hits

Blåtur 2017

 • 30.08.2016 kl. 12:28

Loading image...

Bilder i kollasjen er lånt fra pinterest 

Okei dere, jeg må bare fortelle om et artig konsept vennegjengen fant på nå i sommerferien! Vi har nemlig lenge lurt på å bestille oss en tur sammen, men siden det er så vanskelig å få tidspunkt, destinasjon og hotellklasse til å klaffe for alle så har vi bestemt oss for å gjør en annerledes vri på det. Vi skal nemlig på blåtur påsken 2017! Så, vi har altså blitt enige om et budsjett og som den kontrollavhengige og planleggingselskende personen jeg er så har jeg tatt på meg oppdraget å planlegge hele turen :-) Nå er det altså helt opp til meg å bestemme hvor vi skal dra, hvordan vi skal bo og muligens også hva vi skal gjøre. Jeg har faktisk - etter mye om og men - bestemt meg for destinasjon og booket flybilletter, men hvor vi skal og hvor lenge turen varer får ikke resten av jentene vite før vi drar. Det eneste de får informasjon om før avreise er hvor og når de skal møte opp, og selvsagt hva bagasjen bør inneholde. .. Dere kan jo bare gjette om jeg er gira?! Det skal sies at det fortsatt er noen måneder til avreise, så det spørs om jeg klarer å ha selvkontroll nok til å ikke avsløre noe .. 

Those small details

 • 19.06.2016 kl. 19:51

Loading image...

Loading image...

Når jeg ønsker å gå i comfy klær hele dagen fokuserer jeg ofte på detaljene for å unngå et slapt uttrykk. Heldigvis kommer man utrolig langt bare ved å legge inn noen krøller i håret og ta på seg noen enkle smykker rundt halsen. I disse dager er jo chockers virkelig i vinden, så ved å ta på seg det sammen med for eksempel en enkel t-skjorte sikrer man et moteriktig preg på det hele. Jeg synes denne i sølv er perfekt, siden den har en classy preg over seg. Den er fra Gina Tricot, og jeg tror prisen lå på ca 80 kroner. 

Beklager så mye for sen oppdatering forresten! I dag har jeg tilbrakt dagen på fjelltur med pappa og en venninne og etter jeg kom hjem har jeg gjort litt research på mobilpriser. På fredag var jeg nemlig ute med en gjeng, og plutselig gikk det litt hardt for seg og mobilen fikk seg et dykk i vasken. SYKT typisk etter at jeg bare et par dager før skrøt til mamma om hvor fornøyd jeg var med at jeg ikke hadde hatt noen mobilproblem på to år. Nå aktiveres talekontroll flere ganger i minuttet og ringer glatt gjennom hele kontaktlista på et par timer. Så, jeg måtte bare slå av hele greia og satse på at det ikke er noen nødstilfeller de neste dagene. Apropos uflaks klarte jeg akkurat å velte en pakke med mozzarella-"juice" utover hele macbooken også, heldigvis fikk jeg tørket det før det gikk inn i selve dataen da. Så selv om den overlevde må jeg bare si det: .. dette er tydeligvis ikke helt min helg :):)

Repost: Alt du trenger til flytting

 • 05.05.2016 kl. 16:42

I fjor publiserte jeg denne oversikten over hva man trenger som førstegangs-flytter, og siden den falt så godt i smak da tenker jeg at det er på sin plass å reposte i år. Nå er det jo sikkert mange som har begynt å planlegge å flytte for å studere eller jobbe til høsten, så jeg håper denne listen kan være til hjelp for å gjøre prosessen litt lettere.

Ellers vil jeg tipse dere som skal leie om å prøve å finne leilighet før interiørshoppingen starter, er man heldig finner man nemlig leiligheter som er ferdig møblert eller halv-møblert, så da er det helt meningsløst med dobbelt opp av møblement. En annen idé er å høre rundt med familiemedlemmer om de har noe som står ubrukt og som de kan være villige til å gi bort. Jeg og Markus fikk både vaskemaskin, TV-benk og kommode takket være familie - og det er ingen tvil om at det sparte oss for noen viktige tusenlapper. Når man skal etablere seg for første gang er det tross alt mye som skal kjøpes, så her er det bare å prøve å spare det man spare kan! .. De fleste møblene man handler inn i studietiden trenger dessuten ikke å være i fantastisk kvalitet etter min mening.. Smaken endrer seg mye i denne perioden, og dersom man bare leier er det vanskelig å sette et skikkelig personlig preg på leiligheten uansett. Se etter smarte, billige løsninger - det holder i massevis! 

Latest on Instagram

 • 24.04.2016 kl. 16:46

Loading image...

Loading image...


Heisann jenter! Tenkte jeg bare skulle benytte denne søndagen til å minne dere om at jeg har en instagramprofil dere også kan følge! Den ligger under brukernavnet "Torilhornnes" og jeg hadde virkelig blitt evig takknemlig om dere hadde hatt lyst til å følge meg  På profilen legger jeg blant annet ut bilder fra bloggen, men også unike bilder som jeg ikke publiserer noen andre steder. Jeg prøver å bli flinkere til å oppdatere instagram oftere, men det går jo selvsagt litt i berg-og-dalbaner. Sist uke var jeg derimot kjempeaktiv, og skal prøve å holde det vedlike denne uken også! 

Ellers sitter jeg halvveis å leser og halvveis å studerer hårfarger denne søndagen. Altså, jeg skal tilbake til frisøren min Restyle Hairdresign for å rydde litt på toppetasjen i morgen, men klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å gjøre det enda lysere i lengdene og bare fikse etterveksten i bunnen, men plutselig fikk jeg et innfall om å gjøre det veldig varmt istedenfor. Honningblondt med lysere striper er noe som frister skikkelig, men jeg får ta med meg forslaget inn på salongen og høre hva jentene der synes. .. Det er vell ikke bare jeg som har kamerarullen på mobilen stappet full med screenshots av fine frisyrer og hårfarger når jeg skal til frisøren? :-) 

I Want to go Back

 • 04.04.2016 kl. 19:09

Loading image...

Loading image...

Loading image...PARIS 2014Loading image...

Loading image...

Noen av bildene er lånt av Sandra Valvik ♥

Ååh, gjett om jeg lengter etter vår og reiser når jeg ser disse bildene!? Det er ikke til å legge skjul på at jeg falt pladask for Paris og jeg kjenner at det kribler i magen når jeg tenker på å dra tilbake. Håper jeg får sjansen om ikke så lenge, for Paris er virkelig en så vakker by at jeg nesten kunne tenke meg å flytte dit. Det høres kanskje ut som et kjedelig sted for de som har besøkt mange av storbyene i Europa, men shit altså - Frankrike er noe for seg selv! Maten, shoppingen, bygningene, atmosfæren: Alt er i en helt egen klasse. For dere som nå planlegger sommerferien 2016 så må jeg legge innom en stor anbefaling om å ta en tur hit! Med god planlegging og litt flaks er det mulig å få flybilletter til bare et par hundrelapper. Flyturen tar heller ikke mer enn to knappe timer - så med andre ord er Paris den perfekte helgetur på både vår og sommer! 

On my Snapchat Lately

 • 13.03.2016 kl. 12:25

Loading image...FOLLOW ME → @TORILHORNNESLoading image...

Mine meninger om alt og ingenting #2

 • 05.03.2016 kl. 16:33

→ Om mengde stipend. Wow, så mange det er som klager på hvor "lite" stipend man får som student. Jeg tror mange glemmer at det forbrukersamfunnet som er i Norge i 2016 bare er et privilegium som få andre land i verden har. Med de 7500,- vi får i dag klarer vi oss nok til å kunne bo i en ganske fin leilighet og sette mat på bordet. Nei, vi kan ikke forvente biffmiddag hver dag og nyoppussa leilighet på 100 kvm, men det er det ikke akkurat normalt at man skal ha i en alder av 20 heller. Bare se ut i verden, da er det ikke sikkert man får råd til det når man er 50 år eldre heller - Iallefall får man ikke det på staten sin regning. At den norske stat skal bruke skattepenger på å støtte opp for å øke forbruket enda mer - altså hos studentene - ville vært helt feil.. Personlig så synes altså jeg at vi skal få nok stipend til at vi akkurat kan klare oss, og om vi har behov for mer så må vi få rumpa opp fra sofaen og komme oss på jobb! Selv ser jeg at stipendet dekker akkurat husleie + nødvendig mat. I tillegg har jeg vært så heldig å tjene litt gjennom blogging og jobb som har gjort at jeg kan unne meg litt ekstra innimellom. Det holder jo det! 

Loading image...

→ Om å være "bloggjente". Joda, nå skal det sies at jeg har sluppet ganske billig unna siden bloggen min aldri har hatt så store mengder lesere, men trust me: jeg får høre det jeg også! Det er ekstremt mange som har sterke meninger om bloggjentene i Norge og ord som "overfladisk", "naive" og "pengeslukere" er sentrale ord som både voksne og unge slenger rundt seg. Det er for eksempel ikke lenge siden setningen "bloggere som ler hele veien til banken" dukket opp i en meningsspalte på Aftenpostens Si;D, og det er sjeldent at jeg kan si til folk at "jeg er blogger" uten at det blir tolket synonymt med å by opp til diskusjon om topplistebloggerne. Men, heldigvis er det flere og flere som forstår at blogging er en helt vanlig hobby. - Akkurat som at du spiller fotball og at søsteren din går på teater, så har jeg valgt å utvikle meg kreativt ved å blogge! Og vet dere hva? Jeg elsker denne hobbyen! 

→ Karriere- og utdanningspress. Det nærmer seg frist for søking til høyere utdanning og derfor føler jeg dette punktet passer ypperlig. Jeg tror egentlig ikke at jeg merket så mye til det enorme karrierepresset før jeg skulle bestemme meg for valg av høyere utdanning i slutten av 3. VGS - og da smalt det plutselig som lyn fra klar himmel. Jeg vet ikke hvor mye pes jeg har fått for å ha valgt å ta utdanningen min på BI. Alt fra venninner som himlet med øynene når jeg begynte å vurdere det og helt fram til nå. Forrige helg var det til og med ei jente som klarte å vrenge ut av seg at "BI kom aldri til å bli bra nok for henne" rett foran trynet på meg. Altså??? Vi trenger folk i alle yrker og siden jeg har lyst å jobbe i privat sektor og skape noe eget, så passer det seg liksom ikke å gå medisin, psykologi eller jus bare fordi det troner høyt på yrkesinntekts-lista. Kan ikke vi bare innse at vi alle er forskjellige, og om du vil bli sykepleier så er det gull verdt for samfunnet, om du vil bli søppelmann er det gull verdt for samfunnet, om du vil bli tømrer er det gull verdt for samfunnet - og om du vil starte noe selv, så er det jammen meg gull verdt for samfunnet det også. I bunn og grunn er alle yrker noe som bidrar, - så, kan vi ikke bare gjøre det vi vil og slippe å ta hensyn til press fra andre for en gangs skyld? Det er jo tross alt vi selv som må leve med valget. 

Loading image...

→ Jenter som løfter jenter. .. Eller generelt mennesker som løfter mennesker. Men, siden jeg er jente selv og er stadig vitne til hvordan vi drar hverandre ned, så velger jeg å fokusere på oss her i dette innlegget. Det er greit at vi alle ønsker å nå langt her i livet, men det betyr jo ikke at andre ikke kan nå langt også? Vår generasjon har en haug med inspirerende, sterke og fantastiske jenter! Jeg kan nevne side opp og side ned med jenternavn innenfor idrett, politikk, musikk og underholdning som jeg er genuint stolt av å tilhøre samme generasjon som, men jeg skal spare dere for det. Poenget er bare at det er plass til oss alle, så hvorfor kan vi ikke glede oss sammen? - Og være stolte av vår generasjon og/eller vennegjeng sammen? For meg virker det som at det i noen jentegjenger handler om å være den som skiller seg mest ut og når litt lenger enn alle andre. - Og de vil være den personen uansett hva det koster. Noen er villige til å snakke dritt, andre er villige til utfrysing og noen sprer rykter. Av og til trenger det heller ikke å handle om mer enn en liten frekk kommentar når en av jentene har oppnådd noe. "Åja, du fikk drømmejobben du ja? Jeg kunne ikke ha jobbet der om det var den siste muligheten på jorda jeg".. Dere skjønner tegninga. Det er så mye fokus på enkeltpersoner hele tiden at vi glemmer helt å løfte oss som gruppe, og det gjør at baksnakking og nedrakking blir en litt for vanlig greie. For meg vitner baksnakking og frekkhet om at man er usikker på seg selv, og de som faktisk klarer å løfte andre er til motsetning gull verdt. De stråler selvtillit, glede og modenhet - og det må være noe av det vakreste som finnes! "What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally"

→ Likestilling. Mange vil sikkert si at Norge er blant de landene som har kommet lengst når det kommer til likestilling, og det er vel forsåvidt sant. Men, personlig så mener jeg at det er her det begynner. Nå har vi bare fått de samme rettighetene - altså bare grunnlaget for å kunne arbeide mot likestilling i det indre sinnet. For i bunn og grunn er det jo ikke likestilling enda. Jenter har ikke like mye respekt som gutter (dessverre), det kan vi blant annet se på fordelingen av ledere i næringslivet eller det faktum at kvinners månedslønn fortsatt er lavere enn menn. Kvinner tør av en eller annen grunn ikke å skrike like høyt som det motsatte kjønn, og det tror jeg sitter i hodet og psyken. Med andre ord mener jeg at det eneste vi som kvinner kan gjøre er å jobbe med tankegangen i tiden som kommer. 

Loading image...

Sneak Peek

 • 20.02.2016 kl. 16:40

Loading image...WHAT I´LL BE WEARING TO NIGHTI kveld skal 50-års dagen til faren til Markus feires, så jeg tenkte å dele en liten sneak peek på antrekket før vi fyker avsted! Denne gangen synes jeg det var så vanskelig å finne noe å gå med i klesskapet at jeg forrige uke gikk til innkjøp av noe nytt. Det er ikke tvil om at det er mangel på beige i klesskapet mitt, så dette kommer til å bli godt brukt i tiden som kommer også. Både toppen og dressbuksen (som dere såvidt kan se i bakgrunnen) er fra Zara. Toppen er bare SÅ klassisk og elegant at det var kjærlighet ved første blikk. Jeg skal prøve å ta bilder av alt på også, men det får bli senere! Ha en kjempefin lørdagskveld <3

"På stranden er jeg ..."

 • 07.02.2016 kl. 17:22

Loading image...

På kino er jeg... egentlig ganske sjeldent. Jeg synes det er litt hyggeligere å se filmer hjemme i stua, så kan man faktisk snakke under filmen og prøve å være litt sosial. Men for all del: et skikkelig kinobesøk som inkluderer popcorn, godteri og brus kan være råkoselig det også!

På stranden er jeg...
oppslukt i en krimbok eller så leker jeg meg i bølgene med bademadrass som den havfruen jeg  er  ønsker å være. Haha, er det ei som har opplevd puppeglipp på stranda one too many times, så er det frøken Hornnes. Bølger må være det gøyeste ..

Hos tannlegen er jeg..
å finne om ikke så altfor lenge, faktisk! Jeg mistenker at mitt første hull har dukket opp, så nå er det på tide å bestille seg time. Ikke akkurat det jeg gleder meg mest til, men må man så må man!

På date er jeg...
pratsom! Nå går jeg og Markus bare på dates en gang i blant da - egentlig litt for sjeldent etter min mening. Men, når vi først kommer oss ut så koser vi oss skikkelig! Neste gang blir nok på Valentines neste søndag og det gleder jeg meg enooormt mye til! (Det minte meg på at vi må huske å booke bord!)

Akkurat nå er
jeg.. nettopp ferdig med en diskusjon med Markus. Han vil nemlig se fotballkamp, mens jeg vil finne på noe annet. Hele diskusjonen endte opp med at han fikk se fotballkamp, mot at han tar hele oppvasken som har samlet seg opp i leiligheten. Hahaha, det er sjeldent jeg gidder å diskutere slike ting, cuz´ I choose my battles wisely, men i dag visste jeg at jeg kom til å få gjennom noe gøy :-))) 1 - 0 til meg! 

snapchat er jeg... hun som er litt for aktiv, haha! Jeg velger å tro at folk liker at man er litt overaktiv der - jeg har ihvertfall ikke hørt noe annet enda? Følg meg gjerne på @torilhornnes om du vil :* (Det skal sies at aktiviteten der inne har vært litt laber akkurat denne helgen ..)

På kjøkkenet er jeg...
utrolig glad i å prøve nye ting, helst litt eksotiske. Likevel må jeg også tilstå at jeg er glad i raske løsninger, spesielt nå som vi bare er to som deler på middagslagingen. 

Bak rattet er jeg...
ikke. Haha - og gjett om jeg får høre det fra venner, familie og kjente?! Det er tydeligvis sosialt uakseptert å ikke ha lappen som 20-åring i 2016, for det går ikke en eneste uke uten at jeg får spørsmål om når jeg skal ta lappen. Etter jeg flyttet til Trondheim har det heldigvis roet seg litt, for her trenger man det strengt tatt ikke med alle bussene som går, men med en gang jeg er tilbake i Førde er alltid bil-samtalene linet opp på rekke og rad. 

Loading image...

På treningsstudio er jeg...
hun som går rett inn, trener så fort og effektivt som mulig og halv-springer ut fra studioet med endorfinrus herfra til himmelen.

I klesskapet har jeg...
litt for mange jakker og altfor få festplagg. I tillegg har jeg en hel haug med klær som ikke blir brukt, så egentlig burde jeg få gjort noe med det om ikke så lenge. Tingen er bare at nå som jeg er student frykter jeg at jeg ikke kan kjøpe meg så mye nytt, så da tør jeg heller ikke å kaste ut så altfor mye. 

På møter er jeg...
så konsentrert at jeg på visse tidspunkt ender opp med å være ufokusert fordi jeg er så fokusert på å være fokusert at det tar helt over tankene mine. Om det gir mening? 

På tivoli er jeg...
GIRA! Visste dere at jeg har tatt verdens raskeste berg- og dalbane på Six Flags i California? Åååh, jeg skulle gjerne gjort det tusen ganger til - og tilbake til sixflags skal jeg uansett hvor enn livet bringer meg. Det var uten tvil the day of my life 

På matbutikken er jeg...
sykt vimsete og glemmer hvorfor jeg er der. Det er så mye spennende og nytt at jeg blir helt oppslukt - jeg har lyst å prøve alt! Siste forsøk på nyheter fra matbutikken ble den nye eple/protein-yoghurten fra Yoplait! YUM, den er virkelig til å anbefale! Ellers så dere kanskje på snapchat at jeg prøvde "Lion"-sjokomelk for en ukes tid siden? Den var sååå skuffende at dere aner ikke. Tommel ned! 

På skolen er jeg...
 enten helt fokusert eller så får jeg ikke med meg en dritt av hva som blir sagt. Som oftest er jeg førstenevnte, men jeg har ganske lett for å lære så når ting blir gjentatt for mange ganger så kobler jeg helt ut og gjør alt annet (og får da heller ikke med meg når de begynner på noe nytt). Ufokusert blir jeg også dersom jeg ikke har forberedt meg til timen og alt er helt gresk.. Antar at det er slik for de fleste? 

På fest er jeg...
hun som alltid skal danse! Og det skal sies: jeg er ikke en spesielt god danser heller, men det er bare så utrolig gøy! Ellers ler jeg myyye mer enn jeg ellers gjør og er alltid i godt humør på fest.

På internett er jeg...
daglig for å oppdatere meg på aviser, blogg, e-mail og facebook. Det tror jeg faktisk alle er i dagens samfunn? 

Loading image...

On my Snapchat Lately

 • 03.02.2016 kl. 11:56

Loading image...FOLLOW ME → @TORILHORNNES


 

Loading image...

God onsdag, solstråler ♥ Jeg MÅ bare starte med å fortelle dere om gårsdagen! - Og tro meg når jeg sier at jeg skriver dette mens jeg ler så tårene spruter! Dere som følger meg på snapchat så vel at jeg var i stallen i går? Ikke akkurat hvor jeg vanligvis befinner meg på en tirsdags ettermiddag, men når Grethe spurte om jeg og Frida ville være med var det ingen tvil! Uansett, så skulle vi få prøve å ri vi også - og det må jeg si: tidenes classy øyeblikk for meg med for liten hjelm og stiv som stokken sjæl på hesteryggen! Heldigvis tronet Frida kleinhets-lista med å prestere å stupe av hesten i full galopp etter hun hadde gnidd det inn at "hun klarte seg selv" når hun red. Hahaha, nå skal ikke jeg leke helt uskyldig, for like før hun fikk somla seg oppå hesten så hadde vi en artig liten samtale om hvordan man egentlig får en hest til å stoppe når man galopperer. Jeg (og mine erfaringer som hobbyrytter som 10-åring) var da ganske overbevisende når jeg mente at man bare kunne løse det hele med å presse "prrrrrr" ut leppene. Så rett før frøkna falt av hører jeg bare tre desperate "PRRRR" før det hele ender med et smell. Hahahahha, dere aner ikke hvor mye jeg lo!! Kunne virkelig betalt tusenlapper for å ha det øyeblikket på video. Hahahaha! .. Nei, dette var nok ikke så artig for dere å lese som det var for meg å skrive - men jeg klarer ikke å la være å publisere! 


Sunday Inspiration

 • 31.01.2016 kl. 15:13

Loading image...TODAY HAS BEEN CANCELLED → GO BACK TO BED! Heihei! I dag har jeg avlyst dagen og sitter i skrivende stund i sofaen med både dyna, macbooken og chipsskåla på fanget. Gårsdagens kosekveld med Frida endte nemlig opp med både en og to flasker vin før vi fant ut at en bytur hadde vært midt i blinken. Så formen i dag er altså ikke helt 100 prosent, men etter en såå bra kveld som i går er det faktisk helt greit å ta støyten i dag - for gurimalla så gøy vi hadde det! Dere vet de kveldene man ser tilbake på å bare bryter ut i latter? Well, that was yesterday! Dansing, latter og tequila: Det tror jeg summer kvelden opp ganske greit! Håper dere har hatt en fin helg dere også - bytur eller ikke! Klem ♥

10 ting jeg elsker med helgemorgenene

 • 30.01.2016 kl. 10:31

God morgen og god lørdag, skjønninger ♥ Her kommer faktisk et innlegg dedikert til min forkjærlighet for helgemorgenene! Det er nemlig ikke hver dag jeg våkner med et smil klistret om munnen og livsgnist level 1000, men er det to dager i uka jeg faktisk gjør det - uansett hva planene er for dagene - så er det lørdag og søndag! Vår kjære helg som står nordmenns hjerter så nært, er selvsagt også min favoritt - og da spesielt morgentimene. Det er noe magisk med det å stå opp og bare vite at i dag, ja i dag er det helg.

Loading image...

→ Slumring ←
Jaa, jeg elsker å slumre! Hvem gjør ikke det? Jeg tror det må være flere år siden sist jeg stod opp på første alarm, om det i hele tatt har skjedd. Når jeg var mindre satt jeg faktisk på alarm hver natt kl 02:00 bare for å kunne våkne og sovne igjen - godt liker jeg det! Og selv om de fleste sikkert velger lørdager og søndager som den eneste dagen de ikke har alarm, så kjører jeg ofte på med et par eksta! Haha!

→ Morgenkaffen ←
Morgenkaffen må selvsagt inntas, og det er noe av det aller beste jeg vet med morgener generelt. Å kunne sitte i ro og fred mens man kjenner hvordan energidråpene jobber i en intens kamp mot øyenlokkene gir meg en utrolig tilfredsstillende følelse.  

→ God tid  ← 
Er et must for meg hver eneste dag, og spesielt når det er helg! Jeg står heller opp 2 timer for tidlig enn å stå opp slik at jeg akkurat rekker dagens happening, rett og slett fordi jeg være 100% våken før jeg går ut av leiligheten og griper dagen. Og ja, i helgene bør jeg helst være 110% våken (som våre kjære paradise deltakere liker å si...) Om jeg ikke får våknet skikkelig før jeg drar ut døren blir det fort en litt for gretten Toril som kommer vandrende, og det tror jeg ikke mine friends in crime vil ha noe av! 

→ Ny start  ←
Noen mener at nyttår symboliserer en ny start, noen mener mandag symboliserer en ny start og andre mener en ny dag er en ny start! Jeg slår meg til ro med de to siste kombinert, men jeg må si at følelsen av en ny dag ofte er vel så deilig som følelsen av en ny uke. Det spørs selvsagt hva dagen innebærer, men bare tanken på at man i helgene kan fylle den opp på sin måte, fokusere på det man vil og gi sin ytterste innsats på en egen ønsket plattform, er utrolig deilig! 

→ Musikk ←
Spotify - min kjære trubadur! Jeg har en ting for alt av musikk som får humøret i gang, og har ingen spesielle musikksjangre som foretrekkes foran andre. Her går alt i perioder, men når jeg først har satt på en musikksjanger - ja, da er det nettopp den musikksjangeren som durer resten av dagen. Akkurat nå er jeg inn i en HipHop- og Reggaeperiode, men kjenner jeg meg selv rett så er det ikke lenge til de blir byttet ut heller!

Loading image...

→ Lett & god frokost  ←
Ja, det er helg og ja man skal kose seg, men er det ikke utrolig deilig å få den sunne og gode starten på dagen uansett? Kosen kan utsettes til kveldstid, så kan man heller fokusere på litt sunnere alternativ tidligere på dag for å kompensere for de uendelige godtebitene som skal konsumeres senere. I tillegg er det jo såå hyggelig å kunne gjøre noe ekstra ut av frokosten når man har litt bedre tid og familien gjerne er samlet! Hva med å lage eggerøre, havregrøt, smoothie eller lignende? Det setter virkelig i gang systemet på en god måte!

→ Dyna i sofaen ← 
Ingen søndag uten, eller hva? Dere skal vite at det var nøye planlagt med sovesofa her i leiligheten, for på søndager så dras sengen rett ut og her blir vi liggende som slakkisser og ser på TV helt til sulten tar oss og vi blir nødt å bevege oss de 2 metrene til kjøkkenet. Slike søndager er faktisk det beste jeg vet! 

→ Å finne antrekk  ← 
Hvorfor ikke starte allerede nå å planlegge neste ukes antrekk? Det er kanskje ikke det du har lyst å gjør når du står opp grytidlig på mandagsmorgenen med posene under øya hengende til knærne? Når man er på det stadiet er det å finne antrekk et sant mareritt. Men, mote og klær er jo egentlig SÅ GØY! Ihvertfall hvis man begynner tidlig og finner antrekk man gleder seg til å lufte. 

→ Sosiale medier & Nettaviser  ← 
Har man ikke hatt tid i uken, så bør man ta seg tid nå! Bruk 5 min til å brainstorme alle nettsider du har lyst å lese og åpne disse i faner i nettleseren din. Sett så av tid til å lese alle sammen før du begynner med dagens oppgaver. Dette kan man gjøre med den beste samvittighet - for det er jo tross alt helg!

→ Lese magasiner ← 
.. Det samme gjelder magasiner! Hvis jeg er ute etter inspirasjon så kjøper jeg alltid magasinene mine på fredag, slik at jeg kan kose meg i helgen. Ellers i uken er det sjeldent jeg får tid til det, så dette er blitt en fin gulrot når helgen melder sin ankomst. Mine favoritter er Costume, Det Nye, Shape Up, ELLE og Bo Bedre ♥

Loading image...

45 spørsmål

 • 28.10.2015 kl. 17:50

 1. Hva har du på deg?
- Treningsklær, etter innlegget er publisert skal jeg nemlig komme meg opp av sofaen og inn på 3T. 

2. Har du noen gang vært forelsket?
- Yes and Yes! 

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?
- Neei, heldigvis! Jeg er jo fortsatt sammen med min første kjæreste.

4. Hvor høy er du?
- I passet mitt står det 173, men jeg mistenker at jeg har vokst noen cm. 

5. Hva var det siste du spiste?
- Speltlompepizza med pesto, bacon, ost og avokado på siden. Yum ♥

6. Hva var det siste du drakk?
- Fun Light med mango og lime! Det er mildt sagt STORT forbruk av saft i denne husholdningen. 

7. Er det noe du savner?
- Må nok si at mams, paps og Siv uten tvil troner øverst, men også resten av vennene som befinner seg i andre deler av Norge og verden.

8. Svart eller hvit?
- Svart, definitivt!

9. Favoritt tv-show?
- Kan jeg velge bare 1??? Jeg har nemlig mange; Gossip Girl, Narcos, KUWTK, Sherlock, Sex & The City m.m .. 

10. Favoritt band?
- Tror egentlig ikke at jeg hører så mye på band lenger? Ikke så mye at jeg kaller de favoritter i såfall.

11. Har du piercing?
- Neii, det har jeg heldigvis aldri funnet på å ta! 

Loading image...

12. Hva er din favorittsang?
- Akkurat nå har Adele sin nye "Hello" festet seg på hjernen. Ååh, den er så fiin ♥

13. Hvor gammel er du?
- 19 år! Kan nesten ikke vente på å bli 20, for nå føler jeg meg som tidenes kjiping som er den eneste i gjengen som ikke får gå inn på 20-års steder. MEN bare 3 måneder igjen - thank god!! 

14. Stjernetegn?
- Steinbukken! 

15. Hva ser du etter i en livspartner?
- Han må har stor livslyst, være karrierebevisst, snill og god. Og morsom. Det er veldig viktig.

16. Favoritt quote?
- Nei, sånt er jeg veldig dårlig på altså! Skulle jeg svart på noe nå måtte jeg googlet det i farten, men det føler jeg blir feil! 

17. Favoritt skuespiller?
- Morgan Freeeeman <3<3 Bare fordi han har så deilig stemme. 

18. Favorittfarge?
- Svart, hvis det telles som en farge? 

19. Høy eller lav musikk?
- Spørs veldig på situasjonen! Om morgenen har jeg alltid musikken på laveste volum, mens på kveldstid skrues den opp ;-)

20. Hvor drar du når du er trist?
- På rommet mitt om jeg har muligheten. Hvis ikke fortsetter jeg dagen som vanlig, gjerne litt mindre snakkesalig enn jeg ellers ville vært.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?
- ALTFOR lang tid. Jeg synes det er så tiltak å dusje og når jeg først setter i gang så er det så tiltak å gå ut igjen. Dere vet temperaturforskjellen mellom kokvarmt vann i dusjen og lunken luft på badet? huff.. 

Loading image...

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
- 30 min for å rette håret, sminke meg og finne frem klær. ChippKjapp!

23. Har du noen gang vært i en fysisk slåsskamp?
- Nei sånt holder jeg meg langt unna! Helt ærlig tror jeg ikke at jeg hadde klart det om jeg gikk skikkelig inn for det heller, haha!

24. Turn on?
- Sterke mennesker.

25. Turn off?
- For mye selvsikkerhet. Selvsikkerhet i seg selv er jo en bra ting, men alt med måte.

26. Har du en frykt?
- Ja, jeg har veldig mange frykter. Reptiler, krypdyr, døden, kulde, flammer, store dyr, drukning .. And the list goes on .. 

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?
- At mamma og pappa dro på jorda-rundt-reise. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg følte meg så hjelpesløs og alene! Heldigvis hadde jeg Markus som trøstet meg, og nå går alt greit <3 Skype og vaner gjør undere for å kurere lang avstand altså! 

28. Når gråt du sist?
- I august. 

29. Når sa du at du var glad i noen sist?
- Hm, det sier jeg errryydayy??

30. Hvilken bok var den siste du leste?
- Bedriften-kompendiet til BI . . . Hehe, neida hvis man mener skjønnlitteratur så var det Drageløperen av Khaled Hosseini.  

31. Hvilken bok leser du nå?
- For øyeblikket har jeg ikke tid til annet enn skolebøker!

32. Hvilket tv-show så du sist?
- Friends står og spiller i bakgrunnen mens jeg skriver nå!

33. Hvem snakket du med sist?
- Markuzzz

Loading image...

34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?
- Familie! 

35. Favorittmat?
- Tapas, godteri (godteri er mat, ikke sant?), pizza med parmaskinke, poteter med bearnaise og sist men ikke minst; sushi!

36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
- Maldivene, New York, Fiji, Australia og København (sistenevnte på grunn av at vennegjengen har snakket så mye om å dra dit i det siste) 

37. Hvor var du sist på reise?
- Sist jeg var på reise var med godeste Amalie og Aida til London. Begynner å bli litt for lenge siden, så nå gleder jeg meg til å sette snuten mot varmere strøk! Faktisk var jeg og tok Hepatitt A + B vaksine i dag som forberedelse til India, så nå begynner det endelig å nærme seg! 

38. Har du et crush?
- Jaa, ellers hadde jeg ikke bodd med ham :-)

39. Når kysset du noen sist?
- For typ 10 minutter siden! 

40. Når ble du sist fornærmet?
- Hmm, det kommer jeg ikke på i farten? Tror det må være en stund siden! 

41. Hva er favoritt godteriet ditt?
- Hah, jeg kan ikke nevne alle favoritter for den listen er LANG. Men, de som troner listen er nok smash, sure røde/sorte peacetegn fra Candy King og snickers.

42. Spiller du instrumenter?
-  Jeg hadde mine glory days i korps på klarinett, men den tid er nok faaar gone og det er kunnskapene også. 

43. Hva er favoritt smykket ditt?
- Nå må det nok være smykket fra forrige innlegg! 

44. Hvilken sport gjorde du sist?
- Løping! 

45. Når var du med noen sist?
- Right this second! 

Lately on my instagram

 • 11.10.2015 kl. 12:36

Loading image...

· FOLLOW ME AT @TORILHORNNES ·

Loading image...

Den siste tiden har jeg begynt å bli flinkere til å oppdatere instagrammen min igjen! Jeg har vært litt slapp der inne de siste månedene, men nå som jeg begynner å virkelig bli vandt til min nye tilværelse i ny by og nytt studie føler jeg at jeg endelig har gnisten til å komme tilbake i rutinene både her på bloggen og på IG. På instagram prøver jeg å legge ut litt andre bilder enn jeg legger ut her, så kanskje det kunne vært interessant å følge meg der også for å bli enda bedre kjent? I såfall hadde jeg blitt kjempeglad ♥ Du finner meg under brukernavnet @torilhornnes! 

Motivasjonsboost med Shape Up

 • 30.09.2015 kl. 16:31

Loading image...

Heisann solstråler! Jeg hadde egentlig planer om å få oppdatert dere i går, men jeg ble sittende med en innlevering til klokken slo ett. Nå er innleveringen i hvert fall ferdigskrevet og forhåpentligvis slipper jeg å forholde meg mer til den. Jeg kan trygt si at jeg var ganske lei da jeg trykket på "lever"-knappen i natt.. 

Nå er jeg som dere kanskje skjønner tilbake i Trondheim! Jeg tok nattbussen hjem og plukket med meg et par magasiner som underholdning på veien, og en av dem var Shape Up. Jeg har planlagt for meg selv å starte en sunnere livsstil fremover, for i denne oppstartfasen av studietiden har det gått i mye usunnheter som jeg i ettertid skulle vært foruten. Å lese Shape Up la jeg litt på hylla en stund ettersom treningen har vært nedprioritert, men det må jeg altså si: fy søren så mye motivasjon det er å hente! Jeg kjenner treningsgleden i meg vokste betraktelig i takt med at jeg bladde om på sidene.

Loading image...

Denne utgaven inneholdt en muskelspesial med drøssevis av tips til øvelser og fremgangsmåter. Det jeg likte aller best var dog artikkelen om sunne middager og matpakker. Artikkelen om matpakker var i bunn og grunn skrevet som tips til turmat, men dette funker jo like godt som lunsj på skolebenken! Jeg har så lite kreativitet på den fronten at den siste tiden har det vært mange nødløsninger med å kjøpe bagetter i kantinen, og det er mildt sagt dyrt for en student! 

Loading image...

Etter å kost meg så mye med Shape Up bladet som jeg gjorde på bussturen har jeg nå bestemt meg for å begynne å abonnere på det. Denne jenta skal nemlig komme seg opp av sofaen og inn på 3T fremover. Da er det vel ingenting bedre enn en liten reminder og motivasjonsboost som dukker opp i postkassa en gang i måneden? :-) Jeg har i hvert fall utrolig godt av det, for jeg vet hvor lett det er å miste treningslysten! Dersom dere også vil bruke Shape Up som et verktøy til å komme seg over kneiken, ville jeg anbefalt å sjekke ut hvilke abonnement som tilbys på nett. - Der er det nemlig mange kroner å spare! Selv bestilte jeg mitt abonnement gjennom Bladkongen.no! 

3 x 13

 • 27.09.2015 kl. 14:05

Loading image...

· 3 ting jeg liker ·
Familien, vennene og kjæresten min
Reise for å smake og oppleve 
Å spise ute (Dette begynner å bli en dyr vane!) 

· 3 ting jeg ikke liker ·
Vanskelige, negative mennesker.. 
Fisk, spesielt hvit fisk.. Laks og sushi er derimot kjempegodt!
Å stresse om morgenen. Jeg står heller opp en time før for å ha god tid!

· 3 ting jeg vil ·
Kunne leve av bloggen gjennom studietiden
Dra til varmere strøk for å tilbringe en uke med sand mellom tærne
Fullføre dette semesteret med A i snitt (hehe, det er lov å håpe!!)

· 3 ting jeg ser frem til ·
Å bli ferdig med innleveringen jeg holder på med 
Sette meg på flyet med retning India i jula 
Wiz Khalifa & ASAP Rocky konsert under UKA 
(+ når venninnene mine kommer på besøk i oktober)

Loading image...

· 3 ting jeg burde ·
Skrive på innleveringen istedenfor dette blogginnlegget 
Bli flinkere til å ta bilder av / blogge om hverdagslige happenings
Stå opp klokken 07:00 hver dag

· 3 ting jeg kan ·
Tidenes kuleste korttriks! Hvis jeg husker det..
Sovne hvor som helst, når som helst. Jeg er nemlig tidenes tyngste sover
Drikke ti kopper kaffe på en dag uten problem 

· 3 ting jeg ikke kan ·
Være tålmodig 
Lyge noen i ansiktet 
Leve med rot rundt meg 

· 3 ting jeg ofte snakker om ·
Reiser og opplevelser 
Helgen, sånn som alle andre ungdommer 
Mat (haha, det er faktisk helt ille) 

· 3 ting jeg ønsker meg ·
Sommer og vår året rundt 
Bedre studentøkonomi
Den sykt fine strikkegenseren jeg så på Acne forrige uke

Loading image...

· 3 ting jeg blir rolig av ·
Filmkvelder
Armkroken til kjæresten
Å tilbringe tid med familien

· 3 ting jeg blir stresset av ·
Når bussen er sen (sånn som den alltid er i Trondheim!)
Når jeg må snakke med fremmede i telefonen
Når det nærmer seg innlevering/prøve/eksamen

· 3 ting jeg har gjort i helgen ·
Vært hjemme i Førde
Laget LCHF-karameller med søsteren min (oppskrift her!)
Spist haugevis med mat sammen med venninner

· 3 ting jeg gjorde denne uken ·
Satt 10 timer på buss for å komme meg hjem
Brukte altfor mye penger på å spise ute og shoppe! ..høstmoten tar knekken på økonomien.
Tapte nok en gang 70 kr på lørdagens lottotrekning

Konkurranse: Vinn 10 poser Smash!

 • 05.09.2015 kl. 10:25

Sponset konkurranse

Loading image...

Er det flere sjokoladeelskere enn meg der ute? Eller kanskje du bare liker kombinasjonen av søtt, salt og sprøtt? Da må du isåfall se hit, for nå har du sjansen til å vinne favorittsjokoladen min her på bloggen! I forbindelse med Smash sin nye kampanje "Veggen" som ruller på TV i disse dager, får jeg lov å dele ut ikke bare én smash til vinneren, men hele ti poser med pur sjokoladeglede! Det er jo som Nidar sier: "det skal godt gjøres å spise bare én" ;-) Aller helst skulle jeg beholdt de selv og spist de til frokost, lunsj og middag de neste dagene - Men vet dere hva? Jeg synes dere fortjener en stor takk for å ha vært så tålmodige med meg i flytteprosessen, så disse vil jeg mer enn gjerne dele ut til en av dere!

 

For å være med i konkurransen må du:
Være over 15 år 
 Svare på følgende spørsmål: 
"Hva er den første gjenstanden paret dypper i sjokoladeveggen?"

Legge igjen e-posten din i selve kommentarfeltet 
.. og selvfølgelig krysse fingrene for å få gevinsten! 

Loading image...

Lykke til! Jeg trekker en tilfeldig vinner i starten av neste uke :-) 

I want to travel the world

 • 18.08.2015 kl. 22:04

Loading image...

Hvilke land har du besøkt? 
Spania, England, USA, Sverige, Danmark, Tyrkia og Frankrike

Hva er den beste shoppingplassen du har vært på? 
Jeg tror jeg svarer Paris her, jeg! Champs Elysées gjorde shoppinghjertet mitt både varmt og lykkelig - jeg skulle bare hatt litt bedre tid! 

Hvilket land besøkte du sist? 
Sist gang jeg var utenlands var (sett bort i fra harrytur til sverige, haha) i London på venninnetur med Amalie og Aida! Savner det skikkelig, for jeg elsker både London og de søte jentene ♥ Håper det ikke blir lenge til neste gang!

Hvor ville du dratt tilbake?
Definitivt Las Vegas. Altså, sykere sted skal man lete lenge etter! Byen var jo helt fantastisk og kunne by på både shopping og god sightseeing, men som dere vet er det ikke akkurat derfor man drar til Vegas. Av den grunn føler jeg altså at jeg må tilbake etter jeg har fylt 21 for å oppleve det Vegas egentlig har å by på! .. Når det er sagt har jeg heldigvis litt artige minner å klamre meg fast til fra besøket i 2012 også, for lure som vi var sneik vi oss inn på Caesar Palace og tilbrakte dagen på bassengkanten på poolparty der. Hah, GOODTIMES! 

Hvor har du vært som du ikke vil dra tilbake? 
Her må jeg nok svare San Francisco. Veldig gøy å ha vært der, men føler ikke helt behovet for å dra dit igjen. Jeg husker faktisk at jeg ble skikkelig skuffet når vi rullet inn med bussen. Vi var nemlig uheldig med været så det var en ganske kald, våt og tåkete by som tok i mot oss. - Faktisk så var det så tåkete at vi ikke engang kunne se toppen av The Golden Gate Bridge! I tillegg krydde det av narkomane og uteliggere, og det må jeg si at var et trist og uhyggelig syn. (Nå høres det vel ut som at San Fransisco var helt forferdelig, men absolutt ikke! Det var veldig fint på piren og gatene var virkelig i en helt egen klasse!)

Hva er drømme destinasjonen? 
Jeg har egentlig veldig mange drømme destinasjoner, jeg! Om jeg skal velge ut en så må det nok bli Maldivene, men da MÅTTE jeg fått bodd i en bugalow på vannet - for det er halve drømmen med å dra dit! Haha, helt seriøst :-D

Hvor skal du dra neste gang? 
Nå begynner jeg å studere, så tror dessverre ikke det blir så mange turer det første halvåret. MEN, foreldrene mine drar ut i den o-store verden på jorden-rundt-reise i 10 måneder, og som dere vet skal jeg, søsteren min og kjærestene våre dra til India for å møte de i julen! Med andre ord blir sannsynligvis Goa i India neste reisemål :-) 

Hvor i verden ville du bodd om du ikke skulle valgt Norge? 
Det måtte nok blitt i USA, helst California. En sånn åpenhet som menneskene har til hverandre der fascinerer meg skikkelig, og jeg skulle gjerne vært omringet av det hver dag! I tillegg elsker jeg det varme klimaet, den laidback livsstilen og de fine strendene. 

This months Glossybox

 • 13.07.2015 kl. 12:41

Loading image...

Wihuu ♥ Månedens glossybox er ankommet og denne gangen i en veldig fargerik utgave! Glossybox har nemlig inngått et samarbeid med Carolina Gynning for å lage denne esken, og resultatet ble så bra! Tror faktisk dette er min absolutte favoritteske så langt. Alle produktene passet meg midt i blinken, og jeg er helt sikker på at ingen av dem blir stående ubrukt som skapfyll. Jeg er så fornøyd! 

Loading image...

PAKKEN INNEHOLDER

· Sebastian Professional Hårspray ·
· Noxidoxi Base Serum ·
· Lulu DK Tattoos ·
· Lollipops Paris Lip Balm ·
· Make Up Store Neglelakk · 


Loading image...

Denne gangen blir det vanskelig å velge ut en favoritt.. Jeg likte jo alt så godt! Men, med tanke på at det er sommer og hvilke produkter jeg liker best å bruke nå så er det nok tatoveringene, hårsprayen og neglelakken som regjerer. Altså, de tatoveringene blir jo sååå fine på solbrun hud kombinert med enkle antrekk. Tror jeg skal spare mine til en sommerfest senere, så får jeg den perfekte finishen til festantrekket!

Hårsprayen fra Sebastian falt jeg forresten helt pladask for. Holdet er superbra, den er tynger ikke ned håret og jeg elsket den lille størrelsen på flasken. - Perfekt til å ta med seg på tur! Jeg får heller kjøpe meg en stor flaske til hjemmebruk senere! Denne MÅ jeg bare ha tilgjengelig. Neglelakken i mintfarge har jeg brukt fast den siste uken, fargen er jo både skjønn og nydelig. Synes akkurat denne blir spesielt fin på tærne når man har på sandaler som bare viser et hint av fargen. Altså, det er ikke mye mer som skal til for å løfte sommerantrekket et ekstra hakk! 

Loading image...

Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer deg!

New year, new blog

 • 28.12.2014 kl. 13:16

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gå til den nye bloggen HER!

Som overskriften sier har jeg bestemt meg for at jeg fra og med  forlater min trygge sone på blogg.no. Jeg har nemlig valgt å bytte plattform til femelle.no, og det er jeg kjempespent på! Jeg har blogget i nærmere 5 år, og holdt meg på blogg.no siden dag én. Så det her blir med andre ord helt nytt for meg ? men jeg er en jente som liker utfordringer og tror nok at blanke ark blir en boost i bloggmotivasjonen!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Grunnen til at jeg skifter er for å komme på en plattform med et mindre utvalg av blogger og bedre støtteapparat enn det jeg har hatt tidligere. I tillegg er det jo ikke til å legge skjul på at Femelle er en plattform som består av mange blogger som har samme «tema» som meg ? og nettopp derfor føler jeg at dette er «the perfect match»!

Jeg har allerede flyttet bloglovin over til den nye bloggen, så dere som allerede følger meg der slipper å tenke noe mer på dette plattformskiftet. Dette gjelder også for dere som følger facebooksiden ? den vil nemlig bli oppdatert akkurat som før! :-) For dere som ikke følger meg andre steder er nye adressen torilhornnes.femelle.no! Jeg krysser fingrer og tær for at dere vil følge meg videre på dette bloggeventyret, for det betyr uendelig mye for meg at dere har fulgt med så langt ♥ Vi skrives på min nye nettside, kjære lesere!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Merry xmas!

 • 24.12.2014 kl. 13:47

Image hosting by imagehost.nordei.de
Heisann søte! Jeg kunne jo ikke la være å legge igjen en julehilsen til dere som er innom her i dag ♥ Jeg håper dere får en minnerik og fantastisk julaften sammen med de dere er glad i! Prøv å kos dere glugg ihjel, ro helt ned og sett pris på alt som blir sagt, gitt og gjort! 

Den største inspirasjon

 • 15.12.2014 kl. 20:33

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har blitt fullstendig hektet på SATC igjen! Da jeg hadde litt tid til overs en dag forrige uke, bestemte jeg meg for å se en episode for moroskyld. ...Men dere vet vel hvordan det er? En episode, blir plutselig to - og innen den andre episoden er ferdig så er man overbevist om at man MÅ se den tredje. Haha, jeg håper det ikke bare er sånn for meg? Dette gjelder spesielt med sex and the city som er min absolutte favoritt gjennom tidene! Så mye inspirasjon ♥

DIY: julegaveinnpakning

 • 13.12.2014 kl. 11:53

Image hosting by imagehost.nordei.de

Selv finner jeg mye julestemning og glede i å pakke inn julegaver på egenhånd, og synes det her selve sjarmen! Jeg håper noen av dere har gaver liggende uten innpakning, for nå vil jeg gjerne vise dere en løsning på en lekker innpakning som gjør seg kjempegodt under hvilket som helst juletre! - og det eneste dere trenger ser på bildet ovenfor! Håper innlegget inspirerer ♥
Image hosting by imagehost.nordei.de
Start med å klippe av en stor bit av gavepapiret. Gaven skal pakkes inn i ene enden av papiret, og "lukkes" i bunnen på vanlig måte. På den andre siden skal det være rikelig med papir som du bretter nedover som en vifte (se bildet over til venstre). Klipp så av en lang bit av silkebåndet og tvinn det rundt pakken 2 ganger. Dette skal holde viften på plass på midten. (Se bildet over til høyre).  
Image hosting by imagehost.nordei.de
Knyt silkebåndet hardt slik at viften sitter godt på midten, og bruk de løse delene fra silkebåndet til å lage en sløyfe. Ta opp viften på begge sider og fest de sammen med en teip på baksiden slik at den holder seg! :-) 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Du kan nå si deg ferdig med en kjempefin innpakning! Som kronen på verket liker jeg sette inn en granbar bak silkepapiret. - Det topper hele julefølelsen med de perfekte fargene og ikke minst den svake duften av jul! 

Den perfekte garderobe

 • 10.12.2014 kl. 19:00

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Trying to build the perfect wardrobe -

Denne søte checklisten fant jeg på weheartit og nå må jeg bare dele videre med dere! Er den ikke genial? Spør dere meg så synes jeg denne listen er midt i blinken for å legge grunnlaget til en perfekt garderobe! Jeg sjekket selvsagt hvor mange av punktene på listen som kunne krysses av i mitt klesskap, og må absolutt si meg fornøyd med 21 av 33 mulige :-) Hvor mange har dere?

Julens favorittfilmer

 • 04.12.2014 kl. 16:54

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Som jeg gjerne ser igjen - år etter år!

Det er ingen tvil om at jeg er en sucker for julens tradisjoner og bruker hele desember til å bane min vei inn mot den gode julestemningen i kroppen. En viktig del av dette er de koselige julefilmene, og mine absolutte favoritter ser dere ovenfor ♥ De er alle så fine og søte på sine egne måter, og om du skulle ha gått glipp av en av de anbefaler jeg å sette av litt tid til å se den i løpet av måneden! På søndag har jeg selv tenkt å ha en kosedag med julefilmer og godterier fra morgen til kveld, så om dere har noen flere filmer å tipse som så tar jeg i mot med et stort takk!

Litt nytt til mobilen

 • 26.11.2014 kl. 18:08

/ Sponsede produkter

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dressing up my iPhone! 

God onsdag ♥ Da er vi halvveis i uka allerede - wuhuu! Jeg ser sånn fram til helga nå, for da drar jeg endelig til Levanger igjen på besøk til kjæresten. Vi tenkte å ta turen til Trondheim for å få unna litt julegaver på fredag, og så satser jeg på at julelysene er hengt opp i gatene slik at julestemningen er i boks til første advent! Det er alltid det som skal til :-)

.. Apropos pakker så fikk jeg forresten en pakke fra Caseapp med to superfine deksel i går! Selv synes jeg at mobildeksel lett kan bli en del av antrekket, og da er disse to som er helt enkle og stilige midt i blinken! På Caseapp får man til og med lov til å designe dekslene sine selv, så da får man akkurat det man ønsker ♥ Genialt! Prøv det gjerne på Caseapp sin hjemmeside og finn inspirasjon til ditt deksel design på instagrammen deres her!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette er jo også et genialt tips for en litt mer personlig julegave. Til venninner går det an å skrive søte quotes, legge inn et symbol som betyr noe spesielt for dere eller rett og slett bruke et bilde av begge to,  og til mammaen din kan du legge inn noen lekre blomster eller en superman-logo til pappa! Haha, neida! Men for all del - her er det bare fantasien som setter grenser!

Throw back

 • 24.11.2014 kl. 20:51

Image and video hosting by TinyPic

My all time favorite pictures

I går kveld fant jeg frem en gammel harddisk jeg har liggende og ble sittende å se på bilder hele kvelden. På harddisken fant jeg blant annet en hel haug med nydelige (og ikke fullt så nydelige) bilder fra språkreisen jeg var på i 2012. Akkurat her på bildene var vi i San Diego på den vakreste stranden jeg noen gang har sett. Kvaliteten på bildene er kanskje ikke den beste, men den gleden og lykken jeg følte da disse bildene ble tatt er blant de kjæreste minnene jeg har. 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg husker da vi satte oss i bussen for å dra hjem igjen og jeg tenkte for meg selv at jeg en vakker dag skulle dra tilbake til den stranden. Og vet dere hva? Akkurat det har jeg fortsatt store planer om! .. Om ikke så altfor lenge håper jeg ♥

A nice morning tune

 • 24.11.2014 kl. 07:30.. Lytt til denne mens du spiser frokost i dag, så garanterer jeg en fin start på uken ♥

Vinterklar på håret!

 • 22.11.2014 kl. 10:48

/ Sponset behandling

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

På tirsdag var jeg innom Salong Retro for å friske opp i hårlokkene. Det var virkelig på tide, for da jeg kom inn døren hadde jeg ikke bare slitte tupper, men også ujevne kanter og grønnskjær i håret - helt fælt med andre ord. Etter noen timer i frisørstolen kunne jeg derimot gå ut døren igjen med et hår som var så godt som nytt: silkemykt med en brunfarge som passer meg bedre enn noen gang - og ikke minst den største forandringen, lang bob! Eller "lob", som Marit kalte det. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå føler jeg meg virkelig ti ganger penere, og kan ikke la være å smile fra øre til øre i begeistring. Håret er endel kortere og mørkere enn hva jeg er vandt til - men vet dere hva? Jeg var klar for en forandring og dette var akkurat det jeg ønsket meg! Og de to hyggelige søstrene på Salong Retro sørget for en koselig og behagelig atmosfære under hele timen. Jeg følte meg også veldig trygg der jeg satt - og jeg vet ikke med dere, men for meg er ihvertfall akkurat det utrolig viktig når noen står med saksa i håret mitt! 

Før vi startet med klippen tok også Marit en undersøkelse på håret mitt. De er nemlig hårologer på Retro, noe som vil si at de er profesjonelle på hårkvalitet -og typer. Hun kjørte et par av mine hårstrå gjennom en maskin for å måle styrken på håret. Ut i fra svaret på denne testen fant hun frem skreddersydde produkter som er perfekt til mitt hår. Genialt! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Om noen av dere i Førdeområdet skulle være interessert i en frisørtime hos Salong Retro så kan dere bestille time på 57 82 66 00, lese mer på facebooksiden deres HER, eller besøke de på sørsiden i Hafstadvegen 35 (over veien for Olefine) ♥ Jeg anbefaler virkelig salongen på det sterkeste, og kommer helt garantert til å ta turen dit neste gang jeg skal freshe meg opp også :-)

Vinn gavepakke fra Nivea!

 • 21.11.2014 kl. 20:57

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Win some refreshing products! - 

God fredagskveld til dere alle ♥ I dag tenkte jeg å kickstarte helgen med en aldri så liten konkurranse hvor dere har muligheten til å vinne en deilig liten gavepakke med forfriskende produkter fra Nivea! Jeg har selv fått denne pakken for en stund siden, og har allerede tatt i bruk produktene. Det er ikke noen tvil om at Nivea er en favoritt når det kommer til billigere alternativ med god kvalitet!  

Dusjsåpen dufter helt fantastisk av Acai-bær og gir følelsen av en deilig friskhet helt frem til neste dusj. Nivea sin roll-on sitter lenge, er mild og god mot huden og har en svakere lukt. Selv er jeg opptatt av at deodoranter ikke skal lukte så sterkt, for det blir så lett litt for mye av det gode sammen med parfyme, shampoo og dusjsåpe. Less is more, eller hva? Så lenge deodoranten holder svettelukten borte, så er jeg fornøyd! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Om du har skapet fullt med både dusjsåpe og deodorant selv, så er denne pakken genial å gi bort som julegave! Meld deg på konkurransen da, så har du kanskje sikret deg en av årets julegaver allerede? ♥ 

For å vinne gavepakken må du kommentere dette innlegget og skrive e-posten din i selve kommentarfeltet. Da blir det nemlig lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med seieren! Jeg trekker vinneren iløpet av uka. Lykke til!

On my mind

 • 20.11.2014 kl. 18:14

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Ull og gull -

 • 18.11.2014 kl. 19:52

Image and video hosting by TinyPic

- En vinterfavoritt -

Enkle gulldetaljer som ringer, klokker eller enkle smykker i halsgropen er uslåelig sammen med en stor, deilig og aller helst beigefarget strikkegenser denne høsten. Jeg har falt pladask for denne delikate kombinasjonen, og jeg skal love dere at den kommer til å bli godt brukt fremover! 

London hotell i boks

 • 15.11.2014 kl. 13:03

Beklager for bloggtørke de siste dagene - nå lover jeg å være tilbake for fullt ♥


Image and video hosting by TinyPic

- I'm super ready for a girltrip to London! - 

Siden dere var så utrolig snille mot meg og delte en hel haug med London tips, så synes jeg at det er på sin plass at jeg er like flink til å oppdatere dere tilbake også. Siste nytt fra venninneturen Lena, Aida, Amalie og jeg skal på i februar, er at vi nettopp har booket overnattingssted! Siden vi er 4 jenter tenkte vi at det blir gøyest at alle er samlet på samme rom, så derfor endte vi faktisk opp med leilighet! Leiligheten ser lys og fin ut på bildene og ligger i Holborn-området, med bare en to minutters gåtur til nærmeste undergrunnstasjon. Link til nettsiden til utleiefirmaet finner dere her!

Tenkte å oppdatere dere videre senere, slik at dere kan se litt hvordan vi gjør det. Vet at de fleste jentegjenger ønsker å dra på tur sammen, og jeg vil vise at det ikke trenger å være spesielt dyrt! Vi bestilte billettene på Norwegian for 800 tur/retur pr person (fra Bergen) og leiligheten ble rundt 1200 pr snute. Ikke verst med en Londontur til 2000 kroner, eller hva? 

- 50 spørsmål -

 • 11.11.2014 kl. 16:46

50 del 2
Spørsmålene har jeg hentet fra Annette Haga sin blogg. Håper dere likte innlegget ♥
 

Note to self

 • 09.11.2014 kl. 14:02

Image and video hosting by TinyPic

.. Denne skal jeg skrive ut, ramme inn og ha i vinduskarmen på rommet mitt ♥

Samsung NX300

 • 07.11.2014 kl. 16:37

Image and video hosting by TinyPic

- A review of my camera - 

Da jeg kjøpte det lille Samsung kameraet fikk jeg mange spørsmål om jeg kunne skrive et eget innlegg om det, og selvsagt kan jeg det! Jeg måtte bare få prøve det ut en stund og bli kjent med det for å vite hva jeg ville skrive :-) Først vil jeg starte med å si at kameraet har gått over all forventning, og at jeg ikke angrer et sekund på kjøpet. Kameraet har en vekt som er upåklagelig og et design som rett og slett er rålekkert! Et annet pluss med kameraet som jeg setter veldig stor pris på er at man slipper alt styr med kabler og ledninger, siden kameraet har en WiFi-funksjon som lar deg koble opp til dataen, tven eller mobilen din bare ved å trykke på en knapp. - På denne måten får man overført bildene bare på knappe sekunder!

Er du blogger eller bare liker å være med på bildet selv, så kan du veldig enkelt koble kameraet opp til mobilen via en app som fungerer som en fjernkontroll! Da får du opp kameraskjermen på mobilen, og har full oversikt over hvordan bildet faktisk blir. Helt genialt spør du meg! ♥ Akkurat dette var litt styr med i begynnelsen siden IOSen på iPhone ikke støttet kameraet (siden det er fra Samsung), men nå er det heldigvis ordnet! 

Image and video hosting by TinyPic

Vil man bruke kameraet til film er dette kameraet midt i blinken. Du sitter nemlig igjen med en krystallklar HD.kvalitet på videoene som er helt upåklagelig. Jeg har ikke fått prøvd denne funksjonen så mye selv, men de få klippene jeg har tatt har virkelig overrasket meg! Jeg skal prøve å lage en video til dere om ikke så lenge sånn at dere får se ♥

Kameraet finnes i både hvitt og svart, har 20,3 megapixler, fantastisk lukkertid (1/6000 sekund!), rask autofokus (8 bilder per sekund!) og ikke minst en touchskjerm som jeg har blitt veldig glad i! Selv brukte jeg mye tid på å lete etter en billig og trygg side å kjøpe kameraet på, og endte til slutt opp med å bestille det fra Net on Net (her) for bare 3500 kroner - en pris som virkelig er verdt å betale for et så bra kamera! Da fikk jeg med et 18-55 mm objektiv, reim, blits og redigeringsprogrammet "Lightroom" som har blitt min nye favoritt! (Tenkte jeg skulle skrive om selve redigeringsprogrammet ved en senere anledning.) Blitsen har jeg ikke tatt med på bildene, men den er ekstern og kan enkelt festes på toppen av kameraet ved et lite klikk! Siden jeg foretrekker naturlig lys har jeg ikke brukt den så mye, men nå som vinteren kommer kan det nok hende at også den blir tatt mer i bruk :-)

Idéer til farsdagspresang

 • 01.11.2014 kl. 12:34

Image hosting by imagehost.nordei.de

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

Dere har vel ikke glemt at det bare er litt over en uke til farsdag? Søndag 9. november er det lurt å være snill pike og ha både frokost og presanger klar i det pappa våkner fra sin høneblund - her er mine tips til hva som kan være gøy å gjemme under gavepapiret! Har dere noe mer å tilføye kanskje? :-)

Vinn 2 måneders abonnement hos HBO!

 • 26.10.2014 kl. 14:34

/ Sponset konkurranse

Image hosting by imagehost.nordei.de


Jeg antar flere av dere har hørt om HBO Nordic? Hvis ikke så er det rett og slett en streamingtjeneste på nett som sender både filmer og serier Jeg har selv hatt HBO-abonnement i over et år nå - nettopp fordi det er så mye bra å se der! Favorittene mine er Game of thrones og den jeg holde på å se nå som heter "Hit the floor"! .. Den er virkelig tidenes råeste cheerleadingserie, og kan anbefales på det sterkeste :-) I tillegg til de har HBO selvsagt en rekke andre serier: blant annet Girls, True Blood, The Walking Dead, Sex & the City, Dexter osv. Det er bare å sjekke ut nettsiden deres HER for å få oversikt over hva de har å tilby!

For å melde deg inn på HBO trykker du her, og deretter "Bestill". HBO tilbyr 14 dagers prøvetid og har heller ingen bindingstid. Det vil si at du kan bruke prøvetiden uten at du trenger å fortsette etterpå. Bare husk å avbestille før de 14 dagene er gått isåfall! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vel, nå som det er høst og kaldt ute synes ihvertfall jeg at det er ekstra deilig å sitte inne under dyna og nyte et par serier på dataskjermen. Derfor tenkte jeg nå å holde en konkurranse hvor en av dere har mulighet til å vinne en kode som gir gratis HBO-abonnement i 2 måneder! For å delta i konkurransen vil jeg gjerne at du kommenterer e-posten din og favorittserien i kommentarfeltet! Jeg trekker vinner i løpet av uka! Lykke til♥

Interior inspo

 • 16.10.2014 kl. 21:36

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har utviklet en real interiør abstinens den siste tiden, og tanken på at det er over åtte måneder til jeg faktisk kan innrede min egen leilighet kveler meg fra innsiden! Jeg er bestandig innom H&M home, Zara home, Ellos, Ting og Kremmerhuset for å lete etter lekre gjenstander som kan pryde drømmeleiligheten - og det er så mye jeg har lyst på! .. Det bare føles så dumt å begynne å kjøpe sånt allerede nå, for jeg går jo sannsynligvis lei av det før jeg faktisk skal flytte..

I mellomtiden får jeg heller nyte synet av andre sine leiligheter og prøve å danne meg et bilde over hvordan jeg vil bo selv.Noen av bildene er hentet fra nettenestea og cathinthecity, men de fleste er fra pinterest! Anbefaler virkelig alle som trenger inspirasjon til både det ene og det andre å stikke innom den siden - den er faktisk enda bedre enn weheartit!

- 50 spørsmål -

 • 14.10.2014 kl. 21:13Håper dere likte innlegget ♥

Take a big bite!

 • 14.10.2014 kl. 17:59

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Superbar -

Jeg har gått rundt og gomlet på disse barene siden jeg kom hjem fra skolen i dag, og jeg kan helt ærlig ikke få nok! Tenk at jeg var så gnien med pengene at jeg ikke spanderte på meg enda flere - Huff! Ikke kostet de mer enn 14 kroner på "søstrene grene" heller, så det skulle jeg da virkelig ha penger til! Barene er både smakfulle og 100% naturlige! Det er vel ikke bare jeg som finner en ultimat nytelse i ting som både er sunt og godt? win-win

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dette var forresten en liten del av innkjøpene mine fra Trondheim! Jeg og Markus dro nemlig dit på lørdag for å se om vi fant noen gode tilbud på "toilldag". Det var litt av en opplevelse med et hav av mennesker i hver eneste butikk! - Men holymoly, jeg skjønner at ingen ville gå glipp av de syke rabattene! Jeg vil avslutte innlegget med å si at jeg setter utrolig pris på dere som kom bort for å hilse på meg og gi rosende ord angående bloggen ♥ Jeg har lyst å klemme dere alle - for det varmer virkelig hjertet mitt! .. Også må jeg beklage om jeg virker så sjokkert, men jeg er virkelig ikke vandt til det i det hele tatt! Jeg er jo ikke akkurat en toppblogger! :-)

73 answers by SJP

 • 04.10.2014 kl. 10:00


.. Girl crush ♥

J'adore

 • 24.09.2014 kl. 18:10

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Paris ♥

Laduree, Versailles, Louvre, Notredame, Champs-Elysees og for ikke å glemme Eiffeltårnet! Jeg lengter så sårt tilbake til denne byen som jeg ble hodestups forelsket i. Paris, du er en av de mest inspirerende stedene jeg har vært! 

Peppes Pizza - sponset video

 • 21.09.2014 kl. 09:52

Noen som har vært på Peppes i løpet av sommeren og sett den nye menyen med Pure New York pizzaer? Jeg har smakt en av de selv, meatpacking, tror jeg den het - and I love it! Jeg er spesielt fan av at toppingen holdes enkel - for noen pizzaer har en tendens til å bli "a little to much" for min smak. I tillegg er jeg helt forelsket i den tynne og luftige pizzabunnen i serien - spør du meg er den faktisk enda litt bedre enn vanlig! 
 


Det jeg ville tipse om er at nå har Peppes et tilbud om 50,- rabatt ved kjøp av en pizza i Pure New York serien inkludert 1,5 l mineralvann. Du kan selv velge hvilken pizza du vil ha (jeg anbefaler meatpacking!) og selvsagt bestemmer du drikken også! Et godt forslag til søndagsmiddagen? :-)

/ Sponset innlegg 

Look at this

 • 19.09.2014 kl. 15:22

Image hosting by imagehost.nordei.de

Fredag og helg! Puuh, jeg har en jobbvakt igjen i kveld og så skal jeg jammen meg ha fri hele helga! Gjett om det blir deilig da? ♥ Men før jeg drar av sted må jeg bare vise dere den flotte tegningen Frida har laget av meg! Herregud, for et talent! Jeg har jo aldri blitt tegnet før, så for meg var dette såpass stas at det fortjente et eget blogginnlegg! Haha, hva synes dere? Ikke sant hun er flink? Det originale bildet finner dere forresten her

Blåklokker

 • 18.09.2014 kl. 16:20

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har alltid hatt en svakhet for blåklokker, og hver gang de spretter frem må jeg alltid plukke med meg noen inn for å pynte opp rommet. Denne gangen tok jeg et par ekstra så jeg fikk et lite løft i den rufsete hestehalen min også. De holdt seg ikke lenge, men mens de var der følte jeg meg som "a million bucks" ♥

Vinn valgfri Daniel Wellington klokke!

 • 11.09.2014 kl. 16:26

Denne måneden har det visst utviklet seg en giveawayboom her på bloggen - Og er det ikke gøy?! Jeg storkoser meg når jeg får lov til å glede dere på denne måten! .. Og nå kjører jeg faktisk i gang igjen! Denne runden er premien enda litt større enn tidligere, men før jeg kjører den i gang skal jeg avsløre Vinneren av nivea lip butterene! Det ble Christina Lauvås som stakk av med premien! Gratulerer så mye ♥ I dag tenkte jeg å gi en heldig leser en Daniel Wellington klokke! Selv elsker jeg disse klokkene, og ga til og med Markus en i gave for en stund siden! Han er virkelig storfornøyd og bruker den så og si hele tiden! Elsker at de er så klassiske og stilrene, sånn at de passer til alt! Prisen er jo heller ikke ille - bare litt over 1000-lappen. Det er de jo virkelig verdt!


Image hosting by imagehost.nordei.de

For å vinne må du gjør tre ting for meg: Først av alt må du like facebooksiden til Daniel Wellington HER. Deretter må du følge instagrammen @danielwellingtonwatches, og tilslutt den gøyeste delen: Velg ut klokken du liker best! Legg inn linken i kommentarfeltet sammen med e-posten din, så blir det lettere for meg å velge en vinner ♥ Jeg kontakter den heldige i løpet av neste uke! Lykke til!

Vinn Nivea Lip butter!

 • 07.09.2014 kl. 13:46

Heisann! Gud, nå må jeg virkelig gi meg selv en klapp på skulderen for å få i gang nye konkurranser, for her kommer det jammen enda en! Men før jeg starter denne, må jeg få lov å avsløre vinneren av forrige, altså personligalmanakk-konkurransen: Denne gangen ble Stine Bækkelien den heldige! Gratulerer så mye ♥ Personlig almanakk sender deg et gavekort snart, så får du bestilt deg akkurat den almanakken du vil ha! Og så over til den nye konkurransen! Nivea var så snille å sende meg noen av de populære Lip Butterene, som vi alle har hørt så mye om! Jeg elsker de fordi de gir leppene en deilig fuktighet som varer i en evighet. I tillegg er størrelsen perfekt, så jeg kan ha de i lomma, lommeboka eller i penalet på skolen uten problem! Jeg har prøvd Raspberry rose tidligere, og den var kjempegodt! I tillegg fikk jeg også Vanilla & macadamia og den nye Bluberry blush - som lukter helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Gleder meg til å prøve de også ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg fikk også en ekstra av hver type! De tenkte jeg å dele ut til en heldig leser, som en takk for at dere er så søte og gode mot meg ♥ For å vinne lip butterene må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med seieren! Jeg trekker vinneren iløpet av uka. Lykke til!

Latest on instagram

 • 04.09.2014 kl. 21:00

Måtte slå meg selv i pannen når jeg innså hvor lenge det er siden sist jeg la ut "latest on instagram". Holyy, det må jo ha vært før sommeren? Wuups! Vel, nå kommer det i alle fall - med mine 18 beste updates fra den siste tiden! Håper dere liker denne typen innlegg - jeg synes ihvertfall det er gøy å se litt andre bilder enn bare rett opp og ned foran speilrefleksen... Instagram blir litt mer personlig, om dere skjønner? Nesten som en "behind the scenes". 
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.deNå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og slapper av i Markus sin blå hettegenser stylet med rosa velourbukse og en dott på hodet. Haha, måtte le av meg selv da jeg passerte speilet i gangen.. For et lekkert syn! Ut i fra antrekket skjønner dere kanskje at kveldens planer befinner seg på sofaen? Må bare lage meg litt gratinerte speltlomper (oppskrift her) og finne frem siste episode av pretty little liars - så er jeg good to go! Ha en superduper kveld ♥

Polaroid prints

 • 04.09.2014 kl. 12:55

Image hosting by imagehost.nordei.de
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Image hosting by imagehost.nordei.de

Noen som har sjekket ut Polagram-appen på appstore? Jeg var innom for noen uker siden, og bestemte jeg meg for å bestille hjem en liten bunke med bilder. Var så redd for at de skulle bli uklare, men det hjalp visst å krysse fingrene - for kvaliteten var ingenting å si på!

Nå skal jeg henge opp noen på rommet mitt og hive meg rundt for å bestille enda flere. I dagens teknologiske samfunn glemmer man (ihvertfall jeg) ofte hvor gøy det er å ha bildene sine printet ut. Det er jo så kjekt at andre også får sett dem, synes dere ikke? Hva skal man vel ta bilder etter om de er gjemt bort i et fotogalleri på mobilen?

Vinn personlig almanakk!

 • 01.09.2014 kl. 17:25

I det en konkurranse er over, synes jeg det allerede er på tide med en ny! Vinneren av Isadora konkurransen ble Signe Alvem - gratulerer så mye til deg ♥ Husk å sjekke e-posten din! .. Jeg synes det er så kjipt å bare få dele ut premie til en av 57 påmeldte, så derfor fikk jeg ordnet en ny konkurranse til dere andre med en gang! Jeg vet mange av leserne mine går på skole og har en travel hverdag, så denne gangen blir premien en personlig almanakk, som faktisk er helt genial for å få ha struktur på ting! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har ikke bare en, men to personlige almanakker for å holde styr og orden. De er jeg helt avhengig av for å ha kontroll på dagene mine: lekser, blogg, jobb og sosialliv - det er mye som skal på plass! 

Dere har sikkert hørt om personlig almanakk før? Hvis ikke kan jeg fortelle at det kule med denne almanakken er at man kan designe den helt selv! Jeg har selv valgt en helt enkel fremside i dus rosafarge (lagde den i photoshop), men det er også veldig sjarmerende med for eksempel collagebilder eller inspirerende tekser! Her er det jo bare fantasien som setter grenser :-) I tillegg kan man jo bestemme innholdet selv. Både farger og hvilke moduler som skal med er helt opp til deg å bestemme! Hvor kult er ikke det?

Image hosting by imagehost.nordei.de

For å få inspirasjon til egen almanakk kan du trykke deg innpå facebooksiden til Personlig Almanakk her eller sjekke instagramkontoen @personligalmanakk! - Det er så mye stilig der! I tillegg har de faktisk egen snapchat, @persalmankk, hvor de legger ut bilder, unike tilbud og rabattkoder! 

For å vinne almanakken må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med den! Jeg trekker vinneren iløpet av helga. Lykke til!

Frysninger

 • 29.08.2014 kl. 17:12God helg alle søte ♥ Denne gangen tenkte jeg faktisk å ringe inn fredagskvelden med en sang som jeg har falt helt for! Det er sjeldent jeg deler musikk på bloggen, men når hårene på armen reiser seg i det man trykker "play" - da må man bare dele den videre! Ikke sant den var nydelig? Kunne ønske jeg klarte å synge så fint! 

Vitaminer på flaske

 • 28.08.2014 kl. 15:10

/ Sponset produkt

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg var så heldig å motta en hel boks full med favorittdrikken min - Vitamin Well, her om dagen! Wiii, dere kan tro jeg smilte fra øre til øre da jeg åpnet pakken! To av de er av den nye typen med steviasøtning. Var litt skeptisk på "Sharp" først, men etterhvert som jeg er blitt vandt til den er den faktisk utrolig god! Elsker at den inneholder koffein og null karbohydrater - da er den jo perfekt for lange skoledager! Et lite koffeinkick i hverdagen er jo så deilig! Ellers er både grace og care utrolig gode, spesielt når de kommer rett fra kjøpeskapet! Mmm, how refreshing 

Vinn Isadora Flashing Volume!

 • 26.08.2014 kl. 18:18

/ Sponset innlegg 

Nå kommer det endelig en konkurranse! Har planer om å bli mye flinkere på å ha det her på bloggen, for det fortjener dere virkelig! Det er altfor lenge siden sist, så jeg håper denne faller i god smak ♥ I samarbeid med Isadora skal jeg nemlig dele ut en flashing volume mascara! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har prøvd den selv og synes børsten rett og slett er rågod! Den har et hull i midten, som gjør at det kommer mer mascara på børsten og vippene blir utvidet til det fulle! Siden jeg aldri bruker eyeliner til å definere øynene er det derfor ekstra viktig for meg at øyenvippene står tydelig frem, og det får denne mascaraen kjempegodt til!


For å vinne mascaraen må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med mascaraen! Jeg trekker vinneren iløpet av helga. Lykke til!

Drømmer om

 • 19.08.2014 kl. 14:30

Image hosting by imagehost.nordei.de

.. Å innrede min egen leilighet ♥Jeg og Markus har snakket så mye om neste år og leiligheter i det siste at jeg har fått interiør på hjernen! Håper sånn at vi klarer å finne en liten og lys leilighet (når den tid kommer), så jeg kan innrede den i sort, hvitt og med brune toner som kobber og tre. Det hadde virkelig vært en drøm!

En liten blogganbefaling

 • 26.07.2014 kl. 20:56

Hei og hå! Jeg beklager så meget at det at vært så stille her inne i dag, men jeg og Markus tok oss en spontantur til Sverige så da ble det vanskelig å oppdatere! Nå sitter vi og koser oss med dagens innkjøp: Capri Sonne & naturgodis ♥ Iiih, gleden i harryhandel altså - haha! Så over til det innlegget egentlig skulle handle om! Jeg har nemlig oppdaget en blogg som jeg i løpet av de siste ukene har blitt fast leser av. Tenker at flere av dere også er på jakt etter litt nytt å lese (det blir jo ofte mye av det "samme gamle"), så derfor vil jeg gjerne anbefale bloggen til nydelige Janne videre til dere! Janne er en supersøt jente på 23 år, som blogger om mye av det samme som meg egentlig: mote, livsstil, skjønnhet, mat, reiser og hverdags livet sitt. Hun er absolutt den type blogger man blir glad i med en gang -for jeg liker iallefall å møte bloggen til folk med lysebilder og store smil! Flere som er enige? I tillegg til de fine antrekkene hennes da .. Jeg dåner ♥Måtte bare legge inn en liten knippe bilder fra bloggen hennes. Dette gir dere en god smakebit i hva man får sett på jlb.blogg.no. Ta gjerne en titt ved å trykke på bildene i innlegget♥

Sponset video - Oreo Double

 • 22.07.2014 kl. 20:34

Image hosting by imagehost.nordei.de

Dere husker kanskje det innlegget jeg skrev for noen uker siden om den nye Oreo Double som er kommet i butikkene? - Dere som ikke har smakt det enda må bare prøve det! Dobbel så mye krem = dobbel så god smak, i mine øyner! ;-) Vel, i det innlegget jeg skrev delte jeg blant annet en video og fortalte dere om "Lick race"-konseptet til Oreo som har vært kjent verden rundt, og som nå nettopp har kommet til Norge. Konseptet handler om at man skal utfordre hverandre til å slikke av den hvite oreokremen først - den som klarer det vinner, og samtidig må selvsagt taperen ta konsekvensene! En litt gøyere og moderne versjon av "stein, saks, papir", eller hva sier dere?  

Videoen som jeg nå skal vise dere er den siste av de 8 videoene som er med i Oreos "Lick for it" kampanje. I denne videoen står guttene ovenfor det vanskeligste spørsmålet noen gang: Hvem av dem har størst hjerne og må ofre seg til Zombiene? Det er jo tross alt den største hjernen Zombiene er ute etter .. eller?

/ Sponset innlegg

Summer essentials

 • 21.07.2014 kl. 10:49

Image hosting by imagehost.nordei.de

Bodybutter.
Om sommeren har jeg så lett for å bli tørr på leggene, så da må jeg alltid ha en god og tykk hudkrem tilgjengelig. Denne med jordbærduft fra the body shop har vært min favoritt i en liten evighet nå. 

Levis shorts. Shortsen jeg arvet fra mamma har vært en lifesaver flere sommere på rad. Den er utrolig behagelig og funker til alt. Derfor er den spesielt kjekk å ha i kofferten på tur så man slipper kleskriser! 

Sandaler. Mine superenkle sandaler med sølvdetaljer fra Din sko har vært den store favoritten denne sommeren. De kjøpte jeg på et sommersalg i Bergen for bare 50-lappen i fjor! 

Liten veske. Denne veska jeg fikk fra mamma har blitt mye brukt til og fra jobb når jeg ikke skal ha med meg så mye. Den er også super når man er på utenlandstur siden den har glidelås (sikker mot tyveri) og man slipper å ha så mye å bære på. I tillegg passer den kjempefint med favorittsandalene med fine sølvdetaljer. 

Leppeprodukter. I sommer har det vært mye babylips på mine lepper. Den holder leppene fuktig samtidig som den beskytter for solen. Jeg kombinerer den ofte sammen med en knallrosa leppestift fra isadora for å få litt farge!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Magasiner. Elle og Det nye er perfekt å ha når man skal på flyturer, på stranden, slapper av eller har lunsjpause på jobb :-)

Fargerike bikinier. Denne fra H&M er flittig brukt. Fargerike bikinier gjør seg så fint mot brun hud - og om sommeren vil man jo helst gå mye i fargerike plagg!

Hvite tenner. Brun hud og hvite tenner er grunnlaget for et skjønt utseende om sommeren. Denne tannblekingen fra Dentaworks holder jeg på å teste ut nå, så snart popper det opp en anbefaling på bloggen! (sponset produkt)

Raybans. Hva skulle jeg gjort uten mine kjære raybans? De har funket både som solbeskyttelse og hårbøyle hele denne sesongen. I tillegg passer de jo til alt?

Aftersun. Det er viktig å ta vare på huden når solen er som sterkest. Denne aftersunen fra Mary Kay er kjempedeilig å ha på når huden er litt overopphetet.

Oppsummering av juicedetoxen

 • 19.07.2014 kl. 15:20

Wohooo! Jeg kan nå si meg ferdig med en vel gjennomført detoxkur! Er intet annet enn superstolt over meg selv, for tro meg - det er vanskelig for matglade mennesker å holde seg helt unna mat i  3 dager. Som lovt har jeg tenkt å avslutte kuren med en oppsummering til dere, sånn at dere får innblikk i hvordan kuren var for meg. Ser jo at mange av dere ønsker å prøve selv også! Supergøy at jeg kan inspirere dere på denne måten!

Dagen før jeg startet handlet jeg inn alt jeg trengte, slik at jeg slapp å stresse med det under selve kuren. Alle grønsakene du handler skal helst være økologisk, men her i Førde er det vanskelig å få tak i - så jeg tok det jeg fant av økologisk og resten fikk bare bli vanlig. Tilsammen ble det ca 300 kroner for alle varene :-) 
Image hosting by imagehost.nordei.de


- SOS-mat, er mat man kan velge mellom om man blir sulten. 10 mandler, 1 banan eller 1 rawfood bar. I løpet av en dag kan du velge 2 av disse løsningene.
- Udos choice skal du ha i frokostjuicen hver morgen. 
- Behold juicene i en lys og lufttett flaske, og ha den i kjøleskapet ti lden skal drikkes. Dette for at ikke nedbrytningsprosessen skal komme så raskt i gang. 
- Drikk 1,5 - 2,5 liter lunket vann med ferskpresset sitron hver dag.
- Ikke la det gå mer enn 4 timer mellom hver juice.


Image hosting by imagehost.nordei.de 
I følge alle som tidligere har gått på kuren, skulle dag 2 være den verste detoxdagen. Dette stemte ikke i mitt tilfelle, for hos meg var det nemlig den første dagen som var verst - ikke at den var spesielt ille den heller, men jeg hikket mye og hadde veldig cravings etter havregrøt og godterier. Endte opp med å spise SOS-mat for å roe ned matlysten, så derfor ble det både 10 mandler og en banan på meg. Om natten kom derimot sjokoladelysten tilbake, og jeg drømte faktisk at jeg satt og fråtset store plater med freiasjokolade midt inne på ICA maxi! Haha, ler meg ihjel!

Image hosting by imagehost.nordei.de
Denne dagen var jeg forberedt på at skulle bli skikkelig ille, og at jeg konstant skulle føle meg sulten - men tvert i mot! Jeg holdt hjemmespa, slappet av og var faktisk ikke litt sulten engang. Det eneste var at jeg var en smule frustrert over det å ikke ha muligheten til å finne meg noe mat, for jeg ville bare ha noe å tygge i, haha!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Siste dag gikk superlett med tanke på sultfølelse - for den var ikkeeksisterende! Da var jeg nemlig bare gira på å være på det siste stadiet av detoxen. Dessverre smakte begge juicene denne dagen helt forferdelig. Jeg klarte å drikke det, men aj-aj-aj det var ikke lett!Fant forresten en app med samme detox, som sikkert er like grei å bruke som blogginnlegget mitt! Søk på "Juicydrops" på appstore, så finner du også alle oppskriftene, samt tips og handlelisten der også! :-)

Endringer i designet

 • 18.07.2014 kl. 10:51

Image hosting by imagehost.nordei.de

Når jeg bestemmer meg for noe, da skal det som oftest skje med en gang. Akkurat det skjedde med designet mitt - for i dag når jeg våknet klokken 9 fikk jeg plutselig et innfall om å endre designet på bloggen. Følte det gamle designet ble litt "barnslig" og ikke så veldig meg, så jeg ville ha noe mer stilrent. Nå, 2 timer senere, er det gjort - og gurimalla så fornøyd jeg er! 

Likte dere det?

Brun uten syden

 • 02.07.2014 kl. 17:35

/ sponset produkt 

Da jeg var innom "din salong negler" fikk jeg med en Sunspa hjem for å teste ut. For oss som ikke skal til syden tidligere enn i august, er det jo veldig greit å kunne jukse til seg brunfarge før avreise. De fleste av mine venner kommer ihvertfall hjem kullsorte i disse dager, og da skal jeg love dere at det er litt kjipt å være den bleike i gjengen! Derfor ble jeg så glad for å få med meg denne hjem, for sunspa er nemlig min redning til dette lille luksusproblemet!   "Sunspa body fitness" er perfekt for meg siden jeg trener en del. Den er nemlig 33% sterkere enn de vanlige, og holder derfor godt uansett om man er på trening og svetter. Genialt! Body Fitness gir en utrolig fin og naturlig brunfarge. Her om dagen fikk jeg faktisk en hel haug med komplement og spørsmål om jeg hadde vært i syden eller tatt sol, haha! 

Det aller beste med denne selvbruningen er at du slipper å smøre den på, siden den har spraymekanisme. Det eneste du gjør er å spraye den med 15-20 cm avstand rett på kroppen, og så er du ferdig! Så jenter, om dere er ute etter en skikkelig god og holdbar selvbruning for å bygge opp brunfargen uten skadelig solarium, så vil jeg absolutt anbefale dere sunspa body fitness. Spesielt dere som er aktive og liker å trene! Bor du i Førde-området er det bare din salong negler som selger sunspa. Der selger de den til laveste pris, faktisk like billig (og billigere) enn på nettbutikker som for eksempel coverbrands! Stikk innom din salong negler ved siden av best-bensinstasjon  / på andre siden av veien for firda billag. 329,- for en flaske med brunhet! ♥

En liten serieanbefaling

 • 01.07.2014 kl. 22:59

Beklager for mitt lille fravær, men har dessverre hatt mangel på internett de siste dagene!Sommerferie betyr for de fleste mye fritid - ihvertfall mer en vanlig. For serieentusiaster som meg, vil det med andre ord si ekstra tid til å slappe av med noe spennende på skjermen. Jeg har for min del hatt  faste serier i en evighet nå, men endelig fikk jeg altså oppdatert listen litt og tilføyd en ny i rekken. For noen dager siden begynte jeg nemlig å se "Devious Mades", og nå føler jeg bare at jeg mååå anbefale serien videre!  

Image hosting by imagehost.nordei.de

Devious maids er en serie som i korte trekk handler om en gruppe på fire latinske hushjelper og deres liv innenfor dørene til de styrtrike parene de jobber for. Drama, kjærlighet, intriger, drap .. you name it - denne serien har det, haha! Perfekt om du er som meg og elsker typiske jenteserier ♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Kom direkte til Devious maids herAlt av serier ser jeg på watchseries. Det er gratis og veldig enkelt. Bare søk etter serien, og klikk deretter på episoden du ønsker å se. Da skal det komme opp en rekke linker, her anbefaler jeg å velge daclips, videoweed, novamod eller gorillavid for best kvallitet. Klikk så "click here to play", så skal serien komme opp! Om du ikke har adblock, så må du passe på å klikke bort alle pop-up vinduene som kommer opp iløpet av denne prosessen! Er maaasse virus i de vinduene, som ikke er helt greit å ha på dataen sin! 

Barcelona guide

 • 24.06.2014 kl. 21:21


Bare 37 dager til Barcelona med Markus! ♥


I den anledning tenkte jeg å lage til et lite reiseinnlegg til dere. Som jeg har fortalt tidligere har jeg vært i Barcelona med familien i to uker for noen år siden. I løpet av de ukene så og opplevde jeg noe nytt og spennende hver eneste dag -Bortsett fra to knappe dager som solslikker på stranden!

1. Shopping.
Som den shoppingglade jenta jeg er ble jeg superfornøyd med mulighetene for shopping i Barcelona. Barcelona har de fleste av de store kjedene, som for eksempel Pull & Bear, Berskha, H&M, Mango, Aldo, Topshop, Nike, (veldig billig) Zara - ja, det meste egentlig.

- PL Catalunya. Dette er på en måte "sentrum" i Barcelona, hvor man finner en hel drøss med butikker. Her ligger blant annet en Topshop, Sephora, Pull & Bear, Behrska, Nike Store og en gigantisk Zara! Jeg slo meg spesielt løs på Zara, for prisene på spansk Zara i forhold til norsk er faktisk bort i mot halv pris! Syykt!

- Diagonal Mar Mall. Er et 3.etasjers shoppingsenter som ligger litt utenfor sentrum. Vet det er mange hoteller i det området, så kanskje du er så heldig å få være nabo med dette herlige shoppingsenteret? Det hadde jeg blitt glad for, for ikke nok med at det ligger nært stranden - men det har faktisk absolutt alt! Det inneholder også den eneste Primarken i Barcelona og ikke minst egen Ben & Jerry's butikk om du føler for å kjøle ned kroppen litt under shoppingtimene - Det gjorde jeg ;-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

2. Transport.
Når man er i Barcelona vil man gjerne se og oppleve mest mulig. Da er det greit å vite hvordan man kommer seg raskest og tryggest mulig fram, og derfor må jeg nesten ha det også med i innlegget :-) Før jeg begynner på selve transporten må jeg først tipse dere om å gå litt om det er mulig. Det jeg husker aller best fra turen jeg var på er nemlig de lange gåturene langs strandpromenaden og blant de sinnsykt vakre bygningene - Gurimalla så nydelig ♥

- Taxi. Som dere sikkert vet er denne form for transport i utlandet mye billigere enn i Norge. Likevel er den litt dyrere enn metro, men det er jo bare sånn man må regne med. Taxi anbefales ihvertfall når man lander med flyet og skal komme seg til hotellet. - De fleste taxisjåfører er utrolig hjelpsomme og pratsomme, så kanskje man til og med får litt tips om hva man burde oppleve? Taxier står forresten overalt både i byen og på flyplassen så det er ikke noe man trenger å stresse med.

- Metro. Undergrunnsbanen var utrolig grei å bruke og lett å finne fram på. Det var stortsett den vi brukte, men man må selvsagt regne med litt ekstra reisetid her i forhold til taxi. Ellers er det lurt å prøve å unngå rushtiden rundt 3-5 for da er det ekstremt mye folk! Kart til metroen får man ofte i resepsjonen på hotellet og ellers står det på hver undergrunnstasjon.

- Sykkel. Leiesykler er noe man finner over alt i Barcelona. Det vil jeg absolutt anbefale å prøve ut om du ønsker en litt mer opplevelseslrik og sporty ferie. Supergøy i tillegg til at man får sett myyye!

(Leiebil anbefales ikke ettersom trafikken er veldig kaotisk i forhold til i de skandinaviske landene, men om du vil sette sjåførevnene dine på prøve må dere for all del bare kjøre på!)

3. Ting å gjør 
- Barceloneta: Barcelona har en eviglang sandstrand med promenade, beachvolley, restauranter og alt vi badelivsentusiaster måtte ønske oss. En tur på stranden under oppholdet er et must!

- Taubanetur. Vi dro på taubanetur en dag, noe som var helt nydelig. Vi fikk hele oversikten over vakre Barcelona - og satte oss ned på en resturant med tidenes utsikt på toppen. Ahh perfekt ♥

- La Sagrada de Familia. Vet ikke om jeg får lov å kalle dette kjennemerket til Barcelona? Jeg vet ihvertfall at om man har vært i Barcelona burde man så absolutt besøke denne kirka. - Et nydelig verk jeg aldri har sett maken til!

- Camp Nou. For fotballentusiaster er en tur på Camp Nou et must! Selv jeg som ikke interesserer meg det minste for fotball ble stunned. Så gigantisk!
  
- La Rambla. Hovedgaten i Barcelona som leder deg mellom stranden og sentrum. Her oser det av turister og jallaboder, men absolutt noe å få med seg. Markedet som ligger på toppen må dere bare ta turen innom. Smoothies, fruktsalater, goderi, grønnsaker, kjøtt og fisk - et gigantisk og smakfult marked med andre ord.

- Guidetur. Jeg vil også anbefale dere å kjøpe en billett til dobbledecker-buss. Da får man mulighet til å høre litt om Barcelonas historie, samtidig som man kan hoppe av og på hvor enn man måtte ønske.

Image hosting by imagehost.nordei.de

4. Mat.
Siden det er to år siden husker jeg desverre ikke så mye om maten. Det eneste jeg har å si på dette punktet er at dere må spise tapas minst to ganger mens dere er der. Spanjolene er virkelig råflinke på denne typen mat - spesielt patatas bravas som ble hele min familie sin favoritt! Prøv det!Håper dere som har spurt etter innlegget fikk svar på det dere lurte på! Måtte dere kose dere masse i Barcelona, og bli like forelsket i byen som jeg ble! Og for dere som ikke har vært/ har bestilt tur dit, så håper jeg innlegget gav dere mer fristelse til å bestille ;-)

/ Bilder fra weheartit og noen er tatt selv

Mål for sommerferien

 • 22.06.2014 kl. 17:36

Heisann dere ♥ I dag ble det visst ikke tid til bloggen før nå gitt! I morges bestemte nemlig jeg, mamma og tante oss for å gå opp bystien her i Førde. Jeg har ikke gått der før, men det er ikke vanskelig å se at turen er sykt bratt og tung. Det gikk heldigvis overraskende greit, og vi hadde en veldig fin tur. Er utrolig sliten i knærne og leggene nå, men det er vel sånn det skal være etter man har kjørt seg litt :-) Ellers vil jeg gjerne vise dere målene mine for sommerferien! Jeg mener at når man har 2 måneder med fri fra skolen, så burde man utnytte de til det fulle! Derfor har jeg laget meg noen mål jeg håper å oppnå i løpet av ferien. Jeg synes det er så kjipt å bare lagre det på dataen og glemme det bort der, så derfor lagde jeg rett og slett et søtt bilde av det i photoshop og picmonkey, som jeg har rammet inn og plassert i vinduet på soverommet mitt. En genial måte å gjør det på, om man vil minne seg selv på egne mål hver dag! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Gleder meg til å se om jeg kan oppnå alle - eller ihvertfall de fleste målene. Ingenting er så fantastisk som å nå mål man har satt for seg selv! Og så føles det jo så godt å kunne si at man har gjort noe bra for seg selv i ferien, og ikke bare har sittet på stumpen og sett i dataskjermen! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg håper innlegget inspirerte flere til å gjør noe lignende! Nå venter mammas ostesufflè (oppskrift her) , så jeg må nesten stikke! Ha en super dag videre ♥

Oreo Double - Lick for it

 • 19.06.2014 kl. 16:45

// Sponset video

Det er ikke til å legge skjul på at Oreo er den perfekte helgekos, og helt klart min absolutte favorittkjeks. Ikke av det sunneste man finner, men ai-ai-ai så altfor godt! Selv mener jeg at det beste med kjeksen er det deilige kremfyllet inni, så det at Oreo-double har kommet til de norske butikkene, kunne virkelig ikke passet meg bedre!

Image hosting by imagehost.nordei.de

- Gjett om denne skal åpnes i helgen da! - Dere har kanskje fått med dere den nye kampanjen til Oreo - "Oreo Lick Race"? Det er en morsom serie av reklamer, med i alt 8 filmer som viser ulike problemstillinger hvor et Lick Race blir brukt for å løse saken. "Lick for it" har lenge vært noe man har drevet med i utlandet, og nå er det på tide at Norge også slenger seg på! Poenget er at man skal telle til 3, og så er det den som raskest slikker bort det hvite kremfyllet inni som har vunnet! 

Reklamefilmene har tatt for seg ulike utfordringer til ungguttene, mellom annet hvem som skal ta oppvasken. Nå er altså den fjerde reklamevideoen publisert, og denne gangen er spørsmålet "hvem taper og må kjøre jentene på konsert?". Haha, en morsom og smakfull vri på stein, saks, papir? ♥ Ihvertfall et utrolig bra konsept! Om du selv delta på Oreos konkurranser på oreodouble.com, kan du klikke her

 // Sponset innlegg

Jeg fikk 6!

 • 13.06.2014 kl. 12:22

Æææ, lykke! 

Som jeg har fortalt så har jeg i løpet av de siste dagene jobbet hardt og intensivt med medieeksamen, og gjett hva? Jeg endte opp med 6! Oppgaven jeg fikk var å lage en reklamefilm for en valgfri butikkjede som solgte klær og sko. Denne reklamen skulle være en del av en kampanje som skulle kjøres på norsk TV til høsten. Så jeg måtte selv velge butikkjede, målgruppe og hvilken kampanje. 

Jeg valgte å lage en "vennekampanje" for Vero Moda, hvor man får 40% på hele kjøpet dersom man kjøper noe til en venn. Denne kampanjen ville jeg få frem i reklamefilmen min  ved å presentere rabatten man kan få ved å delta i kampanjen, samtidig som jeg ville få frem høstklærne som vil være i butikk under kampanjeperioden. Kort fortalt handler den om en jente som står og venter og venter på venninnen sin, og til slutt viser det seg at grunnen til at hun måtte vente er fordi venninnen var på vennekampanjen til Vero Moda for å kjøpe gave til henne. Haha, love happy endings! 


Tusen takk for at dere stilte opp Hanna og Amalie♥Vel, nå drar jeg til Bergen med Hanna! Wii, gleder meg skikkelig til en helg med Hanna og Sara, som jeg forresten ikke har sett på en evighet! Perfekt belønning etter en hard uke. Ellers kommer det et innlegg om mine nye negler i kveld! Var nemlig innom Din Salong Negler i går og fikk helt nydelige akryl negler som jeg vil vise dere! 

Tips til sommerlista

 • 01.06.2014 kl. 20:39

Ææh dere, tenk at det er 1.juni! Måneden over alle måneder, og ikke minst måneden som lar hundretusenvis av studenter senke skuldrene for en stund. Ahh, jeg har iallefall hatt en super dag! Markus og jeg har nemlig ligget strekk ut på hver sin solseng i bort i mot 4 timer i dag. Har kapret til meg både brun- og rødfarge, og er superfornøyd med det! Eller, rødfargen kunne jeg selvsagt vært foruten, men sånn er det nå når jeg aldri lærer å ta solkrem-smøringen seriøst. 

Vel, nå som den første sommerferie-måneden er her, synes jeg virkelig det er på tide at hver og en av oss starter med å lage klar årets sommerliste på Spotify! Derfor har jeg lyst å dele favorittsangene mine til dere, og håper med det at dere får litt inspirasjon eller påfyll til deres egen liste! 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Om dere har lyst å følge min "sommerliv"-liste på spotify så er det bare å klikke HER. Prøver å oppdatere den jevnlig med muntre, glade sommersanger! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Legg gjerne igjen deres favoritter i kommentarfeltet! Det eneste kravet er at man smiler når man trykker play♥

Det vakreste jeg eier

 • 28.05.2014 kl. 20:52

Heisann♥ Hvordan har dere det? Hører rykter om at resten av landet også har like fint vær som vi har i Førde, så jeg håper dere har vært ute og nytt solen! Dette er jo virkelig en av de idylliske dagene hvor man bare må sette seg litt tilbake og tenker over hvor mye man setter pris på ting. Det er langhelg, deilig vær & snart ferie.. Mmm, jeg har ihvertfall ingen klager♥

Jeg tror jeg glemte å nevne det på bloggen, men forrige lørdag var jeg hos besta sammen med noen familiemedlemmer. Etter fem måneder var det på tide å rydde og vaske ut av huset hennes uansett hvor trist det måtte være. Vel, det var godt å få være med å se alle tingene hun hadde - for gud så mange fine minner som strømmer tilbake. I tillegg var jeg også utrolig heldig og fikk arve det som i mine øyner er verdens vakreste servise:

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Er det ikke nydelig? I serviset var det to kopper av hver i de duse skjønne fargene som dere ser på bildene. Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til å servere kaker og kaffe til dette settet når jeg blir eldre og har fått flyttet inn i eget hus eller leilighet. Men inntil den tid er kommet skal det stå trygt innpakket i lag på lag på bobleplast, så ingenting kan skade det♥

Image hosting by imagehost.nordei.de

Er så glad for at jeg fikk noe så fint som kan minne meg om bestemor. Er det en ting vi virkelig hadde til felles så var det at vi begge er _veldig_ glad i fine ting, haha! Hun sa alltid at hun var som meg når hun var på min alder: Glad i å pynte seg og være litt jålete. Så dette er jo det beste jeg kunne ønsket meg fra henne - Rosa, søte, jålekopper<3♥ Savner deg uendelig mye vakreste bestemor ♥

Butterfly wall

 • 25.05.2014 kl. 14:03

Image hosting by imagehost.nordei.de

Nå har jeg begynt å pynte rommet til sommeren! Printet ut sommerfugl-form fra nettet, handlet inn pent papir og startet å lage en søt liten veggdekor som i skrivende stund henger over sengen min. Synes det ble kjempefint, jeg! Kanskje jeg skal blande inn noen knall-farger etterhvert også? Hva synes dere?

15 funfacts om meg

 • 23.05.2014 kl. 14:44

Heisann kjære dere, og gledelig fredag ♥ Denne helgen kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, for nå er jeg virkelig klar for et par dager borte fra skolen! Blir dessverre ikke så mye avslapping uansett da, har fortsatt en bunke med innleveringer i vente, samtidig som jeg har to vakter på jobb! En av vaktene starter om en timestid, men tenkte jeg bare skulle kickstarte helga med et "funfact"-innlegg før jeg drar av sted! Here it goes: Jeg vokste opp som en skikkelig prinsessejente før jeg av en eller annen grunn snudde heeelt om fra tredje til syvende klasse. De årene var jeg BARE interessert i klær fra Førde Sport og livet på fotballbanen. I løpet av ungdomsskolen snudde jeg heldigvis tilbake til den jentejenta jeg egentlig er da.. hihi  ;-)

 Dagbladet.no er den mest leste nettsiden på datamaskinen min. Sjekker den ihvertfall 10 ganger hver eneste dag.

Jeg er kjempedårlig på å spare penger. Er faktisk helt latterlig hvor ofte jeg bestemmer meg for å spare, for så å være superflink en halv måned og tilslutt sprekke og bruke opp alt.. Fikk jo, som alle andre, skatteoppgjøret fra 2013 og fikk helt sjokk over hvor mye jeg faktisk har tjent. Hvor har det blitt av? :-(((

Jeg legger ut bilder av meg selv nesten hver dag til bloggen, men å skifte profilbilde på facebook er det verste jeg vet! Haha, aner ikke hvorfor! Og når jeg først skifter, bruker jeg alltid iPhone bilder, selv om jeg har en hel haug med gode kvalitetsbilder jeg heller kunne brukt.. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Etter videregående har jeg planer om å flytte til Trondheim i en liten leilighet sammen med Markus. Der vil jeg bruke tiden min på å studere markedsføring/ledelse på BI, og selvsagt reise rundt i verden! 

 ...Apropos reising, så er det noe jeg er skikkelig glad i! Ikke bare til det store utland, men innenlands også! Elsker å være på steder hvor ingen vet hvem jeg er, og å bare kunne rømme fra virkelighetens rike (også kalt Førde) i noen dager. 

 Jeg hadde 8000 følgere på twitter i fjor! Haha, var utroooolig gøy egentlig. Men, når jeg tenker på det i ettertid var nok grunnen til at jeg slo meg så "fri" på twitter at jeg følte alle vennene mine hadde glemt meg. (Som nevnt tidligere på bloggen slet jeg med depresjon på den tiden). Etterhvert innså jeg jo at jeg var en person på twitter som jeg egentlig ikke er i virkeligheten, og derfor valgte jeg å legge "twitterdronning"-tittelen på hylla. 

Jeg har høyt kolesterol og har fare for diabetes siden noen av mine nære i familien har det. To av grunnene til at jeg er motivert til et bra kosthold og regelmessig trening kanskje?

 Jeg har superlett for å lære. Det har alltid vært sånn, og det er jeg selvsagt glad for! Det skal virkelig ikke mye arbeid til for at jeg får sikret meg en 5-er. Skal sies at jeg går MK da, så kravene er nok ikke så altfor høye i forhold til andre linjer, men med tanke på at jeg nesten aldri gjør lekser er det jo ganske sykt at jeg har 4,9 i snitt? 

 Jeg og søsteren min har hatt 2 kaniner og 3 hamster. Jeg er veldig glad i dyr, og den dagen jeg har egen leilighet skal jeg også skaffe meg en liten hund! Det er jeg fast bestemt på! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Jeg MÅ sove med soveromsdøren låst. Får helt fnatt om jeg vet at den er ulåst og føler at det skal komme skumle menn inn og kidnappe meg og alt som er.

 Jeg er et skikkelig A-menneske. Kan faktisk ikke huske sist jeg sov til lenger enn klokken 10! 

 Jeg er veldig introvert av meg. Jeg trives godt i eget selskap, eller med mine aller nærmeste. Om valget står mellom årets største festarrangement eller en kosekveld hjemme med en god film, er valget enkelt for meg. Late hjemmekvelder slår virkelig alt, og gir meg haugevis med energi og glede! 

 Jeg er veeeldig kosekjæreste, og vil helst kysse og kose på Markus så mye som mulig, haha!

 Min største hverdagsfrykt er å fryse! Har liggende både en tykk genser og ullsokker på skolen, just in case! Har et stykke å gå fra skolebussen og hjem, så om jeg fryser i løpet av den etappen kan jeg faktisk bare bryte ut i gråt. Det har skjedd flere ganger denne vinteren.. Huff, flaut :-(( 

.. Vel, det var litt om meg! Fortell gjerne litt om deg selv i kommentarfeltet, slik at jeg vet hvem de kjære leserne mine egentlig er! Gøye fakta er alltids spennende, men også alder og hvor dere er fra!  Det hadde betydd kjempemye for meg♥

Latest on instagram

 • 19.05.2014 kl. 17:24

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Speilbilde i den nye, fine dunjakken min / 2. Klar for Paris! / 3. Vakrevakre Eiffeltårnet. I'll be back!
/ 4. Shopping på Champs Elysees / 5. Speilbilde i enda en ny jakke! / 6. Kveldsbad på hotellet.
/ 7. Enda et speilbilde.. Tvingte med Sandra denne gangen, haha! / 8. Laduree-shopping / 9. Selveste Mona Lisa!

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 10. Himmel og hav jeg elsker franske makroner! / 11. Triumfbuen aka verdens sykeste rundkjøring / 12. Outfitbilder i Versailles
/ 13. En aldri så liten Celfiè / 14. Blomster, røde lepper og glitter i ørene / 15. Snapshot fra konfirmasjonsbordet
/ 16. Det fineste jeg eier <3<3 / 17. For en nydelig dag i Paris / 18. Verdens beste jenter klar for å feire nasjonaldagen!

Følg meg gjerne på @torilhornnes!

Remember this

 • 13.05.2014 kl. 19:19

Image hosting by imagehost.nordei.deDen siste tiden har jeg hatt helt opp til halsen med ting å gjør, og i følge vaktlistene på jobb blir det nok sånn ut resten av mai også. Derfor var det godt med en liten "reminder" på at med litt oppmerksomhet på meg selv kan jeg klare å løfte hverdagen min tilbake til lykke-stadiet. Og det har jeg prøvd på i dag: jeg gikk en 40-minutters tur for å lufte hodet, ga meg selv tid til en ansiktsmaske og håndpleie, leste 50 sider av fifthy shades og planla 17.mai-frokost og hyttetur sammen med jentene! Mm, føles godt

En liten liste

 • 12.05.2014 kl. 22:22

10 ting jeg liker: 

♥ Å gå av fly, spesielt når jeg vet at det er en ny by som venter meg. 
♥ Spakvelder med meg selv, film og godterier.
♥ Den gode følelsen etter en treningsøkt. 
♥ Å ligge i armkroken til kjæresten og snakke om alt mellom himmel og jord hele natten.
♥ Lange kvelder med de aller nærmeste venninnene. 
♥ Å legge meg nydusjet i rene sengeklær. 
♥ Å ta bilder av opplevelser, slik at jeg kan se tilbake på de senere. 
♥ Følelsen av å gå hjem siste skoledag i semesteret. 
♥ Å le så mye at det gjør vondt.
♥ Sjokolade. 9 ting jeg ikke liker:

♥ Å forsove meg. Får så sykt panikk at det ikke er morsomt en gang!
♥ Mennesker som ikke blir glad på andres vegne.
♥ Mobbing, krig, sult og krangling. 
♥ Å vente på folk etter avtalt tid. 
♥ mennesker man ikke kan stole på. 
♥ For sterke lukter. Enten det er direkte dårlig lukt eller bare for søtt. 
♥ Føtter. Har alltid hatt vanskeligheter for å se på føtter og tær, ihvertfall om de er helt oppi ansiktet på meg.
♥ Å fryse. (Min største hverdagsfrykt)
♥ Utakknemlige mennesker. 

8 blogger jeg leser:

♥ Eirin Kristiansen. Verdens skjønneste jente som er utrolig flink til å skrive og motivere!
♥ Nettenestea. Tar helt nydelige bilder. Har fulgt henne siden starten så er rett og slett avhengig av bloggen hennes, haha!
♥ Bykiki. En svensk jente som tar nydelige bilder og motiverer utrolig mye når det kommer til trening!
♥ L0ve. Hvem kan vel ikke følge vakreste Erica? Norges skjønneste blogger i mine øyner!
♥ Fotballfrue. Alle vet vel hvem dette er? Perfekt utseende, perfekt unge, perfekt stil, perfekt liv.. Puuhh!
♥ Livingdoll. Et av mine store bloggforbilder. Tenk å kunne leve av å reise slik som Elise!
♥ Lene Orvik. Lene er som Fotballfrue bare i et annet liv: hun har også perfekt utseende, perfekt leilighet, perfekt stil... Ja, dere skjønner :-)
♥ Julia Nyland. Elsker at hun tør å skrive rett fra levra, det gjør bloggen hennes så unik!

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden:

♥ Ta lappen. Mååå begynne snart, alle maser om hvor treg jeg er, haha..
♥ Jobbe frivillig, slik at jeg får følelsen av å virkelig kunne bidra.
♥ Være dødsflink i jobben jeg gjør, slik at alle i min bransje vet hvem Toril Hornnes er. hihi, store ambisjoner er viktig ;-) 
♥ Kjøpe Louis Vuitton Neverfull, ny iPhone, macbook og en ny parfyme som er minst like god som L'imperatrice!
♥ Flytte inn i en leilighet med Markus i Trondheim, for å gå markedsføring på BI og leve det fine liv. 
♥ Reise verden rundt. 
♥ Gifte meg og få barn. 6 ting jeg er redd for:

♥ Å miste flere av de jeg er glad i. 
♥ Å bli skikkelig syk, eller at noen av mine nærmeste blir det. 
♥ Å miste bakkekontakt / bli overfladisk. 
♥ Å bli gammel og se tilbake på livet mitt med anger. 
♥ Å miste motivasjonen og ambisjonene mine. 
♥ Å dø. 

5 steder jeg liker å være:

♥ I armkroken til kjæresten. 
♥ I Levanger (på besøk hos kjæresten). 
♥ Utenlands - gjerne på stranden. 
♥ I sengen. Føler at det er det tryggeste stedet i hele verden.
♥ På hytta. Kunne bare ønske jeg hadde tid til å dra dit oftere. 

4 ord som beskriver meg:

- Målbevisst. 
- Engasjert. 
- Snill. 
- Ærlig. 

3 ting jeg gleder meg til: 

- Sommerferie. Spesielt turen til Barcelona med Markus! 
- Å bli ferdig med videregående. 
- Å flytte til et nytt og spennende sted for å starte et nytt liv. 2 beste bøker jeg har lest:

- Politi av Jo Nesbø. 
- Fifthy shades of grey av e.l James. 

1 ting jeg vil si til leserne mine: 

- Tusen takk for at dere trykker dere innom bloggen min, og i tillegg for at dere legger igjen så søte og gode kommentarer! Dere betyr såå mye for både bloggens hverdag og meg personlig! Dere aner ikke hvor mye glede jeg får av å klikke meg innom kommentarfeltet♥ 

Topp 4 seriefavoritter

 • 29.04.2014 kl. 21:47

Sommeren er rett rundt hjørnet, så høysesong for serier er det nok ikke. Likevel er det kanskje greit å ha noen i bakhånd, spesielt når de ikke fullt så kjekke sommerdagene med regn herjer landet! Det er synd å si det, men de kommer nok i år også.. De fire seriene jeg har skrevet om under her, er mine klare favoritter. Hadde egentlig tenkt å "kaste terning" på de, men jeg innså fort at alle har fortjent 6-er, så den idéen hadde rett og slett blitt litt kjedelig, haha! 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Grey's anatomy: Er ikke noen andre serier jeg har grått så mye av som denne. Grey's handler i korte trekk om Meredith Grey og hennes kollegaer på Seattle Grace Hospital, ikke bare deres hverdag på sykehuset, men privatlivet også. Vennskap, vanvittige karrierejag, forhold til sjefer og kjærester. Handlingen i hver episode er bygget opp rundt pasientene og sykdomstilfellene som behandles på sykehuset, og når det er mye sykdom inkludert så skjønner dere at det kan bli gaaanske så mange triste episoder!

Image hosting by imagehost.nordei.de
 Game of thrones: En serie fra et oppdiktet samfunn med inspirasjon fra middelalderen. Handler om en stor neve ulike personer som alle kjemper sin krig for å overleve den kalde vinteren, og jakten etter å vinne jerntronen, eller rettere sagt å bli konge. Denne serien er ganske grotesk, så jeg var veldig usikker på om jeg skulle tørre å begynne på den. Men, iløpet av de aller gråeste dagene i påska, klarte Markus å overtale meg til å se det med han, og det er jeg utrolig glad for! Fooor en sykt gjennomført og original serie!

Image hosting by imagehost.nordei.de
 Pretty Little Liars: En veldig avhengighetsskapende serie som kort og greit handler om de fire venninnene Spencer, Hanna, Aria og Emily. De har lenge vært venner og deler derfor en haug av dystre og mørke hemmeligheter. Gjengen glir fra hverandre etter at deres fellesvenninne, Alison DiLauraentis, dør en uforklarlig død. Etter begravelsen hennes får plutselig de fire venninnene hver sin SMS med innhold ingen andre enn Alison kan vite om dem, i tillegg er tekstmeldingene signert med bokstaven A. Jentene finner sammen igjen og prøver å finne ut hvem "A" egentlig er, samtidig som SMSene blir verre for hver gang. Dette fører til farlige situasjoner, som gjør episodene vanvittig spennende!

Image hosting by imagehost.nordei.de
 Suits: Den herligste serien jeg vet om! Sitter å gliser fra øre til øre gjennom hver eneste episode. Karakterene i Suits er nemlig så herlige at man får lyst å gi de en god klem alle sammen! Serien handler i hovedsak om de karismatiske advokatene Harvey Specter og Mike Ross, som lever det hektiske liv i Manhattans finansverden. De nyter godt av firmaets suksess, men den røde tråden i serien handler om at de prøver å holde skjult at Mike egentlig ikker er utdannet advokat - bare laaangt over gjennomsnittet smart. De to utgjør en utrolig sjarmerende duo, som man bare blir nødt til å elske!Alle seriene ovenfor kan du se gratis på watchseries. Det er gratis og veldig enkelt. Bare søk etter serien, og klikk deretter på episoden du ønsker å se. Da skal det komme opp en rekke linker, her anbefaler jeg å velge daclips, videoweed, novamod eller gorillavid for best kvallitet. Klikk så "click here to play", så skal serien komme opp! Om du ikke har adblock, så må du passe på å klikke bort alle pop-up vinduene som kommer opp iløpet av denne prosessen! Er maaasse virus i de vinduene, som ikke er helt greit å ha på dataen sin! 

Har dere noen serier å dele? Gjerne noen som kan ligne litt på de jeg nettopp skrev om!  

The magic of Udo's choice

 • 29.04.2014 kl. 15:53

For ikke så lenge siden fikk jeg et spørsmål om jeg går på noen form for supermat. Tenkte jeg kunne lage et eget innlegg som svar til dette, for det er jo tydelig noe som opptar ganske mange nå for tiden. Vel, jeg har prøvd litt ulike typer supermat. Blant annet hvetegress, multitabletter, spirulina osv. Jeg har kuttet ut det meste fordi jeg rett og slett ikke følte at det var verdt pengene. Jeg merket liksom ingen revolusjonerende effekt på hverken kropp eller sinn, så da var det ikke nødvendig å bruke flere hundre kroner i måneden bare for å ha det. 

Når det er sagt, så er det en ting jeg fortsatt bruker å ta. Det er en oljeblanding kalt Udo's Choice som jeg har brukt i over 1 år nå. Den inneholder Omega 3, 6 & 9 fettsyrer, som er fettsyrer som mellom annet nærer hjernen, smører hud og ledd og styrker hjertet og indre organer. Jeg merket bare etter noen uker med udo's at huden min ble mer glødende, jeg fikk sterkere negler og håret så til og med litt sunnere ut! Ja, det høres bare ut som jeg prøver å selge produktet, men det var virkelig sånn det funket på meg.

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Hovedgrunnen til at jeg fortsatt tar denne blandingen er ikke pågrunn av utseendemessige resultater. Men heller av den enkle grunn at den inneholder de to fettsyrene kroppen ikke kan lage selv, nemlig Omega 3 & 6. Disse fettsyrene er viktig for å forhindre dårlig syn og hjerte- og karsykdommer, samtidig som de styrker hjernefunksjonen og kroppens utvikling generelt. 

Jeg tar en spiseskje hver morgen. Jeg skal ikke lyge å si at det smaker godt, for det gjør det nok ikke, men det er da så absolutt verdt det! Det er nå vi legger grunnlaget for kroppen vår når vi blir eldre, vet dere! Ta vare på den, for det er tross alt det viktigste man eier! Om du har lyst å prøve Udo's Choice, så kan det kjøpes her

Latest on instagram

 • 27.04.2014 kl. 20:52

Avslutter bloggingen denne helgen med litt av mine seneste oppdateringer fra instagram! Følg gjerne kontoen min @torilhornnes for daglige oppdateringer! Er kanskje litt mer personlig å se bilder fra mobilen enn bare oppstilte rett-opp-og-ned bilder tatt med kamera til bloggen? :-)

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. På fjelltur iført favorittfargen, hihi / 2. mangoootime / 3. Måtte verte opp med en skikkelig frokost til kjæresten i påska. 
/ 4. Båttur i det nydelige været / 5. Happyyy! / 6. Fornøyd med antrekkbildene, ja!
/ 7. Kjæresten miiin / 8. Flowerpoweeer / 9. Min fineste kimono 

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 10. Litt ekstra energi før en langdag på skolen / 11. en vakker kveld på fjellet / 12. Celfiè
/ 13. Sukrin med havregrøt og frukt, ehehe / 14. Litt mer meg / 15. Heeerlig middag på peppes med Maria
/ 16. Jobbantrekk / 17. Trutmunn fra bilen / 18. Søndagsaktivitet = selvpleie & ansiktsmaske

Sweatshop, en serie du må se

 • 24.04.2014 kl. 21:01

Wow. Det er det eneste jeg har å si etter å ha sett denne serien jeg nå vil tipse dere om. Rett før påskeferien så jeg en dokumentar om jeansproduksjon i Kina. Den viste hvor ubeskrivelig dårlig arbeidsforhold tekstilarbeidere der jobber under. Helt umenneskelige faktisk. Vi snakker om å jobbe med farlige giftstoffer uten noen for for beskyttelse, null ventilanlegg, en arbeidsvakt som varer dobbelt så lenge som en norsk og en lønn som såvidt dekker maten de må ha for å overeleve. 

Gjennom den tidligere bloggeren Anniken Jørgensen sin instagram (@annijor) fikk jeg greie på at hun har vært i Kambodsja sammen med to andre ungdommer for å spille inn en serie for Aftenposten. Denne serien heter Sweatshop, og går ut på det samme som dokumentaren jeg skrev om ovenfor. -Rett og slett hvilket helvete Asiatere lever i for at vi i Norden skal få litt billigere klær.

Image hosting by imagehost.nordei.deImage hosting by imagehost.nordei.de

- Er dette greit? - 

Image hosting by imagehost.nordei.de
Jeg kjenner jeg har hatt vondt i magen i hele dag etter å ha sett denne serien. Det smerter meg virkelig at det skal være så vanskelig for store kleskjeder å passe på at arbeiderne har det bra. Alle vet jo at kjeder som H&M har egentlig råd til å gi de pengene de måtte trenge for å slippe sult og ellers ordne opp i arbeidsforholdene. De er jo tross alt mennesker, ikke maskiner. Vi trenger bare å gå sammen for å pushe bedriftene i riktig retning. 

Håper aller tar seg tid til å se Sweatshop i kveld. Hver episode tar 10 minutter, og det er tilsammen 5 episoder. 50 minutter av din tid fortjener virkelig disse fantastiske menneskene. Jeg lover deg at du kommer til å få et bedre perspektiv på hvor urettferdig denne verden virkelig er. Se det HER

Tips før bruningen

 • 14.04.2014 kl. 16:50

Sommer og soling er rett rundt hjørnet, og kanskje noen også tjuvstarter bruningen med en liten sydentur i påsken? Uansett vil jeg gjerne dele noen solingstips med dere. Er jo så kjipt å bruke lang tid på å jobbe seg om DEN lekre brunfargen, men så forsvinner den før man rekker å blunke. Vi alle har vært der eller hva? 

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Barber. Må bare starte med det mest vesentlige. Hårstubbene må nesten bort om lår og legger skal ut i friluft. Barbering eller voksing tar gjerne litt tid, men til syvende og sist er det helt klart verdt det!

 Skrubb. Før du går ut i solen er det lurt å skrubbe over kroppen. Ved å skrubbe fjerner du all den gamle huden, og ved å kvitte seg med de døde hudcellene, vil brunfargen holde lenger. 
-Tips! Har du ikke skrubb hjemme, kan du lage din egen med olivenolje og salt!
 
 Solkrem. Mange er redde for at de vil få mindre farge om de bruker solkrem. Denne smellen har jeg gått på selv x-antall ganger, men jeg tror vi bare må innse at det som skjer med flertallet er at man brenner huden og begynner etterhvert å flasse av all fargen man har jobbet for. Den senere tiden har jeg blitt mer fornuftig, og når jeg soler meg nå bruker jeg ofte olje med solbeskyttelse i, og blander det gjerne med en vanlig solkrem med sterkere faktor om jeg skulle trenge det. I ansiktet bruker jeg faktor 30! 

 Smør. Husk å fukte huden din både før og etter soling. Hvis du ønsker å beholde fargen en stund, er det viktig at huden får den fuktigheten den trenger, pluss litt til. Smør kroppen derfor ekstra ofte om sommeren, gjerne opp til flere ganger for dagen på de varmeste soldagene. Aloe vera er også supert å bruke etter soling, da den gir både fuktighet og lindrer den varme huden.

 Olje. Bruk gjerne olje istedenfor dusjsåpe når du dusjer for å få maksimal fuktighet. 

 Kalddusj. Høres i de fleste tilfeller fælt ut, men det er veldig bra for deg. Det hjelper nemlig huden å roe ned etter en dag i solsteiken. 

 Juks. Om brunfargen begynner å falme er det helt greit å ta seg noen minutter i solarium for å friske opp litt, men husk at solarium er sterke saker så man burde være forsiktig med antall timer og minutter! Spray-tan er også et supert alternativ om man er redd for hudsykdommer! 

Latest on instagram

 • 12.04.2014 kl. 16:27

God lørdag alle mine fine♥ Markus har endelig kommet, og ligger i skrivende stund og sover ved min side. Stakkars gutten er helt utslått etter den eviglange bussturen. Jaja, jeg griper ihvertfall muligheten til å oppdatere bloggen litt. Har en tendens til å glemme den når kjæresten er her, men denne ferien skal jeg være mye flinkere! 

Har ikke tatt noen bilder i dag, så jeg slet litt med ideer til hva jeg kunne blogge om. Er sikkert ikke veldig spennende for dere å se bilder av meg i koseklær, dott på hodet og sminkefritt ansikt? Jeg er ikke særlig bloggmateriale i dag, nei! Kom heldigvis på at jeg har en instagramprofil med mange nye bilder som jeg ikke har fått delt med dere enda, so here you go:

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Coffee / 2. ukas quote / 3. En aldri så liten Celfiè etter skolen.
/ 4. Litt mer meg / 5. Sunne vafler på vaffeldagen! / 6. 3 små påskeegg til kjæresten min. 
/ 7. Litt avslapping på gulvet på badet før trening / 8. En veldigveldig bra dag / 9. Kisskiss

Image hosting by imagehost.nordei.de

/ 1. Speilbilde på en mandag / 2. Kaffe for å lade opp til norsktentamen / 3. Pakke fra Zara! Wiiii! 
/ 4. Detaljer / 5. Speilbilde på en solværsdag / 6. Kunne endelig finne frem Levisen igjen! 
/ 7. Ready - set - go! Ellipsetrening! / 8. Drømmer om syden / 8. Detaljer   

Har faktisk blitt veldig flink til å bruke instagram den siste tiden, og prøver å legge ut ihvertfall et bilde hver dag! Følg meg gjerne om dere ønsker det! Brukeren min heter @torilhornnes. Ha en fin dag da, så snakkes vi om ikke så altfor lenge♥ 

Påskeegg til min kjære

 • 11.04.2014 kl. 19:48

God helg alle sammen♥ Tenk at vi har ferie nå! Det har vert så utrolig etterlengtet at det føles uvirkelig å endelig kunne sette livet på pause for noen dager. Denne påska skal utnyttes til det fulle, det er ihvertfall sikkert og visst! Har til og med kjøpt inn litt godteri som jeg skal kose meg med i kveld for å feire roen! Haha, gjett om det blir deilig!

Som jeg fortalte i går har jeg tenkt litt på påskeegg de siste dagene. Er jo første påsken med kjæresten min, så for meg er det da naturlig å gjør litt ekstra. Derfor gikk jeg litt rundt i sentrum i dag for å se etter ideer. Endte opp med å bruke litt mer penger enn planlagt, men gud så gøy det blir å gi bort! Når jeg kom hjem hadde jeg også en liten workshop for å gjør eggene litt mer personlig:

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det jeg brukte var tre små påskeegg, noen servietter og blondebånd. Påskeeggene kjøpte jeg på Nille for bare en tier - og det er prisen for alle tre tilsammen! Vanvittig billig, med tanke på at sluttresultatet faktisk kan bli utrolig fint om man er villig til å legge litt arbeid i det! De typiske eggene med høne- og kyllingprint er jo ikke akkurat av det vakreste, eller hva? 

Det jeg gjorde var å lime på serviettene langs kantene på egget med en limpistol. Var enkelt og utrolig raskt gjort, så anbefaler flere som har litt tid til overs i påska å gjør det samme. Vi er vel enig i at gaver som er lagt til tanke og arbeid bak er de kjekkeste å motta? 

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Kan ikke vise dere alt innholdet ettersom Markus nesten må få åpne det selv først! Men jeg kan komme med litt forslag til dere om noen av dere skulle trenge det? Hva med kinobilletter, flaxlodd, godteri (selvsagt), boksere, deodorant, parfyme eller lignende? Det er jo ikke noen regel som sier at påskeegg bare kan inneholde kilovis med godteri! ;-)

24 days left

 • 10.04.2014 kl. 17:43

Wiiii, som dagene flyr! Som jeg har nevnt tidligere så står det en klassetur til Paris på agendaen for starten av mai. Dette er selvsagt noe jeg gleder meg utrolig mye til, og jeg kan nesten ikke tro at det bare er 24 dager igjen! Føles som vi nettopp startet ungdomsbedriften og diskuterte destinasjon! Haha, jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med at vi endte opp med å velge selveste Paris! Hvem vil vel ikke dit?

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vi skal også ha fotoprosjekt der nede, og tro det eller ei men jeg gleder meg faktisk mer til å ta bilder av den vakre våren i Paris, enn jeg gjør til shopping! Jeg mener, se på de nydelige bildene over da? Tenk å kunne si at man har tatt så flotte bilder! Gleder meg sånn til å vise dere♥Nå er jeg på jobb, så dette innlegget er forhåndsskrevet. Har desverre ikke mye tid til overs til bloggen i dag, ettersom jeg har så mye jeg skulle gjort. Når jeg kommer hjem i kveld venter nemlig en stor jobb med øving til Samfunnsfagprøve i morgen! Siste innspurt før påskeferie nå.. Puuh, dette skal jeg klare!

16 favoritter fra nellysalget

 • 07.04.2014 kl. 17:36

/Adlinks

Jeg antar det er flere som har fått med seg at Nelly har startet mid season salg igjen? Jeg måtte ihvertfall ta meg en tur innom for å se om jeg fant noen skatter, og gjett om jeg gjorde! Helt ærlig synes jeg Nelly ofte har litt for mange gamle varer på disse salgene, men denne gangen har de lagt inn mye kult også! Jeg liker jo best å handle litt basic når jeg først shopper på salg, siden jeg gang på gang har gått i fella der plaggene bare blir liggende i skapet etter de er kjøpt. Her er ihvertfall alle mine "safe" salgsfavoritter: 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/1. HER / 2. HER / 3. HER / 4 HER

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER 

Image hosting by imagehost.nordei.de
/ 13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER 

Iiik, så mye fint! Har seriøst lyst på alt jeg har funnet? Haha, kjenner det blir en utfordring å plukke vekk noe av dette.. Koden er forresten VIPMIDSALE!

11 tips for en bedre hverdag

 • 06.04.2014 kl. 16:16

 God kveldsmat. Sett av litt ekstra tid om kvelden til å lage deg en god kveldsmat av din favoritt. Du kan for eksempel koke egg, lage te og skjære opp frukt? Lag gjerne litt ekstra også, så har du til en kjempegod frokost eller nistepakke dagen etterpå! For meg er dette utrolig viktig og jeg går gjerne hele dagen og gleder meg til kveldsmaten. Da har jeg jo gjennomført flere av to-do punktene på listen min, og derfor er et jubelmåltid helt på sin plass etter min mening!

 Ta initiativ. Ikke sitt og vent på at vennene dine skal ringe deg. Ring heller så fort du har en idé til noe å finne på, eller bare en ledig kveld hvor du ikke aner hva du skal gjøre. Inviter på kino, kafé, filmkveld, middag, eller gud vet hva! Tar du initiativet viser du også omtanke til dine venner, og de føler at du bryr deg. 

 Hobby. Gjør det du liker å gjøre. Du trenger absolutt ikke streve etter å finne en typisk hobby som å spille fotball eller håndball. Finn noe du virkelig gleder deg til! Hva med å skrive dagbok eller blogge, gå på gruppetimer, lage scrapping-bøker, gå fjellturer? Jeg har funnet mine favoritthobbyer som er denne kjære bloggen og ellipsemaskinen. Absolutt ingen tradisjonelle hobbyer, men gjett om jeg trives!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Vær forberedt. Forbered deg til neste dag før du legger deg: Legg fram klær, bøker og andre ting du skal ha med deg. På denne måten slipper du stress, og kan derfor ha en rolig og behagelig morgen. Husk at morgenen legger grunnlaget for resten av dagen!

 Egenpleie. Sett av noen timer eller en kveld til egenpleie en gang i uka. Jeg bruker å gjør dette på en travel hverdag, for det er da jeg ofte har behov for å stresse ned litt og gi meg tid til meg selv. 

 Tren. Som dere sikkert vet får man frigjort endorfiner av å trene. Derfor er trening en suuuper måte for å løfte humøret noen hakk! I tillegg blir man også i godt humør av å se fremgang og generelt god prestasjon hos seg selv. Jeg vet ihvertfall at jeg sover mye bedre og er generelt mye blidere når jeg er inne i gode treningsperioder!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Søvn. Søvn er utrolig viktig, men dessverre noe mange nedprioriterer. Det har jeg lett for å forstå, for det er jo så mye som skjer absolutt hele tiden. Ihvertfall når man går på skole og skal ha tid til lekser i tillegg til å være sosial og tjene penger. Men prøv så godt du kan å vær effektiv med alt annet, så du kan hente inn søvn når kvelden kommer. Jeg trenger for eksempel 8 timer søvn for at hjernen min skal fungere, og jeg regner med at det er likt for flere?

 Spis sunt. Velg det sunne alternativet når du skal spise og hold sukkeret til helgen. Da føler du deg mye freshere og mer opplagt. Her snakker jeg av erfaring, for jeg har hatt både en sunn og skikkelig usunn livsstil. Det å gå fra å spise sjokolade hver dag til å nesten kutte det helt ut har hjulpet utrolig mye på humøret mitt -tro det eller ei!

 Smil. Visste du at ved å smile kan du lure hjernen til å tro at du er glad? Altså: har du en skikkelig dårlig dag, så burde man prøve å fokusere på å smile. Viiiips så er dagen tilbake på topp!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Rydd. Rydding er ikke akkurat det gøyeste, men følelsen etterpå er så herlig! Tenk lukten av et rent og pent rom, 0 klær på gulvet og skoene stilt på rekke og rad i skapet. Aaah, da kan man virkelig slappe av og være stolt av seg selv altså!

 Noe å se frem til. Bestill en tur sammen med venninnegjengen, kjæresten eller en familiemedlem så du har noe å se frem til. Jeg har både en tur til Barcelona og Paris i kikkerten, og guurimalla så motiverende det er!

Resultatet av tentamen

 • 03.04.2014 kl. 14:13

De som kjenner meg vet at jeg er en skikkelig perfeksjonist, spesielt når det kommer til ting jeg vet jeg kan, som nettopp det å lage et brukbart DVD-cover. Denne tentamenen var et av de prosjektene hvor perfeksjonisten i meg aldri ble fornøyd, og jeg endte opp med å levere noe jeg ikke er spesielt stolt over. Det var egentlig grunnen til at jeg ikke har lagt ut tentamen tidligere, men lovt er lovt og her kommer den:

Image hosting by imagehost.nordei.de

Oppgaven var at jeg skulle lage DVD-cover til krimserien "Poirot" av Agatha Christie. Stilen jeg skulle bruke var en stil kalt "Art Deco", og her er det bare å google om dere skulle være spesielt interessert! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Hovedelementet jeg har brukt er et bilde av Poirot, som jeg har tegnet etter en skisse i photoshop. Er nok dette jeg brukte mest tid på, ettersom det er så mange kontraster og detaljer  som skal frem. I tillegg tok jo selvsagt bakgrunnen med alle bygningene lang tid, siden jeg måtte legge boks for boks, og deretter skygge.

Oppgaven var utrolig gøy og utfordrende, men som sagt ble jeg lettere frustrert etterhvert som jeg ikke skjønte hva jeg skulle endre for å bli fornøyd. Ser i ettertid at fargene burde vært mye lysere og sterkere for at det skulle bli art deco stil. Jeg var nok for fokusert på krimtema, så jeg låste meg helt til de mørke tonene. Vel vel, gjort er gjort og jeg har ihvertfall lært mye til eksamen!

Pynter meg for sola

 • 02.04.2014 kl. 22:11

Vårsolen har endelig tittet frem for å kile oss i ansiktet, og gud så deilig det er! Men jeg må bare spørre; er det bare jeg som alltid føler meg så naken og gjennomsiktig den første vårparten? Har jo gjemt meg bort i store jakker og skjerf i en liten evighet nå, men plutselig er det blitt for varmt og den deilige jakken må byttes med en tynn vårjakke som såvidt dekker rumpa og legger seg heeelt klistret mot kroppen. 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Misforstå meg rett, jeg elsker varmen og våryret, men kanskje jeg rett og slett bare trenger noen uker tilvenning før jeg føler meg skikkelig vårfresh, eller enkelt og greit vårklar? Føler at solen blir som en scannemaskin som avslører absolutt alt. Om vinter er det jo så mørkt at folk gjerne ikke legger merke til den litt for skjoldete sminken eller det bustete håret, men solstrålene som nå kommer frem treffer hver eneste vinkel av ansiktet, og får hver lille feil til å lyse opp som et stort warning-skilt. 

Image hosting by imagehost.nordei.de 

Jeg må ihvertfall innrømme at jeg allerede har begynt å stå opp en stund tidligere bare for å få det ene hårstrået til å ligge symmetrisk med resten, og passe på at solpudderet sitter som det skal -hverken for høyt eller lavt under kinnbeinet.

10 funfacts om meg

 • 28.03.2014 kl. 15:29

 Jeg elsker å kjøpe undertøy. Ingenting i hele verden gjør meg mer lykkelig enn å kjøpe et nytt sett med undertøy. Er utrolig kresen, men gud så gøy å finne de perfekte skattene! (Som er utrolig vanskelig å finne i førde?? Tror vi trenger en egen undertøysbutikk..)

 Jeg MÅ sitte på samme side som bussjåføren når jeg tar buss. Vet ikke hvorfor det er sånn, men det har blitt en slags tvangstanke opp gjennom årene. Føler meg rett og slett utilpass om jeg må sitte på høgre side..

 Øverst på ønskelisten min står Louis Vuitton Neverfull. Tror egentlig jeg ikke trenger å si mer? Jeg er ihvertfall head over heels forelsket i den veska, og den MÅ faktisk bare bli kjøpt i løpet av våren.. 

 Som tiåring stjelte jeg penger til godteri fra en ønskefontene. Min eneste kriminelle gjerning måtte jeg nesten ta med i denne funfactsen! Jeg og en venninne trengte nemlig penger til godteri. og så ingen annen løsning enn å plukke noen penger fra ønskefontenen.. Vi snakker den dag i dag om at vi har dårlig samvittighet, og vurderer en dag å dra til fontenen og legge tilbake noen av pengene. Jeg er utrolig glad i fjellturer, men den værste dagen i livet mitt var nok den 8-timers fjellturen jeg gikk på i høst. Var på filmoppdrag med to jenter fra klassen, og hadde på forhånd fått beskjed om en gåtur på toppen 2 timer.. Veeel, etter 3 timer konstant gåing var vi enda ikke kommet frem ene veien engang. Hadde ikke med oss nok mat, var klissvåte og utrolig sliten i både beina og hodet når vi kom ned på kvelden.. Haha, tror vi var på gråten hele gjengen!

 Det siste halvåret har jeg fått et utrolig nært forhold med mamma. Pappa har vært mye på jobb og søsteren min har flyttet ut pågrunn av studier. Det betyr at det stortsett bare er jeg og mamma som er hjemme, og da har det blitt my Mor&datter-tid. 

 Jeg har 4,7 i snittkarakter på skolen. Hadde en del høyere på ungdomsskolen, men jeg er absolutt stolt over at jeg har klart å holde karakterene mine såpass bra! Prøver utrolig hardt å komme meg litt opp på karakterskalaen nå til sommeren da. Tenker å gå påbygg til neste år, og der er det stor pågang har jeg hørt!

 Jeg har hatt 3 jobber. Er vel ganske uvanlig å ha hatt over 1 jobb i en alder av 18? Jeg har altså hatt tre.. Først jobbet jeg i et og et halvt år på Olefine, som er en kafè her i Førde (med verdens søteste kollegaer!), og så hadde jeg en periode hvor jeg og en venninne var lærere på datakurs for voksne som ikke har lært seg det grunnleggende om PC, og nå jobber jeg på Mestergull. Tre heelt ulike jobber som jeg har lært utrolig mye av! Ene fortanna mi er falsk. Jeg hoppet hoppetau da en venninne av meg kastet en ball under beina på mine som jeg selvsagt klarte å lande på.. Viips så sklei jeg i bakken og tok i mot fallet med fortenna.. Herreguuud, hvor hadde refleksene mine tatt veien egentlig? Haha.. Endte ihvertfall opp med å knekke den venstre fortanna mi på midten, og har nå en falsk del der som erstatning. 

 Jeg har aldri røyket. Prøvde snus for noen år tilbake siden, men jeg vet ikke hvorfor for det var virkelig ikke en hyggelig opplevelse. Endte opp med å kaste opp og være slapp resten av kvelden. Huff.. Røyk har jeg aldri prøvd og kommer aldri til å prøve.. Ser liksom ikke helt poenget?

My little saving jar

 • 24.03.2014 kl. 17:59

Som jeg har fortalt dere skal jeg på ferietur med kjæresten min i sommer. Destinasjonen er intet annen enn en av mine favorittbyer, Barcelona, og som de fleste vet, er dette et perfekt sted for å slå seg løs med shoppingen. For å spare har jeg derfor laget meg en liten krukke med "Barcelona"-lapp som jeg skal samle alle småpengene mine i frem mot avreise! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Planen er at disse pengene skal være strengt forbudt å bruke til noe annet enn Barcelonaturen. Den eneste gangen jeg har lov å ta de ut av krukken er når jeg skal til banken for å veksle til riktig valuta!
 
Image hosting by imagehost.nordei.de

Var ikke dette en god idè? De fleste har jo småpenger som ligger og slenger rundt, og som gjerne blir brukt på unødvendige småting som egentlig ikke trengs. En krone her og en tier der blir jo fort litt mer, så hvorfor ikke? Sier ikke at man kommer til å bli styrtrik på det, men noen ekstra kroner til ferien er jo alltids kjekt å ha! 

Because who's perfect?

 • 27.02.2014 kl. 21:55
Ville bare vise dere denne videoen før jeg tar kvelden. Budskapet er så fint, og jeg håper virkelig det blir synligere i fremtiden enn hva det er i dagens samfunn. Vi er alle vakre på hver vår måte, uansett hvor forskjellig man er fra hverandre! Er dere ikke enig?♥

Håper dere kan sette av fire og et halvt minutt av den ellers så travle hverdagen til å se på den, også bruke et minutt etterpå til å finne tre punkt med dere selv som dere liker best! Kanskje dere til og med kan bruke fredagen på å fremheve disse nydelige tingene? 

Inspirational monday

 • 10.02.2014 kl. 19:22

Goood mandag, alle skjønne! Da var det tid for ny uke og nye muligheter! Jeg starter uken min med både skole og jobb. Skulle egentlig trene også, men jeg kjenner at jeg rett og slett er helt tapper for  energi! Måtte kjøpe litt yoghurtnøtter i sted som trøst fordi jeg var så nedfor.. (Haha god unnskyldning!) Vet ikke hva det er med meg, men mistenker mangel på jern! Har en tendens til å bli så slapp da.. Heldigvis har jeg en pakke jerntabletter hjemme som ligger å venter på å bli tatt!

Siden jeg ikke er helt i form tok jeg turen innom weheartit for å finne inspirasjon og motivasjon til både meg og dere! Kjenner jeg blir skikkelig gira på sommer, trening, sunn mat og ikke minst å ta fine bilder til bloggen, bare ved å trykke innom weheartit! Drømmer meg bort hver gang, jeg! Wish you all a fantastic week Ellers krysser jeg fingrene for at hele uka går unna i en fei! Drar nemlig tilbake til Levanger på fredag og gleder meg såååå utrolig mye til å tilbringe hele vinterferien der! Har planer om å spise ute, dra til sverige, slappe av, se OL og dra på revy! Ååh, blir så herlig!

Latest on instagram

 • 02.02.2014 kl. 15:14

Heii! Rakk visst ikke så mye blogging denne helgen siden tiden bare fløy forbi. Kom fram til Trondheim fredags morgen og planen var da å få shoppet inn noe nytt til garderoben. Problemet var bare at jeg var sååå ufattelig trøtt at shoppinglysten nådde bunnen ganske raskt. Men jeg fikk hvertfall med meg en nydelig leppestift fra dior og en leppeskrubb fra Lush som jeg tenkte å vise dere senere! 

Nå sitter jeg nydusjet hos Markus og ser på fotballkamp (haha) og spiser godteri! Har desverre ikke tatt noen bilder denne helgen, så da viser jeg heller mine nyeste instagram oppdateringer! En del av bildene har vært på bloggen tidligere, så de har dere nok sett før, men det går vel bra?


/1. Min nydelige nye lommebok /2. Speilbildeee /3. Making some juice
/4. Ikke heeelt gira på ny skoleuke akkurat den uka, nei /5. Cafè med mamma /6. Kooos
/7. Selfiiee etter jobb /8. Fra proteinkaffe-innlegget /9.Tirsdagssmiiiiil


/10. Treningsskoene mine /11. Detaljebilder fra et antrekk /12. Frokost på starbucks
/13. Ikke særlig gira på 10 timer i buss, haha! /14. Mmm / 15. Selfieee
/16. Verdens beste hårprodukter /17. Throwback til sommeren /18. Fra bloggen 

Nå sitter jeg og gruer meg til å dra fra Markus og sette meg på bussen for den 10 timers lange turen hjem. Kan ikke si at det frister så mye med både skole og jobb i morgen, men pyttpytt, la gå! Heldigvis er det bare 2 uker til vinterferien, og da drar jeg opp igjen til Levanger og blir her i hele 9 dager! Guud så godt det blir og fy søren som jeg gleder meg!  

Workout music

 • 23.01.2014 kl. 13:20

Good dag, mine fine lesere! Jeg våknet opp med tidenes smil jeg, for statestikken min lå på nærmere 700 unike (norske) lesere og mine bloglovin' følgere har økt med 10! Hoolymoly så gøy! Var nok treningsinnlegget som slo an, og det var veldig gøy at dere likte! Brukte ganske lang tid på å skrive det, i frykt for å feilformulere meg. Synes det er så skummelt å skrive om sånt, rett og slett fordi jeg er sååå redd for å bidra til press rundt trening og kosthold på feil måte. Vel, nå er det faktisk torsdag allerede, og jeg har ukens siste skoledag. I morgen skal jeg jobbe i banken, noe jeg gleder meg skikkelig til! Er så koselig der! Jeg, Sandra og Amalie har nemlig eget kontor, og menneskene vi jobber med er så herlige! Nesten så jeg kunne søkt jobb der i framtiden jo! 

Og så vil jeg gjerne dele noen musikktips til dere. Har lagt til litt nytt på min egen spilleliste (her), så da tenkte jeg å dele noen herlige sanger med dere også! Er jo så kjekt og ikke minst motiverende å trene til ny musikk! Håper dere har en fin dag videre! 

Instagram photos

 • 09.01.2014 kl. 14:13
/ 1. speilbilde før jobb, hihi / 2. klar for trening! / 3. Søte blomster
/ 4. tacolefsepizza / 5. Selfieeee / 6. Smootie, senga og null bukser på en herlig fridag
/ 7. Gla'jente / 8. Beste quoten jeg har lest på lenge! / 9. Klar for jobb i helsort antrekk/ 10. Mine nye fine nikes, som jeg fikk fra kjæresten<3 / 11. Klar for trening! / 12. New years, new opportunities 
/ 13. Smaask! / 14. Deilig, varm kakao med krem en romjulsdag / 15. Meg og besteeee
/ 16. første juledag antrekk  / 17. Ready to work! / 18. Julestemning med iskaffe og det nye!

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder - @torilhornnes 

Drømmer om..

 • 05.01.2014 kl. 15:29
New york

Nyttårsforsetter 2014

 • 01.01.2014 kl. 23:08

Heisann dere Åå gurimalla dere vet ikke hvor mye jeg har savnet bloggen! Julen har gått i en fei med massevis av god mat og fine folk, derfor ble bloggen rett og slett nedprioritert til fordel for en herlig juletid! Nå er det nytt år og nye muligheter, og det gjelder også denne bloggen. Håper dere tilgir fraværet mitt og tar meg tilbake med åpne armer! Jeg tenkte at jeg skulle starte bloggåret med å dele mine nyttårsforsett, så kanskje dere får noen ideer til deres egne? Eller kanskje dere har noen dere har lyst å dele med meg? Jeg synes det er så gøy med nye mål jeg!  Trene 4-5 ganger i uka. Dere aaaaner ikke hvor lat jeg har vært i jula. Har vært godteri og kos hver dag, og ga egentlig helt opp treninga da jeg jobbet hver dag i førjulstiden. Var så tappet for energi at det rett og slett var umulig for meg å gjennomføre øktene jeg hadde planlagt. Men nå er jeg hvertfall klar for å tørke støvet av spenstkortet og komme meg på trening! 

 Bli flinkere til å spare penger. Dere vet når man får den siste lønnslippen, der det står alt man har tjent i løpet av året? Vel, da jeg så det tallet og innså at jeg faktisk ikke har spart opp noe av det var det like før jeg måtte felle en tåre. Her må det forbedringer til! 

 Dra på jentetur. Har allerede begynt å planlegge dette litt, så et av fortsettene mine er å fullføre planen å dra til syden med jentene! 

 Dra på kjærestetur. Dette brukte jeg og Markus X antall timer på å planlegge i jula. Har ikke bestilt enda, men ser ut til at det blir Barcelona på oss til sommeren! Wiii, guud som jeg gleder meg! 

 Være godtefri i 4 mnd. Den hardeste, men gøyeste utfordringen! I fjor klarte jeg 2 mnd i strekk, men nå _MÅ_ jeg klare slå den rekorden. 

 Ta billappen. Eller hvertfall komme skikkelig i gang.... Herregud jeg har vært så dårlig på øvelseskjøring, og nå som jeg fyller 18 om 2 uker merker jeg at jeg angrer skikkelig! Tenk at jeg kunne hatt både bil og lappen innen månden var omme... 

 Smile mer og sette pris på alt det fine. I 2014 skal jeg bli enda flinkere til å sette pris på venner, kjæresten og familien! Føler jeg er alt for dårlig til å vise hvor mye jeg setter pris på dem, og da spesielt vennene mine som ble altfor lite prioritert i 2013.

 Blogge regelmessig. HEHE, jeg er vel ikke akkurat kjent for å klare å drive bloggen lenge før jeg tar en pause? Dette må jeg få til bedre! Blogging er jo så gøøøy! 

 Ta bedre vare på meg selv. Spesielt i slutten av 2013 merket jeg at jeg var waaay for dårlig på dette. Jeg vil bli flinkere til å ta vare på huden, håret og kroppen generelt, og ikke minst gi meg tid til noen selvpleietimer i uken.  

Så håper jeg da, kjære lesere, at dere får et godt nytt år med gleder, utfordringer og nytelser! Jeg har virkelig troen på at dette året kommer til å bli det beste so far, så nå er det bare krysse fingrene og følge med på hva året bringer! 

Julefilmer - Anbefaling

 • 12.12.2013 kl. 14:24

Snøen har lagt seg på bakken og julen nærmer seg med stormskritt. Endelig er det tid for å sette seg i senga med et pledd, pepperkaker og en stor kopp kakao og skru på de gode gamle julefilmene. Jeg startet med "Elf" forrige helg, og er mer en klar for et lite filmmaraton igjen på lørdag! Her har dere mine favoritter i julen: A Christmas Carol - En gammel, men akk så fantastisk julefilm av Charles Dickens hvor man virkelig får kjenne på julens magi! Handler om Ebenezer Scrooge, som er en rik, ensom og selvsentrert mann som hater julen. I filmen drømmer han om hvordan livet for de rundt han egentlig er, og hvordan han vil ende opp om han fortsetter å være sitt selvsentrerte seg. Dette får Scrooge til å se rødt og ender opp som den søteste og hyggeliste mannen noen gang! Denne filmen har kommet i en tegneserie-utgave nå, men jeg må si at jeg foretrekker den gode gamle! 

 Tre nøtter til Askepott - En klassiker som anbefales til alle! Regner egentlig med at de fleste allerede har sett den? Om ikke så er det bare å hive seg rundt kl 11:00 på julafta for å se! Det er en prinsessehistorie om en jente, hennes onde stefamilie og veien hennes til prinsens hjerte. For meg er det faktisk tre nøtter til askepott som ringer julen inn!

 Polarekspressen - En film proppet av herlig musikk og en magisk handling! Polarekspressen handler i bunn og grunn om å troen på julen, julenissen og alt rundt! Filmen handler om et magisk tog som tar med seg barn for å dra til Nordpolen på selveste julekvelden. En kjempekoselig film som anbefalest på det sterkeste!

 Mikke Mus og vennene hans feirer jul - Haha, måtte bare ta den med! Mikke mus og gjengen har fulgt meg tett gjennom heeele barndommen, og julefilmen som er laget er bare helt utrolig! Får skikkelig julestemning av den koselige musikken og de søte historiene! ..Spesielt den der Mikke og Minnie kjøper julegaver til hverandre.. aaaw!  Love Actually - Verdens søteste film som følger juletiden en liten bukett fantastiske, men heeelt ulike mennesker! Den er både søt, morsom og ufattelig koselig! Blant hovudrollene er blant annet Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth og Liam Neeson! Det mååå jo bare være bra??

 Barbie og Nøtteknekkeren - Åååh, husker jeg våknet gryyytidlig hver jul når jeg var liten i frykt for å gå glipp av det årets barbiefilm. Hver gang håpet jeg på nøtteknekkern, for den var en klar favoritt! Er kanskje ikke en direkte julefilm for andre, men i min verden er den det! hihi! Historien begynner når Calra får en nydelig nøtteknekker i tre til jul. Den natten, når Clara sover, blir nøtteknekkeren plutselig levende for å kjempe mot musekongen som har invadert stuen til Clara. Nå Clara skal hjelpe nøtteknekkeren med å overvinne kongen kaster han en forbannelse over henne slik at hun krymper. Så Clara og nøtteknekkeren drar av sted på et eventyr for å finne sukkertøyprinsessen som kan bryte musekongens forbannelse.

 Elf - Så denne med Markus i helga og fytti så søt den er! Jeg hadde faktisk sett den en gang tidligere, men hadde helt glemt hvor fin den filmen egentlig er. Hovudrollen er så uskyldig, barnslig og koselig at man ikke kan la være å le og smile! Elf er nemlig en film om et menneske som blir oppdratt og vokser opp på nordpolen med Alver. Når han finner ut at han egentlig er menneske drar han avsted for å finne faren sin og starte et nytt liv! 

 The Holiday - En romantisk komedie fra 2006. To jenter som bor på ulike sider av kloden, bestemmer seg for å ta en pause fra mennene i livet sitt. Gjennom en annonse på nett finner de hverandre, og bestemmer seg for å bytte hus i 2 uker i julen. Etterhvert blir de kjent med nye menn og wiiips så utvikler filmen seg til en suuupersøt film! 

Min ønskeliste

 • 29.11.2013 kl. 18:02


Puuh, endelig helg! ..og gud så godt det skal bli! Jeg skal hvertfall slappe helt av i kveld med noen serier og freiasjokoladen jeg kjøpte på Rimi i sted. Har vært i sentrum med Amalie frem til nå for å se litt på julegaver og diverse. Kjøpte meg også verdens fineste blazer fra MEXX, åååh den er så nydelig! Kan vise dere den i løpet av helgen 

Ellers fikk jeg en del spørsmål om jeg kunne dele ønskelista mi med dere. I år er den evig lang, så jeg fant bare frem de tingene jeg ønsker meg aller mest. Innså når jeg var ferdig at jeg bare hadde funnet frem de dyreste tingene da, men helloooo det er lov å ønske seg hva man vil, ikke sant?Ha en fin kveld da snuppelupper, så snakkes vi om ikke så lenge!

10 ting om meg

 • 22.11.2013 kl. 15:11
 Mine største svakheter er boller, sjokolade og meieriprodukter. Jeg prøver jo, som dere vet, å være så sunn som mulig, men når jeg var på jobb på Olefine og fraktmannen kom inn med de nybakte bollene.... HOLYMOLY jeg har faktisk ikke ord på hvor fristende det var! Meieriprodukter derimot er jo faktisk ikke så negativt da, og det spiser jeg myyyye av! 

 Jeg er helt overbevist over at jeg er avhengig av shopping. Altså, jeg kan ha perioder hvor jeg tenker sånn "NÅ skal jeg være flink å spare" også er jeg sykt flink... men etter noen uker så skjelver nesten hendene etter behov for litt shopping. Sykt.

 Det værste jeg kan få servert er torsk og lapskaus. Beggedeler er noe jeg virkelig kunne ønske jeg likte, og tro meg -jeg har prøvd å like det! Men det går altså ikke ned med mindre jeg sitter i en evighet og konsentrerer meg om å ikke få det opp igjen. Ok, æsj men ja det er fakta.  Jeg slet med deprisjon en periode i fjor. Jeg innså det ikke der og da, men når jeg ser tilbake i ettertid så kan jeg ikke annet enn å tenke at dit vil jeg aldri tilbake. Se for dere å sitte konstant i sengen innelåst på rommet til enhver tid bortsett fra når man er på skolen. Huff.. Dette var også en av grunnene til at jeg sluttet med både twitter og blogg.. Så vet dere det :))

 Mitt største ønske at the moment er å få dra til London rundt juletider i år. Ååh, alt jeg kunne gjort for en real shoppingrunde i juleatmosfære på Oxfordstreet.. Mmmm..

 Jeg elsker å reise! Uansett om det er jalla charterferie eller USA, alt av reising er bare helt fantastisk! Har planer om å bo i det store utland for en stund når jeg blir litt eldre. Gjerne i California, for halleluja som jeg elsket California!

 Trening og et sunt kosthold var ikke spesielt viktig for meg før nyttår i fjor. For bare 1 år side kunne jeg virkelig ikke brydd meg mindre om det var sjokolade eller salat jeg spiste til middag. Så lenge det var godt gikk ned. Min guilty pleasure er å "stalke" kardashian-familien! Jeg følger nemlig med på alt som har med kardashian å gjøre: "keeping up with the kardashian" "kim and kourtney take miami" og "kriss show" er blant mine favorittprogram, og jeg kan se på det dag inn og dag ut. Skal jeg være helt ærlig så går jeg også på youtube en gang i blant kun for å se om det er noen filmsnutter der fra ulike TV-show hvor noen fra kardashian-familien er med i. Ja det er ille, men FOR en herlig familie! 

 Jeg tar utrolig lett til tårer. Jeg gråt under Hannah montana the movie og jeg gråter hveeer gang Markus drar hjem. Huff, tårene presser litt for lett her ja, men det er desverre så vankelig å gjør noe med. 

 Stilen min har forandret seg utrolig mye den siste tiden. Husker i tiende klasse når jeg gikk med gullbukser og knallfargede plagg. Jeg var ikke så redd for å skille meg ut, for å si det sånn. Nå føler jeg derimot at jeg har funnet min egen stil: Komfortabel, enkel og pyntet. 

Julegavetips til venninner

 • 11.11.2013 kl. 18:08

Hei og god mandag alle sammen! Hadde så dårlig tid i sted at jeg hverken rakk å redigere antrekksbildene noe fint eller skrive en brukbar tekst. Deeeerfor beklager jeg et skikkelig kvantitesinnlegg, og så later vi som jeg fortsatt er en kvallitetsblogg -slik jeg ønsker å være! Hihi.

Nå var jentenes tur til å få julegaver (innlegget til guttegaver kan dere finne her). I denne omgang har jeg laget julegavetips hovudsaklig til venninner, men alt dette funker jo helt fint til både søster, tante og mor også! Tar en del tid å lage slike innlegg, så jeg håper noen av dere finner det brukbart! Jeg synes hvertfall at det er kjempestas med slike innlegg på andre sine blogger, så jeg kjører på!  
Ellers lurer jeg litt på hva dere ønsker mer av på bloggen? Her er det bare å komme med konstruktivkritikk og nye idèer! 

Tentamen

 • 07.11.2013 kl. 18:46

For noen uker siden hadde vi medietentamen på skolen. Hvor vi fikk 3 ulike fag vi kunne komme opp i: Radio, film og grafisk design. Jeg var faktisk så heldig at jeg kom opp i favorittfaget mitt, som er grafisk! Tenkte jeg kunne dele resultatet mitt med dere. Er jo kanskje litt gøy med noen annerledes innlegg også av og til? Oppgaven jeg fikk var, kort fortalt, å lage et magasincover som var inspirert i en stil mellom 50-90-tallet. 

Årstallet jeg valgte var 80-tallet, så det var bare å sette igang med tuppering av hår og sterke sminkekontraster med en gang. Haha, jeg skulle på jobb den dagen så var for stressa til å finne modell.. Derfor stilte jeg opp selv! Haha, huff så kleint.. Dette er da noen av eksempelbildene jeg leverte. Disse har jeg bare redigert kjaptkjaptkjapt som dere sikkert ser på bakgrunnen.. Tok bildene foran et skap med masse gliper som jeg måtte retursere bort, derfor ser det så rart ut. Det ferdige resultatet ser dere til høyre! Jeg ble strååålende fornøyd, og endte opp med 5+! Det eneste trekket de hadde var at mentor følte det var mer 90-tallspreg enn 80. Og ja, når jeg ser på det i ettertid så er jeg helt enig i det de sa! Det ble rett og slett for spicegirl-ish til å være 80-tallet. Men vet dere hva? 5+ er mer enn bra nok for meg!

Julegavetips til kjæresten

 • 05.11.2013 kl. 20:24

Vet dere hva folkens? Jeg har allerede begynt å stresse med julegaver! Haha, begynner egentlig aldri med julegaver før sånn 2 uker før jul, men i år kjenner jeg virkelig at jeg vil begynne litt før. Tror kanskje det er fordi dette er første julen min med kjæreste, og hva kjøper man egentlig til kjæresten? I et desperat forsøk på å finne ut av det, begynte jeg å søke rundt på nett etter julegavetips i går kveld. Fant etterhvert en del alternativ, så da tenkte jeg like så godt å dele de med dere! Antar det er flere som trenger litt tips, om det så er til kjæreste, bror eller far.Håper innlegget var til nytte. Det var det hvertfall for meg mens jeg lagde det.. Haha. Skal lage et innlegg med julegavetips til venninner også som kommer etter hvert. Ha en fiiiin kveld videre!

Tidligere antrekk

 • 04.11.2013 kl. 20:53

Puuuh, endelig tid til å sette seg ned med dataen! Nå er jeg nemlig tilbake i Førde igjen etter en perfekt helg med kjæresten i Levanger♥ Jeg kom frem til Førde kl.09 i dag tidlig, så da var det bare å finne et toalett og freshe seg opp litt før det bar av sted til sparebanken! Der skal jeg nemlig være på marknadsavdelingen på utplassering i 2 uker nå, sammen med Amalie og Sandra. Fikk utrolig godt inntrykk av hvordan det blir, så gjett om jeg gleder meg! 

Etter utplasseringen dro jeg rett på jobb. Så som dere sikkert skjønner har jeg ikke hatt så mye tid til bloggen, og har heller ikke rukket å ta noen bilder. Tenker å ta med kameraet i morgen da, så Amalie kan ta antrekksbilder i matpausen så jeg kan publisere det når jeg kommer hjem om kvelden. I mellomtiden vil jeg gjerne dele noen antrekksbilder fra i sommer med dere. 
Har dere noen favoritter?

Bokanbefaling - Politi

 • 02.11.2013 kl. 13:09

Heihei alle sammen! Jeg kom frem i Levanger i 14-tiden i går etter noen timer med shopping i Trondheim. Fikk kjøpt meg både vinterjakke og diverse annet som jeg tenkte å vise dere når jeg kommer hjem. Klarte nemlig å glemme igjen kameraet i Førde, desverre! Heldigvis har jeg noen forhåndsskrevne innlegg fra tidligere, som jeg kan dele med dere til jeg kommer hjem igjen.

Så derfor tenkte jeg å komme med en aldri så liten bokanbefaling! Jeg er virkelig ikke en lesehest, men når man drar til varmere strøk og ligger strekt ut i sola dag inn- og ut så kommer bra lesestoff godt med. Denne boken leste jeg da jeg var i Tyrkia i sommer, og halleluja så ufattelig bra den er! "Politi" av Jo Nesbø slår virkelig alt jeg har lest før, så nå må jeg bare tipse videre om den! "På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers." ..Dette er det som står på baksiden av boken. Boken tar oss gjennom løsingen av en mengde drap, både nye og gamle. Den er virkelig spennende og det er så og si umulig å legge den fra seg når man først har begynt å lese. (Jeg måtte derimot gjør det når jeg var kommet til siste kapittel, ååh jeg ville ikke at den skulle ta slutt!!). Den har en hel haug med overraskende vendinger og teksten er skrevet på en utrolig bra måte. Ingen kan si noe på at Jo Nesbø virkelig kan kunsten å skrive.

Latest on instagram

 • 28.10.2013 kl. 16:30

Helloen jenter! Da var det mandag og ny uke igjen! Har så lyst at denne uka bare skal suse forbi så det blir torsdag foooort! Da drar jeg nemlig til Levanger for å være med Markus hele helga! Ååh, skal bli så godt å se han igjen! 

Forresten så er det utrolig gøy å se at det allerede er så mange som finner veien til bloggen min! Var kjempekjekt å våkne i dag å allerede ha kommet på topp 200! Også må jeg si tusen takk til dere som legger igjen kommentarer her også! Ingenting gjør en blogger blidere enn når det er litt aktivitet i kommentarfeltet! Motivasjonen til å bruke  tid på innleggene stiger med en gang merker jeg! Har det litt travelt akkurat nå, så tenkte å bare dele mine siste instagramoppdateringer. Profilen min på instagram heter forresten torilhornnes, som alle andre steder :-)1. Enkelt og basic antrekk / 2. Leeegday! / 3. Nye ringer fra min nye jobb. / 4. Styling til tentamenshoot.
5. Tentamensresultatet mitt! / 6. Nytt hår! Sååå fornøyd! / 7. Fullkornspizza, Mmmm! / 8. Nøttekos til lørdagen.
9. Min favorittfrokost / 10. Mitt første kjøp på acne måtte dokumenteres / 11. Klar for trening! / 12. Besta sin gamle fine klokke. 
13. Selfieeee / 14. Hardkjør på ellipsemaskina / 15. Capsprøving på H&M / 16. Throwback
 

Tilbake

 • 27.10.2013 kl. 14:33
Hei og hå, hvordan går det med dere? Jeg endte visst opp med en timeout fra bloggen. Det var ikke planlagt i det heletatt, så jeg fikk derfor ikke sagt ifra. Men de siste ukene har jeg merket at jeg savner blogging skikkelig, så nå tenker jeg å prøve å starte opp igjen! Har hodet stappet av en haug med ideer og innlegg jeg gjerne vil dele med dere: Alt fra oppskrifter til mote! Wiii, er så gira på å komme i gang!

Ellers så har jeg det utrolig bra for tiden, og stortrives med hvordan livet er akkurat nå. Har blant annet fått jobb på Mestergull, hvor jeg lærer mye om både kundeservice og smykker. Synes det er så stas å begynne i en litt mer pyntet jobb enn kaféjobben jeg hadde før! I tillegg har jeg også fått meg kjæreste! Haha, ok når man sier at man har "fått seg kjæreste" så høres det ut som man har hovet inn en random på gata og tvingt han til å bli sammen med seg. Men nei, jeg har blitt sammen med verdens beste Markus som betyr sååå mye for meg! 

Når det kommer til bloggingen så ser jeg litt an hvordan det blir. Har selvsagt lyst å satse skikkelig på den og levere flere kvallitetsinnlegg for dagen, men jeg har desverre perioder hvor andre ting tar mye tid. Jeg skal i hvertfall gjør mitt beste, så får dere heller leve med at det kanskje blir litt dårlig oppdatering fra tid til annen :-) 

Home sweet home

 • 30.06.2013 kl. 16:56

Hei alle fine! 

Beklager fraværet mitt, nå lover jeg virkelig å skjerpe meg! Har tilbringt en hel uke i Fredrikstad med fantastiske Madelen♥ Vi har vært litt overalt egentlig, og rukket flere kafè-og resturantbesøk, kino, shopping i Oslo og harrytur til Sverige! Haha huff, Ble kanskje litt for mye mat og goderier den her uka, men det er viktig å kose seg litt ekstra i blant :-)


1. Madelen på Olivia / 2. Gamlebyen i Fredrikstad / 3. Mine nye flatforms! Elsker de! 

4. shopping i Oslooo! / 5. den beste isen (fra yogurt heaven) / 6. Doffen, verdens søteste hund! 

7. ut på tuuur i regnværet! / 8. matkos / 9. Verdens beste pizza fra Olivia, denne mååå dere prøve om dere er i Oslo!

Svar på spørsmål om trening!

 • 21.06.2013 kl. 20:55

Heihei! Nå tenkte jeg å samle sammen spørsmål og svare på litt spørsmål om trening. Har bevisst prøvd å unngå å skrive direkte treningsinnlegg den siste tiden, rett og slett fordi jeg er redd for å skape kroppspress og gi ut feil informasjon osv. Jeg er jo tross alt ikke profesjonell, så husk på det når dere leser gjennom svarene! 
 
Kunne du lagt ut treningsplanen din for hver uke? Er så inspirerende! :)
Har faktisk skaffet meg en bok der jeg skriver detaljert hva jeg skal trene hver eneste dag i uken, derfor orker jeg ikke å skrive inn på dataen i tillegg. Beklager for dette, men det tar en del tid. Kan sikkert gjør det en gang i blant da!

Hvordan øvelser tar du på rumpe og bein? Hvor mange rep og set? 
Lårpress 10x3, knebøy 10x3 eller 10x6, fitnessball (ligger på ryggen, hever rumpa og ruller en fitnessball frem og tilbake med beina) 30x3, knebøy med kettlebell 20x3, hip thrust 10x3, squat mot veggen (sitter i 90 grader mot en vegg) 70 sekund x 3, bulgarsk utfall 10x3. 

Kan du legge ut før og etter bilder av treningen din? Er så inspirerende å se på, og du er så flink å trene og spise sunt!
Føler meg desverre ikke så komfortabel med å legge ut lettkledde bilder av meg selv på nettet. Fant et eksempel fra konfirmasjonen min da (2 år siden), ikke at man ser så mye av kroppen men dere ser kanskje en forandring i ansiktet? Har jo forandringer fra Januar i år til nå og, men fant ikke noen gode bilder i farten desverre..

Skal prøve å finne flere og bedre eksempler til senere!  

Kan du legge ut mal for treningsplanen din? Legge ut bilde av en tom treningsuke liksom? Hadde vært veldig mye til hjelp! 
Selvsagt kan jeg det! trykk HER for å komme til den. 

Hvor lager du treningsplanen din? Picasa? 
Noope, den lager jeg i pixlr.com! Kjempekjekt program som er veldig enkelt å bruke! 

Mørk sjokolade (70%) er det sunt? I små mengder? Eller kan man spise en hel plate uten at det gjør noe?
Jeg har hørt at mørk sjokolade er sunt for kroppen i veldig små mengder. Typ 2-3 biter annenhver dag. Det er sikkert veldig ulik mening om dette. Når det er sagt er jo selvsagt 70% eller enda bedre 86% sjokolade mye sunnere enn vanlig melkesjokolade! :-) 

Ka merke er dei speltlompene du bruke? 
Buer! 

Hvordan greier du å avstå fra sukker i hverdagen? Har du noen tips? 
Om jeg får søtsug finner jeg gode alternativer som yoghurt, frukt, bær, proteinsjokolade, proteinshake med sjokoladesmak osv! Det er så fantastisk mye som er både sunt og godt! Dessuten er det en regel som sier at om man dropper noe man er avhengig av i 2 uker, så er avhengigheten borte! Dette gjelder også sukker, og det funket for meg! 


Når familien din spiser middag, spiser du den maten uansett hva det er? Hvis de f.eks har kjøttkaker og poteter o.l. spiser du det da? 
Hjemme spiser vi som oftest både sunt og næringsrikt, fordi mamma er like opptatt av å være sunn som det jeg er. Hvis vi har noe "usunt" en sjelden gang så finner jeg meg heller noe annet. Jeg elsker jo å lage mat, så det er null problem!

Kor e treningstightsen din fra? 
Vet ikke helt hvilken du mener, men tightsene mine er fra Nike, adidas og favoritten er fra 2XU. 

Sweet seventeen

 • 19.06.2013 kl. 22:44

På lørdag var jeg jo i 17-års bursdag til fineste Amalie & Julie! Var utrolig gøy, med masse nye folk og selvsagt også de gode gamle♥ Går jo på en annen skole enn de gamle vennene mine nå, så det er desverre ikke så altfor ofte jeg møter de lengre. Det gjorde derfor denne bursdagen ekstra kjekk! Som dere kanskje ser på bildene under var det white-party, og vertene hadde virkelig lagt arbeid i bursdagen med både velkomstdrinker, typ 20 ulike tapasretter, utebord og masse deilig dessert!  

(Bildene er lånt fra Ane & Amalie)
Ser dere maten eller? Herregud, det må være det beste jeg har fått servert noensinne! Tapas er helt klart favoritten min, og så var det oreokake, gulerotkake og muffins til dessert, og jeg bare "hallelujaaa". Gjett hvem som var i himmelen og endte opp med å spise litt for mye... Haha, det er akkurat sånn bursdager skal være? 

I morgen skal jeg på jobb, og deretter kan jeg endelig si meg ferdig med 1. året på media og kommunikasjon! Skal si det har har vært et lang år med både opp og nedturer, og nå er jeg suuperspent på hva jeg skal gjør til høsten. Valget står mellom å fortsette MK her i Førde eller å rett og slett flytte til Bergen for å gjøre det samme. Vi får se hva som skjer! Har forresten fått en del spørsmål om trening osv, så tenkte å samle det opp i et innlegg! Bare spør mer om det er noe dere lurer på, så skal jeg gjøre mitt beste for å svare! :-)

Siste instagramoppdateringer

 • 16.06.2013 kl. 18:06

Sitter her og venter på at klokken skal bli 8. Da skal jeg nemlig på fjelltur med en herrrlig jentegjeng! Det er nydelig vær ute og sola skinner, så dette skal utnyttes til det fulle! Hadde en heeeftig utskeiing i går med kaker, brus og godteri. Var kjempedeilig da, og helt klart fortjent (om jeg får si det selv)! Godsaker blir faktisk så mye bedre når man ikke har spist det på lenge, men blir en stund til jeg skal spise så mye igjen ja! Her er forresten noen av de siste bildene jeg har lagt ut på treningskontoen min på instagram:


1. Tåkete fjelltur / 2. Noe av det beste jeg vet til middag: entrecote & asparges / 3. Proteinshake til kveldsmaten
4. Frisk frokost: yoplait yoghurt med havrekli / 5. Speilbilde før trening / 6. På fjelltur med Hanna


7. Tok av på jordbærsalg på coop! / 8. Stort mandagssmiiiiil / 9. Svette er fettet som gråter, ikke sant? Haha, huff...
10. Styrketrening på bein/ 11. Speltlompepizza til middag! Mmm, deilig! / 12. Fjelltur i fineværet igjen.


13. Lager skolelunsj kvelden før / 14. megggg / 15. Et siste fjelltur-bilde. Se hvor nydelig utsikten er fra toppen av Hafstadfjellet! 
16. Lei av å øve til eksamen / 17. Detox-te / 18. Matshopping med mamma! 

Følg meg gjerne på @t_hornnes! 

Siste helga

 • 14.06.2013 kl. 12:50

Gooood fredag alle solstråler♥

Beklager fraværet mitt de siste dagene. Vet ikke hvorfor, men jeg har rett og slett vært så utmattet at jeg ikke har orket å blogge. Nå er det heldigvis bare 1 uke igjen til jeg har ferie, så da lover jeg at det blir mye fokus på bloggen! Tenk at det er siste helga før ferien starter da! Merker allerede at jeg er mer gira, tror det er fordi jeg innser hvor bra jeg egentlig har det for tiden. Det er jo straks  ferie, jeg skal endelig møte Madelen igjen, det er fint vær, jeg har aldri vært i bedre form (fysisk) før, jeg er motivert til treningen, har folk som bryr seg om meg.. Ja, listen med ting å glede seg over er lang! 

Akkurat nå sitter jeg i kosedressen i senga, spiser salat og planlegger diverse blogginnlegg. For en deilig morgen! Var innom skolen en tur for å sjekke om jeg hadde kommet opp i munntlig, men det hadde jeg heldivis ikke! Har 2 dager igjen med trekkdager, så får bare krysse fingrene videre! Ha en strålende fredag alle sammen!
 

Bloggskatter

 • 08.06.2013 kl. 12:22

Hei mine fine lesere♥

Vil bare komme med noen tips til bloggere som kanskje ikke alle har hørt om? Alle av dem har jo en del lesere, men ikke like mange som fortjent. Dette er jenter som skriver helt fantastiske blogger og ikke minst: tar nydelige bilder! Etter min mening er disse jentene blant de beste bloggerene på blogg.no. Og om det var jeg som fikk bestemme hadde disse 6 bloggene ligget på de 6 øverste plassene på blogg.no's o store toppliste. Så det er absolutt verdt å gi de en sjangse og trykke seg innom :-)


Adrienne Eikrem. Okei, hun er kanskje ikke så veldig ukjent.. Likevel synes jeg hun fortjener å være mye høyere oppe på listen enn hun allerede er. Denne nydelige jenta har talent både bak og foran kameraet. I tillegg så tar hun flere unike og varierende bilder enn hva "vanlige" blogg.no-bloggere gjør. 


Hanne Mjåseth. Hanne har akkurat gått fra femelle til blogg.no. Og jeg må nesten bare starte med dette: Er det kun jeg som synes hun er PRIKK LIK Olsen-tvillingene? Hun kunne jo vært den tredje tvillingen, haha! Hanne blogger om trening og mote, noen tema hun virkelig har peiling på! Leter du etter mat -eller treningsmotivasjon, så burde du sjekke bloggen hennes! En skikkelig gladblogg det her. 


Ingrid Bjørndal. Ingrid, Ingrid, Ingrid.. en av de vakreste og søteste bergenserene jeg vet om! Kan faktisk ikke huske hvor lenge jeg har lest bloggen hennes? Hun har liksom alltid vært på bokmerke-linjen på PCen min. Ingrid tar hvertfall nydelige bilder, har suuuperkul stil (og et nydelig smil!!). I tillegg legger hun av og til ut sanger, som alltid er den typen sanger jeg selv hører på. Det er så gøy!


Wanda Luedy. Denne jenta tar stil til et helt nytt nivå. Elsker at hun tør å skille seg ut og virkelig legger arbeid bak antrekkene sine (ser det ut som hvertfall!). Ikke nok med det, men bildene wanda tar er virkelig av god kvallitet altså! Har fulgt Wanda like lenge som jeg har fulgt ingrid tror jeg.. Veldig lenge med andre ord! Går aaaaldri lei av antrekkene hennes! You go giirl! 


May-Teresa Steinsland. May er enkelt og greit mitt forbilde når det kommer til bilder. May tar noen av de vakreste bildene jeg vet om! Og jeg føler hun ligger et stort steg foran andre på vår alder når det kommer til fototalent. Hun gir syyykt mye inspirasjon gjennom bildene sine, og i tillegg har hun nyydelig utseende, og ikke for å glemme håret! ..Ååh, så vakkert!

Selvportrett

 • 03.06.2013 kl. 21:20Visste dere at min aller største lidenskap er å ta bilder? Jeg er ikke verdens flinkeste, men jeg elsker det uansett. Følelsen av å kunne si seg fornøyd med et bilde man har produsert selv er helt fantastisk. I tillegg elsker jeg å bruke tiden min på å redigere. Av og til så kan jeg sitte og redigere det samme bildet på 10 ulike måter. Det over her for eksempel, det finnes i 7 ulike versjoner nå. Dette er faktisk litt av grunnen til at jeg begynte å blogge igjen. Jeg ville rett og slett ha en plass å legge ut bilder. Det hjelper veldig med å ikke miste motivasjonen til å finne frem kameraet. 

Om dere vil komme med konstruktiv kritikk til bildene på bloggen min (ja, absolutt alle) så er dere mer enn velkommen til det! Nå skal jeg kose meg med vanilje kesam, grunola og Det Nye, før jeg planlegger morgendagens antrekk og hopper til køys! I morgen er det halvdag på skolen, så da blir det trening og myye fokus på bloggen! Snakkes♥

Keep it white

 • 30.05.2013 kl. 16:30

Hei alle skjønne♥

Nå er jeg på jobb på kafeen, så dette innlegget er forhåndsskrevet. Skal jobbe til 20 i dag, så må jeg nesten springe ut dørene for å komme meg hjem, blogge og fortsette matteøvingen. Haha, føler det er alt jeg snakker om for tiden.. I morgen er det hverfall over, så da blir det mer fokus på andre ting! Åååh, tenk at det er i morgen allerede. Herregud for noen eksamensnervær jeg får bare av tanken på det!

I skrivende stund sitter jeg på skolen og jobber med et magasincover og oppslag. Synes det er så gøy å jobbe med! Temaet mitt på oppslaget er klær i hvitt eller dongeri. Vet ikke helt hvilket jeg skal levere inn, men tenkte jeg kunne dele litt inspirasjon med dere. Hvite og lyse plagg må jo være blant det vakreste som finnes, hvertfall etter min mening! Det er så enkelt og minimalistisk, så man kan jo ikke annet enn å elske det? Spesielt helhvite antrekk, åååh smeeltAlle plaggene er fra Nelly.
 

Om min språkreise i California

 • 29.05.2013 kl. 18:44

I fjor sommer var jeg på språkreisemed EF i California. Pågrunn av etterspørsel om innlegg om dette, så har jeg valgt å skrive et (veldig) detaljert innlegg om turen. Husker jeg dro dagen før skolen var over, og jeg var sååå spent på hvordan det kom til å bli. Det tok heldigvis ikke lang tid før jeg skjønte at det var ingenting å bekymre seg for, for herregud for en fantastisk sommer jeg hadde! 

Jeg var en av de som dro alene. De aller fleste som drar på språkreise gjør det, selv om det kan virke som at det er veldig vanlig at flere drar sammen. Jeg husker at det jeg var mest nervøs for var at jeg ikke skulle passe sammen med de jeg dro med, og at jeg skulle sitte alene i California i 1 mnd. Tror de fleste er ganske bekymret for det før de drar? Sånn blir det ikke. Allerede på flyplassen hadde jeg begynt å få nye venner, og innen en uke hadde jeg følelsen av at jeg hadde kjent disse menneskene i en evighet. Herregud, for noen fantastiske personer jeg møtte! 
På flyplassen var jo alt selvsagt veldig spennende. Men dere må huske at alle som drar på språkreise gjør det for å møte nye personer og oppleve gøye ting! Derfor er alle veldig åpne, blide og pratsomme allerede ved starten. Ikke en gang på flyplassen kan jeg huske en eneste person som gikk alene. Alle var inkludert med en gang.

Vi fra Norge var de første som ankom campus. Så vi stod og så på da de fra de andre landene kom. Før dette hadde vi fått utdelt rom som vi skulle bo på resten av oppholdet. Jeg kom på rom med søte Madelen, som jeg faktisk skal møte nå i sommer! Rommene var veldig enkle og små. Vi hadde 2 senger, 2 skap og 2 pulter. I tillegg til dette hadde vi et bad med 2 dusjer, 2 doer og 4 vasker som vi delte med "gangen vår", som var 10-15 andre jenter. Jeg trodde at dette skulle bli veldig vanskelig, ettersom jenter ofte bruker mye tid på badet, men det ble langt ifra et problem! Alle fikk dusjet når de skulle, og det var sjeldent alt var opptatt :-) Campuset var enormt. Det tok sikkert 30-40 minutter å gå fra den ene siden til den andre. I nærheten av campuset kunne man også finne diverse butikker og matvarekjeder som feks. target (gigantisk butikk som har ALT man trenger). Skolen lå som en del av campus, og i forhold til norske skoler var den bare helt syyyk! Vi hadde blant annet 3 starbucks, subway, pizza hut, flere resturanter og en skolebutikk som solgte skolegensere osv. I tillegg var det også badebasseng i skolegården! (Hei Norge, les og lær).  

I løpet av den månden jeg var i USA fikk jeg dra rundt og oppleve utrolig mye. Jeg var blant annet i San Fransico en helg (hvor vi så Golden Gate Bridge), i Las Vegas (hvor vi shoppet, besøkte stratosphere, og jeg og noen venninner var på poolparty på hotellet hvor hangover ble spilt inn.), i Hollywood (her var vi flere ganger, og så blant annet walk of fame, beverly hills og kjørte limousine), i San Diego (Der var vi innom den nydeligeste stranden jeg noen gang har sett!), i Disneyland (her feiret vi USA sin nasjonaldag, og så de syyykeste fyrverkeriene!), Six flags (her tok vi verdens største/skumleste berg-og-dalbaner)... og dette er ikke alt engang! 
Jeg og de fleste andre fra Norge hadde meldt oss på alle utfluktene, noe som gjorde at vi alltid hadde noe å gjør. Vi satt så og si aldri i ro, og om vi hadde en hel ettermiddag (etter skolen altså) så kunne vi dra til stranden, badebassenget, target, trene eller egentlig hva vi ville. I helgene var vi stortsett borte fra campuset på diverse utflukter. (Både turen til Las Vegas og San Francisco varte hele helga). 

Vi hadde mye mer frihet enn jeg hadde trodd at vi skulle få. Når vi kom fram på de destinasjonene vi skulle, så var vi fri til å gjøre akkurat hva vi måtte ønske! Dette gjorde at vi kunne shoppe, spise, se og gjøre akkurat hva vi ville, så ofte vi ville og når vi ville. Det var utrolig deilig! De eneste kravene vi hadde var at ingen fikk gå alene, vi måtte ha med mobil og være tilbake til bussen til riktig tidspunkt. 

Og så antar jeg det er mange som lurer på dette med mat og kosthold? JA, USA er et utrolig usunt land. Frokost og lunsj er jo en del av det man betaler før man drar ned, og her fikk vi både kaker og brus allerede klokken 9 om morgenen. Til lunsj var det mye pasta, loff, og pizza. MEN, når det er sagt så har de også gode alternativer! Både frokosten og lunsjen funket som et koltbord, så hva du vil spise er opp til deg. Hver dag hadde de masse deilig frukt og jordbær osv. Skal ikke si at det er mulig å leve 100% sunt, for det er det ikke i akkurat den kantinen. Men det går an å holde det på et greit nivå hvertfall :-) Når man drar på resturanter så står alltid antall kalorier i alle retter oppgitt, det gjør jo at man blir litt mer bevisst!  
  Som en liten avslutning vil jeg anbefale alle eventyrlystne sjeler å dra på språkreise! Jeg hadde den beste sommeren i mitt liv, som jeg aldri kommer til å glemme. Det er utrolig gøy å se tilbake på alt jeg har opplevd. I tillegg vokser man mye på å være så lenge vekke fra foreldrene, familien og venninnene sine. Om jeg hadde dratt igjen ville jeg helt klart dratt alene denne gangen også. Det gjør at du lærer mye om deg selv, og om hvordan man skal være selvstendig. Og husk å ha med dere nok penger! De fleste i min gruppe hadde mellom 20-30 000 i lommepenger. Dette trenges siden det er såpass mye tid til shopping! 

Ææh, langt innlegg! Nå føler jeg at jeg i hvertfall har fått med det meste, men jeg glemmer jo alltid det viktigste, så still gjerne spørsmål om dere lurer på noe mer! :-) 

Ny instagram @toril_hornnes

 • 26.05.2013 kl. 20:05

Heihei! 

I går kveld lagde jeg meg en ny instagram igjen! Dette ble altså min tredje, og sannsynligvis ikke siste profil.. haha! Nå har jeg en hvor jeg følger venner og kjente, en til trening/motivasjon og en hvor jeg bare deler de aller fineste bildene mine. Den nye er altså den sistnevnte. Her kan dere se noen av bildene jeg har lagt ut allerede. Det blir jo selvsagt en del bilder fra bloggen, men også litt annet! instagrammen heter toril_hornnes. Håper dere vil følge meg♥

Levis my love

 • 26.05.2013 kl. 11:56

God morgen alle søte♥

I dag tok jeg på meg levisshortsen for første gang i år! Levis har helt klart de kuleste shortsene, og selv har jeg 4 stykker. Disse shortsene går jo til alt, spesielt om man er ute etter en litt sporty og avslappet look. I tillegg gjør jo ofte shortsene hele antrekket, ta for eksempel antrekket jeg har på meg på bildene under her, det er så enkelt som en hvit t-skjorte, men levisshortsen gjør antrekket trendy og kult. I dag våknet jeg forresten klokken 9 og bestemte meg for å sette i gang å øve til matteeksamen istede for å ligge å slaure. Jeg klarte å øve en hel time før jeg ble drittlei. Haha, fortsetter det sånn så ligger jeg dårlig an altså. Er det bare jeg som synes det er ufattelig umotiverende å pugge til prøver som ikke er før om en uke? Liker best å øve to dager i forveien, jeg.. Men jeg skjønner jo det at når det er eksamen og hele boka skal pugges, så må man ha litt bedre tid på seg. Nå skal jeg få i meg resten av frokosten før jeg skifter levisshortsen ut med en treningstights og tar meg en løpetur. Håper alle har en suuper søndag! 

Tips til sommerinnkjøp

 • 22.05.2013 kl. 16:00

Heihei alle søte! 

Baklager mitt lille fravær, jeg har valgt å rett og slett bare kose meg i solen med 0 bekymringer. Men nå er både regnet og bekymringene tilbake.. Har blant annet naturfagsprøve, matteeksamen og medietentamen i vente de kommende ukene. I tillegg til å øve til dette må jeg få presset inn litt jobbing og ikke minst trening. Jeg har mye å tenke på med andre ord. baah.. Heldigvis er det bare 3 og en halv uke til ferie! 

Nå har jeg laget en liten innkjøpsliste til dere som vil fornye sommergarderoben deres før ferien kommer! Jeg var i byen i går og hamstret inn litt basicklær i går, blant annet en oversized hvit t-skjorte, turtleneck topp, svart haremsbukse og en grå maxikjole! 
Noen stikkord man kan ha i bakhodet er baggy shortser, mye blått, blomster, hvitt, blonder, t-skjorter med print, lyse farger, mønster og oransje. Har hørt flere ganger at dere liker sånne innlegg, så jeg håper dere likte innlegget og tipsene var til nytte! 

17. mai

 • 17.05.2013 kl. 20:10
Hei og gratulerer med dagen, mine medborgere! Håper alle har hatt en fantastisk 17.mai-feiring med masse is, pølser, grøt, kaker og ikke minst gode venner og familiemedlemmer! Jeg ligger i dette sekund rett ut på sofaen som et dødt dyr, har spist aaaalfor mye i dag. Ikke var det sunt heller. Pyttpytt, nå var det nasjonaldag og da skal man jo kose seg litt ekstra, ikke sant? :-) 

Jeg startet dagen min med å se på toget og høre taler, deretter dro jeg til bestemor og spiste litt kaker og satt og slappet av med henne i noen timer. Etter det dro jeg hjem for å spise meg eeenda mettere enn jeg allerede var, for da var det tid for rømmegrøt! Baaah, føler meg så gravid nå! Men om det er verdt det? Helt klart! Nå skal jeg lade opp til en ny jobbdag på 6 timer i morgen. Håper alle har en strålende kveld videre i det deilige været! 

Torsdag

 • 09.05.2013 kl. 14:50

I dag hadde jeg på alarm 10:30 så jeg ikke skulle sove bort hele dagen. Endte opp med å sitte i sengen og se på The biggest looser i noen timer før jeg faktisk sto opp da, haha. Det er helt klart favoritt realityserien min, det er så motiverende og gøy å se på! Anbefaler alle å se den siste sesongen, hvor Jillian er tilbake (en av de personlige trenerene) fyyy søren for en dame! Hun er helt klart av mine største forbilder.Etter jeg stod opp spiste jeg en deilig frokost med banan, druer og cottage cheese, toppet med litt kanel. Tror det må være noe av det beste jeg vet om. Nå skal jeg ut og ta outfitbilder til dere for en gangs skyld. Jeg var jo så flink på det før pausen, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke orker det nå lenger.. Senere i dag drar jeg avgårde på trening med Hanna, også får vi se hva resten av kvelden bringer! Har jo fri både i dag og i morgen, så har en del tid å slå ihjel! :-)

Happy tuesday!

 • 23.04.2013 kl. 15:37

Heihei alle sprekinger! Akkurat nå sitter jeg i senga med dataen på fanget og slapper av med musikk, mens jeg leser blogger. Var ferdig på skolen klokken 11:30, noe som var kjempedeilig! Etter skolen dro jeg rett på trening med Maria og tok intervaller og styrke på mage, før jeg dro hjem for å dusje og spise en deilig middag med kjøtt og guacamole! Namnam♥ Resten av dagen vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke på. Tror jeg må ta litt bilder til bloggen og kanskje ta en liten time med spinning. Vi får se hva jeg orker, haha!

Håper alle har en like fin dag som meg! Synes forresten at det er kjempegøy at så mange følger meg på både bloggen og instagram allerede! Det gjør meg så motivert! Hvis dere har noen tips til hva dere vil lese om på bloggen, så tar jeg gjerne i mot noen :-)

Om meg

 • 21.04.2013 kl. 19:27

· Velkommen! ·

Så hyggelig at du klikket deg innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en 20 år gammel jente som for tiden er bosatt i Trondheim sammen med kjæresten min. Her studerer jeg Markedsføringsledelse på BI og lever det gode liv som student på siden :-) Jeg er en livsnyter med en brennende entusiasme for mote, klær, skjønnhet og en sunn livsstil - og det er nettopp det jeg ønsker å formidle her på bloggen! Tusen takk for at du besøkte meg her i min lille internettverden! Kommenter gjerne innleggene mine dersom det er noe du lurer på! 

New running partners

 • 21.04.2013 kl. 12:16

Wiiii! På fredag fikk jeg endelig nye treningssko, noe som også betyr ekstra påfyll med motivasjon! Akkurat det jeg trengte. Har blitt skikkelig hekta på jogging/langkjøring på mølla i det siste. Desverre er det ganske hardt underlag å jogge på, og kombinert med nike free run sko (uten noe form for demping) resulterte det i betennelse på baksiden av kneet. Auu! Har hørt mye bra om disse skoene så kan nesten ikke vente med å prøve de! ..Og så er det bare å krysse fingrene for at betennelsen forsvinner etterhvert :-)Nå har jeg akkurat spist frokost (speltlomper med smørost og spekeskinke, namm♥), og skal begynne å skifte om til treningsklær og dra bort på spenst om ikke så altfor lenge. I dag blir det langkjøring og rumpetrening med Maria! Gleder meg! :-)

10.02.2013

 • 10.02.2013 kl. 12:15

God morgen søte mennesker! Stod opp kl0900 i dag for å lage fastelavensboller og frokost til mamma. Jeg er et drømmebarn med andre ord. Kødda, jeg bare prøver. Eller jeg gjør vel egentlig ikke det heller. Senere skal jeg på Rica med familien for å spise middag.  Ellers skal jeg lese naturfag, se suits og late meg resten av dagen. En vanlig søndag. 

Bursdagsfeiring

 • 04.02.2013 kl. 20:07

Var i bursdag i går. Vi spiste først middag på kinaresturanten, også dessert på peppes. Kjempekoselig! Tok med kameraet for å være en flink blogger. Vet jeg må begynne å bli flinkere til å blogge fremover om jeg skal få noe ut av den. Skal prøve mitt beste!   God morgen

 • 02.02.2013 kl. 12:32

God morgen alle sammen! Våknet opp til at det var hvitt ute. I tillegg er det delvis blå himmel og været er heeelt perfekt. Nå sitter jeg å hører på musikk og manner meg opp til å begynne å støvsuge og rydde rommet. Vurderer å bruke dagen på å gjøre diverse endringer på rommet mitt. 

My cravings

 • 31.01.2013 kl. 21:20


1. Celine veske 2. Ray ban solbriller 3. Jeffrey Campbell (Herfra) 4. Hvite converse 5. enkel kjole med lange armer (Herfra) 6. Maxikjole (Herfra) 7. Skjørt (Herfra) 8. Sko (Herfra)

Er sååå mye jeg har lyst på fortiden. Er så lei av alt i skapet mitt og vil egentlig bare begynne å shoppe klær til våren med en gang! I dag har jeg vært på trening og nå sitter jeg med lekser. Må gjøre matte og lese til PTF-timen. Har drukket både kaffe og Red Bull i håp om å få energi nok til å lese videre, men nei, nå gir jeg opp. God natt. 

Bilder fra bursdag

 • 27.01.2013 kl. 17:39Trene, trene, trene

 • 10.01.2013 kl. 21:18

Kom akkurat inn døren etter en styrkeøkt med Amalie & Maria! Elsker den herlige følelsen etterpå, hvor man virkelig føler at man har prestert noe! Er så glad jeg endelig (etter et halvt år på sofaen) har fått treningsmotivasjonen tilbake! Denne uken har jeg trent hver eneste dag, og jeg merker allerede en endring på humøret, kroppen og motivasjonen. Deeeilig. 

Bilder, Bilder, Bilder

 • 02.01.2013 kl. 18:42

Fant noen bilder fra 2012 på PCen og mobilen i sted, som jeg fant ut at jeg bare skulle slenge inn i et innlegg. De fleste bildene er fra den bloggen jeg hadde først, men også noen upubliserte. Skal bestille fjernkontroll til kameraet i kveld, så når den kommer blir det større mulighet for å variere innleggene litt. 

Hadde egentlig tenkt meg på trening i kveld, men så ringte sjefen fra jobb og bare "Kor e du?" og jeg bare "faeniinnerstehelvette " (ok, jeg sa ikke det da, men dere skjønner greia.) Så da kom jeg 40 min for sent på jobb og sjefen var glad og fornøyd :):) Nei.

01.01.13 - Side 1 av 365.

 • 01.01.2013 kl. 16:54Hei! I dag hadde jeg tenkt å starte året med en skikkelig treningsøkt, men treningssenteret var stengt, så da campet jeg heller i senga for å se på serier. Målet er at fra i dag av skal jeg slutte med søppelmat og begynne å trene. Blir interessant å se hvor lenge jeg klarer meg denne gangen. I fjor klarte jeg meg helt til sommerferien! ...Men så brukte jeg tiden fra sommerferien til jul på å spise sjokolade og skryte av hvor flink jeg var før sommerferien. Så nå er jeg tilbake der jeg startet. 

Dette året skal i hvertfall bli utrolig bra! Har jo allerede begynt å blogge igjen, skal forhåpentligvis trene mye, skal på hove, sydentur, Osloturer, venninneturer, hyttetur og mye annet. Gleder meg! Godt nyttår alle sammen! Follow my blog with Bloglovin

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no