Comfy Lingerie

 • 03.09.2016 kl. 19:30

Loading image...Overdel HER ⋅ Underdel HER De siste årene har de komfortable settene fra Calvin Klein vært i vinden for fullt, og tro meg når jeg sier at jeg er hektet på slikt undertøy! Dessverre er prisene litt drøye for akkurat det merket, men takket være kjedebutikkene er det nå kommet en rekke billigere alternativ. På bildene ser dere settet jeg har fra Bubblerooms eget merke 77thFLEA, og dette er SÅ utrolig behagelig å gå med! Jeg synes det er aller best med slike tynne stropper som kan reguleres, og digger dessuten det sporty uttrykket med den hvite stripen i strikket. I tillegg koster det ikke engang halvparten av Calvin Klein sin variant, for her må du ikke ut med mer enn 248 kroner for hele settet! PERFEKT for oss studenter som ikke har allverdens å rutte med :-) 

Loading image...

Lately on my instagram

 • 03.06.2016 kl. 16:45

Loading image...
 

FOLLOW ME AT @TORILHORNNES
 

Ingen tvil om at jeg har steppet up gamet på Instagram den siste uken - og det planlegger jeg å holde vedlike! Nå som sommeren er her er det så enkelt å ta fine bilder, i tillegg til at livet kanskje er en smule mer spennende når man har ferie. Ikke at jeg har fri helt enda (siste eksamen er på mandag!), men jeg kjenner at jeg begynner å skli sakte men sikkert inn i feriemodus. Litt trist med tanke på at resultatet av det er redusert innsats mot siste eksamen, men jeg satser på å få karra til meg en grei karakter uansett. Vell, nå håper jeg bare at dere ønsker å følge meg på instagram fremover - da hadde jeg smilt fra øre til øre! Jeg lover å oppdatere hyppig og med eksklusive bilder som jeg ikke kommer til å dele andre plasser. Hvis du forresten har en fin instagram å anbefale meg (gjerne din egen!) så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så tar jeg en titt! Kanskje jeg velger noen av dem ut til en anbefaling i et eget innlegg? :-)

SB12 - Sponset Video

 • 11.05.2016 kl. 11:28

Sponset innhold 

Loading image...
 

DÅRLIG ÅNDE: TØRR DU Å SI I FRA?


Forrige uke fikk jeg spørsmål om å skrive et innlegg om SB12 sin nye kampanje, og selvsagt ville jeg det! Munnskyllevannet til SB12 har vært fast inventar på badet mitt så lenge jeg kan huske, og jeg er nøye med å bruke det hver morgen for å ta knekken på dårlig ånde. Det høres kanskje simpelt ut, men ettersom god utstråling starter med god selvtillit føler jeg at munnskyllevann er en viktig del av min faste morgen/sminkerutine. God ånde gjør virkelig sitt for at man kan føle seg komfortabel i ulike hverdagssituasjoner! 

Kampanjen til SB12 er utrolig morsom og spiller på en situasjon som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Testpersonen deres har nemlig drukket en cystein-blanding som gir henne knalldårlig ånde. Denne ånden går hun rundt med en hel dag for å se om det er noen som tørr å si i fra. Jeg må innrømme at jeg selv ikke er en person som hadde påpekt det, men kan trekke frem flere tilfeller hvor det var like før! Spesielt gjennom mine ti år på skolebenken, for noen lærere er virkelig for dårlig på dette med munnskyll - haha! (obs! husk å skru av ad.block for å se videoen)


Loading image...

Onsdagslisten

 • 20.04.2016 kl. 16:46

Loading image...

Nevn noe som gjorde deg glad i går: 
Kommentarene jeg fikk på både instagram og bloggen! Ååh, dere er så fantastiske for tiden ♥ Tusen takk til alle som gir seg tid til å legge igjen noen hyggelige ord! Jeg sier det altfor sjeldent, men jeg setter virkelig enormt stor pris på det! 

Hva gjorde du kl 08 i dag tidlig? 
Satt på bussen på vei til dagens første forelesning. Sekken var forresten stappet med mat og drikke så jeg skulle klare meg til en intens lesedag helt til i kveld, men det forsvant midt i all kjedespisingen. 

Morgen eller nattmenneske?
Begge deler, tror jeg? Jeg er mest effektiv på morgenen, men kan være knallkreativ på kveldstid! Det er faktisk helt sykt hvor mange idéer jeg får. Har sikkert 100 notiser på iphonen med idéer til skolen, bloggen, fremtidig karriere/bedrift, venninnekvelder og så videre.

Det siste noen sa til deg: 
Valentina som ble nysgjerrig på det kommende blogginnlegget: "Hvilke spørsmål e det egentlig? ... Sånn sykt random som "heiaa ka spist du te middag?" og "heiaa kass skostørrelse bruke du?" eller?"

Det siste du sa høyt?
.. "Hahaha, lol ja faktisk!"

Beste issmaken?
Okei, nå er jeg sikkert ekstremt sær som tar dere med på et tilbakeblikk fra jeg var sånn 11 år for å definere min favorittis. MEN, jeg kommer aldri til å komme over den isen jeg og søsteren min smakte i Göteborg på familieferie i 2007(?). Marshmallows, lyssjokolade, hvit sjokolade og salt karamell. Det høres kanskje ut som en alminnelig Ben & Jerry is, men konsistensen var heelt amazing. Min første kjærlighet? Heheh. Og forresten, nei jeg blir aldri kvalm av for mye søtsaker så her foretrekkes alt som er waay over the top! 

Har du mareritt?
Ja, og av en eller annen grunn har det tatt seg skikkelig opp i det siste? Begynner nesten å få angst for å sove jeg. Her om dagen drømte jeg blant annet om en stor UFO som kom og bombet BI i flere timer i strekk. Jeg og noen andre venninner av meg bare sprang og sprang for å komme unna, men UFOen fant oss alltid igjen. Sykt sært, men også veldig ubehagelig. 

Favorittlåt for øyeblikket? 
Nå har jeg begynt å lade opp til Roskilde her, så jeg må faktisk nevne noen fra den egenkomponerte Roskildelisten min! Retrograde av James Blake, Genghis Khan av Miike Snow, Half the World Away av Aurora og Under the Bridge av Red Hot Chili Peppers for å nevne noen. Spillelisten min finner dere forresten her!

Loading image...

Hva ser du om du titter til høgre? 
Valentina som sitter å leser forbrukeratferd og noterer stikkord. 

Venstre eller høgrehendt? 
Høgre! Men i enkelte situasjoner foretrekker jeg faktisk å bruke venstrehånden. Husker spesielt i gymtimen på skolen når læreren min insisterte på at man måtte kaste kule med samme hånd som man skriver. Jeg holdt på å klikke og så ut som en kløne ettersom det føltes helt fullstendig feil. 

Humøret ditt akkurat nå? 
Så stresset over eksamen at jeg begynner å få smerter i skuldre og rygg. Det syke er at jeg egentlig ligger ganske godt an, men jeg klarer ikke å roe ned uansett. Det er noe med eksamen som gir meg helt fnatt altså .. 

Favorittgodteri? 
Hadde du spurt i fjor hadde jeg skrevet sjokolade med capslock nå, men jeg er visst begynt å komme meg over den smaken nå. Litt rart ettersom det har vært favoritten hele livet mitt, for de kaller meg jo sjokotoril av en grunn, foråsidetsånn! Men ja, over til svaret: Jeg er blitt sååå glad i surt godteri og om jeg bare får velge en så velger jeg de sure gule/grønne firkantene/diamantene fra Candy King. De er best!

Sommerplaner?
Enn så lenge har jeg ikke planlagt så mye annet enn Roskilde. Jeg tar det litt som det kommer i år! Siden jeg er på let etter jobb så det er vanskelig å planlegge så mye før man vet om man har et ja eller nei der man har søkt, så vi får bare vente og se! Hvis jeg får muligheten skal jeg ihvertfall tilbringe en del tid med mamma og pappa som endelig kommer hjem fra sin 10 måneders jorda-rundt-reise, og selvsagt planlegge en liten uke på tur selv også!

Hvor mange puter sover du med? 
I løpet av året har jeg gradvis kuttet ned på overforbruket av puter. På mitt verste hadde jeg tre puter stablet oppå hverandre, så man kan vel egentlig si at jeg satt og sov? Nå har jeg heldigvis kommet ned på vanlig sengeflate-nivå igjen og klarer meg fint med en. (Så lenge jeg har nesesprayen ved min side da - blir nemlig så sykt tett i nesa av å ligge flatt!) 

Hva er viktigst for deg? 
Å ha mennesker rundt meg som tar meg for den jeg er og støtter meg gjennom tykt og tynt. 

Hva lengter du mest etter akkurat nå?
Sommerferie! Og tiden etter sommerferien faktisk! Jeg hører nemlig rykter om at noen av venninnene mine fra Førde (forhåpentligvis) flytter til trønderstaden i høst. Wuhuu! 

Loading image...

18 Spørsmål & 18 Svar

 • 11.04.2016 kl. 16:25

Loading image...

1. Beste frokosten? 
Jeg liker å variere litt, men akkurat nå er favorittene enten et gigantisk glass med smoothie, bagetter med philadelphia og strandaskinke eller Yoplait yoghurt med havregryn og frukt/bær. Eller havregrøt da, men det har jeg aldri tålmodighet til å lage i ukedagene - haha!

2. Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
Thats a tricky one! Det er trist å si det, men tror nok jeg hadde valgt å aldri ta ett glass vin igjen. Jeg er rett og slett litt for glad i søte drinker. Men åh, vet ikke helt om jeg hadde klart meg uten å kunne ta et glass vin i ny og ne heller.. Litt lettere å bære med det på jentekvelder enn å dra med hele kjøkkeninnredningen for å mixe noe fancy. Får vel holde meg til de kjedelige ferdig-drinkene jeg da.

3. Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
Definitivt svart! Selvom det selvsagt blir litt kjedelig og trist i lengden, så tror jeg nok at man slipper lettest unna med det. Ihvertfall jeg som har halve garderobeskapet fyllt med svart. Helhvitt er jo forresten også fint, men ser for meg at det blir sykt stress om vinteren. Nei, svart må bli svaret mitt på denne altså. 

4. Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
Huff nå er jeg skikkelig teit her, men jeg må nok svare smarttelefonen. Ellers er jeg veldig glad i å bruke Vipps! Og forresten så prøvde jeg slike Virtual Reality-briller her om dagen og det var SÅ SYKT fett! Kunne liksom dra til ulike verdensdeler og se alt i 3D. På de to minuttene jeg hadde de på hodet hadde jeg blant annet vært på både Hawaii, i India, Kina og San Francisco - Hvor kult?!

Image hosting by imagehost.nordei.de


5. Hvilken egenskap savner du hos deg selv?
Selvdisiplin, tror jeg? Altså, jeg vil ikke si at selvdisiplin er ikke-tilstede-værende i min personlighet, men jeg merker spesielt nå som jeg bør begynne å lese skikkelig til eksamen at jeg gjerne skulle hatt litt ekstra. Jeg blir mer og mer vant til å ta ting i siste sekund, og det kunne jeg absolutt tenke meg å endre på! .. Forresten, akkurat nå som jeg ble ferdig med å skrive dette så kom jeg på enda en: jeg kunne ønske jeg var mye flinkere til å spare! Litt vanskelig nå som jeg bare er student, men jeg skal love dere at det skal bli andre boller så fort jeg får meg en jobb :-)

6. Hva skal barna dine hete?
Føler alle tenker ut sånne ting så tidlig, men jeg har virkelig ingen anelse! Husker vi fikk spørsmål om dette på barneskolen og den gang hadde jeg bare et svar - og det var at jeg likte navnet Markus (hahaha, tro det eller ei). Men nå har det jo seg slik at jeg er sammen med en Markus så tror kanskje jeg må legge det ønsket på hylla. 

7. Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?

Jeg er veldig takknemlig og glad for å bo og vokse opp i Norge, spesielt på sommeren, så jeg ville nok valgt å bo her. MEN, om jeg skulle velge noe annet hadde det uten tvil blitt California. Love love love that city!

8. Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
Hahah, denne nekter jeg å svare på! Jeg ser myyye på TV og hører myyye på musikk, og tror ikke jeg kunne klart meg uten noen av delene. Er litt avhengig av å bli underholdt til enhver tid, jeg. 

9. Hvilket selskapsspill er du best på? 
"Ryktet går" er og blir min favoritt! Ikke at jeg er så ekstremt flink til å tegne, men med overdreven bruk av piler og strekmenn så kommer man visst langt i det spillet der. Og så må jeg bare komme med et lite brettspill-tips til dere, siden vi først er inne på det her: i påsken spilte vi spillet "Norsk galskap" og det var seriøst så hysterisk morsomt! Spesielt om man har litt innabords så man får fart på sakene ;-)

Loading image...

10. Hvilket yrke ville du aldri hatt?
Hmm, tror egentlig aldri jeg kunne jobbet på gamlehjem. Jeg er så utrolig følsom når det kommer til eldre mennesker, og ser for meg at det hadde slitt altfor psykisk på meg om jeg skulle jobbet med det hver dag. Jeg kjenner tårekanalene åpner seg bare jeg skriver dette faktisk.. 

11. Hvem kjenner deg best og hvorfor? 

Det kommer nok ikke som en bombe at det er Markus som kjenner meg best. Det er jo han jeg både bor og deler alt med :-) 

12. Hva står på shoppinglisten denne våren?
Jeg har faktisk ingen spesifikke produkt på ønskelisten, men en ny skoleveske og mer basic i god kvalitet hadde vært kjekt å få inn i garderoben.

13. Om du trenger å være ensom og tenke, hvor går du?
Enten så går jeg ut på tur med musikk på ørene eller så låser jeg meg inne på rommet mitt.

14. Hvilket mål jobber du mot nå? 
Å øke antall følgere på bloggen og å fullføre utdanningen min med gode karakterer! 

Image hosting by imagehost.nordei.de

15. Hva ville du bli når du var liten? 

Først ville jeg bli prinsesse, senere ville jeg bli modell og så skulle jeg og søsteren min bli de første astronautene som tok med kaniner (selvsagt kaninene vi hadde da) på månen :-)) Haha, så søte vi var! 

16. Hvis du skulle velge deg en hobby, hvilken skulle det vært? 
Jeg kunne virkelig tenke meg å begynne å spille volleyball igjen. Det var noe jeg elsket og jeg trivdes også utrolig godt i miljøet. Vurderte faktisk å begynne på et skolelag etter jeg flyttet til Trondheim, men det ble visst med tanken. Spørs om jeg må vurdere det til høsten igjen, altså!

17. Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt? 
Ikke bruk all energien din på en venninne, for det er ikke sikkert at det er hun du til syvende og sist sitter igjen med. Ta vare på de rundt deg som virkelig har bevist gang på gang at de er der for deg. 

18. Kaker, chips eller godteri? 
Kaker og chips klarer jeg meg uten .. Men godteri - det er en stor nødvendighet i mitt liv altså!! 

10 ting dere ikke visste om meg

 • 12.03.2016 kl. 17:41

Loading image...

"Keeping up with the Kardashians", "Real Housewives of Beverly Hills" og "Vanderpump Rules" er mine guilty pleasures. Slike amerikanske realityprogram kan jeg lett se flere dager i strekk uten å gå lei. Det knuser jo egentlig selvtilliten når det kommer til utseende, men booster den derimot til de grader når det kommer til kunnskap og klokskap. 

Jeg er seriøst kjent i vennegjengen for å være "hun treige". Jeg kjenner ikke en eneste person som er mer slow-mo enn meg, og det gjelder på flere felt. Måten jeg går på er som en snegle - faktisk passerer ikke en eneste gåtur uten at noen suser forbi meg. (- Noe som også gjelder når jeg har dårlig tid selv). I tillegg skriver jeg d-ø-d-s-t-r-e-i-g-t for hånd.. Det går så sakte jeg stort sett må skrive fra venninners notater under forelesninger, fordi jeg ikke har sjans til å følge lærerens tempo. 

Jeg har drevet med alle mulige hobbyer: alt fra fotball, volleyball og teater til ballett. 

Jeg elsker brus, men er ikke så stor fan av kullsyre. Haha, "what the actual fuck" tenker dere sikkert nå - det er jo ikke akkurat en ideell kombo, men det er faktisk sant! Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt med en liten skje i brusglasset mitt for å blande ut noe av kullsyren, og dersom jeg har brus på flaske så rister jeg alltid flaksen et par ganger før jeg drikker. 

Jeg er veldig emosjonell, spesielt når det kommer til urettferdighet og eldre mennesker. Jeg begynner å gråte med en gang jeg føler meg urettferdig behandlet eller ser andre som blir det, og jeg klarer såvidt å tenke på hvor vondt enkelte eldre har det på eldrehjem uten at tårene triller. 

Loading image...

Jeg er så uinteressert i sport at det er helt insane. Til min store skrekk og gru har jeg klart å hanka inn sportsidioten av alle sportsidioter som kjæreste noe som selvsagt ikke alltid er like morro. Målet hans er visst å få meg til å gå fra å si at jeg "hater fotball" til å synes at "fotball er ok". Vi har vært sammen i over 2,5 år nå og han er fortsatt på første stadiet :-)))) Det eneste av sport man får meg til å se er de 10 minuttene sportsnyheter som jeg lider meg gjennom på fredagskveldene når jeg venter på fortsettelsen av Idol... and thats it!

Når bloggere skriver innlegg på både norsk og engelsk så leser jeg alltid den engelske delen. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at skrivespråket blir så mye bedre når det er på engelsk?? Det spørs jo selvsagt på engelskkompetansen til bloggeren da! .. Men det gir en liten Carrie / Sex&TheCity-vibe, om dere skjønner?

Jeg er sykt uttrykksfull i ansiktet og dermed er det utrolig lett for andre å lese hva jeg egentlig mener. Lyving er umulig med et ansikt som mitt, så å komme unna med en hvit løgn eller to kan jeg se langt etter. 

Som jeg har fortalt er en av mine største drømmer å starte en egen bedrift. Jeg vet ikke helt hva enda, men om jeg skulle fått velge på øverste hylle per dags dato så hadde jeg hatt sykt lyst å starte en butikk/nettbutikk med klær. Føler dog at bransjen er rimelig hard og tricky så det blir nok med drømmen. - Men no eget? Oh yess, det skal jeg få til uansett! 

Jeg sovner alltid med en gang jeg legger meg. Det er helt ekstremt hvor for jeg sovner, og om jeg blir liggende våken ti minutter uten å falle inn i drømmeland blir jeg helt gal og skjønner ikke hva som skjer. Det er så lite vanlig for meg at jeg innbiller meg at jeg skal gå på veggen any second. Når jeg var liten husker jeg at mamma ofte snakket om min søvnrutine som en sensasjon, for jeg kunne nemlig duppe av allerede FØR hodet traff puten hahah (ja, det skjer enda). 

Loading image...

Bildene som ikke kom på bloggen

 • 01.03.2016 kl. 17:56

God mars, fininger! Tenk at vi er kommet til den første vårmåneden allerede - nå har jeg jo faktisk lov å snakke om vår! Wuhuu, prepare yourself! .. Blir glad jeg, selv om jeg egentlig har gjort det siden jul, da. I dag tenkte jeg å dele noen bilder som jeg vanligvis ikke deler på bloggen, nemlig "bloopers" fra photoshootsene til meg og Hedda. Dere får jo alltid se de fineste bildene, mens realiteten er at det skjer så uendelig mye mer bak og foran kamera som dere ikke får med dere. Jeg har for eksempel en tendens til å blunke på typ annethver bilde, bli heftig irritert over folk som går sakte forbi (vi tar selvsagt selvkritikk her, siden vi velger å stille oss midt i smørøyet i Trondheim sentrum, hahah), og prøver meg hver eneste dag på nye poseringer som som oftes føles bedre enn de ser ut. I tillegg så tryner vi, klumser vi og ler litt for mye av oss selv. Enjoyy!

Loading image...

→ 1. En trønder som sprinter forbi mens en artig kommentar blir påslengt i farta. Det går ofte i "Får æ bli me på et bilde?", "Nu kjæm den ekte modellen" og "SORRY MÆ" hos trønderne. Ellers så bare snur de seg og stirrer intenst helt til de forsvinner inn i horisonten da :-)))) Heldigvis er det ikke lenger så mange av sistenevnte, jeg og Hedda har jo blitt stamfotografet i samme området så de fleste begynner nok å bli vant til å se oss vanke der. 

Loading image...

→ 2. Approps "stirre intenst helt til de forsvinner inn i horisonten" så er det akkurat det som skjer her. Heihei, jeg vet jeg ser ut som en shameless bimbo her jeg står og blir fotografert fra alle vinkler, men jeg føler meg ikke noe bedre når du studerer hver cm av kroppen min heller. Ekstra gøy er det når de stopper opp med Hedda for å spør hva som foregår og deretter fortsetter å stirre meg ihjel.

→ 3. Ja, jeg nevnte jo blunking i introen på innlegget og jeg måtte ikke bla langt tilbake i arkivet for å finne et godt eksempel! Haha, det verste er at her har jeg fjernutløseren i hånda så jeg bestemmer selv når bildet skal tas - med andre ord kan man enkelt unngå å blunke på bilder. Men hva gjør jeg? .. Well.

Loading image...

→ 4. Hahahaha alt man ser og opplever gatelangs i Trondheim! Altså, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare hva som skjer her?? Vi ble ihvertfall fotobomba deluxe da en mindre edru gjeng i onepiece plutselig kom rundt svingen og oppdaget at vi hadde kamera. Jeg skulle gjerne fjernet sensureringen i ansiktet, for uttrykkene deres er seriøst priceless hahhaha. Men, det må de nesten få slippe! 

Loading image...

→ 5. Dere vet disse jentene med langt drømmehår som bare kan vifte litt på det og oppnå det perfekte bildet? Det var det jeg prøvde å få til her. .. Kom tilbake om 2 år og se om det funker bedre, Toril. Håret ditt ser ut som en ulldott i fart. Worth a try tho! 

→ 6. Føler egentlig ikke at jeg trenger å si så mye mer om fotgjengere, men her oppdager jeg altså enda en i det fjerne. Nå høres det sikkert ut som at jeg misliker mennesker eller noe, men det er bare det at gatene i Trondheim er så sykt smale, så når vi rigger opp med kamerautstyr er det ikke plass til både oss og de forbipasserende. Så, hver gang må vi halvveis rigge ned og vente tålmodig til de kommer seg forbi. Altså er det ikke så rart at det kan ta opp til en time å knipse bilder av begge to.

Loading image...

→ 2. "Hedda kan ikke vi prøve å ta sånne fine bilder i fart i dag??" *Går i 100 km i timen forbi, med et ansiktsuttrykk som får det til å se ut som jeg hater livet*...Inspo!

On my Snapchat Lately

 • 19.02.2016 kl. 11:17

Loading image...
 FOLLOW ME → @TORILHORNNES
Loading image...

De siste bildene fra snapchatkontoen min. Jeg må bare si at det er SÅ gøy at jeg har fått så mange følgere der på så kort tid, faktisk nærmer jeg meg hele 300 allerede! På Snapchat prøver jeg å dele litt mer av meg selv, slik at bloggen forblir personlig, mens snapchat blir litt mer privat. Hvordan synes dere det funker? Hvis dere ikke har lagt meg til enda kan dere gjerne gjøre det ved å søke opp "torilhornnes"! 

Nytt design!

 • 01.02.2016 kl. 23:17

Loading image...

Da skal jeg straks krype til køys, men først måtte jeg bare innom og meddele at det nye designet er på plass! Nå er jeg sååå spent på å høre hva dere synes om det?! Jeg er nemlig både for og i mot headeren, skjønner dere. På en måte er den dødskul, men samtidig ble den litt rotete.. Hmm, jeg tror jeg kommer til å ha den der en stund, så får vi heller endre litt etterhvert! Ellers er det utrolig godt å få skiftet ut det grå med noe lysere og samtidig mer fargerikt. Hva sier dere? 

Nytt bloggdesign!

 • 21.07.2015 kl. 21:47

Loading image...

It's time for a change! 

Nå folkens, er jeg skikkelig fornøyd med designet mitt! - Og det for første gang på lenge! I går kveld begynte jeg spontant å prøve meg litt frem i HTML-verden og endte opp med å sitte til klokken slo 02:00 før jeg sa meg fornøyd. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er så veldig flink med webdesign, men jeg må jammen si at jeg ble litt stolt over resultatet! Hvem hadde trodd at Toril Hornnes hadde laget dette selv? Ikke jeg! Nå skal det sies at jeg tok utgangspunkt i designmalen "classy" fra KvDesign da, men det later vi som jeg ikke gjorde. Hihi :-D 

Loading image...

Og så må jeg bare spørre i spenning: hva synes dere om designet?

I'm back!

 • 23.06.2015 kl. 17:42

Loading image...

Hello blogg.no, I'm baaack! 

Etter mye frem og tilbake har jeg altså bestemt meg for å flytte bloggen tilbake hit. Dette er noe jeg har vurdert lenge, men på grunn av usikkerhet har jeg ventet med å ta den endelige avgjørelsen. Femelle er en fin plattform med et veldig godt støtteapparat for bloggerne, men jeg føler dessverre at bloggen min har forsvunnet litt etter jeg startet der. Dette vises godt igjen på statistikken, og uansett hvor mye jeg har jobbet med å forbedre meg og bloggen så skal det mye til for at jeg har like høye lesertall som jeg hadde hos blogg.no.

Loading image...

Så ja, her er jeg altså! Noen av dere har kanskje merket at jeg har lagt inn gamle blogginnlegg her inne i løpet av dagen. Dette er fordi jeg ikke får hentet innleggene mine fra femelle, så jeg la inn noen manuelt bare så jeg ikke mister alt. Videre kommer jeg til å flytte alt av bloglovin, facebooksider osv til denne bloggen, så for dere vil ikke noe endre seg bortsett fra nytt design og endring av adresse. (torilhornnes.femelle.no blir til torilhornnes.blogg.no) Jeg håper dere vil følge meg videre! 

Widerøe

 • 20.12.2014 kl. 22:35

/ Annonse
(Skru av adblock for å se videoen!)


Widerøe.
For wanderlust-sjeler som er like reiselystne som meg er dette flyselskapet livreddingen for å holde ut i en liten by som Førde. Missforstå meg rett - jeg er kjempeglad for å ha vokst opp her, men guri malla så godt det er å ha muligheten til å komme seg bort en gang i blant! Personlig synes jeg at det å reise er en herlig motivasjon, og ikke minst en perfekt måte for å skape ekstra fine minner med de nærmeste ♥ Faktisk så er noen av mine beste minner fra ungdomstiden de kjekke get-away turene jeg hadde til Oslo med gode venninner! - De turene hadde vi aldri fått til uten flybilletter fra Widerøe! 

Jeg vil tro at vi som bor utenfor storbyene er ekstra glade i dette flyselskapet. Jeg fant ihvertfall ut at jeg satte pris på det allerede på min første utenlandstur, som også var første gangen jeg fløy med Widerøe. Mamma, søster og jeg skulle dra til solfylte Gran Canaria, men flyet dit gikk jo selvsagt bare fra flyplassene i storbyene. Å kjøre de 10 timene til Oslo var uaktuelt siden det ville tripplet antall reisetimer, men heldigvis hadde Widerøe billetter som begrenset turen til bare 1 time. Siden første gang har altså turen alltid startet med Widerøe - den gjorde det til Gran Canaria og den gjør det fortsatt. Sånn er det bare, og jeg setter utrolig pris på at dette selskapet tilbyr de flyturene slik at vi småby- og bygdefolk også får oppleve den o-store verden! 

Dropp desserten!

 • 08.12.2014 kl. 18:39

Visste du at det fortsatt er nesten 60 millioner barn i verden som ikke får gå på skole?
..Og at om alle disse barna bare fikk lære seg å lese, ville 170 millioner mennesker løftes ut av fattigdom? 

Image hosting by imagehost.nordei.de

Vi er midt i julestriden og er dermed inne i en tid som dreier seg om fellesskap, kos, ettertanke, gaver og ikke minst store mengder mat. Kanskje til og med litt for mye mat? Det er dette Redd Barna ønsker å rette fokus mot i årets julekampanje: Hvor lite betyr egentlig en mindre dessert for oss, når pengene vi hadde brukt på desserten heller kunne gått til å få 4 barn i Kambodsja til å lære seg å lese? Det er nemlig slik det er, og det skal ikke mer en 150,- til for å redde fremtiden og gi håp til 4 barn - og ikke minst familiene deres! Helt bisarr, men så enkelt er det faktisk. (Les mer om kampanjen her!)

Image hosting by imagehost.nordei.de

Jeg har selv bidratt ved å sende "DROPP" til 2434, og nå vil jeg at du skal gjøre det samme! Klarer du å droppe en dessert til fordel for en så viktig sak?

Vinn personlig almanakk!

 • 01.12.2014 kl. 20:44

.. Og plutselig var det desember! Hvor ble det av 2014 egentlig? Året har virkelig flydd avsted og nå er det like før vi skal starte på et nytt! I den anledning er jeg så heldig å få dele ut en personlig almanakk til en av leserne mine. Dette er en bok jeg selv er fullstendig avhengig av å ha for å ha kontroll på dagene mine: blogg, jobb, skole, lekser og sosialliv - det er jammen mye som skal ha sin plass!

Image hosting by imagehost.nordei.de

Det kule med denne almanakken er at man kan designe den helt selv! Personlig har jeg valgt en helt enkel forside i dus rosafarge og tre søte hjerter (lagde det i photoshop). Ellers synes jeg også at det er veldig sjarmerende med for eksempel en collage med minnerike bilder eller inspirerende tekster! Her er det jo bare fantasien som setter grenser :-) I tillegg kan man jo bestemme innholdet selv. Både farger og hvilke moduler som skal med er helt opp til deg å bestemme! Hvor praktisk er ikke det??

Image hosting by imagehost.nordei.de

For å få inspirasjon til din egen almanakk kan du trykke deg innpå facebooksiden til Personlig Almanakk her eller sjekke instagramkontoen @personligalmanakk! - Det er så mye stilig der! I tillegg har de faktisk egen snapchat, pers_almanakk, hvor de legger ut bilder, unike tilbud og rabattkoder! 

For å vinne almanakken må du kommentere dette innlegget. Skriv helst e-posten din i selve kommentarfeltet, så blir det lettere for meg å ta kontakt om det skulle bli deg som stikker av med den! Jeg trekker vinneren iløpet av uka. Lykke til!Psst! Vinneren av Nivea-konkurransen ble forresten Eva-Mette! Gratulerer så mye ♥

A ton of edge

 • 04.11.2014 kl. 19:14Kylie Jenner er så avslappet, kul og ikke minst inspirerende! 

Just spent my money

 • 21.09.2014 kl. 12:53


Image hosting by imagehost.nordei.de

.. on this! Ææh! Nå satser jeg virkelig alt på å heve bloggen noen hakk! Jeg har jo blitt mer og mer glad i å blogge den siste tiden, og jeg håper det gjenspeiler seg for dere også? For å gjør det enda lettere for meg å opprettholde den, var jeg nødt å investere i et kamera som er enkelt å ta med over alt - og ut fra hva jeg har lest på nett tror jeg Samsung NX300 er midt i blinken! Gleder meg sånn til å prøve ♥ Er det noen som har erfaringer med dette kameraet kanskje? Da vil jeg gjerne høre hva du synes! 

12 funfacts om meg

 • 18.09.2014 kl. 19:12

 Jeg elsker å lese bøker, men finner aldri tid til det. Derfor har jeg begynt å høre på lydbøker i stede, slik at jeg kan høre på mens jeg gjør noe annet. Jeg hører på lydbok når jeg trener, blogger, går tur, slapper av, sminker meg.. Haha, alltid! (.. bortsett fra når jeg hører på radioresepsjonen da..)

 Min favorittdrikk er 50% kaffe og 50% melk, altså en slags lunken kaffedrikk. Vet ikke hva man skal kalle det? Kald kaffelatte uten skum? Haha, akkurat det de fleste ikke ønsker når de bestiller latte på matserveringer?

 Jeg går alltid uten sokker når jeg er hjemme. Synes sokker er så ubehagelig, så det er det siste som kommer på når jeg skal ut døra, og det første som går av når jeg er tilbake igjen!

 Mine største svakheter er boller, bakverk og sjokolade.. Ahh, det kunne jeg virkelig ha levd på!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Jeg er min største kritiker, og har ekstremt høye krav til meg selv. Jeg får rett og slett vondt inni meg om jeg får tilbake en dårlig prøve, publiserer et slurvete blogginnlegg, eller har trent for dårlig. Jeg prøver hardt å legge denne tankegangen til sides, men det er så vanskelig! Et eksempel er polaroid-innlegget (her), hvor jeg redigerte bildene 6 ganger før jeg publiserte. .. Og fortsatt gikk jeg med en klump i magen over at jeg hadde levert for dårlig..

 Jeg har blitt hekta på interiør! Motetiden min er over - nå er det innredning som er tingen! Haha ok, kanskje begge deler ..

 Jeg blir så frustrert over tanken på å velge utdanning til neste år at jeg kan begynne å gråte om jeg tenker for mye på det. Er så mye jeg har lyst til, men på samme tid føler jeg at jeg trenger et friår.. Men tanken på friår er skummel fordi jeg er så utrolig redd for angre på å ha utsatt utdanningen. 

 Jeg hadde astma når jeg var mindre. Husker jeg måtte ha med meg en stor astmamedisin-ting (formet som en trompet, haha) hvor enn jeg gikk.

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Jeg er avhengig av nesespray. Og da mener jeg sånn skikkelig. Må ha minst en dose for dagen, hvis ikke får jeg helt noia. Nesen min blir tett og det føles bare utrolig ekkelt - nesten som om jeg ikke får puste. 

 Vi har en knallrosa vegg på loftstua vår, fordi jeg i-n-s-i-s-t-e-r-t-e på at vi måtte ha det da vi skulle pusse opp! Haha, jeg har alltid vært veldig jentete av meg, men den rosa veggen der har jeg vokst fra for lenge siden. Bare synd at ingen orker å gjør noe med den..  

 Min dårligste egenskap er at jeg nesten aldri klarer å nyte nåtiden, men ser konstant frem mot nye ting. For eksempel så kan jeg sitte hos Markus å glede meg til høstferien, fordi da får vi vært mye i lag, i stede for å bare være glad for at jeg er der akkurat da. 

 Jeg får stadig høre at folk blir overrasket over hvordan jeg er som person. Har etterhvert innsett at det har med bloggen å gjør, og at jeg kanskje virker ganske overfladisk her i forhold til i virkeligheten? Jeg er jo egentlig veldig tøysete av meg, blid og spesielt frempå mot de jeg kjenner men også mot andre, Itillegg har jeg ganske så sterke meninger om alle slags småting - men jeg synes det er så vanskelig å få det frem skriftlig! Det var 12 punkt om meg! Håper dere liker sånne innlegg, for jeg synes ihvertfall det er gøy å være litt mer personlig en gang i blant ♥ Er vi forresten like på noen punkt?

Sponset video - Let the hair do the talking

 • 08.09.2014 kl. 21:12

Noen som har sett den nye kampanjen til Head & shoulders, frontet av Emil Hegle Svendsen? Marketsførings- og mediefreak som jeg er har jeg falt helt for konseptet! Det eneste vi ser i reklamen er ansiktet til Emil, med perfekt stylet hår - and that's it! Synes den taler så bra for seg selv, jeg? Jeg mener altså at, helt ærlig jenter, hva er vel kjekkere enn en gutt med tykt og lekkert hår? Sånn som Svendsen har her er jo helt perfekt! Jeg er ihvertfall dødsglad for at kjæresten min har det! ♥ Hva synes dere om videoen? Haha, det er ihvertfall sikkert at det enkle ofte er det beste! Shampooen fra head & shoulders er forresten rågod den også. Det sier jeg ikke fordi innlegget er sponset. Det har seg nemlig slik at jeg prøvde en ny shampoo for en stund siden - og etter bare noen runder i dusjen begynte jeg plutselig å flasse i hodebunnen. Fyttigrisen så ubehagelig det var.. Spesielt siden jeg aldri har flasset tidligere! Jeg trengte en rask løsning, og siden head & shoulder-flasken stod på badet, måtte jeg bare prøve. Vanligvis ville jeg nok gått til frisøren og spurt om råd, men siden den stod der tenkte jeg at det var penger spart og at jeg skulle gi det et forsøk. Vet dere hva? Mesteparten var borte allerede etter en ukes behandling! Er det ikke sykt? Jeg mener.. jeg trodde jo head & shoulders bare var et billigmerke.. 

/ Sponset innlegg 

Fanpage på facebook

 • 28.11.2013 kl. 19:56

Heisann! I dag har jeg jobbet litt med den gamle fanpagen min på facebook, så tenkte jeg bare skulle tipse dere om den! Den har jo egentlig bare blitt brukt til å legge ut linker til bloggen, men tenker at jeg skal bli litt flinkere til å bruke den også til andre ting fremover! Følg meg gjerne om dere vil, da blir det mye lettere å følge med når jeg poster både nye blogginnlegg, linker og statuser! Klikk HER eller på bildet for å komme til siden  /
 Innlegget kan ikke kommenteres

Vinn personlig almanakk!

 • 21.11.2013 kl. 17:15

Heisann! Nå nærmer det seg et nytt år, og i den anledning har jeg fikset en liten giveaway til dere! Antar de fleste har hørt om personlig almanakk før? Hvis ikke så er det rett og slett en helt genial bok der man holder orden på alt man skal gjøre i løpet av dagene og ukene. Det kule med personligalmanakk sine almanakker er at man kan designe sin helt egen og unike bok. Ikke bare bestemmer du coveret på den, men du kan også velge innmaten slik at den passer akkurat deg selv. Vil du ha egen rute til Jobb? Trening? Helligdager? Og hvilken farge vil du ha? Haha, det er jo så gøy å kunne velge alt selv! Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar med navnet ditt og mailadressen din! Jeg kontakter vinneren på e-post og annonserer det i løpet av helgen!  

Morning sunshine

 • 27.04.2013 kl. 10:58Våknet utrolig nok av meg selv klokken 9 i dag, og satte i gang med å rydde rommet og støvsuge med en gang. Så nå skal jeg bare få i meg en stoor, god frokost før jeg drar av sted til en styrkeøkt. Krysser fingrene for minimalt med mennesker på senteret i dag. Ellers har jeg egentlig ikke noen planer i dag eller resten av helgen, men finner vel på noe :-)

Langhelg

 • 25.04.2013 kl. 21:52

Ååh, i dag hadde jeg en skikkelig kjip treningsøkt. Fikk helt syke smerter i magen da jeg var på senteret, så måtte dra hjem nesten med en gang. Fikk trent litt mage og litt intervaller før jeg ikke klarte mer da, men var utrolig dumt å måtte dra hjem når det endelig var så godt som ingen personer på senteret. Jaja, får ta økten igjen i morgen♥

Disse bildene tok jeg rett før jeg dro på trening i stad, var skikkelig motivert og klar! haha, sånn kan det gå. Nå sitter jeg hos hanna og bare slapper av. Skal sove over her, siden vi har langhelg og fri i morgen. Såå deilig :-) 

Typisk meg

 • 20.04.2013 kl. 21:23

Hei alle søtinger! ble visst en uventet bloggpause på meg... Veldig typisk. Har egentlig ingen annen grunn enn at jeg ikke orket. Har ikke fjernkontroll til kameraet så det tar en evighet å få 1 bilde som er OK fokus på. Blir helt gal av det, men får bare venne meg til det igjen. Skvatt forresten av øyenbrynet mitt på forje innlegg. Hahahhaha for et artig, stort bryn, for ikke å glemme at det var altfor mørkt. haha greit, ferdig å snakke om øyenbryn.

Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på igjen med blogging, og satser på at jeg holder ut mye lengre denne gangen. Sannheten er at jeg elsker blogging, men tiden og orket strekker ikke alltid til.. Ellers er jeg like opptatt av trening nå som jeg var før bloggpausen! Trener mellom 4-6 ganger i uka og jeg elsker det! Endelig har jeg virkelig kommet inn i treningen igjen. Herrrrlig!

Kontakt

 • 30.01.2013 kl. 21:47

Businesscontact: torilhblogg@gmail.com 

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no