The Perfect Earrings for Christmas

  • 12.12.2016 kl. 23:48

Produktet er sponsetBY IVYREVEL

Se hvilken herlig førjulspresang som dukket opp i postkassen min her om dagen! Som jeg skrev i dette innlegget er solide gulløredobber det store denne julen, og nå har jeg virkelig det ultimate paret til den kommende feiringen. Ser for meg den perfekte kombinasjonen i hodet allerede, men siden øredobbene gjør så mye i seg selv (spesielt for meg med kort hår) bør antrekket være så enkelt som mulig for at jeg skal føle meg komfortabel. Helsort, helhvitt eller helrødt gjør nok susen her, og såvidt jeg vet ligger en ny jumpsuit klar til bruk i skapet mitt som kommer til å matche dødsbra! 

Apropos Ivyrevel så har de vært så snille å ordne en rabattkode til dere som gir dere 15% på hele nettsiden ut desember! Jeg deler gjerne mine favoritter fra siden senere, om det er ønskelig? De har ihvertfall vanvittig mye fint inne nå - så det er verdt å ta en titt før alle julegavene er i boks :-) Koden dere kan bruke er "TORIL15". Husk å skrive den inn i kassen, slik at summen blir trukket fra før dere betaler!  

4 Kommentarer

Victoria

13.12.2016 kl. 00:21
Wow, disse var fine! :)

Little Miss Sunshine

13.12.2016 kl. 10:36
Haha, så fine! Synes som oftest "julepynt" er litt harry, men disse var jo stilige :-)

Christina i London!

13.12.2016 kl. 11:20
Herlighet, så søte! Veldig morsomme :D

CamillaMH

13.12.2016 kl. 11:35
:D Så fine.

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits