6 av 6

  • 23.12.2016 kl. 17:07

Loading image...

OKEI helloo from Førde! Etter noen dager avslapping for å summe meg etter siste eksamen og bussturen hjem, så er jeg mer enn klar for familie- og vennekos både i morgen og resten av julen! Altså, ikke for å klage (eller jo litt), men denne eksamensperioden har seriøst tatt helt knekken på meg. Seks eksamener på ett semester er seriøst galskap - og jeg ber til høyere makter om at jeg aldri må gjennom noe slikt igjen. (Jepp, julegaveønske nummer #1) Nå tar jeg ihvertfall juleferie med den beste samvittighet, og håper at jeg endelig har mulighet til å blåse støvet av tastaturet og sette i gang med skikkelig blogging igjen. 

Julestemningen slo heldigvis til med en gang jeg kom inn døra her hjemme. Altså, er det en som kan julepynt så er det jaggu mamma! Her er det rødt, gull, nisser og stjerner så langt øyet kan se. Og i skrivende stund kjenner jeg også lukten av bakverk fra kjøkkenet. Den dama har virkelig gjort jobben i år, så nå ser vi alle virkelig frem til å få deler av slekta over på besøk i morgen for å feire årets beste dag! Men før den tid står litt julegave-innpakking, besøk til bestemor og TV titting på agendaen i kveld. Akkurat slik det skal være :-) Vi skrives! 

3 Kommentarer

Christina i London!

23.12.2016 kl. 18:32
SÅ kule øredobber! Oi, seks eksamener på ett semester er jo virkelig galskap ja. Nå kan du ta ferie med god samvittighet <3

Laura

23.12.2016 kl. 20:33
Hei Toril, hvad studerer du? Og hvor tilfreds er du med dit studie? :)

Lotta Salbuvik

27.12.2016 kl. 01:12
Kos deg masse!

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits