag videre! Hører rykter om at det ikke bare er i Levanger solen skinner? Om været deres er like bra som her, så håper jeg virkelig at dere alle er ute og nyter solen! Det har ihvertfall jeg gjort! Jeg har nemlig koblet helt av de siste dagene og bare slappet av. Flere timer i solen med godt lesestoff, musikk på ørene og stekende sol har vært min timeplan hver dag siden jeg kom til hit. Lenge leve ferien, altså! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Nydelige blomster på en nydelig sommerdag -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare legge inn disse bildene, siden jeg ikke er særlig bloggfresh nå. Holdt på å dåne da jeg så alle rosene i bedet til mamma her om dagen! Det er vel ikke bare jeg som synes fine blomster setter grunnlaget for den ultimate sommerstemning? 

Vel fremme

 • 07.07.2014 kl. 11:34

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da var det mandag igjen, og det er tid for en ny uke med nye muligheter! For min del byr denne uka på en aldri så liten ferie i Levanger - så her skal det slappes av til det fulle! Jeg kom hit med nattbuss gryyytidlig i dag, så nå ligger jeg bare her og samler tilbake energien som forsvant med den altfor minimale dosen søvn i natt. Markus fikk plutselig jobbtilbud i går kveld, så han har dratt for å tjene penger og derfor har jeg stort sett hele dagen for meg selv. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men siden solen steiker utenfor så frister det vel egentlig mest å hoppe i bikinien! 

Nå skal jeg slutte å mase, og heller ønske dere en fin dag og ikke minst en nydelig uke! Nyyyt den ♥ 

I dag er ingen vanlig dag

 • 06.07.2014 kl. 13:29


... For i dag har Markus bursdag! ♥

Derfor ble det ekstra god frokost i dag, med bagetter, nutella og jordbær! Mmm! Også har han selvsagt fått gave av meg da! Den inneholdt en liten haug av favorittsjokoladen snickers, en skjorte, to boksere og et personlig gavekort til shopping i Barcelona! Hihi, tenker det er bedre å gjør det på den måten så han selv får valgt seg ut hva han vil ha :-) Om han ble glad? Oh yess!

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

- Birthday breakfast - 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I kveld tenker vi å sette oss på bussen mot Trondheim. Jeg har fri en uke nå, så å dra opp til Markus for å slappe helt av blir intet annet enn midt i blinken for denne jenta! Har forhåndsskrevet litt innlegg til dere, men skal også prøve å oppdatere dere litt ellers. Greit å ha en forsikring uansett, eller hva?

Sweet saturday

 • 05.07.2014 kl. 20:27

God lørdagskveld alle ♥ Hvordan har lørdagen deres vært? Min 4-timers vakt på jobb gikk som et skudd, og før jeg visste ordet av det stod jeg på Spar med Markus klar for å kjøpe inn dagens lørdagskos! Valget i dag ble ikke bare 1 Ben & Jerry's men hele 2, pluss chips og jordbær! Haha, vi gir oss virkelig ikke før magen står på spreng. Men namnamnam, det er helt klart verdt det :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Phish food, min favoritt - anbefales på det sterkeste! Ellers skulle Markus prøve seg på The Vermonster, men den falt virkelig ikke i smak, haha! Vel, nå gjenstår det bare å ønske alle en fantastisk fin lørdagskveld videre ♥ Jeg skal bestille meg en strandkjole også tenker jeg det blir tv-titting og kos resten av kvelden! 

Onsdags morgen

 • 02.07.2014 kl. 10:54

God morgen snilleste ♥ Enda en dag våknet jeg til solsteiken i ansiktet og typ 30 grader på rommet. Tenk at vi er så heldige med været denne sommeren! Er utrolig takknemlig for det, spesielt siden jeg stort sett befinner meg i Norge hele ferien. Håper det bare fortsetter og fortsetter helt til vinteren kommer, ahh det hadde vært som en drøm!

Image hosting by imagehost.nordei.de

- True summer vibes - 


Image hosting by imagehost.nordei.de

Er vel ikke bare jeg som smiler av slike finværs bilder? Haha, synes det er skikkelig feelgood stemning over de! Måtte faktisk lagre ned det første bildet som bakgrunn på mobilen min også! Hihi, deilig med litt sommerenergi hver gang man drar den opp av lomma ♥

Apropos mobil så skal jeg hive meg rundt og få bestilt en ny iPhone i dag. Den jeg har nå er så latterlig treg at det er på tide å sette ned foten og trykke på "bestill"-knappen så jeg får meg en ny. Har allerede bestemt meg for 5s i gull - for den er jo så nyyydelig! Gjett om det gledes til den dumper i postkassa!

Roadtrip til Balestrand

 • 29.06.2014 kl. 19:30

Heisann ♥ Har alle hatt en fin søndag? Her var det så fint vær at det ble for dumt å sitte inne, så vi bestemte oss derfor for å legge ut på en liten roadtrip med destinasjon Balestrand for å spise middag. Har ikke vært der siden jeg var på leirskole i 7.klasse, så for meg var det ekstra gøy å se igjen leiren vi tilbringte en uke på. Haha, tror faktisk det var den første turen jeg var borte fra mamma og pappa! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Men nok om det! Jeg tok litt bilder i dag som jeg så gjerne vil dele med dere. Er så dårlig på å ta bilder fra "happenings" i livet mitt, men i dag klarte jeg altså å ta med kameraet og knipse litt til en forandring! Det ble til og med et bilde av meg og Markus, som mange av dere etterlyser! Haha, han er ikke heeelt gira på å være med på bloggen enda - but I'm working on it! 

Image hosting by imagehost.nordei.de   Image hosting by imagehost.nordei.de

Etter et par timer i bilen kom vi frem til nydelige Kviknes Hotell. Vi ble stående i hagen og måpe en stund over den nydelige utsikten. Gud så nydelig det var! Fjord, fjell og grønt gress - norsk natur på sitt beste! 

Image hosting by imagehost.nordei.de  Image hosting by imagehost.nordei.de

Matvalget mitt falt på en stooor tallerken med hamburger! Haha, er så lenge siden jeg har spist det, at jeg ikke klarte motstå fristelsen. Ikke at jeg hadde sjangs til å spise opp alt heller da, men gurimalla, det smakte jammen godt! Vel, nå må jeg nesten skru av dataen og komme meg inn på kjøkkenet for å lage noe mat! I kveld er det VM som står på planen, akkurat som i går og kvelden før .. Haha, absolutt ikke det gøyeste jeg vet, men nå skal det faktisk sies at jeg begynner å få litt smaken for det. Noen som så Brasil - Chile i går? Til og med lille jeg hadde høy puls på slutten der! 

Reisefeber

 • 27.06.2014 kl. 11:44

Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen skjønne ♥ I dag har jeg hatt enda en rolig og avslappet morgen. Begynner jo ikke på jobb før 15 hver dag, så siden kvelden forsvinner står jeg heller opp tidlig så jeg får nyte de fine morgentimene. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå sitter jeg å ser på ving.no og sikler etter ferieturer. Markus satt på luksusfellen på tven for å overbevise meg om at det er helt unødvendig å bestille noe mer siden vi skal til Barcelona i august - men åååh, jeg har sånn reisefeber og vet ikke om jeg klarer å vente 1 måned! Tanken på å ligge strekk ut på stranden hele dagen, i steikende sol med en drink i hånda, får det til å rykke så veldig i bestillingsfingeren! Håper virkelig dere som er i utlandet nå nyyyter det! 

Noen endringer

 • 25.06.2014 kl. 12:36

God onsdag ♥ Hva synes dere om det nye designet mitt? Jeg fikk et akutt innfall om å begynne å fikse på det sent i går kveld, og innen klokken 11 i dag stod det klart! Det er et ferdigdesign fra RHH, men jeg har som alltid gjort litt endringer i det selv så det ble litt mer "meg". Føler dog fortsatt ikke at fargene passer sånn supergodt, men det tenker jeg å heller fikse på etterhvert :-) Ny header skal jeg også skaffe meg, må bare få tid til å ta bilder til den først! Håper designet falt i smak hos dere ♥ Personlig synes ihvertfall jeg at det gjorde seg med litt forandring! Nå sitter jeg og spiser på en veldig sen frokost. Ble jo sittende med kodingen uten å merke at klokken gikk, så idéen om å spise kom ikke før magen min plutselig satte i et skrik. Haha, wuuupsi! Til gjengjeld fikk den heller litt ekstra på tallerken denne morgenen. 

Image hosting by imagehost.nordei.de 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Grove rundstykker med eggerøre/banan & brunost på fatet, 50% melk & 50% kaffe i glasset og cottage cheese, naturell yoghurt, epler, nøtter og frø i begeret ♥ Mmmm! 

 Image hosting by imagehost.nordei.de

Ha en riktig god dag :-)

Tuesday

 • 24.06.2014 kl. 13:04

Heisann solstråler ♥ I dag ble det visst nok en slapp morgen, hvor jeg enda befinner meg i pyjamasen. Tror jeg var mer utslitt etter skolen enn hva jeg hadde regnet med. Nå sover jeg nemlig til 10 hver dag, noe som absolutt ikke er likt meg. Får helt sjokk hver morgen når jeg ser på klokka og innser at jeg har sløst bort morgenen min igjen. - Jeg elsker jo morgentimene, så aller helst vil jeg jo ikke sove de bort! Vel, jeg får heller begynne å sette på alarm igjen. Ferie eller ikke - stå opp skal man uansett! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå har ihvertfall frokosten landet i magen. I dag ble det trippelhavre polarbrød med ost, agurk, avokado og paprika, toppet med et lite dryss maldon-salt. Har dere smakt det? Det er rett og slett himmelsk og ikke minst utrolig enkelt å lage til! Et lite frokost- eller lunsjtips for dere som vil prøve noe nytt ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå er jeg straks klar for jobb. Skal bare slappe av med Markusen noen timer (nevnte jeg at han er på besøk? Wiii) og forhåpentligvis snart finne noe å ha på meg. Av og til er dette antrekksprosjektet helt umulig, samme hvor mange klær man har i skapet! Haha, jeg finner vel noe til slutt! Ha en fantastisk sommerdag, dere ♥Som dere vet har jeg jo veldig lyst å jobbe en del med bloggen nå i sommer, men akkurat nå er jeg litt usikker på hva jeg faktisk skal blogge om. Har dere noen ønsker som jeg kan oppfylle? Legg i så fall igjen en kommentar om hva du vil lese om! :-)

But first, coffee

 • 20.06.2014 kl. 12:38

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Late breakfast with a cup of coffee - 

God morgen alle sammen, måtte denne dagen bli fantastisk! Jeg har selv hatt en utrolig fin og rolig morgen. Våknet nemlig klokken elleve, etter ti timers søvn - helt uthvilt til en ny dag, og ikke minst til å starte ferien. Siden jeg ikke har planer før jobb bestemte jeg meg for å ha en liten spa-stund med meg selv før jeg fyker avsted: ansiktsmaske, en lang dusj, varmebad til føttene, "det nye" og ikke minst en stor kopp kaffe. Ahh, snakker om en perfekt start på dagen.. ♥

Finally vacation

 • 19.06.2014 kl. 21:19

God kveld, alle sammen ♥ I dag har jeg vært på avslutning på skolen. Siste dagen det går elever der, siden den skal legges ned. Selv om jeg har gledet meg til å kunne ta påbygg på en annen skole, så må jeg innrømme at det var litt vemodig. Er en del fine mennesker jeg så veldig gjerne skulle ønske jeg kunne gå i klasse med til neste år. Men pyttpytt, sånn er livet og nå ser jeg frem til en lang og fin sommerferie - og forhåpentligvis å begynne i en like super klasse til høsten! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Som dere vet har jeg planer om en tur til Barcelona i sommer, men det er ikke før på slutten av ferien. Dessverre for meg begynner reiselysten å komme allerede, så jeg vet helt ærlig ikke om jeg klarer å vente så lenge! Krysser alle fingrer og tær for at vi drar på familieferie i starten av juli - og at jeg får ta med Markus! Aah, da hadde jeg vært i himmelen! Tror jeg trenger alle avbrekk jeg kan få før jeg starter på påbygg, for etter det jeg hører går jeg et veldig tungt skoleår i møte. (hihi, prøver å finne alle argument jeg kan for å overbevise pappa om familieturen!)

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

- Sååå glad for ferie! - Ellers har jeg tenkt på å kjøpe meg ny mobil når lønningen (og feriepengene) ankommer om en ukes tid. Min er godt over 2 år gammel og vet virkelig å sette tålmodigheten min på prøve, så nå føler jeg det er på tide med ny! Jeg tenker å skifte den ut med en iPhone 5s, men lurer litt på prisene? Er virkelig helt blank når det kommer til kunnskap rundt dette området. Når det er sagt så har jeg jo sett litt rundt, men føler det stort sett er for stort abonnement eller for lite minne på mobilen. Har dere noen erfaringer med gode kjøp på iPhone 5s, som følger med et godt abonnement? Takk for svar på forhånd! ♥

Søndagsmodus på en tirsdag

 • 17.06.2014 kl. 14:38

Image hosting by imagehost.nordei.de

Mmmm ♥ perfekt på en fridag.
 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Kesam med limesmak, nektarin, granola og kokos i begeret. Rugsprø med ost, paprika og agurk på fatet og 50% kaffe & 50% melk i glasset. Det supersøte begeret er fra Clas Ohlson, forresten ♥Nå føler jeg det er på tide å koste støvet av bloggen og sette den mer i fokus. Har vært så mye annet i det siste at jeg må innrømme at jeg har glemt den bort litt. Når jeg har fått unna en ting, og ser lyset i enden av tunnelen så dukket det plutselig opp en ny som skygget veien igjen. Heldigvis starter sommerferien om 2(!!) dager, så hvilken tid er vell bedre enn nå å oppdatere jevnlig her igjen? :-)

I dag har jeg fri, så jeg våknet ikke senere enn halv ett faktisk! Haha, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sov så lenge - men, jeg får ta det som et tegn på at kroppen er utslitt og klar for ferie! Derfor skal jeg bare slappe av og pleie meg selv med en skikkelig spa dag i dag - og selvfølgelig jobbe litt med bloggen ;-) Ha en fin dag videre, så snakkes vi om litt! 

Morgenstund

 • 09.06.2014 kl. 10:20

Image hosting by imagehost.nordei.de

God morgen, søte dere

I dag våknet jeg opp uten Markus vedsiden av meg. Denne uka er det eksamenstid for oss begge, så da måtte han nesten dra hjem igjen. Heldigvis er det bare 10 dager til han kommer tilbake da! :-) Siden jeg er både hjemme alene og har fri i dag fant jeg ut at jeg måtte kose meg litt ekstra nå på morgenkvisten. Så nå sitter jeg her og nyter gårsdagens lille innkjøp: Costume, Natural-bar og en flaske med AloeVera drikken. Jeg har også dratt dyna inn i sofaen, mens DrPhil står surrende i bakgrunnen. Mmm, the perks of being home alone♥

Ellers skal jeg egentlig kose meg resten av dagen også. Først blir det peppes med Maria. (Har dere forresten smakt tacosalaten der? Mums!) og deretter blir det kos og taco med Hanna i kveld. Må også prøve å få til en treningsøkt, for nå kribler det virkelig i beina etter å få svettet litt! Flere som har noe gøy på agendaen?  

Et pust i bakken

 • 08.06.2014 kl. 20:47

Denne uken ble jeg endelig ferdig med de siste innleveringene dette skoleåret. Vel, jeg har jo MK-eksamen igjen og muligens muntlig også - men, jeg skal love dere at det føles godt å ha gjort alt jeg kan gjør for å oppnå gode resultater i fagene. Nå er det bare opp til lærerne å sette standpunktkarakter, og jeg må innrømme at jeg ikke er spesielt nervøs - fikk nemlig igjen tre karakterer denne uken: 5+, 6- og 5! Wiii!  Med andre ord har jeg tatt uoffisiell sommerferie, ihvertfall frem til eksamenstrekk på onsdag. Det føles så bra!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det skal bli uendelig godt å begynne å trene igjen også. Som noen av dere kanskje vet, så vil jeg jo egentlig at denne bloggen også skal dreie seg om trening, men jeg har så godt som 0 treningsøkter å skryte over siden påskeferien. Det gjør at jeg føler meg både ukomfortabel og oppblåst. Trening er jo en del av livet mitt, men når det blir så mye annet som _må_ gjøres så ble jeg nødt til å sette det litt på vent. Å sette foten innom spenst eller på hafstadfjellet igjen i morgen, skal bli herlig!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Forresten så har jeg har fått jobbvaktene for i sommer, og ut i fra dem ser jeg frem til å få tjent inn penger, samtidig som jeg har god tid til både trening og blogg. Denne sommerferien er absolutt fortjent og jeg skal gjør alt jeg kan for å ta et pust i bakken, kose meg, ta vare på meg selv og bare nyte livet♥ 

Bildedryss fra Paris, del 1

 • 24.05.2014 kl. 11:49

Heisann! Dette innlegget burde ha kommet for flere uker siden, men jeg har dessverre ikke hatt tid til å redigere bildene før nå! Vet mange av dere har gledet dere veldig, for etterspørsel etter dette innlegget har jeg fått så godt som hver dag. Men bedre sent enn aldri, så her kommer litt bilde-mimring fra Paris! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de

Må bare dele den ene filmen jeg spilte inn også. Å se Eiffeltårnet på nattestid var sinnsykt vakkert, og virkelig et av høydepunktene med hele turen. Anbefaler absolutt alle som skal til Paris å oppleve dette, men pass på å dra etter det har blitt mørkt så lysene kommer godt frem! Stod faktisk å måpte mens jeg spilte inn dette klippet, haha! 

 

- "Paris is always a good idea" -
 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Versailles er også noe av det sykeste og vakreste jeg har sett. Altså, jeg har hørt at det er stort og praktfullt, men her snakker vi en hage større enn Førde og gull så langt øyet kunne se. Haha, man kunne faktisk leie bil for å få kjørt rundt i hagen! Tenk at folk har bodd på den måten, det er bare helt uvirkelig! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ Noen av bildene er lånt fra Sandra

Å se storslåtte Versailles & nydelige bygninger, studere Mona Lisa, sitte i parken ved Eiffeltårnet, shoppe på Champs Elysees og spise makroner på Laduree.. Vel, denne turen var virkelig en drøm, og jeg har lovt meg selv å dra tilbake om ikke så lenge! 

Fit for fight

 • 18.05.2014 kl. 15:57

God Søndag, alle sammen♥ Da var 17.mai-feiringer over for denne gang, og jeg er tilbake til Førde etter hytteturen. Jeg håper dere alle har hatt en herlig feiring og koste dere med de nærmeste, ekstra god mat og ikke minst nyydelig vær! I Førde var ihvertfall været upåklagelig -hverken for varmt eller kaldt til å gå med bunad, samtidig som man måtte ha solbriller. Altså perfekt, noe som også viste seg i stemningen som var på topp fra morgen til kveld. (Sett bort i fra at feberen kom tilbake og bremset ned formen min etter en stund da). Men heyy, jeg klager så absolutt ikke, for dagen var nydelig uansett! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Resten av dagen er jeg reservert til skoleoppgaver. Dere vet nok hvordan det er på slutten av året, når plutselig alle lærere innser at de trenger det siste grunnlaget for fagkarakteren, og gir ut oppgaver i hytt og pine? Ikke spesielt gøy, men det er ikke noe å sutre over.. Just do it! Er det ikke sånn det er? haha! Jeg er ihvertfall glad jeg fikk den deilige avkoblingen i går, før det kjører i gang for fullt igjen, det er ihvertfall sikkert og visst! Nå føler jeg meg frisk og opplagt til å ta i det siste taket!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, jeg får sette i gang! Håper alle får en fin søndag videre♥

En nydelig 17.mai

 • 17.05.2014 kl. 20:07

Heisann! Har alle hatt en fin 17.mai-feiring med sine nærmeste? Det har virkelig jeg! Dagen startet klokken syv med champagnefrokost hos Hanna. Eggerøre, tapas, frisk frukt og nystekte rundstykker stod på menyen, namnamnam -dere kan jo tro at jeg koste meg!  Etterhvert bar det av sted til sentrum for å se toget når klokken slo 11. Det er jo virkelig ingen 17.mai uten! Så avsluttet vi sentrumturen med en is og litt kaker, før vi dro hjem for å pakke. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Se den deilige frokosten da: 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå sitter jeg altså på den n-y-d-e-l-i-g-e hytta til Amalie i Stryn med seks andre jenter. Vi har bare planer om å spille brettspill, slappe av og drikke champagne til kvelden tar oss. Perfekt avslutning på en perfekt dag! Men nå er det tacotid, så da er det bare å ønske dere en herlig kveld videre! Snakkes i morgen<3

Morning bliss

 • 16.05.2014 kl. 09:24

God morgen skjønninger! Tenk at det er helg allerede, og at i kveld er 17.mai eve (om jeg får kalle det det, haha) ♥ I dag har faktisk jeg fri fra skolen, så egentlig skulle jeg vel hatt helg allerede, men jeg valgte å ta på meg en ekstra jobbvakt i stede. Vil jo gjerne tjene inn litt penger før ferien starter, så kan jeg heller kose meg til det fulle fra den dagen skoleklokkene ringer ferien inn!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Så nå sitter jeg her og lader batteriene opp til 6 timer på jobb. Stod opp litt tidligere så jeg fikk en deilig, rolig start på dagen. Noe som i mine øyner er gull verdt for grunnlaget til dagen videre! Dagens frokost ble havrescones (oppskrift her) og en kopp med caffelatte. En av mine favoritter for tiden, uten tvil! Sunt, godt og metter utrooolig lenge! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Da gjenstår det bare å ønske dere en super dag videre! Skal prøve å få laget et "how-to"-innlegg på hårfrisyren jeg hadde i konfirmasjonen til Sindre, så dere kanskje får litt ideer til morgendagen! Nå må jeg nesten fyke opp på badet for å gjør meg klar. Snakkes♥

Paris through my iPhone

 • 11.05.2014 kl. 17:02

Image hosting by imagehost.nordei.de

/1. Triumfbuen / 2. Tok outfitbilder i hagen i Versailles / 3. Shopping på Champs Elysees 
/ 4. Spiste en giiigantisk makron siste dagen, haha / 5. Eiffeltårnet / 6. Fine Sandra & Amalie
/ 7. Tenk at alle bygningene er så vakre.. / 8. Piknik i parken ved Eiffeltårnet / 9. Bading på hotellet etter mye vandring

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 10. Måtte dokumentere Laduree-posen, hihi / 11. ooog Laduree-bygningen / 12. Selfie i Versailles 
/ 13. Eiffeltåret igjen / 14. Speilbilde før siste måltid i Pariiis / 15. Flaske1
/ 16. Flaske2 (veldig fascinert over fine flasker tydeligvis, haha) / 17. Meg og Amalie / 18. Ekte, fransk mat. 

Bildedryss fra Sindres konfirmasjon

 • 11.05.2014 kl. 13:53

God søndag alle sammen♥ Ble dessverre ikke tid til overs til bloggen i går. Dagen startet nemlig klokken 9, før det bar av sted til kirken i 12-tiden for å se godeste Sindre bli konfirmert. Etter det ble det både mat og dessert på hotellet, før det bar hjem til konfirmanten for enda flere kaker. Vi var også utrolig heldige med været -for det var virkelig helt nydelig, det var nok med på å løfte stemningen enda høyere, for jeg følte rett og slett at dagen bare fløy av sted! 

Jeg tok med kameraet også. Etter Paris har jeg nemlig fått skikkelig fotomotivasjon igjen, så jeg gikk stort sett og knipset bilder hele dagen. Prøvde å utfordre meg litt både på vinkel og redigering, slik at det ikke skulle bli sånne typiske konfirmasjonsbilder. Er jo så gøy å gjør ting bare litt annerledes, synes dere ikke?

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Etter flere porsjoner med kaker og en bukett med vanvittig gode taler, var det tid for at jeg måtte takke for meg. Da dro jeg nemlig av sted for å  feire Lenas 18-års dag! Åå, så gøy jeg hadde det med litt godt i glasset, fine jenter og god musikk! Mmm, for en herlig dag og kveld♥

This is beautiful

 • 08.05.2014 kl. 23:31

Image hosting by imagehost.nordei.de

God kveld alle sammen♥ Kom akkurat inn døren etter å ha sett det fantastiske lysshowet i Eiffeltåret. - Wow, for en bra avslutning på turen! Dere vet når man opplever noe og innser med en gang at man aldri kommer til å glemme det? Vel, akkurat slik var det å se dette lysshowet! Anbefaler virkelig dere som skal til Paris å ta seg tid til det altså. Eiffeltårnet er jo selvsagt vakkert på dagtid, men guriii det er sykt på kvelden! 

I morgen er det tid for hjemreise, og da skal jeg sitte på flyet med et gigantisk smil om munnen -både fordi jeg har hatt en perfekt tur og fordi jeg er på vei hjem og kan endelig slappe av ;-) Dette er hvis jeg ikke sover da.. Haha, man blir virkelig utslitt av å gjør sååå mye på så kort tid! Vi snakkes når jeg er hjemme<3

Laduree love

 • 07.05.2014 kl. 08:19

God morgen fra kjærlighetens by♥ Må bare vise dere den søte nøkkelringen jeg kjøpte på laduree, og selvfølgelig få lov å friste dere med de deilige makronene! Fyttikatta så godt det smakte, ihvertfall i forhold til de man får kjøpt i Norge. Snakker om ekte fransk glede, eller hva sier dere? ;-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de

- Tasty macaroons & beautiful colours -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nøkkelringen er jo bare helt nydelig, så jeg klarte ikke å dy meg fra å kjøpe den, hihi. For en lekker liten suvenir å ta med seg tilbake til hjemlandet! Skal henge den på nøkkelknippen min med en gang jeg trør inn døren! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag er det den store museumsdagen, hvor vi blant annet skal på Maison Européenne de La Photographie og Notre Dame. Gleder meg utrolig mye, men merker dessverre at jeg begynner å bli litt sliten! Sååå mange opplevelser på en gang, en forkjølelse og lite søvn blir litt mye for denne jenta! -Men jeg klager selvsagt ikke, for herregud for en vakker by jeg er i!Følg meg forresten gjerne på instagram for hyppigere oppdateringer! Er litt lettere å legge ut ting der når man er i utlandet, enn å sette seg ned på en data for å blogge! 

Paris, day one

 • 06.05.2014 kl. 17:20

Heisann! Ble visst ikke mye til oppdateringer inne her i går, men dere skal ikke tro at jeg ikke tenkte på dere av den grunn! Var ute i Paris sine gater fra vi landet med flyet til kvelden hadde lagt seg, så fikk ikke tid til å sette meg ned med datamaskinen. Men, jeg tok jo selvsagt mange bilder som dere nå skal få se! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de


- I'm in love with this city -


Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Iiik, for en fin dag vi hadde! Gikk gatelangs, shoppet og spiste lunsj i parken ved Eiffeltårnet i solsteiken! Skikkelig idyllisk med andre ord♥ 

Har ikke så veldig god tid nå, for jeg skal nemlig på shopping på Champs Elysees nå! Guuuri så gøy det skal bli! Hittil i dag har vi vært i Versailles, og herre-min-hatt for en opplevelse det var! Tok selvsagt en haug med bilder som jeg skal dele med dere, men det blir nok ikke før i morgen! ;-) Håper dere har det supert hjemme i Norge♥

Smalltalk

 • 03.05.2014 kl. 19:56

God kveld, søte♥ Måtte bare innom en liten tur for å ønske dere en super lørdagskveld videre! Jeg har vært på jobb både i dag og i går, så derfor ble det ikke fullt så hyppige oppdateringer som jeg skulle ønske. Nå sitter jeg her både utslitt og stappmett etter mammas ostesufflé. Det mååå være noe av det beste jeg vet -både sunt og godt! Oppskrift kommer fortløpende, for dette må dere bare smake!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Om dere har flere ønsker til blogginnlegg er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Jeg må nemlig forhåndsskrive litt innlegg i morgen siden jeg starter turen til Paris gryyytidlig mandags morgen. Allerede klokken 4 skal vi møte opp på busstasjonen for å kjøre til Flesland. Guriiimalla, hvor hardt blir det ikke å stå opp klokken 3 da? Haha, kjenner jeg får poser under øynene bare av å tenke på det! Får heller nyyyte en god og lang natts søvn i dag. Men nå er det tid for litt Grey's anatomy, så vi snakkes ♥

Min første mai

 • 02.05.2014 kl. 10:30

For en vellykket første mai jeg hadde i går! Som sagt var det duket for grillmat og fjelltur med en bukett av herlige jenter, og med supert vær og godt humør ble dagen intet annet enn en suksess! Planen var vel egentlig å ta grilling på kvelden, men ettersom grillmat fristet så utrooolig mye mer enn fjelltur ble vi nesten nødt til å finne frem grillspydet med en gang! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Fiiineste Aida, Amalie og Lena♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Namnamnam, så godt det smakte! Vi grillet alt mulig slags kjøtt og jeg endte selvsagt opp med å ta både fem og seks munnfuller for mye, haha! Uansett hvor mett jeg var måtte jeg selvsagt toppe det hele med grillede banansplitter til dessert. Kjempegodt, men dere kan jo tro det gjorde vondt i magen etterpå! Vi trengte alle noen timer på å fordøye den gode maten før vi i det hele tatt vurderte fjelltur etterpå, hihi! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

..Men vi kom oss nok opp til slutt! Det ble en utrolig fin tur som bare toppet hele kvelden. Jentesnakket gikk i ett-sett samtidig som vi bare nøt den nydelige utsikten ovenfor. Kan dere tro at den byen på bildet der en gang ble kåret til Norges styggeste by? Vel, det er den iallefall ikke nå lenger! Noe såå nydelig♥

Kom mai du skjønne milde

 • 01.05.2014 kl. 09:56

Ja, jeg har virkelig tro på at mai blir mild og god mot meg og min hverdag dette året. Føler hele mai blir en stor feriemåned, og det gjør meg absolutt ingenting! Været er så nydelig at i år kan man nesten kalle mai den første sommermåneden, også har jeg jo såå mye å se frem til at det bobler inni meg bare av å tenke på det! Paris, 17.mai feiring, bli ferdig på Mo og Jølster VGS, sommerferie, møte kjæresten igjen, Barcelona.. Mm, listen er lang!

Image hosting by imagehost.nordei.de

I skrivende stund sitter jeg og nyter dette. Enkelt, men ufattelig godt! I dag har jeg planer om en fjelltur med godjentene og grilling med samme gjengen senere på kvelden. Gleder meg utrolig mye, så nå krysser jeg bare fingrene for at det er varmt nok til å sitte ute i kveld! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Men først er det tid for rydding av rom, litt bloggplanlegging og muligens pakking til Paris. Haha, er det bare jeg som begynner pakkingen ekstra tidlig når jeg gleder meg til noe? Er jo tross alt enda en 4 dager til jeg drar!

Home sweet home

 • 30.04.2014 kl. 21:52

.. Eller egentlig så kom jeg vel hjem klokken 14 i dag, men før jeg visste ordet av det hadde beina tatt veien mot Mestergull for en liten kveldsvakt. Nå kan jeg derimot senke skuldrene helt, for en deilig langhelg står for tur! Det skal jeg feire med film, yoghurtnøtter og smoothie i senga resten av kvelden. Mm, ingenting frister mer!♥ Turen til Oslo var forresten utrolig gøy og vellykket. Som jeg skrev i går vant jo vi pris, men i tillegg var det også utrooolig deilig med en natt på hotell og ikke minst å starte dagen i dag med hotellfrokost. Er virkelig ingenting som slår det! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Herregud, må forresten fortelle om "middagen" i gårkveld. Gurimalla, blir helt flau av å tenke på det. Vi hadde jo på forhånd fått beskjed om at det ble "en liten matbit på kvelden", så vi tenkte ikke noe mer over det og gledet oss egentlig bare til noe godt å sette tenna i. Veeeel, i det vi gikk ut av heisen i lobbyen var det rullet opp rød løper, koldtbord og alle gikk i lange kjoler eller dress. Der var det nemlig duket for en real gallakveld. Dere kan jo tenke dere hvor forferdelig dumme jeg og Sandra følte oss der vi stod i dongeribukser og sneakers.. For å si det sånn, så forsvant vi opp på rommet ganske raskt etter maten var landet trygt i magen. Haha, huff...

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers antar jeg de fleste av dere skal ut i kveld? Dere må ihvertfall kose dere masse, og selvsagt passe godt på hverandre! Jeg er ikke så veldig glad i å dra ut selv, så derfor blir jeg som sagt hjemme. Haha, vet jeg høres ut som verdens kjedeligste, men alle er forskjellige, ikke sant? :-)

Den perfekte lunsj

 • 27.04.2014 kl. 13:52

Da var helgen straks over for denne gang, og i morgen er det tid for en ny skoleuke. Jeg for min del klager ikke i det hele tatt, for denne uken er det faktisk bare i morgen jeg skal på skolen. På tirsdags kl0913 setter jeg meg nemlig på flyet til Oslo med Sandra, før vi tar toget videre til Lillestrøm litt senere på dagen. Da er det duket for NM i ungt entreprenørskap. Gleder meg veldig til å slappe av og nyte en natt på hotell, shoppe litt på Karl Johan, se de ulike elevbedriftene rundt om i landet og forhåpentligvis nyte fineværet. Ah, blir deilig å komme seg bort for noen dager! Når jeg kommer hjem på onsdag, har jeg, som alle andre, fri ut helgen. Mmm, blir deilig! Hører rykter om at været skal holde seg også? 

Nå sitter jeg her med en stor skål glede på fanget. Friske jordbær, musli med smak av peanøttsmør og naturell yoghurt med en liten dose nektarin-saft! .. Er det lov å si at det smaker litt sommer av det her? Hihi, for jeg får ihvertfall tydelige assosiasjoner! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Søndagskos -

Image hosting by imagehost.nordei.de

Håper alle har en strålende dag videre♥ Husk å nyt godværet ekstra mye, for man vet aldri når plutselig regnet er tilbake! Er det forresten noen av dere som skal på NM i lillestrøm denne uken? 

Good morning, sunshine

 • 26.04.2014 kl. 13:49

God morgen solstråler♥ Våknet som vanlig klokken 9 i dag og satte i gang med å lage meg sunne vafler til frokost (oppskrift kommer). Vet ikke hva det er, men uansett hvor lenge jeg prøver å sove går grensen min kl 9. Uansett hvor tid jeg legger meg. Jaja, jeg skal iallefall få mye ut av dagen, og kose meg skikkelig. Denne helgen er nemlig den første på lenge hvor jeg har 0 planer og helt fri. Og jeg klager virkelig ikke, det gjør jo så utrolig godt med en pause i blant! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.de

Planene for resten av dagen er å jobbe med blogginnlegg. Kom gjerne med flere ønsker om dere har noen på lur! Ellers vurderer jeg på å snike meg avsted på en liten fjelltur i kveld. hmm, får se hva det blir tid til! Ha en fantastisk lørdag, alle søte blogglesere der ute♥

Happy weekend!

 • 25.04.2014 kl. 19:57

Hei og hopp♥ Jeg kom akkurat hjem fra en liten tur på peppes med Maria. Vi satte oss på uteserveringen og bestilte hver sin deilige tacosalat med eplecider ved siden av. Mmm, snakker om sommerstemning, eller hva? Etter vi hadde fått all mat i magen bestemte vi oss for å ta en liten runde rundt i butikkene i sentrum, og der endte vi opp med å gå rundt noen timer. Er så mye fint i butikkene nå! Men jeg kjøpte ingenting, siden jeg heller vil bruke pengene mine i Oslo eller Paris :-)
 Image hosting by imagehost.nordei.de

Har dere hatt en fin dag da? Jeg fikk dessverre ikke så mye tid til å skrive ønskeinnleggene deres i dag, ettersom det ble litt endringer i planen da jeg våknet. Det beklager jeg, men til gjengjeld skal jeg heller sette av hele morgendagen til det! Ha en super fredagskveld alle sammen♥

Enda en solskinnsdag

 • 23.04.2014 kl. 14:53

Hei og hå i fineværet! I dag er det enda en strålende dag, og det skal selvsagt utnyttes til det fulle. I kveld skal jeg nemlig på fjelltur med Hanna for å få unna både en treningsøkt og litt jentesnakk! To fluer i en smekk! Fjellturen vi skal på er en "treningsøkt" jeg er hekta på hver sommer. Turen går oppover et fjell her i Førde som heter Hafstadfjellet, og dit går jeg så ofte som anledningen byr seg. Det er så nydelig der, med akkurat passe lengde og stigning til å bli god og svett! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Litt bilder fra i går. 

Har dere forresten noen ønsker til blogginnlegg? Har en del tid til overs denne helgen, så vil gjerne oppfylle ønskene deres! I tillegg må jeg forhåndsskrive litt innlegg siden det blir litt reising på meg de neste ukene. På tirsdag drar jeg til Oslo/Lillestrøm med Sandra for å ta i mot en pris til Ungdoms bedriften til klassen, og på mandagen etter det er det eeendelig tid for Paris! Wiii, can't wait! 

Den perfekte mandag

 • 22.04.2014 kl. 14:56

Skinnende sol og varme, mine nærmeste, sommerkjolen på, solbriller på nesa, nydelig mat og god stemning. Hver mandag skulle virkelig vært som i går. Mamma, Siv, Markus og jeg tok nemlig kjøreturen til den vakre kystbyen Florø. Der satte vi oss ned på "to kokker" og spiste oss gode og mette på middag før vi måtte avslutte med en softis mens vi vandret i gatene. Hallo sommerfølelse♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

- every monday should be like this - 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg gikk for løvbiff, men klarte nok å lure til meg både et og to pizzastykker fra Siv. Haha, snakker om matmons! Skal sies at jeg ikke hadde spist siden frokost da, så litt ekstra drivstoff i magen var høyst nødvendig! ;-)

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Gårsdagen har ihvertfall klart å sikre seg en plass på topplista for beste dager i 2014! .. Og hele påskeuka har sikret seg selveste førsteplassen for de 17 ukene vi har hatt så langt i år! Markus har dessverre reist hjem nå, men jammen har vi virkelig koset oss! dag inn og dag ut med latter og kos, og om jeg prøvde hadde jeg ikke funnet en eneste ting å klage på! 

A view worth walking for

 • 21.04.2014 kl. 09:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Vakkert -

Når et vakkert blått lag dekker himmelen, er det ingen som har samvittighet til å sitte inne hele dagen, er det vel? Det har iallefall ikke jeg! Derfor dro jeg med meg Markus på Hafstadfjellet i går. Vi gikk oppover fjellsiden i et rolig tempo, mens vi snakket om alt og ingenting. Det er akkurat sånne fjellturer jeg lever for -ikke for å trimme, men for å nyte! ...Og når vi kom til toppen? For en utsikt! 

Idyllisk påskeferie

 • 18.04.2014 kl. 21:37

Halloen♥ Hvordan har dere det i ferien? Jeg presterte dessverre å glemme kameraet mitt hjemme da jeg dro på hytta, og siden nettet itillegg gikk tregt som sirup valgte jeg å la bloggen stå stille til jeg kom hjem. Til gjengjeld har jeg koset meg i bøtter og spann med både kjæreste, familie og venner! Denne hytteturen har virkelig vært avslapping og ferieidyll på høyeste nivå! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag våknet vi til knallblå himmel og strålende sol, så Markus, pappa og jeg bestemte oss raskt for å dra på båttur. Den herlige båtturen som skulle ta en liten time ble fort til tre, og tilslutt måtte vi tilbake og ta i mot middagsgjestene. Hele familien på både mamma og pappa sin side var nemlig invitert på bursdagsmiddag på hytta for å feire mamma! Ååh, så koselig vi hadde det! Hadde ikke særlig lyst å dra fra den herlige sommerstemningen, men sånn er det når jeg må på jobb i morgen! .. Ikke at jeg klager på litt alenetid med Markus heller da♥

Days to go: 2

 • 09.04.2014 kl. 14:48

Heisann og god onsdag til dere♥ Tenk at vi bare har to skoledager igjen før påskeferie! Hvor deilig er ikke det? Jeg kjenner ihvertfall at både kropp og sinn har stort behov for en timeout. Har blitt litt mye i det siste, så det å kunne legge alt stress i boks og fokusere på avslapping i en uke blir helt fantastisk. I tillegg kommer jo Markus, noe som alltid er like stas! 10 dager sammen er virkelig luksus for oss i avstandforhold, så gjett om det skal nytes!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Ellers har jeg og Sandra vært hjemme hos meg i dag og jobbet oss ihjel med et prosjekt for ungdoms bedriften. Har holdt på med det hele året, og nå er det tid for siste innspurt før vi endelig kan levere sluttresultatet. Begynner å ligne på noe nå, og nå drar vi straks ut døren for et møte med kundene for filmen! Blir utrolig spennende å se om de blir fornøyd, så kryss gjerne fingrene for oss!

Kveldskos

 • 03.04.2014 kl. 21:28

God torsdagskveld, kjære dere! Håper alle har hatt en herlig dag♥ Jeg kom hjem fra jobb for en liten time siden, og sitter nå og storkoser meg med et rykende ferskt "Det nye" og gratinerte speltlomper! La ut oppskriften her, og jeg må bare anbefale alle å prøve! Lagde det til Markus i helga og han eeelsket det og ga meg en hel haug med skryt for å ha laget en sååå deilig kveldsmat. Utrolig at noe så enkelt kan være så godt!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Nå må jeg få fingeren ut og jobbe litt med norsk før jeg skal kose meg enda litt mer og se noen episoder av Suits! Haha, den serien er så fantastisk! Har falt helt pladask for absolutt alle karakterene jeg. Er så fort gjort når de har så herlig humor hele gjengen! 

Back to reality

 • 31.03.2014 kl. 22:07

Heisann skjønneste♥ Da var Markus dratt hjemover etter en helt perfekt helg på hytta. Ååh, så gøy vi har hatt det! Føler meg sååå heldig som har funnet en så fin kjæreste -og bestevenn! Vi ler hele tiden, og koser oss fra morgen til kveld!! Men avstandsforhold er avstandsforhold og nå var det tid for å dra fra hverandre igjen. Heldigvis er det ikke lenge til påska er her, og da får vi 10 dager sammen! Gjett om jeg gleder meg!Nå tenkte jeg å se siste episode av grey's anatomy før jeg hopper til køys. Trenger noen ekstra timer på øyet i natt siden jeg skal på filmfestival i morgen. Opplegget er i Sogndal så blir en lang dag, med både bussturer og foredrag! Vel vel, vi får krysse fingrene for at det blir interessant! Natta alle sammen♥

Perfect days

 • 29.03.2014 kl. 13:24

Heisann og god lørdag alle sammen♥ Som jeg har fortalt tidligere i uka så er jeg på hyttetur sammen med kjæresten min denne helgen. Vi kom hit midt på dagen i går og har egentlig bare slappet av med god mat, TV og kortspill siden. Været er helt nydelig, så i dag skal vi få litt mer ut av dagen. Snart går nemlig turen til Bestemor, deretter på butikken, og så tenker vi å runde av dagen med en liten gåtur i fineværet. Mmm, for en herlig lørdag dette skal bli!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gårsdagens snacks! Må være lov å kose seg litt ekstra når man er på hyttetur, eller hva? Det synes ihvertfall vi! Skal innrømme at det er jeg som svelger unna de fleste av godtebitene da. For når jeg først skal spise godteri - da skal det spises til kvalmen tar meg!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Må nesten legge til at Internettet er veldig tregt her, så det blir nok minimalt med blogginginnlegg frem til mandag, men jeg skal selfølgelig prøve å få oppdatert dere litt! Vel, nå har Markus laget bananpannekaker til oss, så må nesten legge fra meg dataen og spise. Ha en strålende lørdag i fineværet, alle sammen!

Busy bee

 • 27.03.2014 kl. 20:46

Heisann! Fikk så dårlig samvittighet av å ikke ha bloggen at jeg må bare stikke hodet innom og si hei! Guuuud så stressa jeg er nå. Har en haug av ting å rydde før markus kommer i morgen tidlig, en presentasjon som skal innøves (framføring kl08:15!), må ha mat i magen etter jobb og pakke til hyttetur i helga. Har en aldri så liten følelse på at jeg kommer til å sitte oppe sent i natt!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Virker som mange av dere ville se sluttresultatet av tentamensoppgaven min, og selvsagt skal jeg dele den med dere! Må bare få presentert den til lærerene først, så kan jeg sikkert vise den i løpet av helga allerede! Vel, nå er det på tide av jeg avslutter innlegget og setter i gang med punktene ovenfor.. Håper alle har en super torsdagskveld videre♥

Tentamensonsdag

 • 26.03.2014 kl. 15:56

I dag var det tid for å starte på medietentamen. Dere som går på medier og kommunikasjon har kanskje samme opplegget som meg, der man kommer opp i et av mediefagene, også har man to dager forberedning hjemme og deretter framføring den tredje dagen? Utrolig lærerikt opplegg, men også veldig stressende! Må nevne at jeg nesten skalv i nervøsitet i frykt for å komme opp i webdesign eller film, men heldig som jeg var så trakk jeg mediedesign! Åå, min favoritt♥

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Så ja, jeg var hjemme allerede klokken halv elleve i dag og hoppet jeg rett ut av dongeribuksene og inn i verdens deiligste kimono. Siden det har jeg konstant sett i skjermen og drukket kaffe på høykant. Vil bli ferdig så fort som mulig! Kan sikkert dele resultatet med dere, om dere er interessert i det?

welcome to the new week

 • 24.03.2014 kl. 08:55

God morgen fineste♥ Vel, da var det mandag igjen hvilket betyr at den avslappende helga er over for denne gang. Helga har vært veldig fin, men nå gleder jeg meg sånn til å bli ferdig med medietentamen at å starte på uka faktisk er mer enn ok. I tillegg er været helt strålende, og jeg hadde solstråler i ansiktet mens jeg satt og spiste frokosten min i dag! Tenk så deilig da, sommeren er garantert på vei! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Apropo frokost så må jeg nevne min favoritt, som jeg spiste i dag: naturell yoghurt, epler, jordbær, granola og noen dråper funsaft. Skikkelig sommerfrokost med andre ord! Anbefaler alle som er lei av den kjedelige naturellsmaken å kjøpe inn ulike typer funsaft! Mine favoritter er med eplesmak eller bringebær, men her er det bare å prøve seg frem! 

Rise and shine beautiful

 • 23.03.2014 kl. 10:17

Goood søndag♥ Den siste dagen i uka har kommet allerede, og jeg kjenner for første gang på lenge at jeg faktisk gleder meg til mandag. Vil bare komme i ganga med uka så jeg kan bli ferdig med medietentamen og helga kan komme igjen. Neste helg har jeg nemlig gledet meg til i flere uker nå. Da kommer Markus på besøk i fire dager, og vi skal tilbringe alle dagene på hyttetur! Mm, det gledes! 

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Så forresten på yr at det bare er meldt sol fremover? Vi snakker full sol og rundt 10 plussgrader hver eneste dag på hele langtidsvarselet! Krysser virkelig fingrene for at det de melder er riktig, så vi kan erklære våren for startet. Det hadde gjort hytteturen heeelt perfekt! Ha en super søndag alle♥

Snacking time

 • 21.03.2014 kl. 21:55

God kveld♥ Kom akkurat hjem fra en heidundranes jobbvakt på Mestergull. Er prisfest på senteret denne uken, og gud så masse folk det var! Elsker når det er mye å ta fatt i, men holymoly så utslitt jeg er nå! Derfor er det helt på sin plass med litt ekstra helgehygge. Dro innom spar og kjøpte meg en nutrilett, banan og jordbær som jeg sitter og nyter sammen med kveldens "Skavlan" i skrivende stund. Perfekt avslutning på dagen!

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Et lite tips til snacks til lørdagskvelden: Prøv å ta en nutrilett (eller en proteinbar) i mikroen til den begynner å smelte! Smaker helt fantastisk, nesten som brownies faktisk! En super erstatter til godteri om du prøver å være flink med kostholdet før sommeren! 

Finally friday

 • 21.03.2014 kl. 13:59

Ahhh, endelig helg♥ Planen for kvelden var egentlig å dra på Arena bowl, som er en stor "skole vs. skole"-tradisjon her i Førde. Men det ble visst endring i planene, og nå ser det ut som at det blir en jobbkveld på Mestergull i stede. Måtte bytte vakt ettersom jeg trengte fri neste mandag. Da kommer nemlig Markus endelig på besøk igjen! Ææh, jeg gleder meg som bare det! Er faktisk over en måned siden jeg har sett han!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Ellers ser jeg frem til enda en avslappende helg. Blir litt jobbing, og ellers kommer fokuset til å ligge på meg selv, bloggen, film og "fifthy shades of grey". Hele familien er ute av huset denne helgen, og den stillheten skal nytes til det fulle! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Litt bilder fra søndags morgen. Glemte helt å poste de, så da gjør jeg heller det nå! Ville egentlig bare stikke innom for å ønske alle en super start på helga!♥

earlybird

 • 20.03.2014 kl. 07:00

God morgen! Er det noen andre som er våkne? For meg var det opp og hopp klokken 6 for å spise en ekstra god frokost før skolen. Av og til er det nettopp litt rikelig med tid før dagen begynner som skal til for å fylle humøret mitt med ekstra glede. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

I dag ble det tid til å blande sammen banan og egg, til verdens beste pannekaker. Liker faktisk disse enda litt bedre enn orginal pannekakene jeg, haha! Anbefales virkelig å prøve, for det er også utrolig lettvint å lage! Bare mos en banan sammen med 2 egg, så det blir en slags røre - og stek! Er så fantastisk godt sammen med brunost og en stor kopp cappucino! Mmm♥ 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå får jeg komme meg av sted! Bussen venter desverre ikke på at jeg skal skrive blogginnlegg! Ha en strålende torsdag alle sammen! 

Nytt design!

 • 19.03.2014 kl. 19:37

Hei og god onsdagskveld, alle sammen♥ Etter sånn tusen forsøk på å lage et ok design på egenhånd, måtte jeg innse at jeg faktisk ikke kunne klare å lage et jeg ble fornøyd med. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe et av designmalene til rrh webdesing inntil videre. Tenker å ha et skreddersydd senere, men dette får duge en stund! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

Headeren skal jeg fikse i kveld tenkte jeg! Må bare få unna dagens treningsøkt før jeg blir sittende inne med dette hele kvelden. Har en tendens til å bli veldig opphengt i små detaljer når jeg først begynner på sånne prosjekt, så her er det bare å være førevar! Livet som perfeksjonist altså .. Likte dere designet? Dere skal jo tross alt leve med det i like stor grad som meg!

Relaxation

 • 18.03.2014 kl. 14:51

God tirsdag, skjønne! Som jeg har fortalt tidligere så betyr tirsdag kortdag for meg, noe som er fantastisk deilig! Det er den eneste dagen i uka jeg slutter før kl15 faktisk, så denne dagen har fått en stor plass i hjertet mitt. I dag har jeg gitt meg god tid til å bare slappe helt av, og lagde meg te og bananpannekaker og ble sittende med "fifthy shades of grey" litt lenger enn planlagt. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå skal jeg ut en tur for å ta antrekksbilder til dere! Fant den gamle skinnbuksa mi igjen i gårkveld, og den må bare få lov å være med i en antrekkspost! Snakkes senere♥

kveldsroen senker seg

 • 17.03.2014 kl. 22:26

God kveld alle♥ Denne mandagen har vært sinnsyk travel, og dere kan tro jeg var glad for at jeg hadde forhåndsskrevet forrige innlegg til dere! Først skole, så jobb og trening til slutt. For en pangstart på uka! Herlig å få unnagjort så mye allerede, men akkurat nå er jeg helt skutt -nesten så fingrene ikke klarer å trykke ned tastene på tastaturet. Puh!Håper dere har hatt en fin start på uka dere også! Jeg trykker meg egentlig bare innom her for å si tusen hjertelig takk til dere♥ Å se at 689 personer var innom bloggen bare i går varmer virkelig blogghjertet mitt! Og en spesiell takk til dere som også legger igjen en kommentar! Det betyr så enormt mye for motivasjonen til å blogge, og jeg lover dere at nå er den på topp!

Latest on instagram

 • 12.03.2014 kl. 21:20

Heiisann folkens♥ Blir lite med hyppige oppdateringer her inne, jeg vet! Prøver så godt jeg kan med litt innlegg nå og da, men blir visst ikke ofte jeg rekker det! Velvel, i helgen har jeg hvertfall null og niks av planer så da blir bloggen prioritet nr1! Bare å komme med ønker til blogginnlegg også, om dere har noe spesielt dere vil se! Ellers har jeg jo vært veeldig aktiv på instagramkontoen min (@torilhornnes), så jeg tenkte å dele noen av bildene derfra! /1. Kafè med Mariasøtaa /2. Selfie1 /3. Rumpeøkt med kettlebell
/2. Selfie 2 /3. Selfie 3 (haha.. huff dere ser hvor dette fører??) /4. Ååå, er så enig i denne quoten at jeg måtte poste den!
/5. Har fått helt smoothiehekta! /6. Dagens antrekk i mine favsko! /7. IIiik, verdens fineste gymsko som lyser opp hele senteret, haha!/10. Maars og vååår♥ /11. Stooolt over 1200 kalorier på ellipsemaskina! GJETT om det kjentes i rumpa da! /12. Kaffekos & alenetid 
/13. Kaffe før jobb en dag /14. quote of the day /15. Livredder på travle dager
/16. Tok fredagen i daffeklærne /17. sååå forelsket i min nye nikegenser! Se fargen da! /18. Fredag♥I dag har jeg vært på både skole og jobb, og var så utkjørt etter det at jeg ble nødt å kutte ut dagens treningsøkt til fordel for en kosekveld foran den nye episoden av PLL (jeg ser det her) og en stooor stål lykke, nemlig havregrøt med masse digg frukt! Nå skal jeg trykke på playknappen på Pretty Little Liars igjen, og slappe av med resten av episoden. Gymleveringen er inne for denne gang, så da er det påtide å senke skuldrene litt! Puuuhh, er så deilig å få sånne store oppgaver overstått! Ha en fin kveld da dere

Just my luck

 • 11.03.2014 kl. 16:38

Heisann! Har alle hatt en fin start på uken? Min start har vært suuuuper på trenings- og humørfronten, men flaksen snudde nok i går kveld da noen hadde vært inne i skapet mitt på spenst, og stjelt noe av sminken min mens jeg trente. Utrolig kjipt, men der får jeg for å være så godtroende at jeg dropper å bruke lås.. Man lærer stadig nye lekser, eller hva? Bare synd jeg alltid skal lære "the hard way"..


Slenger med noen bilder fra lørdag! I dag gikk jeg nemlig halvveis sminkeløs, og ganske så ufresh. Nå sitter jeg og koser meg med baconsalat mens jeg jobber med noen innleveringer. En av dem er en treningsplan som jeg skal levere til gymlæreren i morgen, noe jeg ser veldig frem til å gjennomføre! Er så gøy at jeg får fri fra skolen for å trene?? ♥egentrening altså♥

Sunday has arrived

 • 09.03.2014 kl. 13:29

Heisann! Noen av dere fikk sikkert med dere at jeg publiserte challengen i sted? Fikk en litt uggen følelse i kroppen etter jeg la den ut, og føler at jeg rett og slett må jobbe litt mer med den før den er klar! Vil jo tross alt at den skal passe til flest mulig, når jeg først bruker så lang tid på det! I tillegg har jeg en del andre ting å styre med for tiden, så det hadde nok blitt litt lite tid til å være "vert" for en sånn challenge! Beklager virkelig for dette, men jeg loooover at den kommer etterhvert♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dagens perfekte frokost! Mmm, naturellyoghurt, granola med tørket jordbær, granatepler og eple! Anbefales! Nå skal jeg sette i gang med skriving på noen innleveringsoppgaver, heldigvis haster det ikke så veldig, så jeg skal nok også få tid til både serietitting og trening også denne søndagen! Akkurat sånn en søndag skal være i mine øyner!

Fastelavenssøndag

 • 02.03.2014 kl. 13:04God søndag♥ Og ikke bare søndag, men god fastelaven! Her har vi vært så travle at vi ikke har fått pyntet med fastelavensris eller fjær, men det viktigste - bollene, står hvertfall i ovnen! Hadde vel egentlig ikke tenkt å spise boller i det heletatt i dag, for jeg har nemlig gitt meg selv godtestopp etter de store snopeinntakene i vinterferien. Men mamma har vært så god at hun har byttet ut de tradisjonelle med en sunnere versjon, så da får jammenmeg jeg spist litt jeg også! 

I dag blir jeg nok sittende med noen innleveringstekster hele dagen. Er en del å gjør på skolen for tiden, så her er det bare å henge i! Heldigvis begynner jeg å se en ende på det, så en treningsøkt i kveld skal jeg alltids få presset inn! Ha en fin søndag!

Saturdaybliss

 • 01.03.2014 kl. 10:41

Ny dag, ny måned og ikke minst ny årstid! Gjett hvem som våknet med et stort smil om munnen i dag da? Vi er jo endelig inne i årets første vårmåned, og gjett om det føles fantastisk! Vårværet er jo også på plass, for ute er delvis blå himmel og solen titter faktisk frem nå og da! 

I dag er det tid for jobb igjen, og jeg tror faktisk at jeg blir nødt til å gå dit for å nyte finværet i dag. Begynner ikke før klokken slår 13 uansett, så en liten trimtur før den tid passer jo perfekt! Har jo en haug med energi etter smoothien jeg lagde i sted også! Har ikke lagd det på en evighet, men i dag tidlig fikk jeg så utrolig lyst på, så da fant jeg frem frostne skogsbær, lett melk og en liten blåbær yoghurt! Mmm♥
Ha en fin dag♥

Gladfredag

 • 28.02.2014 kl. 13:37

Da var det tid for helg igjen og godt er det! Jeg skal bruke min helg på å jobbe, trene, blogge og skrive ferdig noen innleveringer. Skal ikke ligge på latsiden med andre ord, men må jo selvsagt også gi meg tid til å lade opp til uke 10! Om dere forresten har noen ideer til innlegg dere ønsker, så er det bare å komme med tips! Har fått en del nye følgere både her og på instagram, noe som gir meg såå mye blogglyst! I dag skal jeg på jobb på Mestergull noen timer før jeg drar på trening med Maria! Gleder meg skikkelig til hver eneste trening for tiden, er jo så motivert at jeg snart sprekker! I dag har vi avtalt 1 time kardio og 1 time magetrening. Må si jeg er sykt spent på den mageøkten da, er jo en stund siden sist jeg trente musklene i magen.. Haha, huff! Er bare å forbrede seg til stølheten i morgen! Hvordan gikk det med oppfordringen min fra i går? Så dere filmen og fant dere tre positive ting ved dere selv som dere har fremhevd i dag? For min del sminket jeg øynene mine ekstra tydelig, siden de er en av de tingene jeg er mest fornøyd med! I tillegg har jeg også smilt litt ekstra og hatt på skinnyjeans, siden smilet mitt og beina mine er de to siste punktene på topp tre lista mi! 

Det beste med tirsdager

 • 25.02.2014 kl. 16:00

Tirsdag, min favoritt ukedag! Ferdig halv tolv og de eneste gjøremålene er å skrive en tekst og få unna en treningsøkt! En rolig dag med andre ord! Jeg har fått tatt antrekksbilder i dag også, selv om det skal sies at jeg ikke gikk med antrekket på skolen. Forsov meg i dag tidlig, så da ble dagens skoleuniform slaskeklær og en dott på hodet.. Haha, huff for et syn! Følte meg så fæl at når jeg kom hjem måtte jeg bare rette håret og skifte om.

Ellers må jeg bare legge til det alleraller beste med tirsdager: jeg får tid til å lage meg en skiiikkelig god lunsj! I dag var jeg ikke spesielt sulten, så da falt valget på intet annet enn litt frukt, nøtter og den deilige iskaffeen jeg har tipset dere om tidligere! Kjempegodt!

Men nå er det tilbake til skrivingen! Dagens antrekk kommer senere, så da er det bare å titte innom igjen! Ha en fin dag

Just ordered

 • 17.02.2014 kl. 20:06

Heisann og goood mandag! Har alle en fin vinterferie så langt? Det har jeg! Jeg er som sagt i Levanger på besøk hos Markus, og her blir jeg hele ferien. Dette er også grunnen til at bloggen ikke blir oppdatert så hyppig denne uka! Siden jeg kom hit har vi bare slappet av og spist hauger med godteri og mat. Haha, så typisk! Jaja, viktig å gi seg frihet til å kose seg litt ekstra i blant!  

I går kveld og i dag har vi også brukt masse tid på å lete etter hotell til Barcelonaturen vår i sommer. Fant et helt nydelig et som ligger midt mellom stranden og sentrum -helt perfekt med andre ord! Hotellet heter H10 port vell, og jeg kan nesten ikke vente med å sjekke inn der! Guud, det blir så herlig! Bare se her:


Er det ikke fint? SE den utsikten på siste bildet til høyre da! Er det forresten noen som har vært i Barcelona før, og kanskje til og med besøkt dette H10-hotellet? Jeg var en tur til Barcelona med familien for noen år tilbake siden, men føler det blir noe heeelt annet å dra dit på kjærestetur! Noen som har noen tips til hva man kan finne på? Begge har jo vært der, så noen litt orginale tips som ikke innebærer typiske turiststeder tas veldigveldig godt i mot! 

Finally vacation

 • 14.02.2014 kl. 17:13

Eeeendelig vinterferie! Holymoly så deilig det var å sette rumpa på sofaen i dag og bare la alle stressende tanker fordufte. En utrolig tung uke med mye arbeid har tatt slutt, og nå er jeg mer enn klar for å dra til Levanger! Ni dager med bare kos og hygge står for tur, og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg noe annet i hele verden! 

Bussen min går halv ni i kveld, så frem til da har jeg en del tid for meg selv hvor jeg bare skal slappe av og kose meg! .. Og så må jeg nok innom butikken og kjøpe litt snoperier og magasiner til bussturen så jeg har noe å kose meg med! 12 timer i buss er jo litt av en utfordring, så her er det bare å utruste seg med alt som finnes av underholdning! (Ja, godteri er underholdning i min verden, hihi!)
/ Bilder fra før treningsøkten i går

Ææh, også er det jo valentines i dag! Tenk at jeg ikke nevnte det tidligere i innlegget! Håper alle har gitt en ekstra oppmerksomhet til de dere er glad i! Uansett om det er kjæreste, familie eller en venn! Er det en dag man skal vise kjærlighet og takknemlighet så er det jo nettopp i dag! Så kjære lesere, jeg er utrolig glad i dere og setter virkelig pris på at dere trykker dere innom bloggen min

Happy mother's day!

 • 09.02.2014 kl. 13:30

God dag, søte!♥ Da var det allerede søndag igjen, og tid for å feire morsdag! I dag fortjener alle mødrer litt ekstra oppmerksomhet, og det håper jeg virkelig de får! Jeg startet hvertfall dagen med å servere mamma te i et nytt krus hvor det står "verdens snilleste mamma" og nå har hun også åpnet morsdagsgaven sin! Den inneholdt en fin blazer og bluse, som hun virker kjempefornøyd med! Utrolig gøy!  Gratulerer med morsdagen, mammaI kveld er det også tid for trening igjen! Jeg måtte ta treningspause både fredag og lørdag, grunnet en syyyk gangsperre etter den første rumpestyrkeøkten på evigheter, haha! planen var å begynne forsiktig slik at jeg skulle ha mulighet til å bevege meg de neste dagene, men neiida, bare det å komme seg ned trappa om morgenen har vært en utfordring! Jaja, nå er jeg hvertfall i gang med styrketreningen igjen og da roer nok stivheten seg etterhvert! 

Jobbhelg

 • 08.02.2014 kl. 19:04

God kveld! I dag hadde jeg en hektisk dag på jobb, med en hel haug av både herrer, frøkner og barn som ville kjøpe smykker til sin kjære mor! Synes det er så koselig når jeg får komme med tips og ideer til fine morsdagsgaver! Jeg har også selv vært og kjøpt både gaver og en blomsterbukett til mamma, som jeg jeg skal gi så fort vi står opp i morgen! Eller, blomstene har hun jo fått allerede da, er ikke noe poeng i å gjemme dem på rommet når de heller burde vises frem så lenge de er friske og fine! 

Litt av dagens antrekk i iphonebilder. Tenker å ta antrekksbilder til dere i morgen, så dere får sett litt bedre! Ellers sitter jeg nå og venter på at Siv og kjæresten skal komme hjem fra hytta, så vi kan kaste oss over indrefileten som mamma har laget til! Mmm, magen min rumler bare av tanken! Ha en fin lørdagskveld videre da! 

Hello saturday

 • 08.02.2014 kl. 11:25

God morgen Stikker innom for å ønske alle en super lørdag før jeg må dra ut døren! Sitter nemlig og lader opp til en 5-timers jobbdag med havregrøt, kaffe og OL! Har alltid vært en av de som synes at sport på TV generelt er ganske kjedelig, men i dag har jeg fulgt med på både snowboard og langrenn for jenter! .. Og underholdende er det! Tror kanskje jeg kommer til å følge mer med på de olympiske leker enn jeg hadde trodd på forhånd. Uansett, ha en fin lørdag alle sammen

Supertirsdag

 • 04.02.2014 kl. 15:52

Heisann og god tirsdag, alle sammen!  I dag var jeg og klassen på omvisning på skolen jeg sannsynligvis skal begynne på til nesteår. Skolen jeg går på nå skal nemlig legges ned, og derfor flytter MK-linja nærmere der jeg bor. Er usikker på om jeg vil fortsette med MK siste året da, eller bare ta vanlig påbygg.. Er så lei av mediefag, at jeg vipper skikkelig mot påbygg! Vi får se hva det blir til. 

Uansett, nok skolesnakk! Jeg var hjemme klokken 12 i dag, og har jobbet med både blogg og lekser siden det! Har en hel haug med innlegg å vise dere fremover, og er skikkelig gira nå! Resten av dagen skal jeg bruke på å trene, lærekjøre og øve til en prøve! Puuh, for en effektiv tirsdag! 

Dette ble dagens lunsj etter jeg kom hjem -Naturell yoghurt toppet med epler, havregryn og tørket mango! Noe jeg virkelig kan anbefale! Vel, nå er det middag og så er det bare å hive seg rundt med prøveøving igjen. Ha en finfin tirsdag alle sammen<3

Breakfast at starbucks

 • 31.01.2014 kl. 08:07

Heihei! Kom fram i Trondheim halv 7 i dag og visste helt ærlig ikke hvor jeg skulle gjør av meg. Men jeg fant ut at å låse meg inne på en do på Trondheim Rutebilstasjon for å freshe meg opp etter bussturen, var beste løsning. Nå har jeg slått meg ned på starbucks for å starte dagen her. Absolutt alt er jo stengt på denne tid så planen er å sitte her med salaten og caffe latten min til senteret åpner om en time! Har en hel haug med uleste poster på bloglovin å lese meg gjennom også, så nå skal jeg kose meg! Ellers kan jeg jo fortelle at bussturen var en begivenhet i seg selv. Haha, visse folk snakker virkelig så høyt at man ikke kan la være å følge med på hva som ble sagt! Var nemlig to som ikke hadde møttes siden ungdomsskolen som satt og mimret tilbake til hele barndommen. Måtte le litt for meg selv når de gikk av bussen og jeg plutselig visste alt om barndommen til noen mennesker jeg ikke engang har snakket med! 

Days like this

 • 29.01.2014 kl. 20:45

Heisann! Beklager senere oppdatering enn normalt, men hadde en kafèdate med en av mine beste venninner, Maria, etter skolen! Har ikke vært med henne på en evighet, så nå var det skikkelig godt å se henne igjen! Vi ble visst sittende liiiitt lenger enn ventet, og plutselig hadde tiden løpt fra oss! Etter to timer skulle nemlig kafèen stenge, og da gikk vi rett til neste! Haha, det skal ikke stå på matgleden, nei! I morgen er det tid for å dra til Markus igjen, og jeg kjenner det kiler i magen bare av tanken! Guuud, som jeg gleder meg! Skulle jo egentlig til han for 2 uker siden, men pågrunn av dødsfallet i familien måtte vi utsette det til nå. Så en måned har gått siden sist, og det har virkelig vært vanskelig altså! 

Girls night in

 • 26.01.2014 kl. 15:26

Heisann! Jeg har brukt søndagen så langt på å vaske og rydde etter i går! Som nevnt tidligere, feiret jeg bursdagen min sammen med Lena og Hanna! Hadde en utrolig bra og koselig kveld med en fantastisk neve jenter! Mange av de har jeg ikke fått vært med på leeenge, så vi hadde litt catching up to do og ble rett og slett sittende å snakke og spise til laaangt på natt! Så koselig!Nå sitter jeg godt plassert i sofaen i daffeklærne og skal til å gjør ferdig en innlevering til i morgen. Før jeg skal begynne å forbrede neste blogguke! Fikk også en kjeeeempefin bursdagsgave fra noen av jentene i går, som jeg har såå lyst å vise dere! Ble så glad! Ha en fin søndag videre, så snakkes vi senere!

Saturday morning

 • 25.01.2014 kl. 11:59

Ååå beklager dere! Jeg fikk faktisk ikke tid til å trykke meg innom bloggen i går. Hadde en travel dag i banken, før jeg dro rett på mestergull etterpå, også avsluttet jeg kvelden hos Hanna. Skulle egentlig gjør klar til bursdagen i kveld, men jeg var heeelt skutt så ble ikke mye hjelp fra meg gitt! Nå skal jeg straks på jobb igjen, før jeg drar for å feire Lena, Hanna og meg selv i kveld! Har handlet inn masse godt, så har troa på en gøy og koselig kveld! 

Håper alle har en super lørdag videre, så snakkes vi i kveld eller morgen!

En kjip erfaring rikere

 • 22.01.2014 kl. 19:58

Heisann! Så gøy at dere likte forrige innlegg! Var et stooort steg for meg å legge ut bilde av magen min, så var sykt nervøs for noen frekke kommentarer! Men gode som dere er var det bare positiv tilbakemelding! Så kjekt! Skal prøve å skrive litt mer om trening fremover, siden dere tydligvis er interesserte i det!

Ellers har jeg sittet i full fustrasjon i noen timer nå. For noen dager siden fant jeg nemlig en ubrukt kenzogenser til salgs for 850 kr på finn.no. Jeg har ønsket meg den genseren utroolig lenge nå, så jeg måtte bare slå til! I dag fikk jeg pakken, og dere kan jo tro skuffelsen var stor når jeg så at det var en kopi? 850 kroner ut vinduet.. Vel, man lærer så lenge man lever ikke sant? Jeg har hvertfall sendt e-post til både politiet og finn.no nå, så jeg krysser bare fingrene for at det er noe jeg kan gjøre! Ikke bare for å få tilbake pengene, men for å hindre denne selgeren å svindle flere... 

Haha, kompanserer innlegget med dagens kvelds for å få et litt annet innhold enn bare klaging! Har dere smakt denne skyren? Den og pære-skyren har delt førsteplass av alle typer hos meg! Hvis man topper den med granatepler og vanlige epler smaker den rett og slett fantastisk! En idè når sukkersuget slår inn kanskje? 

A little me time

 • 21.01.2014 kl. 21:24

Hallooo der! Jeg kom akkurat inn døra etter en ellipseøkt på spenst! Skulle egentlig på min første yogatime med Maria i dag, men den ble desverre avlyst. Fikk forbrent 1000 kalorier da, så jeg er uansett fornøyd! Føler jeg er så godt inn i treningen for tiden at jeg nesten sprekker av glede! Synes det er så gøy, og blir rett og slett litt stolt av meg selv, haha! 

Som sagt i forrige innlegg, koste jeg meg leeenge med costume og egenpleie etter skolen i dag. Anbefaler virkelig litt egentid i løpet av uka! Jeg er veldig opptatt av å ikke utsette det til helgen, for da slapper man jo av uansett? I uka blir det heller mer som en brems, eller enkelt og greit noe å glede seg til! Laksewraps, et godt magasin og noe å dulle seg med! Ååh, da har jeg det fint altså! Haha! Har dere forresten prøvd denne leppeskrubben fra LUSH? Den er hjemmelaget og smaker intet annet enn tyggegummi! .. Og leppene blir virkelig silkemyke etterpå! 

Goals for this week

 • 20.01.2014 kl. 17:34

Goood mandag, sprekinger! Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har jeg! Skal jeg være helt ærlig med dere, så var jeg nesten på gråten i går av tanken på en ny skoleuke. Var såå tappet for energi og motivasjon at hver eneste handling jeg har gjort i samband med skolen den siste tiden, har vært et ork. Skylder på vinteren og mørketiden jeg! -Måtte sommeren komme raskt!

Hvertfall så fant jeg ut i går kveld at jeg måtte motivere meg selv litt. Så jeg satte meg rett og slett ned med almanakken min og skrev ned hva jeg skal gjør, trene og blogge om ut uken. Jeg er en av de som absolutt elsker å ha en plan å forholde seg til, så jeg kunne nærmest høre motivasjonen bruse inni meg! Gjett om jeg var klar for å starte uka når jeg stod opp i dag tidlig da? Helt klart! Tenk at noe sånt kan motivere så mye? Her sitter jeg i skrivende stund. Skal slappe heeelt av med spadag i dag, før jeg drar på spenst senere. Må jo komme i gang med en av de fem øktene jeg har skrevet opp denne uka! Flere som har noen mål å følge for uka? Jeg er veeeldig interessert i å høre i såfall! 

I'm so exited

 • 19.01.2014 kl. 19:45

.. And I just can't hide it! 

I løpet av de siste ukene har 3 fantastiske ting dukket opp på kalenderen min for dette halvåret: Barcelonatur med Markus, Klassetur til Paris OG jentetur (som ikke er bestilt enda)! Æææh, så gira jeg er! Fra jeg var liten har jeg alltid sett frem til å bli "stor" og ha kjæreste jeg kunne dra på romantiske turer med. Og vel, nå er faktisk den tid kommet! Var helt i ekstase hele forrige torsdag da vi hadde bestilt kjærestetur, for samme dagen ble det bestemt at klassen skal til Paris! Gøy?? JA!Både jeg og Markus har vært i Barcelona før, men vi var helt sikre på at vi ville tilbake! Sist jeg var der var jeg sammen med familien i 2 uker, og gurimalla for en by! Likte faktisk Barcelona bedre enn London jeg, for der er det sydenferie, shoppingferie og herlig tapasmat på samme sted! Drar ikke før på slutten av sommerferien, men herreguuud jeg gleder meg sååånn! Paris er jo en by alle har lyst å dra til! Selvsagt hadde det vært aller kjekkest å dra med venninner eller kjæresten hit (det er jo tross alt romantikkens by), men jeg har stor tro på at klasseturen blir en suksess! Så mye å oppleve, shoppe, se og gjør! Drar i starten av Mai, og har allerede planlagt å ta en hel haug med bilder til dere, haha! 

Happy saturday!

 • 18.01.2014 kl. 18:16Heiii alle sammen! Jammen deg slo jeg til med ikke bare 2, men 3 innlegg i dag! Er så motivert til å blogge for tiden at jeg må jo bare kjøre på, eller hva? Haha! I tillegg har jeg jo mine gode lesere, som er utrolig flinke til å kommentere for tiden, og det må jeg belønne med flere innlegg for dagen! 

I dag har jeg vært en tur til sentrum med mamma. Hun hadde så lyst på kafé, i tillegg til at vi trengte påfyll i pukkate-samlingen så da var det bare å hive seg av sted! Har hatt en utrolig hyggelig lørdag med andre ord, og snart er det duket for kylling med stuffing! Fyyttii som jeg gleder meg! Lurer også på om jeg skal ta en liten tur på spenst i kveld, er jo så deilig å trene der når man er alene! Vi får se hva det blir.. Skulle jo egentlig bare innom for å ønske dere god lørdagskveld, så det må jeg si nå før jeg skriver meg mer bort: Ha en suuuper lørdagskveld videre, fine dere!

New lingerie

 • 17.01.2014 kl. 14:00

Det er ikke til å legge skjul på at noe av det gøyeste jeg vet å kjøpe er undertøy. Føler det er den lille lukseriøsiteten jenter kan kjøpe for å virkelig føle seg bra på en ellers dårlig dag. Dere vet den herlige følelsen når man går første dagen i det nye undertøyssettet og man bare føler seg SÅ fin, uansett om ingen andre faktisk ser det? Haha, er det bare meg kanskje? Jeg har til og med hatt dager i joggisen og med dott på hodet der jeg likevel har følt meg fin -kun pågrunn av undertøyet! Rart, ikke sant?

Fra H&M. Dette innlegget her er forresten forhåndsskrevet, og det samme er neste innlegg (som er en sunn og utrolig god juiceoppskrift). Jeg er i begravelse til min bestemor i dag for å si et siste farvel. Vil ikke skrive så mye mer om det på bloggen nå, ettersom jeg på en måte bruker den som et rømningssted fra tristheten. Håper dere forstår! Ha en fin dag videre

nesten klar for torsdagsøkten

 • 16.01.2014 kl. 16:29Heisann! Tenkte bare jeg skulle titte innom for å høre hvordan dagen deres er? Jeg har endelig fått på meg treningsklærne og er neesten klar for dagens treningsøkt. Kom plutselig på at jeg skulle bake oreokake til begravelsen i morgen. Så da måtte jeg hive meg rundt og sette av noen timer til det, og dermed ble byturen utsatt. Vel, da får jeg heller ta turen til sentrum i treningsklær før økten. Kardio står på planen, og guuud jeg kribler i beina etter å begynne! 

Bursdagsbarn

 • 15.01.2014 kl. 10:43

Da var 18 års dagen min endelig kommet! Føles utrolig godt, men samtidig så rart. Hvert år er jeg såååå gira på bursdag, men i år føler jeg ikke at det går an å feire skikkelig. Det er jo sånn det er når man mister noen, og bursdagen kommer såpass tett opp i. Da blir gledesdagen plutselig litt ubetydelig. Til og med på selveste 18 års dagen.Men nå føler jeg meg som en skikkelig teiting som er så negativ. Jeg kan jo fortelle at jeg er på skolen i dag for første gang denne uka! Senere i dag skal jeg også på jobb og så avslutter jeg dagen på peppes med de fine jentene mine. Må jo feire litt da, ikke sant? Trenger virkelig å komme meg litt ut av huset etter disse dagene, kjenner jeg! Tenker forresten å starte å blogge litt vanlig igjen fra i morgen av. Må ha noe annet å tenke på uansett, og da er bloggen en perfekt rømningsplan fra virkeligheten, synes dere ikke?

En tung start på året

 • 13.01.2014 kl. 16:24


Heisann Ville bare stikke innom for å si tusen takk for alle de fine ordene dere hadde til meg og mine i går. Som dere forstår har jeg det ganske tøft nå, og derfor blir fokuset på bloggen veldig vanskelig. Jeg håper dere alle har hatt en bedre start på uka enn meg og at dere tar godt vare på alle dere er glad i

Hvil i fred

 • 12.01.2014 kl. 12:18


Denne søndagen ble ikke som planlagt. Da jeg stod opp fikk jeg nemlig den altfor tunge beskjeden om at min kjære bestemor har gått bort. Hun som alltid var meg så nær, så flink til å lytte og som alltid hadde en av sine søte spøker på lager. Jeg håper du har det så uendelig godt der du er nå, det fortjener du! Savner deg allerede besta

Siste helg som 17

 • 10.01.2014 kl. 17:05
Æææh dere, nå er det under 5 dager til jeg er 18! Åååh som jeg gleder meg! Går inn i siste helg som 17 åring nå, også er det bare å vente på at onsdagen skal komme -og viiips så er jeg blitt myndig! Det skal jammen bli kjekt altså! 

Denne helga skal jeg bare slappe fullstendig av og fokusere på bloggen. Har hverken jobb eller andre planer, bortsett fra en tur i bursdagsselskap til min kjære bestemor utpå lørdagen I skrivende stund sitter jeg i sofaen, leser "det nye" og venter på pizzaen som står i ovnen, guud nå er jeg sulten altså! 

Må forresten si det igjen: Tusen takk for alle kommentarene og meldingene jeg har fått de siste dagene! Har kommet inn fra alle kanter, og smilet mitt blitt blir bare større og større for hver gang! Jeg må ha verdens beste lesere

Første tirsdag i 2014

 • 07.01.2014 kl. 20:01

.. Og jeg har brukt den på trening! Åå guriii så godt det var å endelig klare 1000 kcal på ellipse maskina igjen! Etter jul har jeg slitt skikkelig med kondisen så 600 kcal har vært mitt maks en god stund nå. Men i dag måtte jeg bare presse meg forbi kneika og jammendeg kom jeg meg til 1000-tallet tilslutt gitt! Er så utrolig herlig å føle at jeg begynner å komme meg tilbake der jeg var før jul, og for tiden er jeg maks motivert til å ta i et ekstra tak på treningen!

I skrivende stund sitter jeg nydusjet og slapper av med en skål med havregryn toppet med epler og kanel! Nammi, det er verdt å prøve om du ikke allerede har gjort det! Helt klart undervurdert med vanlig havregryn istedefor å koke det til grøt, etter min mening! 

Litt selfies, et skrytebilde fra treningen og dagens middag! Haha, tar alltid skrytebilder når jeg er ferdig på ellipse eller tredemølla så jeg kan se tilbake og være stolt over meg selv! Litt kleint, men veldig motiverende! Ha en super dag videre da sprekinger, så snakkes vi så snart morgendagen kommer

My daily planner

 • 06.01.2014 kl. 18:34

I en hektisk hverdag med både skole, jobb, trening, venner og kjæreste er det jammen ikke alltid like enkelt å holde styr. I det siste har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg faktisk klarer det, og svaret mitt er ganske enkelt: En bok hvor jeg skriver ned alle planer, jobbtider, treningsøkter osv!

Min planleggingsbok, eller almanakk om du vil, har jeg fått fra personlig almanakk. Personlig almanakk har vært en fast sponsor av meg i snart 2 år nå, og i løpet av denne tid har jeg rukket å bli helt avhengig av bøkene deres! Det kule med å ha en personlig almanakk er at man kan designe den akkurat som man vil selv: Innmat, cover, farger osv! Supersmart og utrolig gøy å ha noe helt unikt.Ellers tilbringer jeg ettermiddagen og kvelden min på mestergull. Hadde kortdag på skolen i dag noe som var ekstreeemt deilig, og ikke nok med det; det er kortdag i morgen også! Tenker å komme meg raskt hjem og jobbe med bloggen til kvelden kommer. Har utrolig mye blogging og bloggarbeid å ta igjen, så her er det bare å henge i! Ha en super kveld videre <3

It's a wrap!

 • 13.12.2013 kl. 13:47

..Og deeeer var jeg ferdig med julegavene! Det er greit nok ikke alle som er i hus, men en er på vei i posten og resten har jeg klart planlagt i hodet! Ååh, er skikkelig gira på jul nå! Og ufattelig spent på om folk faktisk blir fornøyd med det jeg har kjøpt! 

En ting jeg har tenkt litt på er hvordan dette med hvordan julen endrer seg fra år til år. Husker når jeg var liten og julens høydepunkt var å åpne de O-store pakkene som andre hadde kjøpt til meg. For min del kunne vi bare hoppet over selve julemiddagen, og heller kaste oss rett over de glitrende innpakningene under treet. Nå er det derimot helt omvendt! Jeg gleder meg til pakkene, men det er fordi jeg vil se reaksjonen på det jeg har kjøpt til andre! Det er jo så koselig å gi gaver og glede de man er glad i! Og så er det middagen da.. Jeg sikler bare ved tanken! Tenk så koselig det faktisk er; hele familien samlet rundt et bord for å spise årets beste måltid! Åååh, guud som jeg gleder meg!Hvordan er det med dere da? Har dere kommet i gang med julegaver? 

En fin tirsdagskveld

 • 10.12.2013 kl. 22:55

Hei og hååå! Ville bare stikke innom for å ønske alle en fin tirsdagskveld Kom akkurat hjem fra trening og sitter nå og ser på farmen med mamma! Flere som ser på? Holymoly den hinderløypa så bare helt forferdelig ut?? Tror jeg aldri hadde klart å gjennomføre jeg, så all respekt til de som faktisk klarer! Her er forresten et bedre bilde av toppen jeg kjøpte på Zara! Er den ikke nydelig? Elsker virkelig alt med den og følte meg sååå fin når jeg brukte den på jobb i dag! Haha! Ikke kostet den mer enn 300 kroner heller, så denne er helt klart på topplista over mine beste kupp! 

Det er mandag

 • 09.12.2013 kl. 20:43

.. Og tid for en ny uke! For min del startet vel egentlig uka på en litt hardere måte enn ønsket. Var hos Markus i helga, noe som resulterte i nattbussen hjem i natt. Kom frem slik at jeg akkurat rakk skolen i dag tidlig, så var det bare å manne seg opp til 2 presentasjoner og deretter jobb! Puuh, kan si jeg er litt utmattet her jeg sitter og gomler i meg mandariner! 

Markus og jeg var forresten i Trondheim på lørdag og brukte hele dagen der på shopping og kos. Ellerrr så endte vi opp med å sitte 2 timer på egon å spise pizza og snakke om alt mellom himmel og jord i stedenfor å gå og trakke i butikker. Var ganske slitne begge to, så det var rett og slett utrolig deilig. Tenkte jeg kunne vise innkjøpene senere da? Ikke at det ble så mye, men innkjøpsinnlegg er jo så gøy! 

Working lady

 • 03.12.2013 kl. 22:15

Heisann jenter! Klikker meg bare innom for å hilse på! Antar det ikke bare er jeg som sitter og ser på farmen nå? Wiiii, tenk at det er finale allerede neste uke? Gleder meg skikkelig jeg, haha!  I dag har jeg vært på jobb og koset meg. Vi hadde julemusikken på og masse kunder! Blir mye jobbing på meg fremover, neste uke har jeg jobbkveld hver eneste dag hele uken! Ææh, til og med på søndag skal jeg jobbe! Puuh, blir litt mye ja, men vet dere hva? Med julemusikk i bakgrunnen og haugesvis med julegaver å pakke inn blir det intet annet enn koselig! Så ja, jeg gleder meg! Ellers har jeg akkurat passert 400 følgere på bloglovin! Herregud så gøy det er! Jeg har jo ikke så stor og kjent blogg, så 400 for meg er heeeelt sykt! Tusen takk fininger! Ha en fin kveld!

Første adventsmorgen

 • 01.12.2013 kl. 13:40

WIII dere, tenk at det er første advent i dag!!? Det er jo faktisk jul! Var helt i ekstase da jeg våknet i dag tidlig og plutselig innså at det er 1. desember! Jul er i mine øyne den aller beste tiden på året. Uansett hvor glad jeg er i sommer, så kan ingenting slå julefilmer, snø på bakken, en kopp kakao og julemenn! ..Rett og slett en hel måned med bare kos og hygge! Det er vel akkurat det vi trenger etter et travelt år? Jeg har hvertfall startet første adventsmorgen med en stor skål med grøt og costume! Var ikke snakk om at jeg skulle ha noe annet enn havregrøt i dag, nei! Ikke at det ble helt den tradisjonelle toppingen med sukker, kanel og smør, men det tar jeg igjen senere! 

Ellers skal jeg straks ut og ta antrekksbilder til dere! Venter bare på at været skal bli litt bedre, så jeg slipper å blåse bort! Det er nemlig ingenting som tilsier at det er desember utenfor, for været i Førde i dag består av vind, regn og kulde! Brrr! Pliiis la snøen falle snart!

Weekend

 • 30.11.2013 kl. 19:50

God lørdagskveld! Må bare stikke innom bloggen for å hilse på, hihi! Hvordan har helga deres vært så langt? Jeg har brukt fredagen på julehandel og gyminnlevering, og lørdagen på jobb. Nå sitter jeg i kosedressen og venter på middag. Vi har som tradisjon å alltid ha noe ekstra godt på lørdager, så i dag blir det deilig kylling marinert i hvitløkssaus med hvitløksbrød på siden! Mmm Kjenner jeg gleder meg litt ekstra i dag ja! Hvitløksbrød må jo være det beste som finnes? 


I morgen kommer den store blogg-dagen, nemlig søndag! Er jo så travel for tiden så må bare ta en hel haug med bilder og lage forhådsskrevne innlegg for å få bloggen til å gå rundt! Synes det er veldig gøy da, en hel dag hvor man tar bilder av seg selv liksom.. Hva mer kan en jente ønske seg? Hihi, neida Ha en fin kveld videre, så lover jeg noen mer gjennomførte innlegg i morgen!

Travel tirsdag

 • 26.11.2013 kl. 21:00

Heisann! Kom akkurat hjem fra en 6-timers jobbdag, så fikk ikke blogget før nå! Var faktisk ferdig på skolen så tidlig som kl11 i dag, og da dro jeg like så godt hjem og slappet av noen timer før jobb. Har rett og slett vært helt utkjørt de siste dagene, så noen hviletimer med ferske magasiner og en deilig smoothie var midt i blinken! Nå skal jeg kose meg med en kopp julete før jeg hopper til køys! Markus tok med julete fra Levanger, og fyttikatta så god den er! Tror den topper alle teer jeg har smakt egentlig, og da skal den jammen være god! Ellers har jeg trekt vinneren av almanakken, og denne gangen ble Julie Bjerke den heldige (sjekk e-posten din i løpet av morgendagen)! Dere som ikke vant denne gangen får sjansen i en ny konkurranse om ikke så altfor lenge!

Ukas første økt

 • 18.11.2013 kl. 22:35

Good kveld♥ Flere som ser på farmen i kveld? åååh, får så vondt av stakkars Anne Beate! Hun som er så søt og good.. Jaja, det er sånt som skjer og heldigvis har hun det fint nå. Haha, huff hadde aldri trodd jeg skulle bli hekta på farmen igjen, men det er jo faktisk utrolig koselig og bringer med sååå mange barndomsminner! (var #1 farmenfan når jeg var mindre). 

Ellers har jeg vært på trening i kveld. Ble nok en gang ellipsetrening på meg. Klarer virkelig ikke å legge denne ellipse-feberen på hylla! Men for all del, det er jo bedre enn 0 motivasjon! I morgen har jeg fri fra skolen og skal derfor stå opp tidlig for å jobbe med bloggen! Har blant annet en aldri så liten konkurranse til dere, og så skal jeg komme meg ut for å ta antrekksbilder! 

/1. Klar for trening! /2. I dag ble det 850 kalorier forbrent på ellipse og 200 kalorier på motbakke på tredemølla! Er fornøyd med det, ja! 
 /3. Koser meg i dette øyeblikk med detox-teen min fra Pukka! Føler meg så sunn og fresh etterpå! /4. ENDORFINRUUUUSH! 

Effektiv søndag

 • 17.11.2013 kl. 18:09

Heisann! Ville bare titte innom for å vise livstegn på en tidlig søndagskveld♥ I dag har jeg styret med rommet hele dagen, og nå begynner jeg endelig å se en ende på det! Har både vasket, støvsugd, kastet og byttet ut. Det eneste jeg mangler nå er nattbord, nattlampe og litt pynteting. Vurderer også å kjøpe sengegavl, for det er jo så fiiiint! Vi får se hva det blir til! Som dere ser har jeg også koset meg og pakket julegaver i dag! Åååh, får sånn julestemning<3<3 Er så fornøyd med det jeg har kjøpt av gaver hittil, vil egentlig ha alt selv, haha! Håper bare venninnene mine blir like glad for det som jeg hadde blitt♥ Etter jeg var ferdig med rommet i dag fant jeg ut at vi måtte feire med en sunn eplekake (Legger ut oppskrift senere), så nå sitter jeg og ser på keeping up with the kardashian og koser meg med kake! Håper dere har en koselig søndag videre! 

Saturday morning

 • 16.11.2013 kl. 13:14

God helg alle søte! Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går, men dagen min gikk i et kjør fra start til slutt! Som sagt var det nattåpent hvor jeg både jobbet og handlet, så jeg var ikke hjemme før nærmere 00:00. Men jeg fikk mye ut av dagen, og det ble blant annet en 5-timers lang arbeidsdag, avslutning på utplasseringen i banken, julegaveshopping, litt nytt til rommet og en heeelt utslitt Toril da kvelden kom.

 I dag er jeg på jobb igjen, og jeg skal innrømme at det ikke var mye futt i meg da klokken ringte kl9 i dag tidlig. Men etter en laaang og god frokost i senga var jeg good to go. Nå sitter jeg på pauserommet på jobb og skriver ferdig innlegget. Tiden ble rett og slett så knapp etter jeg hadde spist opp at jeg måtte suse av sted før jeg fikk oppdatert dere!
Ha en fin lørdag videre, så skrives vi om ikke så lenge♥

En sånn kveld

 • 13.11.2013 kl. 21:53

Hei og hååå! Nå sitter jeg her nydusjet og fresh med en stor håndduk surret rundt hodet. Kom hjem fra trening for en times tid siden, og nyter i dette øyeblikk den herlige etter-trening-følelsen. I dag var det nok en gang ellipse som stod på planen, noe jeg har fått heeeelt hekta på den siste tiden! Derimot frister styrketrening av en eller annen grunn skikkelig lite.. Jaja, all trening er bra trening! 

Ellers feirer jeg lillelørdag i dag, og har i den anledning kjøpt inn ELLE som jeg skal nyte sammen med kveldsmaten min. Kveldsen består i dag av et stooort glass lettmelk med kaffe, litt eple og verdens beste knekkebrød som min kjære mor har laget. (oppskrift her). 

Også vil jeg gjerne avslutte innlegget med å si tusen takk til alle som følger bloggen min! Synes det er så stas at det er så mange som er innom! Og for ikke å glemme når dere legger igjen kommentarer eller starter å følge meg på bloglovin! Hadde aldri trodd at bloggen skulle få så mange lesere bare noen uker etter jeg startet igjen! Igjen -Tusen tusen takk mine fine lesere♥

På vei til Trondheim

 • 31.10.2013 kl. 21:00

Goood torsdagskveld alle sammen! Dette er enda et forhåndsskrevet innlegg. Beklager for at det har blitt så mange av dem denne uka, men jeg har vært helt sykt opptatt og regner med at det er bedre enn ingenting? Når dette innlegget publiseres har jeg vært på "bustadkveld" i banken, og sitter sannsynligvis på bussen på vei til Trondheim. Jeg skal jo til Markus i helga, så jeg har en heeel haug med timer i buss foran meg, før jeg tar toget enda lenger videre til Levanger i morgen tidlig. (Etter litt shopping i Trondheim da selvsagt, hihi).
 


Da håper jeg at alle har en suuuuper torsdagskveld videre, så snakkes vi i morgen!♥ Er det forresten noen som vet om det er bagasjeoppbevaring på Trondheim S? Har så utrolig lite lyst å gå rundt med minitrillekofferten i morgen..

Today is a good day to have a good day

 • 18.07.2013 kl. 12:26

Goood morgen fininger♥ 

Klikket meg innom yr.no for å se om været snart skal endre seg. De siste ukene har det bøttet ned med regn utenfor. Har nesten følt at noen har stjelt sommeren fra meg, så nå er det virkelig på tide at solen kommer og varmer opp både kropp og sinn! Og vet dere hva? Fra i morgen av er det meldt strålende sol, og hele neste uke skal det være 25 grader! Er det ikke fantastisk? Aloooha summer O-thirteen! Vet om en jente som skal tilbringe noen timer i sola både før og etter jobb! Wiii! Nå sitter jeg og koser meg med "say yes to the dress" og en stor og god frokost. Skal straks hive på meg treningsklærne og komme meg på spenst for å få unnagjort dagens økt. I dag står fullkropp-styrke og 1 time kardio på skjemaet. 

Kinoonsdag

 • 17.07.2013 kl. 23:40


Hei dere♥ Har faktisk hatt så mye å gjør de siste dagene at jeg rett og slett ikke kunne gi meg tid til bloggen. Ikke har jeg hatt tid til å pynte meg heller, så har gått rundt med tidenes styggeste topp på hodet og et skikkelig slapt trynet både på mandag, tirsdag og i dag. Men så var det kinotid i dag, og da fant jeg rett og slett ut at jeg måtte få på sminke-trynet igjen. ..Og godt var det! Dere vet når man har gått så lenge uten å pynte seg at når man faktisk tar på sminke så kjenner man en ørliten lettelse over at man kan se LITT bedre ut? Haha, den følelsen hadde jeg i dag! 


Litt bilder fra dagen. Filmsnacksen i dag ble nutrilett med karamellsmak (favoritten), caffe latte og frukt, yummyyy♥

Well hello

 • 12.07.2013 kl. 12:45

Hei på dere! I dag har jeg nok en gang hatt en rolig morgen foran tven. Våknet ikke senere enn klokken 9 i dag heller, så etter 4 timer avslapping kribler det i beina etter noe å gjør! Desverre er de fleste venninnene mine enten på jobb eller på ferie, så det er ikke så mye å finne på. I helga har jeg derimot litt planer. Skal først jobbe noen timer på lørdag før jeg avslutter kvelden med filmkveld og jentesnakk hos Hanna. Og på søndag drar jeg en tur på hytta igjen for å hjelpe mamma med å lage klar til familieselskap. Det blir sikkert koselig♥ 

Er forresten veldig åpen for forslag til blogginnlegg! Har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Sliter veldig med ideer selv, selv om jeg har både tid og lyst til å blogge skikkelig for dere! 

Rise & shine sunshine

 • 11.07.2013 kl. 12:53

Goood morgen solstråler!♥ 

I dag startet jeg dagen med å sette meg på kjøkkenet og spise en stor og god frokost mens jeg hørte på radio, leste ulike blogger og drakk den altfor gode morgenkaffen min. Haha, husker at jeg for knapt 1 år siden virkelig ikke kunne fordra hverken smaken eller lukta av kaffe, men nå er jeg nesten helt avhengig (så lenge jeg får massemasse melk i selvsagt, hihi). 

Denne dagen skal brukes på å bare slappe av og samle energi. Er helt gåen etter jobb i går, så en skikkelig pleie-dag er akkurat det jeg trenger. Skal snart hoppe i dusjen, før jeg smører meg inn i bodylotion, pakker en håndduk på hodet og setter på en fiiin film. Har dere forresten noen filmanbefalinger?


Håper alle får en suuuuuper torsdag videre! 

Workday

 • 09.07.2013 kl. 20:53

Goood tirsdag alle fine♥

Jeg kom akkurat inn døren etter en 8-timersvakt på kafeen, en økt på spenst og en liten tur til sentrum! Baah.. nå er jeg heeelt utslitt! Sitter og nyter en deilig fruktsalat fra fruktbaren på spar, skal også lage meg en havregrøt om ikke så altfor lenge. Tenkte bare å tipse dere om at de har salg på kosedresser på cubus for tiden! Anbefaler virkelig alle jenter å ha en, for det er virkelig det deiligste å ta på seg på sånne dager som dette♥ 79,- pr. del er jo virkelig verdt det eller hva? 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no