Dear Santa ..

  • 29.11.2016 kl. 17:171. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her Det nærmer seg både jul og bursdag for min del, og i den anledning har jeg hvert år et stort behov for å lage en ønskeliste. Nå har jeg jo helt ærlig vært litt kjip og sagt til mine nærmeste at det er penger som troner øverst, - men det er jo gøy å kunne gi litt flere alternativer også, sånn at de som skal kjøpe gaven har flere valg.. Og så er det kanskje til inspirasjon for dere? Dette er jo liksom kremen av kremen av det jeg kunne tenke meg! 

En beige strikkagenser har jeg lurt på å kjøpe lenge nå, og denne fra Mango er virkelig midt i blinken. Duftlys og duftpinner er my latest addiction, så litt påfyll med det er heller ikke til å forakte. Øyenskyggepaletten fra Morphes er også noe jeg hadde blitt vanvittig glad for, og ikke minst parfymen "Si" fra Giorgio Armani.. Den fikk jeg låne av en kollega på julebord på lørdag - og wow så sinnsykt godt den luktet ♥ Til og med Markus kommenterte det da jeg kom hjem på kvelden, og da innså jeg at det bare var å fyre den opp på ønskelista fortere enn svint! Ellers må jeg nok si at det som er aller mest nødvendig er en ny mobil (hinthint til mamma og pappa) og en iPhone 7 plus i gull hadde seriøst vært det beste som kunne pakkes opp. Ikke at jeg forventer så dyre gaver - jeg belager meg jo på å måtte kjøpe denne telefonen etter nyttår, så eventuelt et lite pengebidrag som gjør prisen litt mer overkommelig er også noe jeg hadde satt skikkelig pris på!  

6 Kommentarer

Victoria Larsen

29.11.2016 kl. 17:38
ÅH, så utrolig mye fint! :-D

Maria F

29.11.2016 kl. 17:40
Eg har både palettet fra Morphe og dei skoa, dei er begge prima! Ellers burde du ønske deg Bose headsett med støyreduksjon, har dei sjøl og det er sånn cirka dei einaste headsetta som er å sjå på lesesalane i eksamensperiodane. Litt stivare i pris men totalt verdt pengane. Ikkje berre i eksamensperioder men også på fly, på buss, tredemøllen osv! :)

Sandra Marie

29.11.2016 kl. 18:49
Mye fint :)

CamillaMH

30.11.2016 kl. 00:39
De lysene... SÃ¥ stilige:)

krist.in

30.11.2016 kl. 11:11
såå mye lekkert! Tror jeg også må sette opp en ønskeliste snart - jeg har jo snart bursdag i tillegg !

Lotta Salbuvik

30.11.2016 kl. 18:07
åå så mye fint!

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits