Juleklar på håret

  • 11.12.2016 kl. 16:21

Processed with VSCO with a5 preset

Hello beauties   Hva har dere gjort den siste uken? Her har det (ikke overraskende) gått mye tid til eksamenslesing, men innimellom har jeg hatt noen vakter på jobb og også rukket en kjapp tur innom Randi på ReStyle Hairdesign for å fikse opp i frisyren før juleferien. Det siste året har jeg vært flink å dra dit regelmessig, så om dette besøket var helt nødvendig vet jeg ikke. MEN, det er jo nesten blitt en del av juletradisjonen med en siste korrigering på håret før uendelige mengder familie- og vennebesøk står for tur. Det er jo denne årstiden man virkelig vil føle seg fresh og fin, så jeg følte at jeg måtte sette av litt tid til dette uansett. Dessuten må jeg jo innrømme at det var godt å senke skuldrene noen timer og bare bli dullet med, drikke kaffe og snakke om alt og ingenting med fine Randi! Det gjorde godt i et utslitt studenthode, haha! 

Denne gangen gjorde vi akkurat det samme som sist. Etter tidligere striping ligger det fortsatt spill i bunn, så da er det ikke like tidkrevende å freshe opp senere. Nå var det bare behov for å legge minicolor i bunnen for å få vekk etterveksten, og ellers farge tuppene lysere siden jeg har blitt så glad i dette kalde gråskjæret i håret. Føler egentlig at jeg bør prøve meg på noe nytt og mer naturlig snart, men jeg kjente at jeg ikke var helt klar for å gi slipp enda! Det skal få være med å ønske nyåret velkommen, så får jeg heller begynne å tenke ut hva jeg har lyst å prøve meg på i 2017.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tok meg forresten tid til å se på litt julegaver mens jeg satt i frisørstolen, og tok bilder til dere slik at jeg kunne dele noen tips her på bloggen! På første bildet ser dere samtlige av mine favoritter som ikke koster skjorta og dermed er perfekt til venninnegaver! Olaplex har uten tvil vært en life-saver for mitt hår, så denne gir jeg lett bort for at flere skal få teste. Ellers er blax-strikkene perfekt til å lage slike frisyrer og fletter, mens håroljen som står der er en god varmebeskytter som virkelig lukter helt fantastisk! På andre bildet ser dere nyheten "heatcure" som inneholder pakker med hårkur som varmes opp i kontakt med luft. Jeg spår at dette kommer til å bli sykt populært på nyåret, så denne skal jeg kjøpe selv for å teste ut neste gang jeg er innom. Øverst på ønskelista står derimot den lekre nye rettetangen til GHD. Dette er den perfekte tanga til både retting og krølling av hår, og altsåå... Hvor nydelig er ikke fargen på denne? 
 Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. Dessuten har de en kjempefin instagramkonto under brukernavnet @restylehairdesign og min favoritt: en snapchat med brukernavnet @restyletrd. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

3 Kommentarer

Victoria Larsen

11.12.2016 kl. 17:04
Håper du får en fin Søndag i advent :-)

krist.in

11.12.2016 kl. 20:36
såå lekker på håret !

CamillaMH

12.12.2016 kl. 20:49
:) Håper du har en fin adventstid.

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits